keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

TAPAAMINEN TUURINPERÄLLÄ

Hotellimme johtohenkilöt Yrjö ja Ylva kävivät huitsinnevadalaisen elinkeinoelämän valtuuttamana tapaamassa mahtavan Tuurinperä-konsernin pääjohtajaa Tapio Tuuria. Pääjohtaja Tuurin persoonahan on suurelle yleisölle varsin mystinen ja salattu, jo hänen vaativan asemansa vuoksi, mutta voimme osaltamme paljastaa, että pääjohtaja Tuuri on miellyttävä, järkevä, asiallinen ja maltillinen herrasmies.

Tapaamisessa nähtiin, että Tuurinperä-konsernin ja niin huitsinnevadalaisen kuin yleensä pinnanmaalaisen elinkeinoelämän kasvava yhteistyö luo suuria mahdollisuuksia sekä talouden, kehityksen kuin sananvapauden alalla.

Tapaamisen toisessa osiossa todettiin, että luottamus ja yhteistyö Tsuhna MC Tuurinperän ja Tsuhna MC Huitsinnevadan sekä tietysti muittenkin Tsuhna MC:n chaptereitten välillä on päivä päivältä syvempi ja laajempi.

Luonnollisesti Yrjö ja Ylva hiljentyivät kunnioittamaan Killen muistoa.


4 kommenttia:

Tapio Tuuri kirjoitti...

Parhaat kiitokset merkittävästä tapaamisesta. Pomo pahoittelee, ettei kiireisten työasioiden vuoksi voinut olla läsnä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset myös sinulle, Tapio. Olisimme mielellään tavanneet myös Pomon, mutta ymmärrämme hänen bisnesten olevan huomattavasti suurempia ja laajempia meihin ihmisiin nähden, joten hänen täytyy priorisoida aikataulunsa.

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähä, miten kokoomuksen normi-äijien ja -ämmien suut menee, ku tuo yoloswag-Stubb paljastaa oikean karvansa. Kummitädin kommentti asiasta olis kiva kuulla, se on kiihkeä Kokoomuslainen, mutta myös tasa-arvon puolustaja (siis ei feministi) ja varmasti kaikkea muuta ku Stubbin äänestäjä. Minusta henk. koht. tuo Stubb on ollu aina niin sanottu homojen kauhu, eli yks löysä perseenreikä isoilla hampailla... En Persujen äänestäjänä normaalisti välittäis paskaakaan Kokoomuksen puheenjohtajavaaleista, mutta ku se sattuu nyt samalla pääsemään automaattisesti pääministeriksikki, niin huoli on aiheellinen. Tämä oli Kokoomukselta muutenki tämmönen Rotta + Uppoava laiva -liike. Se "Käteisen" rotta myi tämän maan EU:lle nuolemalla joka asiassa persettä ja karkaa nyt syömään isojen maiden pöydiltä tippuvia murusia isolla palkalla. Levitti ensin rahat pitkin kriisimaita, sotki Suomen SoTe-helvetillä ja maahanmuutolla ja sitten ku tilinteon hetki tulis keväällä, niin onki äijä pistäny toisen rotan tilalle ja karannu komissaariksi. Ja Kokoomuslaiset äänestää niinku lampaat, ku onhan se "ihqua" olla osa rahapuoluetta, vaikkei ite omistais ku tuulen huuhtoman perseen, sillä "eihän sitä tiiä, vaikka joskus olis itekki rikas"...

Sori tätä avautumista, mutta ku mulla sylettää tämä vitun jaxuhali-Stubb.

T. Volmari

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Volmari. Avautuminen oli sallittua ja aiheellistakin, sillä selväähän on, että Stubbin myötä kokoomus lyö vielä yhden liittovaltiovaihteen päälle. Sille on olemassa vain liittovaltion etu, ja Suomi on pelkkä maakunta jossain hornan perseessä. Ja Katainen kieltämättä hoiteli quislinginhommansa niin perusteellisesti kuin vain voi.