maanantai 5. lokakuuta 2015

PÄIVITETYT NÄLKÄPÄIVÄN KYLTIT

Blogin mainio vakikommentoija Rouva Ano totesi hiljattain näin:

Minkähänlainen herätys tässä maassa pitäisi tapahtua, että tähän touhuun tulisi jotakin järkeä? Seuraavaan nälkäpäiväkeräykseen sen pelkkää luuta ja nahkaa olevan afrikkalaislapsen tilalle kuva tästä 17-vuotiaasta bodaripullistelijasta tai kuva Hiukkavaarasta, jossa kuskataan roskiin ruokaa, joka ei kelpaa turvapaikanhakijoille tai sitten kuva suomalaisista työttömistä ja eläkeläisistä leipäjonossa?

Hotellin respassa otetaan haaste vastaan ja päivitetään nälkäpäivän plakaatit vastaamaan paremmin nykypäivää. Kiitokset Rouva Anolle ideasta.


Ja laitetaanpa loppuun vielä lukijan kuva. Buuri Johannesbuurista laittoi näytille ukkinsa vanhan pistimen, joka on kiertänyt Suomen historian vaiheita aina Kalevankankaalta vuonna 1918.


Ja tästähän onkin hyvä aloittaa uusi työviikko. Muistakaa, että ei maa meidän oo, vaan laiskain lurjusten.

29 kommenttia:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Meni krapulakahvit väärään kurkkuun. Timanttista.

"That's gold Jerry, that's gold. Right on the money Jerry"

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taannoin erään ääskaupan ovella päivettynyt muukalainen Suomen Pahimpien Rasistien liivi päällä keräämässä rahaa oliko se Afrikan nälkäisille lapsosille. kovasti heilutteli lipastaan, siinä jo pari mammaa kaivoi kukkaroaan esille, kun kysyin, että tiedätkö miksi niillä lapsosilla ei ole ruokaa? Ei hän osannut oikein mitään sanoa, liekö ymmärtänyt kieltä niin paljoa. Sanoin hänelle, että se johtuu siitä, että isät ja veljet hänen tavoin ovat täällä kerjäämässä eivätkä ruokkimassa lapsiaan siellä kotona. Se viesti meni perille ja hän poistui takavasemmalle ja mammatkin laittoivat kukkarot käsveskaan talteen.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Jäi sanomatta, että nuo päivitetyt kyltit ovat erinomaisia myös Huru-ukon mielestä:)

Anonyymi kirjoitti...

Ajatus kulkee milloin kulkee, takkuisena kuitenkin. Noita julisteitahan saataisi Ryppy ja Reikäkin päivittää.. Jään odottelemaan josko vaikka..
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Olen kovin otettu, kun tartuit aiheeseen! Tulin lenkiltä, avasin netin ja hymy levisi korviin asti sitä mukaa kun kävin läpi mainioita ehdotuksia, mutta epäilenpä, ettei taida SPR:lle kelvata. Jostakin luin, että nyt olisi perustettu ihan suomalaisia köyhiä ja hädänalaisia varten Sininen Risti ry. Olen valmis laittamaan sille tilille heti rahaa, kunhan kunnolla selviää, mistä on kysymys. Olen myös allekirjoittanut useita kansalaisaloitteita ja yrittänyt kantaa korteni kekoon. Eipä tässä paljon muuta voi.

Unelmahöttökansalaisilla voi kohta olla heräämisen paikka. Tulee mieleen tapaus erään tutun kertomana, kun työvoimatoimiston järjestämällä yrittäjäkurssilla (=yhtä tyhjän kanssa) oli eräs ikänsä toisen palveluksessa ollut ja sittemmin työttömäksi jäänyt osallistuja yhtäkkiä parkaissut, että "kukas mulle sitten palkan maksaa?" Alkaa nämä palkanmaksajat uhkaavasti vähetä tässä valtakunnassa, mutta onpahan sitten työntekijöitä ja rahantarvitsijoita vastaavasti enemmän...

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Feyris Nyannyanille, Huru-ukolle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne. Sehän tässä karmivinta on, että nuo kyltit eivät ole mitään sketsiä, vaan täyttä totta. Valtiovalta on tehnyt selväksi tavallisille suomalaisille, että teillä ei ole merkitystä. Etusijalla ovat muualta tulleet utopian kohteet. Tuo Rouva Anon vinkki sinisestä rististä täytyy ottaa tarkastelun kohteeksi. MV-lehti siitä ainakin on uutisoinut:

http://mvlehti.net/2015/10/04/punainen-risti-sininen-risti-in/

Anonyymi kirjoitti...


Moro
En tiedä onko havaintoni muutaman päivän takaa väärä, vaiko alkaako näkö pettämään varhaisella vanhuusiällä. Muutamassa paikassa on ollut liivijengiä tökkimässä ohikulkijoita lippaillaan, tai no ei nyt ihan kuvainnollisesti mutta...ja millä profiililla täällä Pohojanmaalla onkaan tuo RKP:n alaosaston, SPR feissarit valittu. Tuotu rollaatoreineen paikalle pariin kerjäyskohteeseen. Valintakriteerinä on varmasti se että hengittää vielä itse ainakin vietäessä paikalle. Eli noin 80 v-kuolema väliltä olevia muoreja...mitä halvatun perkelettä.
Eihän noille kukaan viitsi avautua, ja jos sen tekee, eivät kuule kun SPR on poistanut kuulokojeista pariston.

Olen hieman pettynyt sillä olin hieman valmistautunut avautumaan ensimmäiselle tyypille joka lähestyy minua liivi päällä lipas ojossa.

mitä touhua.....

t.S.E.P.

Anonyymi kirjoitti...

Pauli Vahtera Vantaalla
5 min · Vantaa ·

Poliisi on POP

Minua on vaivannut viime viikkoina poliisin resurssien käyttö. Poliisivoimien riittämättömyydestä on puhuttu vuosia. Yht´äkkiä poliiseja on kaikkialla. Ei kuitenkaan turvaamassa tavallisen suomalaisen arkea.

Poliisi ei enää selvitä kansalaisille tärkeitä rikoksia kuten asunto- ja mökkimurtoja. Mutta jonkun valkoiseen burkhaan naamioituneen mielenosoittajan etsimiseen riitti resursseja pilvin pimein. Vaikka tuo nuori mies ei tehnyt mitään väkivaltaa tai riehumista.

Maahanmuuttoon liittyvissä mielenosoituksissa poliisivoimia on satoja, on autoja ja hevosia. Työt tehdään paljolti iltaisin ja viikonloppuisin, joten ylityö- ja vuorolisät tulevat maksamaan maltaita.

50 albanianalaisen kotiin viemiseen lentokoneella tarvittiin 54 poliisia ja virkamiestä.

Sain tällaisen viestin Torniosta. Viesti kertoo, että poliisi on paikalla enemmänkin rauhoittamassa kansalaisten mielialoja kuin tekemässä valvontaa Suomen ja Ruotsin rajalla:
--- “Oltiin lauantaina Torniossa ja käytiin kaksi kertaa Ruotsin puolella. Ajaen ja kävellen. Mukana ulkomaalainen nainen ilman papereita - menisi irakilaisesta koska vaan. Kukaan ei kysellyt mitään, vaikka tulli, poliisi ja rajavartiolaitos olivat hyvin edustettuna paikalla.

Moni ehti jo huokaista helpotuksesta kun kuultiin, että rajalla alkaa "tehostettu" rajavalvonta. Itse näin, että mitään rajavalvontaa ei ole. Kuka tahansa voi kävellä rajan yli ase- tai räjähderepun kanssa, ilman että siihen puututtaisiin millään lailla. Itse asiassa irakilaismiehet tuodaan yöllä rajan yli piilossa kansalaisten katseilta. Pe-La yönä esim. lähti 8 bussilastillista vastaanottokeskuksiin.

Lauantai-ilta oltiin Oulussa ja keskusta oli miehitetty kymmenellä noin kahdeksan taistelijan irakilaispartiolla. Todella levotonta oli. Sääliksi käy Oululaisia.” ---

Olen tehnyt poliisien kanssa jonkun verran koulutusyhteistyötä ja sitä kautta tullut tuntemaan poliiseja. Olen pitänyt heitä fiksuina ja työhönsä vakavasti suhtautuvina. Siksi minun on vaikeaa ymmärtää nykymenoa. En keksi muuta kuin poliittisen johdon antaneen määräyksiä, että kaikki maahanmuuttoon liittyvä huono käytös on tutkittava, maksoi mitä maksoi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Ykä, kommentista. Nyt vaan alkaa tilanne olla jo sellainen, ettei tiedä, itkisikö vai nauraisiko. Kuitenkin vielä päädyn sinne naurun puolelle, kun kuvittelen mielessäni suvakkien raivoa, jos he näkisivät tekemäsi kyltit! Jostakinhan se ilo on revittävä näinä epätodellisina aikoina, joita en koskaan osannut kuvitellakaan eläväni. Eikö niitä voisi johonkin ujuttaa... No, MV-lehti sen tulee ehkä tekemään, kun on ennenkin blogejasi julkaissut. Luvan perästä vai ilman?

Sellainenkin tuli mieleen, että kas kun Pelastusarmeija ei ole ryhtynyt vokkeja perustamaan. En ole ihan tarkkaan perillä heidän ideologiastaan, mutta olen pitänyt järjestöä jotenkin rehellisenä ja voittoa tavoittamattomana, joten ehkä siinä on se syy?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...


No ymmärrän lentoturvallisuuden yhtenä näkökohtana. Nuo palautuslennot on ilmeisesti tehty vuokratuilla Charter-lennoilla vai onko jollain parempaa tietoa? Mutta, pitääkö joka palautettavalla olla oma adjutantti? Lennot voisi suorittaa jollain armeijan käyttöön tarkoitetulla kuljetuskoneella. Käsi- ja jalkaraudat on keksitty. Samoin rauhoittavat lääkkeet.

Tulipahan vain mieleen vai onko tässä takana myös pointti että harvoin rivipoliisi pääsee työmatkalle oikein ulkomaille.

t.
S.E.P.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Huru-ukolle vielä tuota..

Olen käynyt ahdistelemassa liivijengiläisiä samaan tapaan muutaman viime vuoden. Ihan näillä perusargumenteilla; "tiedätkö kuinka paljon tuon firmasi johtaja tienaa vuodessa..."

Jne. Tuloksena on usein epäuskoista kitinää ja aina yhtä lapsellinen: "ei ole totta. Valehtelija."

Yksi aktivisti meinasi ruveta väkivaltaiseksi kun haukuin greenpeacea ja häntä itseään terroristeiksi.

Hyi helvetti tämä vastakkainasettelu oksettaa.... Ja joku tekee sitä tahalleen. Tämä on rigattu koko peli... Kuka blogisti sanoikaan jotain asterixista ja riidankylväjästä. Maailman vanhin temppu. Voi jeesus mikä hullujenhuone koko planeetta.

Hirveintä on tajuta se että mikään ei tule muuttumaan. ei koskaan. samaa jauhantaa seuraavat miljoona vuotta ellei joku asteroidi pyyhkäise koko kärpäsenpaskaa jauhoksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys S.E.P:lle, Pauli Vahteralle, Rouva Anolle ja Feyris Nyannyanille & kiitos kommenteistanne.

S.E.P. & Feyris Nyannyan: Itsehän olen kehittänyt näihin liivijengiläisiin jonkun sortin putkinäön, eli väistän niitä. Omana etunani lienee, että olen varsin isokokoinen ja huomattavan epädiplomaattisen näköinen mies, joten saa olla rauhassa.

S.E.P:lle vielä. Luulen, että nuo palautuslennot eivät ole mitään huvireissuja eikä aikaa viettää hupaisia hetkiä paikallisten hotellien baareissa mahda olla, joten en usko, että noille lennoille on kauheasti halukkaita.

Pauli: Myös minä olen pitkän työurani aikana ollut paljon tekemisissä poliisin kanssa ja minusta nuo tavalliset partiokonstut ovat aivan järkevää ja asiallista porukkaa. Luulen, että juuri näillä varsinaista poliisityötä tekevillä poliiseilla alkaa hampaat kirskua ja pinna kiristyä. Sen tajuaminen, että joutuu toimimaan poliittisena poliisina ei varmaankaan ole sitä, mitä he uraltaan alun perin hakivat.

Rouva Ano: Ja kiitos sinulle alkuperäisestä ideasta. Kyllä minä alan siirtyä niin itkun kuin naurun puolelta raivon, voimattomuuden ja turhautumisen puolelle. Pelastusarmeija on käsittääkseni pysynyt tästä hullutuksesta aivan erossa. Luulen, että se edelleenkin haluaa tarjota vain soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa. MV-lehti alkoi julkaista juttujani lupaa kysymättä. Sitten lehden pääheppu Ilja Janitskin kysyi kommenttiosiossa että voiko julkaista, ja annoin luvan. Tilanne on sen verran vakava, että mikä tahansa lukijoita saava vaihtoehtomedia on hyvästä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Feyris Nyannyanille vielä: bloggaaja, joka esitti tuon Asterix ja riidankylväjävertauksen oli Jaska Brown:

http://jaskanpauhantaa.blogspot.fi/2015/09/uutiskatsaus.html

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa Ykä.

Seuraavaan numeroon jos saan pyytää monikulttuurisia sisustusvinkkejä:

"Kesän 2016 trendiverhot, kalterit ikkunaan"
"Karhun code 805 kenkälusikka kuuluu jokaiseen eteiseen"
"Design vartiokamera sopii kaikkien räystäslautojen alle"
"Piikkilanka on IN kuusiaita on OUT"
"Suuri omakotitalojen ovisilmänumero"


korpisoturi kirjoitti...

Kyllä tavalliset mokkerit syö puuroa ainakin Egyptin armeijassa. Olen sen nähnyt. Ilmeisesti se ottaa luonnolle sitä yliluutnanttia, että joutuisi rahvaan eväitä syömään. Siellä ne luokkaerot pätee. Ja majoituskaan ei Hotel Hiltonin tasoa. Metkaa sakkia nämä partavauvat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Juu, tästähän vaikkapa Avotakka tai Kodin Kuvalehti voisi antaa mukavia sisustusvinkkejä. Pannaan harkintaan tähänkin blogiin.

Korpisoturi: Se Egyptin armeijahan lähinnä kunnostautui saamalla iipoilta selkäänsä. Mutta näitä luokkaerojahan ollaan tuomassa tänne Suomeenkin, valtiovaltamme siunaamana.

Anonyymi kirjoitti...

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/wayne-madsen-sorosin-ja-cia-n-suunnitelma-ep-vakauttaa-eurooppa

Anonyymi kirjoitti...

George Sorsin roolia tämän kaiken takana on syytä tutkia. Soros on vanha kapitalistimiljardööri joka tukee sosialisteja, kommunisteja, muita vasureita ja hippejä tms. Jonkinlainen "self-hating jew" on kyseessä. Hänestä ei nimittäin tykätä Unkarissa eikä Israelissa. Venäjällä hänen rahoittamat organisaatiot kiellettiin ja ajettiin veke tms. Tuo ukko taitaa olla aika..."nuts"?

Juha Ahvio kirjoitti Sorosin juonitteluista blogissaan pari vuotta sitten:

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/441/juha_ahvio_sunnuntaina_-_miljardoori_george_sorosin_vasemmistolobbaus_on_todellisuutta_suomessakin

Valkean blogissa ja kommenttiosastolla on aprikoitu Sorosin edesottamuksia. Huomaat kun plaraat täältä:

http://hiljaistapohdintaa.blogspot.fi/2015/02/liberaali-ylaluokka-fasistit-ja-anti.html

Sivuasia, eikä liity juttuun kun Ykän toimenkuvaan ei kuulu Amerikan asiat. Soros on vipannut rahaa demokraattipuolueelle. Muslimien jälkeen kovimmat Israelin vastustajat ovat amerikkalaiset vasemmistolaiset liberaalit juutalaiset. Amerikanjuutalaisista n. 70-80 prossaa äänestää demokraatteja ja tukevat nytkin Obamaa, ja seuraavissa vaaleissa sitten demokraattiehdokasta kuka hän onkaan. Vastaavasti vain n. 20-30 pinnaa amerikanjuutalaisten äänistä on mennyt GOP:lle. No, Obaman hiekkalasista valuu hiekat pois kun vuoden päästä on pressanvaalit.

Anonyymi kirjoitti...

Kun tuli vähän sellainen mielikuva, että uusiinkin julisteisiin liittyvä ideointi olisi tervetullut, niin...
- Jotkut ovat kääntäneet sanan "Suomi" arabiaksi, googlettaneet tuloksella ja katselleet että millaista kuvamateriaalia löytyy. Ilmeisesti ovat saaneet myös tekstejä vähän käännettyä. Siitä suunnasta voisi löytyä jotain.
- Ketjussa mainittiin SPR:n johtohenkilöiden palkat. Senkin voisi kertoa että sinnehän sitä rahaa ihan ensimmäisenä ohjataan.
- Suomen Sotilas pohti sitä että olisiko tänne nyt saapumassa Saddamin Bath -puolueen jäsenistö: salainen polisii, kansalliskaarti, kiduttajat, upseeristo... Selittäisi sitä että miten osalla on varaa ajaa taksilla rajajoelle.
- Nää "Suomesta turhapaikkaa hakeva sotarikollinen lämmittää käsiään tekemällä ihmisruumiista nuotion" -kuvat ovat liian rajuja, mutta maltillisemmat "ase + asepuku" -kuvat ihan oikeista ja todellisista turhapaikanhakijoista voisivat myös kuvata tilannetta.
- Halla-aho oli kerran linkittänyt naamakirjaansa kuvan jossa kuvatekstinä "Syyrian sotaa pakenevat naiset ja lapset välimerellä" tms. ja kuvassa vene täynnä parhaassa iässä olevia länsiafrikkalaisia miehiä.
- Joku graafi kertomassa että mitä ja millä vauhdilla tämä muuttoliike tekisi Suomen väestörakenteelle. Moni ei tunnu tajuavan että esim. 600+ hakijaa päivässä ≈ 200 000 hakijaa vuodessa ≈ islamistinen sisällissota muutamassa vuodessa ≈ tuhoutunut talous yhdessä tai kahdessa vuodessa.

Mulla on jotenkin sellainen kutka että jos haluaisi perustaa tänä päivänä kannattavan bisneksen, niin kannattaisi ottaa joukko varsin reviiri- ja laumatietoisia paimen-, metsästys-, taistelu- ja palveluskoiria (kaukaasian paimenkoira, pit bull, karjalan karhukoira, Napolinmastiffi...) ja risteyttää niistä Suomen oloihin sovitettu pihavahti jonka kohdalla näyttelymenestys ei ole se pääjuttu vaan brutaali halu ja kyky suojellaa omaa laumaa ja reviiriä + tarvittaessa myös jäljittää niitä tahoja joista on laumalle uhkaa. Voisivat mennä kaupaksi niin kaupungeissa kuin maallakin.

Jatkossa sitten mielenosoituksiin omat traktorit mukaan?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Vieraalle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Vieras: Siteeraan kirjoituksen suomentanutta Heikki Laaksoa eli ” minun on vaikea arvioida Madsenin esittämiä hurjia väitteitä Euroopan nykyisen pakolaiskriisin taustoista.” Tosin en minäkään siitä suuria virheitä löydä. Tosin Jugoslaviasta olen eri mieltä. Sehän oli väen vängällä pystyyn väsätty valtio, joka olisi hajonnut joka tapauksessa. Tito oli tekijä, joka piti sen läjässä.

Ano2: Ihan hyviä ideoita. Voi muuten olla, että koiraharrastuksen suosio maassamme kasvaa…

Anonyymi kirjoitti...

Muuten, huomasitko ne valokuvat jotka lähetin sähköpostissa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Joo, huomasin. Kiitokset. Unohdin mainita aikaisemmassa kommentissa. Pahoittelen.

Tom Kärnä kirjoitti...

Kyllä minut liivijengi ymmärtää kiertää kaukaa sitten, kun olen saanut kaikki hienot kangasmerkkini takkiini hankittua!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tom. Minkäslaisia merkkejä meinaat?

Tom Kärnä kirjoitti...

Ostin Varustelekasta alkuvuonna mustan välikauden takin. Siinä oli paljon velcrotarrapintoja, joten päätin varustaa takin kangasmerkeillä. Siihen tulee yksi khakinvihreätaustainen suojeluskuntamerkki, kaksi perinteisen väristä leveää merirosvomerkkiä, joissa sääriluut on korvattu sapeleilla, kaksi isoa merkkiä, joissa on äijän päässä saksalaismallinen kypärä ja naamalla kaasunaamari ja joissa lukee "SUPPORT SQUAD" JA "VARUSTELEKA.FI", sekä kaksi khakinvihreäpohjaista nimilappua, joissa ei lue nimeäni, vaan jotain ihan muuta. Nimilaput Varusteleka on kierrättänyt Amerikassa asti.

Viimeksi kuluneitten viikkojen aikana Varustelekan varastoissa on ollut vakava puutostila perinteisen värisistä merirosvomerkeistä. Täydennyksen saapuminen on viivästynyt. Jos ei ensi viikon maanantaina jo niitä ole ostettavissa ao. verkkokaupasta, laitan järjestyksessä kolmannen kerran jo postia heille asiasta. Muunvärisiä merirosvomerkkejä heillä on vielä paljon varastossa, mutta minä haluan perinteisen väriset.

Kun olen saanut takkini täydelliseksi jossain vaiheessa, niin tutut ja tuntemattomat saavat antaa minulle palautetta siitä, onko uusi takkini kuinka groteskinoloinen vai ei.

Becker kirjoitti...

Nää on hienoja. Näissä on hyvä ja taiteellinen ote sekä selvästi julkituotu sanoma.
Toi keskisormea näyttävä somalimuija on mun favoriitti. Se kuvastaa niin selvästi parasiittien asennetta ruokkivaa tsuhnaa kohtaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tom Kärnälle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Tom: Varustelekaa muuten käytän minäkin säännöllisesti. Hyvää ja kestävää rompetta kohtuulliseen hintaan.

Becker: Kiitokset. Tuohon somalimuijan keskariin symboloituu oikeastaan kaikki.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

No japahan on taas pojat uhonnut, mutta mita sitten kun tosai paikka? Reservin lnt? kysyya, Lähetäänkö pojat? Ei naureta rivissä.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Saatana, kun mun ja Korehosen Karin kanssa lähetää, se on paskatunkio.