lauantai 15. lokakuuta 2016

DEMONIEN METSÄSTÄJIÄ HAETAAN

Edellisessä kirjoituksessa kerrotusta koiran leppoisasta haukusta ja havumetsän raikkaasta tuoksusta palataan taas varsin nopeasti raakaan nykypäivään. Eli hotellin respassa törmättiin uutiseen joka ei varsinaisesti yllätä ketään. Uutisen otsikkokin on varsin komea:

Vihapuhe kuriin: 50 poliisia koulutetaan viharikollisuuden torjuntaan

Ja uutinen jatkuu:

Hallitus vastasi Euroopan neuvoston kehotukseen toteamalla, että poliisiammattikorkeakoulu ja poliisi ovat jo valmistelleet erillisen koulutusohjelman viharikollisuuden torjuntaan.

Vastauksen mukaan koulutusohjelman on tarkoitus alkaa "ennen tämän vuoden loppua".

Hallituksen mukaan poliisi aikoo kouluttaa erikseen 50 poliisia viharikollisuuden torjuntaan.

Ennen kuin käydään asiaa hieman tarkemmin läpi, niin katsotaanpas piruuttaan poliisin nettisivuja kohdasta ”avoimet työpaikat”. Tällä hetkellä koko Suomen poliisissa on avoinna 18 virkaa joista varsinaisia poliisivirkoja on avoinna tarkalleen:

- 1 ylikonstaapelin virka Länsi-Uudellamaalla (liikennevalvontasektori)

- 1 rikoskomisarion virka Itä-Suomessa (erityisrikostorjunnan sektori)

- 2 komisarion virkaa Pohjanmaalla (lupavalvontayksikkö)

- 1 ylikomisarion virka Poliisihallituksessa (viestintä)

- 1 rikosylikonstaapelin virka Keskusrikospoliisissa (henkirikostutkinta)

- 1 rikosylikonstaapelin virka Keskusrikospoliisissa (Tiedusteluosaston Tilannekeskuslinja)

- 1 tarkastajan virka Keskusrikospoliisissa (Tiedusteluosaston Tilannekeskuslinja)

- 1 vanhemman rikoskonstaapelin virka Keskusrikospoliisissa (Järjestäytyneen rikollisuuden tutkinta)

- 1 etsivän paikka Suojelupoliisissa (Turvallisuusselvitysyksikkö)

Näin äkkiseltään tällainen yksinkertaisempi ihminen sortuu herkästi viha-ajatteluun ja tuumii että lukema 18 poliisivirkaa vs. 50 inkvisiittorivirkaa on jokseenkin kohtuuton ja olisiko noille 50:lle viralle ollut ehkä muutakin ja tarpeellisempaa käyttöä? Plus sitten se, että palkataanko noille opettajat vielä erikseen ja mistä palkataan? Kun varsin selvää on, että nämä viisikymmentä poliisia tulevat työssään keskittymään siihen mitä kantaväestöön kuuluvat suomalaiset ovat  sanoneet ja kommentoineet niistä väkivallanteoista joita haittamaahanmuuttajat ovat tehneet ja mitä ne ovat kantasuomalaisille maksaneet ilman että kantasuomalaisten mielipidettä on kysytty.

Epäselväksi jää, että kouluttaako poliisi nämä viharikollisuuden torjujat aivan untuvikkotasolta (missä tietysti toimittajakoulutuksesta löytyisi erittäin sopivaa rekryyttiä) vai koulutetaanko siihen jo valmiita poliiseja mutta se, että 50 virkaa jotka perustetaan torjumaan jotain, jota ei ole edes määritelty kuulostaa varmaan monen kenttäpoliisinkin mielestä jo huonolta vitsiltä. Vihapuhettahan ei edelleenkään määritellä ja se on hyvin tehokas keino henkilökohtaiseen ennakkosensuuriin. Sillä hiljennetään moni suu. Määrittelemätön uhka on se tehokkain uhka. Moni ihminen ei uskalla aukaista suutaan ollenkaan pelätessään ylittävänsä vihapuheen tai sellaiseksi määritellyn asiallisen arvostelun rajan. Onko tämä todellakin sitä, mitä poliisi haluaa tarjota suomalaisille? Hotellin respasta heitetään kysymys niin poliittiselle- ja virkakoneistolle kuin mediallekin:

Uskallatteko te lopultakin määritellä sen, mitä vihapuhe on? Ja jos ette uskalla, niin voisitteko ystävällisesti perustella että miksi ette uskalla?

Tilanne kuvaa hyvin suomalaista paradoksia:

1. Maahamme on tullut huomattava määrä kehitysmaalaisia jotka heikentävät sekä kansalaisten turvallisuustilannetta että työllistävät poliisia väkivalta- ja seksuaalirikoksilla sekä yleisillä järjestyshäiriöillä ts. vastaanottokeskusten joukkotappeluilla. Lisäksi nämä haittamaahanmuuttajat tulevat suomalaisille tolkuttoman kalliiksi ja puolestaloukkaantumiskoneisto on nostanut ne jalustalle kaiken arvostelun yläpuolelle. Se sotii tavallisen ihmisen oikeustajua vastaan.

2. Moni kantaväestöön kuuluva ei hyväksy tätä tilannetta vaan vastustaa sitä sosiaalisen median kautta (kun muutakaan kanavaa ei ole) ja vastustaa vielä perustellusti ja asiallisesti.

3. Sisäministeriö reagoi asiaan siten, että palkkaa 50 inkvisiittoria etsimään ja hiljentämään tätä perusteltua arvostelua ja täten heikentää muutenkin vähäisiä resurssejaan joilla turvata suomalaisten turvallisuutta. Ja väittää pokkana, että sen toiminta on jollain tavoin järkevää ja välttämätöntä.

4. Tänne muuttaneet arabit ja afrikkalaiset ihmettelevät (ja aivan perustellusti) itsekseen että ovatko tuon suomalaisen virka- ja puolestaloukkaantumiskoneiston edustajat syntyjään ihan oikeasti noin hyväuskoisia hölmöjä vai onko niillä olemassa sitä varten jonkunlainen kurssi? Ja minkälainen se kurssi oikein on? Sehän hakkaa aivopesussa islaminkin. 

Onhan selvää että valtiovalta pyrkii tälläkin toimella hiljentämään arvostelun niitä katastrofaalisia virheitä kohtaan joita se on maahanmuuttopolitiikassaan tehnyt vuodesta 1990 alkaen. Hotellin respasta kuitenkin muistutetaan, että jossain vaiheessa tämäkin kupla saattaa puhjeta, eikä siinä vaiheessa enää etsitä konekivääris ja Lahtista. Silloin etsitään syyllistä. Ja siinä vaiheessa voi olla turha selittää, että äkillinen humanismi ja poliittinen opportunismi sokaisi arvostelukykyni. Kannattaa ehkä miettiä etukäteen. Sitä sanotaan kaukaa viisaudeksi. Tämä vinkiksi opportunisteillekin.


Jösse pisti oikeat raiskaustilastot facebook-seinälleen ja syyllistyi näin ollen oikeitten faktojen esittämiseen rasistisessa ja vihatarkoituksessa. Vihatutkijoitten ystävällinen huomautus sai Jössen ymmärtämään että valhe on totuutta kun sen oikein oivaltaa.

Jösse korjasi tapansa, on nyt kuuliainen hallintoalamainen ja tuumii että monikulttuurisuus on rikkaus. Jösse on fiksu. Ole sinäkin kuin Jösse.

62 kommenttia:

Korvaus- ja totuusyhdistys: Moskovan oblasti maksakoon sotakorvauksia ja palauttakoon miehittämänsä alueet mm. eurooppalaisille kansoille ja valtioille Suomi Viro Saksa Puola Ukraina Georgia Japan kirjoitti...

Silvotun tynkä-Suomen matut ovat poistettavissa hallinnollisella määräyksellä vaikka vrk:ssa. Ryssä on isompi ongelma. Miehittäjä-Ryssän alueinvaasio on meidän huolemme, ei USA:n toiminta muualla http://tartonrauha.blogspot.fi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Moskovan Kurkutus. Vaan missäs se hallinnollinen määräys viipyy? En väitä vastaan Venäjän uhkaa kohtaan. Se on tosiasia.

Anonyymi kirjoitti...

Elä viiti Yrkki näin selkeitä asioita laukoa ilman virallista hallinnollista munkkilatina käännöstä, meinaan voi nuo hallintoaateliset saada paskahalvauksen ja ruveta itkemään julkisuudessa(lisää). Mutta onhan nyt tuo avoimena rehottava vihapuhe(?) ja rasismi ja mikä vittu ikinä karannut vallan käsistä aivan totaalisesti vanhan vallan edustajien mielestä, eli eivät vieläkään ole vanhan vallan edustajat oikein heränneet siihen että nykypäivänä some voi ja pystyy oikeasti ruotimaan asioita hiukan eri tavalla kuin Hs:n mielipide palsta. Sekä nykypäivänä ihmiset muodostavat omia mielipiteitään riippumatta siitä mitä aateliset heidän puolestaan pyrkivät ajattelemaan.

Terv: Rakkikoira.

Anonyymi kirjoitti...

Perskeles, te olette profeetta.
Voisitteko joskus profetoida meille onnellisen tulevaisuuden, vaikka ihan viihteeksi vain.

Erkki

QroquiusKad kirjoitti...

Jukka Aakula on Kansankokonaisuus-blogissaan useasti verrannut Suomen suhdetta Venäjään alkoholistin vaimon suhteeksi väkivaltaiseen alkoholistimieheensä. Hän valehtelee kaikille kaiken olevan ihanasti, vaikka kaikki tietävät miten häntä hakataan ja nöyryytetään. Hän valehtelee saaneensa mustelmat kävelemällä päin ovea ja vaikka ei olisikaan mitä se muille kuuluu? Mikä pahinta, hän kurmuuttaa lapsiaan vielä rankemmin kuin alkoholisti häntä, jos lapset sanovat tai tekevät tai ehkä mahdollisesti saattavat vaikka ajatella jotain sellaista, mikä antaisi alkoholistille (teko)syyn alkaa taas raivota väkivaltaisesti.

Siitäkö tässäkin asiassa on lopulta kysymys? Virallinen Suomi on maahantunkeutuvien abdullahien suhteenkin kuin alkoholistin vaimo, joka joutuu olemaan koko ajan varpaillaan ettei alkoholisti (islamistinen terrorismi) saisi taas uutta raivokohtausta (Allahu akbar!!). On oltava hyvin hiljaa ja nätisti, kaikkien, myös ja etenkin lasten!

Eihän lapsilta oikein voi odottaakaan että he ymmärtäisivät täydellisesti tilanteen hienoviritteisyyden kaikki nyanssit, siksi heidät on käskettävä, uhkailtava tai pakotettava olemaan hiljaa ettei vain, ettei taas vain...vaikka alkoholistin vaimo hyvin tietää sen (mistä ei saa edes puhua!!) takuuvarmasti tulevan ennemmin tai myöhemmin.

Mutta mieluummin myöhemmin, joten Suomi-äiti huutaa väärinpuhuville ja -ajatteleville lapsilleen: "Olkaa äpärät perkele hiljaa älkääkä ärsyttäkö!! Kaikki olisi niin ihanasti ellei teitä olisi!! Teidän syytänne!!"

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä valtio on ottamassa käyttöön verkkoa automaattisesti läpikäyviä ohjelmia, joilla etsitään vihapuhetta. Sellaisia voi olla jo käytössä ja löydöksiä saatu paljon. Nämä 50 vihapoliisia sitten tarkistavat löydökset. Tämä kuuluu sisäministeriön hallinnonalalle.

Viidenkymmenen vihapoliisin viran perustaminen on osoitus, että vapaaehtoinen suvakkivoimin tapahtuva ilmiantaminen ei ole riittävää. Ilmiantajista on siis pulaa.

Mitä sitten tapahtuu, kun vihapoliisi onnistuu työssään ja viha vähenee olemattomiin. On mahdollista, että silloin vihan käsitettä laajennetaan. Ryhdytään etsimään ja torjumaan sellaista vihaa, joka ei ilmene mitenkään mistään. Se on piiloteltua vihaa ja sellaiseen syyllistyminen on erityisen törkeää. Näin saadaan uusia tuomittavia ja pidetään väestö varpaillaan.

Kenties vuonna 2030 lapsia palkitaan lähisukulaistensa ilmiannosta. Kenties luvassa on yhteiskunnan rahoilla järjestettyjä vihan vastaisia tapahtumia. Niistä poissaolijoita kohdellaan epäiltyinä, joita vastaan ryhdytään keräämään todisteita vihasta.

Olemme menossa kohti dystopiaa.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Toiseksi edelliseen bloggaukseen liittyen tämähän on valtiollista vittuilua parhaimmillaan, tässä on orjat paikkanne, ottakaa, nauttikaa ja olkaa hiljaa ja kärsikää.

Tv: Rakkikoira.

Jaska Brown kirjoitti...

Suurin ongelmahan tässä on se, että noihin hommiin eivät tolkun poliisit hakeudu. Niinpä sinne pääsevät mellastamaan juuri ne, joita ei missään nimessä pitäisi tuollaiseen hommaan päästää. Eli vihervasemmistolaisesti suuntautuneet pääsevät määrittelemään normin. Siksi kehotankin kaikkia tätä mahdollisesti lukevia täysijärkisiä poliiseja ilmoittautumaan vapaaehtoisiksi. Sinänsä ajatushan ei ole edes huono (toki olisi parempi keskittyä oikeaan poliisityöhön, mutta unohdetaan nyt ideaalimaailma ja ollaan realisteja typeryyksien suhteen), kunhan sitä päästään toteuttamaan oikein. Eli ruvetaan valvomaan sitä vihapuhetta, joka kohdistuu asiallisiin suomalaisiin. Arabiankielen taito katsotaan eduksi työhön pyrittäessä, samoin kyky lukea punavihreitä tekstejä ilman verisuonen poksahdusta päässä.

Jos haittamaahanmuuttopolitiikka jätetään mokuttajille, se on sama kuin palokuntiin palkattaisiin pyromaaneja tai lainvalvonnasta huolehtisivat Bandidos ja Helvetin Enkelit. Ihan samalla logiikalla rekrytointikin toimisi: mamuhommiin päätyvät nykyään ne, jotka ovat mamuista innoissaan, joten miksikä ei palokuntaan ne jotka kiihottuvat tulesta ja poliisiin ne, joita rikollisuus kiehtoo.

Herättäkää Eila Kännö takaisin henkiin.

Ekku kirjoitti...

Noihin virkoihin varmaankin rekrytoidaan väki ihan jostain muualta, kuin virassa toimivista poliiseista. Saadaan poliittisesti sopivaa aineista poliisin virkoihin vailla mitään kokemusta varsinaisesta poliisin työstä.

"Alalla" pitkään toimineilla kun varmasti on kehittynyt turhan nuiva asenne tiettyjä väestöryhmiä kohtaan, niin aivopesu on liian vaikeaa.

Minun mielestäni on sääli, että kaikki maakuntalehdetkin näyttävät ottavan suuren osan uutisistaan STT:ltä. Siellä on kyllä uutisista ja niiden muotoilusta päätellen töissä niin tiedostavaa porukkaa, että Isä Aurinkoinenkin olisi ollut ylpeä. Tälle porukalle Pohjois-Korea tarjoaisi myös mahtavat uranäkymät, mutta taitavat vaan aasialaiset olla sen verran rasistisia, että valkonaamat ei kelpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Muslimien invaasio Eurooppan tekee kaiken laisen sotimisen normaaliakin ikävämmäksi hommaksi. Joukkoja täytyy sitoa muslimiväestön paimentamiseen vaikka nämä eivät tekisikään mitään. Varmuuden vuoksi. Pahimmassa tapauksessa Venäjä asemoi itsensä siten, että voi luottaa muslimiväestön järjestämään härdelliin Euroopan alueella.

Anonyymi kirjoitti...

Morjens Ykä
Eipä tässä enää löydä sanoja,niin ottaa ohimoon.

Mut kuitenkin sanon että jos meitä mitään ymmärtämättömiä raappahousujätkiä olis kolmekymment miljoona, ni me sanosim Risikol kosk pelut pieni on.

Sinä kuitenkin teet arvokasta työtä jotta väki saisi tietää. Kaltaisiasi pitäisi vain olla enemmän. Tai voihan niitä olla mutta ei näkyvillä.Kohta vielä vähemmän, ja siihenhän tämä uusinkin idiotismin kukkanen tähtää.
Ympäristössäni olen ollut huomaavinani kasvavaa kyrpiintymistä nykymenoon, mutta eihän se ehtine riitää, kun kohta Risikon partio kolkuttaa ovella ja ajatukset kielletään.

Ihmetyttää vaan noiden pokka keitellä kasaan tuollaista, sillä jos jostain syystä kuitenkin kansa tarpeeksi hullutuksista saatuaan päättää vetää vaihteen kakkoselle, niin ahvenen valtakunnastahan löytävät itsensä.T. Ymmi

Historix kirjoitti...

Terve Ykä

Laitoitpa hyvän ja asiallisen tekstin! Onnistuit mainiosti kiteyttämään olennaisen: mielipidettä ei meiltä kysytä, vaan se yritetään tukahduttaa epämääräistä vihapuhe-rikosnimikettä käyttäen. Ainahan näitä virallisia pahoja on ollut: noitia, harhaoppisia, vääräuskoisia, kansanvihollisia, vihapuhujia ja rasisteja.

Muuten, oletko huomannut kuinka Venäjän paisutellusta uhkasta tehdään niin USA:n presidentinvaaleissa kuin Suomen sisäpolitiikassakin lyömäasetta ja harhauttavaa sumuverhoa. Vähän kuin taikuri hämää katsojiaan oikean käden liikkeillä ja samaan aikaan vasemmalla tekee varsinaisen tempun.

Venäjän valtioideologia on ratkaisevasti erilainen vanhaan neukkulaan verrattuna: nyt rajamme takana on nationalistinen ja ortodoksinen suurvalta. Se käyttäytyy pienempiään kohtaan kuten suurvalloilla on aina ollut ja tulee olemaan tapana. On kuitenkin hyvä huomata, että Venäjä ei neukkulan tapaan tavoittele kaikkien maailman proletaarien yhdistymistä, eikä Kominterniä enää ole.

Sitä paitsi Venäjän joukot ovat omalla puolellaan rajaa. Suomessa on noin kolme divisioonaa maahan laittomasti tunkeutuneita, sotakokemuksella varustettuja islamin sotureita. Edellä mainittua hallinnollista käskyä poistaa matut maasta ei tule, sen sijaan tulee aina vaan lisää ja lisää kehitysmaalaisia, kuten aamun uutisissa ministeri Mykkänen (kok) lupasi. Näyttää aika useaan suomalaiseen uppoavan tämä mantra "matut ei ole ongelma, vaan Venäjä" kuten mm. Suomen Sotilas pääkirjoituksessaan taannoin uskotteli. Niin että mikä olikaan se uhkakuvan prioriteetti?

Vastaan itse kysymykseeni: meitä uhkaavat ensin omat poliitikkomme, virkamiehemme ja EU, sitten heidän maahan päästämänsä kehitysmaalaiset. Venäjä tulee kuvaan mukaan mikäli Euroopassa, Itämerellä tai suurvaltojen välillä syntyy konflikti.

Venäjän intressi Suomen suhteen on aina ollut varmistaa, ettei aluettamme käytetä hyökkäysalustana heitä vastaan. Historiassa on kyllä esimerkkejä tästä: ruotsalaisten ristiretket Novgorodia vastaan 1200-1300 -luvuilla, Ruotsin valtion valloitussodat Venäjälle 1500-1700 -luvuilla. Keisarillisen Saksan pyrkimys päästä Suomen kautta heikentämään Venäjää 1917-18. Operaatio Barbarossaa 1941-44 käytiin tosiasiallisesti myös Suomen alueen kautta, vaikka virallisesti maamme kävi erillissotaa.

Venäjän uhkaa väärinkäytetään Suomessa sisäpolitiikan harhautusvälineenä. Samalla rakennetaan totalitaarista valtiota yhä kiihtyvään tahtiin. Nämä 50 EU:n vaatimaa "inkvisiittoria" ovat uusimpana esimerkkinä siitä.

Olli kirjoitti...

Taas erittäinkin hyvä kirjoitus Ykältä. Olen viimepäivät ihmetellyt tätä samaa. Miten on mahdollista että on resursseja tällaiseen, mitä ei ole edes määritelty. Esimerkiksi multa varastettiin omaisuutta joku aika sitten. Poliisi virkailija sanoi suoraan että kirjataan, mutta ei tutkita. Ei ole resursseja. Hmmm..
Kantasuomalaisesta saa sanoa ja kirjoitella ihan mitä vaan ja kantasuomalaisella on koko ajan rasisti leimakirves otsassa, mutta annas olla, jos sanot jotain perusteltua negatiivista näistä jätesäkeistä mitä tänne rahdataan.. Poliisista päivää!
Tämä touhu menee oikeasti mielipide vainoksi ja käytän tässä kohtaa DDR vertausta.
Saa naureskella tälle vertaukselle, mutta mietitääs hetki tarkemmin..

Anonyymi kirjoitti...

Palaan erääseen Maon lausahdukseen; valta kasvaa kiväärin piipusta.
Kansalaisilla on aseita. Pitäkää niistä hyvää huolta.
Niitä tullaan vielä tarvitsemaan todella kipeästi.
Piilottakaa niitä.
Ostakaa patruunoita.
Hankkikaa latausvälineitä.
Jos et omista asetta, tee sellainen. P.A Luty:n ohjeilla osaa kuka tahansa.
Tässä maassa on meneillään rumia hankkeita jotka eivät tule olemaan kantaväestölle suosiollisia.
Ajatuspoliisista ei ole kuin kukonaskel toisinajattelijoiden eliminointiin.

Anonyymi kirjoitti...

Juu terve. Määräaikaisena konstuna joka tutkii oman työn ohessa lapsiin kohdistunutta rikollisuutta voin sanoa mahtava meininki. Uusia ei kouluteta vaan vanhat tekee oman työn ohessa. Nämäkin. Kiinnosti tai ei. 3 vuotta pätkissä ollut hommissa ja voin kertoa että syvällä kyntää laiva. Tietäisitte vaan. Poliisi on kriisissä ja uusia hankoloittavia käytäntöjä tulee koko ajan. Aika menee lähinnä byrokratiaan. Hitto kun uskaltaisi aloittaa blogin, ette tietäisi itkeä vai nauraa...Terveisiä paperipinon alta.
-Aapeli Taapeli-

turbojuudas kirjoitti...

Ollos terve, Yrjö.
Kirjoituksen inkvisitio-viittauksesta tuli mieleen eräs toinen puhdasoppisuuden tarkastelukohta kirjallisuudesta, Ruusun Nimi- kirjasta (10. painos, s. 485) kun kellarinvartija Remigio on Bernard Guin kuultavana:

”Silloin minulla oli usko, ja meidän ruummimmekin oli lunastettu, ja me olimme Herran miekka, oli pakko tappaa viattomiakin, jotta teidät olisi kaikki saatu tapetuiksi niin pian kuin suinkin. Me tahdoimme paremman maailman, rauhan ja ystävällisyyden maailman, joka tekisi kaikki onnellisiksi. Minkä takia te syytätte meitä siitä, että onnea ja oikeutta luodaksemme meidän oli pakko vuodattaa vähän verta… eihän… eihän sitä paljon tarvittu, ja oli pidettävä kiirettä.”

Ikuinen teema tuntuu olevan.

Anonyymi kirjoitti...

SKP:n sisäisissä kiistoissa oppositio, taistolaiset, alkoi nähdä neuvostovastaisuutta myös SKP:ssa ja Suomen Kansan Demokraattisessa Liitossa (SKDL). Taistolaiset löysivät tehokkaasti neuvostovastaisuutta kaikkialta yhteiskunnasta ja vaativat jopa neuvostovastaisuuden jonkun asteista kriminalisointia.
-wikipedia-

Että näin täällä...

-Mikko-

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä,

olit liian oikeassa kun teit ne feminiitta ja vihatutkija kirjoitukset, osasit liian hyvin ennakoida tulevaisuuden. Ja kuten Jaska tuossa edellä hyvin totesikin noista pääsyvaatimuksista tuollaiseen poliisikoulutukseen, ei mitään lisättävää. Tuota voisi ironisesti kutsua jo Police of Hate Academy, viitaten noihin 80-luvun poliisiopistoleffoihin.

Tässä sitten muutama poiminta maailmalta, aloitetaan rakkaasta länsinaapuristamme eli näin Absurdistanissa. Tosin ei saisi pilkata heitä, koska olemme heidän tiellänsä.

Näin kävi eräälle italialaiselle performanssitaiteilijalle kun hän lähti julistamaan rauhan sanomaansa Lähi-itään eli tapaus Pippa Bacca, voiko reissussa tämän enempää rähjääntyä?

Uuden-Suomen puheenvuoropalstalta sitten erään toteemipaalun avautuminen. Kaveri on ainakin löytänyt itsellensä lokoisan duunipaikan ammattiloukkaantujana. Muistakaa tämä kun äänestätte!

Jos tuolta kaverilta kysyisi, jotta mitä mieltä olet Afrikan valtioiden holtittomasta väestönkasvusta, mitä ilmeisemmin hän ei vastaisi. Näin on käynyt tuolla FB:n puolella eräilläkin palstoilla, "Gutmenscheneiltä" loppuvat argumentit kesken ja sitten alkaa kiertely/kaartelu ja rasistiksi leimaaminen. Eli ei mitään uutta auringon alla.

Tässä videopätkässä Siilinjärven Trigglypuff ja viisaat iskulauseet, varsinkin kun hänellä on toi "siivoa suusi" kyltti kädessä. Näillä mennään kohti mielenkiintoista tulevaisuutta....

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rakkikoiralle, Erkille, Qroquius Kadille, acc:lle, Jaska Brownille, Ekulle, Ano1:lle, Ymmille, Historixille, Ollille, Ano2:lle, Aapeli Taapelille, Turbojuudakselle, Mikolle ja Soomepoisille Eestist, Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Rakkikoira: Tietysti jos hallintoaatelisilta kysyttäisiin niin maassamme ei olisi kuin valtion valvoma internet johon joutuisi hakemaan lupaa aivan niin kuin aseisiin. Ja juu, valtiollista vittuilua tää on pahemman kerran.

Erkki: Täytyy miettiä, saisko joskus sellaisen aikaiseksi. Dystopiat vaan tuntuu kovasti uskottavammilta.

Qroquius Kad: Vertaus on kieltämättä varsin osuva. Tosin eihän tässä suojella pelkästään maahantunkeutujia vaan eliitin omia uria.

acc: Eikös Googlella jo joku sellainen ohjelma ole kehitettynä? Vaan tuo on kyllä totta mitä totesit eli kun vihapuhetta etsitään niin sitä myös löydetään ja aina vain lievemmätkin mielenilmaisut tullaan laskemaan sellaiseksi. Lopulta ei kelpaa enää muu kuin vallitsevien olojen mitään kyseenalaistamaton hyväksymisepistola.

Jaska: Jep. Jos vihapuhetta ja väkivallan julistamista halutaan etsiä niin sitähän kyllä löytyisi viljalti, mutta kun sitä löytyy nimenomaan siitä suunnasta joka on nostettu jalustalle. Palokunta & poliisivertauksesi on valitettavan osuva.

Ekku: En muuten ole varma, että onko sisäministeriössä vielä edes mietitty että mistäs nämä inkvisiittorit palkataan. Voi tietysti olla (niin kuin Aapeli Taapeli tuonnempana mainitsee) että häiskät tylysti pakotetaan hommiin. Siinä alkaa taatusti tavallisen poliisin moraali olla koetuksella ja mielessä käy ehkä siirtyminen vartiointifirman palvelukseen.

Ano1: Niin, tilannettahan voisi verrata siihen että Euroopassa on sodan aattona huomattava määrä soluttautujia jotka ovat tulleet eurooppalaisten suostumuksella. En muuten usko Venäjänkään olevan kovin innostunut muslimeista. Yhtä lailla ne uhkaavat Venäjääkin.

Ymmi: Kiitos kannustuksesta. Samanlaisia havaintoja on minulla omasta ympäristöstäni ja tulee muistaa, ettei valtiovalta jokaiseen ukkojen keskeiseen pulinaan pääse kuuntelemaan. Ja pulinoitten sävy on huomattavan vittuuntunut.

Historix: Kiitokset. Minä pidän kyllä Venäjääkin uhkana, sillä se ei halua naapureiltaan ystävyyttä ja kunnioitusta vaan pelkoa ja alistumista. Sinänsä on ymmärrettävää että Venäjä hermostuu jenkkikoneitten lentelystä Suomen ilmatilassa. Mutta on totta että Venäjä-korttia on käytetty ja jatkossa tullaan käyttämään vielä enemmän sisäpoliittisena aseena. Maahanmuuttopolitiikan arvostelijoita on helppo haukkua Putinin trolliksi. Sillä mitätöidään arvostelijan sanoma ilman että sitä tarvitsisi edes perustella.

Olli: Kiitokset. Suomen ja suomalaisuuden mitätöintihän on nykyisin jo arvostettua taidetta ja tiedettä. Jota harjoittavat ne, joita nämä haukutut tavalliset suomalaiset elättävät.

Ano2: Voi olla, että sillä mustien hameitten tiellä ollaan.

Aapeli Taapeli: Mukava saada viestiä myös poliisilta. Toivotan voimia eloon työhösi ja jos joskus aloitat blogin, niin laitapa vinkki tänne suuntaan.

Turbojuudas: Plus ça change, plus c'est la même chose…

Mikko: Niinhän sitä silloin tapahtui. Nostan taas kerran hattua Aarne Saariselle joka piti taistolaiset sentään jonkunlaisessa kurissa.

Soomepois: Joo, tylsää olla oraakkeli. Tosin tuo on ollut niin helposti nähtävissä, ei siinä suuri Sherlock tartte olla. Kiitos noista linkeistä. Eikös tuo Siilinjärven Trigglypuff muuten ole se sama nainen joka valitteli siitä ettei saa tarpeeksi mielialalääkkeitä ja joka kirjoitteli varsin avoimesti toosansa olemuksesta?

Ano3: Valitettavasti jouduin jättämään kommenttisi julkaisematta. Ymmärrän suuttumuksesi ja se on perusteltua, mutta tätäkin blogia varmasti kytätään sen verran, että ehkä ymmärrät ratkaisuni.

Anonyymi kirjoitti...

Katson parhaillaan "Villi Kanada" dokumenttia TV1:sta. Dokumentissa mainittiin etteivät alueen alkuperäisasukkaat, intiaanit, olisi halunneet olla tekemisissä maahan saapuneiden eurooppalaisten "uudisasukkaiden" kanssa. Kas kummaa, luonnonkansoilla ei ole sisäisesti rakennettu a monikulttuurisuus ideologiaa, jota nyt meille eurooppalaisille yritetään opettaa. Mokomat rasistiset alkuperäisasukkaat, intiaanit (sarkasmia) ...

Setarkos

QroquiusKad kirjoitti...

Yritin sanoa että itseäänhän se poliittinen ja virkaeliitti näillä toimenpiteillä pyrkii suojelemaan: islamistinen terrorismi kun voi iskeä heihin yhtä lailla kuin äänestäjiin. Viimemainittujen reaktioista ei niin väliä, kepudemarisekoomuksen uskollinen kannattajajoukko äänestää seuraavissakin vaaleissa entiseen tapaan.

Terrorismi on yksi asia, suurimittainen joukkoväkivalta toinen: kun Torinossa pidettiin aikoinaan jokin ASEMin tapainen kansainvälinen kauppakokous, oli sinne kokoontunut ympäri maailmaa 100 000 riekkujaa, joita hillitsemään oli koottu 15 000 poliisia; yli tuplasti sen mitä Suomessa on olemassakaan. Niinpä kun tuli Suomen vuoro pitää oma ASEMinsa, oli poliisin keskityttävä estämään mellakan syntyminen, koska sen rauhoittaminen olisi voinut olla ylivoimainen rasti.

Kun on kuulostanut vähän siltä, että maahantunkeutuneista 34 000 abdullahista saa maahan jäädä n. 10 000 ja jatkossa odotetaan 10 000 vuosivauhtia joista samalla kalkyylillä ehkä 3 000 jää tänne entisten lisäksi, voidaan lähitulevaisuudessa odottaa Helsinkiin sellaista lähi-itäläistä useiden tuhansien muslimimiesten Allahu akbar-äbäläwäbälämellakkaa, jossa pääkaupunkia pannaan paskaksi ja palamaan.

Eliittimme tietää sen olevan takuuvarmasti tulossa, mutta keskittyy vain toivomaan ettei ihan vielä. Siksi on oltava hiljaa ja kiltisti, ei saa ärsyttää ihania abdullaheja tekemällä, sanomalla tai ajattelemalla jotain epäkivaa!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Setarkokselle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Setarkos: Ja voi sanoa, että inkkareitten kohdalla nuivuus maahanmuuttajia kohtaan oli historian valossa melko perusteltua. Tämä kuva toimii edelleenkin:

http://www.maniacworld.com/fighting-terrorism-since-1492.jpg

Qroquius Kad: Joo, hoksasin kyllä idean. Tosin näkisin että suomalainen niin poliittinen kuin virkamieseliitti ei osaa ehkä hahmottaa itseensä kohdistuvaa vaaraa terroristien taholta. Ja toisaalta miksi hahmottaisikaan sillä tavallisia kansalaisiahan ne islamilaiset pääosin lahtaavat. Näkisin että tuon porukan suurimpana pelkona on kasvojen ja sitä myötä uran menetys. Ja sitä myöten siirtyminen tavalliseksi kansalaiseksi. Näissä ASEMin tapaisissa riekkumisorgioissa toteutuu se länsimainen sairaus eli leikkipartisaaneille annetaan mahdollisuus elämysmatkailuun. Jossain Venäjällä tai Kiinassa ne jyrättäisiin armotta. Noista lukemista tuumin, että ehkä ne ovat jopa liian optimistiset. Veikkaan että jäävien osuus on suurempi. Kun täältä ei voi karkottaa jos ei itse siihen suostu ja laittomalle maahanmuuttajallekin taataan sosiaaliturva. Molemmista on hovioikeuden ennakkopäätös.

Lemminkäinen kirjoitti...

WIHAPUHEEN KÄSIKIRIA. Äkkiä joku taho kirjoittamaan opaskirja, mikä selvittää mikä on vihapuhetta ja mikä ei. Oman käsitykseni mukaan ei ole vihapuhetta jos lyttää ruttuun poliittisia käsitteitä, kulttuuri-ilmiöitä, uskonnollisia hulluuksia, jne. Jos emme ymmärrä mitä saa laillisesti lätistä, niin meitä tullaan potkimaan perseelle kuin vierasta sikaa. Siis, lainoppineet ja älyköt! Jotta n. 4 miljoonaa eri mieltä olevaa ei hirtettäisi tai muuten tuhottaisi ValtioVallan ja SuvakkiKaartin taholta, niin suurin osa kansasta tulee olemaan WIHAPUHEEN KÄSIKIRIAN kirjoittajille ikuisesti kiitollisia.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Rasistiset vihapuhepoliisit kiusaavat ja aiheuttavat ahdistusta. ;)

Ahdistaa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle ja Vittuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Jep. Tätä kirjaa kaivattaisiin. Tosin jos sen joku kirjoittaa, niin veikkaan että yksikään kustannusyhtiö ei uskalla sitä julkaista. Kun siinä meinaan määriteltäisiin se vihapuhe väärällä tavalla ja huomattaisiin se perin vähäiseksi.

VNV: Niin. Supo tutkii niitä tyyppejä jotka ovat todennäköisimpiä islamilaisen terrori-iskun tekijöitä ja siitä tulee henkinen pipi. Enpä olis arvannut. Pitäiskös niitten tutkia sitä Pihtiputaan mummoa? Tai tätä kuuluisaa kissaa?

https://www.youtube.com/watch?v=nJLa3hAB2Lc

Anonyymi kirjoitti...

Se on vähän semmoinen homma että kun sananvapaus lähtee seuraava asia mikä puhuu on aseet.

Jari Vento kirjoitti...

Kiitos paljon asiallisesta ja osaavasta analyysista ja johtopäätökset tilanteessa.Suomalaisen riippumattoman tuomioistuin laitoksen alasajo alkoi Mauno Koiviston konklaavista lähde: OTT EMERITUS prosessioikeuden prof Jyrki Virolainen blogi kuvauksesta "irvokas näytelmä oikeusvaltiossa Koiviston konklaavi" Tarja Halonen muutti Suomen perustuslakia "tosiasialliselle tasa arvolle perustuen maahanmuuttajien asemaa parannetaan sallimalla positiivinen diskriminaatio. Eli etuoikeus toimeentulon ja työpaikkojen suhteen vrt. kantasuomalaista. Suomi on maailman 11 kommunistisin valtio lähde:Kalle Isokallio. Nobelisti Bengt Holmström "suomalaiset ovat ylikoulutettuja alisuoritujia" Taneli Heikka "Suomalaisessa politiikassa ja julkishallinnossa sekä työelämässä toimii nykyisin maailman koulutetuimmat idiootit" Poliisihallitus on Kokoomuksen poliittinen jatke joka toimii poliittisen (korruption) ohjauksessa malli suoraan DDR:sta.Suomi on Tarja Halosen ideaali henkinen DDR ja poliittisen korruption kärkihanke Juha Sipilän hallitus.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä päättäjät on puolensa näköjään valinneet,eniten kiukuttaa persujen maahanmuuttokriittisen siiven hiljainen alistuminen-Hakkarainen ja pari naisedustajaa yrittävät vähän saada ääntä kuulumaan-mutta kun pistetään Teuvo inkvisition eteen,niin eiköhän se loppukin vikinä vaimene.Perkele,Soinille selväksi,että jos puolue ei palaa linjalle,jolla se äänisaaliinsa on saanut,niin sitten erottakaa puolet eduskuntaryhmästä!Muuatta mestisvalmentajaa,joka suivaantui käsittämättömään tuomarointiin ja puhui suunsa puhtaaksi,lainaten pitäisi puoluejohdolle todeta:"antakaa saatana sakkoa-antakaa,vittu,kakkua!!".Omien harjaamisen ja vastustajien edessä matelemisen olisi loputtava,koska mikään muu ek-puolue ei tee yhtään mitään asioiden parantamiseksi-päinvastoin.
Pitäisi eliitinkin myös ymmärtää,että kun paineen ainoa purkutie,sananvapaus,pannaan tukkoon,niin seuraa räjähdys.Kun ihmisiltä viedään mahdollisuus mitenkään tuoda julki huoltaan maansa tulevaisuudesta,muuttuu patoutunut huoli kiukuksi ja kiukku vihaksi.Kun viha sitten purkautuu,se ei enää kohdistu instituutioihin ,kuten EU,islam,SPR tai jokin puolue,arvosteluna,vaan on vaara,että viha suunnataan suoraan näitä rakennelmia edustaviin ihmisiin-eikä se siinä viheessa jää sanallisen tai kirjallisen arvostelun asteelle.
T:Vesku

IDA kirjoitti...

Näillä KGB-pohjaisilla järjestelyillä on kyllä selvä ero inkvisitioon. Inkvisitio ei etsinyt ja vanginnut ajatusrikollisia, vaan inkvisitio selvitti oliko joku jo vangittu harhaoppinen vai ei. Harhaoppisuus taas oli hyvinkin tarkkaan määritelty juttu. Espanjassa, jonka inkvisitio oli valtiojohtoista ja jota pidetään yleisissä mielikuvissa pahimpana inkvisitiona, sitä oli muun muassa islam.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

Joo just tuo että mitä ne luulee opettavansa näillä rangaistuksilla? hirteen tai kidutushuoneele ettei puhu ihmiseläin enää totta? tsaisas khraist... sääd bat truu.. Hmm. Tavoitteena ois hankkia joku viharikos, rikosrekisteriin. Siis ihan vaan koska se on niin absurdi juttu. Meikäläisellä on luottotiedot, rikosrekisteri, kaikki kunnossa niinkuin kunnon kansalaisella on, mutta haluaisin ihan vaan vittuillessaan jonku viharikoksen tilille. Täytyy mennä kommentoimaan facebookissa ylen uutisia. hesari poistikin jo kommentointioikeudet omalta sivultaan.

Castor kirjoitti...

WOI WIDDU:

"Poliisin tulkkaus- ja käännöskustannukset ovat rajussa kasvussa. Viime vuonna turvapaikanhakijoiden tulkkausapu kasvoi noin seitsemänkertaiseksi edellisvuoteen verrattuna.

Kielimuuri hankaloittaa poliisin työtä esimerkiksi silloin kun pitäisi lätkäistä ulkomaalaiselle sakko käteen tai haastatella turvapaikanhakijaa.

– Usein joudutaan soittamaan tulkille, joka yrittää selvittää asiaa puhelimitse. Tämä on haastavaa ja kallista, kertoo järjestöpäällikkö Mika Nygård Suomen Poliisijärjestöjen Liitosta.

Poliisin on käytettävä tulkkausapua, jos yhteistä kieltä ei löydy esimerkiksi turvapaikka- ja käännytysasioissa.

Turvapaikkatutkintaan ja maasta poistamiseen liittyvään tulkkaukseen ja kääntämiseen budjetoitiin viime vuona 3,6 miljoonaa euroa, kun vielä 2006–07 kustannukset olivat vuosittain 200 000 euron luokkaa."

Keskisuomalainen, Mediaseurannan valvovalta silmältä.

Castor kirjoitti...

Hahaa! Minut bannattiin Keskisuomalaisen uutisen takia tämän kotisomali Husseinin Puheenvuorosta US:ssa. Näin Suomessa, omaa blogiaan saa tietysti siistiä mielensä mukaan, mutta ku tuo Hussein ei selvästikään kirjoita itse omia kirjoituksiaan, niin mikähän porukka siellä on takana? Kyllä mätä etenee.

LW kirjoitti...

Se olisi yksi juttu, jos näistä "rikoksista" tosiaan päätyisi saunan taakse tai kidutettavaksi. Se olisi sentään pelote. Suuressa viisaudessaan valtiomiehet ovat vain säätäneet rangaistukset juuri sille tasolle, missä ne vituttavat suuresti, mutta harvemmin satuttavat. Lisäksi, koska meillä ei näiden lisäinvestointien jälkeenkään ole mitään kunnolla toimivaa Stasia, 99 prosentille vihakirjoittajista nämäkin rangaistukset ovat varsin vähäinen riski.

Ei kukaan tämän takia lopeta mitään. Jokunen huonotuurinen vain katkeroituu ja pääsee patsastelemaan järjestelmän uhrina. Jos tarkoituksena olisi tukea äärioikeiston nousua, tässä olisi tietty logiikka, mutta kun tarkoitus on päinvastainen, kyseessä on pelkkä farssi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Jari Vennolle, Veskulle, IDA:lle, Feyris Nyannyanille, Castorille ja LW:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Hyvin mahdollista. Vaihtoehtoja tuossa tilanteessa on silloin kaksi. Joko silloin puhuvat kapinallisten kansalaisten aseet tai sitten virkakoneiston aseet kun se lopettaa kapinan ennen kuin se alkaakaan.

Jari Vento: Kiitokset sinullekin. Tuo Koiviston Konklaavi oli tylytystä huipussaan. Ja positiivisen diskriminaation myötä saavutettiin todellakin ”tosiasiallinen tasa-arvo” ts. luovuttiin tasa-arvosta. Ja lause ”Suomalaisessa politiikassa ja julkishallinnossa sekä työelämässä toimii nykyisin maailman koulutetuimmat idiootit” pitää valitettavan osuvasti kutinsa.

Vesku: Tää persujen tilanne suoraan sanoen pelottaa sillä jos siellä ei muutosta tapahdu, niin seuraavissa eduskuntavaaleissa ei sitten tosiasiassa ole minkäänlaista poliittisen vaikuttamisen väylää. Silloin tämä tilanne jatkuu ja pahenee ainakin vuoteen 2023 saakka ja sillä ajalla se räjähdys saadaan hyvinkin todennäköisesti aikaiseksi.

IDA: Niin kuin varmaan ymmärsit, niin kirjoituksen tähtäimessä ei ollut katolinen kirkko eikä sen instituutiot. Sanaa inkvisitio nyt vaan käytetään tuossa merkityksessä.

Feyris Nyannyan: Veikkaan, että suurin idea on pelotella ihmisiä työpaikan menettämisellä. Ei joku sakkorangaistus sinänsä mitään meinaa. Mutta se työpaikan menettämisen pelko pitää minutkin nimimerkin takana.

Castor:

Viesti 1: Ehkä Clint osaa parhaiten tulkita tunteeni kyseisestä asiasta:

http://t3mppu.kapsi.fi/seal_of_vmp.jpg

Viesti2: Kyseinen suvakkien kotipuudelihan saa lausua vaikka puoli tuntia silkkaa kurlausta ja suvakit ovat ekstaasissa. En muuten usko että kyseinen jätkä siellä SDP:ssäkään kauan viihtyy. En vaan ole varma, että onko seuraava osoite sitten vasurit vai vihreät.

LW: Niin kuin tuossa ylempänä totesin, niin yksi uhka joka ei sisälly itse tuomioon on työpaikan ja sitä myötä elannon menettäminen. Se sattuu ihan eri tavalla kuin joku puoli vuotta ehdollista.

Vasarahammer kirjoitti...

IDA: "Näillä KGB-pohjaisilla järjestelyillä on kyllä selvä ero inkvisitioon. Inkvisitio ei etsinyt ja vanginnut ajatusrikollisia, vaan inkvisitio selvitti oliko joku jo vangittu harhaoppinen vai ei. Harhaoppisuus taas oli hyvinkin tarkkaan määritelty juttu. Espanjassa, jonka inkvisitio oli valtiojohtoista ja jota pidetään yleisissä mielikuvissa pahimpana inkvisitiona, sitä oli muun muassa islam."

Angolamerikkalaisessa maailmassa "espanjalainen inkvisitio" on tästä syystä saanut erityisen huonon maineen.

Reconquistan jälkeinen Espanja on kuitenkin yksi maailmanhistorian ainoista maista, joka on kyennyt menestyksekkäästi deislamisoimaan yhteiskunnan. Muita esimerkkejä ei taida olla. Tämä taas tarkoittaa, että länsimailla on vähän onnistumisen mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Reconquistan keinot ovat nimittäin vastoin "eurooppalaisia arvoja". Eurooppalaisiin arvoihin taas kuuluu hyväksyä se, että poliittinen islam kuuluu Eurooppaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vasara. Olenko ymmärtänyt oikein sen, että Espanja ei ole kovin paljoa ottanut vastaan näitä uusia tulijoita? Korjaa, jos olen väärässä.

Becker kirjoitti...

No tämä kaava on nyt sitten eukäteen tiedossa. Elikkä ensin metsästetään vihapuhetta maahantunkeutujia kohtaan ja sen jälkeen vihapuhetta hallintoa kohtaan ja lopuksi vihapuhetta EU:ta kohtaan. Kyllä näillä Demonmien metsästäjillä tulee puuhaa riittämään.
Vihapuheesta tulee ns. blankkolaki, jolloin vihapuheen määrittää hallinon edustaja missä muodossa ja miten sen esittää. Maahantunkeutujien ja suvakkien ansiosta Suomesta on kehittymässä Pohjois-Korean tyyppinen valtio.

Mitä Venäjään tulee, niin en olisi kovin peloissani. He käyttävät vain viidesosan asevarusteluun siitä rahasta minkä Neuvostoliitto aikoinaan ja viidestoista osan siitä mitä USA/NATO tänä päivänä. Sotimien on sen verran kallista, että siihen pitää olla hyvä syy. Ahvenanmaa ei varmaankaan ole se syy.

Sitten asiasta kolmanteen. Ex kotomaassani käydessäni tuon aina mukanani sitä ainoata oikeata kunnon näkkileipää eli Ylhäisten Leipää. Hyvänmakuista kunnon vanikkaa. Ylhäisten tuotanto joutui aikoinaa Vaasan Oy:lle ja pyöreä paketti muuttui kulmikkaaksi, mutta leipä oli sitä samaa. Sitten tuossa jokin aika sitten Ylhäisten leipä hävisi kaupoista enkä sitä minäkään suureksi mieliharmiksi kotoreissuillani löytänyt. Nettiä tutkiessani ilmeni, että Vaasan OY:llä oli Kotkan lepomossa joitakin suuria tuotantovaikeuksia. Siis tutun näkkileivän tekemisessä???? Sitä luvattiin tulevaksi, mutta sitten ilmoitettiin että koko näkkileipätuotanto olisi myyty ruotsalaisille. Voi v...u tuumasin. Ylhäisten Leipää eivät hurrit tule koskaan valmistamaa. Ensinnäkin koska se ei ole makeata ja sitä joutuu tosissaan puremaan. Pizzan, sipsien ja kokiksen turruttamat absudistanilaiset eivät tuollaista vanikkaa pysty syömään. Ruotsalaista näkäriä pystyy "nauttimaan" pelkillä ikenillä jyystämällä.
Eikös muuten se vanha kunnon ruutunäkkikin ole hävinnyt vai olenako väärässä. No joka tapauksessa ennen vaan oli asiat paremmin, tässäkin suhteessa. En osta Vaasan tuotteita enään.

Anonyymi kirjoitti...

Jokos olet Ykä nähnyt Black Lives Matterin Suomen osaston videon. Voi sitä valkoisen miehen syyllisyyden määrää. Youtubeen haku blm suomi. VMP.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Yrjö ajankohtaisesta kirjoituksesta. Vihapuheen sensuroinnin kommentointi on valtamedioissa lähes tyystin estetty. Itsesensuuri toimii tässäkin asiassa jo yhtä tehokkaasti kuin yya-Suomessa entisen Neuvostoliiton aikana. Kun vihapuheesta ei käydä julkista keskustelua, niin suuri osa ihmisistä vaikenee todellisista mielipiteistään ja kuvittelee enemmistön kansasta kannattavan vihervasemmiston omaksumaa absurdia ja epäoikeudenmukaista maailmankuvaa.

Tavallista tallaajaa ihmetyttää sisäministerin aloittama vihapuhetta metsästävien nettipoliisien koulutus. Toivottavasti Risikolla on jokin visio siitä, mitä näille 50:lle uudelle urkkijalle tulevasta työstään opetetaan.

Lain mukaan ihmisten tulisi olla tasa-arvoisia lain edessä. Opetetaanko näille urkintapoliiseille kaikkia niitä yli 200 eri kieltä, joita nykyisin Suomessa puhutaan? Vai ovatko esimerkiksi arabit suomenkielisiä tasa-arvoisempia, minkä vuoksi heidän sallitaan puhua ja kirjoittaa vihapuheita, vaikka ne kielletään suomen kieltä käyttäviltä?

Kuinka 50 poliisia ehtii tutkia muutaman miljoonan ihmisen päivittäin kirjoittamat tekstit? Taitaa tulla hiki puseroon näille 50:lle kaverille, jos kansa innostuu suoltamaan oikein urakalla vihapuhetta. Vai onko se poliittinen tausta toisilla vain niin paljon parempi, että heidän kirjoituksensa saa jättää tutkimatta?

Miten nettipoliisi tietää onko joku kirjoittaessaan ollut vihainen, kiukkuinen, onnellinen, surullinen tai ilkikurinen? Joku yksilö saattaa ihan piruuttaan kirjoittaa kiihottavan jutun, josta totinen torvensoittaja saattaa loukkaantua. Tarvitsevatko urkintapoliisit tulkkien lisäksi apuja psykologeilta?

Entä rangaistukset. Onko Risikko miettinyt valmiiksi kuinka monta sataa uutta tuomaria tarvitaan jakamaan tuomioita vihapuheesta? Kuinka monta uutta oikeustaloa pitää rakentaa, että kaikki vihankylväjät saadaan tuomittua? Riittävätkö makuusijat vankiloissa? Vai onko Risikon tarkoituksena sittenkin vain kerätä vihapuhesakoilla rahaa valtion kassaan yhä kasvavan mamubisneksen innoittamana?

Monta ongelmaa taitaa Risikolla ja kumppaneilla olla edessä. Vihapuheen suitsimista pohtiessani on itselleni tullut sellainen käsitys, että valtion turvallisuuskoneisto on luopunut kantasuomalaisten turvallisen elämän takaamisesta. Kaikki panokset käytetään nykyisin maahan tulleiden elätettävien, rikollisten, terroristien ja jihadistien turvallisuuden edistämiseen.

Yrjön tekstin loppuun olisi sopinut hyvin myös puhutteleva kuva kotimaasta. Nuijasodan päälliköt teloitettiin ja asetettiin lopuksi telipyörien päälle varoitukseksi kansalle. Kaarle-herttuan kerrotaan sanoneen Tukholmasta apua hakeville Pohjanmaan talonpojille: "Minä en tiedä muuta neuvoa kuin, että hankkikaa rauha omalla kädellänne. Teitä on niin monta, että pystytte huovit päältänne lyömään, jos ei muuten niin aidanseipäillä ja nuijilla."

Eivät saaneet talonpojat apua Tukholmasta. Tuskin mekään ulkopuolista apua saamme ongelmiimme. Aika näyttää kuinka moni meistä selviää hengissä Stasin menetelmiä käyttöön ottavan hallituksen kiristysruuvista.QroquiusKad kirjoitti...

Vasarahammerin mainitsema espanjalainen Reconquista muodostui muslimien työntämisestä Gibraltarin yli Iberian niemimaalta takaisin Pohjois-Afrikkaan. Minusta hän viittasi sen jälkeisiin tapahtumiin, joista inkvisitio on saanut pahan maineensa, osin aiheettomasti.

Espanjan inkvisitio oli katolisesta kirkosta ammentava mutta siitä aika lailla erillinen, tietyssä mielesssä Gestapoon ja NKVD:hen verrattavissa oleva poliittinen laitos. Sen tehtävänä oli yhtenäistää espanjalaista kansankokonaisuutta, joka Iberian niemimaan lopullisen valloittamisen aikaan oli vielä Kastilian ja Aragonian kuningaskunta. Katalaanien ja baskien espanjalaistaminen jätettiin tulevaisuuteen kun keskityttiin muslimeihin ja siinä sivussa juutalaisiin. Inkvisition kovakouraisilla keinoilla espanjalaiset kuitenkin lanasivat islamilaisen invaasion ja miehityksen maastaan ulos.

Vasarahammerin näkemykseen siitä, että espanjalaiset olisivat ainoa tunnettu kansakunta joka deislamisaatioon olisi kyennyt voisin kysyä että miten unkarilaiset? Hekin olivat lohkottuina useampaan valtiokokonaisuuteen, joista osa muslimien alaisuuteen, mutta lopulta siivosivat turkkilaisen islamin maastaan - eivätkä sitä selvästikään sinne enää halua.

Muuten olen sitä mieltä, että Ylhäisten Leipää on itsellänikin ikävä.

Lemminkäinen kirjoitti...

Nato - Venäjä - Suomi ja pelko. Venäjä pelkää Natoa kuin uskovainen helvettiin joutumista. Osa suomalaisista pelkää Venäjää kuin juoppo krapulaa. Onko Venäjällä sodan kriteerit (valta - talous - alueet) täyttävä tarve hyökätä Suomeen? Kyllä on, kuten oli Talvisodassakin. Ja tämä syy on puolustaa omia alueitaan. Jos Suomi haluaa leikkiä (ilman Natoon kuulumista) Ruotsin kanssa isoa poikaa, niin se ei muuta kuin naurattaa Venäjää, mutta jos Suomi liittyy Natoon, niin Ivania ei enää naurata vaikka kertoisi kuinka hauskan vitsin. Natolla on ydinkärkiohjuksia, samaten Venäjällä. Joku karjaisee tässä vaiheessa että Venäjä ei uskalla hyökätä yhteenkään Nato-maahan. Ehkä ei tai sitten kyllä. Olettamus Venäjän uskaltamattomuudesta hyökätä on tietysti yksilön oma subjektiivinen käsitys tulevasta kehityksestä, kuten myös tietysti käsitys Venäjän uskalluksesta hyökätä. Jos Venäjä uskaltaa hyökätä mahdolliseen tulevaan Natomaa Suomeen, niin neljä minuuttia riittää tuhoamaan Suomen infrastruktuurin täydellisesti. Moskovan katulyhdyt sammuvat Heihulinan jatkumona. Merkelin ei tarvitse enää kärsiä huonosta saksalaisesta omastatunnosta. Intialaiset halpatuotteet jäävät Intiaan. Kiinan riisipelloilla lentelee sinne eksynyt turistikäki joka hakee turvapaikkaa selityksin että: Kukperkele, kun ne poltti kaikki pesät ja eikä ne Käkivokin sapuskatkaan mitään herkkuja olleet. Turkki ei enää uhkaa lähettää pakolaisia Eurooppaan, koska kaikki Rauhan Uskonnon edustajat ovat viimeinkin päässeet kaipaamaansa Paratiisiin. Sitten vierähti miljoona vuotta. Luontoäiti muisteli hävinnyttä ihmislajia ja mutisi hiljakseen: Aikansa kutakin, perkele. Tuli muuten mieleen että on tehty tutkimus mikä väittää että suomalaiset eivät ole empaattisia, mutta Saudi-Arabian asukkaat ovat. Jos saudien kulttuuri korreloi empatian kanssa, niin moro vaan ja terkkuja perseestä empatialle.

turbojuudas kirjoitti...

pitäisi kai ottaa vedonlyönti siitä, mistä nousee ensimmäinen suvaitsevaiston sisäinen harhaoppiin vetoava vihapuhesyytös. vai onko kukaan pannut merkille onko tämä jo tapahtunut?
ja osin en niinkään ole huolissani vihapuhepoliiseista vaan vihaisista (AFA)väkijoukoista jotka intoutuvat lynkkaustuulelle. koska GRAPO tai RAF mielestäni hakevat vauhtia samanlaisista sielullisen vamman tyhjiöistä kuin nuo nykyisetkin partisaanilarppaajat.

Lemminkäinen kirjoitti...

Oman käsitykseni mukaan kuulumme kaikki samaan kategoriaan, elikkä ihmislajiin. Se ei tarkoita sitä, että olisimme kaikki samanlaisia. Eroja on värisävyissä ja kulttuureissa. Jopa geneettisiä eroja on olemassa. Yksi esi-isistämme,Hevi Neander, ei käynyt koskaan rikastuttamassa afrikkalaisten geeniperimää. Ehkä hän ei pitänyt ilmastosta Afrikassa ja arveli että olkoon ny. Eri kulttuureissa kasvaneina ja kulttuuripohjaisten identiteettien kasvatteina voisi melkein sanoa että olemme kuin toisilta planeetoilta muuttaneet Tellukseen. Kuka tietää vaikka olisimmekin, lol. Me Pohjois-Euroopan asukit olemme viimeisen parinsadan vuoden aikana kehittyneet kunnioittamaan demokraattisia arvoja. Uskonnollisista, jälkijättöisistä kulttuureista tulevat ovat kehittäneet identiteettinsä omien arvojensa pohjalta. Heidän arvonsa ovat ristiriidassa meidän arvojemme ja lakipykäliemme kanssa. Nämä ovat asioita, joidenka pitäisi olla a ja o, kun keskustellaan lajitovereidemme vaikeuksista sopeutua demokraattiseen yhteiskuntaan. Sanoisin myös että uskonnollisilla, jälkijättöisillä kulttuureilla ei ole mitään annettavaa meille. (Oikeastaan en ole ihan sataprosenttisen varma, kuuluvatko Suvakit ja Kukkahatut ihmislajiin ollenkaan :-)

Anonyymi kirjoitti...

Linkitetään tänne lisää näita "viha"uutisia maailmalta, hiljan SDP:hen liittyneestä kaverista paljastuikin mielenkiintoisia seikkoja, ensin oli insesti-isää ja nyt tällaista. Mitä seuraavaksi? En uskalla edes arvailla, koska se mitä suurimmalla todennäköisyydellä tullee toteutumaan.

Länsinaapurissa on kaikessa "viisaudessa" päädytty julistamaan, jotta ISIS-lipun liehuttaminen ei ole vihapuhetta, mutta vissiin hakaristilipun liehuttaminen sitten lienee toinen juttu. Tuolla näköjään voi tehdä ihan mitä vaan, siis jos sinulla on "sopiva" suojaväri, etninen tausta & uskonto. Tähän hulluuteen tosiaankin sopii hyvin kuvaamaan se kiehuva sammakko vertaus.

RoK:n saitilta hyvää vertausta miksi edistykselliset, vasemmisto ja SJW:t ovat kirjaimellisesti "Aatuja". Cartmanista ainakin hauska pilakuva!

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Ano1:lle, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Lemminkäiselle, Turbojuudakselle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne. Noin alkuun tuosta Venäjästä totean että siellä aivan hyvin saatetaan haaveilla rajan palauttamisesta Tornionjoelle mutta sinänsä välitöntä höökimisen vaaraa en näe. Perusteena on se, että ei Venäjä hyökännyt Ukrainaankaan vaikka mitä todennäköisimmin olisi pystynyt murskaamaan Ukrainan armeijan. Se ei uskaltanut ottaa riskiä tilanteen eskaloitumisesta.

Muuten viesteistä.

Becker: Blankkolakihan se on tämä laki kiihottamisesta kansanryhmääkin vastaan. Ja ns. vihapuheen määrittelyhän on vain tietyllä poliittisella ryhmällä. Tuo uutinen Ylhäisten Leivästä oli yllätys ja ikävä sellainen. Sehän on näkkileipien kurkoa.

Ano1: Jos haluaisi olla vittumainen niin voisi tuumia että kyllähän se vanha hippi sillä videolla oli oikeassa. Eli se mikä tapahtuu Amerikoissa tulee tapahtumaan täälläkin. Meinaan se, että rikolliset mustat jätkät ampuvat rikollisia mustia jätkiä. Oletan tosin että tuo vanha hippi ei sitä tarkoittanut.

Ano2: Hyvä pointti. Mitä oletettavinta on, että tämä vihapuheen etsintä (ja epäilemättä löytäminen) tapahtuu nimenomaan suomalaisten ihmisten suomenkielisiltä sivustoilta. Niin sanotuilla uussivistyskielillä voi puhua mälkyttää mitä lystää.

Qroquius Kad: En lähde vääntämään kättä asiasta vaan nostan hattua kummallekin kansakunnalle.

Lemminkäinen: Venäjästä totesin jo ylempänä. Siitä mainitsen vielä, että jos Neuvostoliitolla olisi ollut tarkoitus vain ja ainoastaan puolustaa omia alueitaan niin siihen nähden voi kysyä, että minkähän ihmeen takia se Kuusisen hallitus pantiin pystyyn kun Suomessa oli jo oma hallitus? Osaatko muuten sanoa, että mikä taho tuon empaattisuustutkimuksen on tehnyt? Ei silti, että epäilisin saudi-arabialaisten loputonta empatian kykyä. Viestistä 2 totean että määrittelit kulttuurien eron varsin osuvasti.

Turbojuudas: Jäämme odottamaan sitä ensimmäistä suvakkien välienselvittelyä. Yleensä tommosissa porukoissa ne fanaattisimmat pääsevät niskan päälle. Luulisin muuten, että ei näistä AFA-porukoista mitään varsinaisia terroristeja saa aikaiseksi mutta tuo leikkipartisaanitouhukin on kyllä liikaa.

Soomepois: Ajattelepa minkälaiset lööpit olisi ollut jos persujen riveistä löytyy edes murto-osa tommosesta. Tai no joo, nousihan se viime vuotinen ”meillä on unelma”-mielenosoitus/festivaalikin pystyyn yhdestä facebook-kirjoituksesta. Ei siinä paljon insestiä ja terrorismia tarvittu. ISIS-lipun laillistaminen kertoo Ruotsin tilanteesta taas kerran osuvasti. Ja osuvia olivat myös nuo RoK:n vertaukset.

Lemminkäinen kirjoitti...

Hei Ykä. Luin Kalevasta että "Psykologian tutkijat kolmesta yhdysvaltalaisesta yliopistosta kartoittivat empatiaa verkkokyselyillä ympäri maailmaa. Tutkimuksen mukaan maailman empaattisimpia maita ovat Ecuador, Saudi-Arabia ja Peru. Suomi sai 63 maan vertailussa kuudenneksi kehnoimmat empatiapisteet". Jos vertaa esimerkiksi naisten ja hinaajien asemaa Saudi-Arabiassa ja Suomessa, niin mitä oikeastaan tarkoitetaan käsitteellä "empatia"?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Jaa-a. Aika mielenkiintoinen. Löysin tuohon viestisi perustella uutislinkinkin:

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/tutkimus-suomalaiset-ovat-lahes-maailman-huonoimpia-asettumaan-toisen-ihmisen-asemaan/740904/

Nähtävästi suhtautuminen naapurimaissa tapahtuvaan hätään ei ole kuulunut tutkimuksen piiriin sillä silloinhan Saudi-Arabialle olisi voinut kysyä että kuinkas paljon te olette niitä hätää kärsiviä pakolaisveljiänne ottaneet asumaan kotikonnuillenne? Vaikka Saudi-Arabiassa olisi siihen sekä raha että tarvittavat tilat.

http://www.washingtontimes.com/news/2015/sep/15/saudi-arabia-has-100000-air-conditioned-tents-sitt/

http://media.washtimes.com.s3.amazonaws.com/media/image/2015/09/15/AP_398202981817.jpg

vieras kirjoitti...

Mitä jos sanottaisiin saudeille ettemme osta teidän öljyä jos ette ota noita Syyriasta ja Irakista pakenevia. Tai, siis emme maksa saudien öljystä mitään. Sama joutaisi sanoa myös muille Persianlahden arabivaltioille sekä Iranille.

Saudi-Arabialla on sitä hilloa ja lääniä jolla hoitaa urakka pois kuleksimasta. Sama juttu myös Kuwaitilla, Bahrainilla, Qatarilla, Arabiemiraateilla ja Omanilla. Iranilla myös kun se saa rahaa pakotteiden purun myötä. Sunnit pakenisivat Persianlahden arabimaihin ja shiiat Iraniin. Niinno, Bahrain ja Qatar ovat pieniä paikkoja mutta jokin teltta- tai parakkikylä menisi sinnekin kun näilläkin hilloa purkit täynnä.

Jos kirjoittaa Googleen hakusanaksi lauseen että miksi Persianlahden rikkaat arabivaltiot eivät ota Syyriasta ja Irakista paenneita tai siirtolaisia noista maista, niin juttuja asian tiimoilta löytyy.

Pikkupoika esitti hyvän twiitin asian tiimoilta, kun vastasi hyvään kysymykseen. Tästä on jo monta kuukautta ja linkkasin tämän jo kertaalleen Ykän blogiin, mutta laitan tämän tähän taas:

https://twitter.com/Alastontotuus/status/699539609361977344

turbojuudas kirjoitti...

toivottavasti olet oikeassa.
RM:n sanoin laiska/saamaton partisaani (sosiaalisen oikeuden paladiini) on tavallaan vähemmän väärässä (tai ainakin vähemmän haitallinen) kuin ahkera ja kykeneväinen kollegansa.

ehkä rintamalinjat alkavat rakoilla kun aletaan miettimään että onko niin, että interrodullisissa suhteissa valkoinen osapuoli on aina raiskaaja.
https://www.youtube.com/watch?v=_IbN0oFvdVY&ab_channel=GaziKodzo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Turbojuudakselle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Helppohan se tietysti noin on sanoa mutta sitä öljyä tarvitaan kumminkin minkä arabit oikein hyvin tietävät. Suomen turvevarannothan sinänsä vastaavat kahta kertaa Pohjanmeren öljyä mutta kun se ei vihreille kelpaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Turve_Suomen_energiantuotannossa

Turbojuudas: Ainakin nämä suomalaiset partisaanikokelaat ovat täysin riippuvaisia valtion tarjoamasta elatustissistä. Ja hyvä niin.

vieras kirjoitti...

Joskus tuntuu että luullaan että öljyä on vain arabeilla. Tuossa on vieressä Norja ja Venäjä joilta sitä öljyä saa nytkin. Jos ostaa öljyä esim. Israelilta tai Irakin Kurdistanilta, niin se olisi näpäytys arabeille että pitäkää öljynne ja juokaa sitä jos siitä niin tykkäätte.

Voisi Suomenkin aluevesillä ja talousvyöhykkeellä olla öljy- ja kaasuesiintymiä jos tuo Petsamo olisi Suomen osa, mutta se on toisen aikajanan tarina.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Mitä enemmän Norjasta niin tietysti sen parempi. Energiariippuvuus Venäjästä tuo omat riskinsä. Israelin ja Kurdien öljyt ovat vasta tulevaisuutta. Ja Petsamo on vain kaunis haave menneisyydestä. Valitettavasti.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ilman öljyä olisi Saudi-Arabia köyhä kuin moskeijan lisko. Empaattinen ja köyhä. Saksa ostaa öljyä ja kaasua Venäjältä muina miehinä. Mitäpä sitä kauppasaarteista, bisnes on bisnestä. Mutta paistaa se aurinko vielä risukasaankin ja auringosta puheenollen, niin energia tulevaisuudessa saadaan auringosta. Tämän päivän ongelma koskien aurinkoenergiaa on sen varastointi, mutta nähdäkseni sekin ongelma on ratkaistu muutaman vuoden sisällä. Joten ei huolta huomisesta, ainakaan energian suhteen.

vieras kirjoitti...

Jos katsoo listaa öljymaista, niin sieltä löytyy sellaisia jotka eivät ole arabimaita eikä muitakaan islamilaisia maita. Siellä on semmoisia kuin Meksiko, Ecuador, Venezuela tms. Jos vaan päättää suunnata ostot toisiin suuntiin niin mm. noista saa.

Kiinakin ostaa öljyä arabimailta ja kaikilta jotka myyvät, mutta Kiina on semmoinen ettei sitä voi kiristää öljyllä. Se näpäyttäisi sitä joka yrittää kiristää, vastapakotteilla tai aseilla uhaten. Tai sitten se vaan tylysti vaihtaisi myyjää.

Anonyymi kirjoitti...

Hiukan aiheen viereen vihaisen jurnutuksen omaisesti...

Ne,joita ei virallisen totuuden mukaan ole, ovat jälleen tehneet reippaasti pari yksittäistapausta joilla ei ole mitään tekemistä edellisten kanssa...

https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/kaksi_nuorta_ryostettiin_maanantaina_oulunkylassa_ja_yla-malmilla_-_poliisi_pyytaa_havaintoja_52779

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

Juuh, elikkäs. Saas nähdä pitkällekkö valtaapitävät oikeasti ovat valmiita menemään.
Onko ajatuksena peräti väärinajattelijoiden laittaminen lihalaatikon täytteeksi?
Mitenkäs se olisi tarkoitus tehdä? Poliisivoimin? Älkääs ny naurattako. Ei se cuck poliisi mitään saa aikaiseksi kun tosi paikka tulee. Mallia voi ottaa vaikka Pihtiputaalta.
Armeija? Nuo piccolopojat? Jonkun kenraali cukoldin johdolla varmaan juu. Ei tule onnistumaan.
Mistä sitten saataisiin väkeä tukkimaan kansalaisten turvat?
Jep.
Kymmenen pistettä ja papukaija merkki.
Tässä on oikeastaan kaksi linjaa valittavana.
Valtiovalta antaa tehtävän vasemistolle joka vahvistaa rivejänsä päänleikkaajilla, joita on sattuneesta syystä saatavilla.
Toinen vaihtoehto on 'kutsua' jenkit vaikka harjoittelemaan jotain ja hups! Laitetaanpa isäntämaasopimus voimaan ja eiköhän nuo pommita joutavat toisinajattelijat hevon v...uun.
Voisihan ne roudata vaikka johonkin merentakaiseen vankileiriin tms, mitä nyt mieleen juolahtaakin.
Tosin, voi olla että napsahtaa omaan nilkkaan vielä.

vieras kirjoitti...

Portugalissa on "rauhanuskonnon" edustajia pienempi osuus, kuin ehkä olettaisi. Vaikka Portugali onkin länsieurooppalainen maa. Niitä on absoluuttisesti ja sitä myöten suhteellisesti vähemmän kuin Suomessa. Samassa suhteessa se tarkoittaisi sitä että Suomessa heitä olisi puolet siitä mitä Portugalissa. Jos nyt luin oikein tätä juttua:

https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Portugal

Ei taida olla niitä vetovoimatekijöitä, ja ehkä portugalilaiset eivät ole aivan tyhmiä, vaikka parlamentissa on sosialistit, vasurit ja kommarit . Suhteellisen köyhä kun on niin ehkä se ei houkutakaan.

https://en.wikipedia.org/wiki/Assembly_of_the_Republic_(Portugal)

Portugali on hankkinut ulkkarinsa paljolti vanhoista siirtomaistaan, joten monet heistä ovat katolisia. Suvakeille tuo on kuitenkin kelvannut, koska ilmeisesti porukka on oikean näköistä ja sitä on sen verran paljon etteivät ole ryhtyneet joukkorääkyntään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Vieraalle, Ink Visitorille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Ja Suomi taas noudattaa kauppasaartoa orjallisesti. Toivotaan, että aurinkoenergia kehittyisi. Sehän olisi kaikille hyväksi. Tai no, arabimaitten kauppataseessa voisi tietysti tulla notkahdus.

Vieras:

Viesti1: Joo, Kiina on niin suuri sekä taloudellisesti että poliittisesti että sehän voi tehdä suurinpiirtein minkä hyväksi näkee.

Viesti2: Eri maat, eri historia, eri perinteet ja eri lopputulokset. Suomella olisi ollut mahdollisuus olla tässä matu-asiassakin järjen esimerkki. Nyt ei voi paljoa henkseleitä paukutella.

Ink Visitor: Ja poliisi on taas tapansa mukaan aivan ymmällään mutta muistaa kuitenkin kiistää sen, ettei kyse ole mistään järjestäytyneestä toiminnasta vaan löyhistä kaveriporukoista.

Ano: Minä en vaan jaksa uskoa, että amerikkalaisilla olisi mielenkiintoa ryhtyä suomalaisen sisäpolitiikan väkisintoteuttajiksi. Niillä kun on noita huonoja kokemuksia miehittäjänä olemisesta jo muutenkin. Lisäksi ne toisinajattelijat pitäisi tietysti löytää ennen kuin niitä aletaan pommittamaan.

Mika K kirjoitti...

Numeroleikkiuutisia (88 etc) etsiessäni törmäsin vanhaan uutiseen vuodelta 2012. Tuota juttua lukiessa tulee mieleen Yrjöperskeleen mainiot tarinat vastaavista virastoista.
Suomessa nuo nettipoliisit ovat tuota taustaa vasten verratessa aivan luonnollinen kehityssuunta.
Virasto on siis Poliittisen kasvatuksen keskusvirasto - Bundeszentrale für politische Bildung.

http://yle.fi/uutiset/3-6302667

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Mika K. Jos tuo ei ole totalitarismia niin mikä sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Ei suinkaan Yrjöperskeles ole hieman jatkanut uutista omalla tulkinnalla? Nimittäin uutisessahan lukee (onneksi vain) "koulutetaan", ei rekrytoidaan. Toisin sanoen 50 poliisioletetulle kerrotaan, mitkä ajatukset ja mielipiteet ovat sallittuja ja kiellettyjä, ehkä annetaan nämä luetteleva pumaskakin, jota he voivat sitten alkaa verrata netistä löytyviin ajatuksiin ja mielipiteisiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Huono sanavalinta joo. Mutta asian ydin taisi selvitä sinullekin ihan hyvin.