perjantai 10. marraskuuta 2017

PUNAINEN VALPO JA VIHREÄ VILPO

Jos ajatellaan tilannetta, jossa Suomen suurin kaupunki nimittää nettipoliisiksi poliittisen aktiivin, niin terveemmässä yhteiskunnassa muistuteltaisiin punaisen valpon ajoista ja todettaisiin että ehkä me emme niitä aikoja enää kaipaa. Helsinki kuitenkin on tehnyt näin ja nimittänyt virkaan aktiivivihreän Teemu Hokkasen. Ehkä Helsingissä on sama linja kuin suomalaisessa poliittisessa ja virkakoneistossa eli vihreät & punavihreät ajatukset ja ideologia eivät ole varsinaisesti politiikkaa ensinkään vaan kiveen hakattuja inhimillisiä totuuksia jotka ovat politiikan yläpuolella ja näin ollen kyseenalaistamattomia. Äkkiseltään tulee mieleen tiettyjä yhteiskuntia joissa näin on ajateltu. Tuolta historian puolelta. Korean niemimaan pohjoispuolella sellainen vaikuttaa vieläkin. Miettikääpäs muuten piruuttanne minkälainen joukkorääkyminen olisi alkanut jos Hokkasen tilalle oltaisiin nimitetty persujen aktiivijäsen?

Tämä kyseinen Hokkanen on nyt avautunut blogissaan vihapuheesta, sen sisällöstä ja määrittelystä. Blogi toimii poliisin nettisivujen kautta joten sen voi sanoa edustavan poliisin virallista linjaa. Takerrutaanpas muutamiin yksityiskohtiin, niin kuin meillä viha-ajattelijoilla tuppaa ikävä tapa olla. Ensimmäiseksi:

Valtaväestö ei kaipaa yhtä vahvaa suojelua kuin vähemmistöryhmät. Tämä johtuu siitä, että vähemmistöllä ei yleensä ole tosiasiallisia mahdollisuuksia syrjiä enemmistöä siten, että sillä olisi yhteiskunnan mittakaavassa vaikutusta. Toisin päin kylläkin.

Omaksi onnekseen kyseinen Hokkanen käytti lauseessaan termiä ”yleensä”. Sillä kyllähän vähemmistö voi syrjiä enemmistöä. Muistellaan esmes Irakia, josa Saddam Husseinin sunnalainen hallinto kyykytti šiialaista enemmistöä. Täällä Suomessakin vähemmistönä olleet ruotsinkieliset kartanonherrat ovat kyykyttäneet suomenkielistä enemmistöä.

Mutta täällä nykyisessä Suomessa (niin kuin monessa Länsi-Euroopan maassa) ollaan siinä paradoksaalisessa tilanteessa että osa enemmistöstä poliittisen ja virkakoneistonsa kautta kyykyttää enemmistöä vähemmistön puolesta. Mitä muutakaan on tämä ns. positiivinen erityiskohtelu eli käytäntö jossa haittamaahanmuuttajat ohittavat suomalaiset niin asuntojonoissa kuin julkisen sektorin työllistämisessä? Mitä muutakaan on se, että niin poliittiselle kuin virkakoneistolle ei ole ongelma haittamaahanmuuttajien tekemät murhat, tapot, pahoinpitelyt, ryöstöt ja raiskaukset sekä heidän aiheuttama tolkuton – enemmistöön kohdistuva – taloudellinen rasite. Sen sijaan kyseiselle koneistolle on ongelma siitä, että enemmistön edustajat avautuvat kyseisestä tilanteesta katkeraan sävyyn. No, Hokkanen jatkaa ja pistää peliin komean ja hyväksi havaitun kliseen:

Tässä yhteydessä on hyvä muistaa, että kiihottamisrikoksen säätämisen taustalla ovat Suomea sitovat kansainvälisoikeudelliset velvoitteet.

Voi todeta, että kyseinen Hokkanen puhuu tässä nimenomaan poliitikkona eikä käytännön asioihin keskittyvänä virkamiehenä. Hän tietää oikein hyvin itsekin, että ei ole olemassa mitään ”sitovia kansainvälisoikeudellisia velvollisuuksia” jotka vaativat maita, mm. Suomea ottamaan vastaan maahanmuuttajia jotka tulevat maahan ainoastaan parantaakseen omaa elintasoaan ja vielä kantaväestön kustannuksella. Ei ole olemassa myöskään mitään sopimusta jonka mukaan kantaväestön tulisi sietää kyseisen maahantulijaporukan kantaväestöön kohdistamaa väkivaltaa. Ei ole myöskään olemassa sopimusta joka kieltäisi tämän asiantilan arvostelemisen. Mutta poliisin sijaan poliitikkona toimiva Hokkanen luottaa virkapuvun tuomaan arvovaltaansa ja ajattelee ihmisten uskovan että kyseiset sopimukset ovat olemassa ja Suomi on ne ratifioinut.

Hokkanen jatkaa:

Demokraattisen oikeusvaltion tehtävänä on huolehtia siitä, että vähemmistöjä suojellaan enemmistön ylivallalta. Tämä on sekä eurooppalaisten että suomalaisten arvojen mukaista.

Voi todeta, että Suomessa vähemmistöt eivät todellakaan ole enemmistön ylivallan alla, vaan tavalliset ihmiset joutuvat kumartamaan vähemmistöjen edessä ja pakkokumarruttajana toimii poliittinen ja virkakoneisto. Pakkokumarruttamisen perusteena ovat sekä äsken mainitut olemattomat kansainvälisoikeudelliset velvoitteet sekä ns. eurooppalaiset arvot, jotka tosin ovat vihervasemmistolaisten aivan omin neuvoin määrittelemiä arvoja jotka pohjautuvat puhtaaseen utopistiseen ideologiaan. Hokkanen unohtaa tietoisesti sen, että demokraattisen oikeusvaltion tehtävänä on myös suojella kansalaisiaan virkakoneiston poliittiselta mielivallalta ja laittaa lisää löylyä:

Vihapuhe ja sen kylkiäisenä usein tuleva yhteydenottojen ryöpytys kaventaa myös sananvapautta ja yhteiskunnallista keskustelua. Poliitikoilla, tutkijoilla, toimittajilla ja kaikilla muillakin ihmisillä on edelleen oltava mahdollisuus toimia ja julkituoda mielipiteitään eri vähemmistöistä ilman, että eri mieltä olevat yrittävät vaientaa heitä esimerkiksi vainoamalla tai uhkailemalla, unohtamatta vähemmistöjen itsensä kohtaaman väkivallan riskin nousua.

Toteaa poliitikko Hokkanen samalla kun hän virkansa suomin valtuuksin on kaventamassa sananvapautta ja yhteiskunnallista keskustelua. Monikultturismia kannattavilla ihmisillä on kyllä erinomaiset mahdollisuudet saada sanansa julki. Kas kun eihän heidän puolellaan ole kuin koko valtamedia. Ja jos puhutaan vähemmistöihin kohdistuvasta väkivallan uhasta niin siinä Hokkanen toistaa samaa iskulausetta jota on hoettu jo noin viisitoista vuotta. Haittamaahanmuuttajien kantaväestöön kohdistama väkivalta on virkakoneiston kohdalla hyväksytty jo uudeksi normaalitilaksi, mutta se kansallismielisen poskensoiton aikaansaama väkivalta-aalto loistaa edelleenkin poissaolollaan. Mutta se ei Hokkasta haittaa, sillä hän – hyvänä poliittisena poliisina – tietää, että haittamaahanmuuttajan vihateko ei ole vaarallista. Ainoastaan kantaväestön edustajan vihapuheeksi Hokkasen tulkitsema sana on vaarallinen.

Joskus punaisen valpon aikaan sen palkkalistoille otettiin pelkästään poliittisin perustein valittuja öykkäreitä. Näköjään nykyinen poliisimme ei halua oppia historiasta vaan mieluummin toistaa sitä. Silloin punaisen valponkin aikaan sorron kohteena olivat tavalliset ihmiset jotka olivat huolissaan Suomen ja suomalaisten tulevaisuudesta.


34 kommenttia:

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Terve taas, YKÄ !

Näinhän asia on Suomenmaassa, just näin kuin olet laittamattoman kohdallekäyvästi osoittanut. Kehitys = syöksykierre Suomessa on niin hurjaa, että...

Vaikka tänne Karjalan (Tl.) kunnaille eivät hokkaset ja muut reuhot just tulekaan, niin veroja rakastavana kansalaisena täytyy suru puserossa todeta, että "valtion säkki on pohjaton" - ikävä kyllä. Kirkostakin voi erota, eikä hesaria ole pakko tilata, mutta YLE - perkele ja poliittinen poliisi ynnä kaikenmaailman horottajat.

Sanoisko ruman sanan, niinkuin se on - ai mutta määhän sanoin jo - ja sitäpaitsi, mitäs se auttaa. Mutta suomenkieli on hallussasi, YKÄ ja asiaa niin perskeleesti !

KKi kirjoitti...

Juu, on se kyllä tavallaan jännää olla näkemässä kuinka historia toistaa itseään. Aina eritavalla mutta pohjalla oleva kuvio aina sama.

Gestapo, KGP ja meidän nettipoliisi. Kaikilla sama idea. Ihmisten ajatusten ja mielipiteiden kontrolli. Kaikki samalla perusteella. Aina toki yhteiskunnan hyväksi.

Aatteet vaihtuvat mutta menettely tavat pysyvät. Nykyinen nettipoliisi on varmasti kauhuissaan kun heitä verrataan Geheime Staats Polizei. Vaan on kummankaan olemassa olossa mitään eroa.

Elämme kiintoisia aikoja.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Ykä

Kun lukee noita vihapuheen ja vihapuheen tulkinnan määritelmiä tuosta arvon konstaappelin blogista, jää tämmöinen raappahousujätkä ihmettelemään että miksiköhän ei tuosta Helsingin kunnallispoliitikon avautumisesta maalaisia kohtaan ole mitään asianomaiselle seurannut.

Kuten varmaan jossain on jo todettukin, perussuomalaisen tekemänä tuommoinen avautuminen
olisi jo aiheuttanut peli-poikki miekkarin kolmeen kertaan ja rääkyminen kuuluisi naapurigalaksiin asti.

Historiasta muistelen että kansammme oli hyvinkin eripuraista ennen talvisotaa, jonka syttyminen käynnisti kansallisen eheytymisen. Jos se nyt sitten totta olikaan eikä pelkkä myytti. Mutta yhteinen vaara sai ihmiset toimimaan yhdessä.
Mahtaakohan olla että tarvittaisiin taas "talvisota" jotta tämä nykyinen eripura saataisiin loppumaan.

Tiedä tuosta sitten, mutta seinää päinhän tässä
mennään, ja alati kiihtyvällä vauhdilla.

T: Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

VILPO, heh. Hakevatkohan Vilpolaan kuulusteltavaksi?

Olethan, Ykä, jo maalaillut kehityksen hedelmiä dystooppisessa "Liittovaltio"-sarjassasi - vai millä nimellä sitä kutsutkaan? Tästä se alkaa. Huomionarvoista on, että tästä vastuussa olevat esimiehet ja poliitikot eivät näe asiassa mitään periaatteellista ongelmaa, hehän uskovat olevansa täysin apoliittisia, itseisarvoisen hyvän asialla. Ja miksi tämä toistuu? Kaipa asia on, kuten arvostamani Ruukinmatruuna blogissaan aikoinaan totesi: 90% ihmisistä on karjaa. Ennen muinoin, suomalaisen laillisuusperiaatteen kultakaudella, koetettiin korkeisiin hallintotehtäviin valikoida jotenkin väkeä siitä jäljellä olevasta 10% osuudesta. Nykyiset koulutus- ja valintaprosessit päästävät läpi porukkaa kutakuinkin väestön normaalijakauman mukaan, elikäs poliisijohdostakin 90% on sitä "karjaa", joka ei osaa tätä edes ihmetellä, nauttivathan vain asemastaan. Vaan oikeakin karjalauma ajautuu ensin sekasortoon, sitten vaistonvaraiseen vastarintaan, kun sudet oikein alkavat ahdistaa. Miten pahaksi suomalainen ihmiskarja tilanteen päästäneekään? Vai onko meidät - eläinsuojeludirektiivin vastaisesti - kytketty parsiin, ja petolauma päästetty navettaan sisään? Karjanhoitaja katsoo vain, että pysymme parsissamme, tapahtui karjalle sitten mitä vain?

Voi olla ollut täälläkin esillä, mutta Laura Huhtasaari saa kyllä täältä päin hurraata sananvapautta koskevasta raikkaasta ja tyylikkäästä esityksestään, joka on jo päässyt kansainväliseenkin levitykseen:

https://youtu.be/8GlnSLYEk2M

Toivottavasti yhä useamman silmät aukeavat.

Terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, KKi:lle ja Ymmille & kiitos kommenteistanne.

Terho: Ei tänne Huitsinnevadaankaan hokkaset vielä tule. Mutta hinku on kova. Kyseisen jätkän viherideologiahan on nimenomaan tietyn sorttisten kaupunkilaisten ideologiaa. Ruman sanan voi tässä tapauksessa sanoa. Se on sallittua ja jopa suotavaa.

KKi: Totesit:

”Ihmisten ajatusten ja mielipiteiden kontrolli. Kaikki samalla perusteella. Aina toki yhteiskunnan hyväksi.”

Ja tässä olet täysin oikeassa. Historia toistaa itseään. Ja kontrollilla pyritään pääsemään eroon poliittisesti vääristä mielipiteistä. Vaikka ne faktojen mukaan olisivatkin oikeita. Voi olla, että tavallista rivipoliisia vituttaa, kun mielikuva poliisista kansalaiselle on joku Hokkanen. Se rivipoliisi kun kumminkin tekee oikeaa poliisin työtä.

Ymmi: Kyseisellä kunnallispoliitikollahan on etnisesti edistyksellinen ihonvärin suojakerroin joka suojaa häntä kaikelta. Ja sanotaan näin, että sekä poliittinen- että virkakoneistomme että erityisesti mediamme on saamassa aikaan kansakunnan polarisoitumisen kahteen toisilleen vihamieliseen leiriin. Melkoinen saavutus sinänsä. Viimeksi se onnistui vuonna 1918.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Achtungille. Meni kommentit ristiin. Nuo ”Liittovaltio”-sarjani asiat voivat aivan hyvin tapahtua ja niitä kohti ollaan menossa. Syy, miksi ihmiset ovat karjaa on tietysti se, että suurin osa ihmisistä vieläkin hankkii kaiken tietonsa valtamedian kautta ja sitä valtamediaa voi nykytilassaan verrata vaikkapa nykytilanteeseen päivitettyyn Völkische Beobachteriin. Mainitsemasi vanhat ajat ovat todellakin vanhaa aikaa. Jopa aikanaan YYA-aikana virkakoneisto pyrki toimimaan huomattavasti vähemmän poliittisena koneistona kuin nyt.

Ja Laura puhui niin asiaa kuin vain olla voi. Hatunnosto hänelle.

Anonyymi kirjoitti...

Für den "Völkischen Beobachter", sen puolesta siis, on sanottava, että lehti, siitä asti kun joskus 20-luvun alussa päätyi NSDAP:n käsiin oli selkeästi ja avoimesti natsipuolueen lehti. Lukija siis näki heti etusivun otsakkeesta ja viimeistään apinalaatikosta sylttytehtaan nimen. Nyky-Suomen valtamedia esiintyy puolueettomana ja tasapuolisena. Feikki paistaa kauas, ellei siltä halua sulkea silmiään, kuten liian monet haluavat. Ilmeisesti Natsi-Saksan muutkin julkaisut, kuten joku "Münchener Allgemeine Zeitung" sensuroivat itse itseään, mutta tästä minulla ei ole sen tarkempaa kuvaa. Reaalisosialismin Neukkulassa maskirovka ei vissiin ihan täysillä uponnut, mistä kertoo seuraava kasku:

8-vuotias Jevgeni sai äidiltään Katjalta komennon: tässäpä sinulle 80 kopeekkaa. Mene kolhoosin kauppaan, ja osta isällesi Vanjalle aski Kosmos-savukkeita, sekä hänelle myös Izvestija (valtion sanomalehti, varsin paksu), minulle, äidillesi, Pravda (puolueen sanomalehti), ja itsellesi Komsomolskaja Pravda (puolueen nuorisoliiton sanomalehti, muita ohuempi). Jevgeni kysyi kohteliaasti: Äitini, ymmärrän teidän kansansivistykselliset tarpeenne. Mutta mitä minä Komsomolskajalla teen? Enhän käsitä siitä mitään! Katja vastasi: Jevgeni Ivanovitsh, mene jo helvetin lujaa! Oikea vessapaperi maksaisi puolitoista ruplaa, ja isälläsi alkaa olla jo saakelinmoinen paskahätä. Ja mihin sitten itse aikoisit perseesi pyyhkiä?

Terv. Achtung

Veijo Hoikka kirjoitti...

Vihreät ajatusten Tonavat näyttävät pysyvän framilla, mikä onkin heidän tarkoituksena. Vihapuhe-,netti- ja verkkosukkapoliisi eivät ole ammattia kuvaavia termejä vaan diagnooseja.

Anonyymille: puolimalilainen kommunistäidin tytär ivasi maalaisia, jotka sen pilkan varmasti kestävät etenkin kun tietävät ripulipierun eli diarrhea fartin sen rykäisseen. Sen sijaan aivopierun törkeä osuus on kriittisessäkin kommentoinnissa jäänyt vähemmälle. Lausumassaan tuo hävytön henkilö nauroi Sallan taudin uhreille, jotka ovat erittäin vaikeavammaisia. Eli eivätkös vammaiset ihmisryhmänä olekaan vihapuheilta lailla suojattuja?

Kevennys lopuksi, pevhanan hyvä http://www.nykysuomi.com/index.php/2017/11/10/viikon-vitsi-tarja-halonen-maakuntamatkalla/

Anonyymi kirjoitti...

Olisi varmaan aika perustaa Suomen "Radio Jerevan", kyllä järjestelmä on jo aivan riittävästi neuvostoliittolainen, olkoonkin Euroopan Neuvosto tai mikäv...n tahansa neuvosto.

LW kirjoitti...

Hokkasen esittämä tiedostava truismi siitä, että vain enemmistön asenteet ovat oikeastaan vaarallisia, sisältää pari virheellista oletusta. Ensinnäkin sen, että valta olisi vain rakenteellista. Minä voin olla vaikka universumin keisari, mutta jos olen kello kaksi aamuyöllä parkkihallissa, ja ympärilläni on neljä nuorta mustaa jätkää veitsien kanssa, heillä on silloin kaikki valta ja minulla ei ole mitään. Silloin se, vihaavatko he valkoisia vai eivät, voi ratkaista sen, lähteekö lompakko vai henki.

Toisekseen Hokkanen olettaa, että ne etnisesti suomalaiset, joilla on rakenteellista valtaa, tuntevat jotain solidaarisuutta toisia etnisesti suomalaisia kohtaan. Jos hän katsoisi peiliin, hän näkisi siellä yhden vaikutusvaltaiseen asemaan päässeen suomalaisen, joka ei tunne mitään erityistä yhteenkuuluvuuden tunnetta tuolta pohjalta, ja joka itse asiassa pönkittää statustaan toimimalla syrjivästi tavisjuntteja kohtaan. Jos hän katsoisi sen jälkeen ympärilleen, hän tajuaisi, että hän voi pönkittää tuolla tavalla statustaan sen takia, että samanlaisia tyyppejä on eliitti täynnä. Toki he saattavat välillä kietoutua opportunistisesti lippuun, ja todeta halveksunnastaan, että "ei itsekritiikissä mitään väärää ole". Ei se minua vakuuta yhtään sen enempää kuin sompuista räyhäävä skini, joka väittäisi että "itsekritiikkiähän tämä vain on, kun me molemmat ollaan ihmisiä", mutta joitain muita varmasti.

Käytännössä tämä on siis yhtä ontto idea kuin monimuotoisuuden rikkaus, ja ikävä kyllä yhtä lailla kritiikittä hyväksytty.

LS kirjoitti...

Off-topic:

Näin 11.11. kunniaksi laitanpa tämän:

Mapping Reliable Allies In The Eurepean Parliament (2014-2019) [For George Soros' Open Society European Policy Institute] (.pdf)

Suomalaiset MEP:it löytyvät sivulta 75, ja sieltä löytyy:

HAUTALA Heidi
KUMPULA-NATRI Miapetra
PIETIKÄINEN Sirpa
REHN Olli
SARVAMAA Petri
VÄYRYNEN Paavo
VIRKKUNEN Henna

Listalla on yhteensä 226 MEP:piä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Achtungille, Veijo Hoikalle, Jollekin Toiselle, LW:lle ja LS:lle & kiitos kommenteistanne.

Achtung: Kyllä. Samoin kuin aikanaan Pravda antoi sitä mitä lupasi. Nykyisin ”puolueettomuus” on uudelleen määritelty. Eikä nykyinen sanomalehtipaperi oikein käy perseen pyyhimiseen samoin kuin pesänvirikkeeksi.

Veijo: Joo, sanotaan jos joku persu olisi heittänyt samanlaista niin taas olis Helsingissä menossa 15.000:n ihmisen hysteriajuhlat.

Joku Toinen: Tavallaan niin tämä blogistan samoin kuin esmes Hommaforum on sitä Radio Jerevania. Hyvä, että meillä on kuitenkin alustat joissa toimia.

LW: Naulan kantaan. Ei lisättävää.

LS: Kiitos tuosta. Reliable Allies ja Soros samassa yhteydessä ei kuulosta mitenkään hyvältä.

QroquiusKad kirjoitti...

Mahtaneeko poliisimme sittenkään olla peruuttamassa punaisen Valpon aikaa kohti, vaan ennemmin kohottanut katseensa loistavaan (ex oriente lux!) tulevaisuuteen ottaen mallia edistyksellisemmistä kulttuureista, joihin impivaaralainen kansammekin on niin selvästi päätetty vaihtaa:

https://www.voanews.com/a/pakistan-blasphemy-online-regulatory-body/4101325.html

KKi kirjoitti...

Joku toinen kommentoija kaipasi radio Jerevania.

Hänelle ja muidenkin iloksi radio Kerava.

https://hommaforum.org/index.php/topic,25136.0.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Tuli tuosta vaan mieleen se, että suomalaisessa oikeuskäytännössä jumalanpilkka oli oikeastaan kuollut kirjain Hannu Salaman ja Juhannustanssien jälkeen mutta kun etnisesti edistyksellinen maahanmuutto sitten tuli maahamme, sitä on jälleen alettu käyttää. Kehitystä?

KKi: Kiitos tuosta. Siihen tosin tarvitaan Hommaforumin käyttäjätunnukset, mutta nehän saa elposti.

KKi kirjoitti...

"
Siihen tosin tarvitaan Hommaforumin käyttäjätunnukset, mutta nehän saa elposti.
"
No voi pahus. Enpä pikkasen pöhnässä hoksannut, anteeksi.

Kopsaan tähän joitain omasta mielestä parhaita.
"
• Meiltä kysytään:
Pitääkö paikkana että moni helsingin sanomien toimittaja kärsii narsistisesta persoonallisuushäiriöstä?
• Me vastaamme:
Periaatteessa ei. He nauttivat siitä.

• Meiltä kysytään:
Tuija Brax on kunnostautunut sekä vankien ja rikoksista tuomittujen olojen kohentajana että työssäkäyvää keskiluokkaa kyykyttävien kieltojen ja rajoitusten primus motorina. Miksi?
• Me vastaamme:
Tuija Brax ei usko että hänen viiteryhmänsä on tulevaisuudessa työssäkäyvä keskiluokka.

• Meiltä kysytään:
Onko tulevaisuuden Suomessa sananvapautta?
• Me vastaamme:
Periaatteessa kyllä. Olennaisempi kysymys on onko vapautta sanan jälkeen.

• Meiltä kysytään:
Parantaako akateeminen oppiarvo typeryydestä?
• Me vastaamme:
Periaatteessa ei. Monella äänekkäimmistä vihreistä on akateeminen loppututkinto.
"

Että tämmöstä. Ja kannattaa muistaa, että ovat vuodelta 2010. Ja tekijäb hebkilöllisyydestä ei ole havaintoa.

Lemminkäinen kirjoitti...

Uuden Suomen blogissa "Trolli" Jaana Pelkonen kirjoittaa mm. että trollit vähättelevät "valtamediaa" ja ruokkivat maanpuolustusvastaisuutta sekä Nato-vihaa. Eikö Jaana ymmärrä että näissä tapauksissa on kysymys yhteiskunnallisista ilmiöistä ja käsitteistä! Valtamediasta ja Natosta ei ole olemassa vain yhdenlaista totuutta ja keskusteluissa on yleensä erilaisia käsityksiä asiakysymyksissä ja yhteiskunnallisia ilmiöitä (esimerkiksi kulttuuri ja politiikka) täytyy saada lyödä kuin vierasta sikaa, ilman että leimataan jonkin lajin trolliksi. Jos kritiikki tukahdutetaan kuin pieru nahkahousuihin niin siitä kärsii nimenomaan demokratia, koska silloin on vallassa vain yksi totuus, eliitin totuus. Kun vilkaisee historiaa niin eliitti (kuninkaat, keisarit, tsaarit, aatelisto ja kirkko) orjuutti kansat ja kriittiset käppikset hirtettiin ilman sen isompia seremonioita. Aikaisemmat yhteiskunnat pysyivät voimassa sen vuoksi että jaanat eivät sallineet minkäänlaista kritiikkiä valtarakennetta ja mediaa kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Arvoista
Valtaa pitävien valtamedia, wanna be eliitti myötäjuoksijoineen, vaatii kunnioittamaan suomalaisia ja eurooppalaisia arvoja!
Minua häiritsee kovasti se, että minut on syntyperäisenä koulutettuna suomalaisena sianlihaa syövänä hetero miehenä syrjäytetty noiden arvojen laatimisesta ja hyväksymisestä!
Mielestäni tämä arvokeskustelu pitäisi käydä julkisesti syntyperäisten suomalaisten kesken, siis koko maassa tasa-arvoisesti. En hyväksy nykyisiä valta eliitin antamia arvoja enkä niihin voi myöskään sitoutua, toisaalta en hyväksy myöskään toista äärilaitaa arvoineen.
Koska, vallitseva eliitin arvomaailma loukkaa minua syvästi, olen aloittanut irroittautumisen heidän johtamastaan pahoinvointi yhteiskunnasta. Tulen äänestämään lompakollani, vetäydyn pala kerrallaan yhteiskunnasta ja kulutustaloudesta, minimoin veronmaksun (laillisesti), velat on kohta maksettu ja voin irtisanoutua töistä.
Kauppa, pankki ja vero -herrat eivät siis tule saamaan minulta enään latin latia.
Voi Aikoja Voi Tapoja

Matti kirjoitti...

Kommentoin tuota vähemmistö sortaa enemmistöä asetelmaa virkakoneiston ja poliisinkin kautta.

Unohtunu näkökulma on se, että eivät nämä vähemmistöt ole suinkaan antaneet mitään yhteistä valtakirjaa sille, että osa puolestaloukkaantujista ja -puhujista edustaisi ehitä ja heidän mielipiteitään.

Tunnen muutamia mamuja ja muutamia ns. identiteettivähemmistöjen ihmisiä. Useimmilla on elämässä muutakin tekemistä ja täysi työ arjessa ilman että heidän tai heidän "eustajiensa" täytyisi älämölöidä julkisesti heidän nimissäään.

Kaikki vähemmistöihmiset eivät koe sortoa.

Kaikki vähemmistöihmiset eivät äänestä vihreitä.

Kaikki ulkomaalaiset eivät koe asemaansa sorretuiksi.

Mm. kanandalainen psykologian professori Peterson on kiinnittänyt samaan huomiota. Hän saa jatkuvasti viestejä vähemmistöihmisiltä, joita närkästyttää heidän "edustajikseen" itsensä valinneiden tahojen riekunta.

Anonyymi kirjoitti...

Arvoista lisää
Professorin ajatuksia blogista löytyy mielenkiintoinen kirjoitelma, miten arvopohjat ja niiden vaikutus näkyy yhteiskunnassa.
http://professorinajatuksia.blogspot.com/2014/05/miksi-tieteellis-taloudellinen.html

Onko ViherPunaYhteisöllisyys arvojen pakkosyöttö koko länsimaisen yksilöllisyyteen perustuvan yhteiskunna lopun alku?


Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Journalistisia ohjeita toimittajille on muutettu niin, että objektiivinen tiedonvälitys on poistettu ja sen tilalle on tullut kansalaisten oikeus ottaa vastaan tietoja ja mielipiteitä. Jotenkin näin se menee ja sen kyllä huomaa! Outoa on myös se, että vihapuhetta ei tämän ko. Hokkasen mielestä voi kohdistaa valtaväestöön eli meitä tavallisia suomalaisia saa hutkia miten hyvänsä, ja tehokkaastihan meidät on maan rakoon lyötykin ja koko ajan opetetaan rangaistuksen uhalla pitämään turpa kiinni, etteivät vaan kunniakansalaiset häiriinny. Aika moni ei edes osaa suomea, mutta onneksi on tämä puolestaloukkaantumiskoneisto, joka puolustaa heitä kuin leijona pentujaan. Vielä omituisemmaksi asian tekee vielä se, että resurssivajeesta kärsivästä poliisitoimi on lisännyt henkilökuntaa kansalaisten kyttäämiseen netissä ja tuomioita on jo jaettu, vaikka rikoslaki ei tunne koko asiaa.

Halla-aho ja Hakkarainen olivat muuten ihan samanlaisesta kirjoituksesta oikeuden edessä kuin tämä vihreiden Diarra, joka sai osakseen vain päänsilitystä. Vihreä kuula eli Touko Aaltokin yritti ensin säälittävästi esittää asian mustana huumorina, mutta mitään muuta mustaa siinä ei ollut kuin kyseinen naisihminen. Kaunis kiitos ko. naiselta maaseudun ihmisille, jotka ovat taanneet hänelle säällisen elämän pois afrikkalaisesta insestistä, pedofiliasta ja naisiin kohdistuvasta väkivallasta, josta suomalainen vastaava on sentään valovuosien päässä.

Kauankohan tätä oman maan alasajoa täytyy kestää? Päivittäin uutisia lukiessa muistuu mieleen James Hirvisaaren jo vuosia sitten eduskunnassa esittämä kysymys kansanedustajille: ”Miten halpa tämä maa on teille?”

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Suomen punainen Valpo teki Jatkosodan jälkeen "kivat temput" useille virolaisille. He olivat ensin loikanneet Saksan poliisin nenän edestä Suomen lahden ylitse sotimaan SA:n riveissä (1941-1943), vihollisuuksien loputtua suurin osa heistä siirtyivät syksyllä 1944 Viroon sotimaan etenevää Puna-armeijaa vastaan. Ironisesti virolaisia soti myös Puna-armeijan riveissä.

Kun rintama murtui, uudet ritolat Suomeen ja Valpon kuulusteluihin. Tällä kertaa kuulustelupöytäkirjat annettiin käännettynä NKVD:lle ja soturi luovutettiin NL:n viranomaisille Virossa. Vastaanotto ei ollutkaan enää ystävällinen vaan sotaoikeus takseerasi vieraan vallan alla taistelemisen (ja hyi hyi NL:ää vastaan sotimisen) matkalipulla Siperian pakkotyöleireille. Virolaiset kun katsottiin tuolloin NL:n silmissä neuvostokansalaisiksi ja he vielä kehtasivat taistella ihanneyhteiskuntaansa vastaan! Kaikki kynnelle kykenevät sekä kaukoviisaat virolaiset pakenivat Ruotsiin ja sieltä USA:han ja Kanadaan asti. Sinne ei enää itänaapurin pitkä käsi yltänyt.

OT:nä huumoripläjäys Indonesiasta, tässä museossa voi poseerata Aatun vahanuken kanssa digitaalisen Auschwitzin portin äärellä, samalla voi vaikkapa "kainalotuuletella". Ymmärrettävästi museo on herättänyt pahennusta sillä onhan toi jo tosi mustaa huumoria. Mutta kait toi uutinen pitää paikkansa vaikka viekin Russia Today saitille?

Aatun valtakunta ei ihan kestänyt tuhatta vuotta, mutta miehestä puhutaan taatusti tuhannen vuoden jälkeenkin. Toisaalta hyvä että puhutaankin ettei ihmiskunta enää toistaisi hänen "temppujansa". Samaan hengenvetoon on todettava että eivät ne Stalinin gulagit kauheasti kalpene Aatun "konserttileirien" (sanaleikki KZ-Lager sanasta, Konzentrationslager ja siitä väännös Konzertlager) kanssa. Toisessa vaan kuoltiin kaasuun ja toisessa pakkotyöhön epäinhimillisissä olosuhteissa, et kumpi on sitten "parempi" tapa poistaa ei-halutut-henkilöt pois kuvasta lienee makuasia.

Ja ne ensimmäiset keskitysleirit keksivät britit Toisessa Buurisodassa 1899-1902. Leireille vietiin naiset, lapset ja sotapalvelukseen kelpaamattomat miehet, etteivät he pystyisi sissisotaan ja/tai antamaan tiedustelutietoja buurien sotureille.

Ettei sitä kaikkea aina voi saksalaistenkaan kontolle laittaa, ja jos alkaa tässä luettelemaan kolonialismiin eniten sekaantuneita maita eli Espanja, Hollanti, Iso-Britannia, Ranska ja Portugali. Niin, pieni Suomihan oli ahkeraan mukana huseeraamassa näiden suurvaltojen kanssa Uudessa maailmassa, eikös ollutkin? Kuinkahan moneen sukupolveen asti näistä pitää esim. meidän suomalaisten hävetä? Jep, maksamme velkaa.

Amerikoiden historia muuten toimii varoittavana esimerkkinä haittamaahanmuuton negatiivisista vaikutuksista alkuperäiseen väestöön. Suurin osa esim. Amerikan intiaaneista kuolivat eurooppalaisten tuomiin kulkutauteihin (kuten isorokko) eivätkä itse taistelutilanteessa. Useilla intiaaniheimoilla oli omat skismansa ennen kuin ensimmäinen eurooppalainen oli astunut uuden mantereen kamaralle. Tämä konkretisoitui mm. USA:n itsenäisyyssodassa, jossa britit antoivat aseapua muutamille intiaaniheimoille jos he hyökkäilevät amerikkalaisten kolonioihin, huoltoyhteyksiin tai sotajoukkoja vastaan.

Loppukaneetiksi, kuka sitä näin maailmaanlaajuisesti onkaan se vähemmistö? Eurooppalaiset (enimmäkseen valkoisia), aasialaiset vai afrikkalaiset (enimmäkseen tummia/mustia)? Näitä em. faktoja kun olen kertoillut eräille tuntemilleni "Gutmenschen'eille" niin saan osakseni nenän nyrpistelyä, inhoa, olet sydämetön ihminen ja "rasisti-natsiksi" nimittelyä, mikä tosin on jo niin kulunutta läppää ettei kauheasti hetkauta.

Ja hyvää Isänpäivän jatkoa! Jotka eräät tahot haluavat uudelleennimittää "läheisenpäiväksi", *erittäin syvä huokaus*. Nykytilannetta kuvaakin hyvin amerikkalainen sotilasslangisana FUBAR (fucked up beyond all recognition).


- Soomepois Eestist -

Veijo Hoikka kirjoitti...

Vastaan tsuhnan ja oman "vastuun" vastuulla. Haastetaan luettujen kirjojen, laulettujen laulujen, tehtyjen väitöskirjojen, suoran kommunikointikyvykkyyden etc. lähtökohdistaen: Sinä viher007, jos puutut meidän elämään, kynnys on kova (nyt ei ole puhe poliisin pampusta, jota edustat). Sinun askel ei yllä yli.
Hokkanen, vastaa minulle tähän henkiseen haasteseen: mikä Sinulla meni elämässä pieleen (alaluokilta lähtien, meihin menestyjiin vrt). Miksi meidän menestyjien pitää vastata toimistamme sinun henkilökohtaiseen failureen, koettuun koulukiusoittelluun ja pill-puutteeseen. Sinulla oli mahdollisuus, et vain yltänyt oksaan. Siksi olet verkkosukkapoliisi, nyt ja aina.
Jos tämä menee läpi ja vastaat, voimme jatkossa jatkaa keskustelua e-mail-pohjalla. Sinua käytetään hyväksi.

Vasarahammer kirjoitti...

Hokkanen menee vielä pitemmälle kuin parodiapoliisit Huhtela ja Taponen. Hän laskee leikkiä tosissaan.

Siinä missä Huhtela ja Taponen ovat postmoderneja vasemmistolaisia, Hokkanen muistuttaa enemmän Mika Illmania. Oikeuskäytäntöä luoneen Illmanin väitöskirja "Hets mot folkgrupp" luultavasti löytyy hyllystä. Homssuisen ulkonäön ei pidä antaa hämätä. Hokkanen on tosissaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi, Lemminkäinen, Voi Aikoja Voi Tapoja, Matti, Rouva Ano, Soomepois Eestist, Veijo Hoikka ja Vasarahammer & kiitos kommenteistanne.

KKi: Kiitos noista. Toimivat kybällä edelleenkin.

Lemminkäinen: Ja kyseinen nainen pitäisi varmaan minuakin putinistina. Tuollaiset tyypit – jos poliittinen tuuliviiri kääntyisi – kumartaisivat puolestaan Moskovan suuntaan yhtö antaumuksellisesti kuin YYA-vuosina.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Joo, ns. eurooppalaiset arvot on uudelleen määritelty ja niihin kuuluu avoimet rajat ja kyseenalaistamaton haittamaahanmuuttajien elatusvelvollisuus. Ehkä minäkään en sitten kannata eurooppalaisia arvoja. Tuo oma ratkaisusi varmaan kiinnostaisi muitakin. Siihen pyrkisin minäkin jos mahdollisuus olisi. Tuo linkittämäsi Professorin kirjoitus oli mielenkiintoinen.

Matti: Minulla on samanlaisia huomioita. Ja valtaosa puolestaloukkaantujistahan kuuluu enemmistöön.

Rouva Ano: Kyllä. Noissa päivitetyissä ohjeissahan sertifikoidaan valtamedian oikeus tuottaa haluamaansa propagandaa. Suomalaisten hutkiminen on siinäkin mielessä sallittu että haittamaahanmuuttajien osuus väkivalta- ja seksuaalirikoksista yritetään aina selittää joko merkityksettömiksi ja sitten kantasuomalaisten sosioekonomiseksi epäonnistumiseksi. Hirvisaaren kysymys on edelleenkin ajankohtainen ja liittovaltiokiiman myötä oman maan alasajo jatkuu edelleenkin.

Soomepois: Joo, niin virolaisten kuin inkeriläisten kohtelu oli yksi Suomen häpeäpilkuista. Tietysti voi todeta, että muuta mahdollisuutta ei ollut. Valvontakomissio oli Suomessa ja miehityksen pelko suuri. Tuosta pläjäyksestä voi todeta, että eikös se Hiltusen Aatu ole jossain päin Aasiaa vieläkin varsin korkeassa kurssissa. Kaikkein ensimmäisen keskitysleirin taisivat kehittää Yhdysvaltain sisällissodassa etelävaltioitten joukot, eli kyseessä oli tämä Andersonvillen leiri:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Andersonville

Me valkoiset ollaan vähemmistö ja suomalaiset vielä hyvin pieni vähemmistön vähemmistö. Ja tuosta läheisenpäivästä seuraava askel on sitten luonnollisesti sateenkaariperheen päivä.

Veijo: Viesti välitetty. Luulen tosin, että kyseinen heppu itse ei miellä että hänellä olisi mennyt yhtään mitään pieleen.

Vasara: Samaa mieltä. Huhtelasta ja Taposesta saa mielikuvan ajatuksettomista ja mielipiteettömistä viranomaisista jotka ovat sitä mieltä mitä heidän käsketään olla. Aktiivivihreänä Hokkanen puolestaan uskoo aidosti epistolaansa.

QroquiusKad kirjoitti...

Olisiko Andersonville kuitenkaan ollut se ensimmäinen varsinainen keskitysleiri? Kyseessähän oli nimenomainen vihollisen asevoimien vangituille jäsenille muodostettu sotavankileiri; englanniksi prisoner-of-war camp, saksaksi Kriegsgefangenenlager.

Buurisodan leirit perustettiin vastaavasti kokoamaan sotatoimien kannalta ei-toivottua siviiliväestöä pieneen, helposti hallittavissa olevana paikkaan keskitettyihin leiriolosuhteisiin. Keskitysleiriin, englanniksi concentration camp, saksaksi Konzentrationslager.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ja nyt myös PPP (Pirkanmaan Punainen Pelastuslaitos) esittää/förevisar: Poliittinen suuronnettomuus(harjoitus)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Joo, no tuo on kyllä totta. Tuli vaan tuo Andersonville mieleen, kun siellä oli se kuolleisuus niin hurja. Ja leirin johtaja Henry Wirz oli käsittääkseni ensimmäinen tyyppi joka hirtettiin sotarikollisena.

VNV: Niinpä just. Skenaariossa maahanmuuton vastustajat häiritsevät viranomaisia. Eikös ne takkutukat tähän mennessä ole enempi olleet siellä häiriöpuolella?

Anonyymi kirjoitti...

Huippuosaajaa tarvitaan:

https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/161924-syyrialaisesta-youssefista,-17,-tuli-nayttelija-suomen-kansallisteatteriin

"Syyriasta" Suomen Kansallisteatterin tähdeksi!
Huom! 17v."Syyrialainen Youssef on kuin kuka tahansa pitkäksi venähtänyt 17-vuotias poika"
Huom2! "Sunnuntaisuomalainen ei julkaise Youssefin sukunimeä verkossa Maahanmuuttoviraston hänelle hankkiman edustajan pyynnöstä."

Suomessa on ollut jo pitkään huutava työvoimapula näyttelijöistä (kysykää vaikka Katja Kiurulta tai Outi Alaselta) ja sen huomaa siitäkin kuinka samoja näyttelijöitä kierrätetään roolista toiseen aina työuupumukseen* asti.
Siksi onkin häpeällistä kuinka elokuva- ja teatteriala paljasti suvaitsemattomuutensa olemalla palkkaamatta Yousseffia Aku Hirviniemen* sijaan tähdittämään uutta Tuntematonta sotilasta Hietasen roolissa.
Syrjivää ja ennakkoluuloista; näin syvälle on rakenteellinen rasismi pesiytynyt viihdemaailmaammekin, jonka avoimesti vasemmistolainen arvomaailma paljastui silkaksi kulissiksi.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Siis syyrialainen heppu joka aikoo suomalaiseksi ammattinäyttelijäksi ja jonka sukunimeä ei paljasteta Maahanmuuttoviraston hänelle hankkiman edustajan pyynnöstä? Parodiahorisontti venyy ja paukkuu.

QroquiusKad kirjoitti...

Youssef lienee sitten jo nyt niin suuri tähti, että voi esiintyä taiteilijanimellä? Olen törmännyt sellaiseenkin, tosin vahvistamattomaan väitteeseen, että Gordon Sumner voisi laittaaa mm. šekkeihinsä allekirjoitukseksi "Sting", ja se hyväksytään, koska kaikki tietävät kenestä on kyse.

Enpä hämmästelisi, jos tämä onnistuisi Youssefiltakin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. No, Suomessahan tähdeksi pääsee vähemmilläkin näytöillä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys. Hyvä kirjoitus jälleen kerran, on tullut jo vuosien ajan nautinnolla seurattua, näitä oivaltavia kirjoituksiasi. Linkitän tässä jutun ajankohtaisesta Norjalaisesta kirjasta, jonka Suomennos on tarkoitus hankkia. Jutun mielipiteissä on kolme sen luokan oksennusta, että mikäli ne eivät täytä nykyaikaisen "vihapuheen" kriteerejä niin ei sitten mikään täytä. Tosin kun kirjoittajat kuuluvat aatteellisesti suojattuihin ryhmiin, niin eiväthän ne mitään vihapuhetta voi olla. Tosin mieleen hiipii, että ketkähän tässä oikeastaan kulkevatkaan sillä voiman pimeällä puolella. https://suomimedia.wordpress.com/2017/10/26/islamin-vitsaus-euroopassa-kytee-onko-meidan-aikamme-ohi/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano ja kiitokset. Minä kyllä veikkaan, että nuo kommentit ovat trolleja ja todennäköisesti saman ihmisen eri tunnuksilla tekemiä. Ei Rasmuksessakaan noin pimeää porukka ole vaikka yritys on kova.