tiistai 10. elokuuta 2021

TYHJÄNSÄÄTÄJÄN TAIVAS

Nykyisin ei voi välttyä ajatukselta että aika, jossa elämme on kuin luotu tietylle ihmistyypille. Jo vähintään viimeiset kaksikymmentä vuotta. Joskus 1980-luvulla ja vielä aivan 1990-luvun alussa kyseinen ihmistyyppi oli lähinnä ärsyttävä ja työpaikoilla hänet tunnettiin termillä ”työpaikkasäätäjä”.

Kun kyseinen työpaikkasäätäjä tuli uuteen työpaikkaan niin hän teki heti selväksi kuinka idiootteja hänen aikaisemman työpaikkansa ihmiset olivat ja kuinka he eivät arvostaneet hänen ylivertaista osaamistaan. Tässä vaiheessa tämän uuden työpaikan ihmiset tajusivat että epäilemättä juuri me olemme niitä idiootteja jotka kyseinen säätäjä haukkuu alimpaan helvettiin siirtyessään seuraavaan työpaikkaan, mikä tapahtuu maksimissaan kahden vuoden sisällä. Sitä ennen hän onkin onnistunut säätämään työpaikkansa sekaisin koska työpaikassa varsinaisen työnteon sijasta keskitytäänkin selvittämään että kuka säätäjää on jälleen kerran loukannut ja millä tavoin. Sellainen asia kuin peiliin katsominen oli kyseiselle ihmistyypille täysin vieras. Syyhän oli aina niissä toisissa törpöissä. Törpöissä, jotka olivat tieten tahtoen loukanneet häntä.

Sinänsä kyseiselle ihmistyypille saattoi aikanaan sanoa että vedä majavan ulkosynnyttimet korvillesi ja kaikkoa mäkimaastoon. Muutenkin hänen aikaansaamansa vahinko oli ärsyttävyydestään huolimatta kuitenkin rajoitettua. Mutta sitten alkoi, no, uusi aika ja sen myötä tämä tyhjänsäätäjä on noussut valtakunnalliseen rikkumattomaan asemaan. Asemaan, jossa hänelle on annettu uusia loukkaantumisen sekä säätämisen työkaluja jotka ovat samalla uskonkappaleita. Ja niitä hän käyttää ehtymättömällä tarmolla.

Ensimmäiseksi tuli tietysti etnisesti edistyksellisten mukana maahan syntynyt monikultturismin idea. Se tarjoaa tyhjänsäätäjälle rajattoman mahdollisuuden arvostella suomalaisten rajoittuneisuutta, rasismia ja takapajuisuutta sekä tietysti korostaa omaa älyllistä ylemmyyttään ilman että hänen varsinaisesti tarvitsee edes perustella mitä tuli sanottua. Kyseisessä ideologiassa oikeaoppinen väite on fakta itsessään ja sen arvostelu tuomittavaa vihapuhetta. Se, mitä kyseinen etnisesti edistyksellinen väestönosa itse puuhailee on tyhjänsäätäjälle toisarvoista sillä monikulttuurisuus ideologiana antaa hänelle mahdollisuuden päteä ja loukkaantua mahdollisimman julkisesti. Samalla hän tietää saavansa saumattoman tuen toisilta tyhjänsäätäjiltä joilla valtamediamme on valitettavasti mieh naisitettu jo 1990-luvun puolesta välistä lähtien.

Jos tyhjänsäätäjä ei jonain päivänä jaksa julistaa pelkkää monikulttuurisuutta niin hän voi toki vaihteeksi siihen viitaten puolestaloukkaantua kulttuurisen apprpörpörjonkun vuoksi ja tehdä senkin tietysti mahdollisimman julkisesti. Puolestaloukkaantumisen aiheet ovat loputtomia alkaen jostain Pekasta ja Pätkästä sekä heidän kenkäplankkinaamoistaan edeten väärin nimetyistä sukkahousujen väristä aina joiltain afrikkalaisilta varastettuun perseen heiluttamiseen jota twerkkaamiseksi kutsutaan. Tässäkin hän pääsee tavoitteeseensa sillä nimenomaan hän on loukkaantunut ja hän myös pitää esillä sen että juuri hän älysi puolestaloukkaantua ensimmäisenä. Tosin joku muu ehti yleensä puolestaloukkaantua jo ennen häntä mutta ei se häntä häiritse.

Luonnollisesti tyhjänsäätäjällä on nykyisin työvälineenään ja opinkappaleenaan ilmastohysteria. Tukenaan hänellä on asiassa fanaattinen valtamedia ja – mikäli mahdollista – vielä fanaattisempi hallitus. Tyhjänsäätäjä tietää, että hänen loukkaantumisensa ei pelasta maailmaa mutta pystyyhän hän säätämään paikassa nimeltä Suomi. Ja kun hän saa palautetta jonka mukaan Suomen biodiversiteetti itse asiassa on koko ajan hyvän matkaa plussan puolella ja säätäjä on vain tuhoamassa Suomen elinkeinoelämää niin sehän on säätäjälle todiste ettei hänen osaamistaan arvosteta ja häntä aivan tietoisesti pyritään loukkaamaan. Hän on niin katkeran, ihanan loukkaantunut. Ja toiset säätäjät ovat loukkaantuneita hänen puolestaan.

Homojen ja lesbojen puolesta loukkaantuminen ehti tyhjänsäätäjälle hieman väljähtyä koska ihmiset alkoivat ajatella asiasta että whatever, olkoot ja eläkööt. Mutta apuun hänelle tuli transhypetys joka antaa hänelle (joka muuten on pääosin itse tavallinen heteronainen) aina uusia  henkilökohtaisen puolestaloukkaantumisen aiheita peniksellä varustettuine naisineen, menstruoivine miehineen ja eksponentiaalisesti lisääntyvine sukumonioineen. Nämä kaikki pitävät huolen siitä, että hän voi olla mahdollisimman julkisesti loukkaantunut. Veristä homoloukkaantumista (case Päivi Räsänen) pitää sinänsä vielä yllä valtakunnansyyttäjämme joka on varsin hyvä esimerkki tyhjänsäätäjästä ja hänen puolestaloukkaantumisensa aikaansaamasta täysin turhasta sekä kalliista sotkusta.

Tietenkin se pohjattomin kaivo joka antaa hänelle mahdollisuuden henkilökohtaiseen – nimenomaan henkilökohtaiseen – loukkaantumiseen on se, että hän on feministi. Hänhän on saanut puolestaloukkaantumisistaan kyistä ja – piru vie – perusteltua arvostelua. Hänelle kyseinen perusteltu arvostelu ei ole perusteltua arvostelua vaan pelkkää naisvihaa. Hänelle naureskellaan nimenomaan siksi että hän on nainen. Ei siksi, että hän toistuvasti puhuu sujuvaa horinmummoa ja vaatii, että se otetaan vakavasti. Ja koska hän saa aina puolelleen jatkuvasti kasvavan leegion samanlaisia niin tyhjänsäätämisen ikiliikkuja on loputon.

Silloin aikanaan, kun tyhjänsäätäjät olivat vielä pelkkiä työpaikkasäätäjiä niin heistä saattoi päästä eroon. Jos ei muuten niin työpaikkaa itse vaihtamalla. Nykyisin tyhjänsäätäjiä ei kutsuta enää asioita sotkeviksi hysteerikoiksi joita he ovat, vaan esimerkillisiksi ja rohkeiksi edelläkävijöiksi eikä heistä pääse eroon millään ellei laita itseään täydelliseen tiedonvälityseristykseen. Sekään ei sinänsä auta, sillä tyhjänsäätäjä on nykyisin arvostettu ja sataprosenttisesti verorahoilla kustannettu ammatti. Yliopistot, erilaiset NGO-organisaatiot, valtamedia ja, herra nähköön, poliittinen valtakoneisto suorastaan pullistelee tyhjänsäätäjistä.

Ennen vanhaan tyhjänsäätäjät saivat työpaikan sekaisin. Nykyisin he saavat koko valtakunnan sekaisin. Emmekä me pääse heitä karkuun. Elämme todellakin tyhjänsäätäjien taivaassa. Joskin reaalimaailmaan tottuneille se muistuttaa lähinnä helvettiä.

Vielä kysymys: Jos tämä alati kasvava tyhjänsäätäjien leegio aloittaisi yleislakon, niin mitä tapahtuisi? Ei tietenkään mitään, sillä kun turhat lakkaavat tekemästä tarpeetonta niin sitä ei huomaa kukaan. Muuten kuin ehkä siten että uutisia katsellessa jostain syystä närästäisi vähemmän.

Ja joo, ihan tuoreeltaan voisi esille nostaa tyhjänsäätäjän jonka Helsingin Pravda nosti esille puolestamme:

Ihan täsmennyksen vuoksi voi ilmoittaa että ei me täällä voiman pimeällä puolella käytetä noita termejä hyväntahtoisesti väärin. Me käytetään niitä ihan tietoisen pahantahtoisesti vittuillaksemme. Te ette määrittele kuinka me puhumme ja ajattelemme.

Ja kai jokaiselle lukijalle tuli valokuvasta selville että kyseessä on todellakin transaktivisti?


22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie kun oon tällänen tavallisen tyhmä VHM niin oon kokoajan luullu että tää oletettu sitä ja tätä on ollu kokoajan ihan puhdasta vittuilua. Ei niin hullua juttua ettei nää sitä tosissaan ota oo.
Ihmettelijä

Vasarahammer kirjoitti...

Kaikkein näkyvimpien tyhjänsäätäjien elämä on jatkuvaa trollaamista. Kun ihmiset arsyyntyvät trollaamisesta, silloin tyhjänsäätäjä uhriutuu. Valtamedia on puolestaan se, joka tarjoaa näille ihmisille jatkuvasti julkisuutta, koska trollaaminen tuo klikkauksia.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykälle! En tiedä kummasta on kyse taas iltiksen tämän aamun otsikossa; kyvystä valehdella itselleen vai ainoastaan siitä että jonkin asian lopputulema on päätetty ennalta jo ihan siltä varalta että jotain sopivaa tulisi esiin. Nyt ollaan siis löydetty vedenpitäviä todisteita rautakautisesta muunsukupuolisesta johtajasta. Artikkeli ihan oikeasti esittää että ko. henkilö on identifioitunut muunsukupuoliseksi (koska siihenkin aikaan on selkeästi ollut rahaseinä ja foodorat eikä muuta mietittävää ole voinut olla). Eikös tuo tarkoittaisi sitä että kaikki muunsukupuolihömppä on toisten kulttuurin omimista!

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008182301.html

Kuinkakohan pahasti Suomen pitää kyykätä ennen kun näiden hourupäiden rahahanat menevät kiinni?

t.Puupääukko

Eläköön voitto! kirjoitti...

Epätieteellisellä metodilla ja uskomattoman pienellä otannalla julistan seuraavan tiedon: Kaikki oletetut, joilla on nenässä rengas ovat poikkeuksetta jonkinlaisen mielenhäiriön vallassa. Sama koskee suuria tatuointeja. Norminmukaisesti eli normaalisti elävä ihminen tuollaista ei tee.

Mikä vittu saa ihmisen tekemään läväreitä pärstäänsä?

Olavi Koskela kirjoitti...

Niin, näiden tyhjänsäätäjien (mainio käsite muuten) asema tai merkitys perustuu yksinomaan median, ja erityisesti vihervasemmistofemakkomedian koohotukseen. Eihän toimittelijoilla olisi mitään pöyristeltävää ilman näitä niin itsestään otettuja valtakunnanvajakkeja. Lehtitalot ja niiden omistajat nyt piut paut välittävät vastuullisesta ja asiallisesta journalismista, kunhan 'henki haisee ja kauppa käy'. Ja YLE - no ehkä ei nyt kannata alentua pelkkään kiroiluun. Mainittakoon kuitenkin arvon sisäministerin tämänaamuisissa uutisissa moneen kertaan toistama tavoite maatalouden hiiliviljelystä! Herra paratkoon, mitähän viljelyä ne ovat tähän asti harrastaneet!

QroquiusKad kirjoitti...

Isävainaa törmäsi erääseen tämän ihmisoletettutyypin alalajiin, kun entisessä lukiossani oli 1990-luvun lopulla tullut rehtorinvaihdos ajankohtaiseksi pitkäaikaisen entisen eläköityessä.

Toimen sai muualta saapunut nelikymppinen hallintotieteiden maisterismies, joka aloittaessaan korosti ja alleviivasi erinomaista hallinnollista osaamistaan, josta hänellä oli vankka kokemus.
Sitten hän nopeasti sotki koulun kaikki toimivat systeemit toimimattomiksi ja ilman ennakkovaroitusta erosi häipyen muualle jättäen toiset siivoamaan tekemänsä sotkun.

Isävainaata kyrpäisi sällin touhu niin, että hän alkoi selvittää tämän aiempia työsuhteita. Niitähän riitti;
lukuisia toisiaan seuraavia, omituisen lyhyitä esimiestehtäviä.

Tyyppi oli sarjasäätäjä:
loikkii esimiestehtävästä toiseen, saapuu korostamaan loistavaa osaamistaan jonka verukkeella pääsee hässimään tahallaan kaiken vituralleen ja juoksee nopeasti karkuun.

Nämä nykyiset kaikensäätäjät vaikuttavat paremminkin pyrkivän juurruttamaan itsensä asemaan, jossa voi jatkaa kaikensäätämistä korjaamatonta kaaosta kohti.

Anonyymi kirjoitti...

Säätäjät meillä on aina keskuudessamme

Tyyppi on tuttu, jostain syystä suuri osa näistä on naisia. Jos ei niille joku laita rajaa ei vaatimukset ikinä lopu. Lajeja on useita, työpaikan ilmastointi on liian kylmällä / kuumalla / kovalla / hiljaisella. Valaistus on liian kirkas / himmeä / punertava / sinertävä / kellertävä / vihertävä / kylmä / lämmin / muuten vaan ihan väärä. Konttorissa on sermit / ei ole sermejä / sermit on liian matalia / korkeita / vaaleita / tummia / ihan väärän sävyisiä / maskuliinisia / feminiinisiä …

Nämä säätäjät ovat kovin kiinnostuneita säätämään muiden ihmisten asioita. Tennissukka-lenitat olivat aikoinaan kovin kiinnostuneita sukkakulttuurista, halpojen ja mukavien sukkien käyttäminen oli mielestään rikos ihmisyyttä vastaan tai jotain. Sittemmin on kiinnostuneet muiden ihmisten käyttämistä sanoista, semmoiset loukkaavat termit kuin mies, nainen, poika, tyttö, lapsi, morsian, sulhanen, kihlattu, vaimo, avokki pitää kieltää syrjivinä ja ihmisoikeuksia polkevina.

Uudempi villitys on keksiä kummallisia nimiä, syksy, piki ja ties mitä. Sukupuoli ei saa tulla ilmi nimestä. Ikikatkeria ovat, ettei suomen kielessä ole sukupuolittuneita pronomineja. Kun eivät voi vaatia uuden, paremman ja hämärämmän ”hän”-pronominin käyttöönottoa.

Kuvan transaktivistista tuli kyllä mieleen käyttää pronominia ”se”. Onkohan se alun perin mies vai nainen, mikä mielestään on? ET? Hetteenhirviö?

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Aika lailla tyhjentävää settiä taas Ykältä.

Viimeisen kuvan voisi liittää myös lähes vuosisadan takaiseen germaaniseen suuntaukseen, jos ei tietäisi kontekstia. Totalitarismia molemmat aatteet. Sukua selvästi toisilleen.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Kylähullujahan on Suomessa aina riittänyt. Ero entisaikaan on se, että:
1. He saavat runsaasti palstatilaa tiedotusvälineissä, ja
2. Liian monet toimittajat ovat niitä samaisia kylähulluja. Niitä ei ennen päästetty toimittajiksi.
Kohta 2. selittää kohdan 1.

Timppa

Anonyymi kirjoitti...

Tämä muuan oletettu, jonka kuva oli tuossa ei kerro, kuten eivät muutkkaan sitä, että miten sitä nais- tai miesoletettua pitäisi käyttää. Neuvoisivat nyt meitä tietämättömiä, jos ja kun me niitä väärinkäytämme, että mikä olisi se oikea tapa. Vai pitäisikö kaikista käyttää nimitystä oletettu? Saisi sitten jokaiinen olettaa ihan mitä haluaa.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ihmettelijälle, Vasarahammerille, Puupääukolle, Eläköön voitolle, Olavi Koskelalle, Qroquius Kadille, Pyssymiehelle, Tapsalle vaan, Timpalle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne..

Ihmettelijä: Samassa mielessä minäkin tuota termiä käytän.

Vasara: Totta, ja kun oikein onnistutaan niin päästään tekemään uhriutumisrikosilmoituksia jotka johtavat uhriutumiskäräjille.

Puupääukko: Täytyy sanoa että yritys on kova. Koskahan löytyy Kalevalan kätketyt translorut? En osaa sanoa kuinka syvälle täytyy mennä mutta syvällä se on.

Eläköön voitto: Tuota olen ihmetellyt itsekin.

Olavi: Kyllä. Ilman valtamediaa tämä mielettömyys ei olisi mahdollista.

Qroquius Kad: Näitä sarjasäätäjiä on työelämässä ikävän paljon. Ja nythän säätäjät ovat tosiaan päässeet ministerin asemaan ja siitähän heillä ei ole kiire pois.

Pyssymies: Täysin samoja havaintoja säätäjistä. Samoin kuin tuosta nimihommasta.

Tapsa vaan: Niin no, siinäkin suuntauksessa ei suvaittu vääriä totuuksia.

Timppa: Juuri näin.

Huru-ukko: Tietävätkö itsekään vai onko pohjana jatkuva uhriutuminen?

QroquiusKad kirjoitti...

Tuon Klinefelterin oireyhtymästä kärsineen eli XXY-kromosomisen muinaismiehen tarina on saattanut olla jotain tämäntapaista:

Kaukamoinen ja Mielikki saivat terveen pojan, pippeli ja kaikki. Reilun vuosikymmenen kuluttua oli viimeistään selvää, ettei kaikki ollutkaan hyvin:

pojan pippeli ei kasvanut juuri lainkaan! Eivät myöskään hartiat levenneet ja keho rotevoitunut, vaan lantio levisi ja pylly ja reidet pyöristyivät.
Kaiken päälle pojalle kasvoivat tissit!

Kun miehuuden kynnyksellä oli tullut selväksi, ettei pojasta olisi koskaan ottamaan paikkaansa partasuisten uroiden yhteisössä, hänet puettiin naisen pukuun ja kasvatettiin sen mukaisesti.

Kuoltuaan hän kuitenkin sai hautaan mukaansa miekan kuin jonkinlaisena kädenojennuksena:
"Mies sinusta tulla piti, vaikka kävikin näin. Vaan ehkä siellä toisella puolella sinullakin on käyttöä tälle."

Vainaja oli siis syntynyt pojaksi, elänyt naisena ja sellaisena haudattu, mutta miekalla tunnustettiin vainajan alkuperäinen sukupuoli lopulliseksi.

Skenaarioni voi olla sinne päin tai ei lainkaan, ei voi tietää;
realistisemmalta se kyllä tuntuu itselleni kuin olettamus jostain Mahtavasta Transuhallitsijasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa Puupääukon linkittämässä Ilta-Sanomien uutisessa sanottiinkin, että tuolla tuhat vuotta sitten haudatulla hattulalaisella oli mahdollisesti Klinefelterin oireyhtymä. Toisin sanoen hänellä oli jokaisessa solussaan kaksi X-kromosomia ja yksi Y-kromosomi. Kyllä hän oli mies, mutta tuo oireyhtymä aiheuttaa joitakin miehille epätyypillisiä ja pikemminkin naismaisina pidettyjä fyysisiä piirteitä ja ehkä luonteenpiirteitäkin.
Aikalaiset tietenkään eivät tienneet tuosta oireyhtymästä mitään (eivätkä kromosomeistakaan), mutta saattoivat silti pitää häntä hieman omituisena tyyppinä. Tuskin hän ainakaan itse "muunsukupuoliseksi" identifioitui tai väitti, ettei hän edes olisi mies. Emme voi tietää, miten muut häneen suhtautuivat, enempää kuin hautalöydöistä voi päätellä, mutta jotakin voi sentään yrittää arvata. Yleensä sellaiset ovat varmaankin joutuneet kummastuksen tai jopa halveksumisen kohteeksi. Sen kaltaisista on voitu esimerkiksi sanoa, ettei "se ole mies eikä mikään", joka ei ole tehnyt sitä ja sitä. Asia on kuitenkin varmaan ollut toinen, jos tällainen henkilö osoittautuukin jossakin asiassa poikkeuksellisen eteväksi.

Veikkaisin muuten, että nykyisinkään moni, joilla on Klinefelterin oireyhtymä, ei itsekään sitä tiedä eikä ehkä ole koskaan kuullutkaan koko oireyhtymästä. Todennäköisempää on, että hän kyllä itsekin kokee olevansa jotenkin poikkeava ja ehkä joutunut sosiaalisesti syrjityksikin, mutta pitää silti ainakin itse itseään miehenä eikä hänelle tulisi mieleenkään väittää, ettei niin olisi. Paitsi ehkä, jos trans-aktivistit ovat saaneet hänet niin ajattelemaan...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Anolle & Kiitos kommenteistanne. QK:n kommentti muuten voi mennä aika läheltä totuutta. Siihen aikaan ei millään trans-muodilla tai muodilla yleensäkään ollut mitään merkitystä. Syömisellä ja hengissä säilymisellä oli. Mutta sehän ei estä valtamediaamme kehittelemästä omia tarinoitaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon kirjoituksen kuvassa poseeraavan transuhriutujan nuppiinsa tussaamaan tatuointiin voi vaan kommentoida, että itke niin paljon kun tuntuu kunhan annat minun vastaavasti nauraa!

Minulla nämä transhysteriat menevät ihon alle koska niiden vaikutus muutenkin kehityksen kannalta herkässä iässä oleviin nuoriin voi olla tuhoisaa. Miten noita edes käsitellään lasten/nuorten kanssa kun kaikki järkiperäinen argumentointi on vihapuhetta? Toisaalta en myöskään tule koskaan hyppäämään kelkkaan mukaan alkamalla lässyttämään jotain hepskukkuuta kymmenistä sukupuolista tai itseidentifikaatiosta.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Oma arvaus, sivistynyt tai ei: Tämä Hattulan hautalöytö todistaa senettä vainaja kuului silloiseen arvostettuun sukuun/heimoon/perheeseen, ei suinkaan mihinkään tavan rahvaaseen. Jo haudasta löydetyt esineet sen todistavat, vaurasta porukkaa, päälikköainesta jossa sukupuolella ei ole sinänsä merkitystä. Nykyiset merkitykset ja arvaukset ovat vain ja ainoastaan tämän päivän agendan mukaisia arvauksia. Kuten QK arveli se on todennäköisin vaihtoehto. Jos ja kun rahvaan keskuudessa olisi moinen lapsi syntynyt, niin luulen mä, olisi ehkä elatus loppunut siinä vaiheessa kun kävi ilmi, että moinen on loinen sen ajan yhteiskunnassa.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Kun ihminen on täysin tyhjänpäiväinen, vailla mitään osaamista, lahjoja tai substanssia on osalla ratkaisuna omaksua hatusta repäistäy identiteetti, mielellään sellainen, jossa altavastaajana taistelee kuviteltua sortoa vastaan. Sitten kun tän vielä yhdistää omituiseen seksuaaliseen identiteettiin niin avot, sitä tuntee itsensä perin tärkeäksi. Normaalisti ihmiset aikuistuvat ja tekevät itselleen jotain etteivät olisi niin avuttomia kuin suuri osa aikuisuuden kynnyksellä olevat. Ei ole vielä ehditty hankkimaan osaamista tai kehittää luonnetta. Aikuisten tehtävänä pitäisi olla näiden reppanoiden kaitseminen oikealle polulle jotka syystä taikka toisesta eivät ole kykeneviä näitä ensiaskeleita ottamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitko Ykä konkreettisen esimerkin transaktivistien totalitarismista?

https://www.suomenuutiset.fi/urheiluvaikuttaja-valavuori-kaytti-vaaria-sanoja-transurheilijoista-vasemmistopoliitikot-ja-toimittajat-santasivat-canceloimaan-deadnamen-kaytto-on-transfobiaa/

Tapsa vaan

tira kirjoitti...

Niin, tuossahan Ykä käsittelikin ne neljä agendaa joita valtamedia pitää jatkuvasti esillä ja vain yhdeltä tietyltä kantilta. Esillä pitäminen on korrekti ilmaisuni, kysehän on selkeästä tuputuksesta, manipuloinnista ja suoranaisesta aivopesusta natsipropagandistien parhaimpia perinteitä kunnioittaen. Toisto, toisto ja vielä kerran toisto, kunnes menee tyhmimpäänkin kalloon. Tosin ongelmansa onkin se, ettei niihin fiksumpiin kalloihin mene millään toistomäärällä. Ja fiksu kallo ei ole todellakaan yhtä kuin akateeminen kallo, kuunnelkaapa vaikka asiantuntijoiden lausuntoja.

Työpaikoilla on niin monta rasittavaa säätäjäryhmää, että nuo tyhjänsäätäjät hukkuvat siihen massaan ja ovat onneksi liikkuvaista sorttia. Pätijähän tarvitsee aina uuden ryhmän jossa päteä ja voi uhriutuneena voittajana poistua paikalta tuhoamaan seuraavaa kohdettaan.

Kaikkien noiden neljän ryhmän edustajat ovat rasittavia ja ärsyttäviä kiitos median (jota ilman heihin ei kukaan kiinnittäisi pätkänkään vertaa huomiota eli kuolemaakin karmeampi kohtalo), mutta ykkössijalle asettaisin kuitenkin monikulttuurin ja ilmuhysterian. Molemmat maksavat miljardeja, mutta tämä monikulttuuri vaarantaa lisäksi kansalaisten turvallisuutta. Ja termikin on väärä: monikulttuuri ei ole sama kuin monietnisyys.

jatkuu
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edelliseen. Tämä LGB(lisää itse puuttuvat kirjaimet, mä en muista niitä)-homma on toki äärimmäisen ärsyttävää koska heillä - kuten mediallakin - näyttää olevan sellainen käsitys, että ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin olla kiinnostunut tuikituntemattomien ihmisten sukupuolisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta ylipäänsä. Kyllä on, sorry siitä. Päivän friikkikulkue on laajennettu pride-kuukaudeksi, ja firmat ja viralliset instanssit pistetty suvaitsevaisesti polvilleen. Mikäli se räikeä lippu ei perkele joka niemennokassa liehu, niin johan boikottia pukkaa. Vaarallisina heitä en kuitenkaan pidä, eivätkä tule kalliiksikaan.

Voima-lehti oli antanut tälle Pikille ja samannäköiselle kumppanilleen monta, monta sivua. En jaksanut lukea juttua joten juoni ei selvinnyt, mutta olen keksinyt pettämättömän keinon erottaa nämä oletetut ihan housuihin kurkkaamatta: miehillä on ulkoneva aataminomena, naisilla ei. Jos olisi, sen nimi olisi eevanomena.

Feministit ovat kaikkein ärsyttävimpiä uhriutujia. Mantrat "toksinen maskuliinisuus" ja "patriarkaatin vuosisatainen ylivalta ja naisten sorto" vihlovat päivittäin toistettuina korviani. metoo# ja nyt uusimpana ideana punktoo# jättävät täysin huomiotta sen, että useat näistä uhriutuneista julkkisnaisista ovat kiivenneet urallaan reittä pitkin, ihan kuin ennenkin. Miehille, jotka välttämättä haluavat julkisesti tunnustautua feministeiksi, voisin antaa pikku vinkin: saa sitä pesää vähän vähemmälläkin itsensä nolaamisella.

Eräs ryhmistä vaarallista ja kallista, osa vain kallista, muut vain ärsyttäviä mutta jos/kun pääsevät päättäviin asemiin yhteiskunnassa, niin se on tuota kaikkea potenssiin.

Luin jostain, että kun Ohisalo jää äitiyslomalle niin seuraajansa sisäministeriksi saattaisi olla Fatim Diarra. Fillarikorruptoitunut puolimalilainen joka on opiskellut yhteiskuntapolitiikkaa ja sosiaalietiikkaa muttei koskaan valmistunut mutta sensijaan kohdannut kammottavaa rasismia. Oliskohan noi kivat läpät suomaisten miesten insestistä ja vaimonhakkaamisesta kannattanut jättää vähän vähemmälle? Mutta se, että tällaista edes vihreissä harkitaan osoittaa kyllä puolueen täydellistä kyvyttömyyttä katsoa kuplansa ulkopuolelle.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se transfobia on?
Sana vaikuttaa, kuten muutamat muutkin viime aikoina yleisesti puheeksi tulleet "fobiat", täysin epäloogiselta. Fobiahan merkitsee nimenomaan pelkoa, ei esimerkiksi vihamielisyyttä, halveksuntaa tai loukkaavaa käytöstä, saati sitten epätietoisuutta siitä, miten joihinkuihin pitäisi suhtautua tai mitä sanoja on sopivaa käyttää, mitä ei.

Se, mitä tällä termillä kutsutaan, on ehkä hyvinkin miso- tai mis-jotakin, (vrt. misogynia, misantropia) tai anti-jotakin (vrt. antisemitismi), mutta tuskin fobiaa. Merkitseehän kreikan "miso" nimenomaan vihamielisyyttä ja "anti" vastustusta, kun taas fobia merkitsee pelkoa. Tai mene ja tiedä, ehkä joku jo kokee trans-ihmisiä kohtaan suoranaista pelkoakin.

Vai haluavatko tuon termin käyttäjät itse tosiaan herättää muissa pelkoa, aivan kirjaimellisesti "transfobiaa"? Siis pelkoa siitä, miten nuo suhtautuvat mihinkin, tai pelkoa siitä, ettei osaakaan käyttää joka tilanteessa oikeaa termiä? Ja pelkoa siitä, että väärän mielipiteen ilmaiseminen tai pelkkä väärän termin käyttö voi johtaa esimerkiksi työpaikan menetykseen tai some-tilin sulkemiseen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, Huru-ukolle, Ano1:lle, Tapsalle vaan, tira+.lle & Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Puupääukko: Oliskos näin että mielenterveyden ongelmille haetaan ”hyväksyttävää transsyytä”?. Vaikkei mielenterveyden ongelmissa sinänsä mitään hävettävää olekaan. Mutta kun tätä tuputetaan lapsille ja nuorille niin kyse on jo rikoksesta.

Huru-ukko: Hyvin paljon mahdollista.

Ano1: Kyllä tällaisia tapauksia on paljon. Muuallakin kuin näissä transsysteemeissä. Katsotaan vaikka sitä Elokapinan porukkaa.

Tapsa vaan: Joo, huomattu on.

tira+: Kiitos hyvistä ja osuvista kommenteista. Nimenomaan valtamedia on se tekijä joka nostaa nämä kyseiset hysteriat tapetille. Vaarallisimpia ovat tosiaan monikultturismi ja ilmastohysteria mutta pelottavaa on myös se että tätä LGBTQTiiTyy-hysteriaa ollaan ajamassa pakolliseksi normiksi. Toinen vaihtoehto sisäministeriksi muuten on Iiris Suomela ja kun noita kahta tarjokasta verrataan niin siinä todellakin kaksi kovaa koettelee.

Ano2: Jaa-a, hyviä kysymyksiä. Siitä väärästä mielipiteestähän on tullut niitä painostuskampanjoita joissa on pyritty tekemään väärän mielipiteen omaavan elämä mahdollisimman vaikeaksi.