perjantai 4. helmikuuta 2022

KARJATALOUDEN QUEERTUTKIJA

Häkälän kunnassa sijaitsevan karjatilansa isäntä Heikki Hääk oli juuri saanut kaikki mahdolliset aamutoimet tehtyä. Lehmät oli lypsetty, paskat oli luotu ja uutta evästä oli nautakarjalle tarjottu. Vaikka karjatilallisen elämä ei nykyisin näyttänytkään kovin valoisalta eikä maitolitran kate ollut tilalliselle kummoinen niin Heikillä ja hänen perheellään oli kuitenkin tietty luottamus tulevaisuuteen. Päivät menivät toistensa kaltaisina ja niinhän sen piti ollakin. Elettiinhän tässä sentään. Ja syötiinkin.

Tietysti hallitus yritti vaikeuttaa karjatilallisen elämää kaikin mahdollisin tavoin. Ilmastohysteriansa nimissä. Suomalainen karjatalous kun oli sille herrasta perkeleestä. Varmaankin se pimulauma haluaisi että kaikki suomalaiset alkaisivat pipittämään porukalla jotain ulkomailta tuotua soijarouhetta. Heikki oli kerran eläissään syönyt tofunakin ja sen jälkeen ymmärtänyt miksi vegaaneissa oli niin vähän huumorintajuisia ihmisiä.

Tälle päivälle näytti olevan luvassa jotain joka pisti lihansyöjänkin huumorintajun koetukselle. Hääkien pihaan nimittäin ajoi asuntoauto. Ei näyttänyt olevan kenenkään tuttavan auto. Auton ovessa luki Karjatalouden Queertutkimuskeskus. Mikäs helvetti tuo oikein… Autosta nousi nuori, noin kolmekymppinen nainen joka esittäytyi Heikille.

- Huomenta. Olen yhteiskuntateologian maisteri Häirettä Tunkeinen Karjatalouden Queertutkimuskeskuksesta ja tulin tänne tekemään tärkeää karjataloudellista queertutkimusta.

- Hä? Siis mitä? Tuletteko te tutkimaan vasikoissa jotain geneettistä häiriötä vai? Kyllä meidän karja ihan tervettä on. Eläinlääkäri käy täällä säännöllisesti.

- Niin teillä ei tietysti ole asiaan liittyvää perustietoa. Saattoihan sen arvata. Yhteiskuntateologia on tunnistanut jo kolmekymmentäviisi erilaista sukupuolta mutta tutkimus on tähän mennessä rajoitettu vain ihmisiin. Nyt tutkimusalaa laajennetaan.

- Jaa. Vaikka minä tyhmä karjatilallinen vain olenkin niin varsinainen biologia ei kyllä tunnista edelleenkään kuin kaksi sukupuolta. Noissa nautaeläimissäkään.

- Niin no, ne kovat tieteet ovat muutenkin kehityksen ja edistyksen jarruna. Ei niitä tule ottaa vakavasti. Sukupuolihan on vain sosiaalinen konstruktio eikä ole epäilystäkään etteikö sama ilmiö olisi eläimissä. Se täytyy vain tutkia ja selvittää. Ja muunsukupuolisuudesta on vahvoja tieteellisiä todisteita.

- Minkälaisia todisteita?

- Vahva yhteiskuntateologinen määrittely.

- Että ihan määrittely. Siis mitä te täällä oikein sitten teette? Noin niinkun käytännössä? Muuta kuin häiritsette meitä?

- Karjatilanne on valittu yhdeksi tutkimuskohteeksi jossa selvitetään että onko myös eläimissä muita sukupuolia kuin uros ja naaras. Nimenomaan sosiaalisen konstruktion ja henkilö- tai siis tässä tapauksessa eläinkohtaisen valinnan mukaisia sukupuolia. Sinänsä helpointa olisi tehdä tätä tutkimusta apinoilla jotka muistuttavat ihmisiä eniten mutta niitä Suomessa on varsin vähän. Niinpä tutkimusta tehdään erilaisilla karjatiloilla. Sikatiloilla, kanatiloilla, lammastiloilla ja niin kuin teidän tapauksessanne nautatilalla. Olen täällä tilallanne seuraavat kolmekymmentä vuorokautta ja tutkin, että onko nautakarjassanne merkkejä transsukupuolten esiintymisestä. Epäilemättä niitä on. Niitä ei vaan olla vielä älytty löytää. Tämä on queertieteelle erittäin tärkeä tutkimus.

- Vaan entäs jos minä käsken teitä painumaan queerhelvettiin ja pysymään siellä?

- Silloin teitä rangaistaan tieteenvastaisuusverolla joka on kahdeksan prosenttia karjatalousyrityksenne vuosittaisesta liikevaihdosta.

Heikki Hääk laskeskeli mielessään mitä se kahdeksan prosenttia tekisi tilan nettoansioista, päästeli mielessään pari linnunradan pituista perkelettä ja totesi sitten:

- No ei kai minun sentään tarvitse majoittaa ja ruokkia teitä?

- Ei. Niin kuin näette, minulla on Karjatalouden Queertutkimuskeskuksen asuntoauto. Minulla on siellä kaikki tarvittava. Mutta tarvitsen pääsyn navettaanne mihin vuorokaudenaikaan tahansa että voi tehdä tutkimustani.

- Paljonkos teitä karjatalouden queertukijoita muuten on?

- Kaikkiaan kahdeksankymmentäkuusi kappaletta. Tällä hetkellä. Määrä varmasti kasvaa tulevaisuudessa. Onhan kyse tärkeästä tutkimuksesta.

- Verorahoitteisia tietysti?

- Totta kai. Toimimme Suomen Akatemian antamalla rahoituksella. Perustellusti. Sillä mehän annamme ihmisille äärimmäisen tärkeitä tieteellisiä tutkimustuloksia.

- No ei kai tässä sitten muuta kuin tervetuloa tutkimaan nautakarjaamme. Että löytyykö sieltä ehkä muitakin sukupuolia kuin uroksia ja naaraita. Ja joo, minulla on tuolla navetossa myös muutama sonni. Mahdatteko erottaa ne lehmistä?

- Itse asiassa en. Kas kun minähän olen yhteiskuntateologi.

- No sanotaan näin että sonni on vähän raskaslypsyisempi kuin lehmä…

Karjatalouden queertutkija Häirettä Tunkeinen meni navettaan ja tuli sieltä hetken kuluttua yökkien ulos.

- Tuota… siellähän haisee paska. Ei siellä pysty olemaan.

- Hjuu… niin navetossa on tapana haista.

- Voisittekos te tehdä jotain sille asialle?

- Voisinhan minä tietysti lahdata koko karjan. Se tosin saattaisi vaikeuttaa queertutkimustanne. Ruumiit kun eivät tunnista sosiaalisia konstruktioitanne. Mutta on minulla tuolla tuvassa yksi nasse.

- Nasse?

- Niin. Armeijan ylijäämävarastosta ostettu kaasunaamari.

- Voisittekos te lainata sitä minulle?

- Johan nyt toki. Eihän mikään saa olla elintärkeän transtutkimuksen esteenä.

Heikki Hääk läksi hakemaan tuvastaan kaasunaamaria ja tuumasi samalla että kehitys se vaan kehittyy. Ehkäpä osuuskauppa Häkälän Nälkä tulisi jatkossa myymään transnaudan sisäfilettä. Tai naarassonnin ulkofilettä. Tai onnellisen uroslehmän maitoa.

Kiitos kirjoituksen inspiraatiosta Toiselle professorille.

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tästä kirjoituksesta tuli mieleeni vanha vitsi siitä, että lehmä on ainut eläin, joka
vaihtaa sukupuolta kuollessaan.. vai oletteko koskaan lihatiskiltä ostaneet "lehmän lihaa"? Tuossa sitä olisikin jo tieteellistä todistetta yllin kyllin Häirietta Tunkeiselle.

arvelee Sepi

Ihmettelijä kirjoitti...

Saatana, taas sai tapletti, aamukylvyn.
Ihmettelijä.

Ihmettelijä kirjoitti...

Myös ravintoloissa myydään "häränfilettä" surutta.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Suomen Akatemia tosiaan taitaa olla se yliyleistävien yleiskäsitteiden käsiterealistisessa maailmassa harhaileva isnstanssi, joka avokäsin tyydyttää kaikenlaisten toiseus- ja monikultturisuuteen hurahtaneiden, hmmm, tutkijoiden tarpeita.

Muistelen joskus lukeneeni apurahoja saaneiden tutkimusten nimiä ja aiheita. Ihmettelin miksi ne kaikessa absurdissa naurettavuudessaan kuitenkin vaikuttavat jotenkin tutilta, anteeksi tutuilta. Ja selvisihän se asia sitten -- aivan vastaavanlaisia verbaalisia tuotoksia ovat nimiltään keskiaikaisen röhönaurajan Francois Rabelais'n romaanisankarin "Pantagruelin" luettelemat, Pariisin kirjastosta löytyneet, mielettömyydessään mitä mielikuvituksellisimmat teokset.

"Pasquilli, doctoris marmorei, de Capreolis cum chardoneta comedendis, tempore papali ab Ecclesia interdicto (Muistopatsaan saanut tohtori Pasquino, Keino syödä paavillisena paastonaikana kirkon kieltämää vuohenlihaa, kun valmistaa sen artisokasta)."

"Questio subtilissima, utrum Chimera, in vacuo bombinans, passit comedere secundas intentiones? et fuit debutata per decem hebdomalis in concilio Constantiensi." (Mitä hienovaraisin kysymys koskien sitä, voiko tyhjyydessä pörisevä Houre niellä sekundaarisia attribuutteja; ja josta keskusteltiin kymmenen viikkoa Konstanzin kirkolliskokouksessa).

Ja niin edelleen. Taitaa olla melkein parisataa tutkielmaa. Ja lisää siis on jatkuvasti tuolossa, juurikin esimerkiksi tällaisten queer-kielikökkelöiden nimissä...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepille, Ihmettelijälle ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne.

Sepi & Ihmettelijä: Tuossa olisi kieltämättä tutkimuksen paikka. Suomen Akatemian rahoittamana tietenkin. Tuosta tuli mieleen karjatalouspoliittinen (ei millään muotoa queer) asia. Eli kana. Se on maailman kätevin eläin. Sen voi syödä ennen kuin sen on syntynyt ja sen jälkeen kun se on kuollut.

Ihmettelijä: Pahoittelut tabletista. Mutta ehkä se on hinta, joka tulee maksaa uudesta queer-todellisuudesta.

Seppo: Nuo oli kieltämättä aika pahoja, tosin nykyaika panee paremmaksi. Ja Pauli Vahterahan kirjoitti hyvän postauksen Suomen Akatemian rahoituskohteista:

https://www.vahtera.blog/post/suomen-akatemia-tutkimusta-ja-h%C3%B6mpp%C3%A4%C3%A4

Joppos123 kirjoitti...

Tyttöhallitusemme järkähtämätön päämäärähän on tehdä jo hiilineutraalista maastamme vieläkin hiilineutraalisempi. Sillä aukeaa ovet kunnon tienesteille EU:n korkeisiin virkoihin.
Eräs entinen alainen oli 3 vuotta Brysselisssä vahtimestarina ja palkka oli lähes 8000 euroa kuukaudessa joten kyllä siellä lihapadat porisee. Tuohon muuten päälle päivärahat ja tuettu asuminen, ei huono.
Onneksi maailmanmarkkinat osoittavat myös soijatytöillemme sen faktan, että hinnat nousevat.
Mahtaa Kallion ituhippejä kouraista kun avocadon kilohinta pomstahtaa päälle 30 euroa, se on sitä "vihreää siirtymää".
Huomenna vähäksi aikaa hermoja lepuuttamaan Teneriffalle. Omatoimimatka kaksi viikkoa.
Jos ei lukisi hölmölän uutisia sinä aikana kertaakaan. Lätkää ajattelin luupata maksukanavilta.

Anonyymi kirjoitti...

Monilla kotieläimillähän on eri nimitys kuohitulle yksilölle, esimerkiksi härkä ja ruuna. Ja onhan vastaava nimitys olemassa ihmisellekin: eunukki.
Ovatko sellaiset näiden eläinten kolmas sukupuoli, joskin keinotekoisesti aikaansaatu? Mitä mahtavat queerfeministit sanoa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Luulen, ettei tyttöhallituksemme uskoa eikä itselleen valehtelua horjuta mikään. En muuten osaa sanoa, paljonko syöpä nimeltä EU ja sen kaikki suojatyöpaikat kustantaa eurooppalaisille.

Mutta oikein mukavaa reissua sinulle. Lätkän puolelta on tietysti harmi että NHL-pelaajat eivät päässeet pelaamaan. Suomella olisi ollut varmaankin kaikkien aikojen joukkue kasassa.

Ano: Veikkaisin, että se itsensä silvottaminen täytyy queerfeministien mielestä tapahtua omasta tahdosta.

QroquiusKad kirjoitti...

Hieman off-topicia, mutta riittävän läheltä(?):

Se tuo USAsta länsimaailmaa riivaamaan lähtenyt wokeltelu näyttäisi saavuttaneen saman pisteen kuin Stalinin vuosien 1936-38 puhdistuksissa kohdattiin, eli kääntyneen uskollisimpia omia vastaan:

https://www.is.fi/viihde/art-2000008582429.html

Whoopi Goldberg on tunnettu vasemmistoliberaali, neekeri ja nainen.
Jos hänetkin voi yhden lauseen takia tuomita kiilusilmäiseksi antisemiitiksi, alkanee wokeltelijoilla pikapuoliin olla samat tuntemukset kuin ježovštšinassa:

"Joko minä olen seuraavana vuorossa, ja mistä syytettynä...?"

Anonyymi kirjoitti...

Ravintolan keittiössähän tehdään eniten sukupuolenvaihdoksia, takaovesta kannetaan lehmän lihaa sisään ja etuovesta härkää kaikilla mausteilla saliin.
Paras lienee erään ABC:n köksä, ainakin ravintolan mainoksen mukaan. Tarjouksessa härnfilepihvi cheddarkastikkeella, selitys mistä tehty, eli porsaanfilepihvi samaisella kastikkeeella. Melko taitavaa, kun lihakin muttuu kokonaan eri eläimestä olevaksi.
Vaan ei haittaa minua kun syön hevosta, eikä sen väliä onko se orhi, tamma vai peräti ruunattu. Tai kruunattu. (ravikuningas tai -kuningatar)
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Höh, onhan naudoilla jo tiedossa neljä sukupuolta, lehmä, hieho, sonni ja härkä. Ainakin hiehous on itse valittavissa, ainakin jos uskomme landepaukkututtaviani. ja miksipä emme uskoisi. Osa neitilehmistä suhtautuu aika vihamielisesti sonnien lähentelyihin. Ja on ns. härillään, siis kovin kiinnostuneita omasta sukupuolestaan. Myös teini-ikäiset sonnit ovat taipuvaisia homosteluun. Siis transhiehoja ja -mulleja olis jo tarjolla tutkijan tutkittaviksi. Ja nokkelan maajussin hyödyksi.

Ehkäpä saamme piankin lihatiskiltä onnellisen lesbolehmän kieltä ja Tom of Finland -henkistä homosonnin suoroa. Entäpä Tom of Finland Sjambok - tämä voisikin olla aika menestys homoMS-piireissä. MooMoo-Mahtisonnin sisäfile voi sekin olla piankin kaupoissa, heteroaktivistit heräävät.

Tutkijalle voi tulla yllätyksenä kallioon palatessa se, että lehmäaromi ei sitten häviä vaatteista ihan helposti. Voi tulla porttari lattekahvilaan.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Ykälle sen verran notta jos pelkkä ala-aulan vaksi tienaa melkein 8000 kuukaudessa niin pitää alkaa miettimään kuinka paljon hissipoika nettoaa.
Kysymyshän on puhtaasti lahjonnasta. Maksetaan tolkuttomia palkkoja ihan supahommista ja palkollinen on tyytyväinen järjestelmään.
Muistaakseni Heidi Hautala ihmetteli aikoinaan palkkatasoa, ei ihmettele enää kun on jo miljonääri.
Yksi kausi Brysselissä tekee edustjasta miljonääri, ei ihme kun se hillotolppa kiinnostaa myös tampoonihallitustamme.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt vähän ot mutta en malta olla kommentoimatta.
Ryssä on keskittänyt 80% vakinaisesta väestä Ukrainan rajoille ja se ei ole syyttä. Ryssä hyökkää seuraavan kahden viikon aikana, kuitenkin vasta olympialaisten jälkeen.
Siinä on meidän sauma hakea NATO jäsenyyttä.
Ryssällä menee nimittäin se puoli vuotta ennekuin ne kykenevät parsimaan kasaan riittävän voiman meidän rajoille.
Toivottavasti Ukraina pistää hanttiin ja tappaa ainakin sen 20-30 tuhatta ryssän vakinaisen armeijan sotilasta. Niitä ei nimittäin mistään reservistä korvata.
Onpahan sen verran vähemmän meidän rajalla kun sen aika koittaa ja valitettavasti näyttää siltä, että sehän koittaa.
Muutama ryssän kenuhan on jo ihan julkisuudessa keuhkonnut kuinka meidän vuoro tulee kunhan Ukraina on hoideltu.
Ei muuta kuin tervetuloa.
Katellaan sitä voitonparaatia sitten kun savu on hälvennyt.

Anonyymi kirjoitti...

Isäntä olisi voinut muistuttaa tutkijalle, että 'kovien tieteiden' mukaan hajut koostuvat molekyyleistä...

+ULF

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, Vahterahan noita Suomen Akatemian tutkimuksia tosiaan avasi viime kesänä, ja on myös ansiokkaasti osoittanut EU:n korruptiota sekä kustannuksia. Mielestäni vasta hiljattain oli kirjoitus jonka aiheena olivat juuri nuo poskettomat palkat ja edut jotka varmistavat käytännössä systeemin korruptoitumisen, koska eihän kukaan niiltä hillotolpilta halua pois pudota olemalla hankala.

Tuohon queer-hömppään laittoi Applekin juuri oman panoksensa: https://www.news18.com/news/tech/apple-iphone-user-are-angry-with-pregnant-man-emoji-4729568.html
Heidän uusin emojinsa on siis "pregnant male"!

Mitä kasvissyöntiin tulee niin onhan se ihan eri asia ostaa käsin viljeltyä luomusitäsuntätä niin kauan kun tuo on pienen, tiedostavan porukan juttu. Minkähänlaiseksi menisi hiilijalanjälki jos sademetsiä alettaisiin kaatamaan massatuotannon tieltä pois. Siitä jaloillaan seisovasta mullikasta saa aika paljon proteiinia irti, soijapapua tai vastaavaa saa viljellä aika lailla että samat ravintoarvot irtoavat. Maa-alaakin tarvitaan ja se tunnetusti noissa tulevissa viljelymaissa hankitaan nopeimmalla mahdollisella tavalla, mikä on sademetsien kaataminen. Sitten sitä mössöä ajetaan laivoilla ympäri maailmaa. Väitän että Suomessa kasvatettu nautaeläin (oli se queer tai ei) aiheuttaa aika paljon pienemmän hiilijalanjäljen kun on suomalaisten pöytiin asti päässyt, mutta kun se ei ole muodikasta.

t.Puupääukko

Anonyymi kirjoitti...

Vantaan matkasellimurhasta on ollut murha.infossa lisää yksityiskohtia. Uhri oli seksuaalirikoksista tuomittu 21-vuotias han-suomalainen N.P, jossa N on ns. lähiönimi.

Sellissä oli läsnä:

S.T.H (vietnamilaista sukua), s. 1980
A.A.K (kehitysmaalaista sukua), s. 1980
A.D.M (kehitysmaalaista sukua), s. 1998
P.O.P (han-suomalainen), s. 1998
J.M.S (kehitysmaalasta kristittä sukua), s.1988

Vietnamilainen on nyt syytteessä Närpiön ihmiskauppajutussa. Hän on joukon vanhin ja todennäköisesti älykkäin tapaus.

Anonyymi kirjoitti...

"Heikki oli kerran eläissään syönyt tofunakin ja sen jälkeen ymmärtänyt miksi vegaaneissa oli niin vähän huumorintajuisia ihmisiä."

Tofunakkia olen kerran itsekin maistanut, eikäpä ollut häävi makuelämys, rakenne vähän kuin pilaantuneessa juustossa ja maistui osimoilleen sahajauholta. Joten kai siinä masentuisi kuka hyvänsä, jos semmoisella soylent greenillä pitäisi yrittää itsensä ravita (tosin vegeillä se on toki oma valinta).

"Karjatalouden queertutkija Häirettä Tunkeinen meni navettaan ja tuli sieltä hetken kuluttua yökkien ulos."

Harmi ettei vierailukohteena ollut sikala, sitä aromia kun ei ihan hevillä saa lähtemään saunomatta ja käyttämättä vaatteita pesukoneessa. Hyvin samanlainen, minkä voi aistia esim. jätevesiputsarien kiintoaineen kompostointipatterien liepeillä. ;)

"Ehkäpä osuuskauppa Häkälän Nälkä tulisi jatkossa myymään transnaudan sisäfilettä. Tai naarassonnin ulkofilettä. Tai onnellisen uroslehmän maitoa."

Se erittäin olennainen mikä tuosta valitettavasti unohtui, niin mites tuosta transnaudasta voitaisiin tehdä halalia? Juuttuisiko transnauta muuten kuin vegeperusteisesti ruokavaliorajoitteisten kurkkuun, tai voisiko sellaisen tarjollapitäminen olla peräti mikro- tai jopa makroaggressio? Varoitusteksti kai nyt vähintäänkin vaadittaisiin? No, ainakin tuon onnellisen uroslehmän maidon taidan kyllä sovinnolla jättää Ior Bock-vainaan hengenheimolaisille... ;)

-J.Edgar-

Anonyymi kirjoitti...

Arvoitus:
Missä pelissä voi sukupuoli vaihtua, mies voi muuttua naiseksi?
Vastaus: Shakissa.
Nimittäin jos sotamies eli talonpoika pääsee viimeiselle riville saakka, jolloin se "korotetaan" tavallisesti – kuningattareksi.
Omituista kylläkin, se on naiseksi muututtuaan paljon vahvempi kuin se oli sitä ennen miehenä.

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Juu toteaisin tuohon joppos123 kommenttiin. Hyvinkin läheinen tuttuni opiskeli hgin yliopistossa kieliä. Vaikka tunnustui ns samaansukupuoleen rähmällään olevaan, niin ei bisnekset / ansiot olleet ns häävejä. Mutta. Sitten tuli metoo liike yms. Ja hän on nykyään 🌈 liikkeen yksi pahimpia. Kuinka ollakkaan. Nyt on johtajana eräässä kielenkääntäjä, sekä tulkki yrityksessä, sekä eu:n ohjelmassa, missä naiset jyräävät. Huikeaa palkkaa saa siitä korruptio systeemistä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Huru-ukolle, Pyssymiehelle, Joppos123:lle, +ULF:ille, Puupääukolle, Ano1:lle, J.Edgarille, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Totta. Yksi lause riittää. Ja J.K. Rowling on myös muuttunut wokeltajille epähenkilöksi.

Huru-ukko: Tuo ABC:n saavutus on jo aika eeppinen. Mutta joo, hevosenliha on kyllä aivan mainiota.

Pyssymies: Tuo Tom of-kampanja onkin ollut vähän aikaa hiljaa, niin että ehkä se saisi ideastasi uutta potkua.

Joppos123:

Viesti1: Voisi sanoa että laillistettua korruptiota jonka arvostelu on vihapuhetta.

Viesti2: Toivon vaan kovasti, että järki voittaa. Sinänsä mietin sitä että Venäjä on kyllä luopunut yllätysmomentista ja antanut Ukrainalle aikaa valmistautua. Jokseenkin se sota tuntuu vaan niin käsittämättömältä ajatukselta.

ULF: Totta. Mutta hippitieteilijät eivät hahmota niitä kovia tieteitä.

Puupääukko: Ja niille hillotolpille pääseminen vaatii toimintaa joka vielä joku aika sitten laskettiin maanpetokseksi. Tuohon emojiin törmäsin minäkin ja ei voi todeta muuta kuin että vauhti kiihtyy. Pieni seikka sinänsä, mutta varsin kuvaava. Ja hyviä huomioita sinulla muutenkin.

Ano1: Joo, olen tietoinen noista.

J.Edgar: Hyviä huomioita. Ja siinä hajurankingissa tosiaan navetta on ensin, kanala on ylempänä ja sikala kaikkein ylimpänä.

Ano2: Totta joo.

Ano3: Nykyiset hysteeriset muodit tarjoavat tuollaisille ihmisille loistavia uramahdollisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, isis wanha ja testattu, vitsi: Minkälainen on leijonien helvetti? Ihan tavallinen savanni, antiloopit vain on tofua.

Tämä on niin vanha, että Gary Larson on sen keksijä tai ainakin piirtäjä. Siis 1990-luvun juttuja.


Pyssymies

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pyssymies. Tuli tuosta mieleen ne vegaani-idiootit jotka tappavat kissojaan ja koiriaan syöttämällä niille pelkkää kasvisruokaa.

Anonyymi kirjoitti...

Vähän aihetta sivuten, minua on alkanut pelottaa millon joku äärifeministi keksii että maitotuotteiden ja kananmunien tuotanto on muuten törkeän sukupuolittunutta ja sille pitää tehdä jotain?

Eläinten queer-tutkimus taas kannattaisi aloittaa kennelpuolelta ja aluksi tutkia mistä ns. nylkyttävän nartun syndrooma johtuu? Koirankoulutuksen eli eheytyshoitojen sijaan pitää sitten varmaan alkaa korjata eläintenkin sukupuolta...

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Tuossa seurasin convoy mielenosoitusta. Ei tule mitään. Mutta helppohan se on arvostella täältä nojatuolin ääreltä. Tuli vain mieleen eräs pt median video ruotsista, missä muslimit laittoivat koko kaupungin polvilleen. Poliisi oli hätää kärsimässä. Armeijaa harkittiin. Mikäli sitä ruotsissa on. Autot liekeissä ja paikat paskana. Tämä touhu on pikku leikkiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Maitotuotteiden kohdallahan ei tarvita äärifeminismiä sillä hallitus on ottanut sen muutenkin tähtäimeensä ilmastohysteriansa vuoksi.

Ano2: Jep. Arvostelu on helppoa mutta ainakin nuo ihmiset sentään yrittivät jotakin.

QroquiusKad kirjoitti...

Kieltämättä yrittivät jotain, mutta kun se jotain on vain kiekon laukominen omaan maaliin, onko se nyt aivan oikeasti hurraamisen arvoinen asia?
Se kiekko meidän maalissa lasketaan vastustajan hyväksi, riippumatta kuka sen laukoi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kommenttisi herättää kysymyksen:

- Äänestäminen ei vaikuta.
- Mielenosoitus ei ole hyvä.

Mitä sitten tehdä? Kerro.

Joka tapauksessa tuo rekkaralli osoitti että osa ihmisistä on valmis tekemään muutakin kuin mutisemaan poskeensa. Ja toimittiin Järjestelmää vastaan minkälaisella mielenosoituksella hyvänsä niin valtamedia ja valtakoneisto tuomitsee sen. Jonka jälkeen analysoitiin että taas lyötiin kiekko omaan maaliin.

QroquiusKad kirjoitti...

Meillä on nyt jostain syystä erilainen hahmotus yhteiskunnalliseen tapahtumaan.

Sinä hahmotat tapahtuneen Suuren Kansallisen Vallankumouksen lähtölaukauksena,
josta alkaa purkautua pienten vallankumouspurojen virta,
joka johtaa Suuren Romahduksen kautta kaaokseen,
jonka Suomen Puolustusvoimat korjaa ja pystyttää uuden suomalaisen kansallisen valtakunnan.

Minä hahmotan tuolla häiriköivää juoppoporukkaa.
Et varmaan sinäkään halua tuollaisten tulemaan kotiisi päättämään asioistasi?

Tai toisin päin:

mitä sinun mielestäsi pitäisi tehdä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Qroquius Kad.

Ensinnäkin: Et vastannut kysymykseeni.

Toiseksi: Kehitit omassa päässäsi seuraavan lauseen:

”Sinä hahmotat tapahtuneen Suuren Kansallisen Vallankumouksen lähtölaukauksena,
josta alkaa purkautua pienten vallankumouspurojen virta,
joka johtaa Suuren Romahduksen kautta kaaokseen,
jonka Suomen Puolustusvoimat korjaa ja pystyttää uuden suomalaisen kansallisen valtakunnan.”

Ja esitit sen sitten minun ajatuksenani. Aika halpamaista, eikö olekin? Voisi mieltää jopa haistatteluksi, jota en taholtasi ole mielestäni ansainnut. Voimme olla asiasta toki eri mieltä mutta josko jatkossa saisin itse sanoa, mitä ajattelen?

Kolmanneksi määrittelit koko porukan juoppoporukaksi.

Minulle tuo tapahtuma oli lähinnä sitä että jotkut tekivät edes jotakin maassa jossa kukaan ei tee mitään ja joka alistuu aivan kaikkeen. Oli menestys tai sen puute mitä oli. Ja ontui toteuttamistapa tahi ei. Joka tapauksessa varsin suuren tapahtuman ne saivat kyhättyä huomattavan nopeassa ajassa.

QroquiusKad kirjoitti...

Lienee parasta jättää tämä nyt tähän, ettei sanottaisi jotain mitä ei enää voi korjata.
En tarkoittanut haistatella enkä loukata, pahoittelen että niin tapahtui.
Me vain katsomme tätä asiaa eri vinkkeleistä, jotka eivät avaudu toisillemme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Ihmehän se olisi jos me katsottaisiin asioita aina samasta vinkkelistä. Jatketaan entiseen malliin.