perjantai 4. maaliskuuta 2022

REALISMIVAPAA HALLITUS NUKKEKODISSAAN

Jos joku edes hetken ajan kuvitteli että Ukrainan sota olisi pakottanut vihervasemmistolaisen hallituksemme palaamaan hetkeksi reaalimaailmaan niin hän saa unohtaa haaveensa. Se elää edelleenkin toisten maksamassa, toisten varustamassa ja toisten huoltamassa nukkekodissaan lähetellen sieltä utopistisia määräyksiään. Siitä kertoo hallituksen esitys uudesta ilmastolaista joka on juuri sellainen kuin on odotettukin ja joka pohjautuu vain vihervasemmistolaiseen pakkomielteeseen:

Hallitus tavoittelee sitä, että vuonna 2035 nielut ja päästöt ovat yhtä suuria.

– Hiilineutraalisuuden jälkeen tavoittelemme heti hiilinegatiivisuutta eli sitä, että nielumme ovat päästöjämme suuremmat.

Kas kun Suomi on jo hiilinegatiivinen eli sen biokapasiteetti on suurempi kuin hiilijalanjälki. Minkä hallitus aivan hyvin tietää. Mutta koska kyseessä ei suinkaan ole mikään maailman pelastaminen vaan vihervasemmistolaisen egon ruokkiminen niin ilmastokuristusministeri Emma Kari käyttää myös toista termistöä:

Tänään annettu ilmastolaki takaa sen, että Suomesta tulee fossiilivapaa yhteiskunta.

Fossiilivapaa. Voi tietysti olla että kyseinen nainen tarkoittaa fossiileilla meitä käppäukkoja joista hän ei pidä ollenkaan, mutta kyseessä on kuitenkin tilanne jossa ei käytetä enää ollenkaan fossiilisia polttoaineita. Siinä jo valmiiksi hiilinegatiivisessa maassa. Mutta vihervasemmistolainen haluaa nälkäiselle egolleen tunteen että hän, juuri hän on saanut jotain aikaiseksi ja silloin hänen on helppo käskeä että mitä miettimättä yhtään että miten ja tietoisesti unohtaen että millä leveysasteilla täällä oikein eletään.

Tämä ilmastokuristusministerimme esittelee myös turvallisuuspoliittisia näkemyksiään omalla tavallaan:

Viimeistään Ukrainan sota on tuonut näkyväksi sen, että ilmastopolitiikkaa ja turvallisuuspolitiikkaa ei voi käsitellä erillisinä asioina.

Herää vaan kysymys siitä, kuinka vihervasemmistolaisen ilmastohysterian nimissä tehtävä Suomen elinkeinoelämän sekä maa- ja karjatalouden alasajo lisää suomalaisten turvallisuutta ja huoltovarmuutta? Emma Kari ei mieti sitä, vaan jatkaa:

Tässä hetkessä tämän tavoitteen tärkeys ymmärretään Suomessa paremmin kuin koskaan.

Ei. Ei ymmärretä. Se ymmärretään vihervasemmistossa ja muut valtapuolueet ovat niin lapasia etteivät uskalla sanoa vastaan vaikka tietävät sahaavansa oman maansa oksaa poikki.

Uutisen alaotsikko kertoo jälleen kerran varsin pelottavasti vihervasemmistolaisesta ajattelusta:

Hallituksen esitys uudesta ilmastolaista on hyväksytty valtioneuvoston yleisistunnossa. Ympäristö- ja ilmastoministeri Emma Karin mukaan uudella ilmastolailla varmistetaan se, että ilmastotyö jatkuu yli vaalikausien.

Eli miettikääpäs. Vihervasemmistolaiset ovat nyt päättäneet asian ja vaikka Suomessa on vaaleja tämän jälkeenkin niin sitä ei voi enää muuttaa. Näin sanoo vihervasemmisto. Kertoo syvästi siitä, kuinka vihervasemmisto uskoo valtansa säilyvän tästä ikuisuuteen.

Ja kun katselee gallupeja niin se taitaa piru vie olla oikeassa.

Toivioenergialla lämmitetty


44 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Viimeisimmässä kyselytutkimuksessa vihreiden kannatus oli vielä korkealla, melkein kymmenen prosenttia. Kun pieni- ja keskituloiset joutuvat jo valitsemaan syömisen tai lämmityksen väliltä, pitääkö olettaa että vihreiden kannattajat ovat miljonäärejä joihin suuretkaan hinnankorotukset eivät vaikuta? Vihreä puolue on armoton köyhille.

Ja kokemus on jo näyttänyt, että vihreiden utopiat vievät juuri päinvastaiseen käytäntöön. Hiilenpolttokin taitaa nähdä huippunsa. Nyt on syytä ruveta käynnistelemään virheiden sulkemia ydinvoimalaitoksia ja turvekoneet takaisin töihin. Muuten kuolemme kylmään ja nälkään. Eivät vihreät sitä ymmärrä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Olet oikeassa. Tosin onneksi vihreät eivät täällä ole saaneet ydinvoimaloita suljetuksi. Saksassa kylläkin ja siellähän ollaan pian sen energian kanssa vallan kusessa.

Anonyymi kirjoitti...

Ydinvoimaa on ajettu alas juuri Saksassa ja Ruotsissa. Ruotsin ydinvoimasta saisimme mekin apua kun tuo meidän Iisakin kirkko Olkiluoto 3 tulee tuskin koskaan tuottamaan sähköä suuremmassa määrin verkkoon, lyhyitä koekäyttöpyrähdyksiä lukuun ottamatta. Ja onhan suhtautuminen ydinvoimaan muuttunut kun sähköstä on tehty ylellisyystuote poliittisilla päätöksillä. Kohtapuoliin sille annetaan puhtaan energian sertifikaatit ja Joutsenmerkki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Nähtäväksi jää. Ne kun ovat poliittisia päätöksiä. Se maakaasukin päätettiin poliittisesti ympäristöystävälliseksi. Ja senkin kanssa tuli Saksassa sitten tenkkapoo.

Anonyymi kirjoitti...

Aiheeseen väljästi liittyvä kuva, joka kertoo ajastamme kaiken oleellisen.

https://64.media.tumblr.com/5482c1e1b1ab3beeaafbc700e165287c/1c327f006f21f88f-70/s1280x1920/b7bbb722c8c1ba32fcb90a19d542a3ccdaa649f6.jpg

Emma Karista ja häntä äänestävistä ihmisistä... purkka pysähtyy, kertakaikkiaan.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Väitän, että meitä kansalaisia hallitaan henkisellä (ja myös ruumiillisella) väkivallalla. Viimeiset vuodet ovat olleet yhtä pelottelua; jos ei ollut Trump niin sitten korona ja ilmasto ja nyt Putin ja Ukraina.

Mihin on unohtunut jääkausi, dinosaurukset jne? Minne ovat unohtuneet kaikki maailman sodat? Minne ovat unohtuneet kaikki muut virustaudit ja esim. se jokavuotinen influenssa?

Mikä tässä kaikessa on oikein takana? Sekö, että "Et omista mitään ja olet onnellinen"? Tämä tavoite ei koske eliittiä vaan meitä tavallisia kansalaisia.


Hemuli kirjoitti...

Vihreiden ilmastolakeja ehtii muuttamaan kunhan tippuvat hallituksesta ja mieluusti eduskunnastakin. Tässä kohtaa uskon täysin Suomelan kykyihin, hän jos kukaan saa vihreiden kannatuksen Ruotsin vihreiden tasolle.

Se millä on kiire on estää turpeen nostokoneiden romutus. Jos koneet ehditään romuttaan, kuolee tietotaito nostaa turvetta. Turvetta kuitenkin tarttis olla kriisiaikojen energialähteeksi.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Evoluutio on tarvinnut miehiä ja naisia. Olemme edelleen evoluution tuotteita. Evoluutio on tosiasia, ja vaikka nämä nykyiset kreationistit -- eli siis nämä intersektionaaliset feministit ynnä muut hihhulit -- kuin pyrkisivät luomaan kymmenittäin uusia sukupuolia, evoluution ansiosta hekin täällä käsittämättömyyksiään pähkäilevät.

Ihminen on syönyt kehityshistoriansa mittaan sitä sun tätä. Itse asiassa elimistössämme jylläävät kaikki evoluution kehitysasteet bakteereista harmaisiin aivosoluihin. Myös nämä kretionistit -- eli nämä vegetaristihihhulit, jotka yrittävät itse luodan ihmisen uudestaan -- ovat olemassa siksi että ihminen on matkan varrella syönyt kaikenlaista ja ominut elimistöönsä kaikenlaisia valmiuksia.

Evoluutio ei enää näille riitä, siksi ne nyt kääntyvät joukkovoimien ja yhteisten tunnustuksellisten ismien nimissä uuskreationisteiksi, jotka luovat koko ihmisen uudestaan. Vähempi ei riitä.

Ja onhan se tavallaan historiallinen tapahtuma, tämä nykyhihhuleiden yritys luoda uusi ihminen. Homo aeconomicus, homo sovieticus, homo yleensä, homo vegetarianus. Tai jotain. Kreationismi on tulevaisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

Millä hoopotuksella kokoomus on päässyt taas ykköseksi? Sen politiikka hyödyttää vain varakkainta prosenttia ja nekin ovat veronkiertäjiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys maallikolle, Ano1:lle, Hemulille, Seppo Oikkoselle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

maallikko: Joo, tuo oli kyllä aika kuvaava. Ajan hengestä.

Ano1: Tässä päävastuu kuuluu valtamedialle joka etsii aina sitä uusinta kriisiä ja nostaa sen itseään ylemmäksi. No, tietysti Ukrainassa on ihan oikea kriisi. Ja Suomen valtamedian toimittajista valtaosa on vihervasemmistolaisia.

Hemuli: Tässä on vaan se ongelma että vihreät ovat määritelleet Suomen ilmastopolitiikan eivätkä muut valtapuolueet uskalla sitä vastustaa. Valtamedian pelossa ehkä. Hirviö on laskettu irti. Mitä tulee turpeeseen niin olet täysin oikeassa. Osaamista ei saa romuttaa.

Seppo: Vai oliskos se homo sapiens premenstrualsyndromicus ja nämä vihervasemmistolaiset naiset mieltävät olevansa sen ihmisrodun prototyyppejä? Minähän laitoin aikanaan Epäilyksen Pirun tuumimaan asiaa:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2016/10/epailyksen-piru-ja-virhe-evoluutiossa.html

Ano2: Kokoomus on onnistunut kusettamaan ihmisiä siinä, että se muka tarjoaisi vaihtoehdon. Ja itse asiassa kokoomus hyödyttää myös vihervasemmistoa sillä sehän on ilmoittanut että vallitsevista ilmastotoimista ei tingitä tippaakaan.

KKi kirjoitti...

Ans kattoo ny.

Naftan hinta on ylittänyt kahden euron rajan. Alkaa piakkoin tuntumaan soijalattenkin hinnassa. Vaikka kuinka kokkarit hankkisi logistiikan litulatu maista.

Kokonaisuudessaan virheet/de grönsaker ei taida ymmärtää. Ymmärtää sitä asiaa, että he ovat luomassa madmax maailman jossa persvakoäijä aseineen ja autoineen kyllä pärjää. Vaan emmakareille voipi olla haasteita hankkia elantonsa.

QroquiusKad kirjoitti...

Itse itseäni toistaen toistan, ettei tässä ole mitään, mitä biletyttöhallituksemme ei olisi jo valtaan astuessaan avoimesti julistanut.
Hallitusohjelmaa tässä seurataan, ei sen kummempaa. Ei pitäisi tulla yllätyksenä kenellekään.

Sen sijaan tämä tuli todella pahana yllätyksenä:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008653083.html

Jussi Halla-aho olisi tämän mukaan siirtynyt Vihreän Siirtymän kannattajaksi ja fossiilisten polttoaineiden kieltäjäksi!
Hän puhuu verotuksen keventämisestä ja ennen kaikkea irrottautumisesta Venäjän energiasta nyt ja vastaisuudessa, mutta ydinsanoma on suorastaan järkyttävä.

Tuo uudin ei ilmeisesti ole edes toimittelijaksi itseään kutsuvan soijapojan vääristelyä, koska hän linkkaa Jussin Vaspuuki-sivuun.
En pääse kuitenkaan lukemaan sitä kun en Vaspuukissa ole enkä mene.

Mutta jos Jussi oikeasti on menossa viherkommunistien kelkkaan, on kysyttävä mitä tässä sitten enää on jäljellä?

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Jaahah, mitä pirua tuosta Halla-Aho-jutusta olisi ajateltava.? Toisaalta HS:n teksti ei ole jumalansanaa, toisaalta hmm hmm Jos siirtymää Jussi edistää, niin tapahtuuko se tällaisen persvakoäijän kustannuksella? Pahat väreet kumminkin selkäpiissä...

Anonyymi kirjoitti...

QK. Voin lohduttaa sinua, että tuo pravdan artikkeli on toimittajaoletetun luetun ymmärtämättömyydestä johtuvaa harhaa. Jussi sanoi ja tarkoitti, että nyt on jo aika ja mahdollisuus irroittaa kahleet venäjään ja riippuvuuteen sen fossiileista. Niin energian kuin hallinnon osalta. Ja kyllä niistä fossiileista myös energieassa voisi päästä eroon, mutta ei ennen kuin korvaavia ja taloudellisesti järkeviä vaihtoehtoja on tarjolla.
Ja nämä meidän virheät, fossiilejaahan ne kaikki. Fossiili = muinaisjäänne. Ihan kuin dinosuruksetkin, fossiileja.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Tsadikin on päätänyt sekoilla kunnolla. Setä Torkkupeittosedän johdolla.


Lopetetaan sähkön ja lämmön yhteistuotanto hiilellä. siis maailman puhtain & tehokkain hiilivoimala ajetaan alas. korvataan pahapaha venäläinen hiili superkaksoisplushyvällä venäläisellä maakaasulla, joka on tavattoman toimitusvarmaa. Maakaasua kun ei varastoida kuin korkeintaan tuntien tarpeisiin. Ja sitä saa järkevästi vain venäjältä.

Hiiltä voi varastoida vaikka sen voimalan pihaan vuodeksi ja sitä löyty puolasta, saksasta ja vaikka australiasta, laivalastitolkulla.

Onkohan Jussi ihan tosissaan vai yllyttääkö hulluja ajamaan Karin johdolla karille, totaaliromahdus kun voisi herättää äänestäjät.

OT: Vitutuskäyrä senkun kohoaa. Varavoimakontteja ei olekaan saatavilla ihan noin vaan. Ei Firmalle eikä asiakkaille. No, onneksi ei ole minun vastuullani mutta vi eiku harmittaa kumminkin jo nyt.

Sairaanhoitopiirin, siis pahoivointialuen rahoitusta on leikattu, milläs rahoittavat IT-projektinsa, välttämättömät projektinsa. Henkilötunnuksen sukupuolineutraalisuuksista viis mutta potilastietotsydeemit olis kiva saada toimiin.

Ja toinen asiakas, The Tehdas ei kun jappastelee, PC vai thin client, Jos PC niin Win11 vai joku linux, vai kenties Aplen käyttis. Alkaa olla aika kommentoida neukkarissa kohta:"Kreegah, Tarzan bundolo!"

Missähän olen töissä tulevana suvena, neuvottelut eikun tökkii, perkele. Pelkkää vatulointia ja jappastelua kuukausitolkulla jo. Nykyisen ja parin uuden firman kanssa. Tai uuden ja uuden, olen toisessa ollut ennenkin duunissa.

Ja autonsaatanastakin meni rengas, perkeleellinen monttu konetiellä pikku lätäkön peitossa. Olis mulla ollu parempaakin tekemistä kuin järjestää hinuri korjaamolle. Jaa vararengas - sen hiilijalanjälki on ihan liian iso. Paikka-ainepullo on paljon kivempi. Ja ihan hyödytön. Kun vanne on solmussa & päreinä.

Ja ryssänääliö meni ja ampui ydinreaktoria ps- vaunun tykillä. On se hurja, on.

Pyssymies

Joppos123 kirjoitti...

Jussi on oikeassa siinä, että Venäjän energiasta on päästävä irti. Muutoin en usko, että siitä mikään ituhippi on tullut. Venäjän energiariippuvuudestahan se on puhunut jo vuosia ja nyt nähdään mihin se pahimmillaan johtaa.
Twitterissäkin puhui sinänsä ihan asiaa myös tuosta Venäjän hyökkäyksestä ja kuinka siihen tulisi reagoida mutta läikkyi vähän yli.
En heitä ensimmäistä kiveä koska on tässä itselläänkin välillä läikkynyt, tosin en ole todennäköisesti yhtä lehmänhermoinen mies kuin Halla-Aho.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

https://samnytt.se/invandrare-krankta-av-sveriges-valkomnande-av-ukrainska-flyktingar/

Dere be ray zissum!

Saattepas nähdä, miten tähän vedoteten lennätetään kohta kymmenin tuhansin partapalleroita ensamkommande eurooppaan ja Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vähän saastutusta lisää:

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/keskella-atlanttia-palanut-200-metrinen-rahtialus-upposi-tappiot-400-m-kyydissa-jopa-700-hv-v12-lamborghineja-seka-1100-porschea-ja-3000-muuta-autoa/0a39f2ce-71fc-42bf-94f4-56477e34daf2

Anonyymi kirjoitti...

Vai niin. Riittäisiköhän sitten edes Puten joukkojen työntyminen härmän rajojen yli palauttamaan tärähtäneistöä reaalimaailmaan? Vai miettisikö Emma Kari edelleen pelkästään hiilineutraliutta ja Lähi-idän partalapsia vaikka neuvosto-ohjus olisi tehnyt hänen toimistostaan ns. avokonttorin?

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Tuossa jokusen aika sitten juttelin , exäni kanssa joka siis on nykyään äärifemisti ja fanaattinen 🌈 hihhuli. Siis ruotsalainen. Toki hän haukkuu itseäni joskus natsiksi, koska Suomen historia,koskien yhteistyötä saksalaisten kanssa WW2 sekä muslimi rikollisten vastaisuus yms. Sitä ei ymmärrä, ettei ollut Suomella vaihtoehtoa. Hyvissä väleissä ollaan silti. Mutta joo. Ihan tosissaan on sitä mieltä, ettei miehiä tarvittaisi kuin siementäjiksi. Eli sperman luovuttajiksi. Ja sitä Mälliä voisi pakastaa, korkein kriteerein. Eli ainoastaan hyvät geenit omaavat miehet kelpaisivat. Ja naiset voisivat valita, kuten miehet naisia jostain baaritiskillä. En tässä nyt kirjoita satuja. Ihan tosissaan jutteli. Aikaisemminkin luultavasti olen tästä kommentoinut, mutta aina se jaksaa ihmetyttää. Ja ns hymyilyttää.

Tinahattu kirjoitti...

Moni ukonlänttyrä haaveilee kuvankauniista ja pitkäkoipisista ukrainattarista sotasaaliina. Kylläpä ukkeli hämmästyy kun hunnun alta paljastuu Madeleine Albright.
Sama juttu Halla-ahon kanssa …

Säästin tietokoneeseni kuvan jossa poseeraa herrasmies jolla on isot karvaiset tissit ja kaulassa kyltti jossa lukee Usual Suspect. Häntä ympäröi lauma solakoita paidattomia ukrainalaisia tyttöjä joilla on myös kyltti kaulassa, kyrillisin kirjaimin. Herrasmies on Epstein-Maxwell -koplan tuttuja.
Samaa menoa Suomeen — Oulussa se on jo oivallettu.

Parhain terveisin,
Tinahattu

QroquiusKad kirjoitti...

Pystyisikö joku saamaan tänne näkyviin tuon Jussin Vaspuuki-postauksen, että voisi nähdä mitä hän tarkasti ottaen sanoi Vihreästä Siirtymästä ja muista fossiilijutuista?

Anonyymi kirjoitti...

64 miljoonaa säästettiin/ leikattiin. Mikä oli naurettavaa. Samaan aikaan kehitysapua nostettiin entisestään. Nyt nostetaan puolustusmäärä rahoja. Mutta ei leikata siitä uskomattoman turhasta kehitysavusta. Siis yli 3,2 miljardia Kankkulan kaivoon, verrattuna 64 miljoonaa. Tuohon 3, 2 miljardiin lisätään se pari miljardia. ( 1 miljardi on 1000 miljoonaa. ) Vaikka onkin nyt kriisi, eli Ukraina, niin silti näillä vähemmistöillä on munaa ns vittuilla, sekä viedä kaikessa hiljaisuudessa lakiin petturi agendaa. 2035 on täysin utopiaa. Sekä maanpetturiutta.

klova kirjoitti...

Euroopassa ei ns kovaa hiiltä eli sitä miksi me käsitämme hiilen ja jota Suomessakin vielä muutamassa lauhdevoimalassa poltetaan, niin sitä ei tuota enään EUssa merkittävästi kuin Puola. Ja hekin tuovat hiiltä Venäjältä. Itse asiassa Venäjä tuo hiiltä parhaillaankin EU-maihin kuten kaasuakin, pelkästään kaasukaupan arvo noin 500 milj € viikko ja markkinoilla hinta kohoaa koko ajan. Hiilessä Venäjä vastaa noin 40% EUn tuonnista. Sama luku muuten kaasussakin.

Samoin monissa lannoitteissa Venäjä ja V-Venäjä ovat merkittäviä tai jopa määrääviä valmistajia, varsinkin ammonium nitraateissa ja kaliumissa.

Samoin viljat ja rehutuotteet, sekä Venäjä että Ukraina top 5 viejiä melkein joka lajikkeessa.

Kyllä Venäjän kauppasaarto koskee saartajiakin,siksihän esim kaasu virtaa koko ajan ja raha virtaa toiseen suuntaan, mutta jotainhan on tehtävä ja tämä on valittu keinoksi.

Kyllähän Venäjä tässä häviää ja kuuluukin hävitä.
Inflaatio vaan saattaa potkaista aika lujaa kehittyneitäkin maita ihan energian hinnan takia ja köyhempiä jo ihan ruuan hinnan takia.

Vaikka pientä se on Ukrainan kokeman vääryyden rinnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Jumankekkuli, silloinhan me saadaan atomijäänmurtajat reilussa kymmenessä vuodessa. Johan se Urho onkin silloin jo museoalus ja sen korvaa Vladimir, Popeda ja Vostok.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Qroquius Kadille, Terho Hämeenkorvelle, Huru-ukolle, Pyssymiehelle, Joppos123:lle, Catilinalle, Ano1:lle, Tapsalle vaan, Ano2:lle, Tinahatulle, Ano3:lle, klovalle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Totta. Voi tosin sanoa että emmakarit eivät varsinaisesti hanki elantoaan nytkään.

Qroquius Kad: Totta. Biletytöt ovat tehneet juuri sen, minkä ovat luvanneet.

Qroquius Kad, Terho, Huru-ukko, Joppos123 & Pyssymies: Jussin avautuminen ihmetytti minuakin mutta niin kuin Joppos123 totesi, niin en heitä ensimmäistä kiveä yhden lausunnon takia.

Pyssymies: Helsinkihän on ottanut missiokseen tuhota itsensä. Missio etenee hyvää vauhtia.

Catilina: Joo, erityisesti näissä takkutukkapiireissä ollaan järkyttyneitä asiaan liittyvästä rasismista.

Ano1: Niin notta sinne meni. Liekö ollut autoissa vakuutukset?

Tapsa vaan: Hyvä kysymys. Ehkä sekään ei riittäisi.

Ano2: Tällaisia riittää. Voinenko kysyä että mitähän kyseinen nainen tekee työkseen?

Tinahattu: Sait taas showsi.

Ano3: Olet täysin oikeassa.

klova: Nuo ovat hyviä huomioita. Ja tuota lannoiteasiaa ei moni ole varmaan tullut ajatelleeksi.

Ano4: Taitaa jäädä vielä saamatta.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun altavastaaja Ukraina on tehnyt aikalailla kovan jutun ja tuhonnut ryssänkalustoa. Hiiltyneitä sotilaita unohtamatta niin missä ovat ne ryssiä ihannoivat maanpetturit jotka ovat tännekkin länkyttäneet punatähden voimaa?
Nyt saa ryssä ikiaiksen selkäsaunan.

-TR- kirjoitti...

Tällaisissa sota tilanteissa ihmisten mielipiteet menevät aina niin 100% mustavalkoisiksi. Samalla kun yhden puolen ilmeiselle propagandalle naureskellaan niin uskotaan kakistelematta oma Propaganda.

Anonyymi kirjoitti...

Sanotaanko tähän loppuun vielä, että jos ja kun nämä Ukrainaan kohdistuneet ohjukset yms kohdistuisivat Suomeen, niin olen varma siitä, että nämä " raketti insinöörit " sekä " voimavarat "
Olisivat heti etulinjassa poistumassa Suomesta. Suvakkien kera. Eli sieltä, mistä lähtivät karkuun kidutusta, vainoa sekä sotaa . Lomalla käydään kelan rahoilla. Jos tulisi sota, niin, muslimit eturintamaan. Ei armoa. Kun tänne on tultu, niin vastuu kannetaan Suomen passin mukaan. Onhan niile jotain veteraani merkkejäkin ehdotettu. Vantaa ( SDP ) .

Anonyymi kirjoitti...

Vuonna 2023 vehnäleipä maksaa 5 euroa. Ruisleipä melko lailla samanlainen hinta. Possunliha. Tms. Mitvit? Ei ole? No joo kärjistettyä. Mutta todellisuutta. Emma Kari lähtee tästä maasta vielä karkuun. Yms sellaiset virheet. Sanokaa sanoneen. Kun PK seudulla on rinnakkais yhteiskuntia , sekä ruoka on loppu, niin tähtäimessä on etelään lentäneet tai eteläamerikkaan paenneet virheet.

Joppos123 kirjoitti...


Ihan samaa kun eivaan oltasi taas yksin. Jos ollaan niin lisää aseita ja paljon.kyllä ryssä pysähtyy kuten olemme huomanneet.

Joppos123 kirjoitti...

Pääasia on se, että Ukraina vetää ryssää pataan.
Tämä on meikän mielipide.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, TR:lle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Ukrainalaiset ovat kyllä taistelleet sitkeästi ja Venäjän armeijan suoranainen sählääminen on yllättänyt. Nähtävästi venäläisten sotilaiden motivaatio sotaan on nollan ja olemattoman puolessa välissä. Toivottavasti Ukraina vielä jaksaa sillä sen valitettavasti arvaa miten siellä käy jos vastarinta loppuu ja maa miehitetään.

TR: Näinhän sodissa tuppaa käymään. Tosin Ukraina ei oikeastaan tarvitse propagandaa. Ei sen tarvitse kuin julkaista kuvia tuhotuista siviilikohteista.

Ano1: Ilman muuta ne häipyisivät. Minä antaisin niiden häipyä. Sillä ehdolla etteivät koskaan palaa. Ja se Suomen passi otetaan pysyvästi pois.

Ano2: Tuohon suuntaan ollaan tällä meiningillä menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin kuin se hiilinielu on suurempi kuin päästöt ja hallitus haluaa ne saman kokoisiksi tarkoittaa se sitä, että esim. tuodaan suomeen afrikkasta/lähi-idästä väestöä niin paljon, että päästöt kasvavat riittävän suuriksi, että ollaan neutraaleja kun nythän ollaan hiilipositiivisia. Et vain ymmärtänyt lukemaasi vaikka se sanottiinkin suoraan..

Joppos123 kirjoitti...

Nyt kun on nähty kuinka ryssä suhtautuu "veljeskansaan" niin sopii vaan miettiä miten se sekopää kohtelisi thushnia kun kyky kuitenkin olisi pikkaisen erilainen. Jos Helsinkiä pommitetaan niin jo nyt on kyky laittaa samaa paskaa Pietariin.
Kun tulee F-35 niin on kyky hyökätä Kremliin.
Tämä on se pointti. Me kyetään jo nyt iskemään Pietariin ( mikä tuntuu olevan putlerin arka paikka) ja kykyä rakennetaan lisäää F-35:n kautta.
Venäjän aivopesty kansa saa vielä huomata kuinka tämä iskee omaan kansaan.

Joppos123 kirjoitti...

Se on Ykä silleen notta jokainen Ukrainassa tapettu ryssänjantteri ja paskaksi ammuttu vaunu on meille eduksi.
Ne pitää korvata ja siihen menee aikaa.
Väitänpä, että puten hyökkäyskyky menee 3-5 vuotta eteenpäin.
Ja hei, samalla kuralla se tulisi meitä vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, yritys on kyllä kova.

Joppos123: Todennäköisesti hyökkääjällä ei olisi läheskään niin paljon pidäkkeitä tappotöihin. Ja totta on että Ukrainassa tuhottu tankki ei varmasti hyökkää Suomeen. Samoin kuin tosi on että varsinaista modernia kalustoa Venäjä rakentaa hyvin hitaasti. Se Su-57:kin on tainnut jäädä vaiheeseen. Mutta sehän on tosi että mahdollista vihollista ei tule koskaan aliarvioida. Sen virheen naapurikin on tehnyt ja maksanut hinnan. Meidän ei kannata tehdä sitä. Mitä tulee Venäjän kansaan niin vaikka mediassa näkyykin niitä mielenosoituksia niin valtaosa kyseisestä kansasta taitaa silti vielä kannattaa Putinia. Tavallinen venäläinenhän on Putinin aikaan pärjännyt suht mukavasti kun vaan on osannut pitää suunsa kiinni.

Joppos123 kirjoitti...

Ei tavallinen ryssä halua tapella kenenkään kanssa.
Mutta mutta. Putte on sen verran sekaisin jotta ei ole ollenkaan tuulesta repäisty, että se laittaa poikansa tänne tapettavaksi.
Sen kun laittaa.
Me ollaan varauduttu siihen ja väitänpä,että halutessamme mentäisiin aina Moskovaan asti.
Mutta kun ei haluta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123. Toivottavasti jotkut järkevämmät siellä syrjäyttävät Putinin klikin. Vaan pirustakos sen tietää. Ja ei kai nyt Moskovaan sentään. Eihän me siellä kyllä mitään tehtaisikään. Kakkosviestin ymmärsin yksityisviestiksi ja sinulle on siinä uusimmassa postauksessani kommenttipuolella varustekysymys.

QroquiusKad kirjoitti...

Vaan yksi hyvä asia on seurannut Ukrainan kansan kärsimyksistä:

valtamedia joutui nikottelemaan Visegrád-maiden alettua ottaa vastaa sadointuhansin ukrainalaisia pakolaisia.
Hämmennys paistoi itseään toimittajiksi kutsuvien kirjoituksista, kun piti ihmetellä pakolaisvastaisia Unkaria ja muita, jotka ottavatkin nyt pakolaisia?

He toipuivat nopeasti, varsinkin sen jälkeen kun eräs toimittelija päästi kauhean freudilaisen lipsahduksen:
kirjoitti Euroopassa olevan meneillään nyt suurin pakolaisten kansainvaellus sitten Jugoslavian hajoamissotien!

Toimittelija siis tuli vahingossa myöntäneeksi, ettei Arabi-invaasio 2015 ollut mitään pakolaisuutta.

Kuinkahan pahaa sapiskaa toimittelija tuosta lipsahduksestaan mahtoikaan saada – mikäli se oli lipsahdus...?

Joka tapauksessa varmaa on, että Brysselissä yksi ja toinenkin kiristelee nyt hampaitaan:
kun Ukrainan sota on saatu joskus rauhoittumaan todennäköisimmin Putinin seuraajien toimesta, jatkuu Eurabiafrikan luominen avaamalla EU:n ulkorajat maahantunkeutuja-valloittajille.
Visegrád-maat lyövät silloin taas rajansa kiinni. Mitä Bryssel voi silloin?

Kun sieltä aletaan huutaa pakolaisvastaisuudesta, Orbán ja kumppanit vastaavat kepeään keskustelusävyyn, että äskenhän tässä muuten osoitettiin, ettei meillä ole mitään PAKOLAISIA vastaan.
Maahantunkeutuvat nuoret valloittajamiehet ovat aivan eri asia; niitä vastaan taistellaan kuten Ukrainakin tuossa vähän aikaa sitten...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Tuo oli muuten helvatun hyvä huomio.

Joppos123 kirjoitti...

Varustekysmyksiin en valitettavasti pysty vastaamaan. Ne ovat punaleimaista tietoa. Yleisellä tasolla voin vastata, että ei ne 240000 ukkoa munasillillaan sotaan lähtisi mutta sen jälkeen alkaa olla tiukkaa ihan kaikesta. Aseita kyllä löytyy ja niihin nuolia.
Asepuolelta löytyy kyllä tavaraa. Mehän ostettiin aikoinaan Itä-Saksan jäämistöstä melkein miljoona rynkkyä.
Siksi niitä olikin vara jakaa Ukrainaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, johan tuossa oli otsikoita joiden mukaan polttoaineen hinta noussee vielä kolmeen euroon/litra, "Venäjän sodan takia". Muutoin tällaista painetta ei toki ole ollut. Sähkön hinnalle ei ole mitään kattoa nyt kun ryssän energia on pannassa. Putler on hullu ja pitäisi saada hengiltä, mutta kaikki tietävät mistä tuon pilkkanimen toinen puoli tulee. 1939-45 oli toisenlainen valloittaja hommissa, ja mistäs hän tulikaan? Nyt 75v myöhemmin Adolf Merkel, samaisesta maasta, on saattamassa esikuvansa työtä loppuun.

EU hyppää Saksan oikkujen mukaan ja laukaustakaan ei tarvittu. Valtamedia on ollut hyvin uskollinen kaikille houreille koskivat ne sitten monikulttuurisuutta, fossiilisia polttoaineita, vihreää siirtymää tai mitä tahansa muodin mukana muuttuvaa woke-ilmiötä. Niin, mikäs porukka veikään aikanaan propagandan ihan uudelle tasolla kun esim. juutalaisten hävittämistä pohjustivat? Natsithan ne. Hitler esikuntineen järjesti markkinoille halvan jokamiehenradionkin jotta natsien jutut saavuttaisivat mahdollisimman laajan kuulijakunnan. Some ja peukuttelu ajaa samaa asiaa nykyään.

Suomen tilanne on lohduton. Sen jälkeen kun 1/3 maan pinta-alasta muutetaan eu:n ilmastoreservaatiksi meillä ei enää ole mahdollisuutta käyttää omia metsiä metsäteollisuuden tarpeisiin, maataloutta ajetaan alas ja valtamediassa on lihansyönnistä kymmenen propagandajuttua viikossa. Ydinvoimaloita meillä on, mutta niiden tuottama sähkö myydään suurelta osin muualle. Suomi tai suomalaiset eivät niistä voimaloista hyödy, verotkin varmasti menevät rajojen ulkopuolelle erilaisilla järjestelyillä.

Eli kyllä sinä Ykä olet ollut ihan oikeassa. Suomesta ollaan tekemässä EU:n luontoreservaattia jonka tehtävä on "hiilinieluna" tuottaa hyvää mieltä suvaitsevaistiedostaville, ja energiaa keski-eurooppaan jotta siellä voivat ajaa alas omia voimaloitaan toivioenergiapuistojen tieltä. Teollisuus meillä on jo huonossa hapessa ja uudet investoinnit ajetaan maasta pois vihreänsiirtyvän nimissä. Ja meidän pääministeri hehkuu onnea tätä julistaessaan! Omaa kauppalaivastoa meillä ei enää ole, eli kohta kaikki raha, elintarvikkeet/tavarat mitä Suomeen tulee on jonkinlaisen eu:n anekaupan perua. Nekin todennäköisesti menevät partalasten ja muiden loiseläjien ylläpitämiseen. Tavallinen suomalainen kun on sitä toisen (tai kohta jo kolmannen tai neljännen) luokan kansaa.

t.Puupääukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Puupääukolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Joo, ei ollut tarkoituskaan kysyä punaleimajuttuja vaan ihan henkilökohtaista mielipidettä. Eli sinä olet päässyt käyttämään sekä vanhoja intin talvisia sarkavarusteita että näitä uudempia talvivarusteita. Olisin vaan tiedustellut että kummasta pidät enemmän. Monella lukijalla – eikä minullakaan – kun ei ole kokemusta kuin niistä sarkavarusteista.

Puupääukko: 1980-luvulla kommenttisi olisi ollut dystopista scifiä. Nyt se on dokumentti.