lauantai 20. elokuuta 2022

VALKOPESU, VALTA JA VASTUU

Niin kuin arvata saattoikin on valtamedia pikkuhiljaa aloittelemassa Sanna Marinin valkopesua samalla kun se epäilemättä etsii jotain sopivaa persuskandaalia joilla saa lööpit tukkoon. Yhtenä esimerkkinä on tämä Iltalehden toimittelijan juttu. Toimittelija on luonnollisesti nuori nainen ja hän kertoo että tarinan roisto oli se, joka vuoti videot nettiin.

Toimittelija unohtaa tarkoituksella sen, että kyseinen S. Marin ei ollut vapaalla dokatessaan kaikennäköisten turhiksien seurassa. Me alemman palkkaluokan ihmiset olemme varsin hyvin perillä siitä, mitä tarkoittaa päivystysvastuu. Se tarkoittaa sitä, että ollaan ajo- ja työkunnossa. Mutta S. Marinia tämä ei koske, sillä hän on vihervasemmiston ja feministien toiveiden täyttymys. Vahingossa saatu jackpot. Eli pääministerinä oleva nuori, vihervasemmistolainen ja feministinen nainen. Jos samassa tilanteessa olisi ollut mies, niin ura olisi ollut hyvin nopeasti ohi.

Toimittelija muistaa myös mainostaa, että kyseinen S. Marin on tehnyt hyvää työtä:

Kaikesta päätellen myös työt on saatu tehtyä, joten kansalla ei pitäisi olla sanomista siihen, kuinka ministeri nollaa. Marin on tehnyt historiallisia päätöksiä koko pääministerikautensa ajan.

Pitää paikkansa. Historiallisia päätöksiä. Ja siihen käppäukollakin on kyllä oma sanomisensa. Marinin hallitus on rapauttamassa suomalaisten turvallisuutta ja kansantaloutta monikulttuurikiimassaan. Ja sen rapauttamisen se varmistaa täysin tarpeettomalla ilmastohysteriallaan joka on hyvää vauhtia viemässä Suomea pankrottiin ja tuhoamassa ihmisten elinolosuhteita.

Mutta ei sillä ole väliä. S. Marin oli täydellinen pääministeri jo virkaan astuessaan. Sillä hän on nuori, nainen, vihervasemmistolainen ja feministi. Valtamedialle tämä on saavutus ja ansio itsessään. Meillä muilla onkin sitten vähän heikompaa. Ja me tajuamme, että ei Marinin ryyppääminen ole se suurin turvallisuusriski. Marinin hallitus itsessään on se turvallisuusriski.


45 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Marin on tehnyt historiallisia päätöksiä: Selokusuomeksi toiminut kumileimasimena noissa päätöksissä. Ja joista suurin osa Suomelle ja suomalaisille tuhoisia.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Pitää paikkansa.

Anonyymi kirjoitti...

Minä kun jo eilen perjantaina 19.8.2022 hetken luulin, että kello 16:30 alkava Kultarannan erikoistiedotustilaisuus medialle olisi sisältänyt sen yhden ratkaisevan lauseen. Saunavuorokin jäi tämän takia välistä. Mutta kun ei.

Ei näköjään anna demarin selkäranka periksi myöntää, että on tullut tehtyä virheitä ja on sen kuuluisan poliittisen harkinnan paikka. Pääministerin pitää voida tanssia, laulaa, juhlia, elää nuoruuden elämäänsä ja nähdä someystäviään silloin kun huvittaa ja toimia kuten muutkin ikäisensä. Eiköhän se olisi silloin tarkastelun paikka, että onko oikeassa tehtävässä?

Valtion liki korkeimmassa virassa saa näköjään 24/7 virka-aikana (mutta ollessaan "vapaalla" mutta ei lomalla, kuten usein painotettiin) biletellä vaikkapa esim. usemman päivän putkeen. Kun ei ole niitä Valtioneuvoston kokouksia kalenterissa eikä naapuri keskittänyt joukkoja rajalle...

Noista samaisessa ip-lehdessä olleista myötäilijöistä, jotka hienommin ns. "antoivat tukensa", alkoholinhuuruiselle juhlimiselle ja hauskanpidolle, en ollut yllättynyt; joku-yleispelle-tyrkky-kiinteistömaailman-sarjakonkurssi-yrittelijä ja paikallinen paskanpuhumisen-mestari-kuntoradalle-tsemppikylttien-kiinnittelijä ja mitä niitä muita turhapäitä nyt olikaan. Painoarvo nolla (0).

Tämä jos mikä, kertoo yhteisten asioiden hoidon (<=politiikka) tasosta missä Suomessa mennään...

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä Suomella menisi paremmin, jos tuo eltaantunut teini ryyppäisi itsensä joka päivä pöydän alle. Jäisivät ne miljardit jakamatta ulkomaille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys hepalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

heppa: Jep. Niin Marin kuin hänen hallituksensa on taivaan lahja näille feministeille ja ne pitävät siitä kiinni tuli mitä tuli.

Ano: Ymmärrän pointin. Tuo hallitus on vaarallisempi selvin päin kuin kännissä.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Saatanan likka!

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Ei Marinin juhliminen ole mikään ongelma. Se mitä hän tekee selvinpäin ja työaikana, se on ongelma Suomelle.

QroquiusKad kirjoitti...

Taas palaa mieleeni asia, jota olen täällä aiemminkin pohtinut:
kuka tämän hallituksen todellinen puheenjohtaja on?

Manna Sariini, joka esiintyy huolellisen harjoitellusti vähemmän tärkeissä asioissa ja viihtyy muuten pintajulkisuudessa höpsötellen?
Vai koko ministeriuransa Jäätävää Vihaa hohkannut tylyn määrätietoisuuden ilmentymä hilpeä Huti-Maisa, joka ei puhu muuten kuin sanellakseen Tuhon Käskyjä ja tulevien sellaisten julistuksia?

Anonyymi kirjoitti...

Ministerin valassa kerrotaan ,että minä Nuuska Neiti lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Hosbodi Bosbodin edessä, että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.

Voiko joku kertoa missä vaiheessa tämänlaatuista toimintaa on tapahtunut?

Silti vessan peilin edessä tekemäni kattavan gallupin mukaan isänmaamme suosituin, yli sadan prosentin kannatuksella, puolue on LSDP.
voijumala###

Anonyymi kirjoitti...

Mies:" koska tulet baarista kotiin?" Sanna:" olen pääministeri, en ennustaja".

Anonyymi kirjoitti...

Tässä rappiodemokratiassa konsteja oikaista tätä hullua menoa on valitettavan niukasti.
Alkaa pikkuhiljaa kaivata Kekkosen aikoja ja virkamieshallitusta.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköpä ns. roskalehdistö vielä kaivane esiin kuvan "huulihölkästä" väittäen sen sannan tekemäksi? En ihmettelisi muuta kuin sitä, että kauanpa kesti.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Terho Hämeenkorvelle, Yhel Turkkulaasel, Qroquius Kadille, voijumalalle, Ano1:lle , Ano2:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Terho: Ja kyseinen likka päättää asioistamme jatkossakin. Ei ikeniä naurata.

Yksi Turkkulaanen: Täysin totta.

Qroquius Kad: Ainakin ilmastohysteria menee täysin vihreitten mukaisesti. Voisiko sanoa että valtaa pitää feministinen puolue?

voijumala: SDP vai feministinen puolue?

Ano1: Toi oli aika osuva.

Ano2: Äänestäminen olisi se keino mutta kun ei tunnu kansalaisille kelpaavan.

Huru-ukko: Tämä meni vähän ohi. Mikä on tämä huulihölkkä?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys teille.Peace upon You ja samma på svenska.

Sannalla on varaa hieman irroitella kun hänet on jo valittu EU:n Ruhtinaskunnan Prinsessaksi.
Seuraan euroopalaista mediaa jatkuvasti ja läpi paistaa uskomaton hypetys.
Täkäläisen kääpiövaltion joku tytönheitukka ei voi olla niin tärkeä.
Se että kenen intressistä on kyse ei liene kenellekään epäselvää.

Luulen että Nigel Farage päästelee railakkaita röhönauruja ensikeväänä kun käy ilmi että EU:n kärjessä on entinen kassatyttö.

Siitä videosta senverran että onneksi ei ollut Annika Saarikko hänen tilallaan.

Regards Josef

Olaf Stephanos kirjoitti...

Tämähän menee täysin yksiin sen (vain puoliksi vitsillä heitetyn) vihervasemmiston vision kanssa: täysin automatisoitu homoluksuskommunismi. Keskeinen teesi kun on se että raskas raataminen ja muu ns. aikuismainen käytös on oikeastaan vain riistäjän vaatimuksena. Emansipoitunut maailma on kevyt, ilmava, vaivaton ja huolia vailla. Marin on tämän vision toteemi, jolla on "sydän paikallaan", eikä sellaiselta hahmolta tarvitse odottaa muuta kuin julkisen rahan anteliasta jakamista pyytävien kouriin, setämiehille kaapin paikan näyttäviä twiittejä ja ikonisia #bosslady-poseerauksia naistenlehtien kannessa. Ei puhettakaan siitä, että vapaa-aika pitäisi pääministerin palkkaluokassa (varsinkin vaikeina aikoina) käyttää oman osaamispohjan kehittämiseen. Sehän antaisi ymmärtää, että todellisuus ei pohjimmiltaan muka olekaan sateenkaarenväristä hattaraa, jota puhalletaan kertomusten voimalla. Tuottavuus, tulosvastuu ja objektiiviset meriitit haisevat vereltä, hieltä ja kyyneliltä. Onhan sentään ihanampaa ja humaanimpaa uskoa, että kyllä elämä kantaa ja nautinto on perusoikeus, kunhan väärästä tietoisuudesta ja sortavista rakenteista on ensin päästy eroon.

QroquiusKad kirjoitti...

Valtaa pitää hallituksessa ikävä kyllä FemPu, kiinnostaa vain se henkilökysymys:

kun Manna Sariini on koko ajan esiintynyt virallisissa yhteyksissä kuin uutistenlukija mutta niiden ulkopuolella kuin teinityttönen, voisiko olla niin, ettei hän ole koskaan ollutkaan muuta kuin keulakuva, joka on alkanut nyttemmin mukavoitua rooliinsa ja menettää otettaan siitä?

Ikään kuin Pohjois-Korean suunnan rauhoittava ajatus:
mitä jos Kim III Paksu ei olekaan oikeasti diktaattori, vaan vain ikääntyvän kenraalijuntan keulakuva?
Rauhoittava osuus paradoksaalisesti:
jos olisi, eiköhän tuo olisi jo tähän mennessä alkanut pudota roolistaan?

Onko Manna Sariinille nyt käymässä niin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Josefille, Olaf Stephanokselle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Josef: Kun olen seurannut ulkomaalaista mediaa niin se hypetys on kyllä totta. Ihan puhtaasti iän ja sukupuolen vuoksi. Sitä en tiedä, että saako Marin pestiä EU:sta. Mahdollista. Mutta ei varmaa.

Olaf: Hyviä huomioita kaiken kaikkiaan. Ja tuota ajattelua pitävät yllä ne ihmiset joille varsinainen työ on jotain teoreettista.

Qroquius Kad: Tähän en pysty vastaamaan. Minusta tärkein ei ole yksittäinen henkilö vaan koko hallituksen vaarallisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Alkavat olla oikealta vasemmalle samaa huttua kaikki.Eli ovat oivaltaneet, että liittovaltio palkitsee uutistenlukijansa ruhtinaallisesti.
voijumala###

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelin vaan armeija-aikana, kun eräs kapiainen ilmoitti aina puhelimitse, että hän on upseerikerhossa, jos vaikka jotain tapahtuu. Lasit kilisivät taustalla. Itse olin tehtävässäni päivystyksessä varusmiehenä, hän taas päivystävänä upseerina. Olisiko siis vastuu ollut minun?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys voijumalalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

voijumala: Ja täällä tehdään, mitä Liittovaltio käskee. Tai eihän se liittovaltio ole vaan keskusjohtoinen valtio.

Ano: Periaatteessa kai se vastuu oli kuitenkin VK-pässillä joten tyyppi otti tietoisen riskin.

Anonyymi kirjoitti...

Väännetään rautalankaa: Huulihölkkä = nainen imeä lutkuttaa miehen sukupuolielintä suussaan eli ottaa suihin.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. No johan tuo selvisi.

Nils -Aslak kirjoitti...

Olisihan se vallan mielenkiintoista, jos meillä olisi nyt vielä presidenttinä Pekka Haavisto. Mäntyniemessä olisi 24/7 pride- orgiat käynnissä ja huumeet virtaisivat.

Puolet Helsingin miehistä kävelisi jalat harallaan, koska apinarokko.

Tuppurainen ja kassaneiti Sanna tanssisivat presidentin asunnon pöydällä:
Uniperin, takaperin, etuperin,
ketä kiinnostaa!

Anonyymi kirjoitti...

Ero se on avioerokin. Minkälainen tossukka sietää muijan tuollaista yöelämää?

Anonyymi kirjoitti...

Voipa asian kääntää myös niin päin, että nyt kun valkopestään Marinia, niin siinä samalla suojellaan häntä itseltään. Jos hänellä on psyykessään jotain hiertäviä juttuja, jotka sitten aiheuttavat asemaansa sopimatonta käytöstä (muistamme kaikki myös korona-ajan bailaukset) niin nyt hänen ei tarvitse pysähtyä miettimään juttuja.

Jos takana on tosiaan jotain hiertäviä juttuja, joita ehkä alkoholilla lääkitään niin valkopesussa mennään siitä mistä aita matalin eli maton alle vaan kaikki. Siellä maton alla keitos muhii ja kiehuu hellalle jossain vaiheessa.

Ulkopuolisia paineita tulee varmasti. Soteen ei ole rahaa, terveydenhuolto rempallaan, sähköä tuodaan nyt elokuun helteilläkin Suomeen, ihmisiltä loppuu rahat, kun ruoka tulee kallistumaan. Ja nyt on vielä kesä.

Jo nyt on puhuttu siitä, että huoneistojen lämpötilaa pitää laskea energian säästämiseksi ja taidettiinpa mainita teollisuuslaitosten alasajokin yhtenä keinona. Tällaisessa tilanteessa orkesteria johtaa henkilö, joka ei hallitse omia yllykkeitään eikä ymmärrä omaa asemaansa. Arvelen, että onpa kumma jos ei seuraavan puolen vuoden sisään tule uutta skandaalia. Jotkut ihmiset vaan ovat sellaisia, että kun ongelmat alkavat kasautua niin heidän mielestään paras tapa ratkaista ne on se, että otetaan wiinaa. Asiat tuntuvat luistavan silloin.

Enemmänkin voisi aihetta ruotia, mutta tympäisee siinä määrin koko muija niin, että jätän tämän tähän.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

"Toimittelija on luonnollisesti nuori nainen ja hän kertoo että tarinan roisto oli se, joka vuoti videot nettiin." - Toimittelija on sannafani ja typerä. Kuvaaja laittoi videot sovitusti nettiin, ei vuotanut. sanna poseerasi yietoisesti kameralle.

Marina-sanna on jutun roisto, työajalla kännäämässä ja sekoilemassa.

Olen sen verran ollut päivystäjänä, takapäivystäjä ja takapäivystäjän takapäivystäjänä, että tiedän milloin on oltava selvänä. Päätöksiä pitää tehdä, mielellään oikeita ja ne pitää pystyä perustelemaan. Ja kantamaan vastuu päätöksestä. Aamuyöllä klo 3.20, lauantaina tai perjantaina 5 minuuttia virka-ajan jälkeen. Ihan koska vaan, jos se on työaikaa.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

Voi olla, että EU:n portit sulkeutuu tämän kohun myötä tai sitten ei. Kyllähän siellä ihan virallisissakin tilaisuuksissa Junckeriakin monesti taluteltiin molemmilta puolilta kun jalat eivät pitäneet yhtään. Marin kertoo sentään menneensä omin jaloin kotiin. Yhtä huvittavaa kun pm jankkasi tiedotustilaisuudessa, ettei valtioneuvostonn kokouksia järjestetä yöllä, oli hallitus"toveri" Annika Saarikon myötäily, että kyllä pääministeri on ollut aina tavoitettavissa. Se kun ei vaan riitä. Kai turvamies siitä huolen pitää, mutta lisäkysymyksenä olisi pitänyt esittää, että onko ollut siinä kunnossa, missä täytyy tehdä voida nopeita ja vaikeita päätöksiä. Tosin eipähän reilummallakaan ajalla ja selvin päinkään (?) nykyhallitus ole pystynyt järkeviin päätöksiin.

Kaiken kaikkiaan nolo tapaus. Aika erikoista myös, että videoiden vuotajasta tehdään syntipukki. Kyllä tuollaisessa asemassa olevan ihmisen pitäisi ymmärtää käyttäytyä niin, että se kestää päivänvalon. Kohta 37-vuotiaan päämiministerin pitäisi sentään jotenkin erottua edukseen teini-ikäistä örveltäjistä. Sille tasolle näkyy kyllä jääneen koko Marinia kymmenkunta vuotta nuorempi ystäväpiirikin.

Kun Marin sanoo, ettei ole koskaan ollut krapulassa, niin pitääkö paikkansa, ettei näistä jauhoista sitä edes tulekaan?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Ilta-Sanoman toimittelija veti Marinin puolustamiseksi perinteisen madonna-huora-kortin, joka joidenkin pahvipäiden mukaan vapauttaa naiset käyttäytymään idiootin tavoin. Miesten pitää lanseerata oma korttinsa. Olisiko asiallinen-poliitikko-tavallinen-mies-kortti sellainen, jolla voi vaikka viestitellä naisille ilman työpaikan menettämistä?

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kohta vapaa yksinhuoltaja.
Mutta kumpi?

Mito Islam kirjoitti...

https://youtu.be/SHHL5l_kolQ
Tässä "isäntä" johon koko hallitus ja valtakoneisto on päättänyt turvata suurimman mahdollisen hädän hetkellä, kansan suuren enemmistön (gallup)tuella tietenkin. Jonkun paikallisen pissaliisan sekoilut ovat aivan maakuntasarjaa verrattuna kaveriin jolla on isoin pyssy.
Näiden tollojen sekoilua kun seuraa,nousee mieleen kumpaakohan pitäisi kutsua foliohatuksi, ihmistä joka uskoo että näillä olisi todellista valtaa vai sitä joka uskoo heidän olevan vain sätkynukkeja?

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä minä uskon Manna Sariinin puhuvan totta sanoessaan, ettei ole kontannut sikahumalassa eikä kärvistellyt krapuloissa.

Ei hänen alati kuihtuva olemuksensa viittaa alkoholin liikakäyttöön, joka tekee naisista melko nopeasti siiderivalaita, vaan juurikin jauhojengin jäsenyyteen.
Jos hyvä päägangsterimme puettaisiin kuluneisiin ja likaisiin vaatteisiin ja vietäisiin Itäkeskukseen ilman meikkejä incognito, täydestä menisi pirinistinä.

Mitä tulee tuohon Biden-videoon, on Atlantin toiselta puolen kuultu ääniä jotka kertovat konservatiivien rivien alkaneen tiivistyä.
Saa näkyä kauanko demarit voivat vielä kekkuloida Washingtonin Wanha Mies keulakuvanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ei poliitikkojen touhu olisi kestäny " päivänvaloa" edes vuosikymmeniä sitten! No mitäs ny? Ei silloin biletetty , muutta muutoin oltiin jo teatterimoodissa. Mistä minä tämän voin väittää? Tuttavani jo kouluajoilta pyöritti putkifirmaa Silloi 80 luvulla. Hänelle sattui asiakkaaksi eräs propellikorvistaan tunnettu ex poliitikko. No supliikkimiehenä hän sai jututettua äijää enemmänkin! Meillä saunassa tämä Vesa kertoili kuinka tammiovien takana vaan kertailtiin kalajuttuja ja Mersu/ BMW miehet kinasivat. Siihen mikälie kriisipalaveriin sovittiin joku " nahkapäätös". Toimittajien eteen piti mennä, " nyt sitten teillä on kaikilla 3 no liian pienet kengät ja kiire johonkin! Lyhyitä pyöreitä vastauksia". Kumpikin äijä R.I.P. En tätä muuten toisi julki. Teattereissa vietetään yleensa railakas karonkka esitysten päätyttyä. Nyt hallituksen kärki viettää sitä ennen aikojaan! T. Rane

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Nils-Aslakille, Ano1:lle, maallikolle, Pyssymiehelle, Rouva Anolle, Ano2:lle, Veijo Hoikalle, Mito Islamille, Qroquius Kadille ja Ranelle & kiitos kommenteistanne.

Nils-Aslak: Sitä Haavistoahan valtamedia mielellään ajaa presidentiksi niin että ei se ole edes mahdotonta.

Ano1: Jaa-a, sitä sietää miettiä.

maallikko: En lähde spekuloimaan noita korvienvälijuttuja mutta tuo ennusteesi tulee mitä varmimmin toteutumaan.

Pyssymies: Tuo on totta mitä puhut.

Rouva Ano: Sinne EU-komissioonhan ei oteta sinänsä niitä terävimpiä kyniä joten portti voi vieläkin olla auki. On sinänsä vastenmielistä että valtapuolueille Suomi on nykyisin vain ponnistuslauta muualle.

Ano2: Montakohan kertaa se naisvihakortti on otettu tämän hallituksen aikana esille?

Veijo: En ole ennustaja joten en ennusta tässä tulevaa.

Mito Islam & Qroquius Kad: PJW puhuu asiaa ja demokraatit ovat tekemässä parhaansa saadakseen Yhdysvallat hajaannukseen.

Qroquius Kad: Ainakin turnauskestävyys on hänellä kova. Ei olisi minulta onnistunut tuossa iässä.

Rane: Joo, onhan valtaapitävillä tupannut aina olemaan vähän omat sääntönsä.

Anonyymi kirjoitti...


Tervehdys Teille.

Tuosta Rva Anon tekstistä sain kimmokkeen,koskien Ruhtinaskunnan Parlamentin johtoa.
Juncker,Mogherini,van der Leyen...
Karismaa vähemmän kuin tiskirätillä.(Nigel Farage)

Nukkehallitusta pukkaa,finanssipiireillä on jo shamppanja jäähtymässä.
Ei FaZ uutisoi noinvain jonkun wannabe-julkkiksen diskoilusta.
Paitsi jos EU:n demokraattipuolue maksaa tarpeeksi paljon.
Uutisen kommenttiosasta helpostikin näkee että asialla on koneisto(EU-Dem.) joka suitsuttaa
uuden Prinsessan luonnollisuutta ja kansanläheisyyttä etc.

Uutta vakautuspakettia odotellessa.
Josef






Anonyymi kirjoitti...

Videon julkaisijalle kunniapalkinto, kun näytti koko kansakunnalle, missä mennään. Jos Samariini ottaa tietoisesti noin ison riskin, niin on turha kenenkään toimittelijan tai muidenkaan itkeä vuodon perään. Jos itse olisin Samariinin tilanteessa, niin häpeästä punoittaen jättäisin pikaisesti eroilmoituksen.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Josefille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Josef: No joo, eihän EU pyri liittovaltioon vaan keskusjohtoiseen valtioon. Ja se uusi vakautuspaketti tulee aivan varmasti.

Tapsa vaan: Vaan kun vihervasemmistolaisilla on koko lailla venyvämpi moraali kuin meillä.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys, täytyy kommentoida tuota valkopesu-ajatusta jonka Ykä esitit. Vähän aikaa näytti siltä että valtamedia todella pyrkii valkopesemään Pikkusannan hölmöilyt. Sitten se huomasi ettei tälle ole tarvetta, Sannaan ei mikään negatiivinen tartu eli mitä sitä palstatilaa haaskaamaan. Nyt on siirrytty hypettämään sillä kuinka ulkomaita myöten ihastellaan meidän raikasta ja nuorekasta pääministeriä, käännettiin koko farssi suureksi voitoksi. Ja tottahan muualla ollaan innoissaan ajatuksesta että Marin jatkaisi pääministerinä vaikka pidempään. Noin vähäjärkistä pissistä pääsee harvoin neuvottelupöydissä viemään.

t.Puupääukko

Juha R kirjoitti...

Pääministeripissis sekoilee työvelvoitteen aikana umpikännissä kokkelijengin kanssa, tanssii yhdyntäliikkeitä tehden, nuolettaa kaulaansa ei-aviomiehellään ja kihnuttaa itseään kapakassa miesten sylissä.
Vihervassari-interperspiraattorifemput: Misogyniaa!! Naisilta vaaditaan enemmän!! Miehille sallitaan kaikenmoista!! Pääministeri ei ole tehnyt mitään laitonta!!

Wille Rydmanin väitetään yrittäneen lähestyä parikymppisiä naisia. Minä: ei siinä mitään laitonta ole tapahtunut.
Vihervassari-interjne: Tuommoinen käytös ei ole kansanedustajan arvolle sopivaa!!!!!!!

Ei mulla muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Marin selitti aamiaiskohuaan siten, että ei ole aikaa käydä kaupassa, mutta tavarathan saa netistä tilaamalla kotiovelle. Se on nykyaikaa. Se on myös nykyaikaa, että lähes jokaisella on taskussaan kameralla varustettu puhelin ja yleisillä paikoilla sitä käytetään hanakasti. Ne puheet, että kyllä ennenkin sitä ja tätä voidaan unohtaa, koska ei ollut älypuhelimia, nettiä ja sosiaalista mediaa. Ennen oli ennen, nyt on nyt. Jos Marin ei ole tätäkään vielä tajunnut, niin missä todellisuudessa hän elää?

Rva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa,

mitähän tähän nyt sitten sanoisi, ehkä parempi etten paljon mitään muuta kuin se wanha matemaattinen lainalaisuus; kun jakaa ei kannata kertoa. Ei edes nykyisen sosiaalisen median aikakautena.

Muuan jo edesmennyt ulkoministeri sai kenkää kun kyseli tekstarilla puutarhanhoitoon liittyviä asioita eräältä vaaleahiuksiselta daamilta. Puhumattakaan Ahti Karjalaisen edesottamuksista kuningas alkoholin kanssa.

Eipä kait tässä sitten muuta, ihmetellään maailmanmenoa.


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Medioissa on -ilmeisesti tarkoituksella- unohdettu tai jätetty huomiotta kaksi seikkaa:

1. Vaikka Marin mitä ilmeisimmin ei ole käyttänyt huumehia, koska #huumetesti, niin onko hänen "jauhojenginsä" myös puhdas? Olisin syvästi huolissani, jos pääministerin kanssa samassa seurueessa mahdollisesti samoissa tiloissa käytetään huumeita. Tästä pääsemme sujuvasti kohtaan 2. perusteltu huoli epäasiallisen vaikuttamisen mahdollisuuksista niin roistojen kuin vieraiden valtojen toimesta:
A) Huumeiden myyjät tuntevat asiakkaansa. Ranta-ahon kaltaisille roistoille olisi aika herkullinen tilanne, jos he asiakkaidensa kautta pääsevät pääministerin kanssa yhteyteen.
B) Samaan yhteyteen kuuluu myös nämä "nevehööd" -julkkikset, jotka pääsevät Suomen korkeimman poliittisen toimijan kanssa yhteyteen. Kysymys siitä voivatko he saada omalla agendallaan olevia asioita eteenpäin.

Andy

QroquiusKad kirjoitti...

Olipa yllättävää, että Manna Sariinin huumetesti näytti nollaa.
Minkähän takia eivät puhalluttaneet?
Samalla logiikalla voisivat sanoa, ettei PM ole koskaan ryypännyt kun puhalsi nollan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Puupääukolle, Juha R:lle, Rouva Anolle, Soomepoisille Eestist, Andylle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne ja hyvistä huomioistanne. Minulla ei ole oikeastaan näihin lisättävää.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus menneisyydessö Muutin Sallan asemalle töihin ja asumaan. Silloinkin puhuivat metsien loppumisesta. Tuumasi siinä, Shellin baarissa muuan mies, että ei net metät lopu, neku kasvaa seittemän päivää viikossa ja hakataan vaan neljänä. Olihan siellä kitukasvusta tunturikoivikkoa mäen syrjät väärällään, ne isoimmat koivut radanvarren kuormaupaikoilla odotellee matkaa Kemijärven sellutethtaalle jo vuosia. Joku siellä keksi syynkin: Helompi keitellä sellua kun puu on jo valmiiksi pehmyt, ei mene nuutä keittoliemiä niin paljoa. Sieltä sai lastauspaikoilta sopovaa pöllinpätkää uuniin ja hellaan. Vähän kirvelle halkoi, että mahtuivat uuniin ja hellaan.
Proffa on ansiokkaasti seuraillut näitä sääasioita ja mittasarjoa ja niiden ihmelleelisiä muutoksia. Oliko se Australian Alice Spring mittaustasema, jossa lämpötilasarjoja muutettu paremmin agendaa vastaaviksi. Ja useampaan kertaan.
Huru-ukko
PS. Se Sallan Shellin baari oli se sikäläinen (Esson baari)kun oli kylän ainoa silloin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko ja kiitos jaetuista muistoista. Taitaa olla niin, että Sallassa ei ole enää Shelliä. ABC siellä on.