maanantai 7. syyskuuta 2015

KANSALAISET PARISTOINA

Niin kuin lukija epäilemättä tietää, korkeasti kunnioitettu pääministerimme Juha Sipilä sitten meni lupaamaan oman, tällä hetkellä tarpeettomana olevan ylimääräisen kämppänsä turvapaikkaturistien asutettavaksi. Tiedostava väestönosamme laukesi tästä taas kertaalleen tuoreeltaan pöksyihinsä ja kehui Sipilän saaneen aikaan uuden talvisodan hengen. Hotellin respassa tuumitaan, että meniköhän tässä mahdollisesti kaksi sotaa sekaisin, mutta käytiinhän sitä kapinaakin osaltaan talvisaikaan, niin että ei kai siinä sitten mitään.

Sipilä totesi haluavansa näyttää esimerkkiä ja meikäläinen lupaa, että siinä vaiheessa kun minulla on ylimääräisiä asuntoja, jotka ovat joutokäytössä, niin lupaan harkita asiaa. Tosin harkinnan jälkeen valitsen talvisodan hengen minäkin ja poltan kämppäni, ettei maahantunkeutuja pääse sitä hyödyntämään.

Sipilän tempauksesta voi todeta, että kun käydään kilpailua siitä, millä maalla on esittää paras mahdollinen sisäänheittotuote haittamaahanmuutolle, meni Sipilä putsaamaan pöydän herttareetillä. ”Muuttakaa Suomeen, veikkoset. Se on maa, jossa pääministerikin luovuttaa kämppänsä käyttöönne”.

Selväähän on, että myös esimerkiksi suomalaiset asunnottomat, paskavaipoissa makaavat vanhukset ja avohoitoon (lue: omilleen) heitetyt mielenterveyspotilaat ajattelevat pääministeristämme erittäin lämpimästi, sillä viimeistään tässä heille selvisi se, mitkä tämän valtion (tai EU:n osavaltion) prioriteetit ovat ja ketkä sille ovat etuoikeutettuja ihmisiä. Tavallisenkin, vielä jotenkuten pärjäilevän kansalaisen on hyvä alkaa suhtautua itseensä sillä tavalla miten valtio meihin suhtautuu, eli me emme ole mitään muuta kuin mielipuolista Matrixia pyörittäviä paristoja.

Ja mitäpä tavallinen kansalainen sitten joutuu paristona pyörittämään? Antaapa Juha Sipilän itse näyttää. Tässä hän tapaa Fahad-poikasen. Fahad on vasta seitsemäntoistavuotias nuorukainen ja tullut Suomeen henkensä kaupalla:


Vai oliko se näin? Lukija on hyvä, ja klikkaa alla olevan kuvan isommaksi:


Niin että ei kai tässä muuta kuin että painukaapas kansalaiset huomennakin töihin ja painakaa hommia kahta ankarammin. Ja muistakaa, että maamme rajojen ulkopuolella on vieläkin kymmeniä, ettei satoja tuhansia Fahadeja, jotka täytyy pelastaa sotaa käyvien Kreikan, Bulgarian, Unkarin, Saksan ja Ruotsin rintamahelvetistä.


Vituttaako? Niin minuakin.

43 kommenttia:

thule kirjoitti...

Kyllä maar vituttaa.

Mutta mitä tässä oikein voi enää tehdä? Alkaa olla henkilökohtaisella tasolla aika lopunajan meininki.

Valtiovalta on menettänyt minun silmissäni kaiken legitimiteettinsä. Omalta osaltani haluaisin mitä pikimmin lopettaa kaikenlaisen verojen maksamisen, millä tätä älyttömyyttä rahoitetaan. Pitää varmaan ottaa loputtili ja ryhtyä tekemään pimeitä hanttihommia.

Kämppä täytyy laittaa myyntiin heti, ennen kuin sen arvo romahtaa ja jäädään loukkuun asuntolainan kanssa.

Tätä maata pyörittävä järjestelmä ei ole minun silmissäni enää suojelemisen arvoinen. Ainakaan se ei ole minun henkeni arvoinen. Täytyy varmaan ryhtyä reservistäkieltäytyjäksi.. eikö joku eroa armeijasta -systeemi ollut olemassa? Sisällissotaa en haluaisi joutua näkemään, mutta ei kyllä ole enää mitään motivaatiota myöskään puolustaa nykysysteemiä miltään ulkoiseltakaan uhalta.

Jännää, miten tehokkasti tuo kulttuurimarxilainen mädätys toimii, vaikka siitä kuinka olisi tietoinen. Kun kansakunnan kulttuuri ja sielu mädätetään, katoaa myös sen tahto puolustaa itseään. "Jos kaikki menee vituiksi, niin paskaaks tässä sitten. Kukin pelastakoon oman perseensä."

Pitääkö suomalaisten lähteä kohta omasta maastaan etsimään jotain järkevämpää asuinpaikkaa? Yritetty on kovasti selvittää viime aikoina, mutta ei oikein tule mieleen sellaista maata, missä asiat olisivat vähänkään pidemmällä aikavälillä yhtään paremmin.

Vai pitääkö tässä paeta perheen kanssa jonnekin korpeen ja perustaa joku oma Suomesta itsenäisyyttä tavoitteleva sissiliike?

On tämä sairasta. Mitä helvettiä voi tehdä ihminen, joka haluaisi vain elää rauhassa, silloin, kun valtiovalta, media ja hyödyllisten, äänekkäiden idioottien laumat ovat väen vängällä ajamassa meitä sotaan?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Itävallan ja Turkin rintamat unhottuivat. ;)

PS. Ehkä tuo ihan pikku-riikkisen mini-pikkuisen sormustimellisen vituttaa täälläkin. ;)

Euvostotaivas kirjoitti...

Kansan luottamus on helppoa menettää, lähes mahdotonta saada takaisin. Sitä laksyä Sipilä & Co ei osaa. Toisen temperamentin maissa palaisi jo kaduilla. Kulttuurieliitin ei parane kuitenkaan luottaa loputtoman kauan väen hidasliikkeisyyteen. Jokin raja oman kansan halveksunnallakin lienee. Miksi ihan väkisin täytyy hakea sitä rajaa?

Strix Senex kirjoitti...

Taisi Sipilä kylvää vaalitappion siemenen joka tulee kantamaan runsasta satoa, ellei hän nopeasti onnistu tekemään korjaavaa liikettä. Tähän astihan kuvio on ollut se, että lehdistö räksyttää ja Sipilä porskuttaa. Vaan nyt tuli kyllä paha kupru. Äänestäjä voi antaa anteeksi monta mokaa mutta ei naiivia hölmöyttä. Ja se, että Sipilä antautuu noin pahasti vedätettäväksi on kyllä naiivia hölmöyttä jos mikään. Sipilä on tainnut langeta siihen vanhaan loukkuun, että hän kuvittelee median edustavan yleistä mielipidettä, mutta onneksi niin ei ole. Median kyky mielipiteiden ohjailuun on jatkuvasti laskenut, jopa nopeammin kuin levikkinumerot. Tätä todistaa esimerkiksi viime vaalien tulos. Media kyllä onnistuu vielä saamaan aikaan lyhytkestoisia mielipidemyrskyjä, mutta niiden kesto on varsin lyhyt ja ne edustavat vain pientä osaa kansasta. Todellisuuden todellisuus on kovasti erilainen kuin median todellisuus ja se ero on jatkuvasti kasvamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Sipilä olisi voinut tarjota tyhjänä olevaa asuntoaan vaikka suomalaisille asunnottomille... ilmeisesti Sipilä tienaa tälla tempauksellaan rahaa. Olen myös kyllästynyt maksamaan veroja ei-mistään; kaikilta muilta leikataan paitsi ns. pakolaisilta. Käsittämätöntä. Mitä tavallinen kansalainen voi tehdä? Hallitus pitäisi pistää uusiksi vaikka enpä tiedä olisiko siitäkään yhtään mitään hyötyä. Rajatarkastukset olisivat helppo keino hillitä tänne tulevia mutta sekään ei näytä kiinnostavan ketään. Kuka tästä pakolaistulvasta hyötyy rahallisesti niin paljon, ettei tulvaa tukita?

Anonyymi kirjoitti...

Vittu kun vituttaa.

Oinomaos kirjoitti...

Tahtomattaan tai ehkä ihan vain tyhmyyttään SPR ja Sipilä antoivat meille namusyötön lapaan. Tästä pitää tehdä maali ja tuulettaa sitä kunnolla! Kannattaa hyödyntää kaikki mahdollisuudet kertoa koko maailmalle siitä, miten maahanmuuttoteollisuus toimii ja miten elinsurffarit valehtelevat valehtemasta päästyään.

Näiden ipakoloisten tarinoissa on karmeita epäloogisuuksia, kuten
- möin taloni ja läksin sotaa karkuun
- sinne jäivät vaimo ja lapset, yhyy
- daesh on julma, tupakkaakaan ei saa polttaa, naisilta katkaisevat kaulan

Kuitenkin käytännössä kaikki nämä tunkevat maihin, joissa perheenyhdistäminen on helppoa. Ei noiden "sotalapsien" perheillä todellisuudessa ole mitään hätää, kuin ihmeen kaupalla perhe ja kaikki 18 lasta ovat "yllättäen" hengissä kun ruvetaan täyttämään perheenyhdistämispapereita.

Media jatkaa valehteluaan siitä, ettei kuntien mielipiteillä ole mitään merkitystä ja että VOK:in perustaminen muka lain mukaan olisi SPR:lle ilmoitusluontoinen asia. Ei ole, tässä tämänaamuisia avautumisiani.

Poltetun maan taktiikkaan en aivan vielä ryhdy, tässä vaiheessa meneillään on vasta "poltetut päreet" -vaihe. Stalinistisen muumimamman aikana aloitettu yhteiskuntamme mädättäminen on nyt saavuttanut sen vaiheen, että nyt oikeasti kyräillään naapuria ja mietitään, onko se puolesta vai vastaan. Tämähän oli ja on demlan ja muiden stalinistien tavoitekin: saada suomalaiset keskenään tappelemaan. Läiskitään mieluummin turpaan noita stalinisteja, sopivan määrän iskuja saatuaan ne vapaaehtoisesti mennevät samoihin merikontteihin joihin pakkaamme "sotalapsia" suuntana esimerkiksi Ruotsi.

Naapurisi ei ole vihollisesi, Demla ja muut stalinistit ovat. Taistellaan, veljet, ajetaan nuo maanpetturit pois täältä!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thulelle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Euvostotaivaalle, Strix Senexille ja Ano1:lle, Ano2:lle ja Oinomaokselle & kiitos kommenteistanne. Noin yleensä ottaen voisi todeta, että tällä kertaa ei kustu pelkästään suomalaisten muroihin, vaan lörötettiin ihan häpeilemättä päin naamaa.

Thule: Ajattellen valtiovallasta samoin kuin sinä. Sinänsä, enhän minä veroja voi kiertää, koska julkishallinnon palveluksessa itse olen, mutta ainahan jos jotain remontin tai muun tarvetta on, niin teetän sen jatkossa verokirjan ulkopuolella. Kämppä meillä on onneksi oma ja jo maksettu ja sijaitsee kaukana rikastetuilta alueilta. En tiedä sitten, ovatko scifi-mielessä kirjoittamani vapaavyöhykkeet yksi vaihtoehto. Mahdollista. Toinen mahdollisuus kun on elää Matrixissa paristona.

VNV: Joo, nää pari rintamaa unohtui myös. Voisin todeta, että sellaista alkeellisen lievää kevytvitutusta täälläkin podetaan, mutta ihan vähän vaan.

Euvostotaivas: Niin on. Sipilän kohdalla vaan tulee mieleen, että onko äijä niin uskomattoman naiivi, että ei edes usko kusetuksen mahdollisuuteen. Voi todeta, että Suomi siirtyi itsenäisyydestä takaisin autonomiaan vuonna 1995 ja nyt ollaan siirtymässä sortovuosiin. Ja viime kerrallakin sortovuosien jälkeen ei mennyt pitkään, kun asioita ei ratkaistu enää puhumalla.

Strix Senex: Sinänsä mediahan on pyrkinyt pimittämään asian. Valtamedian puolella eihän tätä ole kommentoinut kuin Turun Sanomat, joka sekin vaan totesi, että jätkä tykkää pornosta ja Teksasin moottorisahamurhaajasta ja sehän on ihan tavallista ton ikäiselle. Jotain pientä jäi mainitsematta. MTV3 poisti videon jo hyvän aikaa sitten. Sinänsä vaalitappiota kylvää myös Soini olemalla niin kuin ongelmaa ei olisikaan. Olen noin n kertaa sanonut, että olen tukenut persuja Soinista huolimatta, en Soinin vuoksi.

Ano1: Dublinin sopimus sallisi meille sen, että tulijat voitaisiin palauttaa huuthelvettiin. Ja Schengeninkin sopimuksen perusidea on se, että EU:n ulkoraja pitää, joten senkin perusteet ovat menneet nurin.

Ano2: Et taatusti ole ainoa.

Oinomaos: Kaiken kaikkiaan totta. Naapurini ei ole viholliseni. Se on se – kuitenkin pieni – kansanosa, jolle on varattu ääni mediaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys,

Vaikka tällaisia härskejä shoppailijoita paljastuisi kuinka paljon lisää, ei sillä ole mitään käytännön merkitystä poliitikkojen/virkamiesten, saati sitten median, toimiin. Eilen ja tänään näyttäisi etenkin keltaisen lehdistön ja YLEn toimesta saavutetun uuden mokutushuipun, mutta eiköhän tuokin "ennätys" rikkoudu viikossa. Pelkästään maahanmuuttoa hehkuttavia, yksittäisiä erikoisosaajia jalustallenostavia tai surkeita ihmiskohtailoita nyyhkiviä juttuja riittää. Olipahan hammaskalustonsa takia perheensä uhrannut mieskin saanyt jälleen palstatilaa.

Mutta ei tällaisten paljastusten leviäminen turhaa ole. Nämä saa tehokkaasti ihmisiä avaamaan silmiään todellisuudelle ja olen huomannut omassa lähipiirissä nopeasti ja tehokkaasti leviävää nuivistumista. Ihmiset kyllä ajan mittaan huomaavat kuka heidän muroihinsa kusee, tovottavasti ei vain ole siinä vaiheessa myöhäistä...

Vrka

Anonyymi kirjoitti...

Hyi sinua Yrjö. Juuri pääsi arvostettu sisäministerimme kertomasta, että tulijoiden motiivien arvailu on rasismia. Minkä siinä Sipiläkään voi kuin nyökytellä? Varmaan tuo pätee myös turvapaikkahakemuksia käsitteleviä virkahenkilöitä?
Toisaalta, Sipilän vierailuhan sujui paljon paremmin kuin naapurimaassa taannoin, kun sikäläinen tulija ilmaisi oikeutettua tuohtumustaan konkreettisemmin:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015032319408534_ul.shtml

No siis oikeasti. Tuo Matrix- vertaus on loistava! Mutta mietin sitä, että taitaa tuolla vokissa olla salanuiva työntekijä. Eihän tuollaiseen tilanteeseen kai haastateltavaa ihan jonosta nykäistä. Heppuhan kertoi olleensa siellä 6 pv, kyllä siinä ajassa suurimmat kusettajat huomaa ellei ole ihan sokea.
No kyllähän tuo sekä vituttaa että pelottaa. Mutta toisaalta on jo pitänyt vaihtaa popcornit porkkanalastuihin, kun paino nousee liikaa.

-koppelo

P.S. tuossa captcha- jutussa "I´m not a robot" on minulla jotain häikkää. Varmaan neljä kertaa yritin, kertoi että an broblem occurred tai jotain. Ja hitto, nyt kun rupesin lisäämään tätä, se vaatii taas uutta verifikointia. Saas kattoo.

Anonyymi kirjoitti...

Se käenpoika joka koviten huutaa voittaa, saa ottovanhempiensa huomion, potkii muut munat ja poikaset pesästä ja tultuaan aikuiseksi etsii partnerin, lisääntyy ja jatkaa voittokulkuaan. Vahvimman laki jyllää.

Yhteiskunnan nro 1 oikeutus olemassaololleen on sen omien kansalaisten turvallisuus ja suojelu. Se oikeuttaa lainsäädännön ja veronkannon. Kun yhteiskunta ei noudata tätä sopimusta, lakkaa sen kansalaistenkin velvollisuudet ylläpitää systeemiä.

-Tvälups-

Jk SHTF tilanteessa nämä suvakkirääpäleet ovat ensimmäisinä huutamassa apua noita holhottaviaan vastaan. Arvatkaa nakkaanko paskaakaan..?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vrkalle ja Koppelolle & kiitos kommenteistanne.

Vrka: Tässä asiassa olet valitettavan oikeassa. Näen itse, että ainoa tapa, mitä meillä on taistella vastaan on levittää vaihtoehtoisen median kautta mahdollisimman paljon tietoa siitä, mitä media pimittää. Sillä isketään siihen ainoaan asiaan, millä mediaan voi vaikutta eli uskottavuuteen ja sitä kautta lompakkoon. Uskottavuuden puutehan ei toimittajia sinänsä haittaa, sillä nehän kirjoittavat muutenkin juttuja vain toisilleen, mutta sitä kautta on edessä YT-neuvottelujen peikko. Ei tänään, ei huomenna, mutta ehkä tuonnempana. Mutta vain, jos emme lopeta.

Koppelo: Hyi minua. Revin juuri ihokkaani ja kommenttini kirjoitettuani suoritan katumusharjoitukset. Linkittämässäsi uutisessa oli muuten se legendaarinen ja välttämätön eli: ” Johansson uskoo, että kyse on yksittäisestä tapahtumasta”. Kuinka monta yksittäistä tapausta voi olla, ettei kyseessä enää ole yksittäinen tapaus. En tiedä, oliko kyseessä salanuiva, mutta joku minua aktiivisempi voisi tutkia näitten viattomien maahanmuuttajien nimiä ja kaivella vähän tarkemminkin heidän esiintymistä tuolla facebookissa ja sosiaalisessa mediassa yleensä. En nimittäin usko, että tämä kyseinen heppu on ”yksittäistapaus”. Pahoittelen tuota bloggeria. Se temppuilee aika ajoin.

Anonyymi kirjoitti...

Sanon sen laulun sanoin:

https://www.youtube.com/watch?v=QeflkGgu2V4

HMP: Vainolaista Vastaan

[Music: Leikkainen/Palm, Lyrics: Romppainen]

Jossain vieras sijaa antaa
Täällä sopukin kaunaa kantaa
Sitä virhettä koskaan unohda en
Kun luulin saaneeni tulesta veljen

Tähystäjä kukkulalta
näkee tulipaloja
Vanhoista sovuista kerralla tulee
pelkkiä variksenvaloja

Viesti vääjäämättä kiirii
joka pirttiin sekä kotaan
Pahoissa aikeissa vieraita tulee
ja sehän tietää sotaa

Tämä maasto on hurjia vaaroja täynnä
Tervetuloa vain helvetin kuuseen
Kurkottelet korkealle, varaudupa käymään
Haudan syleilyyn, ikuisuuteen

Verikoirat kintereillä
tuntemattomilla teillä
Vainolaiset painelevat karkuun
Levoton koski pauhaa,
meille se henkii rauhaa
Sotasaaliit suljemme arkkuun
---

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Joko Sipilä on epätavallisen tyhmä tai hänellä on ns. oma lehmä ojassa. Kuka sen tietää, kuinka paljon Sipilän klaanin rahoja on sijoitettu vastaanottokeskuksille sopiviin tiloihin? Käytöstä poistettuja kouluja, varuskuntia jne. Jonkun pöytälaatikkofirman kautta ostettuja...

Juha kirjoitti...

Täytyypi sanoa, että PM tarjouksellaan näytti, että suvaitsevaisto on tosissaan! Ei pelkkää sanahelinää ja maksujen kohottamista, vaan myös henk. koht. konkretiaa. Olen perin juurin hämmästynyt - itse asiassahan, vapaassa maassahan saat majoittaa nurkiisi muita ihmisiä jos siltä tuntuu. Joten sanoista toimeen, ja hankkimaan etnistä värinää kotiin, jos sitä on vailla. Sitä tuntuisi olevan nyt tarjolla ja runsaasti.

Anonyymi kirjoitti...

Olikohan se "13th Floor" se elokuva,jossa koko nykyinen maailmankaikkeus olikin älykkäiden olentojen tietokonepeli.Taitaa ollakin totta,sillä nyt tähän peliin on tullut virus,joku Islamworm.exe,eli arvoisat älylliset olennot-olkaa hyvät ja vetäkää töpseli seinästä...
Siis,eihän tää touhu voi todellistakaan olla!Tohon eliitin kuseen,jota naamalle ruiskivat,alkaa jo tukehtua.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Me sitten ollaan turvallisuusuhka.... sano.... piti tämäkin päivä elää että aluehallinnon korkein viranomainen käskee päivittämään valmiussuunnitelmat meikäläisen takia....

"– Jos valmiussuunnitelmat eivät ole ajan tasalla, on nyt korkea aika päivittää ne. Suurinta riskiä eivät kuitenkaan muodosta maahanmuuttajat, vaan meidän suomalaisten kyky mukautua uuteen tilaisuuteen." Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylijohtaja Minna Karhunen, Kokoomus


http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/316087-nama-suomalaiset-ovat-suurin-riski-viranomaiselta-varoitus-turvapaikkakriisissa

Anonyymi kirjoitti...

Ainkain VK.comin puolella tää Fahad väittää olevansa melkeen 20 vuotias... http://vk.com/id229555246

Anonyymi kirjoitti...

Vittu!
Valtio säästöohjelman takia menee virka alta. Alueen pitää säästää 6 milliä ja se tarkoittaa 2-3 yksikön alasajoa. Samaan aikaan toisaalla... perkele.
Onneksi on virkamiehellä täydet höperölisät eli lomaa riittää ja lähdemme taas Naruskaan viikoksi. Ei perkele kuulu puhelin eikä netti yletä... pälli meinaa levitä tätä touhua katsoessa ja minä olen sentään selvinnyt erosta ja muusta paskasta mitä maailma heittää.
Ensiviikolla kairassa soi haukku ja luodikko.

LW kirjoitti...

Orvon motiivikommentti oli todellakin legendaarinen, ihan samaa luokkaa Thorsin "sharia on islamin vastainen" -heiton kanssa. Siis minähän periaatteessa ymmärrän erittäin hyvin näiden maahantulijoiden motiiveja. Jos olisin joku senegalilainen nuori mies vailla tulevaisuutta, tai libanonilaisen pakolaisleirin rupiseen telttamajoitukseen paennut syyrialainen, niin totta kai Eurooppa näyttää houkuttelevalta. Itsekin hyvin mahdollisesti yrittäisin, jos saisin jotenkin raavittua rahat kasaan. Funtsisin, että toki omaa maata pitäisi rakentaa, mutta ei se oikein ole mahdollista ilman mitään käsitystä yhteisestä hyvästä, ja kyllähän sitä pitäisi puolustaa, mutta al-Assad ei nappaa sen enempää kuin Jaysh al-Fatah, Daeshista puhumattakaan. Eli tässä tapauksessa keskittyisin huolehtimaan omasta edusta, ottaisin sen prosentin riskin hukkumisesta ja perillä kertoisin tädeille sellaisen nyyhkytarinan, että oksat pois.

Ja tämän sanominen on sitten rasismia? No, mikäs toisaalta nykyään ei ole. Kun en näe raavaita länsiafrikkalaisia miehiä täynnä olevassa veneessä niitä surusilmäisiä pikku pakolaislapsia, joiden rasistipersut haluavat hukkuvan Välimereen puhtaasti ilkeyttään, niin silkkaa pahuuttahan se. Ja kun kaiken päätteeksi en ole edes sitä mieltä, että kun minun ihmisoikeuksiini ei kuulu matkustaa toiselle puolelle maailmaa ja elää siellä paikallisten rahoilla ynisten lehdissä, miten kämpässä ei ole saunaa, ei sama toimi toisinkaan päin, niin kaipa se tekee minusta kivenkovan rasistin, fasistin ja sadistin.

Tulis talvi ja tappais politiikot.

Anonyymi kirjoitti...

Prkl repeää sydän raivosta mutta sopii miettiä moista uskontokulttuuria jossa omien jälkeläisten arvo on tämä (veneestä laidan yli roikottaminen on vielä pientä):
https://video-ams2-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xtf1/v/t42.1790-2/10948609_1552258151692773_961123718_n.mp4?efg=eyJybHIiOjM2OSwicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoibGVnYWN5X3NkIn0%3D&rl=369&vabr=205&oh=26009a6e8980cc35b2a13cdc105ffe03&oe=55EDDC9B

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Kuten LW sanoi on ymmärrettävää, että paskasta maasta haluaa kaikki pois varsinkin jos muualla saa elää ilmaiseksi. Ei se kuitenkaan tarkoita sitä, että muilla olisi velvollisuutta tällaisia ottaa vastaan.

Luulisi tämän olevan selvää, mutta ei. Juuri tuli facebookissa vastaan kuva miehestä joka itkien toi lastaan rantaan ja sitten seuraava jossa jo naureskeltiin Saksassa. Mutta eipä tarvitse minun sanoa kaveria elintasopakolaiseksi kun se todetaan heti tekstissä ja vieläpä hyvänä asiana.

"Share if you agree that every refugee family fleeing from violence and poverty should be allowed to have a safe and happy life in Europe."

Eli ei muuta kuin kaikki köyhyydestä kärsivät vaan meille, kyllä Eurooppa maksaa. Taidan riipaista kovan kännin.

Anonyymi kirjoitti...

Joka puolella näkyy miten paine kasvaa.Jos päättäjät eivät olisi eristäytyneet kuplaansa, huomaisivat he miten panssariovet pullistuvat sisään päin. Se ei lie laupias samarialainen, joska siellä on tulossa tervehtimään, pahaa luulen. Suuresti ihmettelen miksi tilanne päästetään tällaiseksi tahallisilla provokaatioilla.

Anonyymi kirjoitti...

Erittäin napakasti vituttaaaaaaa...
Suomen päättäjät ovat menettäneet vähäisenkin järkensä.
Jumalauta, nyt alkaa oikeasti pelottaa, että mitä tästä hulluudesta koituu.
Montakohan Isis-heppua on jo tullut nauttimaan lihapatojen ääreen ja kelpo päivärahoille?
Ehkäpä Sipilänkin kämpästä tulee jonkun sortin värväystoimisto uskonsotureille.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo "vainolaista vastaan" oli hyvä. Itse piti etsiä tämä Sonata Arcitcan biisi kun muistui mieleen, sopii hienosti tämänpäiväisiin epäuskoisiin tunnelmiin. Kakon kryptiset sanoitukset antavat tilaa tulkinnoille, tämä ainakin jotenkin liittyy myös susiin, bändin toteemieläimeen. Mutta tämän myötä terveisiä valtaapitäville.

https://www.youtube.com/watch?v=EkM-t8-pffk

Kestää 6 minuuttia.

-koppelo

Anonyymi kirjoitti...

Tuntuu kuin kuukaudessa olisi koko eurooppa menettänyt järkensä. Jos en olisi köyhä opiskelija, alkaisin varautua säilykkeillä, vedellä ja ensiaputarpeilla, sillä taitaa olla kovat ajat pian edessä.

-VH

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle, Yhel Turkkulaasel, Juhalle, Veskulle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, LW:lle, Ano5:lle, Keski-ikäiselle pikkupojalle, Ano6:lle, Ano7:lle, Koppelolle ja VH:lle & kiitos linkeistä.

Taisteluvälineupseeri: Meni meillä aiemmin päivällä näemmä kommentit ristiin. Kyllä muuten minunkin mielestäni yhteiskunta on nyt selkeästi sanoutunut ilmi kansalaistensa turvallisuudesta. Tuosta SHTF-tilanteesta on Keskisuomalaisessa hyvin sopiva mielipidekirjoitus, jossa mamma meuhkaa, että ”kukaan nainen ei tarvitse rasistia suojakseen”:

http://www.ksml.fi/mielipide/kolumnit/kukaan-nainen-ei-tarvitse-rasistia-suojakseen/2121534

Mitenkä minä vähän luulen, että jos nainen joutuu itse henkilökohtaisen rikastuksen kohteeksi, niin siinä tilanteessa saattaisi se rasisti kelvata hyvinkin?

Ano1 & Koppelo: Kiitos lauluista ja linkeistä.

Yks Turkkulaanen: Käsittääkseni Sipilä tienasi paskalaista hyvät hillot. Sinänsä henkilökohtaisen typeryyden ja sinisilmäisyyden merkitystä ei voi koskaan aliarvioida.

Juha: En tiedä, kuvitteliko Sipilä tekevänsä jonkun täsmäiskun rasismia vastaan, vai luuliko hän vain keräävänsä poliittisia irtopisteitä, ja kun hän teki sen näin ”pyhässä” asiassa, niin luuli vielä, että eihän tuosta seuraa kuin selkääntaputtelua. Mutta etnistä värinää on kyllä tarjolla. Kotimaiset kodittomat saavat edelleenkin odottaa.

Vesku: Muistan tuon leffan itsekin. Eikös siinä ollut tunnusmusiikkina HIMin Join Me? Virus on tähänkin peliin tullut. Näkisin, että se istutettin jo 1960-luvulla, alkoi monistaa itseään 1990-luvulla ja saavuttanut kriittisen pisteensä nykypäivänä.

Ano2: Tuo linkittämäsi juttu on ehkä päivän hälyttävin uutinen. Uhka on siis viranomaisten mielestä olemassa ja siihen tulee varautua. Mutta uhka ei ole haittamaahanmuutto, vaan ne tavalliset suomalaiset. Jotka muuten elättävät sen viranomaiskoneistonkin. Scifin puolelle menee.

Ano3: Joo, eikä kuvamateriaalin puolesta kaverin matkalla Suomeen ole muutenkaan kärsimysten malja kovin kukkuroillaan ollut…

Ano4: Jep. Suorittavalta taholta karsitan ja muuhun priorisoidaan. Toivottelen sinulle oikein antoisaa reissua sinne Naruskaan ja hyviä lintukelejä.

LW: Aivan totta. Tähän sopii taas kerran se vanha sananlasku eli ”ei ole tyhmä se, joka pyytää, vaan se, joka maksaa”. Ja nyt on vielä tulleet ne uuden sukupolven tyhmät, jotka ovat valmiita maksamaan loputtomasti ja loputtomalle porukalle. Tai no, siis maksattamaan muilla. Ja tämän typerysporukan mukaan määritellään nykyisin inhimillinen hyvyys.

Ano5: Kehno, linkki ei aukea. Olisko poistettu?

Keski-ikäinen pikkupoika: Niin maksaa, eikä muista, että se muuttuu siinä ajan yötä kehitysmaaksi itsekin. Ja sitten kun aletaan nollasta jakamaan kaikille, niin vähiin jää. Saattaapa olla, että vapaitten alettua saatan minäkin hiukka törpötellä.

Ano6: Hurjinta lienee, että provokaatioitten tekijät eivät itse tajua tekevänsä provokaatioita.

Ano7: En tiedä montako ISIS-heppua on tuossa kyydissä tullut, mutta varmaa on, että niitä on tullut, eivätkä ne ole tulleet tänne pelaamaan pleikkarilla.

VH: Kyllä. Tämä on ollut aivan käsittämätön kuukausi. Ei ehkä huono idea ollenkaan tuo varustautuminen. Meillähän on muuten yleensä kotona kuivamuonaa ja säilykkeitä pariksikin kuukaudeksi.

Becker kirjoitti...

Minäkin olin ollut vakaasti sitä mieltä, että Pohjolan älyttömin pääministeri on Ruotsin Stefan Löfven, mutta nyt täytynee kyllä pistää tämä uusi tilanne pohdintaan.
Löfvenistä tiedettiin jo alunperin millä älyllisellä tasolla äijä häärää, mutta Sipilästä odotetttiin sentään jonkinlaista "Uutta Messiasta" tämän kuihtuvan Suomen pelastajaksi. ja nyt äijä kämmäsi oikein totaalisesti.
"Kepu pettää aina" slogania olen pitänyt vähän tuollaisena vastustajien mollauksena, mutta jumaliste, sehän tosiaan on näin.
Ja entäs sitten Soini? On kovin hiljaista, kovin hiljaista. Ensi vaaleista tulee mielenkiintoiset, jos sellaisia enään Suomessa järjestetään. Ja jos ketään enään äänestäminen jaksaa kiinnostaa.
Mistähän muuten lie, että nykyjään nuo omituisimmat lausunnot nykyjään kuulee Kokoomuksen "kansanedustajien" suusta. Niinkuin tuo kansalaisten uhka yhteiskunta rauhalle. Toisaalta jos tilanne alkaa mennä vakavaksi, niin ehkäpä yhteiskuntarauha saattaa ollakkin katkolla, mutta luulen että silloin siihen ei enään riitä paria bussillista poliiseja.

Tässä muutama kuukausi sitten on kirjoiteltu blogeihin tyyliin, että mitä jos, tai jos kävisi niin että, tai joutuisimme suojautumaan, tai että mitä jos kansalaisilta kerättäisiin aseet jne.
Huomaamme yhtäkkiä, että jumalauta, jossittelusta onkin tullut nykyhetkeä.
Ehkä pikkuisen vituttaa, että tää koko soppa kehittyi niin hetkessä. Kansa yllätettiin ns.housut kintuissa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Siltä varalta, että "tietokonevirhe" syö tuon AVI-uutisen kyselyn niin n. 02:00 tilanne on:
"Onko avin analyysi tilanteesta oikea?
- ääniä 3510
- EI 93% (3254)
- Kyllä 9% ( 305)"

PS. Muistakka poja sitte jos satutta häiritsemään jotain rikastushetkeä, notta kelepaako rassistin apu?
Lähde: http://www.ksml.fi/mielipide/kolumnit/kukaan-nainen-ei-tarvitse-rasistia-suojakseen/2121534

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Voi todeta, että kepu pettää omansakin. Kepu sai ääniä tällä kertaa niiltä ns. ihmeitä odottavilta. Kieltämättä Sipilä melkoisen ihmeen järjestikin, mutta ei kylläkään ihan sellaista, mitä oltaisiin ehkä toivottu. Soini taas puhuu niin kovin, kovin ympäripyöreitä. Persuissa olisi pakko herätä tajuamaan se, että ennen vuotta 2019 se on ainoa sakki, joka edes voi yrittää panna hanttiin. Ja tällä menolla vuonna 2019 Suomi on aivan toinen maa kuin nyt.

Kyllähän meidät yllätettiin housut kintuissa. Mutta ensimmäistäkään asetta ei ole kerätty. Ja vaikka poliisin toimistoportaat olisivat kuinka utopian kannattajia, niin sielläkin tajutaan, että keräämättähän ne jää. Vaikea kerätä sellaista, mikä on kadonnut.

VNV: Kiitos, kun otit lukeman talteen. Minä saatan palata aiheeseen vielä myöhemmin. Tuosta linkistä oli jo ylempänä hieman mainintaa, ja veikkaan, että mikäli kyseinen nainen joutuisi rikastuksen uhriksi, miesapu kelpaisi kyllä rasistiltakin.

Sandscorpion kirjoitti...

Itseäni Sipilän tempaus ei oikeastaan yllättänyt. Muistaakseni hän vaalien alla sanoi, että valtaan päästyään Kepu tuo kakkosoluet kauppoihin, ja pyörsi puheensa heti, kun kansa älähti.

Sen ja tämän uuden tapauksen myötä minulle on muodostunut kuva tyypistä, joka tekee, sanoo ja ajattelee juuri niin kuin uskoo kansan haluavan, mutta jolla ei ole kansan haluista muuta käsitystä kuin se, mitä lehtien kolumneista lukee.

Median perusteella kansa joitain yksittäisiä rasisteja lukuunottamatta todellakin tuntuu haluavan kaikki maailman hätää kärsivät Suomeen, ja varsinkin ollaan kyselty, miten jokainen yksittäinen kansalainen voisi kantaa kortensa kekoon auttaakseen. Sipilä vastaa kutsuun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sandscorpion. Nyt kun tuota kommenttiasi päässäni puntaroin, niin uskonpa sinun olevan hyvin lähellä villakoiran ydintä. Ja se on hyvin pelottavaa siinä mielessä, että siinä päädytään johtopäätökseen, että pääministerimme ajattelua ohjaavat lukion maailmantuskaa kärsivän ekaluokkalaisen tasolle ikuisesti jämähtäneet median edustajat.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tämä vituttaa.

En ole itseäni mitenkään erityisen nuivana pitänyt, mutta kyllä viimeistään nyt lähikuukausina avat suomut pudonneet silmiltä erityisesti median yksipuolisen agendan osalta.

Olen tässä vähän kuulostellut tuttavapiirini ajatuksia menneillään olevasta tilanteesta eikä toistaiseksi ole ensimmäistäkään vastaan tullut jonka mielestä vallitseva kehitys olisi jotenkin hyvä juttu. Median ilmoituksen perusteella taas koko kansassa on vain tättähääriä, jotka ovat yhtä mieltä siitä että Suomen tie on monikulttuurinen paratiisi. Joku tässä nyt ei täsmää.

Persuilta nyt en mitään ihmeitä ole koskaan osannut odottaa, mutta en nyt kyllä olisi ihan nykyisen tasoista munattomuuttakaan arvannut näkeväni. Tässä olisi nyt vaikkapa Suomidemokraateille markkinarako, tosin oma uskoni demokratiaan on kyllä jo mennyt. Alkaa olla toisten keinojen aika. Mediasta on hyvä aloittaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano, ja tervetuloa tänne voiman pimeälle puolelle. Jaan tunteesi. Itse näen, että me pienet, merkityksettömät nobodyt emme pysty vaikuttamaan poliitikkoihin. Mutta tämän vaihtoehtoisen median kautta me pystymme pienillä potkuilla kukin tahollamme potkimaan valtamediaa munille ja heikentämään sen asemaa. Ja valtamedia taas vaikuttaa poliitikkohin. Toinen konsti on taas tietysti lähteä pyssysille, mutta sitä koko tämä kansallismielinen vaihtoehtomedia rintama on pyrkinyt välttämään ja toiminut nimenomaan sen puolesta, ettei sitä tarvitsisi tapahtua. Hirveintä on, että valtakoneistomme taas toimii sen vaihtoehdon puolesta, vaikkei se ressukka itse tajua sitä tekevänsä. Jos maltillinen ja sanallinen vastarinta tukahdutetaan, niin mitä jää jäljelle?

Roope kirjoitti...

Moi.

Kertokaa sitten minullekin, kun selviää, mitä helvettiä äsken oikeasti tapahtui.

Anonyymi kirjoitti...

Jep,juuri sama leffa,itseasiassa oli jopa parempi kuin odotin,eikä vähiten tuon yllätyksellisen lopun vuoksi.
Tämä todellisuus se vaan etenee vapaassa pudotuksessa kohti kuilun pohjaa.Nyt on vissiin Erkki Liikanen(SDP) lahjoittanut kuukauden tulonsa SPRn pakolaistoimintaan.Kunnon nokittelua,kun on partalapset kyseessä.Samaan aikaan odottelemme jo seuraavia leikkauksia suomalaisten tukiin ja toimeentuloon,Veikkaus voisi pistää tulosvetoon kohteeksi:eläkkeistä leikataan ensi vuonna 1:0-2%,2:2-3%,3:3-5%,4:yli5% ja voittajavetoon:mikä kunta saa ensivuonna eniten rikastusta:Helsinki,Turku,Oulu,Vantaa,Muu mannersuomalainen kunta,Ahvenanmaalainen kunta.Ahvenanmaalaiskunnan kerroin pyörisi varmaan luokassa200 000-1000000.
Arkkipiispan möläytys muslimi-invaasion puolesta on saanut porukan lähtemään taas kirkosta kiihtyvään tahtiin,Mäkiseltä loppuu palkkansa maksajat,mutta se ei estä syytämästä kirkon rahoja musulmaanien hyysäämiseen ja suurmoskeijan tukemiseen.Islamhan ei ole kansainvaellusta hyväksikäyttäen levittäytymässä Eurooppaan:Saudit eivät ota muslimipakolaisia omaan maahansa,vaan tukevat pakolaisia Saksassa vaatimattomasti rahoittamalla 200(!) moskeijaa.Onneksi meillä päättäjät tajuavat tilanteen ajoissa ja rupeavat tarkemmin valikoimaan tulijat....eikun perkele,toi viimenen lause olikin unta.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Ei me lähdetä pyssysille. Sitä meiltä odotetaan ja kieli pitkällä kaivataan.
Pyssyprovokaatio on asia jonka saa aloittaa vastapuoli ja saavat mellastaa oman aikansa suvaikkiensa parissa. Mittee se meille kuuluu? En halua rasismillani teitä tahrata koska näin olette halunne ilmaisseet olevan. Mutta kun jihad-terot eksyvät voitonriemussaan näille hurjille vaaroille niin tervetuloa vain helvetin kuuseen...

Tässä maassa on yli miljoona peruskoulutettua reservistiä. Se miten sotavaltio älyttömyydessään vahvuuksia supistaa ei muuta tosiasiaa ettei ne taidot minnekään katoa vaikka ruosteessa voivat ollakin. Lisäksi älkää koskaan aliarvioiko tahdon merkitystä, sen Stalinkin oppi ja jatkokurssitettiin viime rähinöissä.

Antaapa isis/isil/tms tulla ja tunkeutua. Virkamieskunnassakin on vielä sen verran maalaisjärkeä (itsesuojeluvaistoa) jäljellä etteivät ne ala meitä tavan pulliaisia jahdata/lahdata vaikka valtaapitävät näin voivat määrätäkin.

Ans kattoo ny. Nyt on se korkein aika varustautua sen pahan päivän varalle.

-Tvälups-

Ghettomaksaja kirjoitti...

Sen sijaan että oltaisiin säästetty miljardikaupalla laittamalla rajavalvonta kuntoon ja pakoloiset takaisin tehtiinkin kunnon vuorotyöläisten vyönkiristyspaketti. Nyt kyllä Soini tarjoili SDP:lle vuosisadan tilaisuuden voittaa duunareiden äänet takaisin. Jos Rinne ei tätä kykene hyödyntämään vähintään parin prosenttiyksikön kannatuksen nousuna niin saa olla todellinen tampio. Vai että oikein "tavoitteena on että työt tehtäisiin jo työviikolla ja ylityö vähenee, jolloin vähennetään työuupumusta". Missä maailmassa nuo poliitikot oikein elävät?

Ensinnäkin, minä en tunne yhtään ihmistä joka voisi halutessaan mennä sunnuntaisin tekemään tuplapalkalla sellaisen työn, minkä voi tehdä viikollakin. Tällaisen homman stoppaa nimittäin saman tien työnantaja. Kyllä silloin sunnuntaisin ovat töissä tasan kaksi ryhmää: a) teollisuustyöläiset, jotka painavat raskasta kolmivuorotyötä ja tahkoavat Suomelle vientituloja sekä b) terveydenhoidon, järjestyksenpidon ja kunnossapidon ihmiset, jotka ovat töissä siksi että yhteiskunta ei ajautuisi kaaokseen. Näistä ryhmä b on sen verran surkeasti peruspalkattua sakkia, että he ovat lisänsä ansainneet ja a-ryhmäläisten kuuluukin saada vähän parempaa liksaa, koska he ovat ainoita jotka tuovat tähän maahan rahaa.

Ja mitenkäs se työuupumus sitten? Elinkustannukset nousevat koko ajan ja palkka pienenee, joten pärjätäkseen niitä ylitöitä pitää tehdä entistä enemmän. Onneksi niitä tulee kyllä riittämään, koska ylitöiden teettäminen muuttuu työnantajalle halvemmaksi, jolloin työväkeä voi irtisanoa hieman lisää ja kiristää ruuvia aina tarvittaessa. Kyllä maksettavana olevat asuntolainat pitävät huolen siitä että tekijöitä riittää, vaikka olisikin vapaaehtoista.

Ennustan myös, että sairauspoissaolot eivät todellisuudessa vähene. Ne ketkä ovat oikeasti todella kipeänä (tai vaan härskeimpiä kusettajia) ottavat pisimmän mahdollisen saikun "samaan hintaan" ja ne ketkä eivät ole täysin sängynpohjakunnossa raahautuvat väkisin töihin tartuttamaan kollegat.

Vähissä on ilonaiheet tässä muutoksessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Roopelle, Veskulle, Taisteluvälineupseerille ja Ghettomaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Roope: Oletan, että tarkoitat jutun aihetta etkä jotain tässä keskusteluketjussa. Itse olen muuten päätynyt siihen näkemykseen, että puolet siitä porukasta joka haluaa raijata tänne kehitysmaalaisia on oikeasti niin tolkuttoman tyhmiä, ettei tajua tulevansa kusetetuksi ja toinen puoli taas haluaa niitä vain siksi, että tietävät asian vituttavan kansallismielisiä tavallisia ihmisiä ja näin asia ruokkii heidän egoaan.

Vesku: Se, että E. Liikanen antoi rahansa juuri SPR:lle on varsin kuvaavaa. Eikös se pulaaki ollut pitkälle vastuussa siitä ensimmäisestä mamutyperyydestä korjatessaan pankrottia lähestyvää tilaansa silloin 25 vuotta sitten? Nää leikkaukset ärsyttävät eniten juuri siksi, että niissä säästetty raha poltetaan sitten välittömästi siinä, kun kuskataan tänne i-pakolaisia (ja rintahauispellepakolaisia, niin kuin tätä kyseistä veijaria on useassa lähteessä kutsuttu). Tylysti sanottuna muuten voisin todeta, että saudit ovat fiksuja. Ne kun ovat itse arabeja ja tietävät minkälaisia arabit ovat, niin ne ovat tehneet johtopäätöksen, etteivät halua lisää arabeja.

Taisteluvälineupseeri: Ei lähdetä niin. Mutta jos joku toinen aloittaa, niin puolustaudutaan. Asia on juuri niin kuin totesit. Ja suomalaisilla on se puoli, että me osaamme toimia organisoidusti. Niin hyvässä kuin pahassa.

Ghettomaksaja: Niin kuin tuossa Veskulle totesinkin, niin nämä säästöt ovat siihen nähden täysin naurettavia, että ne palavat maahantunkeutujien elättämiseen. Jos nämä säästöt olisivat olleet osa suurempaa prosessia, jossa lopetettaisiin elintasomaahanmuutto ja alettaisiin purkaa hallintohimmeliä ja akateemista suojatyöpaikkajärjestelmää, niin olisin todennut että ok, olen mukana talkoissa.

Minähän laitospuolen sosiaalipiipertäjänä kuulun tuohon sakkiin b. Laitokset kun toimivat 24/7/365. Vaikuttaa siltä, että meidän maisterisjätkämme ei taida hahmottaa sitä, mitä on vuorotyö.

Anonyymi kirjoitti...

Kun tuossa tekstissä oli tuo leffaviittaus The Matrixiin, niin toinen elokuva mikä tavallaan peilaa tätä tilannetta on Tim Burtonin Mars Hyökkää. Elokuvassahan eräs kenraali alusta asti pitää marsilaisten tuloa invaasiona, mutta "suvakit" vaientavat soraäänet, vielä sen jälkeenkin kun marsilaisten hyökkäys on jo ilmiselvä. Kyseessähän on siis satiiri, mutta hymyilytti kun huomasi miten paljon yhtäläisyyksiä siinä oli "pakolaiskriisiin". Elokuvassahan on muuten aika tolkuttoman kova näyttelijäkaarti.

VH

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, VH. Itse asiassa nyt kun leffaa muistelen, niin noinhan se menee. Lisätään tähän vielä se presidentin (Jack Nicholson) ja marsilaisten bössin kädenlyönti presidentin rakkauspuheenvuoron jälkeen ja kuinkas nolosti siinä sitten kävikään. Sinänsä nämä hukkuvat siihen, että leffahan on koko lailla hulvaton poikki ja pinoon-pläjäys.

Anonyymi kirjoitti...

Heh,Ykä!Eiköhän tämä elo Eurabiassakin ole pian koko lailla hulvaton poikki ja pinoon-pläjäys!Toivottavasti ensin katkeaa suvakkien kaulat.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vesku. Mahdollinen Eurabiahan on tietysti demokratian täydellisin muoto, sillä siinähän katkeaa kaulat niin vääräuskoiselta suvakilta kuin vääräuskoiselta kansallismieliseltä islamin vastustajaltakin. Mitenkään erittelemättä.