tiistai 1. syyskuuta 2015

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LXIV

eli muutamia ohimeneviä havaintoja nykyisestä hulluudesta ja hysteriasta

1. Hulluja nuo suomalaiset

Tai no, ainakin ne suomalaiset jotka käyttävät maassamme poliittista ja mediavaltaa. Muu porukkahan ei pääse ääneen kuin täällä internetin syvissä kellareissa ja ehkä päämedian uutisten kommenttiosastoilla, mutta oletettavaa on, että niin toimittajat kuin poliitikot ovat lyöneet kommentteihin automaattikäännöksen päälle, joten ne tulevat heidän luettavakseen muinaissanskriittina, ja siitä, mitä ei ymmärrä, ei kannata huolehtia. Ja tietysti ne kommentit voi aina tarvittaessa deletoida.

Elikkä tota noin. Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön johtajan Jorma Kuuluvaisen mukaan Suomeen on tulossa tällä vauhdilla seuraavan kahdentoista kuukauden aikana 30.000, ehkä jopa 40.000 turvapaikanhakijaa. Viime vuonna niitä oli 4.000. Kovasti nuiva pop-laulaja Tero Vaara lauloi aikanaan, että Vielä On Kesää Jäljellä. Sitähän ei enää sinänsä juurikaan ole, mutta vuotta on kyllä jäljellä ihan hulppeasti, joten  lopulliset tulijalukemat nähdään sitten tuonnempana ja niitä odotellaan se kuuluisa kylmä rinki just siellä niin.

Mikä yhdistää niin poliittista eliittiä, virkamieskoneistoa kuin mediaakin, on se, että tänne tuleva haittamaahanmuutto on asia, joka meidän on vain nieltävä ja jota tulee ajatella jopa positiivisena, mikä tietysti vaatii joko hyvää mielikuvitusta tai sitten vastaavasti sopivaa yliopistollista koulutusta. Asiaa voi verrata vaikkapa selkään lyötyyn Moraan, josta voi positiivisesti tuumia, että eipä tartte ainakaan raudan puutteesta kärsiä. Palaan pari juttua aikaisemmin siteeraamaani arvostetun sisäministerimme Petteri Orpon mainintaan ”pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia”, joten luonnollisesti hän ei hyväksy sitäkään epäilystä, että kyseessä eivät ole pakolaiset, vaan siirtolaiset jotka ovat tulleet tänne loppuiäkseen elätettäväksi. Ehkä palautan mieliin myös demarijohtaja Antti Rinteen mainion pläjäyksen ”on ollut kauhun paikka huomata, että puolueen suojissa kasvaa yhä voimakkaampi iskuryhmä, joka yllyttää syrjimään muualta tulleita suomalaisia”, eli Antti (käytän etunimeä, vaikka emme ole sinuväleissä) tunnusti tosiasian, että maailmassa on hyvin paljon suomalaisia, jotka eivät vaan vielä tiedä olevansa suomalaisia. Heille täytyy vain kertoa se. Ja voi pojat, Suomesta niitä kertojia löytyy. Antti muitten muassa.

Hotellin respan näkemyksen mukaan on aivan turha lähteä miettimään, kuka suvaisevais-tiedostavalta vastapuolelta heittää sen absoluuttisen älyttömimmän heiton, jolla se perustelee tätä hulluutta. Sitä absoluuttista nollapistettä ei saavuteta, sillä suvaitsevaisuudessa eivät fysiikan lait päde.  Täytyy vain seurata ankaraa kilpailua. Tähän vedoten voi todeta, että erittäin menestyksekkäästi uutta absoluuttista nollapistettä tavoitteli Iltalehden uutispäällikkö (siis hei, uutispäällikkö) Kreeta Karvala, joka Jälkiviisaat-ohjelmassa pamautti seuraavaa:

Jos me katsotaan omaa sukupolveamme vaikkapa parinkymmenen vuoden jälkeen… jos nyt… ei toimita humaanisti… niin me ollaan koko sukupolvi sotatuomioistuimessa, Haagin sotatuomioistuimessa siitä että me annetaan ihmisten hukkua, me annetaan niiden mädäntyä kontteihin, me suljetaan ovet.

Siis tämä nainen, ammatiltaan Iltalehden uutispäällikkö pistää omiin nimiinsä kokonaisen eurooppalaisen sukupolven Haagiin tuomittavaksi jos se ei tee, niin kuin hän itse haluaa. Pisteitä sinänsä siitä, että idea on originaali, eikä sitä epäilemättä olla esitetty vielä aikaisemmin. Tästä esityksestä voi antaa myös taiteellisia tyylipisteitä suuruudenhulluuden kauneudesta. Mutta pisteitten jaon jälkeen tulee muistuttaa, että tämän kaltaisilla ihmisillä on maassamme todellakin mediavaltaa, heitä poliitikot kuuntelevat ihan tosissaan (tai ainakaan ne eivät uskalla sanoa, että uutispäälliköllä lähti humanismi ehkä hieman lapasesta ja realismi jo aikaa sitä ennen) ja tämä kaltaisten ihmisten mielipiteet meidän tulisi ottaa tosissaan ja elää niitten mukaan.

Tietysti suvaitsevais-tiedostavaan väestönosaan kuuluva henkilö tässä vaiheessa kysyy, että etkö typerys tajua tuon olevan vain retoriikkaa ja kuvainnollista, ei kirjaimellista puhetta. Johon voi vastata, että ymmärränpä ehkä hyvinkin, mutta miksi sitten on niin, että kun perussuomalainen kansanedustaja puhuu retoriikkaa ja kuvainnollista, ei kirjaimellista puhetta, niin sitä puhetta varten etsitään asiakseen Åbo Akademin professori, joka muuntaa puhtaasti valehdellen kansanedustajan sanoman selväksi väkivaltaan yllyttämiseksi ja tämä onkin sen jälkeen se virallinen totuus josta vedetään pellollinen herneitä nenään.

Ja saatan vastata itse kysymykseeni, eli se, mikä koskee Olli Immosta ei koske näitä ihmisiä, jotka elävät elämänsä suurinta egotrippiä jossa he voivat ottaa itselleen sankarin viitan istumalla toisten ihmisten perseillä tuleen. Koska tämähän on se ainoa mahdollinen asia, jossa he voivat leikkiä sankaria. Varsinaisessa elämässä heistä ei ole kenellekään mitään hyötyä. He ovat modernin nykyajan ilmiöitä, eli syöttiläitä, joista on tullut käskijöitä. Hotellin respa muistuttaa, että yhtenä ”Jälkiviisaana” ohjelmassa oli myös Hesarin Nyt-liitteen toimittaja Maria Pettersson, joka on kunnostautunut kirjoittamalla, että Malmö on täysin rauhallinen kaupunki, jossa ei tapahdu koskaan mitään mainittavaa. Kyseistä jälkiviisaat-lähetystä voi katsella tuosta linkistä ja maukkaimmat kohdat ovat välillä 7.30 – 10.30. Kiitos kommentoija Soomepoisille Eestist vinkistä ja linkistä.

2. Tarjolla skandaali, vaan eipä kelvannut

Vaan mietitäänpä sitä tiedostavasti karmeaa (lue: paikat märäksi laittavaa) tilannetta, että joku henkilö, sanotaanko vaikka nyt perussuomalainen kansanedustaja julkaisisi facebookissa seuraavanlaisen päivityksen:

Kehotan suomalaista valtamediaa lopettamaan Suomen Vastarintaliikkeen tekojen ja propagandan uutisoinnin. Näillä uutisilla saadaan aikaan vastakkainasettelu valtaväestön ja kansallissosialistien keskuudessa ja ja näillä palvelemme juuri Suomen Vastarintaliikettä ja kansallissosialistifoobikoita.

Esimerkki on tietysti varsin mieto, sillä tällä mahdollisella perussuomalaisella ei olisi tarjolla tähän avautumiseensa esmes sellaista äärikristillistä organisoitua terroristijärjestöä, joka nirhaisi ihmisiltä päitä pois useamman valtakunnan alueella, joten hän joutuisi tyytymään pieneen ja viattomaan SVL:ään. Mutta kuinkahan hänessä silti kävisi? Toimittajat pitelisivät silmiään, etteivät ne pullahtaisi pois päästä, repisivät perperinsä, painuisivat ilman tahtia pistämään etusivun uusiksi, kirjoittaisivat sensaatioita, skandaaleja, häväistyksiä, immelmanneja, härveleitä ja muita pitkiä sanoja eikä kenelläkään olisi epäselvää siitä, mistä lööpit seuraavan kuukauden aikana huutaisivat. Luonnollisesti tahoja x, y ja z vaadittaisiin irtisanoutumaan asioista å, ä ja ö.

Tällaistahan ei ole varsinaisesti koskaan tapahtunut, joten se siitä ja loput huomisen Maakansassa joka sekään ei uutisoinut asiasta mitään, koska mitään uutisoitavaa ei ollut. Vaan entäs, jos median suosikkisomalimme Abdirahim Husu Hussein heittää seuraavaa:

Niin kuin hän aivan oikeasti heitti. Tässä vaiheessa hotellin respasta muistutetaan, että kyseinen järjestö harrastaa erittäin aktiivista ihmisten ampumista, hirttämistä, ristiinnaulitsemista, katolta pudottamista, pään irti nirhaamista ja polttamista ja voi todeta, että järjestöllä on varsin suuri pyrkimys saada toimintansa levitettyä myös Eurooppaan, missä se on jo jossain määrin onnistunut. Lisäksi kyseinen järjestö tekee tämän luovan toimintansa allahin ja Mohammedin nimeen.

Median suosikkisomali vaatii, että asiasta ei enää uutisoida. Hotellin respassa on nyt odoteltu muutama päivä, että saadaanko tästä aikaan skandaali, meinaan noinkin härskistä toiminnasta mitä ISIS tekee, kannattaa uutisoida. Ihan varoituksena jos ei muuten. No, ei saatu aikaan skandaalia mediamme teddykarhun avautumisesta, niin älytön kuin se olikin, eikä asia varmaan tiedostavasti valistumattomalle lukijalleni ole minkäänlainen ihmetyksen aihe. Iltalehti vielä asiasta tehden puolusteli häiskän avautumista ja siihen se valtamedian kommentointi sitten jäikin.

Hotellin respasta muistutetaan, että kyseinen Abdirahim Husu Hussein on saanut vuonna 2015 eli siis tänä vuona Suomen PENin sananvapauspalkinnon. Muistutamme vielä, että PEN International on vuonna 1921 perustettu kansainvälinen kirjailijajärjestö, joka puolustaa sananvapautta ja edistää kirjallisuutta.

Muistutetaan vielä, että Abdirahim Husu Hussein on tunnetusti keskustapoliitikko. Irtisanoutuuko kepulainen pääministeri Juha Sipilä… jaa, paskat se mistään irtisanoudu… kun ei kukaan edes kysy…

Eikä tietenkään kysy, sillä kyseinen henkilö edustaa erityisosaamista, jota meillä itsellämme ei ole, ja jota ilman emme millään muotoa tule toimeen.

3. Siementä vakoon

Kun puhutaan suvaitsevaisista pläjäyksistä, ovat demarit olleet siinä aina vahvoilla. Tokihan me muistamme Kimmo Kiljusen ja ”lentäväthän linnutkin” ja Päivi Lipposellekin jäi pikkusen epäselväksi, että kuka sen pizzerian tuleen sytytti, mutta olihan hänellä sentään kaunis ajatus hänen johtamastaan mielenosoituksesta, jossa vastustettiin asiaa, jota hänen kannattamat ihmiset olivat tehneet. Näyttää siltä, että demarit ovat niin sanottuja bernsteinilaisia pläjäyttelijöitä, joille tärkeintä ei ole päämäärä vaan loputon itsensä munaaminen. Ja tästähän pääsemme jälleen todelliseen ammattilaiseen Antti Rinteeseen, joka on puolustanut tätä käsiin leviävää massamaista maahanmuuttoa, niin millä? No, antaapa Demari-, anteeksi siis Demokraatti-lehden kertoa:

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne sivusi torstai-iltana Demokraatin 120-vuotisjuhlaristeilyllä pitämässään puheessa viime aikoina pinnalla ollutta keskustelua rasismista. Rinne pitää ajatusta monokulttuurista kamalana. Hän teki vertauksen kasvinjalostukseen.

– ”Kun yhdellä pellolla viljellään pelkästään vehnää tai jotain muuta kasvia vuodesta toiseen, niin jo kolmannen vuoden jälkeen pelto alkaa köyhtyä. Parinkymmenen vuoden jälkeen kolmekymmentä prosenttia pellon kyvystä tuottaa uutta häviää. Sama tapahtuu, jos Suomi alkaa sulkeutua rajojensa sisäpuolelle”, Rinne sanoi.

Rinteen peruste oli sen verran hyvä, kattava ja vastakkaiset argumentit puhtailla faktoilla pois sulkeva, että hotellin respan henkilökunta hiljenee ja nostaa lätsän päästä Rinteen viisauden edessä. Jäämme innolla odottamaan Rinteen seuraavaa poliittis-agronomista lausuntoa, joka varmaan ilahduttaa myös puolueen riveissä olevaa viittätoista jäljellä olevaa rautakouraa.

4. Raskasta rynnäkkövittuilua

Hotellin respassa ei olla aivan varmoja siitä, mikä olisi poliittisen eliitin edustajalta kaikkein onnistunein tapa haistatella tavallisille kansalaisille, mutta kieltämättä kokoomuksen selfieministeri Alexander Stubb tekee parhaansa. Hän kun totesi tapaamalleen somalinaiselle seuraavaa:

- En tiedä, miten hyvin te voitte liikkua, mutta Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka.

Johon somalinainen vastasi:

- Olen käynyt siellä ja kyllä tuntui ihan siltä, että olen kotona.

Tähän ei ole oikeastaan mitään lisättävää.

Ja sitten vielä sokerina pohjalla:

Tässä on nyt pari faktaa:

1. Iltalehti on aivan tolkuttoman kova mokuttaja, joka ottaa itsensä hyvin, hyvin vakavasti.

2. Seuraavassa kuvaliitteessä oleva mielipidekirjoitus on niin posketon, että sen on kertakaikkiaan pakko olla jonkun kansallismielisen koiranleuan kieli poskessa tekemä trolli.

Mutta tuo nimenomainen mielipidekirjoitus oli hyvin näkyvällä paikalla juuri ma 31.8. Iltalehden paperiversiossa.

Mitä tästä ny pitäis ajatella?

Tässä, jutun loppuvaiheessa voidaan todeta, että täällä ollaan hieman myöhässä, eli tämäkin on viimeisen parin vuorokauden aikana suolletun mediamyllytykseen nähden jo vanhentunutta kamaa. Ei vaan enää pysy perässä. Noin yleensä ja erikseen hotellin respasta ei voida todeta, että syksy olisi alkanut kovin hyvin, mutta hyvää alkanutta syksyä lukijoille joka tapauksessa.

83 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sananvapauspalkinto maskotille, joka ehdottaa sananvapauden rajoittamista. Kyllä on parodiahorisontti jäänyt taakse jo aikoja sitten. No tän tapaiset palkinnot on muutenkin viime aikoina menneet sellaisille, jotka rohkeasti ovat käyttäneet sananvapauttaan ilmaista yleisesti hyväksyttyjä, poliittisesti korrekteja mielipiteitä, joten siinä mielessä ihan linjassa kyllä.

Vakavasti ottaen en pysty sanoin ilmaisemaan halveksuntaani mediaa kohtaan. Minkä ihmeen takia ei voida kertoa tällaisten Husu Husseinmaisten juttujen olevan täysin linjassa muslim brotherhoodin, OIC:n tai lukuisten terrorijärjestöjen mielipiteiden kanssa mitä tulee sananvapauteen. Mielipiteiden joiden perusta on islamilaisessa laissa, joka hyvin selkeästi kertoo, että islamista ei saa kertoa mitään mitä islam ei tahdo kerrottavan. Ei vaikka se olisi totta. Vois kysyä vaikka, että "ootko isiksen tai al qaidan symppaaja vai miksi jäbä heittää ihan samaa settiä?" Tällaiset jutut olisi hyvin helposti selvitettävissä mutta kun ei kiinnosta. Koska ylemmyydentunnossaan luulevat tietävät kaiken muita paremmin. Tällöin ei tarvi tarkistaa mitä islamin auktoriteetit itse höpisevät vaan kuva tästä rauhanuskosta, kuten aivan kaikesta muustakin nykyään perustuu vain ja ainoastaan median kuplassaan kehittelemiin fantasioihin. On käsittämätöntä ja ajan kuva, että juuri media on kaikkein tietämättömintä kaikesta tärkeästä mitä tässä aassa tapahtuu. En meinaa saada tätä jaarittelua taas millään loppumaan...

Vasarahammer kirjoitti...

Olihan siinä hyviä esimerkkejä valtamedian ja johtavien poliitikkojen tykityksestä. Täydellinen seinähulluus on päässyt valloilleen eikä näytä merkkejä laantumisesta.

Lausunnon saama kritiikki valtamediassa on kääntäen verrannollinen sen mielipuolisuuteen. Yrjökään ei pysty keksimään niin mieletöntä suvaitsevaista lausunta, että joku valtamedian edustaja tai johtava poliitikko sitä moittisi. Adolf Butler voisi selittää, miksi näin on ja pitääkin olla.

Lauri Stark kirjoitti...

Jos tuo Iltalehden yleisönosastokirjoitus ei ole trolli, olisi siinä huoneentauluainesta. Aivan huippua.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Jotenkin tämän kaiken ymmärtäisi jonain suvaitsevaiston joukkohurmoksena, mutta eniten ihmetyttää tuo Perussuomalaisten touhu. Tai siis touhuttomuus; kaikki istuu siellä kädet munissa, jopa naiset.

Ideana näkyy olevan, että sieltä niitä tuppaa tulemaan rajan yli eikä mittää voi.

Itsehän olen jo vuosia sitten maahanmuuttanut monokulttuuriseen maahan, mutta yhteys Suomeen on jotenkin säilynyt. Olen jopa miettinyt, että joskus eläkeläisenä sinne voisi jopa palata. Samoin perillinen on tulossa armeijaikään ja olen pitänyt jotenkin selvänä, että sinnehän se lähtee käymään.

Viimeisen vuoden aikana ajatukset ovat kyllä muuttuneet radikaalisti. Jopa niin, että jos perillinen nyt kysyy mielipidettäni niin melkein joudun sanomaan, että hanki vapautus, ei siellä ole kohta enää mitään puolustamisen arvoista.

Anonyymi kirjoitti...

Vastuunkannosta ja taakanjaosta, Angela Merkel patisti muita maita kantamaan vastuuta pakolaisista, ihan hyvä se, mutta hän unohti ehkä tärkeimmän. Mielestäni vastuunkantajia ovat lähinnä näiden ihmisten kotimaat. Tai no, onhan Suomikin unohtanut kantaa vastuutaan omista kansalaisistaan.
Huru-ukko on alkanut pohtia perusjäsenkirjansa palauttamista, kun ei ne omat tärkeät arvot toteutuneetkaan. Eli EI mamuilulle ja EI tukipaketeille. Ja EI Soinin ministeriaudille nykyhallituksessa. Varsinkin orpopojan töppäyksien jälkeen olisi pitänyt näyttää Ovea koko revohkalle ja mennä uusiin vaaleihin.

Konitohtori kirjoitti...

"me ollaan koko sukupolvi sotatuomioistuimessa, Haagin sotatuomioistuimessa siitä että me annetaan ihmisten"

Oli Kreeta tosissaan tai ei. Yksi sotatuomiistuimien periaatte on, että kansaa ei voi syyttää. Tämä oli jo periaate oli mukana jo Nürnbergin oikeudenkäynnissä.

Asiasta kolmanteen, mielenkiintoista seurattavaa:

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194996203380/artikkeli/hallin+varuskunta+myyty+nxtvn+jamsa+oy+lle+kauppahinta+450+000+euroa.html

Kauankohan kestää kun Jämsään ehdotetaan VOKkia. Joku noheva voisi jo hieman selvitellä ketkä ovat NxtVn Jämsä Oy takana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Vasarahammerille, Korppi On Oikeudelle, Keski-ikäiselle pikkupojalle, Huru-ukolle ja Konitohtorille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kyllä, parodiahorisontti määriteltiin taas kerran uudelleen. Mutta kun kyseessä on maskotti, nii häiskähän saa puhua niin navetantakuista kuin huvittaa, ja saa pelkkää ihastelua. Tavallaan tässä on menossa uudelleen kirjoitettu elokuva Tervetuloa, Mr Change.

Vasara: Katsotaan aktivoituuko Adolf. Hänkin saattaa kyllä tuumia, että nyt opetuslapset ovat painelleet jo kierroksella ohitse.

Korppi on oikeus: Ainakin luulen, että kirjoituksen julkaissut toimittaja uskoo kirjoittajan olevan tosissaan. Tuo suvaitseva toimittajakunta kun ei ole kauhean tunnettu huumorintajustaan.

Keski-ikäinen pikkupoika ja Huru-ukko: Perussuomalaisten toiminta kyllä ihmetyttää, mutta sinänsä eihän persujen hallituksesta lähtö saisi uusia vaaleja aikaan, vaan ainoastaan uuden hallituksen. Niin että pelkäänpä pahoin, että tällä linjalla mennään vuoteen 2019.

Konitohtori: Mutta kas, kyseinen firma löytyi Yritystelestä. Perustettu 16.03.2015, ja vastuuhenkilöt:

Ali A A Alzaben, puheenjohtaja, Akram Emil Farag, varsinainen jäsen, Alhamd Alkhayat, varsinainen jäsen, Khaled Naguib Zaky Sedrak, varsinainen jäsen, Nicholas John Fortune, varsinainen jäsen, Seppo Emil Linden, varsinainen jäsen, ja (rummunpäristystä): Suvi Helmi Tellervo Lindén, varsinainen jäsen. Täytyypä alkaa seurata tuota pulaakia ja sen toimintaa.

http://www.yritystele.fi/yrityksen-tiedot/nxtvn-jaemsae-oy/taloustiedot/1135318

Anonyymi kirjoitti...

Husu Hussein voisi olla mies ja toteuttaa karmean uhkauksensa:ottaa ne maanmiehensä mukaan jälkeläisineen ja häipyä maasta!Emme jää kaipaamaan.Niin,ja ota Rinteen Antti mukaan,kun lähdet,Husu-please!
T:Vesku

Konitohtori kirjoitti...

"Mutta kas, kyseinen firma löytyi Yritystelestä....."

Sehän kävi nopeasti. Kiitos Yrjö

Uutista on näköjään päivitetty. Suunnitelevat "datakeskupuistoa"... mitä lie tuo sitten tarkoittaakaan. Sanoisin tuon nimilistan perusteella, että jotain hämärää on meneillä. Lindenillähän on kokemusta valtionavun myöntämisestä firmalle jossa on osakkaana.

turbojuudas kirjoitti...

Herra Perkele, olemme hullujen piirittämät!
Maailma on menossa päin helvettiä ja se taitaa olla ihan oikein, tulisi jo jääkausi ja korjaisi typeryyden synnin.

Anonyymi kirjoitti...

”Kun yhdellä pellolla viljellään pelkästään vehnää tai jotain muuta kasvia vuodesta toiseen, niin jo kolmannen vuoden jälkeen pelto alkaa köyhtyä. Parinkymmenen vuoden jälkeen kolmekymmentä prosenttia pellon kyvystä tuottaa uutta häviää. Sama tapahtuu, jos Suomi alkaa sulkeutua rajojensa sisäpuolelle”, Rinne sanoi.

Tätähän pitää heti verrata itsenäisen maamme historiaan:
1917-20 hankittiin itsenäisyys, tapeltiin keskenään ja kv-apujakin saaden sekä maamme rajat, suuret sellaiset sovittiin 1920. = Kasvun aikaa.
1920-luvulla joukko huimia kävi pahanteossa itänaapurissa ja sieltä samaa koetettiin yllyköidä tänne mutta aate ei saavuttanut täyttä kannatusta.
1930-luvulla sitten maisteltiin pula-aikoja kun maailmalta levisi pankkikriisi Pohjolaankin, velkamme maksoimme tuolloinkin ainoana valtiona maailmassa. Vuosikymmenen lopussa oli tarjolla kasvua, jota vastaan tapeltiin taas niin että tuntui.
1940-luku aloitettiin supistuneella maa-alalla ja väestöllä joten piti jatkaa samaa pakkokasvatusta ja sen torjuntaakin vuosikymmenen puoliväliin. Väestömäärä sekä viljelyalakin supistui huomattavasti ja velkaakin oli niskassa niin ettei ollut todellistakaan.
1950-luku menikin sitä velkaa maksaessa ja saimmepa annoksen kansainvälisyyttä kun aiemmin peruuntuneet Olympialaiset hoidettiin siinä ohessa.
1960-70 -luvut menivät taasen muuttotappiollisena kun väki pakeni lähestyvän työvoimapulan alta lähinnä Ruotsiin jos muuallekin.
1980-luku menikin jo omillaan mutta sitten UKK kuoli ja haudattiin sekä kokoomus pääsi hallitukseen. Aloitettiin hallittu rakennemuutos (joka romahti sitten lamaksi itänaapurin muuttaessa olemustaan) jota on jatkettu laajenemalla eurooppaan, velkaantumalla ja ... Siispä viimeisin 20 vuotta on ollutkin kuihtumisen aikaa vaikka EY/EU:n piti olla runsauden sarvi vailla vertaa.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaisten on nyt syytä herätä. Soinin olisi syytä esittää, että
1) kaikki paperittomat pakolaiset siirretään vankilaan ja/tai elektroniseen valvontaan, pikatutkimus sekä palautus saapuneeseen maahan
2) henkilöpaperit omaavat henkilöt, jotka hakevat pakolaisstatusta siirretään vastaanottokeskuksiin odottamaan pikakäsittelyä sekä nopeaa sopeutusohjelmaa

Jonoon 1) siirtyvät kaikki ne, jotka kieltäytyvät osoitetusta sijoituspaikasta tai alkavat muutoin asettamaan jotain ehtoja Suomen viranomaistoimille. Jonoon 1) siirretään myös ne, joiden paperit todetaan väärennetyiksi tai jotka eivät ole pakolais- määrittelyn mukaisia henkilöitä tai jotka rikkovat lakia tai aiheuttavat häiriöitä. Lisäksi näille tuomitaan 5-10 vuoden maahan saapumiskielto.

Todelliset maahanmuuttajathan saapuvat Suomeen laillista reittiä ja ovat hankkineet työ- tai opiskeluluvan taikka muutoin pystyvät osoittamaan saapuvansa Suomeen vain lain mukaisessa tarkoituksessa.

Eikä tämä ole mitään harvinaista herkkua: Kanadan, Australian, Uuden Seelannin sekä USA:n rajaviranomaisethan ovat toimineet näin jo pitkän aikaa - puhumattakaan monesta, monesta muusta pienemmästä valtiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Laitetaanko veikkaus? vaikka aiheesta että milloin julkistetaan Hallin VOK:n perustaminen?

Meinaan että tunnen tuon paikan ja se on sellaisessa kunnossa ja siten varustettu että siitä saa VOK:n alta aikayksikön. Siellä on pilvin pimein entisiä henkilökunnan asuntoja, korpivaruskuntakun todellisuudessa oli, jotka on muistaakseni remontoitu hiljattain eli niihinkin jo majoittaa varmaan parisataa henkeä ja kasarmiin vähintään toinen mokoma.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle., Konitohtorille, Turbojuudakselle, Taisteluvälineupseerille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Vesku: No eihän Husu täältä minnekään lähde. Ajattele jätkän tilannetta. Häiskällä on veronmaksajien kustantama varma elatus ja työkseen hän voi kertoa sen, kuinka paskaa porukkaa häntä elättävät tyypit ovat. Kun on tietynlainen niljakas luonteenlaatu, niin tuohan on totaalinen unelmahomma.

Konitohtori & Ano2: Mikäli tätä ”datakeskuspuistoa” suunnittelisi esmes yhtiö nimeltä Google, niin saattaisin uskoakin. Jäämme seuraamaan tilannetta.

Turbojuudas: No niinpä olemme. Olemme siinä tilanteessa, että hölmöläiset vaativat täysjärkistä porukkaa tuomaan säkillä valoa tupaan.

Taisteluvälineupseeri: No tuossahan se oli tiivistettynä. Minä muuten aikanaan äänestin EU:ta vastaan. Pääosin muistan, että suomalaiset äänestivät EU:n puolesta kuvitellen saavan halpaa viinaa, halpaa bensaa, halpaa ruokaa ja turvaa Venäjää vastaan ja nämähän jäivät hiukka vähälle.

Ano1: Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Mutta jos Timo Soinilta aletaan odotella noita vaatimuksia, niin siinä ehtii kasvaa parta pikkutytöllekin.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli suomalaisuus, suomen kieli ja Suomen valtio (viimeisin näistä hävinnee viidessä vuodessa) on olemassa joskus tulevaisuudessakin? Niin miksikähän tätä aikaa kutsutaan?

Suomettuminen on saksalaisten lanseeraama termi aikoinaan liiaksi itään rakastuneelle politbroileristollemme ja pienelle osasta kansaakin.

Vaan mitä se tämä amerikanisaatio (eu on vain läntinen haara) sitten lienee?
Taas toisaalle pyllistetään kun yhtäälle kumarrutaan...
Valkoisessa talossa juostaan kuin Kremlissä aikoinaan ja kävipä tässä tänään selville kuinka ylin upseeristomme on täysin jenkkien koulimaa; joka ikinen on käytetty Yhdysvalloissa jos jonkinlaisessa "opiskelijavaihdossa" virkauransa aikana:
Tilanne on tältä osin pelottavampi kuin suuren ja mahtavan aikoihin, sillä silloin sinne laitettiin vain isänmaalle uskollisia Gruppa Finladjia -upseereita. Nämä nykyiset tuovat usasta vaimonsakin mukanaan (btw. yleneekö kenraalikuntaan jos nai venäläisen? Ei).

Taitaa olla koko yhteiskuntamme amerikoista käsin johdettua? Ammoinen vitsi siitä, että olemme usan 51. osavaltio on toteutunut, tosin taas ilman niitä etuisuuksia...

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Oltaisiimpa, eli se jenkkien osavaltio. Ei se ainakaan huonompi kohtalo olisi kuin brysselin takakujana ja persläpenä olo on.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri: Nyt täytyy hieman ihmetellä kommenttiasi. Minähän en mikään varsinaisen amerikkalaismielinen ole, mutta en myöskään kuvittele, että ne ovat jenkit, jotka tätä maanosaa islamisoivat. Ja siks toiseks, suomalaiset sotilaat ovat käyneet amerikoissa koulutuksessa jo iät ja ajat. Siellä kävi aikanaan myös Lauri Sutela, joka sitten käytännössä perusti Suomen sodanjälkeisen sotilastiedustelutoiminnan.

Ano: Aikaisempaan kommenttiin liittyen. Jos minun täytyisi valita kalifaatin tai Yhdysvaltain välillä, niin valitsisin Yhdysvallat.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi nykykenraalikunnan jäsentä EI ole amerikkalaistettu/natotettu. Aiemmin suhde oli 50/50% itään ja länteen, eipä ole enää.

Sieltähän tuo stubelokin on oppinsa ammentanut ja se yksi pallomaha on parasta aikaa uskollisuuttaan vannomassa.

Amer. ihmisiä vastaan minulla ei ole mitään mutta hallintokoneistoa (sitä josta jo Ike varoitteli) kyllä. Reb tai Dem kun ei eroa toisistaan saunassakaan pesemällä ja sama tauti sen on meidän poliitikkojemmekin suhteen: kaikki samaa maata.

Sama islamisaatio se on kuule menossa rapakon tuolla puolenkin. Niitä kun tuntuu piisaavan kaikkialle, kovia sikiämään ovatten.

Mutta taivas varjele mikä sieltä tulee?
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015090120279338_uu.shtml
-virastojenvähennysvirasto on siis toteutumassa; nyt saa itkeä, nyt saa nauraa mutta maksamatta emme tästäkään selviä. Pahkasika ei pärjää enää todellisuudelle, kaikki kaikkinensa peli on lopussa kun "Vähemmän suunnitellaan ja enemmän tehdään" todetaan jo ministerien suusta.

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Vaan ketäs vastaan me sitten taistellaan? Omia urpoja, eurooppalaisia urpoja vaiko amerikkaisisia urpoja? Omia urpoja vastaan me sentään jotain mahdetaan. En minä vaan kerta kaikkiaan näe tämän touhun takapiruna amerikkalaisia. Minä näen islamilaiset ja ne eurooppalaiset typerykset, jotka eivät ymmärrä niitten auiheuttamaa uhkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Yrjö,

Minusta on alkanut tuntumaan siltä, että ei tällainen massahysteria ja -hulluus voi enää olla spontaania typeryyden aiheuttamaa sirkusta. En vain pysty ymmärtämään miten näinkin suuri joukko ihmisiä pystyy hylkäämään järjen äänen ja kaikenlaisen rationaalisen ajattelun. En yleensä pidä foliosta valmistettuja päähineitä ja karsastan kaikkia salaliittoteorioita, mutta olisikohan mahdollista että tämä siirtolaistulva nimenomaan islamilaisista maista ja lähinnä kaikin puolin haitallisten yksilöiden tänne massoittain raahaaminen olisi tavoitteellista?

Hankitaan lisää populaatiota ja varmistetaan että suurin osa kantaväestöstäkin, tulijoista puhumattakaan, on täysin hallinnosta riippuvaisia. Jonkinlainen uusi yhteiskuntajärjestys siis, jossa olisi eliitin muodostama aatelisto/papisto ja runsaasti maaorjia, joille ei jätetä käytännössä minkäänlaista itsemääräämisoikeutta tai vaikutusmahdollisuuksia. Paitsi toki illuusio siitä vaalien muodossa.

Vaikea on kuvitella, että näin hyvin saisi edes taitavimmallakaan propagandalla median valjastettua palvelemaan ym tavoitetta. Ehkä yksinkertainen selitys on kuitenkin se uskottavin: Ei pidä aliarvioida typeryyttä ja joukossahan se kuulemma tiivistyy...

Vrka

Castor kirjoitti...

Herra Alkhayat kuuluu Arabia Insurance Companyn johtoryhmään. Yhtiö ilmoittaa tavoittelevansa johtavaa asemaa Syyrian vakuutusmarkkinoilla, näin Iltalehden mukaan. Varmasti kannattavaa toimintaa! Siis lehdet kirjoittelevat ihan mitä tahansa. Minäkin tavoittelen johtavaa asemaa isiksen hallitsemien alueiden arkeologisesti arvokkaiden muinaismuistojen vakuuttamisessa. Tosin minulla ei ole siihen vielä yhtiötä, mutta sainpahan nyt hyvän idean.

Anonyymi kirjoitti...

Antaa Kurkon kertoa
http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-90/

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vrkalle, Castorille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne:

Vrka: Vähän samantyyppisiä ajatuksia minullakin on. Varmuuttahan ei sinänsä ole muusta kuin siitä, että vaikka joku jotain suunnitteleekin, niin suurimmalle osalle selituksenä on nimenomaan se typeryys ja hysteria. Mennään muodin mukana, oli se kuinka älytöntä hyvänsä.

Castor: Jäädäänpä seuraamaan kyseisen pulaakin edesottamuksia.

Taisteluvälineupseeri: Ettei tule riitaa tyhjästä, niin painotan, että minä suhtaudun Yhdysvaltain hallintoon ihan yhtä suurella epäluulolla kuin sinäkin, ja onhan se selvästi totta että Yhdysvallat pyrkii sitomaan Suomea itseensä erityisesti noilla kalustohankinnoilla. Mutta mitä tulee Euroopan tilanteeseen, niin en minä kaikkea vastuuta amerikkalaisille vyörytä, vaan kyllä kyseessä on myös meidän eurooppalaisten totaalinen typeryys.

Anonyymi kirjoitti...

Sianlihaa muslimeille lanseeraus:

"Helena Eronen
40 min ·

Minut on kutsuttu tykkäämään sivusta "Lahjoitan kinkun vastaanottokeskukseen", ja lähetän tässä nyt terveiseni kutsujalle: haistapa jätkä pitkä paska.
Olen ihan täydellisen kyllästynyt tuohon älyllisesti epärehelliseen, mukanokkelaan perseilyyn, joka naamioidaan maahanmuuttokritiikiksi ja "eihän me mitään rasisteja olla..." -sekoiluun. Mulla on myötätunto Syyriasta paenneiden puolella, koska he ovat paenneet jotain sellaista, mitä te vellipöksyt ette edes pysty kuvittelemaan.
Ja kyllä, minun mielestäni maailman tulisi yhdistää voimansa ja tarjota sinne lähiseuduille apua, koska silloin se apu saavuttaisi enemmän ihmisiä ja se olisi keino torpata ihmissalakuljettajien bisnekset, mutta se ei siltikään sulje pois sitä, etteikö meidän tulisi kohdata ihmiset ihmisinä ja kritisoida järjestelmiä, ei hyökätä yksittäisten ihmisten kimpuun, mitä te juuri teette ja te olette sitäpaitsi ihan täydellisiä rasisteja, aivan turha väittää muuta.
Lisäksi teidän on ihan turha väittää minulle, että olisitte esim. itse syyrialaisen asemassa jääneet sinne sotimaan kotinne ja isänmaanne puolesta. Jumalauta, te olette just niitä, jotka ensimmäisestä vittuilusta kipittää poliisilaitokselle tekemään rikosilmoituksia ja heittäydytte marttyyreiksi, jos joku teidän paskaläppänne tuomitsee. Miestä teissä ei ole edes sideaineeksi.
Ja jos joku on kanssanne eri mieltä, uhkailette tätä ja toivotte, että se henkilö raiskataan tai tapetaan. Uhkailette poliitikkoja. Suhtaudutte ihmisyyteen halveksuen. Kertokaa, millä tasolla olette parempia kuin pelkäämänne islamistit? Luultavasti olette vaan patalaiskoja turhakkeita, joilla on liikaa aikaa ja katkeruutta, kun sätkänpurut kastuivat ja saludo oli kaupasta loppu ja työkkärin tilikin on liian pieni ja on todennäköistä, että suurin merkityksenne universumissa on se, kun aikanaan tarjoatte kastemadoille ravintoa.

Te ette tiedä sitä, miksi ja miten joku tulee tänne turvapaikkaa hakemaan. Te ette tiedä, mikä on hänen tarinansa. Toivon ja uskon, että virkavalta onnistuu sieltä kaivamaan esiin rikolliset ja terroristit, mutta ehkä joskus, kun ne kaksi hernettä päässänne kolahtavat yhteen, tajuatte sen, etteivät todellakaan kaikki, ei luultavasti edes murto-osa, Suomeen tulevista ole mitään islamisaatiota havittelevia raiskaajia. Voi taivahan talikynttilät! Kuinka saatanan urpo pitää ihmisen olla, jos edes kuvittelee niin?

Nyt sitten jokainen, jonka mielestä kinkkujen toimittaminen vastaanottokeskuksiin on ihan saatanan hauskaa, voi painua vaikka hevonvittuun minun kaverilistaltani. Te ette ole hauskoja. Te olette pitkästyttäviä.

Ps. Jatkossa ei kannata liittää minua ryhmiin tai kutsua tykkäämään näistä vajakkisivuistanne, koska tulen ilmiantamaan ne ylläpitoon rasistisina - ihan vaan vittuillessani. "

Latvaräjähdys laatuaan. Rivit rakoilee ja porukka alkaa hakeutua voittajan leiriin.

-Tvälups-

Jk en ole ko ryhmän tai siihen liittämisen takana (kysymättä liittäminen on Taunuksesta)

Anonyymi kirjoitti...

Noiden tuollaisten avoimesti rasististen ja vailla käytöstapoja olevien juttujen kohdalla on kyllä melkoinen mahdollisuus, etten sanoisi todennäköisyyskin, false-flag operaatioon. Me tiedämme kyllä mihin vihervassarit kykenevät omaa asiaansa ajaessaan.

Kyllä kusipäitä rasisteja löytyy,ihan riittävästi, mutta liittäisivätkö he kysymättä julkinuivia fase-ryhmäänsä? en oikein usko.... he eivät saisi siitä juurikaan mitään, mutta vihervassari saisi onnistuessaan taas kaustin aikaan, eikä selityksiä kuunneltaisi taaskaan, media tuomitsisi hirteen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. No huh huh, olipa kova avautuminen. Liekö pohjalla olleet muutamat ns. neuvoa antavat? Minulla muuten kun ei ole tuota facebookia, niin minua ei voi oikein mihinkään liittääkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä se tärkein avainkohta onkin juuri tuo mainitsemasi "varsinaisessa elämässä heistä ei ole kenellekään hyötyä".

Ihminen tarvitsee sen, että hänellä on väliä. Jos Pekka Paperinpyörittäjä, Tuula Tutkija, Petteri Poliitikko, Eeva Edesvastuuton ja Päivi Päivittelijä ovat niin työssään, perhe-elämässään kuin lahjakkuusprofiililtaan pauttiarallaa yhtä merkittäviä kuin Jaska Jokusen jalanjälki, niin täytyyhän heidän edes jossain asiassa olla jotain suurta, isoa ja merkittävää. Ja tässä kohtaa tulee sitten vastaan se muiden perseellä tuleen istuminen.

Itse olen jo kauan olettanut, että sellaiset muslimit, jotka ovat lähteneet mukaan puoluepolitiikkaan ja joilla on samaan aikaan omassa yhteisössään vahva, jopa loukkaamaton asema, ovat hyvin syvällisesti sidoksissa pinnanalaiseen ääri-islamismiin. Ja tämä pätee myös "yksinhuoltaja"naisiin. Näin ollen Husulla voi olla kettu kainalossa kun se huutelee tuollaisia järjettömyyksiä. Ja kyseinen argumentaation arbuusi on jo aiemmin osoittanut kuvittelevansa että hänen hourailuillaan olisi jotain painoarvoa.

Toi Avoimen Sydämen juttu on kyllä hillitön. Menee silleen päristen parodiahorisontin yli.

Anonyymi kirjoitti...

Rahanahneus, vallanhimo, täydellinen moraalittomuus, valtamediallekin sopiva ideologia ja sitten vaan ihan kelpo vanhanaikainen tyhmyys näyttävät nykyään ohjaavan päättäjiemme toimia. Päättäjillä en tarkoita näitä eduskunnassa puurtavia takarivin taaveja koska eihän heillä päätösvaltaa edes ole. Itse asiassa, eikö ek-vaalit voisi kokonaan skipata ja järjestettäisiin niiden asemesta hallitusvaalit?

Mielestäni tämän Husun aggressiivis-naiivit ulostulot ovat tehneet somaliyhteisölle pelkkää miinusta ainakin omilla aivoillaan ajattelevien keskuudessa. Hänet määritellään edelleenkin (imartelevasti?) keskustapoliitikoksi ja toimittajaksi. Asunut maassa parikymmentä vuotta eikä kirjallinen suomi vieläkään suju. Ihan ok jos kyseessä ei olisi nimenomaan toimittaja. Miespuolinen Abu-Hanna. Ennen vaaleja hän mainosti itseään ehdottomasti suomalaisena, vaalien jälkeen sitten somalina. Mutta ei toki takinkääntäjä. - Entä jos Husu olisi valittu kansanedustajaksi? Kansanedustajien tehtävä on säätää lakeja, joten aika paljon taustamatskua joutuu lukemaan. Kuinkahan olisi Husulta onnistunut? Todennäköisesti yhtä hyvin kuin EUn nykyinen turvapaikkapolitiikka.

Kiitos Stubbin kuvan jakamisesta - tosin klovni joka pitää itseään jengin alfauroksena ei oikein naurata.

Kun näytät noin ikävästi suhtautuvan maahantulijoihin, niin yritä nyt edes löytää pieni empatian hippunen sydämestäsi ja ajattele kaikkia niitä tuhansia ja taas tuhansia naispuolisia hum.kandeja jotka työskentelevät tällä vaativalla alalla. Ja niitä satoja, klaaneista ja uskonnosta riippumatta ehdottoman puolueettomia tulkkeja. Ja niitä kaikkia muitakin jotka tästä elantonsa saavat. Tylysti vaan kortistoon, niinkö, pikkulasten äidit herranjestas. Osaa olla mieshenkilö julma!
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh.

Ja vuonoille sieltä Tanskan kauniiseen ja nuivaan valtakuntaan. Palaan Suomeenkin, en vain tajua miksi.

-KKi-

Anonyymi kirjoitti...

Tuo Helena Eronen asian taasen.

Julkkistyrkky mikä julkkistyrkky. Onhan näitä. Helena on arvioinut mokutuksen voittavan. Voi olla oikeassakin. Halveksuttavaa vain on valita puolensa todennäköisen voittajan mukaan.
Helenalla ei ole enää paluuta Voiman Pimeälle puolelle.

-KKi-

Anonyymi kirjoitti...

Ikävä kyllä ja aivan liian monta kertaa nähneenä ja todistaneena.
pohjoiskarjalalainen blondi, jolla on arvot kohdillaan, muuttaa pk-seudulle ja voilà viidessä vuodessa tuo eloveenatyttö muuttuu pinnalliseksi ja ne aiemmat elämänarvot kellahtavat totaalisen ympäri. En tiedä mitä siellä veteen sekoitetaan vai onko niin etteivät he vain kestä ympäristön sekä vertaispainetta?

Rasisti ja kaikki ne muut haukkumasanat kuulleena olen todennut, että keskustelussa edeteksämme sovitaan näin; Olen rasisti. Se etten onnesta soikeana katso kun maahamme lappaa parhaassa sotilasiässä olevia nuorukaisia täyshoitoon kun samanaikaisesti omien kansalaisten olot ja taloudellinen asema alati kurjistuu tekee minusta rasistin? Yhteiskunnan hyväosaiset syöttiläät huutavat lisää kakun jakajia, tosin omille ei sitä kakkua ole ollut enää jaettavaksi ja superrasisti olet kun kyseenalaistat yhteiskunnan kantokyvyn tämän unelman suhteen.

Työn ja rakkauden perässä tulijat hyväksyn ja omassa kaveripiirissä ulkomaalainen puoliso alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Austraaliaa lukuunottamatta olen seurustellut kaikilta mantereilta kotoisin olleita ja kaikkia ihonväriä edustaneita neitokaisia. No tämä tehnee minusta lisäksi sovinistin..?

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kauas ovat kepulaiset maaseudusta ajautuneet, kun Rinteen vertauksen kuulee.

Perusperiaate että maaperä köyhtyy jos siinä viljellään jatkuvasti vain yhtä kasvia. Ok. Tämän ostan.

Mutta ratkaisukeinona tähän Rinne tarjoaa sitä että seuraavaksi samaan peltoon laitetaankin itämään vähän ohraa, joukkoon herneitä, muutama prosentti porkkanaa, vähän ruista ja sekaan riisinjyviä niin hyvä tulee?

Normaalistihan se edellinen kasvi korvattaisiin jollain toisella monokasvilla, siis jos siitä satokin halutaan saada. Pitäisikö esim. latvialaisten muuttaa tänne joksikin vuodeksi ja Suomesta sitten porukka sinne jos homma halutaan oikeaoppisemmin hoitaa vai olenko tajunnut aivan väärin?

- lihapuhe

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, tira+:lle, KKi:lle, Taisteluvälineupseerille ja LIhapuheelle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Näytti menneen kommenttimme ristiin. Vaan mahdollistahan tuo on. Trollaaminen kun on niin helppoa.

Ano2: Olen pitkälti samaa mieltä kanssasi.

tira+: Mainittavaa on kuitenkin se, että somaliyhteisöstä en muista kuulleeni ensimmäistäkään ääntä, jossa todettaisiin Husun puhuvan sujuvaa horinmummoa. Sekin kertoo jo jotakin.

Nyt kun sitä empatiaa kyselit, niin oikeassahan olet. Revin ihokkaani, ripottelen tuhkaa päälle ja suoritan asianmukaiset katumusharjoitukset. Tosin olen tässä asiassa hieman katolisilla linjoilla eli kymmenen avemarian jälkeen asia on kuitattu ja vittuilu eikun jatkuu.

KKi: Turvallisia ajokilometrejä. Minä kun olen ajellut niillä vuonoteillä, niin hirvittää, vaikka ajaa pientä henkilöautoakin. Saati sitten yhdistelmärekkaa.

KKi & Taisteluvälineupseeri: Minä olen tutustunut kyseisen henkilön edesottamuksiin sen hihamerkkicaustin jälkeen niin vähän, etten osaa sanoa hänestä oikein mitään.

Taisteluvälineupseeri: Ihan hyviä perusteluja tuossa rasisti-asiassa. Minä olen päätynyt kyllä siihen johtopäätökseen, että jos minua haukutaan rasistiksi, totean haukkujalle, että kun olet siihen sanaan niin mieltynyt, niin jatkapa sen kanssa lääräämistä vaikka keskenäsi. Minä lähden kaljalle. Yleensäkin kun sanaa rasisti käytetään syytöksenä, niin syyttäjällähän on syytöksen kohdalla toteennäyttövelvollisuus.

Lihapuhe: Minusta (jos mietitään näitä maatalousvertauksia) Rinne on sillä linjalla kuin Neuvostoliitto aikanaan, kun siellä päätettiin, että Virossa aletaan viljellä maissia. No, sattuneesta syystähän se ei onnistunut. Yleensäkin ottaen ei kannata ajatella Rinteen avautumisia minkään järjellisen logiikan kautta.

Anonyymi kirjoitti...


Antti Rinteen vertaus, jossa vuoroviljelyn eduilla perustellaan monikulttuurin hyödyllisyyttä on virheellinen. Vuoroviljelyssä kasvilaji kerrallaan pitää aluetta hallussaan.

Monikulttuuria voisi verrata viljelytapaan, jossa vehnä, auringonkukat, herneet, mansikat, vesimelonit ja lumpeet laitetaan sattumanvaraisesti sikin sokin sekaisin kasvamaan samalle pellolle.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Vielä on persuillakin (kts allekirjoittaja) oppimista sillä järjetöntähän moisesta olisi tiedottaa ja käyttää siirtymäaikaa. Ei sellaisia ehdi miettiä kun asia on niin tärkeä koska harva se päivä luemme kuinka patruunakaapit räjähtelevät.

Oppimista siinä mielessä, että on tässä maassa kirjoitettu taannehtiviakin lakeja, eikä niitä ole koskaan kumottu.

Se liittyi Ykäkin oikein rikollisten joukkoon, mutta on meitä sen 700 000 muutakin...

https://jounimartikainen.wordpress.com/2015/09/02/noin-700-000-lainrikkojaa-suomeen-jo-nyt-syyskuussa/

Näen jo sieluni silmin kuinka tätä aletaan toteuttaa kotietsinnöin, kaappimyyntien mainostuksella jne, ja vain kaltaiseni wanha byrokraatti keksii kuinka tätä voi viedä vielä pitemmälle; karsien noiden karmeiden asehullujen oikeuksia ja vieden niiltä viimeisetkin rahat siinä sivussa... Sillä turvallisuus!

-Tvälups-

Jk miksi nälvin etenkin persuja? Koska ne ovat pahiten pettäneet lupauksensa, siksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys acc:lle ja ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

acc: Pitää paikkansa, mutta Rinnehän ei takerru yksityiskohtiin. Varmaankin kuuliaiselle demariyleisölle tämäkin Rinteen maanviljelysosaaminen meni kybällä läpi.

Taisteluvälineupseeri: No voi sen helevetti. Kiusanteko eikun lisääntyy. Olen muuten todennut ennenkin, että minulta ei aseita pois viedä. Meillä käy varkaita päivää ennen. Persut eivät saa minulta tämän hallituksen osalta edes tyylipisteitä, mutta tulee muistaa, että eivät ne tätä hulluutta aloittaneet.

Anonyymi kirjoitti...

Älähän nyt! Tämähän on VOK:n kaltainen Kultakaivos vailla vertaa!

Koska asetus on nyt voimassa niin seuraavaksi nostetaan vaatimustasoa:
-se r-ainetarra ja vastaavanhoitajan yhteystiedot asunnon ulko-oveen (sillä ei palomiehillä ole aikaa sisätiloista mitään tarroja etsiskellä)
- vastaavan suoritettava viikon mittainen koulutus
- kerratava opitut asiat sanotaanko kolmen vuoden välein
- kaapista/kaapeista pidetään reaaliaikaista atk-pohjaista tiedostoa
- suoritettava vuosittainen tilojen tarkistus palo- ja pelastusviranomaisten toimesta
- asiasta ilmoitettava kotivakuutusyhtiölle
- peruste ampuma-aseiden hankkimis- ja hallussapitolupien myöntämiselle sekä perumiselle

Siis me tienataan tällä!

Paloturvallisten patruunakaappien myynti kasvaa - kaching!
Viranomaiset saavat lisää tehtäviä ja oikeuksia = työllistää ja on tietystikin maksullista - kaching!
Aikuiskoulutuskeskukset jne saavat lisää kurssitettavia - kaching!
Tietotekniikkajärjestelmää vaaditaan sekä tietokoneita niin viranomaisille kuin vastaaville - kaching!
Vakuutusmaksut nousevat - kaching!

win-win-win valtion kassalle ja sen täyttöhän on korkein elämäntehtävämme.

Turvallisuudelle ei voi laittaa hintalappua!
vs
todellisuus https://www.youtube.com/watch?v=HtRhht7ovmo

Leikki leikkinä mutta en näe tämänkään sateenkaaren päässä aarretta.

-Tvälups-

Jk ellei meiningin lopputulema ala näkyä jo niin pitää olla umpisokea.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Jaa-a, kyllähän tuossa palkattaisiin melkoinen määrä äärimmäisen tarpeellista virkamieskuntaa. Täytyy laittaa linkkinä se, mitä jo vuosia sitten asiasta tuumailin:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2008/12/tapahtui-huitsinnevadan-poliisissa.html

Kiitos muuten videosta.

Anonyymi kirjoitti...

Pitäiskö tässä toivoa Donald Trumpia seuraavaksi Amerikan presidentiksi? Edes siitä syystä että täkäläinen ja muu eurooppalainen tiedostava toimittelijakunta saisi repiä hiukset päästään, silkasta raivosta? Ehkä Trump on nuiva, kun on valmis palauttamaan kaikki laittomat siirtolaiset. Siis nekin jotka Barack Obama ehti laillistaa. Ensin Trumpin pitäisi voitta republikaanien esivaali ennen kuin pääsee ehdokkaaksi.

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/08/ajolahto-merkki-paalla-lyoko-soini.html?showComment=1439719768678#c4603817770827737438

Trump piti Iranin kanssa tehtyä ydinohjelmasopimusta fiaskona kun mullahit saavat pakotteiden purkamisen jälkeen miljarditolkulla fyrkkaa, joita voivat käyttää proxy-ryhmittymien kuten Hizbollahin tms. tukemiseen, mm. Israelin pään menoksi. Mieluummin kai iipot näkisivät Trumpin pressana kuin kenenkään demokraatin. Trump ei ole yhtä arabimyönteinen kuin Obama. Oli Trump näköjään alkuvuodesta promonnut videolla Benjamin Netanyahua ja hänen Likud-puoluetta vaalivoiton toivossa. Ehkä kuka tahansa republikaanien esivaaliehdokas on parempi kuin demokraattien esivaaliehdokas. Hillary Clinton nyt olisi totaalikatastrofi potenssiin ääretön. Hän on samanlainen demokratian viejä arabimaihin eli eli peesaa Muslimiveljeskunnan ja Erdoganin AKP-puolueen tapaisia ryhmittymiä.

Trump tai kuka tahansa republikaanipressa näkisi mieluiten nykyisen sotilashallituksen pitävän valtaa Egpytissä. Olisi edes yksi arabimaa jossa pysyy edes jonkinlainen kuri ja järjestys. Se vaan että Egpti on ehtinyt kaveerata vanjan ja kinuskien kanssa siitä lähtien kun huomasi että USA ja länsi peesaa Muslimiveljeskuntaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Minä en tiedä Yhdysvaltojen tilanteesta niin paljon, että osaisin ottaa kantaa jonkun ehdokkaan puolesta. Eikä amerikkalaiset meiltä toisaalta pahemmin mielipidettä kysele, vaikka vihervasemmistomme niin ehkä luuleekin. Jää nähtäväksi. Ainakaan Obama ei jatka, siitä voimme olla varmoja. Hillary Clinton jatkaisi varmaan samaa linjaa, mutta uskon, että jenkit vaihtavat tällä kertaa kyyhkystä haukkaan. Jää nähtäväksi. Sotilasvalta olisi varmaankin tavallisille arabeille se kaikkein paras ja turvallisin vaihtoehto. Länsimaisen demokratian vientikokeilu on niissä maissa osoittautunut täydeksi sudeksi.

Ekku kirjoitti...

On se vaan pirullista, kun Keuruullakin kuntapäättäjät "päättivät väärin", kun äänestivät pakolaiskeskuksen tulon entiselle varuskunta-alueelle nurin.

Nyt sitä sitten jo tämän päivän Keskisuomalaisessa on valjastettu ihan Lauri Ihalainen painostamaan Keuruun päättäjiä harkitsemaan uudelleen...

Yksi huolestuttava piirre tässä ns. "keskustelussa" pakolaiskeskuksista on, että on alettu esittämään, että sijoituskunnan myönteinen suhtautuminen asiaan ei ole välttämättömyys vaikkakin suotavaa.

Siinä vaiheessa toivottavasti nähdään jotain kansalaisaktiivisuuden toimenpiteitä, kun alkavat perustaa näitä keskuksia vastoin kunnallisten päättäjien hyväksyntää.

Siinä riisutaan ne viimeisetkin rippeet tästä suomalaisesta "demokratiasta".

Anonyymi kirjoitti...

Kunta voi haastaa valtion/sisäministeriön/SPR:n käräjille ja vedota kuntalakiin ja kunnalliseen itsehallintoon tms. Kunta voi myös ostaa tai pakkolunastaa tontteja ja kiinteistöjä. Kunta voi myös määrätä rakennuksen purettavaksi. Mm. näitä keinoja kunta voi käyttää lain puitteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Jussi Halla-aho totesi ettei Kreikassa ole perustettu uusia vastaanottokeskusia vaan parakkikyliä. Voisi perustaa pidätyskeskuksia joissa majoitus on parakeissa, vanhoissa konteissa ja teltoissa. Alue ympäröitäisiin piikkilanka-aidalla, miinoilla ja aseistetuilla vartijoilla. Aidalla olisi valvontakamerat, tutkat ja liiketunnistimet. Pidätyskeskuksesta saisi poistua vain jos poistuu saman tien maasta.

Anonyymi kirjoitti...

http://blogit.savonsanomat.fi/mita-sita-tyhjaa/juntti-suomen-vastaisku/

Anonyymi kirjoitti...

Rasismin määrittely:
https://www.youtube.com/watch?v=S7lCVQIl1vc&feature=youtu.be

-Tvälups-

Sitä itse on miksi toista syyttää...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle, Vieraalle, Anolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Minä luulen, että valtio tulee nopeutetussa aikataulussa kehittämään jonkun systeemin, jolla kuntien yli jyrätään.

Vieras: En ole vaan varma, kuinka moni kunta on valmis noita käräjiä käymään. Tuo ehdottamasi on tietysti teknisesti täysin mahdollista. Poliittisesti taas nyky-Suomessa valitettavasti täysin mahdotonta. Sinänsä jos tänne tulijoitten sosiaaliset edut rajoittuisivat parakkiin ja soppatykkiin, ei itse ongelmaakaan olisi.

Ano: Asiaa. Ihmettelen vaan että niinkin mokuttava lehti kuin Savon Sanomat julkaisi sen.

Taisteluvälineupseeri: Kiitos linkistä.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedonjakelu ja tiedonkulku...siinäpä aivan erityinen juttu pakolaisvirtojen ohjailussa.

Vaikka kaikensorttiset inehmot ovat paheksuneet,jotta eipäs saa osoitella sormella niitä nuoria pakolaismiehiä, jotka virtuaalista tiedonsiirtolaitteistoaan näpräilevätten, niin huvittipa kuitenkin rivien välistä tulkita tämänpäiväisiä Unkarin rautateiden ja -asemien pakolaisvirtoja.

Jos tulkitsin oikein, niin ensin Unkarissa rautatieasema pursui pakolaisia. Sitten asema suljettiin ja tyhjennettiin (pakolaiset odottelivatten ulkopuolella). Asema jälleen avattiin, junakin kulki, rajakin ylitettiin. Asema pidettiin auki, mutta junia ei kulkenut toviin. Unkarilaiset päättivät sallia junan kulkemisen, mutta vain Unkarin rajojen sisällä - junan kulku kun päättyi vain 40 km päähän - leirille. Eivät meinanneet haluta pois junasta matkustajat, vaan yrittivät sitkiästi sisälle jäähä. Eikä kulunut tästä muutamaa tuntiakaan, kun lähtöasema tyhjeni pakolaisista. Ihan ilman tiedottamista ratiossa, lehessä taikka töllöttimessä , eikä ollut kielen ymmärtämisen vaikeutta yhelläkään pakolaisella - häipyivätten vaan kiltisti yrittämmään jonkun muun toimivan junayhteyven vierreen.

Mitäpä tästä voisi ottaa opiksi suomalainen virkamies? Ihan ilman muuta, eivätten hankkisi mittään pakolaiskeskuksia enämpi , vaan tyytysivätten Savenmaan kaupasta saatavihin Ruotsin/Saksan armeijan ylijäämätelttoloihin, joihinpa täksi syksyksi sijoitettaisihin sitkeimmätten pakolaisnuorukaiset. Olenpa itte partiolaispentusena muutaman viikonlopun yöpynynnä "sissiteltassa", varsinaisesti voimpa sanua, jotta olipa mielehen jiävä kokkeemus, kun aamusella lähti teltasta aamuhuikosta tsajua hakemahan.

Jotennii kuvittelisin, jotta pakolaisvirta voisi muuttaa suuntaa etelämpii maihii...

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalimamut ja ulkomainen halpatyövoima eivät tilaa lehtiä eivätkä mainosta niissä. Ne eivät myöskään osta mainosaikaa telkkarissa, radiossa eikä niiden nettisivuilla. Sanoin tämän jo Vasaran blogissa mutta menkööt tännekin.

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä kuka mutta Tvälups likes "Tiedonjakelu ja tiedonkulku.. siinäpä aivan erityinen juttu pakolaisvirtojen ohjailussa."

Tämä tyylilaji kirjoitella elähdyttää :)

-no se-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Vieraalle ja No Sille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kovasti samalla mielellä minäkin, ja tästä tulee muuten mieleen, että silloin kun 1960 – 1980-luvulla oli ihan helvetillisiä nälänhätiä tuolla Afrikassa samoin kuin Kambodzhassa, niin silloin vaadittiin kovasti, että täytyy auttaa ihmisiä hädässään. Mikä ihan ymmärrettävää olikin. Mutta ei silloin vaadittu, että ihmisiä aletaan kuskaamaan tänne. Kas kun se ei ollut silloin muotia. Saattaa olla, että inspiroit minua tekemään asiasta ymmärrysharjoituksen.

Savenmaa näyttää muuten ostaneen suurinpiirtein puolet koko Ruotsin edesmenneen armeijan kalustosta, joten siinähän on meidän huoltovarmuuden lukko.

Vieras: Pitää paikkansa, ja siksi ihmettelen näitten mediayhtiöitten linjaa. Ne eivät vaan jostain syystä välitä.

No Se: Nyt täytyy tunnustaa, että jäi kommenttisi punainen lanka minulla vähän hakuseen. Täsmennätkö?

Anonyymi kirjoitti...

http://fundamentti.blogspot.fi/2015/09/skandaali-rikkoiko-suomi-omia-lakejaan.html

Tom Kärnä kirjoitti...

Eikös "islamafoobikko" (tarkoitti varmaankin islamofoobikkoa) tule rinnastaa kansallissosialismifoobikkoon ennemmin kuin kansallissosialistifoobikkoon?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Tom Kärnälle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Niin notta turvapaikka talebaanille. Hyvin menee, mutta menköön.

Tom: Joo, tuo kyllä pitää paikkansa. Vaikka asiaa kuinka koitettaisiin kiertää.

Becker kirjoitti...

No nyt alkaa näyttää pahalta tai mielenkiintoiselta, miten sen nyt ottaa.

Ensinnäkin Suomi nyt sitten roikkuu EU:ssa ja €urossa meni asiat sitten miten päin helvettiä tahansa. Ilmeisesti asiat ajetaan siihen malliin, että Suomessa työttömyys hipoo 30% ja kansa syö pettuleipää, niin sitten Stubb siirtyykin Brysseliin hyväpalkkaiseen hommaan Kataisen kaveriksi. Valtion varojen keruu alkaa muistuttamaan enemmänkin linnanherrojen meinikiä jossa vasallit maksavat minkä jaksavat.
Joka asiasta rokotetaan isomman kaavan mukaan. Liikennerikkomuksista pitää kassaan saada 40 miljoonaa sen aikaisemman 20:n sijasta. Ja tämä raha kerätään keinoja kaihtamatta. Suomi asuinmaana vaikuttaisi aika vastenmieliseltä. Maastapakoa tapahtuu enevässä määrin, mutta siitä ei puhuta. Tämä trio Stubb, Sanni Grahn-Laasonen ja Petteri Orpo saavat vielä Suomen täydelliseen kaaokseen. Siinä on kolme sen lajin läpänheittäjää että herra armahda. Mitäpä meistä, pääasia on, että Merkel tykkää.
Oli muuten erinomainen kuva Stubbista. Se piti oikein tallentaa.

Sitten on tulossa tämä hirvittävä ilmastonmuutos. Hirvittävä siinä mielessä, että
poliitikot ja idiootit uskovat hysteerisesti kaiken sen kusetuksen mitä sen ympärillä on tapahtunut. Ja nyt kun siitä on tehty politiikkaa niin taas alkaa verottaminen ja varainkeruu ilmastonmuutoksen varjolla.
Obama tulee Eurooppaan jauhamaan ilmastojargonia, ja tästä kokouksesta sitten suomalaiset poliitikot tulevat posket innosta punaisina ja alkavat miettiä miten kansaa saadaan kusetuksen avulla kurjistettua entisestään.

Muslimien vyörystä Eurooppaan on tullut varsinainen spektaaakkeli. Ns. Gutmenschit kilpailevat nyt keskenään siitä miten voidaan parhaiten ottaa tuota vastuuta.
Miksi muslimit eivä vyöry maihin missä heitä on jo entuudestaan? No ensinnäkin koraani käskee valtaamaan maat ja kulttuurit jossa vääräuskoiset ovat vielä enemmistönä. Siispå suuntana Eurooppa. Toisekseen mikään rikas arabimaa ei halua näitä pakolaisia riesakseen. Ja miksi haluasi kun eurooppalaiset naivit poliitikot tekevät kaikkensa jotta saavat heille vihamielisen kulttuurin edustajat naapureikseen.
Ihmisten hätä on helppo ase kaikkea arvostelua vastaan, mutta tosiasia on se että kun tilanne alkaa rauhoitumaan ja mennään hetki eteenpäin, niin nämä muslimit tulevat vielä olemaan aikamoinen riesa missä linenvätkin. Näin on tapahtunut joka maassa ja näin tulee tapahtumaan jatkossakin. Kyynistä, mutta se on valitettavasti tosiasia. Ruotsi hyvänä esimerkkinä. Ruotsiinkin tulleet muslimit olivat myöskin aikoinaan jonkinasteisia pakolaisia. Jos maahantulleet olivatkin kunnolla, niin jälkipolvet ovat kyllä kunnostautuneet kaikessa mahdollisessa pahanteossa.
Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla.

Tulevaisuutta seurataan mielenkiinnolla. Suomalaiset voivat valita eletäänkö maassa omilla vai maahanmuuttajien ehdoilla. Itse alan viettää henkisesti enemmän aikaa tuolla Huitsinnevadassa, ei tätä järjettömyyttä mutten kestä.

Anonyymi kirjoitti...

September 3, 2015 at 9:05 PM

Em. anonyymin kirjoitustyyli on kovin eläväistä - tykkään & diggaan ja sitä koetin sanoa

-Tvälups-

Unknown kirjoitti...

Tuo mainitsemasi mielipidekirjoitus on mennyt läpi vain koska toimittajisto ei ole ymmärtänyt, että se on tarkoituksella tehty yliampuvaksi. Totuuden voi piilottaa valheisiin tai hyvään tarinaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen kerran, suurkiitos Ykälle mainioista tarinoista ja kaikista kirjoituksista, joissa tätä mielipuolista maailmanaikaa ja sen älyttömyyksiä olet hyvinkin monitahoisesti käsitellyt.
En ole juurikaan kommentoinut viimeisimpiä juttujasi, vaikka olenkin niitä ahkerasti ja antaumuksella lukenut. Syy vähäiseen kommentointiin on tämä koko kesän ja alkusyksyn kestänyt median ”Trommel Feuer”, joka alkaa vaatia veronsa - ei vain enää viitsi, ei jaksa…
Jopa armas puolisoni, joka on yleensä erittäin penseä keskustelemaan mistään mokutukseen tai väestönvaihtoon liittyvistä asioista, on ilmaissut olevansa huolissaan median lietsomasta kiihkosta ja vihasta. Mainitsipa hän vuosien 1917 - 18 tapahtumatkin ja tilanteen eskaloitumisen, kun sanaisen arkkunsa tilanteen tiimoilta avasi…

Hyvå ja aiheellinen kysymys onkin: ”MIKSI media systemaattisesti ja tarkoitushakuisesti lietsoo vihaa ja vastakkainasettelua?” Kenen asialla toimittelijat ovat, kun he demonisoivat väärinajattelijoita ja toisaalta kohottavat pyhimyksiksi kaikki Välimeren eteläpuolelta tunkevat ihmiset?” Ihan kaikkea ei voi selittää inhimillisellä typeryydellä, takana on pakko olla muutakin…

Joka tapauksessa, tämä mokutuksen rumputuli alkaa vaikuttamaan omiin ja perheen mielialoihin niin paljon, että täytyy vähän pitää paussia nettisurffailussa. Näemmä loppumaton propagandan tuuttaaminen kaikista tuuteista täyttää ajatukset ja hiljakseen synkistää mielen, niin että omassa duunissa tarvittava luovuus alkaa kärsimään.
Jätän nyt ainakain joksikin aikaa kaikenlaisen ”uutisten” luennan pois. päiväohjelmastani. Pysyn - tai ainakin yritän pysyä - pois Hommalta ja muilta pahuuden markkinoilta. Jätän myös blogistanin rauhaan, vaikka toisten samanmielisten lukijoiden kommenttit omaa ”uskoa” järjellisen maailman olemassaoloon vahvistaakin.
Siis, in short, vetäydyn omaan kuplaani ja keskityn oleelliseen…

Jälleen kerran suuret kiitokset Ykälle siitä, että jaksat kirjoittaa blogiasi, toivotan kovasti voimia eloon ja kaikkea hyvää perheellesi.
Tulen varmasti lukemaan kaikki tulevatkin postaukseni - vaikka joutuisinkin tekemään sen itseltäni salaa…

t. Riku Raunioilla

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä miten paljon Ykä tajuaa maataloudesta mutta veikkaan ettei Antti Rinne ainakaan ymmärrää siitä mitään. Rinne tekee näköjään kaikkensa sen eteen että Sdp kutistuisi marginaaliin. Jos seltä löytää vielä suurennuslasilla ja metallinpaljastimella vielä jonkun duunarin niin nekin karkaavat persuihin tai muualle nuivien juokkoon tai nukkuviin. Rinne tekee hyvää työtä siinä että omalta osaltaan nuivistaa kansaa. Foliohattu päähän: ei kai hän ole nuivaliston soluttama myyrä? Foliohattu pois päästä: luultavasti on joko patatyhmä tai korruptoitunut ja siten sitoutunut liberaalin systeemin konformismiin. (HUOM: Termi "liberaali systeemi" on se mitä Valkea käyttää blogissaan, tsekkaa jos jaksat)

Uudessa Suolessa pitää blogia eräs Mikko Paunio. Ilmeisesti hän on tannerilainen sossu. Eräs harvoja sossuja joka on huomannut oman puolueensa tilan, ja tajuaa miksi duunarit ja muut nuivat ovat jättäneet sossupuolueen ja siirtyneet kannattamaan persuja. Hän on kritisoinut sossujen liittymistä vihervasemmistolaiseen hömppään kuten ilmastohömppään ja tuulivoimarahastukseen. Tosin olen ihmetellyt miksei hän itse ole liittynyt persuihin, jos hän on nuivempi kuin nyky-Sdp.

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Uudessa Suolessa on suurin osa hirveetä paskaa, mutta siellä on valopilkkuina joitakin nuivia ja eurokriittisiä, jotka ovat toistaiseksi voineet pitää blogejaan tai sitten kommentoida. Jos on jokin paska kirjoitus, en ehkä lue sitä, mutta tsekkaan onko kommenttien mukana sellaisia kommentoijia jotka olen havainnut hyviksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/ruotsin_ulkoministeri_otimme_70000_suomalaista_sotalasta__suomen_kannattaisi_muistaa_historiansa/8281927 Jätän tämän tähän. Sylettää, vituttaa. Vihervasemmistolaisuus on hieno asia. Ei mulla muuta.

Volmari85

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Taisteluvälineupseerille, Kenzo´:lle, Rikulle Raunioilla, Vieraalle ja Volmari85:lle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Oli sen verran kattava ja kohdalleen osuva kommentti, että ei lisättävää.

Taisteluvälineupseeri: Okke.

Kenzo´: Tämä lienee se todennäköisin vaihtoehto. Tiedostavuus, suvaitsevaisuus ja huumorintaju kun harvemmin asuvat samassa pääkopassa.

Riku Raunioille: Kiitokset kannustuksesta. Onhan selvää, että aika ajoin tää asioitten seuranta alkaa tympiä, joten pidä taukoa sen minkä hyväksi koet. Mitä muuten tulee tuohon median vihanlietsomiseen, niin voihan kyseessä olla sekin vaihtoehto, että siellä aletaan tajuta, että ollaan oltu väärässä koko ajan, mutta kun kasvoja ei kerta kaikkiaan haluta menettää, niin sitten myllytetään kahta kauheammin. Voimia eloon sinnekin päin.

Vieras: No ainakin näytän tajuavan maataloudesta enemmän kuin Rinne. Rinne on niitä arvoituksia, sillä hänhän esittää poliittisen shownsa sellaiselle yleisölle, jota ei edes ole. Duunarit äänestivät aikanaan vasemmistoa saadakseen talon, auton ja kesämökin. Ei siihen mitään internationalistista hallelujaa kuulunut. Minulla tuo Uuden Suomen seuraaminen on jäänyt aikaa sitten ihan olemattomaksi.

Volmari85: Ja moneskohan tuhannes kerta se oli, kun tästäkin muistutettiin? Sinänsä ruotsalaisia voisi puolestaan muistuttaa siitä, että suomalaiset sotivat siinä rähinässä senkin puolesta, että ruotsalaiset saivat olla rauhassa ja hinta oli 89.000 kuollutta.

Anonyymi kirjoitti...


Iltalehden 31.8.2015 Lukijalta-palstan kirjoitus "Ratkaisu pakolaiskriisiin"saattaa olla julkaistu tarkoituksena saada lukijat ymmärtämään, että mokutus on järjetöntä. Ehkä toimittajat ovat riemuinneet nimimerkin "Avoin sydän" kirjoituksesta tyyliin "Saatiin vihdoinkin kaikkien aikojen typerin kirjoitus, kun tämän julkaisemme, niin tyhminkin lukija tajuaa mokutuksen mielettömäksi ja lehtemme suoltavan valheita". Kirjoituksen julkaisemisessa on etuna, että omistaja on tyytyväinen ja toimittajat saavat pitää tulonsa, vaikka kirjoitus saa lukijat tympimään mokutusta. Win-win tilanne.

acc

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, acc. Tämäkin voi olla toki mahdollista. Kun nykymediaa katsoo, niin oikeastaan mikä tahansa on mahdollista. Tai no, totaalijärkiintyminen ehkä kumminkaan ei.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkään kommenttiketjuun vielä Koppelokin tuo muutaman ajatuksen.
1. Noista sotalapsista tuli mieleen, että jos suomalaiset miehet olisivat laajasti tehneet saman ratkaisun kuin nuo nykyiset "pakolaiset", ei näillä nykypakolaisilla olisi paikkaa mihin tulla.
2. Nyt kerätään SPR:n toimesta kaikkea kuviteltavaa noihin vastaanottokeskuksiin. Sitä mietin, että on niillä pojilla tarkkaan laskettu matkakassa. Rahalla on tultu tänne saakka, mutta nyt just ne loppu kun pääsi Suomen maaperälle.
3. Tuo ajat sitten kaiken tehonsa menettänyt rasismin huutaminen tuo mieleen Pekka ja susi- sadun. Kun teho meni, kukaan ei usko. Sama asia kuin entisessä Neuvostoliitossa- jos et jossain vaiheessa elämääsi joutunut vankilaan, olit vähän epäilyttävä ihminen. Nykysuomessa jos olet koneiston mielestä rasisti, se alkaa kohta kuulostaa synonyymiltä tolkun ihmiselle.

Lopuksi kiitos Yrjölle ja muillekin blogisteille. Tätä kautta saa niin paljon tietoa ja näkökulmaa! Olette tärkeitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Koppelo. Voidaan ajatella ruotsalaisten kannalta, että näinköhän Stalin olisi edes malttanut pysähtyä Tornionjoelle, vaan olisiko käynyt koppaamassa Kiirunan kaivokset vielä bonukseksi. Olisiko malttanut tyytyä siihenkään?

Niin minä kuin varmaan muutkin kansallismieliset blogikirjoittajat ajattelemme, että nämä blogit ovat esille nostettu nobodyjen ääni. Ja kun sanon nobody, en halveeraa, sillä itsekin olen ylpeänä täydellinen nobody täällä Huitsinnevadassa. Kertomani asia on tärkeä, ei henkilöllisyyteni. Kommentoijien kertomat asiat ovat tärkeitä, ei heidän henkilöllisyytensä. Vastassamme ovat somebodyt, puolikas-somebodyt, neljännes-somebodyt ja nobodyt, jotka kuvittelevat olevansa somebodyja ja kaikkien heidän mielestä me nobodyt olemme tehneet kuolemansynnin.

Kuolemansynti on se, että meillä yleensäkin on mielipide, vaikka heidän mielestään ainoastaan he ovat oikeutettuja siihen. Vielä suurempi synti on, että me esitämme sen julkisesti. Ja kaikkein suurin synti on se, että se esitetään amerikkalaisen palvelimen kautta, että syyttäjäviranomainen tai valtamedian moderaattorit eivät pääse hiljentämään sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs mieltä täällä ollaan hallituksen aikeista antaa lisää rahaa maajusseille? Kaikilta muilta elinkeinoilta ja köyhiltä leikataan, mutta maajusseille annetaan lisää. Jo entuudestaan 60% maajussien tuloista tulee tuista, joista valtaosa on kansallista tukea. Silti ruoka on kallista. Eikö tässä olisi säästön paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä vituttaa,ai että vituttaa vaan päivä päivältä enemmän tämä valtakunnan eliitin suorittama oman kansan päälle sylkeminen median avulla.Alan jo hävetä,että persuja on tullut äänestettyä,en siksi,että "rasismi",vaan siksi,että täysin munatonta touhua tämän mamutusvyörytyksen edessä.Muutama onneton lausahdus yksittäisiltä edustajilta,joita sitten muut persut silottelee median pelossa,vai liekö hallituspaikan menetyksen pelosta,mutta joka tapauksessa surkeaa.Eikö edes parussuomalaiset noudata perustuslakia,jonka mukaan valta maassa on eduskunnalla,jonka edustajat ovat vastuussa KANSALLE,eivät medialle eivätkä muille puolueille.Ehkä termi kansanedustaja pitäisikin vaihtaa termiin medianedustaja,olisi rehellisempää.Nyt ,jos koskaan olisi Muutos-puolueella iskun paikka!Maa tarvitsee kipeästi puoluetta,joka myös vaalien jälkeen puhuu äänestäjiensä äänellä.James Hirvisaaren puheita katsoo haikeana YouTubesta-hän sanoi suoraan mikä maassa on menossa pieleen,ja sanoi myös ketkä siihen ovat syyllisiä:"Te,juuri te!",ja osoitti muita kansanedustajia salissa.
Katsoin videon,jossa unkarilaisnuoret marssivat Unkarin puolesta ja täytyy sanoa,että kateeksi käy Unkaria.Hienossa järjestyksessä tuhansia nuoria soihtujen ja Unkarin lippujen kanssa-ei tietoakaan meikäläisten anarko-urpojen paikatpaskaksi-hevosethengiltämielenilmauksista.Ainoa maa,joka Dublinin sopimusta noudattaa,ja ainoa EU:n rajavaltio,joka yrittää noita rajoja puolustaa on Unkari.Verratkaa Italiaan,joka noutaa porukan Libyan rannoilta,kun ne loikkii mereen,raahaa ne Italiaan,ja rupeaa sitten vinkumaan taakanjakoa muilta mailta.
No,jokuhan tästä paskasta voitot kerää,eli salakuljetuspoolit ja ISIS kaltaisineen islaminlevitysjärjestöineen.Ilkka Kanervakin taisi ihan myöntää,että 10 000:n euron matkasta salakuljettajat saa 1 000 ja ISIS 9 000 euroa,että silleen.Valmistautukaa sotaan miehet ja naiset,sillä se tulee,muttei ehkä sittenkään Venäjää vastaan vaan...
T:Vesku

Castor kirjoitti...

Sori, lainasin sanamuotoasi HUSUn paskapuheeseen lupaa kysymättä. Ehkä sallit sen jäleenkin päin, jos edes julkaisevat. Omalla nimelläni kirjoirtin.

Anonyymi kirjoitti...

Pääministeri Sipilän repäisy tähän pakolaisongelmaan. Mahtaako mies tarjota omasta pussistansa vielä syömiset ja (talvi)vaatteet tähän päälle? Mitäs sitten jos talo menee "remonttiin" uusien asukkien toimesta? Kuka korvaa, tuskin vakuutusyhtiö jos ja kun tekijät ovat tiedossa? Epäilen, että mies valitsee tosi tarkkaan kenet taloonsa ottaa oleskelemaan. On siinäkin keino ostaa itsellensä hyvä omatunto!

Niinkuin Riku raunioilla totesi, olen myös koittanut mahdollisimman vähän seurata tätä pakolais-siirtolais-maahanmuuttaja-turvapaikan hakija teemaa, rummutus on yltynyt viime päivien aikana korvia huumaavaksi. Sitä eilisen maahanmuuttokeskustelua Ylen kanavalta en vaan voinut katsella kovin montaa minuuttia, iski yleinen kenttäketutus, enkä viitsinyt ottaa ns. kaatokänniä.

Unkarilla ainakin näyttää olevan realistinen ja asiallinen ote tähän dilemmaan, mutta pahaa pelkään että EU:n suuret pakottavat Unkarin takaisin ruotuun.

On maailma hulluksi mennyt ja yhä hullummaksi menee...

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Tere Yrjö!

Jäi tuosta edellisestä kommentistani uupumaan tuo Ruotsin avautuminen sotalapsista, jonka Volmari85 lähetti. Jos oikein muistan niin suurin osa noista lapsista tulivat takaisin Suomeen sodan loputtua, ja Karjalan evakkoja ei asutettu enemmistöltään ruotsinkielisiin kuntiin. Eli Suomessa kunnioitettiin vähemmistön kantaa ja suosittiin sitä suomenruotsalaista kulttuuria.

Puhumattakaan sitten eräiden ruotsalaisten suuryritysten kyseenalaisista liiketoimista natsi-Saksan kanssa. He myivät Kiirunan rautamalmia Saksan sotateollisuudelle ja esim. SKF rullalaakereita, joita he sitten käyttivät sotatoimissaan liittoutuneita vastaan. Voimme vain arvailla montako pommikonemiehistöä amerikkalaiset menettivät koittaessaan tuhota niitä Saksan laakeritehtaita (Schweinfurt raids).

Että eipä taida ruotsalaisilla varaa olla ns. pyhimyksiä, jos sille tielle lähdetään. Dublin-sopimus kun antaisi mahdollisuuden käännyttää kaikki Ruotsista tulevat turvapaikanhakijat bumerangina takaisin, tuntematta mitään suurta häpeää. Ruotsin valtio kun on itse ollut allekirjoittamassa e.m. sopimuksen, joten mitään estettä sille ei olisi. On se ihmeellinen liittovaltio tuo EU kun mistään sopimuksista ei pidetä kiinni?! Itse en usko pätkääkään, että EU tulisi apuun jos Suomi joutuisi Venäjän taholta sotilaalliseen aggression kohteeksi. Niin munaton järjestö, että oikein pahaa tekee.

Käännetään kelloa 2-5 vuotta eteenpäin, haluaisin nähdä tilastot montako "surffaria" otimme vastaan, ja moniko palasi jälleenrakentamaan omaa kotimaatansa. Epäilen ettei Migri suostu tekemään e.m. tilastoa kiireisiin tai henkilöstön puutteeseen vedoten.

Olen jo sen verran vanha äijä, ettei meikäläistä kauheasti hetkauta/huoleta vaikka noi nuoret "IPhone-siirtolaismiehet" veisivät kaikki vapaat naiset tai työpaikat Suomesta. Mutta sääliksi käy nuoremman ikäluokan miehiä, kilpailu vähäisistä työpaikoista ja naisimmeisistä käy nykyistä kovemmaksi.

Ja toisaalta, jos nämä pakolaiset saavat pysyvän oleskeluluvan ja kansalaisuuden, miten he pystyvät elättämään itsensä? Varsinkin jollei heillä ole mitään markkinoitavaa kykyä Suomen työmarkkinoilla. Kyynikkona tulee mieleen, että jollakin noista ovat rahat loppuneet "sopivasti" Suomeen päästyä, ja jollain ulkolaisella pankkitilillä on huomattava summa rahaa. Sitten otetaan kaikki mahdolliset tuet täällä. Jos olisin tällaisessa asemassa oleva "pakolainen" niin en varmasti muuttaisi takaisin omaan synnyinmaahani. Kenelläkään vähäosaisella syyrialaisella ei ole varaa maksaa ihmissalakuljettajille, eli käytännössä Syyrian "kerma" on paennut maasta.

Kuka hullu nyt lihapatojen ja palveluiden äärestä muuttaisi takaisin Aleppon raunioihin niitä jälleenrakentamaan? Raskasta duunia ja kädet likaantuvat. Vahinko vain että tästä kärsivät suomalaiset veronmaksajat.


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Veskulle, Castorille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ano: Suomalainen maatalouspolitiikka on tehty sellaiseksi, että maajussien on pakko täytellä ne lanketit. Jos systeemi muutettaisiin sellaiseksi, että tuottaja saisi tuotteestaan suuremman hinnan ilman että tukkuporras vetäisi välistä, niin varmaan hekin suostuisivat siihen.

Vesku: Ja syyllisiä olemme myös me suomalaiset, jotka olemme tuon porukan valtaan äänestäneet. Ei saisi olla vahingoniloinen, mutta olen sitä kyllä niitä ihmisiä kohtaan, jotka äänestivät kepun pääministeripuolueeksi odottaen ihmettä. No, ihme tulikin, ei vaan ehkä ihan sellainen mitä vailla oltiin. Unkarilaisille nostan hattua taivaan korkealle.

Castor: Lupa myönnetty.

Soomepois Eestist: Sipilän tempaus ylitti kaiken mauttomuuden rajan. Tätä kovempaa haittamaahanmuuton sisäänheittotuotetta ei voi enää keksiäkään. ”Muuttakaa Suomeen, siellä pääministerikin majoittaa teidät kotiinsa.” Voi vittu, en paremmin sano. Ja se, mitä ruotsalaisten tempauksista sanoit, pitää täysin paikkansa. Ei tartte svedujen hirveästi henkseleitä paukutella.

Becker kirjoitti...

Nyt pitää ymmärtää että Margot Wallström on tyhmä kuin saapas, siis ihan aikuisten oikeasti. Kun Göran Persson oli Ruotsin pääministerinä, niin hänen ongelmana oli miten päästä ämmästä eroon. Potkuja ei voinut noin vaan antaa, sillä Margot kuuluu samaan demarifeministi kastiin kuin toinen älykkö, Mona (Muslim) Salin. Siitä olisi noussut iso häly. Persson oli fiksu. Margotille järkättiin duuni EU:sta Brysselistä, jolloin hän oli poissa häiritsemästä. Brysselissä Margot tienasi mukavan omaisuuden, ja palasi sitten Ruotsiin. Nykyinen Löfvenin hallitus, joka sisältää etupäässä mielenvikaisia poliitikkoja, Wallström on ulkoministerinä.

Ottakaa nuo Wallströmin ajatuksen virrat älyllisesti erittäin heikon kapasiteetin omaavan ihmisen yrityksenä ilmaista jotain tämänhetkiseen kansainvaellukseen liittyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Unkari ja Bulgaria ovat tiedustelleet aidan ostamista Israelista, mallinaan se mikä on Israelin ja Egyptin välisellä rajalla. Tästä klipistä kohta 4:33.

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=46350

Soomepois Eestist: Veikkaan ettei Unkari ole sen tyyppinen kuin mitä Suomi on ollut vajaat 70 vuotta: huonon itsetunnon omaava ja tarve saada muiden hyväksyntä pyrkimällä miellyttämään muita, hinnalla millä hyvänsä. Sillä on historiaa itsenäisenä valtiona toimimisesta ennen 1000-lukua ja kokemusta kaikista ilmansuunnista niin vihollisten kuin liittolaisten osalta sekä siitä että vihollisuudet ja liittolaisuudet vaihtelevat. Se on tapellut milloin itävaltalaisten ja saksalaisten, slaavien, romanialaisten, mongolien, ottomaanien, Venäjän/Neuvostoliiton tms. kanssa oten yksi EU ei tunnu missän tuon pitkän listan jatkona. EU:lla ei ole armeijaa jolla se voisi rangaista niinkuin Vanja teki 1848 ja 1956.

Jos Unkari haluaisi tehdä källin, niin ohjaisi siirtolaisia kuljettavat linkkurit ja muut autot, junat sekä lentokoneet suoraan Brysseliin. Majoittukaa EU:n komission ja muihin EU:n käyttämiin rakennuksiin ja niiden pihoille.

Valkea sanoi blogissaan aiemmin (en muista missä kohdin, pitäisi etsiä) että valta on viime kädessä illuusio joka pysyy pystyssä psykologisesti. Valta on sitä että joku saa jonkun tottelemaan ja toimimaan halutulla tavalla. Jos se ei saa toista tottelemaan eikä toimimaan niin valtaa ei ole enää. Se on sen jälkeen pelkkiä tyhjiä sanoja. EU:n kohdalla tuo on mitä suurimmassa määrin. Mölytä ja raivota voi muttei käytännössä tehdä mitään. Kreikkakin toimii just niin ja on toiminut siten koko eurorahassa ja EU:ssa olonsa ajan.

Armenia on vastaanottanut Syyrian armenialaisia. Heidän kohdalla kyse on saman kielellis-etnisen ryhmän ottamisesta sellaiseen valtioon joka muodostuu saman kielellis-etnisen ryhmän varsinaisista asuinalueista. Siinä "omat" menevät "omien" luokse.

https://en.wikipedia.org/wiki/Armenians_in_Syria

https://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_diaspora

Anonyymi kirjoitti...

Persuja saa haukkua ne jotka ovat persuja äänestäneet. Mutta ne jotka eivät edes äänestäneet persuja, miksi he sitten haukkuvat persuja? Jos he äänestivät Kokoomusta tai Keskustaa, niin miksi vitussa he haukkuvat persuja? Heidän tulisi haukkua Kokoomusta tai Keskustaa. Jos Keskustan ja Kokoomuksen toiminta hallituksessa ei kelpaa niiden äänestäjille, niin heidän tulisi Keskustaa ja Kokoomusta. Nuo kaksi eivät noudata hallitusohjelmaa joka ovat hyväksyneet. Hallitusohjelma oli rimaa hipoen hyväksyttävissä koska se persujen kohdalla mallia "ota tai jätä". No, jos persut noudattavat hallitusohjelmaa, niin se ei riitä jos Keskusta ja Kokoomus eivät noudata.

Voisi myös kysyä miksi ette äänestäneet persuja suurimmaksi eduskuntapuolueeksi? Tällöin sillä olisi paremmat mahikset ja muut joutuisivat tekemään sille myönnytyksiä. Ai jaa, oliko kyse vanhasta piintyneestä tavasta, että äänestetään sitä mitä ennenkin, vaikka sitten vittuuntuneena, pää savuten, hampaat irvessä, kädet nyrkissä rystyste valkoisina.

Ykä, älä käsitä tätä niin että puolustaisin persuja. Persut voisivat edes mölytä vaaliohjelman ja hallitusohjelman kirjausten puolesta, tekisivät noin niin yleisö huomaa edes sen. "Me noudatamma ohjelmaa, mutta nuo eivät noudata". Hallituksesta poistuminen kävi mielessä jo kesällä, mutta se pitäisi tehdä taidolla. Siinä ei olisi mieltä mikäli presidentti ei määrää hajotusvaaleja ja niiden onnistuminen edellyttäisi sitä että persujen pitäisi nousta suurimmaksi ryhmäksi. Kun kerta ei ole tarjolla sellaista nuivapuoluetta joka voisi tältä istumalta saada vähintään 20 prossaa.

Minä yritän tässä jotenkin hahmottaa tilannetta, taustoja ja motiiveja, sen verran kuin taitoni riittävät. Jos tästä kaaoksesta jotain hyvää hakee, tai voisi saada jotain hyvää, niin ehkä se voisi hieman tuuppia niitä jotka äänestivät Keskustaa ja Kokoomusta. Siis niinku oikeesti, halusitteko te tätä?

Foliohattu päähän ja kiinni mutterilla: onko tässä alusta alkaen ollut jokin umpikiero plääni? Tarkoituksellinen keino saada kansa nuivaksi? Se on sitä nytkin, mutta siitä tulee takuuvarmasti nuivempi, jos ei hyvällä niin pahalla. Muistui mieleen se aiempi tarina, Neljännen valtakunnan virkamies. Mahtaisko virkamies juonitella näin: "Kansa on nuiva. Se on hyvä että on. Ei kuitenkaan ole tarpeeksi nuiva että olisi tarpeeksi hyvä. Miten saadaan kansa nuivemmaksi että olisi tarpeeksi hyvä? Pistetään käyntiin sellainen tuomiopäivän mamutus ja mokutus joka tuutista, sellainen jota ei olla ikinä ennen nähty ja jota ei tämän jälkeen enää ikinä nähdäkään. Sen jälkeen on kansa on riittävän nuiva jolloin olen riittävän tyytyväinen. Siihen hetkeen asti joudun pitämään itseni äärettömän kovan itsekurin ja äärettömän tarkan salailun avulla sellaisessa julkisessa roolissa mitä en oikeasti voisi ikikuuna kannattaa vaan mieluummin otan kuulan otsaan saman tien. Jos roolini olisi elokuvarooli, niin siitä saisi ainakin Oscarin, Golden Globen, BAFTA-palkinnon, Cannes´n parhaan näyttelijän palkinnon, Hopeisen karhun sekä César-palkinnon."

Anonyymi kirjoitti...


Kuitenkin katson EU olevan vielä suurempi syyllinen kuvitteleeko ongelma poistuu jakamalla nämä eri jäsenmaihin. Kuin mitä voi PS tehdä... Voi toivoa EU hajoamista. Ja mitä taas tulee pääministerin asuntotarjoukseen. Sisäministei Petteri Orpo on puolustellut.


http://yle.fi/uutiset/eu-komissio_vahvistaa_suunnittelemme_120_000_turvapaikanhakijan_jakamista/8282444


No ei paljon menetetty vaikka mtv estikin kommentoinnin maahanmuutto uutisissa. Kommentit oli laaduttomia. Kaikkea muuta kuin rasistisia.

Tämä on vanha uutinen, mutta pitäisikö järjestää unelma mielenosoituksia.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/sk-joka-seitsemas-rasisti/5285200

Kauankohan pääministeri on valmis majoittamaan talossansa pakolaisia, maksaako hän sähkölaskun.


Luin äsken paavotajukankaan blogia http://paavotajukangas.com/2015/09/05/miksi-syyrialaiset-tuleva-suomeen/
päämisteri lähetti aika ajattelemattoman signaalin ulkomaille.

Ainoa mikä taitaa kannattaa nykyään. Laitetaan kuntaan pakolaiskeskus.
Tätä toistettu viime ajat eri muodoissa, tuo tuota ja rahaa kuntaan. Käyttävät
palveluja. Tulee työpaikkoja pakolaiskeskuksessa.

http://yle.fi/uutiset/suuri_osa_kunnista_sanoo_kylla_vastaanottokeskuksille__maahanmuuttovirasto_yllattyi/8276339

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Vieraalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Tämmöstä olen ajatellut itsekin. Vaan mikä siinä oikein on, että politiikka vetää puoleensa juuri tuon kaltaisia ihmisiä kuin paska kärpäsiä?

Vieras:

Viesti 1: En nyt lähtisi vetämään noin laajoja johtopäätöksiä kansanluonteista. Unkari on yksinkertaisesti saanut nauttia siitä ulkoa tulevasta ”kehityksestä” neuvostomiehityksen aikana aivan tarpeeksi ja toimii sen vuoksi järkevästi.

Tuo EU-valta on kieltämättä omanlaisensa ilmiö, joka pysyy pystyssä, kun sitä käytetään lainkuuliaisissa hallintoalamaisten maissa. Esim. neuvostovalta kasvoi kiväärin piipusta. Armenian mallia olen valmis kannattamaan minäkin, eli jos Välimeren yli tulevissa paateissa on etnisiä suomalaisia, jotka puhuvat suomea, niin tänne vaan.

Viesti 2: Ehkäpä he eivät osaa muuta. Hannu Visti käsitteli aihetta hiljattain aika osuvasti:

http://www.hannuvisti.com/blog/files/870f5c494bc016335bc14ee58e6639f2-1488.php#unique-entry-id-1488

Ano: No EU:n suunnaltahan ne käskyt tulevat ja meidän tolvanat niitä noudattavat. Sinänsä alkaa olla yhdentekevää sekin, minkälaisia kiintiöitä EU meille suunnittelee, sillä tulijoitten määrä tulee joka tapauksessa olemaan suurempi. Suomi on nyt löydetty ja Ruotsi dumppaa ylijäämänsä tänne. Sinänsä muuten noitten gallupien kysymyksen asettelut ovat sellaisia, että tosiasiassa huomattavasti useampi kuin joka seitsemäs on ”rasisti”.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, maajussit saavat tuotteestaan markkinahinnan. Jos tuo hinta on viljelijöiden mielestä liian alhainen, niin se kielii ylituotannosta tai tehottomuudesta. Kyllä maataloudenkin pitäisi alistua markkinaehtoisuuteen kuten muidenkin elinkeinojen. Tämä tarkoittaisi Suomessa sitä, että maitoa lukuun ottamatta täällä ei kannattaisi viljellä. Muutkin kannattamattomat elinkeinot ovat hävinneet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Mitenkä minä haistan tässä sen punaisen sillin? Ei meinaan toi Rinnekään ehkä ihan varsinaisesti suomalaisen maatalouden tilasta puhunut. Vaan sehän on tietysti selvää, että jossain etelässä viljely on kannattavampaa kuin Suomessa. Johtuen jo leveysasteista. Mutta minä olen kyllä valmis tukemaan tätä tehottomampaakin viljelyä. Johtuen ihan puhtaasti huoltovarmuudesta. Maailmaan kun ei ole vielä puhjennut se pysyvä rauha.

Anonyymi kirjoitti...

Olisko tämä pitänyt laittaa uusimman kirjoituksen perään vai tähän mutta olkoon tässä. Juha Ahviolta ilmestyi tuoreeltaan pari hyvää juttua Patmoksen blogiin.

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/742/rasismi_vihapuhe_ja_aariajattelu_suomessa

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/744/syyrian_pakolaistilanne_maahanmuuttojihadin_valossa

Anonyymi kirjoitti...

Välillä olen kummastellut miksei olla sen tapaisia kuten armenialaiset. Armenia ei ole Eurooppaa, ei Aasiaa, eikä Lähi-itää. Se ei ole länttä eikä itää. Se on välimaastossa oleva alue. Sillä on ikivanha kulttuuri ja identiteetti, etnisyyteen perustuva kristillinen kirkko, oma kirjaimisto, selviytymiskyky joka on jalostunut siitä kun on ollut vuoron perään vihollisia kaikissa ilmansuunnissa naapurissa ja kauempaakin, vuoristo-olojen karaisema luonne, tähän perustuen luja yhteenkuuluvuus ja yhteishenki, taito juonitella ja keplotella, ovelia kauppamiehiä, ovelia shakin pelaajia. Näin he ovat pärjäneet myös niissä yhteisöissä jotka ovat Armenian ulkopuolella. Miksei myö olla vastaavalla tavalla tuommoisia?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt löytyi pari mielenkiintoista uutista maailmalta:

http://www.secularism.org.uk/news/2015/09/quebec-hate-speech-law-will-target-people-who-would-write-against--the-islamic-religion

http://www.secularism.org.uk/news/2015/08/saudi-ministry--free-expression-is-an-abuse-of-religious-rights

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Kiitos linkeistä. Nostan hattua armenialaisille ja toivotan heille onnea ja menestystä, mutta en oikein ymmärrä sitä, että mainostetaan että israelilaiset sitä ja armenialaiset tätä ja tuo kansa tuota ja miksei mekin sitten. Minun mielestäni Suomen tilanne johtuu nimenomaan siitä, että on otettu aivan liikaa mallia siitä, mitä muut tekevät. Suomalaisilla on oma tapansa toimia ja sillä on selvitty niin nälästä kuin sodista kuin jälleenrakennuksesta ja vielä on tehty tästä menestyvä maa. Ennemminkin pitäisi miettiä, miten päästään muualta tuotujen tapojen pahimmista esimerkeistä eroon.

Ano: Kiitos linkeistä.

Anonyymi kirjoitti...

Siinä matkimisessa on taustalla se "mitä ne meistä ajattelee". Siihen sisältyy naivius, huono harkintakyky, tilannetajun puute, yliherkkyys toisten mielipiteille, aiemmin mainittu hyväksynnän hakeminen, huono paineensietokyky ja heikkohermoisuus eli ei kykene "pitämään päätä". Moitteeni kohdistuvat näihin seikkoihin. Ovatko nämä sitten kansalle tyypillisiä piirteitä vai pikemminkin poliitikoille ja virkamiehille ominaisia. Veikkaan jälkimmäistä.

Muihin voi verrata jos etsii varoittavia esimerkkejä tai onnistuneita ratkaisuja. Kuitenkin ratkaisukeinoja löytyy omasta menneisyydestä, kun mennään tarpeeksi kauas jolloin lait, asetukset ja harjoitettu politiikka olivat hyviä. Jotkin vanhat lait ja asetukset voitaisiin ottaa käyttöön sellaisinaan tai hienosäädöllä korjattuina.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Kyllä noita mainitsemiasi piirteitä kannattaa etsiä enempi sieltä poliittisesta eliitistä. Ja meiltä löytyy todellakin ihan toimivia ratkaisukeinoja omasta maastamme. Jos jotain pitäisi välittömästi muualta apinoida, niin Australian maahanmuuttomalli sopisi kyllä.