keskiviikko 23. syyskuuta 2015

MITÄS ME JÄRJESTÄYTYNEET RIKOLLISET

Hotellin respassa törmättiin oikeusministeriön tiedotteeseen. Tiedote on varsin lyhyt, joten laitetaanpas se tähän kokonaan. Tärkeimmän osuuden olen alleviivannut itse:

Järjestäytyneitä rikollisryhmiä koskeva rikoslain sääntely täsmentyy lokakuun alusta

Julkaistu 22.9.2015

Järjestäytyneitä rikollisryhmiä koskeva rikoslain sääntely selkeytyy lokakuun alusta, kun tähän asti lain järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumista koskevassa rangaistussäännöksessä oleva järjestäytyneen rikollisryhmän määritelmä siirtyy rangaistuksen koventamisperusteita koskevaan säännökseen. Muissa järjestäytyneitä rikollisryhmiä koskevissa rikoslain säännöksissä viitataan jatkossa tähän määritelmään.

Säännösten yhtenäistämisellä helpotetaan niiden soveltamista, mikä osaltaan tehostaa järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaa.

Muutoksen seurauksena järjestäytyneellä rikollisryhmällä tarkoitetaan jatkossa vähintään kolmen henkilön muodostamaa tietyn ajan koossa pysyvää rakenteeltaan jäsentynyttä yhteenliittymää, joka toimii yhteistuumin tehdäkseen rikoksia. Näiksi rikoksiksi laissa mainitaan rikokset, joista on säädetty vähintään neljän vuoden vankeusrangaistus, sekä kiihottaminen kansanryhmää vastaan ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen.

Järjestäytyneitä rikollisryhmiä koskevissa säännöksissä on kysymys rikoksen tekemisestä osana järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaa. Vastedes ei siten enää käytetä eräissä säännöksissä tähän asti käytettyä ilmaisua rikoksen tekemisestä rikollisryhmän jäsenenä.

Uudistus ei tuo mainittavia muutoksia eri rikosten rangaistavuuden alaan tai ankaruuteen.

Eli mitä tämä sitten oikeastaan tarkoittaa? Teknisesti ottaen tämäkin blogi on lokakuun alusta alkaen järjestäytynyttä rikollisuutta. Tässä on blogin vakipitäjä sekä suuri määrä säännöllisesti sinne kommentoivia henkilöitä. Herääpä jopa epäilys, että osa henkilöistä tuntee toisensa jengilökohtaisesti, eiku anteeks siis henkilökohtaisesti. Tämän blogin tarkoitus ei ole sinänsä kiihottaa mitään kansanryhmää vastaan vaan kritisoida täysin älyttömäksi katsomaansa maahanmuuttopolitiikkaa ja aika ajoin jauhaa paskaa ihan muuten vaan, mutta asian sopivasti kiihotukseksi tulkitsevia oikeusistuimia maastamme kyllä löytyy ja perusteena on luonnollisesti se, että blogissa niin bloginpitäjän kuin kommentoijien taholta arvostellaan voimakkaasti maamme maahanmuuttopolitiikkaa ja sitä kautta niin poliittista- kuin virkamieskoneistoa.

Teknisesti ottaen samanlaiset, maahanmuuttopolitiikkaa arvostelevat facebook-ryhmät täyttävät myös tällä lailla määritellyn järjestäytyneen rikollisuuden tunnukset. Oikeusministeriömme näyttää ottaneen linjan, että nyt pyritään sitten tukkimaan turvat, mikä on tietysti ymmärrettävää, sillä niin tässä blogissa kuin vastaavissa sivustoissa on hyvin vahvasti ja piru vie vielä perustellusti väitetty, että hallinto on hässinyt ja tulevaisuudessa vielä enemmän hässimässä maamme asioita vituralleen ja varsinaiset kansalaiset ovat sille vain pelkkää bensiiniä utopian rakentamiseen keskittyvässä koneessa. Kansalaisille on varattu oikeus hyväksyä tapahtuva, kustantaa se ja pitää turpansa kiinni.

Ja tässähän nämä sivustot tekevät sen suurimman rikoksen. Järjestelmä ei voi olla väärässä ja vaatimus siitä, että se tunnustaisi olevansa väärässä on jo rikos itsessään.

Kauppalehti uutisoi aiheesta otsikolla ”Moottoripyöräjengiläiset pannaan kuriin – siinä sivussa uusnatsit”. Hotellin respasta todetaan otsikkoon, että kissanpaskat. Tosiasiallinen otsikko kuuluisi olla ”Maahanmuuttopolitiikan arvostelu pannaan uusnatsismiksi tulkittuna kuriin – samalla pulistaan jotain moottoripyöräjengeistä”. Kansanryhmän kiihotustuomioitten ennakkotapaukset ollaan määritelty jo vaikkapa Jussi Halla-ahon kohdalla ja siinähän suoraan todettiin, että kyse oli siitä, ettei virkakoneistolle vittuilla eikä mistään muusta.

Asian tiimoilta vaan hotellin respassa herää kolme kysymystä.

Ensimmäisen kysymyksen voi esittää oikeusministeri Jari Lindströmille: Oletkohan sinä ihan oikeasti tajunnut sitä, mihin tässä sitoudut? Myös puolueessasi perussuomalaisissa on paljon porukkaa, jota tuo määritelmä järjestäytyneestä rikollisuudesta koskee. Ainoastaan siksi, että he ovat tiettyä mieltä ja kirjoittavat sen julkisesti. Kannattaisiko vielä kerran plärätä paperit läpi? Oikein ajatuksella?

Toisen kysymyksen esitän poliisille: Milläs helvetillä te oikein meinaatte kammata esille ja syytettäväksi kaikki ne uuden määritelmän mukaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen kuuluvaksi tulkitut porukat? Ja jos te meinaatte keskittyä siihen, niin mitenkäs te sen normaalin poliisintyönne meinasitte tehdä? Tietysti voi kysyä myös oikeuslaitokseltamme, että kun kaikkien tämän ”järjestäytyneeseen rikollisuuteen” kuuluvien ihmisten kanssa aletaan käydä käräjiä, niin jääkö käsittelyajat viiteen vuoteen vai mennäänkö kymmeneen? Kun eikös teillä se jutturuuhka ollut jo valmiiksi?

Kolmas kysymys, tai oikeastaan toteamus: Hotellin respassa odotellaan hyvin mielenkiinnolla oikeusoppineittemme lausuntoja siitä, etteivät vuosi sitten Helsingissä kantasuomalaisia asiakseen pieksäneet porukat kuulu järjestäytyneen rikollisuuden piiriin. Ja millä se perustellaan? Silläkö, että ne eivät kiihottaneet toimintaan kansaryhmää vastaan, ne vaan ohimennen hakkasivat kansanryhmää?

Mitä muuten tulee noihin moottoripyöräjengeihin, niin on niihinkin matkan varrella tullut tutustuttua. Jos meikäläisellä sattuisi olemaan ylimääräistä ja tarpeetonta rakennuspinta-alaa ja kunta haikailisi uusia vastaanottokeskuksia, niin soittaisin välittömästi lähimmälle moottoripyöräjengille ja kysyisin, että oliskos teillä mahdollisesti kerhotilojen tarvetta. Niitä nimittäin löytyisi asevelihintaan.74 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Siis onko tuo laki jo hyväksytty? Jos on, se on edellisen eduskunnan aikaansaannoksia eli osa tätä Suurta Kusetusta.

Unknown kirjoitti...

Tavallaan mielenkiintoista on, että tuossa tiedotteessa rinnastetaan kiihottaminen kansanryhmää vastaan rikoksiin, joista rangaistuksena voidaan tuomita VÄHINTÄÄN neljä vuotta vankeutta, eli SURMASTA ylöspäin.

Ilmiannetaanko itsemme ja katsotaan mitä tulee?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Oinomaokselle ja Pörri Oravalle & kiitos kommenteistanne.

Oinomaos: En ole lakimies, mutta luulisin, että voimassaolevien lakien mukaan tuossa mennään. Tuossahan ilmoitetaan tulkintatavan muuttumisesta.

Pörri Orava: Kyllä. Melko mielenkiintoiseen seuraan meidät tässä rinnastetaan.

turbojuudas kirjoitti...

en väittäisi ihan lopun ajoiksi mutta kyllä nyt tulee mieleen joku despotian nousu. pitääpä anoa Norjasta turvapaikkaa koht'sillään kun maa alkaa polttelemaan jalkojen alla.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä arvelet, Ykä, sitten kun musta auto kaartaa pihaan, olisiko eduksi mennä ranteet ojossa vastaan kiinniottajia ja tunnustaa heti, että kyllä, minäkin olen niitä impiwaaralaisia, jotka halusivat jättää jälkipolville rauhallisen ja säällisen maan elää, tehdä työtä ja kasvattaa lapsia? Sen takia on tullut kirjoitettua tekstiä (aika iisiä), joka ei ole virallisen protokollan mukaista. Pääseekö vähemmällä, ehkä eutanasiapillerillä, vai viedäänkö valdelle lisäksi ainoa omaisuus, satojen tuntien työllä ja rakkaudella ylläpidetty omakotikiinteistö, joka oli tarkoitus jättää vain omille lapsille ja jos se vielä jonkun rytäkän jälkeen sattuisi olemaan olemassa?

Yhä hullummaksi menee touhu täällä Suomenmaassa, mutta minkäs teet? Vain sen, niinkuin kirjoitit; maksa ja pidä turpasi kiinni.

Hyviä blogeja olet taas saanut aikaiseksi (en edelleenkään lakkaa ihmettelemästä sitä volyymia, millä juttuja suollat), kaikkia en ole kommentoinut, mutta muut ovat olleet niin hyviä, ettei ole tarvinnut lisätä. Koetetaan kestää!

Rouva Ano

Paperinen Puskistahuutelija kirjoitti...

*Kapteeni sillalla ! *

Lepo vain. Tulin toteamaan mm, että "uskomatonta paskaa!!" ja muuten HÄVYTÖNTÄ. Ja ns "juutalaisten" ASE muita vastaan, lähinnä valkoisia. Siis tuo "Laki" - kaikki "Lait".
Tiedän tämän sattuvan teitä päähän ja pakottavan sitä, mutta kyllä te aikanaan, kun on jo liian myöhä, tokenette.
Ja toisekseen; tämähän ON siitä hyvä, että nyt, kuten Historiassa sangen usein, Vihollinen PAKOTTAA meidätKIN VALITSEMAAN hyvin selkeästi puolemme. Pistämään ikäänkuin, iroonista kyllä, liivin, jengiliivin, yllemme. Joten... miksikäs ei !?
Kuten olen jankuttanut, time and time again, me OLEMME JO (!!) sodassa.
Tämä kyyti tuli nyt vain olemaan vielä vähän kylmempää kuin oletin.
Elämme aidosti kuvottavia ja kammottavia aikoja.

P.s saatamme tarvita ns "vastavallankumouksen."


*Kapteeni poistuu!*

Oinomaos kirjoitti...

demlalaista juristeriaa pahimmillaan. vmp. Tuonkaan ajoitus ei voi olla sattumaa, ei haittaa vaikka sisäministeriö ja maahanmuuttovirasto törkeästi rikkovat lakia maanpetoksellisissa tarkoituksissa.

Meillähän ei sinällään ole mitään hätää. Tiedämme tästä Suuresta Kusetuksesta ja siitä, että taustalla on Helvetin Iso Raha. Pitää vaan panna sana kiertämään, etteivät usko ihan kaikkea mitä valtamediassa lukee: se kun on mukana tässä. Näitä Koneiston masinoimia uutisia tulee vielä pitkin viikkoa, mutta katsotaanpa minkälaisia otsikkoja niissä on ensi viikolla.

Eivät aivan kaikki valtion virkamiehet ole aivopestyjä, ja onhan siellä ministeritasollakin meikäläisiä. Päät kylminä vaan, missään tapauksessa ei saa kenenkään antaa painaa paniikkinappulaa.

intrigööri kirjoitti...

Mitähän ne meinaa tehdä meille vanhoille natseille ja rasisteille? Minäkin täällä himassa joskus heilailen, kun kuulen joka päivä tiettyä manipulaatiota ja kiihotusta ratiosta tai televiisiosta. Enkä millään meinaa uskoa sitäkään, että yksi mamu vastaisi joka lähtöön kymmentä kantasuomalaista.
Heilailu johtuu kyllä uussuomalaisten kansanryhmien kiihottamisesta karun, mutta köyhän kotimaamme kantakansaa vastaan. Saaneko sellaisen kansanryhmien keskeisen kiihottelun kuuntelemisestakin päälle neljä vuotta kakkua?
Pitänee tyyten lopettaa noiden mainittujen joukkokiihotusvälineiden kuuntelu ja katselu? Niin ja se heilailukin pitää lopettaa, jos naapurit vaikka näkevät sen ja vasikoivat.

Oinomaos kirjoitti...

Perustuslaissa on kokoontumis-, ilmaisu- ja sananvapauspykälät. Kas kun tästä eivät jo demlapellet Tuomas Ojanen, Martin Scheinin ja muut sontaläjät jo suureen ääneen huuda Pravdan etusivulla.

Snowcamo kirjoitti...

"esille ja syytettäväksi kaikki ne uuden määritelmän mukaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen kuuluvaksi tulkitut porukat"

No jopas päästitkin tarkkaavaisuuden herpaantumaan ja selkäytimeen kätkeytynyt kirkassilmäinen lapsuudenajatus "laki on sama kaikille" ohjasi hetken sormiasi näppiksellä. Éi se mitään, näinhän sitä joskus sattuu.

Tietenkään ei ole tarkoitus perata mitään tai ketään, vaan saada uusi ennennäkemättömän tehokas blankopykälä, jolla rikolliseksi päätetyn henkilön saa läpihuutojuttuna lusimaan.

Mielenkiintoinen aspekti tähystyssektorissani on muuten sekin, että lokakuun alusta kaikki kristilliset lähetysjärjestöt ja seurakunnat (sanan perinteisessä ei-pääkaupunkiseutumerkityksessä) ovat rikollisjengejä, koska Halla-Aho ja tuomionsa perustelut.

Täytyy tilata ne pefletit ennen kuun vaihdetta.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäiseksi voivat sitten kiinniottaa, pidättää ja tutkimatta tuomita koko poliittisen johdon. Siinä on oikein tunnuksin varustautunutta "liivijengiä" pahimmillaan. Plus kiihotus kansanryhmää vastaan -lisäpykälä automaationa päälle.

Ordo ab Chao

Luodaan kaaos -> Valvontayhteiskunta -> Kolmas maailmansota

-malli on toiminut aiemmin ja siksi sitä nytkin käytetään.

-Tvälups-

Jk Jansson on maalaillut sangen "veikeän" joulutarinan: http://markusjansson.blogspot.fi/2015/09/isis-iskee-suomessa-miten-se-tapahtuu.html

Vasarahammer kirjoitti...

Todellisia järjestäytyneitä rikollisryhmiä ovat SPR ja Suomen pakolaisapu.

Tässä on ilmeisesti edellisessä kirjoituksessa esiintyneen Leevi O:n tosielämän esikuva:

http://jyrisipila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/jyrisipila

Jättipotti: nuo raavaat miehet Irakista.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi rikkaampi kansanosa voi olla huoleti, tämä kuulunee taas niihin lakeihin joita sovelletaan vain VHM-henkilöihin..

Tommi

Anonyymi kirjoitti...

On suuri kunnia kuulua järjestäytyneeseen rikollisjengiin, enpä olisi ihan heti uskonut. Jos olen oikein ymmärtänyt tuon oikeusministeriön täsmennyksen lain soveltamiseen, niin en nähnyt missään eduskunnan äänestystä asiasta. Meniköhän tämä nyt ihan oikeassa lainsäätämisjärjestyksessä? Määritelmät siirtyvät tuosta noin vain jonkun päätöksellä lakiin, alkaa haiskahtamaan kunnon Neuvostoliitto-meiningiltä.

Heillä kun oli väljä tulkinta siitä mikä oli esim. neuvostovastaista toimintaa tai agitaatiota (Artikla 58). Siihen riitti pelkkä vitsi Isä Aurinkoisesta, naapurin käräytys, vitsiniekan vangitseminen, tuomio ja sitten tuomittu sai "toisinajatella" pakkotyöleirillä. Suomen verottajalla on jo ilmiantopalvelu veronkiertäjistä, kohta varmaankin saa ilmiantaa vaikkapa naapurinsa "vihapuheesta" poliisille. Siinä Yrjölle mietittävää mikä laitettaisiin tuon palvelun ja instanssin nimeksi, saat vapaasti käyttää jonkun juttusi aiheena tai osana.

Sitten jos ja kun tuon pykälän nojalla aletaan jakelemaan tuomioita, ei muuta kuin valituskierrosta hoviin, korkeimpaan ja sitten EU:hun. Nimimerkki Rouva Ano jo hyvin kuvasi mahdollisen skenaarion, mitä käy kun julkeat arvostella maamme hallitusta ja poliitikkoja, liittyen vaikkapa holtittomaan haittamaahanmuuttoon.

Tässä RoK:n bloggauksessa hyvää asiaa, liittyen Orwellin Newspeekiin ja kuinka kieltä voidaan käyttää aseena. Turkin kielestä oli hyvä kappale "The origin of modern Turkish", enpä ollut ennen kuullut moisesta.

Ja kun miettii englanninkielisiä sanoja kuten "gay", se tarkoittaa mm. iloista, hilpeää ja eläväistä; sana "faggot" risukimppua, "fag" savuketta ja "queer" outoa. Kaikille näille sanoille on yhteistä se että ne tarkoittavat myös homoseksuaaalista miestä. Tuli poimittua tuon jutun kommenttiosiosta.

Tämä uusi laintäsmennys taisi olla se hallintokoneiston ja valtavirran median yhteinen vastaisku? Eli ensimmäistä paniikkinappulaa on painettu. Mitä jatkossa? Peli ainakin kiihtyy....

- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

No hitto. Sitä on nyt sitten merkitty mies. Lapsi avasi suunsa koulussa, kun puhuivat pakolaisista. Jätän tuon kommentin pimentoon, koska olihan se selvästi rikollinen puheenvuoro. Syy on minun, olen agitoinut puolihuomaamattomasti koko perheen ja siinähän se täyttyy jengirikoksenkin merkit. Meitä on enemmän kuin kolme.

Kohta tulee noutaja?

Toden totta on mittari punaisella kaiken tämän uskomattoman idiotismin keskellä. Miten pienellä järjellä sitä maata voikaan "johtaa"...

Dr Outhouse

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=i5dBZDSSky0

Agenda21 etenee lisääntyvän kontrollin ja kansallisomaisuuden yksityistämisen kautta.

-Tvälups-

Euvostotaivas kirjoitti...

Aika odotettua ja linjassa tämä on Euvostoliiton kehityksen kanssa. Koska Bryssel joutuu jo uhkailemaan ja käyttämään pakkokeinoja yhä useampia vasallejaan kohtaan, se myös varautuu ruoskimaan yksittäisiä euvostokansalaisia. Tyrannia tavoittaa väistämättä huippunsa ennen kuin se romahtaa.

Toisaalta, voiko eliitti vangita kokonaisia kansoja? Tai mitä muuta tämä nykyinen euvostokansalaisen elämä on kuin kiristyvää vankeutta - in facto? Enemmän kuin koskaan kriittisten on varauduttava nyt tukemaan toisiaan. Yksin jätetyt järjestelmä repii armotta ja sairasta itsetyytyväisyyttä tuntien. Juuri tuo "kiihottaminen kansanryhmää kohtaan" on se syvästi tulkinnanvarainen määritelmä, joka tekee muutoksesta itsestään rikoksen kansaa kohtaan. Voiko esimerkiksi jonkin tiukan uskonnollisen ryhmittymän jäsen oman tulkintansa mukaan julistaa, mikä teko, tapa tai ajatus on yhteiskunnan kannalta tuomittavaa?

Anonyymi kirjoitti...

Siis kolmen henkilön yhteenliittymä eli jos kaksi kokoustaa se ei ole vielä mitään. Täytyy vain alkaa pitämään joka toisen blogia, jota se toinen sitten kommentoi. Ei ongelmaa.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Olen jo ehtinyt miettiä, että pyydän RUK:in käynyttä veljeäni opettamaan minut ampumaan (naisena en ole käynyt inttiä) ja hankin laittoman aseen. Keski-Euroopassa kun laillisen aseen saaminen olisi vieläkin hamkalampi homma kuin Suomessa ja veikkaan, että tutun tuttujen kautta saattaisi laiton olla hommattavissa. Jos se ei onnistu, niin hankin ainakin varsijousen. Niihin kun ei lupia vaadita. Jos homma täällä etenee siihen pisteseen, että aletaan häätää iPakoloisten tieltä tai yritetään pakottaa ottamaan muutama majoitukseen, niin siin kuoloo muutama ukko ensittäin.

Suomessa sentään tavallinen kansa on suhtkoht nuivaa, täällä porukka ihan oikeasti uskoo EU:n ja pakollisen taakanjaon yms. olevan hyviä asioita. Eli jarruja "auttamiseen" ei hirveästi ole, vaikkakin media tiedottaa väkivallanteoista etnisyydet mainiten. Mutta vastapainoksi on hurjasti itkuvirsiä syyrialaisista. Paikallinen Punainen Risti oli saanut 2500 vapaaehtoiseksi ilmoittautunutta parissa päivässä ja 7700 vapaaehtoista lisää pitäisi vielä saada. Pakolaistyöjärjestö mainosti telkkarissa, ettei pakolaisten virtaa pystytä pysäyttämään, mutta tässä maassa pystytään kyllä auttamaan. Ihan kuin täällä ei olisi jo tarpeeksi ongelmia tässä maassa syntyneistä musliminuorukaisista (ne kuuluisat "v*tun marokkolaiset", termi jota käytetään mediassakin pahimmista perseilijäjengeistä), nyt niitä pitää raijata vielä lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Oinomaokselle, ei ne pykälät joista mainitsit koske vihakiihotusryhmiin kuuluvia, kuten esim. minua. Sontaläjien huutelut ei muutenkaan koske minua, koska mielestäni sontaläjä on sontaläjä vaikka sillä olisi kuinka hieno titteli tahansa.
Yrjölle, vanha sanonta suo siellä, vetelä täällä pitää muuttaa muotoon demla siellä demla täällä.
Ihan aikuisten oikeasti hallintohimmelimme ja kukkahattuisto haluaa saada maan anarkia ja oman käden oikeuden tilaan ajattelematta seurauksia. Josta voi vetää sen johtopäätelmän, että he eivät kykene ajattelemaan.
Tämäkin henkilö kuuluu tuon pykälän mukaan syytettyjen penkille, joka ruåtsalaislehden haastattelussa sanoi, että hävettää olla suomalainen. Ihan selvää kiihotusta suomalaisia vastaan.
Vaan nyt teen sen kuin nimirkki Vittumainen Aulis Iltalehden blogikommenteissaan. Otan Kossua ettei pää halkee:)
Huru-ukko

Sametti kirjoitti...

Tsiisus kraist tätä menoa...

Anonyymi kirjoitti...

Serbiassa ei edes hotellimajoitusta tarjota:

http://akinokure.blogspot.fi/2015/09/will-desecration-by-syrian-immigrants.html

Anonyymi kirjoitti...

Rupesi mietityttämään että nyt Demla joutuu joko pyyhkimään lailla suupieliään (eli sitä osoitetta mistä sonta tulee) tai nostamaan syyteet naamakirjaa, Twitteriä, kaikkia islamistisia järjestöjä, Pravdaa, Reporadiota, lähes kaikkia radikaalifeminatsistisia järjestöjä, monia vihervasemmistolaisia taiteilijoita, poliitikkoja, toimittajia jne. vastaan.

Vai voisiko olla että tota "kiihottaminen kansanryhmää kohtaan" -sotarikosta tullaan käyttämään kontekstistaan irrotettuna + äärimmäisen valikoivasti niin että kohteeksi joutuu vain ja ainoastaan nuivallisto?

Vai pitäisikö asia nähdä niin että valtio pakottaa parlamentaariseen ja sananvapautta hyödyntävään poliittiseen ja yhteiskunnalliseen suuntaan lähteneet tahot turvautumaan ulkoparlamentaarisiin ja laittomiin keinoihin sanktioimalla vaarattoman laillisen toiminnnan?

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Yrjö,

Näkisin että olet asian ytimessä, valitettavasti ja jälleen kerran. Nimenomaan suiden tukkimiseksihan tämä uusi tulkinta on nyt muotoiltu. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan nostetaan raskaimpien rikosten joukkoon ja mikä hienointa, se on erittäin tulkinnanvarainen nimike. Sopivasti vääntämällä ja kääntämällä sillä voidaan halutessaan lyödä ketä tahansa, joka alkaa hankalaksi. Nähtävästi rasismi on kohta pahin rikos tässä maassa, väkivalta on paljon hyväksyttävämpää. Varsinkin oikeilta tahoilta...

Tähän mennessä olen tuskaillut ja päivitellyt yltyvää ja leviävää hulluutta, mutta tämä on jo pelottavaa.

Vrka

Anonyymi kirjoitti...

Joku amerikkalainen luulee että Swedustanissa on sananvapaus ja vihapuhuu avoimesti.

http://swedenreport.org/2015/05/18/police-yes-there-are-no-go-zones-in-sweden/

Anonyymi kirjoitti...

http://ihmissuhteet.blogspot.fi/2015/09/hatamajoituskeskuksen-johtaja-satu.html

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vaiheessa on hyvä muistaa, että poliisin tapana on nykyään tutkia kaikki epäilyt, siis missä se on mahdollista, törkeinä tekomuotoina. Se kun mahdollistaa telekuuntelun ja -seurannan. Itse rikokset sitten syytetään tavanomaisena, mutta eihän se mediaa kiinnosta. Viimeisin niitti tälle oli metsästysrikoksien törkeä muoto, jolla muutama metsämies saatiin pois päiviltä ja lihat pakastimesta valtiolle.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=94CbmmLAtjk&t=2m20s

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Turbojuudakselle, Rouva Anolle, Paperiselle Puskistahuutajalle, Oinomaokselle, Intrigöörille, Snowcamolle, Taisteluvälineupseerille, Vasarahammerille, Tommille, Soomipoisille Eestist, Dr Outhouselle, Euvostotaivaalle, Maallikolle, Ano1:lle, Huru-ukolle, Sametille, Ano2:lle, Ano3:lle, Vrkalle, Ano4:lle, Ano5:lle, Ano6:lle ja Ano7:lle & kiitos kommenteistanne. Nyt tuli niin paljon kommentteja kerralla, että kaikkiin vastaaminen menisi turhan toistoksi. Muutamia huomioita:

- Rouva Anon kysymykseen (varsinkin mikäli pidätyksiä tosiaan tapahtuisi lukuisia) niin kannattaisi joko tuijottaa kuulustelijaa suoraan silmiin ja pitää koko ajan turpansa kiinni, tai sitten vastata kaikkiin kysymyksiin ”en kommentoi”. Pannaan sitten systeemi tukkoon. Tässä vaiheessa kun niitä vankeustuomioita ei ihan vähällä saa, vaikka halu selvästi onkin. Ja kiitokset kannustuksesta. Kommenttisi lämmittävät aina mieltä.

- Oinomaoksen juttuja maahanmuuttoteolliseen kompleksiin liittyvistä väärinkäytöksistä suosittelen edelleen.

- Snowcamon maininta blankopykälästä pitää paikkansa. Onhan se ollut olemassa jo ennenkin, mutta nyt lyödään kakkosta läpeen.

- Taisteluvälineupseeri laittoi mielenkiintoisen linkin Janssonilta. En sinänsä usko lukemiin enkä lopputulemaan, mutta itse idea on mahdollinen, koska puolustuskoneistomme ei ole valmistautunut suurisuuntaiseen terrori-iskuun.

- Vasarahammer todellakin löysi Leevi O. Piimäläisen.

- Ja noin yleensä mitä useammassa kommentissa sivuttiin. Jos tehdään sellainen määritelmä, että järjestyneeseen rikollisuuteen voidaan lukea kymmeniä, ellei satojatuhansia ihmisiä, niin silloin valtio ei oikeastaan pidä meitä panttivankina, vaan me valtiota. Edes kuulusteluja ei pystytä tekemään ilman stasi-tyyppisiä voimavaroja, saati sitten edetä siitä pidemmälle. Mutta varoittavia esimerkkejä selvästi haetaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jos emme olisi myötäilleet, koko järjestelmä olisi romahtanut - Alexander Solženitsyn

Hulluuden jota totalitarismikin edustaa edessä ei auta nöyryys vaan vastarinta.
Miten? Mitä minä voin tehdä? En tahdo rikkoa lakeja. Eikä tarvitse vaan kansalaistottelemattomuus lähtee pienistä teoista. Älä ilmianna muita esim. verottajan anonyymiin vihjepalveluun. Älä huoli kuittia niin saatat saada alennusta. Tapoja on tuhansia mutta tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Esim. Jätehuolto vaatii erottelua - jätä tekemättä sillä kyse ei ole luonnosta vaan rahastuksesta sekä kyykyttämisestä. Anna pikkusormi ja...

Nämä lait ovat globaaleja juttuja. Googlettakaa minkälaiset lait lyötiin Espanjassa pöytään tänä kesänä! Ei meillä.. Eikö? Eikö suunta ole jo selvä? Häh?!

Puolustusvoimat eivät kykene yhtään mihinkään. Paukkupatruunaupseeristo ei sormeaan nosta ilman esivallan käskyä ja sitä käskyä ei kuulu koskaan. Reserviupseeristo se viime sodissakin sen raskaimman taakan kantoi. Prkl kun ei ole Suojeluskuntaa koska se olisi jo toiminut. Varusmiehet seisoo kunniakujassa bussien edessä ja kantavat näiden miehittäjien kassit busseista vokkiin. Voi olla is-teroilla naurussa pitelyä. Nyt ne ajetaan hemmettiin Lähi-idästä mm Venäjän, Iranin ja Syyrian avustuksella. Tarvitseeko aikuisten oikeasti miettiä miksi alueen arabimaat eivät noita kamaralleen huoli? Sotakuntoista, ikäistä, koulutettua ja hormooneilla pumpattua (tähän liittyy erinäisiä juttuja) "sotalasta" TM puskee maahamme ja täällä vain imetään peukaloita. Lopputulema on karmea.

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Tässä vanha tippuu kärryiltä ihan auttamatta. Tänne saakka on riittänyt nielemistä jo siinä, että sisäministerin arvovaltaisella sanalla minä nyt ole rasisti. Ikinä en olisi uskonut, nuoruudentuttu romanirouvakin tulee halattua aina tavatessa, omien nuorten myötä vein aikoinaan kaupunkiin elokuviin pitäjään tupsahtanutta mustaa nigerialaispoikaa (sopeutuikin hyvin ja asuu Suomessa edelleen elättäen itsensä jalkapalloilijana). Mutta uskottavahan se on. Ja nyt sitten sain kuulla olevani osa järjestäytynyttä rikollisuutta! Heh, kai se on ruvettava jengiliivin ompeluun! Ei muuta kuin logoa suunnittelemaan Pihtiputaan mummot RC:lle (R= rollator).

Ne kärjistävät tahallaan tämän siihen pisteeseen, että vastareaktio on väistämätön. Miksi?

-koppelo

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ne ajetaan hemmettiin Lähi-idästä mm Venäjän, Iranin ja Syyrian* avustuksella.
Kiinan piti kirjoittamani mutta verenpaineen ylärajoilla tulee lapsuksia.

Juttelukierros maamme varuskuntiin, laitoksiin ja rajoille varmisti sen mitä sanoin.
Edes suunnitelmia ei ole. Valmiutta ei ole eikä olla kohottamassa. Sotilasväki tuijottelee toisiaan epäuskoisina tai pahimmillaan määkii suvaitsevaisuutta(SIC).

Onneksi en ole enää virassa sillä en pitäisi päätäni kiinni vaan puhuisin suuni puhtaaksi ja aloittaisin toimet omaehtoisesti lahtipässi-esimiesten tietämättä tai niistä välittämättä. Lampaita äidin -kolmannella. Vaan minunlaiseni ovat tuolta lähteneet, joko savustettuna tai parempaa elämää tavoitellen.

Ei auta pirukaan - rähinä tästä tulee ja valitettavasti joudumme aloittamaan altavastaajina, kuten aina ennenkin.

-Tvälups-

jk ja se horppaus: mm jenkkien erikoisjoukot (jotka kouluttivat is-teroja) käyttävät testosteronia sillä se luo voimaa ja samalla sumentaa ajatusmaailmaa tyyliin "olen voiman oikealla puolella", jolloin väkivalta sujuu luonnollisemmin...

Anonyymi kirjoitti...


Jos olisivat Vanhan Liiton DDR ja Neuvostoliitto vielä voimissaan, alkaisi melkoinen kadehtiminen ja rekrytointi täältä kelpo urkkijoiden ja ilmiantajien saamiseksi palkkalistoille.
Tällä menolla ei voi sanoa ääneen mitään, ilman että on mahdollisuus tulla epäillyksi ja kutsu kuulusteluun kilahtaa. Tässä vain jo mennään jenkkien Patriot Act-lain ylikin.
Kyllä tämä maa alkaa olemaan saattohoidossa....

t.
S.E.P.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä varmaan muistaa kun ihmettelin aikaa sitten missä Pikkupoika on, kun ei ole päivittänyt sivujaan aikoihin. Joskus olen huomannut hänet kommentoimassa Kumitontun sivuja. Nykyään Pikkupoika pyörii enemmän somen puolella, jossa myös Kumis ja Vasara ovat aktiivisempia kuin blogeissaan.

Pikkupoika:
https://twitter.com/Alastontotuus

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Koppelolle, S.E.P:lle ja Vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri: Näitä esittämäsi passiivisen vastarinnan muotoja kannatan lämpimästi. Enkä taatusti ilmianna pimeän remontin tehnyttä. Suojeluskunnan, oli se missä muodossa tai nimellä hyvänsä haluaisin minäkin toimintaan. Nykytilanteessa meidät pystytään yllättämään housut kintussa. Oikeastaan kenen tahansa toimesta.

Koppelo: Juu, nyt sinä et ole rasisti vaan osa järjestäytynyttä rikollisuutta. Olis muuten mahtava nähdä kolmekymmentä mummoa kokoontumisajoissa rollaattorien kanssa RC-liivit selässä.

” Ne kärjistävät tahallaan tämän siihen pisteeseen, että vastareaktio on väistämätön. Miksi?”

En tiedä. Joko ne vain uskovat olevansa humanismissaan oikeassa tai sitten ne tietävät olevansa väärässä mutta eivät halua tunnustaa sitä. Ja odottavat, että meille tulee ”pakolaisena” satatuhatta huippuluokan atk-osaajaa, jotka pistävät pystyyn Nokian potenssiin kaksi. Siinä odottaessa ehtii kyllä kasvaa parta tyttölapsellakin.

S.E.P: Olet oikeassa. Ja valitettavasti maassamme niitä ilmiantajia kyllä löytyisi.

Vieras: Suuri kiitos tuosta linkistä. Minä olinkin harmitellut sitä, että Pikkupoika on kadonnut. Olen vähän itse opetellut tuota twitteriä, tosin omaa tiliä en perusta. Tapani kirjoittaa on sellainen, että ei se kertakaikkiaan toimi siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole noussut vielä esiin se näkökulma, mitä ajattelin ensimmäisenä, kun luin tämän blogin. Nimittäin, veikkaan että tätä tullaan soveltamaan AY-liikkeitä vastaan. Annahan tänne saadaan riittävästi työvoimapulan paikkaajia niin AY-liikkeille tehdään hienovaraisesti selväksi, että tätä uutta lain tulkintaa voidaan soveltaa niinkin, että AY-liike voidaan tulkita järjestäytyneeksi rikollisuudeksi.

Kaikki tämä todennäköisesti toki kulisseissa. AY-pomot saavat suffelinsa ja selittävät sitten laimeutensa etujen puolustajina miten parhaiten taitavat. Lopputulos on kurjistuvat raatajat, joiden ostovoima on viturallaan. Ne joilla on velkaa ovat nesteessä. Vaikka ei saisi nauraa, niin kohta valkenee vasemmistollekin se kardinaalimunaus, minkä vasemmisto teki, kun alkoi puolustaa muita sortavien rakenteiden uhreja kuin työläisiä.

Liberalismin oikea laita on katsellut vasemman laidan touhuja ja antanut sen leimautua hyvin pakolaismyönteiseksi. Kun aika oli tullut portit avattiin työvoimapulan paikkajien tulla tulvan lailla. Ja juuri sopivasti EU:kin moitti Suomea velkaantumistahdista ja samaan hengenvetoon vaati, että turvapaikanhakijoita pitää ottaa, mikä maksaa. Voi voi kun ei saisi velkaantukaan. Mitäs nyt tehdään? Leikataan tietenkin ja niin pakotetaan vasemmisto mukaan hyvinvointivaltion purkutalkoisiin. Sen pohjoismaisen hyvinvointivaltion, jota se itse rakensi. Turvapaikan hakijoille vasemmisto ei voi sanoa ei, koska joku voisi luulla vasemmistoa rasisteiksi tai peräti persuiksi.

Sitten ollaan tilanteessa, jossa meillä jöötä pitää pieni eliitti. Hallintoalamaisia on ainakin nuivat, entinen vasemmisto, köyhtyvä ja lukumäärältään pienenevä keskiluokka sekä muutamia satoja tuhansia muslimeja. Eliitti voi sitten hajottaa ja hallita mielin määrin. Keitos on toki räjähdysaltis, joten tarvitaan todennäköisesti aimo annos totalitarismia, että pysyy homma kasassa. Siinä sitä sitten ollaan puhtaan kaulan kanssa.

maallikko

Anonyymi kirjoitti...

Orpo äänestikin vastaan (varmaan tietämättään) !

http://yle.fi/uutiset/suomen_suurlahettilas_arvostelee_kiintioaanestyksesta_pidattaytymista_imagon_rakennus_on_suoraan_helvetista/8327209

Koko suvaitsevaisto ulvoo nyt kuinka pahan jäljen tämä tekee Suomi-kuvaan maailmalla.
MPKK:n johtaja ev Torspo Siren yhtenä. Kun kysyin miksi hän haluaa islamisteja Suomeen niin hän kiisti ehdottomasti moisten olemassaolon sotalapsukaisten seassa.

Elämme rinnakkaistodellisuuksissa!

Sotaa pakenevilla on yleensä aina ensimmäinen himo päästä armeijaan vai mahtaako Sami vähän jallittaa infidelistiä?

http://yle.fi/uutiset/syyrialainen_sami_haaveilee_suomen_armeijasta_aion_hakea_sinne_aina_uudelleen_kunnes_he_hyvaksyvat_minut/8325083

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Maallikolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Maallikko: Kyllä tuo näkökulma on noussut esille jo aikaisemmin hyvin monta kertaa. Ymmärrän idean, mutta siinä mielessä se tökkii, että kun katsoo tänne tulijoita jo pitkältä ajalta, niin eivät ne ole tulleet tänne varsinaisesti halpatyövoimaksi vaan ihan puhtaasti elätettäväksi ja ei se loppujen lopuksi ole hyvää bisnestä. Kun se bulkkiteollisuuden halpatyövoimatarve ei meillä varsinaisesti lisäänny, koska sitä ollaan ajamassa alas. Tietysti oikein raakojen kapitalistien mieli tekisi murskata suomalainen sosiaaliturva kokonaan ja viedä työntekijän oikeudet nollaan. Sinänsä ymmärrän myös sen ajatuksen, että miksi mennä halpatöihin, koska sosiaaliturvalla saattaa elää melkein sillä samalla kuin sillä halpatyöllä. Tämäkään ei tietysti kaikkia koske.

Taisteluvälineupseeri: Häh-hää, pari huomiota. Ensimmäisenä tämän suurlähettilään lausuma:

”Muistan, että käytännössä kaikki poliitikot ovat aiemmin arvostelleet liian jäykkiä hallitusohjelmia, jotka eivät ota huomioon muuttuvia realiteetteja. Nyt vaikuttaa siltä, että tapahtuupa oikeassa maailmassa mitä tahansa, takerrumme siihen, mitä kirjoitettiin kuukausia sitten.”

Jätkähän on kyllä täysin oikeassa, mutta täysin eri tavalla kuin tarkoittaa. Realiteetit kun ovat maassamme viimeisen kuukauden aikana hieman muuttuneet. Noin muuten voi todeta, että ulkomaalaiset firmat ostavat suomalaisia tuotteita, ei suomalaista imagoa.

Ja sitten toi armeijaan haluava heppu ja uutisointi siitä:

” Sami Cheikh-el-Chababilla on sekä Suomen että Syyrian kansalaisuus ja hänen suurin haaveensa on päästä suorittamaan Suomen asepalvelus. Ensin Samin täytyy kuitenkin oppia puhumaan suomea.”

Niin. Tartteeko lisätä mitään? Yleensäkään näitten häiskien pääsy suorittamaan asepalvelusta ei ole maanpuolustuksemme kannalta mitenkään elintärkeää. Näin nätisti sanottuna.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtoehtoja on tasan kaksi:
1) politbroilerimme ja ylin virkamiehistömme ovat oikeasti ulkona kuin lumiukko juhannuskokossa
tai
2) ne valehtelevat tietoisesti

Poimi ja valitse. Miksi supo laski pääkanisterin kättelemään sotalasta suorassa tv-lähetyksessä ja miksi mpkk:n johtaja kiistää is-terojen soluttautumisen? Onko tämä sakki valtamedian hypetyksen vallassa (koska vaihtoehtomedia raportoi näiden jantterien todellisista taustoista päivittäin) vai valehdellaanko meille julmasti päin pärstää?

Kumpikaan vaihtoehto ei tunnu oikein mukavalta. Tai sitten:

3) Me todellakin olemme foliopipoisia tikkapönttöön tuijottelevia propellihattuja ja pikaisen hoidon tarpeessa! Se se on! Jihuu! Lähdetään koko sakki joukolla juku-juku -maahan missä meille annetaan parantavia pillereitä ja takissakaan ei ole hihoja!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

SAK yritti viime viikolla yleislakkoa ja saada sillä hallituksen kaatumaan ja maan sekaisin. SAK kuitenkin kannattaa mamutusta ja mokutusta joten siksi suhtaudun siihen torjuvasti. SAK on sossujen ulkoparlamentaarinen (ja militantti?) siipi, ja sossut on SAK:n poliittinen siipi.

Jos SAK vastustaisi mamutusta ja mokutusta, sosiaalimamuilua ja ulkomaista halpatyövoimaa, niin silloin olisin sanonut että yleislakkoa kehiin jos sen saa sillä pois. Mutta ei muuten.

Anonyymi kirjoitti...

Osui tällainen juttu silmiini, liittyen järjestäytymiseen, siitä heti 1. linkki "World National-Conservative Movement". PDF-tiedostosta löytyy mielenkiintoisia puolueita. Tarvii tarkemmin tutustua tuohon nettisaittiin, en osaa sanoa onko toi Counterpunch-sivusto lintu vai kala.

Myös toi erääseen Perussuomalaiseen poliitikkoon liittyvä uutinen maahanmuuttajien steriloimiseen on mennyt meikäläisen silmien ohitse. Tämä(kin) oli FB-päivitys. Siitä linkki kohdassa "sterilization", aikas loppupuolella artikkelia.

Artikkelissa vilisee muutenkin tuttuja nimiä kuten Vladimir Zhirinovski ja Alexander Dugin.

Sitten off-topicina liittyen USA:n tuleviin presidentivaaleihin, Alexander Reid Rossilta löytyy parista ehdokkaasta juttua;

Demokraattien H. Clinton ja Republikaanien D. Trump. Monimiljonäärinä ellei jopa -miljardöörinä, Trump tuskin on riippuvainen elinkeinoelämältä tulevista vaaliavustuksista? Vaan mies voi ihan vapaasti heittää rankkaa herjaa, se että kuinka tosissaan mies on, onkin sitten toinen juttu.

Mutta, jos olisin amerikkalainen ja presidentinvaaleissa vastaehdokkaina Trump ja Clinton, niin tuskin äänestäisin Hillarya. Mielenkiintoiseksi menee. Ehkä nyt on tosiaankin 1. naisen vuoro olla USA:n presidentti? Musta mies pääsi tuohon virkaan ja jos olisit tätä ennustanut 1960-luvun Alabamassa, sinulle oltaisiin naurettu p*skaiset naurut...

- Soomepois Eestist -

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Kun ensin paukautetaan maahan se puolikin miljoona elättiä joka perheenyhdistämisien kanssa on kasassa tätä vauhtia parissa kolmessa vuodessa niin sen jälkeen onkin aika alkaa vähentämään sosiaaliturvaa.

Osa alkaa tehdä tosissaan rikoksia kuten Ruotsissa ja rehellisempi osa tekee mitä tahansa duunia millä tahansa palkalla pysyäkseen elossa. Ja kas, pysyy pottunenäkin hiljaisena kun tietää, että koska tahansa tilalle voidaan ottaa halvempi.

Oikeisto hurraa kun saadaan firmojen palkkakuluja alas ja vasemmisto kun saadaan lisää äänestäjiä. Kaikki voittaa?

Anonyymi kirjoitti...


Pohjalainen ON Pohjalainen ja neekeri ON neekeri. Kotoa saavat tulla hakemaan.

t.
S.E.P.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle, Soomepoisille Eestist, Keski-ikäiselle pikkupojalle ja S.E.P:lle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Vaan kun ei vastusta. Ei SAK:ssa minun mielestäni kyllä mitään militanttia löydy. Ne kaikki ainekset ovat sieltä hävinneet. Tai siis sanotaan ne, joista johonkin olisi. Minäkin olen vielä SAK:laisessa ammattiliitossa jäsenenä. Pitäis saada aikaan se liittyminen Loimaan kassaan. Minä kun olen julkishallinnollisen urani aikana myös ollut tekemisissä tuon liiton edunvalvonnan kanssa ja se on lähinnä vitsi. Se mieltää itsekin olevansa osa julkishallinnollista koneistoa ja eihän se silloin sitä vastaan toimi.

Soomepois Eestist: Nämä amerikkalaiset sivustot ovat minulle kuitenkin vieraita ja niitä linkitetään minulle niin paljon, joten ymmärtänet, että totean ottiatuota ja jyrkkä ehkä. Perstuntumalla jenkeistä totean sinänsä, että kahdeksan vuotta Obaman hallintoa saa minut veikkaamaan, että seuraava presidentti on huomattavan konservatiivi.

Keski-ikäinen pikkupoika: Ymmärrän pointtisi, ja tajuan, ettei vasemmistohumanisteilla olisi tuota vastaan mitään, koska he voisivat kuitenkin selittää asian omassa kuplassaan itsensä mielestä oikeannäköisesti, mutta tuo tila on kuitenkin käytännössä ainakin puolittaista anarkiaa ja kapitalisti tajuaa, ettei se hyödytä bisnestä. Minä heittäisin kumminkin suurimman vastuun vasemmistohumanisteille.

S.E.P: Mites se meni Tuntemattomassa? ”Pitäis nimi tietää, kun on osattu tulla kotoo hakeen”.

Anonyymi kirjoitti...

Soomepois Eestist, ei nyt kuitenkaan mitään Hillary Clintonia eikä muitakaan demokraatteja. GOP:n kaan esivaaliehdokkaissa ei ole vakavasti otettavia naisia. Naisen vuoro on joskus toiste. Muuten, Obama ei ole musta vaan puoliverinen.

Donald Trumpilla on sen verta fyrkkaa ettei sitä ihan heti lahjota. Trump kannattaa laittomien siirtolaisten palauttamista ja puolustaa iippoja ja pitää Iranin kanssa tehtyä ydinohjelmasopimusta fiaskona. Demokraatit ovat arabimielisiä ja haluavat vaaleissa heidänkin ääniä. GOP:n esivaaliehdokkaat ainakin symppaavat iippoja. GOP:n ongelma on siinä ovatko esivaaliehdokkaat valmiita lopettamaan ulkomaisen halpatyövoiman ja laittoman työvoiman käytön? GOP:tä lähellä on suurmaanomistajia ja yrityksiä jotkä käyttävät sitä. Myös latinoäänet houkuttavat GOP:tä, kun eivät halua latinojen äänten karkaavan demokraateille.

Trumpille presidenttiehdokkuus, ja varapresidenttiehdokkus sille mustalle konservatiiville joka on mukana GOP:n esivaaleissa. Hän on Ben Carson, joka sai Hillaryn hiillostumaan väitteestä että islam on perustuslain vastainen ja ettei muslimi voi olla pressa. Nuiva mustarotuinen, hieno taktinen veto. Trumpina kysyisin hänet varapressaehdokkaaksi. Siinä olisi testi suostuuko mustarotuinen äänestämään mustarotuista konservatiivia.

Anonyymi kirjoitti...


Juurikin näin...mutta olis näin asian takia mukava tietää hakijan nimi ja tarkoituskin ;)

t.
S.E.P.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja S.E.P:lle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Tietoni Amerikoista on sen verran vähäinen, etten ota omalta osaltani sen kummempaa kantaa. Jätän Soomepojalle.

S.E.P: Mehän emme tiedä hakijan nimeä, mutta hänen tarkoituksestaan meillä on suhteellisen hyvä käsitys…

Anonyymi kirjoitti...


Suhteellisen selvä käsitys ilmeisesti oli appiukon isälläkin mahdollisten tulevien kyselijöiden tarkoitusperistä, kun siellä riihen takana syys yönä kuoppia aikanaan kaiveli. Ei vain olisi voinut uskoa että kyselijät olisivat tulevaisuudessa omia.....

t.
S.E.P.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, S.E.P. Sehän tässä hurjinta on. Nyt maahantunkeutujien huolto-, ja esikuntayksiköt löytyvät omasta maastamme. Aivan kuin meillä olisi vallassa Kuusisen hallinto.

Anonyymi kirjoitti...


Niin...historia toistaa itseään.
Tosin NYT meillä on historian röyhkeimmät ja tyhmimmät idiootit (anteeksi oikeille idiooteille, ei ollut tarkoitus loukata teitä)ja maanpetturit valitettavasti päättäjinä.

Ennen valittiin luottamustehtäviin kokeneita ja uskottuja ihmisiä, jotka pitivät kiinni periaatteista ja yhteisestä hyvästä, vaikka joskus näkemykset hieman poikkesivat toisista. Vastapuolta kunnioitettiin silti tietyllä tasolla. Yhteisen hyvän vuoksi.

Nyt kokemus, historian tuntemus, toisten kunnioitus, viisaus ja nöyryys puuttuu.

t.
S.E.P.

Anonyymi kirjoitti...

Vieras, tämä Ben Carson oli meikäläiselle uusi tuttavuus, ilmeisesti kyseessä on sama mies? Pitää tutustua tuohon Youtube-linkkiin paremmin liittyen tuohon "National Prayer Breakfast" tapahtumaan, äkkiä suomennettuna "Kansallinen rukousaamiainen". Heh joo, siinä olisikin mustaihoisilla äänestäjillä miettimistä, jotta äänestäisivätkö kaveria joka on tainnut myös niellä sen "punaisen pillerin" eikä ole ihan poliittisesti korrekti.

RoK:n saitilla eräs bloggaaja ehdotti (ehkä kieli poskessa?) että kannattaisi äänestää Hillary Clintonia presidentinvaaleissa, jos hän vain sinne asti pääsee. Niin, ja miksei pääsisi? Kommenttiosio on myös hauskaa luettavaa...

Tässä lisää Bezmenovista ja hyödyllisistä idiooteista. Jotenkin tunnen ns. sympatiaa ja lukkarinrakkautta tätä miestä kohtaan, ja sopii hyvin kuvaan mitä Yrjö on kertonut noista "sovelletun spedestiikan" ja "käsitehässimisen" mestareista.

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys S.E.P:lle ja Soomipoisille Eestist

S.E.P: Melkein röyhkeimmät ja tyhmimmät idiootit. Ajattelepas, minkälaisessa kiimassa demarit, vasurit ja vihreät olisivat, jos ne olisivat nyt hallitusvastuussa.

Soomepois Eestist: Jätän tämän sinulle ja Vieraalle. Itse kun yritän pitää blogin pääosin Hangon ja Nuorgamin välissä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se totuus leviää suusta suuhunkin. Paremmin leviääkin kun tutut ihmiset mielipiteitään vaihtavat. Tätä eliittipaskasakkia on todella vähän meihin kansaan nähden. Ne rusikoidaan paskaksi vaikka paljain käsin. Nyt on aika toimia ja näyttää voiko kansaa vaihtaa vai ei.

Anonyymi kirjoitti...

Olen siis nukkunut, kun en ole huomannut aiheesta keskustellun. Mutta ei se mitään. Olet tietenkin oikeassa siinä, että maata pötköttämäänhän näitä uusia tulijoita tänne haalitaan. Kun sosiaaliturvajärjestelmää rasitetaan riittävästi, se romahtaa. Olen edelleen sitä mieltä, että tätä ajetaan takaa. Siinä matkalla positiivista syrjintää tullaan soveltamaan rahanjaon perusteena. Tähän on pakko mennä, kun rahat alkavat vähentyä. Purnatakaan ei sitten voi, kun tulee tuo uusi laintulkinta.

Olen samoilla linjoilla keski-ikäisen pikkupojan kanssa. Osa alkaa rikollisiksi osa paiskii töitä pienellä palkalla ja varsinkin heikkenevällä ostovoimalla.

Anarkiasta vielä sen verran, että vaikka wikipedia tuntee anarkian merkityksissä "sekasorto, kaaos ja sisällissota" se tuntee anarkian myös merkityksessä "laittomuus". Mikä muu kuin laittomuus meillä Suomessa vallitsee? Me tavalliset palkansaajat ym normaali jäppiset toimimme hyvinkin lainkuuliaisesti. Mutta kun suunnataan katseet kohti yhteiskunnan huippua, asia on aivan eri. EU:hun liittyminen, Markasta luopuminen, egyptiläisen mummon karkotus ja nyt tämä turvapaikanhakijakaaos. Kaikki nämä esimerkkejä siitä, että lakien noudattamisen laita on vähän niin ja näin yhteiskunnan ylimmillä tasoilla.

Suomessa vallitsee jo anarkia. Toivottavasti meidän ei tulevaisuudessa tarvitse käyttää sanaa sen muissakin merkityksissä. En tosin hämmästyisi, vaikka anarkia vielä tästä pahenisikin. Niinhän sitä sanotaan, että joka tuuleen kylvää se myrskyä niittää.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Maallikolle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Leviäähän se sana tuttavien kesken, totta. Mutta noin naamakkain sitä miettii taas ventovieraitten kanssa kolmekin kertaa ennen kuin pulisee. Näissä nettialustoissa on oma etunsa.

Maallikko: Olet varmaankin oikeassa, että sosiaaliturvajärjestelmää ollaan ajamassa alas. Voi olla, että niin olisi käynyt ilman maahanmuuttohulluuttakin. Ehkä tietty aikakausi on yksinkertaisesti ohi. Tällä maahanmuuttohulludella tämä vaan romahdutetaan totaalisesti. Aiheesta anarkia / laittomuus olen kanssasi aivan samaa mieltä. Yhteiskuntamme on pysynyt pystyssä sillä, että varsinaiset hallintoalamaiset ovat olleet lainkuuliaisia ja yhteiskunnan ylemmät kerrokset ovat varanneet itselleen oikeuden tehdä mitä lystää. Nyt tämä tuuleen kylväminen lisää pikkuhiljaa hällävälismiä meissä kaikissa. Luulenpa, että pimeitten remonttien määrä kasvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Välähti päähän eräs jännä juttu, joka on ollut muutaman vuoden pimennossa. Nuivatkin voisivat ottaa Hitler-kortin esille ja näyttää sen Saksalle ja Itävallalle...rummun pärinää: Hitler oli maahanmuuttaja. Aatu oli kotoisin Itävallasta, mutta vapautettiin sen kansalaisuudesta ehdittyään olla monta vuotta Saksassa. Senkin jälkeen ehti olla Saksassa monta vuotta ilman minkään maan kansalaisuutta ennen kuin sai Saksan kansalaisuuden. Eikös tuo ollut sitten paperiton? Oliko häiskällä edes oleskelulupaa tai työlupaa? Turvapaikka? Miten heppu pystyi siellä edes olemaan ja tekemään mitään? Ulkomainen halpatyöläinen vai pimeä työläinen? Sosiaalimamu?

http://www.kysy.fi/kysymys/adolf-hitler-oli-kotoisin-itavallasta-miksi-han-soti-1

Anonyymi kirjoitti...

Kävi mielessä että jos sosiaailturvan ja julkisten palvelujen alasajo minimiin, sellaiselle tasolle joka on kapitalistisessa yhteiskunnassa (Viro, Itä-Eurooppa, USA?), on ainoa keino pysäyttää tämä hullutus, olkoon sitten niin, saatana...Luovun vaikka omista tuistani jos se on hinta omalta osaltani. Maksan sen jos se on oma maksuosuuteni. Menen vaikka iskän ja äiskän nurkille asumaan jos joudun mieron tielle.

Sosiaalimamut haihtuvat tällä tavoin. Ei ne voi olla sosiaalimamuja koska ei ole sosiaalisysteemiä. Halpatyöntekijöitäkään ei voi olla ainakaan siten että he kuittiaisivat samaan aikaan sosiaalietuja.

Ne jotka haluavat sosiaalimamuilua tai ulkomaista halpatyövoimaa, paradoksaalisesti he romuttavat lopulta oman haaveensa. Nuivat saavat tahtonsa läpi, mutta joutuvat sen jälkeen siivoamaan noiden haaveilijoiden jättämämät savuavat rauniot.

Ehkä yhteiskuntamme on laho tai rähjääntynyt talo joka pitää polttaa maan tasalle tuhkaksi asti ja tuhkat haudata maanparannusaineeksi. Tontti pitää siivota ja desinfioida. Talon alkuperäiset piirustukset on kuitenkin tallella joten tilalle voidaan rakentaa uusi samanlainen, jollainen talo oli parhaina päivinään. Mutta muutamalla hienosäädöllä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos eliitti ei saa rahaa, niin se ei voi pelleillä. Siksi kannustan veronkiertoon. Veronmaksulakko olisi parempi mutta siihen tarvitaan joukkovoimaa.

Onnistuisiko perustamaan varjotalous mikro- ja makromittakaavassa, jota pyörittäisi varjovaluutta? Varjovaluuttana olisi 1 huitsi = 100 nevadaa, tai keksiikö Ykä paremman nimen? Kelluva, vapaasti vaihdettava valuutta. Aluksi sitä vaihdettaisiin mustassa pörssissä.

Becker kirjoitti...

Partasta porukkaa vaan lappaa tänne Suomi-neidon syliin, ja svennet räkyttää lahden toisella puolella ja haukkuu meitä rasisteiksi. Ei haukku haavaa tee ja ruotsalaisen haukku ei edes mustelmaa.
Tuo lakiehdoitus(vai joko se on voimassa) on oikea blankolaki, joka sitten antaa väkivaltakoneistolle mahdollisuuden kieltää vaikka ulkoilmateatterit. Tästähän tulee jännää, sitä alkaa nähdä itseään vaikka minä vapaustaistelijana. Onkohan noita Che-paitoja vielä myynnissä.
Himmel och pannkaka, meinaako ne tosissaan että Suomeen olisi tulossa 30-50 tuhatta musulmaania lyhyen ajan sisällä? Kyllä nyt tarvitaan vissiin uudet vaalit, mutta toisaalta, ketä sinne pannaan portsariksi? Joku RKP tai Vihreä...

Saksa on muuten siitä erikoinen maa, että siellä (ei ainakaan vielä)ei ole ainuttakaan maahanmuutton kriittisesti suhtatuvaa puoluetta. Toi natsiksi haukkumisen pelko istuu siinä maassa aika tiukassa.

Täällä Ykän blogissa alkaa olla jo sen verran pöhinää, että saat varmaan pian palkata apuvoimia. Sieltä respasta varmaan joku joutaisi tulla jeesimään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Vieras:

Viesti 1:

Kiitos tuosta linkistä. Hitler-korttihan tässä tapauksessa torpataan tietenkin sillä, että Hitler-ei kannattanut minkäänlaista monimuotoisuutta, vaan saksalaista yhtenäiskulttuuria. Me voimme tietenkin todeta, että eivät nämä tänne tulijatkaan valtaan pääsyään harrasta mitään monikulttuuria, vaan islamilaista yhtenäiskulttuuria, mutta sen lausuminen saa aikaan niin suuren akateemisen painetilan, ettei keskusteluyhteyttä synny. Ja eihän sitä synny muutenkaan. Se on jo nähty.

Viesti 2: Ymmärrän pointtisi, mutta minulla ja Ylvalla ja ennen kaikkea monilla ikäisillämme ihmisillä, jotka elävät sosiaaliturvan varassa ei ole mahdollisuutta mahdollisuutta muuttaa vanhempiemme nurkkiin. Ne kun eivät yleensä edes elä. Meitä elättää vielä työn ies, mutta sehän on eri asia, että kuinka kauan.

Viesti 3: En ole talousmies. Mutta tuumisin, että ei mitään vaihtoehtovaluuttaa voida panna tyhjästä pystyyn, vaan on oltava tarpeeksi laaja alue, jossa on käynnissä toimiva eräänlainen ”työ- ja tuotepankki” eli tietynlainen vaihdantatalouden muoto. Jos se laajenee ja vakiintuu, niin vasta sitten on mahdollisuus miettiä valuuttaa. Valuuttahan perustuu luottamukselle ja sen takana olevalle taloudelliselle voimalle ja varmuudelle.

Becker: Joo, ruotsalaisten nillittämisestä voi käyttää vanhaa inttitermiä ”kumikuitti ei pure”. Tuohan ei ole lakiehdotus, vaan oikeusministeriön tekemä menettelytavan muutos, jota ei tule aliarvioida. Onhan meillä annettu kiihotustuomioita, joissa on vedottu yhden jätkän (no Illmanpa, joo) tekemään väitöskirjaan. Uudet vaalit eivät varmaan auta tällä hetkellä mitään. En tiedä auttaako yleensäkään mikään. Tilanne kai on saatava vielä pahemmaksi ja sitten on jäljellä joko rähinä tai sitten totaalinen ruotsalaistyyppinen alistuminen.

Saksalaisethan kuohittiin kakkosrähinän jälkeen henkisesti niin pahasti, ettei sieltä vastarintaa tule. Järkevässä muodossa. Aikanaan ehkä sakemanni kyllästyy ja alkaa taas tuulettaa oikeaa kainaloaan ja me voimme täällä pohjoisessa kysyä, että ehkä se tolkullisempikin versio olisi ollut tarjolla.

Pöhinää on kyllä, lukijamäärä ja kommentointi on kasvanut. Aion silti itse pärjätä tämän kanssa omin voimin. Minulla on ollut tavoite, että vastaan jokaisen kommentoijan kommenttiin. Eilen se ei onnistunut, kun muutamassa tunnissa tuli poissa ollessani joku 25 kommenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos esim. Islamia tutkittaisi tämän lain määritelmin? Voitaisiko SE julistaa JÄRJESTÄYTYNEEKSI RIKOLLISUUDEKSI?????

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Slarba. Varmaankin voitaisiin ja raskaimman jälkeen. Ja varsinkin kun katsoo, mitä sen nimiin on maailmalla tehty. Islamisteille kun ei riitä se pelkkä suunpieksäminen. Ja Suomessa se meidän suunpieksäminen mielletään suurimmaksi uhaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Hitleristä unohtui sanoa se että kakkosrähinän aikana hän kaveerasi arabien kanssa kun majoitti sitä suurmuftia. Mein Kampf on edelleen suosittu kirja arabimaissa ja muissa islamilaisissa maissa. Aatun sanoi jotain sen tapaista että islam sopi sotilaalle parhaiten koska se tuo halua sotia ja valmiuden kuolla.

Kuinka moni tietää että Iranilla on jotain tekemistä arjalaisten kanssa, "arjalaisten maa" tjsp. Missä suvakit on nyt? Eikö ne urputa siitä?

https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_(word)

https://en.wikipedia.org/wiki/Name_of_Iran

Onko Ykällä ollut ikinä iranilaisia asiakkaita? Tai mitä etnisyyksiä Iranista löytyy, persialaisten lisäksi, mm. kurdeja, azereita ja armenialaisia. Oliko heistä se ajatollahin temppu sittenkään niin kiva kuin mitä luultiin? He pääsivät eroon shaahista mutta mitä tilalle? Tai, oliko sekään niin kivaa kun arabit valtasivat Persian ja toivat rauhanuskonnon joka on siellä edelleen, vaikkakin shiialaisena.

https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_conquest_of_Persia

https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnicities_in_Iran

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle. Joo, olihan sillä Aatulla näitä islamilaisia yksiköitäkin. Lähinnä ne ymmärtääkseni kunnostautuivat terroriteoissa Jugoslaviassa. Arjalaisuuden sinänsä Aatu vissiin keksi ihan omiin nimiinsä, eikä sillä ollut varsinaisen Iranin kanssa paljonkaan tekemistä. Se ”arjalainen” ihmisihannehan vastasi lähinnä blondia Octoberfestin tarjoilijaa.

En kerro asiakkaitteni kansallisuuksista. Ymmärtänet tämän. Minua koskee salassapitovelvollisuus ja alallani siihen on sinänsä vahvat perusteet.

Anonyymi kirjoitti...

Hitleristä ja natseista... Tehokkuus omaa luokkaansa; natsit tappoivat euroopan neljästä miljoonasta juutalaisesta kuusi miljoonaa ja viisi miljoonaa jäi jäljelle kertomaan tästä!

Näistäpä ei sitten puhutakaan:
http://www.jewishmag.com/158mag/hitler_jewish_soldiers/hitler_jewish_soldiers.htm
http://just-another-inside-job.blogspot.fi/2007/04/150-000-jews-in-hitlers-army.html

mm 2 kenttämarsalkkaa, 15 kenraalia, joista 2 kenraalia, 8 kenraaliluutnanttia ja 5 kenraalimajuria. Lisäksi 20 palkittiin rautaristin ritariristillä.

Ne musulmaani-SS-yksiköt (Handschar, Skanderbeg ja Kama) olivat täyttä kuraa. Sotimaan niistä ei ollut; ryöstelyyn, raiskailuun ja muuhun perseilyyn kylläkin.

Jotensakin tuttu kuvio: vaikka kulloisenkin maailman kovin sotamahti varustaa, aseistaa ja kouluttaa näitä niin muuhun niistä ei ole kuin hylkäämään kenkänsä ja juoksemaan pakoon kun vastassa on muuta kuin aseettomia siviilejä.

mutta eihän se noin voi olla! Mennäänpäs takaisin telkkarin ääreen kuulemaan totuuksia! Josko sieltä yleltä tulisi viikottainen natsidokkari (tai kerromme koraanista) tai katsoopi videoilta sen https://fi.wikipedia.org/wiki/Polttouhrit

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Ei mulla tieto tuohon riitä. Eikä pari nettisivua ties mistä riitä minulle todisteeksi. Ja sinänsä on höhlää miettiä, että tapettiinko juutalaisia kaksi miljoona vai kuusi miljoona, kun tapettiin niitä kumminkin ihan tolkuttomasti.

Ainoa, minkä varmaksi voin tietää, että juutalaisia tappeli Suomen armeijassa, eivätkä ihan huonosti tapelleetkaan.

Muslimi (tai ehkä voisi sanoa, että arabiarmeijoitten) kohdalla voi todeta, että näinhän se menee, niin kuin sanoit. Pari Israelin sotaa on hyvä esimerkki siitä. Niinhän ne kirjoittivat, että kuuden päivän sodassa Siinai oli täynnä hylättyjä Egyptin armeijan maihinnousukenkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä se vitsi piileekin, kun on oma aikansa syötetty "totuutta" niin ei sitä muuksi usko vaikka siitä saisi todisteitakin. Kansainvälisen Punaisen Ristin komitean (Arolsen) 1.1.1993 antaman ilmoituksen mukaan toisen maailmansodan aikana 15 keskitysleirissä (puuttuu Belzec, Chelmno, Sobibor, Treblinka ja ghetot) oli dokumentoituja kuolemia 296 081 (mukana kaikki kuolinsyyt; tärkeimpänä epidemiat), näistä ehkä puolet juutalaisia. Germar Rudolfin mukaan todellinen määrä lienee noin puoli miljoonaa, puolet juutalaisia (Dissecting the Holocaust, s. 212-213).
Suurin kuolinsyy oli sodan loppuvaiheessa vaivanneet nälkiintyminen ja epidemiat. Syynä liittoutuneiden massiiviset ilmapommitukset, jotka tuhosivat infrastruktuurin.
Asiaa voi suhteuttaa siihen miten Suomessa kuoli neuvostoliittolaisia sotavankeja ja se taasen pitää suhteuttaa siihen kuinka Suomessa kuoli suomalaisia vaivais- ja vanhustenhoitokotien sekä etenkin mielisairaaloiden asukkeja. Viime mainitusta ryhmästä ei meillä puhuta, vaikka kuolleisuus oli kammottava!

Kun tietyt asiat eivät täsmää niin alkaa selvittäminen ja lähteinäni olen käyttänyt muutakin kuin paria hassua nettisivua tässä 30-vuotisessa historian penkomisessani. Pointtini oli, että miksi Saksan joukossa taistelleista juutalaisista ei pidetä lukua? Koska se kumoaa holokausti-uskonnon.

Homma menee täysin samaan piikkiin sen kanssa, että me epäilijät emme usko virallista totuutta maahanmuutosta jota valtionjohto, byrokraatit ja valtamedia meille syöttää. Emme usko koska näemme mitä oikeasti tapahtuu ja etsimme tietoa sekä keskustelukanavia somesta ja näiltä "hassuilta" nettisivuilta...

-Tvälups-

Jk the truth is out there

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Nyt tullaan siihen pisteeseen, että totean, ettei blogini ole keskittynyt siihen, oliko holocaustia vai eikö ollut. Blogini keskittyy Hangon ja Nuorgamin välisiin ihmisiin. Ja sillä välillä riittää pohtimista kyllä yllin kyllin.

Anonyymi kirjoitti...

Tiedän että tämä on inspiraation varassa, mutta jos semmoinen koittaa Ykälle, niin olisi kiinnostavaa kuulla Lahtarin ja Punikin tuoreita keskusteluja. Jos vaikka Aarne, Taisto sekä karikatyyrihahmot pyörivät samoilla hoodeilla niin heidänkin kommentit. Samaten miten on sujunut yhtydenpito yläkerran ja alakerran välillä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Jos inspis yllättää, niin tokihan. Mutta minä olen sen tyyppinen kirjoittaja, että sen inspiksen pitää tulla, minä en osaa sitä oikein houkutella. Mutta pidän mielessä.

Anonyymi kirjoitti...

Joku voisi kyllä linkata tai lähettää tämän uutisen tuolle Lindströmille.

http://mvlehti.net/2015/09/23/maahanmuuttovastaisuus-nyt-jarjestaytynytta-rikollisuutta/

Eihän sitä tiedä että jos kyseinen tyyppi on vaan ministeriksi niin tyhmä ja yksinkertainen että on antanut jonkun ovelan demlalaisen hönäyttää itseään.

Tuo on silmiä avaava artikkeli ehkä saattaisi tyyppi tulla järkiinsä ja huomata mitäs on tullut tehtyä.

https://twitter.com/lindstrom_jari

Noista luulisi saavan yhteyden:

https://www.perussuomalaiset.fi/kansanedustaja/jari-lindstrom/

https://www.facebook.com/Jarppajatkokaudelle?ref=br_rs

https://www.facebook.com/jarppa.lindstrom?ref=br_rs

Lappilainen kirjoitti...

Olisiko aika uudelle köyhien munkkien veljeskunnalle, jotka sitoutuvat köyhyyteen ja kamppailulajien harjoittamiseen? Kiinassa on Shaolin-munkkeja, miksei tääälläkin näinä aikoina? Veljeskunta vain kiertelisi sekä huolehtisi järjestyksestä, itsepuolustuksen hengessä. Me emme hyökkää, mutta me pidämme puolemme. Varmaan tulisi vankilakeikkoja, mutta ne kuuluvat siihen elämäntapaan. Ei taida onnistua, on helpompaa pelata pleikalla ja juoda kaljaa kuin harjoitella kamppailulajeja.

Luin aikoinaan kirjan Rooman valtakunnan romahtamisesta kansainvaelluksissa. Kirjoittaja pohtii, miten nykyään jokaisella on joku oma pieni homma hoidettavanaan yhteiskunnan pyörittämisessä, pieni ratas koneistossa. Kun silloinen yhteiskunta romahti, niin talous vajosi vuosisatoja taaksepäin, siirryttiin markkinataloudesta omavaraistalouteen. Talouden tehokkuus romahti ja hteiskunta köyhtyi. Jos tämä yhteiskunta romahtaa, niin köyhdymme jonnekin 1700-luvulle. Silloin Suomessa asui viidesosa nykyisestä väestöstä. Mitähän muille tapahtuu?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lappilainen. Tuli tuosta mieleen mutkan kautta se vuonna 1979 New Yorkissa perustettu Guardian Angels-järjestö:

https://en.wikipedia.org/wiki/Guardian_Angels

Täällä sen toiminta mitä todennäköisimmin kiellettäisiin välittömästi.

Kuvaamassasi skenaariossa varmaankin ensimmäisenä kuolisivat joko nälkään tai anarkian väkivallantekojen myötä juuri ne ihmiset, jotka kyseistä tilannetta ovat olleet eniten aikaansaamassa. Siinä tilanteessa jonkun helsinkiläisen HS:n toimittaja ruokkiminen olisi tuskin mäntyharjulaisen maanviljelijän ensimmäinen huoli.

Lappilainen kirjoitti...

Onkohan koskaan ihmiskunnan historiassa yhteiskunta ollut haavoittuvampi kuin tämä nykyinen? Monilla ei ole mitään selviytymistaitoja. Jos keskellä talvea tulipalopakkasilla kaukolämpö katkeaa vaikka viikoksi, niin miten tuhannet helsinkiläiset selviävät? Eihän kerrostaloasunnoissa ole mitään tulisijoja. Jos samalla katkeaa toimitukset lähikauppoihin, niin miten kävisi? Joku sanoi, että anarkia alkaa, kun kolmas ateria jää saamatta.

Jos muistellaan talvisodan Suomea, niin silloin yhteiskunta oli hajautettu. Jokainen talo lämmitettiin omilla puilla, kaupungeissa taloissa oli omat lämpökeskukset tai kaakeliuunit. Ruoka saatiin omasta maasta tai lähalueilta. Silloinen Suomi oli köyhempi ja vahvempi. Isovanhempamme myös osasivat kaikenlaisia hyödyllisiä taitoja metsätöistä vaatteiden korjaamiseen. Kuka enää paikkaa vaatteitaan? Mummoni tapasi sanoa, kellä on paikka paikan päällä, sillä on markka markan päällä.

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Olemme Ruotsin tiellä. Suomi on kuitenkin köyhempi maa, eikä meillä ole omaa valuuttaa. Meillä rahat loppuvat paljon ennen kuin Ruotsilla. Silloin troikan mustapukuiset herrat ja rouvat saapuvat maahan ja Sipilä ja kumppanit levittelevät käsiään ja sanovat, että eihän me leikattaisi näin pahasti, mutta nuo pahat troikan herrat ja rouvat pakottavat.

En usko, että kansa herää koskaan vastustamaan edes Kreikan malliin. Olemme liian vauraita, liikaa menetettävää, liian vaikeaa. On vain helpompaa hakea laatikko lähikaupasta, juoda kaljaa ja katsoa telkkarista lätkää.