perjantai 19. lokakuuta 2012

ANTERO LÄRVÄNEN JA KATKERA PETTYMYS

- Hyvää päivää, hyvät kuulijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion uutisstudiossa. Olemme suorassa ja ylimääräisessä uutislähetyksessä ja aiheemme on se, että Suomi ei sitten päässytkään YK:n turvallisuusneuvostoon. Aiheen tiimoilta ollaan suunnittelemassa kansallista suruaikaa sekä kollektiivisia katumusharjoituksia, ja niistäkin huolimatta mitä todennäköisimmin päädymme tsuhnien helvettiin. Tai ainakin asiasta on tullut henkinen pipi noin viidelletoista ihmiselle.

- Seuraamme suorassa lähetyksessämme seuraavaksi sitä, minkälaisia kommentteja tämä yllättävä uutinen on herättänyt maailmalla. Ensiksi reaktiot Washingtonissa:Seuraavaksi tuoreet reaktiot Torontosta:- Mitäpä asiasta tuumitaan Buenos Airesissa?- Haloo, kuuleeko Johannesburg? Voisitteko kommentoida Suomen rannalle jäämistä?- Ja seuraavaksi kommentit Pariisista:- Mahdollisesti tulevaisuudessa itsenäistyvä Skotlanti ottaa vahvasti kantaa. Edinburgh, do you copy?- Ja kuunnellaanpa vielä kommentit Mongolian pääkaupungista Ulan-Batorista:- Kommentit maailmalta olivat odotetun järkyttyneitä. Seuraavaksi tarkastelemme sitä, minkälaisia tunteita tämä katkera pettymys on herättänyt Suomessa, ja kuinka sen uskotaan vaikuttavan tavallisen kansalaisen elämään. Helsinki:- Hollola:- Ilomantsi:- Salla:- Tähän kansallisen pettymyksen päivään joudumme valitettavasti lisäämään suolaa haavoihin, eli olemme juuri saaneet tietoomme, että Suomelle ei ole myönnetty vuoden 2028 kesäolympialaisia, Suomea ei ole valittu Afrikan Unionin jäseneksi, Porista ei sitten tullutkaan Euroviisujen pysyvää suorituspaikkaa, Pielavedeltä ei ole löydetty vieläkään yhtään egyptiläistä pyramidia ja valitettavasti suomalaisten vielä hävittämättömien jalkaväkimiinojen aiheuttamat tuhot maailmalla eivät ole yhtään vähentyneet verrattuna tilaan ennen Ottawan sopimuksen voimaantuloa.

- Muita uutisia: Suomessa on menossa kunnallisvaalit. Ennustettavissa on, että kunnallisvaalien tulos saattaa aikaansaada tiedostavaa henkistä pipiä vielä enemmän kuin tämä pettymyksen päivä, niin että antaa mennä kun on alamäki vaan. Lopetamme suoran uutislähetyksemme, mutta muistutamme, että ensiviikolla alkaa ekonomopopoliittinen ohjelmasarjamme Hupsistakeikkaa, jossa esitellään mullistavaa suomalaista vihreää energiaratkaisua. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. Hei, äänimiehet! Sitten sutena Lällävedelle. Ja matkalla mennähän ja annetahan äänemme Voiman Pimeälle Puolelle.

- Annetahan, annetahan. Ei meillä kitsahia olla. Vaan mikä se on se mullistava suomalainen energiaratkaisu?

- Ettekö te vielä tiedä? Laitetaan tuulivoimaloitten propellit pyörimään verkkovirralla. Silloin sään vaihtelut ei haittaa niitä ollenkaan ja ne jauhaa turvattua ja ekologista energiaa maailman tappiin saakka.

- Nerokasta!

19 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Itsekin olen kovin järkyttynyt, ettei Suomi pääse leikkimään maailmanpoliisia ja äänestämään tyhjää. Tuomiojan ja Halosen olisi ehdottomasti pitänyt muuttaa Staten Islandille pariksi vuodeksi veronmaksajien rahoilla, jotta jokin oikeus olisi tässä universumissa tapahtunut. Mutta kun koko muu maailma ei ole osoittanut kiitostaan ja kunnioitustaan suomalaisten avattua rajansa ja perseensä, niin tämähän tästä oli tuloksena. Ehkä meidän pitää triplata maahanmuuttokiintiömme, että koko maailma kuulee meistä ja meidän avarasta sydämestämme.

On tämä niin saatanan väärin. Kiittämättömyys on maailman palkka.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumikselle ja kiitos kommentistasi. Vaan johan se ehti Aamulehti mainostamaan, että persujen vikahan se piru vie oli tämäkin:

http://www.aamulehti.fi/Paakirjoitukset/1194772667157/artikkeli/tappio+suomelle+ja+presidentille.html

Yksi tutkija taas totesi, että ei natsannut, kun ei satsattu tarpeeksi kehitysapuun. No, kun ei kerran natsannut, niin eikös sen kehitysavun voisi puolittaa, kun ei pariin vuoteen natsaa kumminkaan. Esmes puolustusvoimilla olisi sattuneesta syystä rahan tarvetta.

Henk koht olen ihan samaa mieltä kanssasi, että hittoako me siellä olisimme tehneet tyhjää äänestämässä.

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, miksi te mamukriittiset haluatte tunkea rahaa jatkuvasta armeijan turhille rukkasenriiputtajille (lue aliupseerit ja pikku-upseerit)?
Siksikö, että he ajattelevat usein teidän lailla?

Castor kirjoitti...

Juu, karvasta kalkkia on nautittu täällä Shanghaissakin. Maailman ykkösenä kehitysavun antamisessa loistava Etelä-Korea sai Suomen paikan, toinen paikka meni Australialle. Mahtaisikohan tämä nyt millään tavalla johtua esimerkiksi siitä, että täällä Tyynenmeren lähialueilla on tiettyä jännitystä Kiinan ja Japanin, Kiinan ja Etelä-Korean ja Etelä- ja Pohjois-Korean välillä, ja että muutenkin sekä taloudellinen että sotilaallinen painopiste on ainakin täksi vuosisadaksi siirtynyt näille pituus- ja leveysasteille, Irakista, Afghanistanista ja Iranista huolimatta. Koskahan nuo eurooppalaiset ymmärtävät, että täällä kehitetään nyt Euroopan ja Yhdysvaltojen kaupan korvaavaa Tyynenmeren-valtioiden kauppaa, kuitenkin ilman unioneita. Käytössä ovat kauppajärjestelyt tullivapauksineen, juuri niin kuin Euroopankin tilanteen tulisi olla ilman tuollaista EU-sekoilua. Aika on ajanut Euroopan ja Yhdysvaltojen ohi, eikä mennyt koskaan palaa. Unionilaiset vain pyörivät omassa järjettömyydessään ja hokevat eurostoliittoa...

Näin vaalien alla, ja kyllä, kävin vetämässä viivani, Nobelin rauhanpalkintoa (joka myönnettiin osittain EU:n DEMOKRAATTISITA saavutuksista) menevät hakemaan herrat van Rompuy, Barroso ja Schultz, joita ei ole demokraattisesti valittu tehtäviinsä! Herra Stubb on samanaikaisesti huolissaan Ison-Britannian tilanteesta: siellä muuten PM Cameron aikoo järjestää kansanäänestyksen!!! Ehkä EU julistaa sodan Britannialle (millähän lihaksilla tuo sen tekisi?).

Ari kirjoitti...

Johannesburg (Cape Town) täällä, bravo!

* Not a single fuck was given that day, not a single fuck. *

Ja todellakin, hyvä homma! Suomalaisilta säästyy pitkä penni ellei sitten samat idiootit korota kehitysapu-, ilmastonsuojelu- yms. maksuja jotta ehkä tulevaisuudessa piskuinen Suomi pääsee YK:n turvallisuusneuvostoon äänestämään Israelia ja USA:a vastaan. Ja Tavja halonen saa hyvän YK viran.

Jännää tuo suomalainen uutisointi asiasta; mukamas ei siksi päästy, kun ei olla Ruotsin ja Norjan seurassa maksamassa suuria kehitysapurahoja... buuaaahahah... ja muka PS pilannut Suomen maineen ulkomailla?! buuaaaahahahahaha hahahah...

Miten voikaan ihmiset olla pihalla.

Anyway, YK on läpeensä korruptoitunut läävä, ainoastaan turvallisuusneuvosto pystyy joskus tekemään jotakin järkevää. Muuten se on kehitysmaadiktaattorien ja öljyarabien haltuunottama puuhapuisto.

Suomi ei päässyt, koska Suomi on nöyrä lammas, joka köyristyy väkivallan, uhkailun ja painostuksen edessä eli orjailee Venäjää, Kiinaa ym. diktatuurimaita.

Naivin hyväntahtoisen hölmön rooli on olla maksaja, oikeita päätöksiä ei sellaista päästetä tekemään.

Voi, että olen iloinen ettei Suomi päässyt.

- buuri johannesbuurista -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Castorille ja Buurille Johannesbuurista & kiitos kommenteistanne.

Ano: Oliskos yksi syy siinä, että silloin saa tämmösiä riemukkaita kommentteja. Vaan kelpaiskos sulle, jos se raha pantais terveys- ja sosiaalipuolelle? En minä sitäkään ollenkaan pahalla katsoisi.

Castor & Buuri: Sen enempää kommentoimatta kiitos hyvästä ulkosuomalaisesta näkemyksestä, jota kannattaisi täällä koivun ja tähden alla varsin tanakasti kuunnella.

Castor kirjoitti...

Buuri, täysin samaa mieltä: puuhastelua, joka maksaa paljon. On pysyvät lähettiläät, näiden avustajakaarti ja jäsenmaksu. Vähän niin kuin EU. Pelkkää byrokratiaa ja idioottien tekemien ehdotusten "harkintaa", silloin tällöin täysin mitäänsanomattomia ja merkityksettömiä päätöksiä, öljymaiden nuoleskelua, jne.

Käsittämätöntä, että Sveitsi, jota nyt olen vieläkin jaksanut pitää jonkinlaisena itsenäisenä valtiona (olin siellä töissä jonkin aikaa 1990-luvulla), liittyi jäseneksi 2002. Mikähän siihen pakotti, YK:n Euroopan-konttorihan ("päämaja") on ollut joka tapauksessa Genevessä Sveitsin jäsenyydestä tai jäsenenä olemattomuudesta huolimatta. Toki tuo konttori on Kansainliiton seuraaja, jolla sentään oli otsaa erottaa Neuvostoliitto jäsenyydestään Talvisodan aloittamisen vuoksi (NL jäseneksi 1934, erotettin 14.12.1939). USA ei ollut koskaan Kansainliiton jäsen. Vaan eipä tuo Kansainliittokaan onnistunut aseistariisunta- ym. pyrkimyksissään.

Kaljat menivät henkeen kantakapakassani(muilta) ulkomaalaisilta, kun kerroin postissani mainitsemieni herrojen pokkaavan rauhanpalkinnon.

Castor kirjoitti...

Sorry, se toinen onnellinen voittaja olikin Luxembourg. Oikein niille!

Kumitonttu kirjoitti...

Aamulehden oksennus on aika kovaa tasoa. Siis että Pärsujen takia maa, jolla ei ole omaa kulttuuria eikä yhteistä arvopohjaa kuten media opettaa, ei päässyt Turvaneuvostoon. Siis vaikka me tehtiin se Kenian marsalkka ja vaikka itsenäisyyspäivän vastaanotolla oli Huussit ry:n toiminnanjohtajan mustakikkelinen rakastaja ja vaikka me on mitä tehty. Mutta ne perskeleen persut.

Ei kai ne usko noita juttuja enää itsekään, vai mitä luulet?

Positiivista tuossa Aamulehden uutisessa oli se, että nyt ne ymmärtää että hallitus voi hajota kun tulee puheeksi seuraava tukipaketti Kreikalle.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatellaanpas asiaa tältä kantilta.
On olemassa kerho jossa päätetään kuka on paha jätkä ja tarvittaessa kurmootetaan sitä yhteistuumin.
Olet jo kyseisen kerhon jäsen ja saat päättää, että otatko uudeksi jäseneksi:
a) Tyypin joka on valmis/kyvykäs voimakeinoihin, ja kerhossa istut sen kanssa ns. samalla puolella
vai
b) lampaan, korjaan, hakijan joka ilman sen suurempaa painostustakaan on hävittänyt pääosan omasta aseistuksestaan ja matelee mielin kielin edessäsi, tuota jäsenyyttä himoitessaan?

Hmm...

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Noissa kuvissa lukee että "Eikä yhtään panoa annettu sinä päivänä". Tuo varmaan on jokin selibaattikampanjan teksti? Höhöö, no tajuun mä sanonnan merkityksen.

Kommenttini asiasta on nähtävillä edellisen jutun kommenttiosiossa.

Olisin mielelläni kannattanut Israelin valintaa YK:n turvallisuusneuvostoon. Se ei ole kertaakaan ollut siellä. Kuvitelkaa vaan sitä meteliä mikä se olisi aiheuttanut tiedostavissa piireissä sekä muhamettilaisten keskuudessa. Olisin ollut vahingoniloinen.

YK turvallisuusneuvoston jäsenyydestä voisi ehkä olla taktisia hyötyjä siinä tilanteessa, jos ulkoasianhallinto ja YK-edustusto koostuisi sellaisista halla-aholaisista ja sampoterholaisista jotka olisivat ovelia reaalipolitiikan taitajia diplomatian keinoilla.

Voitaisiin ajaa sitä linjausta että ihmisiä on autettava ensisijaisesti heidän omissa maissaan tai vähinätään lähimmässä rauhallisessa maassa tms.

Voitaisiin ajaa läheisyysperiaatetta ja ongelmien lokalisointia.

Voitaisiin ajaa sitä että kehitysavun sijasta pyrittäisiin saamaan yrityksiä tekemään investointeja kohdemaihin. Ulkomaisen avun asemasta kehittää paikallista maataloutta etenkin kun siellä on hyvät sääolot tms.

Voitaisiin vaatia että CCCP eikun IPCC:n ilmastomafia lakkautettaisiin ja todetaan että säät vaihtelee, Weckman pysyy.

Voitaisiin vaatia sananvapauden julkilausumaa ja todeta siinä että jos ei jonkun sanomisesta tykkää niin ei sitä tarvi lukea tai kuunnella, vaan voi hypätä sen yli, vaihtaa tv-/ tai radiokanavaa, internetsivua tai heittää lehti pois.

Ja sokerina pohjalla, ajattaisiin aina Israelille myönteisiä kannanottoja, julkilausumia ja päätöslauselmia ym. tuen ilmaisuja ja toimenpiteitä.

Harmi kun tää on fiktiivinen hahmo. Olisi mainio edustaja YK:ssa ja varsinkin turvallisuusneuvostossa. Piti laittaa uudet kun ne vanhat mitä täällä oli, ei toiminu.
Eka, toka, kolmas, neljäs

Castor kirjoitti...

No niin, ne vaihtuvat jäsenet ovat siis Luxembourg (vai Luxemburg?), Argentiina, Australia, Ruanda ja Etelä-Korea. Kannattaa vanhan miehen lukea artikkelit loppuun, niin tietää jotain...

Pyrrhos kirjoitti...

Kyllä mua taitaa odottaa tsuhnan helvetti. En nimittäin hirveästi harmittele sitä että ei tuohon neuvostoon päästy. Tunnenpa pientä vahingoniloakin siitä että Tarjan ja Erkin lempiprojekti meni perseelleen. Vahingoniloani tosin hiukan hillitsee se, että kampanjointi taisi niellä aimo annoksen pätäkkää ja resursseja, jotka tietysti on jostain pois.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, Kumikselle, Tvälläriupseerille, Vieraalle ja Pyrrhokselle & kiitos kommenteistanne.

Castor: Eikös se YK:n kautta ole tulossa tämä uskontojen (lue: islam) arvostelun kriminalisoiminen? Kertoo jo paljon pulaakista. Jotenkin muistikuva kertoo, että YK eli jonkunlaista huippukauttaan joskus 1970-luvulla. Tai voi olla, että se silloinen kova YK-mainostus vaan tuntui pikkupojan pollassa. Nobelin rauhanpalkinto EU:lle on minustakin vitsi.

Kumis: Joo, oikeaa kuvio-oksennusta lehti harjoitti. Vaan siinä jutun lopussa toisaalta vähän vihjailtiin, että oliskohan Tuomiojan aika siirtyä ulkopolitiikan tekemisessä asemaan evp. Kyllähän se tietysti maasta kertoo jotain, jos ulkoministeri katsoo edelleenkin ajan kulun vuoden 1971 allakasta.

Tvälläriupseeri: Ja b-kohtaan voi lisätä vielä sen, että hakijan mielipide kaikkiin asioihin on jyrkkä ehkä. No, pois lukien Venäjää koskevat asiat. Ja jos Tuomiojalta kysytään, niin myös Israelia koskevat.

Vieras: Niin, Israelhan on joka tapauksessa ainoa varsinainen demokratia siellä päin maailmaa, mutta ns. yleiset syyt pitävät sen poissa turvallisuusneuvostosta. Vähän samoin kuin ns. yleiset syyt pitivät aikanaan kokoomuksen poissa hallituksesta. Tosin kun nykykokoomusta kattelee, niin alkaa kummasti kaivata niitä ns. yleisiä syitä. Jollain Sampo Terhon tyylillä Suomi voisi vaikka turvallisuusneuvostossa ollakin.

Pyrrhos: Tsuhnan helvetin jääkylmän saunan lauteilla tavataan. Sillä vahingoniloa myönnän tuntevani minäkin. Muistelen lukeneeni, että tämän hylsyn hinta oli kaksi miljoonaa euroa. Nykykonkurssissa sillä summalla tietysti sytytellään sikareita palamaan, mutta olishan tuollakin vaikka sairaanhoitajia voinut palkata.

Anonyymi kirjoitti...

Se vielä että huomasitko sähköpostin?

Hujan Hajattelija kirjoitti...

Tuota, miksei nyt voisi todeta että parempi voitti ja sen parempi kaikille? Onnea Luxemburgiin - minusta ei tunnu tänään yhtään köyhemmältä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle ja Hujan Hajattelijalle & kiitos kommenteistanne.

Vieras: Joo, läpi tuli, kiitoksia. Ihmeteltävää sinänsä tosiaankin, että on julkaistu Suomen Kuvalehdessä ja niinkin tuoreeltaan kuin viime vuonna. Vaan lieneekö kaikuja niiltä ajoilta (jotka minä hyvin muistan) kun SK oli ihan laatulehti, jota saattoi jopa tilata.

Hujan Hajattelija: Ei tunnu köyhemmältä minustakaan. Yleensä muuten, jos siihen turvallisuusneuvostoon mennään, niin siellä kai pitäisi olla asioista jotain mieltä. Jos äänestetään jatkuvasti tyhjää, niin pian kai kysellään, että piruako te tänne yleensä halusitte. Ja jos ollain jotain mieltä, niin silloin melko automaattisesti pyllistetään johonkin suuntaan, ja kun turvallisuusneuvoston käsittelemissä asioissa on jollain lailla aina osallisena tämmöset piirisarjan tekijät kuin Yhdysvallat, Venäjä ja Kiina, niin en ole varma, että mitä hyötyä on pyllistellä yleensäkään. Antaa Luxemburgin pyllistellä.

Anonyymi kirjoitti...


Niin kyllä tarvitaan kansallinen surupäivä, minua tämä ei
haittaa yhtään. Lähinnä jotkut poliitikot eduskunnassa suree,
kun eivät päässeet maailmaa pelastamaan.


Ei auttanut miinojenkaan tuhoaminen tähän YK pääsyyn.
Josta tuli vain noin 200 miljoonan euron lisälasku.

http://aijaa.com/rMGlaV


että nyt ne ymmärtää että hallitus voi hajota

Tuota ihan toivoo. Vastuuta on otettu, ei voi kiistää. Tästä olen joskus
aikaisemmin kirjoittanut, mikä on se Suomen tulevaisuus?
Muiden maiden velkojen maksaja?

http://aijaa.com/iAvoqm


Päätäntävallan Jyrki luovuttaa EUlle?

http://aijaa.com/Li3fV8

Mitään suurempaa uutista tästä ei tullut. Luin joskus vime vuonna olikohan Aamulehden jokin liitelehti
tuulivoimalat tarvitsevat harvinaisia maametelleja vähintään tonnin yksi tuulivoimala.

Tuulivoimalat ei ehkä ole sen ympäristöystävällisempiä.
Näiden maametallien kaivaminen maasta ja jalostus kuluttaa hyvin paljon
energiaa.


http://www.ts.fi/teemat/auto+ja+liikenne/302228/Auto+on+taynna+harvinaisia+maametalleja

Kenian marsalkka

Oikestaan Yle on vain pöhöttynyt mammutti, jolla on vain rahaa
tuhlata rahaa mitä turhimpiin tuotantoihin.
Yle kun automaattinen rahoitus niin ei tiedä mithän sieltä tulossa kenian marsalkan jälkeen.
Kerro mitään mistään Kenia tuotanto, mainitaan Operaatio Mannerheim tämä on unelma.

Parit hyvät naurut siitä Operaatio Mannerheim, Erkon f%#"! where are my papers f¤%#"

Miten tästä materiaalista saisi kursittua kunnon elokuvan?

Olisivat vaikka ostaneet parempia elokuvia, miten nämä on näin surkeita valinneet? Jos tiistai elokuvalle katsot arvosteluita, niin ei lupaa hyvää lehden kaksi tähteä arvio. Sitten jos netistä arvosteluita niin samaa kahta tähteä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja kiitos kommentistasi sekä linkeistä. Mitä tulee noihin jalkaväkimiinoihin, niin niitten hintahan voidaan pahimmassa tapauksessa joutua rahan lisäksi laskemaan kuolleina suomalaisina.