torstai 4. toukokuuta 2017

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA LXXXV

1. Ammoin Erkki, edelleen Erkki

Niin kuin lukija hyvin tietää, joku halvatun kelju kaveri pölli Erkki Tuomiojalta allakan vuonna 1972 eikä ole palauttanut sitä sen jälkeen. Erkki jatkaa edelleenkin hyväksi havaitsemaansa besseröin & wisseröin-linjaansa ja opettaa nyt ruotsalaisia, jotka ovat alkaneet funtsia, että oliskos tuon monikultturismin kanssa tarvinnu vähän ajatella ensteks. Ruotsin entinen pääministeri Carl Bildt on todennut, että ei tää ihan nappiin sitten kuitenkaan mennyt ja sellainen ajatteluhan ei Erkille sovi, joten hän opetti Bildtiä:

- Mitkä ovat ne kaksi maata Euroopassa, joilla on viimeisten vuosikymmenien aikana ollut paras talous? Ruotsi ja Saksa. Ja nämä molemmat maat ovat vastaanottaneet enemmän maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita kuin muut Euroopan maat.

Näyttää siltä, että Tuomioja todellakin uskoo, että mitä enemmän maahan saadaan haittamahanmuuttoa, sen paremmin maan talous toimii. Tuomioja myös näkee, että vuonna 1972 Volvon tehtailla hommia paiskineen Matti Virtasen ja vuonna 2017 ruotsalaisten rahoilla huilailevan Abdullah äh-Ällähin välillä on vain ja ainoastaan yhtäläisyysmerkki.

Hotellin respassa ei lähdetä opettamaan Tuomiojaa, sillä täällä tiedetään, ettei järven pohjassa neljäkymmentä vuotta maanneesta uppotukista saa tehtyä nuotiota. Sen sijaan täällä todetaan, että kaikki on suhteellista. Onhan meinaan niin, että demareita on moitittu huonoista puheenjohtajavalinnoista. Ei se ihan niinkään ole. Demarit voivat puolustautua toteamalla että valittiinpa me puheenjohtajaksi minkälainen törppö tahansa, niin ei me sentään valittu Tuomiojaa.

2. 180479-LGBTQTiiTyy77½

Vihreät ovat puuttuneet aikamme ehkä suurimpaan vääryyteen eli siihen, että henkilötunnuksesta voi päätellä ihmisen sukupuolen ja sehän ei käy päinsä, sillä siitä saattaa tulla jollekin henkinen pipi:

Pyrkimyksessä saattaa yksilöt yhdenvertaiseen asemaan lain edessä sukupuolen suhteen on yksi esteistä nykyinen henkilötunnus, joka jaottelee ihmiset syntymästään joko mieheksi tai naiseksi".

Henkilötunnus on tarkoitettu muuttumattomaksi, mutta esimerkiksi sukupuolenkorjauksessa sitä joudutaan tämän sukupuolittuneisuuden vuoksi muuttamaan. Lisäksi binäärinen käsitys sukupuolesta ei edusta todellisuutta ja aiheuttaa inhimillistä kärsimystä.

Tää on tietysti sitä tuttua ja nykyajalle niin ominaista settiä. Eli jos on asia, joka saattaa häiritä promillen puolikkaan neljäsosan murto-osaa, niin silloin koko ristuksen kansakunnan henkilötunnus tulee muuttaa sen promillen puolikkaan neljäsosan murto-osan mukaiseksi. Hotellin respassa otetaan osaa uuden henkilötunnuksen suunnittelutalkoisiin ja ehdotetaan että uudet henkilötunnukset koostuvat hymiöistä vai mitä perhenan emojia ne nyt onkaan. Vaikka näin:

Uuden henkilötunnuksen myötä voitaisiin käydä esmes seuraavanlainen puhelinkeskustelu:

- Huitsinnevadan terveysasema.

- Minä sitä kovasti tartteisin lääkäriaikaa. Kun on semmonen pahaa ankarampi kirvely tuolla alapäässä.

- Ja meillähän niitä aikoja löytyy. Saisinko henkilötunnuksenne?

- Hymiö C52, hymiö L44, hymiö K08, hymiö Q51, hymiö A07, hymiö I73, hymiö O91, hymiö N32 ja hymiö Y55.

- Oliko se toiseks viimeinen hymiö N32 vai M32?

- Se oli N32.

- Kiitos. Meillä olis aikoja jo huomiselle. Oletan äänestänne, että tarvitsette alapään vaivaanne nimenomaan gynegologin, ette urologin apua.

- DID YOU JUST ASSUME MY GENDER?

3. Kunniaa taistolaislauluille

Lukija voi ehkä hieman kummastella tuota otsikkoa sillä tässä suunnassa ei välttämättä olla aivan ylistetty noita Suomen historian synkkiä musiikkipläjäyksiä. Mutta kaikki on suhteellista ja jos taistolaislauluja verrataan johonkin sopivaan niin nekin ovat siinä tapauksessa varsin vetokelpoista viihdettä. Ja se sopiva vertauskohta on amerikkalainen Rachel Bloom, joka esittää ”musiikkia”, jossa hän ”laulaa” römpsästään, josta käyttää nimitystä Sex Junk ja kertoo, että hänen römpsänsä on paljon muutakin kuin römpsä. Jos lukija haluaa laittaa elämästään 2 min 48 sek täysin hukkaan, niin tässä siihen on mainio mahdollisuus:


Tämä on sitä nykyistä tiedostavaa ”musiikkia” ja tämän rinnalla esmes Agit Propin tuotanto on klassista ja ajatonta taidetta. Tulee vaan mieleen ajatus, että tekeekö vuonna 2042 joku sen sortin höttöä, että Rachel Bloom vaikuttaa taiteelta?

4. Mainos


Hallitus on keksinyt kuningasajatuksen eli suunnittelee sellaista, että työttömän on haettava kolmen kuukauden aikana kahtatoista työpaikkaa, tai muuten hän menettää työttömyyskorvauksensa kahdeksi kuukaudeksi. Hotellin respassa ei olla aivan varmoja että idealla työllistetään kovin moni ihminen, mutta suuresti arvostamani Kumitonttu keksi asian myötä varsin messevän liikeidean. Käykääs katsomassa.

Mitä tulee itse asiaan, niin Hotellin respassa nähdään, että seuraava hallituksen ehdotus asian tiimoilta on se, että jos työtön ei työllisty kolmessa kuukaudessa se on selvä osoitus työn vieroksumisesta ja johtaa kolmen kuukauden karenssiin.

*

Ja Greatest Shits-äänestys jatkuu edelleen. Invaasio 2015 on niukassa johdossa.

10 kommenttia:

Heikki Välimäki kirjoitti...

Ihan ohimennen

Kohta 1. Maailman eniten mikrofonin tuulisuojuksen näköinen ihminen (Tuomioja) julistaa samaa tuttua epistolaansa molemmat jalat tukevasti ilmassa. Periaattenaan "Koska minun mielestäni asiat ovat näin niin todellisuus on väärässä."

Kohta 2. Lukaisin jostain että tätä muutosta vaativan ryhmän osuus on noin 0,2%. Epäilen että jos tällä lukumäärällä ruvetaan mullistamaan suhteellisen toimivaa järjestelmää niin sitten löytyy aikas monta muutakan marginaaliryhmää jotka voivat vaatia omia uudistuksiaan.

Kohta 3. En ota kantaa koska jo nuorena minulle opetettiin että henkisesti vajaakykyisten kustannuksella ei saa nauraa.

Kohta 4. Näin yli 50v. työttömänä voin todeta että tuo on vallan loistava uudistus. Olen jo valmiiksi katsonut kaikki tarjolla olevat kunnajohtajan paikat joihin haen, samoin TE-keskukseen. Jos näissä ei tärppää niin onneksi tuolla pohjoisemmassa on jatkuvasti lääkärin paikkoja avoimena joihin voin hakea. Pätevyttä ei ole mutta jos vaan määrään kaikille pirtua niin eiköhän se siitä mukavasti lähde kulkemaan...

Anonyymi kirjoitti...

Työtön

Mitä 4. kohta oikein todellisuudessa tarkoittaa? En ole asiasta hirveästi lukenut, mutta heitän tähän jotain ajatuksia jotka pomppasivat mieleeni ensimmäisen ohimonraapimisen jälkeen.

- Mitä työpaikkoja työtön hakee? Onko kyse MOL.fi-paikoista vai käykö ihan mikä tahansa? Eli, mitkä lasketaan tuohon maagiseen 12 kappaleeseen?

- Pitääkö työttömän hakea kahteentoista eri yritykseen, vai voiko hän hakea yhteen yritykseen kahteentoista eri työtehtävään?

- Miten työvoimatoimisto varmistaa, että työtön on hakenut kahtatoista työpaikkaa?
-- Joutuuko työtön pyytämään yritykseltä jonkinlaisen kuittauksen, että on lähettänyt hakemuksen? Pitääkö kuittauksen olla paperilla vai kelpaako sähköinen?

- Työtön, joka ei halua töihin tulee luonnollisesti hakemaan paikkoihin, joihin hänellä ei ole mitään edellytystä päästä. Tästähän yritykset ovat riemuissaan ja tulevat varmasti rajoittamaan ilmoituksiaan työvoimatoimiston kautta. Tai sitten, kuvitellaan että avoimissa paikoissa etsitään kouluun tietyn aineen opettajaa ja sinne tulee 1200 hakemusta, joista 1160 on näitä 12 kpl/3 kk -hakemuksia..

- Työtön, joka haluaa töitä, tulee varmasti hakemaan töitä kuten aikaisemminkin.

Olen varma, että hyvin nopeasti keksitään sopiva tapa kiertää kyseinen asia. Mainitsemasi Kumitontun liikeidea pisti jo ajatusrattaat pyörimään. Joku bisnes tuohon ympärille rakentuu aivan varmasti.

Tarkkailija

Juho kirjoitti...

"järven pohjassa neljäkymmentä vuotta maanneesta uppotukista saa tehtyä nuotiota."

Kyllä saa, puun pitää vain antaa kuivua kunnolla. Taaton kanssa nostettiin taannoin useita uppotukkeja mökkijärven pohjasta. Kuivatettiin (monta vuotta), pilkottiin ja lämmitettiin sauna. Tuli oikein makeat löylyt (hormin muurausta edeltävä osa hehkui punaisena.)

Ja yllä oleva on siis viikon turhin fakta, joka ei muuta miksikään kirjoituksen varsinaisen pointin oikeellisuutta tai sitä, että Tuomiojan Erkki, edityksen merkki joko valehtellee suut silmät täyteen tai elää kaikkien aikojen kuplassa.

Saksan ja Ruotsin - jälkimmäisen kenties pian päättyvän - menestyksen taustalla ovat aivan toiset syyt, kuin haittamaahanmuuttajat. Does saksalainen tehokkuus or luterilainen työetiikka ring any bells? Menestyksen sienemet kylvettiin jo kauan ennen tämän elintasoturismin alkua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Heikki Välimäelle, Tarkkailijalle ja Juholle & kiitos kommenteistanne.

Heikki: Hyviä huomioita. Hieman omiani:

1. Joo, kyllä Erkki on sellainen todellisuuden itsesertifikoitu määrittelijä ja todellisuushan on hänen korviensa välissä. Minä muuten en hirveästi puutu ihmisten ulkonäköön, mutta tuo ” maailman eniten mikrofonin tuulisuojuksen näköinen ihminen” oli aika pätevää vittuilua.

2. Joo, esmes meillä Suomessa saattaa löytyä 0,2% ihmisiä, jotka vaativat että Suomi siirtyy amerikkalaiseen tuumajärjestelmään tai muuten heillä tulee henkinen pipi. Pikkasen paljonhan se tienviittojen, mittareitten ja työstökoneitten muuntaminen maksaisi mutta hei, henkinen pipi estetty. Case closed.

3. Toisaalta mediamme (niin kuin myös amerikkalainen media) vaatii meitä elämään niin kuin houreissaan elävät ihmiset vaativat meitä elämään, joten vittuilu on sallittua.

4. Niitähän aikoinaan oli (liekö nykyisinkin, en tiedä, en kirkkoon kuulu) niitä papinvaaleja. Entäs jos olis kunnanlääkärin vaalit? Veikkaan, että moni ehdokkaana oleva lääkäri lupaisi pirtureseptejä.

Tarkkailija: Hyviä huomioita. Tää asia itsessään kuuluu siihen samaan kastiin että työkkärin pitää haastatella pitkäaikaistyötöntä kolmen kuukauden välein. Jos sillä jotain työllistetään, niin lähinnä työvoimatoimiston henkilökuntaa.

Juho: Joo, mutta se kuivattaminen kyllä kestää kauan. Kannattaa tietysti pätkiä ja pilkkoa ensin. Saksalainen tehokkuus ja luterilainen etiikka rings many bells.

Anonyymi kirjoitti...

Hehheh, ei viikkoa ilman hupiuutisia, aprillipäivä meni jo ja mätäkuuhunkin on vielä aikaa.

1.) Länsi-Saksan kohdalla pitää ottaa se huomioon, että he oikeasti tarvitsivat työvoimaa toisen maailmansodan jälkeen, mikä sitten mahdollisti sen talousihmeen (Wirtschaftswunder). Sodassa kun oli kaatunut ja invalidisoitunut miljoonia työikäisiä ja -kykyisiä miehiä. Ehkä jopa parhaimmat heistä olivat kaatuneet? Turkkilaiset eivät tulleet vetämään lonkkaa VOK:eihin vaan he oikeasti saapuivat tekemään töitä. Itä-Saksassa olikin sitten toisenlainen ote asioihin, ideologisista syistä johtuen.

Ruotsi ei osallistunut koko rähinään, vaan he hyötyivät sodasta myymällä rautamalmia ja mm. kuulalaakereita (SKF Ab) natsi-Saksan sotakoneistolle. Eiköhän tuolla saa BKT:n nousuun? Teollisuuslaitokset olivat kunnossa kun se talous elpyi 1950- ja 1960-luvuilla, joten ei liene ihme että he tarvitsivat lisätyövoimaa teollisuuteen. Ja kas kummaa kun kumpikin maa, Länsi-Saksa ja Ruotsi saivat USA:lta myös Marshall-apua sodan jälkeen, jonka Itäystävä kielsi Suomelta.

Jotenkin kummasti tällaiset pikkuseikat unohtuivat Erkiltä, ehkä nämä ovat kiusallisia seikkoja miehelle? Ainoa asia jota hänessä arvostan oli se Tupla tai kuitti-ohjelman voitto, aiheena taisi olla poliittinen historia. Mutta suurlähettilään poikana lieneekin helppoa syventyä e.m. aiheeseen, taisivat kumpikin olla niitä shampanjasosialisteja.

2.) Vähemmistöryhmien mielensäpahoittajista jotakin näin Oxfordissa, teet mitä tahansa heitä miellyttääksesi niin mikään ei riitä ja aina jonkun vähemmistön XYZ asemaa loukataan. Tässä tapauksessa liipasimelle joutuivat autistit.

3.) E.m. saitilta löytyy myös juttua tuosta musiikkiesityksestä, johon totean lyhyesti "o tempora o mores".

4.) Hahhah tuota lakiehdotusta, tuohan johtaa siihen että työttömät alkavat lähettelemään eduskuntaa myöten työhakemuksia, massoittain. Tällähän voisi tehdä protestinomaisesti kiusaa valtion virkamiehille jotka vastaavat rekrytoinnista. Samalla se olisi piilokettuilua epäonnistuneelle laille. Voisinkin kokeilla alivaltiosihteerin, aivokirurgin, veturinkuljettajan tai panostajan hommia, vahinko vain ettei ole alalta yhtään työkokemuksia joten taatusti rapatessa roiskuu.

OT:na sitten kohtalon siipien havinaa erään antifa-neitokaisen kokemuksista Turkissa. Tästä keissistä tuleekin mieleeni taiteilijatar Pippa Bacca, hänelle tosin kävi vieläkin huonompi duuri. Kun ei maalaisjärki tehoa, niin se pitää sitten oppia mahdollisimman kovalla & tylyllä tavalla ja sittenkään se oppi ei mene perille. Ironia on saavuttanut uuden tason, huippua tuskin olemme vielä nähneet.


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois.

1. Niin kuin tarvitsi myös 1970-luvun Ruotsi ylikuumentuneeseen talouteensa. Suomalaiset olivat silloin ”en finne igen”, mutta nythän ne ovat luksussiirtolaisia. Mutta Erkkihän ei takerru pikkuseikkoihin.

2. Ei kai tuohon voi muuta sanoa kuin tuon linkissä mainitun ” which means that no matter how hard you try to please them, you’ll always fall short”.

3. Ja minä totean, että jos ihminen ei osaa laulaa eikä säveltää ja joka yrittää esittää seksikästä samoissa vermeissä joita käyttivät naisvoimistelijat jo 1950-luvulla niin vituiksihan, anteeks sex junkyksihän se menee.

4. Tässä olisi muuten hyvä passiivisen vastarinnan muoto. Toimistot tukkoon.

OT: Tuo on hyvä esimerkki yhdestä hyödyllisestä idiootista. Ja likimain kaikki niistä ovat naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan kaikesta huomaa, että Lappeenrannan varuskunnan päällikkölääkäri lääkevltn Mengelen narisevalla äänellään lausuma lausahdus "kun tämä sotien välinen rauhan aika on käynyt jo kiusallisen pitkäksi" pitää paikkansa. Liian helpot ajat aiheuttavat liian laiskoja yksilöitä ja näillä on sitten aikaa nostaa ongelmiksi asioita, jotka eivät ole a) ongelmia saati B) asioitakaan.

Menegle sentään on keksinyt kuinka elää ikuisesti:
-syöt kananmunasta vain kuoret ja juot vettä tai korkeintaan kurria.
-välttelet kaikkia kamppailu- ja kontaktilajeja eli sallitut urheilumuodot ovat ainoastaan juoksu, hiihto ja suunnistus.

Herra on kuitenkin Lpr:ssa vaikuttanut jo ainakin 1930-luvulta lähtien (jokaikinen ali- toimi- ja opistoupseerien peruskurssi tuntee tämän läskin vihollisen ja oppilaan kauhun*) vaikka fyysistä mittaa herrallemme on kertynyt vain 153cm (luistimet jalassa ja kokinhattu päässä) elopainon ollessa ehkä noin 37kg?

*Tulotarkastuksessa maaottelutason painijakin sai häneltä synkän arvion fyysisestä kunnostaan ja ominaisuuksistaan: "iljettävä läski! teillä on elinaikaa vain viisi vuotta. ulos vastaanottohuoneestani! seuraava"

Mutta totta hän turisi (sen se pitkä elämänkokemus luo ja suo) tästä rauhan ajan velttoudesta...

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Melkoinen hahmohan tuo on ollut. Mutta oikeassa kylläkin. Kun touhu menee liian löysäksi, niin epäolennainen muuttuu olennaiseksi.

Allaspalo kirjoitti...

Ihan hyvä uutiskatsaus. Vertaus uppotukkiin oli osuva. Ja tuo toinen kommenteissa esitetty vertaus kutkutti myös.

Mutta ikävä kyllä tää uutiskatsaus tuli paria päivää liian aikaisin Yks tosi tärkee uutinen jäi pois!

Kuka täällä enää tarvitsee todisteita, että me rasistipaskat ollaan Euroopan syöpä. Aulnais-Soossi-Possussakin ois niin paljon potentiaali, mutta kun Ranskan aivopesty (spermanaama)keskiluokka äänestää ihantymät poliitikot, jotka lyö ovet kiinni nenän edestä ja leikkaa ihan ilkeyttää Aulnaissinkin palveluista.

Ahdistaa

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Allaspalo. Kieltämättä Iltalehti pisti taas alaleuan väpättämään. Tahattoman komiikan huippu oli tuo ” nuoret joutuvat pelkäämään poliisia väkivallan vuoksi”. Mistähän suunnasta se väkivalta mahtoikaan tulla?