perjantai 25. elokuuta 2017

POLIITTINEN BROILERI JA NÄENNÄINEN TURVALLISUUS

On pakko tunnustaa että tällaisen alikoulutetun henkilön niin kuin minä ja ammattipolitiikon logiikka eivät oikein kulje käsi kädessä. Ennemminkin voisi käyttää termiä pläsi kädessä facepalmin merkiksi. 


Tuorein esimerkki oli sisäministerimme Paula Risikon avautuminen Turun terrori-iskusta (josta media käyttää nyt mielellään termiä ”sarjapuukottaminen”, ettei tartte vaan sanoa sitä t-sanaa) ja Ylen uutinen kyseisestä avautumisesta. Ylen kohdallahan ei aina ole varmaa kuinka paljon se pistää omiaan mukaan, mutta Risikon kohdalla en usko että siihen on ollut tarvetta. Risikolla on Turusta, laittomista maassaoleskelijoista ja turvallisuudesta aivan oma, pistämätön logiikkansa:

Sisäministeri Paula Risikon (kok.) mukaan käytävä keskustelu palautuskeskuksista keinona estää Turun puukkosurmat vie sivuraiteelle. Keskuksista ei olisi ollut apua Turussa.

Oletettavasti Risikko kuvittelee omaavansa ministerintittelinsä myötä sen verta suuren arvovallan, että hänen sanomansa sana on kiveenhakattu totuus. Mutta anskumä tällaisena sivistymättömänä silti hetken ajattelen. Jos tuo häiskä oltaisiin siis laitettu jo etukäteen lukkojen taakse joko a) odottamaan palautusta tai b) määrittelemättömäksi ajaksi niin mitä siitä olisi voinut seurata? Olisiko siitä seurannut esmes kahden ihmisen kuolema ja kahdeksan haavoittuminen? Mutta hetkonen, kun jätkä oli vapaana niin juuri sen vuoksi kävi niin. Jotain johdonmukaista Risikon logiikassa on, mutta se on poliittista johdonmukaisuutta jolla taas ei reaalimaailman kanssa ole juurikaan tekemistä. Uutinen jatkaa Risikon avautumisesta:

Marokkolainen Abderrahman Mechkah oli saanut Maahanmuuttovirastolta kielteisen turvapaikkapäätöksen, mutta häntä ei Risikon mukaan olisi voitu sijoittaa palautuskeskukseen.

Jaa miksi ei? Tuossa on sama logiikka kuin siinä että kansalainen soittaa palokunnalle ja ilmoittaa että sauna palaa, mutta palopäällikön mukaan paloa ei voitu sammuttaa, koska säännökset kieltävät. Silloin säännökset pitää uusia ja olisi pitänyt uusia jo aikaa sitten. Tulee muistaa taas kertaalleen että nämä hylsyn saaneet jätkät ovat tulleet Suomeen seitsemän sotaa käymättömän maan läpi, joten välitön hengenvaara oli niillä loppunut jo huomattavasti ennen Köpistä saati sitten Torniota. Silti Suomeen asti piti tulla. Mikähän se syy mahtoikaan olla?

 Uutinen jatkaa:

Abderrahman Mechkah oli ministeri Risikon mukaan radikalisoitunut vastaanottokeskuksessa oleskelun aikana.


Risikon mukaan palautuskeskusten perustamiseen vaikuttaa niiden kustannusten lisäksi se, että ne saattavat lisätä Mechkahille tapahtunutta radikalisoitumista.

Tavallinen kansalainen ihmettelee tuotakin ja tuumii, että mitä ihmeen väliä on suomalaisten turvallisuuden kannalta jos joku häiskä radikalisoituu paikassa, josta hän ei enää lähde vapaalle jalalle suomalaisten keskuuteen? Herää vaan kysymys että tarkoittaako arvon ministeri sitä, että noita jätkiä ei edes aiota palauttaa? Lisäksi se, että radikalisoituminen tapahtuu vain palautuskeskusten ansiosta on vain Risikon tulkintaa. Risikko jätti nimittäin mainitsematta että näitä radikalisoituneita riittää valmiiksi muutenkin eikä viranomaisvalvonnan resurssit riitä valvomaan niitä. Hän myös taktisesti unohtaa sen vuosikausia jatkuneen arkipäivän terrorin, jota jo turvapaikkastatuksen saaneet tyypit ovat kohdistaneet suomalaisiin niin väkivalta- kuin seksuaalirikoksina. Sen sijaan Risikko kikkailee termeillä:

Keskuksiin olisi tarkoitus koota kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita odottamaan palauttamista. Säilöönottokeskuksiin verrattuna palautuskeskukset eivät ole suljettuja laitoksia.

Anskumä yritän auttaa Risikkoa. On aivan sama, millä termillä noita keskuksia kutsutaan. Niitten idea on se, että niitä vahtii aseistetut vartijat ja niistä ei pääse pois kuin Suomesta lähtiessään. Luonnollisesti erinäiset tiedostavat piirit kirkuisivat asian tiimoilta natsismista mutta tiedostavan ihmisen henkinen pipi on kuitenkin pienempi paha kuin puukotetun, ammutun tai räjäytetyn ihmisen fyysinen pipi. Vai onko, mitenkä on, ministeri Risikko?

Risikolla ja muilla broilerihautomon bulkkituotteilla on edessään ongelma, jonka ratkaisemiseen heillä ei ole kykyä eikä moraalista selkärankaa. Ongelma on se, että tehtyä virhettä ei voi korjata, ellei virheen olemassaoloa tunnusta. Broilerihautomo teki ensimmäisen suuren virheensä jo vuonna 1990 kun se aukaisi ovet somaleille. Se syvensi virhettään tekemällä kehitysmaalaisesta maahanmuutosta kyseenalaistamattoman itseisarvon ja saavutti virheensä (tähänastiset) pohjalukemat kun se laski Suomeen kymmeniä tuhansia elintasosurffareita. Heidän virheensä vuoksi suomalaisiin kohdistuu jatkuvaa tuontitavarana hankittua väkivaltaa ja suomalaisten verorahaa poltetaan hukkaan järkyttäviä määriä.

Mutta broilerit eivät tunnusta virhettään. He eivät edes suostu keskustelemaan, että onko virhettä tehty. Sen vuoksi niin Risikko kuin hallitus jatkossakin selittää aivan pokkana että turvallisuuden ylläpitäminen lisää turvattomuutta. Hallituksen todellinen mielenkiinto paljastuu hyvin seuraavassa, twitteristä bongatussa kuvaparissa. Katsokaa sitä, ja katsokaa ajatuksella.


On hienoa, kun tietää elävänsä oikeusvaltiossa.

51 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi pitkästä aikaa, Ykä. Pakko kohta hankkia vahvempi verenpainelääkitys kun suorastaan tunnen miten aivoverisuonet napsahtelee poikki näiden ulostuloja lukiessa.

Sipilä sanoi Turun kurkkujenkatkonnan jälkeen näin: "Nyt tarvitaan malttia ja pahinta tässä tilanteessa on se että itse lisäämme vastakkainasettelua."
Hallituksemme viesti siis on että hiljaa lampaat ettei sudet hermostu.

Monta päivää on mielessä pyörinyt Tuntemattoman Lahtinen joka sanoi että ei sunkaan tässä kukaan rupee sormi suussa tappamistansa vartoomaan. Siltä minustakin tuntuu.

-koppelo

Vasarahammer kirjoitti...

Tässä on kerrottu, että mikään direktiivi ei estä turvapaikanhakijoiden säilöönottoa. Pelkkä epäily karkaamismahdollisuudesta riittää.

http://beta.oikeamedia.com/o1-35980

Ministerit ja johtavat virkamiehet siis valehtelevat aivan pokkana joko tietoisesti tai typeryyttään.

Tuohon viimeiseen kuvaan on vaikea sanoa mitään positiivista tai edes painokelpoista. Se kertoo viranomaisten prioriteeteista kaiken, mitä tarvitsee tietää.

Kansalaisten vihastuminen on sekundaarinen ongelma, jota ei olisi, jos poliitikot ja viranomaiset olisivat hoitaneet asian kunnolla.

Koska poliitikot ja viranomaiset ovat epäonnistuneet, viranomaiset keskittävät tarmonsa toissijaiseen ongelmaan. Tämä toimintatapa on valitettavan yleinen kaikkialla Länsi-Euroopassa.

Anonyymi kirjoitti...

Myö Petteri Orpo suoltaa vähäälyistä soopaa: "Euroopan unionia ja maahanmuuttoa vastustavat henkilöt poistaisivat meiltä keinot puuttua terrorismiin. Jos laittaisimme rajat kiinni, kuihtuisimme tänne omana porukkanamme".

Rigor.Mortis kirjoitti...

Niin. Oma tulkintani Risikon horinoista menee näin: Mitään ei olisi voitu tehdä ennen teknistä vikaa, mitään ei voida tehdä nyt ja mitään ei voida tehdä tulevaisuudessakaan, koska pysyvät ja muuttumattomat kiveenhakatut lait, säädökset ja tulkinnat estävät. Ei vain voida. Ei. Rasistit. Jos järjenkäyttö sallitaan, niin terroristit voittavat.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Koppelolle, Vasarahammerille, Anolle ja Rigor.Mortisille & kiitos kommenteistanne. Niin Risikon kuin kommenteissa mainitun Sipilän ja erityisesti Orpon loihelausumat kertovat selvästi, että uusrälssiämme ei kiinnosta suomalaisten turvallisuus eikä edes alkeellinen hyvinvointi paskan vertaa. Heitä kiinnostaa vain oman - maakuntahallinnon hyvin palkatun käskyläisen - aseman säilyttäminen ja se, että he eivät koskaan joudu vastaamaan teoistaan. Maksoi se suomalaisille mitä tahansa.

Palataan vielä tuohon Orpon lausumaan:

"Euroopan unionia ja maahanmuuttoa vastustavat henkilöt poistaisivat meiltä keinot puuttua terrorismiin. Jos laittaisimme rajat kiinni, kuihtuisimme tänne omana porukkanamme”

Tuo hakkasi Risikonkin sanoman täydellä niskalenkillä ja saavutti suorastaan taiteellisen tason. Jos meillä olisi olemassa varsinainen media, niin se vaatisi Orpolta perusteita lausumalleen. Tuohan oli meinaan järkyttävää paskaa. Mutta Orpo sanoi sen asemaansa turvaten. Asema on tärkeä. Ei se, mitä sanotaan. Aseman turvin sanottu on aina totta. Ja valtamediakin hyväksyy sen. Sillä se on samassa veneessä. Luulen tosin, että valtamediassa on fiksujakin toimittajia ja heitä hävettää. Ja he saattavat tuumia, että oikeat huorat saavat paljon parempaa tuntipalkkaa kuin he. Vaikka työnkuva onkin lähes samanlainen.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, en mä tässä syyllisiä kaipaa. Lahtista ja konekivääriä mä tässä kaipaan..

Anonyymi kirjoitti...

Myöskään Li Andersson ei petä, tässä hänen punaviherkuher-tuuletuksensa. Eli kansanedustajan mielestä on ok rikkoa lakeja? Hyvä kun tuli tämäkin selväksi - gut zu wissen.

Päivän byrokraatilta ainakin hyvä kuitti Lin kommenttiin....


- Soomepois Eestist -

Anonyymi kirjoitti...

Terve,
ja kiitoksia uutterasta ratakiskon väännöstä. Toivoisin todella, että ministeri Risikko kollegoineen tarttuisi näin kauniisti tarjottuun apuun. Eipä vaan, kuten annoitkin ymmärtää, taida tämä nyt remmissä oleva tiimi uskaltaa katsoa utopiakuplansa ulkopuolelle. Kuplahan ei Turun terroripuukonviiltoihin puhjennut, mutta vuotoja siihen tuli, ja sitä myötä se on pienentynyt.
Itse asiassa termi "kupla" ei ihan täsmällisesti kuvaa tätä tiedostavaa olotilaa. Fyysisen kuplan ulkopuolen ja sisäpuolen välissähän on kalvo, joka ainakin jotenkuten pitää sisäpuolella olevan kaasun laadultaan tai paineeltaan erilaisena ulkopuoleen nähden. Tiedostavan eliittikuplan rajaa on sen sijaan mahdoton havaita. Luonnehtisin tuota henkistä tilaa ennemmin "pilveksi", joka siis koostuu ihmismielistä, kuten ympäristökin. Verrataanpa tilannetta vaikka ukkospilveen. Tämä on muodostunut...jotenkin, ja sen sisällä olevat vesipisarat ja pölyhiukkaset hieroutuvat keskenään niin, että ionisoituvat. Lopulta koko pilveen keräytyy samanmerkkistä varausta niin, että syntyy jännite-eroja toisten pilvien ja maanpinnan kanssa. Kun pilvi kasvaa tarpeeksi isoksi, jännite-ero ympäristön kanssa purkautuu salamoinnin kautta. Me maan matoset tietysti tapaamme ajatella, että ukkospilvi se meitä moukaroi, koska salamat voivat vaurioittaa meitä tai omaisuuttamme. Mutta kuitenkin ukkospilvi on se, joka tässä varauksen purkautumisessa lopulta häviää, ja pilvien varaus neutraloituu maan kanssa samaksi. Jokainen salama purkaa varausta.

Varautunut pilvi voi jatkaa kasvuaan niin kauan, kuin välittömästi sen ympärillä on riittävän paksu neutraali vyöhyke (eikä korkeapaine hajota pilveä ennen aikojaan). Vertauksessani tuo neutraali vyöhyke koostuu niistä hyväntahtoisista veronmaksajista/äänestäjistä, jotka ovat arjessa varsin järkeviä, mutta ovat ikään kuin "ulkoistaneet" poliittisen ajattelun näille asiantuntijoiksi uskomilleen broilereille. Joista osa on alunperin ideologisesti varautuneita hiukkasia, osa niin tyhmiä, että hekin ulkoistavat ajattelunsa asiantuntijaksi julistautuneiden varausgeneraattorien käsiin, ja ajautuvat näin varautuneeseen ytimeen. Vassut ja vihreäthän ovat kaikki sitä varautunutta ydintä.

Aiemminkin tiedostava pilvi on purkanut varaustaan ympäristöön enimmäkseen pilvisalamoina, mutta kuitenkin sen sisäinen pöhinä on edelleen kasvattanut pilven kokoa ja varausta. Nyt kumminkin Turun isku loi sellaisen purkauskanavan, että pilveä purkava ukonilma voi olla alkamassa.

Olen nyt ollut havaitsevinani, että tuohon neutraaliin massaan kuuluva ns. tolkun väki on ryhtynyt arkikeskustelussa yhä avoimempaan kritiikkiin ja nuivaan puheeseen. Ja ei, väkivaltaan yllyttämistä en ole kuullut, vain vaatimusta siitä, että viranomaisten on tarkemmin oltava perillä täällä olevista, rajoitettava riskiaineksen tuloa ja oleskelua suomalaisten keskuudessa, eikä kiinnittää resurssejaan asiasta puhumisen estämiseen. Varmasti jossain kaljapöydissä ja kännipostauksissa vaaditaan suutuspäissään julmaa ja laajaakin kostoa. En kumminkaan näe tässä eroa esim. siihen, mitä kaikkea Jammu-sedän osaksi aikanaan yleisö vaati.
Neutraali massa varautuneen ytimen ja maan/todellisuuden välillä alkaa oheta. Saa nähdä, miten suuri osa purkauksista tapahtuu pilvien kesken, ja paljonko saamme maasalamoita.

Terv. Achtung

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisia poliitikkoja kohtaan ei voi tuntea muuta kuin syvää halveksuntaa. Sipilä, Soini ja Petturi Urpo, erotkaa!

Herra Ano

Ekku kirjoitti...

Tämä alkaa nyt pahasti näyttää siltä, että kansalaiset tekee sen johtopäätöksen, että ne alkavat hankkia aseita turvakseen, kun viranomainen ei selvästi ole kiinnostunut turvaamaan kansalaisten henkeä, terveyttä ja turvallisuutta.

Omasta puolestani en ole huolissani, mutta jos minulla olisi jälkikasvua, niin jotain pitäisi varmaan tehdä.

Siinä vaiheessahan tämä meidän "oikeuslaitos" joutuu tiukan paikan eteen, kun seksuaalista väkivaltaa yrittävä maahantunkeutuja törmää sellaiseen nuoreen naiseen, jonka isä on antanut pienen pistoolin taskuun ja ohjeistanut, miten sitä käytetään.

Sitten nähdään, onko tuomiot yleisen oikeustajun mukaisia.

PS: veikkaanpa, että pesäpallomailat muuttuu vielä luvanvaraisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikenlaista ääliöimäistä soopaa suoltaa koko ns. poliittinen eliitti istuvaa presidenttiä myöden. Mitä tässä voi tavis tehdä? Nimim. pitkälle koulutettu keskiäkäinen nainen

Pantalone kirjoitti...

Näistä suljetuista palautus-, säilöönottokeskuksista tms. käytävä keskustelu on epärehellinen. Puhutaan koko ajan siitä, kuinka ihmiset olisivat muka vangittuina niihin. Näin ei asia ole. Niistä voi heti halutessaan lähteä. Ainoastaan pääsy suomalaiseen yhteiskuntaan on estetty. On siis "vangittu" suomen rajojen ulkopuolelle.

Anonyymi kirjoitti...

"Kyllähän me, mutku ei me ny kumminkaan, mutku..."
Ei muka voida tehdä mitään, mutta voidaan kuitenkin haalia vähä lisää sakkia tänne. Täydet pisteet Helsingin kaupunkin sote-lautakunnalle!

https://www.suomenuutiset.fi/meri-helsinki-lisaamassa-laittoman-maahanmuuton-vetovoimatekijoita-mitaan-jarkea/

Olaf Stephanos kirjoitti...

Ei hätää. Leena Malkki kertoo meille, että Suomessa kuolee vuosittain noin tuhat ihmistä henkirikoksen uhrina, joten "Euroopassa aletaan jo kolkutella niitä rajoja, paljonko tähän uhkaan kannattaa kiinnittää huomiota ja suunnata resursseja": https://yle.fi/uutiset/3-7744856

Tosin sitten kävi niin, että YLEssäkin tajuttiin Leenan käyneen Kyöpelinvuorella vetämässä hulluruohoa ja tutkimassa tulevaisuutta nykyisyyden sijaan. Eihän Suomessa vielä ole riittävästi haittamaahanmuuttoa, että tuhat ihmistä kuolisi vuodessa. Nykyään henkirikoksia on alle sata.

Oli sitten, pahus vieköön, toimittajan pakko julkaista korjaus artikkelin lopussa. Toki koko juttu perustuukin nyt virheelliseen taustaoletukseen ja väitteeseen, mutta se ei suinkaan muuta sitä, mitä suomalaisten pitäisi ajatella tästä asiasta. Eivätkä kaikki sitä lopun korjausta kuitenkaan lue tai ymmärrä.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kommentti tekniseen kysymykseen kuka ymmärtää. Luin nopeasti ladatun blogin ja laukaistut kommentit. Kukaan noista pitämättömistä em. henkilöistä ei koskaan suostu kasvokkaiseen mittelöön teidän (Arkipiispan sanoin meidän) kanssa. Osa heistä tietää missä mennään, mutta kun se hillotolppa. Laitan sivun Ministerin CD:stä, lukija itse vastaa tulkinnoistaan:

Paula Risikko (kok)

Sisäministeri

Alahärmän lukio 1979

Äidinkieli C

Ruotsi C

Englanti C

Reaalikoe B

Matematiikka (lyhyt) C

Yleisarvosana C

Miksi väitellä hänen kanssaan ylen välityksellä?

Ei mulla muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Anskumä, olen kahden vaiheilla lähdenkö vai enkö, vai lähdenkö vasta keväällä? Toisaalta haluaisin jatkaa elämistä omassa kotimaassani, mutta se lienee mahdotonta ja kun täällä on niin pirun huonot kelitkin aina. Totaalisen kypsä koko Suomen menoon, jossa päähänpotkijoita riittää, yritysilmapiiri on -1000 astetta ja tee mitä vaan, saat maksaa itsesi kipeäksi ennen kuin voit edes päivää sanoa. No en usko että tämä maa kauheasti yhtä koulutettua osaajaa kaipaa, vai kaipaisiko sittenkin? Minusta meitä kaivataan muualla, VIro houkuttaa yrittämään ja pari muuta maata. Nyt on tehtävä vain hyviä valintoja. Risikolle terveisiä, suksi kuuseen...jos siis osaat sitäkään, naisena häpeän sinua. -Iines

Anonyymi kirjoitti...

Kun kerran kielipeleihin ja semanttisen kikkailun tielle on lähdetty, niin jatketaan samalla tiellä. Ehdotan että näistä seurannassa olevista, radikalisoituneista rauhan uskonnon edustajista aletaan käyttämään nimitystä partisaani. He ovat lännelle sodan julistaneen ideologian taistelijoita, jotka toimivat kuten kommunistipartisaanit viime sotien aikaan.

Toinen idea on ( voi olla jo käytössä ), että kun joku kirjoittaa/puhuu siitä kuinka heidän ihmisoikeutensa tarkoittavat meidän velvollisuuksia, niin pitää heti kysyä, että miksi sinä koet, että sinun täytyy elättää näitä muualta tulleita. Tai miksi sinä luovut vapaaehtoisesti sananvapaudestasi. Kuka pakottaa tai on taivutellut sinut tällaiseen.

Siis poikki heti alkuunsa puheet meistä maksuvelvollisina tms. On turha puhua meistä kun mitään "meitä" ei ole. Suomalaiset ovat jo jakaantuneet kahteen eri leiriin ja luulen, että tämä jako tulee vain syvenemään. Siitä poliitikot, media, intelligentsia ym Hyvät Ihmiset pitävät huolen. Minä kuulun toiseen leiriin eikä se asia sanavalinnoilla muuksi muutu.

Tavallaan olen joutunut valitsemaan sen välillä olenko fiksu rasisti vai typerä humanisti. Kun minun arvopohjakin on eri kuin tämän toisen leirin jäsenten arvopohja, niin olen sitten fiksu rasisti.

maallikko

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Kyllä niitä syyllisiä sinne Lahtisen konekiväärin piipunsuunpuolelle kaivataan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo viimeinen kuva olisi hyvä saada laajaan levitykseen. Jospa moni simmu aukeneisi.
En tosin pidätä hengitystä sen puolesta.

T: Ymmi

Becker kirjoitti...

Mä olen joskus tuuminut että miltä tuntuisi asua oikeusvaltiossa. Pitäisköhän muuttaa Suomeen?(Sarkasmia....)

Mua niinkuin joteskin huvittaa tuo pressan ja poliitikkojen parahdus rajojen kiinni laittamisesta ja että me oltais sitten niinkuin pullossa josta on pantu korkki kiinni.
Pitäisköhän näille järjen jättiläsille taivuttaa rautalangasta se,että rajojen kiinni laittamisella tarkoitetaan sitä että maahan ei lasketa porukkaa ilman matkustusasiakirjoja eli passia, eli tiedetään kuka maahan tulee ja maasta lähtee. Olen vuosikymmeniä reissannut ympäri maailmaa täysin vapaasti vilauttamalla passia raja-asemilla. Ei se ole sen vaikeampaa. Nyt Suomessa riehuu tuhansia muslimeja ja itä-Eurooppalaisia rikollisia ja liigoja joista kukaan ei tiedä mitään paitsi pahoinpitelyjen, raiskausten ja varastetun omaisuuden muodossa.

Minulla on kyllä käsitys siitä minkä takia maahan tunkeutuu tuhansittain näitä ns. "pakolaisia."
Se johtuu siitä että meillä on presidenttinä Niinistö, pääminiterinä Sipilä, valtionvarainministerinä Orpo, sisäministerinä Risikko ja sisäministeriön kansliapäällikkönä Nerg. Tämäntakia he tulevat Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Orpon ulostuloista voisi päätellä, että hän kuvittelee edelleenkin olevansa sisä- eikä valtiovarainministeri, jonka toimenkuvaan nyt eivät varsinaisesti nämä turvallisuus- tai terrorismiasiat kuulu. Mutta koska valtiontalous on niin upeassa jamassa, voihan sitä vähän puoluetoveriakin jeesata. Naiset kun nyt ovat vähän sellaisia toistaitoisia ja isällistä opastusta vailla. Tosin Orpo opastamassa Risikkoa menee jo absurdin puolelle.

Oikein mieluusti kuihtuisin tänne oman porukan kesken kun tietää mikä se toinen vaihtoehto on. Ja onko joku rajat-kiinni-porukasta muka vaatinut, että suomalaisia ei päästettäisi maasta? Plutonium on ikuista (kuulemma), mutta vielä ikuisempaa on tarkoitushakuinen typeryys.
tira+

Ukkeli kirjoitti...

Olisikohan suhtautuminen yhtä lempeää, jos uusnatsiporukka olisi hyökännyt vastaanottokeskukseen? Epäilen. Kun eliitti me on valinnut selvästikin puolensa, niin alkaa valitettavasti näyttää siltä, ettei selvitä ilman vallankumousta. Koko eliitti täytyy vaihtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomesta on tullut terroristien suojeluvaltio. Saman lauseen kirjoitin mielipidepalstoille jo vuonna 2015 rajojen ollessa auki hallitsemattomalle maahanmuutolle. Silloin Isis oli ilmoittanut sijoittaneensa Eurooppaan vaeltaneiden muslimien joukkoon 4000 jihadistiterroristia, mutta se ei estänyt Orpoa vastaanottamasta maahan kaikkia tänne pyrkiviä.

Mikään ei ole parissa vuodessa horjuttanut päättäjien järkkymätöntä uskoa jihadistien suojelun tarpeesta. Maksoi mitä maksoi. Kyllähän kansa maksaa ja kääntää toisen kaulansakin terroristien puukotettavaksi. Tai siis kääntäisi, jos olisi kaksi kaulaa. Sitähän päättäjät toivovat, että kansa vaikenee vihapuheesta ja ottaa nöyränä vastaan terroristien tappavat iskut. Terrorismia saa siis kannatta, mutta vihaisia puheita ei suvaita, eikä pelkoa. Tärkeintä on, ettei hiuskarvakaan taitu terroristin päästä.

Mistähän syystä Suomessa radikalisoituvat ainoastaan ulkomaalaiset nuoret miehet vastaanottokeskuksissa? Miksi ne miljardit eurot, joita maahanmuuttoon tuhlataan eivät estä ulkomaalaisia radikalisoitumasta? Tekeekö hallitus, ja erityisesti sisäministeriö, sittenkin jotain väärin?

Risikko ei kykene huolehtimaan tehtävistään, ei ainakaan kansalaisten turvallisuuden takaamisesta. Kansliapäällikkö Nerg on yhtä kykenemätön tehtäviensä hoidossa. Sisäministeriön täydellisestä osaamattomuudesta joutuivat viattomat kansalaiset viimeksi maksamaan Turussa kalliin hinnan hengellään ja vammoillaan. Silti kukaan ei ota vastuuta kansalaisten turvallisuuden laiminlyönneistä. Jatketaan niin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Kynttilämeri vain on ilmestynyt Turun torille.

Suomessa on paljon syrjäytyneitä nuoria. Miksi he eivät radikalisoidu, vaikka valtio panostaa heihin paljon vähemmän rahaa kuin turvapaikkaa hakeviin. Eikö rajaton rahanjako olekaan tehokasta radikalisoitumisen estämistä, vaikka päättäjät niin väittävät. Koko hallitus saisi mielestäni erota. Suomalaiset ansaitsevat nykyisiä pätevämmät päättäjät.

Die Heimat
..
J

Lemminkäinen kirjoitti...

Hieman tuosta radikalisoitumisesta, myöhäisestä sellaisesta. Jos pääkallonkutistaja pääsee tekemään lähituttavuutta "sarjapuukottajan kanssa, niin sehän voisi mennä vaikka tähän tyyliin: -Meillä täällä Suomessa ja demokraattisissa valtioissa ylejänsä on negatiivinen suhtautuminen kurkkujen leikkauksiin yleisillä paikoilla ja muuallakin, että mitäs mieltä herra kurkunleikkaaja on tällaisesta kulttuurista? -Mitä! Vittuileeko pääkallonkutistaja? Meille opetetaan jo pienestä lähtien että vääräuskoisten kurkut on leikattava auki ja siitä saa kunniamaininnan ja 72 neitsettä omaan käyttöön, että ei taida pääkallonkutistajalla olla kaikki hiilet grillissä kun höpisee omia sekavia maallisesta turhuudesta. Orposta tuli mieleen jatsi ja jatsin inhottava ja salaperäinen juoni. Siis rajat on oltava auki, että pääsisimme tutustumaan terrorismiin ja sitten hävittämään terrorismin. Ilman terrorismiin tutustumistä käpertyisimme impivaaralaiseen terrorismivapaaseen yhteiskuntaan, emmekä ymmärtäisi mitään isosta maailmasta. Ajattelin kysäistä Orpolta, että voisiko miettiä muita vaihtoehtoja käpertymisen ja terrorismin estämiseksi, mutta hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen että ei kannata kysyä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Soomepoisille Eestist, Achtungille, Herra Anolle, Ekulle, pitkälle koulutetulle keskiäkäiselle naiselle, Pantalonelle, Ano2:lle, Olof Stephanokselle, Veijo Hoikalle, Iinekselle, Maallikolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Ymmille, Beckerille, tira+:lle, Ukkelille, Die Heimatille ja Lemminkäiselle & kiitos hyvistä kommenteistanne. Niitä oli sen verran paljon ja sen verran samantyyppisellä sisällöllä, että kaikkiin vastaaminen menisi turhan toistamiseksi.

Mutta joka tapauksessa on selvää – niin kuin Die Heimat totesi – että Suomi on tosiasiassa terroristien suojeluvaltio. On aivan sama, pohjautuuko se johonkin näennäishumanismiin tyyliin ”Jumala etsii Lootin pyynnöstä onko Sodomassa ja Gomorrassa synnittömiä”. Lopputulos ratkaisee. Ja suomalaisten osuus tässä on maksajan ja hyväksyjän osuus. Muistuttaisin kuitenkin ”johtajiamme” että mikään ei ole ikuista eikä historia loppunut.

Pannaan tähän vielä linkki, joka kuvaa aika hyvin poliisin toimintaa. Turun terrori-iskusta on vielä yksi mies etsintäkuulutettuna mutta poliisi ei julkaise nimeä, kuvaa eikä tuntomerkkejä:

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708252200350988_u0.shtml

Mitä sitä suotta. Sehän voisi saada kantasuomalaisissa aikaan epäilyjä että etsintäkuulutettu olisi esmes arabi. Just kun terrori-iskun valkopesu on niin hyvässä vauhdissa.

Joppos123 kirjoitti...

Ihan vaan mietintämyssyn alle. Jos Euroopassa olisi vaikkapa spagettihirviöön uskova jengi, joilla olisi tapana tappaa vastaantulijoita mennentullen, niin kauanko lahko olisi olemassa?
Saisiko kyseinen lahko ylivaltiollisen uhrin viitan ja sitä kautta syyttäjättämispäätöksen? Ei tasan saisi. Musut saavat.
Eurooppa olisi ihan kusessa jos jostain ilmestyisi porukkaa, jotka niittäs jihadistejä pitkin katuja. Sekin aika on lähellä.
Husumusu lähti taas tapansa mukaisesti valheen linjalle. Husumusulle olisi vaan yksi kysymys. Montako somalia ovat Suomalaiset raiskanneet tai tappaneet? Husumusu vastaisi todennäköisesti "syö paskaa ja kuole".

Veijo Hoikka kirjoitti...

En malta olla kaappaamaatta:


Petteri Orpo (kok)

Valtiovarainministeri

Säkylän seudun lukio, 1989

Äidinkieli L

Ruotsi B

Englanti C

Reaali L

Matematiikka (pitkä) B

Yleisarvosana: M

Rahojenhoitoministerillä matikasta b. Antaisitko jne...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: No varsinkin jos se olisi kalpeanaamojen uskonlahko niin sehän oltaisiin jyrätty allta aikayksikön. Sillä kun ei olisi uhriutumispääomaa, niin sitä kohdeltaisiin nimenomaan tekojensa kautta ja orvaskesilisällä vielä tuplaten. Somalien kohdalla ei olla raiskattu eikä tapettu. Tosin pottunokalla paha puhekin on jo se viharikos.

Veijo: Eikös sillä Kataisellakin muuten ole sama matemaattinen tausta?

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Jotenkin mää muistelin, että Kataisen C tuli lyhyestä matikasta?
Mutta sitten googlettelin, pahoittelut pitkistä linkeistä.

Lukion Lyhyen Matematiinkan numero: 6

https://fi.wikinews.org/wiki/Iltalehti_paljasti_poliitikkojen_matematiikan_arvosanat

Kirjoitti matematiikan sijaan ilmeisesti Reaalin?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660347_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Huvittaa nämä kirjoitukset ja puheet säilöönottokeskuksista jonkinlaisina keskitysleireinä. Jos ne olisivat Suomen valkiloiden tasoa, niin ei luulisi olevan valittamista. Ei tarvitse edes töitä tehdä ja poiskin pääsee toisin kuin vankilasta, heti kun siihen ilmoittaa halukkuutensa. Mutta entä jos ei haluakaan? Täysihoito pelaa, voi katsoa tv:tä, pelata biljardia, kasvattaa lihaksia kuntosalilla ja vaikka opiskella itselleen ammatin; vaikka kulttuurintuottajaksi, maahanmuuttokoordinaattoriksi tai asianajajaksi kavereiden tarpeisiin. Onhan kai niin, että kun on pitkään oleskellut täällä, saa automaattisesti jäädä maahan ja työllisyyskin on taattu kun on kouluttautunut tositarpeeseen. Ei pääse suomalaiset irvistelemään, että täällä työttöminä pummeina notkutaan.

Ei mulla nyt muuta. Hiljaiseksi vetää. Tuo Ykän viimeinen rinnastus näyttää armottomasti sen, että kaksilla rattailla ajetaan.

Rouva Ano

Lemminkäinen kirjoitti...

Suomen sypogolokit eivät selityksissään puukottavasta "mielenterveyspotilaasta" ota huomioon, että kysymys on kahdesta eri todellisuudesta. "Mielenterveyspotilaan" käsitysmaailmassa on normaalia että vääräuskoiset tapetaan. Ruotsin rallikuski kertoi tappaneensa vääräuskoisia (uskottomia) ja eikös tämä puukottaja ole myös maininnut teon motiiviksi vääräuskoisuuden! Kehuvat puukottajan olevan mukavan ja hyväkäytöksisen ja eihän siinä mitään kummallista. Vääräuskoisten puukottaminen kuuluu kulttuuriin ja kulttuurilla ja lähiympäristöllä on tapana muokata yksilön identiteetti vastaamaan kulttuurin ja lähiympäristön normeja. Psykologeilla vaikuttaa olevan liian yksinkertaiset käsitykset ulkomailta tulevista "mielenterveyspotilaista".

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kuvakaappauspari tuli vastaan jo muualla, ja antaahan se aika konkreettisen kuvan tavasta jolla hallitseva eliittimme kaksilla rattailla köröttelee.
Länsimaisessa sivistysvaltiossa niin Risikko, Orpo kuin Nergkin olisivat jo eronneet tehtävistään ja odottelisivat kutsua leivättömän pöydän ääreen. Täällä koto-Suomessa tietty toimitaan toisin, kansalaisien suut halutaan tukkia ja heidän oikeuksiaan pyritään rajoittamaan - niin, ja jonkun perussuomalaisen ikävistä sanomisista aloitetaan polpoliisitutkinta.

On jännä nähdä, kuinka kauan ja kuinka jääräpäisesti hallitus ja muu rälssi aikoo edetä eu:n määräämien askelmerkkien mukaan. Jossain vaiheessa askelkuviot vain eivät enää sovi ympäriltä kuuluvaan musiikkiin. Silloin ollaan suuren jännän äärellä.

Terkut täältä Tsadista jossa koko paikka on täynnä 100-vee juhlintaa - ja jossa kaupunginhallitus on tekemässä paikasta koko maailman sosiaalitoimistoa.
Riku Raunioilta


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Rouva Anolle, Lemminkäiselle ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

VNV: Ilmeisesti olet oikeassa. Ammattipoliitikoille sinänsä ei tärkeää ole todistus, vaan todistuksessa näkymätön ”nilkkiys-arvosana”, joka Kataisella on täysien pisteitten laudatur. Jos muuten mainion B. Virtanen-sarjakuvan toimistopäällikkö Nilkén olisi elävä ihminen, niin hän olisi tällä hetkellä kokoomuslainen ministeri.

Rouva Ano: Minä itse näkisin nämä keskukset sellaisena, että sieltä kannustettaisiin mahdollisimman pian muuttamaan pois. Neljän miehen sellit, viihteenä suomenkielinen keskusradio ja ruokana kenttäkeittiöruoka. Suomalainen nykyvankila itsessään on näille sälleille lähinnä täysihoitola. Mutta eihän sellaisia keskuksia saa tehdä, koska kansainväliset sopimukset, jotka tosin ovat olemassa vain suvakkien omissa päissä… ja se kuvapari on todellakin korutonta kertomaa. Täällä on kahden kerroksen väkeä ja alempana ovat ne, jotka tätä systeemiä pitävät pystyssä.

Lemminkäinen: Nämä sypologit ovat sinänsä minulle melko lailla punainen vaate jo pitkän urani vuoksi. Ja ne sypologit, jotka asiaa kommentoivat tietävät, että heidän on laulettava työnantajansa lauluja. Muuten heidänkin asema asetettaisiin kyseenalaiseksi.

Riku: Minulla on vaan se pelko, että Suomen pitää muuttua länsimaisesta sivistysvaltiosta hetkeksi joksikin aivan muuksi ennen kuin se voi muuttua jälleen länsimaiseksi sivistysvaltioksi. Sitä tilannetta kohti mennään koko ajan. Ja voimia eloon sinne Tsadiin. Helsingin kaupunginvaltuustohan tosiaankin muutti tuoreeltaan kaupungin koko maailman sosiaalitoimistoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kun poliisiylijohtaja Mikko Paatero kirjoitti eläkkeelle jäätyään (sitä ennen oli suu tukittu) vastaanottokeskuksissa tapatuvasta järjestäytymisestä ja radikalisoitumisesta, veromaksajien pakkoverolla ylläpidettävän Ylen uutisankkuri Rönkä kehtasi kuitata tämän varoituksen horinaksi ja kirjan markkinointikikaksi. Tämäkö on sitä objektiivista, luotettavaa ja totuudenmukaista uutisointia, josta jokainen suomalainen maksaa, halusi tai ei? Missä on se porukka, jonka pitäisi valvoa Ylen toimintaa? Ilmeisesti jäljet johtavat sille samalle sylttytehtaalle, jossa ovat myös valtionyhtiöistä vastuussa olevat, Suomi 100 vuotta -hallitus ja monet muut. Kokouspalkkiot kelpaavat, mutta hommia ei hoideta.

Rouva Ano

Veijo Hoikka kirjoitti...

https://vastavalkea.fi/2017/08/26/target2-ohjelma-on-tulonsiirtoautomaatti/

Jäin sanattomaksi. Jos menee noin, niin istuu hyvin Adolfina Merkelin sunnitelmiin (oikein kirjoitettu).

Olisiko kiristys jo menossa? Leikitellään ajatuksin. Kun EU-maat ovat konkurssikypsiä, Saksa ulkoistaa monikultsut muihin EU-maihin, vetäen vastineeksi henkselit velkapapereihin. Tai jotain vielä fiksumpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhden Turkkilan turinan lopussa joku totesi, että pitäisiköhän perustaa terroristiksi aikoville omia erityisluokkiaan, jotta ne saataisiin pois lasten seasta peruskouluissa.

Mulla lähti heti mielikuvitus laukkaamaan. Kuvittelin kurkunleikkaaja Abderrahman Arvopohjan, raiskaajat Abdin ja Elmin, muutaman ns. parrattoman jihadistin yms. Nato-langalla ympäröidyssä erityiskoulussa, jossa on käytössä mukaeltu opetussuunnitelma....

Ykä kirjoittaa mistä haluaa, mutta heitän kuitenkin tämän lähtökohdan ilmaan siltä varalta että se lähtee elämään omaa elämäänsä Ykän päässä ja tuottaa joskus jotain lisää johonkin tekstiin.

Ajatus Terrorististen ja Seksuaalisesti Impulsskontrollittomien Maahanmuuttajien Erityisoppilaitoksesta (TSIME) on vaan jotenkin niin...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on hyvä aika laittaa popparit odottamaan ja kaljat jääkaappiin. Tämän artikkelin mukaan antifanttien ja BLM-liikkeen välit olisivat hieman viilenemään päin. Osa näiden kannattajista ottivat yhteen eräässä Dallasin miekkarissa. Näkisin tässä tietynlaista "runoudellista oikeutta", kas siinä punnitaan ideologiaa puolin ja toisin.

Ai niin, joku puukkosankari hyökkäsi Brysselissä sotilaita vastaan ja hän sai sitten kuolettavan annoksen lyijyä nahkaansa. Se on voi voi ja kepeät mullat.

- Soomepois Eestist -

Qroquius Kad kirjoitti...

Tässä olen taas viikon loppua kohden miettinyt, miten tästä enää voi selvitä omin voimin. Muisteltaessa kevättä 1918 tavataan unohtaa, että molemmilla puolilla oli selkänojanaan ulkopuolinen suurvalta, joka oli varsin halukas sekaantumaan Suomen itsenäistymiskuvioihin.

Syyskuussa 1917 Suomen epävirallinen Saksan-edustaja Edvard Hjelt lähetti terveiset, että jos Suomi lähiaikoina itsenäistyy ja valitsee valtiomuodoksi monarkian, Saksa on valmis toimittamaan kuninkaan. Asia tuotiin porvarillisten eduskuntaryhmien johtajien tietoon, joista oikeistolaiset kannattivat, keskustalaiset vastustivat toivoen tasavaltaa.

SDP:lle ei asiasta tiedotettu, koska heillä oli jo silloin muuta mielesään. Niinpä neljä päivää Lokakuun vallankumouksen jälkeen Lenin soi kahdelle SDP-johtajalle audienssin Pietarin Smolnassa tivaten milloin suomalaiset toverit oikein aikovat aloittaa sen vallankumouksen, josta päättivät kokouksessaan kaksi päivää sitten?

Tammikuun lopussa valkoiset luottivat siis Saksan tukeen ja punaiset Venäjän, josta vain ensinmainittu realisoitui. Mitä jos kumpaakaan ei olisi ollut? Kerenskin hallitus olisikin julistanut sodan olevan tsaarin eikä Venäjän sota ja tehnyt rauhan, maksoi mitä maksoi. Armeija olisi kotiutettu ryhtyen samalla järjestämään rauhanajan tasavaltaista yhteiskuntaa, vetäen näin matto bolsevikkien jalkojen alta.

Saksan kärsittyä matemaattisen varman tappionsa länsirintamalla Venäjä olisi julistanut sille sodan vallaten menetetyt alueet takaisin korkojen kera. Kuninkaallinen Preussilainen Jääkäripataljoona 27 olisi lähetetty viimeistään näihin torjuntataisteluihin - ellei se olisi jo tuhoutunut länsirintamalla. Saksan sodanjohto nimittäin oli ihan vakavissaan pohtinut 1916 mahdollisuutta lähettää jääkärit saamaan sotakokemusta Verdunin lihamyllyyn!

Kerenskin hallitus olisi pitänyt tiukasti kiinni Suomesta, jonka porvarilliset piirit eivät olisi voineet saada Saksasta mitään tukea, sen enempää kun vasemmistolaiset bolsevikeilta: nämä olisivat saaneet hyvänkokoisia duumaryhmiä ja ministerinsalkkuja, mutta siinä kaikki.

Olisi näillä eväillä voinut tulla vapaussotaa?

Nykytilanteemme näyttää nyt samanlaiselta. Perussuomalaisten olisi saatava 2019 Fideszin kokoinen gigajytky, muussa tapauksessa se voidaan hyvinkin sulkea politiikan ulkopuolelle Sverigedemokraternan tapaan. Onko se mahdollista. Totta helvetissä on! Onko se realistista?

Itse itseäni toistaen totean taas kerran pitäväni Orpoa mieluisempana vastapelurina kun Sipilää (jota pidän lähinnä epäpätevänä), Stubbista ja vastaavista puhumattakaan. Jos vuoden 2018 yleinen ilmapiiri alkaa yhä enemmän kääntyä Perussuomalaisten puoleen, voi Orpo kääntää takkinsa joutuisasti vaikkapa vedoten epäilemättä parasta aikaakin Kokoomuksen puoluetoimistoon tulviviin yhteydenottoihin, jotka alkavat: "En ole rasisti, mutta..."

Takinkäännön myötä Orpo alkaisi luotsata Kokoomusta lähemmäs Perussuomalaisia voidakseen päästä Halla-ahon hallituksen kakkospuolueeksi sumplimaan juitsuja ja tekemään lehmäkauppoja pelastaakseen the Unelmasta edes jotain.

Mutta turhapa tuota on toivoa, jos gallupit näyttävät Perussuomalaisille alle 40 % lukemia. Niillä se voidaan vain sivuuttaa.

Eikä ulkopuolista apua ole tällä kertaa saatavissa mistään.

Anonyymi kirjoitti...

Brysselissä saatiin sentään ruumis aikaiseksi, Lontoossa parit poliisit saivat nirhamia kun allahia huudellut ja miekalla (four foot sword) varustautunut heppuli yritti ajaa heidän ylitsensä Buckinghamin palatsin edustalla. Saivat Lutonista kotoisin olevan wanna-be teron elävänä kiinni. Eipä ole tainnut kotimainen Lügenpresse moisesta raportoida...

T. Riku Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Veijo Hoikalle, Anolle, Soomepoisille Eestist, Qroquius Kadille ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Joo, paatero lytättiin silloin täysin. Paaterohan itse oli virantoimituksessaan järjestelmälle uskovainen perusmokuttaja ja pistää miettimään, että minkälainen poliittinen painostus poliisissa oikein onkaan, kun poliisiylijohtajakin uskaltaa aukaista suunsa vasta eläkkeelle päädyttyään.

Veijo: Kiitos linkistä. Tuo oli mulle uutta, ja kuulostaa kieltämättä aika hurjalta. Kiristys on varmaankin menossa.

Ano: Kieltämättä mielenkiintoinen idea. En saa juuri nyt siitä kirjoitusotetta mutta pannaan korvan taakse. Tosin kyseisille läpsyttelijöille suosisin itse vielä huomattavasti radikaalimpia toimenpiteitä.

Soomepois: No kas. Vaan onhan se melko selvää, että kahdelle rosvoporukalle tulee mitä varmimmin jossain vaiheessa ränävälit. Brysselin puukkosankari sai mitä tilasi.

Qroquius Kad: Historia on täynnä pieniä sattumuksia joilla on se perhosvaikutus. Tuollaiset tuumailut ovat niitä mitä olen itsekin aina harrastanut ja ne ovat mukavaa ottiatuotaa. Näin kuitenkin kävi niin kuin kävi ja lopputulos oli Suomelle jos nyt ei ehkä paras mahdollinen niin kohtuullinen kumminkin. Kunnes se sitten nykyhölmöilyllä muutetaan kohtuuttomaksi. Nykytilanteemmehan on valitettavasti sellainen, että jos persut saavat 99 kansanedustajaa, niin ne jätetään silti hallituksen ulkopuolelle. Toki joku Orpon kaltainen tyyppi on opportunisti mutta täytyy muistaa myös EU:n vaikutus. Kyse ei ole enää siitä, mitä vain suomalaiset päättävät.

Riku: Mitäpä noista yksittäistapauksista raportoimaan. Onhan viesti Turunkin tapauksesta se, että tämä on uusi normaali. Massamaahanmuutto ja sitä seuraava ihmisten lahtaaminen on peruuttamaton luonnonvoima ja se täytyy vaan oppia hyväksymään. Median ja tutkijoitten mukaan todellinen vaara on siinä, kun heidän äärioikeistolaisiksi tulkitsemat ihmiset kirjoittavat sopimattomia.

DuPont kirjoitti...

En oikeasti kykene sanomaan fiksumpaa, mitä moni tuolla edellä jo sanoikin, mutta kysyn silti sitä, että miksi Suomen kaltaisen yhteiskunnan (joka on varsin menestynyt) pitäisi ottaa mallia yhteiskunnista, jotka toimivat hiton huonommin kuin me?

Eikö järkevintä olisi ottaa mallia yhteiskunnista, jotka toimivat paremmin? Urheilijat tietävät tuon, eivät ota mallia nelosliigan kompuroijista, vaan ykkösliigan osaajista. Miksei yhteiskunta toimi samoin? Otamme tänne ihmisiä Lähi-idästä ja Afrikasta, niitä juuri, jotka ovat luoneet noista yhteiskuntia, josita ihmiset haluavat pois, tänne!

Katkera en ole, mutta vitt....nut. Valtiomme ei aja meidän etuamme. Meidän täytyy korjata valtiotamme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, DuPont. Tuon kysymyksen olen esittänyt myös minä ja vähän hemmetin moni muukin. Valtiomme täytyisi korjata. Mutta ne, jotka haluavat niin, aletaan määritellä pikkuhiljaa rikollisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tilanne taitaa olla se, että jos henkilö ei suostu kertomaan todellista henkilöllisyyttään ja hänen lähtömaansa ei halua osallistua henkilöllisyyden selvittämiseen/todistamiseen, niin palautusta ei voida byrokraattis-teknisistä syistä tehdä.

Sinänsä ihan ymmärrettävää että jotkut Marokkon, Irakin, Afganistanin jne. tapaiset maat tyrkkäävät kaikkein äklöimmät ammatti- ja taparikollisensa ja potentiaaliset terroristit tänne eivätkä halua niitä takaisin. Eihän niiden seura ole heidänkään etunsa.

Ratkaisu 1. Australian malli. Todella yhteistyökyvyttömien ja epärehellisten palautettavien oleskelu pitää muttaa säilyttämiseksi ja säilöntäpurkkien olojen täytyy olla sellaisella tavalla motivoivia, että vapaaehtoinen palaaminen alkaa kiinnostaa ihan tosissaan.

Ratkaisu 2. (Löytyy Maanpuolustus.net -sivustolta) Todetaan virallisesti että Kalifaatti ja joukko erilaisia islamistisia järjestöjä käy sotaa Suomea vastaan. Luokitellaan hankalat tapaukset tilanteesta riippuen joko sotavanheiksi tai laittomiksi taistelijoiksi.

Sotavankeja ei tarvitse vapauttaa ennen kuin on tehty rauhansopimus vastapuolen laillisen edustajan kanssa.

Laittomia taistelijoita ei tarvitse vapauttaa vielä siinäkään vaiheessa.

Molempien säilytys voidaan varmaan ulkoistaa jollekin muulle maalle.

Ratkaisu 3. Jos valtiovalta ei hoida väkivaltamonopoliaan niin se menettää sen. Sitten kellään ei ole kivaa. Vähiten kivaa olisi tietenkin suomalaisia vastaan sotivien tahojen puolelle asettuneilla suomalaisilla. Toiseksi vähiten kivaa olisi varmaan suomalaisia vastaan sotivilla tahoilla.

Kolmosratkaisu johtaisi varmaankin nopeaan ja massiiviseen muuttoliikkeeseen, jonka kohteena olisivat esim. Marseille, Malmö, Bryssel...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jos maassa on toimiva ja kansalaisiaan arvostava hallinto, niin byrokraattis-tekniset syyt voidaan määritellä kantaväestöä hyödyttävällä tavalla. Silloin käyttöön voidaan ottaa sanomasi Ratkaisu 1. Mikäli tämä ei toteudu, niin ratkaisu 2 tulee jossain vaiheessa automaattisesti käyttöön. Viimeistään siinä vaiheessa kun näitä tulijoita elättävä raha loppuu. Syönkö vellin itse, vai annanko sen Mohamedille? Ratkaisu 3 ei ole myöskään mahdoton ja valtiokoneistomme pyrkii typeryyttään ja hyväuskoisuuttaan siihen, että se toteutuu.

Qroquius Kad kirjoitti...

Ei meidän kai tarvitse lähteä maahanmuuttopolitiikkaan mallia hakemaan maailman toiselta laidalta Australiasta, kun meillä on niin paljon lähempänä Baltian ja Visegrád-maiden malli:

Baltiaan muslimimaahantunkeutujat eivät edes halua muuten kuin Pohjoismaissa loisivina turisteina, ja Visegrád-maat soveltavat maahantunkeutujiin juuri niitä "rasistisia" menettelytapoja, jotka eliittimme suulla meille kerrottuina kuulemma ainoastaan lisäävät jihadistien terrorismia.

Olisin toki kiitollinen, jos joku eliittimme edustaja selittäisi meille alempitasoisille kansalaisille miksi Unkarissa, Tshekissä, Slovakiassa ja Puolassa, jotka soveltavat islamistimaahantunkeutujiin "rasistisia" menettelytapoja ei ole esiintynyt lainkaan islamistisia ryöstö- ja raiskausaaltoja saati terrorismia.

He voisivat myös selittää miksi näitä ilmiöitä esiintyy eniten ja alati kiihtyvällä tahdilla nimenomaan niissä maissa, joihin islamistimaahantunkeutujille ovat rajat ammollaan auki ja joissa heitä yritetään aina vain kiihkeämmin mielistellä, etteivät he vain "rasismin" edessä raivostuisi ryöstö- ja raiskausaaltoihin ja terrorismiin, jotka olisivat siis vain ja ainoastaan kantaväestön syytä.

Mutta tiedämmehän me näihin kysymyksiin jo vastauksen. Mutta eiliseen kommenttiini palaten: mitä me voimme tehdä?

Perussuomalaisten suunnalta on kuultu äänenpainoja, joiden mukaan seuraavien eduskuntavaalien jälkeen, olipa tulos mikä hyvänsä, olisi jättäydyttävä oppositioon kasvamaan korkoa Halla-ahon Brysselin vuosien tapaan ja saavuttaa näin vuoden 2023 vaaleissa megajytky.

Halla-ahon kohdalla tämä strategia toimi. Suomen kansan ja valtakunnan skaala on kuitenkin aivan eri. Onko vuonna 2023 enää mitään Suomea pelastettavissa jos Rinteen hallitus, jossa istuvat Li Andersson, Emma Kari, Ville Niinistö, Paavo Arhinmäki, Karri Miettinen ja monta, monta muuta vastaavaa ovat saaneet ohjata kaikessa rauhassa Suomea määrätietoiseen tuhoon?

Edelleen eiliseen kommenttiini viitaten, tilanne on itse asiassa nyt vähän helvetin paljon huonompi kuin tammikuussa 1918. Kansallismielisillä ei ole minkäänlaista tukea saatavissa mistään muualta kuin omista riveistä, jotka ovat tuhannen riitaiset ja hajanaiset: pahimmillaan niissä on hyödyllisiä idiootteja jotka ilmeisen vakavissaan huutavat Venäjää apuun! Vastapuolella on Euroopan Unionin eliitin rautainen tuki.

Oma eliittimme on, kuten tiedämme paaluttanut totaalisen selväksi, että nykymenolla jatketaan. Eihän kukaan voi sitä estääkään. Miten tästä voi selvitä?

Lemminkäinen kirjoitti...

Miellyttävä ja hyväkäytöksinen tappaja on valehdellut ikänsä. Sehän taitaa olla ihan roisto!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kadille ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Toki Baltian malli käy mutta varmaankin Australian malliakin kannattaa mainostaa. Kaikki, mikä toimii, on hyväksi. Eliitimme edustajat eivät edes halua, että puhumme Unkarin, Tshekin, Slovakian ja Puolan tavoista. Koska ne toimivat. Siellä ei ole islamistisia ryöstö- ja raiskausaaltoja saati terrorismia. Ehkä niitten maitten johdossa on valtiomiehiä? Veikkaan, että Suomessa vuonna 2023 on paljonkin pelastettavaa. Mutta sitä, että voidaanko se pelastaa ampumatta, varsinkin mahdollisen punavihreän hallituksen jälkeen on kysymysmerkki.

Lemminkäinen: Eihän hän toki mikään roisto ole. Rasistinen järjestelmämme on vain pakottanut hänet käyttämään luovaa identiteetin ilmoittamista.

Lemminkäinen kirjoitti...

Näin tuossa unta että olin venereissulla muutaman henkilön kanssa. Itse veneen omistaja Timppa ei ollut mukana, koska hän oli hillastamassa. Päivi tiedotti välittömästi että hän tunsi ja tiesi vesistön tarkalleen. Emma hyökkäsi ruoriin ja vene lähti kiitämään täydellä vauhdilla kohti ulappaa. Muutaman minuutin päästä vene pysähtyi kuin seinään ja alkoi vuotamaan. Emma selittämään että kivi näytti niin pieneltä että eihän sellainen mitään pahaa voi tehdä veneelle. Paula alkoi kiikaroimaan ympäristöä ja kertoi että vaaralliset käppäukot voivat olla sorsametsällä ja ampua meidät, heidät täytyy saada tutkintaan. Kun Petteri alkoi lappamaan vettä merestä vuotavaan veneeseen, niin kysyin että mitä vittua Petteri meinaa? Petteri selitti että vene täytyy ensin täyttää vedellä ennenkuin tiedämme mitä pitää tehdä. Siinä kohtaa heräsin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Taisi tuo vallitseva todellisuus pahemman kerran tunkeutua uniisi.

Anonyymi kirjoitti...

Tosta 1. 2. 3. vaihtoehdostosta vielä...

1. Oli maassa millainen hallitus tahansa, niin palauttaminen on vaikeaa jos lähtömaa ei ota vastaan ja/tai ei saada selville, että mihin maahan ja millä nimellä pitäisi palautta.

Osa tarhapaikanhakijoista vaeltelee ympäriinsä hakematta palleropaikkaa ennen kuin sopiva hölmölä. Niinpä niitä ei saada palautettua edes Dupliineina läpikulkumaihin koska eivät ole hakeneet niistä palleropalveluita. Näin kierretään turvallisten maiden läpi kulkemisen ongelmat.

Jos ei voi palauttaa sinne, mistä ovat tulleet niin jäljelle jää kolme vaihtoehtoa.
a) palauttaa ihanminnevaan
b) tehdä täällä oleminen niin kannattamattomaksi, että lähtevät itse jonnekin
c) elättää ikuisesti etuoikeutetun kunniakansalaisen statuksella.

Itse kannattaisin vaihtoehtoja a ja b sopivasti toisiinsa yhdistettyinä.

2. Ranska on sodassa. Miksei mekin kun meitä vastaan kerran soditaan.

Sotatilan aikana voitaisiin sitten internoida määrittelemättömäksi ajaksi - vaikka ainoastaan siksi lyhyeksi toviksi kun islamistit ovat aggressiivisia joka on median mukaan lähes tuntematon ilmiö - vihollista eli poliittista islamia palvelevat ja avustavat toimittajat. Onhan se väliaikainen internointi kuitenkin aika humaani ratkaisu siihen toiseen verrattuna.

3. Toi, että valtio menettää väkivaltamonopolin, on jo arkea todella monessa maassa. Tähän mennessä se monopoli on menetetty lähinnä vain no-go -zoneilla, mutta voi se mennä kantaväestönkin asuttamilla alueilla ellei tilanne lähde paranemaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Erittäin hyviä huomioita.