maanantai 29. heinäkuuta 2024

ANTERO LÄRVÄNEN JA VASTUULLISET VALEHTELIJAT

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä jälleen Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradiosta ajankohtaisissa yhteiskunnallisissa tunnelmissa. Käsittelemme tänään sitä, että Suomessa suvaitsevais-tiedostavaisto varoittaa jatkuvasti olemattomasta natsivaarasta ja samalla vaikenee todistetusta sekä jatkuvasti kasvavasta islamilaisesta vaarasta. Mistä tällainen järjenvastainen asiantila johtuu? Olisimme haastatelleet monta sekä Järjestelmäpuolueen että Valtamediapuolue VMP:n edustajaa mutta kaikilla oli kuulemma kiire ostamaan biodynaamista parsaa.

- Mutta onneksi olemme saaneet haastateltavaksi jälleen kerran sanelevan ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävän korkea-arvoisen virkahenkilön Lennipirkitta Löröttät-Sixteenin. Tervetuloa lähetykseen, Lennipirkitta.

- Kiitos, Antero. Sivistän aina mielelläni pinnanmaalaisia taantumuksellisia ihmisiä.

- Kerrotko  Lennipirkitta, mistä tämä järjenvastainen tilanne Suomessa johtuu?

- Kas eihän siinä ole mitään järjenvastaista. Se on täysin perusteltua. Kahdesta tärkeästä syystä.

- Mikä on se ensimmäinen syy?

- Tietysti se, että Suomessa on valtaisa määrä nuoria naispuolisia yhteiskuntatanhuamisen opiskelijoita. Joista aikanaan tulee poliittisen koneiston edustajia, valtamedian edustajia sekä luonnollisesti akateemisia suojatyöntekijöitä sekä julkiselle että NGO-sektorille. Ja näille tuleviille vaikuttajille kuuluu ilman muuta automaattinen yhteiskunnallinen arvostus. Jos tunnustettaisiin julkisesti että he ovat tosiasiassa sinisilmäisiä nenästä vedettäviä muodin mukana juoksevia idiootteja niin sehän söisi heidän arvovaltaansa. Luonnollisesti Valtamediapuolue VMP pitää sitä arvovaltaa parhaansa mukaan yllä mutta eihän koskaan tiedä, mitä tapahtuu. Voi olla, että joskus joukkorääkyminen ei enää riitäkään vaan asioille vaaditaan perusteita. Helvetti soikoon, perusteita. Sehän on kuin kirosana.

- Tämä on varsin ymmärrettävää, eikä ollut myöskään varsinainen yllätys. Mikäs se on se toinen syy?

- No sehän on vielä tärkeämpi. Kas kun Järjestelmäpuolue on saanut aikaiseksi pitkäaikaisella toiminnallaan sen, että Suomessa yleensä on tuo äärimmäisen kallis ja väkivaltainen ihmisryhmä. Ilman Järjestelmäpuolueen aktiivista suostumista sitä ei olisi koskaan päästetty maahan. Ja siitä seuraa vastuukysymys, jota tällä nykyisellä vastuullisella valehtelulla pyritään peittämään.

- Kas onhan niin, että järjestelmässämme on vieläkin olemassa vaalien kokoinen virhe. Poliittiset voimasuhteet saattavat vielä joskus muuttua. Ja mikäli niin tarpeellisen suuressa mitassa käy, niin silloin esille nostetaan ajatus että onhan tässä maassa tehty taannehtivia poikkeuslakeja ennenkin. Ja silloin kysellään, tai ei vain kysellä vaan suoraan todetaan että tehän perkeleet olette vastuussa sekä suomalaisen talousjärjestelmän tahallisesta romuttamisesta että suomalaisiin kohdistuneista murhista, pahoinpitelyistä, ryöstöistä ja raiskauksista. Ja pirukos sen tietää, mitä siitä seuraisi? Kyllä meille valta kelpaa mutta vastuu kuuluu kyllä lähinnä muurahaiskansalaisille. Nehän tämän kaiken maksavatkin. Ei sitä asiantilaa saa muuttaa.

- Eli tätä jatkuvan paskanpuhumisen olotilaa tulee jatkaa täältä ikuisuuteen?

- Kyllä. Tosin itse nimittäisin sitä nimenomaan vastuulliseksi valehteluksi. Jolla on hyvä tarkoitus. Meidän kannaltamme.

- Eli on siis oikeastaan aivan sama vaikka maa ympärillämme pannaan paskaksi ja palamaan kunhan vaan teillä asema säilyy eikä kasvoja menetetä?

- Juuri näin, Antero. Sinulla on hyvä hahmotuskyky.

- Saneleva ja ihmisten asioihin kärsänsä työntävä korkea-arvoinen virkahenkilö Lennipirkitta Löröttät-Sixteen, kiitän teitä haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. Vastuullisen valehtelun maassa.


15 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Tuossa lähellä on vanhusten hoitolaitos, jonka nimi on "Kultaisen ajan koti"!
Jokainen tietää, että seniili mummeli tuskissaan ja vauhtiviivat vaippahousuissa ei elä "Kultaista aikaa": esimerkki vastuullisesta valehtelusta.
Venezuelan Maduro pääsi kolmannelle diktaattorikaudelleen "vastuullisesti" manipuloiduilla vaalituloksilla.
Naapurin kalsarimyrkyttäjä, niinikään toteuttaa "muodolliset" vaalit vastuullisesti valehdellen.
Elämme nurinkäännetyssä todellisuudessa: tärkeintä on, että Areenassa ei näytetä elokuvaa: Pekka ja Pätkä neekereinä.

Rehellinen Reiska kirjoitti...

Tätä se on, kun yli 80% tiedotusalan opiskelijoista on vihreitä kommunistigimmoja.

Joppos123 kirjoitti...

TAU kouluttaa vain ja ainoastaan poliittisesti oikeaoppisia uusia toimittelijoita ja suojatyöpaikkalaisia mamuteollisuuden käyttöön.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.theburningplatform.com/2024/07/29/the-great-replacement-of-white-people/

QroquiusKad kirjoitti...

Olisikin vain niin, etteivät nuo vähääkään välitä vaikka maa ympärillä menee paskaksi ja palamaan, mutta kun se on niiden tavoite.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Rehelliselle Reiskalle, Joppos123:lle, Anolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123 kirjoitti...

Ykälle. Meinasin saada sätkyn kun tämä uusi formaatti lävähti esiin. Kehitys kehittyy.

Anonyymi kirjoitti...

'Vastuullisuus' jatkuu vasemmistomedioissa (VMP): 'vasemmisto' -sana puuttuu kaikesta Venezuela -uutisoinnista. Miksiköhän?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Mitä formaattia tarkoitit? Jos meinasit tätä kommentointiosuutta niin minä en muuttanut sitä sellaiseksi. Blogger teki sen itsestään.

Ano: Ylen kannalta ”perustelluista syistä”. Eihän vasemmistosta saa kirjoittaa negatiivisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vasemman laidan kulkijat kauhistelevat kun hallitus aikoo lopettaa vasun. Eli kuntakohtaiset varahsikasvatussuunnitelmat ja päiväkotikohtaiset yhdenvertaisuussuunnitelmat. Tai ei lopettaa vaan luopua niiden säätämisestä ja valmistelusta. Opetushallitusta myöden on asetuttu vastahankaan, että varahiskasvatus kärsii ja yhdenvertaisuutta (vassari-ym. hömppää) ei saada taottua vielä ymmätämättömien pilttien päihin.
Huru-ukko
PS. Minulle tämä kommentoinnin "uudistus" sopii, näin puolisokea käppäukko erottaa isomman fontin helpommin:)

Joppos123 kirjoitti...

Nyt alkaa wokellus porkimaan omaan nilkkaan. Olympialaisten naisten nyrkkeilyssä on mukana useampi mies. Eihän niitä pitäisi diskata jos ne tuntevat olevansa naisia. Yksi mies on jo nakattu kisoista pois. Ei sen näin pitäisi mennä. Antaa nyt vaan tasa-arvon nimissä kundien otella naisten sarjoissa.
Itse 14 amatööriottelua aika myöhäisellä iällä otelleena tiedän, että sarjasta riippumatta miehet lyö aika paljon kovempaa kuin naiset.

Joppos123 kirjoitti...

Sitä juuri tarkoitin. Erilainen kommenttiosio kuin ennen.

Joppos123 kirjoitti...

Vasemmiston loisisille on suurin kauhistus kun makkaraa ja kaljaa ei enää tule sohvanpohjalle. Pitäisi niinqu mennä duuniin. Ei nykyiset vasureiden kannattajat ikinä ole tehnyt töitä. Pelkkiä loisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Joo, huomasin ja teen siitä huomiseksi postauksen. Ruikutus on kova.

Joppos123: Tuo järjettömyyshän on hengenvaarallista.

Huru-ukko & Joppos123: Minä itse en pidä tuosta uudesta kommenttiosiosta mutta en mahda sille mitään. Onneksi kommentit näkyvät itse blogissa sitten entiseen tyyliin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys vielä Joppos123:lle. Meni kommentit ristiin. Ja joo, joskus vasemmistopuolueet olivat duunaripuolueita. Nyt ne ovat akateemisten naisten puolueita. Naisten, jotka eivät ole varsinaista työtä tehneet koskaan