keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

WOKELTAJIEN VALITUS

No joo, hallitus aikoo luopua kuntakohtaisista varhaiskasvatussuunnitelmista ja päiväkotikohtaisista yhdenvertaisuussuunnitelmista. Ja siitähän on noussut valitus. Vaan mistä itse asiassa on kysymys? Se selviää Helsingin Pravdan muutamista tuohtuneista kappaleista:

Päiväkotien yhdenvertaisuussuunnitelmien ja tasa-arvosuunnitelmien laatimisvelvoitteet säädettiin Sanna Marinin (sd) hallituskaudella.

Marinin hallituksen. Oliko yllätys?

Yhdenvertaisuussuunnitelmassa huomioidaan esimerkiksi lasten ihonväri, kieli ja katsomus, kun tasa-arvosuunnitelma painottuu yksinomaan sukupuolten väliseen tasa-arvoon.

ja

Opetushallituksen mukaan päiväkotien yhdenvertaisuussuunnitelmista luopuminen on ristiriidassa hallitusohjelman, hallituksen rasismin vastaisen ohjelman ja kansainvälisten ihmisoikeussopimusten kanssa.

Boldaukset omia. Eli tuontitavaran erityiskohtelustahan tässäkin oli kysymys. Ja sen säilyttämisestä. Ja luonnollisesti kansainväliset ihmisoikeussopimuksetkin on huudettu. Joka kertoo että kun ei muuta keksitä, niin vedotaan niihin.

Pravdan jutussa on vielä kappale, joka itse asiassa kuvaa nykytilannetta. Tosin toisin kuin Pravda ehkä ajattelee:

Edistämisvelvoitteen poistaminen antaisi samalla vahvan viestin Suomen hallitukselta, ettei yhdenvertaisuus ole tärkeä arvo, eivätkä kaikki lapset ja huoltajat ole samanarvoisia.

Kun ottaa huomioon, että tällä hetkellä varsin moni koulu on tuontitavaran anarkiassa niin kaikenlainen erityiskohtelu tulisi poistaa. Kas kun niissä kouluissa nimenomaan suomalaiset lapset eivät ole yhdenvertaisia tuontitavaraan nähden.

Tuontitavaran erityisasemaan ja ”yhdenvertaisuuteen” palaa vuodessa miljardeja euroja. Suomi on ollut jo vuosikymmeniä tilassa jossa ”yhdenvertaisuus” tarkoittaa etnisesti edistyksellisen tuontitavaran jalustalle nostamista. Ja kiitoksena on ollut jatkuvasti lisääntyvä sikailu ja suomalaisiin kohdistuva väkivalta.

Kaikki, mikä nakertaa edes vähän tuota sairasta tilannetta on hyväksi.

Niele nyt vaan kaikki. Sano sitten jälkeenpäin koko luokan edessä että hyvää oli. Ja pyydä vielä santsia päälle.

24 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Yhdenvertaisuus on ylevä aate. Painotukset sen suhteen tulevat kuitenkin lähitulevaisuudessa muuttumaan.
Nimittäin, kävin eilen Helsingissä, oli kiinteistökauppoja...
yleisilme oli se, että neekereitä oli Kampin kahviloissa enemmän kuin syntyperäisiä.
Yhdenvertaisuusaate tulee koskemaan sitä, että neekerilapset eivät kiusaisi valkonaamaisia lapsia.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hätää, kohta tekoäly hoitaa homman, ja poistaa luokasta tuontitavaran ärsyttämät oppilaat, ja ohjaa heidät wokeltamis- eiku sopeutumiskurssille.

https://suomenkuvalehti.fi/paajutut/eu-kieltaa-tunteiden-tunnistamisen-kouluissa-ja-tyopaikoilla/?shared=1297126-8c3d438d-500

Bogreol kirjoitti...

Varhaiskasvatuksestahan se lähtee - vallankumous. Rikotaan se, mikä on ollut ja nostetaan huomioiduiksi erikseen yhdenvertaisuudessa toisarvoiset käsitteet kuten kieli ja ihonväri.

Eric Kaufmann on kirjoittanut wokesta ja rodusta sen keskiössä. Taboo : How making race sacred produced a cultural revolution. Rotu on nielaissut poliittisen kulttuurimme. Länttä aiemmin hallinnut kulttuuri, vapaa sana, yksilöiden yhdenvertainen kohtelu, kansallinen solidaarisuus ja tieteellinen rationaalisuus on uhattuna. Aiemmin marginaaliset ryhmät nostetaan arvoon ja sananvapautta rajoitetaan. Woke ja kulttuurinen sosialismi nousivat 1960-luvulla tabuista rodun ympärillä ja laajenivat sukupuoliin, uuden sukupolven noustua työhön ja asemiin tulee se yhä enemmän tukahduttamaan avointa keskustelua.

Pravdan juttu osoittaa juuri tuon, opetushallitus on lähtenyt kulttuurisotaan länsimaista kulttuuria vastaan ja haluaa tietenkin säilyttää Marinin sosialistihallituksen indoktrinaatio-opin.

Heikki kirjoitti...

Päiväkotien korkeakoulutetut viettää kuulemma paljon aikaa kokouksissa ja paperihommissa. Eikös heidän pitänyt olla pääasia -ssa lasten kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuossa paapomisesta ole kysymys, kysymys on siitä, että joku neuvostouskoinen keskinkertaisuutta heikompi on saanut idean kuinka kuulostaa tärkeältä ja kuinka lisätä neuvostohallintomallista turhuutta hallinnossa jonka jälkeen kulkenut opetushallituksessa toistellen neuroottisesti noita lauseita jotka sisältävät kyseisiä neuvostovoimasanoja.

Todellinen hyötyhän tuosta A4-roskasta olisi noin +32,58 epäpätevän byrokraattin palkkiovirkayksikköä, -15,45 todellisen tasa-arvon yksikköä, -8,45 täysväkisen lastentarhan opettajan motivaatioyksikköä, -48,00 todellisten asioden ja ongelmien näkyvyys yksikköä, +52 rikkinäisen ilmastoinnin ja epäpätevän henkilöstön piiloittelu yksikköä sekä täydet 100 paskanjauhanta pistettä.

-Dena

Anonyymi kirjoitti...

P.S. Helsingin sanomien kommentit tuosta aiheesta kertovat paljon siitä kuinka alas on ihmisten järki vajonnut kun ottaa huomioon, että tuossahan oli kyseessä vain yhden totaalipaskan pakollisen asian poistosta jonka tarkoitus olisi lähinnä ollut, että joku vähäväkinen saa sitten kertoa kuinka monta yksikköä on tasa-arvo "lisääntynyt" ja rasismi "vähentynyt" kuten noi aina ja tietenkin niiden taakse voi piiloutua asiassa kuin asiassa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010581509.html

P.P.S.

Hyvin kauan sitten eräällä planeettalla joka vaeltaa avaruudessa jota kutsutaan nimellä maa oli lastentarha jossa en kokenut itseäni sen kummemmin tasa-arvottomaksi eikä rasismi ollut ongelma eikä kukaan ollut keksinyt vielä mitään keskushallinnollisia tasa-arvo ja rasismi mittauksia...

-Dena

Anonyymi kirjoitti...

P.P.P.S Nyt kerroin hieman virheellisesti sainhan jo tuolloin kosketuksen tasa-arvoon koska joskus tarhan pihalle mentäessä: pihalla saattoi olla vielää Suomen-ruotsalaisia? tarhalaisia jotka meni eri ovesta takaisin sisään joille ei saanut puhua eikä heidän kanssaan saanut millään tavalla kommunikoida, tarkoitus oli, ettei ne edes nähneet meitä, mutta välillä tuli nähtyä kun tädit kommunikoi kekskenään pikaisesti, me puhuimme suomea mutta he saivat kuulla vain suuremman tasa-arvon kieltä, ruotsia. Olisivat luultavasti häiriintyneet pienen lapsen suomenkielisestä sanasta eivätkä välttämättä olisi ymmärtäneet omaa suurempaa tasa-arvoisuutta myöhemmällä iällä, kyllähän tuon saavutuksen näkee rkp:een listojen tasa-arvoisesta väestä ja edesottamuksista..

-Dena

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kehittymättömien kulttuurien kehittymättömyyden suojelemisessa ja nostamisessa "yhdenvertaiseen" arvoon ei ole mitään moraalisesti hienoa eikä yhteiskunnallisesti järkevää. Yritykset säätää normeja jotka painostaisivat vastuullisessa asemassa olevia suojelemaan inhimillistä kehittymättömyyttä ovat tosiasiassa aidon ihmisarvon loukkauksia.

Mutta tätähän emme nyt näe emmekä osaa suhtautua toiskulttuureihin terveellä tavalla. Me kaikki olemme eurooppalaisen uuden ajan individualismin sokaisemia yksilöitä, ja jos oikeasti haluaisimme nähdä itsemme peilistä -- mihin meillä ei siis ole mitään henkisiä eväitä -- meidän tulisi ensin opettaa kouluissamme itsellemme oman kulttuurimme -- eurooppalaisen uuden ajan -- ajatushistoriaa. Vain sitä kautta voisimme edes jotenkin ymmärtää, miten harhaisten ihmiskuvien varassa nyt räpellämme ja sotkemme kaikki asiamme.

Ihminen on lajityypillisesti, lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen laumaolento, joka on olemassaolon taisteluissa selviytynyt vain lajina ja yhteisöinä, ei toisiaan vastaan taistelevina yksilöinä. Yhteisövoimat, yhteisöominaisuudet ja niistä johtuvat yhteisöilmiöt ovat kaikkein "perinnöllisintä" mitä me nahkamme alla kannamme. Siksi "kulttuurit" ovat kovia kognitiivisia tosiasioita, eikä niihin pidä suhtautua niin, että "kaikki kulttuurit ovat rikkaus ja kaikki voivat sopeutua toisiinsa". Eivät ole, eivät voi.

Toki yksilöt voivat sopeutua, mutta jokainen sopeutuminen aiheuttaa taustalla olevassa kulttuurissa kaksinkertaisen yhteisövoimien vahvistumisen. Jo toisen sukupolven maahantunkeutujat ovat ensimmäistä radikalisoituneempia.

Oikeat normit olisivat yksikertaisia, mutta niitä ei noudateta, koska puuttuu kaikki ymmärrys sitä kohtaan millaisia ovat yhteisöllisen eheyden ehdot. Rajat kiinni. Rahat kiinni. Pitäkää tiettyä etäisyyttä.

Kehittymättömien kulttuurien kehittymättömyyden suojeleminen on kaiken humanismin irvikuva.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapio Suhoselle, Ano1:lle, Bogreolille, Heikille, Denalle ja Seppo Oikkoselle & kiitos kommenteistanne. Oikeastaan asian voi tiivistää yhteen Sepon lauseeseen:

”Kehittymättömien kulttuurien kehittymättömyyden suojeleminen on kaiken humanismin irvikuva.”

Tietysti tällaisissa avautumisissa on myös usein kysymys pelosta oman työpaikan puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Onko totta, että EU:n direktiivillä ohjeistetaan, minkälaisia ihmisiä esitetään mainoksissa?

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden pj Vira on myös avautunut, että kuinka väärin hallitus tekeekään kun se moisen esityksen on tehnyt.
Virta on kyllä vienyt Sofian ajatukset harhapoluille. Mitä yhdenvertaisuutta on siinä, että jos päiväkodissa on sata lasta ja yksi joka ei syö sianlihaa niin kielletään se myös niiltä 99 muulta? Tai että kuten hän mainitsee, yhdenvertaisuudessa ja suunnitelmissa otetaan huomioon lapsen väri, tausta jne.
Paras yhdenvertaissuussuunnitelma olisi että annetaan niiden lasten olla lapsia, tyttöjä ja poikia, sen kummemmin heitä jakamatta ns. vuohiin ja lampaisiin.
Ja jättää kaikenlainen sukumonioiden ja muiden pikkuihmisten päitä ja ajatuksia sekoittavien seta ym. vouhotusten jakaminen pois.
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Ei tämä mitään.
Tekipä tämä hallitus mitä tahansa Suomen ja suomalaisten hyväksi, seuraavat hallitusta leikkivät tytöt repivät sen kaiken alas.
Kaiken.

Ja Suomen kansa kiittää niitä onnenkyyneleet silmissä, koska ne sen ohella jakavat suomalaisille oikein paljon ihanaa rahnaa.
Mitä siitä, etä se on kustannettu vetämällä valtionvelka ennätyksellisiin mittoihin?
Eihän sitä tarvitse maksaa takaisin, opettaa silloin(kin) suomalaisille valtionvarasgangsteri Paavo Hörhökäki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Käsittääkseni joku tällainen määräys on mutta se on Eurooppaa laajempi.

Huru-ukko: Erittäin hyviä huomioita.

Qroquius Kad: Onneksi tämä ei ole vielä tapahtunut. Valtamedia kyllä tekee parhaansa että niin tapahtuisi.

Joppos123 kirjoitti...

Mutta onneksi urheilun puolella wokellus on lyönyt itsensä kirjaimellisesti läpi. Olympialaisissa jätkät leipovat mimmejä kuonoon nyrkkeilyssä. Sällit ovat siis omalla ilmoituksellaan ryhtyneet naisiksi.
Aika onnettomia tapauksia kun eivät taida silti pärjätä. Täytyy vahdata josko jonkun niiden ottelun näkisi.

Anonyymi kirjoitti...

Joppos: Sen marokkolaisen "naisen" on Mira Potkonen kohdannut kehässä. Antoi turpiin 5-0 "marokon kauhulle" Allahun allasbaari sentään, että meni toisen pieksämään.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Eli suomeksi sanottuna kysymys on lasten aivopesusta. Kun aikaisin aloitetaan, päästään viimeistään teinien kohdalla haluttuun lopputulokseen, joka on se, että woke-hengen mukaisesti esim. etnisillä ihmisillä ja sukupuolivähemmistöillä on täällä rajoittamattomat oikeudet ja suomalaisilla vain velvollisuudet ja laskun maksu. Myös turpa kiinni -vaatimus, kun vihervasemmisto tekee into piukeana parempaa ja tasa-arvoisempaa maailmaa ja suuttuu, jos rahan lappamista heidän loputtomiin projekteihinsa vähennetään.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Ihme ettei miehet ole osallistuneet naisten painiin. Vai näkyykö munat liian selvästi? Tai joku muu?

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Nyt sitten arabeille mainostetaan niitä porsaanreikiä joita vihervasemmisto leipoi rajalakiin oikein innolla.

https://www.verkkouutiset.fi/a/somessa-arabiankielinen-video-itarajan-maastosta-suomi-myontaa-pakolaisstatuksen-lapsiperheille-ja-vanhuksille/#4663feba

QroquiusKad kirjoitti...

Niinpä taas Algerian äijä sai hakata Italian tytön keskeytyskuntoon 46 sekunnissa.
Tyttörassukka lyyhistyi itkemään eikä suostunut kättelemään arabijätkää, jonka oli annettu hakata hänet muka tyttönä:

https://www.is.fi/urheilu/art-2000010600599.html

Miksi tämä(kin) italiatar alistui vain näin?
Lyyhistyi itkemään musertavan vääryyden edessä sen sijaan, että olisi marssinut lehdistötilaisuuteen huutamaan koko maailman tiedotusvälineille:
"Miksi te annatte miesten tulla hakkaamaan naisia?!"

Mutta tiedämmehän me vastauksen.

Suuressa Maailmassa kun on jo käyty käräjiä siitä, että partaiset äijänkörmyt ovat julistautuneet naisiksi ja tulleet vaatimaan lesbonaisilta seksiä;
saatuaan vastauksen etteivät lesbot harrasta seksiä muiden kuin naisten kanssa ovat partaäijät nostaneet syytteen Absoluuttisen Naiseutensa loukkaamisesta ja läpi on mennyt.

Kommunismi on voittanut.
Kultturimarxismi on tuhonnut Lännen kykenemättömäksi puolustamaan itseään Neuvostoimperiumin valloitussotaa vastaan.
Koska operaation aloittajaa ei enää ole, sen kypsä hedelmä putoaa islamistien käsiin.

Toivotaan että wökeltelijätytöt ovat sitten onnessaan, kun saavat aivan vapaasti valita tulevatko säkitetyiksi kaapuun vai lentävätkö parvekkeelta asfalttiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kun on tullut seurattua taas yleistä somea, sekä VMP:n uutisointia, niin on entistäkin selvempää, että suomi on jakautunut ns kahtia. Asia ei itseäni sinällään häiritse, mutta lasten puolesta kyllä. Kehä 3 puolen sisällä on paljon hienojakin asioita. Mutta kyllä siellä ollaan todella ylimielisiä, sekä kuvitellaan, että helsinki on kuin upeimmat suurkaupungit tms. Viittaan eräisiin täysin kasviksiin, korjaan virheisiin, eli erääseen puolueeseen, jotka olivat ja ovat vaarallisia suomelle. Esim tämä tasa-arvo lässytys. Monet virheethän ovat todenneet, etteivät vanhukset ole heidän prioriteettien kärjessä. Päinvastoin .

Heikki kirjoitti...

Hs/ Is väittää, että tämä byrokratian lisäyksen hylkääminen heikentää päiväkotihoidon laatua. Oikeasti laatu heikkenee jos hyväksytään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Huru-ukolle, Rouva Anolle, Ano1:lle, Thorvald Eskilinpojalle, Qroquius Kadille, Ano2:lle ja Heikille & kiitos kommenteistanne.

Joppos123, Huru-ukko & Qroquius Kad: Asiaan liittyvän yleisen inhon lisäksi ihmetyttää se, että kyseinen tyyppi on algerialainen. Voisi kuvitella, että kyseisessä maassa ei siihen transpelleilyyn pahemmin kannustettaisi.

Rouva Ano: Ikävän osuvia huomioita.

Ano1: En osaa sanoa, mitä kansainvälinen painiliitto tuumii asiasta.

Thorvald: Totta kai runsaudensarvea halutaan pitää yllä.

Ano2: Hyviä huomioita.

Heikki: Suomi on muutenkin järkyttävän täynnä byrokratiaa.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Hesari on ehtinyt avautumaan tästä karmeasta tapauksesta jo vähintään puolisen tusinaa kertaa.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010596021.html

"Honkasalon mielestä suunnitelmista luopuminen heijastelee hallituksen arvomaailmaa."

Nimenomaan arvon Honkasalo, nimenomaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Keski-ikäinen pikkupoika. Honkasalohan ei petä koskaan. Hän on uskossaan vahva.