tiistai 2. heinäkuuta 2024

KUPLASSA ELÄJÄT

Tätä huomattavan välttämätöntä rajalakia ovat vastustaneet niin ”asiantuntijat” kuin muukin suvaitsevais-tiedostavaisto. Tuoreimpana esimerkkinä oli kahden alaleuan väpättäjän eli Lena Näreen ja Markus Jäntin aikaansaama vetoomus johon sitten uutisen mukaan otti osaa 200 tutkijaksi mainittua. Ja Helsingin Pravdahan antoi äänen tälle Lena Näreelle. Otetaanpa hieman hänen kuolemattomia viisauksia:

”Vetoamme nyt teihin hallintovaliokunnan jäseniin, että käyttäisitte harkintaanne ja hylkäätte tämän Suomen perustuslain ja ihmisoikeusvelvoitteiden vastaisen lakiehdotuksen”, vetoomuksessa lausutaan.

En vieläkään allekirjoita sitä että Suomen ihmisoikeusvelvollisuuksiin kuuluu islamilaisten jätkien ottaminen pysyvälle elatusautomaatille ja sen hyväksyminen että ne kiittävät väkivalta-, huume- ja seksuaalirikoksilla. Eli suomalaisten ihmisoikeuksista vähät välittäminen.

”Mitään näyttöä en ole kuullut siitä, että tässä olisi kysymys jotenkin vaarallisista ihmisistä.”

Näre sanoo, että Venäjän masinointi ei tee ihmisistä poikkeuksellisen vaarallisia.

Onko siis ainoa tapa vastata Venäjän välineellistettyyn maahantuloon ottaa ihmiset vastaan?

”Kyllä.”

Tuo yksisilmäisyys pistää kyllä hiljaiseksi. Ja joo, Venäjän masinointi ei tee niistä jätkistä vaarallisia. Ne ovat sitä ihan muuten. Näreen mielestä rajat pitäisi olla auki kaikille pysyvää elatusta vaativille. Kuuluukohan taustalta naurunkätkätystä jostain Moskovan suunnasta?

Ja eikun jatkuu:

Näreen mukaan vastaanotossa on olemassa erilaisia tapoja ja proseduureja, jotka toimivat hyvin vuonna 2015.

”En ymmärrä, mikä tässä on kovin erilaista kuin 2015, jolloin tästä haasteesta selvittiin erinomaisesti.”

Eli siis vuonna 2015 tänne tuli noin 35.000 arabijätkää joitten kustannukset maalle ovat olleet tähtitieteelliset ja jotka ovat kiittäneet kantaväestöön kohdistuvalla rikollisuudella. Jos tuo oli erinomaisesti selvitty niin luoja nähköön millaista olisi ollut huonosti selviäminen.

Mutta epäilemättä kyseiset tiedostavaiston edustajat elävät tietyssä ja tietynvärisessä hyvin turvatussa kuplassa. Sieltä käsin on helppo antaa neuvoja ja ennen kaikkea vaatimuksia. Kas kun kyseistä kuplaa eivät reaalimaailman faktat liikuta.


34 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

”Käännytyslaista” ei ole mitään haittaa supisuomalaisille vaan päinvastoin etua. On pöyristyttävää, että Venäjän agenteiksi ja sabotööreiksi kouluttamia ihmisiä halutaan Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä alan tutkijoita nämä nämä 200 ovat ja kuinka ovat apurahoin toteutetuilla tutkimuksillaan hyödyttäneet yhteiskuntaa? Kenen pussiin pelanneet? Hienot CV:t on, mutta onko ruohonjuuritasolla minkäänlaista kosketusta tavallisen suomalaisen elämään? Jos noin koulutettu ihminen kuin Näre ei ymmärrä "mikä tässä on kovin erilaista kuin 2015, jolloin tilanteesta selvittiin erinomaisesti", niin melkoisessa läpinäkymättömässä kuplassa elää. Sieltä on turvallista hyviä neuvoja huudella ja sen ruskean eritteen läsähtäessä tuulettimeen lähteä rikastuttamaan jonkun paremman maan ilmapiiriä ja jättää suomalaiset siivoamaan ja maksamaan nöiden naiivien maailmanparantajien aiheuttaman sotkun hamaan tulevaisuuteen asti.

Demareilla on kunnon iltalypsy meneillään ja jos rajalakiin tehdään heidän vaatimansa korjaukset, siitä ei taida Suomi-neidolle olla enää mitään hyötyä. Vieraiden maiden tulokkaiden ihmisoikeudet kun menevät kaiken muun edelle. Jokohan kohta kaivetaan esille se sisäministeriön suunnitelma, jossa kansalaisilta aletaan takavarikoida autoja ja asuntoja kunniavieraiden käyttöön?

Alkaa suututtaa kohta niin, ettei sanotuksi saa!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos taas Yrjölle ajankohtaisesta ja suoraan asiaan iskevästä kirjoituksesta. Mahtaakohan tämä Lena Näre olla jotain sukua Sari Näreelle, joka hänkin on näitä humanistisia tutkijoita? Vaikuttaisi ainakin molemmilla olevan samaa hiekkaa... no tiedät kyllä missä.

Terv.

-JT

Anonyymi kirjoitti...

Tämän blokin "suola" on kautta aikain ollut se, että nimimerkki Yrjö jaksaa edelleenkin seurata palautetta ja kommentoida sitä. Tämä on nähdäkseni erittäin harvinaista erilaisiin muihin somevaikuttajiin, tai kuten nykyään sanotaan: "influenssereihin" verrattuna. Toki Yrjön kauppaama "tuote" kestää sekin aikaa aivan toisella tavalla kuin noiden muotiblokkareiden..

Terv,

- JT

Ekku kirjoitti...

Kyllä jokaisen valtion ensisijainen velvollisuus on huolehtia omien kansalaistensa oikeuksista jeuksistaa hyvinvoinnista. Ei meillä ole ja tuskin tulee koskaan olemaankaan sellaista tilannetta, että koko maailma tunnustaa samaa moraalia ja käsitystä ihmisoikeuksista.

-TR- kirjoitti...

Tässä on kyse salaperäisestä Putinin laarista.

Nimittäin, aina kun asioita ei tehdä niinkuin tiedostavaisto haluaa niin silloin pelataan Putinin laariin.

Aina kun tapahtuu jotain mistä tiedostavaisto ei pidä niin Putinhan se siellä taustalla on ollut juonimassa.

Putin ja hänen laarinsa se vaan tätä maailmaa pyörittää ellei hyvät ihmiset toimi.

Strix Senex kirjoitti...

Viides kolonna on termi, jolla kutsutaan ryhmää, joka pyrkii heikentämään valtiota tai yhteiskuntaa sen sisältä käsin, yleensä vieraan valtion tai muun yhteiskuntaa horjuttamaan pyrkivän tahon hyväksi toimien. Viidennen kolonnan toiminta voi olla joko avointa tai salaista. Salassa toimineet joukot voivat tarvittaessa aktivoitua avustamaan ja tukemaan ulkoa tulevaa hyökkäystä. Se, että Venäjä on käyttänyt ja käyttää omien kansalaistensa tai muista maista värvättyjen henkilöiden soluttamista kohdemaihin tarkoituksena niiden turvallisuuden ja toimintakyvyn heikentämine on niin sitovasti todistettu, että kukaan, joka asioita vähänkään seuraa, ei voi olla siitä epätietoinen. Niinpä myöskin näiden ”asiantuntijoiden” täytyy tämä tietää. Kun he vastustavat sellaisia toimia, joita Suomi tarvitsee puolustautuakseen tätä solutus- ja häirintätoimintaa vastaan, motiiviksi ja selitykseksi ei enää riitä naiivi hyväuskoisuus. Kyllä tässä on kyse viidennen kolonnan aktivoitumisesta ja esiinmarssista.
Tiettyyn määrään aina pätee se ohje, että ei pidä selittää pahuudella sellaista asiaa, jonka voi selittää tyhmyydellä. Mutta kun tietty raja ylittyy eli vaadittava tyhmyyden määrä ei enää ole uskottavuuden eikä mahdollisuuksien rajoissa, jäljelle jää enää se pahuus. Ja tämä äärivasemmiston rynnäköinti viittaa vahvasti siihen, että siellä pelätään sitä, että suomalaiset havahtuvat puolustautumaan myös näitä hybridihyökkäyksiä vastaan ja siihen myös varustautumaan.
Jos lääkäri ryhtyy puhumaan sekavia, määräämään sopimattomia lääkkeitä ja puoskaroimaan, hän menettää lääkärinoikeutensa. Jos asianajaja menettelee epärehellisesti tai syyllistyy vakavaan rikokseen, hänet voidaan erottaa asianajajaliitosta, eikä hän enää saa käyttää sitä titteliä. Näiden ”asiantuntijoiden” kohdalla ei taida vastaavaa vaaraa olla olemassa.

Joppos123 kirjoitti...

Ennen rajojen sulkemista tänne ehti läpsytellä, lasten fillaria työntäen noin 1500 sotaa ja vainoa pakenevaa karvapersettä.
Nyt niistä on jo satoja hukassa. Ensimmäiset sotaa ja vainoa paenneet ressukat tekivät ehtivät tehdä rikoksia Suomessa alle 12 tunnin maassa olon jälkeen. Julkisuuteen ei ole tullut rikosten laatua.
Puolassa hädänalaiset ovat jo tappaneet yhden rajavartijan ja loukkaantuneita on varmasti vuosien saatossa ollut satoja.
Itse rinnastan ryssän hybridioperaation aseelliseen hyökkäykseen ja sillä vakavuudella siihen tulisi suhtautua.
Nuo ihmisoikeusperseilijät pitäisi ignoorata kokonaan ja sanoa julkisesti " turpa kiinni idiootit".
Mahtaa muuten psykoputella olla moskoviassa hauskaa seurata tyhmän tsuhnan mälväämistä yhden simppelin lain kanssa.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Kun joskus mietin, miten pitäisi Freudin psykoanalyyttinen ajattelu tiivistää yhteen lauseeseen, päädyin muotilemaan sen näin: "Freud oli se, joka näki pintaa syvemmälle."

Monet eivät tiedä tai ovat unohtaneet, että Freud oli koulutukseltaan luonnontiteilijä, lääkäri. Hän teki elämänsä suurimman möhläyksen yrittäessään soveltaa fysikan käsitteitä sielunelämän ilmiöiden kuvaamiseen. Mutta hänen ajattelussaan oli kova kestävä ydin, joka sitten jäljestä tulevien toimesta vakiintui syvyyspsykologiseksi koulukunnaksi.

Yksi kova tosiasia on juuri tuo: on nähtävä pintaa syvemmälle.

Ja siksi se antirasismistaan kuuluisaksi tullut aforistilääkäri, joka sanoi että kirurgin kannalta ihonvärillä ei ole mitään väliä -- ensmmäisestä viillosta alkaen kaikki mikä on ihon alla on samanlaista, osoitti tokaisullaan vain kaikille rasisteille tyypillisen typeryytensä. Ihminen on nimittäin olento, jolla ihon alla tai pääkopan sisällä ei ole välttämättä mitään samanlaista toisen kulttuuriperinteen ihmisen kanssa.

Aivokopan sisällä on suunnilleen sata miljardia neuronia, jotka orientoituvat yhteisön kulttuuriperimän mukaan ja luovat ihmiselle -- yhteisöeläimelle -- sosiaalisen ohjelmoinnin, jota tosin emme pinnalta katsoen juuri näe, mutta joka on sitäkin kovempi kognitiivinen tosiasia.

Vain rasistit katsovat pintaa -- ja oman tietämättömyytensä ja typeryytensä seurauksena heijastavat tämän ominaisuutensa niihin jotka joko tiedollisesti sivistyneempinä tai kokemuksen kautta ovat saaneet tuta siitä mitä "kulttuurit" tai "yhteisömoraali" merkitsevät.

Voiko ollakaan sen tietämättömämpää ihmistä kuin joku kokoomusnainen, joka todistelee rasistien kauheutta sillä "etteivät pienet lapset luonnostaan ole rasisteja"? Totta tosiaan, eivät ole, kuten eivät tosiasiassa olleet primitiiviset ihmisetkään, jotka oppivat pelkäämään alueelleensa tunkeutujia vasta katkerien kokemusten kautta.

Se on yksi oman aikamme mammuttimaisimmista ajatusharhoista, tuo, että maailman "kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia". Eivät ole. Eivätkä myöskään samanarvoisia, koska kukin kulttuuri on paras kulttuuri vain sen piiriin kuuluville ihmisille.

Ihmisyyden perusasiat ovat hukassa, koska niitä ei opeteta missään koulussamme. Akatemiat taitavat tänä päivänä olla kaikkein pinnallisimman ajattelun taannutuslaitoksia.



Nils- Aslak kirjoitti...

Ruotsissa demarit ja vihreät syyttävät nyt nykyistä hallitusta (ruotsidemokraatit) JÄRJETTÖMÄN maahanmuuton sallimisesta. Saman ne tekevät meilläkin sitten katastrofin toteuduttua. Aikoinaan Kuuba tyhjensi vankilat ja mielisairaalat (n. 50. 000 päätä) Floridaan lähteneisiin pakolaisveneisiin-

Anonyymi kirjoitti...

Löytyykö lista allekirjoittajista? Täällä itärajalla kiinnostaa tietää "kremlin kortit".

QroquiusKad kirjoitti...

Lista allekirjoittajista löytyy leipätekstissä linkatusta uutimesta, jos oikeasti kiinnostaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, vai meni 2015 muta/matuvyöryn kanssa hyvin. "I am 17, I can prove it." ja niinhän taisivat kaikki tulijat olla.
PM Sipilä kertoi aina olevansa shokissa, kun tulijoiden tekemiä raiskauksia, tappoja yms tuli julki. Shokissa aina oli.

Heikki kirjoitti...

Tämän kuplassa elävän hyvä yhteistyötä tekevä ystävä on toinen samassa kuplassa oleva Sari Näre. Uskossaan vahvoja.

Bogreol kirjoitti...

Uteliaisuuttani vilkaisin tutkijoiden listaa, ajattelin, ettei kai sentään yksikään historian tutkija ole eksynyt joukkoon, löytyi sieltä yksi sosiaalihistorian professori, Venäjän aate- ja kulttuurihistorian dosentti ja Pohjoismaiden historian dosentti, olisin ollut suuresti pettynyt, jos joku yleisen historian tutkija olisi allekirjoittanut. Mutta sosiologian professoreita ja tutkijoita oli useita (yhdeksän ellen väärin laskenut) ja kaikki naisia Vesa Puurosta lukuunottamatta. Mitä tästä pitäisi ajatella, naiset vai sosiologia perimmäisenä syynä. Olen aina ollut kiinnostunut historiasta, nimenomaan maailmanhistoriasta, suurista linjoista, ja minulle on kasvanut ymmärrys siitä, kuinka arvokas on länsimainen sivistys, kuinka islam sen pyyhkäisi Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta, kuinka korvaamatonta kehitykselle on länsimaissa vaalitut arvot, sananvapaus, yksilön oikeudet ja demokratia. Minä en usko relativistiseen kulttuurikäsitykseen. Massamaahanmuutto muuttaa maan, koska meidän on sopeuduttava heihin, ei heidän meihin. Tuon listan allekirjoittajien motiiveja kyseenalaistan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Rouva Anolle, JT:lle, Ekulle, TR:lle, Strix Senexille, Joppos123:lle, Seppo Oikkoselle, Nils-Aslakille, Ano2:lle, Qroquius Kadille, Ano3:lle, Heikille ja Bogreolille & kiitos kommenteistanne. En tiedä noiden ihmisten pohjimmaisia motiiveja. En oikein usko mihinkään tietoiseen viidenteen kolonnaankaan. Ehkä kyseessä on vain pitkän ajan kuluessa täysin lapasesta lähtenyt humanismi joka on noussut uskonnon tasolle.

Ja kiitos JT:lle kannustuksesta. Tässä blogissa on niin hyviä kommentoijia että heitä lukee mielellään.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttävä kiistely rajalaista sattui samaan saumaan kun eduskunta hyväksyi kaikessa hiljaisuudessa kesälomien keskellä DCA-sopimuksen. Kun taikuri tekee näyttäviä eleitä toisella kädellä, kannattaa silloin katsoa mitä se toinen käsi tekee.

Änymuumi 007 kirjoitti...

Suomen natopoikien ylipäällikkö vaihtuu ensi vuonna, taitaa tulla Trumpelstiltskin jota pelätään että ihan kauhea ihminen. Ei huolta, trumpseli on vankka mies, ärhentelee ettei Putleri olisi uskaltanut hyökätä Ukrainaan jos olisi itse ollut presidenttinä. Ja sitäpaitsi pitää kuria että 2% hurulaisten kansantuotteesta NATO-asioihin, jotta niin.
Muutenkin pätevä, Adelsonilta rahat.

Kuinka raja-asiat sitten hoidetaan uudessa komennossa, sitä saa arvailla. Huru-unioni pysynee samassa kurssissa kuin ennenkin mutta vaasintonista saattaa tulla uusia vaikutteita. Onhan trumpselilla edelliseltä kaudeltaan tunnettu saavutus panna raja-asiat järjestykseen. Amerikkalaiset rajavartijat kehuvat sitä; oli erilainen kuin nykyinen pieru-ukko.

Suomessakin saatetaan sitten terästyä niin että pannaan jopa länsirajalle esteitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Änymuumi 007:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kyllä tuolle rajalaille ihan oikea tarve oli. Ei sitä miksikään savuverhoksi ole tehty.

Änymuumi 007: Niin no, Trumphan oli aivan oikeassa. NATOn eurooppalainen siipi oli riisunut armeijansa luurangoiksi ja odotti että kyllä jenkit hoitaa homman jos tarvetta on. En sinänsä usko että jenkkipresidentin vaihtuminen vaikuttaa Suomen rajapolitiikkaan.

Anonyymi kirjoitti...

JT tuolla jo esittikin asian niin kuin se yleensä on, eli Yrjö antaa näillä kommentointiosiollaankin ns. kaikkien kukkien kukkia. Ja myös kommentoi niitä joitain yliampuvia tai, no jättää ne omaan arvottomaan arvoonsa. Saavathan jotkut sen pahan mielen silläkin purettua. Ja olen ollut huomaavinani etteivät täällä esiintyvät. ns vakikommentoijatkaa juurikaan eväänsä lotkauta näile muutamille provoille.
Eikä niitä ole juurikaan näkynyt, lienee että huomanneet turhaksi.
Tuo surettaa, tuo, että proffan blogin ovat hörhöt ottaneet maalikseen ja saaliikseen, yleensä hyvinkin asiapitoista juttua.
Vaan nyt kai tiedostovaisto voisi lyödä rintoihinsa ja sanoa: uskokaa ny perskele, näin on Näreet, kaksin kappalein. Sari ja Lena:))))
Huru-ukko

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä sille DCA-sopimukselle oli vielä suurempi tarve kuin rajalaille, joka on lähinnä kosmetiikkaa mutta silti hyvä olemassa mahdollisten parempien vallankäyttäjien työkaluksi.
Tärkeintä o0n, ettei Imperialistinen Roistovaltio Moskovia enää voi pitää Suomi-neitoa huoranaan, ja ne joille asiantila tuottaa kipua putler-reikiin voivat viedä ne reikänsä ryytimaahansa.
Se ei enää tule tänne.

Mitä Trumpiin tulee, nythän kiimakommunistit valehtelevat hänen erottavan USAn NATOsta pressaksi tultuaan:

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000010537694.html

Kiimakommunisteilla on varaa valehdella noin, koska suomalaiset eivät tiedä Trumpin pressakaudellaan päinvastoin lisänneen USAn läsnäoloa Euroopassa ja tekee sen taatusti uudestaan mikäli pressaksi pääsee.
Tärkeämpää on, että hän yhtä taatusti alkaa potkia Saksan valtakunnangangsteria ja Ranskan oidipaalia näiden putler-reikiin niin, että loppuu se löysäily NATOon osallistumisessa.

Mutta kiimakommunistien on pakko valehdella joka asiasta, ja kolmannen kerran valehdeltuaan ne alkavat uskoa omaan valeeseensa.
Kuten kokemusasiantuntija Aleksandr Solženitsyn asian sanoiksi puki:

"Me tiedämme heidän valehtelevan;
he tietävät valehtelevansa;
he tietävät, että me tiedämme heidän valehtelevan,
me tiedämme heidän tietävän, että me tiedämme heidän valehtelevan;
silti he valehtelevat."

Sitä tekee kiimakommunisti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Aika vähän tänne oikeastaan niitä provoilijoita tulee.

Qroquius Kad: Suomalaisen valtamedian Trump-viha on jo aikaa sitten muuttunut pakkomielteeksi. Sinänsä minä en ole tuosta DCA-sopimuksesta kovin innostunut mutta selväähän oli että kun NATO-baakkelsi päätettiin syödä, niin se piti syödä kokonaan.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

DCA-sopimuksen allekirjoittaminen oli tietysti aivan pakko, jos meinaa saada jenkkijoukkoja ja varastoja maahan. Jenkit eivät tule toiseen maahan ollakseen sen usein heidän kannaltaan hyvin erikoisen ja ehkä jopa polittiselle vaikutukselle alttiin oikeuslaitoksen alaisia. Muutenhan heidän joukkojaan voitaisiin painostaa poliittisten tuomarien ja epäselvän laindäännön avulla tai jopa tehdä sisäpolitiikkaa saattamalla mahdollisimman paljon jenkkejä mielikuvitusrikoksista oikeuteen ja panttivangeiksi paikallisiin vankiloihin. Varjopuolena tuossa on tietysti se että joissain tilanteissa jenkit voivat painaa villaisella omiensa todella tekemät rikokset. Japanissa on päästy kauhun tasapainoon paikallisen väestön mielenosoitusten ja jenkkien boikotoinnin avulla esim. yhteen aikaan liian yleisten raiskaustapausten osalta.

Joppos123 kirjoitti...

DCA sopimus on Suomen puolustuksen kannalta jopa merkityksellisempi kuin NATO:n liittyminen vaikka ilman jäsenyyttä ei olisi DCA mahdollinen.
Kun katsoo NATO:n jäseniä niin aika paskassa hapessa on valtaosa jäsenmaista, niin kalustollisesti kuin miesmäärältään.
Edelleen on jenkkien kannalta säälittävää, että satojen miljoonien kansan kaksi parasta ehdokasta maailman vaikutusvaltaisimpaan virkaan ovat täysin dementoitunut ja kuolemankankeutta lähestyvä Biden ja samaa kohti taapertava narsistinen mulkku.
DCA nostaa ryssän hyökkäyskynnystä Suomeen merkittävästi vaikka maahan ei jenkkien tai NATO:n pysyviä tukikohtia tulekkaan.

Joppos123 kirjoitti...

Sen verran vielä Ykä, että DCA sopparilla ei ole suoraan mitään tekemistä NATO: n kanssa vaikka jäsenyys helpottikin sen solmimista.
DCA on kahdenvälinen sopimus ja esmes Suomen sopimus on erilainen kuin Ruotsin solmima.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkahan nämä pikku-punikit-demarit selittäisivät lapsenlapsilleen "mutta, kun piti päästää ne rikolliset tänne, ryssällä oli oikeus koska ryssä halusi ja koska oma kansa ensin on väärin ajateltu"? Selittäkää joku miksi nuo eivät omaa kansaa halua suojella??

Vaikea ymmärtää, että yksikään tolkun ihminen äänestää demareita. Puheenjohtajana pullamössö ja huomaa-minut-oks-kynsilakka-nätisti-uniperikaupat-tuhonnut-tytteli.

Anonyymi kirjoitti...

Menee hieman asian ohi, mutta kylläpä laittoi taas kyrpiintymään liberialaisen oikeuden käynti, joka nyt oli ihan pakko järjestää hölmölässä. Kustannukset 5 miljoonaa sekä koppikorvaukset semmoiset miljoonan pyöristettynä. Näyttää olevan niin, että tänne tuodaan ja vapauttava päätös. Ja katsovat sen jälkeen naureskellen tilin saldoa. Näitähän on ollut jo useita. Prkl.

QroquiusKad kirjoitti...

Nämä eivät halua suojella omaa kansaa, koska eivät koe omaa kansaa arvokkaaksi vaan vihaavat sitä.

Nuo ovat internationalisteja ja eurofederalisteja, joiden isoäitien mielestä Suomi olisi ollut itsenäinen vasta neuvostotasavaltana ja näiden mielestä on itsenäinen vasta Euroopan Neuvostoliiton globlastina, ei edes eurostotasavaltana.
Lisäksi ne haluavat saada tyydyttää sokeaa, kyltymätöntä muslimikiimarakkauttaan täällä Suomessa suomalaisen miehen kustantamissa ilotaloissa sen sijaan, että matkustaisivat rakkaidensa luokse.

Siksi ne haluavat tuhota Suomen kansakunnan ja valtakunnan.
Sitä kiimakommunistit ovat yrittäneet tammikuusta 1918 asti ja ovat jo melkein päämäärässään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thorvald Eskilinpojalle, Joppos123:lle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Thorvald & Joppos123: Kiitos lisäyksistä.

Ano1: Demareiden äänestäjiä ihmettelen itsekin.

Ano2: Ja tuskin jää viimeiseksi.

Qroquius Kad: Puhut usein asiaa mutta menit sitten taas sinne jalkoväliin. Se kyllästyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli lukihäiriö. Eli siis tänne tuodaan niitä rikollisia muualta maailmasta, jonka jälkeen kaikki kustannukset jäävät meidän maksettaviksi. Minusta tuossa on kyse siitä, että rahaa saavat eri järjestöt, esim spr, sekä asianajajat sekä tulkit. Raivostuttavaa. Samaan aikaan on tullut selväksi, ettei pienituloisten/keskiluokan kannata käydä oikeutta, esim matun rasismista. Voitte käsittää sen miten haluatte.

QroquiusKad kirjoitti...

Jos ongelmasta ei saa puhua, siitä täytyy vaieta.

Anonyymi kirjoitti...

Koska pillusta tms kirjoittaminen on kielletty, ehdotan kirjastosta sivistyskielen kirjallisuutta. Sivistys on meiltä selvästi unohtunut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Käsitän sen varmaankin ihan samoin kuin sinä.

Qroquius Kad: Kyllä sinä saat puhua. Mutta minulla tietääkseni on oikeus kommentoida puheitasi.

Ano2: Ei se ole kielletty. Mutta sillä asioitten selittäminen on tympeää.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei kun olet aivan oikeassa.
Olin epäasiallinen.
Sellaisesta pitääkin huomauttaa, kun ei sitä itse välttämättä huomaa.