perjantai 27. syyskuuta 2024

VIHREÄT ALOITTEELLISINA

Vihreät ne tekevät kaikenlaisia aloitteita. Ne haluavat kehittää yhteiskuntaa. Omaan suuntaansa. Nyt on sitten tulossa aloite moniavioisuuden sallimisesta. Aloite on lähtöisin vihreistä nuorista ja peruste on seuraava:

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden aloitteen mukaan maailman muuttuessa myös käsitys rakkaudesta, ydinperheestä ja avioliitosta ovat muuttuneet.

Ehkä se on muuttunut vihreitten nuorien keskuudessa, tosin en usko että heistäkään kovin moni elää niissä polyamorisissa suhteissa. Ehkä ryhmäseksi on tutumpi, mene ja tiedä. Mutta kun konservatiiviseen ajatteluun kuuluu käsitys ydinperheestä niin tokihan se pitää saada muutetuksi.

Sinänsä on selvää että varsinaisesti ainoa porukka joka täällä elää moniavioisissa liitoissa ovat islamilaisia. Mutta uskon että kyseiset islamilaiset piirit eivät itse ole kovin innoissaan moniavioisuuden laillistamisesta. Kas onhan islamilaiselle jätkälle huomattavan edullista että hänen neljä vaimoaan elää virallisesti yksinhuoltajaäiteinä omissa kämpissään ja jokaiselle juoksee tuet erikseen.

No, ainakaan vihreät eivät nyt ole hallituksessa. Ainakaan vielä.


9 kommenttia:

Pauli Vahtera kirjoitti...

Kirjoitin 2012 kokemusasiantuntijana jutun moniavioisuudesta Iltalehteen. Koska juttu on ollut ajankohtainen vihreitten hörhöjen takia, julkaisin sen uudestaan omassa blogissani. Jutussa moniavioisuuden kokenut nainen kertoo perheensä kokemuksista. Aivan karmeaa.

Vihreillä oli jo silloin agendassa moniavioisuus, mutta sen todellisuudesta heillä ei ole mitään näkemystä.

https://www.vahtera.blog/post/moniavioisuus-olisi-hieno-asia-suomessakin-uusinta

Tapio Suhonen kirjoitti...

Kuvavalintasi on perin länsimainen, etten sanoisi eurooppalainen....?
Tuolla rohvessoorin palstalla on saman teeman pohdintaa: kysymys perin samankaltaisista asioista.
Politiikassa valehtelu arvotekijöiden kautta on periaate. Tätä teemaa hyväksikäyttää erityisesti vasem,,. eiku kommunistit ja vihreät.
Ville Niinistö paasaa iltasanomissa vihreiden tulevaisuudesta: "Vihreiden pitää kyetä ajattelemaan taas isosti". Mitä ihmettä! Eikös vihreiden performanssi eduskuntatalolla ollutkaan "isosti"-toimintaa?? Toki kylläkin yhteiskuntavastaista, sellaista.
Ville ei maininnut oman bändinsä toimista halaistua sanaa. Paasasi kylläkin rasismista, köyhien riistosta ja ympäristötuhoista.
Villen paskapuheet perussuomalaisista, ylilyönteineen on silkkaa rasismia ko. puoluetta kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmen homon avioliitto mahdollistuisi jos aloite toteutuisi: Pekka, Antonio ja Jeri. Polyamoriasta oli vanhalla kansalla selkeät määritelmät: mies oli huoripukki ja nainen vosu.

Antifilatelisti kirjoitti...

Sata vuotta naisten vapautusliikettä, ja ensin naiset keksivät on-line -prostituution ja sitten moniavioisuuden.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka nyt haluis monta anoppia ?

--jpt-

KKi kirjoitti...

No niin no. Osa aikaamme. Pikkuhiljaa se kulttuuri joka loi ns. länsimaisen sivistyksen, teollisuuteineen ja hyvinvointeineen jää historiaan. Tilalle tulee kovasti luonnonmukainen tapa elää. Elämäntapa jota tällä hetkellä edustaa enimmäkseen ählämit. Nuo nuorten älykkäiden naisten omarsharifit ruskeine silmineen. :D

Tämä on osaltaan osa maailman kulkua. Ns. länsimainen sivitys lienee olemaan vain lyhtaikainen episodi planeetan historiassa. Edessä on jälleen pimeät vuosisadat. Kunnes aikanaan taas tulee aika jolloin tiede voittaa uskomukset.

Nyt elämme erään aikakauden auringonlaskua. Länsimainen sivistys katoaa historiaan kuten Rooman valtakunta aikoinaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän virheät sutautuisi mun ajatukseen tuon moniavioisuuden suhteen? Eli jos mie perustaisin haaremin ossa olisi vaikka, sanotaan nyt että sata vaimoa? Kaikilla samat oikeudet ja velvollisuudet minua, haaremin HERRAA kohtaan:)))
Jotensakin tuntuu ettei menisi läpi virheiden ajatusmaailmassa. Eiku ajatuksettomassa piti sanoo.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pauli Vahteralle, Tapio Suhoselle, Anolle, Antifilatelistille, jpt:lle, KKi:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne. Tuo Antifilatelistin tiivistelmä ”Sata vuotta naisten vapautusliikettä, ja ensin naiset keksivät on-line -prostituution ja sitten moniavioisuuden” tiivistää kyllä aika paljon.

Catilina 🇷🇺 kirjoitti...

Mitä _havainnot_ kertovat? Haluavatko naiset mieluummin olla rokkitähden/jääkiekkosankarin tyttöystävä numero viisi, vai rillipää nörtin ainoa suuri rakkaus?