perjantai 31. heinäkuuta 2015

YHDESTOISTA YMMÄRRYSHARJOITUS

eli uusi uskonto ja kiveen hakattu hyvyyden määritelmä

Tämän Case Immosen myötä meilläkin on sitten päästy sille hysterian asteelle, johon on totuttu tuossa läntisessä naapurimaassamme. Sinänsä asia on edennyt tutun kaavan mukaan eli joku persu tai muu vastaava (esim Helena Eronen ja hihamerkit) sanoo tai kirjoittaa jotakin. Sitten etsitään jostain kivenkolosta sopivan oppiarvon omaava ns. arvovaltainen taho, joka pistää sekaan omiaan ja tulkitsee kirjoitetun kärpäsen herhiläiseksi. Ja sen jälkeen asia siirtyy mediamyllyyn, jolloin herhiläinenkin on jo muuttunut rynnäkkökoneeksi, joka pudottaa napalmia viattomien afrikkalaislasten päälle. Ja tämähän saadaankin sitten aikaan suvaitsevaa joukkorääkymistä, eikä rääkyjille ole mitään merkitystä sillä, mistä alun perin oli kysymys, sillä rääkymisestä ja siihen yhdistetyistä bailuista saa samanhenkisessä seurassa aikaan niin mahdottoman hyvät fiilarit.

Itselleni tästä tulee mieleen taas kerran kysymys miksi? Miksi pykätä pystyyn hysteria, miettimättä ollenkaan sitä, että onko tähän hysteriaan mitään aihetta ja onko tässä muutenkaan mitään järkeä? Miksei voisi miettiä sitä, voisiko hysterian kohteena oleva kansanjoukkojen omalla tuomiovallallaan kriminalisoima ihminen olla ehkä jopa oikeassa.

Miettiminen on tietenkin mahdotonta, sillä kyseinen henkilöhän on vääräuskoinen ja sitä myötä tietenkin tuomittava, eikä hänellä ole oikeutta puolustaa itseään.

On vaikeaa olla päätymättä siihen johtopäätökseen, että monikultturismi on maassamme (niin kuin monessa muussakin maassa) saavuttanut oikean uskonnon aseman. Uskonnon, joka sopii älyllisesti laiskoille ihmisille kuin nenä päähän. Itse asiassa se on jo populaarikulttuuria. Se on ominut itselleen määritelmän absoluuttisesta hyvyydestä, sen raamattuna toimii media, se ei hyväksy vääräuskoisia ja sen uskontunnustus menee näin:

Minä vaadin, että maahani tuodaan aina vain enemmän ulkomaalaisia ihmisiä. Erityisesti minä haluan, että maahani tuodaan etnisesti ja kulttuurillisesti omasta kansastani ja kulttuurista poikkeavia ihmisiä. Tänne on saatava lisää ulkomaalaisia sen vuoksi, että se on kyseenalaistamaton itseisarvo. Suhtautuminen tähän kysymykseen määrittelee sen, onko ihminen hyvä vai paha. Ja jos ihminen valitsee tässä pahan, ei hän ole enää ihminen ensinkään.

Se, että maahani tuodaan näitä ihmisiä, on osoitus hyvyydestä ja sen kannattaminen osaltani todistaa, että nimenomaan minä olen hyvä ihminen. Ja koska minä olen hyvä ihminen, minä voin tuntea sekä älyllistä että moraalista ylemmyyttä toisia, huonompia ihmisiä kohtaan ja ylemmyyteni tunnustetaan uskonveljieni ja –sisarieni keskuuudessa. Tämä on uskontoni suurin minulle antama lahja ja armo, sillä tiedän, että omilla henkilökohtaisilla kyvyilläni en tähän asemaan olisi koskaan päässyt. Nyt minun vain täytyy toistaa se, mitä minun halutaan toistavan. Se tekee minusta enemmän. Se tekee minusta viisaamman. Se tekee minusta paremman. Sillä kysehän on kuitenkin vain minusta ja egostani, joka on kyltymättömän nälkäinen.

Uskontoni antaa minulle myös mahdollisuuden tuntea kaunista ja puhdistavaa vihaa. Se antaa minulle mahdollisuuden vihata niitä, jotka eivät ole kanssani samaa mieltä. Se antaa minulle mahdollisuuden käyttäytyä öykkärimäisesti heitä kohtaan. Sillä minun vihani on oikeutettua vihaa. Vain oikeauskoisilla on oikeus vihaan.

Ja minä olen oikeauskoinen. Ja pidän totisesti huolen, että kaikki sen huomaavat.

Tämän uskonnon kannattajat eivät mieti sitä, mitä heidän monikulttuurisuutensa on saanut aikaiseksi. Sillä ei ole heille merkitystä, eikä se heitä kiinnosta. Heitä kiinnostaa vain se, että he voivat ruokkia omaa egoaan. Oikeauskoinen voi aina todeta, että kustannuksista puhuminen on epäinhimillistä. Oikeauskoiselle kysymys aukaistun piikin suuruudesta on ihmisoikeuksien vastaista, sillä se pitää sisällään oletuksen, että se piikki voisi tulla joskus täyteen. Hänen ihaileman monikulttuurisuuden aiheuttaman väkivallan olemassaolon hän voi yksinkertaisesti kieltää tai unohtaa. Tällaiselle uskovaiselle ainoa ongelma ja ainoa vihollinen on ihminen, joka ei jaa hänen muualta kopioimia ajatuksiaan. Sellaisen ihmisen kanssa ei tarvitse keskustella, vaan hänet voi demonisoida, ja mieluten tehdä demonisoinnin yhdessä kymmenen tuhannen muun uskovaisen kanssa. Joukkohartaudessa. Jossa musiikki raikaa, ja kaikki tuntevat yhdistävää oikeaoppista vihaa vihatessaan niitä, joita he väittävät vihaajiksi. Heidän ei tarvitse kysyä tai lukea, mitä nämä ihmiset oikeasti olivat mieltä, sillä he ovat lukeneet median raamattunsa ja sen totuus riittää heille.

Tämän uskonnon fanaattiset kannattajat eivät ole kiinnostuneet lähimmäisistä, jotka ovat oikeasti lähellä. Lähellä oleva lähimmäinen ei ole muodikasta. Sillä ei voi nostaa omaa egoaan. Nämä ihmiset eivät järjestä mielenosoitusta saarnaamansa monikultturismin vuoksi kuolleitten, pahoinpideltyjen ja raiskattujen ihmisten vuoksi. Heitä ei kiinnosta järjestää mielenosoitusta kusivaipoissa makaavan suomalaisvanhuksen vuoksi. Heitä ei kiinnosta järjestää väkivallan vastaista mielenosoitusta Muhoksella tapetun työntekijän vuoksi.

Mutta kun joku kirjoittaa, että hän ei hyväksy heidän uskontonsa mukaisten elätettäviksi saapuneiden ikonien jatkuvaa hankkimista Suomeen, he järjestävät mielenosoituksen. Totta kai he sen järjestävät. Koska kyseinen mies loukkaa heidän suurinta jumalaansa, eli heidän omaa egoansa. Heidän oikeuttaan tuomita ja tuntea älyllistä ylemmyyttä. Sitä älyllistä ylemmyyttä, joka ei vaadi ajattelua. Ja saahan siinä vielä aikaiseksi hyvät bileet.

Mietin vielä sitä, mitä olisi tapahtunut, jos kyseisessä mielenosoituksen, uskonnollisen hartauden ja bileitten sekoituksessa olisi juontaja taluttanut väkijoukon eteen tämän tietyn kyseisen miehen ja todennut: ”Tässä on teille Olli Immonen. Tehkää hänelle mitä haluatte”. Matias Turkkilankin puheen aikana poliisin JOUHA-yksikkö oli vahtaamassa Turkkilan turvallisuutta. Poliisikin oli huolissaan siitä, mitä oikeauskoiset saavat päähänsä32 kommenttia:

turbojuudas kirjoitti...

hieno kirjoitus ja tärkeästä aiheesta.
miten itselle tulikin koko härdellistä mieleen kyläläiset jotka kokoontuvat soihtujen ja talikoiden kanssa linnan porteille karkottamaan hirviön.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä,

Välillä tulee mieleen että mitä siellä Suomessa sotketaan juomaveteen. Tähänkin myrskyyn vesilasissa on koitettu täältä etäältä suhtautua viihteenä, mutta ei, ei sitten millään pysty. Onko se sitten oma impivaaralainen käsitys reiluudesta tai kohtuudesta joka moisen ketutuksen aiheuttaa, tiedä häntä.

Mikä siinä on että keskimääräistä sukankuluttajaa voidaan viedä näissä asioissa kuin litran mittaa - ei harrasteta minkäänlaista mediakritiikkiä. Tulee mieleen NL:n lopun ajat. Kun vihdoinkin oli saatu jalostettua täydellinen homo sovieticus niin järjestelmä romahti ympäriltä. ( miinus järjestelmän romahtaminen joka tosin häämöttää edessä )

Terveisin,
Tommi

Unknown kirjoitti...

Katselin eilen taas pitkästä aikaa jälkihippiajan klassikkoelokuvan Vanishing point vuodelta 1971. Siinä Kowalski-niminen kaveri saa poliisit peräänsä kaahatessaan Dodge Challegerilla läpi USA:n ja nousee Järjestelmän vastustamisen symboliksi, jos leffa ei ole Ykälle tuttu. Yht'äkkiä tajusin mikä nykymaailmassa on ongelmana: kuvitellaan, että on Järjestelmän vastustamista kannattaa monikultturismia ja vastustaa olematonta rasismia. Todellisuudessa kaikki nämä hyväuskoiset hölmöt toimivat Järjestelmän puolesta, koska Järjestelmä on löytänyt uudet keinot orjuuttaa ihmisiä. Erilaisten vähemmistöjen suosimisen myötä tasa-arvo on vain muisto, vapaus on kahlittu vapaudeksi esittää vain poliittisesti korrekteja mielipiteitä. Uskonto on korvattu mm. Ykän kuvaamalla monikultturismiuskolla. Immonen on Kowalski! Kaahaa karkuun Järjestelmää, olet meidän kaikkien toivon symboli.

Kiitos tästä blogista, en ole tainnut aiemmin kommentoida, mutta seuraan sitäkin tarkemmin.

Oinomaos kirjoitti...

Kiitos Ykä hyvästä kirjoituksesta.

Kannattaa ajatuksella lukea tämä Pravdan juttu "rauhan uskonnosta". Kirjoittajana taas Katja Kuokkanen, joka näyttää uskaltavan puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

Tekaistut Ricky Boy -jutut, kuten esimerkiksi tämänpäiväisessä Iltalehdessä oleva "Saaran" avautuminen (en linkkaa, koska ko. tarina on somalilaista tarinakerrontaa eli suomeksi sanottuna pelkkää paskaa) aiheuttavat varmasti Pekka ja susi -tilanteen. Eli kun jossain oikeasti käy niin, että han-suomalaiset ns. ojentavat varsinaisia, suuri yleisö vain haukottelee ja toteaa "ai jaa, vai näinkö taas muka kävi" ja siirtyy urheilu- tai sarjakuvasivulle.

Vaikka arvostankin Yleisradiota sen monipuolisen tarjonnan ansiosta, silti pakkasen puolelle menee koska siellä aivan liian usein ääneen pääsevät übermocuttajat, (ääri)vasemmistolaiset, antisemitistit ja koska Yleisradiokin harrastaa näitä *en Ricky Boy -valheita.

Sinä Ykä olet täällä blogosfäärissä saarnannut median edustajille rehellisyydestä ja puolueettomuudesta pitkään, monia vuosia. Eikö olekin niin, että tilanne huononee koko ajan? Ilahduttava poikkeus on Pravdan Katja Kuokkanen, toinen arvostamani toimittaja on Maikkarin Jarkko Sipilä. Muita ei just nyt tule mieleen.

Jatkakaamme me taistelua niillä aseilla, joita meillä on. Mukavaa kesää Ykälle ja muille "aseveljille"!

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Ykän linkissä kertoivat saaneensa paljon lahjoja.

Erittäin lainkuulijaisena kansanlaisena tietysti sitten täytin & lähentin tämän: https://www.vero.fi/fi-FI/Palaute/Ilmoita_veronkierrosta(35143)

Ihan vaan siltä varalta, että "unohtivat". :)

Pantalone kirjoitti...

Minusta tämä koko Immoskohu on jo menneen talven lumia. Punavihreän kuplan pikku nuijapäät loiskuttivat vain vettä lätäkössään ja punavihreälehdistö uutisoi asian ihmiskunnan historian muuttavana suurtekona. Ei se jos punavihreäkupla ajautuu aika ajoin hurmoksellisuuteen ole oikeastaan mikään merkittävä asia. Muuttuiko mikään sen johdosta, että kupla oli hurmoksessa P.Haaviston presidentinvaalikampanjasta?
Persut taisivat olla ainoat tästä jupakasta hyötyjät. Jos Suomen sisuun on tämän seurauksena tullut ennätysmäärä jäsenhakemuksia, niin loogista olisi, että myös persujen kannatus kasvaa. Yksi iso hyöty on tietysti myös se, että puolueessa omiaan selkään puukottelevat Juudakset ilmoittautuivat sievästi ja somasti puoluekokouksen kynnyksellä. Toivottavasti tällainen luotettavuuskysymys huomioidaan vastuupaikkoja jaettaessa.

Juha kirjoitti...

Kyseessähän on jalkapallofanien salajuoni Suomen pelitason parantamiseksi kansainväliselle tasolle. Hankitaan kansalaisiksi vetreämpää ainesta, joka on kiinnostunut syvästi jaliksesta ja luodaan lisäksi sellaiset sosiaaliekonomiset olosuhteet, että pallon potkiminen on se ainoa tapa, millä voi parantaa reilusti elämänsä tasoa.

Jalkapallokultti on varsin kansainväinen hurmosliike, joka herättää suuria yhteenkuuluvuuden tunteita massoissa ja aikaansaa isoja bileitä!

Tai ei ehkä sittenkään?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Turbojuudakselle, Tommille, Kalle Laurille, Oinomaokselle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Pantalonelle ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Turbojuudas: Kiitokset. Vähän sama mielikuva minullakin, tosin hirviön sijasta touhu muistuttaa niitä noidan polttajaisia.

Tommi: Fluoriahan siihen aikanaan sotkettiin, mutta olisko varsinkin Helsingissä lorahtanut jotain vahvempaakin sekaan. Vertauksesi on hyvä, täälläkin ihminen yritetään muokata sellaiseksi, että se miellyttää järjestelmää, mutta ihmisen oma tahto tuppaa olemaan varsin vahva. Niin se oli Rauhanvaltiossa ja niin se on täälläkin.

Kalle Lauri: Tervetuloa kommentoimaan. Olet tuossa varmasti pitkälle oikeassa. Se, kuinka suuri osa tästä kaikesta on sitten puhdasta egotrippailua on oma kysymyksensä, mutta siihen minulla ei ole vastausta.

Oinomaos: Kiitokset sinullekin. Nyt kun mietin, niin nimenomaan median osalta tilanne näyttää pahenevan koko ajan. Lisäisin noihin nimiin Ulla Appelsinin Iltasanomista mutta hänkään ei ole mielestäni ollut aikoihin esillä.

VNV: Haistan lööpin ”Rasistit tekee jäynää. Epiä!”

Pantalone: Ei se ole menneen kesän lumia ennen kuin nähdään lopullisesti mikä on perussuomalaisten kanta puolueena tähän tapaukseen (tai siis ”tapaukseen”). Mutta sinänsä näytelmä on itsessään vastenmielinen ja kertoo tietystä sairaudestta maassamme.

Juha: Sitä jalkapalloahan mainostetaan kotouttamisratkaisuna noin joka toinen päivä. alkaa sen myötä vituttaa koko laji. Taidan alkaa seuraamaan rugbyä. Tai sitten sitä kabaddia, jonka löysin yhdestä Jaska Brownin jutusta.

korpisoturi kirjoitti...

Tv-ruutu on välittäny sellasta näkyä, kun roikaleet yrittää väkisin työntyä tunnelin kautta kulkevien rekkojen kyydissä brittien kiusaksi.

Ja tämä roikaleiden määrä ei tule loppumaan. Maailman väkiluku on 7,2 milj. ja nousee vuosisadan loppuun 11,3 milj. Afrikassa kaksinkertaistuu. Joten nykyinen tunku on vaan alkusoittoa.

Sanoko se Abu-Hanna, että valta, maa ja omaisuus tullaan jakamaan uudestaan. Elikkä tämä maa ja Eurooppa tullaan ryöstämään ja alistamaan. Siinä tunkeutujia auttaa kotimainen vihreä mamutuskolonna. Näin tulee käymään, ellei jokin ihme pelastus tule.

Anonyymi kirjoitti...

Voiman pimeän puolella olevana seuraava varmaan on ihan tuttua kauraa mutta linkitän kuitenkin, jos vaikka jotain kiinnostais:

https://www.youtube.com/watch?v=vKzkuQyexZc

Kyllä se siltä näyttää, että länsimainen media ja älymystö on ohjelmoinut itsensä toimimaan täysin OIC:n ja Muslim brotherhoodin agendan mukaan. Useful idiots, anyone? OIC:n 10-vuotissuunnitelman mukaan yksi tavoitteista on: "Endeavor to have the United Nations adopt an international resolution to counter Islamophobia, and call upon all States to enact laws to counter it, including deterrent punishments."

Suunnitelma näyttää etenevän kuin juna, kiitos vasemmiston. Hyvä pojat ja tytöt!


Anonyymi kirjoitti...

Kun luin ja katselin noita uutisia siitä miten tuhannet "siirtolaiset" yrittävät väkisin tunkeutua rekkoihin ja kanaalin tunneliin, niin pisti silmään se miten media korostaa näiden epätoivoisuutta. Hetkinen, hehän ovat Ranskassa.... miten he siellä voivat olla epätoivoisia, hehän yrittävät siirtyä Euroopan sisällä maasta toiseen, hehän ovat turvassa vainolta jo ollessaan Ranskassa, eihän siellä ole syytä epätoivoon? Ranskahan ottaa vastaan näitä uusiakin taakanjako siirtolaisia, kuten olemme saaneet lukea, miten Eurooppa päästää heidät maahan jossa jo entisetkin tulijat ovat epätoivoisia ja pyrkivät henkensä uhalla toiseen maahan?

Vai olisiko tässä pyrkimisessä jokin muu kyseessä kuin epätoivo? runsaammat lihapadat?

Anonyymi kirjoitti...

Aika maino analyysi monikultturistin ajattelusta. Tuo uskontunnustus varsinkin voi osua hyvinkin kohdalleen - vaikka asiasta kysyttäessä, olen varma, ettei ensimmäinenkään uskossaan puhdas moku-fanaatikko kykenisi asiaa noin selkeästi ja analyyttisesti ilmaisemaan.
Minutkin kutsuttiin mukaan tuohon tapahtumaan(!), kieltäydyin kohteliaasti kunniasta ja ilmoitin kiertäväni Kampin seudun kaukaa… Juttua vain tahallisen etäisesti seuranneena, mielikuvani siitä ovat vaihdelleet tosielämän zombie-walkin, ”Gather your pitchforks and torches!”-tyylisten noidanpolttajaisten ja Ranskan Terrorin aikaisten giljotiininympärysbileiden combona. Jotenkin hämmentävää minulle edelleen on se, että kutsun esittäjä on henkilö, jota pidän hyvinkin fiksuna, maailmaa nähneenä ja loogisesti ajattelevana ihmisenä.

Se, että mokoma tapahtuma saatiin pystyyn muutamassa päivässä, kertoo jonkin sortin masinoinnista - ainakin siitä, että lupien, ym. viranomaisasioiden kanssa homma on hoitunut ilman odotusaikoja ja läpihuutojuttuna.
Toinen asia on tuo perin näyttävä monsu-galleria, joka tapahtumaan oli saatu manattua paikalle: kuuminta hottia olevat vinkulelut Maryam ja Özan, elitistiset kommunistimuusikot Vilkkumaa & Pailface ja balrog-tason monsut Tuomioja, Arhinmäki, Biaudet ja Askola… brrrr…. jo yksikin noista olisi riittänyt pitämään minut loitolla !

Täytyy vielä vähän jaaritella tuosta Askolasta:
Tätihän on ihan virallisesti sertifioitu papitar - mutta minkä uskonnon? Hän toimii aktiivisesti kaikkien muiden uskonnollisten entiteettien PAITSI kristillisen kirkon etujen mukaisesti. Varmaan kaikki muistavat, kuinka jo useampi vuosi sitten ko. piispatar sai orkut päästessään verhon takaa katselemaan, kuinka muhamettilaiset pyllistelivät kohti mekkaa - tämän jälkeen hän on ponnistellut jotta luterilaisia kirkkoja, tai niiden tiloja, voitaisiin muuttaa pakanauskonnon palvontapaikoiksi. Ymmärtääkseni hän on myös kovasti mukana ttässä suurmoskeija Helsinkiin-hankkeessa.
Väkisin nousee muutamia kysymyksiä mieleen:
-Onko Askola todellisuudessa muhamettilainen?
-Voiko muhamettilaiseksi teoillaan tunnustautuva henkilö toimia Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virassa - vieläpä korkeassa johtotehtävässä?.
Kun oikein asiaa mietin, niin en saanut päähäni ensimmäistäkään asiaa tai tapahtumaa, jonka yhteydessä Askola EI olisi toiminut kristinuskoa jollain tapaa vahingoittaen. Jopa kirjamessujen mainoksessa piispatar sai plöräytettyä: ”IRJA TYKKÄÄ SADUISTA!”
…Niin tai näin, Askola on perin hämmentävä olento tosielämän syövereistä…

Pahoittelen pitkää viestiä, mutta fakta on: Tällä viikolla minun uskoni ja luottamukseni suomalaiseen maalaisjärkeen ja kykyyn rationaaliseen ajatteluun sai aikamoisen kolauksen…

Terkut & kiitos mahtavasta blogistasi,
Riku Raunioilla

ps. voi olla, että tämä on jo postattu tänne, mutta jos ei, niin tässäpä oivaa iltalukemista:
http://vanhavittuilee.omasivu.fi/40/monikulttuurisuuden-paradoksi/

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Ykän kirjoituksesta.

Immosen kohuviesti ei saanut sympatioitani. Tutustuttuani hänen kirjoituksiinsa Suomen Sisun sivuilla ja haastatteluun Suomen Uutisissa ( 29.7 ) totean, että hän on mielestäni kansallismielisesti ajatteleva fiksu mies ja aika rohkeakin sellainen. Kiehtovaa, että maahanmuuttajuus koskettaa häntä niin henkilökohtaisesti ja kuitenkin hän suhtautuu maahanmuuttoon/monikulttuurisuuteen hyvin kielteisesti. Uskon, että sellaisesta ristiriitaisuudesta kumpuaa paljon hedelmällistä pohdintaa näissä kysymyksissä. Aion seurata sitä jatkossakin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3180723/Now-s-batons-teargas-battle-Calais-French-police-finally-action-chaotic-port-migrants-continue-try-storm-Channel-Tunnel-fourth-night.html

Tuossa niitä roikaleita ja gutaleita sitten on...
Pitääkö tilanteen mennä tuolle asteelle täälläkin ennenkuin
ihmiset herävät koomastaan.
Mitäs veikkaatte tapahtuvan kun tulee syksy ja kylmänkosteat kelit.
Gutaleelle tulee vilu teltassa ja lämpimään pitäisi päästä...
Veikkaan, että edessä on ennennäkemättömät mellakat, kenties pahempaakin...

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

Kieltämättä tuo "spontaani mielenosoitus" oli jo kuin jokin Orwellin "kahden minuutin viha". Ja eikös kyseinen kirjailija aikanaan määritellyt myös jotakin sen suuntaista, että "yleisen petoksen aikoina totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko"... No eipä tuohon juuri lisättävää.

Mutta joo. Tuon mielenilmauksen (joka oli luonteeltaan jo puolittain festivaalimainen kaikkine spektaakkeleineen) väitettyyn spontaanisuuteen uskokoon kuka haluaa.

Olen itsekin nimittäin ollut sen verran useaa ulkoilmatapahtumaa järjestämässä, jopa ihan päävetovastuullisenakin, että väittäisin asian tästäkin puolesta edes jotain ymmärtäväni. Pointti on siinä, että eipä tarvi olla kummoisetkaan kekkerit kyseessä, niin kyllä niiden kokoon keitteleminen vaan pirunmoisen työn vaatii, ja hommat on pakko aloittaa jo useaa viikkoa ellei kuukautta etukäteen, mikäli mielii tehdä edes jotenkuten kelvollista. Ja vähänkin isomman tapahtuman järjesteleminen (alustava työ suunnittelukokouksineen, budjetointi, tilojen/alueen varaaminen, mahdollinen viranomaisyhteistyö, tehtävienjako, esiintyjien varaaminen, ohjelman laatiminen aikatauluineen, roudaamisen sun muiden käytännön järjestelyjen vaatima logistiikka + sen varmistaminen, että hommat sitten toimivat H-hetkellä tip top, unohtamatta tietenkään aina niin tärkeitä varasuunnitelmia, joita sitten tarvitaan, mikäli hommat ns. kusee, kuten kaikissa vähänkin isommissa hankkeissa ainakin joiltakin osin pakosta tuppaa käymään, ym, ym, ym.) vaatii työtä, työtä ja työtä + resursseja ja aikaa jo siinä määrin, että sen puolen asiasta voi ymmärtää täysin vain tällaisia tehtäviä itsekin hoitamassa ollut.

Joten merkillisen nopeastipa tuo "spontaani" mielenilmaus aina korkean tason esiintyjiään myöten aikaiseksi saatiin, eipä tuohon paria päivää kauemmin mennyt... Kukapa lie sitten on taustalla langoista nykimässä, mutta rahaa ja ammattitaitoa varmuudella näyttäisi taustajoukoista löytyvän. Varsinkin kun kaikenkarvaisten anarkomarkojen ja muiden rähisijöiden tosiasiallisesta organisointikyvystä ei liene kenelläkään täysijärkisellä suurtakaan epäilystä. Aikaa ja jazztupakkia nuo "rapalamannekiinit" saisivat varmana kulutettua vaikka määrättömiin, mutta muutoin ei taitaisi syntyä takkia eikä lapasta...

Elikkä se miljoonan ruplan kysymys kuuluukin, millekä sylttytehtaalle nämä tämänkertaiset jäljet johtavat...

-G-mies-

(Lisäys: Pistin tämän jo eilen Vihavaisen blogiin, mutta sopinee peruspointtien osalta tähänkin tälleen, joten en käynyt isommasti muokkaamaan. Tuon kirjoituksesi lopussa olleen linkin perusteella ainakin osa epäilyksistäni on ollut sikäli oikeansuuntaisia, että tapahtumajärjestämisen ammattimanagerithan siellä ovat asialla olleet, sillä kuten sanottua, tuosta makkaratukkajengin tosiasiallisesta järjestelykyvystä ei liene kenelläkään (heitä itseään tietysti lukuun ottamatta) ole sen suurempia illuusioita. Todennäköisesti siis ko. tapahtuma onkin jo hyvän aikaa sitten etukäteen suunniteltu, ja on vain odotettu sopivaa tilaisuutta sen järjestämiseen, johon tämä viimeisin "mätäkuun causti" sitten antoikin tuon kauan kaivatun tilaisuuden.)

thule kirjoitti...

Mainio kiteytys taas. Tämä järjetön uskonnollinen raivo ja lynch mob -mentaliteetti minuakin hirvittää. Kansa vaatii tosissaan kaduilla totalitarismia aitoon Neuvostoliiton tai DDR:n tapaan.

Minkäänlaista yritystä aitoon dialogiin ei missään tapauksessa sallita. Edes kaikkein diplomaattisimmat ja jonkinlaista asian ymmärrystä hakevat käsitteiden määrittelyyn, selventämiseen ja keskustelun avaamiseen tähtäävät kommentit törmäävät välittömästi leimakirveen heiluttajiin. "Olet joko hyvä tai paha. Ei rasistien kanssa voi keskustella!"

Anonyymi kirjoitti...

Olisipa hienoa jos YLEssä esitettäisiin esim. tämä Ykän kolumni vaikka ykkösaamun päätteeksi.

Tähän mennessä vain Jarmo Mäkelän Venäjän verkossa on ollut kuuntelukelpoista.

Onko YLEn hallintoneuvosto aivan munaton?

Tässä tapauksessa Immonen YLE oli valjastanut koko 3200 hengen ja 500 miljoonan resurssinsa jokaista maakuntaradioiden viimeistä toimittajaa myöten monikulttuurisuus agendalleen.

Anonyymi kirjoitti...

Jippii,
siis oikeasti:Hesari ja IL myöntää,että shiiat ja sunnit tappelevat jo Suomessakin-mutta miten ongelmaan tullaan puuttumaan?Veikkaan kahta vaihtoehtoa:
1-Ei tarvitse puuttua,koska monikulttuurista tulee myös konflikteja,mikä on pieni hinta sen tuomasta rikkaudesta ja etnisestä värinästä.
2-Ongelma korjaantuu ottamalla lisää muslimimaahantunkeutujia,ja tasapuolisesti kumpiakin päälahkoja,jottei shiiat tunne oloaan sorretuksi.Tähän liittyen otetaan ministeritasolta yhteyttä Iranin hallitukseen,josko se voisi osarahoittaa Helsinkiin shiialaisen suurmoskeijan,mielellään yhtä suuri,kuin sunnimoskeijakin.Piispa Askola voisi ehdottaa esim.Tuomiokirkon purkua ja tontin lahjoittamista uskontojen välisen veljeyden nimissä jommallekummalle moskeijalle.Toisen voisi sitten rakentaa Uspenskin katedraalin tilalle,alueen voisi pakkolunastaa ahdasmielisiltä ortodokseilta,nehän ei hyväksy naispappejakaan,ja lahjoittaa rauhanuskonnon käyttöön.
Todellisuus tulee olemaan yhdistelmä näistä vaihtoehdoista,eli ensin vaihtoehto 1,ja kun värinä ylittää uutiskynnyksen joka päivä ja ihmisten pinna osoittaa katkeamisen merkkejä,siirrytään vaihtoehtoon 2-eli muslimi voittaa aina.
Suvakeille tämäkin kääntyy ihkuksi:kunhan tulee ruumiita ryhmien yhteenotoista,niin joku persu tekee eduskuntakyselyn muslimimaahanoton jörjettömyydestä ja vot:mielenosoitusta ja mielensäpahoitusbailaamista pukkaa,ja sehän kelpaa vihervassareille!
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Apurahan haave vallan, maan ja omaisuuden uudelleenjaosta on se mitä kommunistit haluavat. Kommunistit haluavat takavarikoida yksityisomaisuuden ja jakaa sen uudelleen. Kenen kesken? Kaverit jakavat saaliin keskenään.

OIC:n ja Muslimiveljeskunnan rooli on nostettava pöydälle niin että kaikki huomaavat mikä on niiden suunnitelma ja miten ne toteuttavat sitä.

Castor kirjoitti...

En oikein enää jaksaisi kuulla mitään Immosesta. Soinin tulisi ulkoministerinä huolehtia Suomen kansalaisten ja yritysten eduista, mutta näissä Yhdysvaltain boikottiasioissa Soini on paljastanut juuri sen äärimmäisen kyvyttömyyden jota osasin häneltä odottaa. Soinin mielestä maassa tulisi olla maan tavalla, mutta "Amerikka noudattaa Amerikan lakeja"! En tiennytkään että niitä tulee noudattaa Suomessa. Vai Suomi nousuun! Ihmetelkää uutisia...Nyt ajetaan viimeisetkin yritykset ulos suomesta, nimittäin pankkeja löytyy myös sellaisista maista, joihin läskipäiden käsi ei ulotu, onneksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tämän hässäkin jälkeen on tullut Immoselta, Turkkilalta ja Wille Rydmannilta erittäin fiksuja kannanottoja monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta. He kertovat perusteltuja mielipiteitä, argumentoivat ja esittävät juuri sitä pohdintaa mitä tässä keskustelussa tarvitaan. Tehkää ystävällisesti valtamedia ja kolumnistit perässä, olkaa hyvät. Sillä ei ole mulle väliä onko joku nuiva tai suvakki, koko kysymys on niin paljon laajempi kuin joko puolesta tai vastaan - joko maahanmuuttoa kaikille tai sitten ei kellekään ja rajat kiinni. Asia on niin laaja, että se vaatii kaikkien suomalaisten mielipidettä ja ajattelua tulevaisuuden Suomen(kin) parhaaksi.

Yhdessä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Korpisoturille, Ano1:lle, Ano2:lle, Rikulle Raunioilla, Ano3:lle, Ink Visitorille, G-miehelle, Thulelle, Ano4:lle, Veskulle, Vieraalle, Castorille ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne.

Korpisoturi, Ano2 ja Ink Visitor: Tuosta Ink Visitorin linkittämästä jutusta käy hyvin ilmi tilanne Calaisissa. Ano2:n herättämä kysymys on hyvin aiheellinen. Perkelettäkö ne siellä riekkuvat, kun hengenvaaraa ei ole. Ja kovasti vähissä on tuossakin porukassa ne naiset ja lapset. Kun touhua katsoo, niin voi ajatella, että santarmeilla alkaa jossain vaiheessa liipasinsormi syyhytä.

Ano1 ja Vieras: OIC:n toimintaa voisi verrata siihen, että Natsi-Saksa olisi aikanaan vaatinut natsismin arvostelun kieltämistä ja kriminalisoimista.

Riku Raunioilla ja Vesku: Tuota Irja Askolaa voisi sanoa tämän pohjoismaisen lälly-yhteiskunnan ihmisjalostuksen lopputuotteeksi. Hyödyllinen idiootti, joka saa ne entiset Neuvostoliittoa puolustaneet hyödylliset idiootit näyttämään järkeviltä. Ja tosiaan, jos sunnalaiset ja shiialaiset alkavat lahtaamaan täälläkin toisiaan, niin mediamme kysyy että minkä me suomalaiset teimme väärin. No, minä osaan vastata. Me laskettiin ne maahan.

Ano3: Kannattaa jatkaa seuraamista ja keskittyä valtamedian ulkopuoliseen materiaaliin.

G-mies: Kahden minuutin viha tuli minullekin mieleen. Minulla ei ole kokemusta tuon kaltaisten tapahtumien järjestämisestä, mutta kieltämättä tuon kokoluokan tapahtuma väsättiin kasaan melko nopeasti.

Thule: Sinänsä tuo riekkuva porukka ei edusta koko kansaa, vaan se koostuu ihmisistä, jotka tykkäävät muutenkin olla esillä julkisesti. Tavalliset ihmiset pitävät mielenosoituksia jokseenkin höhlän hommana. Mutta tällä riekkujasakilla on media takanaan likimain sataprosenttisesti.

Ano4: Joo, siinä on taas verovarat rakentavassa käytössä.

Castor: Kyllä. Jos rupeaisi laskemaan palstametrejä viimeisen viikon ajalta, että paljonko on mediassa kirjoitettu Immosesta ja paljonko vientiteollisuuden ongelmista, niin kuinkahan hänessä kävisi?

Ano5: Valtamedia ja kolumnistit eivät sitä tee perässä, sillä kasvojen menettämisen pelko on aivan liian suuri. Siispä valtamedia keksii jatkossakin demonit omassa päässään ja hyökkää niitä vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Ykä,
Kiitos vastauksesta.

Todella hyviä kirjoituksia on tosiaan valtamedian(kin) ulkopuolella.

Mielestäni monikulttuurisuudesta ja maahanmuutosta puhuttaessa puhutaan niin isoista asioista kuten maailmanpolitiikka, maailman historia, uskontojen historia jne, että suomalaisen valtamedian mahdollinen "kasvojen menetys" olisi suorastaan mitätön ja tarpeellinen hinta tämän maan hyväksi. Se olisi sankarillista. Uskon myös että suomalaiset ovat niin fiksuja (valtamediakin), etteivät uhraa monipuolista ja kriittistä ajattelua mokaamisen pelossa. Minusta mielipiteiden muuttaminen ja kyseenalaistaminen tai asioiden monipuolinen tarkastelu eivät ole merkki kasvojen menettämisestä vaan kertovat kehityksestä ja kasvusta, yrityksestä ja erehdyksestä, onnistumisesta ja epäonnistumisesta. Ja ne kuuluvat jokaisen ihmisen elämään. Ne ovat osa inhimillistä kasvua niin yksilötasolla kuin yhteiskunnallisestikin. Toisin sanoen, olen hivenen toiveikkaammalla linjalla asian suhteen.

Anonyymi kirjoitti...


Median toiminnassa ei ole järkeä. En olekaan kovin innokkaasti tilannut mitään.

Mitään ei muuten selitetä mitä tarkoittaa monikulttuurisuus. Menee ajatukset sekaisin. Tälläisiä ajatuksia sitten kirjoittaa.

Tuli tälläistä mieleen, onko silloin monikulttuurin ulkopuolella jos ei ole maahanmuuttajien kanssa missään tekemisissä. Uskoisin Suomessa olevan tälläisiä henkilöitä.

Omalta kohdalta monikulttuuri toimii näin, joskus olen käynyt kiinalaisessa ravintolassa mikä on ihan hieno paikka. Monikulttuurista ruokaa, mutta ei sitä riisiä joka päivä syö.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Olet tietysti osaltasi oikeassa, kyse on paljon suuremmasta asiasta kuin oman lehdistömme kasvojen menetyksestä, mutta en valitettavasti jaa optimismiasi. Valtamediamme on sen verran betonoinut näkemyksensä. Jos narukerää alkaisi purkamaan, niin se voisi tapahtua esmes siten, että joku eläkkeelle jäänyt lehden päätoimittaja, jolla ei olisi enää pelkoa uran loppumisesta toteaisi, että ”tein näin, kun en muutakaan uskaltanut”. Mutta näkisin, että valtamedia katsoo inhimillisen kasvun tarkoittavan sitä, että ihmiset luopuvat asioitten kyseenalaistamisesta ja omaksuvat heille syötetyn näkemyksen. Ruotsissahan tilanne on vielä astetta hurjempi, mutta kyseinen episodi saavutti ensimmäisen kerran jotain ”ruotsalaista”.

Ano2: Joo. Tuo kiinalainen ravintola, italialainen pizza yms. on kulttuurivaihtoa ja kaupankäyntiä. Sellaista, mitä on harjoitettu iät ja ajat, eikä kai kenelläkään ole mitään sitä vastaan. Mutta nykyinen käsitys monikulttuurisuudesta sisältää ulkomaalaisväestön kasvattamisen vain sillä perusteella että ulkomaalaisväestöä on kasvatettava.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Ykä vastauksesta. Narukerän purkaminen voisi tapahtua mainitsemallasi tavalla. Itse huomasin HS:n Juha Akkasen kirjoituksessa eilen/toissapäivänä lauseita että mediakohussa mentiin liian pitkälle. En nyt valitettavasti saa linkitettyä tekstiä. Valtamedia seuraa vahvasti sen ulkopuolista kirjoittelua, kuten tuleekin. Asioita on katsottava erittäin laajasti ja pohdittava itsenäisesti ja yhdessä. Ruotsissa toisiin asioihin liittyen uutisoitiin viime vuonna SVT:n julkisesta anteeksipyynnöstä jonkun keissin yheydessä. Ihmeiden aika ei ole ohi. Suomen kohdalla olen paljon toiveikkaampi kuin Ruotsin. Valtamediankin uskon olevan pohjimmiltaan niin kansallismielistä että jos se kokee jonkun aatteen uhkaavan maamme pyhiä arvoja, se ei todellakaan jätä reagoimatta asiaan eikä "emmi puoltansa" tarpeen niin vaatiessa. Uskon, että se on oppinut vanhoista virheistä jotain. Ehkä tämä on naiivia, mutta uskon suomalaisuuteen ja Suomeen.

Anonyymi kirjoitti...

Ano, samat fiilikset kiinalaisesta raflasta, hyvää safkaa, muttei niin usein tule käytyä. Mutta auta armias, jos he alkaisi vaatia siitä Suomen virallista koulusafkaa tai jotain muuta ihan hassua, tai vaikka erityisiä kouluja kiinalaislapsille missä vaadittaisiin koko yhteiskuntaa syömään riisiä aamusta iltaan. Tietenkään näin ei onneksi ole vaan kiinalaisravintolat palvelevat ystävällisesti osana maamme kulinaristista tarjontaa.
Xie xie! ( kiitos mandariinikiinaksi )

Anonyymi kirjoitti...

Ykän kirjoitus meni taas suoraan häränsilmään!

Itsekin olen aika pessimistinen tulevaisuuden suhteen. Kertoisiko joku viisaampi minulle tässä kohta puolen miljoonan työttömän maassa, mihin me nykyisenkaltaista maahanmuuttoa tarvitaan? Vaihtotase on aika huono, jos hyvin koulutettujen nuorten pois muuttaessa tilalle tulee kouluttamatonta väkeä Afrikasta. Mitä he tulevat tänne tekemään?

Yleensä vielä oikeiden pakolaisten kohdalla tilanne on se, että kun olot rauhoittuvat, he lähtevät takaisin kotimaihinsa. Mitä arvelet, lähtevätkö esimerkiksi somalit täältä koskaan, vaikka lomailu kotimaassa on täysin turvallista? Onhan nyt jo heinäkuun alussa hyväksytty Petteri Orpon allekirjoituksella asetus, jolla annetaan vapaaehtoiselle lähtijälle mukaan varsin sievoinen rahasumma, jos otetaan huomioon, millainen raha se siellä kotimaassa on. Isä, äiti ja kahdeksan lasta saavat 9000 euroa; sillä elää aika leveästi Somaliassa, jossa BKT on per nenä alle 600 euroa. Onkohan mitenkään edes varmistettu sitä, että kun rahat loppuvat, sama perhe on täällä uudestaan ja ehkä vieläkin runsaslukusempana?

Youtubesta löytyy paljon videoita, joista näkee, että valtaosa Välimeren yli tulijoista on vikkeläliikkeisiä nuoria miehiä, ei niitä kaikkein heikoimmassa ja haavoittumammassa asemassa olevia, kuten meillä kyynel silmäkulmassa esitetään. Mielenkiinnolla seuraan tilannetta Calaisissa; nythän EU:n on pakko tehdä jotakin, kun isot jäsenmaat Englanti ja Ranska ovat tukkanuottasilla keskenään ja vuosi on kiertymässä syksyn puolelle. Kohta räjähtää, ellei mitään tehdä. Teltoissa voi tulla kylmä ja sytytyslanka ruutitynyriin on jo pantu palamaan.

Rouva Ano
Anonyymi kirjoitti...

Mediayhtiöt menevät mieluummin konkkaan kuin suostuisi julkaisemaan nuivia uutisia ja ottaisi töihin nuivia toimittajia.

Jalkapallossa pärjättiin impivaara-aikana jossain mielessä paremmin kuin nyt. Pisteiden perusteella maajoukkue oli lähellä päästä 1980 EM-kisoihin ja 1986 MM-kisoihin. Lahden Kuusysi ylsi kahdeksan parhaan joukkoon Euroopan cupissa kaudella 1985-1986. Olympialaisten amatööriaikana maajoukkue pääsi olympialaisiin 1912, 1936, 1952, 1980. Paras tulos oli 1912 saatu 4. sija.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Rouva Anolle ja Vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ymmärrän pointtisi ja toiveesi, mutta en edelleenkään jaa optimismiasi. Ei mediallamme ole mitään tarvetta muuttaa linjaansa. Ei sitä kukaan siihen pakota. Tätäkin Helsingissä pidettyä bailujen ja mielenosoituksen yhdistelmää on uutisoitu niin, että nyt koko kansa antoi tukensa vallitsevalle linjalle. Sillä ei ole mitään tarvetta oppia virheistään, koska sen tulisi ensiksi ymmärtää tehneensä virhe. Ja minäkin uskon suomalaisuuteen ja Suomeen. Ja sitä myötä toivotan sinulle voimia eloon.

Ano2: Kiinalaisravintolathan tekevät bisnestä ja jos asiakas ei ole tyytyväinen, se ottaa ritolat eikä tule takaisin. Tuli vaan tuosta mutkan kautta mieleen se Helsingin Vihreitten vaatimus pakollisesta kasvisruokapäivästä Helsingin kouluihin. Tietääkö kukaan, että liekö hän mennyt läpi? Hekkeeten (olkaa hyvä savoksi). No ka! (kiitos savoksi).

Rouva Ano: ” Kertoisiko joku viisaampi minulle tässä kohta puolen miljoonan työttömän maassa, mihin me nykyisenkaltaista maahanmuuttoa tarvitaan? Vaihtotase on aika huono, jos hyvin koulutettujen nuorten pois muuttaessa tilalle tulee kouluttamatonta väkeä Afrikasta. Mitä he tulevat tänne tekemään?”

Tuon kysymyksen ääneen esittäminenhän on demonisoitu, sillä siihen ei ole järjellistä vastausta. Ja nämä samat ihmiset, varsinkin somalit, jotka ovat tulleet hakemaan maastamme turvapaikka henkilökohtaisen uhan perusteella, jääneet ilman turvapaikkaa mutta saaneet jatkaa elätettyä oleskeluaan maassamme silti lomailevat Somaliassa. Eli turvapaikka on itsessään työpaikka, ja eihän ihmiseltä saa viedä työpaikkaansa. Somalit eivät lähde täältä koskaan, jos lähteminen on kiinni vapaaehtoisuudesta.

Olen itse katsellut myös noita Välimeren yli tulevia hädänalaisia, ja 99% on riuskoja nuoria miehiä. Jos suomalaiset riuskat nuoret miehet (tai minunkin ikäinen viisikymppinen blösö) lähtisi karkuun ja jättäisi naiset ja lapset jälkeensä, meitä kutsuttaisiin raukoiksi paskoiksi. Ja siinähän oltaisiin ihan oikeassa.

Vieras: Eihän tällä jalkapallo vs. kotouttamis-mantran hokemisella sinänsä suomalaisen jalkapallon tilaa pyritä kohentamaan. Se on vaan yksi niitä hokemista, mitä hoetaan. Minä olen onneksi enempi lätkämiehiä, eikä minua sinänsä haittaa, että suomalaistunut Leo Komarov pelaa maajoukkueessa. Kentällähän se on mulkku miehekseen, niin kuin Esa Tikkanenkin aikanaan, eli erittäin haluttu pelaaja omaan joukkueeseen ja vihattu kaikille muille. Ja puhuu ihan selvää suomea.

Becker kirjoitti...

Non niin, nyt sitä on sitten palailtu normaali ihmisten parista taas Absurdistaniin.
Mökillä netti pelasi niin hitaasti, ettei siinä viitsinyt läppärin äärellä istua odottelemassa. Vikakin tiedetään ja ensi vuodeksi hankitaan uudet vermeet ja yhteydet.
Sähköpostin luku ja pankkiasiat käytiin hoitamassa kirjastossa, mutta ei siellä viitsinyt istua nettiä tutkimassa. Mitään sen suurempia vieroitusoireita en kokenut, mutta ehkäpä luonnon keskellä keinussa istuminen kaljatölkki kourassa ja sigge toisessa tasoitti oireita. Kyllä netittä pärjää, mutta pitemmän päälle alkaa informaatiovaje varmaan häiritä. Siellä landella kun uutistieto on pelkästään YLE:n ja Maikkarin varassa, ja kuten tunnettua on uutisten tarjonta Poliittisen Korrektiuden siivilöimää, erityisesti ruotsalaisen punikki Bonnierin omistamassa Maikkarissa.
Kaikenlaista hommaa on tulon jälkeen aika pirusti, joten blogien tutkimiseen täytyy hissukseen varata aikaa, Ykän huomiot tietysti päällemäisinä. Tuo EU:n sekoilu Kreikan suhteen oli oma farssinsa/tragediansa, joka täytti eräänkin "uutislähetyksen" kokonaan ja kukkona tunkiolla tietysti itse egocentrinen Stubb.
Somalien äänitorvi Husu laukaisi todellisen älynväläyksen uhkaamalla jotta jos kaikki somalit häpyisivät Suomesta. Jumalauta, silloin 90% suomalaisista hyppisi riemusta viikon päivät. Siihen kymmeneen prosenttiin kuuluvat liikuntavammaiset, RKP ja maahanmuutosta palkkansa saavat.
Olli Immosen asiallinen mielipidekirjoitus sai aikaan odotetun älämölön. Media sai taas vauhtia palstoilleen ja yhteiskunnann tukipilarit onanoimaan omaa hyvyyttään oikein julkisesti. Muutama tuhat idioottia kerääntyi vaahtoamaan maahanmuuton puolesta torille tajuamatta itse asiasta hölkäsen pöläystä. Haluavat ilmeiseti Suomeen Malmön tyyppisiä maanpäällisiä paratiiseja.
Ruotsin kuningaskunnassa vietetään jälleen sen itsenäisen ajan suurinta kansallista juhlapäivää, nimittäin Pride juhlaa. Kulttuurimarksismin mädättämässä yhteiskunnassa vain perverssien juhlinta saa vastaavat massat liikkeelle. 40.000 marssija ja satoja tuhansia katujen varsille sijoittunutta rahvasta, mikäli tiedot pitävät paikkaansa.
Olen muuten väittänyt, että paikallinen poliisi ei hikoile virka-asussaan kuin kerran vuodessa, ja tässä siitä todiste.
http://www.expressen.se/nyheter/pridepolisen-skont-att-dansa-nykter/
Näiden käsissä on siis kansalaisten turvallisuus, lukuunottamatta useita maahanmuuton siunaamia lähiöitä, tai koko maata jos tarkkoja ollaan.
Malmössa on nyttemmin siirrytty mamujen toimesta uuteen urheilulajiin, eli käsikranaatin heittoon. SVT(Sveriges Vänster TV):n aamu-uutisissa toimittaja tivasi paikalliselta tullivirkailijalta, mikseivät he takavarikoi maahan tulevia käsikranaatteja tehokkaammin. Tässä vaiheessa multa meinasi tulla sumpit syliin.
Miten helvetisää tulli pystyy valvomaan tuhansia Tanskan salmen ylitulevia autoja löytääkseen niistä nyrkin kokoisia murikoita. Tullimies ressukka ei pystynyt antamaan kunnon vastausta idioottimaiseen kysymykseen.
Tämä on siis tyypillistä Ruotsia. Pannaan tulli vastuuseen kranuista, eikä kukaan kyseenalaista miksi maahan päästetään tätä pohjasakka joka kranuja heittelee.
Yksilöllähän ei tässä maassa ole vastuuta itsestään vaan kaikki on yhteiskunnan vika.
Muuten kyllä silmä ja sielu lepäsi koko maalla olemisen ajan. Ei ainuttakaan somalia saatika muslimia näkynyt koko aikana. Muutama mustalainen toki, mutta nehän kuuluvat jo ns. kalustoon.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker ja tervetuloa takaisin. Saattaisi tommonen kuukauden nettitauko tehdä jossain vaiheessa hyvää itsellenikin. Verenpainekaan ei varmaan temppuaisi niin kuin nyt. Tuohon Ruotsin tilanteeseen tarjoavat hyvän tarkastelukanavan sekä Rähmis että Paavo Tajukangas ja kun seuraa heidän uutisointiaan niin käy mielessä, että jos näitä tekisi käsikirjoitettuina sketseinä, niin siihen ei olisi pystynyt kuuluisa Monty Pythonkaan ja ne sentään keksivät Ministry of silly walkin.