torstai 31. joulukuuta 2020

VUODEN VAIHTEEKSI ULJASTA SINISILMÄISYYTTÄ

Laitetaan vielä lyhyt postaus tähän vuoden lopuksi. Hotellin respassahan on todettu ennenkin että yksittäinen mielipide on yksittäinen mielipide. Sen sijaan kun se mielipide esitetään valtakunnan tason mediassa niin kyseessä on jo propagandaa ja asiasta voi huomauttaa. Niin kuin tässä Kansan Uutisten pläjäyksessä kuluneelta joulukuulta.

Kansaan kohdistuvaa ns. valistustoimintaa harjoittaa jutussa Vasemmisto-opiskelijoiden varapuheenjohtaja, oikeusnotaari Tiina Turunen joka toteaa että vankeusrangaistuksista tulisi luopua kokonaan. Jutun otsikko on komeasti ”Onko vankila välttämätön? Vankeuslaitoksen kritiikki on osa vasemmistolaista ja feminististä visiota” ja siinä todetaan komeasti: ”Millä oikeudella valtio voi käyttää niin merkittävää perus- ja ihmisoikeuksien ydinalueelle kajoavaa valtaa kuin vankeusrangaistusta?”.

Näin alkuun voidaan todeta että joo, vankila harvemmin parantaa ketään. Mutta vihervasemmistolaisten näyttää olevan vaikeaa tajuta että on todellakin ihmisiä jotka ovat valinneet itselleen kusipään elämäntyylin. Vankila ei paranna heitä mutta suojelee muita ihmisiä heidän perseilyltään.

Ja jos mennään ihmisen perusoikeuksiin niin ihmiseen kohdistuvat väkivalta- ja seksuaalirikokset loukkaavat kyllä ihmisoikeuksien ydinalueita huomattavasti enemmän kuin se, että rikollinen laitetaan teoistaan telkien taakse.

Sitä ei hotellin respassa tiedetä, että tarjoaisivatko vasurit sitten rikollisille tilalle pelkästään vapaaehtoista terapiaa mutta jos näin olisi niin paskainen nauru määriteltäisiin tässä maassa uudelleen.

No, selvää on, että kyseinen Turunen on vasureitten nouseva tähti. Onhan hänellä selkeä vasemmistolainen ja feministinen visio. Nuo visiot vaan vievät maatamme kohti sitä gangsta´s paradisea.

*

Niin joo, lisätään vielä yksi lause tuosta jutusta:

Kriminaalipolitiikassa tärkeintä pitäisi olla rikosten ehkäisy ja yhteiskunnan muuttaminen sellaiseksi, jossa vähemmistöjä ei sorreta, raiskauskulttuuria ei ole ja ihmisvihamieliseen äärioikeistolaisuuteen puututaan vakavissaan.

Eli vaikka hyvä vasemmistolainen mielellään selittää rikollisuuden olemattomaksi niin tokihan hänellekin väärinajattelu on vielä rikos. Ja äärioikeistolaiseksihan tulkitaan nykyisin jo vanhat vaaleanpunaiset demaritkin.

On helppoa elää, kun on visio


32 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Onhan tuo aavistuksen verran metkaa, että vasemmisto kysyy millä oikeudella valtio voi käyttää niin merkittävää perus- ja ihmisoikeuksien ydinalueelle kajoavaa valtaa kuin vankeusrangaistusta.

Vasemmiston koko olemushan lähtee nimenomaan siitä, että kansalainen on valtiota varten. Tämä ajatus on lähtöisin Ranskan Suuresta Vallankumouksesta, ja on edelleen vasemmistolaisen ajattelun pohjana kautta maailman.

Sen vastakohtana on Amerikan Vallankumouksen lähtökohta, että valtio on kansalaisia varten, heidän korkein ja merkittävin edunvalvojansa;
jos valtio alkaa toimia kansalaisiaan vastaan, heillä on oikeus kaataa vaikka aseellista voimaa käyttäen sellaisen valtion hallitus, ja perustaa tilalle kansalaisten asiaa ajava hallitus.

Tämä on oikeiston perusajatus kautta maailman.

Miksi siis vasemmisto tingertelee nyt valtion omituisesta oikeudesta rangaista ja mistä se oikein tulee?
Kas, kyse on käsitehässinnän kaikkien aikojen mestarisuorituksesta:

Wehrmachtin ja Waffen-SS:n hyökkäystä Neuvostoliittoon seurasivat SS-turvallisuuspalvelun erikoistoimintaryhmät (Einsatzgruppen), joiden järjestelmällinen joukkomurhaaminen selitettiin Saksan virallisessa propagandassa taisteluksi juutalais-bolsevistista kommunismia, ei N-Liiton kansoja vastaan.

Tämä otettiin neuvostokansojen parissa Stalinin kannalta aivan liian helposti vastaan;
olihan juutalaisilla ollut melkoinen yliedustus bolsevikeissä. Asiaa ei helpottanut Stalinin oma terrori.

Niinpä Josif käski NKP:n AgitProp-osaston käynnistää vuonna 1942 kampanjan, jossa juutalaisten erityisuhriasema bolsevikkeina olisi kiellettävä. Joskus samoihin aikoihin oli määrä myös alkaa häivyttää määrätietoisesti stalinistisen kommunismin ja hitleriläisen kansallissosialismin välisiä ilmeisiä eroja.

Niinpä kansallissosialismista ei saa puhua edes nyky-Venäjälläkään.
Se on aina ja vain "fasismia", ikään kuin Beniton divisioonat olisivat rynnistäneet 1922 - 45 kautta Euroopan.
Ja se "fasismi" on stalinismin äärimmäinen vastakohta – äärioikeisto!

Tulipa pitkä alustus.
Niille, jotka ovat jaksaneet lukea tänne asti, pointtini on:

linkatun uutimen kaltaiset Nuoret Älykkäät Naiset ovat lopultakin löytäneet vasemmistolaisuuden kovan ja ruman ytimen stalinismin ja hitlerismin keskinäisenä peilauksena.
He ovat nielaisseet sen, mutta purematta. Sulattamatta se on kokonaan jäänyt:
heille hitleriläinen sosialismi on edelleen "äärioikeisto", siis vasemmiston äärimmäinen vastakohta.

Mutta ehkä ensi vuoden puolella? Hyvää uutta vuotta heillekin!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. En tiedä, ajattelevatko nuo naiset niin pitkälle. Vai ajattelevatko he ollenkaan? Menevät vain muodin mukana. Tietysti vasemmistolaiseen ajatteluunhan on kuulunut kauan että rikollinen on yhteiskunnan epäonnistuminen. Ainoa rikollinen on poliittinen rikollinen.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän vihervasemmiston tylleröillä on puurot ja vellit täysin sekaisin. He kun pitävät näitä kusipäitä uhreina, ja esittävät järjettömyyksiään siltä pohjalta. Todellisille uhreille heiltä ei tunnu riittävän empatiaa.
Tosiasia varmaan on, että kaikkiin kusipäihin ei rangaistuskaan tehoa, mutta luultavasti suurimmalle osalle ihmisistä rangaistuksen pelko on kuitenkin melkoinen rikoksia estävä tekijä. Lisäksi rikoksista annettavat rangaistukset ovat yhteiskunnan viesti siitä, että tietyt teot eivät ole hyväksyttäviä. Ajatella, jos kusipää tietäisi, että hän voi vaikkapa tappaa jonkun ikäväksi kokemansa ihmisen ilman rangaistusta ! Onkohan tylleröillä tähän pikku käytännön ongelmaan mitään ratkaisua.
Nykymaailmassa on muutenkin se vika, että ajatellaan ilmeisesti, että reilu kolmekymppisillä tytöillä on kaikki viisaus ja ratkaisut kaikkiin ongelmiin maan ja taivaan välillä. Kuten siis nykyhallituksella. Kokemuksella ei ole enää mitään arvoa !

Joppos123 kirjoitti...

Vasemmistolaisessä ei ole alhaisempaa olentoa kuin kansanvihollinen, tätä määritelmää voidaankin sitten soveltaa kaikkiin jotka eivät ole asioista samaa mieltä tai vaikkapa jos ammatti on opettaja ja perkele sentään jos opella on rillit.
Näillä spekseillähän Stalin rakensi valtakuntaansa ja Pol Pot teurasti omaa kansaansa. Se teurastus ei tapahtunut ns "kuolemankentillä" vaan hieman Phnom Phenin ulkopuolella sille erikseen varatulla alueella.
Nämä nuoret pissikset pitävät edelleen esikuvinaan Maoa ja Che:tä ja taitaapi niillä olla sydämmessä paikka myös setä Potille.

Maailma ilman vankiloita ja sotia sopisi minulle vaikka tällä sydämmenlyömällä mutta kun ei se näin vaan mene. Sitä ei punapissikset voi käsittää.
Punapissis länkyttää mantraansa meidän "natsien" suojeluksessa ja tietänee sen varsin hyvin.
Jos ja kun kakkelis väistämättömästi jossain vaiheessa lentää tuulettimeen niin mitäs pissis tekisi? Hakisiko turvaa terapian läpikäyneiltä murhaajilta ja raiskaajilta vai meiltä väärinajattelivilta?
Oikeastaan ei voisi vähempää kiinnostaa. Sen verran kovan koulun olen käynyt läpi, etten ainakaan tuollaisten vuoksi laittaisi henkeäni tai muiden henkeä vaaraan.
Pitää elää kuten saarnaa ja sitä saa mitä tilaa.
Joskus tulee väistämättä mieleen millä lääkityksellä nuo vasurit käyvät?
Jahka eläköidyn haluun samat mömmöt ilman vasuriksi muuttumisen sivuvaikutuksia.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Oikeusnotaari Tiina Turunen voisi toteuttaa sitä vasemmistolaista ja feminististä visiotaan seuraavanlaisella missiolla:

Vasemmisto-opiskelijoiden bileisiin kutsutaan kunniavieraiksi kaikki suomen vankiloissa tuomiotaan suorittavat raiskaajat ja pedofiilit.

Sehän sopii Tiinan visioon kuin nyrkki silmään, sillä Rikosseuraamuslaitoksen tehtäviin kuulunee asiakkaan sopeuttaminen vankeuden jälkeiseen elämään laitoksen ulkopuolella.
Ja mikäs sen parempi harjoitteluympäristö, kuin sellainen jonka mielestä vapaudenriisto on väärin?
Koko rahalla teetä ja sympatiaa...

Anonyymi kirjoitti...

"Millä oikeudella valtio voi käyttää... valtaa..." on lievästi sanoen omituinen kysymys tullakseen vassarilta. Eikös heidän ideologiaansa nimen omaan kuulu se, että kaikki valta on vain valtiolla, ei yksilöillä. Kaikki toiminnot pitää saada yhteiskunnan määräysvaltaan, mutta se autuaasti unohdetaan että yhteiskunta koostuu yksilöistä. Ja mitä hel-ve-tin tekemistä tässäkin asiassa on feminismillä?

Muuten, mikäli noita "sorrettuja" vähemmistön edustajia ei tänne tieten tahtoen roudattaisi, saattaisi se "raiskauskulttuurikin" olla vähäisempää.

Suuret kiitokset Ykälle tästä vuodesta. Iän mukanahan tunnetusti kiukkuisuus epäkohtia kohtaan lisääntyy joten entistä mehevämpiä blogeja siis odotettavissa?

Parempaa ensi vuotta - on kai turha sanoa että huonompi se tuskin voisi olla koska nykyäänhän kaikki on mahdollista.
tira+


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Joppos123:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Olet oikeassa. Olen itse ollut niiden väkivallan uhrien – jos kohta tekijöidenkin – kanssa tekemisissä enemmän kuin sen verran. Järjestelmä on kovasti huolissaan siitä että väkivallan tekijä tarvitsee apua. Uhrin se mielellään unohtaa. Jos yhteiskunnan antamat rangaistukset poistettaisiin niin kai sitten pitäisi ihmisille antaa vapaa aseenkanto-oikeus. Ja totta, kokemuksella ja osaamisella ei ole enää mitään arvoa. Ainoastaan oppiarvolla.

Joppos123: Joo. Onhan meinaan niin, että jos nämä aikuispissikset saavat aikaiseksi sen tilanteen mitä typeryyttään hakevat niin siinä vaiheessa ne ruikuttavat apua juuri Joppos123:lta, hänen kollegoiltaan ja yleensäkin valkoisilta heteromiehiltä. Kiinnostaako vaan ketään siinä vaiheessa enää auttaa?

VNV: Suosittelisin tällaisia bileitä lämpimästi.

tira+: Olet oikeassa. Sosialismissa ihminen on vain koneen osanen. Toteuttamassa ideologiaa. Ja mainitsemasi feminismi tässä asiassa tarkoittanee sitä että siinä on kyse täysin realiteettitajunsa menettäneistä ihmisistä joilla on tällä hetkellä valitettavasti liian suuri valta. Mitä tulee raiskauskulttuuriin niin joukkoraiskaushan oli asia josta Suomessa ei 1980-luvulla oltu kuultukaan. Suuret kiitokset myös sinulle menneestä vuodesta ja hyvistä kommenteistasi.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt sitten ihan omia mietelmiä kohta menneestä vuodesta turvallisuuspoliittiselta kannalta:
Korona leimasi vuotta ja Venäjä antoi ymmärtää ettei heitä koko asia koske,kyllä se koski mitä tulee jo nyt aliravittujen varusmiesten taistelukunnon ylläpitoon.
Venäjä on siirtynyt yhä enemmän verkon puolelle,hakkerivoimaa sieltä löytyy ja Pietarin trollitehdas ei ole vain CIA:n mielikuvitusta.
Suomen puolella Venäjän vahvin tukijajoukko on se mikä ennenkin eli "kulttuuriväki". Hehän vaativat jo,että nyt pitää unohtaa uudet hävittäjät ja rahat pitää laittaa maailmanparantamiseen eli vetää vessanpöntöstä alas.
Vasemmistoliitolle ei vieläkään ole selvinnyt,että N-L on aikuisten oikeasti mennyttä ja vallassa on kleptokratia joka käyttää sotakokoneissaan edelleen punatähteä.
Venäjä öykkäröi kuten heillä on tapana mutta esimerkiksi Putinin "suuri armeijan uudistus" meni reisilleen.
Syystä, että:
1. Loppui rahat
2. Alajohtoportaat varastivat ylempien esimerkin mukaisesti ne fyrkat mitä oli tarjolla
3. Osaajat ottivat hatkat

Armata-projekti on edelleen toteuttamista vaille valmis.

Informaatiovaikuttaminen on lisääntynyt räjähdysmäisesti nyt kun ensi vuonna pitää tehdä valinta HX-hankkeen suhteen.
Viides kolonna on sitä mieltä, että ostetaan vaikka pölynimureita koska meilla ei ole mitään mahdollisuuksia. Venäjä nukettaa meidät.
Ihan normaalia settiä siis.
Koen aika suureksi uhkaksi sen, että tiedustelulain muutoksen kautta saatiin joo uusia valtuuksia mutta se, että jollekin kaupankassalle (yhtään väheksymättä) pitäisi jakaa se kaikki tieto mitä on olemassa.
Eihän kansanedustaja siellä valiokunnassa vastaa mistään mutta silti pitäisi kertoa ihan kaikki.
Eivät kerro jos ei kysytä, niin on hyvä.
Olihan siinä taas vuodatusta. Ulkona syttyi sota sillä erotuksella ettei ikkunat pullistele sisään, eli joku paukuttelee omia aikojaan.
Itse en viitsinyt noihin rahaa laittaa,ihan riittävästi kuullut erillaista jytkettä.

Sori ja anteeksi synkkä itsepuhelu.

Kaikille oikein hyvää ja onnellista tulevaa vuotta.
T:Uusimaa alias joppos123.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä autuuden takia halutaan luoda systeemi jossa kaikenlainen laittomuus kannattaa?
Jos köyttä annetaan, vetäjiä kyllä riittää. Rahdataanhan niitä tänne ulkomaita myöten.
Rangaistuslaitos sinällään ei ketään paranna. Korkeintaan elättää.
Muutos lähtee yksilöstä.
Kaiholla muistelen edesmennyttä kalakaveriani, joka oivalsi kolmatta kertaa lusiessaan, että EI NÄIN.
Järkevämpää-ja halvempaa-olla kuin muutkin. Hän olikin viisas.
Moniko uusista tulijoista ajattelee muuta kuin kusettaa maksimaalisesti utopistista systeemiä?
Siitäkin huolimatta hyvää, tai ainakin samanlaista seuraavaa vuotta.
voijumala###

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja voijumalalle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Näkisin, että aika hyvä turvallisuuspoliittinen katsaus. Ja Venäjähän ei ota tsuhnaa tosissaan jos tsuhnalla ei ole käytössään voimaa. Sitä voimaa voitaisiin hankkia mm. maahanmuuttoteolliseen koneistoon ja kehitysapuun upotetun kankkulan kaivon käyttämisellä johonkin järkevään. Hyvää uutta vuotta sinne Uusimaalle.

voijumala: Tätä systeemiähän on rakennettu jo 1960 – 1970-luvun vaihteesta vasemmistolakimiesten ja yliopistospedestetiikkojen toimesta. Joihinkin tyyppeihin tiili aikanaan puree. Mutta jos sitä tiiliä ei tarjota, niin ei pure. Uusille tulijoille tämä on typerien ihmisten ihmemaa. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin.

QroquiusKad kirjoitti...

Koskapa veli Jopposilla on tietoa ja kokemusta paikan päältä, kysyisin mitä hän ajattelee tästä:

https://demokracija.eu/2020/12/26/watch-new-incident-with-migrants-in-serbia/

Voiko tuo olla totta? Kas, kun eihän siitä ole kuin sukupolven verran, kun serbit pistivät muslimeja mullan alle siihen tahtiin, että helenarannat kaivelevat joukkohautoja edelleen.

Onko tuo valeuutinen, vai ovatko serbitkin veltostuneet noin tuhoisasti?

Anonyymi kirjoitti...


Tuo Pol Pot episodi kolahti jotenkin asiayhteyteen,kiitos Joppos.
Kun ne innokkaimmat "pussittajat" olivat teini-ikäisiä tyttöjä.
Ne olivat verenhimoisimpia ja saivat toteuttaa sitä ainutta oikeaa ideologiaa.

Japanista voisi ottaa mallia vankilajärjestykseen.
Siellä vangit pannaan töihin ja siitä kertyy nimellistä palkkaa säästöön.
Vartijoilla ei ole aseita,niitä ei tarvita.Heillä on riittävän hyvä koulutus.

Jos vangilla ei homma jostain syystä huvita niin sitten tuijotetaan betoniseinää
puoli vuotta,se muuttaa kuulemma ihmisen säyseäksi.
Jatkuva sotilaallinen kuri kelpaa taas oikein hyvin.

Onhan täällä tuo rappeuttaminen jo hyvin edistynyt.
Koululaitos,yliopistot,oikeuslaitos,kirkko mediasta puhumattakaan.
Nyt sitten rikollisten anelu takuumieheksi,tuskin menee kokkelit rinnuksille.

Itse olen vanha kanttura,ympäri maailman tahkoa veivannut vuosikymmeniä.
Mutta maan nuorisosta on huoli,minkälaista moraalinmallia heille nyt annetaan.
Henkinen saastuttaminen etenee uskomatonta vauhtia.

Ruotsi on oikein esimerkillinen,valloittajan ei tarvitsisi kuin kävellä sinne.
Paitsi että kuka tuommoiseen ghetto-valtioon haluaisi.
Esimerkillinen demari-feministiyhteiskunta,yläluokka on saatu ajettua maanpakoon.
Tulihan siinä vähän sotkua mutta kai se oli hintansa väärti.

Pidetään Suomi kuitenkin kasassa,äänestäminen on toistaiseksi vielä vaikuttamiskeino.

Rgds Gowdy-Wink









Anonyymi kirjoitti...

Joskus ihmetellään jostakin sekopäästä, että mitä sieniä se on oikein syönyt. Samaa olen usein miettinyt näiden vassareiden kohdalla. Kun punainen ja valkoinen kärpässieni on kumpikin myrkyllinen, niin liekö joku saanut risteytettyä nuo ja saanut aikaan sienen, sellaisen joka ei tapa vaan saa kaikenmaailman hallusinaatiot elämään ja voimaan hyvin. Etäännyttää syöjänsä täysin reaalimaailamsta, jättää eloon, mutta ei elämään.
Huru-ukko
Niin juu. Toivottavasti parempaa alkanutta vuotta kaikille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, Rgds Gowdy-Winkille ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Olen nähnyt tuon pätkän itsekin ja ihmettelen sitä myös.

Rgds Gowdy-Wink: Japani on monessa suhteessa meitä fiksumpi valtio. Henkinen saastuttaminen on muuttunut täällä kyseenalaistamattomaksi itseisarvoksi. Ne Ruotsin valloittajat eivät vaan taida tajua että kun ne ovat päässeet tavoitteeseensa, ei heitä enää kukaan elätä. Mutta yritetään täällä äänestämällä vielä.

Huru-ukko: Ei se ole sieni, vaan muoti. Alkanut jo joskus 1960-luvulla. Ja nyt se muoti alkaa olla vallitseva epistola.

Anonyymi kirjoitti...

No, nythän ne konstin keksi. Ei enää uhkaa edes kansanvihollista - Räsästä - vankila kansanryhmää vastaa kiihottelusta. Ettei vaan menisi meno ihan holtittomaksi. Raamattua aletaan siteerata ja vihapuhua muutenkin ihan päntiönään.

Vai koskeekohan vankilan käytöstä poistaminen vain syrjittyjä ja sorrettuja, kaikkein haavoittuvammassa asenmassa olevia.

No, parempaa uutta vuotta itsekullekin.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

joppos 123, turvallisuuspoliittinen huoli pois. Juurihan hesari eilen otsikoi "Suposta tulee Suomen mini-CIA. Mini? Hämmästyttävää vaatimattomuutta kun Suomi yleensä pyrkii maailman ykköseksi alalla kuin alalla, maksaa mitä maksaa. Mutta hetkinen, CIAn maine on niin aiheestakin törkyinen, että miksi supon pitäisi nimenomaan tähän tähdätä? No kas kun siitä tuleekin ihan erilainen CIA-supo kun päälliköksi valitaan Päivi Kairamo. Meriittinsä ovat Halosen puudelina toimiminen ja iskä oli Demarin päätoimittaja. Ammattidiplomaatti, ei vaan törkeä sivurekrytointi. Kansainvälinen kokemus suurlähettiläänä eli Geneve ja Ankara jotka ovat eläkeläisten tai mene-pois-länkyttämästä- makoilupaikkoja.

Knaapi tai Pelttari, mitäs ne nyt mistään tietäisivät ja mitäpä väliä sillä kun Tarja ja Sanna polkevat jalkaa mut kun me halutaan ihan oma M. Haavisto voisi olla Ms. Moneypenny mutta ken olisi se Bond, James Bond tässä kuviossa. Any ideas?
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Onko sulla jotain uutta tietoa tuosta case Räsäsestä? Itselläni ei ole.

tira+: Jos Supon johtoon valitaan kyseinen Kairamo niin Supo on sen jälkeen poliittinen poliisi.

Tinahattu kirjoitti...

Joppos123 kirjoitti...
Venäjä on siirtynyt yhä enemmän verkon puolelle,hakkerivoimaa sieltä löytyy ja Pietarin trollitehdas ei ole vain CIA:n mielikuvitusta.
Suomen puolella Venäjän vahvin tukijajoukko on se mikä ennenkin eli "kulttuuriväki". ”
31. joulukuuta 2020 klo 18.37


Venäjä näyttää siirtyvän “Länsimaiseen Arvoyhteisöön” entistä tiukemmin, ainakin päätellen mitä olen lukenut Sputnikista. En tosin ole varma ovatko tosissaan vaan vittuilevatko . . .


• Tässä herätetään Jaltan ja Nürnbergin henkeä. Hirttonuoria viritellään.
Via Sputnik
Nürnberg — Casus pacis

The Nuremberg Project
?

https://en.nuremberg.media/

“The Tribunal was an absolute innovation in history as it created the very procedural norms it observed.”

Soviet Prosecution Sets Guidelines for Press to Cover Nuremberg Trial
16 December, 00:01

The Soviet Prosecution at Nuremberg demands journalists follow censorship rules.

https://en.nuremberg.media/hronotop/20201216/69126/Soviet-Prosecution-Sets-Guidelines-for-Press-to-Cover-Nuremberg-Trial.html


• Tässä vaaditaan “vihapuhelakia” oikein YK'ssa, Saksan ja Suomen tyyliin.
Exclusive: Sergei Lavrov Talks About West's Historical Revisionism, US Election and Navalny Case

© Sputnik / Alexei Kudenko

Interviews
08:00 GMT 18.09.2020 (updated 08:11 GMT 18.09.2020)

https://sputniknews.com/interviews/202009181080493098-sputniks-exclusive-sergei-lavrov-talks-about-wests-historical-revisionism-belarus--navalny-case/

[…]

By the way, the vast majority of the global community supports us; every year at the UN General Assembly, we introduce a resolution on the inadmissibility of the glorification of Nazism.

[…]

. . . and the monuments that were erected in Europe in honour of the victims of World War II, in honour of the heroes who liberated those countries.

[…]

Tinahattu kirjoitti...

Japanilaisista vankiloista puheenollen . . . eräs Mike R. joutui sinne jäätyään kiinni huumeista. Kirjoitti pikän tarinan kurjuudestaan.
Voin etsiä sitä esille jos ketään kiinnostaa ja on vielä saatavilla.

Anonyymi kirjoitti...

tuntui vähän siltä, että neiti Turunen suhtautuu vankeusrangaistuksen saamiseen jonain helvetin arpajaisten tuloksena ilman omaa vaikutusmahdollisuutta asioiden etenemiseen. ymmärrän, että Rauhanvaltiossa porukalle keksittiin eka tuomio ja sen jälkeen alettiin vasta keksimään rikosta mutta vaikka suomen tuomioistuimessa jotain kehitettävää onkin, niin tuo ei ole se ongelma. vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Vai on vankeusrangaistuksen kritiikki osa, paitsi vasemmistolaista, myös feminististä visiota? No, onhan vankiloissa jonkin verran naisiakin, mutta ylivoimaisesti suurin osa vangeista on miehiä. Ja osa heistä, eikä ehkä edes aivan pieni osa, on tuomittu vankeuteen nimenomaan raiskauksista tai muusta naisiin kohdistuvasta väkivallasta.

KLS kirjoitti...

Kuten eräs nimetön kirjoitti: "...luultavasti suurimmalle osalle ihmisistä rangaistuksen pelko on kuitenkin melkoinen rikoksia estävä tekijä. Lisäksi rikoksista annettavat rangaistukset ovat yhteiskunnan viesti siitä, että tietyt teot eivät ole hyväksyttäviä. Ajatella, jos kusipää tietäisi, että hän voi vaikkapa tappaa jonkun ikäväksi kokemansa ihmisen ilman rangaistusta !"

Tätä on oikeustieteessä ja kriminaalipolitiikassa jo vanhastaan sanottu rangaistusten yleisestäväksi vaikutukseksi. Pahimpiin rikollisiin se ei tehoa, mutta kyllä epäilemättä aika moniin, joilla saattaa silloin tällöin olla houkutus lain rikkomiseen. Mutta se voi myös menettää tehonsa, jos vankeja kohdellaan liian helläkätisesti. Uutisoitiinhan joitakin vuosia sitten Helsingin Pasilasta sellainenkin tapaus, jolloin muuan koditon surmasi viattoman ohikulkijan aivan poliisiaseman läheisyydessä, niin että poliisit kyllä saattoivat ikkunastakin nähdä tapauksen mutta eivät ehtineet ajoissa paikalle estämään sitä. Teon motiivina oli - halu päästä vankilaan; siellä on sentään lämmintä ja ruokaakin on tarjolla. Tällaisissa tapauksissa vankeusrangaistuksen uhka on siis täysin menettänyt yleisestävän vaikutuksensa ja vaikuttaa juuri päinvastoin kuin olisi tarkoitus. Mutta onneksi tällaiset tapaukset sentään ovat hyvin harvinaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Täähän nyt on hiukan omituinen ajatus mutta joo kyllä näkisin vankilan tarkoituksen olevan myös muuttaa sitä vankia siten että kun se kuitenkin joskus sieltä vapautuu niin vapautuessaan voisin minäkin elää sen naapurissa turvallisesti.
Sinällään on hyvin kiinnostavaa ja varsin vähän puhuttua että miksi "janipetteri" teki ne rikokset jonka takia janipetteri nyt lusii. Ne syyt kun määrittävät melko paljon sitä kuinka herkästi janipetteri tekee tempun uudelleen. Myöskin se onko janipetterillä mitään mahdollisuuksia elää edes semi-normaalia elämää kakun jälkeen määrittelee paljonkin sitä uusintariskiä.

Sitten on ns toivo. Eli kun joku laitetaan lusimaan kakkua niin onko lusijalla toivoa ollenkaan päästä joskus pois. Jos toivoa ei ole niin hällä-väliä asenne on takuuvarma.

Linna on kusinen loukko sanoi yksi jätkä mulle kerran. Kyseinen jätkä oli kanssani samalla luokalla ala-asteella ja törmäsin siihen sattumalta yhessä stadin pikku-kuppilassa joskus vuosia sitten. Muistan sen kun se oli vielä pieni poika. Nyt se oli naama-tatskattu ex-linnakundi. Tatskat puhu omaa kieltään ja toki olin jotain huhui kuullu siitä vuosien varrel. Oli huumeita ja väkivaltaa. Silloin kun siinä baarissa sen tapasin ni istuttiin juteltii niitä näitä ja se yht-äkkii alko juttelee siitä kuinka vankilassa oli kerrassaan ikävää olla.
Tilan ahtaus kuulemma aiheuttaa ongelmia ja väkivaltaa kiven sisällä. Pois päästyä olet asunnoton ja totaalisen ulkopuolella kaikesta mut vanhat ympyrät tarjoo majapaikan ja "hommia". Oltiin kumpiki sillon siinä 30+ ja se jätkä olis jo halunnu pois siit kuviosta. Kysyin meinaan sitä. Se oli saanu ekan lusimis keikan joskus 17 vuotiaana ja ollu kiven sisällä ja ulkona eripitusii pätkii 30v asti ja nyt oli tääs pätkä ulkona.

Yks toinenkin jätkä tuli mieleeni joka istuu murhasta mut ei vankilas vaan pöpilässä. Oli murhannut äitinsä. Oli tehdessään tekonsa kaukana tästä maailmasta. Tää sekopää kuiteski oli kans yks jonka tunsin.
Sitä kun tulee vanhemmaksi ja näkee kuinka yks toisensa jälkeen vanhoist tutuist joko vetää overit tai päätyy lusimaan tai sekoaa tai tappaa ittensä tai kuolee johonkin päihteisiin liittyvään. Tulee surullinen olo. Kaikki ne oli joskus lapsii jotka toivo parempaa tulevaisuutta. Ja muistan jokaisen. Jopa ne kusipäät.

En tiedä mitä näiden kans pitäis tehä. Se linnas lusiminen pitää ne pois pahan teosta mut toisaalta joskus ne vapautuu. Pointti monilla ei taida olla se etteikö rikoksista tulisi jossain vaihees lusittuaan tarpeeks vapautua? Vaan enemmänkin se että rikoksilla tulisi olla seurauksensa jotka tuntuu. Esim taposta istuu tosiasiallisesti sen 3-4 vuotta. Ja monen mielestä se on aika lyhyt aika.
Ja siinä on myös totuus että yhteiskunta on epäonnistunut näitten kohdalla jotka istuu linnasta linnaan.

Jos kerta kukkahattuilu ei toimi niin toimisiko hiukan ankarampi puuttuminen tekoihin. Esim ne kolme 16v jannua jotka murhasi ikätoverinsa vuosien kiusaamisen jälkeen. Mitä tehä niitten kans. Laittaa lusimaan se 12 vuotta päivästä päivään. Okei mites sit 12 vuoden kuluttua. jotenki musta tuntuu et ne tulee sieltä ulos naama täynnä leimaa ja puntilla on käyty ja rispektii tulee kadulla.

Oliskohan joku keino jolla vois varmistaa ettei lapsesta kasva kovan luokan rikollista?

T krapulainen labrotta

Lissu vaan kirjoitti...

"Rikoksista vapaan maailman rakentaminen" - on siinä feministeillä visiota kerrakseen! Kadehdittavaa uskoa asiaansa.

Mistähän ajattelivat aloittaa? Järkevintä olisi tietysti ensitöinään poistaa kansainvälinen huumeongelma - onnea ja menestystä ihan vilpittömästi!
Kyllä tähän rikollisuuden kirjoon puhtaaksiviljeltyä pahuuttakin mahtuu, mutta on niinkin, että valitettavan moni hyvätkin lähtökohdat elämälleen saanut, tavallinen nuori kun typeryyksissään sekoaa huumeisiin, niin istuu mahdollisesti jossain vaiheessa elinkautista omaksikin hämmästyksekseen. Ja niin kuuluu istuakin.
Mutta missähän vaiheessa nämä tyttäret heräävät todellisuuteen? Heitä ei taida saada millään miettimään asioita uudestaan, ennenkö ryhtyvät tuumasta toimeen vallan portaikossa.

Katsoin joulunpyhinä kertaalleen Niskavuorta televisiosta ja siinähän uusi ja vanha aika kohtaavat Ilonan (N.Ä.N) ja konservatiivisen vanhan emännän hahmoissa. Vanha Loviisa kiteytti jossain kohtaa saippuaoopperaa laittamattomasti, että tässä talossa kunnioitetaan ihmisten ja Jumalan lakia.
Mutta tämä sukupolvi ei kunnioita kuin omaa egoaan ja niistä arvoista käsin ei hyvä heilu.
Vähemmistöjen suojelu ja raiskauskulttuurin hävittäminen oli siellä tavoitteissa...
En nyt sano enempää.





Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tinahatulle, Ano1:lle, Ano2:lle, KLS:lle, labrotalle ja Lissulle vaan & kiitos kommenteistanne.

Tinahattu: Kiitos linkeistä. Jos löydät sitä Mike R:n juttua niin pistä vaan linkki.

Ano1: Valitettavasti suomalaisissakin oikeusistuimissa ollaan siihen suuntaan menossa.

Ano2: Tässähän on taas yksi niitä paradokseja joihin vihervasemmisto suhtautuu siten, että se ei ajattele niitä ensinkään.

KLS: Muistan tapauksen joo. Vähän sama ilmiö oli aikanaan kun b-mielisairaalat lakkautettiin ja potilaat siirrettiin ”avohoitoon”.

labrotta: Täydellisyyttä näissä asioissa ei ole. Sattuneesta syystä tunnen melkoisen määrän näitä nykyisiä ja tulevia ammattilusijoita minäkin. Eivät he ole ajautuneet mihinkään vaan toimineet tietoisesti ja typeryyttään. Yksi tekijä joka vaikuttaa on lähes kaikilla heillä lapsuudessa ja nuoruudessa täydellinen kurin puute ja se, että tuomioistuimet jakavat heille ehdollisia ehdollisen perään. Sitten kun piikki on täynnä niin istutaankin kerralla pidempi kakku. Vankiloista muuten pitäisi ottaa se punttimahdollisuus kokonaan pois. On ihan turha antaa väkivaltarikollisten treenata itsensä lihaskimpuksi.

Lissu vaan: Joo, se huumeongelma on ehkä se ykkössyöpä mutta valitettavasti taistelu sitä vastaan ollaan kyllä hävitty jo aikaa sitten.

klova kirjoitti...

Tuossa kun on noita tulevia vankilassa istuvia katsellut,niin muutama asia noita yhdistää ja aina.

Täydellinen suunnitelmattomuus,vartti on jo pitkä aika mitä nämä oman elämänsä sankarit kykenevät suunnittelemaan omaa elämäänsä eteenpäin.

Toinen on jonkinlainen wanna be outlaw elämäntapa,säännöt eivät koske minua ja yhteiskunta ei ole minua varten,paitsi tarjotessaan ruuan ja asunnon ja katkaisuhoidot ja sosiaalitädit.
Leikitään jotain lainsuojatonta ja osa etenee urallaan mopokerhoihin.

Mitä yhteiskunta sitten voi tehdä?Aika vähän,eristää hörhöt erikaisiin laitoksiin erilaisiksi ajoiksi.Ja tietty puhua pehmoisia kuinka kasvatuksella ja koulutuksella yhteiskunnan,ei vanhempien,taholta voimme voimaannuttaa nuorison.Vanhempien vastuusta ei kukaan uskalla sanoa mitään,koska äänestävä ämmälauma kiljuisi kuinka heitä taas syyllistetään kun he yrittävät luovia työn,uran,lasten,ylipainon,parisuhteen ja tosi-tv ristiaallokossa.Kuinka kovaa elämä on,eivät edelliset lapsensa kasvattaneet sukupolvet voi sitä tajuta,kuinka kauheaa on kun joutuu valitsemaan useasta valmispitsasta ja suoratoistopalvelusta.

Ensimmäisen maailman ongelmia tämäkin,kehitysmaissa vanhemmat tuijottaisivat suu auki kun länkkäri selittäisi,että kasvatus on ihan kauhean raskasta ja kun ne eivät edes tottele.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, klova. Joo, totaalinen impulssikontrollin puute on niille ominaista. Huumeet vaan pahentavat tilannetta. Sinänsä noista ei tule ammatti- ja taparikollisia vaan ammatti- ja tapavankeja. Harvemmin mopokerhotkaan ovat kiinnostuneita niistä. Mitä tulee mainitsemaasi vanhempien vastuuseen niin varsin pitkältihän se noin on.

Joppos123 kirjoitti...

Niinkuin jo laitoin alotukseen niin ihan omia funtsailuja.
EU hajoaa joko hyvällä tai pahalla seuraavan 10 vuoden aikana.
Ei mikään epädemokraaatinen pakkojärjestelmä ole ikuinen.
Toivotataan vaan, että mureninen tapahtuu rauhanomaisesti. Ei Eurrooppa kaipaa uutta Jugoslaslaviaa.
Paskin sota ikinä.

Tinahattu kirjoitti...

En löytänyt juttua kokonaisuudessaan. Ehkä on tuossa kirjassa.
Schizophrenic In Japan
by Mike (In Tokyo) Rogers
https://www.barnesandnoble.com/w/schizophrenic-in-japan-mike-in-tokyo-rogers/1016952666

Hän ei ollutkaan vankilassa vaan sairaalassa jonne oli itse hakeutunut. Lukkojen takana kuitenkin, aikoi kaivaa lusikalla pakoaukon betonilattiaan.


Tässä lyhyt versio. Yhdysvaltojen presidentti “W” mainitaan.
Drug Rehab For George
By Mike (in Tokyo) Rogers
October 10, 2005
https://www.lewrockwell.com/2005/10/mike-in-tokyo-rogers/rehab-for-george/

Verkkoloki:
Marketing Japan
https://modernmarketingjapan.blogspot.com/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja Tinahatulle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: EU tulee hajoamaan. Mutta toisin kuin Jugoslaviassa ja itäblokissa EU on hankittu täyteen kehitysmaalaisia elätettäviä. Joten pelkään, että hajoaminen on hyvin rumaa.

Tinahattu: Kiitos linkeistä.

Hokki kirjoitti...

1. Kuolemantuomio.
2. Karkoitus maasta.
3. Pakkotyö ulkona kesät ja talvet. Vanhan ajan mukavat helvetin raskaat kettingit käytössä joissa kaikki vangit ovat jaloistaan kiinni toisissaan. Muutama sentti tuntipalkkana. Maatalous kiittää.
Tarpeeksi kauan kun kaivaa ojaa, lapioi lunta tai tekee jotain muuta yhteiskunnan eteen niin on sen verran rahaa että pystyy elättämään itsensä jonkin aikaa vankila-ajan jälkeen.

Noista kun lähtee rakentamaan uutta järjestelmää, niin hyvä tulee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Hokki. Kun nyt Suomessa saataisiin alkuun ne rangaistusskaalat kokonaisuudessaan käyttöön.