maanantai 14. elokuuta 2023

KÄPPÄUKOT JA PAHAN SILMÄN PELKO

Huitsinnevadan Örnätjärven teitä ajeli ympäriinsä useita maastokelpoisia autoja jotka kaikki oli miehitetty käppäukoilla. Yhdessä autossa eli tietysti Punaisessa Nissanin pick upissa ajoivat tutut ja häpeämättömät käppäukot Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Miehet osallistuivat Örnätjärven kylätoimikunnan järjestämään vartiopalveluun jossa varmistettiin ettei selkosilla ollut urbaaneja haittaeläimiä kuten esim. punavihervästäräkkejä, anarkottaraisia, liimatilhiä ja sukkahousukoppeloita. Mukaan haittaeläinlistalle oli lisätty viime aikoina erittäin haitalliseksi osoittautunut ”asiantuntija”.

Välillä tietysti pysähdyttiin, vedettiin voimasavuke Bostonit ja kuulosteltiin loppukesää kohti etenevän luonnon ääniä. Puheenaiheet tosin nykymaailmassa olivat ikävän luonnottomia. Lötjönen puhui tupakki suupielessään:

- Se rasismihysteria se senkun vaan kasvaa. Eikä loppua näy. Siihenhän on kaksi syytä. Toinen on se itsestäänselvä.

Ykä vastasi myös tupakki huulessaan.

- No joo, tietysti se, että rasismia keppihevosena käyttämällä saadaan perussuomalaiset pois hallituksesta ja mielellään muutenkin täyteen marginaaliin. Se on sinänsä ymmärrettävää. Toki se on moraalitonta, vastenmielistä ja haiskahtaa niin kuin kaksi viikkoa rantahäpelikössä hapantunut hauki. Moraalihan ei politiikkaan kuulu. Ainakaan nykyisin. Ikävä kyllä.

- Jep. Järjestelmäpuolue haluaa itselleen takaisin vallan. Jossa valtaa pitää vihervasemmisto. Se Orpo on sen verran munaton että ei se pysty hanttiin panemaan. Ja ehkä Järjestelmäpuolueen fiksuimmat tyypit tajuavat sen että jos Suomessa kansallismieliset saisivat tommoset Unkarin luvut niin maassa alettaisiin ihan tosissaan tönkimään että mitäs te olette oikein tehneet viimeisten vuosikymmenien aikana.

Miehet katsoivat hetken ohi pomppivaa jänistä. Ihan metsäjänis. Oltiin sen verran syrjässä että rusakko ei ollut vallannut aluetta. Sitten Ykä tuumasi:

- Niinpä alettaisiin ja niissä käräjissä ei typeryys ja sinisilmäisyys olisi lieventävä asianhaara. Mutta on  se toinenkin syy. Ehkä pelottavampi. Kas kun siinä mennäänkin jo uskonnon ja oikeastaan taikauskon puolelle.

- Sinnepä hyvinkin. Rasismi on muotoutunut termiksi joka vastaa jotain pahaa silmää tai demonia. Sanan pelko on niin suuri että kun siihen millään tavalla törmää, niin täytyy tehdä demonin karkottamisrituaalit joihin tietysti kuuluu sen demonin siirtäminen jonkun toisen vastuulle. Ja tällä hetkellä tietysti perussuomalaisten. Sitä termiä on alettu käyttämään kuin pappisvaltaa joskus kauan sitten. Ja suurimmat demoninpalvojat ovat papiston mielestä tietysti ne, jotka sanovat ääneen että tuo demoni on olemassa vain papiston mielikuvituksessa.

Lötjönen sytytti vielä toisen voimasavukkeen ja jatkoi:

- Ja mitäs sen seurauksena lopulta tapahtuu? Kun uskonnollinen dogmi on tärkeämpää kuin ajattelu niin koko juuttaan yhteiskunta taantuu henkisesti jonnekin keskiajalle.

- Ja vielä tosi syvälle keskiajalle sillä tästä uususkonnollisuudesta ei loppulaskussa hyödy kuin islamilaiset. Sehän tässä vielä irvokkainta on että yhteiskuntaa siirtää keskiajalle ne itseään humanisteina pitävät pääosin naisihmiset jotka kuvittelevat edustavansa nykyaikaisen suvaitsevaisuuden äärimmäistä huippua.

- Jep. Piru kaiken periköön.

- Ja senhän se tekee.

Radiosta alkoi kuulua viestejä toisilta etsintäpartioilta. Urbaaneja haittaeläimiä ei ollut jäänyt haaviin missään. Lötjönen otti yhteyden Vetelänlärpäkänsuolla päivystäviin miehiin ja ilmoitti että purkakaa valmiustila. Tällä kertaa ei tarvittu perinteistä Pinnanmaalaista tervetuliaissuokylpyä. Ykä ja Lötjönen hyppäsivät Nissaniin todeten vielä että onneksi täällä Pinnanmaalla sentään uususkonto eivätkä muutkaan sairaudet jyllänneet.


21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lähettäiskö tuon kotimaan pravdan yleisönosastoon? Siellä oli taannoin Kekkos-Jukan kirjoitus populismista. Yllättäen moni kohta kuvasi VMP: n journalismia.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä karmeassa rasismi tilanteessa sekä oman kansan etu on ensisijaista ajattelun rikollisuudesta tai " haitallisuudesta" , on tullut ns selväksi, että suurin uhka näyttää olevan vmp:n mukaan suomalaiset. Siis omassa kotimaassaan. No mitäs me natsit. Nythän siellä inistään, kun on turvamiehiä ministereillä. Ai jaa. No näiden turvamiesten tuskin täytyy esim valtionvarainministerin kohdalla vahtia, kun eräs entinen biletti ja laittoi juoppokuskiksi.

Isä Nicolae kirjoitti...

Voi ihqu, ahdistus ja tyrmistys Ykä ja Eelis.


Kokonaan jäi kommentoimatta se, että nyt rašistiset persut kaikkein pahimman temppunsa näyttivät. Valitsivat iik ja ääk Jussi Halla-ahon presidenttiehdokkaakseen!

Järkytys on suurta koko maassamme, missä kivapuhekyttä? Entä Voima-aviisi, Virheät Naisoletetut, Etonapinan soluineen vastustamassa moista našišmin nousua?

Anonyymi kirjoitti...

"Sinnepä hyvinkin. Rasismi on muotoutunut termiksi joka vastaa jotain pahaa silmää tai demonia. Sanan pelko on niin suuri että kun siihen millään tavalla törmää, niin täytyy tehdä demonin karkoittamisrituaalit joihin tietysti kuuluu sen demonin siirtäminen jonkun toisen vastuulle"

Hienosti määritelty ajan räyhähenki!

Itse olen tavannut kuvata aikaamme taistolaisuus 2.0:ksi. Aivan kuin 70-luvulla taistolaiset suvaitsevaisto on ottanut oikeuden määritellä, mikä on oikein. Siis absoluuttisesti oikein, sillä nykyäänhän käydään myös samaa mieltä olevien kimppuun, jotka eivät ole tarpeeksi samaa mieltä oikealla tavalla - aivan kuin taistolaiset.

Se vittumainen ero tietysti on, että suvaitsevaistolla on helvetisti suoraa valtaa.

Valtsu

Anonyymi kirjoitti...

Tulee tuosta rasismin ympärillä vellovasta sählingistä mieleen jo vuosia sitten ideoimasi peli, jossa pelaajat pukeutuivat velcroasuihin ja yrittivät väistellä vastuu nimistä pelivälinettä. Kysessä taitaakin olla saman pelin muunnos.
Surupuku

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka Riikka Purra, Wilhelm Junnila ja Wille Rydman polvillaan anteeksi anelisivat (onneksi eivät sitä tee, sillä tämä alkaa jo mennä naurettavuuksiin), heidän syntinsä ovat mahdottomat sovittaa. Kysymys ei ole edes rasismista, muten Halla-aho puoluekokouksessa sanoi. Yksinkertaisesti suvaitsevaiset, hyvän ja virheettömän ihmisen sädekehän loisteessa ja ihmisarvon puolesta ääni väpättäen puhuvat eivät nyt vaan suvaitse perussuomalaisia. Osa kansastakin tungetaan ilman ihmisoikeuksia sinne häpeänurkkaan, koska äänestivät väärin.

Petteri Orpon pitäisi törhentäytyä, lyödä nyrkki pöytään ja vaatia hallitukselle työrauha! Tämä kesäteatteri on nyt ohi, mutta ei kyllä aplodeja ansaitse.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Medialuku taito. Kuvien perusteella, mielikuvat ovat niin sannaaa. Sekä Pekka Haavistoa. Paljastavaa asua sekä tietenkin muslimi siinä vieressä. Suoraan sanoen, en tiedä pitäisikö nauraa vai ei. Annettiin mielikuva, että kuuluisa entinen pm poseeraa muslimin kanssa. Naisten oikeudet. Samaan aikaan tiedätte mitä. Eräs mäkynenkin poseeraa muslimien kanssa. Että ovat täällä opiskelemassa sekä turvaamassa suomen tulevaisuuden. En tiedä teistä, mutta minä otan paukun. Sellaista paskaa/nuolemista islamin suuntaan, että minä vertaan sitä maan petturuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Alexander Stubb Suomen presidentiksi? Ei saatana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Isä Nicolaelle, Valtsulle, Surupuvulle, Ano3:lle, Rouva Anolle, Ano4:lle ja Ano5:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Ei varmasti tulisi julkaistua.

Ano2: Hyviä huomioita.

Isä Nicolae: Voit uskoa että asian tiimoilta on haisunäädän kusimyrsky vielä tulossa.

Valtsu: Jep. Kaksi eroa. Suvaitsevaisto on taistolaisiakin röyhkeämpi ja niillä on sitä todellista valtaa.

Surupuku: Joo, se pelihän oli Höpötti:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2017/10/uusinta-hopotti.html

Ano3: Totta, ja kyseinen nainen on VMP:lle jumalatar.

Rouva Ano: Olet oikeassa ja valitettavasti Orpo on osoittautunut täydeksi lapaseksi. Vaan olikos se kenellekään varsinainen yllätys.

Ano4: Hyviä huomioita sinullakin.

Ano5: Taitaa kuvata sitä että kokkarit eivät ota enää sitä presidentin pestiä vakavissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Höpö höpö. Se että joku % puolue sanelee, miten hypitään , kertoo sen, missä ne rahat ovat.

vieras kirjoitti...

Nyt on Jussi Halla-aho valittu persujen presidenttiehdokkaaksi. Tiedän kenelle ääni menee vaaleissa.

Riikka Purra piti hyvät puheet puoluekokouksessa.

Harri Vuorenpää on uusi puoluesihteeri. Hyvä että valittiin. Arto Luukkanen on leppoisa mutta sopii paremmin asiantuntijatehtäviin kuin puoluekoneiston pyörittäjäksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Petturi Urpolla ei ollut missään vaiheessa aikomustakaan toimia pääministerinä hallituksessa, jossa on mukana PS.
Ei kai tämä nyt enää voi olla epäselvää?

Tämän hallituksen tarkoitus on vain ja ainoastaan kaatua, että persuja voitaisiin osoittaa sormella huutaen:
"Epäkelpoja!
Nuo eivät enää koskaan voi kelvata hallitukseen!!"

Minusta on suoraan sanoen helvetin huolestuttavaa, että edelleen liian moni siltikin näyttää luulevan, että Petturi Urpo haluaisi kovasti olla persujen kanssa hyvä pääministeri mutta ei vaan osaa.
Miksi tuo olisi muuttunut siitä Urposta, joka huusi eduskunnassa persuille Arabi-invaasion aikana hätää ja vainoa paenneiden palleroiden motiivin epäilynkin olevaa silkkaa rasismia?

Niin juuri.
Sitä itseään.
Sitä josta nytkin huudetaan ja Huudetaan ja HUUDETAAN.

Rasismia.

Anonyymi kirjoitti...

Prof. Stubbin ehdokkuus sataa loppupeleissä yo Haaviston laariin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, vieraalle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kenelle tarkkaan ottaen tuo höpö höpö oli tarkoitettu?

vieras: Hyviä valintoja.

Qroquius Kad: Se, että sinä olet sataprosenttisen varma jostakin ei tarkoita että asia menee juuri niin kuin sanot. En pidä tuota mahdottomana mutta moisen suunnitelman kohdalla on varsin älytöntä hajottaa hallitus ennen kuin se alkaa toimimaan. Kas kun tässä farssissa on kokoomuskin ottanut osumaa.

Ano2: Ehkä ne ennemminkin syövät toistensa ääniä.

Anonyymi kirjoitti...

Aaltola sopisi paremmin kokoomuksen presidenttiehdokkaaksi. Firma ei lähtenyt kulkemaan, tilipäätökset toimittamatta, on "töissä" veroilla maksetussa UPI'ssa, YLE'n asiantuntija. Paras kokkariehdokas.

Anonyymi kirjoitti...

Älkää nyt viitsikö. Suomi on maailman turvallisin maa. Ai jaa. Räppäri onkin kova juttu. Terveisin iskä.

QroquiusKad kirjoitti...

Enpä tietenkään voi tietää hallituskumppaneiden aivoituksia.
Minusta nähden KaKo ei ole kyllä ottanut osumaa, sillä se on osa Järjestelmäpuoluetta.
Sellainen siitä tuli Kekkoslovakiassa, kun Urkki I Suurin teki selväksi ettei Kokoomus pääse hallitukseen hänen valtakunnassaan.
Silloin peruste olivat Yleiset Syyt, jotka löytyivät itärajan takaa.

Siteeraan väliin "Apulanta"-yhtyettä:

Niin kuin käy avaruusromulle
Kun se tahtoo palata kotiinsa
Eikä usko ennusmerkkien
Voivan tarkoittaa mitään.

Kekkoslovakiassa Kokoomus uskoakseni tiesi, mitä ennusmerkit tarkoittivat;
olihan ne tehty aivan selviksi.
Niinpä Kansallisesta Kokoomuksesta tuli Kansainvälinen Kohellus (KaKo), joka oli valmis poliittiseen prostituutioon päästäkseen mihin tahansa hallitukseen.

Minusta ennusmerkit näyttävät nyt siltä, ettei tässä olla koko hallitusta kaatamassa vaan ainoastaan erottamassa PS.
Sen tilalle voidaan ottaa Kekkuli, joka tulee varmasti sellaiseen(kin) hallitukseen oikein mielellään.

PS julistetaan samaan asemaan kuin Kokoomus oli Kekkoslovakiassa.
Perusteena ei ole enää epämääräinen Yleiset Syyt vaan rasismi.

Ehkei näin tapahdu.
Ilmakehässä vaan ei ole nähdäkseni aukkoa, josta avaruusromu pääsee palaamaan kotiinsa palamatta eikä painovoima ole lempeä mahdollisesti maankamaraan päätyville jäännöksille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Aaltola näemmä pyrkii valitsijayhdistyksen kautta. Meriitit ovat sinänsä kokkariluokkaa.

Ano2: Näinhän se.

Qroquius Kad: Ymmärrän pointtisi mutta itse touhun käytännön toteutus ihmetyttää. Jos persut potkitaan nyt pois hallituksesta niin se ei johdu puolueen hallitustyöstä vaan joukkorääkymisestä. Ja se taas tietää – mahdollisesti – huomattavan suurta menestystä seuraavissa vaaleissa. Loogisinta olisi ollut panna hallitus pystyyn samantien ilman persuja ja todeta että Arvo Pohja ei hyväksynyt niitä.

QroquiusKad kirjoitti...

Toteutus näyttää minusta etenevän seuraavaa kaavaa:

otetaan PS hallitukseen=>
tehdään yhteistyö sen kanssa mahdottomaksi=>
erotetaan PS hallituksesta ja kaadetaan syy sen niskaan=>
julistetaan että nyt on nähty, ettei persuja enää voi ottaa hallitukseen.

Jos PS olisi vain jätetty hallituksen ulkopuolelle, se jatkaisi poliittisena voimana vaihtoehtona Järjestelmäpuolueelle.
Kun se on erotettu hallituksesta ja julistettu samaan asemaan missä Kokoomus oli Kekkoslovakiassa, ei ole enää väliä saako PS 35 tai vaikka 45 % äänistä.
Vähempi kun ei enää silloin riitä kuin reilusti yli puolet, mieluummin kaksi kolmasosaa.

Kannatuskin saattaa romahtaa, kun äänestäjien naamaan hierotaan ettei sillä voi vaikuttaa muuten kuin Järjestelmäpuoluetta äänestämällä, ja se on Suomessa tehokas vipuvarsi:
"Ei nyt enää voi persua äänestää, ettei ääni mene hukkaan!"

Nyt se on lähellä onnistumista.

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se kokkareiden ja Orpon syntiluettelo pitkä, mutta annetaan nyt sen verran kehuja kuitenkin heille, että lähtivät muodostamaan ja muodostivat hallituksen persujen kanssa. Neljä vuotta sitten demukat ja Rinne röhönauroivat persut pois heti kättelyssä.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Sinusta se näyttää etenevän niin. Tässä ei vaan pystytä varsinaisesti erottamaan perussuomalaisia vaan sitten koko hallituksen on kaaduttava. Syksyllä olemme asian suhteen viisaampia. Sinänsä minä haistan tässä sen että vihervasemmisto joukkorääkyy nimenomaan siksi että ei halua luopua vallastaan eikä siihen valtaan kuulu kokoomuskaan. Vaikka se kuuliainen Järjestelmäpuolueen osanen onkin ja varmaan se Suomen federalistisin.

Tapsa vaan: Totta joo, tosin kokoomukseen ei kannata luottaa.