tiistai 1. elokuuta 2023

NOLLATOLERANSSI? MUTTA MILLE?

Lukijat ovat luonnollisesti hyvin perillä kehitysmaalaisten jatkuvasti yleistyvästä harrastuksesta eli alistusväkivallasta. Toisin sanoen mennään reilun pelin hengessä kymmenen yhtä vastaan, hakataan suomalainen uhri ja ryöstetään se sen lisäksi. Koko touhu kuvataan tietysti videolle että saadaan street credibilityä ja muuta paskaa.

Ja siitähän on tullut reaktiota poliisin suunnalta. Jaa, onko poliisi todennut että nyt loppuu se kehitysmaalaisten väkivaltainen riekkuminen? Kissan paskat. Poliisi on huolissaan siitä, kun näitä videoita on levitetty eteenpäin niin että tavalliset suomalaisetkin saavat hyvän kuvan siitä, minkälaista rikastusta tuontitavara tuo tullessaan.

Poliisi on tietysti selittänyt että videoita ei pitäisi julkaista, koska asiaan liittyvät tutkimukset ovat kesken ja sillä suojellaan uhria. Onpa poliisi sanoneet että videoitten jakamisella edistetään rasistista agendaa vaikka niissä kehitysmaalaiset itse esittävät ”kunnostautumistaan”.

Hotellin respassa taas ollaan kovasti sitä mieltä että poliisi ei halua videoita julkaistavaksi kahdesta syystä:

1. Videoista tavallinen suomalainen saattaa saada mielikuvan että sadistista ja raukkamaista alistamisväkivaltaa käyttävät kehitysmaalaiset todellakin ovat sadistista ja raukkamaista alistamisväkivaltaa käyttäviä kehitysmaalaisia.

2. Jos joku näistä sadistisista tempauksista päätyy oikeuteen niin tuomiot eivät ylitä sitä rajaa, että tekijöiden nimet pitäisi julkaista. Niinpä kyseinen sadismi onkin selitettävissä taas kertaalleen ”nuorison pahoinvoinniksi” ts. koko suomalaisnuorisoa koskevaksi.

Näitä videoitahan ehdittiin kutsua valtamediassa ”tappeluvideoiksi”. Jos kymmenen pieksää yhden niin kyseessä ei ole mikään tappelu. Ainakin Ylessä hoksattiin korjata asia.

Suomessa ollaan pyrkimässä nollatoleranssiin. Joskin väärässä asiassa. Eli:

Nollatoleranssi rasismia kohtaan. Ja kyseinen nollatoleranssi pitää sisällään myös täysin perustellun arvostelun kehitysmaalaisten tuomaa ”rikastusta” kohtaan. Suomalaisen sanoma sana on vaiennettava koska se on vakavampi asia kuin kehitysmaalaisen suomalaista kohtaan kohdistama sadistinen väkivalta.

Heitän pallon uudelle hallitukselle. Eikös sen nollatoleranssin pitäisi koskea enempi sitä oikeaa väkivaltaa? Se rasismi mitä halutaan estää ja tuomita kerta toisensa jälkeen on vihervasemmiston omien korviensa välissä kehittämä mörkö. Se ei ole tappanut, ryöstänyt eikä raiskannut ketään. Sen sijaan kehitysmaalainen väkivalta on totta.

Ehkä hallituksemme pitäisi lopultakin tajuta tämä. Persut sen ovat toki tajunneet mutta muut hallituspuolueet toimivat tässä asiassa vielä niin kuin huulipunahallitus olisi edelleenkin vallassa.



58 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi minua alkaa vi*uttamaan ja verenpaine nousee tarpeettomasti, kun lukee ja näkee näiden tuonti marakattilaumojen tekosista vaikkapa; Vantaan Pähkinärinteellä, Valkeakoskella, Porin Kirjurinluodolla, Tampereella tai jollakin muulla paikkakunnalla?

Nämä muutama nyt viimeaikaisina. On näitä ollut vuosikymmenien saatossa enempikin. Nyt tuomio- ja virkavalta joku roti tähän hommaan!

Jossain se menee ja kuohahtaa kansan sietokynnys yli. Sitten sitä syytetään tähän kehitysmaalaisten menoon kyr*iintynyttä tavallista kansalaista rasistiksi ja ynnä muuta sontaa...

heppa

Anonyymi kirjoitti...

Jospa Wittgenstein tarkoittikin, että on vaiettava siitä, mistä ei osaa puhua. Nollatoleranssi tarkoittanee vaikenemista siitä, mistä ei voi puhua.

Anonyymi kirjoitti...

No niin, nyt sitten halutaan ampua viestintuoja! Koska uhrit eivät ilmeisesti itse ole valittaneet videoista, poliisin suhtautuminen on todella läpinäkyvää. Sisäministeri on vaihtunut, mutta taitaa Ohisalon ohjeet olla vielä voimissaan.

Rouva Ano

Vasarahammer kirjoitti...

Kertoo pitkälle mädäntyneestä yhteiskunnasta, kun eliitti on enemmän huolissaan siitä, miltä asiat näyttävät kuin siitä, miten ne oikeasti ovat.

Sen jälkeen puhutaan "tappeluvideoista, vaikka kyse on selkeästi pahoinpitelyvideoista.

Historix kirjoitti...

Ykä blokitekstissään kiteyttää mainiosti, mistä tässä ”tappeluvideo” jupakassa on kyse:

”sadistista ja raukkamaista alistamisväkivaltaa käyttävät kehitysmaalaiset todellakin ovat sadistista ja raukkamaista alistamisväkivaltaa käyttäviä kehitysmaalaisia”

Siinäpä se. Mutta todellisia syyllisiä tilanteesen eivät ole nämä sadistiset ja raukkamaiset kehitysmaalaiset rasistit. Hehän vain käyttäytyvät luonteelleen ominaisesti, koska heidän annetaan tehdä niin. Kuka sitten sallii kaiken tämän? Suomen moraalittomat ja turmeltuneet puolueet/poliitikot, virka(nais)miehet, taloudellinen ja kulttuurinen eliittimme. Eikä vähiten valta(punikki)media!

Pahinta on, että poliisi ja oikeuslaitos ovat osaltaan varmistamassa sen, että keharit saavat jatkaa rasistisia rikoksiaan suomalaisia kohtaan. Ja hehän jatkavat aina vain röyhkeimmiksi käyden. Vai oletteko huomanneet poliisin ja oikeuslaitoksen tekevän parhaansa estääkseen tai tutkiaksen nämä hyökkäykset? Taitavat yrittää enemmänkin piilotella suojattiensa rikoksia – ja samalla estävät meitä suojelemasta lapsiamme tai itseämme. Ovat siis jättäneet meidät alttiiksi noiden kehareiden väkivaltaisille hyökkäyksille, jo vuosien ajan.

Siksi tavan ihmisten tulisi nyt viimeistään huomata että Suomen valtio eri virkakoneistoineen on muuttunut viholliseksi omalle kansalleen. Siksi meitä ollaankin vaihtamassa eliitille mieluisimpiin. Sitä en vaan millään ymmärrä, että miksi niin monista naisista tulee oman kansansa leppymättömiä vihaajia saatuaan yliopistokoulutuksen?

Kalle Pelttari kirjoitti...

Tähän asiaan en sen kummemmin puutu, mutta minua vähän huvittaa ja vähän ärsyttääkin nämä politiikkojen käyttämät muotisanat/sanonnat kuten esim. juuri tämä: NOLLATOLERANSSI. Tietääkö sen käyttäjä aivan tarkkaan mitä se tarkoittaa? Kun metallimies sorvaa, hän pääsee ehkä 1000-osan päähän nollatoleranssista, siis 0.001 mm. Koskaan hän ei saavuta NOLLATOLERANSSIA kuin sattumalta, josta kukaan ei tiedä. Kirvesmies taas tekee nollatoleranssilla työnsä, koska ei laita mitään lukuja, vaan tekee sen justiin tarkasti. Aikaisemmin politiikkojen käyttämiä sanoja, joita nyt harvemmin kuulee ovat esim. VALUVIKA, HARJOITUS (minusta harjoitus ei ole todellista tekemistä), jne.

Anonyymi kirjoitti...

Kun muistelee vuotta 2015 jne, huvittaa vieläkin ne naiivit idioottimaiset tempaukset ja sloganit yms. Tänä päivänä on niin tuskallista niille myöntää, että esim täällä ns pimeällä puolella tiedettiin mistä auottiin päätä. Ja mitä tuleman pitää. Tai oikeastaan vain sai lisää bensaa liekkeihin. Nykyään pitää olla tarkkana taksienkin kanssa, ettei tule sitä kuuluisaa rikastusta ja kivoja pelihetkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sitten Hesarikin on saanut synninpäästön, eli Rydmanin yksityisviestien julkaiseminen oli oikeusoppineiden mukaan laillista. Tietääkseni viestien kirjoittajalla, siis Willellä, on kuitenkin tekijänoikeus viesteihinsä. Siis kyseessä voisi olla HS:n tekemä tekijänoikeuden rikkominen, erityisesti koska lehti käytti sanatarkkoja otteita Willen kirjoituksista ja tarkoituksena oli lisätä lehden myyntiä. Ns. uutisarvosta voidaan kiistellä, oliko sellaista ollenkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen taas vaihteeksi seurannut ylen uutisointia aamuisin sekä radiosta. Kun nyt on tämä skandaali muslimi maissa satukirjan polttamisesta. Joka on vihamielinen, rasistinen sekä kehottaa tappamaan kafferit. Semmoista uhriutumista jälleen, että v käyrä nousi taas. Miksi yle ei haastattele niitä, joiden mielestä islam ei kuulu Eurooppaan, saatikka pohjoismaihin? Ne asiantuntijat ylellä, mikä termi on jo nähnyt inflaation , saivat ainakin itseni kiehumaan. Ja nyt vielä keskustellaan siitä, pitäisikö sananvapautta islamin vuoksi rajoittaa. Sitähän ne juuri haluavat. Raivostuttavaa.

Heikki kirjoitti...

Poliisin johtoporras on näemmä "suvakkeja", meillä on unelma väkeä. Oikeuslaitoskin on liikaa näiden hallussa. Esim. 2v rikoksesta ja olet ensikertalainen. Saa yleensä sitten seuraavasta vain ehdollista, vaikka 1,5v . Ihan kuin lasten lautapelissä leikisti vankeutta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys hepalle, Ano1:lle, Ano2:lle, Rouva Anolle, Vasarahammerille, Historixille, Kalle Pelttarille, Ano3:lle, Ano4:lle, Ano5:lle ja Heikille & kiitos kommenteistanne.

heppa: Joo, siinä vaiheessa jos suomalaiset alkavat pistää hanttiin, kirkuu vihervasemmisto armeijaa kadulle suojelemaan heidän lemmikkejään.

Ano1: Epäilemättä on. Tuossa hieman kuvaa:

https://pbs.twimg.com/media/F2br475XgAA7O27?format=png&name=900x900

Ano2: En lähde sen kummemmin analysoimaan. Minusta tuo kuva vaan sopi kirjoitukseen.

Rouva Ano: Totta. Hallituksen vaihtuminen ei ainakaan tässä asiassa vielä näy.

Vasara:

Viesti1: Täysin totta.

Vasara & Ano5: Tähän sopii mainiosti piru ja pikkusormi-vertaus.

Historix: Täysin totta. Tätä ei olisi koskaan tapahtunut ilman poliittisen ja virkaeliitin suostumusta ja suoranaista kannustamista. Ja asiasta vaikenemisella suojellaan nimenomaan tuota eliittiä.

Kalle: Nämäkin ovat sitä kovasti yleistynyttä newspeakia.

Ano3: Voiman pimeällä puolella tästä on varoiteltu jo parikymmentä vuotta.

Ano4: Kun nykyisin haastatellaan oikeusoppineita niin poliittisesti korrektia tekstiä on aina luvassa ja kannattaa aina ottaa selvää että mikähän se oppineiden poliittinen tausta mahtoi ollakaan.

Heikki: Täysin totta.

Ari Mäkinen kirjoitti...

On. Onneksi molempien ryhmien! Poliisi ottanut jopa yhden kiinni, muiden kanssa vaan jutusteltu...

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Sattumoisin olen viime päivinä minäkin mietiskellyt tuota kysymystä, että miten pitkällä tämä oman yhteiskuntamme puhumattomuuden kulttuuri jo on, ja tullut ensinnäkin siihen tulokseen, että ainakaan Venäjän nykytilasta ja siellä vallitsevasta kansalaisajattelun totaalisesta amputaatiotilasta emme täällä osaa säikähtää siinä mielessä, että tajuaisimme itse olevamme matkalla juuri vastaavaan repressioon -- ja toisekseen olen yhä järkyttyneempänä noteerannut sen, ettemme myöskään täällä tajua miten orjallisesti yksi yhteen olemme menneet ja yhä menemme Ruotsin perässä tässä yhteiskunnan monikulttuuristumisen aiheuttamassa hajoamisessa.

Ja sitten olen alkanut kysellä itseltäni myös sen perään, että koska alamme olla samassa tilassa kuin kolmas valtakunta oli silloin kun joukkotuhontaa ihan arkipäivässä siellä harjoitettiin. Siellähän puhumattomuuden kulttuuri sulki yhteiskunnan julkispinnan niin, ettei edes noista tuhoamiskekuksista vuotanut käytännössä tietoa niiden ulkopuolelle.

Joten ennustelin, että aikalailla lähitulevaisuudessa meilläkin voisi jossain toimia ties kenen ylläpitämä tuhoamislaitos, jossa sitten joku näistä kriisin osapuolista jo toimittelisi päiviltä jotakin toista osapuolta.

Sellainen hanke ei vaatisi yhtään sen suurempaa puhumattomuutta kuin mitä jo nyt täydellinen vaikeneminen monikultturistumisen tosiasiallisista seurauksista arkipäivässämme vaatii.

On se vaan hienoa kun hienojen "arvojen" nimissä osataan laittaa pää pensaaseen, niin ettei kukaan kohta uskalla edes kysellä sen perään mitä täällä oikeastaan tapahtuu. Mitähän kunnon sotamies Svejk sanoisi? "Kyllä se on niin hienoa, tosihienoa, ylevää..."

QroquiusKad kirjoitti...

Valitettavasti tälle hallitukselle on turha esittää vetoomuksia tai vaatimuksia palloa heittelemällä tai muunkaan muodossa.
Ei sen tehtävä ole ollutkaan toimia.
Sen tehtävä on kaatua ja tuhota Perussuomalaisen Puolueen kannatus.

Asia on sanottu nyt aivan suoraan:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009754993.html

"On täysin mahdollista, että vaaleissa perussuomalaiset ottaisi suurimman puolueen paikan, mutta tämän kesän jälkeen tuskin edes kokoomus lähtisi enää perussuomalaisten kanssa samaan hallitukseen, puhumattakaan persuvetoiseen."

Näin politiikan toimittaja Timo Haapala mahdollisista uusista vaaleista hallituksen kaatamisen jälkeen, joka on odotettavissa syyskuussa eduskunnan istuntokauden alussa.

Ei persuja otettu Kakon johtamaan hallitukseen yhteistyökumppaniksi, vaan saamaan KaKon puukko selkään viherkommunistityttöjen huorapoika Petturi Urpon kädestä.
Hallituksen kaaduttua uusien vaalien alla ilmoitetaan suoraan, ettei kansalaisilla saa olla sellaista illuusiota, että he voisivat ilmaista rasismiaan äänestämällä persuja:
persuja ei enää koskaan oteta hallitukseen.

Suomessa ei enää ole demokratiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Kukas se syyttäjä oli?

Anonyymi kirjoitti...

Medialla on taito löytää haastateltavaksi "asiantuntijoita" joiden väittämät me olemme Esson baarissa todenneet hevonpaskaksi jo kauan sitten. Studioonkin näyttää löytyvän joka päivä uusia puhuvia päitä jotka saavat palkkansa, mistä? Veroista, veikkaisin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ari Mäkiselle, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ari: Mitähän ryhmiä lienevät olleet? Osaatko sanoa?

Seppo: Perustellusti voi kysyä että kuinka paljon Suomen sananvapaus- ja mediatilanne eroavat Venäjän vastaavasta?

Qroquius Kad: En omista kristallipalloa joten en vielä lähde ennustamaan.

Ano1: Täsmennätkö hieman kysymystä?

Ano2: Aivan totta. Termi ”asiantuntija” ei nykyisin paljon eroa politrukista.

Anonyymi kirjoitti...

Ennen oli musuissa sentään sen verran miestä, että otettiin vääräuskoisten kanssa yhteen molemminpuolisin armeijoin ja suht tasaväkisin miehityksin yleensä. Nyt raukat hyökkää päälle tosiaan kymmenen yhtä vastaan ja mahdollisesti vielä apuvälinein aseetonta vastaan.

Kotouttamisesta kotiuttamiseen. Etenkin näille merkkivaatealistusryöstäjille suoraan kalossia peffaan, kansalaisuus pois ja perheineen kotimatkalle. Vielä parempi olisi valtion turvallisuuden, hyvinvoinnin ja tulevaisuuden takaamiseksi poistaa kaikki Afrikan sarven ja Lähi-idän ihmeet hetimiten kotikonnuille, mutta se nyt tuskin tässä ylihysteerisessä ajassamme onnistuu.

Tapsa vaan

Antifilatelisti kirjoitti...

Pitkä marssi läpi instituutioden on näemmä onnistunut. Hyötyä siitä vain ei kerää kulttuurimarxismi, vaan islamismi.

Anonyymi kirjoitti...

Ylen radiossa on soinut don henley. New York minute. Sanoma on hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Kello oli 05. 30 noin. Kun leipuri pyöräilee kotiin, suoraan sanoen neekeri yritti ryöstää pyörän. Näin sen omin silmin. En puuttunut asiaan. Ei niitä kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi 1. elokuuta 2023 klo 10.35
"...eli Rydmanin yksityisviestien julkaiseminen oli oikeusoppineiden mukaan laillista. Tietääkseni viestien kirjoittajalla, siis Willellä, on kuitenkin tekijänoikeus viesteihinsä."

Seuraava askel on yksityiskeskustelujen äänitteiden julkaiseminen. Yksityiskeskusteluja saa äänittää keskusteluun osallistuneet. Salakuunteluksi asia muuttuu vasta, jos tallentaja ei ole paikalla.

Skenaario. Tärkeä henkilö puhuu tuttujen kanssa tavalla joka ei sovi suvakkien arvopohjaan ja joukossa on kavaltaja. Tämä ottaa yhteyttä Hesariin, joka tekee asiasta jutun ja julkaisee keskustelusta osia. Äänittäminen onnistunee ranteessa olevalla älykellolla.

acc

Joppos123 kirjoitti...

Tuosta Turun joukkotappelusta ei tarvitse arvailla ketkä siellä tappeli. Iltapaskassa on tapahtumapaikalta kuva josta käy ilmi, että kähtävät ja viidakon kädelliset siellä on keskustelleet rispectistä.
Turkkusen omat katujengit joita ei siis oikeasti kuulemma ole edes olemassa.
Suomen kansa ja päättäjät nassuttavat paskaa rasismista ja valehtelevat itselleen siihen asti kunnes konetuliaseet ja pommit alkavat laulamaan Ruotsin malliin.
Pää perseessä on turvallinen tapa elää kunnes napsahtaa omalle kohdalle.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tapsalle vaan, Antifilatelistille, Ano1:lle, Ano2:lle, acc:lle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Tapsa vaan: Olen täysin samaa mieltä.

Antifilatelisti: Totta. Ne vanhat vielä elossa olevat KGB:n maskirovkamiehet varmaan harmittelevat että myöhästyttiin, piru vie.

Ano1: Täytyy kuunnella.

Ano2: Sepä. Kukaan ei enää uskalla puuttua mihinkään.

acc: On muuten täysin mahdollista.

Joppos123: Jep. Mitäs niitä on. Somalit, kurdit, arabit sekä arabeissa shiiat ja sunnit. Kaikki inhoaa toisiaan. Ja kaikki inhoaa suomalaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Ymmärsin heti, kuten paulus Stalingradissa, että ykä Diktaattori ei ymmärrä kokonaisuutena ns nerokkuutta. Täytyy muistaa se, että ykälläkin luultavasti se himmler siellä kotona. Niin. Minäkin kuvittelin kaikkea.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Loistavaa! Ensimmäisen kerran koko blogin aikana (yli 16 vuotta) minua verrataan suoraan Hitleriin. Mutta mitenkäs, tartteeks minun ajaa parta ja muotoilla viikset?

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Selväähän tämä bunkkeri natsismi on. Joko vaimo on tehnyt johtopäätöksiä?

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Minä olen obergruppenfurher. Tuliko selväksi?

Anonyymi kirjoitti...

Allekirjoittanut on kokenut sen, miltä näyttää joukkoraiskattu nainen. Voin vain kuvitella, miltä niistä lapsista on tuntunut, kun heitä joukkoraiskattiin. Esim Oulussa. Itsemurhan taisi tehdä elämän alussa oleva tyttö. Täysi hiljaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Päättäjämme, oikeuslaitoksemme, poliisimme ei tule tekemään mitään asian eteen. Tilanne tulee vain pahenemaan ja ihmiset tottuvat siihen. Jo nyt ihmiset välttelevät liikkumista tiettyinä aikoina, alueita, julkisen liikenteen käyttöä.

Kansalaisella on kaksi vaihtoehtoa, muuttaa pois tai alkaa elämään pelossa ja rajoittaa menoajaan.

Kolmas vaihtoehto olisi katupartioiden perustaminen ja omankäden oikeus, jossa viranomaisille haitatettaisiin pitkät.

Anonyymi kirjoitti...

Niin. Tässä ehdotuksia. Kun nyt natseja ollaan. Itse olisin vähintään gruppenfuhrer. Olinpa törkeä Keitel. Gruppernfuhrer kuuluu ehdottomasti natsi blogistile. Minusta tuntuu, että olisin obergrubbenfuher. Minulla on oikeus tuntea kaikkea, sekä olla äitinä lasten isä.

Anonyymi kirjoitti...

Kotouttamisen voi lopettaa. Hyvin ovat kotoutuneet. Ovatko integroituneet on toinen juttu. Niille jotka tykkäävät että Suomen lait ja tavat eivät passaa on vain yksi keino, kotiuttaminen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Ano5:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja Ano6:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Tämä jäi täysin epäselväksi.

Ano2: Tuli joo.

Ano3: Toivotan voimia ja jaksamista. Eikä anteeksi tarvitse todellakaan antaa.

Ano4: Kun tilanne on mikä on niin en panisi pahakseni sitä kolmosvaihtoehtoa.

Ano5: Mikähän tuonkin kommentin varsinainen tarkoitus oli?

VNV: Pelottava tulevaisuudenkuva.

Ano6: Jep. Ei tarvita kotouttamista vaan karkottamista.

Anonyymi kirjoitti...


Danny lauloi joskus, että tuuliviiri yllä talon katon, monelta se huomaamatta jää. Tämänpäivän tuuliviiri on muuan "hutkija" Jokisipilä turkkusesta.
Yhtenä päivänä molla persuja toisen "yliopistohutkijan" kanssa. Seuraavana päivänä taasen paheksuu hyysärin Rydman uutisointia. Ja älähän hättäile, joku lie huomauttanut hutkijalle, että turussa on aurajoki ja sinä olet joki ja sipilä ja muista kenen leipää syöt. Niinpä hutkija taas pyörtää pyhät puheensa, ja että kyllä se hyysäri ihan oikein sai ne Rydmanin entisen hoidon jutut julkaista ihan kaikkineen. Poisluettuna ne sänkykamarijutut. Ja kyllä nekin sieltä tulee kun malttaa odottaa.
Huru-ukko
PS. Paska pano etten sanoisi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Kyseinen mies tietysti on huolissaan työpaikastaan ja sitä myötä elannostaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä aikaakaan, niin jopa Lähi-idän maat ovat uutisoineet Wille Rydmanin entiselle tyttöystävälleen lähettämistä rankoista ja rasistisista viesteistä! Nyt ei tiedä, itkisikö vai nauraisi? Voisi kuvitella, että maissa joissa naisilla ei ole minkäänlaista ihmisarvoa tai -oikeuksia, joissa homot tuomitaan kuolemaan ja rasismikin on kokonaan toisen mittaluokan asia, jonkun pienen pohjoismaan ministerin vanhat viestit eivät voisi vähemmän kiinnostaa. Harva edes tietää, missä sellainen Suomi edes on. Sama pätee muuallekin ja vasemmistolaiset syväkurkut ovat tehokkaita mustamaalaamaan omaa maataan.

Olisi kiva nähdä, miten reagoitaisiin siihen, jos Suomessa joku silmäätekevä sanalisi mielestään vitsikkäästi, että jotkut kasvit lisääntyvät kuin laestadiolaiset? Olisiko se rasismia (nykyään kun lähes kaikki on), mutta todennäköisesti kuitenkin ihan eri asia. Mielenkiintoista on myös seurata, kuinka media reagoi Saska Saarikosken vanhaan ulostuloon, jossa hän oli ripustamassa Boris Johnsonin päätä seipään nokkaan lontoolaisen sillan kaiteeseen. Millä konstilla vasemmisto tästä pyristelee irti, kun kaikki otetaan vastapuoleltakin niin viimeisen päälle tosissaan?

Kyllä nyt painitaan sellaisessa mutasarjassa, että luulisi määrättyjä toimittajia ja poliitikkoja jo hävettävän. Lapsellista pahansuopaisuutta aikuisilta ihmisiltä, mutta tunnetusti tarkoitus tässäkin pyhittää keinot.

Rouva Ano

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Noinkohan ne Lähi-idän maat ovat uutisoineet sen sillä ajatuksella mitä meidän media luulee? Siellä kun ei tunnetusti pidetä somaleja kovin suuressa arvossa. Saattavat sen uutisoinnin perusteella pohtia että oikeassahan se tämä finski on, miksikähän ne siellä pohjoisessa tästä asiasta oikein kohkaa? aivot jäätyneet?

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tuo tapaus Jokisipilä. Vanha totuushan on, että sen lauluja laulat kenen leipää syöt.
Tässä se tulee esiin varsin hyvin.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Thorvald Eskilinpojalle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano & Thorvald: Esille nousee kysymys että onko se Lähi-idänkin uutisointi täältä peräisin ja mistä julkaisuista on kysymys. Ja tosiasia on että arabit ja somalit eivät tule toimeen keskenään.

Huru-ukko: Toimii niin yliopistoissa kuin virkakoneistossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun näitä tämänkin ketjun kommentteja lukee, huomaa selvästi, että nykyään melkein kaikki Suomen politiikka pyörii seuraavan kaavan mukaan:
1. Vihervasemmisto: lisää mamuja! LGBTQ-pride! Ilmastonmuutosta vastaan! Lisää tulonsiirtoja köyhille!
2. Persut: haittamaahanmuuttajat tekevät rikoksia! Ei drag queen -satutuokioille! Suomi on jo hiilinegatiivinen! Valtion velkaantumista pitää hillitä!
3. Vihervasemmisto: Rasisti! Transfoobikko! Naisvihaaja! Natsi! Islamofobi! Kylmää kyytiä! Katsokaa nyt tätä persun tekstiä vuodelta nappi ja kivi! Nyt Suomen maine on pilalla!
4. Persut: ajojahti! Kaksoisstandardit, kaksoisstandardit, KAKSOISSTANDAAARDIIT! Te olette niitä oikeita natseja, rasisteja, naisvihaajia ja homofoobikoita! Paidat on niitä oikeita housuja! Te itse säkitätte naisenne ja hirtätte homonne kannattamalla islamia! Te kannatatte suomalaisiin kohdistuvaa positiivista syrjintää! Te itse lentelette etelänlomillenne kesät ja talvet!

Näistä varsinkin kohta 4 on alkanut ärsyttää minua viime aikoina erityisesti siitä syystä, että sen käyttäjät luulevat sen jotenkin olevan uusi, mielenkiintoinen, älykäs ja rohkea veto, vaikka... no, tiedätte kyllä itsekin.

Sitten joskus päästään kohtaan 5., jolloin em. pellelauman jäsenet kolauttavat viisaat päänsä yhteen ja kailottavat yhteen kuorossa viis veisaamatta muista poliittisista erimielisyyksistään: "Tämä kaikki riitely ja erimielisyys pelaa vain Putinin pussiin!"
Tähän voisi tietty kysyä: "jos näin on, mikset lopeta sitä?"
Vastaus siihen menee tietysti näin: "Minä en lopeta mitään! Minä olen oikeassa, tie, totuus ja elämä! Nuo toiset ovat väärässä ja Putinin trolleja! Minä taistelen niin kauan, kunnes minun mielipiteeni on yleisesti hyväksytty ja ainoa oikea!"
Ja niin edelleen ja niin edelleen. Hohhoijakkaista...

Anonyymi kirjoitti...

Niin no, viherpunavasemmisto pelaa ihan oikeasti puttiinin lapaan nyt.
Ja Hesari, yle ja muu valtamedia on heidän juoksu.. no henkilönään.
Tyhmyyttään vai ideogisesti sokaistuneena.
En tiedä.

Trilisser kirjoitti...

Ano klo 1838: Oikeiston ja vasemmiston ratkaiseva ero on se, että vasemmisto haluaa tunkea ajattelunsa kaikkien aivoihin; joko olet kaikessa heidän puolellaan tai heitä vastaan. Arkielämässä tämä tarkoittaa sitä, kaikkien on "avattava sydämensä", syötävä ituja jne. Oikeisto sen sijaan ei yritäkään pakottaa kaikkia samaan paitaan. Oileistolle riittää, että jokaisella on oikeus valita oma paitansa, kunhan maksaa sen paitansa itse. Arkipäivän esimerkki on suhtautuminen aseisiin: Vasemmisto haluaa kieltää ne kaikilta, koska vassarit eivät tykkää niistä. Oikeistolaiselle riittää, että kukin saa itse päättää, hankkiiko aseita vaiko ei. Kenenkään ei ole pakko niitä hankkia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Trilisserille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Sait kyllä sanottua että kaikki ovat tyhmiä mutta kuinka itse haluaisit toimittavan?

Ano2: Sitä tekemällä levitettyä natsimainetta Venäjän propagandakoneisto tietysti käyttää mielellään hyväkseen.

Trilisser: Kiteytit asian kyllä varsin osuvasti.

Anonyymi kirjoitti...

"Ano1: Sait kyllä sanottua että kaikki ovat tyhmiä mutta kuinka itse haluaisit toimittavan?"

Tässä jonkinlainen vastaus. Ei oma, vaan sitaatti:
"No mitäpä tässä yritin sanoa? En oikein mitään. Yksi viisaus on se, että maailma menee miten se menee. Mitä tässä pitäisi tehdä? Huutaa naama punaisena jotakin aatetta? Että kun kaikki äänestää x niin maailma on parempi? Mutta kun kaikki ei äänestä x:ää. Puolet ihmistä äänestää y:tä. Maailma on kuin kaljakellunta. Kaikki haluaa kellua Vantaanjokea alemmas, mutta kukaan ei pääse mihinkään, koska siellä on miljoona muutakin kellujaa. Jotkut tärkeät ihmiset yrittävät huutaa, että minä minä minä, minun pitää päästä kellumaan nopeammin. Mutta kun huuto alkaa, niin miljoona muutakin ihmistä huutaa, että minä minä minä. Pitäisi päästä, mutta ei pääse.

Lopulta tulee kuset housuun kun ei pääse edes penkalle kuselle."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Eli oliko vastauksesi että ei tehdä mitään? Ei edes yritetä?

Anonyymi kirjoitti...

Tietenkin kaikki politiikka on valtaosin ihan puhdasta tyhmyyttä ja hömppää. Esim. persujen viimeaikaisiin itkeskelyihin vasemmiston kaksoisstandardeista ja siitä, että ne lentää lomallaan lentokoneella jonnekin etelään ilmastokapinallisuudestaan huolimatta voi sanoa vain, että tuollaiset vasemmiston kaksoisstandardeista ovat ihan samanlaista maneristista teeskentelyä kuin vasemmiston omat ilmastomiekkaritkin. Tosiasiassa kun ketään ei kiinnosta paskaakaan kenenkään lomamatkat ja kaikki tietävät, että kukaan ei voi lentokonematkoillaan muuttaa ilmastoa miksikään. Se on voodoo-tason taikauskoa. Myöskään persujen kaksoisstandardeista itkemisillä ei ole vasemmistoon mitään vaikutusta, vaan se on vain persujen omille kannattajille suunnattua esiintymistä vailla syvempää sisältöä. Tosin ne persujen kannattajat äänestäisi niitä ihan samalla tavalla ilman näitä yksittäisiä esiintymisiäkin. Jotkut politiikkaleikkiin liiaksi hurahtaneet voivat toki uskoa, että jos et äänestä persuja/vihervasemmistoa tai mitä hyvänsä niin äänestät silloin Putinin tai islamismin puolesta. Mutta kun se ei mene niin. Äänestämättä jättäminen on vain äänestämättä jättämistä.
Sinun tai minun tai kenenkään muunkaan yksittäisen kansalaisen mielipiteillä ei ole mitään merkitystä. Merkitystä on sillä, mistä uutisoidaan maailmanlaajuisesti tai mistä kerrotaan historiankirjoissa joskus sadan vuoden kuluttua. Anna Kontulan nakukuvat eivät taida kuulua tähän. Mitä ihmettä tässä kukaan edes voisi tehdä? Edes yrittää? Kerro sinä.

Anonyymi kirjoitti...

Aluksi oli Otanmäen tappo 2015.

Anonyymi kirjoitti...

Kovasti ollaan huolissaan kansan kahtia jakautumisesta, vaikka jopa ex-pääministeri kävi kahtijakautuneessa USA:ssa puhumassa, että jokaisen on nyt valittava puolensa. Puhetta ihasteltiin Suomessa -totta kai- kuten kaikkia muitakin hänen tekemisiään. Media tekee myös kaikkensa hajaannuksen eteen menemällä yhä enemmän vasemmiston tueksi. Vuosi 1918 lienee unohtunut ainakin nuoremmilta ja nyt meillä taitaa olla vihreälle oksalle ja niskan päälle pyrkiviä osapuolia jo enemmän kuin kaksi. Voiko tästä seurata enää mitään hyvää?

Rouva Ano

Antifilatelisti kirjoitti...

Tällainen termi löytyi - suomeksi kai "taantumuksellinen vasemmisto": Regressive Left.

Sangen käyttökelpoinen sellainen, sillä taantumuksellisuudestahan islamismin sietämisessä on kyse.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Blogin aihe nasevaan tuttuun tyyliin kirjoitettu ja kommentoitu (suurimmaksi osaksi).

Mutta mutta. Onko unohtunut kansanryhmän "rivipoliisit" ymmärtäminen ja kovasti kunnioittaminen?
Itse yritin rautatieaseman vierasleirin videoiden perusteella kritisoida "rivipoliisien" toimintaa, mutta tälläkin alustalla koin olevani häirikkö. Sehän on ollut tiedossa jo noilta vuosilta, että tapolan mustat makkarat ovat olleet ylärivipoliisien parasta elannonparantajaa ja itsetuntoa vahvistavaa ravintoa, luojaako niistä piäisi meidänkin kiittää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Rouva Anolle, Antifilatelistille ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Näyttää siltä että koet kaiken yrittämisen täysin turhana. Sallinet sen kuitenkin meille. Ei yksi ihminen paljoon pysty mutta jos kukaan ei tee mitään, ei mikään muutu. Kaatuihan se Suuri ja Mahtavakin aikanaan vaikka sitä pidettiin mahdottomana.

Ano2: Ja näitä tapauksia oli valitettavasti jo ennen tätä.

Rouva Ano: Ja sen kahtiajakautumisen vauhti – jota valtamedia pitää yllä – on kyllä nykyisin pelottavan suuri.

Antifilatelisti: Ihan käyttökelpoinen termi.

Veijo: Et sinä häirikkö ole. On sinänsä turha sanoa että kaikki poliisit sitä tai kaikki poliisit tätä. Mulkkuja löytyy kaikissa ammattikunnissa ja valitettavasti rivipoliisin on pakko totella ylhäältä tulevia käskyjä.

Joppos123 kirjoitti...

OT vaikka tavallaan hipaiseekin asiaa.
Pakkailen tässä kamoja ja muonia käsivarren erämaareissua varten. Huomenna "rautaperseajo" Kilpisjärvelle ja ylihuomenna HEKO kyyti Somaslompoloon. Saa olla viikon ilman mitään uutisia tai kännykkää kun siellä ei ole minkään valtakunnan kenttää.
Lähin tunturi mistä ehkä joskus saa kiinni Norjan tai Suomen verkon on kahdeksan kilsan päässä leiristä.
Saa olla ihan rauhassa keskellä ei yhtään mitään, vähän kuin kuussa olisi.
Varutuminen reissuun on aikalailla tarkkaa,ei nimittäin ole mitään takeita noudosta jos kelit menee tunturissa huonoksi.
Kalareissu raudun ja taimenen perässä.

vieras kirjoitti...

Olen sanonut aiemminkin että en ole huolissani persuista. Tänään julkaistu gallup näyttää 19,2 prosenttia mikä on 1 prosenttiyksikön pudotus edelliseen mittaukseen. Se on 0,9 prosenttiyksikön pudotus vaalitulokseen eli 20,1 prosenttiin nähden. Ottaen huomioon saatanallisen paskanheiton, pudotus oli aika maltillinen. Jos tuo on pohjakannatus, silloin se on hyvällä tasolla. Siitä on hyvä nousta.

Kokoomus tiputti enemmän kuin persut. Ei kannattanut mielistellä suvakkimediaa. Kokoomuksella ei nähtävästi ole kokemusta suvakkimedian paskanheitosta. Persut on puolueena paljon kokeneempi sen osalta.

Pääasia että persut tekee sen minkä ehtii hallituksessa, pääasia että yrittää tosissaan. Kannattaa laittaa kuulosuojaimet päähän ettei kuule suvakkimedian raivoa. Pitää ottaa asenne että jos joku lähtee pois, se on RKP eikä persut.

Jos persut joutuu oppositioon, ei sekään ole onglelma. Sitten lihoo siellä, ja aikanaan kuittaa huippuvaalituloksen.

Jos taas kokoomus muodostaisi hallituksen demareiden kanssa, kokoomus joutuisi suostumaan kaikkeen mitä demarit haluaa. Demarit haluaa lisää velkaa ja lisää veroja. Onko tämä semmoinen hinta minkä kokoomus haluaa maksaa pääministerin salkusta?

Entä uudet eduskuntavaalit? Haluaako kukaan oikeasti uusia vaaleja? Millä rahalla puolueet menisivät vaaleihin kun rahaa paloi keväällä. Presidentinvaalit on aika pian, joten rahaa menee siihen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle ja vieraalle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Aärimmäisen mukavaa reissua. Kerro sitten kuinka meni. Ja off topicia meinaan muuten postata itsekin seuraavaksi.

vieras: Ihan hyviä huomioita. Kokkarithan alkavat olla kauhuissaan kun VMP laskee ne nykyisin samaan porukkaan persujen kanssa.

-TR- kirjoitti...

Oli uutinen että uudeksi puolueeksi pyrkii puolue joka kannattaa EU-liittovaltiota. Mitenkähän se eroaa esim Kokoomuksesta?

Mielestäni kuitenkin voidaan aivan hyvin mittauttaa liittovaltion todellinen kannatus. En antaisi Ko puolue hankkeelle kovin suurta toivoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, TR. Se kyseinen puolue on avoimesti sitä mitä kokoomus on tosiasiassa vaikka se muuta näytteleekin.

Joppos123 kirjoitti...

Sissi tausta, 6 vuotta.
Joskus vuonna 1. Olin Itärajalla junnujen vahtina.
Päätin mennä erään kuusenperseeseen yöksi.
Ne ovat hyviä paikkoja. Kuivaa ja hiljaisia.
Heräsin siihen kun oli ääntä.
Oma verenkierto.

Jonkin verran on muita hommia tullut tehtyä mutta ei koskaan ole ollut sama juttu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Joppos123, Minulla ei ole tuohon mahdollisuutta. Kuusen juurelle pääsen kyllä mutta molemmissa korvissa on paha tinnitus.