perjantai 27. maaliskuuta 2009

ODOTETTU SYYTE JA TOIMITTAJAN ILO

Jussi Halla-aho sai sitten odotetusti syytteen. Syytteen antamisestahan ilmoitettiin jo pari kuukautta sitten, mutta pitihän se varsinainen syykin tietysti etsiä, ja sehän ottaa aikansa. Tuomiokin tietysti aikanaan tulee, mutta varsinaista oikeutta maassamme käydään vasta hovioikeustasolla, joten tämähän ottaa aikansa.

Hetken ajan tilanne näytti jo todelliselta Imperiumin Vastaiskulta, sillä suosittu Hommaforumkin oli nurin, mutta tällä hetkellä siellä sentään jo lukee että säätötyö meneillään.

Imperiumin Vastaiskua voidaan kyllä odottaa. Tämähän on vasta alkua. Tulee muistaa, että nännistis-lellisteillä on eduskunnassa reippaasti viiden kuudesosan miehitys, joten en ihmettele, vaikka istuva eduskunta tekee pieniä muutoksia lakeihin, eli esmes sen, että rasistisia mielipiteitä julkisesti esittävältä henkilöltä voidaan poistaa vaalikelpoisuus. Luonnollisesti rasismi jätetään määrittelemättä, joten kannattaa pitää lärppä kiinni kerta kaikkiaan.

Kahdelle muullekin henkilölle räpsähti syyte. Poliittiset oikeudenkäynnit alkavat olla arkipäivää maassamme.

Kaikkien kansallismielisten suuri suosikki Sanna Ukkola pysyy valitsemallaan linjalla. Kun tieto syytteestä tuli klo 13.00, oli Sannalla ensimmäinen uutinen verkossa jo klo 13.06. Kappalevälejä ei tietenkään kiireessä maltettu tehdä ja uutisen otsikosta voi saada kyllä mielikuvan ihan jostain muusta:Nähtävästi toimituksessa on sanottu Sannalle, että rauhoitu vähän, vaikka Vihan Kostaja oletkin. Näin ollen hetken päästä otsikko muuttui. Kellonaika on kyllä yllättäen se sama 13.06. Olisko Sanna keksinyt aikakoneen?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun Homma^^^ taas avautuu niin pistähän nuo ruutukaappaukset sinne näkyville.

Anonyymi kirjoitti...

Pedofiilitekstit :-)


Vuoden parhaat naurut.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä noiden kuvien ajallinen ero on?

herranen kirjoitti...

Pravdakin oli vähän hätäinen uutisoinnissaan ja ensimmäisessä otsikossa sanottiin syytteen tulleen "kansan kiihottamisesta".

Kansankiihotus kun vielä saataisiin lakikirjaan ujutettua niin loppuisi turha rutina tästäkin maasta. Hesari ilmeisesti elää jo tässä loistavassa tulevaisuudessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset kommentoijille. Siitä ajallisesta erosta: sekuntikelloa ei ollut käytössä, mutta veikkaisin, että varttitunti. Toi ensimmäinen otsikkohan näkyi myös etusivulla pelkkänä otsikkona.

Anti Muhammed Cartoon Contest for Finn people kirjoitti...

Tiedoksi = Press release

Good day dear fellows

Jussi Halla-aho is those very few people who can think in Finland


Seppo Lehto Muhammed caricaturist`s next trial justice days are in 26-27.5.2009 in Turku hovioikeus

http://www.youtube.com/watch?v=sO_gQmKt8kM
This muhammed video is also under investigation

Not yet this Stop islamisation
http://www.youtube.com/watch?v=tUE-ejAeCCk video

My latest production against islamisation is this
http://www.youtube.com/watch?v=WiUQLRi_7Tg&feature=related
in name of Jesus Christ ;)

Seppo Lehto had uploaded to the Internet and submitted writings to the general public, in which Islam and its sacred institutions were combined with pedophilia, and in which was also presented the robbery of pedestrians and the ooting of tax revenue was a certain national group or a specific genetic characteristic.

The charges were presented in the Turku Hovioikeus Second class District Court. Lehto denies the charges

Enjoy

All support against islamisation is needed

Seppo Lehto thinker and muhammed caricaturist

Tampere Finland