keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

SEITSEMÄN VELJESTÄ JA VÄÄRÄ UHRI

Radanvarsikaupunki, joskus tulevaisuudessa

Valtteri V. istui sohvallaan ja katsoi tyhjin silmin televisiota. Hänen vaimonsa makasi sängyssä, ja pyrki nukkumaan, vaikka tiesi, ettei se vähällä onnistuisi. Kyyneleet häneltä olivat jo loppuneet ja jäljellä oli enää huonosti onnistuvaa oksennuksen pidätystä. Tosin ei hänellä enää muuta oksennettavaa ollut kuin pelkkää sappea. Valtteri oli 50-vuotias Radanvarsikaupungin erään lähiön lähikauppias, joka työskenteli kauppiaspariskuntana yhdessä vaimonsa kanssa. He olivat pidettyjä ihmisiä. Heillä molemmilla oli aina ollut tarjota kaupassaan asioivalle asiakkaalle hymy ja ystävällinen sana. He pitivät työstään ja asiakkaat pitivät heistä.

Nyt hymy oli hyytynyt ja kauppa oli toiminut muutaman päivän sijaisvoimin. Syy siihen näkyi tällä hetkellä menossa olevasta Yleisradion ajankohtaisohjelmasta. Kolme uussuomalaista oli raiskannut radanvarsikaupunkilaisen 16-vuotiaan tytön, joka oli edellisenä päivänä kuollut raiskauksessa  saamiinsa vammoihin. Ajankohtaisohjelmassa oli haastateltavana yliopistosta hankittu päivystävä dosentti, joka totesi, että niin avoimen kuin rakenteellisen rasismin eteneminen täytyy nyt Suomessa kerta kaikkiaan lopettaa, sillä sen aikaan saama syrjäytymisprosessi voi saada aikaan jatkossakin tällaisia valitettavia tragedioita. Päivystävä dosentti totesi vielä, että nyt meidän suomalaisten on kaikkien aika tulla mukaan ajatusten suvaitsevaisuustalkoisiin. Missään nimessä vallitsevaa maahanmuuttopolitiikkaa ei voinut syyttää tästä ikävästä tapahtumasta.

Valtteri ei edes huomannut, kuinka hänen kädessään oleva viskilasi meni hänen puristuvassa nyrkissään kappaleiksi ja viilsi hänen kättään. Se tyttö, josta ajankohtaisohjelmassa puhuttiin oli hänen tyttärensä. Veera. Isän ja äidin silmäterä. Synnytys oli ollut vaikea, ja sen jälkeen lääkäri kertoi, että enempää lapsia ei enää perheeseen tulisi. Valtteri oli katsonut ruumishuoneella tyttärensä elotonta ja silvottua ruumista ja totesi itselleen, että surun aika on myöhemmin. Nyt täytyy keskittyä johonkin muuhun. Veeralla olisi aikaa odottaa isänsä surua ikuisuuden. Hänen kohdallaan kiire olisi ohi. Mutta ne perkeleet, jotka tämän tekivät, huomaisivat vielä, että nyt he valitsivat aivan väärän tytön.

Valtteri huomasi, että hänen kätensä vuosi verta ja kävi pyyhkeen. Ovikello soi. Hän tiesi siellä olevan kuusi miestä. He olivat tiivis kaveriporukka lapsuudesta saakka. He olivat pitäneet yhteyttä, auttaen toinen toisiaan. Kerran vuodessa kaverit kokoontuisivat jonkun heistä omistamalle kesämökille, jossa pidettiin kostea viikonloppu ukkoporukalla, muistellen menneitä ja nostettaisiin useammat maljat hyvän kaveruuden arvolle. He kutsuivat porukkaansa nimellä Seitsemän Veljestä. Valtteri aukaisi oven ja Veljekset kokoontuivat hänen olohuoneeseensa. Vaimo oli jo nukahtanut, Diapam alkoi vaikuttaa, mutta hänkin oli hyväksynyt kaiken sen, mitä tuleman pitää. Täydestä sydämestään. Valtterilla oli suunnitelma. Hän kertoi sen muille Veljeksille. Yksikään Veljeksistä ei epäröinyt. He olivat kaikki valmiita.

Kolme päivää myöhemmin

Maassa oli herättänyt suurta huomiota ja tyrmistystä se, että Radanvarsikaupungissa suomalaisen tytön raiskanneet ja surmanneet ns. nuorukaiset oltiin laskettu vastaamaan syytteisiin vapaalta. Lehdistötilaisuudessa olivat mukana Radanvarsikaupungin poliisipäällikkö Antti T sekä lakimies Jouko G. He selittivät medialle päätöksensä:

-       Epäillyt ovat olleet yhteistyössä kuulustelijoittensa kanssa ja katuvat syvästi tekoaan. Kuulusteluissa on myös käynyt ilmi, että tapahtumassa ei ole ollut varsinaista surmaamistarkoitusta, eivätkä syytetyt pysty sanomaan, kuka heistä aiheutti kuolettavat vammat. Ei ole epäilystä, että syytetyt pyrkisivät pakenemaan maasta, sillä he ovat syntyneet Suomessa ja heillä on vahvat perhesiteet nimenomaan Suomeen. Tulee myös muistaa heidän nuori ikänsä, kaksi heistä on seitsemäntoistavuotiaita ja yksi kahdeksantoistavuotias. On aivan turha aiheuttaa tarpeetonta kärsimystä näin nuorille ihmisille. Oikeusprosessi sitten hoitaa asian eteenpäin omalla painollaan.

Niin Antti T kuin Jouko G tiesivät, että he saisivat niskaansa huomattavan määrän ryönää erityisesti sosiaalisessa mediassa. Virallinen mediahan taas  toisti papukaijana sen, mitä se halusi toistaa ja sille heidän lausumansa olisi harkinnan ja suvaitsevaisuuden esimerkillinen mestariteos ja useissakin kolumneissa ylistettäisiin suomalaisen virkamiehen tunteitten yli menevästä harkintakyvystä.

Antti ja Jouko eivät olleet kiinnostuneet siitä arvostelusta. mitä heitä kohtaan esitettäisiin. Sillä he molemmat kuuluivat Seitsemään Veljekseen. Nuo tyypit oli pakko saada vapaalle jalalle. Tämä homma hoidettaisiin aivan toisella tavalla.

Kuusi päivää myöhemmin

Kolme aivan tavallista henkilöautoa oli kiertänyt pitkin Radanvarsikaupunkia useana iltana. Autot tarkkailivat vapaalle jalalle päässeen kolmen uussuomalaisen liikkeitä ja jokainen kuljettaja kirjasi ne osaltaan ylös. Autoja ajoivat Pekka P, historianopettaja Radanvarsikaupungin lukiosta, Juhani K, motokuski sekä Jouni A, karjatilallinen. He kirjasivat ylös kolmen vapaalta vastaamaan päässeen uussuomalaisen liikkeet, missä he kulkivat, koska he olivat yhdessä ja koska he olivat suuremmassa porukassa. Motokuski ja karjatilallinen olivat tehneet myös hieman valmistelevaa työtä kolmenkymmenen kilometrin päässä sijaitsevalla syrjäisellä metsäpalstalla. Samoin oli valmistelevaa työtä tehnyt tahollaan poliisipäällikkö Antti T, joka tiesi hyvin mistä etälamauttimia saataisiin hankittua. Etälamauttimet oli tiedot saatuaan hankkinut Valtteri V, joka ilmoitti etälamauttimien myyjälle, että tästä kaupasta vasikoiminen tietää rajua ankarampaa työtapaturmaa. Myyjä tiesi Valtterin taustan ja piti turpansa kiinni. Hänellä oli jonkunlainen käsitys siitä, mihin Valtteri näitä etälamauttimia saattoi tarvita ja hän hyväksyi sen täysin.

Tarkkailuvaiheen jälkeen Seitsemän Veljestä kokoontui jälleen. Tiedusteluaineisto koottiin, ja poliisipäällikkö Antti T teki sen pohjalta suunnitelman. Hän ei ollut suinkaan mikään yliopistosta univormuun hypännyt poliisi, vaan edennyt urallaan nuoresta konstaapelista nykyiseen asemaansa saakka. Hän tunsi kadut. Hän tunsi käytännöt. Hän tiesi, missä poliisipartiot milloinkin liikkuivat, missä oli valvontakameroita ja ennen kaikkea sen, missä niitä ei ollut.

Suunnitelma käytiin läpi, sen yksityiskohtia pohdittiin, tehtiin tarpeelliset tarkastukset ja sen jälkeen käytiin läpi se asearsenaali, mitä miehillä oli, jos joku menisi kumminkin vituiksi. Arsenaali oli varsin vaikuttava, koostuen pelkistä haulikoista, sillä niistä ei poliisin tekninen tutkintakaan ottaisi mitään selvää. Suunnitelma lyötiin lukkoon ja päätettiin toteuttaa.

Vuorokautta myöhemmin

Kolme vapaalle jalalle päässyttä uussuomalaista maleksi erään radanvarsikaupungin lähiön pihalla. Heidän kanssaan maleksi kaksi muuta uussuomalaista. He eivät olleet vielä miettineet, kuinka he iltansa viettäisivät, mutta henki porukassa oli riemuisa. Sen suomalaisen blondihuoran raiskanneet ja puolivahingossa tappaneet jätkät olivat nyt vapaalla jalalla, ja heidän lakimiehensä oli sanonut, että heillä olisi mahdollisuus mahdollisimman lievään tuomioon. Jonkun verran he joutuisivat kyllä istumaan, mutta parhaimmillaan he olisivat vapaalla jalalla vajaassa vuodessa.

Lakimies kertoi, että heidän tukenaan oli suuri määrä tiedostavaa suomalaista mediaa, joka oli järkyttynyt siitä reaktiosta, mitä netissä heitä kohtaan oli esitetty. Heidät suorastaan haluttiin lynkata, ja eräs vasemmistoliiton kansanedustaja oli esittänyt eduskuntakyselyn, jossa vaati jälleen kerran anonyymin nettikirjoittamisen kieltämistä. Tämä reaktio painosti myös oikeusviranomaisia lievimpään mahdolliseen tuomioon, vaikka ne eivät sitä ääneen myöntäneetkään. Uussuomalaiset naureskelivat ja alkoivat uskoa, että suomalaiset olivat ihan oikeasti noin typeriä ja nenästä vedettäviä torvia.

Uussuomalaisten vieressä ajoi hiljaa kaksi pakettiautoa, joihin he eivät kiinnittäneet sen kummempaa huomiota. Yllättäen autot pysähtyivät, niistä tuli esiin kaikkiaan seitsemän kommandopipoilla varustettua miestä ja ennen kuin he ehtivät tehdä mitään, heidät kaikki oltiin tainnutettu etälamauttimilla. Miehet heittivät kolme vapaalle jalalle päässyttä uussuomalaista autoon, sitoivat heidän niin kädet kuin jalat jeesusteipillä ja piikittivät kahden muun paikalle jätettävän uussuomalaisen suoniin tukevan annoksen heroiinia ja häipyivät paikalta. Kukaan ei huomannut mitään. Pakettiautoihin raahatut uussuomalaiset alkoivat toipuessaan valittaa kohtelustaan, mutta muutama hiljaisten miesten heidän naamaansa lyömä nyrkinisku lopetti protestoinnin. Kymmenen kilometriä ajettuaan autot pysähtyivät, miehet irrottivat väärennetyt rekisterikilvet ja vaihtoivat ne toisiin. Siitä olikin aika kääntyä metsätielle.

Autot pääsivät perille syrjäisen metsätien päähän. Siitä kuljettiin vielä parisataa metriä, ja motokuski hyppäsi paikalla valmiina olleeseen kaivuriinsa ja karjatilallinen omaansa. Uussuomalaiset kuljetettiin paikkaan, mihin motokuski oli aikaisemmin kaivanut koneellaan pari metriä syvän montun, tehden työnsä taidolla. Montun vieressä oli taiten irrotettu maaläppä, joka oli helppo kääntää montun päälle sen jälkeen, kun tehtävä oli suoritettu. Paikalla odotti myös kommandopipoa kasvoillaan pitävä nainen. Uussuomalaiset talutettiin montun reunaan ja asetettiin polvilleen.

Uussuomalaiset raahattiin montun reunalle. Suomalaiset miehet olivat olleet hiljaisia, he eivät olleet puhuneet mitään. Nyt yksi heistä alkoi puhua:

-       Minä olen sen suomalaisen tytön isä, jonka te häpäisitte ja murhasitte. Ja vieressäni oleva nainen on hänen äitinsä. Te pääsette käsissämme helpommalla kuin mitä te tyttärellemme teitte. Mutta voimmehan me sentään antaa teille matkallenne jotain mukaan.

Tämän jälkeen mies osoitti kädellään seitsemättä Seitsemää Veljestä. Hän oli Joonas K, ja ammatiltaan tietokoneasiantuntija. Hän alkoi kuvata tapahtumaa. Valtteri antoi pumppuhaulikkonsa vaimolleen. Karjatilallinen Jouni A ajoi kaivinkoneellaan montun viereen ja kaatoi kauhastaan monttuun paloiteltuja sianruhoja. Tämän jälkeen kaksi miehistä kaatoi vielä monttuun pari tynnyrillistä sian sisälmyksiä.

Uussuomalaisten silmät olivat sokeasta kauhusta teevateina ja he huusivat jeesusteipillä peitettyjen suittensa läpi armoa. Valtterin äiti käveli heidän taaksensa ja ampui heitä kylmästi, ilman minkäänlaista epäröintiä haulikolla takaraivoon. Jokaisen uussuomalaisen kasvot hävisivät luun, veren ja lihan muodostamaan pilveen ja he putosivat sianruhojen ja sisälmysten sekaan. Tämän jälkeen motokuski tuli paikalle omalla kaivurillaan ja peitteli heidät uusilla siankappaleilla. Tähän pisteeseen lopetti seitsemäs veljes Joonas K kuvaamisensa. Sitten motokuski Juhani K käytti osaamistaan työkoneen käytössä ja puolta tuntia myöhemmin ei kukaan olisi huomannut, että paikalla olisi edes käynyt kukaan.

Seitsemän Veljestä ja murhatun tytön äiti hajaantuivat kukin omalle taholleen. Joonas K:lla oli vielä oma tehtävänsä. Hän käsitteli kuvaamansa videon niin, ettei tekijöistä näkynyt kuin haulikon piippu. Kyseinen haulikko oli jo muuttunut rautamöhkäleeksi erään tutun sepän pajassa. Joonas K latasi videon nettiin häivyttäen tarkasti jälkensä. Niin youtubeen kuin liveleakiin ilmestyi video, jossa teloitettiin kolme uussuomalaista raiskaajamurhaajaa ja haudattiin sianruhojen sekaan. Video oli tietojen mukaan ladattu nettiin New Yorkista. Videossa oli tekstityksenä se, mitä nämä uussuomalaiset olivat tehneet, ja se päättyi tekstitettyihin sanoihin:

RADANVARSIKAUPUNGIN METSISSÄ JA SOISSA ON VIELÄ TILAA

Suomessa nousi valtava häly videosta. Radanvarsikaupungin poliisipäällikkö Antti T sanoi, että hän laittaa peliin kaiken henkilökohtaisen osaamisensa, että tämä järkyttävä rikos selvitetään. Ja niinhän hän laittoikin. Syyllisiä ei koskaan saatu kiinni. Ruumiita ei koskaan löydetty. Mitään johtolankoja ei ollut. Paikalla olleet kaksi muuta uussuomalaista olivat olleet niin pahassa heroiinipöllyssä, ettei heistä ollut mitään hyötyä tutkimuksissa. Mutta Radanvarsikaupungista alkoi huomattava uussuomalainen muuttoliike muihin suomalaisiin kaupunkeihin. Ja myös Ruotsiin. Vihje oltiin ymmärretty.45 kommenttia:

Oinomaos kirjoitti...

Kyllä se niin on, että kun poliittisen poliisimme johtoa kiinnostaa enemmän kytätä olematonta rasismia kuin kansalaisten turvallisuus, "uussuomalaisten" ja kantaväestön välinen juopa syvenee.

Olen monesti miettinyt, mitä oikeasti pitää tapahtua ennen kuin Koneiston edustajat avoimesti, omilla nimillään allekirjoittavat julkilausuman, jossa myöntävät tyrineensä pahasti.

Vaatiiko se kuvailemasi "siivouksen" vai vielä jotain rankempaa?

Selvää kuitenkin on, että nykymeno ei voi jatkua.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Tähän tapaan nykymenon täytyy sitten joskus loppua, toivottavasti. Kaikki muut vaihtoehdot ovat huonompia, erityisesti nuorille naisille ja tytöille.

Kumitonttu kirjoitti...

Jatko-osassa sitten video leviää kalifaattiin, joka julistaa sodan Suomelle. Muut EU-maat tuomitsevat Suomen toiminnan provokatiivisena ja ilmoittavat etteivät puutu maassaan asuvien ISIS:n palveluksessa olleiden "vierastaistelijoiden" matkustamiseen Suomeen.

Suomi sulkee rajansa ja palauttaa suvereenin valtion aseman luopuen myös eurosta. Suomi vuokraa Venäjältä kuljetuskalustoa ja -osaamista ja palauttaa noin 20.000 samoilla kuljetuskoneilla Välimeren etelä- ja itäpuolelle pari kuukautta kestävällä ilmasillalla.

Lopuksi Suomessa uusitaan vaalilaki, ja todetaan että julkisen sektorin työntekijät eivät voi asettua vaaleissa ehdolle, valtion virkamiehet eivät saa äänestää kuten eivät upseeritkaan saaneet äänestää 60-luvulle asti valtiollisissa vaaleissa. Lopuksi sitovien kansanäänestysten käytäntö jalkautuu ensin kuntiin ja sitten koko valtion tasolle.

Oinomaos kirjoitti...

Käykää lukemassa Tom Packalénin uusin kirjoitus Usarin Puheenvuorosta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Oinomaokselle, Yhel Turkkulaasel ja Kumitontulle & kiitos kommenteistanne.

Oinomaos:

Viesti 1: Hyvä kysymys, johon ei ole vielä löytynyt vastausta. Miten huonoksi tilanteen täytyykään mennä, ennen kuin poliittisen broilerikoneiston kasvatti suostuu tunnustamaan, että kyllä, juuri hän on osaltaan syynä tähän kaikkeen. Paljon pahemmaksi tilanteen on joka tapauksessa mentävä, sillä noille tahoille kasvojen menettäminenhän on kuolemaakin hirveämpi vaihtoehto.

Viesti 2: En ole aina ollut tyytyväinen Packalénin toimintaan, mutta tuo kirjoitus oli täyttä asiaa.

Yksi Turkkulaanen: Kun katsoo Ruotsin tilannetta, niin menohan äityy vaan pahemmaksi, eikä kukaan tee mitään. En kuitenkaan voi millään uskoa, että suomalaiset olisivat loputtomiin yhtä lampaita.

Kumis: Parempi vaihtoehto kuin nykytilanne. Minäkin menettäisin siinä oikeuden asettua ehdolle, mutta sen kestäisin kyllä.

Nimetön kirjoitti...

En kommetoi kolummianne kirjallisesti:

https://www.youtube.com/watch?v=XZu0nExoN9s

-aNo

Nimetön kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että ainakin tuo median reaktio tapahtuneeseen oli kyllä nappiosuma nykymenoon suhteutettuna. Ja odotan sitä päivää, jolloin nämä uussuomalaisten pahoinpitely-/ryöstö-/raiskausjengit valitsee väärän kohteen ja saavat itse nenilleen oikein isän kädestä. Ainahan on mahdollista, että ko. "penskat" hyökkäävät esim. vapaalla olevan naispoliisin kimppuun.

Tuo sianverimössöön hautaaminen on hauska juttu, ja lähtöisin brittien hallitsemasta Intiasta: Siellä oli kahnausta erään muslimijärjestön kanssa, joten paikallinen maaherra otti 25 muslimivankia siitä järjestöstä, teloitti ne suurin piirtein samalla tavalla kuin tässä kirjoituksessa (tosin britit käyttivät miekkaa pään irrottamiseen, mutta sivuseikka). Kun tuli 25:nnen vuoro, niin maaherra antoi sen mennä ja sanoi terveisiä, että jos rähinä ei lopu, niin sitten tämä kohtalo tulee hyvin yleiseksi kuolinsyyksi. Rähinä loppui siihen.

Yksi juttu, mitä en pidä ihan realistisena, on se että viesti todella menisi perille noin vähällä. Muslimithan yleisesti uskovat olevansa luomakunnan huippua ja varmasti koittaisivat kuitata tuollaisen jollain tapaa.

--Madri


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys aNo:lle ja Madrille & kiitos kommenteistanne.

aNo: Kiitos linkistä. Politically uncorrect, juu. Minähän en ole countrymiehiä, mutta tuo oli ihan nätti kappale ja laulaja uskomattoman kaunis.

Madri: Nythän HS yrittää selvittää jälkeenpäin, että ei etnisyyttä enää tarvinnut mainita, kun tekijät olivat jo kiinni. Pottunokkien kohdalla ei uutisointia kyllä tarvitse etnisyyden osalta pahemmin korjata. Tuo idea siitä, että kyseiset tyypit kävisivät jotain krav magaa treenanneen naiskonstun kimppuun on kieltämättä herkullinen.

Minä olen kuullut tuosta sianverijutusta sen version, että sen teki amerikkalainen kenraali Jack Pershing aikanaan Filippiineillä. Samoilla tuloksilla.

Viestin perille menosta voi todeta, että siinähän katsottaisiin uskonnollisuuden taso. Voit olla kyllä oikeassakin, mutta toisaalta jos vieressä on Ruotsi, jossa saa perseillä aina maailman tappiin ilman mitään riskiä kantaväestön taholta, niin saattaisihan se panna miettimään. Ruotsalaiset suvaitsevaisethan laukeaisivat housuihinsa, kun Suomesta tulisi etnisesti edistyksellistä porukkaa hakemaan turvapaikkaa. Heillähän olisi ihka oikea fasistimaa naapurina.

Nimetön kirjoitti...

Intrigööri sen kiteytti:

http://intrigoori.blogspot.fi/2015/03/paivan-pahkis.html

Hemuli kirjoitti...

Hesarin logiikkaa:

http://www.riemurasia.net/kuva/Poliittisesti-korrekti-pilakuva/157060

Nimetön kirjoitti...

En pysty ymmärtämään sitä, että raiskausten, groomingin sun muun yhteydessä harkittu, suunnitelmallinen ja totaalinen kostaminen on niin harvinaista.

Näihin joukkoraiskaamisiin ja grooming-orjuuttamiseen lähteviä ei pitäisi rinnastaa ihmisiin vaan esim. vesikauhuisiin rottiin tai johonkin vastaaviin. Vaarallisen haittaeläimen tuhoaminen on ympäristöteko, ei rikos.

Itse olisin tykännyt enemmän jos tarinan rotat olisi haudattu elävältä siansisälmyksiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Hemulille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1 & Hemuli: Molemmat sattuvat hyvin kohdalleen.

Ano2: Olisko niin, että suomalaiset ovat vielä kumminkin lammasmaisia valtamediaan uskovia hallintoalamaisia, jotka menisivät vaikka ”suihkuun”, jos viranomaiset heidät sinne ohjaisivat?

Mitä tulee tuohon elävältä hautaamiseen, niin kukkahatulta kuulostamisen uhallakin totean, että jos touhu joskus noin rumaksi menee, niin kyllä se ampuminen riittää. Ei minkään Isiksen tasolle tarvitse alentua. Niitä kun ei voi verrata eläimiksikään, sillä vertaus loukkaa eläimiä.

Nimetön kirjoitti...

Pitää kommentoida tuohon omaan naiskonsta -skenaarioon vielä sen verran, että PolAMKissa opetussuunnitelmaan kuuluu juurikin Krav Maga, ju-jutsu, nyrkkeily ja ties mitä muuta hyvinkin hengellekäyvää taitoa. Eli jos "nuorukaiset" ottavat kohteekseen nuoren, hyväkuntoisen ja täysin opetetun tyttökonstan, niin kyllä siinä isoltakin mieheltä voi päästä itku ;)

Itsehän krav Magaa ja potkunyrkkeilyä on/off harrastamana tiedän kyllä, että iso mies kaatuu vaan korkeammalta ja suuremmalla metelillä. Ja kyllä jotkut yllämainittuihin harrastuksiin eksyneet tytöt pyyhkivät normijannulla lattiaa, jos tilaisuuden saavat.

--Madri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Madri. Joo, pitää paikkansa. Ja lisään kokemukseni puolesta sellaisen, että nimenomaan somalit eivät varsinaisia chucknorriksia ole, vaan enempi rysäkeppejä ja heidän tapansa toimia on ylivoimalla yhtä vastaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Laitetaanpa tähän vielä uutinen Iltasanomista. Suomen ulkomaankauppa- ja eurooppaministeri Lenitan Toivakan (kok) mukaan maahanmuuttorahojen leikkaus on leikkaus Suomen turvallisuudesta. Kun tätä porukkaa haalataan tänne lisää, niin sehän ei ole uhka turvallisuudelle? Ministeri toteaa vielä, että:

”Suojelupoliisin mukaan Suomessa on noin 300 henkilöä, joilla on kytköksiä terrorismiin tai radikaali-islamistiseen ideologiaan ja valtaosa heistä on maahanmuuttajia. Meidän pitää panostaa entistä vahvemmin heidän kytkemiseen suomalaiseen yhteiskuntaan.”

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031119340660_uu.shtml

Herää kysymys, että onko tuo poliittinen broileri noin typerä jo syntyjään, vai onko hän käynyt jonkun kurssin?

Arska, sieltä radan varresta. kirjoitti...

Joo... Joskus aikoinaan onnittelitkin kun tuo pikkutyttö täytti 15.
Olen monta kertaa miettinyt, mitä jos tuo pikkuinen joutuu tuohon tilanteeseen.
Minä en ole noin kiltti kuin kirjoitit.
Minä vien ne saaristoristeilylle. Jätän kiinni luotoon niin että ovat tuulen, auringon ja lämpötilan armoilla. Sidottuna ettei voi liikkua. Kuukauden päästä menen hakemaan sen mitä on ja vien syvänteeseen painojen.
Sitten toimitan rukoushuoneelle muutaman kalan, paketoituna lehtileikkeeseen joka kertoo mihin he syyllistyi.
Ans

Juho kirjoitti...

"Herää kysymys, että onko tuo poliittinen broileri noin typerä jo syntyjään, vai onko hän käynyt jonkun kurssin?"

Tuhdit keski-iän ylittäneet ihmisperset Suomea hallitsee.

Ihan oikeasti meidän olisi pitänyt ottaa ohjat omiin käsiimme jo aikoja sitten, kuten ranskalaiset 1794.

Becker kirjoitti...

Tämähän on jo Ruotsissa arkipäivää eikä herätä sen suurempaa hysteriaa.
Toki lehdissä näkyy raiskauksista myyvät otsikot, mutta loppujen lopuksi Melodifestival, Dansar med Stjärnor ja Svenska Hollywoodfruar on se mikä paikallista rahvasta mediassa kiinnostaa. Tai että jalkapallohuligaanit käyvät katsomassa matseja "Friends" nimisellä areenalla.

Esimerkikisi nämä Nyköpingissä hernerokan räjäyttäneet sekä kolmosmurhan uhrit ja tekijät saivat lehdistössä sitä normaalia nyyhkytarinaa miten kilttejä ja hyviä ihmisiä he olivat olleet. Kun sitten kaivelee netistä lisää tietoa niin selviää eettä jokaisella on enemmän tai vähemmän tuhtia rikostaustaa.

Tarinasi saatta olla totta yksi kaunis päivä, sillä eivät muslimit mitään opi. Vääräuskoinen nainen on heille luvallista riistaa.
Olisi mukavaa kuulla YLEn koraanikoulussa miten Hämeen- Anttila ihastelisi rauhanuskonnon naisnäkemystä.

Tuo sianruhot kuopassa oli sellainen pieni pikantti lisä blogissaasi.

Pitäisikö naisille alkaa valmistamaan/myymään pyssyjä jotka ampuisivat sianverta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Arskalle radan varresta, Juholle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Arska, sieltä radan varresta: Muistan onnitelleeni. Kaikkea hyvää hänelle, ja mitä suurinta menestystä elämässään. Nyt minun varmaan pitäisi sanoa tähän että älä veikkonen tommosia suunnittele. Anna viranomaisten tehdä työnsä. Mutta sitten toisaalta… paskat… minkä työn…

Juho: Totta joo. Mutta seuraavissakin vaaleissa noin 85% äänestäjistä äänestää nykylinjan jatkamisen puolesta. Kaipa me saadaan sitä, mitä tilataan.

Becker: Niin sinun kuin Rähmiksen raportit sieltä Ruotsista saavat aikaan kyllä pessimismiä. Nehän ovat aikakone, mistä voi katsoa tulevaisuuden Suomea. Hämeen-Anttila todennäköisesti kertoisi, että islamin naiskäsitys on teoriassa täysin samanlainen kuin meilläkin. Käytäntö ei ole sitä miestä koskaan haitannut.

Vaan perskeles, jos minussa olisi yhtään bisnesmiehen vikaa, niin rupeaisin valmistamaan ja myymään noita sianveripyssyjä. Niille voi pian olla markkinarako.

Juha r kirjoitti...

Kiitos, YrjöP, olihan mahtavan hieno kirjoitus. Ikävä kyllä todennäköisesti minun lapseni lasteni lapset joutuvat elämään kuvaamassasi todellisuudessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha r ja kiitokset. Minä vaan pelkään, että jo lapsesi joutuvat elämään tuossa todellisuudessa. Tai ehkä jo mekin.

Oinomaos kirjoitti...

Ykä, L.Toivakasta voisin kertoa tarinan jos toisenkin, mutta totean vain että älkää missään asioissa luottako tuohonkaan broileriin.

Nimetön kirjoitti...

Jollei tämä nykymeno muutu näiden (joukko)raiskaajien suhteen, niin en yhtään ihmettelisi tällaista tapahtumakulkua. Kun tavalliset ihmiset saavat tarpeeksensa, niin sitten perustetaan ns. vigilanteryhmiä, jotka ottavat oikeuden omiin käsiin.

Varsinkin kun tuomiot alaikäisille ja ensikertalaisille ovat tyyliin ehdollista, päänsilitystä ja syyllisten etsimistä valtaväestön rasismista.

Tuli näin halla-ahomaisesti mieleen, jotta kovenisivatko tuomiot ja/tai vaihtuisiko maahanmuuttopolitiikka, jos k.o. joukkoraiskauksen uhriksi joutuisi a.) naistuomari b.) naispoliitikko c.) tai e.m. tytär tai lähisukulainen?

Tässä pätkässä vähän tuollainen miedompi ratkaisutyyli ongelmaan, ote vanhasta kunnon Kummisetä-elokuvasta:

https://www.youtube.com/watch?v=XPTAjNVvrYg&list=PLPZ7ctz_fKQI1buLLNJz_P_1cW4o69wdl

Oikeus otetaan jossain vaiheessa omiin käsiin, jolleivät viranomaiset suhtaudu vakavasti ongelmaan, vaan heidän taholtansa se lakaistaan maton alle ja selitellään/voivotellaan tapahtunutta.

Ja samaan kategoriaan kuuluvat noi katuväkivaltaa "harrastavat" mamu-jengit....


- Soomepois Eestist -

Nimetön kirjoitti...

Monikulttuurisen rikkauden ja siihen liittyvien rikastamisien lisääntyessä Avivit Cohenin kannattaisi olla mahdollisimman monen naisen esikuva ja esimerkki.

https://www.youtube.com/watch?v=AmW56eKVgVM

Äijille hyvä esikuva ja esimerkki voisi olla vaikka Eyal Yanilov. Hirveen mukava, ystävällinen, kiltti, herttainen, älykäs, kekseliäs ja lupsakka kaveri.

https://www.youtube.com/watch?v=7J6YZBKDEnI

Missään nimessä esikuvikseen tai esimerkeikseen ei kannata valita mitään uho-pullistelu-öykkärointi-reviirinvaltaus pellavapääsomaleita.

Avivitia en ole koskaan tavannut. Eyalin joitain kertoja.

Toi on sitten sellaista touhua jota jokainen oppii. Ei tartte olla notkee, vahva, nopea, urheilullinen. Kankea sohvaplösökin voi edistyä huimasti. Ja edistyessään voi vähän kiinteytyäkin. Ja mukavia kavereitakin voi saada.

Erityisesti naiset ja tytöt nauttivat arvostusta ja ystävällisyyttä saleilla ja seuroissa.

Nimetön kirjoitti...

Toivottavasti jotkut hommalaiset tai muut alkavat pistää moskeijoiden, koraanikoulujen sun muiden osoitteita ja aikatauluja nettiin kaikkien näkyviin.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos tästä. Ihan niin kuin hetkeksi olisin saanut kiinni jostakin oikeudenmukaisuuden utopiasta, jota en aikoihin enää ollut muistanutkaan olevan...

Kirjoitin myös itse aiheesta, kainalot märkinä, huulta purren.

Raiskauksista

Becker kirjoitti...

Siis tää on kyllä alkuvuoden paras.
Wahlroos haki Ruotsiin muutossa turvaa perheelleen. Turvaa Ruotsista!! Joko jätkä on ihan pihalla arkipäivän realismista tai sitten kyseessä on isompi tsoukki.
Tai sitten hällä on joku Aftonbladetin toimittaja neuvonantajana. Tai ehkä peräti Tukholmassa asuva Kari Lumikero, joka on täysin ruotsalaisen korrektiuden kyllästämä.

Nimetön kirjoitti...

Ykä on oikeassa,kyllä jo me ja etenkin meidän lapsemme (itsellänikin tytär) saavat tätä herkkua ihan näköjään viranomaisten,median sekä suurimman osan poliitikoistamme asiaan senkummemmin puuttumatta.
Halla-aholla on lainaus ihan poliisilta itseltään,että näitä joukkosattumuksia valitettavasti tapahtuu,mutta
yleensä tapaukset salataan!Olisi helvetin kiva tietää kuinka paljon tämänkaltaista "rikastusta" on jo tapahtunut,meinaan alkaa tuntua,että näitä "seitsemän veljeksen" iskuryhmiä pitäisi jo olla valmiudessa-poliisi on poliittisen eliitin toimesta ilmeisesti kuohittu näiden uussuomalaisten tekojen suhteen.Jos lapsoset kiinni jääkin,niin oikeuslaitos viimeistään tuomioissaan harrastaa positiivista syrjintää,nämä tekijät kun ovat itse uhreja,tottakai.
Maahanmuuttobisneksen rahat pitäisi tosiaan ottaa uusjakoon:puolet han-suomalaisten työttömien todelliseen työllistämiseen ja toinen puoli näiden rauhanuskonnon edustajien ostamiseen ulos maasta-uusia ei oteta vastaan tännepäin,miksi pitäisi,kun täkäläinen kulttuuri ja kanta-asukkaat ovat kerta näille maailmanvallottajille pelkkää paskaa.
T:Vesku

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Oinomaokselle, Soomepoisil Eestist, Ano1:lle, Ano2:lle, Riikalle, Beckerille ja Veskulle & kiitos kommenteistanne.

Oinomaos: Älä huoli, ei taatusti luoteta.

Soomipois Eestist: Ei taida auttaa, vaikka olisi omakohtaista. Viime syksynä eräs helsinkiläinen vihreä ilmoitti asiasta tehden us-blogissa, että vaikka hänen oma poikansa joutui ”löyhien nuorisoporukoiden” hakkaamaksi, hän kannattaa silti monikulttuurisuutta yhtä lailla kuin ennenkin.

Ano1: Totta tuo. Kaikki eivät vaan pysty itselleen noita taitoja hankkimaan. Ja veikkaanpa, että jos noitten taitojen hallitsijan kimppuun hyökätään viisi yhtä vastaan ja ne viisi saavat selkäänsä, niin kovempi tuomio tulee sille yhdelle.

Ano2: Ainakin sillä otsikolla, että ”näissä paikoissa näinä kellonaikoina ei kannata yksinäisten suomalaisten naisten liikkua”. Se aikaisempi 2 vs. 1-raiskaushan suoritettiin koraanikoulusta palaavien sankareitten toimesta.

Riikka: Kiitokset. Kysehän on vain tarinasta, mutta näkisin, että niin poliittinen kuin virkamieseliittimme sekä media pyrkii kaikin mahdollisin keinoin saamaan tämänlaiset tarinat toteen. Kirjoituksesi oli erittäin hyvä, ja huomiosi HS:sta aivan totta. Siellähän käännettiin nämä raiskaukset jollain ihmeellisellä aasinsillalla konservatiivisten nettikirjoittajien syyksi. Ehkäpä minäkin olen siis tapahtumasta osavastuullinen. Nyt kun vielä ymmärtäisin, että miten.

Becker: Jos minä muuttaisin maata perusteena turvallisuus, niin ei tuo Ruotsi kyllä tosiaan ihan ensimmäisenä mieleen juolahtaisi.

Vesku: Koska asiasta tiettyä kokemusta omaan, niin voin sanoa kyseisten väkivalta- ja seksuaalirikosten alkaneen jo 1990-luvulla. Näkemykseesi maahanmuuttobisneksen rahojen uusiokäytöstä nostan kaksi peukkua, koska en enempää omista.

Nimetön kirjoitti...

Riikka:

Kun arvolipilaarit ja/tai äärivassarit täydellisessä moraalittomuudessaan, epärehellisyydessään ja pahantahtoisuudessaan ensin luovat ongelman, niin seuraavaksi he tietenkin syyllistävät itse aiheuttamastaan ongelmasta niitä, jotka ovat koko ajan vastustaneet kyseisen ongelman luomista.

Kaikista kommunismin ja sosialismin muidoista tuttu propagandakkka. Samaa ovat käyttäneet niin kansallissosialistit, kommunistit, taistolaiset, sosialidemokraatit, kulttuurimarxilaiset, maolaiset kuin punaiset khmerit, arabisosialistit, afrikkalaiset sosialistit, Latinalaisen Amerikan äärivasemmistolaiset ryhmät….

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuossa kommenttisi ensimmäisessä kappaleessa tiivistät nykytilanteen ehkä paremmin kuin kukaan koskaan. Lakki… lepo! Lakki… päästä!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Myös MTV kantaa osansa vastuullisesta tiedottamisesta. Mahtaako kukaan huomata lievähköä ristiriitaa tässä kuvassa?

http://hommaforum.org/index.php?action=dlattach;topic=99363.0;attach=40331;image

Pasi Turunen kirjoitti...

Vilkases Ykä tätä, nyt taisi keikahtaa kunniakansalaisten puatti lujasti kun yliopistostakin alkaa kuulumaan pimeän puolen kannanottoja:
http://riikkapurra.net/

Pasi Turunen kirjoitti...

Jaaha, olikin itse kirjoittaja pistänyt huomion tulemaan. Nvm ja raikasta eloa sinne :-D

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pasi. Nostan Riikalle lätsää taivaan korkealle. Sillä jos tuollaisia ajatuksia (siis lue suomeksi: järkeviä ja asiallisia ajatuksia) omaava ihminen vaikuttaa yliopistolla, niin kuin hän vissiin vaikuttaa, ei elämä välttämättä ole mitään herkun leipää.

Veikko kirjoitti...

Robert Conquest kertoo kirjassaan Kolyman vankileireistä ankarasta työstä kylmässä Siperiassa. Harvat palasivat. Vangeilla oli monenlaisia rangaistuksia, mutta pahin varmaankin oli seuraava: vanki riisuttiin alasti ja sidottiin yöksi paaluun. Kolymassa oli kesäisin valtavasti hyttysiä, paarmoja, mäkäräisiä ja muita syöpäläisiä, jotka sitten piinasivat uhrinsa hengiltä. Tämä se voisi olla näillekin tämän tarinan sankareille sopiva rangaistus. Riistakamera vaan kuvaamaan ja kuvaa juutuubiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Veikko. Tämähän menee kidutuksen puolelle ja normaalisti en tällaisia kommentteja julkaise. Mutta menköön nyt läpi. Kuvaapahan hyvin sitä, kuinka vittuuntuneita ihmiset ovat.

Tietysti, olenhan minä itsekin aikanaan samanlaista juttua kirjoittanut, minkä tunnustan:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2014/05/antifasistinen-taisteluryhma.html

Nimetön kirjoitti...

Ei auta vaikka kohteena olisi se vapaalla oleva naiskonstaapeli, ei vaikka hän olisi Gina Carano tai Cristiane Justino. Viisi miestä vastaan yksi nainen on sellainen suhdeluku, että fyysiset keinot eivät riitä. Valitettavasti.

Kaiken lisäksi nuo anti-ihmiset* käyttävät khattia (yms päihteitä), joka toimii kivunpoistajana. Tämä tuli todetuksi liian monta kertaa järjestyksenvalvojana pk-seudulla toimiessani.

*eläimiksi nuo ovat liian saastaisia ja termi ali-ihminen taasen on saanut huonon kaiun erään sosialistisen liikkeen myötä.

Siksipä on syytä palauttaa ampuma-aselakiin ns. suojeluase, aseluokka tai oikeastaan lupaperuste joka oli olemassa 1933-1998.

Muualla euroopassa** se on käytössä eli kyseessähän on vain ampuma-aselainsäädännön yhtenäistäminen.
**Virossa (jossa rikollisuus väheni radikaalisti ko. lainsäädännön myötä), Tshekeissä ja Saksassa. Kaasusumutin taasen pitää poistaa ampuma-aselain lupaharkinnan alaisuudesta, pelkkä ilmoitus hankinnasta riittäköön.

Aivan! Nakkikioskiammunnat yms aseväkivalta lisääntyy jos aselakia höllennetään!

Kuinkas yleistä moinen oli 1933-1998 kun taskuaseita oli todella laajalti kansalaisten hallussa? Esim. Taksikuskit, apteekkarit, vartijat, konduktöörit, yöhoitajat, pankkiirit jne...

Itselläni on ollut moinen jo yli 23 vuotta ja siltikään en ole ketään vielä ampunut.

Kummasti kynnys joukkoraiskata himmenee kun pelkona on saada nappi otsaan.

-Tvälups-

..Colt made man equal

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Olet täysin oikeassa. Jos tyypillä on kulma mukanaan, se tasoittaa puntit. Khatia huomattavasti pahempi on sitten amfetamiini. Jos tyyppi on sopivasti pirissä, sitä ei pysäytä kuin ampumalla.

Nimetön kirjoitti...

Semmoisen lisäyksen vielä laittaisin, että mahdollisten ruumiiden löytymisen riskin takia olisi sormenpäät hyvä leikata pois jottei sormenjälkiä saisi talteen. Myöskin hampaat olisi syytä repiä tongeilla pois, koska niistä on mahdollista tunnistaa jopa yksittäisistä mikäli raadot löytyvät ja on mahdollisuus verrata röntgenkuviin. Tuossa tarinassa tietenkin noille eläimille voisi sanoa, että "Henkenne säästyy mikäli itse revitte hampaanne ja vasta sitten ampua päähän." Muuten tarina oli mitä kauneinta Suomalaista tarinan kerrontaa ja siitä syvä kumarrus ja kiitos.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Muistutan, että tämä oli fiktiivinen tarina siitä, mihin asiat voivat kehittyä. Ei mikään toimintaohje. Tämä siltä varalta, jos Fobba & kumpp. sattuvat tätä lukemaan.

Nimetön kirjoitti...

Tossa jutussa unohtui yksi tärkeä seikka. Noiden taskuissa olevien kännyköiden akkujen irroitus ettei puhelinta pysty paikantamaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. No joo, näin dekkarimielessä.

Nimetön kirjoitti...

Vaihda tuohon haulikkomiesten tilalle ISIS niin ei olla kovin kaukana lähi-idän tapahtumista...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuskin nyt kuitenkaan. Tämä oli fiktiota. ISIS on totta. Ja haulikkomiehet ampuivat kostaakseen. Eivät siksi, että toiset eivät suostuneet palvelemaan heidän kuujumalaansa.