maanantai 21. syyskuuta 2015

TUTKIJAPROFESSORI JA EPÄILYKSEN PIRU

Elettiin syyskuuta 2035 Oronossa, Mainen osavaltiossa Yhdysvalloissa. Syksyinen päivä oli vielä kirkas ja lämmin ja erään katukahvion viihtyisellä terassilla istui 48-vuotias mies, joka oli tilannut café au laitin ja croissantin ja nautti niitä hissukseen katsellen samalla rauhallisella kadulla kulkevia ihmisiä. Mies oli nimeltään Leevi O. Piimäläinen ja hän oli tyytyväinen elämäänsä. Miksei olisi, sillä hän oli ollut täällä Oronossa,  jossa sijaitsi Mainen osavaltion yliopisto tutkijaprofessorin vakanssilla jo viimeiset kuusi vuotta. Hänen elintasonsa oli taattu ja hän eli rauhallisessa ympäristössä, jossa häntä ei kukaan uhannut.

Alun perin Piimäläinen oli suorittanut yliopisto-opiskelunsa vanhassa kotimaassaan Suomessa ja hän oli siellä valmistunut tohtoriksi sekä selitteläätiöstä että soveltavasta spedestetiikasta (in english: some political science and shit, you man) sekä spesifioidun spekulatiivisesta käsitehässimisestä (in english: fucking things up real bad academically and explaining it otherwise) ja täällä Mainen yliopistossa hän nautti suurta arvostusta ja mainetta, sillä vanhassa kotimaassaan hänet tunnettiin aktiivisena yliopistomiehenä, humanistina, ihmisoikeustaistelijana, monikultturismin ja rajoittamattoman maahanmuuton kannattajana sekä rasismin ja äärioikeiston väsymättömänä vastustajana ja täällä amerikkalaisessa yhteiskuntatieteellisissä yliopistopiireissä sellainen maine teki miehestä melkein uuden Che Guevaran.

Pääosin tutkijaprofessori Leevi O. Piimäläinen saattoi keskittyä tutkimustyöhönsä, toisin sanoen hän saattoi kirjoittaa ja julkaista ihan mitä lystäsi, mutta ajoittain hän myös luennoi. Tämä johtui tosin pääosin siitä, että hän katsasteli luennoillaan uusia pää vasemmistohumanismia täynnä olevia yliopistopimuja, ja sitä kautta hän oli päässyt nauttimaan amerikkalaisesta sisäfileestä kaikissa roduissa ja väreissä. Ja voi että Piimäläinen nauttikin. Miksei nauttisi, hän kun oli naimaton. Hän tiesi, ettei hänestä edes olisi perheelliseksi, sillä hän tunnusti itselleen, ettei pystyisi koskaan sitoutumaan mihinkään muuhun kuin itseensä, omaan tahtoonsa ja omiin tarpeisiinsa. Ja hän oli löytänyt tietyn lokeron yhteiskunnallisen tutkimuksen ekologisessa systeemissä joka mahdollisti sen kaiken. Totuuden kanssahan sillä ei ollut mitään tekemistä, mutta Piimäläistä se ei ollut koskaan haitannut.

Sillä tutkijaprofessori Leevi O., niin kuin hänet täällä Mainen yliopistossa tunnettiin ei ollut varsinaisesti humanisti eikä mitään muutakaan, mistä hänen julkinen maineensa oli rakentunut. Hän oli häikäilemätön opportunisti, joka nautti täällä Yhdysvalloissa sen työn hedelmiä, mitä hän oli tehnyt aikanaan synnyinmaassaan Suomessa. Henkilökohtaisesti Piimäläinen ajatteli, että hänen edustamansa ns. ideologiseen viitekehykseen kuuluvat ihmiset saattoi luokitella kolmeen osaan.

Ensimmäinen osa oli se porukka, joita saattoi hyvin perustellusti sanoa hyödyllisiksi idiooteiksi. He aivan vilpittömästi uskoivat, että joka ainoa Suomeen saapunut, kymmenen turvallisen valtion läpi kulkenut maahantulija oli oikeasti välittömässä vaarassa ja vain turvapaikka ja jatkuva asumis- ja elatusoikeus Suomessa saattoi pelastaa heidät. Nämä ihmiset olivat tietyllä lailla lapsenuskoisia sinisilmäisiä typeryksiä joitten ei koskaan kannattaisi ostaa käytettyä autoa ilman fiksumman apua, sillä he uskoivat, että kun he ovat rehellisiä, niin tokihan tuo autoa myyvä joppari samoin kuin hätäänsä huutava Abdulkin oli rehellinen. Abdul oli vangittu, häntä oli kidutettu, hän oli kotimaassaan jatkuvassa kuolemanvaarassa, hänen perheensä oli tapettu ja todiste sille oli se, että Abdul sanoi niin. Ei siihen muuta tarvittu ja jo sen epäileminen oli rasismia ja todiste epäilijän epäinhimillisyydestä. Ei vaikka Abdul sitten alkoi hankkia kuulusteluissa tapettua hyvinkin hengissä olevaa perhettään Suomeen suomalaisten elätettäväksi.

Sitten oli se toinen porukka, mihin hän oli Suomessa niin hyvin tutustunut. Se ei sinänsä täysin uskonut siihen, mitä saarnasi, mutta sille oli pääasia se, että Suomeen tulisi mahdollisimman paljon etnisesti edistyksellisiä ihmisiä ja perusteena oli se, että he tiesivät sen vituttavan ankarasti kansallismielisiä suomalaisia. Ja mitä enemmän kansallismielisiä suomalaisia vitutti, sen paremmalta heistä tuntui, koska sillä tavoin he saattoivat pönkittää omaa egoaan. Heillä ei ollut varsinaisesti kykyä luoda tai rakentaa mitään uutta, joten ainoastaan omaa kansakuntaansa halventamalla ja sen rakenteita hävittämällä he saattoivat ajatella olevansa jotakin. Ja 2000-luvun suomalainen yhteiskunta oli heille suoranainen ihmemaa, joka tarjosi heille niin uran, arvostuksen kuin julkisuudenkin.

Piimäläinen oli pitkän yliopistollisen uransa, tai no, menestyksekkään mutta hyvin palkitun näennäisuransa aikana havainnut, että tällaisia ihmisiä oli valtavasti nimenomaan demokraattisissa länsimaissa ja hän oli tuuminut, että jos hän olisi oikea yhteiskunnallinen tutkija eikä pelkkä opportunisti, hän paneutuisi tähän asiaan. Mikä tekee oman kansan, oman valtion ja oman historian mitätöimisestä arvon sinänsä ja jopa mahdollisuuden menestyksekkääseen uraan? Tarvitseeko valtio muutaman kymmenen vuoden välein käytävän sodan pysyäkseen järjissään? Voiko hyvinvointia ja rauhallista, toimivaa yhteiskuntaa olla liikaa? Tuottaako se automaattisesti yksilöitä, jotka elävät yhteiskunnan varoilla, mutta jotka siitä huolimatta alkavat nakertaa sen perusteita pelkästään tunteakseen itsensä paremmaksi kuin muut? Paremmaksi kuin ne ihmiset, jotka heidät tosiasiassa elättivät?

Mutta eihän Leevi O. Piimäläinen sellaista tutkimusta tekisi. Sillä hän kuului siihen kolmanteen porukkaan ja tunnusti sen itsekin. Ainakin itselleen, joskaan ei kenellekään muulle. Hän oli raaka ja häikäilemätön opportunisti. Hän oli jo nuoresta saakka halunnut arvostusta, julkisuutta ja turvattua elantoa. Hän halusi olla Nimi. Mutta hän oli ymmärtänyt, että hänen henkilökohtaiset ominaisuutensa eivät siihen riittäisi. Ainoa hänen etunsa oli hänen hyvä ulkolukumuistinsa ja nuorena miehenä 2000-luvun alussa hän havaitsi mihin suuntaan Suomi oli kääntymässä. Havainnon tehtyään hänen suuntansa oli selvä. Ylioppilaaksi kirjoitettuaan hän meni yliopiston yhteiskuntatieteelliseen tiedekuntaan ja opetteli ulkoa kaiken, mitä tarvitsi. Itse asiassa se oli varsin helppoa. Hyvän muistin omaavana, mutta älyllisesti laiskana miehenä hänen oli helppo valita tiensä.

Hän valmistui tohtoriksi vuonna 2016. Hän oli jo graduvaiheessaan ymmärtänyt, että päästäkseen television ajankohtaisohjelmien puhuvaksi pääksi hänen piti heittää vielä hieman överimmäksi kuin muut päivystävät dosentit ennen häntä. Niinpä hän teki tohtorinväitöskirjansa siitä aiheesta, että tavallisten suomalaisten islamilaista maahanmuuttoa kohtaan esittämä vastenmielisyys johtui siitä, että suomalainen kansanluonne haluaa tietyn ajoin kansanmurhia, ja nykyinen maahanmuuttovastaisuus pohjautuu siihen alitajuiseen häpeään, etteivät suomalaiset olleet päässeet teurastamaan juutalaisia kuolemanleireillä toisen maailmansodan aikana. Siksi niin sanotut maahanmuuttokriittiset ottivat maahan saapuneet islamilaiset vihansa kohteeksi, vaikka tosiasiassa heidän alitajuntansa kaipasi sitä natsistista ja juutalaisvastaista Suomea, jota ei koskaan ollut.

Piimäläinen tiesi väitöskirjansa olevan silkkaa paskaa alunperinkin ja hänen oli ollut vaikea pitää pokkaansa väitöstilaisuudessaan, mutta väitöstilaisuuden kriittisissä vaiheissa pallejaan puristeltuaan hän pääsi läpi liehuvin lipuin niin kuin arvelikin ja media kirjoitti hänestä äärimmäisen innokkaasti vaietun myytin paljastajana. ”Kansa, joka halusi oman Auschwitzinsa, muttei saanut,  joka on etsinyt sitä aina sen jälkeen ja etsii sitä nyt islamilaisista maahanmuttajista”. Tokihan Piimäläinen tiesi väitöskirjansa olevan täyttä tuubaa ja ymmärsi, että kovien tieteitten alueella se oltaisiin mielletty ylimittaiseksi ja kaikin puolin naurettavaksi mielipidekirjoitukseksi. Mutta Piimäläinenpä ei ollutkaan valinnut itselleen alakseen kovia tieteitä joten  aina vain uutta suomalaisiin kohdistuvaa häväistysmateriaalia etsivä media teki hänestä sankarin ja hahmon, jonka naama näkyi jokaisessa julkaisussa.

Piimäläinen ei mieltänyt tehneensä mitään väärin. Koska hän oli syntynyt ilman minkäänlaista moraalista selkärankaa hän ajatteli itsensä vain kauppamieheksi, joka möi haluttua tuotetta ja saaneensa siitä ansaitsemansa palkkion. Niin julkisuudessa kuin turvatussa taloudessaan. Piimäläisellä kävi myös mieletön tuuri siinä, että iankaikkisesta iankaikkiseen jatkuvan Yleisradion Uutisvuoto-ohjelman toinen vakiohahmo Jari Tervo ampui itsensä vuonna 2017. Tervo oli jättänyt jälkeensä vain sekavan lapun, jossa hän kirjoitti jotain pirusta, epäilyksestä ja häpeästä.

Piimäläisestä tuli nopeasti Tervon korvaaja, ja hän nautti asemastaan valtakunnan televisioälykkönä, jonka ei tarvinnut muuta kuin nauraa omille vitseilleen, jotka nekin olivat käsikirjoittajan tekemiä. Mutta hänestä tuli suuri mielipidevaikuttaja, ja hänen seuraava väitöskirjansa muokkasi Suomen aivan uuteen uskoon. Hänen väitöskirjassaan esitettiin- ja halukkaan yleisön mielestä myös todistetiin – se tilanne, että akateemista koulutusta vailla olevat ihmiset ovat alttiita autoritäärisille aatteille, ja sen vuoksi heillä oleva äänioikeus on uhka todelliselle demokratialle.

Piimäläisen väitöskirja otti vuonna 2019 valitussa eduskunnassa tulta alleen. Silloin edellisen hallituksen törppöilyistä suurimman vastuun kantaneet perussuomalaiset olivat kärsineet murskatappion. Tämä johtui lähinnä siitä, että hyvin moni ihminen oli tympiintynyt ja äänestysprosentti jäi neljäänkymmeneenkahteen. Punavihreä eduskunta päätti käyttää Piimäläisen metodeja ja muutti eduskunnan 5/6-enemmistöllä yleishallintovirastoksi, jonka vastuulliset, kansanedustajat korvaavat virkahenkilöt takaisivat demokratian toteutumisen ilman demokratiaa vastustavien kansalaisten epädemokraattista toimintaa. Tämän kehityksen aikana Suomeen saapui joka vuosi 100.000 etnisesti edistyksellistä maahanmuuttajaa kansalaisten elätettäväksi, joten Piimäläisen mainostama etninen diversiteetti toteutui ainakin Piimäläistä teoreettisesti miellyttävällä tavalla. Tai ei Piimäläinen ollut varma siitä miellyttikö se häntä, mutta ainakin hän oli tapetilla ja jopa naistenlehtien kannessa ja julkisuudesta hän nautti täysin rinnoin. Hänhän asui itse Töölössä, eikä hänen tarvinnut etnisestä diversiteetistä juurikaan nauttia.

Luonnollisesti Piimäläinenkin valittiin yliopistollisten ansioittensa perusteella yhdeksi yleishallintoviraston päättäväksi virkamieheksi ja työssään hän otti kohteekseen seuraavan inhokkinsa eli puolustusvoimat. Tai oikeastaan ei hän varsinaisesti puolustusvoimia inhonnut, eihän hän siviilipalvelusmiehenä ollut koskaan ollut koko organisaation kanssa missään tekemisissä. Mutta hyvänä huorana hän pyrki siihen, mihin hän ajatteli kuviteltujen asiakkaittensa hänen pyrkivän, joten hän julkaisi yleishallintoviraston virkamiehenä tutkimuksen (joka tosiasiassa oli pelkkä pamfletti, mutta vuoden 2022 Suomessa se riitti aivan hyvin) jossa väitti, että asevelvollisuusarmeija on vain järjestelmä, joka kouluttaa potentiaalisia kansallismielisiä rasistisia terroristeja ja sen vuoksi järjestelmä on lakkautettava ja korvattava sisäisen järjestyksen takaamiseen keskittyneellä ja poliittisesti luotettavalla ammattiarmeijalla, jonka vahvuudeksi riittää 10.000 miestä. Piimäläisen mielestä uhka Suomeen kohdistui sisältä eikä ulkoa ja hänen tutkimuksensa otettiin yleishallintovirastossa vakavasti.

Niinpä vuonna 2023 eduskunnan korvannut yleishallintovirasto toimi niin kuin Piimäläinen oli esittänyt ja lakkautti asevelvollisuusarmeijan. Ammattisotilaita uudelleen määritettyyn tehtävään oli tosin hieman vaikeaa saada, mutta avuksi tulivat maahanmuuttajat, jotka muodostivat puolet uuden ammattiarmeijan vahvuudesta. Toinen puoli oli etnisiä kantasuomalaisia ja kantasuomalaisten ja maahanmuuttajien välit ammattiarmeijassa olivat varsin huonot, joten maahanmuuttajasotilaat sijoitettiin Santahaminaan ja kantasuomalaiset Niinisaloon. Itse asiassa molemmissa varuskunnissa sotilaat pysyivät lähinnä oleskelemassa, sillä niin koulutus- kuin kalustohankintamäärärahat nollattiin vuonna 2024. Armeijalle ei maksettu enää kuin palkkakustannukset. Yleishallintovirasto ajatteli, että sillä oli tärkempääkin tekemistä, joten se keskittyi etnisen diversiteetin lisäämiseen ja käytti resurssinsa siihen. Suomen turvallisuus taattiin hallinnollisella päätöksellä jossa todettiin, että Suomea ei uhkaa mikään.

Piimäläinen nautti suosiostaan muutamia vuosia ja eli rauhassa, ja miksei olisi elänyt, sillä hän asui Helsingin Töölössä, joka kuului vartioituihin alueisiin. Olihan hän toki tietoinen siitä, että vartioitujen alueitten ulkopuolinen Suomi alkoi olla joko anarkian partaalla tai sitten täydessä anarkiassa ja keskimääräinen elintaso oli laskenut vuoden 1959 tasolle. Sinänsä tavallisen suomalaisen arki ei Piimäläistä kiinnostanut, mutta hän ymmärsi, että levottomuudet saattaisivat levitä Helsingin tähän asti rauhallisille alueille. Olihan hän toki ymmärtänyt, että hyvinvointivaltio Suomi oli vuoteen 2028 mennessä muuttumassa niin sanotuksi ei-toimivaksi valtioksi, joten hänen oli aika lähteä pois. Eihän hänellä muuta isänmaata ollut kuin hän itse ja hänen omat halunsa ja tarpeensa.

Hän laittoi lonkerot vetämään ja vastaus löytyi Yhdysvalloista, jota hän oli uraansa edistävässä epistolassa niin monta kertaa verisesti syyttänyt. Toinen tarjous tuli Kalifornian yliopistosta Los Angelesista ja toinen Mainen yliopistosta Oronosta. Kalifornian yliopisto olisi ollut urakehityksen kannalta kieltämättä parempi, mutta asuessaan Los Angelesissa hän olisi joutunut olemaan aivan liian paljon tekemisissä sen etnisen diversiteetin kanssa, jota hän niin mielellään saarnasi teoriassa, muttei halunnut joutua kohtaamaan käytännössä. Siksi Mainen yliopisto oli hänelle selkeä valinta.

Hän lopetti työnsä yleishallintovirastossa vuonna 2029 siirtyen Mainen yliopistoon ja voi sanoa, että hän ehti pois Suomesta viimeisellä hetkellä. Sillä Suomessa syttyi vuonna 2030 lopultakin se pitkään odotettu sisällissota. Tosin sitä ei voinut sanoa perinteiseksi sisällissodaksi, vaan yleiseksi avohärdelliksi, jossa tappelivat keskenään niin suomalaiset kapinalliset suojelukaartilaiset, suojelukaartia tukevat puolustusvoimien ja poliisin kantasuomalaiset yksiköt, puolustusvoimien ja poliisin maahanmuuttajista koostuvien yksiköiden monikulttuurista hallitusta puolustavat yksiköt, sunnilaiset muslimiyksiköt jotka taistelivat kaikkia suomalaisia ja shiilalaisia vastaan, shiialaiset yksiköt, jotka taistelivat kaikkia suomalaisia ja sunneja vastaan, afrikkalaiset organisoituneet rikollisjärjestöt, aasialaiset organisoituneet rikollisjärjestöt ja hännänhuippuna vielä suomalaiset organisoituneet vihervasemmistolaiset yksiköt, jotka tosin tapettiin viimeiseen mieheen heti avoimien vihollisuuksien alettua kaikkien muitten osapuolten toimesta.

Olihan rähinässä mukana myös aseistautunut feministinen taistelujärjestö, mutta taistelujen alettua se jänisti ja siirtyi Ruotsin puolelle, tehden siinä tosin ratkaisevan virheen, sillä Ruotsi oli vielä astetta pahemmassa anarkian tilassa ja taistelujärjestön kahdeksankymmentäkaksi jäsentä kaapattiin välittömästi Tukholman satamassa ja kuskattiin orjavaimoiksi Jemeniin. Heistä ei kuultu sen perään mitään. Ehkä he löysivät lopultakin sen, mitä etsivät.

Suomen itänaapuri Venäjä, joka oli ollut varsin hissukseen liitettyään Itä-Ukrainan lopullisesti itseensä vuonna 2022 päätti ottaa kypsästä paistista palan pois ja hyökkäsi Suomeen vuonna 2033. Oikeastaan kyseessä ei ollut varsinainen sota, vaan Venäjän joukot yksinkertaisesti miehittivät niin Kymenlaakson kuin Etelä-Karjalan sekä Ahvenanmaan perustellen hyökkäystään anarkian tilassa olevassa Suomesta Pietariin kohdistuvasta uhasta. Koska vuoden 2023 jälkeen ei Suomen puolustusvoimille oltu hankittu mikäänlaista uutta kalustoa ja suomalaiset ja uussuomalaiset olivat keskittyneet lähinnä tappelemaan keskenään, ei edessä ollut sataaviittä kunnian päivää vaan kolme antautumisen päivää. Kaakkois-Suomessa ei ollut venäläisiä vastassa kuin suojelukaartin hajanaisia yksiköitä, jotka vetäytyivät Kymijoen länsipuolelle toivoen, etteivät venäläiset ylitä sitä.

Eivätkä venäläiset ylittäneetkään Kymijokea. Moskovasta ilmoitettiin, että Pietarin turvallisuus on tällä operaatiolla taattu, eikä Venäjällä ole minkäänlaista halua ryhtyä hallinnoimaan totaaliseen kaaokseen joutunutta Suomea. Lisäksi venäläiset ilmoittivat, että niin Kymenlaakson, Etelä-Karjalan kuin Ahvenanmaan asukkaat voivat jäädä asuinsijoilleen, jolloin heille myönnetään automaattisesti Venäjän kansalaisuus. Puolet asukkaista päätti jäädä, todeten että kahdesta pahasta on vaikea valita. Talvisodan henki oli kuollut, ja sen olivat tappaneet suomalaiset oikeauskoiset, jotka avasivat Pandoran lippaan vuonna 2015.

Mainen yliopiston tutkijaprofessori Leevi O. Piimäläinen hörsi annostaan katukahvilassa. Häntä ei kiinnostanut mitä Suomessa tapahtui. Hän oli jo unohtanut Suomen. Ei se häntä kiinnostanut. Hän mielsi itsensä maailmankansalaiseksi. Oikeastaan hänen isänmaansa oli hänen itsensä lisäksi vain hänen työnsä. Hän haistoi sen, mihin tiedostavat ihmiset halusivat mielipiteitä muokattavan ja hän muokkasi niitä sen mukaan. Siinä maassa joka sitä milloinkin tarvitsee ja joka palkitsee hänet siitä parhaiten ja jos tarvetta on muualla enemmän ja se tarve hyödyttää häntä enemmän, niin silloin hän luonnollisesti siirtyy uuteen maahan. Maa, valtio ja kansa, nehän ovat vain kaikki sosiaalisia konstruktioita. Niillä ei ole merkitystä ja niitä voidaan muokata tarvittavan halun mukaan ja sitä haluahan määrittelivät niin hän kuin hänen kaltaisensa. Tutkijaprofessori Piimäläinen ajatteli niin itsestään kuin monista hänen kaltaisistaan, että tavallaan he olivat kuin heinäsirkat, jotka…

…hetkinen… mitä hän oikein ajatteli… heinäsirkat… ja mitä tässä kahvilassa tapahtuu?

Ihmiset näyttivät pysähtyneen. Kukaan ei liikkunut. Mutta hänen pöytäänsä kohti tuli tarjoilija. Hänellä oli omituisen kiiluvat silmät. Tarjoilija laittoi pöytään lasin ja pullon. Sitten hän otti pullon käteensä, kopsautti sen pohjaa kyynärpäätänsä vasten, niin että pullo päästi sihahtavan äänen, jonka hän muisti jostain kaukaisuudesta. Sitten tarjoilija kaatoi lasin täyteen ja sanoi:

- Tämä on noilta herrasmiehiltä tuosta naapuripöydästä.

Piimäläinen katsoi vuoronperään noita hänelle tuntemattomia varsin omituisen näköisiä herrasmiehiä ja vuoronperään pulloa. Sehän oli helvetti soikoon suomalaista Koskenkorvaa. Mistä ihmeestä sitä on tänne Maineen saakka tullut? Koskenkorvan mukana tarjoilija antoi lapun, jossa luki: ”Terveiset vanhasta kotimaastasi kolmelta uudelta ystävältäsi.” Ketä nuo häiskät olivat?

Asia selvisi Piimäläiselle nopeasti. Hänen pöytäänsä ilmestyivät nuo naapuripöydän hahmot. Ilmestyivät. Eivät kävelleet. Ne vain jotenkin aineellistuivat hänen pöytäänsä. Muu kahvila, niin kuin katu sen ympärillä oli liikkumatta. Aika oli pysähtynyt. Hahmot istuivat Piimäläisen pöytään. Kaksi niistä oli sarvipäisiä kiiluvasilmäisiä hirviöitä ja kolmas sellainen usvamainen muodoton hahmo. Toinen kiiluvasilmäisistä hahmoista sanoi.

- Morjens vaan sulle Piimäläinen. Sinä sanoit äsken ajattelemassasi heinäsirkkavertauksessasi, joskin ehkä tahattomassa sellaisessa taikasanan. Ja sillä taikasanalla sinä sait meistä kolmesta uudet parhaat kaverisi.

- Mi… mi… mitä helvettiä?

- No helvettiäpä justiin. Minä olen Epäilyksen Piru. Ja tuo samannäköinen kollegani vieressäni on Katumuksen Piru. Me tulemme olemaan kanssasi jatkossa aina läsnä. Me emme jätä sinua enää koskaan yksin. Sinä itse pyysit meidät seuraksesi. Tai no, ehkä et sinä itse, mutta se pieni ihmisyyden ripe, mikä sinussa on jäljellä. Tiedätkös, tutkijaprofessori Piimäläinen, kun sinä pidät jatkossa luentoa siellä yliopistolla, niin me olemme siellä mukana. Oppilaitten joukossa. He eivät näe meitä, mutta sinä näet.

Katumuksen Piru jatkoi:

- Kun sinä poimit taas uuden vasemmistohumanistipimun sänkyysi, niin me irvistelemme siinä sänkysi vieressä ja pilaamme sessiosi. Sinulla ei ota enää eteen, kun sinä näet meidät siinä irvistelemässä. Kun sinä ajat autoa, me katsomme sinua taustapeilistä. Kun sinä katsot televisiouutisia, kuulet uutistenlukijan äänen, mutta näet meidän kasvomme.

Usvamainen muodoton hahmo puhui puolestaan:

- Ja kun saat tarpeeksesi ja mieleesi tulee sanat anteeksipyyntö ja sovitus, niin silloin minä astun peliin. Niin muuten, nimeni on Omatunto. Tiedän, että olen sinulle varsin vieras, joten on kohteliasta esittäytyä. Ja minun kauttani sinulla on mahdollisuus sovitukseen. Joskaan ei ehkä pelastukseen. Sinä olet ylittänyt sen kynnyksen.

Piimäläinen katseli Omatuntoa ihmetellen.

- Sovitukseen? Mihin sovitukseen? Tai no tiedänhän minä mitä te takaa ajatte, mutta kuinka minä sen teen? Ammun itseni? Menen takaisin Suomeen ja annan vihaisten suomalaisten ampua itseni? En minä siihen valmis ole.

Omatunto leijaili Piimäläisen edessä. Piimäläinen oli aistivansa sen hahmottomassa naamassa ilkeän hymyn. Omatunto jatkoi:

- Ampua itsesi? Ammuttaa itsesi? No eihän toki. Me haluamme, että sinä rupeat ryyppäämään. Oikein kunnolla. Sinä juot itsesi pois tutkijaprofessorin virastasi. Sinä juot itsesi ulos kaikista muistakin töistä. Sinä juot itsesi ulos kaikista amerikkalaisen yhteiskunnan turvaverkoista. Ai niin, mutta eihän täällä edes ole niitä. Siinä Suomessa, mikä ei ole merkinnyt sinulle koskaan mitään ne turvaverkot olivat. Silloin aikanaan. Kunnes sinä hävitit ne ja pyydystit niihin verkkoihin aivan toisia ihmisiä jotka sitten tuhosivatkin ne. Sinä sovitat tekosi sillä, että juot itsesi sillan alle persaukiseksi, likaiseksi ja täiseksi ihmisraunioksi joka joutuu aikanaan jonkun narkkineekerin puukottamaksi ja heittää henkensä pelkkänä ongelmajätteenä, mitä sinä olet ollut koko ikäsi. Silloin sinä olet hyvittänyt tekosi. Ja usko huviksesi, kyllä sinä sen teet. Nuo kaksi sarvipäistä kollegaani pitää siitä huolen. Me häivymme hetkeksi, mutta palaamme takaisin pian, voi niin pian.

Hahmot katosivat. Ihmiset katukahvilassa alkoivat jälleen liikkua. Mutta pullo ja lasi olivat vieläkin Piimäläisen edessä. Piimäläinen veti täyden kossulasin naamariinsa ykkösellä ja totesi, että tälle taisi olla tarvetta. Sinne siltojen alle saakka.

Tutkijaprofessori oli aloittamassa pitkän sovitusmatkansa.33 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tervehdys Yrjö.
Taas sitä taattua vaihtoehtosettiä sinulta, ja hyvinkin mahdollista ellei piakkoin ala järjen valo loistaa voimakkaammin tämän kansan vinttikomeroissa.
Menee hieman? off-topic, mutta päivän uutistarjontaa seuratessani kiinnitin huomioni erääseen otsikkoon, oli ESS, että lukutaidoton pakolainen helppo uhri rikollisille. Ihmetystä se herätti siksi, että eihän niissä pakolaisissa aiempien uutisten mukaan ole kuin huippukoulutettuja insinöörejä, arkkitehteja, lääkäreitä ym. vastaavia, ja luulisi heidän nyt kuitenkin osaavan lukea.
Ajatteli lähes ääneen Huru-ukko

Nimetön kirjoitti...

Liittymättä aiheeseen. Suosittelen: https://www.youtube.com/watch?v=jv689KAvaow&feature=share

Miksi Suomi ei kutsu rauhanturhaajiaan maailmalta? Kriisi on nyt täällä mutta paras kalusto ja miehistö jossain toisella puolen maailmaa? PoliisiKolehmainen pyytää pv:lta virka-apua kun resurssit ovat lopussa...

-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

"Mikä tekee oman kansan, oman valtion ja oman historian mitätöimisestä arvon sinänsä...?"

Tässä mun veikkaus:

Jos kohtalaisen älykäs ihminen käy murkkuikäistä isä- ja/tai äitikapinaa tietyllä tavalla, niin hänen on lähes pakko sortua moiseen.

Se tietty tapa menee näin:
- Ei osata tai uskalleta itsenäistyä oikeasti vaan vähän liian varhain, vähän liian teatraalisesti ja vähän liian vähän.
- Näennäisitsenäistyjän pitää olla henkiseltä rakenteeltaan hyvin samantyylinen kuin se vanhempi, kumpaan on vaikeampi suhde.
- Samankaltaisuuden vuoksi sekä itsenäistyjällä että vanhemmalla on samat huonot ja rasittavat puolet. (Kaksi kontrollifriikkiä, kaksi sairaalloisen vallanhimoista, kaksi narsistia, kaksi epävakaata, kaksi..) Niinpä kapinointi ei onnistu ilman hyvin mittavaa projektiota.
- Mittava projektio alkaa elää omaa elämäänsä. Se paisuu koskemaan kaikkia niitä samankaltaisia ihmisiä jotka eivät ole täysin samaa mieltä ja joista sen vuoksi pitäisi ainakin symbolisesti itsenäistyä. Mutta erilaisiin ihmisiin projektiot eivät yletäkään koska ei ole tarvetta itsenäistyä heistä. Näin viiteryhmät kääntyvät. Vieraista tulee omia ja omista vieraita.
- Omista vieraantuminen on kuitenkin enemmän performanssi kuin todellinen prosessi, joten samaan aikaan vaaditaan, halutaan ja kaivataan juuri sitä ryhmäjäsenyyttä jota vastaan kapinoidaan ja jota dissataan. Ja erityisesti tietenkin vaaditaan sen sisältämiä etuuksia.

Lastensuojeluduunarina Ykä on varmaan nähnyt ton prosessin räkänokkaikäisillä moneen kertaan. Samaan aikaan kiukutellaan vastaan ja vaaditaan just niitä juttuja joita ne vastaankiukutellut asiat/ihmiset/yhteisöt tarjoavat. Ja kaikki oman pään sisällä oleva paska nähdään muiden ominaisuuksina. Ja kaikki kaverit, läheiset, auktoriteettihahmot ja lupaukset petetään mutta silti halutaan just sitä mitä ne kaverit, läheiset, auktoriteettiasemaiset ja lupaukset mahdollistaisivat.

Eli vielä lyhyemmin: Tarpeeksi häiriintynyt ihminen näkee omat sisäiset riitansa muissa ja reagoi niihin aggressiivisesti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Tätä juttuahan voi ajatella taas kertaalleen ihan vaan scifi-tarinana tai sitten täysin mahdollisena dystopiana. Itse en pidä sitä dystopiaa mitenkään mahdottomana. Tuohon off-topiciin voi tuumia sen saman, minkä varmaan itsekin tuumit, eri tänne tuotu rikastus ei ole itsessään uhka rikollisuudelle, vaan se nimenomaan luo rikollisuutta. Mediamme vaan pyrkii todistelemaan utopistista maailmankuvaansa. Milloin koneinsinööreillä, joilla jäi todistukset kotiin ja milloin lukutaidottomuudella. Mikä vaan juttuun sopii.

Taisteluvälineupseeri: Täysin samaa mieltä. Niitä resursseja ja osaamista joita hukataan maailmalla jonninjoutoon tarvittaisiin nyt Torniossa. Ja eikös se maailmalla hyppäämisen suurin idea mennyt jo ohi kun Halosen märkä uni eli Suomen pääsy YK:n turvallisuusneuvostoon torpattiin?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Anolle, meni näemmä kommentit ristiin. Tuo mitä kerroit voi olla osittain totta. Lastensuojelutaustani ei sinänsä auta sen määrittelyssä, koska kyse on kuitenkin aivan eri-ikäisistä ihmisistä eikä minkäänlaista lastensuojelun asiakkaan prototyyppiä ole olemassa. Omasta puolestani näen, että tuo suomalaisten ja suomalaisuuden julkinen mitätöiminen on älyllisesti laiskan mutta huomionhaluisen ihmisen helppo ratkaisu, jolla voidaan ilmoittautua intellektuelliksi. Ilman sen kummempia ja täsmennettyjä perusteluja.

Nimetön kirjoitti...

Taisi dosentille osua kunnon Canossan matka! Tuosta Piimäläisestä tulee taasen mieleen eräs Puumalainen, ehkä se on ollut myös tarinasi punainen lanka?

Tässä hieman aihetta liipaten muutama bloggaus;

Kuinka kulttuuri-marxistit vääristävät kieltä saavuttaakseen tavoitteensa, no Ruotsin taholta olemme saaneet kuulla tässä muutamana päivänä tunteikkaita purkauksia siitä Tornion mielenosoituksesta. Sotalapset oli ainakin mainittu ja kiittämättömyys. VMP.

Nykyajan mielensäpahoittajat käyttävät samaa strategiaa kuin N-liitto, en keksi parempaa suomennusta tuolle SJW-ilmaisulle (social justice warrior) kuin mielensäpahoittaja, ehkä toinen voisi olla kukkahattusetä. Artikkelissa mainitaan useaan otteeseen muuan Juri Bezmenov, KGB:n agenttina mies taatusti tiesi mistä puhui.

Mies itse totesi eräässä haastattelussa nasevasti "As I mentioned before, exposure to true information does not matter anymore. A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him. Even if I shower him with information, with authentic proof, with documents, with pictures; even if I take him by force to the Soviet Union and show him [a] concentration camp, he will refuse to believe it, until he [receives] a kick in his fan-bottom. When a military boot crashes his... then he will understand. But not before that. That's the [tragedy] of the situation of demoralization."

Lainaus Useless Dissident blogista.

Multikultti kertomus on romahtamassa, tuosta kannattaa katsella Rooshin video. Miehestä voi olla montaa mieltä, mutta tuo pätkä on hyvää settiä. Saas tosiaan nähdä mikä on valtavirran median vastaisku? Sosiaalisen median sensurointi liittyen "rasistisiin" aiheisiin, bloggaajien noitavainot jne.

Tässä hiljan oli sellainen ilouutinen, että Sanoma antoi (jälleen) kenkää toimarille ja nyt sitten joku toinen koittaa setviä tilannetta. Osakekurssi oli ainakin tehnyt hyvänlaisen pudotuksen viimeisen vuoden aikana.

Se on sitten kahvin, konjakin ja sikarin paikka jos ja kun se Stadin lasipalatsi tekee konkan!

- Soomepois Eestist -

Nimetön kirjoitti...

Nyt sä Ykä sotket...

Kyse voi olla eri ikäisistä ihmisistä mutta samasta kehitysvaiheesta. Ja se kehitysvaihe on tässä ikää ratkaisevampi asia.

Voit kyllä olla oikeassa ton "älyllisesti laiska + huomiohakuinen" -yhdistelmän kanssa. Sopii ainakin erääseen hyvin tuntemaani ammattimokuttajaan.

Älyllinen laiskuus on muuten varmaan yksi suurimmista syistä siihen, että yhteiskuntatieteiden sijaan paneudutaan yliopistoissa yhteiskuntataiteisiin. Konstruktionismi ei edellytä ajattelua. Riittää että osaa assosioida ja omaa hyvän muistin. Loppu menee säveltämällä. Sen sijaan aidosti tieteellinen tieteellinen työ edellyttää joko älyllisen laiskuuden parista ulos astumista tai lahjakkuutta - tai molempia. Ja se mitä näitä yhteiskuntataiteiden pystynokkia ehdin aikanaan nähdä, niin... miten sen nyt kauniisti sanoisi... energia suunnattiin mieluummin verkostoitumiseen kuin aivotyöhön. Osasyy oli varmaan se, että ainakin tossa Tampereen Yliopiston Yhteiskuntataiteellisessa tiedekunnassa verkostoitumisen vaikutus urakehitykseen taitaa olla tosi paljon isompi kuin aivotyön. Tai oikeastaan... Jos haluaa urakehityksen, niin ei pidä ajatella. Jos haluaa edes valmistua niin ei pidä ajatella vaan opetella asennoitumaan massan mukana.

Multahan se ei aikanaan onnistunut. Opintojen suorittaminen oli naurettavan helppoa mutta sekä henkilökunnan että opiskelijoiden toimintakulttuuri oli niin järkyttävä että oli pakko päästä sieltä pois. Ei sellaista määrää älyllistä ja muutakin epärehellisyyttä kestä. "Taistele tai pakene" -vaihtoehdoista mä valitsin sen pakenemisen. Taistelemisen tiesin toivottomaksi moisessa maalitolppiensiirtelypelissä.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos ykälle taas hyvästä lukutuokiosta pitkäaikaiselta lukijalta, ensikertalaiselta kommentoijalta. Tekstejäsi olisi joku päivä mukava lukea ihan painetun kirjankin muodossa. Ehkäpä sitten joskus?

Mutta. Rooshin havainto aivopesun havaitsevasta teinistä lienee oikeansuuntainen - jos tuo niin varmaan moni muukin. Nykyisen "kriisin" uutisointi on itselle ollut semmottii matrix-herääminen. Ei, ei ollenkaan mukava kokemus. Todellisuus on karu paikka. Se uni missä tiedonvälitykseen saattoi edes "yleensä" luottaa oli helpompi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Soomepoisille Eestist ja Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Soomepois Eestist: Kirjoitus oli eräästä prototyypista ilman henkilöimistä. Näitä löytyy. Tuon entisen KGB:n jätkän kaltaisia tarinoita kuultiin jo kylmän sodan aikana (Viktor Suvorov: Akvaario, tosin Suvorov oli GRU:n miehiä). Nykypäivänä voi todeta, että Neuvostoliiton tiedustelu- ja maskirovkakoneisto onnistui täydellisesti lännessä, tosin sen isäntä romahti ennen kuin se pääsi nauttimaan voitostaan.

Jotenkin minä vielä tässä vaiheessa veikkaan, että Sanoma Oy palkkaa tilalle vielä höhlämmän tyypin. Mutta jos se menee lopullisesti nurin, niin täällä aukaistaan pullo 16 vuotta vanhaa viskiä.

Ano: Itse sotket. Ne ihmiset, mistä sinä puhut lastensuojeluhommiini vedoten ovat alle 18-vuotiaita, heistä menee noin 0.1% aikanaan yliopistoon, eikä heitä näy valtamediassa. Aivan eri porukkaa, eikä heitä voi verrata toimittajiin ja tutkijoihin. Mitä tulee sitten kommenttisi ensimmäisen kappaleen jälkeen tulevaan tekstiin, niin olen kanssasi pitkälle samaa mieltä.

Ano2: Kiitokset sinullekin ja tervetuloa kommentoimaan. Kustannusyhtiöt eivät vaan ole kiinnostuneita blogikirjoittajista. Mutta hienoa, että olet niellyt sen Matrix-pillerin, joka johdattaa sinut tänne voiman pimeälle puolelle.

Nimetön kirjoitti...

Unkarissa armeija sai luvan käyttää kumiluoteja siirtolaisia vastaan. Viikon päästä siellä käytetäänkin sitten jo kovia.

Meilläkin on tormistauduttu ja 30 varusmiestä lähetetään Tornioon paapomaan vyöryä.
Ei siis edes yritetä hillitä virtaa. Jahka tuo joukkio vimmastuu ja laittaa tuon vm-osaston teholle tai päänirtileikkausvideoon niin jokohan sitten? Tokkopa.

Nyt suit sait sukkelaan ne rauhanturhaajat kotiin. Montako sataa ukkoa pönöttää jossain possella turhan panttina ja kovalla palkalla, parhailla varusteilla?

Maassa on divisioonan verran vihamielistä vieraan vallan edustajaa. Tapot/murhat vielä puuttuvat mutta jopa valtamedia joutuu nyt raportoimaan päivittäisistä väkivallanteoista ja raiskauksista. "Hyvin kotoutunut" somalistomme on oikein innostunut, ainakin Joensuussa, ja etenkin ullatus-seksin tarjonnassa...
Koska poliisi on voimaton niin se päivä lähenee kun ullatusseksin tarjoajat valitsevat väärän uhrin; joko se on houkutuslintu tai sitten taustalta löytyy omiaan suojeleva/kostonhimoinen perhe tahi tuttavat ja asia käydään hoitamassa toisella tapaa...

-Tvälups-

Jk ps esittelee nyt kaikkea voittonaan vaikka a) homma repesi heidän hallituskautena ja b) mitään ei ole edelleenkään tehty.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri ja kiitos kommentistasi. Nyt vaan piru vie näyttää, että Unkarikin aukaisi taas rajansa:

http://mvlehti.net/2015/09/21/uusi-heinasirkkalauma-matkalla-pohjoiseen-unkari-avasi-serbian-vastaisen-raja-aseman/

Nuo muutamat kymmenet varusmiehethän tullaan tosiaan kuskaamaan paikalle lähinnä varmistamaan, että elintasosurffarit pääsevät kirjautumaan ja suomalaisen sosiaaliturvan piiriin ja samalla suojelemaan, että niitä kohtaan ei tehdä rasistisia iskuja. Hyi helvetti, en paremmin sano.

Ja joo, persujen on ihan turha paukutella henkseleitä. Mitään ei olla edellenkään tehty. Nyt ei ole tehty mitään muuta kuin varmistettu, että elintasosurffarit pääsevät mahdollisimman turvallisesti ja organisoidusti pysyvästi suomalaisen sosiaaliturvan piiriin.

Kumitonttu kirjoitti...

Elokuvassa Päiväni murmelina päähenkilö (Bill Murray) joutuu heräämään samaan aamuun yhä uudestaan ja uudestaan, kunnes hän keksii tavan päästä eteenpäin. Jos ajatellaan tällaista Leevi Piimäläistä, niin hänen tapauksessaan hän heräisi joka aamu minareetista tulevaan kutsuhuutton ja sen jälkeen oveaan hakkaaviin partasuisiin sapelimiehiin vieressään tuntematon hameeseen ja huulipunaan koristautunut mies ja asunnon lattialla olisi koraani, jonka päällä olisi sian pää. Näistä olosuhteista - aikaa 10-30 sekuntia - Piimäläisellä olisi tehtävänä siis puhua itsensä vapaaksi.

Vähän samanlainen oli joku kevään suosikkileffa (Day after tomorrow jos en väärin muista), jossa Tom Cruisen piti opetella miten sotia robotteja vastaan. Piimäläisen elämästä ei millään muotoa saisi jännittävää tai edes sympaattista, vaan se olisi pelkkää teurastusta Piimäläisen silmien avaamisesta hänen kaulansa avaamiseen.

Vasarahammer kirjoitti...

Epäilyksen piru on tässä tarinassa muuttunut aiempaa vittumaisemmaksi. Kieltämättä Leevi O. ei ole kaikkein sympaattisin uhri, mutta jonkinlaista inhimillisyyttä olisin hänessäkin halunnut nähdä.

Toisaalta juuri nyt hallitus on hässimässä kaiken täydellisesti vituralleen ja sisäministeriön toimet muistuttavat lähinnä sirkusta, vaikka ilmeisen tosissaan niitä toteutetaan.

Nimetön kirjoitti...

fb:sta:

Heikki Porkka
2 t · Muokattu ·

Suomen nykyinen hallitus jää historiaan hallituksena, joka tuhosi yhteiskuntarauhan Suomesta.
Hallitus jatkaa vankkumattomasti Tarja Halosen osoittamalla reitillä. Omista viis, vieraille kumarrus lattiaan asti.

Todellisuudesta piittaamaton Sipilä jatkaa edelleen sinisilmäistä höpötystään eikä sisäministeri Orpo ole edelläänkään löytänyt kikkeliään.

Suomalaiset, teitä viedään kuin pässiä narussa. Suomen hallitus ei uskalla tehdä turvapaikkakaaoksen suhteen yhtään kunnollista toimenpidettä, joka olisi aidosti suomalaisille hyödyksi, onneksi ja turvaksi.

Seuraavan tekstin olen lainannut [luvattomasti] fb-kaverin seinältä. Kirjoittajan koko nimeä en kerro, mutta tekstistä voi kukin päätellä, että asialla on henkilö, jolla on tietoa. Hän on asiantuntija, joka on nähnyt tilanteen kehityksen myös paikan päällä eli ei ole muiden antamien tietojen tai median [harhaanjohtavan] uutisoinnin varassa.

Lainaus:

”Suomea muutetaan nyt radikaalisesti, pysyvästi ja nopeasti.
Olen ollut Torniossa pyynnöstä joka tuli taholta josta en voinut kieltäytyä... Näkemässä ja kokemassa omin silmin tämän pakolaistulvan. Olimme muonitusporukan kanssa tapahtumien keskipisteessa...

Näkemästäni ja kokemastani olen entistä vakuuttuneempi että tämä hallitsematon maahanmuutto ei ole ollut hanskassa kuten asiasta jokunen viikko sitten min. Stubilta kysyin hänen käydessään Rovaniemellä...
Näkemäni ja kokemani perusteella lapsia ja lapsiperheitä tulijoista oli huomattavan pieniosa vaikka uutisoinneista toisenlaisen kuvan saapi...

Todellisen avuntarpeessa olevia m i e l e s t ä n i oli max.30% tulijoista tai niistä jotka ilmoittautuivat... Useita tuhansia ylitti rajan kenenkään häiritsemättä ja jatkoi etelään..
Osa tulijoista tilasivat välittömästi taksin ja matkasivat näin nopeasti etelän isoihin kaupungeihin... Taksikuskin kertomana Kotkaan matkattiin 1500e korvauksella... Turkuun. Tampeteelle ja Ouluun...

Irakkilaiset kertouvat että suuret massat ovat vasta lähtemässä... He tietävät pääministerimme asuntoasian ja sitäkautta ymmärtävät että maassamme piikki on auki...
He kertoivat myös että Saudiarabia rupesi tukemaan iIrakissa molempia osapuolia Sunneja/Shiioja voimaperäisesti aseellisesti jolloin "kaikki taistelevat nyt kaikkia vastaan"...

Nyt Tiistaina valvontaa virallisesti kiristetään ja se näkyi Ma että Luuleosta tulevien bussivuorojenmäärää jopa kolminkertaistettiin... Nämä tulijat eivät kyllä näkyneet Tornion väliaikaisessa vastaanottokeskuksessa koska tulijat menivät ilmeisesti suoraan sisämaahan tarkastusten pelossa...

Keskustelin rajavartijouden kanssa mm. tänään Ma tilanteesta ja he päivittelivät valvonnan tehostamisen nostanisen hitautta vaikka tilanne on ollut tiedossa jo jonkinaikaa.

Olen itsekkin ihmetellyt ja ihmettelen edelleenkin esim. Vapaaehtoisten Maakuntajoukkojen (johon itsekkin kuulun) käyttämättömyyttämme asiassa. Näitä virka-aputehtäviä olemme harjoitelleet jo vuosia...

Lopuksi:

Suhtaudun erittäin kriittisesti tähän hallitsemattomaan pakolaisten maahantuloon Rov.kaupinginvaltuutettuna, Seurakunnanvaltuutettuna sekä reserviläisenä.
Ei ole oikein että että Suomen rajat vuotavat ja tänne tulee sotatoimialueelta nuoria miehiä ilman minkäänlaista shengenin kulkulupa-asiakirjaa ja ilman minkäänlaista tietoa heidän todellisista tarkoitusperistään..

Tosiasia on että Suomea muutetaan nyt radikaalisesti. Pysyvästi ja nopeasti..

Terv. Matti”

Nimetön kirjoitti...

Bravo.
Kertakaikkiaan viiltävä tarina.
Joka tuntui niin todelliselta.....

Oikein naureskelin tekstin kaikkien detaljien viiltävää sarkasmia.
Loppuviikko ei vituta enää niin paljon, kun tämän voimalla katotaan, mitä sontaa taas tapahtuu.......

LR

Nimetön kirjoitti...

A-studiossa näytettiin jotain huijariperhettä. Tarinoista huomasi sen, että miten epärehellisellä ja kohdemaata, sen kulttuuria ja kansalaisia halveksivalla asenteella olivat liikenteessä.

Kertoivat että olivat kotoisin jostain maakunnasa sellaiselta alueelta, jolta opastussivuilla neuvotaan olemaan kotoisin. Nurkissa paukkuu kuulemma jatkuvasti pommeja, joihin kuolee kerralla 300-400 henkeä. Pommien jälkeen tulevat teurastajat, kidnappaajat jne.

Nyt sitten vertailun vuoksi....

Neuvostoliiton Helsinkiä vastaan tekemistä pommituksista kaikkein pahin oli se ensimmäinen suurpommitus 6.-7. helmikuuta 1944. 730 pommikonetta. 6 990 pommia joista keskustaan osui 350, muualle Helsinkiin ja maakuntaan noin 2 150 ja loput mereen. Tuloksena oli runsaat sata kuollutta ja 300 haavoittunutta.

Eli sen yhdessä sovittua paskapuhetta jauhaneen huijariperheen mukaan jossain Irakin maakunnassa paukkuu yhtäsoittoa yksittäisiä pommeja, jotka ovat tuhoisuudeltaan paljon isompia kuin Neuvostoliiton kaukotoimintailmavoimien suurpommitukset.

Ohjelman lopussa kaiken kusetuksen kakistelematta nielevä toimittaja pyysi kertomaan jos jollakulla on jotain tietoa ihmissalakuljetukseen liittyen.

*Facepalm*

Nimetön kirjoitti...

fb:stä:

"Jukka Davidsson

Pakolaisia vai taistelijoita

Eurooppa ja siinä ohessa Suomi on kokenut suurilukuisen kansanvaelluksen. Lähi-idästä on "roudattu" miljardiliiketoimien nimissä nuoria salskeita "17-vuotiaita" miehiä läjäpäin Kreikan kautta Eurooppaan.

Keskustelin muutama päivä sitten erään asiantuntijan kanssa ja hän kertoi viranomaisarviona sen, että Suomessa olisi ollut tuolloin noin 400 ISIS/ISIL taistelijaa. Nyt heitä lienee jo tuplamäärä ellei enemmänkin. Olen myös kuullut sellaisen tiedon, että Venäjä olisi ollut halukas luovuttamaan noin 90.000 Jihadisti taistelijan nimet EU:lle mutta ne eivät syystä tai toisesta kiinnostaneet EU:n edustajia. Usealta taholta on myös kuulunut sellaisia tietoja, että nämä pakolaiset kantavat mukanaan suurempia summia rahaa.

Kysynkin tässä ketä ja mitä nämä henkilöt oikeasti ovat?

Jos siis kyseessä olisi todellisia pakolaisia ei heillä olisi merkittäviä rahoja mukanaan. Myös ikä- ja sukupuolijakauma olisi toisenlainen. Pääministeri on väittänyt, että kyseiset henkilöt ovat etujoukko hakemassa turvapaikkaa perheelleen, joka seuraa perässä. Onkohan näin?

Mikäli kyseessä olisi taistelijoitten joukko tulee vakavasti kysyä mistä on kyse ja miksi Suomen hallitus ja viranomaiset sekä puolustusvoimat ovat täysin poissa näyttämöltä. Onko siis niin, että nyt halutaan isompi hässäkkä Suomeen jotta Natoon liittyminen voitaisiin perustella kansalaisille. Nyt puuhataan laajempaa eurooppalaista 911 episodia.

Mikäli siis tilanne on se, että Suomessa on tietoja mahdollisista soluttautujista ja asian eteen ei tehdä mitään niin miten tähän tulee suhtautua juridisesti. Edessämme olisi tapettuja ihmisiä, raiskattuja naisia ja tyttöjä, tuhottua ja varastettua omaisuutta sekä massiivisia terroristi-iskuja. Paikalliset taistelut eivät olisi täysin poissuljettuja. Tulisiko tällaisessa tilanteessa sälyttää pääministerille ja muille hallituksen jäsenille rikosoikeudellinen henkilökohtainen vastuu näistä teoista ja mahdollisesti myös maanpetoksesta."

Nimetön kirjoitti...

Näin Lappajärvellä, tuon jutun kun lukaisee läpi, niin enpä ihmettele miksi näitä VOK:ja perustetaan yksityisiin tiloihin. Kirkkonummen Evitskog oli ennakkotapaus, sitä seurasi Forssan Rantasipi ja nyt sitten tämä. Lienee todennäköistä että näitä on luvassa vieläkin enemmän. Puheet siitä että nämä ovat "tilapäisiä" ratkaisuja, niin en usko pätkääkään. Kun pirulle antaa pikkusormen se tuppaa viemään koko käden.

Matkailu- ja kylpyläyrittäjät paikkaavat huonoa talouttansa veronmaksajien kustannuksella, eli yksityiset firmat pyörivät valtion rahoilla. Tuntuuko sosialismilta? Alkaa tosissaan toi ketutuskäyrä nousemaan uusiin sfääreihin.

- Soomepois Eestist -

Nimetön kirjoitti...

Tässä tätä herkkua tulee:
http://de.sott.net/article/19315-Die-Turkei-offnet-die-Tore-nach-Europa-Millionen-Fluchtlingen-steht-nun-der-Weg-offen

-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

Kysymys: http://yle.fi/uutiset/karu_naky_odotti_hautausmaalla_lahes_400_hautakivea_kaadettu/8323193

Vastaus: https://www.youtube.com/watch?v=VTu20jCbSJw

-Tvälups-

Jk potkivathan anarkomarkotkin ja alkuvaiheessa nuo toimivatkin yhdessä, kunnes...

Nimetön kirjoitti...

Jutussa on sikälte totta vähintään toinen puoli, että juurikin tuonne Yenkkilän yliopistokampuksillehan tämän nykyisen mädättämisdiskurssin juuret ovat alun alkujaan pitkälti jäljitettävissä. Tokihan esim. joku KGB on kautta aikojen kaikenlaista hullua ja hämärää puuhaillut (selvimmin tämä lienee osoitettu 70-80-lukujen ns. rauhanliikkeiden osalta), mutta eipä siihenkään piikkiin nyt ihan kaikkea voi sittenkään laittaa, vaan länkkäreiden ikiomilla munauksillakin on nykyisessä sekasotkussa mitä melkoisin osuus. Ja tämä kuppikunta tuntuu merkillisen usein löytyvän kaikenmaailman höyrypääjuttujen takaa...

https://fi.wikipedia.org/wiki/Frankfurtin_koulukunta

En ole psykologi, mutta viime aikoina itseäni on yhä enemmän alkanut mietityttää, onkohan ainakin osa näistä leevipiimäläisistä jollakin tapaa persoonallisuushäiriöisiä. Ainakin tuo alinomainen huomionhakuisuus ja siihen liittyvä tarve hätkähdyttää ja provosoida, taipumus suhtautua pienimpäänkin kritiikkiin erittäin herkkähipiäisesti, matala ärtymiskynnys, tarve demonisoida vähänkin eri mieltä olevia ("hyväksy tai hylkää"), diivamainen käytös, itsekeskeisyys jopa narsistisuuteen saakka, epävakaisuus, jne. tuntuisivat kyllä vähintään viittaavan siihen suuntaan.

Olen (ikävä kyllä) joutunut omassakin elämässäni törmäämään persoonallisuushäiriöisiin henkilöihin erinäisiä kertoja, ja muutamat (mm. edellä luetellut) ominaispiirteet vaikuttavat kyllä suorastaan epämiellyttävänkin tunnistettavilta.

Asiaa tosin pahentaa se seikka, että useinkin tällainen henkilö voi ensivaikutelmansa puolesta vaikuttaa ihan ok-tyypiltä, tai suorastaan miellyttävältäkin, joten totuus ei välttämättä aivan hetimiten paljastu (ovat useinkin taitavia hämäämään, jos ja kun niikseen tulee). Onneksi omakin pelisilmä on sentään tässä matkan varrella terävöitynyt, ja jos huomaan jossakussa henkilössä häiriintyneiltä vaikuttavien piirteiden olevan ilmeisiä, se on jo hyvä syy ottaa tähän tiettyä välimatkaa. Valitettavan usein tuo häiriintyneen todellinen karva kuitenkin paljastuu vasta pidemmän ajan kuluessa, joten aivan täydellistä immuniteettia heikäläisten suhteen on hyvin vaikea saavuttaa.

J.Edgar

Nimetön kirjoitti...

Pitkä mutta katsomisen arvoinen. Ajatuksia herättämään...

https://www.youtube.com/watch?v=x-CrNlilZho

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle, Vasarahammerille, Ano1:lle, LR:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Soomepoisille Eestist, Taisteluvälineupseerille, J. Edgarille ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Kumis: Maassamme löytyy kyllä eräitäkin tyyppejä joille soisi päivän murmelina.

Vasara: No tämmönenhän tästä vähän tuli, myöntää täytyy. Kai se on niin, että nykyinen meininki ei enää ruoki sympaattisuutta.

Ano1: Kiitos lainauksesta. Suomea ollaan selvästi muuttamassa, mutta minkä vuoksi ja minkälaiseksi. Sinänsä ihmisten ajattelua ei voi muuttaa viranomaispäätöksellä ja se tosiasia sisältääkin jo isomman rähinän siemenen.

LR: Suuret kiitokset.

Ano2: Onpa pojilla siellä melkoset korttelipommit juu… pystyisiköhän moiseen edes Kuivasaaren 305-milliset. Mutta ideahan onkin se, että suomalainen tiedostava yksilö uskoo kaiken, mitä hänelle syötetään. Ja tämä siksi, että hän on jo etukäteen päättänyt että haastateltava on aidosti hädänalainen.

Ano3: Kiitos lainauksesta. Täyttä asiaa, jonka niin poliittinen eliittimme kuin virkakoneistomme haluaa vaieta.

Soomepois Eestist: Kyllähän tuolla nyt rahastetaan ja mukana ovat poliitikkomme. Jos tästä tilanteesta hakee jotain positiivista niin nythän ainakin erottuvat ne tyypit joilla ei ole moraalista selkärankaa ollenkaan.

Taisteluvälineupseeri: Mulla on tuo koulusaksa pahasti rapistunut, mutta ymmärsin kyllä idean. Kakkosviestistä voi todeta, että siinähän sitä nähdään rauhanuskonnon suvaitsevaisuus käytännössä. Antaisivat edes kuolleitten olla rauhassa. Islamilaisvallassa anarkomarkothan listitään ensimmäisenä.

J. Edgar: Juu missään mielessä tätä mädätystä ei voi panna kokonaan minkään KGB:n piikkiin. Varmaan KGB:n tyypitkään eivät koskaan tajunneet länsimaisen vasemmistohumanistin typeryyden ja hyväuskoisuuden määrää. Diagnosointioikeuksia ei ole minullakaan, mutta kyllähän monesta tyypistä haistaa tämän narsistisen persoonallisuushäiriön.

Nimetön kirjoitti...

Lisää katsottavaa

https://www.youtube.com/watch?v=LSGZ4Hkdyg4

Nimetön kirjoitti...

Onko tämä foliota mutta jotkut arvelevat että tämä on USA:sta ja tai YK:sta tms. intressipiireistä käsin operoitu? Ylikansallisuuteen pyrkivilä kapitalisteilla ja sosialisteilla on epäpyhä allianssi joissa heidän tavoittet yhdistyvät tietyiltä osin.

Sosialistit haluvat sen sosialistisen internationaalin, ja siihen eivät sovi itsenäiset valtiot. Sen aikaansaamiseen he käyttävät muslimeja. He luulevat että muslimit tekevät heidän nuottien mukaan, mutta vain niin kauan kun se on heille taktisesti sopivaa. Aikansa tukia nautittuaan, he sitten ottavat sosialistit ja muuut ateistit ensi töikseen maalitaulukseen.

USA ja Persianlahden öljymaat tukevat Syyrian kapinallisia. Sellainen sanonta on että jos joku on sotinut jossain, niin sen tulisi ottaa sieltä paenneet. Valkoiseen taloon voisi perustaa vastaanottokeskus. Kai nyt kryptomuslimi-Obama voisi kavereilleen tarjota kämpät? Persianlahden öljymaista olen sanonut jo aiemmin. Niillä on fyrkkaa jolla ne voisivat tarjota täyden ylöspidon koko nykyiselle siirtolaisvirralle.

Turkin rooli tässä epäilyttää. Turkki on sotinut suoraan tai epäsuoraan, ja Turkkiin on paennut paljon. No, siltä osin Turkki kanta vastuunsa jos se pitää ne siellä leireillään eikä heitä muiden riesaksi mitä se kuitenkin tekee.

Jos etsii jotain hyvää tästä vaelluskaaoksesta, niin mitä enemmän se kiihtyy, sitä lähempänä loppua se on. Tämän loppuminen edellyttää EU:n lakkauttamista. Jos tämä johtaa EU:n lakkauttamiseen, niin hyvä, vaikkakin vaikeimman kautta. Sen jälkeen jokainen valtio saa hoitaa oman tonttinsa niin kuin parhaaksi katsoo.

Jussi Halla-ahosta ei ole kuulunut vähään aikaan. Ehkä hän esiintyy Facebookissa useimmin?

Becker kirjoitti...

Karmeasta pohjavireestä huolimatta taas sujuvaa luettavaa. Ykältä tulee siihen tahtiin tekstiä ettei meinaa mukaan keretä.
Tuumasin tuossa hiljakkoin, että minähän elän tilanteessa, johon Suomi on kaikesta päätellen ajautumassa. Tosin sillä erolla, että suomalaisia ei ole ruotsalaiseen malliin onnistuttu täysin aivopesemään, joten voitaneen olettaa että lopputulemakin olisi erilainen.
Ruotsalaisten marmattaminen suomalaisten asennoitumisesta maahan pyrkivään hunnilaumaan ja vertaamisesta sotalapsiin kertoo vain omaa kieltään miten maassa media ajattelee. Sen älyllisen tason mataluus ei yllättänyt. Jo korkeanverotuksen maassa veroja nostetaan 30 miljardin kruunun verran, jotta mamutuksen kuluja saadaan peitetyksi, eli veroja ja lainaa pitää ottaa. Suomessakin ollaan muuttamassa hotellit parasiittiasuntoloiksi jolloin monesta kunnasta häviävät mahdollisille turisteille tarkoitetut majoitustilat, ja sen myötä tulot.
Tuosta Stubbista arvelin aikoinaan että saas nähdä, siinä taitaa olla Kataisen tasoinen kotimaan tuhoaja ja opportunisti, joka ahkerasti Prysselissä Perseiltyään saa sieltä hyvätuloisen duunin. Vittu, että voi olla vastenmielinen tyyppi.
Eikö Suomessa nähdä tuon Pepsodentti naamarin takana olevaa tärkeilevää "Piimäläistä." Ja sitten piti vielä olla sellainen säkä että Petteri Orpo on sisäministerinä, kun historian suurin muslimi-invaasio ryntää Suomeen.
Tässä on pakko keksiä muuta tekemistä, sillä tämä tämänhetkinen yleinen tolkun puute saa taas verenpaineet väärille lukemille.


Nimetön kirjoitti...

2400 on uusi Orpo-pojan hyväksymä määrä. Taakanjakoa vaikko rikkautta?

792 -> 2400 -> 7500 -> 15 000 tämä tuplaus toimii! Jokerina kaikki tänne itsekseen saapuvat...

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Vieraalle, Beckerille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Kiitos linkistä.

Vieras: Kysymyksesi on niin laaja, etten pysty vastaamaan muuta kuin sen, että joka tapauksessa tämä ns. länsimaisen demokratian pakkovienti arabimaihin oli äärimmäinen hömöntölmäys. Jussi kommentoi nykyisin blogiaan enemmän facebookissa.

Becker: Kiitokset. Ympäröivästä maailmasta tulee materiaalia siihen tahtiin, etten minäkään meinaa keretä. Ruotsi on niin itsensä (ainakin median ja poliittisen koneistonsa osalta) aivopessyt, että niitten mutinat suomalaisten suhtautumisesta voi jättää omaan arvoonsa. Stubbin kohdalla voisi ajatella, että tyyppi on imago, ja siihen imagoon sitoutuu huomattava määrä poliittisia cheerleadereita, joita kiinnostaa nimenomaan se imago, eikä se, mitä sen takana on. Tai mitä ei ole, jätkähän on oikeastaan hymynsä ja selfieittensä lisäksi pelkkä tyhjä pieru.

Mutta Suomessa ollaan kyllä kovasti pyrkimässä ruotsalaiseen tyyliin ja ehkä jopa menemään edelle. Palaan siihen huomenna.

Taisteluvälineupseeri: No näinhän se on ja Orpo ehkä unohtaa, että ei tänne tunkeutujat mitään kiintiömääriä ajattele. Ne tulevat, jos raja ei ole kiinni.

Nimetön kirjoitti...

Tuo tarinan hahmo olisi nobody jos eläisi siinä aikajanassa jossa Suunnanmuutos ja Suunnan säilyttäminen-tarinat taphtuivat. Tuosta tarinan hahmosta muistui mieleeni se ukko mikä oli tässä tarinassa. Tosin tuo kesäinen tarina tapahtuisi nykyhetkessä.

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/06/vanha-vasemmistohumanisti-ja-epailyksen.html

Nimetön kirjoitti...

Antaisko nykylaki mahdollisuuden erottaa hallitus ja nimittää tilalle sitoutumattomista ammattilaista koostuvan hallituksen? Mieluiten jokin nuivista, arvokonservatiivisista, työelämän ammattilaisista koottu ryhmä, joka osaa valita sen keneltä kysyy tietoja ja neuvoja. Ei mitään virkamieshallitusta koska julkishallinto on se mikä on, Ykä on vuosikaudet kertonut siitä. Julkishallinto on mukana tässä kusetuksessa, koska johtopaikoilla on joko hippejä tai seteliselkärankaisia.

Ruukinmatruuna kirjoitti...

Meille Matkahuolto toi tänään kaksi gladiusta. Terävää sellaista. Lyhyt miekka toimii erinomaisesti kodinturvana sisätiloissa ja varsinkin pistämiseen. Sängyntolpassa meillä roikkuu bowie niin, että sen saa siitä unenpöpperössäkin.

Toivotaan, ettei niille tule käyttöä. Mutta kuka olisi uskonut vielä vuonna 2007, kun ruukinmatruuna aloitti Takkiraudan, että kahdeksan vuotta myöhemmin ne kylmät aseet siellä alakerrassa eivät enää olisikaan pelkkää historianelävöittämisen rekvisiittaa ja kamppailulajivälineitä?

Nimetön kirjoitti...

Oma foliohattu on särähdellyt viime aikoina näillä nuoteilla:
-Merkel avaa portit - Fritzit ei ihan hirveesti tykkää (Muttin facebook-kommentteja lueskelessa muuttaa äkkiä käsitystään muodollisista ja kohteliaista saksalaisista) - hätäjarru käyttöön - Volkkarin huijaus löytyy..
-Suomen raja pysyy auki - AAA-luottoluokitus säilyy, ekonomistien suureksi hämmästykseksi..
Käviköhän tässä nyt niin että dobermannia ihan pikkaisen potkaistiin ja puudeli sai makkaranpalasen?
-matrixherännäinen-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vieraalle, Ruukinmatruunalle ja Matrixherännäiselle & kiitos kommenteistanne.

Vieras:

Viesti 1: Varmaan näin. Sinänsä nämä epäilyksen piru-jutut kannattaa ottaa ihan toisistaan erillisinä tarinoina.

Viesti 2: Kaipa se antaisi, mutta siinä pitäisi kai olla aktiivisena tekijän joko presidentti tai pääministeri ja siihenhän se sitten tyssääkin.

Ruukinmatruuna: Minä kun en miekoista ymmärrä muuta kuin että ne pitävät elokuvissa kalisevaa ääntä joten vaikeaa kommentoida tuohon sen kummempia.

Matrixherännäinen: Noin yleensä voi todeta, että se, mikä kaksi kuukautta sitten oli silkkaa foliopipaa, voi nykyisin olla hyvinkin totta.