maanantai 16. marraskuuta 2015

KOLMASTOISTA YMMÄRRYSHARJOITUS

Palaan Pariisin terrori-iskujen myötä hieman perusasioihin. Se on minulle tarpeellista sillä olen – niin kuin lukijat hyvin tietävät – hieman hidasälyinen ja minä tarvitsen aikaa, että voin sottailla asioita. Sen minä ymmärrän ilman tarkempaa selitystäkin, että allahia rääkyneet jätkät tappoivat kylmäverisesti hiljattain Pariisissa yli sata ihmistä. Ymmärrän myös sen, että niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa sekä poliittinen eliitti kuin sen kanssa symbioosissa oleva valtamedia on taas kertaalleen ilmoittanut, että terrori-iskulla ei ole mitään tekemistä aidon islamin kanssa. Kaikkihan me tiedämme, että islam on rauhan uskonto. Tai no, minä en tiedä, mutta ei minusta niin suurta lukua olekaan. Pitäköön raappahousujätkä turpansa kiinni kun ei se mitään mistään kumminkaan ymmärrä.

No, meikäläinen raapi kaljua päätään ja alkoi fundeerata, että entäs jos tämä kerta toisensa jälkeen toistettu epistola onkin totta. Eli niin Isiksellä kuin Al-Qaidalla kuin muillakin huonosti pukeutuvien & käyttäytyvien jätkien yhteenliittymillä ei ole mitään tekemistä islamin kanssa? Joka tapauksessa on selvää, että ne kuitenkin tappavat, kiduttavat, raiskaavat ja orjuuttavat ihmisiä. Sitä ei käsittääkseni kukaan kiellä. Jos hidasälyisenä ajattelen hetken, että länsimaiset asioitten poliittiset valkopesijät ovat oikeassa, eikä esmes Isiksellä ole mitään tekemistä islamin kanssa, niin miksi ne silti tappavat ihmisiä? Pelkästä tappamisen ilosta?

Minä kun olen kumminkin tottunut siihen, että aseellisilla järjestöillä on aina tietty yhteiskunnallinen tavoite toiminnalleen. Päämäärä, johon ne pyrkivät. Eivät ne ammu ihmisiä pelkän huvin vuoksi. Mutta nyt näyttää siltä, että länsimaiset eksperttimme ovat löytäneet ehkä ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa ihan oikean aseellisen ja väkivaltaa harjoittavan järjestön, millä ei ole mitään yhteiskunnallista tavoitetta. Isiksen jätkät eivät ole terroristeja, vaan ”ekstremistejä”. Näen päässäni, joka ei ole sinänsä kovin pieni, mutta kieltämättä virallisen käsityksen mukaan varsin harvoilla aivosoluilla varustettu, että länsimaisen käsityksen mukaan niin Isiksen kuin muittenkin ahlanawallahilallatiqusallahawallaa-porukoitten peruskirjassa on länsimaisten asiantuntijoitten mukaan mainittu seuraavaa:

”Järjestömme ei pohjaudu mihinkään varsinaiseen yhteiskunnalliseen tai uskonnolliseen tai niitten yhdistelmään perustuvaan muutoksenhaluun. Järjestömme on perustettu ainoastaan siksi, että me haluamme tappaa, kiduttaa, raiskata, alistaa ja orjuuttaa mahdollisimman suuren määrän ihmisiä niin kotikonnuillamme kuin muuallakin maailmassa. Järjestömme on ottanut islamin toimintansa pohjaksi vain siitä syystä, että me voimme siihen vedoten perustella väkivaltaisen toimintamme.”

Jos käytetään samaa ajattelun periaatetta esmes 1970-luvulla Euroopassa toimineitten terroristijärjestöjen kohdalla, niin voitaisiin todeta, että esimerkiksi saksalainen Rote Armee Fraktion,  italialainen Brigate Rosse ja ranskalainen Action Directe eivät pyrkineet millään tavalla kommunistiseen yhteiskuntaan, vaan niitten päätavoite oli ampua, räjäyttää, ryöstää pankkeja ja ottaa panttivankeja, jotka ne sitten tappaisivat. Tietysti kyseiset terroristipulaakit olivat nykyisiin islamilaisiin (eiku anteeksi, eiväthän ne olleet islamilaisia) terroristijärjestöihin ruumiitten lukumäärään verrattuna aivan onnettomia amatöörejä.

Meikäläinen, edelleenkin hidasälyisenä häiskänä tuumii, että noilla 1970-luvun kommunistisilla terroristijärjestöillä oli kyllä toiminnalleen ihan oikeasti yhteiskunnallinen tavoite aivan samoin kuin nykyisillä islamilaisilla terroristijärjestöilläkin. Ja tuuminpa että nykyisten islamilaisten terroristijärjestöjen toiminta pohjautuu nimenomaan vain ja ainoastaan islamiin ja profeettansa Mohammedin antamiin opetuksiin joita ne pyrkivät levittämään väkivaltaisesti unohtaen Fredin aikanaan 1970-luvulla laulaman huomattavasti viisaamman opin eli ”ilmeisesti puhumalla avoimesti välillämme kaikki tää selviää”.

Eli sinänsä voi sanoa, että länsimaiset oikeaoppiset selitykset Isiksestä ja yleensä islamilaisesta terrorismista ovat paskapuhetta. Niitten toiminta pohjautuu islamiin ja ne haluavat levittää islamin niin laajalle kuin mahdollista. Väkivalta ei ole noitten organisaatioitten päätavoite, mutta erittäin tehokas väline. Niin kuin terroristijärjestöillä yleensäkin. Meillä Suomessakin on todettu niin poliitikkojen kuin median toimesta, että jos pelolle antaa vallan, niin terroristit ovat voittaneet. Ja nämä samat ihmiset ryömivät väkivaltaisen islamin edessä ja selittävät sen muuksi kuin mitä se on, ja toivovat ettei se enää tappaisi. Kuvitellen, että islamilainen terroristi edes kuuntelisi, mitä joku suomalainen median edustaja puhuu. Kuka antoikaan pelolle vallan? Kuka alistui?

Hidasälyisessä päässäni tuumin, että olisikos kumminkin niin, että meidän tavallisten taavitsaisten suurin vihollinen ei olekaan Isis, vaan länsimaitten utopistisosialistien meille pakkosyöttämä ja keksitty kuva rauhanomaisesta islamista? Isis saa tehdä mitä se lystää islaminsa nimessä, sillä länsimaiset oppineet selvittävät meille tyhmemmille, että kyse ei ole todellisesta islamista, vaan todellinen islam on sitä, mitä länsimaiset oppineet ovat päässään kehittäneet.  Ja se todellinen länsimaisen tulkinnan mukainen islam on rauhallinen, yhteistyökykyinen ja kieltämättä ynnä väistämättä yhteiskuntamme tarpeellinen tukipylväs. Jonka edustajia ei tosin oikein voi työllistää, sillä heillä ei ole mitään, mitä me tarvitsemme, ja jotka harjoittavat kantaväestön keskuudessa mielestäni ihan yhtä lailla terrorismiksi luettavaa väkivaltaa ja raiskauksia ilman varsinaista terroristijärjestön jäsenyyttään,  mutta siitä huolimatta ns. islamistiterrorismilla ei ole merkitystä, sillä se on vain ”ekstremismiä”, joka ei pyri mihinkään yhteiskunnalliseen muutokseen vaan haluaa väkivaltaa väkivallan vuoksi. Ja islamilaisista maista tulleitten maahanmuuttajien suomalaisia kohtaan harjoittama väkivalta ei ole edes mihinkään terrorismikategoriaan kuuluvaa, vaan se johtuu syrjäytymisestä, jonka me suomalaiset olemme itse aiheuttaneet. Syy ei ole koskaan maahanmuuttajan, se on aina meidän.

Ja tuumailin vielä, vaikka eihän minulla siihen joko yliopistollista tai oikean väristä poliittista sertifikaattia olekaan, että mikäli länsimaiset asiantuntijat ovat oikeassa, ja Isiksen väkivallassa ei ole kyse islamista vain ainoastaan väkivallasta itsestään, niin eikö se joukko koostu silloin koko lailla psykopaateista? Al-Jazeeran arvon mukaan Isiksessä on 50.000 – 80.000 jäsentä. CIA:n arvion mukaan 20.000 – 31.500. Jäsentä, joitten toiminta perustuu siis vain väkivallan ja kaaoksen aikaansaamiseen ilman mitään varsinaista yhteiskunnallista, poliittista tai uskonnollista tavoitetta. Silloin mielessäni, edelleenkin alikoulutetussa sellaisessa kävi ajatus, että keitäs nämä länsimaisten asiantuntijoitten mukaan puhtaiksi psykopaateiksi tulkitsemat Isiksen jätkät oikeastaan ovat? Ja vastaus on, että ne ovat arabeja.

Jos arabiväestö onnistuu saamaan aikaan noinkin suuren porukan, joka ei edes yritä saada aikaan mitään muuta kuin väkivaltaa ja kaaosta ilman mitään varsinaista ideologista perustetta, niin kannattaisiko päättäjiemme ehkä miettiä kaksikin kertaa, ennen kuin ne laskevat lisää noita arabeja maahamme? Olisiko rasismi jopa perusteltua? Jos uskonto kerran ei ole uhka.

Toinen vaihtoehtohan on tietysti se, että vasemmistoutopistinen eliittimme puhuu paskaa ja puhuu sitä aina maailman tappiin, koska se ei uskalla tunnustaa, että on toiminut totaalisen väärin uskoessaan omaan, sinisilmäiseen ja mitään kyseenalaistamattomaan monikultturistiseen maailmankuvaansa. Ja pelätessään kasvojensa menettämistä.


Tämäkin heppu kuvitteli leikanneensa päitä islamin puolesta ja Allahin kunniaksi, mutta kuultuaan länsimaista asiantuntijaa hän ymmärsi tehneensä sen muuten vaan, koska vaan yksinkertaisesti tykkää leikellä päitä. Pystyyn nostettu etusormi muuten ei kuvaa millään muotoa ylistystä Allahille, vaan kaveri kävi kakalla ja pyyhkäisi vahingossa oikealla, joten hepun etusormeen tarttui kikkare, eikä hän ollut vielä ehtinyt pestä kättään.

Kyseinen henkilö on päättänyt hakea turvapaikkaa Suomesta, että hän pääsisi nimenomaan naispuolisen psykologin vetämille vihanhallintakursseille.

Kehottaisin vielä lukijaa katsomaan tämän videon, joka tuli linkitettyä jo aikaisemman postaukseni kommenttiosiossa. Se ei vie elämästänne kuin yhdeksäntoista minuuttia, mutta saattaa herättää ajatuksia siitä, mihin ollaan menossa.

*


Lisäys samana iltana: On kaksi tapaa tehdä pilapiirroksia asiasta. Ensimmäinen tapa on pilapiirrosblogia pitävän Thulen tapa.

Toinen tapa on Kirkko & Kaupunki konserniin kuuluvan Valomerkki-lehden pilapiirtäjän Ville Rannan tapa. Se virallisesti oikeaoppinen tapa.

Lukija voi päätellä, kumpi oli onnistunut ja kumpi mauton.  

39 kommenttia:

thule kirjoitti...

Erinomainen teksti. Tuo median ja päättäjien ainainen jankkaaminen siitä, että on vain vähän ekstremistejä ja suuri enemmistö on malttillista, on täysin typerää. Pieni äärivähemmistö pystyy aivan helposti toimimaan yhteisön nimissä, jos enemmistö ei aktiivisesti asetu sitä vastaan. Tai etenkin, jos merkittävä osa heistä hiljaisesti hyväksyy touhun. Eihän nyt (kliseisen esimerkin heittääkseni) Natsi-Saksassakaan varsinaisia natseja ollut kuin joitain prosentteja.

Jos Euroopassa ei olisi muslimeja, ei olisi juuri islamistista terrori-iskujakaan. Se myyttinen "maltillinen muslimiväestö" on kasvupohja, josta terrori kumpuaa. Muuta rauhanomaista ratkaisua ei tähän oikeasti ole, kuin että poliittinen eliitti ihmeen kaupalla kasvattaisi munat ja hyväksyisi sen tosiasian, että Islam on kilpaileva yhteiskuntajärjestelmä, jota ei voi sovittaa yhteen länsimaisten yksilövapauksien, ihmisoikeuksien ja demokratian kanssa. Islamin julkinen harjoittaminen ja seurakuntien toiminta Euroopassa tulisi kieltää, moskeijat purkaa, ja jokaiselle muslimille täällä tulisikin asettaa tiukasti kaksi vaihtoehtoa: luovu islamista tai häivy Euroopasta. Kaikki muut vaihtoehdot ja kompromissit tarkoittavat lisää terroria ja verenvuodatusta ja joko poliisivaltiota tai sotaa.

Eihän tuollaista koskaan tulla tekemään, mutta aina voi toivoa. Eikä se tietenkään olisi ratkaisu mihinkään muuhun kuin islamilaisen terrorismin ongelmaan. Meillä on toki ihan riittävästi muitakin ongelmia ja sisäsyntyistä rikollisuutta ja terrorismia, mutta juuri siksi tätä islamilaista sorttia ei ainakaan kaivata tänne lisäksi. Ei mikään yksittäinen toimenpide kaikkia maailman ongelmia ratkaise. Mutta yksi kerrallaan..

Vasarahammer kirjoitti...

Hieman on tullut lisävivahteita tähän "ei mitään tekemistä islamin kanssa" -retoriikkaan.

Ainoa oikea ideologia (tm) nimittäin vaatii, että emme sano mitään terroristien ideologiasta. Mikään uskonto nimittäin ei hyväksy terrorismia. Jos lähdemme syyttämään islamia tapahtuneesta, toimimme juuri niin, kuin ISIS haluaa meidän toimivan. ISIS haluaa polarisoida ja mehän emme sitä halua. Äärioikeiston vahvistuminen on sekin ISIS:in tavoite. Jos islamofobia lisääntyy, myös muslimien radikalisoitumista tapahtuu enemmän.

Suomeksi valkoihoisen länsimaalaisen on siis valehdeltava, jotta "avoin yhteiskunta" voidaan säilyttää. Jihadismia saa toki arvostella, mutta tavalliset muslimit ovat meidän liittolaisiamme väkivaltaisen ekstremismin vastustamisessa.

Näin se menee ainoan oikean ideologian mukaan.

Lopuksi vielä sanon, että pakolaiskriisillä ja Pariisin terrori-iskuilla ei ole mitään tekemistä keskenään, vaikka rasistiset islamofoobikot yrittävät kovasti hyötyä tapahtuneesta.

Anonyymi kirjoitti...

Vanha läppähän tää jo on mutta on siinä jotain ihmeellistä, että aivan kaikki islamin väärinymmärtäjät ymmärtää sen väärin täsmälleen samalla tavalla. :)

Strix Senex kirjoitti...

Tämä näytelmä on nähty niin monen monta kertaa. Joukko asiantuntijoita vakuuttelee meille, että terrorismi ei ole uhka ja tarinat turvapaikanhakijoiden tai muiden maahanmuuttajien joukkoon soluttautuneista terroristeista ovat satuja. Otetaan pari esimerkkiä.

Tammikuussa Helsingin yliopiston terrorismitutkija Leena Malkki kyseenalaistaa Euroopan päättäjien reaktiot viime aikaisiin terrori-iskuihin. Hän huomauttaa, että Suomessa kuolee vuosittain henkirikoksiin keskimäärin enemmän ihmisiä, kuin Euroopassa on kuollut terrori-iskuissa vuonna 2005 Lontoossa tehtyjen iskujen jälkeen. Hetken päästä uutista korjataan, kun todetaan, että tutkijan väite, jonka mukaan Suomessa kuolisi vuosittain henkirikoksiin noin tuhat ihmistä, oli virheellinen. Oikea määrä on alle sata.

Vanhempi tutkija Teemu Sinkkonen (Euroopan unioni -tutkimusohjelma) kertoo 9.9.2015, että tarina pakolaisten joukkoon soluttautuneista terroristeista näyttää nykytiedon valossa olevan täyttä satua. Hänen mukaansa: "Terrorismin pelkoa on joskus verrattu murtomiesten ja aaveiden pelkoon: uhka on joko erittäin epätodennäköinen, tai täysin fiktiivinen, mutta tunne pelosta on kuitenkin aito. Pakolaisille selän kääntämistä on perusteltu mm. sillä, että heidän joukossaan pelätään olevan myös terroristeja. Tätä pelkoa myös ISIS on käyttänyt tehokkaasti hyväkseen. Miksi tällainen propaganda yhä uppoaa ihmisiin, vaikka ilmiö on tuttu vuosien takaa? Esimerkiksi satu Punahilkasta heijastaa hyvin tänä päivänä esiintyvää tarinaa pakolaisten joukossa Eurooppaan soluttautuvista terroristeista".
Sinkkonen sai luonnollisesti palautetta, hiukan pisteliästä sellaista, tästä terävästä analyysistään. Hänen reaktionsa oli kuvaava: "kirjoitushetkellä syyskuussa ei ollut vielä yhtään todisteita ISIS-taistelijoista turvapaikanhakijoiden joukossa. Tutkijana analyysi on perustettava mahdollisimman pitkälti tosiasioihin, ei pelkkiin luuloihin ja tuntemuksiin. Siksi kirjoitin, että 'tarina näyttää tämän hetkisen tiedon valossa olevan pelkkää satua'. Se kohta tekstistä ei sisältänyt arviota tulevasta, vaan ainoastaan toteamuksen syyskuussa vallinneesta tilanteesta ISIS:in väittämän suhteen".

Tutkijat siis ajavat kerta toisensa jälkeen kirkkaasti kiville, mutta mitään he eivät opi ja mitään virheitä he eivät myönnä. Minulle on opetettu, että tiede on virheistään oppiva ja itseään korjaava systeemi. Miksi siis näitä tutkijoita edelleen pidetään tutkijoina ja jonkinlaisina tieteen edustajina? Tuollainen dogmaattinen vanhoissa uskomuksissa pitäytyminen kuuluu enemmänkin uskontojen alueelle.

Anonyymi kirjoitti...

Toisen maailmansodan aikana saksalaiset ja japanilaiset asukkaat internointiin Yhdysvalloissa leireille. Ihan vaan varmuuden vuoksi, etteivät pääse tekemään tihutöitä.
Nyt Ranska on pommittanut Syyriaa viikkotolkulla, eli käytännössä julistanut sodan, ellei valtiota, niin ainakin itsenäisenä itseään pitäviä kapinallisia vastaan. Ainakin ennenvanhaan oli oletettua, että toinenkin osapuoli kohdisti sotatoimia vastapuolta kohden. Myös siviilikohteiden, niin surullista kuin tämä onkin, targetoiminen on ollut käytössä WWII:n ajoista lähtien.
Pitäisikö syyrialaiset siirtää leireille vai ei? Kuitenkin edellisiin sotiin verrattuna tuntuu aika naivilta antaa pommituskohdemaiden kansalaisten oleilla kaikessa rauhasta keskellä kansakuntaa.

korpisoturi kirjoitti...

Jos sota-aikaan Suomen Yleisradio olisi antanut Petroskoin Tiltulle runsaasti lähetysaikaa tai Risto Ryti olisi majoittanut desantteja kotiinsa. Maanpetturuutta? Mutta tämä nykyinen meno lyö kirkkaasti paljon hullumaksi. Meidän marioneettihallitus tukee täysin maamme vastaista toimintaa. Toimintaa, joka tuo helvetin tänne.

Hitaalla maalaisjärjellä varustettuna ... EN YMMÄRRÄ.

Anonyymi kirjoitti...

Siitäpä tässä kaiketi on kysymys tässä rauhanuskontoasiassa, että vaikka muslimien uskoa voi helposti loukata, se on kuitenkin pienempi paha kuin se, että loukkaat suvaitsevaisen/idioottihumanistin/hörhövasemmistolaisen käsitystä siitä mitä islam on.

Heillä on harha ja sinun on syytä ottaa se todesta tai muuten.. Uskoisivat vaikka spagettihirviöön, niin meillä muilla olisi paljon mukavampaa. Mutta ei. Tällaiset terrori-iskut nähdään paremminkin koettelemuksina, jotka testaavat uskoa. Siksi palstat ja eetteri ovat jo täynnä uskonvahvistusta. Pelolle ei anneta sijaa!

Eikä aikaakaan kun taas jossain kosahtaa ja samat rituaalit toistuvat.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Thulelle, Vasarahammerille, Ano1:lle, Strix Senexille, Ano2;lle, Korpisoturille ja Maallikolle & kiitos kommenteistanne. Muistutan, että oman mielipiteeni mukaan terrorismia on muutakin kuin tuollaiset suuret iskut. Jokainen maahantunkeutujan kantaväestöä kohtaan tekemä tappo, pahoinpitely, raiskaus ja ryöstö ovat terrorismia, joka oltaisiin aikanaan pystytty välttämään.

Strix Senexin määritelmä nykyisestä yhteiskuntatieteistä oli valitettavan osuva.

TimoT kirjoitti...

Muslimeilla on sama tilanne kuin eurooppalaisilla oli katolilaisen kirkon kanssa keskiajalla. Uskonnon yliote yhteiskunnasta, jota papit häikäilemättömästi käyttivät hyväkseen. Takana vielä iso väkivaltakoneisto pitämässä alamaiset kurissa.

Ei kirkko silloinkaan uudistunut sisäisesti, vaan muu yhteiskunta alkoi uudistua uskonpuhdistuksen ja tieteellisen vallankumouksen myötä. Alettiin ns. haistatella paskat pappien puheille. Uskonnon sijasta alettiin tutkia asioita tieteellisesti.

Muslimien pitäisi siis maallistua ja saada moskeijoiden tukahduttava valta kuriin. Vaikea sanoa, onko heistä siihen. Ei tämä pakolaistulva ainakaan yhtään helpota tilannetta heidän kotimaissaan, päinvastoin vahvistaa kaiken maailman ahdasmielisten kusipäisten imaanien valtaa.

Ei tämä tarkoita, että uskonnolla ei ole sijaa yhteiskunnassa, mutta sen liian vahva ote tukahduttaa yhteiskunnan. Kun kaikkea perustellaan ties millä älyttömillä "Jeesus/Muhammed haluaa noidat polttoroviolle"-puheilla.

Castor kirjoitti...

Yhteiskuntatiede (-tieteet) eivät ole tiedettä vaan pseudotiedettä, jossa voidaan soveltavasti väittää käytettävän tieteellisiä menetelmiä. Oma "tieteen"alani kuuluu näiden joukkoon, ja vaikka olen siinä edistynytkin aika korkealle akateemiselle asteelle, niin enpä lähtisi fyysikolle väittämään mitään minkään yhteiskuntatieteen metodista. Sosoilogian alalla taannoin hyväksyttiin muuan väitöskirja, joka perustui muistaakseni kolmen tai neljän perheen havainnointiin, siis kovasti tieteellinen metodi, kvantitatiivisesti ja kvalitatiivisesti. Ei näille yhteiskuntatieteen "tutkimuksille" kannata antaa minkäänlaista arvoa, ei näilläkään tekijöillä, jotka kommentissa mainittiin, olisi mitään tekemistä tutkijankammionsa ulkopuolella. Sääli vain, että ihmisillä on vieläkin se kuva, että akateeminen oppiarvo merkitsee ylipäätänsä jotakin, ja lisää henkilön uskottavuutta. Näinhän ei tietenkään ole, butlereita lukemalla tuo selviää ajattelevalle henkilölle.

Kovasti vain on maailmalla sellaisia tutkimuksia, joissa tehdään aivan erilaisia johtopäätöksiä kuin näissä suomalaisissa tekeleissä, niin terrorismista kuin islamistakin. Yksi kiinnostava tutkija on tanskalainen psykologi Nicolai Sennels, joka edustaa voiman pimeintä puolta, niin sanoakseni, ja on tietysti islamofoobikko, rasisti, natsi ja kaikkea muuta mahdollista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TimoT:lle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

TimoT: Kyllähän vertauksessasi perä on. Islamilaisella maailmalla on vaan se ongelma, että uskonpuhdistushan on jo tapahtunut, alkaen Iranissa vuonna 1979 ja siinä mentiinkin fundalistisempaan suuntaan, eikä islamilainen maailma todellakaan juhli tieteellisen osaamisensa kanssa. Muslimien maallistamisessa ja moskeijan vallan kuriin saattamisessahan oli oikein toimiva keino eli arabidiktaattorit. Islam oli heidän valtansa alla täysin kurissa ja naiset kulkivat minihameissa. Sitten sinne piti viedä se ”demokratia” ja kuinkas kävi…

Castor: Vaikka en olekaan yliopistoihmisiä, niin toteaisin, että olet oikeassa. Ns. yhteiskunnallisessa tutkimuksessa tehdään ensin poliittiseen ideologiaan sopiva johtopäätös ja sitten tehdään johtopäätöstä tukeva tutkimus. Suomessa nämä varsinkin rasismin- ja äärioikeistolaisuuden tutkijan saavat vain itselleen käsittämättömän suuren painoarvon. No, hehän tukevat vallitsevaa ideologiaa, joten se lienee luonnollista.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt viimeistään pitäisi olla kaikille selvää, että näiden ns. turvapaikanhakijoitten joukossa on terroritekoihin kykeneviä. Mahdollisesti jopa niitä uinuvia soluja, jotka aktivoidaan milloin se "hyväksi" havaitaan. Eiköhän nämä Pariisinkin murhaajat olleet sellaisen solun jäseniä, jotka määrättiin toimimaan. Ei tarvitse muuta kuin että joku sanoo pilkun väärään paikkaan Mohammedista puhuessaan. Sitten jossain tilaisuudessa rynkyt raikaa ja pommivyöt paukkuu. Siinä on kyllä vaara, että kohdalle osuu jopa näitä ymmärtäjäeukkojakin...

Anonyymi kirjoitti...

Liittynee hieman teemaan, bongasin parit artikkelit liittyen Eurooppaa jäytävään "syöpään", ilmaus sallittaneen:

Kuinka hyvinvointivaltio ajetaan alas, kommenttiosiossa eräs keskustelija kehotti googlailemaan "Greek assembly women" ja hakusanoilla löysin tällaisen kreikkalaisen komediapläjäyksen, jossa irvaillaan naisia poliittisina päättäjinä. Ehkä sopii nykyaikaan suht'koht hyvin?

Ahneus korruptoi, historian tunneilta tuttu Pyrhos ja hänen neuvonantajansa pohdintaa herättävä toteamus sotimiseen ja sen laajentamiseen

"Sire, what prevents us from relaxing and enjoying ourselves now? We have the ability to do it at the present moment. Is it not possible to avoid all this suffering and war which we will inflict on others and ourselves, and seek this goal now?"

No, eihän kunkku tietenkään kuunnellut neuvonantajaansa, ja koki kohtalonsa taistelussa. Ahneellahan on tunnetusti p*skainen loppu. Toisena esimerkkinä on tuo Missourin yliopiston presidentti (rehtori?), joka joutui eroamaan hyvinpalkatusta virastaan, erään pöhkön sattumuksen vuoksi.

Eli tuossa tapauksessa voisin ironisesti todeta, että "omat koirat purivat jalkaan", miehestä tuli kulttuurimarxismin uhri. Mies joka on varmaankin jakanut samat "ylevät" periaatteet ja maailmankatsomuksen? Ja nyt tuli pataan mielensäpahoittajilta.

Suomen yliopistoissa lienee samankaltainen ilmapiiri, ehkä humanistisissa tiedekunnissa?


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Ano: Pitää paikkansa. Lisätään tietysti mukaan ne turvapaikanhakijat, jotka tulivat Eurooppaan ennen Suurta Aaltoa. Virallisesti todetaan, että uhka ei koske Suomea, mutta muistuttaisin (mistä eivät turvallisuuseksperttimme pahemmin mainosta), että islamilaisesta näkökannasta Suomi sattuu olemaan yksi maailman homomyönteisimpiä maita, ja tämä Tom of Finlandiin kohdistuva gloria on varmaan sielläkin huomattu. Ja – toistamisen uhallakin – muistutan, että terroria on myös ei-järjestäytynyt terrori. Ja sitä herkkua Suomikin on saanut maistaa jo ihan tarpeeksi asti.

Soomepois Eestist: Tuon linkkisi ensimmäiset lauseet ovat hyvin osuvia, eli:

” So you’re tired of living in a welfare state. Tired of the government telling you what to think, what to do and how to use your money, all in the name of “democracy” and “equality.”

Well, there’s a way to destroy the welfare state while at the same time posing as a proponent of it. You just have to be very pro-immigration, and make as many of your fellow citizens think the same way. (Make sure to brand all dissent as hateful, racist, neo-Nazi fascism.)

You then let the poorest people on the planet enter your country and give them everything they need using taxpayer money. Soon enough, the system will collapse. The question isn’t if it happens, but when.”

Minä tunnen kyllä paljon järkeviä ja asiallisia suomalaisia naisia, mutta jostain kumman syystä politiikka taas vetää puoleensa jotain, jonka prototyyppeinä voisi pitää Päivi Lipposta tai Liisa Jaakonsaarta.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti rikollisten vallanpitäjien ja viranomaisten yhteistoimintaa:

"Ranskalaiset viranomaiset tiesivät etukäteen Pariisissa tapahtuvista hyökkäyksistä.
Miksi tiedustelupalvelu oli passiivinen?",
http://new.euro-med.dk/20151116-french-authorities-knew-beforehand-about-the-paris-attacks-why-was-the-intelligence-passive.php

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Mikäli tuo pitää paikkansa, niin eihän tuo juuri ikeniä naurata.

Anonyymi kirjoitti...

Eräs varsin lukemisenarvoinen artikkeli - vaikka onkin monien enemmän aiheettomasti kuin aiheellisesti hyljeksimässä Mvlehdessä:
"Viesti Euroopalle – valmistautukaa kansallismielisyyteen
"Jos EU-byrokraatit jatkuvasti tekevät kaikkensa poistaakseen demokratian ja eriävät mielipiteet, silloin tulee räjähdys valtaapitäviä vastaan olemaan paljon ilkeämpi, vihaisempi ja rumempi."", http://mvlehti.net/2015/11/16/viesti-euroopalle-valmistautukaa-kansallismielisyyteen/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. En hyljeksi MV-lehteä, vaikka siinä omat puutteensa ehkä onkin. Ne ovat kuitenkin vähäisemmät kuin esimerkiksi Ylessä ja HS:ssa. Ja kirjoitus oli hyvä. Kun asiallinen kritiikki estetään, paine purkautuu aikanaan väkivaltana.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenna on sitten tulossa eu-komission esitys ja ilm? pikakäsittely uudesta ampuma-asedirektiivistä. Tekstipohjan perusteella kaikki kielletään.

Mikä on kyllä hienoa ja ihan länsimaisen oikeuskäsityksen mukaistakin.
Kun muslimiterroristit tappavat aseettomia kansalaisia niin kielletään noiden kansalaisten aseet, joilla ei ollut osaa ei arpaa ko teoissa.

Tulkaa hakemaan!
Lähettäkää vaikka se eu-armeijanne tuota aseistariisuntaa suorittamaan.

Nyt alkaa sellainen terrorin aika ettei tosikaan ja sen suorittajina ovat virkamiehet ja kohteena lainkuuliaiset kansalaiset. Loogista sinällään, näin se diktatuuri on aina toiminut, joten miksipä muuttaa hyvää kaavaa...

-Tvälups-

Vasarahammer kirjoitti...

Kyllä tuossa valtamedian jihadissa MV-lehteä vastaan on osittain kyse loukatusta ammattiylpeydestä. Vasemmalla tehty, skandaaliuutisointia harrastava ja törkyisen näköinen tekele nousee suosituksi samalla, kun vastuullista journalismia harjoittavien medioiden lukijamäärät vähenevät.

Enkä ole siinä mielessä täysin armoton ammattijournalisteja kohtaan. Media-alan laskusuhdanne ja työn epävarmuus eivät kannusta laatujournalismiin tai riskinottoon. Ammattijournalistienkin täytyy elää kiireen ja päätoimittajilta tulevan paineen kanssa. Jos on vähemmän rahaa käytössä, kyllä laatu kärsii.

Tosin se ideologinen yksisilmäisyys on anteeksiantamatonta eikä se ansaitse ymmärrystä.

Anonyymi kirjoitti...

Eilisen Metro-lehden pääkirjoituksessa toimittelija tuomitsee ensin väkijoukkoon rk:lla ampuneen henkilön ”pahaksi”, mutta muuttaakin seuraavassa lauseessa diagnoosiaan ja julistaa, että ko. olento onkin mielipuoli, hullu.
Ymmärrän hyvin, että nykyaikaisen, tieteellisen maailmankuvan hallitsemassa ajattelussa ajatus ”pahasta” on syytä dissata nopeasti, koska moisen ilmiön olemassaolon myöntäminen on ”slippery slope” jonka päässä kaikenlaiset, epäsopivat mielipiteetkin ovat vaarassa tulla kuulluiksi, jopa hyväksytyiksi. Kuitenkin mielestäni toimittelijan selkäydinreaktio on hyvinkin lähellä maalia, kyse ON pahuudesta. Pahuutta, pahus soikoon, kun löytyy kaikkialta ja kaikista meistä ihmisistä - halusimme sen sitten myöntää tai emme. Mitä muuta ovat lapsille opetettavat moraalisäännöt, ihmisryhmän keskenään sopivat toimintatavat - lait ja asetukset, kuin keinoja pitää alati pinnan alla kytevä pahuus aisoissa? Jos ihmisen sisälle rakennettu oikean ja väärän indikaattori, omatunto, saadaan hiljennettyä tai kuoletettua - mikä ihmistä pidättelee, jollei rangaistuksen pelko, rangaistuksen jonka muut ihmiset ”pahantekijälle” langettavat ja toimittavat?

Tilanne muuttuu, kun pahuus laillistetaan, se tehdään moraalisesti hyväksyttäväksi, esim. ideologian tai uskonnon avulla - silloin rajoja pahuudelle ei ole. Tämä ilmiö ja sen seuraukset ovat kaikille historiasta liiankin tuttuja…

Pariisissa väkijoukkoon rynnäkkökivääreillä ampuneet olennot ovat ihmisiä, jotka uskovat että heidän pahuutensa on oikeutettua. Oikeutuksen hirmutekoihin heille antaa barbaarinen, totalitaristinen pakanauskonto. Ja tätä uskontoa valtaapitävät, media ja kaikki hyviksi itsensä kokevat ihmiset ylistävät ”rikkaudeksi” ja ”rauhan uskonnoksi”.

Erään toisen uskonnon - nykyisellään perin epämuodikkaan ja avoimesti halveksittavan uskonnon - pyhässä kirjassa todetaan asia perin kuivasti: ”Hedelmistään puu tunnetaan.”

Ei mulla muuta,
Riku Raunioilla

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Terrorismia ja pakolaiskriisiä ei pidä sekoittaa keskenään, sanoo ulkoministeri Timo Soini (ps.).

– On se vaara, että täysin syyttömät ihmiset, jotka pakenevat hirmuvaltaa ja terrorismia, joutuvat epäilyksen alaiseksi.
...
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-terrorismi-ja-pakolaiskriisi-erotettava-toisistaan/5563098

////////

Siis mitä v*:a?

Jos omatunto on puhdas ja hätä, niin kyllä epäilyksen kestää - ei kalikka kalahda.

Jos taas on rikollinen mieli niin tottakait siitä suuttuu, jos huomautetaan.

Soinille hamekangasta!

Anonyymi kirjoitti...

Jos ja kun on käynyt ilmi, että tietty yhteiskunnalliseksi eliitiksi tai sitä lähellä olevaksi itsensä katsova kylähulluryhmittymä tuottaa tarkoitushakuisesti lumetodellisuutta todellisen todellisuuden peitoksi, niin herää kysymys siitä, että miksi.

Yleensä tämmöisiin kysymyksiin haetaan vastauksia akselilta tyhmyys vs. pahuus.

Osa lumetodellisuusteollisuuden stahanovilaisista työnsankareista on todistanut, että he eivät ole tyhmiä. Osa taas on todistanut sen, että nimenomaan ovat tyrkänneet ne mahdolliset ajatteluelimensä kirjoituspöytänsä ääressä olevalle syöttötuolille ja istahtaneet niiden päälle niin pitkäksi aikaa että slurpsahtava ääni on osoittanut etulohkon solahtaneen eturauhasen naapuriksi ja ydinjatkeen kutittelevan häntäluuta.

Koska perusväite kuuluu, että ei pidä selittää pahuudella sitä, minkä voi selittää tyhmyydellä, niin yksilötasolla motiivien yleisluonne selvinnee kulloinkin kyseessä olevan olennon päättelykykyä ja sen tuloksia tutkimalla.

Tyhmien kohdalla on kyse tyhmyydestä. Älykkäiden ketkujen kohdalla on kyse epärehellisyydestä. Sitäkin on kahta perustyyppiä: älyllinen ja muu.

Tai no... ihan sama. Häikäilemättömiä roistoja joka tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Tärähtäneistön ongelma Pariisin jälkeen:

1. Jos ne olivat tarhapaikanhakijoita, niin nuivat ovat oikeassa.
2. Jos ne olivat monetääristen maahanmuuttajien jälkeläisiä, niin nuivat ovat oikeassa kotouttamisen ja kotoutumisen suhteen.
3. Jos ne olivat islamilaisia, niin nuivat ovat oikeassa.
4. Jos islamilainen yhteisö ei paljasta terroristeja viranomaisille, niin nuivat ovat oikeassa.
5. Jos islamilaiset hyväksyvät laajasti moisen terrorismin, niin nuivat ovat oikeassa.
6. Jos poliisin toiminta mamulähiöissä mahdollistuu vain poikkeustilan tuomin valtuuksin ja konetuliaseiden suojaamana, niin nuivat ovat oikeassa.
7. Jos silmitön lahtaaminen mahdollistuu siksi, että lainkuuliaisella osalla väestöä ei ole keinoa puolustautua aseita vastaan asein, niin joku on taas ollut oikeassa.
8. Jos pakkosyötetty lumetodellisuus osoittautuu epätodelliseksi, niin...
9. Jos..

Ratkaisu:

Syyttää tätä kehityskulkua estämään pyrkineitä pahuudesta ja palvoa suurina sankareina niitä jotka ovat tämän pahuuden ihan tekemällä tehden saaneet aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Jebban-Salman Ammar oli mies,jota suomen sisäministeriön mukaan ei voi olla Suomessa-täältä tämä sotarikollinen kuitenkin löytyi,nimi löytyy kansainvälisistä uutisista,mutta Suomen media ei kerro nimeä.Kovasti on muslitaustaisen kuuloinen nimi,ja muslimimaasta kotoisin,mutta ilmeinen sadisti,jonka teot eivät liity mitenkään islamiin...
Itse en kauheasti vertaisi islamin väkivaltaa minkään ajan katoliseen kirkkoon,onhan todistettu,että sekä inkvisition,että ristiretkien aikana kuolleiden määrä oli huomattavasti pienempi,kuin mitä yleisesti on uskoteltu.Lisäksi katolisten ja protestanttien väliset kristittyjen suursodat olivat armeijoiden välisiä taisteluja,joihin liittyi maallisen vallan intressit vähintään yhtä paljon,kuin uskonto.Sen sijaan islam on ainoa suuri uskonto,joka alusta asti,ja pyhien kirjojensa vaatimuksesta,on levitetty miekalla.Kristittyjen väkivallalle ei löydy Jeesuksen antamaa oikeutusta-Muhammed taas oli teurastajaksikin äärimmäisen brutaali saasta,jonka elämä ja teot ovat esimerkki täydellisestä,Allahin tahdon mukaisesta,ihmisestä.Toki,suomalaisen suvaitsevaiston mielestä Muhammedilla ei tietenkään ole mitään tekemistä islamin kanssa...
Mutta kusessa ollaan,koko saatanan sakki,noiden turhapaikanhakijoiden ja pakoloisten kanssa-onko jo kolme divisioonaa partalapsisotilaita Suomessakin.
T:Vesku

LW kirjoitti...

Sinänsä pitää paikkansa, että vähänkin kovemmat toimenpiteet radikalisoisivat muslimiväestöä entisestään, ja lyhyellä tähtäimellä ne lähinnä hankaloittaisivat turvallisuustilannetta. Toki tähän vetoamalla on jo oikeastaan myönnetty, että Eurooppa on hävinnyt pelin ensimmäisen erän. Lojaali ja enemmistön kanssa yhteenkuuluvuutta tunteva vähemmistö ei tuolla tavoin reagoisi, elleivät toimenpiteet menisi aivan överiksi, mutta sellaistahan meillä ei ole, ja suvaitsevaiston juhlapuheet lähinnä paljastavat ristiriidan sen ja käytännön toimien välillä.

Pidemmällä tähtäimellä passiivinen nykylinja on tietysti vielä pahempi vaihtoehto. Jos käy aivan tolkuton mäihä, islamin rauhoittuminen, jolle viisas eliittimme on pannut kaikki pelimerkkinsä, tosiaan tapahtuu parinkymmenen vuoden sisään. Jos/kun taas ei, ja integraatio menee täällä kaikille selvistä syistä jälleen kerran päin mäntyä, "ISIS:tä paenneiden" siirtolaisten lapsista nousee normaalien jengiläisten ja sossupummien lisäksi oikein mukavia määriä radikaaleja. Kyseistä järjestöä tuskin enää siinä vaiheessa on olemassa, ainakaan nykyisessä muodossaan, mutta sama kai se, minkä puljun nimissä leikataan päitä irti. Lisäksi, kun ei tehdä juuri mitään, auktoriteetit näyttävät entistä kädettömimmiltä ja heikommilta. Niiden legitimiteetti murenee entisestään, erityisesti täällä oikealla laidalla, eikä siitä edes ollut kovinkaan paljoa jäljellä.

Sitä voi sitten miettiä, miten kukin toimisi tilanteessa, jossa oikeistolla on samanlainen suhde terrorismiin kuin muslimeilla nyt. Onko yksi väkivaltaisten radikaalien harvalukuisesta joukosta? Yksi heitä enemmän tai vähemmän avoimesti kannattavista ja tukevista, joita onkin jo enemmän? Eräs niistä hyvin monista ambivalenteista tapauksista, jotka nyt ei silleen väkivaltaa hyväksy, mutta onhan ne jätkät kuitenkin tavallaan oikealla asialla, ja toisaalta ajatuskin jollain tapaa omiksi koettujen tyyppien vasikoimisesta poliisille tuntuu vastenmieliseltä. Ja niin, jos vasikoi, parasta pitää huoli siitä, että ei jää kiinni, koska jos ne radikaalit haluavat tehdä sinusta varoittavan esimerkin, ei poliisi sille mitään voi.

No, ainakaan tuossa tilanteessa ei tarvitsisi kuunnella sitä iänikuista väninää siitä, miten terroristit ovat mitättömän pieni vähemmistö, tai miten meidän pitää nyt sitoa kätemme, jotta emme radikalisoisi. Ei kukaan sanoisi breivikeistä, että heidän pitää antaa lahdata meitä rauhassa, jotta he eivät äityisi lahtaamaan meitä vielä enemmän. Veri tietysti virtaa joka tapauksessa, mutta jotenkin nykyinen tekopyhyys ja itserakkaat, ideologiset horinat ovat kuin suolan hieromista haavoihin.

Anonyymi kirjoitti...

LW....

Muslimien suuri syntyvyys, länkkäreiden matala syntyvyys ja maapallon rajallisuus pitävät huolen siitä, että ihan sukupolven tai puolentoista aikana edessä on sekä Lähi-Idässä että suurimmassa osassa EU-maista sellainen tilanne, jossa paikat pullistelevat työttömiä, toimettomia, kouluttautumishaluttomia ja länsimaisuudesta irti polarisoituneita nuoria muslimimiehiä.

Tehtiin me silloin ihan mitä tahansa, niin siinä vaiheessa on edessä muslimien ilmoille kiihottama jihad meitä vastaan ja kansanmurhaan sekä täydelliseen alistamiseen tähtäävällä mentaliteetilla.

Moinen sota ei ole vältettävissä millään sellaisella asialla jonka me voimme tehdä.

Niinpä on paljon parempi, että väistämättä edessä oleva sota syttyy silloin kun vielä pärjäämme, siellä ja siten, että vielä pärjäämme ja sellaisessa muodossa että vielä pärjäämme.

Kyseinen sota on ennustettu jo noin 2000 vuotta sitten ja kaikki vähänkin luotettava tieto viittaa siihen, ettei sitä voida välttää.

Jos sotaa ei voi välttää, niin kannattaa pitää huoli siitä, ettei häviä sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Paljon osuvampia nimityksiä nämä turhapaikanhakija ja tarhapaikanhakija.

Kuinka osuvia nämä mahtavat olla?

http://www.liveleak.com/view?i=1be_1447781102

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Vasarahammerille, Rikulle Raunioilla, Buurille Johannesbuurista, Ano1:lle, Ano2:lle, Veskulle, LW:lle, Ano3:lle ja Ano4:lle & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri: Mitäpä tähän sanoisi? Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Minkään loogisen ajattelun mukaan EU ei toimi. Tai niin no, onhan tuossa oma logiikkansa. Kun ihmisiä lahdataan, niin otetaan aseet pois nimenomaan lahdattavilta.

Vasara: On varmasti totta, että mediasta löytyy myös täyspäisiä toimittajia, jotka joutuvat kirjoittaman sitä, mitä määrätään ja heille nämä ajat varmasti kaikkein turhauttavampia ovat.

Riku Raunioilla: Tuohon minulla ei ole lisättävää. Tai no ehkä se, että kun pahuuteen syyllistynyt ihminen todetaan mielenvikaiseksi, niin hänet on tavallaan vapautettu tekonsa vastuusta.

Buuri: No joo, Timo Soini alkaa muuttua jo symboliksi petetystä luottamuksesta.

Ano1: Tuumisin asian niin, että silloin, jos asian voi selittää inhimillisellä typeryydellä, silloin ei tarvitse etsiä salaliittoja. Puhtaan typeryyden ja egoistisen kasvojen menettämisen pelon yhdistelmä on äärimmäisen tuhoisa.

Ano2: Määrittelit sekä tärähtäneistön ongelman että heidän ratkaisunsa hyvin osuvasti.

Vesku: Kyllähän katolisella kirkolla tietysti on omat luurankonsa kaapissa, mutta tällaiseen järjestelmälliseen terroriin se ei ole kuitenkaan yltänyt. Ja kristillinen kirkko on jo aikaa sitten maallistunut muutenkin, eikä sitä voi oikein enää sanoa edes kirkoksi. Esimerkiksi Ibn Matin blogista voi muuten lukea hyviä otteita islamin ”rauhanopista”.

LW: Islamin rauhoittumisestahan ei ole minkäänlaista merkkiä, touhu menee vain pahemmaksi. Uskonnon lisäksi näen ongelmana sen, että kahta täysin erilaista kulttuuria yritetään väkisin sotkea yhteen ja vielä sillä mausteella että se toinen kulttuuri, joka elättää sen toisen joutuu sopeutumaan muualta tuodun kulttuurin edessä, koska se muualta tuotu ei suostu sopeutumaan. Breivikistä puheenollen, sehän oli yksittäinen jätkä, mutta sai aikaan spekuloinnin äärimmäisen suuresta organisoituneesta äärioikeistolaisesta salaliitosta. Jota tosin ei koskaan löytynyt. Sen sijaan islamilainen terroriaalto on sarja yksittäistapauksia, jotka eivät liity millään tavalla mihinkään ja josta varsinkaan ei saa tehdä mitään yleistyksiä.

Ano3: Näen, että ennustuksesi osuu pelottavan kohdalleen.

Ano4: Jaa-a, en tiedä kuinka tuo vaikuttaa luodin ominaisuuksiin, mutta selväähän oli, että joku hoksasi tuossa markkinaraon.

Castor kirjoitti...

Kahdeksan ISIS-kytköksistä epäiltyä kiinni Istanbulin lentokentällä, muka turisteja matkalla Saksaan. Mukana oli kuitenkin karttoja haittamaahanmuuttajien tyypillisistä reiteistä läpi Euroopan. Ilmeisenä tarkoituksena oli siis soluttautua mullien joukkoon ja tulla "pakolaisena" johonkin Euroopan maahan. Mikä näissä suomalaisissa asiantuntijoissa on vikana? Se, että he ovat kaikki väärässä väittäessään, että tuollaista soluttautumista ei tapahdu, se on "satua". Se EI näytä olevan satua esimerkiksi ranskalaiselle terrorismitutkijalle, eikä hänen amerikkalaisille ja englantilaisille kollegoilleen.

Anonyymi kirjoitti...Näin useimmissa Euroopan maissa valtaapitävät maanpetturit tuhoavat kansansa ja kansallisvaltionsa: ”Euroopan tuho”, http://magneettimedia.com/euroopan-tuho/

Eikä Suomi ole poikkeus.

Anonyymi kirjoitti...

Tämmöisen löysin Muropaketin maahanmuuttoa käsittelevästä ketjusta, mistä lienee alun perin:
http://i.imgur.com/4zBTZ4i.png

Lienee tosiaan jollain tasolla turhauttavaa terroristillekin, kun suvakit tahallaan eivät ymmärrä terroristin motiiveja ja sanomaa.

Anonyymi kirjoitti...

Oudolta tuntuu, että kerrotaan Supon olevan hyvin perillä mahdollisista terroristeista Suomessa ja että heidän liikkeitään seurataan. Miten se on mahdollista, kun alkusyksystä tuli maahan porukkaa ilman passeja ja papereita, eikä heitä rekisteröity missään? Sen jälkeen porukka levisi kuin varpusparvi ympäri maata. Myöhemmin sitten ilmoitettiin poliisin etsivän näitä laittomia tulijoita. Hölmöläisten touhua. Kaiken kaikkiaan on raivostuttavaa seurata tätä vatulointia; kupataan, mietitään ja keskustellaan, kun pitäisi toimia! Ainoa sektori, missä on toimintaa, on maahanmuuttobisnes; vastaanottokeskuksia nousee kuin sieniä sateella!

Jollakin keskustelupalstalla oli oiva vertaus; tilanne Suomessa alkaa olla kuin kypsyvä muhkea finni teinipojan naamassa, kohta se puhkeaa, niin että märkä roiskuu. Saa nähdä, milloin ja minkälaisin seurauksin. Ei hyvältä näytä.

Rouva AnoYrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, Ano1:lle, Ano2:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Castor: & Rouva Ano: Suomessa on varmaankin otettu viranomaistasolla käyttöön se linja, että jos pahan olemassaolo tarpeeksi voimakkaasti kiistetään, niin se lakkaa olemasta. Eihän se tosin minnekään sillä katoa ja tuo mainittu finni on jo pahemman luokan mätäpaise.

Ano1: Kyllähän tuossa kerrotaan varsin kattavasti Euroopan tapahtumista, mutta noita juutalaissalaliittojuttuja minä en ymmärrä. Kun salaliittojuttujen ideana on että nykyiset juutalaiset haluaisivat asiakseen Euroopan täyteen ihmisiä jotka haluavat nimenomaan tappaa juutalaisia. Ja onnistuessaan tämä salaliitto saisi aikaiseksi sen, että Välimeri olisi islamin sisäjärvi, jonka pussin pohjalla juutalaisvaltio olisi totaalisessa motissa. Ei vaan mene läpi.

Ano2: Tuo linkittämäsi juttu kuva kyllä tilannettamme täydellisesti. Pitää piruttaan katsoa, jos saisi aikaiseksi suomennoksen tuosta.

Anonyymi kirjoitti...

Se oli pahempi kuin osasin pelätäkään:

Läpimennessään vain yksipiippuiset lippaattomat kertatuli haulikot ja kiväärit sallitaan ja näihinkin lupa vain max 5v määräaikaisena!

Poiskerättävälle kalustolle ie ole määritelty korvaushintaa eli jos poliisi järjestää huutokaupan (kukaan ei saa lupia) niin arvo on tuo nolla euroa.

Allekirjoittakaa
https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=59319877&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_page&utm_term=des-lg-no_src-custom_msg&fb_ref=Default

-Tvälups-

Jk Markus Jansson profetoi mitä tuleman pitää sillä nyt avataan VOK Niinisalon varuskunnan porttien sisäpuolelle! (nuo kerrostalot ovat 100m kasarmeista, eivät missään varuskunnan ulkopuolella) http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195006709247/artikkeli/puolustusministeri+niinisto+syyttaa+maahanmuuttovirastoa+tiedotuksen+puutteesta.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Sen perusteella, mitä luin Jussi Halla-ahon Scriptasta tuo ei ihan noin hulluksi menisi, mutta eihän tää hyvältä näytä nytkään. Tuo Niinisalon varuskunnan systeemi on jo aivan puhdasta hulluutta ja veren kaivamista omasta nenästään.

Becker kirjoitti...

Täällä on eri blogeissa jo puitu asioita siihen malliin, että on aika vaikeata keksiä Pariisiin tapahtumista mitään sen syvällisempää, tai meikäläisen kapasiteetilla sen viisampaa. Yksi asia ainakin on selvä, ettei normaali ruohonjuuritason kansalainen taida tajuta mitä islam oikein merkitsee. Kuvitellaan että se on uskonto muiden joukossa ja siinä se ongelma juuri onkin. Islam on poliittinen järjestelmä josta uskontoa on n. 40 prosenttia ja loput lakeja ja säännöksiä. Jos vielä tajuttaisiin islamin tarkoitus maailmanvalloituksesta ja vääräuskoisten kulttuurien tuhoaminen sekä alistaminen toisen luokan kansalaisiksi, niin oltaisiin jo pitkällä, mutta kun ei. Ei suomalaisen imaamin vihjailu islaminuskoisten omasta veronkeruujärjestelmästä herättänyt kuin harvoja valittuja. Se olisi vasta pieni ensiaskel kohti imaamien hallitsemaa kalifaattia. Ilmeisesti kansalaisten pitää käydä oppi kovan kautta ennekuin tämä tajutaan. Tällä hetkellä ei kyllä hyvältä näytä. Ilmeisesti uhrien lukumäärä täytyy laskea tuhansissa ennekuin suvakit alkavat rauhoittua. En sitä toivo, mutta pelkään pahinta.

On se vaan luojan lykky, että meillä on Halla-aho puolustamassa aseen hallussapito oikeutta noiden Brysselissä istuvien idioottien keskellä. Hän tekee minkä pystyy ja loppu on sitten meistä kiinni. Kuvitelkaa, että siellä olisi joku Liisa Jaakonsaari puolustamassa kansalaisten aseenpito oikeuksia. Saas nähdä miten Ruotsissa asiaan suhtaudutaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Totta tuo kaikki, minkä toteat. Vaan ei sitä taida tajuta niin poliittinen kuin virkakoneistokaan. Ja jos se tajuaa, se valehtelee itselleen ja pitää linjanaan, että jos vihollisen olemassaolon kiistää, niin silloin ei ole vihollistakaan. Ja riisumalla tavalliset kansalaiset se koneisto menee sitten lopullisesti rikoksen puolelle. Mikäli tuo toteutuu täydessä mittakaavassa, niin joskus tulevaisuudessa siitä puhutaan sotarikoksena.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on turha arpoa ja vatkata, meillä ON sama edessä. Pommeja, konetuliaseiden rätinää, silpoutuneita ihmisiä jne ad nauseam ad infinitum. Jouluna? Ehkä. Pääsiäisenä? Mahdollisesti.
Ikeassa? Miksei. Lastentarhassa ja koulussa? Takuuvarmasti.
On asioita joita ette halua kuulla.
Siksi joudutte elämään ne.
Minä annan neuvon.
Aseistautukaa.
Kello käy ja aika kuluu loppuun.