sunnuntai 8. marraskuuta 2015

LAARIN POHJIA JA AVUNHUUTO PIMEÄSTÄ

Lukijallehan on varmaankin selvää, että sitä myötä kun tänne tulleitten elintasosurffareitten määrä on lähtenyt lapasesta, on suvaitsevais-tiedostavassa väestöryhmässämme alkanut eräänlainen asiaan liittyvä kilpailu siitä, kuka pystyy puolustamaan ihmishyökyä kaikkein älyttömimmällä pläjäyksellä. Pääpalkinto jää varmaan jakamatta, sillä jo aikaa sitten kyseiset pläjäykset ovat siirtyneet pois suhteellisuusteorian alueelta suhteettomuusteorian puolelle, jossa käyttökelpoiset ja ymmärrettävät mittayksiköt lakkaavat olemasta. Hotellin respa esittelee (kyllästymisenkin uhalla) muutaman tuoreimman pläjäyksen, joista viimeisin on kieltämättä mielenkiintoinen, sillä se saattaa sisältää tiedostavan toimittajan pään sisällä vangittuna asuvan tervejärkisen ihmisen avunhuunnon.

Mutta otetaan ensin muutama muu, ja ensimmäisenä onkin meidän kaikkien suosikki, mies joka on lukenut miljoona sivua hyvää sosialismin teoriaa ja antanut älylliselle vasemmistolaisuudelle kasvot eli tietenkin Erkki Tuomioja, joka toteaa:

- Rajojen sulkeminen vain köyhdyttää kaikkia sekä taloudellisesti että kulttuurisesti. Tämän peruuttamattomuuden ymmärtäminen ja siihen sopeutuminen ovat vakauden, rauhan ja koko ihmiskunnan tulevaisuuden avainkysymys.

Sinänsä lausunnossa ei ole mitään varsinaista kummasteltavaa, sillä tuohan on toistettu hyvin monen ihmisen suusta hyvin monta kertaa, mutta tässä tapauksessa ihmetyttää hieman, sillä kyseinen Tuomioja on toiminut Suomen ulkoministerinä yhdeksän vuotta ja siitä huolimatta näyttää siltä, ettei häiskä edelleenkään ymmärrä mitä eroa on rajavalvonnalla ja rajojen sulkemisella. Lisäksi ennen ulkoministerin uraa heppu on toiminut kauppa- ja teollisuusministerinä ja näyttää siitä huolimatta uskovan, että tänne niin lähi-idästä kuin Afrikasta elintasoaan suomalaisten veronmaksajien kustannuksella nostamaan tulleet ihmiset ovat maallemme jonkunlainen taloudellinen boosti, jonka poistaminen aiheuttaa meille välitöntä köyhtymistä.

Ei voi välttyä kysymykseltä, että mitä vaatimuksia ministerin pestiin oikein onkaan? Hotellin respa muistuttaa lukijoita myös siitä, että kyseistä Tuomiojaa pidetään demareitten älyllisesti ehdottomana huippuna.

Jatketaan toisella henkilöllä, jota myös pidetään älyllisesti koko valtakunnan kärkikastiin kuuluvana eli Jörn Donnerilla, joka puolestaan opettaa kovakalloista raappahousukansaa seuraavasti:

- Ikävä kyllä Ruotsi on ainakin 10–15 vuotta edellä Suomea yhteiskunnallisessa kehityksessä. Ruotsi on paljon avoimempi ja monikulttuurisempi yhteiskunta kuin Suomi.

- Ruotsissa hoitosuhde on kestävämmällä pohjalla kuin Suomessa, kiitos maahanmuuton.

- Nyt Suomen pitäisi asukaslukuun suhteuttaen ottaa pakolaisia vastaan tuplamäärä, jos haluaisimme pysyä Ruotsin tahdissa.

Lausuntohan sattuikin ajankohdaltaan ns. häränsilmään, sillä ainakin 10 – 15 vuotta Suomea yhteiskunnallisessa kehityksessään edellä oleva Ruotsi ilmoitti ihan muutama päivä sitten, että sillä ei ole enää varaa olla Suomea edellä yhteiskunnallisessa kehityksessään eikä se kestä hoitosuhteensa kestävämpää pohjaa, koska se käy liian kalliiksi ja tilatkin loppuvat kesken joten jatkossa Suomen velvollisuus on ottaa vastaan Ruotsin puolesta ruotsalaista yhteiskunnallista kehitystä joka puhuu mm. arabiaa, somalia, daria, farsia, paštua, swahilia, lingalaa, luluanlubaa, wolofia ja mandinkaa.

Donnerin loppukaneetista ollaan respassakin sinänsä samaa mieltä eli:

- Ylipäänsä Suomessa ei ole tilausta valtakunnan älyköille. Harva on kiinnostunut yhtään mistään.

Meinaten, kun ottaa huomioon, että valtakunnan älyköissä Jörn Donneria pidetään jonkunlaisena standardina, niin ei ole ihmekään, että harva on kiinnostunut yhtään mistään. Aikaisemman kirjoitukseni kommenttiosiossa tuli hieman ihmeteltyä, että mikä ihme muuten tekee Donnerista maamme ehkä arvostetuimman älykön ja nimimerkki tira+ määritteli asiaa varsin osuvasti: Donnerin suosio on itseään toteuttava mediailmiö. Hän on suosittu koska hän on suosittu eikä sille tarvitse perusteluita.

Voi olla, että samanlainen ilmiö koskee myös Erkki Tuomiojaa. Vaan siirrytään eteenpäin ja tällä kertaa pyydetään übermokutukseen voimaa korkeammalta eli kuunnellaanpas, miten arkkipiispa Kari Mäkinen ajaa kansasta pois Perkeleen pahuutta tai jos nyt ei ihan sitä, niin lakanapukuisia miehiä nyt kumminkin:

Arkkipiispan mielestä Suomen tai Euroopan ei pidä sulkea rajojaan turvaa hakevilta, sillä se vain kasvattaisi laittomien ja epäinhimillisten väylien syntymistä.

- Tärkeämpää on nyt luoda turvallisia ja laillisia reittejä Eurooppaan.

- Moni ymmärtää, että nyt ei ole poikkeustila vaan uusi eurooppalainen ja suomalainen normaalitila.

Eli kerrataan: On siis normaalitila, että maahan siirtyy jatkuvasti ulkomailta tulevia ihmisiä loppuiäkseen elätettäväksi, jonka jälkeen he hankkivat tänne perheensä elätettäväksi ja väsäävät vielä lisäksi lapsia elätettäväksi jonka jälkeen kiittävät asiasta noin 15 kertaa suuremmilla väkivalta-ja seksuaalirikosten määrällä kuin kantaväestö. Ja tätä normaalitilaa vielä lisätäksemme meidän tulisi kehittää lailliset ja jouhevat tavat, että tämä normaaliuden määrä lisääntyy vielä entisestään. Näinkö se meni? Antaapa häiskän vielä jatkaa:

- Kotoutuminen ei koske vain tänne tulevia. Se koskee meitä kaikkia. On kotouduttava uudenlaiseen todellisuuteen, arkkipiispa sanoo.

Mistä taas herää kysymys, että kuinkas me suomalaiset alamme kotoutua ja minkälaiseen todellisuuteen? Rupeammeko porukalla perseilemään ja vaatimaan vastineetonta elatusta niin kuin tietyt väestöryhmät vai tarkoittaako arkkipiispa sitä, että alistumme ja teemme alistumisesta itseisarvon? Tämä jää epäselväksi. Joka tapauksessa voi todeta, että valtamediamme piti taas kertaalleen tärkeänä opettaa meille niin Tuomiojan, Donnerin kuin Mäkisen sanomaa. Ja samaa sanomaahan se opettaa huomennakin, aina uusien vanhojen tuttujen toimesta.

Mutta siirrytäänpä vielä siihen avunhuutoon pimeästä. Kyseessä on Helsingin Sanomien toimittaja Anu Nousiainen, joka on kirjoittanut näin äkkikatsomalla erittäin oikeaoppisen mokutusjutun ja jopa hieman uudesta vinkkelistä eli ”menihän suomalaisia nuoria miehiä aikanaan Irakiinkin”:

Kun suomalaisia tulvi Irakiin

35 vuotta sitten Irakissa oltiin uudenlaisessa tilanteessa. Maahan tulvi suomalaisia miehiä. Valtaosa heistä oli nuoria ja naimattomia. Sellaisten oli helppo lähteä. Tulijoilla oli vähän koulutusta mutta runsaasti seikkailunhalua. Moni myönsikin lähteneensä rahan perässä.

Ensin heitä tuli muutamia, mutta kohta jo satoja. Sana kulki, vaikkei ollut internetiä. Irakissa on tulevaisuus! Oljyrahaa! Ja irakilaiset kuulemma toivottivat tervetulleiksi. 1970-luvun lopussa suomalaishyöky yltyi. Suomalaisia ilmeistyi kaikkialle:aluksi suuriin kaupunkeihin kuten Bagdadiin ja Mosuliin, sitten heidän parakkikyliään alkoi levittäytyä jopa keskelle autiomaata.

Vuonna 1980 Irakiin oli tullut jo parituhatta suomalaista. He eristäytyivät omiin yhteisöihinsä, joissa he saunoivat, pelasivat lentopalloa ja valmistivat erikoisia ruokiaan. Kohta yhdisteltiin tietysti perheitä. Suomalaisvaimot istuivat vaiteliaina lasten kanssa hiekkalaatikolla hirveässä kuumuudessa. Kielenopetus ei tulijoita kiinnostanut. Harvalla oli paikallisia ystäviä.

Suomalaismiesten vaalea hipiä herätti kiinnostusta Bagdadin yökerhoissa. Pelättyjä yhteenottoja paikallisväestön kanssa ei kuitenkaan tullut. Kielitaidottomina suomalaiset soveltuivat erityisesti rakennustöihin. He rakensivat ammattikouluja, maatalousoppilaitoksia, varuskuntaa, kymmenen pommisuojaa, valtavan kongressikeskuksen, kunnallistekniikkaa, virkistyskeskuksen ja ties mitä.

Kotoutuminen ei oikein onnistunut. Suomalaisten kulttuuri on niin erilainen. Mutta korostettiin, että ihan samanlaisia ihmisiä ne ovat. Suomalaisten annettiin perustaa omia koulujaan. Niissä he saivat laulaa Suvivirttään.

Sille lukijalle, jotka eivät asiaa muista, niin suomalaisia todellakin oli Irakissa 1970 – 1980-luvun vaihteessa ja heidät oltiin tilattu rakentamaan sitä, mitä irakilaiset eivät itse saaneet aikaiseksi. Eli he olivat komennusmiehiä eivätkä siis lähteneet elämään irakilaisella sosiaaliturvalla, jota Saddamin hallinto ei tosin olisi tarjonnutkaan vaan heput olivat töissä tarjoten sitä moniosaamista, jota irakilaisilla ei ollut. Siihen katsoen tuo Nousiaisen kirjoitushan vaikuttaa suorastaan vastenmieliseltä yritykseltä löytää edes jonkunlaista hyväksyttävää perustetta tänne tulevien irakilaisten häiskien tulvalle. Eli siihen nähden kyseessä on perinteinen übermokutus.

Mutta mutta.

Hommaforumilla nimimerkki Haplotaxida huomasi, että kyseinen Anu Nousiainen oli kirjoittanut samasta aiheesta kaksitoista vuotta sitten hieman toisella lailla:

Suomalaisten vaiettu työmaa

Irak on suomalaisille paljon tutumpi kuin moni ehkä muistaa - tai haluaa muistaa
Mosulin kaupunki Pohjois-Irakissa keväällä 1983:
  
Hieman kaupungin ulkopuolelle on alkanut nousta uusi asuinalue yli kymmenelletuhannelle ihmiselle. Viemärit on jo rakennettu, kerrostalojen perustuksia valetaan.
  
Työmaalla on 35 suomalaista: rakennusmestareita, koneiden kuljettajia, asentajia. Yksi heistä on Ossi Kanerva, 36-vuotias maanmittausteknikko, jolla on vähän pitkäksi venähtänyt tukka, poskiparta ja pilottilasit. Hän toimii yhdysmiehenä irakilaisten ja työmaan suomalaisen urakoitsijan Perusyhtymän välillä.
  
Mosul on iso kaupunki. Se leviää laajalle, talot ovat matalaa mattoa.
  
Suomalaiset asuvat omalla compoundillaan, aidatulla, vartioidulla alueella omakotitaloissa, jotka on toimittanut Makrotalo. Lentopallokenttä on, samoin uima-allas. Mutta siitä on iloa vain kesällä, sillä talvella on kylmä.
  
Arabiaa ei juuri opetella, harvalla on paikallisia tuttavia.
  
Töitä tehdään 12 tuntia päivässä, kuusi päivää viikossa. Torstai-iltaisin poikamieskämpillä otetaan olutta ja lonkeroa, Suomesta tuotua. Joskus ajetaan viikonlopuksi Turkkiin irrottelemaan.

Niin. Töitä tehdään 12 tuntia päivässä, kuusi päivää viikossa. Ei voi välttyä ajatukselta, että Nousiainen tuolla juttuvalinnallaan ja juttujen ilmiselvällä ristiriidalla haluaa antaa vinkin, että hänen päässään huutaa vangittuna oleva tervejärkinen ihminen että päästäkää mut helvetissä pois tästä tiedostavasta vankilasta, mutta tekee sen sillä lailla että voi sen tarvittaessa kategorisesti kiistää. Vai millä järjellisellä tavalla tuon Nousiaisen tuoreen rävellyksen muuten selittää?

Vai onko kuitenkin käynyt vain niin, että juttujen välillä kuluneen kahdentoista vuoden aikana tiedostaja on tappanut Nousiaisesta toimittajan ja hän on aidosti huolissaan siitä, ettei maahanmuuttoteollinen kompleksimme saa tarpeeksi toimintansa kannalta välttämätöntä raaka-ainetta jota saadaan maahamme ainoastaan tuontitavarana.

Mistä näistä tietää. Tutkimattomia ovat tiedostavat tiet.47 kommenttia:

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Täytyy sanoa, että on kauhea kankkunen ja muutenkin nolottaa ja hävetttää - mutta Ykän kirjoituksen kuin luin, niin alkaa taas elämä maittaan.

Nimetön kirjoitti...

Tuo hoito- tai huoltosuhde on sillai jännä juttu, että ennen palveluspakon poistamista, kaikkien työikäisten oli oltava jossain työssä tai muuten joutui irtolaisena pakkotyöhön. Huoltosuhde oli siis erinomainen. En kuitenkaan haluaisi takaisin 1800-luvun elintasoa ja -olosuhteita. Tai 1900-luvun.

Taitaa kuitenkin olla niin, että koko huoltosuhdehöpinä on valkobandiittien propa-dadaa palkkojen polkemiseksi.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Niin tuota - sanon sen nyt kuiteskin. Tuomioja ei ole mun mittapuun mukaan ollut koskaan mikään järjen jättiläinen, vaikka tuplassa ja kuitissa voittikin, kun oli lukenut kirjat ulkoa.

Joskus suurlähetystön bileissä, kun suurlähettilä (SDP & ANC) alkoi kehumaan Tuomiojaa, kuinka sen on niin lutuinen ja viisas kun kirjoja. Siirryin parvekkeelle juomaan "vettä" ja ajattelin, että nyt alkaa tulla niin paksua juttua, ettei selvinpäin kestä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Buurille Johannesbuurista ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Buuri: Nyt täytyy ensiksi sanoa, että jos kirjoitukseni avitti krapulaa toisella puolella maailmaa, niin pakkohan tässä on olla ylpeä itsestään. Vaan mitä tulee Tuomiojaan, niin aika samoilla linjoilla olen kuin sinä. Hyvä ulkoalukija hän varmaankin on. En oikeastaan edes näe häntä sosialistina, vaan utopistina ja vielä sen verran egoistisena utopistina, että se on juuri Erkki Tuomioja, joka määrittelee mitä oikea utopia on ja kuinka todellisuuden tulee sitä palvella.

Ano: Mulla jäi tuo kommenttisi punainen lanka kyllä vähän epäselväksi. Kyseinen irtolaisten pakkopalvelu on ollut voimassa joskus 1800-luvulla hyvin maatalousvaltaisessa yhteiskunnassa. Mutta jos maa haluaa pudottaa elintasonsa sille tasolle, niin ruotsalaistyyppinen jatkuva luku-, kirjoitus-, kieli- ja ammattitaidottoman väestön maahan kuskaaminen auttaa siinä kyllä huomattavasti.

TimoT kirjoitti...

Olen huomannut, että henkisesti tietyt ihmistyypit todella sisäistävät lujasti tämän mokutusaatteen. Siitä tulee ihan fanaattisen uskon asia. Ei auta vaikka tuntikausia yrität faktoilla vakuuttaa toisin, heidän uskonsa ei horju. Mokutus on Todella Hyvä Asia. Piste.

Todella hurjaa kokea tälläistä lähipiirissä. Ihan muuten järkevän oloiset tyypit mokuttavat kuin aivopestyt robotit. Ei auta vaikka kuinka yrittää osoitella kirkuvia ristiriitaisuuksia heidän ajatusmaailmassaan. Päinvastoin kritisoiminen vain vahventaa heidän fanaattista uskoansa.

Jos ja kun Suomi romahtaa ja tilanne toivottavasti jotenkin saadaan pelastetuksi, niin pahimmat äärisuvakit pitäisi koota vankileireille anti-mokutettavaksi. Samalla lailla liittoutuneet tekivät natsien kanssa sodan jälkeen. Jotkut viettivät jopa vuosikausia leirillä ennen kuin päästettiin vapaaksi. Siellä käytiin natsien tekemät rikokset ja haastettiin natsien vinoutunut maailmankuva. Se oli työläs prosessi, mutta lopulta onnistui tarpeeksi hyvin.

Tämän harhaisen ideologian voimaa ei pidä aliarvioida ja sen tuhovoimapotentiaali on todella suuri, kommunismin ja natsismin tasolla. Patologinen hyväntekeväisyys voi tosiaan romauttaa kokonaisia yhteiskuntia.

Kumitonttu kirjoitti...

<a href="http://www.raymondibrahim.com/study-corner/useful-video-map-of-crusades-and-jihads/>Tässä linkissä</a> on erin omainen noin viiden minuutin video. Siinä esitetään islamin leviäminen Eurooppaan sen syntyhetkistä alkaen. Jokainen kuva on 20 vuoden ajanjakso, ja tuona 20 vuoden aikana käydyt taistelut merkitään valkoisella pisteellä, ja seuraavassa kuvassa ne muuttuvat punaisiksi ja uuden aikajanan taistelut ilmestyvät kuvaan valkoisella. Taisteluita on niin saatanasti, yli viisisataa.

Sitten näytetään ristiretkien taistelut, kun tuomijat, donnerit ja nousiaiset aina muistavat rinnastaa kristittyjen harjoittaman väkivallan. No, niitä taisteluita on kymmenkunta ja viimeinen on sekin jo 700 vuoden takaa.

Sinänsä minua kyllä ihmetyttää, miksi minä olen vastuussa 700 vuotta vanhojen kristittyjen sotien aiheuttamasta tuhosta, mutta yksikään nykymuslimi ei ole nyt jatkuvasta islamilaisen maailman kylvämästä tuhosta, vaan islam on rauhaa rakastava uskonto, jota vain yksittäistapaukset tulkitsevat väärin väittäessään se oikeuttavan vääräuskoisten tappamiseen.

korpisoturi kirjoitti...

Ykkösaamussa radion puolella kerran joku asiantuntija (Sipilän neuvoja, en muista nimeä) selitteli. Aluksi se kuullosti höpötykseltä, mutta sitten se yllättäen alkoi puhua ihan järkeviä. Ensiksi se sano, että talous ei tule kestämään tätä. Ja yhteiskunta muuttuu konfliktien riepottelmaksi, sitä se piti hyvinkin todennäköisenä. Eurooppa tulee muuttumaan toiseksi. Vielä sano, että n. 10-15 vuotta tämä myllerys kestää.

Meinaan vaan, kyllä todelliset asiantuntijat näkee tilanteen realistisesti. Jostain syystä vaan järkeä ei seurata.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys TimoT:lle, Kumitontulle ja Korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

TimoT: Varmaankin kyse on siitä, että nämä tyypit ovat tehneet älyllisesti laiskan ihmisen valinnan, ja alkaneet tunnustaa ideologiaa, joka nostaa heidät automaattisesti älyköiksi ilman mitään varsinaisia perusteluja. Se kun on muotia. Ja nykytilanteessa fanaattisuus johtuu myös kasvojen menettämisen hirvittävästä pelosta kun on tullut jo kertaalleen valittua tämä ideologia. Mutta noista vankileireistä minä en ole millään muotoa innostunut. Mikäli nykyinen tilanne saataisiin jotenkin korjattua, niin riittäisi, että lakkautettaisiin heidän julkiset virat ja annettaisiin kyseisten ihmisten etsiä itselleen kykyjensä mukaista työtä yksityiseltä sektorilta. Mistä muuten Reijo Koiras teki joku aika sitten mielestäni varsin kauniin ja osuvan sarjakuvan:

http://ryppyjareika.blogspot.fi/2015/06/ryppy-tyovoimavirkailijana.html

Kumis: Joo, olen nähnyt tuon pätkän aikaisemmin ja tullut samaan johtopäätökseen kuin sinä. Mutta ehkäpä me emme olekaan vastuussa jostain 700 vuotta sitten tapahtuneesta, vaan me olemme vastuussa siitä, että Hyväksi Ihmiseksi itsensä mieltävät saavat olla jatkossakin mielestään Hyviä Ihmisiä. Täysin seurauksista välittämättä. Seurauksethan kärsivät aina jotkut toiset, jolloin Hyvät Ihmiset voivat kiistää seurausten olemassaolon.

Korpisoturi: Emmää vaan ymmärrä. Ehkä poliittinen eliittimme on vaan niin typerä, ettei tajua tilannetta. Mihin en kyllä usko. Todennäköisempi vaihtoehto on se, että niitä ei kiinnosta, ja ne ajattelevat voivansa elää turvattua elämää aidatuilla ja vartioiduilla alueillaan vielä silloinkin, kun muualla on täysi anarkia.

Snowcamo kirjoitti...

Työvelvollisuus olisi sikäli huono periaate, että se lopettaisi yhteiskuntamme kulttuurillisen rikastumisen välittömästi, kokonaan ja lopullisesti. Lisäksi se korjaisi jo syntyneen vahingon ja Haaparannan sillan skolioosin. Ainoastaan kunnon ihmiset tulisivat/jäisivät tänne ja sellaiset muutenkin toivotan tervetulleiksi. Taitaisi kyllä riittää yksi vastaanottokeskus.

Ratkaisu on suorastaan typerryttävän ilmeinen ja helppo. Lisäksi se on fundamentaalisti oikein, mikä varmaankin aiheuttaa sen voimakkaimman allergisen reaktion tiedostavaistossa.

Tätä voisi vielä lisää hieroa suvaitsevaiston naamaan teettämällä tulijoilla hauraan, pitkinä epämääräisinä ja haaroittuneina tankoina esiintyvän biopolttoaineen ekokeruuta metsistämme ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Palkaksi saisi ruoan, majoituksen, terveydenhuollon jne, eli siltä osin minkään ei tarvitsisi muuttua. Kaikki on jo valmiina.

Nimetön kirjoitti...

Pertti Rönkkö Havaintoja Saksanmaalta
1 t ·

Tiesikö Saksan hallitus tulossa olevasta pakolaisvirrasta jo paljon aikaisemmin mutta ei ryhtynyt minkäänlaisiin toimenpiteisiin, kirjoitetaan tänään mm berliiniläisessä Tagesspiegel-lehdessä. Varoituksia tuli mm EU:n rajaviranomaiselta ja Saksan omista suurlähetystöistä. Mistään yllätyksestä ei voi olla kysymys, vaikka monet poliitikot niin mielellään väittävät.

http://www.tagesspiegel.de/politik/informationen-von-laendern-und-frontex-bundesregierung-wusste-schon-frueher-von-hoeheren-fluechtlingszahlen/12556914.html

Nimetön kirjoitti...

Tajuaako eliitti,mitä tuleman pitää?Kun Espoon kaupungin suunnitelmaa elitistien uudeksi kaupunginosaksi katsoo,niin kyllä ne takaraivossaan jo tuntevat sen ilkeän kylmäävän,karvat pystyyn nostavan tunteen,kun jotain on juuri osumassa niskaan:lähes 10n hehtaarin tekosaari!Mikäs sen helpompi sulkea rahvaan ja uuskansalaisten tapellessa ghetoissaan,kuin parilla sillalla mantereeseen yhdistetty saari.Vartijat ja lukittavat portit siltojen päihin,niin voi kaviaaria ja shampanjaa naatiskella omassa venelaiturissa olevan risteilijän kannella.ilta-auringossa kannettavansa monitorilta voi sitten ylenannon uutisista seurata kuinka monikulttuuri etenee.Jos olot käy liian kuumaksi,niin vene vaan irti laiturista ja matkaan-voi siinä palavan maan jättäessään sitten kippari Tuomionpuro todeta gastilleen B.J.Örn-Donnerille lakonisesti,että"Ei se vittu toiminut,ei-ne rasistipaskat oli oikeessa.Mutta hei,populaa riittää,ja mulla ois uusi idea utopiasta-mennäänkö pelastamaan seuraavaksi vaikka Irlanti-jos sielläkin menee puihin,niinku varmaan menee,niin siitä voi luikahtaa Atlantin yli vaikka Meksikoon!"Johon B.J.:"Javisst,kuomaseni!On se niin fittaa,ettei rahvas voinut taipua meidän ylimaallisen järkemme alle,eivät lähtiessämme edes vilkuttaneet-ampuivat perään,moukat pärkkeleet!".
No,nyt vähän juttu karkas,sillä eihän meidän eliitin kerma sentään noin itsekästä ole,eihän...
T:Vesku

Nimetön kirjoitti...

Yrjö:"Mutta ehkäpä me emme olekaan vastuussa jostain 700 vuotta sitten tapahtuneesta, vaan me olemme vastuussa siitä, että Hyväksi Ihmiseksi itsensä mieltävät saavat olla jatkossakin mielestään Hyviä Ihmisiä. "

Vain historiaa täysin tuntemattomat voivat väittää ristiretkiä joksikin äärimmäisen väkivallan ja alistamisen tai epäreiluuden perikuviksi.

Aivan yksinkertaisesti ne olivat kristikunnan (myöhästynyt ja laimea) reaktio siinä vaiheessa jo satoja vuosia kestäneeseen muslimien äärimmäisen agressiiviseen ja väkivaltaiseen kristittyjen maiden valloitukseen, ryöstö- ja sotaretkiin, merirosvoukseen, orjanryöstöretkiin jne.

Strategisesti ajatellen ne siirsivät kahden uskonnon välisen sodan painopisteen Lähi-Itään, joka oli tietysti kristittyjen kannalta ihan ok, koska sodan painopiste oli ollut siihen saakka vuosisatoja kristittyjen omilla mailla. Sitä saa mitä tilaa, voisi muslimeista sanoa. Ja se väkivalta mitä ne kamalan kauheat ristiretket saivat aikaan, oli edelleen niiden aikanakin kakunpaloja sen rinnalla mitä muslimit edelleen tekivät lännessä. Orjien ja muut ryöstöretket ja sotaretket sun muut jatkuivat edelleen. Kokonaisten kaupunkien kimppuun hyökättiin kullan ja orjien toivossa ja yleensä onnistuttiin, koska muslimiarmeijat jotka tätä tekivät olivat suurempia kuin mihin ao. kaupungeilla oli varaa. Muslimitalous oli orja- ja ryöstötaloutta kunnon roomalaistyyliin merkittäviltä osin aina siihen saakka kunnes heidät viimeisen kerran torjuttiin Wienin porteilta 1683 (ja päättyi Ottomaanien häviöön rauhanteossa 1699). Sen jälkeen heidän mahtinsa menikin alaspäin eikä oikein koskan toipunut. Koska länsi kasvoi liian voimakkaaksi, sieltä ei enää saanut ryöstösaalista. Tosin orjien ryöstäminen pieniltä paikkakunnilta jatkui aina 1700-luvun lopulle ja osin pitklle 1800-luvulle. Esim. USA:n merijalkaväen synty katsotaan alkaneen hyökkäyksestä Tripoliin 1804. Sodan aiheena oli laivojen kaappaaminen ja miehistöjen ja matkustajien ottaminen orjiksi. Eikä orjien ryöstäminen loppunut tuohon sotaan, vaan muslimien orjakaupan ja rosvoilun saamiseksi kuriin tehtiin uusia hyökkäyksiä Pohjois-Afrikkaan vuosina 1816, 1824, 1830 ja 1881. Jopa Islantiin saakka hyökättiin vielä 1800-luvulla ja tuhottiin kyliä sekä vietiin asukkaat orjiksi. Ne orjat joista saatiin lunnaat, vapautettiin, mutta jos lunnaita ei ollut saatavilla he joutuivat kaivoksiin, viljelyksille, haaremeihin jne. Lunnaiden vaatiminen oli ihan oma teollisuutensa, jolla lännestä valui huomattavia määriä kultaa ja hopeaa muslimaihin. Tätä siis jatkui 1800-luvun lopulle ja osin pidempäänkin.

Orjuus muuten lakkautettiin suurimmassa osassa muslimimaita vasta 1960-80-luvuilla ja defakto se on voimassa Lähi-Idän öljymaissa edelleen, koska ko. laki on kuollut kirjain.

Castor kirjoitti...

Tuomioja on salonkisosialisti, erittäin varakas mies perittyine omaisuuksineen. Tuomioja oli muuten Yhdysvalloissa vierailulla ja kehtasi ilmoittaa, että hän nuistelee Salvador Allenden murhan vuosipäivää aina 11.9., ei niinkään terrorihyökkäyksiä Yhdysvaltoihin. Vaikka tuosta maasta olisi mitä mieltä hyvänsä, niin kannattaisi hiukan jopa Tuomiojankin ajatella.

Osaako joku sanoa jotain seuraaviin kysymyksiin, kun täällä Shanghaissa ei tule liiaksi seurattua suomalaista "tiedonvälitystä", kun se ei oikein kiinnostakaan:

Onko jossain lehdessä/muussa mediassa mainittu mitään Ruotsin nykyisestä tilanteesta ja siitä, että Ruotsi on jopa pyytänyt rahaa EU:n jostain saatanan katastrofirahastosta?

Siivoavatko ja pesevätkö itse pyykkinsä nuo tulijat noissa vastaanottokeskuksissa, vai onko noihin töihin palkattu ulkopuoliset? Tuskinpa ainakaan ruokiaan valmistavat? Miksi eivät? Siinähän sitä olisi jonkinlaista pikku puuhaa diskorahaa odotellessa.

Nimetön kirjoitti...

http://gatesofvienna.net/2015/11/arbeit-macht-frei/


kommenteista:

There’s a rumor, unconfirmed as yet, that the man who stabbed a mayoral candidate in Cologne last month had been assigned a job cleaning toilets in a refugee camp or face losing his unemployment benefits.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Snowcamolle, Ano1:lle, Veskulle, Ano2:lle, Castorille ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Snowcamo: Totta. Ratkaisu olisi typerryttävän ilmeinen ja helppo ja saisi sitä myötä tietenkin aikaan ennen näkemättömän suvaitsevan joukkorääkymisen.

Ano1: Koulusaksa on armottomassa ruosteessa mutta pakkohan Saksan hallituksen oli tietää. Tiesihän Suomenkin hallitus, koska jo viime keväänä kunnilta kyseltiin sijoituspaikkoja muistaakseni 80.000:lle tulijalle. Meidänkin hallintokoneistolla olisi ollut aikaa suunnitella rajakontrollin palauttaminen, mutta eivätpä tehneet mitään.

Vesku: Luulenpa, että eliittimme kerma olisi täsmälleen noin itsekästä. Siltä eliitiltä on jossain vaiheessa hävinnyt käsitys siitä, että tässä maassa asuu suomalaisia ja juuri niille suomalaisille ne ovat vastuussa päätöksistään.

Ano2: Kaiken kaikkiaan totta mitä kirjoitit ja tuossa ylempänä kommenttiosiossa Kumiksen linkkaamassa videossa tuo näkyy kartalla varsin havainnollisesti.

Castor: Juu, ja sanoihan Tuomioja heti sen edellisen ulkoministeripestinsä alussa että ”sivistyneissä maissa aseita on vain viranomaisilla” unohtaen erään pienehkön läntisen valtion ja sen perustuslain toisen lisäyksen…

Kysymyksistäsi:

Ensimmäinen kysymys: Pitää paikkansa. Noista linkeistä tarkemmin:

http://paavotajukangas.com/2015/11/05/ruotsi-lahetti-hataapupyynnon-eulle/

http://www.sydsvenskan.se/sverige/regeringen-ansoker-om-eu-pengar/

Toinen kysymys: Näkisin että joissain paikoissa on pyykkäysmahdollisuudet. Siivoojia on käsittääkseni palkattu, mutta ruoka tehdään kyllä ihan suomalaisten toimesta ja valituksia on tullut, kun ruoka ei ole ollut tarpeeksi hyvää.

Ano3: Vaikea ottaa pelkkään huhuun mitään kantaa.

Nimetön kirjoitti...

"Tohtori Juha Ahvion esitelmä pakolaiskriisistä ja terrorismista", http://magneettimedia.com/tohtori-juha-ahvion-esitelma-pakolaiskriisista-ja-terrorismista/

Nimetön kirjoitti...

Jos haluaa lukea korkealentoista, mutta erittäin tiukkaa asiaa asian tiimoilta, suosittelen pistämään hakasanoiksi "alkon kassalla" ja sieltä juttu Back to basics. Kirjoittaja lähestyy aihetta taka-yläoikealta, mutta osuu maaliin pelottavan tarkasti. Samalla saa hieman vihiä siitä, mitkä voimat ihmisen psyykessä jylläävät, kun "hyvä" ja "paha" ottavat yhteen.

Lannistava lukuelämys. Lue ja ahistu!

maallikko

Nimetön kirjoitti...

Tuomioja sanoo demarissa: Rajojen sulkeminen köyhdyttää. Jättää vain mainitsematta, että se köyhdyttää vain mamuteollista kompleksia, jos siihen ei saada jatkuvasti uutta raaka-ainetta.
Kannattaisi näiden turhapaikkatutkijoiden seikkailla somen ihmeellisessä maailamssa, melko nopeasti saisi selville monenkin partalapsen seikkailut ja lähtöpaikat. Ja sen, että ovat vain rahan perässä. Niin kuin se Satakunnan kansan haastattelema "insinööri". Ei sotaa vainoa, ei mitään uhkaa kotimaassa.
Näin säästyisi muutamia miljoonia arvelee Huru-ukko

Nimetön kirjoitti...

http://www.vdare.com/articles/john-derbyshire-five-scenarios-for-the-white-world

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Maallikolle, Huru-ukolle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Mulle on lähetetty tuota useastakin suunnasta.

Maallikko: Joo, olen lukenut tuon jutun ja aika ajoin blogia muutenkin. Ihan terävä heppu.

Huru-ukko: Tiedätkö, tämä voi olla ihan oikea ongelma. Kyseisessä kompleksissa on niin paljon työntekijöitä ja heistä on huomattava osa akateemisia. Ja niin kuin tiedät, niin työtön duunari on vain tilastoluku mutta työtön akateeminen on kansallinen tragedia. Varsinkin ns. oikean asian parissa työskentelevä sellainen, vaikka onkin kaikille tavallisille ihmisille totaalisen hyödytön ja jopa vahingollinen ”työn”tekijä. Heitä ei haluta työttömäksi, koska samalla osoitettaisiin, että tässä maassa tehtiin parikymmentä sitten jotain perustavaa laatua pieleen.

Ano2: Kiitos linkistä. Se oli hyvin mielenkiintoinen. Itse toivoisin skenaario kolmosen tapahtuvan, pelkään nelosen tapahtuvan suuressa mittakaavassa ja todennäköisin vaihtoehto on juuri se viitonen, minkä kirjoittajakin perusteli hyvin. Ikävää vaan, että Euroopan kohdalla siinä mainittiin itä-Eurooppa, mutta eipä Suomea. Ruotsiahan kirjoittajakin piti jo totaalisen menetettynä.

Nimetön kirjoitti...

Tuomiojasta tulee minulle aina ensimmäisenä mieleen Janajev ja kommunistiänkyröiden viimeinen yritys -91.
Kun tieto vallankaappauksesta saavutti Suomen, oli Erkki ensimmäisenä televisiossa kumartelemassa kohti itää ja lyömässä nöyränä päätään lattiaan parhaaseen itämaiseen kow-tow-tyyliin. ”Ei tämä ole vallankaappaus! Nyt …vain palataan entiseen!” Eki hykerteli suorassa lähetyksessä… Tuolla hetkellä Tuomiojasta muodostui minulle jonkinlainen ”moraalittoman limanuljaskan arkkityyppi”, eikä tuota kuvaa ole näiden vuosien varrella tarvinnut muuttaa.
Jörkasta ei ole oikeastaan mitään sanottavaa, muuta kuin pp…ppee..pepepeeedo… pepeeeedoooofff…. ja vielä inteletkuellieliitin hyväksymä ja paapoma sellainen… yök.
-Nämä kommentit eivät nyt varsinaisesti liittyneet noihin referoituihin kirjoituksiin, mutta kertovatpa ehkä jotain siitä, millaisia spesialisteja nämä ”herrat” ovat.

Arkkipiispa taasen todistaa puheillaan väkevästi kuinka täydellisen totaalinen Suomen valtionkirkon luopumus tänä päivänä on. Mäkinen lienee ”uskossaan” hyvin pitkälle samoilla linjoilla kuin Ruotsistanian arkkipiispatar.

-Ja tuolla Hyysärin toimittelijatar-pololla lienee aivot niin tiukassa solmussa, ettei ensimmäinenkään impulssi pääse liikkumaan hemisfääristä toiseen - toivottavasti verenkierto ei sentään ole täysin tyrehtynyt pikku raukan aivoissa…

Jälleen kerran, kiitos hyvästä kirjoituksesta.
Koko Suomen kattavaa tuimaa ydintalvea toivottelee
Riku Raunioilla


Vasarahammer kirjoitti...

Halosen tasavallan aikana ihmisoikeusteollinen kompleksi kasvoi liikaa. Ylipäänsä Halosen valinta presidentiksi ja sitä seurannut 12 vuoden jakso oli suunnaton buusti punavihreälle maailmanparannukselle.

Nimetön kirjoitti...

Luin minäkin tuon Derbyshiren jutun. Veikkaan että skenaario 2 toteutuu eli raja-aitoja nousee. Eihän se oikeastaan ole mikään kumma, kun ajattelee sitä, että EU:ssa suunnitellusti ihmiset, tavarat ja rahat liikkuvat vapaasti. Mutta koska fantasiamaailmassa elävät poliitikot ajavat näitä asioita, lopputulos on jokseenkin varmasti tavoitteen vastakohta. Eli ei liiku ihmiset ei tavarat eikä raha EU:ssa. Ja koska koko himmelin yksi tarkoitus oli myös rauhan turvaaminen, sekään ei tule toteutumaan vaan isompia ja pienempiä konfliktejakin on tulossa.

maallikko

Nimetön kirjoitti...

Jo vuosikymmeniä vallassaolleet maanpetturit ovat suunnitelleet Suomen tuhoamista jo pitkään: "Suomessa aloitettiin matujen laajamittaiseen vastaanottoon tähtäävä hanke jo 2013!", http://mvlehti.net/2015/11/09/suomessa-aloitettiin-matujen-laajamittaiseen-vastaanottoon-tahtaava-hanke-jo-2013/

Perttu.A kirjoitti...

Moi. Minulla on myös ajan muistikuva, kun koulussa yhden kaverini isobroidi oli tullut lomailemaan IRAK:in raksakomennukselta.

Homma oli kovaa duunia ja palkka hyvä, ammattimiehiä kun olivat ja erittäin haluttuja sellaisia. Vapaa-ajanvietosta mieleeni jäi se, että paikallisia mimmejä ei ollut lupa vokotella ja alkoholin kanssa sai olla tosi tarkkana. Kaikenlainen ördääminen oli myös leikkimistä omalla turvallisuudella, sillä paikalliset poliisit, jotka vartoivat työmaita rynnäkkökiväärit kaulassa, vartioivat myös komennusmiesten edesottamuksia. Joitakin varottavia esimerkkejä olikin sattunut ja kaikille tuli selväksi kulttuurien erot ja erityisesti Irakilaisten poliisien/viranomaisten toimintakulttuuri. Nämä siis muistikuvina tuolta ajalta.

Mitä tulee Donnerin ja Tuomiojan älymystöön kuulumiseen, niin he edustavat vasemmistolaista 1960-1970 lukukaista suomettumisajan kulttuurimarxilaista intelligenziaa. Jalustalle heidät on nostanut vasemmistolainen kulttuurikerma ja punavihreä media. Tietysti vasemmistolaisesta näkökulmasta katsottuna he toki ovat paikkansa vasemmistoälykköinä ansainneet, mikä sitten kertookin nykyvasemmiston älyllisestä tasosta jotain hyvin oleellista.

Kirkon nykytila on suoraa seurausta suomettumisenajan politiikasta. Suomettumisenaikana DDR - Lutherin kotimaana, loi kiinteät suhteet Suomen valtion kirkkoon. Suhteiden luominen ei suinkaan ollut pyyteetöntä, vaan takana piili itäblokin tavoite vaikuttaa länsimaiden instituutioiden sisällä. Tässä tapauksessa oli tarkoitus vaikuttaa luterilaiseen kirkkoon ja sen arvomaailmaan siten, että sillä heikennettäisiin kirkon asemaa kansalaisten henkisessä elämässä. Koti - Uskonto - Isänmaa, oli kirkon piirissä arvossaan vielä 1970-luvulla, vaan ei ole enää ja teesien mureneminen alkoi 1980-luvun taitteessa. Tässä asiassa olisikin paljon tutkimisen aihetta ja siihen on jo osin ryhdytty.

Kaiken kaikkiaan siemenet sille mitä on tapahtunut Länsi-Euroopassa oli kylvetty jo kylmänsodan aikana kommunistisen itäblogin pyrkiessä heikentämään vahvoja Länsi-Euroopan demokraattisia kansallisvaltioita sisältäpäin. Huomioiduksi tulee myös se, että erityisesti ylikansalliset finanssipiirit kannattivat maahanmuuttajien mahdollistamaa halpatyövoiman laajamittaista käyttöä Länsi-Euroopassa.

Eli tilanne on se, että nytkin massamaahanmuuttoa kannattavat punavihreät kulttuurimarxistit, kuten kommunismin aikana ja finanssipiirit jotka pyrkivät tahkoamaan maksimaalisen voiton maahanmuuttoteollisuudesta. Ja mikä maahanmuuttoteollisuuden kanalta parasta, kustannukset ja massamaahanmuuton riskit maksaa ja kantaa veronmaksajat ja taloudellisen hyödyn kerää yksityinen maahanmuuttoteollinen kompleksi.Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rikulle Raunioilla, Vasarahammerille, Maallikolle, Anolle ja Perttu A:lle & kiitos kommenteistanne.

Riku Raunioilla: Kiitokset. Luulen, että koko se Tuomiojan poliittinen sukupolvi oli silloin vuonna 1991 aivan hukassa kun Neuvostoliitto totesi että tää oli nyt tässä. Siirtyminen EU-kiimaan ja monikulttuurisuushullutukseen oli varmaankin helppo vaihtoehto, sillä muutenhan heidän olisi pitänyt alkaa ajattelemaan omilla aivoillaan ja todeta myös että Suomi maana ja kansana on jotain, jolla on oikeasti merkitystä.

Vasara: Joo, voi sanoa, että ihmisoikeusteollinen ja maahanmuuttoteollinen kompleksi muuttuivat eräällä lailla pyhiksi ja pysyviksi instituutioiksi Halosen aikaan ja Halosen myötävaikutuksella. Sen hulluuden siemenet oltiin kyllä kylvetty jo 1990-luvulla.

Maallikko: Ikävintähän on, että se skenaario 4 eli täydellinen antautuminen ei ole millään tavoin pois suljettu vaihtoehto.

Ano: Niin, olisihan siinä pitänyt hälytyskellot soida, kun jo viime keväänä kunnilta tiedusteltiin 80.000 majoituspaikkaa. Vaikkei invaasio ollut vielä alkanutkaan. Hallitus on varmasti ollut asiasta tietoinen, mutta ei tehnyt mitään. En tiedä, kuka tai ketkä tämän ovat suunnitelleet ja vielä vähemmän ymmärrän että miksi.

Perttu A: Joo, samanlaisia reppurimiehiähän ne olivat kuin ne, jotka tossa itänaapurin puolella aikanaan rakensivat Kostamusta. Tietysti komennukset siellä Irakissa olivat hiukkasen pidempiä. Kostamuksestahan tultiin viikonloppuisin Suomen puolelle.

Mielikuvani Donnerista ja Tuomiojasta ovat samanlaisia. Oikeastaan vasemmistopuolueet alkoivat tehdä selvää pesäeroa varsinaiseen työväestöön jo 1970-luvulla.

Itäblokkihan pyrki tosiaan heikentämään länttä kaikin mahdollisin keinoin ja onnistuikin, tosin itsensä kannalta liian myöhään. Eläkkeellä olevat KGB:n jätkät varmaan tuumivat nykyisin, että operaatio onnistui, mutta potin korjasi ihan toinen porukka kuin mitä oli tarkoitus.

On sinänsä varsin hurjaa, että tässä mielettömyydessä ovat (niin kuin oikein totesit) petikavereina sekä suuri kapitalistinen raha sekä höyrypäät utopiasosialistit.

Nimetön kirjoitti...

Muutama vuosi sitten löysin nettikirjan, jonka oli muistaakseni kirjoittanut joku amerikkalaisen vasemmistopuolueen kärkikastiin kuuluva nainen. Esittelytekstin mukaan tämä nainen olisi väittänyt, että nämä höyrypäät utopiasosialistit olisi iso raha ostanut jo vuosikymmeniä sitten omalle puolelleen.

Väite tuntui silloin aika paksulta ja kun oli muutakin tekemistä, kirjan lukeminen jäi. Myöhemmin sitten kun yritin tätä kirjaa ( en muista nimeä ) hakea, en sitä löytänyt. Asia jäi kuitenkin jo alun perin vaivaamaan siinä määrin, että aikani kuluksi sitten yritin pohtia sellaista skenaariota, jossa olisi mahdollista, että iso raha ja vasemmisto olisivatkin itse asiassa samalla puolella.

Sellaiseen malliin päädyin, jossa suuryritykset, pankit etupäässä, omistavat kaiken. Mutta pelkkä omistaminen ei riitä, vaan tarvitaan myös hallinto. Tässä vaiheessa mukaan tulevat sitten poliitikot ja siis myös vasemmisto. Iso raha nostaa hallinnon eri oksille istumaan selkärangattomia jees-henkilöitä, jotka korvausta vastaan sitten auttavat suurta rahaa saavuttamaan tavoitteensa eli lisää rahaa ja lisää valtaa.

Vaaleja tarvitaan, että voidaan syöttää kansalle illuusio vapaudesta ja vaikuttamismahdollisuudesta, vaikka oikeasti vaaleilla valitaan vain henkilöt, jotka pääsevät töihin ison rahan palvelukseen. Koko ( poliittinen ) järjestelmä, armeija, poliisi, oikeuslaitos ja hyväntekeväisyysjärjestöt mukaan lukien on läpi kotaisin korruptoitu ja valjastettu ajamaan suuren rahan tavoitteita.

Tavallaan kiinnostavaa seurata systeemin kehitystä, kun palkituksi tulevat nimenomaan ne ominaisuudet, joita ennen halveksuttiin. Kusipäisyys, avoin häikäilemättömyys ja opportunistisuus ovat nyt ominaisuuksia, joita tarvitaan, jos aikoo tässä systeemissä menestyä. Näin kun jatketaan riittävän kauan, istuu joka organisaation huipulla narsisti/psykopaatti.

No, tuo oli siis vain itse kehittelemäni mahdollinen selitysmalli ajatukselle, jonka mukaan iso raha olisi ostanut vasemmiston jo aikoja sitten - ainakin amerikassa. Mahdolliset samankaltaisuudet ympäröivän todellisuuden kanssa ovat siten sattuman varaisia.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Maallikko. Nykyisinhän on aika vähän sellaisia teorioita, joita pidän täysin mahdottomana. Mutta minä en ole löytänyt oikein sellaista teoriaa, joka selittäisi nykymeiningin. Siis länsimailten taholta, islamilaisillehan tämä kyllä käy. Meinaan, nykyinen linja johtaa Euroopassa väistämättä kaaokseen, eikä kaaos palvele sitä suurta kapitalistista rahaakaan. Se on huonoa bisnekselle ja sijoitukset menettävät arvonsa. Ymmärtäisin, jos suuri raha pyrkisi salassa ottamaan myös hallintovallan itselleen, ja samalla säilyttämään suht koht vakaat olot. Tämä kaaokseen pyrkiminen taas ei palvele ketään. Ei loppulaskussa niitä islamilaisiakaan, sillä jos läntinen Eurooppa romahtaa, niin siinä häviää islamilaisten vellilautastenkin täyttäjät.

Allaspalo kirjoitti...

Yrjö:OHO ja HUPS.

Nyt ei jokin ihan täsmää...

"Miten monella veijarilla onkaan röyhkeys korvannut ansiot!" Markiisi de Sade (Filosofia Budoaarissa)

Nimetön kirjoitti...

http://www.amerika.org/politics/death-through-altruism-the-european-achilles-heel/

Nimetön kirjoitti...

Ymmärrän täysin mitä ajattelet, kun pohdin samaa asiaa aiemmin itsekin. Tulin sitten vain lopuksi siihen tulokseen, että tärkeintä ei sittenkään ole raha vaan valta. Mitäpä sitä omalla rahalla jos on valta ottaa toisen rahat tuosta vaan - jos tarve vaatii. Valtaa ei sen sijaan otetakaan noin vain, vaikka olisi kuinka äveriäs.

Jos valta on tosiaan rakkaampi kuin raha, kaaoksestakaan ei ole niin kauheasti väliä - kunhan pysyy itse sopivan etäisyyden päässä ja välillä vähän hämmentää keitosta. Selvä asia on, että sellainen alue, vaikka nyt EU, joka olisi suistumaisillaan anarkiaan ja kaaokseen, ei olisi minkäänlainen uhka sille taholle, joka valtaa pitää.

Ja sitten on vielä se, että eihän tuon kaaoksen tarvitse olla päämäärä. Ehkäpä me normijäppiset emme näe kuin sinne kaaokseen asti. Kukapa tietää, vaikka joku olisi jo visioinut kaaoksen jälkeisen yhteiskunnan. Niin että paskaksi vaan kaikki ja sitten jälleenrakentamaan ja raha, joka kaaoksessa hävisi tulee siinä vaiheessa korkoineen takaisin.

Mutta eipä tämä niin vakavaa ole, siis tämä spekulointi. Ehkäpä tässä kaikessa ei olekaan takana mitään johtoajatusta. On vain lyhytnäköinen ahneus ja ei-toivotut seuraukset, joiden edessä kaikilla on sormi suussa. Kuin olisi meneillään valtava prosessi, jota kukaan ei muista käynnistäneensä ja jota kukaan ei kykene hallitsemaan. Eivät edes ne, joiden kengänkärjet näkyvät verhon takaa.

maallikko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Allaspalolle, Anolle ja Maallikolle & kiitos kommenteistanne.

Allaspalo:

Kohtaan OHO: En pysty sanomaan pätkätyön tilastollisista määristä, mutta sen pystyn sanomaan, että niin yksityisellä kuin myös omalla eli julkishallinnon puolella määräaikaisten työntekijöitten asema on alempana kuin käärmeen maha ja se on valmiiksi melko alhaalla se. Kohtaan HUPS: Tämän nyt pitäis tyhmemmänkin tajuta. Vientiteollisuuttamme ei voida korvata yliopistokoulutetuilla yhteiskuntatieteitten maistereilla. Kas kun nekin elävät sillä, mitä vientiteollisuus takoo.

Ano: Kiitos linkistä.

Maallikko: Valtapa niin. Raha on valtaa. Hallintovalta on valtaa. Ja kyllä kaaoksesta on väliä, sillä tällainen länsimainen kapitalistinen yhteiskunta tarvitsee suht vakaista oloja ja taloudellista kasvua. Kaaoksen jälkeisestä yhteiskunnasta visioimisesta en sano mitään, kun siihen ei mielikuvitus riitä. Olen ehkä hieman yksiniitinen ihminen, mutta uskon esmes kansainvälisten pankkipiirien nimenomaan välttävän kaaosta. Koska ne toimivat rahan kautta ja mikäli saadaan aikaan anarkia, niin tupakkiaski voi olla kovempi valuutta kuin dollari. Mutta en väitä mitään enkä kiistä omia näkemyksiäsi, sillä elämme varsin sairasta aikaa. Kaikki lienee mahdollista. Noin foliopipomielessä.

Allaspalo kirjoitti...

Yrjö niinpä.

Vaikka tähän ikään mennessä suomujen olisi pitänyt tippua silmiltä, tuntuu vaikealta uskoa että Ylen kätyrit ja heidän juttuihin valikoituneet pillipiiparit viitsivät teeskennellä että mikään ei mätä systeemissä. Vaikka todellisuus huomattavasti erilainen. Siitä huolimatta hullunmylly-suojatyöpaikkakonserni-totuusmonoliitti-systeeminpuudeli-Yleisradio vain mennä porskuttaa valtion (veronmaksajien) halvalla rahalla.. Siksipä tuo lainaus maailmankuuluisimmalta valistusfilosofilta

Nimetön kirjoitti...

Tuskinpa tässä hässäkässä sen kummempaa suurta salaliittoa on taustalla. Tilanne on juurikin kuten joku kommentoija totesikin, että hallitsematon, eikä kukaan ohjaa mitään.

Tähän pätee se vanha sääntö, että älä selitä pahuudeksi sitä mikä on tyhmnyydellä selitettävissä.

Matutulvan syitä lienee turha pohtia. Varmasti eräänä suurena syynä on internet ja media josta matut ovat nähneet elämää lännessä ja kuvittelevat, että kaikki elävät täällä kuin Dallasissa. Ja voipi olla, että businestietoinen kuljetusammattilainen vähän komppaa vieressä.
Sittempä se onkin rähinän paikka kun edessä onkin ohuet patjat ja suolaton riisi. Diskorahaakaan ei tule kuin vajaa huntti kuussa. Milläs maksat rahdin?

Eroonhan näistä tulijoista ei pääse ennenkuin taikaseinä ehtyy, jos sittenkään. Kun taitaa olla niin, että lapsukaisilla ei ole enää maata mihin mennä. Eurooppa alkaa olla täynnä.

Tai kyllähän toki rotia saadaan, vaan kellä on pokkaa ampua ensimmäinen laukaus näyttääkseen, että nyt riittää, ja kotios siitä? Silläkin uhalla, että tulee kansainvälistä noottia. Suomella tuskin nykyisellä velkataakalla on vara suututtaa 'kansainvälisiä tahoja'.

Sen verran tosin minulla pipo kiristää, että epäilen suomen järkyttävällä velkaantumisella ja mamutuksella olevan tekemistä keskenään. Olisikohan lainoittajat antaneet ymmärtää, että piikki on auki niin kauan kunhan toimitte mamujen loppusijoituspaikkan. Velallisenhan on paha sanoa vastaankaan.

-KKi-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Allaspalolle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Allaspalo: Luulen, että ylestä löytyy ihan oikeasti vieläkin utopistiseen asiaansa uskovia ihmisiä. Ja jopa enemmistö. Mietipä jotain Eero Mäntymaata tai Maria Petterssonia. Ei heidän hommiaan pelkkänä huoraamisena tehdä. Ne uskovat epistolaansa ihan oikeasti.

KKi: Minulle on näitä salaliittoteorioita tänne tarjottu monen moisia, mutta olen kovasti sitä mieltä, että sen minkä ihmisen typeryydellä voi selittää, ei enää salaliittoa taakseen tarvitse.

Internet on varmasti yksi seikka ja sen kautta tyypeille tullut käsitys onnen kultamaasta, jossa raha todellakin tulee seinästä ja vaaleat blondit odottavat arabiadoniksiaan hame korvissa ja ruusu hampaissa. Todellisuus on hepuilla toinen, mutta kuitenkin helpompi kuin kotimaassaan. Täällä on kuitenkin sosiaalinen turvaverkosto, jonka piiriin hekin pääsevät, kunhan vaan saavat jalkansa maamme maaperälle ja huutavat ”asylum”.

Ensimmäinen laukaus varmaan ammutaan melko pian. En ole muuten edes varma tuosta velkaantumishommasta, vaikka epäilemättä EU:n suunnasta kova painostus onkin. Pahimpana vihollisena näen humanistista sokeutta ja ymmärtämätömyyttä siitä, miten ruoka lautaselle alun perin tulee. Kun on olemassa porukka, ja näissä länsimaissahaan se on alati kasvava, joka ajattelee, että kaiken saa ilmaiseksi ja mitään tekemättä, niin helppohan heidän on kuvitella, että sitä ilmaista hyvää voidaan jakaa koko maailmalle.

Nimetön kirjoitti...

Niin, minulla kun ei ole oikein kosketuspintaa noihin humanisteihin, niin paha sanoa. Äkistään tuntuu jotenkin oudolta ajatella, hekään olisivat niin pöljiä, etteivätkö ymmärtäisi rahan olevan rajallinen resurssi.

Luulisi pöljemmänkin akakoomikon ymmärtävän, että valdelta loppuu raha, niin heiltäkin lähtee tofuannos nenän edestä.

Ja se raha loppuu siinä kohtaa kun lainasedät ruuvaa hanan kiinni.

-KKi-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Minulla kun jonkunlaista kosketuspintaa noihin humanisteihin on, niin voisin sanoa (vaikka se tavalliselle kansalaiselle tuntuukin jokseenkin uskomattomalta), että ei, eivät he tajua. He eivät tiedä, mistä raha tulee, ja kuka sen tekee. He kuvittelevat sen olevan loputon luonnonvara.

Nimetön kirjoitti...

Huh.

Mitäpä tuohon voisi sanoa?

Minulla kun typeryyttääni on ollut sellainen käsitys, että veroja kerätään jotta, sinä minä, tehtaan miehet ja naapurin Arska saisivat ihmismäisen elämän siinäkin kohtaa kun kala ei vuonoilta kulje ja Arskalla ei ole hitsattavaa.

Sen takia, olen luullut, että tankillinen naftaa maksaa puolitoista tonnia. Ja olen pyrkinyt ostamaan naftat ja renkaat Suomesta. Vaikka virusta saisi halvemmalla.

Alkaa pikkuhiljaa tuntumaan siltä, että pitäkää tunkkinne. Ei vain jaksa enää.

Toisaalta jos me kaikki KKi:t, Arskat ja tehtaan miehet lähdetään? Millä ihmellä akakoomikot ajatteli elää? Entäs jos se saastuttava Scania ei tuokaan leipää lähikauppaan?

-KKi-

korpisoturi kirjoitti...

Tässä alkaa synkkiäkin aatoksia putkahtaa päähän. Kun tilanne vain vaipuu yhä enempi huonoon. Ja mitä tämä on muutaman vuoden päästä? Ehkäpä jo aiemminkin?
Jos mulla olis valta, niin panisin tankit rajalle ampumaan vaikka rättipanoksia ilmaan. Ja jos ei tehoais, niin sitten vaihettaisi taktiikkaa!
Mutta, eihän kersantit komentele divisiooneja. Parempi vaihtoehto olisi vaikka polttaa ruutia kun alistua tulevaan matuhelvettiin.

Ei tätä maata vois oikeen antaa tuosta vaan pois.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Näinhän minäkin olen tuuminut, mutta toisinhan se nykyisin on. Joskus 1970-luvulla maksettiin suhteessa vähemmän veroja mutta siitä huolimatta joka ikisessä kunnanräpäleessä oli vähintäänkin toimiva terveyskeskus. Jonnekin ne rahat vaan polataan. Ja tosi on, että jos KKi:t ja Arskat lopettavat hommansa, niin tyhjäksi ne jäävät ne akakoomikkojenkin vellilautaset.

Korpisoturi: A-men. Eipä tuohon ole lisättävää.

Nimetön kirjoitti...

Muistutan vielä kaiken varalta, että en minäkään salaliittoa tässä ole tarjoamassa selitykseksi vaan aikani kuluksi kehittelen mahdollisia selitysmalleja maailmanmenolle. Vähän kuin lapsi, joka kasaa palapelin vain hajottaakseen sen pian voidakseen sovittaa jotain uutta palaa johonkin kohtaan.

" Some scientists claim that hydrogen, because it is so plentiful, is the basic building block of the universe. I dispute that. I say there is more stupidity than hydrogen, and that is the basic block of the the universe. " Frank Zappa.

Näinhän se menee, että älä selitä ilkeydellä sitä, mikä on selitettävissä tyhmyydellä. Ja sitä tyhmyyttähän riittää. Maailmanmenoa kun seuraa, niin tulee usein mieleen Jeesuksen sanat Isälleen; " Anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä he tekevät."

Itseäni ällistyttää ehkä eniten tässä ajassa se, että kuinka itsetuhoista tämä kaikki on. Ja kuinka täydellisen sokeita osa porukasta on. Toisaalta paijataan vähemmistöjä ja toisaalta haalitaan Lähi-idästä maahan porukkaa, jotka ovat avoimen vihamielisiä näille muille paijattaville.

Sikäli kuin blogi-isäntä sallii, lopuksi musiikkilinkki edellä mainitulta muusikolta.

https://www.youtube.com/watch?v=w-sREpqDiUo

maallikko ( vähän hönössä lomalla kun ollaan )

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Maallikko. Se itsetuhoisuus minuakin ihmetyttää. Kun samassa mielenosoituksessa voi liehua sateenkaarilippu ja Hamasin lippu, niin asia kävisi hyvästä vitsistä, jos sateenkaarilipun heiluttaja sen vaan ymmärtäisi.

Frank oli kyllä kova kitaran kepittäjä ja sanakin miehellä oli hallussa.

Nimetön kirjoitti...

Yrjö. Kun katsoo tuota toimittajan uudempaa kirjoitusta niin ei tarvitse ihmetellä miksi valtamedian suosio laskee. Onko tuollaiset kirjoitukset nyt sitten sitä puolueetonta ja laadukasta journalismia minkä tuottajaksi valtamedia itseään mainostaa?. Tuosta vanhemmasta kirjoituksesta se sitten paljastuikin se asian oikea laita.n Vaikka kyllä minäkin sen jo ennestään tiesin. 12 tuntia/pvä, 6 päivää viikossa, siis jos ajattelee normaalia viisipäiväistä työviikkoa 8 tuntia/pvä, niin viikossa tehtiin siis melkein kahden viikon työt. Sellainen homma Yrjö ei onnistu jos porukalla ei ole rautaista motivaatiota ja työnjohdolla homma hanskassa.

Nimetön kirjoitti...

Makiaa ja maukasta kerrontaa. Itse en kerro tämän enempää.

- Wäinö

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Wäinölle & kiitos kommenteistanne.

Ano: En vaan ole varma siitä, etteikö toimittaja tehnyt uudemman juttunsa tarkoituksella samalla arvaten, että se vanhakin löytyy ja että ristiriita huomataan tarkoituksella. Jos taas ei, niin mites se laulu meni… joo, ”sanat eivät riitä kertomaan”.

Wäinö: Kiitokset. Ja kerro vaan enemmän, jos kerrottavaa on.

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Tämä alkaa tapahtumaan nopemmin kuin villeimässä mielikuvituksessa.
https://www.youtube.com/watch?v=stKoA4cOURw
////

Pojat, olen reservin luutnantti. Kai töpinässä?!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Buuri. Me taidetaan kyllä molemmat olla jo nostoväessä.