sunnuntai 1. marraskuuta 2015

ANTERO LÄRVÄNEN JA KODITTOMIEN KESKUS

- Hyvää päivää, hyvät kuuntelijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan paikallisradion ja Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin sekä Huitsinnevadan paikallistelevision yhteislähetyksestä tällä kertaa täältä Etelä-Pohjanmaan Lappajärveltä ja tällä kertaa meillä onkin tarjolla oikein mukavaa kuultavaa. On nimittäin niin, että Lappajärvellä sijaitseva kylpylähotelli Kivitippu ollaan nopealla aikataululla muuttamassa Pohjanmaan kodittomien keskukseksi, jossa tarjotaan niin majoitus kuin muonitus sekä lakisääteinen toimintarahoitus niin Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan kuin Keski-Pohjanmaan asunnottomille suomalaisille.

- Kodittomien keskuksen johtajaksi ollaan palkattu tehtävän vastaanottamisen vuoksi aikaisemmasta tehtävästään virkavapaalle siirtynyt pinnanmaalaisen Uuden Hyisianan kunnan kunnanlärväri Mauno Mulukuttat, sillä tehtävään haluttiin mies, joka osaa panna tuulemaan ilman vuosikausien byrokraattista munienraapimista. Virkavapaalla oleva kunnanlärväri ja toimintansa aloittavan kodittomien keskuksen johtaja Mauno Mulukuttat, tervetuloa lähetykseen.

- Kiitos, Antero ja terveiset kaikille pinnanmaalaisille. Odotan todella suurella innolla tätä haastetta ja vaikka Uuden Hyisianan kunnanlärvärin tehtävä onkin ollut erittäin palkitseva, niin olen sekä innokas että valmis palvelemaan myös Pinnanmaan ulkopuolisia ihmisiä kaikella osaamisellani ja kokemuksellani. Mutta voisinko ensin selittää tämän toiminnan pohjaideaa?

- Ilman muuta.

- Kas koko toimintahan on lähtöisin hallituksestamme, joka sai järkevyyskohtauksen ja totesi että onhan se nyt vaan yhtä helvettiä, että meille raijataan kymmenin tuhansin tiedostavan väestöryhmän uskonnollisella hysteerisyydellä fanittamia luonnonkarvaisia pehmoleluja jotka purevat elättäjiään nilkkaan, samaan aikaan kun maassamme on tuhansia kodittomia suomalaisia. Eihän se ole mistään kotoisin se semmonen, jos edes leikitään itsenäistä valtiota, totesi hallitus. Sen vuoksi hallitus pani pystyyn tämän projektin, jossa tämä Lappajärven keskus on ensimmäinen. Ja näitä keskuksia tullaan perustamaan ympäri Suomea kaikkiaan 14 kappaletta.

- Hallitus totesi, että suomalaisten asunnottomuus on niin sanotussa hyvinvointivaltiossa täysin kestämätön kansallinen häpeä, joten heidät majoitetaan näihin kodittomien keskuksiin. Täällä heille annetaan asiallinen majoitus, hyvät henkilökohtaisen hygienian hoitamisen mahdollisuudet sekä ravitsevaa ruokaa ja tietenkin tarvittavaa henkilökohtaista käyttörahaa. Koska tiedetään, että suomalaiset asunnottomat ovat hyvin usein ammattitaitoista, -koulutettua ja kokenutta väkeä niin sekä paikallinen että lähikuntien niin yksityinen kuin julkinen sektori on ilmoittanut palkkaavansa keskukseemme majoittuneita henkilöitä  osaamistaan vastaaviin töihin. Tässä kohdassa todettiin niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla että onhan se helvetti, jos ei voida perustaa edes kertaalleen hyödyllisiä suojatyöpaikkoja. Toiminnan pohjaidea on tietenkin antaa tilapäinen suoja, jonka tuella asiakkaille etsitään mahdollisimman nopeasti asunto omista kunnistaan tai mahdollisen pysyvän työpaikan löytyessä täältä Lappajärveltä ja sitä kautta palautetaan heidät takaisin säälliseen elämään, joka heille Suomen kansalaisina kuuluukin. Kas kun heitä ei tarvitse kotouttaa eikä kieltä opettaa.

- Vaan tuohan kuulostaa uskomattoman hienolta. Mutta mitenkäs tässä on tämä rahoitus järjestetty? Meinaan kun Suomessa tällä hetkellä tämä leikkauksillakin säästetty raha on pumpattu lähinnä yleisafrikkalaisiin tarkoitusperiin.

- Kaikkiaan neljäntoista kodittomien keskuksen toiminta rahoitetaan useista lähteistä. Ensinnäkin hallitus tekee lisäbudjetin, jossa se karsii osan elintasosurffareille varatusta rahasta ja siirtää sieltä karsittavat varat tähän toimintaan. Sitten karsitaan yliopistollisesta selitteläätiön-, sovelletun spedestetiikan- ja yleisjankuttavan luokka- ja sukupuolinillittuksen koulutuksesta sekä myös yleishaitallisten humanististen järjestöjen toiminta-avustuksista. Ja lisäksi me ollaan saatu tähän toimintaan varsin huomattava summa wahhabiittista ääri-islamilaista öljyrahaa Saudi-Arabiasta.

- Öö… ööö… brrrgele… ai… ai… wahhabiittien öljyrahoja… mitteekö höpäjät… ei ei ei tossa ei kyllä voi olla perää… ei millään niin…

- Enhän minä mitteekään höpäjä. Ja onhan tässä hyvinkin perää. Tässähän tarvittiin niitä kunnanlärvärin taitoja, minkä vuoksi minut tänne palkattiinkin. Katsos, Antero, me perustettiin välittömästi tänne Lappajärvelle Oikeaoppiseen Suuntaan Pyllistäjien ry ja me luvattiin rakentaa suurmoskeija tänne Lappajärvelle jos saadaan tarpeellinen määrä öljyrahaa. Saudi-Arabian jätkäthän  innostuivat ajatuksesta kuin hullu polkasta ja naisiltahan siellä ei taas pahemmin kyselläkään. Mutta niillä pojilla ei ole mitään käsitystä suomalaisesta hallinto- ja järjestöbyrokratiahelvetistä, jossa saadaan noin 110% rahoista hävitettyä hallinnollisiin ynnämuihin välttämättömiksi määriteltäviin kuluihin. Niin että varsin mukavasti sitä rahaa meille tähän tarkoitukseen jäi.

- Mutta rakensittekos te sitten sen suurmoskeijan?

- Totta munassa rakennettiin. Siellähän se kelluu ponttoonien päällä keskellä Lappajärveä. Pinta-alaltaan komeat 20 neliömetriä. Siellä on jopa kartta ja kompassi, että tietävät mihin suuntaan pyllistää. Sinne on vapaa soutumahdollisuus kaikilla, jotka sinne haluavat mennä. Veneitä ei tosin ole järjestetty, sillä en ole koskaan kuullut moskeijan varustukseen kuuluvan veneet, mutta eikös nää tänne tulleet Mekkaan päin kumartajat ole muutenkin tunnettuja kaikennäköisten vesistöesteitten ylittämisestä? Ja näille touhun maksaneille wahhabiiteille on lyöty käteen semmonen rätinki, joka aivan selkeästi todistaa, että kun kaikki hallinnolliset kulut ja muut alueeseen liittyvät hallinnollisten erityispiirteitten, määräysten, säännöksien ja ohjeistusten aiheuttamat välttämättömät kustannukset oltiin vähennetty pois, niin suurmoskeija on juuri niin suuri, mihin rahat riittivät.

- Anskumä arvaan. Lappajärven rakennuslautakunta päätti, että kelluvaan moskeijaan ei saa käyttää muita kuin kosteanlivakkaan ympäristöön sopivia uppotukkeja?

- Arvasit oikein. Eihän sitä nyt hienoa moskeijaa keskelle järveä suinkaan mistään tavallisista hirsistä veistellä tai elementtiharkoista pukata pystyyn. Pirustako sen tietää, vaikka se leca-papu olis rakennusaineena hyvinkin haram. Ei tämmösissä asioissa parane ottaa riskejä, ettei tule moskeijan rahoittajalle henkinen pipi. Varsinkin kun sen rahat pannaan ihan muuhun, kuin mitä se itse ajatteli.

- Ja arvaanko oikein siinäkin, että uppotukkeja rakennustarvikkeeksi tarjoaa pirun kovalla hinnalla ainoastaan yksi yritys Suomessa ja se perustettiin kaksi viikkoa ennen kuin wahhabiittien rahat tulivat tilille?

- Arvasit oikein tässäkin. Ja kaikki massi mitä jäi jäljelle, eli tommonen 99% käytettiin kodittomien keskukseen.

- Täytyy todeta, että on tässä suomalaisessa kepulimeiningissä kieltämättä omat puolensa. Mutta mitäs jos tutustuttaisiin seuraavaksi tämän kodittomien keskuksen tiloihin?


- Ja johan nyt toki. Katsotaanpa ensiksi lintuperspektiivistä. Eikös näytä hyvältä?


- Kun ajatellaan sitä, minkälaisissa autojen peräloostereissa ja muissa epäinhimillisissä paikoissa asiakkaamme ovat joutuneet herra ties kuinka kauan majoittumaan, samalla kun maassamme työnnetään trukkilavallisia rahaa monikulttuuriseen murrin perseeseen, niin kyllähän tämmönen mukava suomalainen niemimaisema on onnen omiaan auttamaan toipumisessa traumaattisista kokemuksista. Katsellaanko hieman sisätiloja?

- Katsellaan vain.

- Kas tässäpä mukavaa huonemajoitustamme.


- Näitä huoneita varten on palkattu siivoojiakin, mutta tulevat asiakkaamme ovat ilmoittaneet, että kai nyt aikaihmiset osaavat itse oman huoneensa siivota ja petinsä pedata. Antakaa vaan siivousvermeet, niin homma hoituu. Niin että siivoojamme ovat nyt sitten jonkunlaisia siivouslogistiikkaupseereita suuremman tarpeen puutteessa. Mutta näinhän se tuppaa tässä maassa ja tällä kansalla menemäänkin. Oma kämppä pidetään kunnossa ilman muuta. Mutta katsotaanpas seuraavaksi meidän virkistäytymistilojamme:


- Kun käy ensin keskuksemme saunan hyvissä löylyissä, niin sen jälkeen onkin mukavaa pulahtaa raikastautumaan vilvoittamaan uima-altaaseemme. Ja kun ottaa huomioon, että kodittomat ihmisemme ovat joutuneet olemaan tähän asti vähän huonolla hygienialla, niin onhan tämä selvä inhimillinen parannus epäinhimillisiin olosuhteisiin.

- Vaan tuossahan sitä kelpaa rentoutua hyvien löylyjen jälkeen. Mitenkäs tämä ruokailu täällä kodittomien keskuksessa on järjestetty?

- Käydäänpäs katsomassa. Voin todeta, että vaikka nälkä on ehkä asiakkaittemme vieraana, niin ei se heille taatusti kotia tee. Ja siitä pitää huolen keittiöhenkilökuntamme jonka sapuskoilla nälkä ei välttämättä kokonaan lähde, mutta siirtyy kyllä huomattavan pitkälle:


- Mutta kyllähän näyttää hyvältä. Ihanhan tässä pitää pyyhkäistä suupieltään, ettei ala kuola valua. Onhan täällä sentään myös ohrapuuroa tarjolla?

- Kyllä kaiken muun hyvän lisäksi on tietenkin tarjolla ohrapuuroa, sillä onhan se sentään kertakaikkisen maukasta. Lisäksi muuten keskuksessamme tarjoillaan huitsinnevadalaista ohrapohjaista koppavoituita, jonka valmistamisessa kokkejamme ovat lupautuneet opettamaan huitsinnevadalaiset hotellinpitäjät Yrjö ja Ylva Perskeles. Mahdatko tuntea tyyppejä, kun sieltä päin olet itsekin kotoisin?

- Mahdanhan minä heidät tuntea, mahdanpa hyvinkin. Kun koppavoitui opetetaan siitä suunnasta, niin kyseistä sapuskaa syötyään ihmisen on melko mahdotonta koppavoitua. Vaan täytyy sanoa, että hallituksemme on nyt kyllä tehnyt kertakaikkiaan loistavan työn suomalaisten asunnottomien auttamiseksi. Ihan tässä melkein tulee tippaa linssiin. Kaveria ei jätetä. Vierastakaan. Ja kyllä kruunu omistaan aina huolen pitää. Tai ainakin tasavallan leijona.

- Älä muuta virka, Antero. Se pääministeri Sipiläkin soitti eilen tänne ja sanoi hyvin nolona, että sitä getuttaa armottomasti se pelleily, minkä hän teki luvatessaan oman kämppänsä niille elintasosurffareille. Ja sanoi vielä, että aikoo korvata virheensä kaksin kallein. Niin kuin hän nyt näyttää tekevänkin. On ne sanansa mittaisia miehiä ja naisia, nuo Suomen hallituksen ministerit.

- Täytyy antaa ministereillemme gloriaa myös tästä suunnasta. Kunnanlärväri ja kodittomien keskuksen johtaja Mauno Mulukuttat, kiitän teitä haastattelusta. Täällä Antero Lärvänen, Noiruttu Pohojam´maa. Hei, äänimiehet! Olipa muuten mukava kertoa ihan oikeasti hyviä uutisia. Nyt lähdetään välittömästi Lällävedelle ja…

- Ei lähdetä.

- Etteikö lähdetä?

- Ei lähdetä niin.

- No minkä ihmeen takia ei… hei, tää on tainnut käydä mulle joskus ennenkin… älkää ny jätkät vaan sanoko, että tää on… eihän tää nyt helevetissä voi olla…

- No mitäs itte kuvittelisit? Voisko tää muka oikeesti tapahtua, häh?

- No voi isämajavan v…

Herätyskello: MÖÖP MÖÖP MÖÖP MÖÖP MÖÖP!

Anteron vaimo Esmeralda Lärvänen: Huomenta rakas.

- No huomenta.

- Mitenkäs sulla niin synkkä ilme on päällä? Näitkös sinä pahaa unta?

- No en. Vaan liian hyvää. Ja siksihän tää herääminen veetuttaa oikein urakalla. Kai tässä on pakko ajatella positiivisen kautta ja tuumia, että se, joka ei ole koskaan juonut viinaa, ei voi käsittää, miten mukavaa on kun ei herää krapulassa.

- Mutta ethän sinä herää krapulassa kun et eilen ottanut mitään. Ja sullahan olisi se työkeikkakin tänään. Hössen ja Pertan kanssa.

- Joo, tiedän. Me mennään Lappajärven kylpylähotelli Kivitippuun, jossa aukaistaan uusi notkumis-rentoutumis- ja ylläpitokeskus uudelle ja valtiomme niin kovasti haluamalle etnisesti edistykselliselle väestölle…

38 kommenttia:

Reijo Koiras kirjoitti...

Mainio kirjoitus, taattua Lärvästä. Vaan tuo Lappajärven juttu vetää kyllä tämän touhun taas ihan uusiin sfääreihin. Herää kysymys että voiko hallinto enää räikeämmin vittuilla kansalaisille, vaan luulenpa ettei tässä vielä kaikkea olla nähty. Laitetaan laittomat maahantunkeutujat kylpylähotelliin, ei saatana. Kyllä se taitaa verojen kiertäminen olla tänä päivänä suorastaan isänmaallinen teko. Ehkä tämä sekopäisyys loppuu sitten kun ei ole enää millä sitä kustantaa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Eero "Jyväskylän kirjastossa valaistunut(tm)" Mäntymaa on nyt ilmeisesti saanut valmiiksi jotain juttua meistä nuivista impivaaralaisista?

http://yle.fi/uutiset/kansa_on_kyllastynyt_manipulointiin_kontrolliin_ja_valehteluun__taman_vuoksi_mv-lehtea_luetaan/8409302

Kumitonttu kirjoitti...

Lappajärven rakennuslautakuntahan totesi, että Kivitippua ei ole kaavassa hyväksytty vastaanottokeskukseksi, mutta Maahanmuuttovirasto totesi, että se pyyhkii hanurinsa moisella päätöksellä ja ennen kuin luopuu vastaanottokeskuksen toiminnasta, se haluaa vuosikausien oikeusprosessin, jonka kustannukset - nekin - maksetaan verotuloista.

Kivitipussa on YIT:n rakentama lomaosake-hotelli, jonka asiakkaat vaativat miljoonakorvauksia omaisuutensa arvonmenetyksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Todellisuuden vaihtoehdoksi kerrottu vaihtoehtotodellisuus on niin epätodellinen, että se tuntuu lähes todelliselta vaihtoehdolta sille vaihtoehdolle, josta on tullut todellinen, jopa niin todellinen, että se tuntuu epätodelliselta.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/holokausti_on_myytti_ja_muita_vaitteita__nain_toimii_suomalainen_vastamedia/8407726

Jutun grafiikassa on myös Ykän blogi mainittu...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Ykältä suht'koht rankkaa herjaa, hehheh. En tiedä onko sattumaa, mutta tuossa MTV:n pöllöparodiakuvassa on sana "hui", mikä näin pienenä kuriositeettina mainittakoon tarkoittaa venäjäksi k*rpää. Toki, jutussa esiintyneen kodittomien keskuksen puuhamiehen sukunimi viitannee jo samaan suuntaan....


- Soomepois Eestist -

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Tuossa Anonymouksen ( 1:13 PM ) linkissä kiinnitti huomiota, että Eero & Janne ovat rohkeasti esillä omilla kuvilla kuten tyttötoimittajatkin. ;)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Reijo Koiraalle, Vittuuntuneelle Nettoveronmaksajalle, Kumitontulle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Reijo: Kiitokset. Kun ottaa huomioon sen, että Suomessa todellakin on tuhansia asunnottomia, niin tämä touhu on kyllä haistattelua kolmannessa potenssissa.

VNV & Ano2: Ylen kirjoituksessahan mainittiin MV-lehden väittäneen, että Ruotsissa raiskataan 60.000 naista päivässä. Niin että Yle puhuu paskaa silloinkin, kun se väittää jonkun muun puhuvan paskaa. Ja juu, näkyihän se tämäkin blogi olevan siellä graafissa, ja siitähän saa tietysti joku asiaa tuntematon mielikuvan, että tämä blogi on jonkunlainen MV-lehden alaosasto. Tosiasiassa MV:n Ilja Janitskin on kerran kommentoinut blogini kommenttiosioon ja kysynyt silloin, että saako juttujani julkaista MV:ssä. Vastasin, että sen kun julkaisette. Sen kummempaa yhteyttä ei ole ollut. Olisko tuo toimittaja Mäntymaa suivaantunut, kun en suostunut puhelinhaastattelupyyntöön ja teki sitten omia salaliittoteorioitaan?

Kumis: Perustellusti voi sanoa, että maahanmuuttoteollinen kompleksi on muuttunut valtioksi valtiossa ja se saa tehdä ihan mitä sitä huvittaa.

Ano1: Kommenttisi piti lukea ajatuksella pariinkin kertaan, mutta noinhan se tuppaa olemaan.

Soomepois Eestist: Eikös se ollut niin, että ”hui” meinaa pimpslooraa ja ”huja” taas jortikkaa? Onhan mulla ollut aikanaan henkilöhahmona myös professori Huita Hujanen, mutta siinä ei ollut tarkoitus puhua rumia venäjäksi, vaan nimi tuli Hectorin kappaleesta Hannikaisen Baari, jossa laulettiin ”huitata hujaa, menkää lujaa pöytään kahdeksan”.

Kumitonttu kirjoitti...

Eero Mäntymaa toteaa, että MV-lehti väittää raiskauksia tapahtuvat Ruotsissa 60.000 kun todellisuudessa niitä tapahtuu "vain" 6.000.

Suomalaiset feministit ovat iät ajat toitottaneet, miten vain 1/10 raiskauksista ilmoitetaan poliisille. Eli jos Ruotsissa on sama suhdeluku, niin sittenhän tuo 60.000 on kuitenkin oikein.

Anonyymi kirjoitti...

Tere Ykä!

Kyllä toi "hui" meinaa miehen genitaaleja eikä naisen, tässä hyvä linkki aiheeseen venäläiset voimasanat, nauhalta voi halutessaan kuunnella miten sana lausutaan. Mutta pahimmat ilmaisut lienevät "idi na hui" (painu k*rvän päälle, myös "idi po hui" ajaa saman asian) ja "bljaad zuka" (v*tun h*ora). Kuten tuolla sivustolla hyvin todetaan, aina kun lisäät tuon "bljaad zuka" lauseen loppuun, niin se on hyvä tehostekeino. En tosin suosittele kauheasti käyttelemään!

Virolainen kaveri sitä joskus mulle naureskeli et suomalaisilla on tapana sanoa "painu v*ttuun" ja venäläiset käyttävät samassa yhteydessä "painu k*rvän päälle", ja silti venäläiset ovat niitä homoja vastaan niin paljon. Heh, et otapas tuosta sit selvää.

Tässä Tubepätkässä eräs venäläinen kuorma-autonkuljettaja ilmaisee hyvin tuohtumuksensa vaihteiden toimivuuteen tai pikemminkin toimimattomuuteen, kohdasta 6:07 - 6:57. Mies käyttää sanaa "bljaad" kiitettävän usein, heh ehkä syystäkin.

Iso maa isot toleranssit, jopa vaihteiston synkronoinnissa...

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Kumis: Joo, mutta suvaitsevais-tiedostavan logiikan mukaan tuo tietenkin koskee vain pottunokkien tekemiä raiskauksia. Kun taas mamujen tekemät raiskaukset ilmoitetaan paljon, paljon helpommin poliisille. Ja tämähän pitää paikkansa, sillä sen ovat lausuneet suvaitsevais-tiedostavat ihmiset mielipiteenään, ja heidän mielipiteensähän menee faktojen yli aina ja kaikkialla.

Soomepois Eestist: No hemmetti, minullahan on ollut väärää tietoa. Kiitos korjauksesta. Vaikken venättä osaa, niin kävi hyvin selväksi, että tuo kuski oli pahalla päällä. Vaan osataan sitä Suomessakin. Tämän kyrpiintyneen motokuskin vuodatuksen olet varmaan kuullutkin, mutta laitan sen silti, sillä on se vaan jotenkin niin kaunista kun suomalainen mies oikein sydämensä pohjasta noituu:

https://www.youtube.com/watch?v=xuywUEdkvTM

Becker kirjoitti...

Huh huh, olipas painajainen! Että hallinto Suomessa ajattelisi omien kansalaistensa hyvinvointia, niin eihän sellaista tapahdu kuin unessa. Mä olen nähnyt näitä väliiputoajia Alkossa, katsellut hiljaisena paikan päällä leipäjonoja ja muistan myös velallisten myynnin 5% osuudesta Norjalaiselle ulosottofirmalle. Ja sitten kun joku poliitikon nulkki (esim Katainen) lausuu tuon maagisen virkkeen "hyvinvointivaltio Suomi", niin mun alkaa kovasti tehdä mieli lyödä. En kerro mitä tai ketä.

Olen muuten aina kuvitellut että venäjänkielinen Dobra Huja tarkoittaa isoa k*rpää.
Mua on siis huijattu. Hyvä etten ole pahemmin käyttänyt, noilla kotimaisilla olen pärjäillyt hyvin tähän asti.

Oli muuten Yleltä varsinainen tuskan parahdus. Itsensä jalustalle nostanut ja sitä ainoata oikeata tietoa jakava instanssi ei voi sietää, että heidän ulostama valheellinen propaganda asetetaan kyseenalaiseksi. Minäkin luen MV-lehteä, tosin pienellä varauksella, mutta luen kuitenkin, ja perhanat siellä taitavat useimmiten olla pirun paljon lähempänä totuutta kuin nämä lukijakuntaa kadottavat aviisit.

Nyt muuten kun tuo Pariisin ilmastokusetuskokous lähestyy, niin suosittelen lukaisemaan ruotsalaisen Lars Bernin Blogia www.antropocene.se
Siellä on aika mielenkiintoisesti tuotu esille ilmastohuijaus ja mihin se tähtää. Niinikään hän selvittaa miksi kansallisvaltiot pyritään hävittämään velkaannuttamalla, EU:n toimesta sekä maahanmuutolla ja ketkä ovat sen takana.
Jonkun mielestä foliopipon touhuja, mutta heppu perustelee kantansa erittäin hyvin.
Valitettavasti vain toisella kotimaisella, mutta näen blogin teksteissä paljon yhtymäkohtia siihen mitä Ykä kirjoittaa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Eihän näitä muissa kuin unissa tapahdu. Todellisuus on valitettavasti paljon monikulttuurisempi. Täytyy tunnustaa, että itselläkin on erinäisistä tyypeistä käynyt mielessä, että mahtaiskohan tuo parantua esim. lyömällä.

Mitä kiroamiseen tulee, niin suomalainen kirosanavalikoima on niin mainio, että jopa Borneon takametsien mies ymmärtää, että nyt noidutaan , kun suomalainen kiroaa.

Tuo Ylen jätkä eli Metsämaahan yritti saada minultakin aineistoa juttuunsa, mutta totesin, että pidä tunkkisi.

Mainostamastasi blogista totean valitettavasti, että ruotsin kielen taitoni on perin heikko, joten en ymmärrä sitä, mutta ehkäpä blogiani lukevat ruotsinkielen taitoiset sitä lukevat.

TimoT kirjoitti...

Ei tässä mitään hätää! Kunhan Ruotsi romahtaa suvakkiudensa kanssa ensi vuonna, sieltä tulee ihan ehtaa blondiakin pakolaiseksi. Pian on aikamoinen osa maailmasta Suomessa, ei tarvi matkustella muutakuin bussilla eri eksoottisten enklaavien välillä. On hindu-, homo-, muslimi-, kristitty-, vinkuintiaani-, kamelikuski-, rallikuski- ja feministileiriä muun muassa.

Anonyymi kirjoitti...

Joskus on käynyt mielessä sellainen asia, että miten suvakit ovat ilman minkäänlaista suodatinta hyväksymässä kaikki tänne tulevat ja nielevät heidän tarinansa koukkuineen päivineen. Suomalaisia kadun varjoisan puolen kulkijoita halveksitaan automaattisesti ja ovat kaikki joutuneet ahdinkoon ihan omaa syytään. Mistä kukaan voi tietää, mitä siellä takana on? Monet alkoholistit ovat herkkiä ihmisiä ja voi olla, että elämä on kurittanut kovalla kädellä; huonot kotiolot, työttömyyttä, sairautta, lähiomaisten kuolemaa ja onnettomuuksia, eikä ehkä jäljellä ketään, johon turvata. Pulloon tarttuminen on tietysti ihan oma valinta, mutta joskus toivoisi Ykän unen tapaan ymmärrystä ja empatiaa myös suomalaisille, joille on käynyt elämässä syystä tai toisesta huonosti. Taitaa vaan tässäkin asiassa toteutua se arbuusiväen helmasynti; suomalainen on pelkkä juntti, joka ei ansaitse muuta kuin ylenkatsetta ja halveksuntaa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Terve Yrjö!
Nyt löytyi mielenkiintoinen...
Kun mamuvyöry alkoi niin mitä teki sisäministeriö, käynnisti mediakampanjan jossa mamut esitetään positiivisessa valossa sen sijaan, että olisi tehnyt tehtävänsä kansallisen turvallisuuden ylläpitämiseksi.

"Sisäministeriö pelästyi turvapaikanhakijoiden määrää – pyysi viestintägurut ideoimaan "valtavaa myrskyä"

Sisäministeriö kutsui alkusyksystä viestintäyhtiöitä kehittelemään ministeriön johdolla juttusarjoja ja kampanjoita turvapaikanhakijoista. Viestintäjohtaja Mika Mäkisen mukaan tapahtumassa oli kyse "puolituttujen kyhäyksestä". Lopputuloksena syntyi ainakin "vihapuhevideoita", muista tuotoksista Mäkinen ei kerro. Kansliapäällikkö Päivi Nergin mukaan operaation taustalla oli pelko..."

http://yle.fi/uutiset/sisaministerio_pelastyi_turvapaikanhakijoiden_maaraa__pyysi_viestintagurut_ideoimaan_valtavaa_myrskya/8420824

Hyvin oli homma hoidettu sillä yle suolsi jo seuraavana päivänä yli 50 mamun ylistysjuttua pihalle...

- Ink Visitor

Anonyymi kirjoitti...

"Valtavaa myrskyä" on aikaa ja rahaa ideoida kun sen sijaan voimassaolevia lakeja ja sopimuksia ei kyetä käyttöönottamaan.

Tämä tilanne on masinoitu ja siksi mitään parannuksia tai rajojen sulkemisia on turha odottaa.

Supo pitää huomenna erityistilaisuuden medialle Suomen turvallisuustilanteesta
- eiköhän huolenaiheena ole netin vihakirjoittajat ja suomalaiset aseenomistajat

-Tvälups-

Sandscorpion kirjoitti...

Rouva Ano sanoi: Joskus on käynyt mielessä sellainen asia, että miten suvakit ovat ilman minkäänlaista suodatinta hyväksymässä kaikki tänne tulevat ja nielevät heidän tarinansa koukkuineen päivineen. Suomalaisia kadun varjoisan puolen kulkijoita halveksitaan automaattisesti ja ovat kaikki joutuneet ahdinkoon ihan omaa syytään.

Tajusin muuten juuri, että tuo ei edes ole mitään nykysuvakkien omaa keksintöä.

Sain juuri luetuksi Teuvo Pakkalan romaanin Vaaralla. Tuossa köyhälistön elämää käsittelevässä teoksessa mainitaan moneen kertaan, kuinka hienostorouvat omissa ompelukerhoissaan keräävät rahaa ja muuta hätäapua Afrikan lapsille, mutta samalla ajavat ovelleen tulevat kerjäläiset hyvinkin tylysti hankeen. Pienet köyhät lapset manipuloidaan antamaan vähät varansa samaan tarkoitukseen, ja sitten moititaan syntisiksi ja huonoiksi ihmisiksi, kun he haluaisivat jouluna muutakin syötävää kuin kuivahtanutta leipää.

Tämä kirja siis ilmestyi vuonna 1891.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Timo T:lle, Rouva Anolle, Ink Visitorille, Taisteluvälineupseerille ja Sandscorpionille & kiitos kommenteistanne.

Timo T: Tuo on hyvinkin mahdollista. Ruotsiahan ei enää kuntoon laiteta ilman ampumista ja moni ruotsalainen voi tehdä johtopäätöksen, että ritoloitten ottaminen on se helpompi vaihtoehto.

Rouva Ano: Tulee muistaa myös että moni suomalainen asunnoton ei suinkaan ole alkoholisti. Suomalaisten mollaaminen on sinänsä yksi muoti-ilmiö, jolla pyritään nostamaan itsensä rahvaan yläpuolelle. Sen rahvaan, joka sattumoisin elättää nämä muodissa mukanakulkijat.

Ink Visitor: Ja tuossa tehtävänannossahan todetaan ihan selvästi, että valehdelkaa, koska totuus tekee kipeetä. Jotenkin kuvaavaa on, että mukana on myös tuotantoyhtiö ”Gimme Ya Wallet”.

Taisteluvälineupseeri: Peräti totta. Odotan mielenkiinnolla Supon päivittämää turvallisuustilannetta. Siinä nähdään se, onko Supo turvallisuuspoliisi vai poliittinen poliisi.

Sandscorpion: Voi todeta, että tämä punavihreä uusrälssi on selvää jatkumoa tuon ajan nirppanokkaisille hienohelmoille, jotka etsivät hoivavietilleen kohteita mahdollisimman kaukaa, vaikka lähempääkin niitä löytyisi.

Anonyymi kirjoitti...

Rasististen rikosten määrä v.2014 oli laskenut hieman poliisin mukaan,mutta v.2014 sitten se odotettu rasistinen murha tapahtui,olitte suvakit oikeassa-maassamme on rasismia!Poliisin mukaan etniseen vähemmistöön kuulunut surmasi kantaväestöön kuuluvan henkilön-tätä ette sitten suvakit kauheasti ole kauhistelleet!Ja samaan aikaan YLEkin myöntää,että sisäministeriö on masinoinut mainostoimistojen ja median kanssa positiivisen mamupropagandakampanjan!Tervetuloa vaan jihadistit Orwell-land Suomeen-todella sairas eliittimme kyllä auttaa kantasuomalaisten alistamisessa,ja varmasti myös hävittämisessä,kun se aika koittaa.
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Huomioiden kuinka supo siirtyy PoHan alaisuudesta suoraan sisäministeriön alaisuuteen ei lupaa oikeastaan mitään hyvää...

Sekä huomioiden kuinka avin ylijohtaja koulutti jo aiemmin syksyllä kuinka:
"Nämä suomalaiset ovat "suurin riski" – viranomaiselta varoitus turvapaikkakriisissä"

Turun sanomat aloitti tänään mieltenmuokkauksen asekieltodirektiiviä sekä -lakia ennakoiden: "Rikollisille päätyvät järeät sota-aseet, kuten singot, ovat peräisin keräilijöiden kokoelmiin tehdyistä murroista."

Odotan huomenna niin hyysärin kuin ip-lehtien loikkaavat samaan bandwagoniin ja ylenanto seuraa sitten pikku viipeellä perässä (kuten case hihamerkkikausti opetti)

Supo tiedottaa: netin vihakirjoittajat sekä asekeräilijät ovat suurin uhkamme!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

En missään tapauksessa tarkoittanut, että kaikki asunnottomat tai vähäosaiset ovat alkoholisteja, vaan elämässä sivuraiteelle voi joutua niin monesta syystä. Ihmettelin vaan sitä, miten suomalainen köyhä ja apua tarvitseva on aina lähtökohtaisesti huonompi kuin vastaava ulkomaalainen. Tuo Sandscorpionin kommentti varmaan kertoo paremmin sen, mitä tässä yritin sepustaa... Rintamalinjat voivat aatteen mukaan vaihtua, mutta ihmismieli on arvaamaton ja helposti johdateltavissa, jos omilla aivoilla ajattelu ei onnistu ja äänekkään sopulilauman mukana meneminen tuntuu helpolta.

Julkisen sanan neuvosto sai tänään uuden puheenjohtajan. Olikohan ihan välttämätöntä saada taas nainen tällaiselle paikalle ja jo valmiiksi poliittisesti vihreäksi värittynyt ja islmia ihannoiva? Ylen ja HS:n linja saanee jatkoa, nimimerkin takaa kirjoittaminen tehdään vaikeaksi tai kielletään kokonaan jne. Että se sitten siitä sananvapaudesta.

Rouva Ano

TimoT kirjoitti...

Suomessa tilanne on ehkä vielä pelastettavissa. Ei ole ollut samanlaista hidasta sammakonkeittoa kuin Ruotsissa, vaan levy laitettiin reteesti kutoselle tänä syksynä. Suomisammakoihin iskikin sen seurauksena nuivuus! Tai ainakin riittävän suureen osaan.

Ruotsalaiset ovat sekaisin kuin seinäkellot, patologinen altruismi suorastaan romahduttaa heidän yhteiskunnassa. Suomen pitäisi kyllä varautua siihen, että tilanne siellä menee todella pahaksi. He voivat oikeasti tarvita jopa rauhanturvaamista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle, Taisteluvälineupseerille, Rouva Anolle ja TimoT:lle & kiitos kommenteistanne.

Vesku: Koska ainoita mainittavia viharikoksia ovat kantasuomalaisten kirjoittamat viha-ajatukset, niin kyseinen mustalaisen suorittama puukotushan on vain mitätön yksityiskohta, johon ei kannata takertua.

Taisteluvälineupseeri: Nähtävästi johonkin uhkakategoriaan meikäläinenkin lasketaan. Tuo on kyllä aika hämmästyttävä tuo väite, että keräilijöiltä on pöllitty sinkoja. Olettaisin, että näistä olisi uutisoitu, mutta en minä ole kyllä kuullut mitään.

Rouva Ano: Minähän kun ajattelen asiat pitkälti henkilökohtaisen inhimillisyyden kautta, niin näen, että tämän suomalaisia halveksivan suomalaisen uusrälssin primus motor toiminnalleen on puhtaasti oman egon nostaminen älyllisesti laiskalle ihmiselle helpoimmalla tavalla. Ja tuollaista laumaa on hyvin helppo johdatella.

JSN on sinänsä ollut jo pitkään suuri vitsi. Ja Grundströmin, entisen Vihreän Langan päätoimittajan valinta sen johtajaksi puhkaisee sen kuuluisan parodiahorisontin.

TimoT: Kyllä näin. Ruotsissa on kaikki tällä hetkellä mahdollista. Siinä vaiheessa kun kansankodilta loppuu diskoraha, niin katsotaan mitä tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Pessimisti ei pety. Veikkaukseni meni mönkään ja myönnän sen rehellisesti.
Supolta sangen asiallinen uhka-analyysi: ääri-islamisteja on maassamme.
Media ei pettänyt pessimistiäkään vaan vinkuna suomalaisesta äärioikeistosta ja maahanmuuttajien turvallisuudesta alkoi ihan välittömästi.

Otsikointi on sangen paljastavaa, mutta yle on yllättänyt tänään jo aamusta asti;
mokutuksen sijaan on uutisoitu siirtolaisvyöryn negatiivisistakin puolista:
http://yle.fi/uutiset/supo_turvapaikanhakijoista_merkittavia_vaikutuksia_suomen_turvallisuudelle__tulijoilla_kytkoksia_vakivaltaisiin_ryhmiin/8428033
http://yle.fi/uutiset/etela-saksan_rajakunnat_ovat_saaneet_tarpeekseen_turvapaikanhakijoista/8427597
http://yle.fi/uutiset/suomi_tarkistaa_maahanmuuttolainsaadantoaan/8428113
http://yle.fi/uutiset/tulli_paljasti_yli_1_500_ekstaasitabletin_salakuljetusyrityksen_torniossa/8427591
http://yle.fi/uutiset/suomessa_pitkaan_asunut_muslimi_kriittisena_suomi_ei_tarvitse_uutta_suurmoskeijaa/8427491

Väitän tämän ohjeistuksen tulleen ylempää ja olevan yhteydessä supon tiedotustilaisuuteen. Mediasota ja "vastamedia" pakottaa ylen rehellisempään uutisointiin ettei se menetä täysin luotettavuuttaan.

Huomaa Ykä että olet infosodan kärkijoukkoja: Iske ja murra!

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Kihniössä on jälleen valitettavaa: huonoa ruokaa, joutuu nukkumaan lattialla ja kylmäkin on...

Sängyt on kuulemma tilattu, mutta koko Suomesta tuntuu olevan sängyt loppu. Onko tosiaan kaikki Suomen kirpputorit tyhjentyneet nyt sängyistä? Mistä niitä sänkyjä oikein sinne VOK:iin raahataan? Jos kerran sängystä on puute, niin kyllähän Tokmannilla, Claas Ohlssonilla ja Jyskillä noita ilmapumpattavia petejä piisaa....

Kyllä haluaisin kyllä nähdä ne luxuspedit, missä nämä valittajat ovat kotonaan nukkuneet... En kyllä kiellä, että sänky on tärkeä asia, mutta pistää vaan ihmettelemään tavallista tallaajaa.

Arja-täti

Anonyymi kirjoitti...

onneksi ylenannon iltapäivävuoro ja kanisteri orpo palauttivat status quon:

Kantasuomalaiset pahin turvauhka

http://yle.fi/uutiset/ministeri_vahvistaa_turvapaikanhakijoissa_isis-taistelijoita/8428365

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Oon joskus todennut, että tämän hallituksen on pakko puhua asioita medialle eri tavalla kuin miten se toimii.

http://yle.fi/uutiset/suomi_tarkistaa_maahanmuuttolainsaadantoaan/8428113

Näyttäisi siltä, että toissijaisen suojelun ja humanitäärisen suojelun kautta yrittäminen vaikeutuisi rajusti.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo on pelkkä hämäys poistaa humanitaarisen suojelun peruste, koska suurin osa näistä kansallisten höpötysten mukaan (ei kansainvälisten sopismusten) annetuista olemyönnetään toissijaisen suojelun perusteella. Jos tuo poistetaan, vain muutama oleskelulupa jää myöntämättä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Arja-Tädille, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri: Noinhan tuo menee varmaan niin kuin tuumailit. Olisin sinänsä toivonut (vai liekö minulle mennyt ohi) että Supo olisi todennut haittamaahanmuuton olevan kansalaisille suurempi vaara. Supo ei ota ns. epäpoliittista ja epäuskonnollista väkivaltaa tarpeeksi huomioon. Esmes raiskattu suomalainen nainen on väkivallan uhri, mutta koska se ei sisällä varsinaisesti kytköksiä ISIS-järjestöön, niin se mielletään utopian oheistappioksi. Sen sijaan kun suomalaiset kyrpiintyvät moisesta toiminnasta, niin se on turvallisuusriski. Vaan täytyy yrittää jatkaa tätä infosotaa.

Arja-Täti: Joo, merkille on pantu. Sanoisin, että hämmästyttävän röyhkeää.

Ano1 & Ano2: Jos tuosta luovuttaisiin, niin hyvähän se olisi, mutta veikkaan Ano2:n olevan oikeassa. Ihan jo siksi, että silloinhan saatettaisiin esittää aiheellinen kysymys siitä, että kuinkas tehdään näille aikaisemmin jaetuille perusteettomille notkumisluville.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/ruotsin_ulkoministeri_otimme_70000_suomalaista_sotalasta__suomen_kannattaisi_muistaa_historiansa/8281927

2 kk myöhemmin:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3297317/Swedish-Foreign-Minister-claims-country-facing-collapse-mass-influx-refugees.html

Becker kirjoitti...

Jos siis suomalainen raiskattu nainen on väkivallan uhri, niin mikä sitten on raiskattu somali tai muu muslimi. Ongelman muodostanee se, että mun ymmärtääkseni ei somali tai muslimi naista ole vielä Suomessa pottunokan toimesta raiskattu. Eihän ne kaikki nyt voi olla niin kamalan näköisiä meinaan...... Olisi mielenkiintoista tiettää, että millä kaikilla termeillä pottunokka tuomitaan. Rasisti, natsi, äärioikeistolainen ja vaikkapa Halla-ahon kannattaja ja tietysti persun äänestäjä.

Nyt muuten vaikuttaa olevan silleen, ainakin virallisen kannaan mukaan, että parasiittien maahan ryntäystä vastustavat tai siihen nuivasti suhtautuvat ovat automaattisesti äärioikeistoa. Että silleen, eli kaikki muut hyväksyvät muslimi invaasion. Pirusti taitaa olla äärioikeistolaisia maassa. Tuo on kyllä mielenkiintoinen termi, sillä sen alle voidaan tunkea mitä tahansa, joka ei täytä PK-normeja.

Tuo JSN nimitys aiheutti tässä päässä rämäkän naurun. Suomessahan ollaan kautta aikojen nimitetty tehtäviin henkilöitä, jotka ovat mahdollisimman epäpäteviä tai sitten puolueellisia. Grundströmin valinta tehtävään oli jälleen osoitus miten hallinto seisoo pöydällä ja kusee kansalaista silmään. Itseasiassa tästähän tulee vielä mielenkiintoista nähdä miten JSN alkaa toteuttamaan itseään. Veikkaanpa muuten, että jälleen termi äärioikeisto tulee olemaan ahkerassa käytössä, ja monet blogit tarkan syynin kohteena.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Ruotsista voisi todeta, että siinäkin vaiheessa kun se alkaa tajuta sairautensa, se ei halua hoitaa sitä, vaan levittää sen muuallekin.

Becker: Eipä ole minunkaan tiedossani yhtään pottunokan raiskaamaa mamunaista. Tuota äärioikeistoa ei muuten vähään aikaan viljelty, kun termille alettiin yleisesti nauraa sen kulumisen vuoksi. Niin kuin hyllyllä on myös se jonkun aikaa muotiterminä ollut ”laitaoikeisto”. Nyt näköjään termin on annettu jäähtyä hyllyllä ja sitä viljellään taas. Kaipa tämäkin blogi tulkitaan äärioikeistolaiseksi. JSN:n valinnasta ei voi tuumia kuin että se on yhtä aikaa vitsi ja vittuilua. Noin henk.koht muuten veikkaan, että äärioikeisto-kortin lisäksi aletaan pian viljelemään laajalti putinisti-korttia.

Anonyymi kirjoitti...

http://mvlehti.net/2015/11/04/suomen-poliisin-ohje-kuinka-pidat-pakolaisen-loitolla/

http://www.liveleak.com/view?i=8a4_1446061998

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Hyvä kontrasti noissa linkeissä. Jos sen ranskalaisen linkin heppu olisi esitellyt mutkan sijasta sitä suomalaisen poliisin suosittelemaa avainta, niin kuinkahan olisi käynyt?

Allaspalo kirjoitti...

Off topic mutta hyi helvetti http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2121/a-refugee-raped-a-three-year-old-child-the-migration-board-tried-to-conceal-the-incident.html

Allaspalo kirjoitti...

Sano Ykä että tuo äske linkkaamani (http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.2121/a-refugee-raped-a-three-year-old-child-the-migration-board-tried-to-conceal-the-incident.html )on ankka. Toi on jo liian sairasta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Allaspalo. Haluaisin sanoa, että ankka on, mutta nykymaailmassa ja kun tietää etnisen rikastuksen moraalikäsityksen, niin en pysty. Tsekkasin otsikolla ja on tuota näemmä levitelty muuallakin. Jos tuo on totta, niin se on sairauden huippu sekä tekijän että henkilökunnan kohdalta.