torstai 19. marraskuuta 2015

LIITTOKANSLERI JA EPÄILYKSEN PIRU

Saksan Liittotasavallan liittokansleri Angela Merkel havahtui unestaan tuumien, että jokin oli vialla. Makuuhuoneessa oli jotain ylimääräistä, joka ei sinne kuulunut. Jotakin uhkaavaa. Kun hän sai silmänsä kunnolla auki ja sytytettyään yöpöydän lampun hän huomasi, että hänen sänkynsä jalkopäädyssä istui puolimetrinen, sarvipäinen, kiiluvasilmäinen ja rikille haiseva otus. Ihan pirullisen näköinen otus kerta kaikkiaan. Merkel yritti kauhusta ja inhosta yökkien herättää puolisonsa Joachimin, mutta rikinkatkua röyhtäilevä otus totesi osaaottavalla äänellä:

- Turhaanpa sinä äijääsi nyit. Hän on nyt toimestani tilapäisesti tajuttomana. Hänelle ei kylläkään tapahdu mitään, ole huoletta. Hän herää aamulla aivan kunnossa. Ja noita hälytyslaitteitakaan on muuten turha painella. Ne eivät nyt tilapäisesti toimi.

Merkel painoi sänkynsä yöpöydällä olevaa hälytintä ja totesi, että tunkeilija oli oikeassa.

- Kuka… mikä sinä olet?

- Jaa minä? Et tunne minua? Niin no, poliitikko kun olet, niin se lienee aika ymmärrettävää. Kas,  minähän olen Epäilyksen Piru. Helvetin alemman palkkaluokan virkamiestason ahkera työntekijä ja tulin nyt tehtävänantoni mukaan tapaamaan sinua. Niin kuin olen tavannut monta kaltaistasi poliitikkoa, virkamiestä ja median edustajaa sinua ennen. Viime aikoina aina vaan enemmän. Tarvetta on ilmaantunut, vaikka ei ammattikuntasi edustajat ole siitä oikein keskenään saaneet ääneen puhuttua.

- Warum? Miksi sinä halusit tavata minut?

- Jaa miksikö? Ainakin herättääkseni päässäsi ajatuksia. Ehkä jopa pienen epäilyksenkin. Sitä kohtaan, kuinka olet maassasi ja Euroopan Unionissa toiminut. Katsos, meillä Helvetissä, niin kuin siellä yläkerran vihollisfirmassakin ollaan viime aikoina kovasti mietitty, että mitä ihmettä sinä oikein ajattelet ja touhuat. Eihän siitä ole kuin pari vuotta, kun sinä ihan julkisesti totesit, että monikulttuurisuus on totaalisen epäonnistunut. Ja nyt sinä vaahtoat turpa kuolassa, että rajat auki ja kaikki mahdolliset arabiaa ynnä muita eksoottisia kieliä puhuvat tänne Saksaan vaan, vaikka tiedät aivan hyvin, että saat sillä niin oman maasi kuin koko maanosasi ennen pitkää pankrottiin ja kaaoksen valtaan. Me tietysti voitaisiin lukea ajatuksesi, mutta Yläkerran ja Alakerran välisen perussopimuksen kuudennen pykälän seitsemäs momentti estää sen. Ihmisen vapaa valinta jne, verstehen Sie.

- Ja, Ich verstehe. Tai ainakin yritän. Mutta oletko sinä todellinen? Vai näenkö minä unta?

- Täysin todellinen. Mitä uniin tulee, niin, sinä saat kohta nähdä kaksi varsin elävää sellaista.

- Aiotko tehdä minulle pahaa?

- Jaa minäkö? Enhän toki. Se ei kuulu toimenkuvaani. Minun toimenkuvaani kuuluu herättää ihmisessä ajatuksia. Ja ehkä jopa niitä epäilyjä. Jotka taas herättävät lisää ajatuksia. Poliitikkojen kanssa se on tietysti aina vähän vaikeaa, sillä te olette niin totaalista teflonia, että teistä valuu realismi pois kuin vesi hanhen selästä, mutta jostainhan minunkin on helvetillinen leipäni revittävä. On siis pakko ainakin yrittää.

- Mitä nyt sitten tapahtuu?

-Minä näytän sinulle kaksi unta. Ja ensimmäinen tulee nyt. Olepa hyvä ja nukahda.

Merkel nukahti välittömästi ja havahtui siihen, kun hänen kätensä oltiin laitettu selän taakse käsirautoihin. Häntä talutettiin kovakouraisesti jonnekin ja hän tajusi, että taluttajat olivat kaapupukuisia pitkäpartaisia miehiä, jotka puhuivat arabiaa. Hän kysyi, että mitä te teette, mutta sai vastaukseksi naamaansa nyrkiniskun ja kovaäänistä arabiankielistä puhetta jota hän ei ymmärtänyt, mutta tajusi sen olevan varsin painokelvotonta. Hän tajusi kauhukseen, että häntä kuljetettiin hirttolavalle ja kuskattiin väkivaltaisesti rappuset ylös. Hänen kaulaansa asetettiin hirttoköysi ja hänen edessään oleva mies puhui:

- Vääräuskoinen jumalanpilkkaaja Angela Merkel. Sinut on tuomittu kärsimään kuolemanrangaistus hirttämällä rikostesi johdosta.

Merkel katsoi miestä kauhuissaan ja sanoi sitten:

- Mutta kuka sinä olet ja mistä ihmeen rikoksista sinä oikein puhut? Minähän laskin teidät kaikki Saksaan ja tein kaikkeni, että teitä suvaittaisiin ja teidät elätettäisiin? En kai minä ole mitään rikosta ole voinut tehdä? Eihän tällaista voi tapahtua! Ei Saksan Liittotasavallassa!

Mies katsoi Merkeliä tylysti ja vastasi:

- No eihän Saksan Liittotasavallassa tällaista tapahtuisikaan. Mutta nyt me elämme Islamilaisessa Kalifaatissa, kiitos sinun ja täällähän tätä kyllä tapahtuu. Hyvinkin taajaan. Jaa että mikä on rikoksesi? Ne ovat lukuisat, ja suurin niistä on se, että koko urasi ajan väitit, että me, islamin soturit emme taistelisi pyhää sotaa islamin ja  profeetta Mohammedin opetusten puolesta. Ei, sinä väitit, että me olimme aatteettomia terroristeja. Ei suurempaa jumalanpilkkaa voi kuvitellakaan.

- Toinen rikoksesi on typeryys. Tiedät varmaan hyvin, entisenä Itä-Saksan kasvattina termin ”hyödyllinen idiootti”. No, sinä olit sellainen. Tiesit kyllä, mitä tuleman pitää kun laskit meidät maaperällesi ja omalla poliittisella työllä sait aikaiseksi sen, että meitä ja meidän tavoitteitamme ei saanut arvostella ja että tavoitteittemme olemassaolo jopa kiellettiin kokonaan. Helpommaksihan se sinänsä meille asian teki ja nyt sinä nautit sitä viljaa, minkä kylvitkin. Mutta kun hyödyllinen idiootti on pettänyt kertaalleen omankin maansa ja kansansa, niin se voi pettää uudenkin isännän. Mutta se petos estetään nyt varmalla ja toimivalla tavalla.

- Tulee vielä muistaa, että sinähän olet nainen, ja olet pukeutunut täysin säädyttömällä tavalla. Päälläsi on hame, josta näkyvät jalkasi. Ja kasvosi ovat peittämättä. Et kai sinä saksalaislutka kuvittele, että me sellaista hyväksyisimme? Ja ajatus naisesta valtionjohtajana, mitä muuta se on kuin jumalanpilkkaa?

Merkel vapisi ja aneli:

- Mutta ette kai te minua sentään voi hirttää? Kai tämä on jonkunlainen varoitus vaan?

- Varoitus? Onhan se. Ja toimiva. Ja pysyvä. Niille ihmisille, jotka tätä teloitusta katsovat. Ja luulisi sinun olevan tyytyväinen kun pääset kumminkin näin vähällä. Olisimme me voineet kivittääkin sinut.

Mies huusi kovaan ääneen: ”ei ole muuta jumalaa kuin Allah, ja Mohammed on hänen profeettansa!”. Sitten hän nyökkäsi vieressään olevalle pyövelille, joka väänsi kampea. Merkelin alla oleva luukku aukesi, Merkel putosi, hänen niskansa katkesi ja sitten kaikki pimeni.

Merkel heräsi sängyssään hikisenä ja vapisten. Epäilyksen Piru istui hänen edessään ja irvisti pirullisesti:

- Olikos mukava keikka?

- Älä viitsi. Se oli hirvittävää. Luulin todellakin kuolevani.

Merkel yritti vieläkin nykiä miestään hereille, mutta tajusi, että se ei onnistu. Hän sanoi Epäilyksen Pirulle:

- Näytit minulle unen. Etkö voisi nyt häipyä ja jättää minut rauhaan?

- Enhän toki. Minähän puhuin kahdesta unesta. Ja nyt seuraa toinen uni. Kauniita unia jälleen.

Merkel nukahti jälleen välittömästi ja havahtui siihen, kun hänen kätensä oltiin laitettu selän taakse käsirautoihin. Häntä talutettiin kovakouraisesti jonnekin ja hän tajusi, että taluttajat olivat univormupukuisia saksaa puhuvia miehiä, joitten käsivarressa oli… ei kai se voinut olla… Mein liebe Gott…sehän oli hakaristi. Eihän tällaista voinut tapahtua. Hän kysyi, että mitä te teette, mutta sai vastaukseksi naamaansa nyrkiniskun ja kovaäänistä saksankielistä puhetta, jonka painokelvottomuuden hän oikein hyvin ymmärsi. Hän tajusi, että häntä kuljetettiin hirttolavalle ja kuskattiin väkivaltaisesti rappuset ylös. Hänen kaulaansa asetettiin hirttoköysi ja hänen edessään oleva mies puhui:

- Maanpetturi Angela Merkel. Sinut on tuomittu kärsimään kuolemanrangaistus hirttämällä rikostesi johdosta.

Merkel katsoi miestä kauhuissaan ja sanoi sitten:

- Mutta kuka sinä olet ja mistä ihmeen rikoksista sinä puhut? Tehän olette natseja! Eihän teitä voi olla olemassakaan! Eihän tällaista voi tapahtua! Ei Saksan Liittotasavallassa!

Mies katsoi Merkeliä tylysti ja vastasi:

- Mutta onhan meitä natseja täällä ja viljalti onkin, kiitos sinun. Tämä kun ei ole Saksan Liittotasavalta, vaan tämä sattuu olemaan Kansallissosialistinen Saksa.  Jaa että mikä on rikoksesi? No, ensimmäisenä voisin sanoa typeryyden. Tiedät varmaan hyvin, entisenä Itä-Saksan kasvattina termin ”hyödyllinen idiootti”. No, sinä olit sellainen. Tiesit kyllä, mitä tuleman pitää, kun laskit islamilaiset maaperällesi ja kielsit eurooppalaisten kollegoittesi – jotka muuten ovat saamassa köyttä kaulaan samaan aikaan sinun kanssasi – kanssa kaiken asiallisen ja faktoihin perustuvan kritiikin. Kun kielsit asiallisen kritiikin ja vaiensit sen puhujat, niin ketkä jäivät jäljelle panemaan hanttiin? No, tietenkin me. Totta kai me otimme vallan, kun se meille tarjottiin. Vaikka urasi alussa meitä ei ollut kuin kourallinen. Ja me teimme sen, mitä sinä et pystynyt tekemään. Islamilaisongelmaa ei enää ole. Niin kuin ei islamilaisiakaan. Luonnollisesti me olemme pitäneet huolen myös niistä asiallisen kritiikin esittäjistä. He ovat saaneet jo köyttä kaulaansa tai kuulan kalloonsa. Me kun emme demokraatteja kaipaa. Tiesimme, että natsismin nousu Euroopassa oli likimain mahdotonta. Sillä eurooppalaiset olivat pääosin demokratiaa kannattavia ja maltillisia ihmisiä. Mutta sinä, ja kaltaisesi kaksinkertaiset hyödylliset idiootit takasivat suosiomme ja antoivat meille mahdollisuuden ottaa vallan. Sinä synnytit meidät. Kun suljit pois kaikki muut mahdollisuudet. Ja ottamaamme valtaa me nyt käytämme. Raskaimman jälkeen.

Mies huusi kovaan ääneen: ”Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer!”. Sitten hän nyökkäsi vieressään olevalle pyövelille, joka väänsi kampea. Merkelin alla oleva luukku aukesi, Merkel putosi, hänen niskansa katkesi ja sitten kaikki pimeni.

Merkel heräsi sängyssään hiestä läpimärkänä  ja täydessä horkassa. Epäilyksen Piru istui hänen edessään ja irvisti pirullisesti:

- Olikos mukava keikka?

- Ei kai enää lisää? En kestä enempää.

- Ei, ei enää lisää. Muuta kuin miettimistä siitä, että mahtaisikohan sinulla olla se kolmas tie näitten kahden väliltä valittavanasi? Se kolmas tie, joka estää nämä kaksi. Sinun oma tiesi synnyttää noista jommankumman. Aikaa sinulla on varsin vähän. Nukahda jälleen.

Merkel nukahti ja heräsi muutaman tunnin kuluttua. Hänen miehensä pani merkille että hän oli kovin väsyneen oloinen ja vähäpuheinen. Aamutoimien jälkeen hänen autonkuljettajansa nouti hänet ja ajoi hänet Saksan Liittopäiville, jossa hän piti tärkeän linjapuheensa. Puheessaan hän painotti suvaitsevaisuutta, rakkautta ja rajojen jatkuvaa auki pysymistä. Paikalla olevat ihmiset huomasivat, että Merkel oli hikinen, hänen kätensä vapisivat, hän hiveli jatkuvasti kaulaansa ja katseli vähän väliä yläpuolelleen. Aivan kuin varmistaen, ettei siellä ollut mitään ylimääräistä.


Lisäys samana iltana: Jatkossa Epäilyksen Piru päivystää myös blogin sivupalkissa. Lämpimimmät kiitokset Thulelle hahmon piirtämisestä. Thulen pilapiiroksiahan voi seurata tästä linkistä.57 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Jälleen kerran Ykältä tuhtia tekstiä! Olen monesti miettinyt juuri Merkelin osuutta tässä kansainvaelluksessa, sillä taitaahan hän sukupuolestaan huolimatta tai ehkä nykyään juuri siksi olla Euroopan vaikutusvaltaisin ihminen, oikea Täti Tiukka. Jossakin videossa olen kuullut hänen sanovan, että islam kuuluu Saksaan eli kuuluu siis maahan, josta lutherilainen uskonpuhdistus aikoinaan alkoi!!! Onko tämä kosto lännelle siitä, että hän joutui ankean Itä-Saksan puolella elämään suurimman osan elämästään vai onko hän vain niin naiivi ja sinisilmäinen, miltä vaikuttaa... Hänellähän ei myöskään ole omia lapsia, joiden kohtalo huolettaisi. No, viisaammat vastatkoon.

Rouva Ano

Nimetön kirjoitti...

Heh, kuinkahan tuo piru esitteli itsensä saksaksi? "Ich bin der Zweifelteufel." Kuulostaa hauskalta. Ja tarpeelliselta myös. Terv. Achtung

Nimetön kirjoitti...

Suvaitsevaisto kuljettaa - tietoisesti tai tietämättään, hälläväliä - Eurooppaa ja suurta osaa sen maista kohti islamistista terrorismia, intifadaa ja sisällissotaa. Samaan aikaan nuivallisto yrittää varoitella riskeistä ja vaaroista ja estää niiden kasvamista ja realisoitumista. Kiitoksena oman turvallisuutensa eteen tehdystä työstä tärähtäneistö demonisoi niitä, jotka haluaisivat estää epävakauteen ja matalan intensiteetin sotaan ajautumisen.

Islamistit tulevat kiittämään pöyristyneistöä joskus aikanaan juuri niillä tavoilla, joilla islamistit kaikkialla kiittävät islamiin kuulumattomia hyväuskoisia hölmöjä sen jälkeen kun näiden hyödyllisyys on loppunut.

Nuivallisto tuskin tulee tarjoamaan kilahtaneistolle samaa suojaa ja turvaa kuin toisilleen. Paljon todennäköisempää on, että netti muistaa ja islamittomalle islamistolle tarjotaan pysyvää mahdollisuutta muuttaa omiensa seuraan islamisoituneille alueille.

Suvaitsevaiston viides kolonna saattaa tulevaisuudessa kokea olonsa aika yksinäiseksi.

Nimetön kirjoitti...

Hyödyllisen idiotismin dynamiikka:

1. vaihe. Hydiootti on kuuluu yhteen joukkoon, kuppaa sitä ja on sille täysin epälojaali. Hän kamppailee omaa joukkoaa

2. Vaihe. Hydiootin epälojaalisuus huomataan ja nostetaan tikunnokkaan. Hydiootti hyökkää huomaajia vastaan.

3. Vaihe. Hydioottiin närppiinnytään laajasti viidennen kolonnan ulkopuolella. Hydiootista tulee ikuisiksi ajoiksi leimattu yksilö.

4. Vaihe. Hydiootti huomaa tulleensa hylkiöksi. Kahdella pallilla istutumisen epäonnistuttua hydiootti yrittää yhdistää eri pallit yhdeksi. Yleensä tämä epäonnistuu.

5. Vaihe. Hydiootti joutuu kohtaamaan oman toimintansa seuraukset. Hänestä tulee hylkiö molemmissa leireissä. Jos vastustajien leiri voi hyödyntää hydioottia, niin se hyödyntää. Ellei voi, niin joko säilöö tai hävittää kyseisen ongelmajätteen.

6. Vaihe. Jos hydiootti on säästynyt hävittämiseltä, niin hän koittaa nousta uudelleen valtaan marttyyrisankaruuden valheellisen mielikuvan avulla. Yleensä tämä ei onnistu.

7. Vaihe. Jäljelle jää edesmenneen hydiootin muiston rakentaminen marttyyriyden malliin (yhdellä puolella) niin että sitä voidaan hyödyntää, roiston malliin (toisella puolella) niin että sitä voidaan käyttää varoittavana esimerkkinä tai unhoon painaminen kaikkien voimin. Viimeisin lienee yleisin, sillä se toinen puoli ei halua rakentaa sankareitaan kuin omistaan.

Nimetön kirjoitti...

Muslimit muuten taitavat hirttää mieluiten niin että sätkivä uhri kiskotaan ilmaan ja jätetään sinne. Sätkiminen ja hidas kuolema välittävät voimakkaamman viestin kuin armollinen napsahdus.

Miekalla teloitettavia työnnetään miekan kärjellä selkään, niin että oikaisevat selkänsä juuri ennen miekan heilahdusta. Tulee tarkempi osuma ja pää irtoa yhdellä iskulla.

Nimetön kirjoitti...

Suvaitsevaisto on todellakin onnistunut luomaan tähänkin maahan sekä väkivaltaisen äärivasemmiston että väkivaltaisen kansallissosialismin. Oikeastaanhan kyse on saman aatesunnan pienistä eroista. Toisten sosialismi on tuotantokeskeisempää ja internationalista. Toisten sosialismi on tuottajakeskeisempää ja nationalistista.

Jos ja kun seuraa esim. Vasemmistoliittoon kuuluvien ja sitä lähellä olevien kohkaajien juttuja, niin ei voi välttyä siltä vaikutelmalta, että moista tilannettahan on tuotettu, mainostettu, rakennettu ja intoiltu niin paljon että se lienee ollut kyseisen puolueen tärkein yhteiskunnallinen pyrkimys.

thule kirjoitti...

Epäilyksen piru se osaa aina esittää asiansa harvinaisen vakuuttavasti ja suoraan! Suunta on nimenomaan kohti tuollaista polarisaatiota. Jos ei tuollaisesta shokkihoidosta ota ihminen herätäkseen, niin kumma juttu. Vaan mahtaakohan oikea Merkel tosielämässä herätä horroksestaan ennen kuin on liian myöhäistä?

Juuri tuossa itsekin olen pohdiskellut kuinka pitkälle - mihin äärimmäiseen rajaan asti? - on ideologian sokaisema päättäjä tai asiantuntija valmis menemään selitelläkseen mustaa valkoiseksi, vaikka ei oikeasti voi olla oman tietämyksensä ja tarjotun informaation valossa näkemättä asioiden oikeaa laitaa? Ja MIKSI?

Snowcamo kirjoitti...

Ja, wieder!

Nimetön kirjoitti...


"When you are facing a traitor and an enemy and only have one bullet, shoot the traitor."

- Ink Visitor

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Achtungille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ano4:lle, Thulelle, Snowcamolle ja Ink Visitorille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Kiitokset. Minähän sinänsä pyrin pitämään tämän blogin Hangon ja Nuorgamin välillä, mutta kun Suomessa eletään taas kertaalleen aikaa, jolloin Saksan tie on meidänkin tiemme, niin ajattelin naputella tämän. Olen miettinyt Merkelistä samaa kuin sinäkin. Olisiko hänen keskushermostoonsa aikanaan Harppi-Saksassa tarttunut se ajatus, että järjestelmä ei voi olla väärässä ja hän elää sen mukaan. Ja kun Saksan Liittotasavallan nykyisen järjestelmän perusidea on Saksan kansan olemassaolon anteeksipyytäminen ja loputtomat sotakorvaukset niitäkin kohtaan joita vastaan Saksa ei koskaan sotinut, niin Merkel järjestelmäuskovaisena toteuttaa tätä? Hurjintahan tässä on se, että Saksa aikanaan teurasti juutalaisia, ja haluaa sitä anteeksi pyytääkseen raijata maan täyteen ihmisiä, jotka haluavat teurastaa juutalaisia.

Achtung: ”Der Zweifelteufel”. Ei muuten paha ollenkaan. Harmi, kun aikaa sitten unohtunut saksan kielen taitoni ei riitä tämän kääntämiseen. Saksan kieli kun on semmonen mukavan töksähtelevä kieli, mikä sopii kaikkeen jyräämiseen. Voisiko kukaan kuvitella, että Rammstein olisi tehnyt koko uransa englannin kielellä?

Ano1: Niin, suvaitsevaisto osaltaan pitää yllä utopistista maailmankuvaansa ja kuvittelee vievänsä meitä paratiisiin, jossa leijonat ja lampaat ovat samalla niityllä (muitten maksamana) ja taas osaltaan pitää yllä omaa asemaansa siinä, että he ja vain he voivat määritellä, mikä on oikein ja hyväksyttävää. Niin kuin olen monesti todennut, niin kyse on kasvojen menettämisen pelosta.

Jos islamistit pääsevät valtaan, niin he nirhaavat suvaitsevaiston ensimmäisenä, koska se koostuu heidän yhteiskuntaansa ajatellen täysin turhista feministeistä ja akateemisista suojatyöläisistä. Hyödyllisistä idiooteista, jotka ovat siinä vaiheessa täyttäneet tehtävänsä.

Suvaitsevaisto ja tavallinen nuiva kansanosa ovat, niin kuin totesit, polarisoitumassa ja en minäkään jaksa uskoa, että suvaitsevaiston turvallisuus olisi meillä ensimmäisenä mielessä silloin jos asiat kääntyvät rumemmiksi.

Ano2: Jää vaan nähtäväksi, kuinka näille ns. tämän kierroksen hyödyllisille idiooteille käy. Sillä viime kierroksellahan niitten naruista veteli KGB, mutta nythän ei ole edes olemassa mitään islamilaista KGB:tä. Nämä törpöt tekevät sen kaiken aivan itse.

Ano3: Joo, pitää paikkansa. Ainakin tuolla Iranissa ovat hirttäneet niin, että tyyppi nykäistään lavalta nosturilla ilmaan.

Ano4: Sanoisin, että eivät ole onnistuneet varsinaisesti vielä. Pientä piiperrystähän se on, joskin vasemmisto on väkivaltaisempi. Pohjatyö on kyllä kovassa käynnissä. Täytyy muistaa, että esmes nykyinen Vasemmistoliitto ei ole enää puolue, vaan loppumattomat, toisten maksamat bailut.

Thule: Kiitokset. Pohdiskeluusi voin tuumia itse, että mustaa valkoiseksi voidaan selittää loputtomasti. Aina siihen pisteeseen, kun eteen tulee aseellinen mies, joka toteaa, että selittämiset loppuivat nyt. Tuumin, että niin sairaassa yhteiskunnassa elämme. Joskus aikanaan ehkä nähtiin ongelma ongelmana ja puututtiin siihen. Sanotaan nyt vaikka 1970-luvun vasemmistolainen terrorismi nähtiin yhteiskunnassa ongelmana, eikä sellaisena, jota täytyy ymmärtää.

Snowcamo: Vielen danken.

Ink Visitor: Agreed.

Nimetön kirjoitti...

Hyvä kirjoitus!
Epäilyksen pirulla riittää asiakkaita! Vai liekö heitä useampikin - kenties leegio?

t. Riku Raunioilla

ps. Riikka Purran viimeisin teksti on myös erinomainen, sitä on tullut linkkailtua jo useammallekin tutulle...

Allaspalo kirjoitti...

Merde!
Nyt alkaa mennä lujaa.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos taas ajatuksista. Pidän tarinoittesi ehdottomuudesta.

Tuossa kuuntelin radiosta Ruubenin määkinöitä taas, mukana myös Fätbaardi ja Satu-Setälä, ja hän tavasi jostain lehdestä tuoretta ulkomaantutkimusta (olikohan Maailmanpankin tekemä?), jonka mukaan työpaikka ei pelasta maahanmuuttajaa radikalisoitumiselta ja että erityisesti Ranskassa islamin nimissä radikalisoituu nimenomaan toisen ja kolmannen polven maahantulijat. Heitä on 90% radikaaleista muslimeista!
Tämä mielestäni korostaa ilman mitään epäilystä sitä seikkaa, että pahan siemenen on turha antaa itää. Ei ykköspolvea -- ei tulevia terroristeja.
Emme saa päästää maahan muslimivyöryä epämääräisistä osoitteista vaan tänne asutettavat ihmiset tulee valikoida pikkutarkasti, siis muut kuin työperäiset tulijat. Suuri massa häliseviä muslimeja pitää saletisti sisässään väkivaltaista ääriainesta (no, ei liene epäselvä ajatus normaalijärkiselle).
Kuinkahan tuonkin vääntäisi suvaitsevan kestoeuforiaa sairastavan pullahalaajan kaaliin.

Dr Outhouse

Strix Senex kirjoitti...

Kenraalit kuulemma käyvät edellisiä sotia, mutta eivät huomaa, että vihollinen on vaihtunut ja sodankäyntitavat muuttuneet. Samaa se tahtoo olla täällä siviilipuolellakin. Täällä käydään edelleen tarmokkaasti sotaa Natseja vastaan, vaikka Hitler ampui itsensä runsaat 70 -vuotta sitten. Se, mitä unohdetaan, on Hitlerin valtaannousun mahdollistanut politiikka. Jos Weimarin Saksan puolueet olisivat keskittyneet enemmän maan asioiden hoitoon ja vähemmän pikkupolitikointiin ja keskinäisiin kiistoihin, Hitler ei olisi koskaan päässyt sellaiseen asemaan, että hän olisi kyennyt kaappaamaan vallan. Jos naapurimaat olisivat ottaneet alun alkaen tiukan otteen Saksan varustautumiseen, Hitler ei koskaan olisi päässyt asemaan, jossa hän kykeni voitolliseen sodankäyntiin.

Näin ei kuitenkaan käynyt. Saksan elinkeinoelämä rahoitti Hitleriä, piti häntä vaarattomana ja kuvitteli voivansa kontrolloida häntä. Puolueiden keskinäinen kinastelu halvautti poliittisen apparaatin toiminnan ja raunioitti talouden. Ja kuinkas sitten kävikään.

Naapurimaat, etenkin Englanti ja Ranska yrittivät hoitaa Hitleriä lepyttelypolitiikalla, ja leimasivat Churchillin tapaiset tiukan linjan poliitikot asioita ymmärtämättömiksi änkyröiksi. Mutta kuinkas sitten kävikään.

Olisiko tuossa jotakin tuttua, kun verrataan silloista politiikkaa nykyiseen islamistien lepyttelyyn ja islamilaisista maista tapahtuvan maahanmuuton edistämiseen, jota elinkeinoelämä perustelee työikäisen (vaan ei työtä tekevän) väestön lisäämisen tarpeella.

Vasarahammer kirjoitti...

Äskettäin kuoli Helmut Schmidt -niminen entinen Saksan liittokansleri, joka urallaan edusti SPD:tä eli Saksan sosdemuja.

Epäilyksen piru on onnistunut kääntämään Schmidtin pään, sillä mies vanhoilla päivillään vastusti monikulttuuria. Schmidt ei ollut mikään 60-lukulainen vaan sivistynyt mies.

Seuraavalla videolla Schmidt soittaa pianolla Bachin pianokonserton:

https://www.youtube.com/watch?v=0viCMJb2dCI

Seuraavalla videolla Schmidt keskustelee filosofi Karl Popperin kanssa (v. 1992).

https://www.youtube.com/watch?v=W7EnHg4RIfg

Seuraavalla videolla Schmidt paljastuu "oikeistopopulistiksi":

https://www.youtube.com/watch?v=54ejHLhq9t0

Seuraava video on Schmidtin liittokansleriuran Lontoon vierailulta. Videolla Schmidt puhuu täydellistä englantia:

https://www.youtube.com/watch?v=9ayJkcqUf08

Schmidt eli 96-vuotiaaksi, vaikka oli suuri voimasavuke Bostonin ystävä.

Saksan tunnetuin monikulttuurikriitikko Thilo Sarrazin oli myös sosdemu. Schmidt puolusti aikanaan voimakkaasti Sarrazinia, kun tämä kirjoitti kirjansa "Deutschland schafft sich ab" (Saksa tuhoaa itsensä).

Castor kirjoitti...

450 miljoonaa euroa lisää mullien aitaamiseen. Eurajoen epämääräinen konttimajoittaja olisi saanut 3 miljoonan euron liikevaihdon yritykselleen, joka on juuri rekisteröity. Ja ruotsalaiset sen kuin hukkaavat passejaan. Ja syyrialaisia passeja saa Istanbulista parilla tonnilla, odotusaika kaksi päivää maksimissaan. Niitä löytyy Hondurasista saakka, viimeksi kuusi maailmanmatkaajaa jäi siellä kiinni. Eikä se, että väärennetyillä passeilla liikkuvilla ja turisteiksi itseään väittävillä on mullien Euroopan-reitteien kartat mukanaan viittaa lainkaan siihen, että he olisivat soluttautumassa joukkoon tummaan (pun intended!).

Toisaalta, ihmeellistä kyllä, en ollut odottanut Ranskan sosialistipresidentiltä housujen jalkaan laittamista ja ihan oikeisiin töihin ryhtymistä. Haloset ja tuomiojat ovat jälleen kerran Suomen osalta salanneet/töpänneet/torpanneet mahdollisuudet vaikuttaa mitenkään näihin asioihin.

AnttiT kirjoitti...

Niin vakavista jutuista kuin onkin kyse, nämä viimeaikoina lisääntyneet väkivaltafantasiat ovat tehneet tämän blogin lukemisesta ahdistavaa. En muista että aiempina vuosina kun olen Perskeleen blogia seurannut, olisi ollut näin paljon juttuja "maanpettureiden" teloittamisesta. Mitä on tapahtunut?

Nimetön kirjoitti...

Vaikka en edelleenkään ole Ykän kanssa juuri mistään samaa mieltä, niin täytyy myöntää, että Ykä on loistava kynämies. Kannattaisi kokeilla kirjailijan uraa.

Nimetön kirjoitti...

AnttiT, unelmat ja kuplat ovat puhjenneet? Persut eivät olekkaan odotettuja messiaita, vaan ovat pettäneet äänestäjänsä kaikessa. Tässä kenties syy Ykän katkeroitumiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rikulle Raunioilla, Allaspalolle, Dr Outhouselle, Strix Senexille, Vasarahammerille, Castorille, AnttiT:lle, Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Riku Raunioilla: Kiitokset. Epäilyksen Piruja on tässä blogissa vain tämä yksi, mutta tarvetta varmasti olisi vaikka prikaatille. Riikan teksti oli todella hyvä, ja kävin siellä itsekin kommentoimassa.

Allaspalo: Merdepä hyvinkin. Kemiallisia ja biologisia aseita. Meinaan, jos sillä porukalla on niitä näpeissään, niin ne kyllä niitä myös käyttävät.

Dr Outhouse: Kiitokset. Kuuntelemasi kertoo sen saman, mikä on nähty kerta toisensa jälkeen, eli vastakkain on realismi ja toisaalta utopistien toiveet ja utopistien toiveitten mukaan joudumme mekin elämään.

Strix Senex: Vertauksesi on osuva. 1930-luvulla nähtiin kyllä, mitä tuleman piti, mutta ei uskottu, vaikka Hitler ei pahemmin suunnitelmiaan peitellyt. Ei niitä peittele islamilaisetkaan, mutta kun vastassa on poliittinen toiveajattelu, niin tälläkään kertaa ei tehdä mitään.

Vasara: Schmidt kuitenkin oli Saksan Liittotasavallan johdossa aikana, jolloin Neuvostoliiton uhka oli todellinen ja sen olemassaolo tunnustettiin. Voisiko olla niin, että tämä loi mieheen tietyn realismin pohjan tunnustamaan myös toisesta suunnasta tulevan uhan?

Castor: Joo, touhu vuotaa kuin tapiton vene. Varsinkin kun veneen perämies kieltää laittamasta tappia paikalleen. Ehkä ranskalaiset vaan tuumivat, että nyt tuli mitta täyteen. Nämä ns. haloset ja tuomiojat taas ovat toteen näyttäneet, että se pohjaton säkki on todellakin olemassa.

AnttiT & Ano2: Kun nyt tuota blogiani pläräsin, niin ei tämän kaltaisia minun mielestäni siellä ihan tolkuttomasti ole. Eikä tässäkään ketään tapettu, näytettiin vain unia. En minä sitä kiellä, etteikö blogin perusvire olisi muuttunut synkemmäksi. Se johtuu siitä, että kun pari vuotta sitten laajamittainen väkivalta Euroopassa oli mahdollista, niin nyt se alkaa jolla jo todennäköistä. Muistuttaisin vielä, että en minä ole koskaan pyrkinyt pitämään varsinaista huumoriblogia.

Ano2: Kiitokset. Mutta eikö sinun ole raskasta lukea tätä blogia, jos ajatusmaailmamme eivät ollenkaan kohtaa?

Castor kirjoitti...

Kuka "tutkijoista" jaksaa vielä väittää, että soluttautuminen on satua? Väärennettyjä passeja näyttää löytyvän ympäri maailmaa, viimeksi Costa Ricasta! Kaikilla reittikartat mukana, eli hävitetään asiakirjat, liitytään mulllilaumaan ja haetaan turvapaikkaa. Onko tämä nyt niin saatanan vaikeaa ymmärtää? Ruotsin terroristiepäilty majaili vastaanottokeskuksessa ainakin kolme viikkoa. Euroopan sisäiset rajat kiinni, kaikille rajatarkastukset ja jos paperit eivät ole kunnossa, kiinniotto ja palautus siihen Schengen-maahan, josta yrittää rajan yli. Norjalaiset näyttävät ymmärtäneen kansallisen edun menevän kansainvälisten sopimusten edelle, koska siellä halutaan tarkistaa ko. sopimuksia nykytilannetta vastaaviksi. Ja koittakaa muistaa sekin, että muslimimaat ovat sitoutuneet OIC:n julistuksiin, eivät YK:n sopimuksiin. Mikä ihmeen velvollisuus Suomella on noudattaa sellaisia sopimuksia, joiden hengen mukaisesti niiden tulisi olla vastavuoroisia? Menee täysin ohi minulta.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Castor. Luulenpa, että hyvinkin moni tutkija väittää vieläkin. Tapahtui mitä hyvänsä. Ei siksi, etteivätkö ne tajuaisi tilannetta, vaan siksi, että eivät kertakaikkiaan kestä menettää kasvojaan, ja heillähän on niin poliittinen koneisto kuin media takanaan. Heille kyse ei ole terrorismista tai ihmisten turvallisuudesta. Heille kyse on vain heidän omasta asemastaan ja arvostuksestaan.

Tämän niin sanotun ”salatun”, suoraan terrorismiin pyrkivän soluttautumisen lisäksi muistutan taas kertaalleen tästä ”avoimesta soluttautumisesta”, jonka edustajana on jokainen tämän uuden kansainvaelluksen tyyppi. Se saa aikaan taloudellista epävakaisuutta, koska joka ainoa niistä on elätettävä ja tämä jossain vaiheessa ylittää vastaanottavien maitten kantokyvyn.

Lisäksi se saa aikaan aina vain lisääntyvää väkivalta- ja seksuaalirikollisuutta kantaväestöä kohtaan, jonka minä näen ihan yhtä lailla terrorismina, vaikkei se ”järjestäytynyttä” olisikaan.

Lisäksi se saa aikaan keinotekoista etnisen väestörakenteen muutosta, joka taas lisää tulevaisuudessa tuota aikaisemmin sanomaani.

Ja vielä lisäksi se saa aikaan moraalista vääristymää kantaväestön keskuudessa, sillä suvaitsevaistomme on kaivanut itselleen poterot, joissa se pysyy ja väittää turpa kuolassa, että tämä avoin soluttautuminen on meille sekä velvollisuus, etuoikeus että jollain lailla tulevaisuudessa meitä hyödyttävä tekijä. Avoimen soluttautumisen aikaansaamat haitat pyritään viimeiseen asti kieltämään ja pimittämään.

En usko, että tämä avoin soluttautuminen on peräisin mistään Isiksestä, sillä sehän johtuu lähinnä siitä, että lähi-idässä ihmiset ovat tajunneet porukalla sekä länsimaitten totaalisen sinisilmäisyyden että avoimen lompakon, mutta niitä Isiksen etuja se yhtä lailla palvelee.

korpisoturi kirjoitti...

Ykä: "lähi-idässä ihmiset ovat tajunneet porukalla sekä länsimaitten totaalisen sinisilmäisyyden että avoimen lompakon, mutta niitä Isiksen etuja se yhtä lailla palvelee."

Taisit sanoa sen totuuden. Yli vuosikymmenien on tietoa ilmaisista lihapadoista välitetty ja välillä käyty esim. Somaliassa lomailemassa ja rehvastelemassa. Täällä taas viides kolonna tehnyt myyräntyötään. Vieläpä pääministeri Pöpilä antaa talonsa invaasion käyttöön. Tämä ei tule pysähtymään.

Suo, kuokka ja rynnäkkökivääri!

Nimetön kirjoitti...

Epäilyksen henki myös itseäni kutittelee, mutta ei ihan noin pahasti. Ehkä se johtuu siitä, että on tavannut kuitenkin sekä hyviä että pahoja ihmisiä.

Isäni, sodat käynyt mies, oli täysin vakuuttunut, ettei ole kuin huonoja venäläisiä (ryssä on ryssä, vaik' sen voissa paistais). Itse tapasin opiskellessani venäjää myös aivan tavallisia,senaikaisia neuvostokansalaisia (mitkä tarkemmin tutkittuani olivat azereita, ukrainalaisia sekä uzbekistanilaisia), jotka osasivat vihata politrukkeja sekä kantavenäläisiä ihan pätevästi, epäillä "totuuksia" sekä varoivat tarkasti mitä sanoivat ja kenen seurassa. Tapasin myös älykkäitä, kouluja käyneitä epäilijöitä, jotka puhuivat sekä virallista totuutta että (edelleen: seurasta riippuen) kadunmiehen totuutta.

Nytkin epäilyksen henki panee miettimään, että meille pyrkivään sakkiin mahtuu kyllä ihan oikeita, apua tarvitsevia ihmisiä sekä myös heitä, jotka sopeutuvat Suomeen ja joista Suomi hyötyy. Järki sanoo, että milläs ilveellä erotat mullilaumasta (on kyllä hyvä ilmaisu: sama itsellekin tuli mieleen kun youtubea vaeltavasta massasta katseli ja lapsuuden mullilauman tunkua navettaan muisteli) ne "valioyksilöt" sekä vain meistä hyötymään pyrkivän rupusakin toisistaan?

On jotenkin vaikeampi hahmottaa idän ihmisen mieltä ja mielenlaatua, kun tulevat niin kaukaa, täysin erilaisesta maailmasta ja uskonnosta. Vaikea on tunnustaa, että vertaillessa venäläisiin täytyy todeta, että ortodoksisuus sentään liippää lähempää kuin islam, mikä tekee "helpommaksi" edes jollain tasolla käsittää venäläisten ajatuksenjuoksua.

Tässä eräässä pöytäseuruekeskustelussa meinasi mennä pullat ja kahvit henkeen, kun sivukorvalla kuuntelin vuodatusta siitä, miten vierustoveri ihmetteli tutustuttuaan maahanmuuttajaan, että sanoivat aika pahasti "muista pakolaisista". Ehkäpä tämä vierustoveri ei tiennyt, että idässä ollaan suvaitsemattomia homoja, kristittyjä, juutalaisia,mustaihoisia, kiinalaisia yms. kohtaan....

Tässä kohtaa juuri tuli mieleeni vanha uzbekkituttavani, joka totesi "pilke silmäkulmassa", että olen ihan "kohtalainen kristityksi ja suomalaiseksi, tosi mukava venäläiseen verrattuna, mutta tiedäthän, ettei islaminuskoinen puhu totta vääräuskoiselle".

Arja-täti


Nimetön kirjoitti...

Mutta silti:

http://www.tekniikkatalous.fi/maailmalta/miksi-insinooreista-tulee-muita-useammin-terroristeja-6090642

Olen jopa vitsaillut, että joka toinen haastateltava maahanmuuttaja on "vesi- ja voimalaitosinsinööri", mutta nythän selvisi miksi....

Arja-täti

Nimetön kirjoitti...

Vielä tuosta erään Anon linkkaamasta radio-ohjelmasta; Ruben Stillerin esitteli siinä toisenkin amerikkalaisen (?) tutkimuksen, jossa todettiin, että suurin osa terroristeista ei ole lähtöisin kovin uskonnollisista perheistä. Pitäisikö siis epäillä/pelätä niitä, jotka eivät lue Koraania tai käy moskeijoissa? Kun ohjelmassa ei ensin löydetty yksittäistä syytä radikalisoitumiseen, islamia ei tietenkään edes mainittu, niin lopulta kuitenkin Ruben sen keksi. Se on rasismi, tietysti!

Hyvää viikonloppua!

Rouva Ano

Nimetön kirjoitti...

Ohvitopiikkiä pukkaa:

Mites luulet. En varmaan ole ainoa ketä kiinnostaisi. Nääs notta voisikko kerätä toi erillisalue tarinat nippuun?

Olisivat näjetsen nuivalle mukavaa luettavaa ihan vitutuksen laannuttamiseen. Ovat sikäli miellyttäviä tarinoita.

Asiasta sen verran, että en minäkään tajua mikä Merkeliin on mennyt. Yleinen tiedostamiskärpänen puraissut ja sulattanut ajattelun? Paha sanoa.

Niin paljon kuin edesmenneen työni takia itäeurooppa vituttaakin, niin alkaa vaikuttamaan siltä, jotta heillä on vielä järki päässä.

-KKi-

Ekku kirjoitti...

Kyllä pisti taas tänään vituttamaan oikein urakalla, kun Yle-radiossa koitettiin väen vängällä nähdä evakkojen asuttamisen olleen sama asia kuin näiden nykyisten tulijoiden tulva.

Kyllä näissä asioissa ja tulijoissa on kuitenkin vissi ero, vaikka kuinka yritetään selvittää asia "parhain päin".

Evakot olivat kuitenkin Suomen kansalaisia ja tämän porukan miesväki soti vihollista vastaan Suomen armeijassa, moni varmaan ihan sen vuoksi, että ei olisi tarvinnut lähteä evakkoon...

Lisäksi veikkaan, että jos näille nykyisille maahantunkeutujille annettaisiin samat elämisen ehdot, mitä evakot saivat uusilla kotiseuduillaan, voisi monelle tulla mieleen palaaminen sinne mistä lähti liikkeelle...

Nimetön kirjoitti...

@Ekku

Niinpä.

Perusteluna myöskin usein on, että Suomesta lähdettiin Wellvaltoihin paremman elämän perässä.

Näin varmaan tehtiinkin. Pikkaisen vain veikkaan, ettei vapauden patsaan juurella ollut ymmärtämiskoneistoa tyrkyttämässä tulkkia, eikä pullahalaajaa paapomassa.

Kyllä siellä taisi äkkiä Jaanasta Jussista tulla Jane and John. Ihan ilman kotouttamiskoneistoa.

-KKi-

Nimetön kirjoitti...

OT, odottelen muuten mielenkiinnolla ensi kesän potkupallon EM-kisoja, jotka järjestetään Ranskanmaalla. Turvatoimet stadioneilla ja eri joukkueiden majoitustiloissa lienevät "mittavat", varsinkin kun Venäjä on mukana.

Jotenkin en enää olisi kauhean hämmästynyt/yllättynyt jos nämä ISIS-terroristit saavat päähänsä hyökätä kisojen aikana. Jos noi stadionit ja majoitustilat ovat liian hyvin suojeltuja, niin seuraavana kohteena ovatkin sitten kaduilla liikkuvat eri maiden fanit.

Münchenissä 1972 terroristit onnistuivat, mikseivät sitten Ranskassa? Aukotonta turvallisuusjärjestelmää kun on mahdoton luoda. Tällaisesta asiasta en halua periaatteessa lyödä vetoa, mutta hyökkäyksen todennäköisyys on suht'koht suuri...


- Soomepois Eestist -

Jani Alander kirjoitti...

"Anonymous said...
Muslimit muuten taitavat hirttää mieluiten niin että sätkivä uhri kiskotaan ilmaan ja jätetään sinne. Sätkiminen ja hidas kuolema välittävät voimakkaamman viestin kuin armollinen napsahdus.

Miekalla teloitettavia työnnetään miekan kärjellä selkään, niin että oikaisevat selkänsä juuri ennen miekan heilahdusta. Tulee tarkempi osuma ja pää irtoa yhdellä iskulla."

Ja natsitkin historiallisesti suosivat lyhyen pudotuksen metodia, missä ei niska katkea, ellei satu olemaan hyvin läski.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Korpisoturille, Arja-tädille, Rouva Anolle, KKi:lle, Ekulle, Soomipoiselle Eestist ja Jani Alanderille & kiitos kommenteistanne.

Korpisoturi: Rupattelin jo 1990-luvulla näitten tiettyjen väestönosien edustajien kanssa ja ne totesivat, että jos kerran suomalainen on niin hölmö, että vapaaehtoisesti maksaa, niin eihän se maksun saajan huonoutta ole. Vuosien mittaan sana on levinnyt. Tietysti tämä viimeisin invaasio haisee jotenkin suunnitellulta, ja johan viime keväänä kunnilta kyseltiin paikkoja 80.000:ta tulijaa varten. Eli kyllä jo edellinenkin hallitus tämän tiesi, mutta antoi surutta tapahtua.

Arja-täti: Ihan tottahan sinä turiset, mutta itse näen tilanteen menneen sellaiseksi, että viisainta olisi lyödä täysi rajavalvonta päälle ja aloittaa pakkopalautukset Ruotsiin. Ja todeta, että varmasti menee asiallistakin porukkaa mukana, mutta he voivat sitten kiittää huonosta tuuristaan elintasosurffareita. Kakkosviestistä voi todeta (sen kuuluisan somali-insinööriesimerkin mukaan) että kun heillä kehno vie jäi insinöörin todistus himaan, niin töitä ei löytynyt kuin isiksessä.

Rouva Ano: Ruben Stiller alkaa nykyisin olla jo karikatyyri huonosta vitsistä kertovasta karikatyyristä. Epäilemättä tyyppi jaksaa edelleenkin nauraa omille vitseilleen ja pitää itseään kovastikin fiksuna. Mutta hyvää viikonloppua sinnekin päin.

KKi: Tarkoitat siis varmaan, että tagittaisin jutut eri tageilla kuten Epäilyksen Piru, Antero Lärvänen, Tiedostavaisto, Aselait, Vaihtoehtohistoria jne. On se ollut mielessä ja saatan sen tehdäkin, mutta sehän kestää sillä juttujahan on kertynyt jo melko paljon. Mitä tulee itä-eurooppaan, niin edesmenneestä työstäsi huolimatta on pakko sanoa, että Euroopan järki on tällä hetkellä varastoitu sinne.

Ekku & KKi: Nää aiheet ”Karjalan evakot” ja ”meniväthän suomalaisetkin Ameriikkaan” tulevat nykyisin esille tiedostavaiston suunnasta suurin piirtein joka toinen päivä. Se kertoo vain sitä, että kun mitään järkeenkäypiä argumentteja ei ole, niin ei auta kuin junnata samaa levyä kerta toisensa jälkeen ja toivoa, että toisto alkaa purra. Eli sillä Göbbelsin metodilla.

Soomepois Eestist: Isku kisoihin on hyvin todennäköistä. Vaan mitenkäs se tilanne on tuon Venäjän kanssa? Sehän suljettiin toistaiseksi kansainvälisestä urheilusta dopingin takia. Vaikuttaakohan se noihin jalkapallokisoihinkin? En ole asiasta täysin kartalla.

Jani Alander: Minä muistelen, että kun Irakissa hirtettiin erästä Saddam Husseinin huomattavan ylipainoista serkkua, niin köysi oli liian pitkä ja hirttämisestä tuli samanaikaisesti mestaus köydellä.

Dr Outhouse kirjoitti...

Rouva Anolle,
Kaikkien muiden, paitsi valtaapitävien ymmärtäjien ja mammonaverkoston osallisten pitää nöyrtyä kuulemaan suvaitsevaista epistolaa ja maksaa kymmenykset pyyteettä. Ellei nöyrästi käännä toista poskeaan, on paarialuokkaa, menettää oikeutensa tulla kuulluksi itseään koskevissa asioissa.
Islamin sokaistamalle radikaalisiemenelle ei riitä työpaikka uudessa kotimaassa, kun ei tapahdu kotoutumista kolmannessakaan polvessakaan. Ei muslimi muuta tapojaan, kun ei ole tarvis muuttaa. Protestanttisen moraalin omaava Pohjola ja Keski-Eurooppa luottaa naiivisti siihen ajatukseen, että kun me täällä olevat kaukaasialaiset ahkerat ihmiset teemme kovaa työtä yhteiseksi hyväksi, niin tänne tulevat kulttuurivaihdokkaat kyllä haluavat sitä samaa, olemmehan hyviä ja solidaarisia ihmisiä kaikki toisiamme kohtaan. No, nämäpä reippaat musut kuitenkin ajavat tylysti asioita omaan pussiin.
Vähän samaan tapaan autokauppias on ostajan mielessä varmasti rehti ja mukava, jos minäkin ihmisenä/ostajana on olen niin piinallisen rehti ja avoin, ettei siis minuakaan toki kukaan huijaa? Vai huijaisiko kuitenkin?

Nimetön kirjoitti...

'
Tarkoitat siis varmaan, että tagittaisin jutut eri tageilla kuten Epäilyksen Piru, Antero Lärvänen, Tiedostavaisto, Aselait, Vaihtoehtohistoria jne
'

No vaikka niin. 'Erillisalue' tarinoitten jatkumo tarinana viehättää kovasti. Sinulla on sana hallussa ja hallussa olevaan sanaa olisi synkkinä hetkinä kiva palata.

Itse jo ilmoittuduin paikalliseen aivolataamoon. Jos kaikki menee kerrankin edes sinne päin, minustakin tulee akakoomikko. :D

-KKi-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Dr Outhouselle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Dr Outhouse: Määrittelysi sattuu erinomaisen kohdalleen. Jotkut ihmiset eivät vaan pysty tajuamaan, että kusettajiakin on.

KKi: Voi olla, että laitan tuon työn alle. Ja kiitos kannustuksesta. Mutta on varsin vaikeaa ajatella sinua akakoomikkona. Tosin olishan se hyvä, että olis niitä tervejärkisiäkin akakoomikkoja.

Nimetön kirjoitti...

Heh.

Nythän on niin, ettei minun ikäinen mitään töitä saa. Joten ajattelin puhtaasti mielenkiinnosta mennä tekemään pentuna kesken jääneitä opintoja loppuun.

Työllistävää vaikutustahan niillä ei ole. Lähinnä mielenkiintoa.

Töitähän toki tarvisi tehdä. Rouva meinas, että mittariin...

-KKi-

Becker kirjoitti...

Ykältä jälleen mainiosti kynäilty tarina, tosin epäilen kovasti, että DDR:n mankelin läpikäymä Merkel ei ihan helposti ole epäilyksen pirun vietävissä.

Saas muuten nähdä kenen vietävissä suomalaiset poliitikot ovat. Viimeaikaisten tapahtumien johdosta ovat Brysselin Byrokraatit huudelleet ääni falsetissa allahu akbaria pelkästään siitä innosta että muslimit ovat vihdoin ratkaisseet heitä pitkään vaivanneen ongelman, miten riisua eurooppalaiset aseista.
Oligarkkien ajama liittovaltiokehitys on taas askeleen lähempänä toteutumista. Aseistetuista kansalaisista pitää tehdä aseettomia alamaisia.
Nyt aletaan tulla sen hetken eteen, jolloin ampumista harrastavat kansalaiset voivat ilmoitta että nyt mentiin askel liian pitkälle. Jos niin käy että osa aseista määrätään laittomiksi, niin alkaako lainkuuliaisten lampaiden jono muodotua poliisiasemien eteen vai onko porukalla rotua pitää perustuslaillinen oikeuksensa pitää myös puoliautomaatti aseet ja viedä ne hallinnon ulottumattomiin.

Saas nähdä millainen joululahja Brysselistä tulee ja ketkä ovat joulupukkina.

Nimetön kirjoitti...

Lähes neulanterävää kerrontaa! Tackar och pockar.
Hälsningar, Freija

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Beckerille ja Freijalle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Kyllähän se tässä maassa on valitettavasti niin, että jos viiskymppinen joutuu työttömäksi niin työttömäksi se myös jää. Kokemuksella ja osaamisella ei ole mitään merkitystä. Ja kuvaavaa on, että ei eduskunnassakaan tätä näy juuri kukaan minkäänlaisena ongelmana. Voimia eloon.

Becker: Kiitokset. Voi olla kyllä, että Merkel olisi tosimaailmassa liian kova pala purtavaksi. Suomihan yrittää nyt panna edes vähän hanttiin tuossa aseasiassa, mutta saa nähdä kuinka käy. Joka tapauksessa tuo kertoo EU:n elitistisen herra-asenteen sekä ennen kaikkea suhtautumisen kansalaisiin/alamaisiin/alistettuihin. Siellä uskotaan, että aivan varmasti kaikki tulevat poliisiasemalle luovuttamaan pyssynsä, jos siitä kerran on poliittinen päätös. Itse en olisi asiasta aivan niinkään varma.

Freija: Tack så mycket sinullekin.

Castor kirjoitti...

Ykältä ihan hyvä analyysi noista soluttautujista! KAIKKI lähi-itäläiset ja afrikkalaiset vähentävät yhteiskunnan koheesiota ja sisäistä luottamusta ja turvallisuutta. Jostain syystä näin ei ole laita taustaltaan esimerkiksi kiinalaisten, vietnamilaisten tai intialaisten osalta. Mistä lie johtuu...

Tilanne on sellainen useissa vastaanottajamaissa, että kukaan ei loppujen lopuksi tiedä edes keitä asuu näissä mulliaitauksissa. Norjasta Rähmispossulta hyvä esimerkki 17-vuotiaan tytön murhasta. Siis invaasio on saavuttanut sellaiset mittasuhteet nyt jo, ettei kontrollia voida pitää yllä edes tulomaassa. Karmivin esimerkki on tietysti nämä viimeisimmät Pariisin lahtaajat. Kundi kulkee ympäri eurooppaa täysin huoletta, välillä jopa poliisi pysäyttää, mutta hänen annetaan jatkaa matkaansa.

YK:n turvallisuusneuvosto on antanut päätöslauselman yksimielisesti ,ulliturpalahtaajien suhteen. Venäjän osalta tähän varmaankin vaikutti koneen pudotus, kiinalaisten osalta taas aikaisempi panttivangin surmaaminen ja nyt Malin ainakin kolme kiinalaista uhria. Ranska on diplomatiassaan valovuosia Yhdysvaltoja edellä. Katsotaan, onko tällä mitään merkitystä tulijoiden suhteen. Uskoisin, että on pitemmällä aikavälillä: tulva saadaan pysäytettyä.

BBC ja moni muukin sanoi aluksi Malin tapausta "panttivankitilanteeksi". Kyllä jumalauta on harhaista! Mutta nyt kun tarkistin vanhoja lehtiuutisia Suomesta, niin Bataclanin konsertin tapahtumaa sanottiin toimittelijoiden taholta Suomessakin "panttivankitilanteeksi" alussa, kunnes sitten selvisi, jopa toimittelijoille, että kyse oli yksinkertaisesti lahtauksesta.

Olen tällä hetkellä aika toiveikas, vaikka Suomi on siinä mielessä takapajula, että päättäjät odottavat aina mitä muut tekevät, tietysti lukuun ottamatta sellaisia päätöksiä, jotka ovat ilmeisen vahingollisia Suomelle ja suomalaisille. Niiden totetuttamisessa mennään siellä saatanan "ytimessä", taas yksi sana, jota olen alkanut kammoksua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castor. Asian tiimoilta tuumin sitä, että meillähän on olemassa turvallisuusviranomaisia, joitten tulisi ottaa vakavasti nämä ns. ei-organisoituneet yhteiskunnan sisäistä luottamusta ja turvallisuutta vaarantavat tahot, eli siis suomeksi sanottuna suurin osa lähi-idästä ja Afrikasta (lue: Somaliasta) tulleet maahanmuuttajat ja heidän aiheuttaman uhan. Onko meillä? En tiedä. Ainakaan julkisuudessa ne eivät ole asiasta tiedottaneet, mutta asiahan on heidän kohdallaan vaikea, sillä poliittinen koneistomme näkee tämän uhan sekä mahdollisuutena että velvollisuutena. Supo joutuu olosuhteiden pakosta toimimaan myös poliittisena poliisina. Voi olla, että palaan asiaan blogikirjoituksessa joskus ensi viikolla.

Jos pitemmällä aikavälillä tulva saadaan pysäytettyä, niin sittenhän ollaankin ehjän edessä ja on pakko alkaa miettiä sitä seuraavaa kysymystä eli mitenkäs me saadaan tänne jo tulleet pois? Ja se tuskin tapahtuu vapaaehtoisesti. Onko housunsa menettäneellä Länsi-Euroopalla siihen edes kykyä?

Tuo niin sanottu "ytimessä oleminen" tarkoittaa Suomelle tosiaankin valitettavasti vain sitä, että me voimme "ytimessä" hyväksyä ne päätökset, joita jotkut toiset ovat tehneet ja niille toisille Suomen ja suomalaisten edulla ei ole paskankaan merkitystä.

Nimetön kirjoitti...

Luin Ilta*** (en muista mistä), miten turvallisuusasiantuntijat yrittävät neuvoa kansalaisia mahdollisen terrori-iskun osuessa kohdalle käyttäytymään. Aika sekalaista touhua tai sitten ei uskalleta sanoa sitä, mitä oikeasti pitäisi.

Olisko nyt oikeastaan järkevintä alkaa täälläkin pohtia konkreettisia ohjeita, neuvoja, keskusteluja asiassa? Meinaan, kun itselläkin on tiedossa harvinainen reissu tuonne isommille kylille, niin osaisi tällainen periferiasta eksynyt tehdä ne oikeat toimet, että itselle kallein eli henkikulta säilyisi.

Kyselee
Arja-täti

Nimetön kirjoitti...

Taitaa kansan kannalta olla nimenomaan se pimeyden ydin,jossa ollaan ja Merkel varsinainen noita,jonka johdolla Eurooppa taiotaan sukupolven aikana kadoksiin.Suomen ja ylipäänsä länsimaisen kulttuurin vihaajat ovat riemuissaan,heille muutama kuollut ranskalainen,tai vaikka suomalainen,on pieni hinta etnisestä värinästä.Media ja poliittiset puolueet ovat puolensa valinneet,toivottavasti vaan ei tule itku pitkästä ilosta.Lemmikkien määrä kun ylittää ruokintakyvyn,niin sitten syödään ruokkija-ja kun ensimmäiset suvakkieliitin jäsenet silmät epäuskosta pullollaan tuijottavat kultamunan ampuman luodin,tai kaapuhiipparin puukon,haavaa omassa ylimielisessä pärstässään,nostan viskilasin kohti huulia ja onnittelen-saavat sitä mitä tilasivat.sillävälin voi HS jakaa vaikka kuinka monta kulttuuripalkintoa
kirjailijoille perusteenaan kuinka monella sanalla Suomea ja suomalaisuutta voi vihata.
T:Vesku

Nimetön kirjoitti...

"Miten me saadaan jo tänne tulleet pois?"

Vastaus:

1. Kaikki erehdyttämiseen perustuneet tai sellaista sisältäneet oleskeluluvat ja kansalaisuudet on peruttava. Tämä sisältää myös ne tapaukset, joissa "rakkaus" on väljähtynyt heti kansalaisuuden saamisen jälkeen.

2. Peruttujen kansalaisuuksien kohdalla jälkeläisten mahdollinen kansalaisuus on harkittava erikseen. Jos jälkeläiset edustavat suomalaista kulttuuria, niin kansalaisuus jääköön. Jos jälkeläiset edustavat ei-suomalaista kulttuuria, niin näidenkin kansalaisuus peruttava.

3. Kaikki humanitäärisistä syistä myönnetyt oleskeluluvat määräaikaisina. Jos lähtöalue on rauhoittunut, niin ei mahdollisuutta uudelleen hakemiselle - edes siinä tapauksessa että on löytynyt sopiva lähiövalas höynäytettäväksi.

4. Vapaaehtoisesti palaaville namirahaa ja matkalippu mukaan. Suomen passi annettava pois. Jos "ei löydy" niin passi mitätöitävä.

5. Jos humanitäärisin perustein saapunut hukkaa Suomen antaman passin, niin uutta ei anneta kolmeen vuoteen - edes maasta poistamisen yhteydessä. Tultava toimeen henkkarilla.

6. Ikätestit kaikille alaikäiseksi tarhapaikanhakijaksi ilmoittautuville. Lääketieteellinen määrittely ei saa sisältää moraalista arviointia vaan pelkästään mahdollisimman tarkan ikätiedon ilman mitään "asiakkaan hyväksi arvioimista". 16-18 -vuotiaita turhapaikanhakijoita käsiteltävä aikuisina ja yli 18-vuotiaita kusettajina, joilla ei ole mitään tarvetta tai oikeutta mihinkään elleivät ole hakeneet nimenomaan aikuisen statuksella paikkaa.

7. Kaikkien sosiaali- tms. tukien maksaminen ilman maassaolo-oikeutta oleville henkilöille tehtävä laittomaksi ja sitä käsiteltävä kavallukseen verrattavana rikoksena.

8. Koko EU:n luotava yhteinen pakkopalautusjärjestelmä, jossa haluttomat palaajat siirretään johonkin kehitysmaahan odottamaan palaamishalun heräämistä. Eu maksakoon turvalliselle välivarastointivaltiolle riittävän korvauksen oleskeluoikeudettomien ja palaamishaluttomien majoittamisesta.

9. Palautuksissa on palautusvoluumin kasvaessa siirryttävä tilauslennoista rahtikontteihin. Yhteen konttiin mahtuu hyvin monta pientä selliä, joissa kussakin on kaksi 60 cm leveää kolmekerroksista kerrossänkyä. Tämän lisäksi 60cm leveä käytävä. Selliin vedetön vessa jonka säiliön voi tyhjätä käytävän puolelta. 9x2.4x2.4 -mitoilla olevaan konttiin menee 5 kuuden hengen selliä eli yhteensä 30 henkeä. Kaksi konttia per rekka. 60 henkeä. Monta sataa konttia per rahtilaiva. Tuhansia henkilöitä.

Veikkaan että jos vaihtoehdot ovat että "meetkö riehumatta tilauslennolla vai riehutko Liberiaan rekisteröidyn rahtilaivan kannella palautuskontissa" niin aika moni päättää lähteä nätisti.

Niitä palautuskonttejahan voi ihan hyvin käyttää myös väliaikaisina hätämajoitusyksikköinä jos tulijatulva kasvaa liian isoksi. Sata konttia majoittaa nätisti 3 000 henkeä ja jokainen voi sitten twiitata kotikylään kokemuksistaan.

Palautuskontteja voi nätisti käyttää myös väliaikaisina pidätys-, kiinniotto- ja säilytysyksiköinä jos tarttee vaikka putsata joku no-go-zone ja siellä asuvat päättävät estää viranomaisten saapumisen kalifaattiinsa.

10. Joitain sopimuksia kannattaa joko neuvotella uusiksi tai irtisanoutua niistä. Pöyristyjät pöyristyvät, puolestauhriutujat uhriutuvat ja karavaani kulkee.

Sitten jos/kun asiaa ruvetaan oikeasti hoitamaan, niin tolla tavalla se hoituu - teollisessa mittakaavassa ja hyvin organisoidusta. Mikään "tilauslento ja kaksi saattajaa per perseilijä" ei toimi. Sen sijaan "rahtikuljetus ja kaksi järkkäri-huoltajaa per kontti" toimii eikä tule edes kovin kalliiksi.

Ja voitte olla varmoja, että palautuskontteihin siirtyminen johtaisi varsin mittavaan vapaaehtoisuuteen pohjautuvaan paluuliikenteeseen.

Nimetön kirjoitti...

Onhanse mukavaa kun ihan matemaattista vääjäämättömyyttä väheksyy. Matemaattinen taidottomuus yhdistettynä numerotaidottomuuteen lisättynä vähintään ripaus ideologista biasta ei ole kovin hyvä perusta asioiden ymmärtämiseksi.
Tällainen hahmo ei tule edes haluamaan objektiivista ja neutraalia syitä syviä. Aiemmin muotoutunut ajatus rakennelma on maailman tappiin. Valitettavan quislingiläistä.

Nimetön kirjoitti...

Ykä on jutellut monista asioista ja vaiennut toisista. Jälkimmäiseen lienee paljon hyviä syitä ja anonymiteetin säilyttämisen tarve on taatusti yksi niistä.

Erästä osin vaiettua, osin vihjailtua asiaa lukijana kuitenkin kaipaisin: Ykän nuivistumisen historiaa.

En tarkoita tällä aikoja, paikkoja, henkilöitä tms. vaan sisäisen mielenmuutoksen etenemistä. Mitä oli, mikä rupesi missäkin järjestyksessä syrjäyttämään mitäkin, miksi ja millaisten prosessien kautta. Miten varmaa tai epävarmaa mikäkin missäkin vaiheessa oli, miten suhde ympäröiviin ihmisiin ja ympäröivien ihmisten suhde Ykään tuossa prosessissa muuttui. Kuinka helppoa tai vaikeaa oli vaieta tai mainita ajatuksista ja asenteista julkisen sektorin naisvaltaisella työskentelysirkuksessa...

Onhan noita lyhyitä pätkiä tullut niin kommenttiosioissa kuin joskus kirjoituksissakin. Mutta en muista että onko sitä sellaista kokonaista ehjää muutosprosessia kuvattu kertaakaan pitkänä kehitysprosessina.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Arja-tädille, Veskulle, Ano1:lle, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Arja-täti: Olisi varmaankin aika aloittaa tuon pohtiminen ja nimenomaan pohjautuen siihen, että uhka on todellinen. Mutta sen tunnustaminenhan olisi tavallaan tunnustus myös siitä, että utopia ei pelittänytkään. Veikkaanpa, että joudumme valitettavasti odottamaan ensimmäistä Suomessa tapahtuvaa iskua.

Vesku: Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Tuohon ei ole lisättävää. Ja niin joo, tuo HS:n kulttuuripalkinto oli ehkä vuoden huonoin vitsi.

Ano1: Konstisi ovat toimivia, toteutettavissa ja hyväksyn ne kaikki. Asetin varmaan kysymykseni väärin, eli ehkä olis ollut parempi kysyä että ”kuinka hallituksellemme saadaan housut jalkaan?”.

Ano2: Numerot, luvut ja laskelmat ovat ikäviä hidasteita utopiaa toteutettaessa. Siksi utopistit jättävätkin ne kokonaan huomioimatta.

Ano3: Itse asiassa juuri tuollaisen jutun kirjoitin tämän vuoden tammikuussa ja se löytyy tuosta linkistä:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/01/yrjopa-vaan-hyvinniin-perskeles.html

Nimetön kirjoitti...

Miettikääpäs ihan ajatuksen kanssa tätä kuviota?


- T A kommentoi tätä artikkelia hyvin kaverin fb-seinällä:

"Anteeksi tyhmyyteni, mutta ensin verorahoitettu YLE kioski tekee animaatioelokuvan ja aivopesee meitä siitä, miksi turvapaikanhakijat eivät jääneet puolustamaan maataan, vaimojaan, lapsiaan ja perheitään. Alueella ei ole perinteinen sota. Siinä on liian monta osapuolta ja sotaa käydään siviilien keskellä. Siispä heille kerätään sänkyjä ja patjoja ja seiniä ja telttoja, jotta voivat olla turvallisesti täällä ja isot ruokaketjutkin alkavat ladata rituaaliteurastettua lihaa hyllyyn.

Kaiken tämän avun lisäksi pitäisi presidenttimme mukaan suomipoikien mennä Irakiin tai Syyriaan vielä sotimaankin heidän puolestaan?
Jos Lähi-Itään lähetetyille suomalaissotilaille on selvää keitä heidät lähetetään tappamaan, niin eikö se pitäisi olla vielä selvempää paikallisille kenen kynsistä se kotimaa pitää pelastaa?

Ei tämä ole enää tottakaan."

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/suomi-haluaa-osallistua-eu-maiden-mukana-aseellisiin-taisteluihin/

sotilasansiomitalilla palkittu siviilipalvelusmies (SIC) ja melkein presidentti haavisto lässytti tänään kuinka Suomeen saapuu ulkomaisia sotilaita paikkaamaan sitä vajetta mikä syntyy puolustukseen ja turvallisuuteemme kun omat sotilaamme ovat kriisinhallinnassa ja sotatoimissa Syyriassa.

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/haavisto-uutisextrassa-suomeen-voi-tulla-eu-maiden-sotilaita-suomesta-syyrian-sotaan-lahto-monen-mutkan-takana/5570072


Tämä ei ole edes vitsikästä enää! matu-irakilaisdivisioonien lisäksi muita eu-joukkoja kestitettäväksi kun suomipoika sotii näiden puolesta maailmalla?
Tulee väkevästi mieleen ruotsin valta ja linnaleirit huoveineen...

Mutta onneksi meiltä hallintoalamaisilta kerätään kaikki paukkuraudat pois ettemme aiheuta pipiä näille uuden eliittikastimme edustajille, ovat ne sitten islamisoituneita terroristeja tai vaikka muukalaislegioonan kurkunkatkojia. Sillä verothan on maksettava eikös juu?

-Tvälups-

Somebody pls wake me up from this nightmare!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Ei tähän oikein enää muuta osaa sanoa, kuin että tää alkaa muistuttaa sienissä käsikirjoitettua sketsisarjaa. Vaan tästä ei taida oikein pystyä heräämään

Maalainen kirjoitti...

Daniel Greenfield kirjoittaa, miten maltillinen islam on länsimaisen liberaalin haave, miten hän uskoo ja toivoo oikean muslimin harjoittavan uskontoaan. Maltillinen islam on uusi uskontomme.

Tästä haaveesta saa sitten lukea Hämeen-Anttilalta ja muilta oppineilta. Ajatus tuntuu olevan, että islam noudattaa kristinuskon kehitystä. Tulee uskonpuhdistus, jossa paha islam korvautuu liberaalilla ja paremmalla. Tässä on kuitenkin kaksi näköharhaa. Ensinnäkin, ei ole mitään syytä, miksi historia toistuisi, ei ole mitään historian lakia, jonka mukaan uskonto tai yhteiskunta vääjäämättä kehittyisi parempaan.

Toiseksi, ei keskiajan kristinusko ollut sellainen ahdistava teokratia, kuten vaikkapa tämän päivän Saudi-Arabia tai Iran. Ei keskuajan Hämeessä homoja hirtetty toreilla tai noitia poltettu rovioilla. Päin vastoin, keskiajan kirkko nimen maan vei kehitystä eteenpäin. Luostareissa kehitettiin monia tekniikoita, esimerkiksi kello ja likööri. Pimeä keskiaika on valistusajan filosofien luoma fiktio, voittajien historiaa.

Keskiajan islam sitä vastoin oli täsmälleen yhtä ahdistava kuin nykyinenkin. Islamin kulta-aika on myös fiktiota, 1800-luvulla lännessä keksitty myytti.

Merkel on varmasti pätevä poliitikko, kun on pysynyt noinkin kauan vallassa. Häntä taitaa vaivata sama tauti kuin Helmut Kohlia ja Kekkosta, usko omaan korvaamattomuuteen ja erehtymättömyyteen, valta sokaisee ja turmelee. Hän varmaan jontietää, että päivät kanslerina ovat luetut.


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Maalainen. Juu, tosiasia on, että kun länsimainen liberaali puhuu islamista, hän puhuu siitä omassa päässään keksimästään islamista mikä häntä itseään miellyttää ja jolla hän voi ilmoittautua länsimaiseksi humanistiseksi älyköksi. Hänen puheensahan ovat suunnattu toisille länsimaalaisille eikä islamilainen edes kuuntele eikä häntä kiinnosta, mitä hän puhuu. Islamilaiselle hän on vain hyödyllinen idiootti.

Itse asiassa islamissahan tapahtui uskonpuhdistus, se alkoi Iranissa vuonna 1979 eikä se suinkaan muuttanut islamia millään lailla maltillisempaan suuntaan vaan muuttui totaalisen fundamentaaliseksi. Sosialististen arabidiktaattorien vallan alla islam oli aisoissa ja ihmisillä kyseisissä maissa oli jopa kohtuullisen hyvä olla.

Merkel on osa Euroopan Liittovaltioprojektia, joka oman mielipiteeni mukaan on siinä vaiheessa, että se pitää saada aikaiseksi, koska se pitää saada aikaiseksi. Yhtään miettimättä sitä, että minkä ihmeen takia se pitää saada aikaiseksi. Eurooppa koostuu täysin erilaisista kansakunnista. Ei se ole mikään Yhdysvallat, joka muotoutui pikku hiljaa ja luonnollisesti pitkän ajan kuluessa, eikä siitä tule mitään Euroopan Yhdysvaltoja. Jos Euroopan Liittovaltio toteutuu, se on vain ja ainoastaan pakolla pystyyn saatu systeemi.

Becker kirjoitti...

Suhteellisen fiksuna pitämäni Ilta-Sanomien Ulla Appelsinkin on ilmeisesti siirtymässä ns. PK-suvakki linjalle. Viimeisimmissä ulostulossaan hänkin pohtii kotiuttamisen merkitystä ja pitää näitä parasiitteja jonkinasteisina pakolaisina.
Tätä kotiuttamista on nyt kokeiltu eri menetelmin ja jopa miljardeja maksavin kustannuksin Saksassa, Ruotsissa,Englannissa, Ranskassa ja monessa muussa maassa melkein yhtäpitävin tuloksin, jotka ovat enimmältään epäonnistuneet. Muslimit eivät vaan integroidu sellaisen kulttuurin kanssa jota he pitävät alempiarvioisena, mutta jota voi hyödyntää viimeiseen äyriin asti. Tämä on jo nähty niin monasti, niin monessa maassa, että osoittaa täyttä järjettömyyttä jankuttaa samaa tuubaa kotiuttamisen ihanuudesta. Ensimmäinen maahanmuuttosukupolvi saattaakin asettua ja tehdä töitä sen enempää integroitumatta, mutta sitten se toinen ja kolmas sukupolvi alkaakin jo uhoamaan ja näyttämään herrakansan elkeitä. Tämäkin on koettu jokapuolella. Suomeen tulevista on n, 70n prosenttia nuoria ja hyvinvoivan näköisiä miehiä, jotka vielä toistaiseksi jaksavat pelata futista ja kiitellä suomalaisia avusta, mutta kuinka pitkään. Nuorilla kaskun tuo toimettomuus ja naisten puute alkaa purkaantumaan jossain vaiheessa ikävin seurauksin. Muslimit ovat jo oppineet ryyppäämään Suomessa. Integroinnin ensi asteet ovat jo saavutetut.
Myöskin pakolaisuus on suhteellinen käsite. He ovat pakenemassa juuri sitä, mitä ovat itse luoneet, ja tuovat sen tullessaan. "Kun lähtee sutta pakoon, tulee karhu vastaan, " on sanottu ja viisaasti.
Turkin demokraattisesti valittu "Itsevaltias" Erdogan on osuvasti sanonut, että ei ole olemassa ns. maltillista länsimaistunutta islamia, on olemassa vain yhtä islamia ja sillä siisti.

Ruotsin SVT on muuten valinnut jouluohjelmien juontajaksi uskovan musliminaisen, joka on oikein imaamin tytär. Näin siis Tajukangas. Itse asiassa meikäläinen oikein nautiskelee nähdessään länsimaisen kulttuurin itsemurhaa. Mahtaako historiakaan tuntea tällaista lammasmaista munattomuutta kuin mitä nykyjään saamme seurata "johtajiemme" taholta.
Keijo Korhonen taisi aikoinaan todeta jotenkin näin, että "Suomi on kuin hullujen huone, jota hullut johtavat."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Becker. Valitettavan totta. Ei mulla oikeastaan ole tuohon mitään lisättävää.

Nimetön kirjoitti...

Becker: Ulla Appelsin ei ole koskaan ollut nuivinaattori. Hän on fiksu, ajattelukykyinen ja todellisuuttakin huomioiva toimittaja - mutta silti toimittaja. Hänelle nuivinaattorit edustavat kouluttamattomia peräkammarin poikia ja marginalisoituneita luusereita.

Kotouttamisesta (jota kai tarkoitat - kotiuttaminenhan olisi sitä että postimerkki peppuun ja takas sinne mistä tuli) sen verran että terroristeissa ja reviirinvaltaajissahan näyttää olevan kaksi arkkityyppiä:

1) Hyvin kotoutuneen, jopa menestyneen keski- tai yläluokkaisen perheen jälkikasvu joka näkee kotoutumisen ja integroitumisen pahana.

2) Väkivaltafantasioissa elävät "pakolaiset", tarhapaikanhakijat, passirakkaussiirtolaiset, toissijaisen suojelutarpeen perusteella pötköttävät, laittomat maahantulijat ja muut hetimullekaikkitännetaipaukkuu -henkiset sotesiirtolaiset.

Joku väitti jossain että Afganistanissa kuolee ja vammautuu enemmän ihmisiä liikenteen kuin terrorismin ja/tai sodan takia. Osaako kukaan löytää moiselle lähteitä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, eihän Ulla varsinaisesti nuiva ole, mutta toimittajaporukasta sitä sinänsä parasta a-ryhmää, johon tosin pääsee sillä että kirjoittaa edes aika ajoin järkeviä. Nämä islamilaisia terroritekoja suunnittelevat tyypit harvemmin ovat mitään köyhiä, työttömiä, kouluttamattomia ja näköalattomia heppuja. Mikä sinänsä vie aika pitkälle pohjan mm. suomalaisen median selityksistä terrorismista. Tuohon uutiseesi en osaa sanoa lähdettä, mutta otan sen tänne kyllä mielenkiinnolla, jos se löytyy.

Nimetön kirjoitti...

Merkeleen viimeaikaisia ulostuloja seuratessa tämä juttu muistui mieleen ja tuumin että liittokansleri taitaakin olla ihan johtoportaan omia projekteja. Pikkupiru varmaan ylittäisi valtuutensa mennessään häntä kiusaamaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Ei kai tässä voi muuta todeta, kuin että tutkimattomat ovat Merkelin tiet.