lauantai 23. tammikuuta 2016

LAUANTAINEN LOL

Mietin vaan sitä, että mitähän joku Ahmed mahtoi tuumailla, jos sattui katselemaan Ylen aamu-tv:tä 21.1.2016. Ahmedillahan tämä Suomen turvapaikkahuilailuloma on edennyt tähän asti oikeastaan varsin mukavasti, palvelu pelaa ja jos siitä valittaa niin palvelu eikun paranee vaan. Lisäksi Ahmed on ymmärtänyt, että suomalainen ns. älymystö on nostanut hänet jalustalle ja torjuu tylysti kaiken häneen, ja hänen Suomessa olemiseensa liittyvän arvostelun ja demonisoi arvostelijat. Sinänsä Ahmed on asiasta rehellisesti sanoen hiukka ihmeissään, sillä hänen ja muitten hänen kaltaistensa käytös ei sanalla sanoen ole ollut isäntäväkeä kohtaan kovin mallikelpoista.

Mietitäänpä vielä sellaista, että Ahmed osaisi suomea. Hän alkaisi katsoa aamu-tv:tä jossa olisi vieraana rohkeita suomalaisia älykkäitä ihmisiä, jotka ovat urhoollisesti pyrkineet häiritsemään suomalaisia katupartioita, jotka taas puolestaan ovat rasistisesti pyrkineet estämään Ahmedin maanmiesten toistuvasti yksittäistapauksiksi tulkittavaa tutustumispenetraatiotoimintaa. Lähetys alkaa, rohkeat ja älykkäät aktivistit tulevat näkösälle ja siinä vaiheessa Ahmedin jäystämä  suomalaisen sosiaalihuollon kustantama purkka pysähtyykin:


Ahmed päästää suustaan arabiankielisen vastineen termille wtf ja alkaa seurata, mitä hänen symppaajansa oikein suustansa päästävät. Jospa ne kompensoisivat tuon älyttömän shownsa jollain järkevällä. Vaan turha on Ahmedin toivo, sillä heti alkuun tulee porukan älyllisen tuotannon suurin saavutus, eli Jussi Halla-ahon nimi on onnistuttu vääntämään Kuura-ahoksi, joka tietysti porukan keskuudessa mielletään huikean onnistuneeksi läpäksi.

Niin kuin tuli todettua, porukan esiintymisen älyllinen huippu saavutettiinkin tässä, ja loppu olikin siirtymistä montun pohjalta aina katakombeihin saakka, eli sakki perusteli toimintansa katupartiota vastaan sillä, että se aivasti joka kerta kun sille lausuttiin Soldiers of Odinin nimi ja kun toimittaja kertoo lapsistaan huolissaan olevan naisen kommentoinnista, pellelauma vastaa siihen pyörimällä keppihevosen kanssa ympäriinsä, pärisyttämällä torvella tättäräätä, hokemalla ”keppihevonen”, kyselemällä onko toimittajilla mahdollisesti keppihevonen vai onko se ehkä näkymätön keppihevonen ja sen jälkeen tarjoamalla toimittajille oman keppihevosensa. Epäilemättä nämä kolme pelleä tuumivat, että nyt lyötiin rasisteille älylliset jauhot suuhun.

Välillä näytetään videopätkää näitten kansalaisaktivistien toiminnasta. Ahmed huomaa sen sisältävän lähinnä eri tyyppistä naisten kiljuntaa ja Ahmed hoksaa itse asiassa olevansa huomattavasti älykkäämpi jätkä kuin nämä hänen monikulttuurisuutta julistavat tukijansa. Ja Ahmed saattaa hoksata myös sen, että loppulaskussa tälle pellelaumaksi tunnustautuneelle pellelaumalle ei Ahmedkaan varsinaisesti merkitse mitään, vaan kyseessä on vain älyllisesti laiskan ihmisen egonrakentamisshow ja jatkuvat bailut. Kun tunnustautuu hyväksytyn aatteen kannattajaksi, niin perusteiksi riittääkin aivastus, tättärää ja keppihevonen. Tättäräätä onkin sitten mukavaa muistella myöhemmin hyvässä ja yhtä älyllisessä seurassa.

Hotellin respasta lähetetään mitä lämpimimmät kiitokset tälle pellelaumalle. Te keräsitte aika paljon pisteitä tänne Voiman Pimeälle Puolelle. Lisää tällaista. Ja kiitokset myös Ylelle, kun lähetitte tämän performanssin. Toimittajien (joita ei varsinaisen nuiviksi voi sanoa) ilmeet olivat paljon kertovia. Läskiks meni että lotisi. Performanssin pitkä versio löytyy tuosta linkistä. 

45 kommenttia:

Castor kirjoitti...

Tulipahan katsottua! Lisää noita naisia, niin siitä ei seuraa muuta kuin hyvää, niin kuin Ykä toteaa! Sekopäisen sylilapsen logiikkaa!

Nyt on jonkin verran ollut aikaa, kun odottelen uuden projektin alkua ensi viikolla ja olen onnistunut lukemaan ja katsomaan lähes kaiken sen tarjonnan, mitä tästä maahanmuuttokarusellista on ollut tarjolla niin suomalaisittain kuin kansainvälisestikin. Aika ajoin olen ollut huvittunut, toisinaan synkistellyt, paikoittain olen voinut pahoin. Touhu on ollut ja on sellaista kusetusta, että jos tämän maan mahtipuolueen pojat ymmärtäisivät eurooppalaisia kieliä, niin he olisivat kateudesta halvaantuneita. Ihmiset on saatu aivan itse tekemään (ja sanomaan JA ajattelemaan!) asioita, joita ei ole vaadittu, niitä ei ole kehotettu tekemään, eikä niiden tekemättä jättämistä ole sanktioitu! Millä konstilla maailmassa on saatu ihmiset toivomaan itselleen kaikkea mahdollista pahaa näiden aivan omasta aloitteesta? Tätä halua ja unelmaa on ainoastaan tuettu julkisuudessa ja kansat ovat syöksyneet siihen ikään kuin hakien tuota onnettomuutta.No, tietenkin nämä toverit sitten nyökyttelisivät viisaina päitään ja toteaisivat, että sitä se demokratia teettää, onneksi meillä ei sellaista ole!

Minulla on sunnuntaina mielenkiintoinen tapaaminen paikallisten kanssa. Otan tämän touhun esille.Taidanpa näyttää tuon videonkin, vaikka tarkemmin ajatellen en halua kenenkään samaistavan minua tuohon porukkaan edes kansalaisuuden perusteella.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Ne tekevät sen ihan itse.... tämä on tullut todettua nyt aika monta kertaa. Kansa on muuten aikas nuivaa, on tullut huomattua. "Valon" puolella taitaa jäljellä olla vain kolme ryhmää, patologiset suvikset, kuten nämä pellet, mokkakikkelinkipeät sekä hieman yksinkertaiset jotka eivät seuraa mitään mitä oman välittömän elämän ympärillä tapahtuu. Ihan tavallisetkin ihmiset jotka seuraavat vain mokumediaa ovat nyt heränneet ja viimeistään uutisten kommenttiosioista lukeneet asioiden todellista laitaa. Osa mediasta on nimittäin löysännyt viimeaikoina kommentoinnin sensuuriaan. Merkillisin ilmiö on tuo ettei tämä herääminen näy mitenkään puolueiden kannatuksessa. Nyt olisi se PS:n etsikkoaika ja uusi mahdollisuus, mutta ei taida Timppa-poika tajuta asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus taas kerran. Ei viitsi lauantaiaamun v-käyrän tangettia jyrkentää enää enempää katsomalla, kuinka YLE kiittää vastikkeettomasta elatuksestaan elättäjäänsä verovaroin järjestetyn mielipiteenmuokkausperformanssin muodossa.
No katupartioiden vastustamiseen ei älyllisiä argumentteja ole tarvittu ollenkaan. Ne vain ovat väärin, koska ne ovat väärin. Eli kantaväestöön kuuluvien liikkuminen kaduilla tarkkailemassa tilannetta ja ilmoittamassa näkemästään poliisille, joka sitten korjaa rettelöitsijät ja rikolliset talteen. Tämä siis on väärin... miksi? Entäs nuo oikeasti yhteiskuntarauhaa vastaan suunnatut kansalaispartiot? Esimerkkeinä mainittakoon viime loppuvuoden ns. "polar bear hunting" (rasistisesti motivoitua, joukolla tehtyä organisoitua väkivaltaa) tai jokavuotiset liimatilhien ryyppyjuhlat eli oikeamielisten kielellä "mihinkään ideologiaan liittymättömät, spontaanit mielenilmaukset" tai rauhallisia mielenosoituksia väkivallanteot. Eivätkö nuo olekaan pahempi juttu kuin kenellekään mitään vahinkoa aiheuttamattomat tarkkailupartiot?
--Viikon radiokasvo

Anonyymi kirjoitti...

YLE on senruroinut pätkän areenasta.Kyseinen firma on niin mädäntynyt että muinainen pravda oli laadukas tiedonvälittäjä siihen verrattuna.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, Thorvald Eskilinpojalle, Viikon radiokasvolle ja Anolle & kiitos kommenteistanne. Noin alkuun pitää todeta, että täähän oli aivan loistava pätkä ja monikulttuurisuususkovaisten toimittajien ilmeitä oli mukava katsella, kun ne tuumivat keskenään, että ei jumalauta, tämäkö se on mitä meillä on tarjolla.

Castor: Jos viitsit, niin kerro jatkossa tarkemmin projektistasi ja tapaamisestasi paikallisten kanssa. Videon esittäminen varmasti hävettää, mutta muista sanoa, että ei tuo pellelauma edusta suomalaista keskiarvoa.

Thorvald Eskilinpoika: No niin tekevät, mutta niin kuin itsekin totesit, niin poliittisen vaikuttamisen mahdollisuus on nollan ja olemattoman puolessa välissä. Persujen keinot toimivat joskus tulevaisuudessa jos toimivat ja jos niitä yleensäkään laitetaan voimaan. Soini ei keikuta venettä. Joko persuissa pitäisi alkaa sisällissota tai sitten olisi sen uuden puolueen paikka. Vaikka tyhjästä jouduttaisiinkin nousemaan. ”Valon puolella” ovat muuten myös ne, jota haluavat kohottaa omaa älyllistä egoaan mahdollisimman vähällä vaivalla. Jotenkin veikkaan, että tämä kyseinen pellelaumakin tulee Tampereen Yliopistosta.

Viikon radiokasvo: Kiitokset. Nyt tämä vastikkeeton elättäminen itse asiassa kusi komeasti omiin muroihinsa. Ja juu, tulee muistaa, että näitten katupartioitten väkivallanteot on tällä hetkellä nolla. Ja montako väkivallantekoa ne ovat pelkällä olemassaolollaan estäneet?

Ano: Niin olen käsittänyt itsekin. Mutta youtubeen se kerkesi. MV-lehdessä tuo pätkä on myös. Mikä nettiin menee, se ei lähde sieltä pois.

Feyris Nyannyan kirjoitti...

hyi hitto onneksi en kattonu vaikka telkkarin avasin noihi aikoihin. Lapset, aikuisen kehossa. pätemässä ympäriinsä hevon vittua selittäen. voi jeesus. ampukaa minut.. ampukaa.. laukaus niskaan.

Tehkää se rivissä. Tehkää se kunnioittaen. Mutta tehkää se Gewehr 43:lla. Tähtää tarkasti.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Feyris Nyannyan. Pätemässä joo, tosin ilman siihen vaadittavaa substanssia. Mutta ei nyt oteta vielä kuulaa niskaamme. Vaikka matossa ollaan, niin purraan sentään vaikka akillesjänteisiin. Meinaan, hulluus voi olla kansakunnan eteenpäinvievä voima vain tietyn aikaa, ja jossain vaiheessa tulee vastareaktio. Neuvostoliittokin hajosi aikanaan, eikä siellä toisinajattelijoilla ollut edes internettiä.

Vasarahammer kirjoitti...

Loldiersille voisi löytyä Ylestä töitä Pikku Kakkosen puolelta Pelle Hermannin korvaajaksi.

Kyseessä on median masinoima ilmiö, jonka heikkous on täydellinen ääliömäisyys ja lapsellisuus. Veikkaanpa, että tuota touhua ei jakseta kauaa tekohengittää.

Castor kirjoitti...

Laitoin ohjelman linkin kiinalaiselle kaverilleni, joka on mukana huomisessa tapaamisessa. Hän aloitti katsomisen ja soitti pari minuuttia katseltuaan minulle. "Missä lapset ovat tässä lastenohjelmassa"?!? Pyysin aloittamaan uudestaan kerrottuani taustan, ja simultaanitulkkasin. Kundi meni täysin sanattomaksi, ähkäili vain. Hän opiskeli 90-luvulla logistiikkaa Norjassa ja tuntee ja tunnustaa olosuhteet. Kun me nyt tiedämme kiinalaisten suhtautumisen tummahipiäisiin noin yleensä ja erityisesti täällä oleskeleviin, niin kyllähän se sympatia oli "meikäläisten" puolella. Meitähän (valkonaamoja isonokkia) sentään pidetään täällä jonkinlaisina ihmisinä! Äitini muisto kieltää minua toivottamasta noille naisille samaa mitä kaverini ehdotti. Tulimme lisäksi siihen lopputulokseen, että tuon näyttäminen ei tulevan projektin kannalta liene hyväksi huomisessa tapaamisessa.

Luin tässä jokin aika sitten erään kommentin koskien ulkomaalaisiin suhtautumista Suomessa. Sen oli kirjoittanut kaksi vuotta Shanghaissa miehensä työn mukana täällä asunut nainen. Tämä kauhisteli ulkomaalaisten kohtelun huonoutta Suomessa kansainvälisen Shanghain meininkiin verrattuna. Minä tulkitsin kommentin niin, että akalle ei ollut onnistunut luoda yhtään ystävyyyssuhdetta kiinalaisiin tuon kahden vuoden aikana, eikä hän ollut tuon lyhyen ajan puitteissa näemmä oppinut mitään kiinalaisesta ihmishierarkiasta. Sitä on vaikea lyhyesti kuvailla, eikä tämä tarkoita lainkaan sitä, etteivätkö kiinalaiset hyväksyisi ulkomaalaisia ystävikseen. Eikä millään muotoa sitä, että Kiinassa vierasmaalaisia kohdeltaisiin huonosti ("syrjivästi", hahhaa!). Itse asiassa päin vastoin, kunhan itse muistaa osata käyttäytyä.

Mutta tuota ystävyyttä on (ainakin) kahta eri laatua: sosiaalinen ystävyys ja sitten ystävyys, joka on edennyt tuosta sosiaalisesta muodostaan bisnesystävyydeksi. Viimeksi mainittu tarkoittaa sitä, että ystävyyssuhteen syventymisen myötä kiinalainen tarjoaa myös omia suhteitaan (guanxi kiinaksi, vaikea käsite) ulkomaisen henkilön liiketoiminnan hyväksi. Tästä muodostuu velkasuhde, jossa kiinalainen ei koskaan vaadi velanmaksua, mutta edellyttää silti vastavuoroisuutta. Tämä sosiaalinen ja liike-elämään liittyvä rakennelma on hyvin herkkä ja ulkomaalaisille vaativa vaalittava.

Taisin mennä aiheen ulkopuolelle. Joka tapauksessa kerron ilman muuta projektista, kunhan se on sellaisessa kuosissa, että siitä voi kertoa.

Tom Kärnä kirjoitti...

Muuten erinomaista, mutta toisen kappaleen alussa suomen kieltä tarkoittava sana "suomea" oli kirjoitettu isolla alkukirjaimella.

Itse en viitsi suvaitsevaisia ohjelmia katsoa, mutta ehkä pitäisi...

Pantalone kirjoitti...

Klovniasu on metka. Sen alta läjästää voimakkaasti ihmisen todellinen luonto. Jos takakireä, paskantärkeä ja huumorintajuton ihminen maskeerataan klovniksi, niin nämä piirteet tulevat korostettuina esiin. Hitlerviikset eivät tee afrikkalaisesta yhtään vähemmän mustaa.
Tämä suvakkitapa, jossa öykkärit pukeutuvat klovneiksi on opittu Abbie Hoffmanilta. Kirjassaan hän neuvoo väkivaltaiseen mielenosoitukseen menijöitä sonnustautumaan klovneiksi, koska lapsista näyttää aivan erityisen pahalta, kun poliisi hakkaa pampulla klovnia.

Anonyymi kirjoitti...

Täydellisen suojattua elämää eläneiden wannabepartisaanien touhuilua. Ollaan vähän kovia sankareita ja vastustetaan turvallista vihollista. Tällasta tää on, ensimmäisen maailman ilmiöitä. Olen usein miettinyt, että ihmistä merkittävimmin eteenpäin potkiva voima on pätemisen tarve. Ihmisethän noin yleensä haluavat kokea itsensä vähintäänkin tarpeellisiksi. Tällaista jälkeä syntyy kun täydellinen kyvyttömyys ja ääretön ego kohtaavat. Olisiko tuo haastattelu enää kauniimmin voinut päättyä kuin siihen, että performanssinsa päätteeksi koko osastoa oltaisiin leivottu huolella turpaan. Se naamasta paistava maailmankuvan pirstoutuminen...no se olisi pelkästään jo riittänyt korvaukseksi kaikista menneistä ja jopa tulevista yleveroon maksetuista pennosista.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa niin, sen verran jäi vielä ihmettelemättä, että miten noi suvikset enää kehtaa kommentoida näihin asioihin yhtään mitään. Maahan otettu porukka on osoittautunut olevan vielä kertaluokkaa surkeampaa roskasakkia kuin mitä edes synkimmät Halla-ahon kirjoitukset ovat ennakoineet. Amerikkalainen konservatiivi Bill Whittle on kehunut olevansa aina oikeassa. Koska jos hän huomaa olevansa väärässä hän siirtyy totuutta kohti. No ei siitä sen enempää muuta kuin, että moinen ajattelu on täysin vierasta nykyiselle älymystölle. Nykyisinhän älymystöön kuulumiseen riittää, että on äänekkäästi samaa mieltä kaikesta niiden muiden älymystöön kuuluvien kanssa jotka ovat äänekkäästi samaa mieltä joka asiasta jne... Olen taas huvikseni lueskellut historiaa ja kun olen lukenut kertomuksia leiskuvista väittelyistä vaikkapa Englannin parlamentissa 1800 luvulla niin vaikeahan se on välttyä ajatukselta, että kulttuurimme on tällä hetkellä surkeassa alennustilassa. Tuollaiset säkenöivät sanalliset mittelöt aikansa parhaimpien välillä on vaihtuneet tällaisiksi performansseiksi, jotka kuitenkin epäilemättä edustavat aikamme parhainta älyllistä ajattelua. Ainakin tekijöidensä mielestä.

Anonyymi kirjoitti...

Ns. maahanmuuttokritiikittömien argumentaatiota alastomimmillaan.

Ibn Matti kirjoitti...

Niinpä. Nyt olisi ollut pelleilijöillä tuhannen taalan paikka ilmaista mielipiteensä oikein Yleisradion aamulähetyksessä, kun koko Suomi katsoo.
Odotin, ja varmaan odottivat toimittajatkin, että alkupelleilyn jälkeen voitaisiin puhua vakavasti ja ilmaista syvä huoli ja miten tästä etäänpäin. Ehkäpä naamiotkin olisi voitu riisua ja jutella ikään kuin aikuiset aikuisille.
Vai oliko tämä sittenkin vain teatterikorkeakoulun performanssi vaiko Särkänniemen mainos? Onneksi ei sentään kakka lentänyt tällä kertaa...

Anonyymi kirjoitti...

Toimittaja: - Teidän tarkoituksena on ilmeisesti tehdä brutaalia pilaa niistä naisista, jotka ovat ulkona liikkuessaan joutuneet väkivallan uhreiksi?
Anarkopellet: - Keppihevonen, keppihevonen, keppihevonen...
Toimittaja: - Pakenetteko te tätä kysymystä? Saanko vielä kysyä, että teettekö brutaalia pilaa väkivallan ja seksuaalisen ahdistelun uhreista?
Anarkopellet: - Missä teidän keppihevosenne on? Onko se näkymätön keppihevonen?

Semmoinen ajatus muuten käy mielessä että jos Legioonateatteri tai jokin muu vastaava yhteiskunnan varoilla pyörivä vasemmistoanarkistinen pellelauma löytyy tavalla tai toisella ton pellerölauman taustalta, niin silloin kannattaa ihan oikeasti miettiä hyvin tarkasti sitä, että miksi yhteiskunta rahoittaa yhteiskuntaa epävakauttamaan ja vahingoittamaan pyrkivää toimintaa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteiskunnan horjuttamiseen tarvitaan molempien ääripäiden ylikorostumista melkein millä tahansa yhteiskunnallisella akselilla.

Anarkovasemmisto ja hakaristivasemmisto näyttävät aina löytävän toisensa - silloinkin kun kukaan muu ei tiedä että missä ne molempien reunojen pellet oikein sirkustelevat ja mistä syystä.

Mitäs se yksi plus yksi oikein olikaan yhteensä?

Ironmistress kirjoitti...

Ensireaktio tuohon LOLdiers of Odiniin oli aivan helvetillinen vaivautuminen. Tuo pelleily oii aivan puhdasta v*ttuilua, samankaltaista kuin koulukiusaaminen, ja kuten tiedämme, v*ttuilu toimii täsmälleen niin kauan kun v*ttuilijalla on väkivaltaylivoima puolellaan. Joko omat lihakset, jengi, äiti tai valtion väkivaltakoneisto. Väkivalta lopettaa v*ttuilun.

Ikävä kyllä nuo pelleet eivät ymmärrää, minkä kanssa he leikkivät. Siinä käy juuri täsmälleen niinkuin esität. Kaupan päälle lukuisilla odinisteilla on väkivaltarikollistausta, eikä tosiaankaan mitään estoja vetää naista pataan.

Myötähäpeän ja vaivautumisen tunne oli suunnaton, ei voi muuta sanoa.

Hemuli kirjoitti...

No nyt Tampereella raiattiin pari pelleä jo putkaan asti. Yleltä voisi melkein kysyä miksi se suojelee häiriköitä?

Anonyymi kirjoitti...

Matruuna saattaa olla jäljillä - ja eksyksissä samaan aikaan.

Näiden pelleröiden taustalta löytyy organisoitunutta Suomea epävakauttamaan ja demoralisoimaan pyrkivää internationalistisella tavalla sosialistista poliittista ääriainesta.

Odinin soturien taustalta löytyy organisoitunutta nationalistisella tavalla sosialistista poliittista ääriainesta, josta on mahdoton sanoa, että mitä niiden julkilausumattomat motiivit ovat.

Lähes samaa sisältöä eri paketissa.

Paras olisi jos partiointi lisääntyisi mutta siirtyisi ihan tavallisille lainkuuliaisille aikuisille ihmisille.

Anonyymi kirjoitti...


Luulin, että TV-pellet olivat katupelleilijöiden pilkkaamista. Tuumin, että ovatpa toimittajat rohkeita, kun pistävät tällä tavoin näytelmän keinoin suvakkeja halvalla.

Näin siis osan tapahtumasta televisiosta, ehkä 15-30 sekuntia. Se oli riittävä annos.

acc

Becker kirjoitti...

Anna mun kaikki kestää. Jotenkin tämä aivoton pelleperformanssi kertoo omaa kieltään siitä ylimielisyydestä jota tämä punavihreä "älymystö" potee. Kulttuurimarksisimi tuntuu saaneen sen verran jalansijaa Suomesta ettei tarvetta älyllisempään dialoogin ole. Vai onko joku nähnyt näitä pönttöjä kritisoitavan MV-lehteä lukuunottamatta?

Samanlaiset pellet eri sohvilla eri tamineet vain päällä.

Brainleak kirjoitti...

Suvaitsevaiset pelleineen ovat todistaneet, että he ovat immuuneja Jerevanin radion kaltaiselle vastarinnalle, joten eiköhän haeta YLEltä oma punainen nenä ja aleta viettämään nenäpäivää tästä eteen päin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vasarahammerille, Castorille, Tom Kärnälle, Pantalonelle, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Ibn Matille, Ano4:lle, Ano5:lle, Ruukinmatruunalle, Hemulille, Ano6:lle, acc:lle, Beckerille ja Kati Sinenmaalle & kiitos kommenteistanne.

Vasara: Nimenomaan näin ja tästä pelle-esityksestä tuli jotenkin elävästi mieleen aikanaan Pikku Kakkosella esitetty propagandapläjäys, josta youtubessa ei tosin enää löydy kuin koiranleukojen ”päivittämä versio”, joka sinänsä on kyllä hyvinkin totuudenmukainen:

https://www.youtube.com/watch?v=krbShq6tdo0

Castor: Täytyy sanoa, että tunnen itsekin syvää häpeää, sillä suomalaisiahan ne olivat nuo pelletkin ja kiinalaiset kaverisi saattavat todella tuumia, että onko kokonainen kansa ruvennut syömään tajuntaa laajentavia sieniä.

Tom: Kiitos vinkistä. Korjattu.

Pantalone: Muistetaanpa vielä Stephen Kingin ei-niin-sympaattinen klovni Pennywise, joka väistämättä tulee mieleen:

http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111112927/3007940-pennywise-clown-it.jpg

Ano1: Tätä olen itsekin monesti todennut. Turvallista partisaanileikkiä turvallisessa maassa ja valvotuissa oloissa. Helppoakos sillä on sitten egoa nostaa, kun performanssin jälkeen ollaan omissa piireissä melkein Vietnamin sissejä. En kannattaisi turpaanvetoa, mutta ajatus siitä, että tuo miestoimittaja olisi pelleilysession päälle vetänyt tyypeiltä housut kinttuun ja antanut risusta perslihoille jotenkin kieltämättä hivelee.

Ano2: Valitettavan totta. Oikea ajattelu ja oikeat arvot ovat kertaalleen määriteltyjä ja niitten päälle on sivelty kymmenen kerrosta lakkaa. Ja kun ilmoittaa olevan oikean ajattelun takana, tuollainen pelle-esityskin riittä omien näkemysten perusteeksi. Vaikka niitä ei tosiasiassa edes olisi kuin ”zwiddumä vihaan rasisteja”.

Ano3: Yep.

Ibn Matti: Kyllä. Mutta mielipiteitä ei tullut, vain sitä pelleilyä. Ja niin kuin useamman kerran on todettu, niin pelleilijät mieltävät lyöneensä luun kurkkuun rasisteille ja epäilemättä tietyillä facebook-sivuilla näemme huomattavan määrän peukutuksia.

Ano4: Eikös näitä valtion tukia ole siihen suuntaan jaeltukin? Huvittavaa sinänsä, anarkistithan pyrkivät noin opin mukaan erilleen valtiosta, mutta omat anarkistimme ovat siitä täysin riippuvaisia.

Ano5: Luulisin, että sitä hakaristivasemmistoa on häviävän vähän. Anarkovasemmisto taas on käytännössä yhteiskunnallisen koneiston hyväksymä. Ja yksi plus yksi on nykyään kolme.

Ruukinmatruuna & Ano6: Tulee muistaa, että emmehän me tiedä, kuinka paljon niitä tuomioita odinin pojilla loppujen lopuksi on. Valtamedia on hehkuttanut niistä, mutta määrää se ei kerro. Ja tulee muistaa, että katupartioitten väkivallantekojen määrä on nolla. Provosoitunakin. Epäilemättä jossain vaiheessa joku pelleilijä saa turpaansa, esmes jos vielä heittelevät pakkasessa vettä kavereitten päälle, mutta silloin voi sanoa, että sitä sai mitä tilasi.

Hemuli: Ehkäpä Ylekin odotti lähetyksessään näiltä pelleiltä edes jotakin, jonka voisi hyvällä tahdolla selittää järkeväksi. Vaan läskiksihän se meni.

acc: Minä sitä sitkeästi katsoin youtubesta koko pidemmän pätkän ja kyllähän se pisti päätä raapimaan. Mutta niin kuin totesin: lisää samanlaista ja paljon. Se sataa kaikki meidän laariimme.

Becker: En muuten ole minäkään törmännyt minkäänlaiseen kritiikkiin valtamedian puolelta. Sillehän pienikin myönnytys tarkoittaisi sen tunnustamista, että ne voiman pimeällä puolella saattavatkin, piru vie, olla oikeassa.

Kati: Vai pitäiskös sen nenän olla tässä tapauksessa sininen. Radio Jerevanista vs. tämä pelleperformanssi tuli mieleen se, että kun huumorintajuttomat pyrkivät esittämään huumoria, niin lopputulos on juuri tuollainen.

Anonyymi kirjoitti...

". Ja Ahmed saattaa hoksata myös sen, että loppulaskussa tälle pellelaumaksi tunnustautuneelle pellelaumalle ei Ahmedkaan varsinaisesti merkitse mitään, vaan kyseessä on vain älyllisesti laiskan ihmisen egonrakentamisshow ja jatkuvat bailut."

Ahmed on varmaan sen jo huomannut. Ahmed perustelee sillä itselleen myös sen ettei tuollaisten kuppaaminen mitenkään väärin edes voi olla ja täytyy sanoa, että Ahmed on oikeassa. Syy on siis niiden, jotka antoivat pellen kuvan itsestään..ja kansastaan.

Simo

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Simo. Täytyy todeta, että olet valitettavan oikeassa. Nämä tyypit edustavat ihmisiä, jotka eivät arvosta tippaakaan omaa kansaansa ja sen kulttuuria. Miksi ihmeessä heitäkään tulisi arvostaa?

Castor kirjoitti...

Saksan 16:sta osavaltiosta 12:ssa on ollut näitä seksuaalisia häirintätapauksia kerrotaan Süddeutsche Zeitungissa, http://www.sueddeutsche.de/panorama/polizei-bka-bericht-silvester-uebergriffe-in-zwoelf-bundeslaendern-1.2831374. Siis uudenvuoden yönä. Kohteina ovat melkein poikkeuksetta olleet 17-30 -vuotiaat naiset. Tekijöinä syyrialaiset, afgaanit, algerialaiset, irakilaiset..

Itävallan armeijan upseerit toimivat blogissa nimeltä “Wehrhaftes Österreich", http://www.wehrhaftes-oesterreich.at/. Eipä tästäkään ole saanut lukea suomalaisista tiedotusvälineistä. Tai jos juttua on ollut, ainakin minulta on mennyt ohi. Gemeinsam für ein sicheres Österreich! Tuskin näiden upseereiden huoli on tyhjästä syntynyt? Meillähän mielellään sanotaan, että syytä pelkoon ei ole...

Castor kirjoitti...

Huonosti luettu/ymmärretty minun puoleltani: siis tekijät 17-30 vuotiaita, uhrit naispuolisia saksalaisia lähes poikkeuksetta. Suomessakin on korostettu sitä, että "vain" osa tekijöistä oli ulkomaalaisia (ja "turvapaikanhakijoita"), ja että osa oli "muiden maiden kansalaisia". Niinpä, kaikilla epäillyillä on kuitenkin ulkomaalaistausta, yksikään näillä tiedoin ei ollut vaalea arjalainen(!).

Avoin tiedonvälitys on osoittautuntu entistä tärkeämmäksi hyveeksi. Joka puolella asioita on salailtu, missä enemmän, missä hieman vähemmän. Eikä ole selkeästi käytetty ilmiöistä niiden oikeita nimiä jossain käsittämättömässä rasismin pelossa (vrt. Rotherham, Dagens Löjligheter vs poliisi, jne. loputtomasti). Tälle "herkkusienitiedotukselle" (=kansalaiset pidetään pimeässä ja silmille syydetään paskaa) on ainoana vaihtoehtona ollut vihapuhenetti, jossa osa materiaalista ei ole kovin luotettavaa, vaikka näyttääkin olevan luotettavampaa kuin perinteisessä mediassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Castor.

Viesti 1: Tapaus siis turpoaa, minkä ennättää. Alunperinhän tätä ns. uusosallistuvaa tutustumistoimintaa oli virallisesti vain Kölnissä. Ja se on harmi, että koulusaksani on ruostunut Korkeajännitystasolle, joten en pysty lukemaan tuota blogia.

Viesti 2: Luulenpa, että kertomastasi asiasta tulee taas jonkunlainen suvaitsevan median iskulause, eli ”eivät kaikki olleet turvapaikanhakijoita”. Tosin ne muutkin olivat täysin samojen kansakuntien ja tietyn uskonnon edustajia, jotka ovat osoittaneet ”kotoutumistaan”, niinkuin Suomessakin on tapahtunut ennen tätä vuoden 2015 invaasiota. Luonnollisesti kansalaisuuden saaneitten tyyppien teot menee sitten valtaväestön piikkiin, sillä olihan Abdul saksalainen, suomalainen, ruotsalainen jne. Ja juu, ns. vihapuhenetti on vaihtiehtona huomattavasti valtamediaa parempi. Ja tähän parempaan lasken MV-lehden, kaikkine puutteineenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo "pelleily" on mitä ilmeisimmin keskitetysti organisoitua toimintaa. Muutaman videon noista nähneenä, voisi ajatella että ainakin osan asusteista olevan peräisin Ylen puvustoista. Ja suurella todennäköisyydellä osa "pelleistä" saa palkkansa Yleltä.

t.
S.E.P.

Ukkeli kirjoitti...

Mietiskelin, miksi nämä katupartiot ovat niin kauhean tärkeitä, että ovat melkein joka uutisissa ja lehdissä. Nämä kun ovat ainakin vielä melko harmitonta väkeä. Mikä ihmeen uutinen on, jos jotkut löyhät kaveriporukat kävelevät kaduilla? Keksin muutaman syyn toistuvaan uutiskynnyksen ylittämiseen.

Tarvitaan hyvä vihollinen. Tuttipulloterroristit ja toimittajat ovat täpinöissään, kun vihdoinkin on natseja olemassa! Tällä en ota mitään kantaa siihen, ovatko nämä natseja tai rosvoja, mutta ainakin toimittajista tuntuvat olevan. Jesh, saa ihan lyödä vihulaista!

Toisaalta valtiolle nämä partiot ovat haaste, nehän osoittavat, ettei koko kansa olekaan unessa, vaan on valmis tekemään jotain järjestyksen eteen. Valtiolle aktiiviset kansalaiset ovat uhka. Mitähän ne keksivät seuraavaksi?

Jos kaikki menee pieleen, niin on hyvä miettiä syntipukki valmiiksi. Olisihan monikulttuuri toiminut hyvin, mutta nämä katupartiot, rasistit ja netin vihapuhujat pilasivat kaiken. Odotettavissa onkin syytteitä, pidätyksiä ja tuomioita, kun ajat vielä kuumenevat.

1990-luvun laman syntipukeiksi joutui muutama pankinjohtaja, poliitikko ja valuuttavelkoja ottaneet. Kalliita ja turhia oikeusjuttuja ajettiin veronmaksajan rahoilla vuosikausia, mutta laman todellisia syyllisiä ei ole koskaan tuomittu mistään. Näin se menee luultavasti tälläkin kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ehtoota Ykä.

Pelleilyt täällä kommentointimahdoollisuudella.

https://www.youtube.com/watch?v=igyuLA6-0ws

Ja ovat tallessa mahdollisen sensorin varalta.

-KKi-

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisää:

https://www.facebook.com/loldiers/videos/221444978190470/

Kelpaa sitä nyt tiedostavien tuttipulloterroristien toisilleen taistelu- ja taiteilukokemuksia kerrata. Pikkurilli pystyssä Telakalla talon punkun ja tofuleivän ääressä. Veteraaneja pellesodassa ovat olleet ja kovasti väkivaltarakenteita järkyttäneet. Ottia tuota.

Kyllä he ny meitin älyllään ja ilmaisutaidollaan jyräs. Notta.

-KKi-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys S.E.P:lle, Ukkelille ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

S.E.P: Ylestä en pysty sanomaan mitään, kun ei noissa rekvisiitta-asioissa oikein tieto riitä. Henk koht uskon, että aika moni noista pelleistä löytyy Tampereen Yliopistolta.

Ukkeli: Tätähän on ollut jo pitkän aikaa. Leikkipartisaanit (ts. anarkistit, jotka elävät valtion tuella) ovat käyneet leikkisissisotaansa jo vuosia ja mikäs on käydessä, kun sitä voi käydä turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa ja kun tiedetään, että poliisi ei ammu eikä edes pamputa. Näyttää siltä, että nämä leikkipartisaanit (pellenpuvussa tai ilman) pitävät räyhäämistä ja ihmisten häiriköintiä perustavaa laatua olevana ihmisoikeutenaan ja jos sitä rajoitetaan, heihin on silloin heidän logiikkansa mukaan kohdistettu poliittista väkivaltaa. Ja sitä laajamittaista äärioikeistoahan on etsitty koko sen ajan, mitä minä olen tätä blogia pitänyt. Eiköhän minutkin sen piiriin tulkita.

KKi: Harmi, kun tähän kommenttiosioon ei saa sitä facepalmia. Vaan ihan tosissaan, nämä tyypit voivat sitten jälkikäteen kehuskella, kuinka oltiin taas sankareita. Tuota ”keppihevonen”-pelleilyäkin voidaan selittää niin, että kyllä me tiedämme mitä se tarkoittaa ja osaisimme selittääkin, mutta mitäs tässä tyhmemmille vaivautua. Siispä piirileikki riittää.

Kumitonttu kirjoitti...

vai onko se ehkä näkymätön keppihevonen

Olenko ainoa, joka kuuli sen olevan "vaginaton keppihevonen"? Mun mielestä sitä termiä käytettiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kumis. Ja hemmetti, nyt kun tuon sanoit, niin enpä ole itsekään ihan varma.

Anonyymi kirjoitti...

Sanattomaksihan tuo veti,ei näiden laaksossa ole kyllä koskaan ollut muumin muumia,niin kumisee maskin takana päät tyhjyyttään...
Se klisee vaan tulee taas mieleen,että kun luulit vasemmiston typeryyden saavuttaneen pohjat,niin alemmaksi vaan vajotaan.On lopultakin uskottava,että aika merkittävää kannatusta maassamme nauttivan aatteen typeryyden tynnyri on todellakin pohjaton-sinne voi huutaa,mutta edes kaiku ei vastaa.
T:Vesku

Sandscorpion kirjoitti...

Toisaalla ollaan tultu johtopäätökseen, että keppihevosen antaminen toimittajalle on "skarppia media-analyysiä" ja projekti on muutenkin kaikin puolin onnistunut.

Kyllähän se pitää paikkansa, kun asiaa tarkastelee.

Ensiksi täytyy määritellä kohderyhmä. Juttu on suunnattu ihmisille, joiden mielestä Soldiers of Odin ja maahanmuuttokritiikki ylipäänsä on niin itsestäänselvästi luusereiden pelleilyä, ettei asiaa tarvitse erikseen perustella, vaan asiaa voidaan sellaisenaan parodioida pellepuvuilla. Kohderyhmä on sikäli luontevasti valittu, että näiden tyyppien tuttavapiirit koostuvat lähinnä samanmielisistä yliopistokavereista, ja siksi he olettavat, että suurin osa kansasta keskimäärinkin ajattelee niin. Tai ainakin se osa kansasta, jonka mielipiteillä on jotain väliä.

Sitten mietitään, mitä saattaa seurata, jos he soittavat suutaan katupartioille. Vaihtoehtoja on kaksi: joko a) soltut vetävät pelleä turpaan, jolloin päästään osoittamaan, että kyllä ne oikeasti ovat väkivaltaisia ja vaarallisia natseja, tai b) ne eivät vedä turpaan, jolloin riekkuminen saa jatkua ja sitä kautta näkyvyys ja maine kasvaa. Tilanne on win-win, paitsi ehkä niille yksilöille, jotka kohdassa a) turpaansa saavat, mutta hekään eivät osaa tässä vaiheessa sisäistää asiaa, koska luultavasti eivät ole koskaan turpaansa saaneet.

TV-esiintyminen varmasti meni heidän mielestään oikein hyvin, sillä oli se niin hyvin toteutettu, ellei jopa käsikirjoitettu. Kaikki pääsivät vuorollaan ääneen, he suorastaan täydensivät toistensa lauseita ja ulosanti sekä fyysinen läsnäolo oli roolihahmon mukaan hiottua. En yhtään ihmettelisi, vaikka heillä olisikin teatteritausta. Sitten he vielä pääsivät esittämään toimittajille "kiperiä" kysymyksiä niin lähellä loppua, ettei niihin voitu kuvitellakaan saatavan vastauksia. Konkreettisen keppihevosen antaminen toimittajalle on varmasti aivan mahtavan nokkela veto sellaisen katsojan mielestä, joka on jo valmiiksi sitä mieltä, että kaikenlainen raiskauksista huolestuminen on vain tekosyy rasistiselle halulle saada eriväriset pois maasta keinolla millä hyvänsä.

Loldiers of Odin on siis takuuvarma hitti opiskelijapiireissä. Sen ainoa heikkous on siinä, että yllättäen suurin osa kansasta ei olekaan parikymppisiä humanistityttöjä, ja heille pitäisi pystyä oikeasti perustelemaan, miksi muslimien riehumista ehkäisevät partiot ovat suurempi ongelma kuin riehuvat muslimit. Suvakkipuolella ei vieläkään olla ymmärretty tätä, ja hyvä niin. Tälläkään tempauksella ei keskiluokkaa käännytetä, paitsi ehkä juuri päinvastaiseen suuntaan kuin pellet haluaisivat.

Anonyymi kirjoitti...

Töllössä olleista pellehenkilöistä:

- Selvästi kameroiden ja yleisön edessä esiintymään tottuneita.
- Roolihahmot ja puvut viimeisen päälle hiottu.
- Äänenkäyttö varsin osaavaa. Oma ääni ei pääse missään vaiheessa kuuluviin.
- Osaavat hoitaa esiintymisen rytmittämisen suhteessa haastattelijoihin.

Ellepelle lienee helpoin tunnistaa. Naiseksi (?) aika iso aataminomena. Iso luomi kaulan alaosassa. Taitavaa esiintymistä mutta tietyt maneerit käsillä. Hyvin jäykkä liikkuminen. Päänkääntelymaneerit.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle, Sandscorpionille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Vesku: Totta, eikä virallinen Suomi voi oikein tuomitakaan tuota pelleilyä, sillä se on pitänyt näitä tiedostavia vasemmistolaisia erityisasemassa ja tapetilla, ja mikäli se toteaisi, että nyt ei keisarilla ollut vaatteita, se saattaisi herättää kysymyksen, että kuinkas kauan se pylly muuten oikeastaan on ollutkaan paljaana…

Sandscorpion: Täysin totta tuo, mitä toteat, ja minusta se kertoo myös kyseisen porukan totaalisesta ylimielisyydestä. Show oli suunnattu omalle kohderyhmälle, eikä kenelläkään muulla ole merkitystä. Paradoksaalista lienee, että tämän ylimielisen ja itseensä käpertyneen porukan elättävät juuri ne ihmiset, joilla ei heidän mielestään ole merkitystä.

Ano: En ole teatterin asiantuntija, mutta varmaankin huomiosi ovat oikeita.

Sledge Hammer kirjoitti...

No olipas siinä performanssi. Vastapuoli saadaan siis laulettua suohon, kunhan pidetään suurempaa älämölöä, leimataan vasta-argumentit keppihevosiksi, olkiukoiksi jne, ja kysytään "oletko jo lakannut hakkaamasta vaimoasi" -kysymyksiä. Ja tämä siltä porukalta, joka päätoimessaan pyörittelee diskurssianalyysejä.

Vaikuttaa selvältä, että humanististen aineitten perusopintoihin tulisi sisällyttää iso tentti kullekin alalle sovitettua logiikan perusteita.

Jos tämä on aikamme kuva niin taidan haluta munkkiluostariin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sledge Hammer. Tuosta pellelaumasta otettuun valokuvaan voisi lisätä tekstin ”aikamme älymystö, aikamme kuva” ja tehdä siitä meemin. Veikkaan, että Valamon luostarissa pyritään huomattavasti noita pellejä loogisempaan ajatteluun.

Unknown kirjoitti...

Huh. Tämähän sopisi hyväksi opetusvideoksi lapsille, jotta olisivat varovaisia pääkoppiensa kanssa etteivät lyö sitä joka kaapinkulmaan. Näillä on selvästi lähtenyt keppihevonen käsistä jo kauan sitten. Se, että he tekevät pilkkaa vakavista asioista jo osaltaan osoittaa sen, mutta pellepuvut ja hivenen asian vierestä ohi liitävä argumentointi kyllä lisäsi nätin kirsikan koko kakkuun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kenzo´: Minun mieleeni tuli puolestaan Lastensuojelun Keskusliiton valistusjuliste. Siinä olisi tuo pellelauma, ja teksti: ”Tapakasvatus: ettei lapsesi näyttäisi tältä”.

Anonyymi kirjoitti...

Epäuskoisenna katselin kyseisen pelleilyn ja aamukahvit jäi juomatta. Tämäkö on hyvää ohjelmaa YLE hoi? Eikö asiasta todellakaan ole muuta sanottavaa. Ja verorahoilla, tottakai. Nuiva asenteeni vain nuivistui.