torstai 14. tammikuuta 2016

ULKONALIIKKUMISKIELTO

On tietysti turhaa sanoa, että monikultturismiuskonnon ilmentymät eivät enää jaksa hämmästyttää, sillä ainahan löytyy jotain, jolla alitetaan entiset pohjat ja viattomalta sivustaseuraajalta ns. purkka pysähtyy. Tällä kertaa valitsemallaan tiellä urotyötä suunnittelee hallituksemme, eli se aikoo selvittää, voidaanko ns. rasistinen katupartiointi kieltää. 

Asia pistää tällaisen yksinkertaisemman raapimaan päätään syvästi ihmetyksissään, sillä nyt selvitellään sellaisen toiminnan kieltämistä, joka ei ole laitonta, ja jossa toiminnassa ei olla tehty rikoksia. Asiahan ei tietysti tiedostavalle väestönosalle ole ongelma, sillä tarjollahan on aina oikeusoppineita, tällä kertaa oikeustieteen professorit Juha Lavapuro ja Tuomas Ojanen jotka toteavat, että 

hallituksella ei ole oikeudellista estettä katupartioiden kieltämiselle. Pikemminkin hallituksella saattaa olla kansainvälisiin sopimuksiin perustuva velvollisuus tuomita ryhmien toiminta.

sekä

YK:n rotusyrjintäsopimukseen perustuva velvollisuus kieltää tällaisten rasistisin motiivein toimivien järjestöjen toiminta.

Tässähän päästäänkin taas villakoiran ytimeen, eli kyse on siitä, voidaanko joku toiminta määritellä rasistiseksi ja ennen kaikkea siitä, että kenellä se määrittelyvalta on. Luonnollisesti se ei ole tavallisilla kansalaisilla, joten jatkossa jos kymmenkunta sanotaanko vaikka nurmolaista heppua lähtee ulos kävelemään päällään Nurmon Jymyn verkkarit ja tarkoituksena kulkiessaan katsella, ettei ketään hakata tai raiskata, niin tämä kuuluisa pohjanmaalainen urheiluseurakin muuttuu rasistiseksi järjestöksi. Toisin sanoen kaikki katupartiointi itsessään tulkitaan rasistiseksi. Perustuslakihan sanoo jotain kokoontumisen vapaudesta, mutta sehän ei ole este, vaan hidaste. Ainakin jos kysytään asiantuntijoilta.

Niin hallituksemme kuin sitä kovasti peesaavat asiantuntijat ovat taas kerran sanoneet, että mitä, unohtaen sitä seuraavan sanan miten. Tosiasiassahan mikäli tämmöinen naapurustovahti halutaan tehokkaasti kieltää, se tarkoittaa sitä, että kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille miehille julistetaan klo 21.00 – 06.00 ulkonaliikkumiskielto, ainakin siinä muodossa että yli kahden hengen porukassa ei saa liikkua. Asian toteuttamisessa lienee oma haastavuutensa, mutta eihän hallituksen tarvitse sellaista miettiä. Yksinkertaisempi esittäisi helposti kysymyksen, että entä jos kieltoa ei noudatetakaan? Alkaako poliisi kuskaamaan suomalaisia herraseurueita putkaan vaikka nämä olisivat aseistamattomia, täysin rauhallisia ja täysin selvinpäin?

Tulee muistaa, että nämä katupartiot ollaan perustettu reagointina haittamaahanmuuttajien kantaväestöä kohtaan kohdistaneeseen todelliseen ja tapahtuneeseen väkivaltaan. Väkijoukolla tehtyyn ja suunnitelmalliseen sellaiseen. Jota valtiovaltamme ei näe minkäänlaisena ongelmana, koska ei se siihen aio puuttua. Muuten kuin pahentamalla ongelmaa, sillä jos tällainen partiointikielto jollain ihmeellisellä tavalla saataisiin aikaan, niin kannattaa miettiä, minkälaisen viestin se antaa maamme tilasta täällä jo muutenkin herrakansana esiintyville haittamaahanmuuttajille.

Olisiko loppujen lopuksi niin, että hallituksen viesti on tämä:

Meillä ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, mitä meidän tulisi tehdä, mutta aiomme pitää huolen, ettei kukaan muukaan tee mitään. Tällä mitään tekemättömällä tiellä meidän tulee mennä loppuun saakka. Ongelmat kieltämällä ja ongelmista puhujat kriminalisoimalla.


Ja muistakaas pojat sitten, että treeneistä pitää ehtiä yhdeksältä kotiin.

38 kommenttia:

Juha kirjoitti...

Mitäpä moisesta kiellosta, kun poijjaat vaan perustavat SateenkaarenSoturit Ry.n, rekisteröivät kimppasuhteita ristiin rastiin yhdistyksen jäsenten välillä ja käyvät iltaisin jaloittelemassa kaikki herttaisesti yhdessä.

Heikki Välimäki kirjoitti...

Muistelen lukeneeni ja naureskeleeni vanhoja lakeja yhdysvalloissa, mieleen jäi erityisesti laki jossa määriteltiin kolme suurempi ryhmä intiaaneja sotajoukoksi jota vastaan sai vapaasti avata tulen. Tiedä sitten miten tuokin lipsahti mieleen kun näiden selkeästi "rasististen" katupartioiden kieltämisestä ja kieltämisen keinoista puhutaan....

Castor kirjoitti...

Näin se alkaa! Jo pelkkä tieto siitä, että asiaa pohditaan jollain taholla on aivan saatanan huolestuttava. Ja perustelut ovat aivan pähkähulluja: "ei ole oikeudellista estettä" ja toisaalta "YK:n rotusyrjintäsopimukseen perustuva velvollisuus kieltää tällaisten rasistisin motiivein toimivien järjestöjen toiminta."

Rasistinen motiivi = ajatusrikos, eli tähän on tultu. Kauan tätä on odotettukin.

Professoreilta taisi jäädä tuo ykkösartiklan kakkonen kokonaan lukematta: Tämä yleissopimus ei koske sitä erottelua, poissulkemista, rajoittamista tai etuoikeuksien myöntämistä, jota tämän yleissopimuksen sopimusvaltio harjoittaa kansalaisten ja ei-kansalaisten välillä. Tätä voisi vaikka kutsua "kansallinen etu"-artiklaksi, tosin kansallista etua nämä oppineet eivät luonnollisestikaan ota huomioon.

Tätä kakksoartiklaa on sitten tavattu tarkemmin: d) jokaisen sopimusvaltion tulee kieltää ja lopettaa kaikin tarkoituksenmukaisin keinoin, niihin luettuna olosuhteiden vaatimat lainsäädäntötoimet, jokaisen henkilön, ryhmän tai järjestön harjoittama rotusyrjintä.

Kuka jumalauta näitä julistuksia jaksaa edes ottaa tosissaan, niitähän on joka lähtöön! Missä tämän sopimuksen rikkomisesta johtuvat sanktiot ovat? Loppuuko ulkomaankauppa ja mitä meistä ajatellaan?

Kovasti on kansainvälisiä sitoumuksia, joita pitää jonkun hyväksi noudattaa, mutta harvemmassa on niitä sitoumuksia, joissa puolustetaan Suomen kansalaisia. Saatanan pellet!!!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juhalle, Heikki Välimäelle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Juha: Ei muuten hassumpi idea. Tuo saisi varmaan tietyissä piireissä aikaan ns. akateemisen painetilan.

Heikki: Jaa-a. Eikös ne inkkaritkin olleet niitä alkuperäisasukkaita…

Castor: Eipä tässä oikein voi muusta puhua kuin Orwellin ajatusrikoksesta. En ole lakimies, mutta kovasti ohuella pohjalla tuo vaikuttaa olevan, ja sehän siinä on pelottavaa, että eihän se silti estä idean läpi junttaamista. Viro muuten ei ole ottanut juurikaan turvapaikkahuilailijoita, enkä muista, että maa olisi kauppasaarrossa. Rivipoliiseilla on varmaankin kylmä rinki persreiän ympärillä, kun ne tuumivat, että ne joutuisivat ihan oikeasti vahtimaan tuota lakipykälää. Valtiovaltamme tekee parhaansa saavuttaakseen hirmuvallan aseman ja hurjinta on, että sitä käytetään omaa kansaa vastaan maahantunkeutujien puolesta.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdin jo kirjoittaa kommentin Vihavaisen blogiin. Vihavainenkin kirjoittaa terävästi aiheesta otsikolla Hakkaraisen dilemma.

Et kai Yrjö pane pahaksesi vaikka linkitän tuota terrorismi listaa.

"Jälleen hyvää tekstiä Vihavaiselta. Kiitos.

Hallitus käyttää vanhaa keinoa YLEn ja eliittimedian vahvalla tuella.

Hallitus on nyt hyökännyt katupartioita vastaan, joista ei ole ollut ongelmaa. Eli tehdään ongelma, jota vastaan hyökätään. Kas huomio onkin aivan toisaalla. Helevetin vanha kikka.

Tuskin katupartioilla oli muuta vaikutusta ollut kuin ennalta ehkäisy. Signaali, että maassa ei voi elää kuin pellossa.

Nyt hallitus haluaa antaa päinvastaisen signaali hulinaporukalle. Jatkakaa samaan tahtiin. Hallitus pitää suomalaiset sisätiloissa.

Linkissä on koonnos tapahtumista ennen kansainvaelluksen alkua.

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/search/label/terrorismi

Sitä sopii nyt vuorostaan linkittää kaikilla foorumeilla. Toistoahan hallituskin tekee.

Tampereen Rautaharkossa on jo kolme tulipaloa, jotka ovat itse sytyttäneet. Tampereen pitseriapalossa kuoli kolme suomalaista. Hiljattain poltettiin suomalainen opiskelijatyttö. 4-0 tilanne tässäkin."

Anonyymi kirjoitti...

Samaa jatkumoa "Rikolliset liivijengit" ajatelman kanssa:
-SPR:n liivit katupartion tunnisteeksi? Tosin TIS-spr-liiveistä sai J Lokka pitkän bannin facebookkiin eli kannattaa käyttää aitoja.
-Hirvestysporukka huomio-oransseine liiveineen ja päähineineen täyttänee määritelmän ja hui kauhea kun ne ovat aseistettujakin! Rasisteja ne ovat ilman muuta koska ovat tappamassa muita kuin oman lajinsa edustajia...

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Olen tässä ajatellut, että kuinka suuri rikollinen olen, kun pohdin julistautuvani yhden miehen katupartioksi, jonka tarkoitus on panna pataan kaikkia suvakkeja ja heidän kultamuniaan. Aina ja poikkeuksetta jos heitä tapaan kähmimästä ja lähmimästä pottunokkia. Näitä kultamunia aiheesta ja suvakkeja ihan vaan siksi, että mahdollistavat moisen toiminnan.
Huru-ukko
PS. Ohi aiheen, tiedättekö miksi Petteri Orpo on kokkareiden ja muiden suvakkien mielestä paras ministeri? No kas kun hän on mahdollistanut tämän mamubisneksen laajenemisen nykyisiin mittoihinsa, ja tekee kaikkensa, että se jatkuisi maailman tappiin. Fy fan niinku ruåttalaiset sanoo. Eli perskele..

Konitohtori kirjoitti...

"Tässähän päästäänkin taas villakoiran ytimeen, eli kyse on siitä, voidaanko joku toiminta määritellä rasistiseksi ja ennen kaikkea siitä, että kenellä se määrittelyvalta on."

Asiaan löytyy helppo ratkaisu. Laitetaan jokaisen poliisipartion mukaan "Mäntyharjun feminiittaluostarista" valmistunut politrukki, joka voi tapauskohtaisesti päättää onko seurue rasistinen vai ei.

Juha R kirjoitti...

Löyhästi aiheeseen liittyen: Kävin tässä pari päivää sitten paikallisessa K-Supermarketissa, kun vaimo käski. Samoihin aikoihin kanssani sinne saapui pari nuorehkoa miestä, ulkonäöstä ja puheesta päätellen Irakista tai siltä suunnalta (muuataman sadan metrin päässä on VOK). Komeita, pitkiä 180+cm, harteikkaita hoikkia miehiä. Siisti ulkoiluvaatetus, määrätietoinen, pitkä askel. Viimeksi nähnyt samanmoista kauan sitten Panssarivaunupataljoonassa Parolassa, muutaman ureilullisemman kapiaisen toimesta. Ja ehkä myöhemmin amerikoissa, paikkakunnilla joilla on merijalkaväkeä tai muita sotilastukikohtia. Eivät olleet arkoja, epäluuloisia pakolaisressukoita. Sen näköisiä kavereita, että en haluaisi joutua konfliktiin heidän kanssaan. Kusessa ollaan, jos matuista esim 2% on moisia. Pahoin pelkään, että on enemmänkin, eikä pelkästään sattumalta, vaan joku on suunnitellut homman.
Tuosta Viron pakolaispolitiikasta tuli mieleen, että Japani ei kai ole kautta aikain ottanut kuin puolisen tusinaa muslimipakolaista. Tästä varmaan johtuu, että maan maine on mennyt ihan kuralle, kukaan ei osta japanilaisia autoja, elektroniikkaa jne. Minäkin taannoin vaihdoin japsin sakemanniin. Tosin ei tämä käväissyt mielessäni.

Olavi Koskela kirjoitti...

Kyllä minullakin on semmonen sinisilmäinen käsitys ollut, että säädösten 'noudattamisjärjestys' on perustuslaki, tavallinen laki, hallituksen lakiin perustuva asetus, ja hallituksen päätös. Alempi säädös on aina alisteinen ylemmälle, Haluaisinpa nähdä perustelut sellaiselle hallituksen päätökselle, joka menee yli perustuslain. Toki perustuslakiakin voidaan muuttaa, mutta epäilenpä, ettei tämmöisen asian muuttaminen ainakaan perustuslain oikeassa säätämisjärjestyksessä tule olemaan mikään läpihuutojuttu.

Hemuli kirjoitti...

Partioiden vain pitää ilmoittaa joka päivä pitävänsä mielenosoituksen, jossa partiolaiset kävelevät ympäri kaupunkia. Mielenosoituksia ei voida kieltää tai siis voidaan mutta silloin mennään erittäin vaaralliselle polulle...

Anonyymi kirjoitti...

Noita naapurivahteja ja katupartiointeja on ollut ainakin viisitoista vuotta sitten siellä missä minä olen asunut. Silloin syynä oli omaisuusrikokset. Nyt nämä partiot ollaan kieltämässä koska joku raiskaaja tai ryöstäjä saattaisi menettää tilaisuutensa - tai sen viestin valtiovalta antaa. No, viranomaisen tai poliitikon on minulta turha pyytää apua jos sellaista tarvitsee. En viitsi edes kusta päälle, jos joku heihin kuuluva on tulessa.

Castor kirjoitti...

Muuan näistä ajatusten Vantaanjoista, Martin Scheinin, joka on kunnostautunut ehdottamalla rasismitestejä kansanedustajille, ylitti kerta kaikkiaan itsensä raportoidessaan YK:n ihmisoikeuskomitealle terrorismista vuonna 2009. Teksti on sellaista diipadaabaa ja potaskaa, ettei sitä voi todeksi uskoa! Scheinin tutki ja raportoi, toivottavasti tutki omasta aloitteestaan, "sukupuolten tasa-arvon ja terrorismin torjunnan kompleksista suhdetta". Tällähän ei luonnollisesti ollut mitään tekemistä terrorismin kanssa, mutta Scheinin oli päättänyt kuitenkin yhdistää nämä asiat. Hän halusi YK:n luopuvan "sodan paradigmasta". Sen sijaan tulisi kaikissa terrorinvastaisten toimenpiteiden suunnittelemisessa ja toteuttamisessa vaalia syrjimättömyyden ja sukupuolisen tasa-arvon periaatteita. Hän vaati Yhdysvaltoja harjoittamassaan terrorinvastaisessa sodassa ottamaan huomioon naisten, lesbojen, homojen, bi-seksuaalien, transsujen ja hermafrodiittien (käyttää sanaa "intersex") edut paikallisessa kontekstissa.

Jos joku ymmärsi, mitä tuo professori on älynsä syövereistä luonut terrorinvastaisella rintamalla, niin pyydän ystävällisesti kertomaan minulle. Näin tyhmäksi en ole pitkään aikaan tuntenut itseäni!

Anonyymi kirjoitti...

Jo se tosiasia että mädäntynyt hallinto tuollaisia edes pohtii on sen verran vakava merkki että on parempi alkaa aseistautumaan.Seuraavana nimittäin onkin vuorossa schutzhaft yöllisine kyydityksineen.Rasimin vastaisen taistelun nimissä sekin toki.

Becker kirjoitti...

Mä olen tähän asti ollut kovasti siinä käsityksessä että ruotsalaisten muslimien perseily johtuu suurelta osin vuosikymmeniä jatkuneesta kulttuurimarksisitisesta aivopesusta.
Mutta hitto, Suomessa tuntuu olevan aivan sama linja ilman vastaavaa toimintaa. Suuressa osassa kansaa, mediaa ja poliitikkoja. Tämähän pistää jo tosiaan fundeeraamaan härmäläisten älykkyyttä. Mistään viisaudesta nyt on turha edes puhua.
Nyt sitten aiotaan kieltää ryhmässä liikkuminen koska se uhkaa meitä uhkaavia parasiitteja. Ei perustuslaki ole ennekään ollut poliitikoille mikää este kun ovat halunnet saada tahtonsa läpi. Muistellaan vaan 90-luvun pankkikriisiä ja €uroon liittymistä.
Sitä vaan taas jälleen nähdään mikä on pottunokan asema verrattuna täällä loisiviin parasiitteihin.
Kukkona tunkiolla jälleen kerran Stubb. Jätkän pitää päästä kehaisemaan Brysseliä vieville oligarkeille, miten hän taas onnistui tuhoamaan siivun kansallisvaltio Suomesta. Tuo tyyppi on Suomelle vaarallisempi kun uskotaan. Se tulee aina annoksittain esiin, niinkuin tässäkin tapauksessa. Hyi helvetti että on vastenmielinen poliitikko.
Perustetaan katupartio jonka selässä lukee "BÖGBRÖDER", ja kävellään silleen käsikynkkää. Se on taatusti sallittua ja herättä ihastusta etenkin vihervasemmiston piirissä. Jos tilanne tulee eteen niin leivotaan vielä häirikön naamaan sateenkaaren värit jotta harmonia säilyisi.

LW kirjoitti...

Lisähupia irtoaa siitä, että poliisilla on lähivuosina tiedossa rankkoja leikkauksia:

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/poliisihallitus-suunnittelee-jopa-900-poliisin-vahentamista/714225/

Koska nämä oletettavasti tehdään maan tavalla, höylä tuskin koskee kovin kipeästi Poliisihallitukseen, mutta kentälle sitäkin kovemmin. Ja poliisejahan ei ollut entuudestaankaan kuin se 7800, tai 142 sataatuhatta asukasta kohden. Se ei ole paljon.

Siis meillä on valtio, joka leikkaa poliisilta samaan aikaan kun se lisää roimasti sen tehtäviä tuomalla maahan melkoisen rikollista sakkia, ja sitten ottaa tällaisen linjan katupartioinnin suhteen. Alan hiljalleen ymmärtää, mistä salaliittoteoriat kumpuavat, kun itsenikin alkaa olla vaikeaa uskoa, että eliitti on ihan oikeasti näin idioottimaista.

Enkä edes itse suhtaudu järin positiivisesti johonkin kansallissosialistin perustamaan järjestöön, jonka listoilla on väkivaltarikollisia. Parhaimmillaankin nuo partiot houkuttelevat kimppuunsa anarkisteja, ja pahimmillaan niihin päätyy sekoilemaan rähinäviinaa tai piriä vetänyttä porukkaa, joilla on ns. laajempi käsitys turpaanvedon oikeuttavasta provokaatiosta. Vaikka jätkät ilmeisesti yrittävät oikeasti välttää tuollaista, niin noissa piireissä ikävä kyllä pyörii aika kärähtänyttä porukkaa.

Isompiakin ongelmia kuitenkin on. Paitsi tietysti jos miettii asiaa siltä kannalta, mistä aiheista saattaa kuulla kuittailua ja passiivisaggressiivista marmatusta kavereilta Brysselissä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Taisteluvälineupseerille, Huru-ukolle, Konitohtorille, Juha R:lle, Olavi Koskelalle, Hemulille, Ano2:lle, Castorille, Ano3:lle, Beckerille ja LW:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Joo, toki voi linkittää, ja se alkuperäinen, pidempi listahan on nimimerkki Nutsyn tekemä ja löytyy tuosta osoitteesta:

http://hommaforum.org/index.php/topic,103931.msg1984206.html#msg1984206

Noista polttamisista voisi heittää ihan aiheellisen kysymyksen, että miksei Sale mene ja tuomitse murhapolttoja? Eikös ne kaikki olleet niitä?

Taisteluvälineupseeri: Ja eipäs hei unohdeta kansallispukuja ja kansantanhuja.

Huru-ukko: En oikein osaa sanoa Orpon suosioon muuta syytä kuin mainitsemasi. Ennen vanhaan rikollisesta rahasta huumekauppa oli sitä varminta, nyt kannattaa sijoittaa rahat vokkiin ja nykäistä hyvät tuotot liiveihinsä. Selkärangattomat paskat, en paremmin sano.

Konitohtori: Tiedä piru vie, vaikka feminiittaluostarista valmistuneet feminiitat olisivatkin poliisipartioitten mukana jossain vaiheessa politrukkeina. Meinaan, uskon vieläkin, että rivipoliisilla on mittansa ja määränsä, mutta tiedostavalla naisella sellaista ei ole.

Juha R: Totta, ja näitä tyyppejähän somessa löydetään koko ajan lisää. On meinaan hieman ”kiusallista” kuvamateriaalia tyyppien facebook-sivuilla. Japanin kohdalla toimii sama kuin Vironkin, ja meillä metelöity ”Suomen kansainvälinen maine, ja sen särkymisen dramaattiset seuraukset” on pelkkää omille kansalaisille syötettyä kusetusta.

Olavi: Minä en ole lakimies, mutta luulisin, että tulevaisuudessa vedotaan perustuslakiin lisättyyn kohtaan ”Suomi on EU:n jäsen”, jolla taas jyrätään yli omien lakien. Castor osaisi varmaan kommentoida tätä tarkemmin.

Hemuli: Toisaalta, jos jaloittelevat jätkäporukat määritellään rasistiseksi ja äärioikeistolaisiksi ja kielletään sen perusteella, niin siinä samassa ne menevät ne vääränlaiset mielenosoituksetkin. Mutta niin kuin totesit, niin se tie on vaarallinen. Muistanpa tiettyjä yhteiskuntia, jossa niin on tehty.

Ano2: Joo, harva tavallinen kansalainen päättäjiään enää arvostaa. Ja miksi arvostaisi, kun eiväthän ne enää edes teeskentele ajavansa tavallisen kansalaisen asemaa.

Castor: Joo, tuohon Scheiniin olen törmännyt minäkin. Eihän siinä sinänsä mitään, että heppu haastaa sujuvaa horinmummoa, mutta se, että siitä tehdään arvostettu asiantuntija on sekä sairasta että vaarallista. Oletan muuten, että tämän kyseisen rasismitestin suunnittelun Scheinin on varannut itselleen. Ja luonnollisesti kyseinen häiskähän on entinen SKP-aktiivi.

Ano3: Tulee muistaa, että Suomihan on jo aika pitkälle aseistautunut. Veikkanpa muuten, että pian alkaa taas uusi hyökkäys siitäkin suunnasta.

Becker: Eihän härmäläisten keskivertaisuudessa älykkyydessä mitään vikaa ole, mutta me ollaan vaan oltu liian kilttejä ja äänestetty aina samat puolueet valtaan, kuvitellen, että ne kuitenkin toimivat kansalaisten parhaaksi, niin kuin ne itse asiassa aikanaan pyrkivät tekemäänkin. Kuka paremmalla, kuka huonommalla menestyksellä. Nykyinen johto ei enää edes näyttele sitä, ja kauheinta tietysti on, että kun Soinin persutkin ovat tukevasti harjattu, niin meillä ei ole tällä hetkellä mitään poliittisen vaikuttamisen väylää. Aiheesta pakkosyötetty monikultturismi ja pakotettu maahantunkeutujavyöry Suomi on tällä hetkellä yksipuoluediktatuuri.

LW: Joo, ja poliisijohtohan on muuten tukenut katupartioitten kieltämistä juuri sillä perusteella, että resurssit edelleenkin vähenevät ja poliisi joutuu kyttäämäänkin katupartioita. Eli konstut vahtivat niitä, jotka eivät tee rikoksia, ja antavat rikostentekijöitten riehua rauhassa.

Anonyymi kirjoitti...


Jos oikein muistan tuon luvun, se mainittiin maanantai illan Ylen TV1 ajankohtaisessa ohjelmassa.

Mahdottoman suuri ongelma viidestä (5) katupartiosta. Maa kaatuu tästä.


Tämä on jotain pahaa, tämä kriikki.

http://nyt.fi/a1452653013924

http://koomikkokivi.blogspot.fi/2016/01/miten-minusta-tuli-suvakki.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, varsin pienestä on tämä paniikki valtiovallassa nousut. Olisiko vaan niin, että yhdenkin partion olemassaolo herättää sen kysymyksen, että pystyykö virkakoneisto hoitamaan tehtäviään? Ja kun vastaus on ei, herää jatkokysymys, että mitkäs kaikki virkakoneiston osat ovat samanlaisia. Parempi hiljentää kysymys heti alkuunsa, tosin valtiovalta ei ymmärrä, että juuri tuolla tavoin se kysymys hyppää silmille. Niin poliittinen kuin virkakoneistokin elää vielä siinä kuvitelmassa, että typerinkin määräys hyväksytään, jos se on viranomaismääräys.

Tuosta lehtijutusta voi todeta, että löysivätpäs yhden, joka sitten tarjosi lääkkeeksi empatiaa. Milloinkahan tekevät jutun niistä hyvin monista, jotka ovat tehneet tuon keikauksen toisinpäin? En pidätä hengitystäni.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy myöntää, että ensimmäisen kerran aivan oikeasti alkaa huolestuttamaan kun tästä kuulin. Itse en ole kuullut yhdestäkään tapauksesta mutta ovatko nämä katupartiot syyllistyneet vielä mihinkään. Aika sairasta alkaa puhumaan rasistisista katupartioista jos ei mitään ole edes tapahtunut. Mutta, mutta...tuleehan tuollainen kielto tuottamaan aika koomisia lopputuloksia: lienee selvää, että mamujoukot eivät ole rasistisia, joten he saavat liikkua kylillä vapaasti isoissa porukoissa kun suomalaisten täytyy pysyä kotonaan. Ja onhan tota nyt täysin mahdoton oikeasti valvoa. Pimeetä porukka mein Stubb & co.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Jos näitten katupartioitten tiimoilta olisi tullut edes väkivallan epäily / huhu, niin lööpithän kirkuisivat täyttä päätä. Ja termi ”rasistinen katupartio” on poliittinen ase, sillä pyritään määrittelemään toiminta rikolliseksi, vaikkei se sitä ole. Ja itse asiassa muuten edes rasismi ei ole vieläkään Suomessa mikään rikos. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan on, ja sitä pykälää on käytetty jo maassamme varsin luovasti.

Castor kirjoitti...

Kun suomalainen lehti/uutissivu lainaa englanninkielistä uutista, käännökset ovat mielenkiintoisia: katupartiosta tuli "rasistipartio" Suomessa, kun se englanninkielisessä julkaisussa oli "anti-immigration"! Rasismista ei sanaakaan...

Viime aikoina on päivitelty eräissä maissa jo aloitettuja tai aiottuja mullilaumaan kohdistuvia omaisuus/rahatakavarikkoja. Niiden on väitetty olevan "kovaotteisia". Joku viittasi ulkomaalaislain 120§:än, mutta koko 7 luku näyttää jääneen viranomaisilta ja medialta lukematta, tai ainakaan sitä ei sovelleta. Luvun otsikko on "Turvaamistoimet ja ulkomaalaisvalvonta". Kaikki ne toimenpiteet, joita kuvaillaan jotenkin "uusiksi" ja "koviksi" muualla kuin Suomessa, on kirjattu Suomen lakiin jo 26.6.2015. Kyse on ainoastaan siitä, että esimerkiksi omaisuutta ei oteta talteen tulijan statuksen selvittämisen ajaksi ja että tulijan varoja ei käytetä hänen kuluihinsa. Lakia ei myöskään käytetä näemmä palautuksen varmistamiseksi! Siinäkin tarkoituksessa olisi hyvä jo henkilön tullessa maahan takavarikoida tämän varat, käyttää ne asumiskuluihin veronmaksajien rahojen sijasta, ja edes jollain tavoin yrittää varmistaa palauttaminen.

Kaikki tämä on mahdollista, mutta kun lakia ei sovelleta! Olkaa hyvät ja lukekaa ja ihmetelkää. Suurin osa näistä 7 luvun pykälistä on tullut voimaan 26.6.2015, siis viime vuoden alkukeväästä. Miksi? Tiedettiinkö hallituksissa jo aivan selkeästi hyvin paljon aikaisemmin, että mulli-invaasio on tulossa? Miksi ihmeessä näitä lakeja ei noudateta?

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040301#L7

Anonyymi kirjoitti...

Sen verran piti edelliseen lisätä, että kun kuunteli eilenkin Stubin höpinöitä uutislähetyksessä niin vetäähän toi täydellinen kyvyttömyys sanattomaksi. Eivätkö ne saatanan tunarit tajua mitä ovat tekemässä? Tuoda nyt tuollaista sakkia tollaset määrät maahan toisten elätettäväksi. Sitten salaillaan ja suojellaan poliisin, median yms. tahojen toimesta tän erikoisjengin edesottamuksia ja kun asioita alkaa tulemaan julki niin yritetään edelleen rajoittaa tavallisen kansan mahdollisuuksia itsensä varjelemiseen. Ei puhettakaan, että rajoitettaisiin esim. näiden mamuista koostuvien kähmintä- ja väkivaltajengien toimintaa. Tällaisella juuri luodaan se tilanne, jossa joku toistaiseksi vielä näkymättömissä oleva voimamies ottaa hommat hoitaakseen. Ja se ei todellakaan ole, Stubb tai Soini tai kukaan muukaan politiikan kärkipaikoilla tällä hetkellä huseeraava hahmo. Kenestäkään heistä ei ole siihen. Sopii toivoa, että tällöin kuvioihin tulee mukaan joku sivistynyt, hyväntahtoinen ihminen. Mutta harvoinpa nää tällaiset voimamiehet ovat.

Sandscorpion kirjoitti...

Tuon suvakiksi kääntyneen teksti kannattaa lukea, siinä hän ihan huomaamattaan osoittaa maahanmuuttokriittisten ja -myönteisten erilaiset maailmat, eikä mielestäni mitenkään omilleen edullisessa mielessä.

Maahanmuuttokriitikoksi kääntyessään hän löysi paljon tietoa, jota ei valtamediassa esitellä. Hän kertoo nauttineensa aina, kun onnistui argumentoimaan vastapuolen nurin, minkä ei pitäisi kovin vaikeaa ollakaan, kun faktat ovat omalla puolella. Toki nyt hän antaa ymmärtää, että kriitikkojen faktat ja tilastot ovat vääriä, mutta ei perustele mitenkään. Lisäksi hän painottaa, etteivät kriitikot ole mitään syrjäytyneitä, jollaisina heidät usein halutaan esittää, vaan normaaleja huolestuneita ihmisiä.

Suvakiksi hän kääntyi, kun tuli muutakin tekemistä ja ajattelemista, eikä enää ehtinyt murehtia mamujuttuja. Maahanmuuttokritiikki oli tylsää, koska sitä leimasi viha ja pelko eikä siitä saanut irti mitään positiivisia tunteita, ja niinpä se ei enää kiinnostanut. Nyt hän puhuu empatiasta ja siitä, kuinka kaikki ihmiset ovat Homo sapienseja. Hän mainitsee, että kriitikkopiireissä pyörii disinformaatiota ja samanmielisessä porukassa mielipiteet saattavat kärjistyä ikävästi, mitkä molemmat väittämät kieltämättä ovat totta, mutta hän ei edes yritä kumota ikäviä faktoja.

Kirjoituksen yhteenveto: maahanmuuttokriitikoksi käännytään, kun todellisuus iskee silmille ja alkaa kasvaa huoli asioiden kehityksestä. Suvakiksi käännytään, kun osataan henkisen kasvun kautta nousta faktojen yläpuolelle tunnetasolle, jossa ei tarvitse enää murehtia, koska kaikki kyllä järjestyy rakkauden ja empatian kautta.

Toivotan hänelle pikaisia paranemisia.

Itse asiaa eli katupartioiden kieltämistä minun on vähän hankala kommentoida, koska tuohon on enää paha sanoa mitään, mutta toisaalta en osaa myöskään oikein käyttää hymiöitä. Tällaisen XD-huutonauruhymiön osaan tehdä, mutta osaisiko joku näyttää, miten tehdään sellainen sarkastinen peukku ylös -hymiö?

Anonyymi kirjoitti...

On se kumma,kun on tämmönen tavallinen duunari,joka haluaa elää kohtuullisen rauhallisessa ja järjestäytyneessä yhteiskunnassa,joksi Suomen onnistui sodankäynyt sukupolvi rakentamaan,haluaa suojella saavutettua yhteiskuntarauhaa sitä horjuttavilta,kulttuuriltaan 700-luvulle jämähtäneitä tunkeilijoita vastaan,on äärioikeistolainen natsi.En vaan millään osaa yhdistää esim. keski-ikäisiä normi-Virtasia,jotka nauttii saunasta,oluesta,urheilusta ja metsästyksestä/kalastuksesta gestapon nahkatakkimiehiin tai keskitysleirin vartioihin Natsi-Saksassa,vain siksi,etteivät halua maahan perseilykulttuurin edustajia elelemään kustannuksellaan ja vittuilemaan,kuinka paskoja normi-Virtaset ja niiden maa on.Enemmän nämä sensuuria ja parempaa väkivaltaa erimielisiä kohtaan harjoittavat ns.paremmat ihmiset Hitlerin ja Stalinin jengejä muistuttavat.Eliitin ja Brysselin vahtikoirien alistamat lampaat tottelevat suvakkipoliitikkoja kuin natsilaumat Johtajaa Berliinissä Hitlerin puheen aikana-"meillä on unelma"-joukkohysteriahan oli kuin suoraan 40-luvun Saksan hengennostatustilaisuudesta.
Kuin tähtenä Stalinin koppalakissa piispatkin juuri vetosivat seurakuntiin,jotta antaisivat tilojaan muslimien käyttöön-nää on siis niin helvetin sekaisin!Ei vaan tajua...
T:Vesku

Anonyymi kirjoitti...

Otaksun että blogin lukijat ovat kuulleet SPR:n seksiskandaalista, mikä oli kuulemma ensimmäiseksi julkaistu "viimeistä päivää" lehdessä, tällä kertaa MitäVee lehti ei ollut ensimmäisenä asialla.

Iltalehdestä bongasin tämän SPR:n työntekijä vauhdissa ja Iltasanomissa tällaista Diakonissalaitoksen työntekijän kova väite. Jotenkin ei yllättänyt meikäläistä, tämä lienee ns. jäävuoren huippu. Millä tyyliin suomalaiset (kiihko)feministit kommentoivat näitä? Ylilaudalta löytyi vielä mainio keskustelunpätkä aiheesta sisältää hassunhauskoja meemejä aiheen tiimoilta, myös Hommassa on oma lankansa.

Auta armias jos 40-vuotiaat miehet olisivat tehneet samaa nuorille pakolaisnaisille, vaikka edes yhteisymmärryksessä, niin johan feministien telaketjuosasto rääkyisi kurkku suorana rasismia ja hyväksikäyttöä! Taidamme elää jonkunlaisessa fantasiamaailmassa? Odottelen sitä hetkeä kun heräämme jälleen todellisuuteen.

Toisaalta, jos SPR järjestäisi näitä "avuliaita ja anteliaita" vapaaehtoisia naisia noihin VOK:eihin, niin ehkä se omalta osaltansa vähentäisi noita lääppimisiä ja puskaraiskauksia?

- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, Anolle, Sandscorpionille, Veskulle ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Castor: Suomalainen media on aina kunnostautunut tässä. Euroopassa pidetty vasemmistolaisten mellakka kääntyy uutisoinnissa kummasti äärioikeiston mellakaksi. Olisko toimittajat niitä ihmisiä, joilla on kaksi vasenta kättä? Mitä tulee noihin omaisuus/rahatakvarikoihin, niin nehän ovat vain oikeudenmukaisia. Jos muuten kantasuomalainen lähtee hakemaan sosiaalilta apua hätäänsä, niin siinä kyllä selvitetään hyvin tarkkaan se, että mitäs rahoja ja omaisuutta sulla olikaan. Jos turvapaikkahuilailijan omaisuudensuoja ylittää suomalaisen vastaavan, niin tilannehan on kohtuuton.

Ano: Luulen, että sekä Stubbin että koneiston ongelmana on yleensäkin se, että ne tajuavat saaneensa aikaan aivan älyttömän tilanteen ja tajuavat myös, että heidän tyhjillä hihoillaan ei sitä tilannetta korjata. Ja luonnollisesti he eivät suostu tunnustamaan virhettään, vaan keskittyvät yleensä kieltämään ongelman olemassaolon.

Sandscorpion: Luin jutun minäkin ja päädyin samoihin johtopäätöksiin. Mieleeni tuli myös se, että kenelle tuo juttu oli oikein kirjoitettu? Kai toimittaja itsekin tajuaa, ettei tuollainen kirjoitus kenenkään päätä käännä. Kai se oli lähinnä kirjoitettu omille jonkunlaiseksi uskonvahvistukseksi. Hymiöitä en minäkään käytä. Bloggerin kommenttiosioon ei varmaankaan mitään peukkuja ym. erikoismerkejä pysty laittamaan.

Vesku: Olen täysin samaa mieltä kanssasi, ja pelottavaa on, että alkaa vaikuttaa siltä, kuin niin poliittinen kuin virkamieseliittimme sekä media alkaa kehittää pakkomiellettä siitä, että me normivirtaset olemme jonkunlaisia natseja, jotka on pantava ruotuun. Suomessahan on hyvä sanonta eli niin metsa vastaa kuin sinne huudetaan. Me ollaan oltu ehkä maailman kuuliaisimpia hallintoalamaisia, ja jos näinkin kiltit hallintoalamaiset alkavat napista, niin kannattaisi ehkä ajatella, että siihen on joku syykin. Ja silloin se syy tulisi korjata, eikä pakottaa hallintoalamaisia hyväksymään sitä syytä.

Soomepois Eestist: Minun alanihan on tietysti vhän toisenlainen kuin tuolla vokeissa, koska alaikäisten kanssa ollaan tekemisissä eli meillä on tollaiseen touhuun nollatoleranssi. Jotenkin vaan uskon, että noille SPR:n munahaukoille ei asiasta mitään seuraa, vaikka ne selkeästi ovat siellä olleet virkasuhteissa laitoksessa oleviin ihmisiin nähden. Tuohon seksin ostamiseen en ota vielä kantaa, sillä asiaahan ei ole vahvistettu.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pitää jopa korkata Hywä Skottilainen Wiski(tm):

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452837238037.html

Joko a) Ulaa Appelsiini on koko ajan ollut nuiva, tai b) Hän on nähnyt Pimeäan Puolen Valon.

Mutta asiasta puhuen: Suomalainen mies, Sinä ET ole sika. (ainakaan verraten moneen muuhun)

--Madri

Anonyymi kirjoitti...

Hip hei håra hurrit heitä hysää osaa

Ei kyllä ne prkleet ovat menettäneet kollektiivisesti sen viimeisenkin järjenhipunan ja eipä siinä muuten mitään mutta kun ne asuvat tuossa länsinaapurissa.

JKP : Geopoliittselle sijainnillemme emme voi mitään.

http://www.redicecreations.com/article.php?id=35103

Sweden: State-funded Muslim Sniper Training

Uhka tulee lännestä ja yhdet höyryävät sotilaallista yhteistyötä noiden kanssa?

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Madrille ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

Madri: Ihan hyvä kirjoitus Appelsinilta, niin kuin monta kertaa ennenkin. Tietysti hieman kieli keskellä suuta tehtynä, mutta enempään hänellä Ilta-Sanomien toimittajana ei ole mahdollisuutta. Minkälaisia olisivat hänen kirjoituksensa, jos meillä olisi oikeasti vapaa media?

Taisteluvälineupseeri: No mitä tähän nyt sanoisi? Vaikka niin, että kun kuvitellaan saavutetun hulluuden absoluuttinen nollapiste, niin seuraavalla viikolla se jossain kyllä ylitetään. Yleensä Ruotsissa. Ehkä seuraavaksi treenaamista konetuliaseilla?

Castor kirjoitti...

Englannissa muutettiin lakia "kodin puolustamisesta" vuonna 2013 (householder defence). Sen mukaan kotiaan voi puolustaa laittomalta hyökkäykseltä sellaista väkivaltaa käyttäen, joka ei ole suhteessa hyökkäyksessä käytettyyn väkivaltaan (disproportionate force). Eilen tuli High Courtista ensimmäinen asiaa koskeva ratkaisu. Kotiaan puolustava otti 15. joulukuuta 2013 laittomasta hyökkääjästä niskalenkin, jonka seurauksena tyyppi joutui hapensääntelyn takia koomaan, jossa siis edelleen on. Koomakallen omaiset vetosivat EU:n ihmisoikeussopimukseen, mutta High Courtissa katsottiin, että kaikki on hyvin, eikä noita säännöksiä ole rikottu.

Asiat alkavat järkevissä tilanteissa palautua normaaleiksi. Milloin Suomessa? Minkähän takia tuollainen laki oli pakko säätää? Se muten koskee kaikkea hätävarjelua.

"Mr Justice Cranston said the "plain words" of the section read in their legal context "mean that in householder cases the force used in self-defence is not unreasonable simply because it is disproportionate - unless, of course, it is grossly disproportionate".

The Ministry of Justice welcomed the ruling."

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castor. Ja meillä Suomessahan manttaaliaan puolustava voi automaattisesti varautua kovempaan tuomioon kuin manttaalille luvatta pyrkijä.

Anonyymi kirjoitti...

Muuten, nuo juristit ovat peräisin punamuumin presidenttikaudelta, jolloin hän nimitti kavereitaan ja muita samanmielisiä juristeja kaikkiin mahdollisiin vakansseihin. Kirottu olkoon hän.

Tuo partioiden väittäminen laittomiksi, tai vaatimukset niiden säätämiseksi laittomiksi, ei ole tasapuolista ja johdonmukaista. Nuo eivät vaadi rauhanuskontolaisten sharia-partioiden kieltämistä, eikä muitakaan matujen muodostamien partioiden kieltämistä. Niin ja mitä ovat ne vasureiden huligaaniporukat jotka varmasti toimisivat partioina jos haluaisivat.

Minulla välähti. Eräässä tapauksessa ulkonaliikkumiskielto olisi kannatettava. Mennään oma-aloitteisesti ulkonaliikkumiskieltoon! Ulkonaliikkumiskielto olisi eräs tapa toteuttaa veronmaksulakko, se jota Kauppalehden EVVK yrittää osaltaan toteuttaa. Kun kukaan ei menisi mihinkään, kukaan ei menisi töihin. Kun ei olla töissä, niin ei saada palkkaa eikä makseta veroja. Kun yritykset eivät saa tuloja, ne eivät maksa veroja. Oltaisiinko kauaa hyvillään siitä miksi ulkona ole ketään, kun kukaan ei olisi menossa töihin? Silloin he vaatisivat ulkomenopakkoa. Jos veronmaksulakolla saadaan aikaan rahapula niin julkishallinnossa alkaisi YT-ruletti pyöriä kierros kierroksen jälkeen. Kaipa se rulettikuula pysähtyy heidänkin numeroiden kohdille.

Timo Vihavainen pääsi vähän aikaa sitten eläkkeelle. Tällä videolla hän on vieraana Arto Luukkasen isännöimässä Dosentti-ohjelmassa joka näkyy AlfaTV:ssä.

https://publisher.qbrick.com/Embed.aspx?mid=E016FBEE

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Mielenkiintoinen idea sinänsä, mutta toimiakseen se vaatisi useita kuukausia, jonka aikana koko maan infrastruktuuri hajoaisi ja tavalliset ihmisetkin olisivat totaalisessa kusessa.

Sandscorpion kirjoitti...

Just give us our money, joo. Siitä tulikin mieleeni, että töissä törmäsin tuossa vähän ennen joulua erääseen tyypin, joka työskentelee tulkkina vastaanottokeskuksessa. Kuulemma siellä asiakaskunta on hyvin tietoista ja tarkkaa oikeuksistaan. Jos tukien maksu viivästyy, tullaan äkkiä kyselemään, että "missä mun rahat viipyy?"

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Sandscorpion. Tuo kuvaa hyvin tyyppien röyhkeyttä ja samanlaisia viestejä on tullut muualtakin.

Anonyymi kirjoitti...

Olen jonkin aikaa aprioikoinut sitä pitääkö tapahtua talousromahdus ennen kuin päästään aloittamaan puhtaalta pyödältä. Kyselin tätä Ykän blogissa noin neljä vuotta sitten joten olen jo jonkin aikaa aprikoinut sitä. Siksi kävi mielessä että mitä jos tehtäisiin se romahdus samantien. Romahdus olisi suurin ongelma mokueliitille jolle asia on ideologinen sekä niille joille kyse on rahan haalimisesta. Sitä se Kauppalehden EVVK-kerho ajaa, ja sitä voisi totetuttaa tuollaisella omaehtoisella ulkonaliikkumiskiellolla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vieras. Tossa nyt on vaan se ongelma, että joka tapauksessa se talousromahdus vaikuttaa eniten aivan tavallisiin ihmisiin. Eliittiin kuuluvat selviävät siitä astetta paremmin. En suosittelisi.