keskiviikko 7. helmikuuta 2018

MIELIVALOKUVA JA AJATUSRAISKAUS

Radanvarsikaupungissa, muutama vuosi tästä etiäppäin.


Atk-tukihenkilö Jouko Jötikkä istuskeli kotonaan saunan jälkeen, nautti kylmää olutta ja katseli televisiosta jalkapalloa. Hänet tunnettiin kaveripiireissään kovasti luotettavana, järkevänä ja asiallisena heppuna sekä muutenkin kelpo häiskänä. Hän oli myös kovasti rock´n´roll-mies ja toimi wankabilly-musiikkia soittavan Buddy Rider´n´ The Black Jack Parrots-yhtyeen kitaristina ja laulajana. Yhtyeen keikoilla oli ollut aina pirunmoisen hyvä meininki. Myös työssään hän oli arvostettu ammattilainen ja hän – ainakin käsittääkseen – tuli hyvin toimeen kaikkien työkollegoittensa kanssa.

Siinä hän oli väärässä. Sillä hetken kuluttua kaikki tulisi muuttumaan.

Ovikello soi, Jouko mietti että kukahan siellä mahtaisi olla, ei ollut ainakaan tullut sovittua kenenkään kanssa mitään. Bändin treenipäiväkin oli vasta huomenna. Liekö Jehovan todistajia? Kylpytakissaan hän käveli ovelle ja hämmästyi kun siellä oli kaksi poliisia jotka esittäytyivät hieman nolon oloisina:

- Vanhemmat konstaapelit Väylämö ja Höök Radanvarsikaupungin poliisista iltaa. Mahdatteko olla Jouko Jötikkä?

- Mahdanhan minä olla niin. Mitä asia mahtaa koskea?

- Tota noin… kun meidän pitäisi kuskata teidät tuonne poliisiasemalle.

- Tähän aikaan illasta? Minkä merkeleen takia?

- No kun teistä on tehty rikosilmoitus ja teitä epäillään sekä mielivalokuvan laittomasta ottamisesta että mahdollisesta ajatusraiskauksesta.

- Ja mitähän saatanan perkeleen helvettiä nuo asiat actually mahtavat tarkoittaa? Kun mulla on sivistyksessä tämän asian suhteen ainakin mielivalokuvan kokoinen aukko.

- Tuota… jos nyt vaan tulisitte mukaan. Teille selitetään kyllä sitten.

Jötikkä ymmärsi että kamarille lähtö tästä nyt joka tapauksessa tulee ja hillitsi hurjan luontonsa. Parempi lähteä pukeutuneena kuin pelkässä kylpytakissa ja käsiraudoissa. Niinpä hän kysyi:

- Kai minä saan vaatteet panna päälle ensin?

- Juu ilman muuta.

Jötikkä pukeutui, käveli poliisien saattamana koppiautoon ja tuumasi matkan aikana että vaikka hän sitä Lapin Poliisit-sarjaa on joskus katsellutkin niin eipä olisi arvannut että tässäkin peräloosterissa joutuu itse joskus istumaan. Eihän hänellä helvetti soikoon ollut tähän mennessä edes parkkisakkoja. Onneksi mukana ei ollut tosi tv-kuvaajaa sillä varmasti hänellä olisi ollut Euroopan hölmistynein ilme. Mistä maantulenhelvetistä nyt oli oikein kysymys? Poliisiauto ajoi asemalle ja konstaapelit taluttivat Jötikän sisälle, missä vastassa oli poliisiunivormuun pukeutunut oikein vihaisen näköinen nuori nainen. Näytti olevan esimies. Tai mikä hiton esihenkilö se nykyisin olikaan? Nainen sanoi:

- Viekää tuo potentiaalinen ajatusseksirikollinen yöksi koppiin kypsymään. Kuulustelen häntä itse aamulla.

Mitä zwiddua? Yöksi pidätysselliin? Eikä Jouko edes tiennyt mitä hän oli tehnyt. Vietettyään elämänsä pisimmän unettoman yön hänet kuljetettiin kuulustelutiloihin jossa sama nainen oli odottamassa.

- Olen oikeustieteitten maisteri Eilanillukka Vätkytän-Läkittäinen ja toimin Radanvarsikaupungin poliisipäällikkönä. Oletteko Jouko Jötikkä joka toimii ammatiltaan atk-tukihenkilönä Radanvarsikaupungin julkishallintobyroon yleisessä asioita säätävässä, sähläävässä ja säveltävässä subdiviisiossa?

- Pitäis nimi tietää kun on osattu kotoo hakee, sanottiin Tuntemattomassakin. Vaan olenhan minä. Ja toimin niin. Yksi harvoja muuten joka siinä subdiviisiossa jotain yleensä tekee. Mutta voisitteko jo kertoa, että minkä ihmeen takia minä olen täällä?

- Työkolleganne selitteläätiön, sovelletun spedestetiikan ja akateemisen käsitehässimisen maisteri Mirvaläyräänä Liioittelation joka toimii kysyvän ja kehittävän tyhjänpyörittäjän virassa subdiviisiossanne on tehnyt teistä rikosilmoituksen. Hän väittää, että olette ottanut hänestä luvattoman mielivalokuvan ja sitä myötä syyllistynyt mahdolliseen ajatusraiskaukseen.

- WTF?

- Meillä on todistusaineistoa. Niin kuin tiedätte, työpaikallanne on nauhoittava kameravalvonta juuri tällaisten tapausten varalta.

Vätkytän-Läkittäinen käänsi tietokoneensa näyttöruudun.

- Katsokaapas. Tässä on kuvamateriaalia joka on kuvattu kolme päivää sitten. Te aivan selvästi katsotte Mirvaläyräänän rintavarustusta ensin 3,74 sekuntia, sen jälkeen vielä 2,68 sekuntia ja sitten vielä katseenne viipyy hänen jalkovälissään 1,98 sekuntia. Se on aivan tarpeeksi mielivalokuvan ottamiseen. Hänen strategiset paikkansa jäivät teidän muistiinne ja Mirvaläyräänä kertoi minulle kyynelehtien kuinka kauhealta tuntuu se ajatus että te läiskitte kotonanne lapaseen ajatellen mielessänne hänen mielivalokuvaansa. Se on kuulkaa ajatusraiskaus se. Vakava, vakava rikos. Mirvaläyräänä tuntee tulleensa raiskatuksi ja se on Jötikkä niin, että tällaisessa tapauksessa pelkkä naisen tunne riittää. Minunkin mielestäni te olette raiskannut hänet. Ainakin ajatusraiskannut.

Jouko mietti hetken että oliko hän mahtanut alkaa kiskoa LSD:tä ja eli nyt hyvin pahaa trippiä mutta päätteli kuitenkin olevansa todellisuudessa ja vastasi:

- Tota noin… ensinnäkään minun pippelini ei ole koskaan käynyt hänen pimpissään. Siks toiseks kyseinen Mirvaläyräänä on niin itseään täynnä oleva ja vittumainen ihminen sekä lisäksi rehellisesti sanottuna tyhmä kuin saapas, niin että ajatus hänen naimisestaan saa aikaan mielikuvan sessiosta raastinraudan kanssa eli ajatuksena se on teoreettisesti mielenkiintoinen mutta käytännössä hyvin tuskallinen joten sitä kannattaa välttää viimeiseen saakka. Ja jos kattoo tota tallennetta niin kai arvoisa poliisihenkilö vai mitä te nyt olettekaan huomaa että kyseisellä Mirvaläyräänällä on päällään niin avonainen paita että siitä näkyy nännipihat. Minä olen mies ja en mahda sille mitään jos katse harhautuu siihen suuntaan. Mutta tuskin kyseinen Mirvaläyräänäkään väitti että minä ehdottelin hänelle hävyttömiä saati sitten sitä että kopeloin häntä strategisista tai vähemmän strategisista paikoista?

- Ei hän sitä väittänyt. Mutta se, mitä sanoitte rikosilmoituksen tekijästä ylitti muuten kunnianloukkauksen rajan. Se lisää tuomiotanne.

- Onko tuomio siis jo langetettu?

- Ei vielä. Mutta oikeudessa se tullaan ilman muuta langettamaan. Todistusaineisto on kiistaton. Ette te sitä pysty kiistämään.

- Missä vaiheessa muuten tämä niin sanottu mielivalokuva on yleensä muuttunut rikokseksi?

- Sen jälkeen kun punavihreät puolueet voittivat vaalit ja muodostivat hallituksen. Ja samalla nimittivät minut tänne poliisipäälliköksi. Te saatte jonkunlaisen tuomion joka tapauksessa. Aktiivisella ja tehokkaalla katumisella saatatte päästä siihen, että teidät tuomitaan ainoastaan luvattoman mielivalokuvan ottamisesta eikä ajatusraiskauksesta.

- Hjuu… kehitys se vaan kehittyy… minkähänlaisessa feministis-humanistisessa taivaassa me kahdenkymmenen vuoden päästä mahdetaan olla… no ei muuta kuin ankarasti katumaan sitten…

*

Kolme kuukautta myöhemmin, Radanvarsikaupungin julkishallintobyroon yleinen asioita säätävä, sähläävä ja säveltävä subdiviisio.

Jouko Jötikkä oli saapunut kolmen kuukauden virastapidättämisen jälkeen takaisin työpaikalleen ja istui nyt subdiviision osastopäällikkö Annaluutia Mähkiö-Flöffmannin työhuoneessa. Jouko oli saanut puolen vuoden ehdollisen vankeustuomion luvattoman mielivalokuvan ottamisesta sekä kunnianloukkauksesta. Ajatusraiskaussyyte oltiin hylätty. Ei siksi, että Jouko olisi todettu syyttömäksi vaan pitävän näytön puutteessa. Lisäksi Joukolle oltiin langetettu ankarat sakot sekä tuomittu maksamaan vahingonkorvaukset feministisestä henkisestä pipistä. Ennen Joukon juttua tuomiolla olivat olleet eräät Abdi, Abdelkader, Mohammad ja Abdul joita syytettiin suomalaisen naisen joukkoraiskauksesta. Heidät oltiin vapautettu koska ei oltu pystytty pitävästi todistamaan, etteikö nainen olisi ollut halukas masokistiseen seksuaaliseen kanssakäymiseen miesten kanssa. Lisäksi oikeus oli määrännyt, että heille tuli maksaa korvauksia aiheettomasta pidätys- ja tutkintavankeusajasta.

Mähkiö-Flöffman totesi:

- Sain aikaan sen tilanteen että sinä saat pitää työpaikkasi, mutta minun on annettava kumminkin sinulle kirjallinen varoitus asiattomasta käytöksestäsi. Se on tässä. Henkilökohtaisesti olen iloinen että olet palannut tänne sillä asiantuntemustasi todellakin tarvitaan.

Jouko puolestaan kaivoi taskustaan muistitikun ja ojensi sen Mähkiö-Flöffmannille.

- Kiitos. Tuossa muistitikussa on sitten tallenne siitä, että minä olen Radanvarsikaupungin torilla, revin ihokkaani, ripottelen tuhkaa päälleni ja suoritan vaaditut katumusharjoitukset. Eikös ne olleet työhön palaamisen ehtona?

- Joo, niinhän ne oli. Annas kun minä katson nää vielä… aijai… ei sun ehkä olis kannattanut itseäsi tolla kettingillä niin kovasti lyödä… sormenpaksuiset paukamat selässä… ihan hirvittää… ja toi suola siihen päälle vielä… taisi tehdä kipeää…

- Tekihän se. Mutta varma on aina varmaa. Minä tartten tään työpaikkani. Ihmisen pääelinkeino on syöminen. Voinkos aloittaa saman tien?

- Ilman muuta. Tervetuloa takaisin.

- No eihän siinä sitten muuta kuin…

Jötikkä aukaisi mukanaan kuljettamansa repun, otti sieltä hitsaajan kypärän ja laittoi sen päähänsä. Mähkiö-Flöffman ihmetteli:

- No mutta… mikäs tuo on… ja miksi?

- Tämä on hitsaajan kypärä. Kun mulla on tämä päässä niin minun on mahdotonta ottaa kenestäkään naisesta mielivalokuvaa. Kas kun tämän kanssa ei näe mitään. Ja muuten, hankipas tänne työpaikalle pistekirjoituksen opettaja. Minä tulen tarvitsemaan sellaista tällaisena tilapäissokeana.

- Mutta… sehän maksaa maltaita.

- Maksakoon vaikka hillosipuleita. Sisäministeriön ohjeistuksen 2022/hg65/pthyi/62/kukkuu9b/44/ mukaan sellaista miesoletettua joka aktiivisesti katuu ajatusseksuaalirikollisuuttaan on kaikin mahdollisin keinoin autettava pääsemään kaidalle ja ahdistelemattomalle polulle. Ja erityisesti tämä koskee julkishallintoa ja niin kuin muistat niin siinähän me työskentelemme.

- Mutta… kun sulla on tuo kypärä päässäsi niin ethän sinä näe mitään eli et pysty tekemään työtäsi.

- No en pysty niin. Mutta enpähän ota mielivalokuviakaan. Niin että jospa ohjaisit minut sinne työpisteeseeni niin minä lähden sinne tekemään sitä mitä kaikki muutkin täällä tekevät eli en yhtään mitään. Sokkona on vähän heikkoa…


36 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Kyllä asia on niin, että ajokelpoisen naisen astuminen huoneeseen aiheuttaa heteromiehelle samankaltaisen reaktion kuin jos vahingossa asettaisi kätensä kuumalle levylle. Sille ei vain mahda mitään, paitsi jos etukäteen tietää mitä on tapahtumassa ja hillitsee reaktionsa tietoisesti. Reaktiota ei pysty kukistamaan edes koulutuksella.

Reijo Koiras kirjoitti...

Hehe, tämä oli kyllä hyvä. Nyt sitten vain odotellaan milloin tämäkin parodia muuttuu todellisuudeksi. Täytynee hommata hitsauskypärä jo valmiiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Reijolle hyvä aihe Ryppyilyyn:)
t. Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Heh, aluksi pelkäsin, että tästä kehkeytyy semmoinen ällörealistinen juttu, mutta hohotteluunhan tämä päättyikin!
Kuitenkin semmoinen pieni täsmennys, että nykyaikaisista aktiivimaskeista näkee ihan hyvin ulos, vasta hitsausliekin (tms.) välähdys läväyttää ruudun mustaksi. Toisaalta, voisi ajatella että tulevaisuudessa maskien teknologiaa kehitetään niin, että esimerkiksi susirumuus tai vaikkapa yliväljä kaula-aukko laukaisisivat maskin järjestelmän.

T. Rikun Raunioilla

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Jaska Brownille, Reijo Koiraalle, Huru-ukolle ja Rikulle Raunioilla & kiitos kommenteistanne.

Jaska: Joo, ja naiset sen kyllä tietävät. Tosin usein ei tarvita kuin puoli minuuttia että ns. ruunaefekti iskee pintaan ja se johtuu siitä että kyseinen nainen avaa suunsa. Toi pätkä oli aika paha.

Reijo: Kiitokset. Tämähän on äärifeministien (onko niitä muita enää olemassakaan) märkä uni kunnes ne keksivät vielä märemmän. Leninin oppien mukaan ”vaadi mahdottomia, kun saat sen, vaadi lisää”.

Huru-ukko: Joo, tämä Reijolle vinkiksi. Voisi olla ihan hyvä ryppyilyn paikka. Luovutan idean vapaaseen käyttöön.

Riku: Joo, tiedän tämän mutta käytin tässä jutussa sitä vanhaa kypärämallia. Mullakin kun viimeisistä hitsauksistani on jo kovin pitkä aika. Ja vanhanmallinen kypärä sopi tarinaan.

Juha kirjoitti...

Mikä ajoitus! Juuri eilen keskustelin ystäväni kanssa työpaikkakulttuurin muutoksesta, poliittisesta korrektiudesta eli miksi tulisi käyttää aurinkolaseja aina töissä ja erityisesti julkisessa tilassa liikkuessa. Niskan kun jäykistää, niin raskauttava todistusaineisto jää keräämättä, vaikkakin epäily tuijotusrikoksesta on epäilemättä vahva. Eikä pidä kuolata rinnuksilleen, siitä saa kovennettua katumusta osakseen.

KKi kirjoitti...

Perkkule.

Rikullahan on tuossa valmis tuoteidea. Aivan ehdoton varuste. Ja kauppa käy varmasti koska viherpunablgtöhallitus varmasti säätää lain jossa moinen määrätään pakolliseksi kaikille miesoletetuille.

Ja seuraava hallitus on varmasti sosiaalifemokraattinen punaviherkoalitio jonka politiikka tulee olemaan silkkaa nännismi-lellismiä.

Antimatsisti kirjoitti...

Tämä kuva liittynee aiheeseen: https://pbs.twimg.com/media/DSj5T3KVQAErsC_.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Niin mieshän voi jopa katseella ja sanoilla raiskata naisen, siis jos uskoo (über)feministejä. Hehheh, toi Jaskan linkkaama video on kyllä mainio! Naisethan eivät sitten yhtään katsele miehiä "sillä silmällä", eihän?

Tuosta on enää paha nokittaa millään, mutta koitetaan mainiolta I, hypocrite sivustolta paria linkkiä feministiseen "taiteeseen". Lienee turha kertoa että kuukautisveri näyttelee jossain "taide"teoksissa elintärkeää osaa.

Osa 1
Osa 2

Kuten sivuston ylläpitäjä kakkososassa piruillen toteaakin:

"If you didn’t miss Part 1, mind if I ask exactly what the hell is wrong with you? I mean you really are a twisted pervert to have survived half this list and come back for more, aren’t you? Me too, man. Me too."

Omat suosikkini ovat "taide"teokset #10 (3D pimppakajakki), #9 (surullisenkuuluisa sveitsitär Milo Moiré peililaatikkoineen) ja #5 (kananmunilla maalaaminen). Huhhuh.

Ja Metoo-kampanjan sivutuotteena kas näin Manchesterissä, samaan syssyyn pitäisi sitten varmaankin poistaa kaikki naisia esittävät alastonmaalaukset? Kuten Gallen-Kallelan maalaus Aino ja Väinämöinen. Iik, siinähän wanha wakaa Wäinämöinen koittaa vokotella nuorempaa naista!

Jään mielenkiinnolla odottelemaan seuraavaa feministisen joukkonillityksen kohdetta, noista lähi-itäläisista ja afrikkalaisista ahdistelijoista & (joukko)raiskaajista kun EI saa puhua pahaa sanaakaan. He kun ovat olosuhteiden uhreja ja valkoisen miehen riiston kohteita blah blah blaa....


- Soomepois Eestist -

Ukkeli kirjoitti...

Älä nyt anna niille hyviä ideoita. Jätkän olisi vaan pitänyt kysyä, miksi oletatte minun pitävän tytöistä? Homohan minä olen ollut. Ei naiset kiinnosta pätkääkään. Tuo naisoletettu on selväsikin homofobi!

Becker kirjoitti...

Niinkuin olen aikaisemmin todennut, niin Sveanmaalla pitää olla todella tarkkana jottei anna vääriä signaaleja nartuille. Vaikka olenkin jo vanhempaa sorttia niin kyllä katse harhailee edelleenkin juuri niille alueille missä se on harhaillut viimeiset vuosikymmenet. Ei sille mitään voi, eikä ole tarkoituskaa voida.
Pitää vaan varautua iltahämärissäkin kulkemaan aurinkolasit päällä, jotta uskaltaa rauhassa tarkastella naisten muotoja tarkasteltavan ja vaimon huomaamatta. Postissa ja kaupan kassalla pitää olla erityisen tarkkana jotta keskittyy vain varsinaiseen asiointiin olematta turhan tyrkyllä, hymyilläkkin pitää silleen sukupuolettomasti.

Kumitonttu kirjoitti...

Korneinta tässä feministien #MeToo-kampanjassa on se, että feministit itse kutsuvat itseään vapaamielisiksi, siis liberaaleiksi eli amerikkalaisittain vasemmistolaisiksi. Kun he kannattavat vapaata seksiä ja vapautta pukeutua (burkhaan), niin nyt islamisaation myötä he joutuvat pakittamaan ja väittävät, että burkha vapauttaa naisen seksuaalisesta ahdistelusta. Ei väliä, jos isä tai veli pakottaa burkhaan, pääasia on että burkhassa nainen on vapaa länsimaisen miehen katseilta.

En tiedä. Eihän tässä ole päätä taikka häntää, mutta niin kaikki nämä typeryydet vain saavat kannatusta. Ehkä naisilta pitäisi ottaa äänioikeus pois, kuten silloin demokratian kehdossa, kun kerran demokratia on kaiken hyvän alku ja juuri feministien mielestä.

Tita kirjoitti...

Asian toinen puoli. Jos minua ei olisi naisena (silloin aikoinaan...) katsottu miehisellä tavalla, niin paljosta olisin jäänyt paitsi. Katsella voi sievästi ilmaista kiinnostuksen, josta voi sitten lähteä keskustelemaan jatkovaihtoehdoista. Miten tämä ihmiskunta jatkuisi, jos ei puolin sun toisin tehdyllä vihjauksilla kiinnostuksesta? Miehet on nyt surkean sorron alla - älkää hitossa alistuko, muutoin kaikki kiva kuolee tästä maailmasta! Tässä yhtälössä kun kaikki on hävijiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juhalle, KKi:lle, Antimatsistille, Soomepoisille Eestist, Ukkelille, Beckerille, Kumitontulle ja Titalle & kiitos kommenteistanne.

Juha & Becker: Vaan äkkiähän ne aurinkolasitkin mielletään tirkistelyvälineiksi joten eiköhän nekin jollain lailla luvanvaraiseksi saateta. Vain ammattikäyttöön, ulkotiloissa ja tiukan kurssituksen jälkeen.

KKi: Melkoinen bisnesidea juu, ja seuraava punaviherkoalitio saattaa jo suunnitella moista.

Antimatsisti: Minä vähän arvelinkin että joku oli keksinyt tuon ajatusraiskauksen jo aikaisemmin.

Soomepois: Ja hei, älä unohda pieruraiskausta. Nuo feministiset ns. taiteiljat näyttävät jotenkin jumittuneen niihin vaiheisiin joista normaali yksilö on päässyt jo kouluun mennessään eroon. Ja kun kyseisistä ”taideteoksista” puhe on, niin äläpä unohda tätä:

http://3.bp.blogspot.com/_Dp0Yvlff4BU/R4OMjPAFzZI/AAAAAAAAADk/nEFIqloGPVI/s1600/MFM.jpeg

Jota itsekin käsittelin aikanaan:

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2008/01/kulturaattori.html

Ukkeli: En minä sellaista ideaa keksikään jota ei joku tiedostava yksilö olisi jo keksinyt ja ottanut tosissaan. Mutta tuo homokortti olis kyllä ehkä pätevä. Tai sitten tää ”did you just assume my gender?”.

Kumis: Joo, se joka ymmärtää tämän nykyfeministisen logiikan varmaan pärjäisi hyvin siinä kvanttimekaniikassakin.

Tita: Kiitos naisen näkökulmasta. Ja olet oikeassa, ei tässä yhtälössä ole kuin häviäjiä. Tai no, kai ne äärifeministit mieltävät voittavansa.

Lemminkäinen kirjoitti...

Voi nyt sentään.. ei kai ja mites tässä nyt suu pannaan ja tämähän on nyt ihan kamalaa ja mitähän tästä nyt tulee vai pitäisikö jo yrittää hirttää itsensä jo etukäteen kun tuota jos voi joutua syytteeseen näin jälkikäteen ja myönnän rehellisesti että ainakin nuorempana tuli joskus mielikuvattua mutta se filmirulla melkeinpä vannoisin että pätkii ja että anteeksi nyt vaan naiset että tässä yleensäkään ollaan olemassa ja että näkeeköhän niitä lastenlapsiakaan enää koskaan kun elinikäinenhän tästä tietenkin tulee mutta tulkoon perkele jos on tullakseen.

oravan pesän hävittäjä kirjoitti...

No huomenta. Minen nyt ehtinny ajatusraiskausrikoksen mutta oravan pesät pistin paskaks että saadaan taas uutta feministi voimaa lehteä tehdä. Pistit taas hyvä Ykä niitä parhaita. Meinaan että koskahan se peltieinari tulee hakeen minut kun tässä kahavin kanssa tunaroin ja vissiin kait ajatusraiskaan tuon vaimokkeen. Se nyt on kumminkin pakko herättää että joutuu töihinsä.

Snowcamo kirjoitti...

Feministisen fysiikkakäsityksen mukaan on ihan mahdollista, että miehen silmistä lähtee katsesäteitä, jotka kähmivät naista matkallaan valonlähteeseen. Ajatussäteet puolestaan läpäisevät vaatetuksenkin.

Järkyttävää tajuta että joko tyhmyyden tai pahuuden vuoksi aikanaan kokonaisia sukupolvia opetettiin koulussa päinvastoin. Eli että valo lähtisi lampusta ja nainen olisikin syyllinen itsestään heijastuvan valon päätymisestä miehen silmiin. Naistutkimuksen ensimmäisiä löydöksiä onkin klassisten luonnontieteiden sortava maskuliinisuus (ja tämä siis ei ollut vitsi, raportti suoraan Tampereen Yliopistolta).

Haluaisin vielä muistuttaa että kuka tahansa mies on kenet tahansa naisen raiskannut myös ihan oikeasti, konkreettisesti ja fyysisesti äärettömän monessa multiversumin universumissa ja osassa (edelleen äärettömässä) selvinnyt ilman rangaistusta. Lienee vähintäänkin kohtuullista, että edes tässä yhdessä, missä me nyt olemme, rangaistaan noista äärettömän monesta rikoksesta.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

No nythän se selvisi miksi ne niitä burka- ja nikap-säkkejä naisoletettujen päälle vetää siellä rauhanoletususkonnossa.

Ne ei halua rauhanoletususkonnon miesoletettujen syyllistyvän laittomien mielivalokuvien ottoon eikä ajatusraiskauksiin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Tommi Rautiaiselle, Snowcamolle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Tuohan kommenttisi kävisi osana tehokasta katumisharjoitusta. Vielä kun revit ihokkaasi ja mäiskit ruoskalla selkääsi.

Tommi: Kiitokset. Mitä muuten oraviin tulee niin nää maatiaisoravat on sinänsä ihan ok. Ne Helsingin oravat oli pirun röyhkeitä. Ja ei ajatusraiskata omaa rouvaa vaan ajatusrakastellaan. Ja joskus sitä ihan livenäkin.

Snowcamo: Ehkä tämä on se monen multiversumin perimmäinen multiversumi jossa VHM kantaa vastuun kaikissa muissa multiversumeissa tapahtuneista oikeista tai kuvitelluista epäoikeudenmukaisuuksista. Joten tässä multiversumissa fysiikan laitkin menevät feministisesti.

VNV: Ja hienointa lienee se, että joku länsimainen feministi osaa selittää paremmin kuin se burkhaan pakkoverhottu nainen sen, mitä se burkhaan pakkoverhottu nainen ajattelee.

Lemminkäinen kirjoitti...

Jospa asia on niin että kaikki femakot ovat lepakkoja tai muita ja silloin on ihan luonnollista että heteromiehen vilkuilu on vittuilua ja muuta ilkeää. Normaalilla naisella ei (opittuni mukaan) ole mitään sitä vastaan että häntä katsotaan "sillä silmällä". Enemmistön kannalta (lepakot ja muut ovat vähemmistöjä) on häiritsevää että vähemmistöt alkavat säätelemään enemmistön käyttäytymiskaavoja. Jos kukaan ei lyö nyrkkiä pöytään niin enemmistö on kohta vähemmistöjen tossujen alla.

Dr Outhouse kirjoitti...

Nämä tarinat ovat Huovismaisen oivaltavia ja vetävät hienosti nykyajan hipluumeininkiä turpaan!
Me pojat otettiin mielivalokuvia jo 20v. sitten yliopistolla, kun vetävä kimuli tuli näkökenttään perseet värähdellen. Tiukka tuijotus ja silmät kiinni, ettei mikään muu näkymä pilaa otosta. Pieni keskittyminen ja vot, kuva syöpyi mieliin myöhempää käyttöä varten.
Ajatuspoliisin yhteydenottoa odotellessa... kaivelen arkistoja.

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta asennesensitiivisesti laukeavasta maskista sen verran, että moisten käyttö - varsinkin kesäaikaan - saattaisi aiheuttaa aikamoisen lisäyksen liikenneonnettomuuksien määrään… muista kevyemmän luokan törmäilyistä nyt puhumattakaan.
Mutta; mikäpä olisi liian suuri uhraus feministisen ajattelun alttarille uhrattavaksi - eihän fyysistä kärsimystä voi rinnastaa feministin henkiseen pipiin.
T. Riku Raunioilla

QroquiusKad kirjoitti...

Noita Lemminkäisen klo 13.21 esittämiä pointteja olen itsekin pariinkiin kertaan pohtinut.

Ilmeisestikään kaiki feminiitat eivät ole lesbaatikkoja, mutta suurin osa haluaisi kovasti olla:
valkoisina heteronaisina he ovat uhrihierarkian pohjalla vain juuri Kaiken Pahan Alun ja Lähteen VHM:n yläpuolella. Sekös heitä riepoo, koska itse he selvästikin kokevat kuuluvansa mieluiten sinne uhripyramidin huipulle tai ainakin se tuntumaan.

Niinpä he tekevät sen mitä lähinnä on tehtävissä:
lisäävät uhripotentiaaliaan ryhtymällä seksuaalivähemmistön edustajiksi. Sillä he nousevat yhden portaan, mutta se tuo omat haasteensa: tätä suuntautumista on myös osoitettava riittävän uskottavasti, ja voi rietale, että se ottaa niin koville! Eihän toisen heteronaisen pinpin nuoleminen voi kuin kuvottaa, eikä sormettaminenkaan juuri vähemmän pahalta tunnu.
Eipä siis ihme, että feminentit ovat jatkuvasti raivoissaan kaikesta, mikä jollain tavalla liittyy heteroseksiin.

Osa feminatseista onkin keksinyt helpomman tavan vaihtaa seksuaaliorientaatiotaan:
heistä on tullut transuja! Sehän onkin nykyään helppoa, kun pelkkä ilmoitus riittää, ja sitä voi jopa vaihdella fiilisten mukaan. - Jotkut ovat yrittäneet mennä vielä pidemmälle vaihtaen rotuaan, kuten Rachel Dolezal. Se vasta vaikeaa onkin; ei vähiten siksi, että Rachelistakin on vaikka kuinka paljon kuvamateriaalia pellavapäisenä vitivalkoisena tyttönä.

Mutta yrittänyttä ei laiteta. Vaikka ehkä pitäisi. Eikä ehkä, vaan nimenomaan:
asianhan väänsi ratakiskosta vuosia sitten Jussi Halla-aho tiivistäessään, että jos viisaampi väistää, typerys saa tahtonsa läpi. Jos viisaampi väistää aina, typerykset saavat hallita maailmaa.

Näinkös tässä nyt on käynyt? Olisiko tässä pikkuhiljaa ryhtiliikkeen paikka? Mallia voi katsoa vaikapa Visegrád-maista ja jos ne eivät kelpaa, niin Itävallasta. Sillä Ruotsista voi katsoa mallia mitä tapahtuu, jos mitään ei tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Oho, johan olikin muhkean punaiset "huulet"! En nyt muista oliko se wanha Erotica-, Ratto- tai Kalle-lehti jossa oli se Pimppiparaati-osio, jossa oli lähikuvia naisten kaikkein pyhimmästä? Kuului siis teini-ikäisen peruslukemistoon, mikä teki tietenkin meikäläisestä potentiaalisen tikittävän ahdistelijan/pervertikon/raiskaajan tai noiden yhdistelmän joskus kaukaisessa tulevaisuudessa.

Jos näitä taideperformansseja haluaa muistella, niin ensimmäisenä mulle tulee mieleen se näyttelijöiden tempaus Oulussa kultaisella 80-luvulla, jossa heitettiin "Scheissea" yleisön joukkoon. Olisi ollut vissiin hienoa olla katsomon eturivissä! Plus sitten tähän päälle se kissan pään katkominen ja sen filmaaminen. Hulluksi on maailma mennyt jne à la Häjyt leffa, siinähän on se hassunhauska sitaatti näyttelijä Kalevi Haapojalta => nuoret miehet syövät salaattia ja nuoret neidit juovat viinaa...

Jatkan ihan piruuttani tällä (über)feministien rienauslinjalla (ihan itse nillittämisillään he sitä hakevat niin annetaan heille sitä koko rahan edestä!), RoK:n saitilta ironinen artikkeli Olisitko "silleen" kuuluisan feministin kaa? Bloggauksen viimeisessä kappaleessa on linkki "27 viehättävää naista joista tuli hirviöitä feminismin takia". Yhteistä noille näyttäisi olevan hiusten leikkuu osittain siiliksi ja jäljellä olevien hiusten värjäys jollain epäluonnollisella värillä, tatuoinnit sekä painonnousu.

Summa summarum, ehkä joskus Susan B. Anthonyn aikoihin naiset todellakin olivat epätasa-arvoisia ja he halusivat taistella asiantilan parantamiseksi. Se on ymmärrettävää. Mutta nykyään länsimaisilla naisilla on kaikki samat edellytykset/mahdollisuudet päästä samaan asemaan kuin miestenkin. Kuinka tasa-arvoiseksi meidän vielä pitäisi tullakaan? Biologiasta valitettavasti seuraa se, että vain nainen pystyy synnyttämään lapsia ja kantamaan sitä kehossansa sen 9 kuukautta. Tätä dilemmaa ei edes (über)feminismi pysty poistamaan....

OT:na heitän niksmanni-kaveriltani tällaisen hassunhauskan ilmaisun "Berliinin" murteella; "Aus der Reihe: spiele dumme Spiele, gewinne dumme Preise" - Sarjastamme: pelaa tyhmiä pelejä, voita tyhmiä palkintoja. Sopinee hyvin kaikille suvakeille, jotka vehtaavat sen "The Unelman" parissa.

P.S. Liittyen RoK:in artikkeliin, toi olikin uusi tuttavuus "Lontooksi" temperance movement eli raittiusliike. Aina sitä oppii jotain uutta. Joo-o, aika pähee ilmaus toi leidien "lips that touch liquor shall not touch ours!". Jos oikein rehellinen olen, niin kyllä heidän suutelemiseensa olisin tarvinnut muutamankin rohkaisuryypyn. Mutta eihän olut ole väkiviinaa!


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, Dr Outhouselle, Rikulle Raunioilla, Qroquius Kadille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen & Qroquius Kad: Varmaankin asia on aika pitkälle niin kuin Qroquius Kad tuumaili. Luulisin että heteroja on suurin osa, mutta kaikkia heitä yhdistää palava – ja täysin perustelematon – miesviha. Tuo Jussin lause on suurta viisautta ja otetaan se vielä toistona:

” Jos viisaampi väistää, typerys saa tahtonsa läpi. Jos viisaampi väistää aina, typerykset saavat hallita maailmaa.”

Tuossa on nimittäin kiteytetty nykypäivän tilanne melko tarkalleen.

Dr Outhouse: Kiitos Huovis-vertauksesta. Olen semmoisesta kovasti otettu, sillä Huovinen on aina ollut suosikkikirjailijani. Ja tunsihan Huovinenkin mielivalokuvan. Meinaan, loistavassa novellikokoelmassa Rasvamaksa sielunvaellusta harjoittanut Leevi Sytky päätti maallisen taipaleensa kun hän autolla ajaessaan otti vähän liian pitkän ja tarkan mielivalokuvan tien vieressä olleesta hyvämuotoisesta naisesta. Nykyisin muuten kyseistä novellikokoelmaa ei uskaltaisi edes julkaista.

Riku: Joo moinen maski saisi aikaan useitakin leevisytkyjä. Feministin henkinen pipi on se maailmankaikkeuden keskuspiste jonka ympärillä kaikki pyörii. Katkeruutta lisää vielä sen tajuaminen että heitä ei oteta oikein tosissaan vaan nauraa kätkätellään.

Soomepois: Ne Ratot ja Kallethan olivat sen ajan pornointernet. Tietysti ihan ensimmäinen kevytversio aiheesta oli Anttilan kuvaston alusvaateosasto. Mainitsemasi ns. jumalan teatterin muistan ja pelkkää perseilyähän se oli vaikka jätkistä itsestään saattoi tuntuakin että nyt tehtiin rohkea taiteellinen ratkaisu. Tuo lista siitä, kuinka feminismi muuttaa ihmisen ulkonäköä oli aika kuvaava eikä ihan heikkohermoisten katsottavaa. Ja toi saksankielinen sanonta oli kyllä enemmän kuin osuva.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä mieleen myös tämä loukkaantuminen..

http://mariannaridderstad.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250645-aino-taru-on-tragedian-kuvaus-ei-pervo-seksifantasia

Anonyymi kirjoitti...

Olikos tämä jo täällä?
Ihan vain varoituksen sana: videolla on materiaalia, joka voi vahingoittaa retinaa!
https://www.infowars.com/video-you-cannot-unsee-this/
Lopetan femistien kiusaamisen täältä tähän...'

T. Riku Raunioilla

Lemminkäinen kirjoitti...

Koulu Tukholmassa (Fria Tider) vaihtaa kaikki ikkunalasit luodinkestäviin laseihin, operaatio maksaa noin 6 miljoonaa kruunua. Kysyisin Suvi Suvakilta ja Annabella Emakolta että johtuuko lasien vaihto: a) Tissi- ja persemielivalokuvia napsivasta valkoisesta lihaa syövästä heteromiehestä vai: b) Unelmasta joka on muuttumassa Painajaiseksi?

Juha kirjoitti...

Ainahan se on edukasta olla askeleen edellä, mutta ans kattoo, mitä tulevan pitää. Mahdollisesti nämä nk. ‚augmented reality‘ eli lisätty todellisuus -lasit tulevat kaikkien käyttöön kaikkialla, jolloin katseiden seuraaminen on automaattista. Toisaalta, tämä mahdollistaa kaikkien oletettujen päälle mustan säkin piirtämisen, toisaalta myös oletetun julkisten kuvien automaattisen haun ja näyttämisen näkökentässä. Helpointa rahastuksen kannalta olisi tarkkailla tiirailujen pituutta, mikäli kohde on määritelty/sertifioitu katseherkäksi, niin automaattisesti lävähtää sakko, vrt. liikennevalvonnan visiot.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Rikulle Raunioilla, Lemminkäiselle ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Joo, tuohon sopinee parhaiten erään juttuun kommentoijan sanoma ”feministi someraivoaja näkee miesvihalleen sopivan kohteen aivan missä tahansa”.

Riku: No ei ollut vielä, mutta nyt on ja voi todellakin todeta, että what is seen, cannot be unseen. Ja toi Paul Joseph Watson on järkevä ja asiallinen jätkä.

Lemminkäinen: Käsittääkseni se neekeriksi naamioitunut ruotsalainen heteromies räjäyttelee myös pommeja ruotsalaisilla poliisiasemilla ja ampuu viattomia etnisesti edistyksellisiä uusruotsalaisia. Mikä hitto noita ruotsalaisia vaivaa?

Juha: Kysehän on siitä että järkensä menettänyt (tai sitä ilman syntynyt) vähemmistö määrittelee suht tolkullisille ihmisille kuinka heidän tulee elää ja ne suht tolkulliset ihmiset eivät ole ihan niin tolkullisia että panisivat nuo pellet kuriin. Olettaisin, että tilanteen täytyy mennä vieläkin pahemmaksi ennen kuin mitään tapahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

@Riku taisit juuri räjäyttää pankin tuolla linkkaamallasi videolla, hattu päästä ja lepo! Siinähän se tulikin sanottua pähkinänkuoressa mikä mättää nyky-feminismissä hehheh, toi Watson ansaitsisi jonkun sananvapausmitalin ja pullon vodkaa päälle. Myös Anon lähettämä vinkki Uuteen Suomeen on mielenkiintoinen, kuinka tulikin mieleeni se Aino. Seuraavaksi tappolistalla lieneekin sitten Botticellin maalaus Venuksen syntymä? Vaikka maalauksessa Venuksen pitkät hiukset ja kädet peittävät daamin lähes kaikki strategiset paikat.

Totaalisena OT:na pienehkö historiapläjäys ja kiitokset tästä linkkivinkistä mun saksalaiselle kaverille, Junge Freiheitin artikkeli Saksan 6. armeijan antautumisesta Stalingradissa ja siitä tuli helmikuun alussa kuluneeksi 75 vuotta. Se vähä heistä jotka selvisivät sotavankeudesta takaisin (n. 5.000 soturia) kotimaahansa, heistä tuskin enää moni on elossa.

Das Massensterben im Nirgendwo - Joukkokuolema keskellä-ei-mitään. Stalingradin eteläpuolella sijainnut Beketovkan sotavankileiri oli surullisenkuuluisa. Kuvateksti onkin paljonpuhuva - Kaatuneiden ja kuolleiden sotavankien ruumisröykkiöitä v. 1943 helmikuussa.

No, eipähän se puna-armeijan sotavanginkaan kohtalo ollut kaksinen natsi-Saksan sotavankileireissä, joten tässä taisi langeta lasku maksettavaksi. Hyvä kun venäläisillä oli tuolloin edes omille joukoille tarpeeksi muonaa, puhumattakaan sitten kymmenistä tuhansista vastapuolen sotavangeista. Ainakin infrastruktuuri oli Stalingradin lähiympäristössä pommitettu lähestulkoon kivikaudelle, niin huollapa siinä sitten sotavankeja. Toisaalta ehkä tarkoituksella tehty "apuharvennus"?

"Zehntausende erfroren in der Steppe bei Beketowka" - Kymmenettuhannet jäätyivät kuoliaaksi Beketovkan aroilla (vai olisiko parempi ilmaus kalmukkiaro eli sitä steppeä?). Tuolta kun on talvisin hieman vaikeaa löytää edes polttopuita jolla pysyisi edes vähän aikaa lämpimänä, tekisi ruoantekoon nuotiota tai Herra siunatkoon saisi lämmintä pesuvettä. Voin vain kuvitella noiden soturien olosuhteita paskaiset, repaleiset ja täiset vaatteet yllänsä sekä muona vähissä. Kuten tässä kappaleessa todetaankin:

"Viele waren verwundet, litten in ihrer unzureichenden Bekleidung bei bis zu minus 20 Grad an Erfrierungen und waren nach zwei Monaten rastlosen Kampfes im mit Lebensmitteln katastrophal unterversorgten Kessel unterernährt und erschöpft."

Monet olivat haavoittuneita, he kärsivät puutteellisessa vaatetuksessaan -20 asteen pakkasissa ja he olivat kahden kuukauden taukoamattomien taisteluiden uuvuttamia, elintarviketilanne oli motissa (Kessel) katastrofaalinen ja useat olivat aliravittuja.

Aatuhan ylensi kenraalieversti Pauluksen sotamarsalkaksi tammikuun lopulla hyvin tietäen ettei koskaan Saksan sotahistoriassa marsalkka ollut antautunut viholliselle. Eli se oli suoranainen vihje Paulukselle vetää kuula kalloonsa. Kuten jossain aikaisemmassa kommentissani kehuin Antony Beevorin kirjaa Stalingradin taistelusta, niin tuli tuossa luettua myös se loppunäytös eli Berliinin valtaus. Jos aikaa riittää suosittelen tutustumaan.

Eräskin metsikkö josta Konjevin joukot etenivät Berliinin eteläpuolelle ja sieltä itse kaupunkiin, niin metsän reuna ja autobahn olivat täynnänsä perääntyvien saksalaisten jälkeensä jättämiä kulkuneuvoja (polttoaine loppu tai moottorivika eli "kaput"), aina panssareista lähtien kuormureihin ja moottoripyöriin asti plus kaatuneet soturit ruumiinlöyhkineen. Miten sitä paremmin kuvailisi, suuri hullunmylly ja sekamelska? Ja tähän keitokseen päälle venäläisten tykistökeskitykset ja etenevän jalkaväen tulitus.

Vissiin muistuttanut Danten kuvailemaa helvettiä?


- Soomepois Eestist -

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Soomepois. Joo, toi video oli kyllä tajunnanräjäyttävä kokemus. Ja mitä tulee tuohon off topiciin, niin kai se vaan on todettava että sota on todellakin paljasta pahantekoa. Toivotaan, että siltä vältyttäisiin.

QroquiusKad kirjoitti...

Tuosta feministien fight club -videosta ei tullut ihan selväksi oliko kyseessä jokin showpainin tapainen touhu vai oliko se feministinen käsitys tappelusta.

Tällä videolla nähdään kuitenkin sellainen tyttötappelu, ettei tarvitse arvailla ollaanko tosissaan. Meno on sellaista, että vahvaakin puistattaa ja heikkoa jo itkettää:

https://www.viasport.fi/embed/fd15002d-91a3-4c21-b418-%20%3E%20212d2968a72f/77d65e83-e0bc-4801-b02d-f82aff7e7063

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Joo, selvästikään tuossa ei ratkaistu asioita puhumalla.

QroquiusKad kirjoitti...

Soomepois kun tuossa mainitsi vähän off-topicina Antony Beevorin, tulisi asianomaisen teoksen "Berliini 1945" kuulua jokaisen länsimaisen naisen pakolliseen lukemistoon vaikka peruskoulun oppimääränä.

Länsimainen nainen kun on oppinut uskomaan, että hän on "taistellut" itselleen vapauksia ja oikeuksia, ymmärtämättä että se kaikki on länsimaisen miehen hänelle antamaa. Eräs tärkeimmistä asioista on turvallisuus eli ns. naisrauha, jota eräät länsimaiset heteronaiset ovat nyt alkaneet kilpaa julistaa rikottavan nimenomaan VHM:n taholta.

Ja kuitenkin länsimainen naisrauha perustuu vain ja ainoastaan sille, että VHM suojelee naisiaan heidän koko elämänsä ajan. Mutta jos tämän sanoo julkisesti, alkaa raivoisa #MeToo-rääkynä. Mitä siihen voi vastata?

Vaatimalla lukemaan Beevorin teos. Siinä hän kuvailee inhorealistisen yksityiskohtaisesti, mitä naisile tapahtuu jos he menettävät miesten suojeluksen. Kun berliinittäret eivät enää voineet piiloutua berliiniläismiesten selkien taakse varsin tunnetusta syystä, heille alkoi tapahtua...niin, kauheita.

Pelkäänpä pahoin, etteivät berliinittäretkään olisi silti huhtikuussa 1945 uskoneet, jos heille olisi kuvailtu mitä toukokuussa tuleman pitää. Heidän oli se opittava jalkovälin kautta. Ruotsissa se prosessi on jo ollut jonkin aikaa käynnissä.

Milloin se pääsee täyteen vauhtiin meillä? Miten siihen silloin reagoimme?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Feministit vihaavat juuri heitä joitten suojeluksessa he ovat. Siks toiseks, kuinkahan moni näistä feministeistä loppujen lopuksi mahtaa olla nettoveronmaksaja? Heidän rääkymisensä on toisten rahoittamaa.

Milloin se pääsee vauhtiin? Jaa-a, ei siihen pitkä aika ole. Kuinka reagoidaan? Ainakin virallinen koneisto ja media kieltävät ilmiön olemassaolon ja jatkavat VHM:n syyllistämistä.