torstai 14. kesäkuuta 2018

KYMMENES EPISTOLA


Meidän raappahousukansaan kuuluvien moukkien on aika taas hieman kerrata mitä meitä oppineemmat ja ääneen sanomisen sertifikaation itselleen myöntäneet suvaitsevais-tiedostavat henkilöoletetut ovat noin viimeisen puolen vuoden aikana saaneet loihelausuttua. Tässä on tietysti vain pieni osa suuresta valistuksen määrästä mutta sitäkin kertyi sen verran että epistola tarjoillaan perinteisesti kahdessa osassa joista ensimmäinen tulee nyt. No, you know the drill joten siirrytään itse asiaan.

*

Tammikuussa lintujärjestö Birdlife poisti luetteloistaan rasistisen linnun eli kafferikiitäjä (ent. kafferitervapääsky) on sitten jatkossa nimeltään häätökiitäjä. Kyseisen sekä linnun että sen aikaisemman nimen ei tiedetä varsinaisesti loukanneen ketään mutta oikeaoppisuushan menee yli varsinaisen käytännön tarpeen ja tuleehan siitä jollekin tiedostava hyvä mieli. Sinänsä termi ”kafferi” jonka miellettiin loukkaavan Etelä-Afrikan negridiväestöä on alun perin tullut arabiankielen sanasta kafir, jota termiä muslimit käyttävät halventavana nimityksenä ei-muslimeista mutta oletettavasti Birdlife ei varsinaisesti tarkoittanut tätä. Näinköhän tiesikään. Muslimithan eivät koskaan loukkaa ketään. He vain loukkaantuvat ja heitä loukataan.*

Kunnianarvoisa hallituksemmehan aloitti tammikuussa laajakantaisen vittuiluohjelman jota se kutsuu nimellä aktiivimalli. Touhun ideahan oli kyykyttää ja syyllistää pitkäaikaistyöttömiä. Erityisesti yli viisikymppiset olivat erittäin mielissään vaatimuksesta muuttaa jonnekin muualle päin Suomea mahdollisen neljän kuukauden pätkätyön perässä. Tupla-asumiskustannuksien maksamisen jälkeen moisesta keikasta jäisi käteen ehkä norttiaskin verran. Kun tarvittavaa ”aktiivisuutta” ei osoitettu, niin hallitus leikkasi sitten pitkäaikaistyöttömien vähääkin elantoa.

Meanwhile in toisessa todellisuudessa hallintomme pani pystyyn toisen laajakantaisen vittuiluohjelman jota se kutsuu nimellä ”Töihin Suomeen – Hallituksen maahanmuuttopoliittinen ohjelma työperusteisen maahanmuuton vahvistamiseksi”. Kun tietää sen, että minkälaista ”työperäinen” maahanmuuttoa Suomi on tähänkin asti houkutellut ei kyseisen hankkeen tavoitteet ja toteuttaminen millään muotoa yllättänyt:

TAVOITTEET
- Maahanmuuttoon suhtaudutaan yhteiskunnassamme hyväksyvästi ja väestösuhteet ovat toimivat.
- Suomalainen työelämä on vastaanottava, monimuotoinen ja syrjimätön.
- Maahanmuuttajanaisten osallistumista työelämään vahvistetaan. Heidän osaamisensa tunnistetaan ja sitä kehitetään.
- Maahanmuuttajien paikallista osallisuutta vahvistetaan viranomaisten ja järjestöjen yhteistyönä.

TOTEUTTAMINEN
- Viranomaiset ja järjestöt toteuttavat väestösuhdepolitiikkaa kaikilla hallinnon tasoilla, erityisesti ihmisten arjen kannalta tärkeillä elämän alueilla.
- Tuetaan positiivisen asenneilmapiirin muotoutumista ja syrjimätöntä keskustelukulttuuria kouluttamalla avainryhmiä yhdenvertaisuuslain velvoitteista, toteuttamalla syrjinnän ja rasismin vastaisia tiedotuskampanjoita, keräämällä tietoa syrjinnän ilmenemisestä eri elämänalueilla sekä tukemalla toimintaa vihapuheen ehkäisemiseksi.
- Suunnataan rahoitusta vuorovaikutusta lisääviin toimintamalleihin yhteisöllisen kotouttamispolitiikan vahvistamiseksi.

Tähän löytyy aina rahaa. Ehkä siihen menee juuri sen verran mitä ns. aktiivimalli nykäisi pitkäaikaistyöttömiltä pois.*

Tammikuussa myös kunnioitettu ja onneksi jo evp tasavallan presidentti louskutti tekareitaan mistäs muustakaan kuin maahanmuuttopolitiikasta. Sisältö oli samanlainen kuin ennenkin eli lisää turvapaikkahuilailijoita ja lisää rahaa kehitysavun kankkulan kaivoon tai muuten Suomelta menee maine. Kyseiset lausunnot eivät olisi päässeet tympeän  tarjallisen tavanomaisuutensa vuoksi tähän epistolaan muuten mukaan mutta Halonen teki historiaa eli lausui ensimmäistä kertaa erään lauseen josta hotellin respassa ollaan hänen kanssaan täysin samaa mieltä:

– Tämä on se osa historiaa, jota tulevaisuudessa meidän lapset ja lastenlapset tulevat kysymään, "ukki tai mummi, etkö sinä todella tajunnut, mistä on kysymys?”

Naulan kantaan. Voi tosin olla että Halonen ja hotellin respa lähestyvät tätä lausetta hieman eri näkövinkkelistä.

*

Poliisihallitus otti  tammikuussa käyttöön aidon neuvostoliittolaisen anonymka-järjestelmän eli avasi sisäisen kanavan, jolla poliisit voivat käräyttää kollegoitaan anonyymisti. Tällä anonymka-järjestelmällä pyritään etsimään ja käräyttämään poliiseja jotka ”toimivat epäeettisesti tai muutoin siten, että se on omiaan vaarantamaan poliisiorganisaatiota tai sen mainetta". Toisin sanoen (mikä myöhemmin on tullut havaittua) poliisiorganisaatio pyrkii lähinnä hiljentämään poliittisen poliisin vastaista järkipuhetta rivipoliisien keskuudessa.

Nolointa lienee että poliisihallitus ilmoitti toiminnan perusteeksi ”poliisitoiminnan läpinäkyvyyden lisäämisen ja luottamuksen vahvistamisen poliisia kohtaan”.

Näinhän se epäilemättä lisääntyy ja vahvistuu.*

Tammikuussahan pidettiin myös presidentinvaalit. Ei liene yllätys että Ylen toimittaja Kirsi Heikel ryhtyi Laura Huhtasaaren psykoanalyytikoksi:Hotellin respasta muistutetaan veronmaksajaa että Yle syö sinunkin ruokapöydässäsi.

*

Tammikuussa myös LGBTQTiiTyy-porukat vetivät vaihteen kakkoselle ja vaativat koko koulujärjestelmän queeristamista:

Seta pitää tärkeänä, että seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuus mainitaan opetussuunnitelman perusteissa sekä arvoperustassa, oppimisympäristössä, toimintakulttuurissa opiskeluhuollossa, ohjauksessa, oppimisen ja opiskelun tuessa ja opiskelun yleisissä tavoitteissa että oppiainekohtaisesti ainakin seuraavissa aineissa: äidinkieli ja kirjallisuus, biologia, filosofia, psykologia, uskonto, elämänkatsomustieto, historia, yhteiskuntaoppi ja liikunta.

Hotellin respassa ei olla varmoja että mikä niitten löydettyjen sukumonioitten määrä tällä hetkellä on. Sehän kun kasvaa päivä päivältä. Mutta kouluissa niitä pitäisi joka tapauksessa opettaa. Ehkä aamunavaus vaihdetaan ”tuoreitten sukumonioitten päivitystilaisuudeksi”? Promille vaatii oikeutta komentaa 999:ää promillea. Ja epäilemättä siihen suostutaan.*

Presidentinvaaleihin liittyen nähtiin myös episodi jossa kaksi etnisesti edistyksellistä kävi ankaran taistelun Laura Huhtasaaren pahvisen vaalijulisteen kanssa.

Etnisesti edistykselliset voittivat lopulta taistelun ankaran ähinän jälkeen kun kahakassa käytettiin astaloa ja ns. kaksipuolista saarrostusta. Demareitten viestintävastaava Dimitri Qvintus suhtautui asiaan sillä logiikalla jonka todennäköisesti hallitsevat vain demarit:*

Ja jatketaanpa sekä presidentinvaaleilla että demareilla. Demareitten presidenttiehdokas eli suuri humanisti Tuula Haatainen suivaantui kertakaikkiaan Laura Huhtasaaren lausumasta ”maahanmuutto lisää terrorismia”. Suivaantumisensa perusteeksi hän sanoi asuvansa itsekin alueella jossa asuu paljon maahanmuuttajia. Hieman täsmennettynä hän olisi voinut ehkä sanoa että kyseinen alue on Helsingin Tammisalo josta Suomen Uutiset tönki hieman Tuulan kannalta kiusallista tietoa jonka tosin jokainen Helsingissä asuva tai edes joskus asunut tietää muutenkin:

MTV on julkaissut listan Suomen rikkaimmista ja köyhimmistä postinumeroalueista. Tammisalo kuuluu rikkaimpien alueiden kärkikymmenikköön.

Tammisalon asukkaiden keskitulot ovat 52 438 euroa ja mediaanitulot 30 306. Mediaanituloilla tarkoitetaan käytettävissä olevien tulojen tasoa, jota enemmän ja jota vähemmän ansaitsevia on yhtä paljon.

Mediaanituloilla mitattuna Tammisalo on yhdeksänneksi rikkain ja keskituloilla mitattuna kolmanneksi rikkain postinumeroalue Suomessa.

Helsingin kaupungin tilastotietojen mukaan Tammisalo kuuluu niihin alueisiin Helsingissä, joissa ulkomaalaisia asuu kaikkein vähiten. Lisäksi hyvin vauraiden alueiden maahanmuuttajat ovat tyypillisesti niitä kansainvälisten yritysjohtajien perheitä.

Mutta ei Tuula toki valehdellut. Tuula vain demaroi. Se on ihan eri asia.*

Helmikuussa saatiin Oulun vankilassa nuijittua valmiiksi Suomen oloissa hyvin suuri huumeoikeudenkäynti josta Yle uutisoi. Yle kertoi, että kyse oli kaikkiaan 33 kilosta amfetamiinia ja 11 kilosta hasista ja marihuanaa. Yle kertoi myös että kaikkiaan kahdeksan henkilöä tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin.Mahtoiko syyllinen olla suomalainen mörököllimies?Ei. Ei syyllinen ollut mörököllimies. Mutta sitä Ylen uutinen ei kertonut. Eikä myöskään sitä että tuomittujen etunimet olivat Ahmed, Sherif, Ibrahim, Ahmed, Ali, Khalig, Muath, Muhanad ja sitten hännänhuippuna eräs Stefan.

Ja miksipä olisi kertonutkaan. Olisihan se saattanut herättää ajatuksen että tämä kohta kolmekymmentä vuotta jatkunut ns. työperäisen maahanmuuton metsästys ei olekaan kovin suuri menestys.

*

Ja sitten vaihteeksi hämmentäviä katselukokemuksia. Niin kuin blogissa tuli kirjoitettua niin feministit ovat perustaneet tappeluklubeja. Tai no, lähinnä sylipaini- ja rääkymisklubeja. Asiaa voi tarkastella uudestaan tästä videosta jossa kommentteja esittää maanmainio Paul Joseph Watson.Ja tästähän ei katu-uskottavuus enää voi parantua

*

Lisätäänpä annos psykologista film noir merde-kauhua. Ajatellaanpa tilannetta että Suomelle valittaisiin uusi sisäministeri. Mikä voisi olla karmeinta mitä hän heti ensi alkuun sanoo? Jos vaikka…Siis per vuosi. Niin joo, mutta eihän se ollutkaan elokuvaa vaan dokumentti. Kyseinen Mykkänen sitten hieman myöhemmin pläjäytti perustelunsa haittamaahanmuuton suosimiselle:

”Olisiko enemmistönä olleiden ruotsinkielisten pitänyt 1940-luvulla estää Espoon muuttuminen suomenkieliseksi?”

Suomenkieliset eivät aikanaan tulleet Espooseen elämään ruotsinkielisten sosiaalirahalla eivätkä sen kummemmin perseilleet muutenkaan. Mutta Mykkäsestä tuo varmaan tuntui hyvältäkin vedolta. Ainakin omat läiskivät olkapäitä. Pantiin taas kerran rasseille jauhot suuhun.

*

Maaliskuu alkoi sitten järkytyksellä. Järkyttyjänä oli ammatti- ja tapavihreä Anni Sinnemäki joka hoksasi että se hänen mainostamansa luonto on todellakin olemassa:Annin märkä unihan ovat ne kaupunkibulevardit. Kysytäänpä Sipoon valtuuston johtajalta Heikki Vestmanilta mitä ne tietäisivät kehyskunnille. Ja Heikkihän vastaa:

- Se tarkoittaa kaistojen ja ramppien poistamista ja nopeusrajoituksen laskemista 50 km/h:iin. Siis liikenteen ruuhkautumista selvitysten mukaan useiden kilometrien päähän ja matka-aikojen pitenemistä.

*

LGBTQTiiTyyn keskuudessa vauhtisokeus eikun vaan lisääntyy ja siitä esimerkkinä oli Sateenkaariperheet ry:n (kenenkään varsinaisesti sitä pyytämättä) tekemä opetusmateriaali jonka pohjalta sitten kouluissa ja päiväkodeissa voidaan propageerata oikeaoppista queer-ajattelua. Kyllä, myös päiväkodeissa. Muistin virkistämiseksi hieman otteita:

Muiden lasten huolia liittyen sateenkaariperheen lapsiin:

- Elinalla on kaksi äitiä, joiden syliin kiivetä. Miksei minulla
ole?

*

- Kun Antilla on kaksi isää ja yksi äiti, Antti saa varmasti tosi
paljon joululahjoja.

*

Miksi Villellä on kaksi isää?

- Perheitä on monenlaisia. Villellä on kaksi isää, koska Villen isät rakastavat toisiaan niin paljon, että halusivat saada lapsia – aivan kuten sinunkin vanhempasi.

Missä Villen äiti sitten on?

- Villen perheeseen ei kuulu äitiä. Eräs hänen isiensä ystävä on synnyttänyt Villen, mutta Matti ja Kimmo ovat Villen vanhemmat ja pitävät Villestä huolta.

*

Miten tuo mies voi olla Emmin äiti?

- Hän on synnyttänyt Emmin, mutta silloin hänellä oli vielä naisen keho ja naisen nimi. Emmin äiti kuitenkin tiesi olevansa ennemmin mies kuin nainen ja niinpä lääkärit auttoivat häntä saamaan sellaisen kehon kuin useimmilla miehillä on. Hän muutti myös nimensä. Silti hän on Emmin äiti.Vihreitten nuorten Sameli Sivonen komppasi kovasti näitä yleisiä mukuloitten päänsekoittajaisia:
Jos muuten jotkut vanhemmat antavat sanotaanko 8-vuotiaalle pojalleen luvan ottaa tatuointi niin nämä queer-ihmisetkin saattaisivat tuumia että kannattaako sitä noin nuorena tehdä jotain tuolla tavalla peruuttamatonta. Mutta sukupuolen muuttamisprosessi sen sijaan sallitaan. Kyllä tiedostava muoti on kaunista ja ennen kaikkea ihanan loogista. Muistutetaan muuten että alle 15-vuotias ei saa ajaa mopolla.


*

On tietysti niin että pikkupojat eivät kovin helposti ala opiskella välttämätöntä ja väistämätöntä queer-ideologiaa vaan ne leikkivät keskenään mieluummin vaikka pyssypeliä. Niinpä maaliskuussa oltiin ylisuojelaattoreitten taholta huolissaan myös tästä asiasta:Yleisessä alaleuan väpätyksessä jäi edelleenkin epäselväksi että mikä se on se ”järeä leikkiase”. Varsinaisella asepuolella järeäksi sanotaan yli 155-millistä tykkiä.

*

Maaliskuussa myös vanha tuttavamme Husu Hussein muistutti siitä, että kuka Suomessa kenetkin elättää:

Ruskeat siskot ja veljet. On aika vaatia enemmän yhteiskunnaltamme ja niiltä ihmisiltä, joista se koostuu.


Kaikki te mutsienne kellarissa asuvat, internetin keskustelupalstoilla aamukolmelta kännissä ahdistustanne möykkäävät tyypit, jotka syytätte maahanmuuttajia kaikesta, joka teidän omassa elämässänne on pielessä (Esimerkkeinä: koulutuksen, työn, naisen ja näköalojen puute...), miettikääpä voisiko syy olla ihan omassa itsessänne ja omissa valinnoissanne?

Me elätetään teitä eikä toisinpäin. Sä tarviit meitä ja tää maa tarvii meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita jotain kunnioitusta. Me ollaan samassa veneessä kaikki suomalaiset.

Kiitokset Husun haamukirjoittajalle. Se, mihin suomalaiset varsinaisesti Husua tarvitsevat on vielä selvityksen alla mutta hotellin respasta ilmoitetaan heti jos se perusteltu tarve löytyy. Ja kunnioitus saadaan edelleenkin ansaitsemalla eikä ruikuttamalla.

Husu on muuten demareitten ehdokas vuoden 2019 eduskuntavaaleissa. Hotellin respa onnittelee ja toivoo että Husu saa mahdollisimman paljon mediajulkisuutta.

*

Huhtikuussa sitten suomalaisten kollektiivista oikeudentuntoa brutaalisti järkytti se tieto, että jos poliisille on annettu tehtäväksi etsiä esmes arabirikollista niin se kiinnittää silloin huomionsa arabin näköisiin tyyppeihin eikä esmes suomalaisiin pottunokkiin. Tämähän on sitä järkyttävää etnistä profilointia.Tiettyä tiedostavan ymmärryksen nopeutta kuvaa se, että tästäkin varsin itsestään selvästä asiasta piti tehdä erillinen tutkimus. Hotellin respassa jäädään odottamaan tutkimusta joka selvittää että kannattaako työntää sormi ampiaipesään ja kuinka syvälle. Ei muuten tarvinnut odottaa kuin toukokuulle niin Iltalehti toi jälleen järkyttyneenä asian esille otsikoimalla näin:Mahtaisikohan Belgian poliisilla olla ihan tiettyjä perusteltuja syitä harjoittaa ”etnistä profilointia”?

*

Huhtikuussa LGBTQTiiTyy-vauhti kiihtyi kiihtymistään ja tällä kertaa iloittiin valtamediaa myöten siitä että mies oli synnyttänyt lapsen. Jätetään nyt kommentoimatta asiaan liittyviä tiettyjä biologisia seikkoja ja keskitytään tapauksen tiimoilta esille tulleisiin taas kerran uusiin epäkohtiin joitten olemassaoloa ei ennen oltu hoksattukaan:

Terveydenhuollon tietojärjestelmät eivät tunnista tilannetta, jossa mies on raskaana.

No shit, Sherlock.

Lainsäädännössäkin on yhä puutteita. Esimerkiksi äitiysraha on määritelty kuuluvaksi naiselle.

No shit, Sherlock.

Yksi hoitaja äiditteli Johannesta synnytyksen jälkeen.

Äiditteli? Uusi haukkumasana. Että kehtasikin. Kai se sentään sai edes varoituksen?Huhtikuussa sitten valtamedian päätoimittajat jatkoivat valtamedian matalaa veisua:Häveliäisyyssyistä tätä avautumista ei esitetty sen oikeassa muodossa eli ”valtamedian toimittajien perusteltua arvostelua ei pidä sallia”.

Ja onhan siihen ”vainoamiseen” puututtukin. Eräs Ilja Janitskin on virunut jo kuukausia linnassa vaikka tuomiota ei ole edes annettu.Ja Suomessahan ei ole poliittisia vankeja? Janitskinille vaaditaan 1 v 8 kk ehdotonta, syytteitten ykkösasia oli case Jessika Aro ts. MV-lehti kertoi että huumetuomion saanut ihminen on saanut huumetuomion ja jätkä on ollut kopissa joka tapauksessa jo niin kauan että hänet pitäisi jo vapauttaa vaikka syyte menisi läpi. Systeemi näyttää millä se mällää, kaikki me kiitämme IKL:ää.

Lopetamme Kymmenennen Epistolan tähän ja jatkamme muutaman päivän kuluttua Yhdennellätoista Epistolalla.56 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Loistava yhteenveto. Kiitän!

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Aamun piristykseksi tämä epistolateksti oli Ykän taattuna kieli- ja älyiloitteluna
silmien aukaisija (hiukan tuhruisen olon jälkeen...). Kun näitä lukee, niin täytyy nipistää itseään useamman kerran todetakseen onko olemassa, hengissä, suomalainen, katsoa vielä peiliin, onko ihonväri vaalea,varmistaa naapurilta, missä maassa elää
ja asuu ja kun tämä on tullut vastaaansanomattomasti selville, ottaa pitkä ryyppi
Russkij Strandartia aamukahvin kera.

Mutta niinhän se on, että kuolio etenee suomiraiskatun neidon jäsenissä; etenee kunnes verenmyrkytys on tapahtunut tosiasia. Lääkärin sijasta kutsutaan poliisia, syyttäjää ja tuomaria varmistamaan, että myrkytystila johtaa varmaan kuolemaan.

Syöksykierrettä ei haluta oikaista vaan jyrkentää, että tulos - varma kuolema - saavutetaan varmasti.

Muistan lapsuudestani, kun kevätpuolella lapioitiin isän kanssa navetan takaista sontatunkiota kolurattaisiin, niin huomasin, että siellä sonnassa liikkui joitakin ötököitä. Isä sanoi yksinkertaisesti: "Sontiaiset asuu paskassa; ei siellä muita"!

joppos 123 kirjoitti...

Aika jäätävää settiä. Joskus pitää ihan nipistää itseään siltä varalta, että näkee jotain kohmelon aiheuttamaa "liskounta" sen verran mielikuvituksellista alkaa jo todellisuus olemaan.
Tuohon Iljan oikeudenkäyntiin liittyen niin jätkäähän kohdellaan kuin jotain gansteria.
Mietitäänpäs rangaistusvaatimusta hetkisen. Siis 1,8 vuotta linnaa ja 140 000 vahingonkorvauksia ja nyt pidetty häkissä aika pitkään.
Verrokkia ei rikoshistoriamme tunne mutta jos katselee vaikkapa pedofiliasta tai törkeistä raiskauksista annettuja tuomioita niin Iljallehan vaaditaan kovempaa kakkua.
Tuleva tuomio tulee määrittelemään Suomen oikeuskäytännön tulevaisuuden toisinajattelijoiden kohtelussa ja pahoin pelkään, että iljasta tehdään varoittava esimerkki.
Mikään "ihmisoikeusjörjestö" ei tule korvaansa lotkauttamaan vaikka sälli nakattaisiin linnaan loppuiäksi.
En ole häiskän kanssa kaikista asioista samaa mieltä ja kanssasyytetyn bätmänin kanssa en ole mistään samaa mieltä.
Pointti on se, että seuraavaksi käydään tavan tallaajien kimppuun ja kun riittävästi kaivetaan niin tulilinjalle joutuu myös itseni nyt kirjoittamasta teksistä sinusta nyt Ykä puhumattakaan.
Suomi on siis pikkuhiljaa aidosti menossa suuntaan missä on olemassa poliittisia vankeja ja heitä pidetään vaarallisempina kuin vaikkapa raiskaajia lastenraiskaajista puhumattakaan. Jälkimmäisten kohdalla on aina voimassa myös paljousalennut mutta poliittisten vastavänkääjien kohdalla "rikokset" kumuloituvat.
Asiasta toiseen. Migri on tänään taas nostanut valmiuttaan ja kehoittaa varautumaan matuvöry vol.2:een.
Rajavartioston tuleva kalifi varautui jo asiaan ilmoittamalla, että senkun tulee jos haluaa.
Jotenkin jännästi, pikkuisen folion sisältä funtsittuna aika moni asia tapahtuu toisistaan irrallaan mutta jänskästi samaan aikaan. Aselaki,varoitus matuvyörystä ja sota sananvapautta vastaan mihin olennaisesti liittyy EU:n valmistelema direktiivi tekijänoikeuksista netissä eli Suomeksi internetin sensuuri ja tiedonvälityksen keskittäminen suurille mediataloille.
Täytynee vetää toinen kerros foliota kuuppaan ja alkaa kaivaa noita tappajalippaita naapurin tontille ihan vain varmuuden vuoksi.
Meiltähän niitä ensimmäisenä aletaan ratsaamaan.

Strix Senex kirjoitti...

Tuo feminiininen maahanmuuttopolitiikka selittyy mitä ilmeisimmin naisten hoivavietillä. Kun naiset ovat lakanneet synnyttämästä, tilalle täytyy tuoda holhottavia rajojen takaa. Heitä sitten voidaan kohdella lapsina ja joita voidaan paapoa ja passata. On suorastaan silmiinpistävää, että heitä tuodaan nimenomaan niistä maista, joiden asukkeihin siirtomaa-aikana suhtauduttiin suurina lapsina ja joiden hyväksi lähetysseuroissa sukkia kudottiin myötätuntoeisten, säälittelevien ja holhoavien puheiden säestyksellä.

Tämä aakkossoppa-ideologian mies(oletettu)puoliset perässäjuoksijat sitten voidaan jakaa kahteen ryhmään, vonkaajat ja äitinsä tohvelin alla kasvaneet. Molemmat syyt voivat kyllä esiintyä samanaikaisesti samassa henkilössä.

Anonyymi kirjoitti...

Koosteen muodossa tarjoiltuna tämä järjettömyys ja todellisuudesta irtaantunut touhu vetää hiljaiseksi. Jos tuo skeida olis jotain elokuvaa niin jättäisin vain katsomatta. Harmillista, että tuossa liujussa pitää elää ja toistaiseksi näyttää siltä, että kakkaa tulee lisää.

Noista osa (nuo lbgtitityyjutut) on onneksi sellaisia, että korjausliikkeen jälkeen on kansakunnan mahdollista niistä ehkä joskus palautua, esim. muutamassa sukupolvessa. Väestönvaihto hirvittää todella. Ajatusten tasolla (monikulttuurisuus on rikkaus ja muu retorinen shaiba) palautuminen voi olla nopeaakin, mutta todellisuuteen tehtyjen muutosten palauttaminen on jossain vaiheessa mahdotonta. Kyllähän intiaanitkin periaatteessa voisivat ajaa vieraslajit pois ja elvyttää pari puhvelia metsästettäväksi, mutta realismia tällaisella ei juuri enää ole.

Anonyymi kirjoitti...

"....... joiden asukkeihin siirtomaa-aikana suhtauduttiin suurina lapsina..."

Näiden entisten siirtomaiden asukkaiden kanssa oikeita päivittäisiä töitä yrittävänä tehdä ymmärrän varsin hyvin muinaisten siirtomaaisäntien fiilikset. Oikeasti. Kun alkaa tuntea kuukaudesta toiseen olevansa ainoa aikuinen porukassa, niin sitä alkaa miettiä että olenko vain rasisti, vai tälläistäkö tämä on. Kollegoilta varovasti rivien välissä kyseltyäni olen todennut etten se ole vain minä...

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä afrikassa elävä Kafferipuhveli on ainakin vielä toistakseksi saanut pitää nimensä. Linnuilta se otettiinkin jo pois.

T. Luca

Tuumailija kirjoitti...

Meillä on siis aivan oikeasti poliittinen poliisi ja nyt vieläpä DDR-mallinen sisäinen urkinta. Touhu menee koko ajan järjettömämmäksi. Se "demokratian aika" on koko ajan lähempänä ja sillä on apunaan nykyaikainen teknologia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kumitontulle, Terho Hämeenkorvelle, joppos 123:lle, Strix Senexille, Ano1:lle, Ano2:lle, Lucalle ja Tuumailijalle & kiitos kommenteistanne.

Kumis: Vielen Danken eli viilailen kiitoksia.

Terho: Sepä se, nämä eivät ole sketsiä vaan totta. Ja tuo kuoliovertaus on kyllä valitettavan osuva.

joppos 123: Case Janitskin on järjestelmän selkeä ja törkeä voimannäyttö ja osoitus siitä että valtamedia on osa järjestelmää. Ensin Ilja. Sitten MV. Sitten Oikea Media. Sitten PT-Media. Ja sitten me loput, yksi kerrallaan. Tuon rajakalifin lausunto oli suorastaan hälyttävä. Mitä hittoa me sitten rajavartiolaitoksella oikeastaan tehdään? Lippaista totean että millähän helvetillä poliisi kuvittelee niitten kaikkien löytyvän? Luuleeko se, että ihmiset alkavat asiakseen kuskailla jotain ikivanhaa kp:n lipasta kamarille? Sillä ainahan on epäilys poliisin asenteesta ”jaahah, sulla on ollut laiton konetuliaseen lipas, viedäänpäs sulta sitten laillisetkin pyssyt”.

Strix Senex: Ja nimenomaan vääristyneellä hoivavietillä. Ehkä kannattaisi ottaa mieluummin vaikka hamsteri tai jotain. Ja niistä miespuolisista olen pääosin samaa mieltä. Näinköhän sitä tuheroa muuten naisten edessä lohkeaa ryömimällä yhtään enemmän?

Ano1: Totta. Jopa sodasta tai talouskatastrofista voi selvitä mutta väestörakenteen muutoksesta ei. Asiaa kannattaa kysyä inkkareitten lisäksi vaikka virolaisilta.

Ano2: Ja jurppimista lisää tietysti se, että kyseiset yksilöt ovat nostettu jalustalle kaiken arvostelun yläpuolelle.

Luca: Joo, mutta vain toistaiseksi. Tarkistin asian wikipediasta ja siellä lukee näin: ”Nisäkäsnimistötoimikunta on ehdottanut, että nimitys ”afrikanpuhveli” vahvistettaisiin tämän lajin ensisijaiseksi suomenkieliseksi nimeksi”.

Tuumailija: Juuri näin. Orwell ei aikanaan osannut kuvitellakaan minkälaiset valvontamahdollisuudet Isolla Veljellä aikanaan olisi.

joppos 123 kirjoitti...

Nykyistä menoa kun seuraa niin taitaa naisoletettujen hoivavietti vielä jossain vaiheessa koitua heidän kohtaloksi, jos siis unelma täydessä mitassaan toteutuu. Niiden edesottamuksia kun seuraa niin tulee mieleen poikavuosina kuultu ja hoilattu ralli ( vaakutaan Esa Pakarisen lentävä kalakukko nuotilla) " juutalaiset lauloivat nuotioon käy tie, saippuatehtaalle tervehdyksen vien...". Sama joukkopsykoosi on vallannut kyseiset naisoletetut lakeijoineen.
Mitä tulee heitä komppaavien miesten tuheronsaanti toiveisiin niin taitaapa piirakat olla jo jaettu ja perässähiihtäjälle taas vain kaksi vaihtoehtoa, pyytää ja olla ilman.
Mitä " anna mulle rispectiä" Husuun niin neekerioletettu taitaa päästä pelkästään Helsingin somppujen äänillä huutelemaan sitä rispectiä mulle ja heti sinne Arkadianmäelle.
Lasten kiusaaminen sukupuolimonioilla on ohimenevä ilmiö ja kuolee pois sitä mukaa kun islamisaatio etenee. Luvassa on paljon suurempia ongelmia ihan sieltä varhaiskasvatuksesta lähtien.
Sharialaki on jo olemassa varjojärjestelmänä, olisi lapsellista väittää toisin. Ei jo olemassa olevaa tarvitse legalisoida, ellei nyt sitten minulla on unelmasakki sitä hyvyyttään halua tehdä.
Itse aion siirtyä myös tietyissä asioissa hyväksikoettuun ikivanhaan lakiin eli korpilakiin. Toimii kuin junan vessa siis vanhan hyvän ajan junan vessa. Nykyiset ovat ihan hanurista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Osa tuota joukkopsykoosia johtuu varmaan siitä että nuo naiset kuvittelevat Abdullahien olevan samanlaisia pohjoismaalaisia lällysosiaalidemokraatteja kuin mitä he itsekin ovat. Reaalimaailma opettaa toista mutta itselleen valehtelemisen kykyhän on loputon. Minä muuten luulen että Husua äänestävät jotkut suomalaisetkin ajatellen tehneensä upean rasisminvastaisen teon. Shariastahan kävi se ulkomaalainen nainen Suomessa saarnaamassa ja HS komppasi. Toisin sanoen komppasi väkivaltaan ja alistamiseen pohjautuvaa lakia. Erityisesti naisten alistamiseen. Elämme paradoksien aikaa.

Junan vessoista: Muistat varmaan lättähatun vessan. Eli pelkkä reikä suoraan kiskoille. Toiminnaltaan supervarma. Tosin talvipakkasella saattoi isommilla tarpeilla vähän pyllyä kylmää.

Tita kirjoitti...

Kertaus on oppien äiti, mutta ärsyynnyttyäni aina aikanaan kaikista kirjoittamistasi "uutisista", niin jonossa luettuna tunnelma tiivistyi monin verroin. Puistattaa - totuus.

Toisaalta sitä jotenkin ihailee mädän leviämisen lahjakkuutta. Menetetty on oikeuslaitos, poliisi, rajavartijat, koululaitos, tiedonvälitys, pankkitoiminta... lista on jo tosi pitkä. Haavoittuvuuden jalostaa vielä maanviljelyksen alasajo Suomesta. Voipi tulla vielä nälkäkin.

Minun toivo on nuorissa, joita tapaan paljon. Keskusteluissa tulee selvästi esiin, erittäin kriittisiä mielipiteitä mm. maahanmuutosta. Opetustoimi ei ole propagandastaan huolimatta saanut pilattua nuorisoa ainakaan täällä pohjoisempana.

Lämmin kiitos taas Ykä teksteistäsi! Luen aina, vaikka kommentoin harvakseen vain.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Häätökiitäjä(tm) on nykypäivää. :P

Niitähän tulee ilmaa, maata ja vettä pitkin ympäri vuoden majoitettavaksi, ruokittavaksi ja lääkittäväksi Eurooppaan.

Tosin jotkin maat ovat julistaneet Häätökiitäjät(tm) ei toivotuksi vieraslajiksi ja eivät suostu pakon uhallakaan Häätökiitäjien(tm) kestitsijöiksi.

Jotkin Euroopan kansalaiset suorastaan avittavat Häätökiitäjien(tm) pääsyä vettä pitkin Eurooppaan.

Toisin kuin osittaiset nimikaimansa Kafferikiitäjät, eivät Häätökiitäjät(tm) palaa kovin mielellään lähtöpaikkaansa.
Ainoastaan jos ne on pysyvästi rekisteröity Eurooppaan, saattavat Häätökiitäjät(tm) lomailla lähtöpaikkoillansa.

Pysyvästi yksikään Häätökiitäjä(tm) ei Euroopasta vapaaehtoisesti pois halua. :(

KKi kirjoitti...

Nää on kyllä hilpeitä nämä Ykän epistolat.

Tuosta titityy jutusta tuli mieleeni, että milloinkoha heteroseksuaalisuus julistetaan mielisairaudeksi ja/tai rikokseksi. Tuntuu nykyään siltä, että jos ei todellakaan tunne itseään yhtään naiseksi, niin on jotenkin epänormaali.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Titalle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja KKi:lle & kiitos kommenteistanne.

Tita: Kiitokset sinullekin. Jos näitä juttuja lukee tämmöisinä isoina pläjäyksinä niin vähänkin ajattelukykyisen ihmisen otsaan kasvaa sarvi. Uskon – tai ainakin toivon – että nuoremmat sukupolvet ovat omaamme viisaampia. Oma sukupolveni vissiin aivopestiin YYA-aikana niin että se ei osaa elää kumartamatta johonkin suuntaan. Jos ei ryssään niin bryssään.

VNV: Kimmo Kiljunenhan se mainosti että lentäväthän linnutkin rajojen yli. Pitää paikkansa, tosin niitä lintuja ei tarvitse elättää sosiaaliturvalla eivätkä ne harrasta väkivalta- ja seksuaalirikoksia suomalaisia kohtaan. Kunhan pihalla vitskuttelevat ja pärjäilevät ihan omineen. Tosin talvella niille on ollut tapana laittaa lintulauta.

KKi: No jaa, ei ehkä niinkään hilpeitä. Minäkin sairastan mielisairautta nimeltä heteroseksuaalisuus. En vaan millään löydä itsestäni sitä sisäistä homoani. I am sick. I need help.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Hyvä Musiikki on hyvää uusillakin sanoilla :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=Efox-uWtjwg

joppos 123 kirjoitti...

Se on vaan nykyään jotenkin must löytää sisältään se feminiini puoli, kuulemma jokaisesta äijästä se löytyy ja aina parempi jos löydön vimmassa rynnii sosiaalisen paineen vuoksi raamit kaulassa kaapista ulos.
Kaikki tiedostavat taputtavat kätensä kipeäksi vaikka kaikki tietävät sen olevan feikkiä.
Jokaisen jätkän tulee olla feministi muuten on sovinistipaska joka joutaa kuolla ainakin rekkalesbojen mielestä.
Geelipäältä tätä ei vaadita koska tulee tuelta turpaan ja siksi nämä perässähiihtäjä wannabe femakkomiesoletetut saavat jatkaa itselmöintiään ( vienoa käteenvetoa peiton alla niin ettei peitto heilu) ja geelipää ottaa piirakan ja feministi tykkää.
Onneksi itse on niin paatunut vanheneva kääkkä ettei hirveästi muiden mielipiteet liikauta suuntaan taikka toiseen.
Palveluskaverit ovat aina todenneet, että meikän tapauksessa se feminiini puoli taisi kuivahtaa synnytyssalin lakanoille. So be it.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

VNV: No siinähän se Smokien klassikko pantiin kerralla uusiksi, etten sanoisi ajankohtaistettiin.

joppos 123: Yksi miehen ja naisen eroista on se että nainen katsoo itseään enemmän peilistä. Minulla ei tule katsottua kuin partaa tasoitellessa. Ja kun ollaan vaikkapa Lötjösen kanssa saunottu niin ollaan todettu että ei se sisäinen homo löydy ei niin millään vaikka kuin yrittäisi. No, valehtelin. Ei me edes yritetä. Olen minä rouvaltanikin joskus kysynyt että miten sua kiinnostaa siinä semmosessa mielessä tämmönen örkki ja vaimo on vastannut että älä veikkonen tommosia mieti. Ole vaan tyytyväinen asioitten vallitsevasta olotilasta. Mulla on kyllä viisas vaimo. Viisaampi kuin mitä itse olen.

KKi kirjoitti...

"
joutaa kuolla ainakin rekkalesbojen mielestä.
"
No nyt ärähdän ammattikuntani naisten puolesta. Nainen joka ajaa ei vältämättä, eikä useinkaan ole lesbo, eikä etenkään stereotyyppinen "rekkalesbo". Mukavia pimuja tuolla Scanioiden ja Volvojen ohjaamoissa istuu. Täytyy tosin myöntää, että eipä kollegoitten seksuaalisuudesta tule juuri keskusteltua. Paitti, että bemari- audihintit on, noh, hinttejä. Heterot ajaa amerikkalaisilla.

Tässä kovati miehisessä maailmassa jossa touhuamme on jännää se, että pimuja pimutellaan mutta heihin suhtaudutaan silti kuten kollegoihin suhtaudutaan. Samat saatanan rännit ajetaan, eikä tule mieleenkään komentaa kollegapimua kaffen keittoon. Noh, yleensä minä keitän parkissa kaffet koska paras kaffemasiina...

Elikkä ilmaisu "rekkalesbo" vituttaa jonkin verran.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Ymmärrän vitutuksesi koska satun tietämään naispuolisia rekkakuskeja. Kyllä se auto naista yhtä lailla tottelee. Mutta rekkalesbotermi on tullut jäädäkseen. Sille ei voi minkään. Yleistit muuten itsekin. Minäkin ajan saksalaisella. Tosin Volkswagenilla. Enkä ole hintti millään muotoa. Vai epäiletkö?

KKi kirjoitti...

Volkkareista en puhunut mitään. :D

Mistä tulikin mieleeni, että minulle saa tarjota ostettavaksi "tölkki" mallin Transporteria. Mainio rakkine sellainen. Harmittaa kun aikoinaan möin pois.

No juu, ymmärrän toki termin. Olen vain tänään vissiin hiukan herkällä, etten sanoisi triggeröitymisen tasolla.

Kaikistahan on stereotypioita. Veikkaan, ettet itsekään ole ihan maripaitainen soijapoika sosiaalisetä pipo päässä kesät talvet?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Meinaatko tommosta vanhaa mallia:

https://farm7.staticflickr.com/6098/7024155283_361989d00e_b.jpg

Pyyntö välitetty. Olen itse hyvin kaukana maripaitaisesta sosiaalisedästä mutta käytän silti työstäni termiä sosiaalipiipertäjä koska se ei enää pahemmin muuta ole.

Volkkaripakuista puheenollen siinä ikivanhassa volkkarin Kleinbussissa oli kyllä tyyliä:

https://www.pekripe.fi/data/th/c_rv07009.jpg_35c_2a8.jpg

Samoin kuin italialaisella Fiat Miralla. Heitin aikanaan (vielä Helsingissä asuessani) semmosella Käsivarren reissun. Oli muuten sinänsä helvetin hankala auto ajaa kun siinä ei voinut pitää kaasupolkimen kanssa kantapäätä lattiassa. Se kaasupoljin oli sen verran ylhäällä.

Becker kirjoitti...

Olipa kaikessa karmeudessaan hyvää settiä. Kyllä on maa muuttunut omituiseksi ja vielä omituisemmaksi taitaa muuttua.
Noin kymmenisen vuotta sitten kun tätä Ruotsin poliittista ja haittamamu touhua katselin, niin totesin tuttaville että moinen meininki ei Suomessa ole ikinä mahdollista, sillä siellä asuu täyspäinen kansa joka ei tule hyväksymään jonkun poliittisen puolueen totaalista mollamista eivätkä ikuna tule sallimaan haittamamujen peesaamista eikä niiden rikollisuutta.
Jumalauta miten helvetin väärässä tässä ollan oltu!!
Suomessa alkaa tilanne olemaan osiltaan vielä hullumpaa kuin läntisessä naapurimaassa.
Puoluekokouksissa ovat istuvat puoluepamput saaneet raikuvat alpodit omalta aivottomalta katraaltaan, joka tarkoittaa sitä että nykyinen meno jatkuu ja luultavasti pahenee. Ihan sama istuuko hallituksessa kokoomus, keskusta tai demarit, mitään muutosta on turha odottaa. Pitää ilmeisesti mennä vielä useampi vaali ennekuin persuilla alkaa olla riittävästi kannatusta, vasta kun asiat alkavat riistäytyä totaaliseti käsistä. Kansallisvihamielinen kokoomus sai vielä sihteerikseen jonkun Saksassa asuvan naispersoonan, joka fanittaa Merkelettä. Ei mitenkään yllättänyt. Ruotsin vaaleista tulee jännitysnäytelmä, sillä Sverigedemokraatit ovat aika vahvoilla. Tosin muut puolueet yrittävät jollain kepulikonstilla varmaan minimoida heidän menestyksensä ja demokratuurissahan sellainen on mahdollista.
Vaikuttaa siltä että jostain omituisesta syytä maailmassa on valloillaan kansojen ja johtajien kollektiivinen mielipuolisuus joka saatta johtaa länsimaisen sivilisaation itsetuhoon. Niinkuin historia osoittaa, niin täyspäisiä on, mutta he ovat aina olleet vähemmistöinä.
Täytynee tässä vissiin vähentää maailmanmenon seuraamista ja keskittyä omiin askareisiinsa, sillä tämä yleinen mielipuolisuus alkaa olemaan aika stressaavaa seurattavaa. Meikäläinen ei pidä itseään mitenkään sen erinomaisempana kuin ruohonjuuri tason fundeerajana, mutta mielestäni tässä niilläkin avuin alkaa kuulua johonkin vähemmistöön.

Anonyymi kirjoitti...


Rahansa yleisöltä keräävä yle.
Rankkoja rikoksia, epäily yleä koskevista
tekijänoikeusrikoksista.

https://yle.fi/uutiset/3-10250212


Epistolaa sharia kokous täällä.

Siinä 18 minuutin kohdalla.

https://areena.yle.fi/1-4426218


Otin kuvakaappauksen kirjaston
tietokoneella. Miksi tästäkin
kerrotaan kuin olisi tärkeäkin
uutinen.

https://aijaa.com/3eyeBD

Veijo Hoikka kirjoitti...

Taas nasakka kattaus, jossa leivänpäällisinä makoisia kommentteja.

Professorin ajatusblogissa oli kirjoitus: http://professorinajatuksia.blogspot.com/2018/06/vakava-media.html
Blogissa oli osio myös Ilja Janitskinin oikeusprosessista.
Kommenttini väsäsin:
"Pääasia on, että noudatetaan tarkasti lain kirjainta ja henkeä. Aivan kuten tehtiin sotasyyllisyysoikeudenkäynnissä, joka alkoi 15.11.1945. Silloin saatiin 8 suomalaista miestä tuomittua (Neuvostoliiton hyvinvointiin kohdistetusta ?) "virka-aseman väärinkäytöstä valtion vahingoksi". Saapa nähdä saako Ilja Janitskin pidemmän vankeustuomion kuin kyseisten 8 miehen lievimmät tuomiot, jotka julistettiin 21.2.1946. Kyseiset 8 suomalaista sankaria eivät menettäneet kunniaansa suomalaisten silmissä. Tuskin antisankari, tavallinen tallaaja Janitskinkaan kunniaansa menettää sananvapautta arvostavien suomalaisten silmissä. Päinvastoin."

Edellä joppos 123 kommentoi (terävästi kuten aina), että verrokkia Janitskinin "oikeuden"käynnille ei historiassa ole. Kommentissani pyrin varovasti viittaamaan, että 8 sankarin "oikeuden"käynnissä oli yksi yhteinen ominaisuus Janitskinin oikeudenkäännölle: lain henki ja kirjain väännetään sopivaksi poliittisin perustein. Taisi olla saman ideologian airueet silloinkin vasaran varressa.

Paremman väkivallan mielenosoitusvälineistöä takavarikoitiin Ruotsissa (!!!) http://www.breitbart.com/london/2018/06/14/swedish-police-find-container-fully-automatic-weapons-linked-far-left-extremists/

Tommy Robinson siirretty rauhanuskovien linnaan odottamaan kuolemantuomiotaan
https://www.mirror.co.uk/news/politics/no-tommy-robinson-hasnt-been-12706229§

Aikoinaan poikamiesvuosina usein kuultu kommentti oli: tulis sota niin laskis moraali. Nyt siihen ei tarvita edes sotaa.

joppos 123 kirjoitti...

Ei kannata triggeröityä tuosta rekkalesbotermistä, jostain syystä se vaan on vakiintunut kielenkäyttöön. Tuskin kukaan, en ainakaan minä ole tehnyt kyseisen ammattikunnan seksuaalisen suuntauksen osalta mitään empiiristä tutkimusta.
Kai sieltäkin löytyy ihan joka lähtöön ihan kuin omastakin ammattikunnasta.
Aika kauan virallisesti uskottiin ettei ammattisoltuissa ole homoja, on niitä ja on aina ollut. Nykyisin vaan siitäkin osa tekee perkeleellistä teatteria osallistumalla pridekulkueisiin virkapuku päällä kuten eräs merivoimien juniori teki.
Itselläni oli aikoinaan eräässä korpivaruskunnan sissikomppaniassa huippuluokan kouluttaja joka nyt vanhoilla päivillään on kömpinyt kaapista ulos.
Arvostin ja koulutettavat arvostivat jätkän ammattitaitoa ja oli aivan yhdentekevää mitä se makkarissaan puuhasteli.
Nykyisin pitää vaan kaikesta tehdä niin suurta numeroa, ammatillisellä pätevyydellä ei niin väliä. Vähän samaa lajia nuo huomionkipeät kuin ystävämme "Suomalaisten elättäjä" Husu, vaaditaan rispectiä olemattomilla näytöillä, ei nappaa kylmänsodanveteraanille.

WhiteHunter kirjoitti...

Kiitos hyvästä muistutuksesta. Näitä pitäisi sitten keräillä ennen 2019 vaaleja oikein kunnolla. Yksi kunnon bläjäys jonka ihmiset voisi sitten jaella facebookissa ja muualla.

Aktiivimalli 2
No nythän ne aikoo tappaa kaikki julkiset työpaikkailmoitukset. Tässä mallissa työtön remottireiska hakee aivan varmasti ylilääkärin paikkaa. Kyllä remottireiskalla puukko pysyy kädessä, mutta veitsen käyttö leikkauksessa voi olla hankalampaa.

Työttömiä käsitellään harmaana massana, lukuina ja prosentteina. Ei suinkaan ihmisinä joita pitäisi auttaa työn syrjästä kiinni.

Näin asiaa lähdettiin aikoinaan mm englannissa ajamaan.
Osia sharialaista ajetaan Suomeen käyttöön

Ensin puhutaan avioliitosta, islamilaisen tuomio istuimen mukaan… Onhan ok, että ratkomme riitoja, kysyy muslimit.
Suomalainen sanoo et ok..

Sitten aloitetaankin hiljaisissa takahuoneissa käymään muitakin oikeusjuttuja ja tämä tulee romuttamaan länsimaisen oikeuskäytännön ja lain arvostuksen. Tämä jatkuu kunnes euroopassa on vain sharia laki.

Milloinkahan eu-directiiveihin lisätään sharia-lain osia?

Tulisipa rutto joka pyyhkisi kaikista ihmisistä maapallolla 80% pois. Se taitaa olla enää tämän ihmiskunnan ainoa toivo.

joppos 123 kirjoitti...

Itse olen jo aikoja sitten siirtynyt tietyissä asioissa korpilakiin. Ykä mainitsi toimivuuden verraten vanhan lättähatun vessaan ja olihan sama toimiva konstruktio myös myöhemmissä sinisissä normivaunuissa.
Itse en ainakaan vielä ole työtön mutta kun miettii mitä tuo aktiivimalli vol2. Tarkoittaa työttömälle niin sehän on suoraa vittuilua.
Samaan aikaan SDP:n johdolla yritetään runnoa läpi päätöstä jossa LAITTOMASTI maassa läpsyttelijöille laajennetaan palveluita, aika skitsofreenista vai mitä?
Ihmettelen muuten tämän valossa sitä mistä SDP:n gallupeissa kerrottu kannatuslisä on tullut kun keltään ei ihan hirveästi ole kannatus sulanut.
En usko, että keskustan kannattajat ovat kokeneet yhtäkkiä sosialistisen herätyksen kokkareista puhumattakaan.
Olisiko niin, että medialle paras vaihtoehto olisi vihervasemmistolainen hallitus ja sitä nyt pikkasen galluppeja kohdentamalla yritetään buustata? Epävarmat ihmiset nimittäin haluavat yleensä olla siellä voittajan puolella. Mene ja tiedä.
Sotasyyllisyyten liittyvät oikeudenkäynnithän olivat täysi teatteri ja olet siinä oikeassa, että iljan keissi muistuttaa niitä.
Silloin oli kuitenkin aika vahva kuiskaamo Moskovassa ja kaikki tiesi sen. Kommareita lukuunottamatta kaikki piti tuomittuja sankareina. Nyt tilanne on siinä mielessä toinen, että iljan tapauksessa kuiskaamo on piilossa ja valtaosalle vaalikarjaa oikeudenkäynti on täysin yhdentekevä.
Ratkaisu on se mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Nimittäin meidän vastavirtaa soutavien jahtaaminen ja mollaaminen tulee langettavan tuomion jälkeen nousemaan ihan uusiin sfääreihin.
Pelkistäen jos olet vallitsevaa nykytilaa vastaan niin sinut voidaan julistaa julkisesti äärinatsiksi ja fasisti-impivaaralaiseksimja jos vastaat suvakki niin pääset kaltereiden nurjalle puolelle.
Tästä syystä ja muutoinkin hieman oudosta kuviosta normaaleihin rikosoikeuden käynteihin verrattuna luulen Iljan saavan kovan ehdottoman tuomion.
Valtio haluaa lähettää meille nuiville viestin.
Ihan sama. Jahka olen urani lusinut loppuun niin sitten vasta alankin raakkumaan netissä. Nyt täytyy vielä pikkuisen himmailla.
Asiasta kiraffiin.
"Sivistys ja multikulti" on sitten saavuttanut asumani pikkukylän. Meinasin saada veretseisauttavan paskahalvauksen kun huomasin, että paikallisen k kaupan eteen oli ilmestynyt multikultia ylistävän " iso numeron" myyjä.
Ei sillä leiville geelitukkakaan lyö ellei myy oheistuotteita paikallisille junnuille siinä sivussa, kuten näin on isolla kylällä käynyt.
Pitääpä pitää jätkä luupissa. Jostain syystä minulle ei edes yrittänyt myydä aviisiaan, rasismia?

korpisoturi kirjoitti...

Tässä alkaa vahvasti tuntua, että kohta "kaik on mänt". Pitääkö jäädä sormi suussa oottamaa? Vai pitäiskö alkaa hiomaan uusia juonia? Surivalismia.

Kääntyis vaikka siihen rauhanuskontoon. Se antaisi uusia mahdollisuuksia ja etuja tälläselle paatuneelle äijälle. Kumartelis vaan hartaasti suuntaan tiettyyn, eikä kertoisi kaikkia syvimpiä aatoksiiaan. Verhon takana voisi sitten ottaa olutta, viskiä ja syödä lenkkimakkaraa.

Ja nauraa, kun itsensä uhranneita hyödyllisiä hölmöjä kivitettäisiin torilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Anolle, Veijo Hoikalle, joppos123:lle, WhiteHunterille ja korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Becker: Ja uutta settiä tulee varmaankin maanantaina. Kun katselee tuoreita suomalaisia puoluegalluppeja niin huomaa että Ruotsin tiellä ollaan ja hyvää vauhtia ollaankin. Ruotsin puolella SD saattaa olla jopa se suurin puolue mutta selväähän on että se on oppositiossa niin pitkään kunnes se saa 51 pinnaa äänistä. Jos miettii länsimaiden tuhoa niin tilannehan on vielä korjattavissa mutta pehmeät keinot siinä eivät valitettavasti enää auta.

Ano & WhiteHunter: Valtamediamme ryömiminen islamin edessä on jotain käsittämätöntä. Ei tuohon oikein muutakaan voi sanoa.

WhiteHunter & joppos 123: Tuo linkki on lakannut toimimasta mutta idea on tiedossa. Sinänsä tämän kaiken saattaisi ymmärtää jos valtio ilmoittaisi että sillä on perse auki eikä varaa kertakaikkiaan ole. Mutta kun samaan aikaan rahaa löytyy järkyttävän maahanmuuttoteollisen kompleksin ylläpitämiseen niin se on enää pelkkää vittuilua. Ja osoittaa samalla sen että uusrälssi ei nakkaa varsinaisista suomalaisista paskaakaan.

Veijo & joppos 123: Joppos 123:n huomio on hyvä. Sotasyyllisyysoikeudenkäynti oli pakko tehdä omien puolesta sillä muuten se oltaisiin pidetty Moskovassa ja se olisi tiennyt köyttä kaulaan monelle miehelle. Case Janitskiniin ei pakota mikään. Siinä järjestelmä vain pyrkii estämään siihen kohdistuvan arvostelun ja osoittaa että valtamedia on oleellinen osa järjestelmää. Veijo laittamat linkit ovat aika hälyttäviä ja kas kummaa kun valtamediaamme ne eivät kiinnosta. Meinaako Ruotsin antifantit pistää Baader-Meinhofin pystyyn? Ja tuo Tommy Robinsonin juttuhan on tällä hetkellä oikeusmurha kuvaannollisesti ja voi muuttua pian sellaiseksi aivan kirjaimellisesti.

korpisoturi: Niin no, mehän ollaan jo erään sortin survivalisteja kun asutaan maalla. Tänne ei rauhanuskonnolla ja muillakaan häröilijöillä ole pahemmin asiaa.

joppos 123 kirjoitti...

Turun ISIS symppaja sai sitten elinkautisen. Kun se vaan sitä olisikin mutta totuus on jotain muuta.
Jätkä istuu palttiarallaa 16 vuotta ja ulos maasta ei saada kun se mulkku ei halua.
Koko linna-aikansa partamuna on aateveljiensä palvoma toteemi, tappoihan hän sankarillisesti kaksi naista. Sehän on jihadisteille sankariteko.
Nyt kun kovasti on kouhkattu shariasta niin tässä tapauksessa olisi tuomio voinut olla uhrien valitsemien kahden edustajan dialogi suljetuin ovin vaikkapa 60 sekuntia. Olisi saattanut virne pärställä jäädä pysyväksi.
Tätä tarkoitan korpilailla.
Tuommoiset narukäsikeharit saavat tällainen kohkaamisen aikaiseksi niin mikähän mahtaa olla sen tulevan terrori-iskun jälkipyykki ja sehän tulee.
Kuinka paljon valtio satsaa kotouttamiseen ja tappajien ohituskaistoihin siinä vaiheessa?

joppos 123 kirjoitti...

En tiedä mutta sain niistä harvoista telkkarikuvista sellaisen vaikutelman, että vierellä seisovat vartijatkin rasisteerasivat. Veikkaan, että jos niille olisi annettu vapaat kädet niin ne olisivat repineet karvakädeltä pään irti ja paskantaneet kaulaan.
Nämä jihadistit eivät aikuisten oikeasti ymmärrä muuta kuin raakaa väkivaltaa, kaikki muu on länsimaista heikkoutta.
Jidahistit rakentavat koko toiminta ajatuksen siihen, että meiltä ei löydy munaa estää heitä ja siinä ovat valitettavasti oikeassa.
Kun antaa pirulle pikkusormen..
Aina kun jossain annetaan periksi niin tulee uusi vaatimus, verhottuna ystävyyteen ja niin edelleen. Täyttä taqyiaa.
Kuinka moni kaupunki on jo eritellyt musliminaisten uimavuorot ja miksi?
Lastentarhoissa pitää olla piltit hunnutettuja?

Meikä taistelee vastaan ja siinä vaiheessa kun tyttö (vanhimman toinen mukula)menee tarhaan olen vapaa tietyistä velvotteista. Jos joku haluaa mimmin verhota niin kohtaa minut.
Kellään taas ei ole kivaa. En anna periksi koskaan.

joppos 123 kirjoitti...

400000 euroa jää meidän maksettavaksi . Ja me veron maksajathan se maksetaan. Jätkän hymy olisi hyytynyt jos tehtäisiin kuten Kiinassa. Ulos ja niskalaukaus.
Nämä mulkut nauravat meidän oikeuskäytännölle. Ne ovat tehty rehellisiä varten. Verensyöksy Turun tuomiosta.
Jätkää ei ikinä saada maasta ulos kun ihmisoikeudet ja muut lässynläät.
En tiedä mutta vapauden koittassa saattaisi napsahtaa 308 keskelle nuppia jos uhrien joukossa olisi omaisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123.

Viesti1: Kyseinen jätkähän istuu tuomionsa lisko-osastolla erityisvartioinnissa ettei kukaan vaan pääse nirhaamaan uskonsoturia. Toisin kuin Englannissa Tommy Robinson joka pannaan vankilaan jossa kolme neljäsosaa vangeista on islamilaisia. Jotka vielä ovat uhonneet tappavansa Robinsonin. Vaikka kuinka se vihapuheeksi tulkittaisiin niin en pistäisi mainitsemaasi korpilakia tässä asiassa yhtään pahakseni.

Viesti2: Totesit:

”Nämä jihadistit eivät aikuisten oikeasti ymmärrä muuta kuin raakaa väkivaltaa, kaikki muu on länsimaista heikkoutta.”

Ja tässä on asian ydin. Ne ovat huomanneet että myötäily ja suoranainen alistuminen on länsimaissa jonkunlaista tiedostavaa muotia jolla pönkitetään omaa egoa. Länsimaiset pystyisivät kyllä vieläkin puolustamaan itseään mutta sen johto on miehitetty viidennellä kolonnalla joka tulkitsee ajatuksen puolustautumisesta rikolliseksi.

Viesti3: Et ole varmasti ainoa joka näin ajattelee.

KKi kirjoitti...

Näistä muhamateista ja rekoista tuli mieleeni, että siitä se vasta kiintoisaa tulee kun nämä vesselit joilla on kolmevuotiaan impulssikontrolli saavat alleen jonkin 90 tonnisen HCT:n.

Tulee rumaa jälkeä kun temperamenttinen pallero menettää malttinsa kolmoskehän ruuhkassa.

Tämä asia tuli mieleeni kun muistin lueskelleeni alan lehteä Veholla kun Rommelia huollatin. Jutussa kehuttiin kuinka Ahmed puhkuu intoa päästä yhdistelmän ohjaimiin.
Ihan kuin noissa baltian pojissa ei olisi tarpeeksi.

Becker kirjoitti...

Olen joppos 123:n kanssa aika samoilla linjoilla. Tuon jihadistin oikeudenkäynti satoine pöytäkirjasivuineen, rikoksenpaikka tutkimuksineen ja vankilassa istumisineen on tullut ja tulee maksamaan valtiolle eli kansalle aika helvetinmoisen määrän euroja.
Kaveri olisi jo kiinniottaessa pitänyt hoitaa niinkuin muualla hoidetaan, turha kai mainita miten. Karvakädestä tuli suomalaisille pitkäaikainen ja kallis riesa.

Janitskinin oikeudenkäynti on jo täysi farssi. Vaikuttaa pahasti siltä että Suomesta on kehittymässä anarkotyrannia, Englannin malliin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

KKi: Näitä autoilusessioitahan on nähty niin Englannissa, Espanjassa kuin Ruotsissakin. Ahmed voi minun puolestani ajella rekkaa vaikkapa Irakissa ihan kaikessa rauhassa. Jos siinä estetään ammattimiehen ajaminen Suomessa niin eiköhän Suomessa ole ammattimiehiä sompaamaan rattia ihan omasta takaa.

Becker: Joo, oikeudella meni melkein vuosi sen miettimiseen että oliko kyseessä terrorismi. Jätkää ampunut poliisi olisi voinut pistää tähtäyksensä hieman ylöspäin. Janitskin oikeudenkäynti ei ole farssi vaan järjestelmän voimannäyttö ja varoitus muille toisinajattelijoille. Me ollaan ihan oikeasti siirrytty aikaan jossa Suomessa on toisinajattelijoita. Voisi kuvitella että termi oltaisiin unohdettu Neuvostoliiton kuoltua.

joppos 123 kirjoitti...

.kaikkein parasta on, että se mulkku nauraa meille päin naamaa. Uusia on tulossa. Isis on värvännyt noita mulkkuja lisää koska me ei ammuta niitä. Aika hyvä vetovoimatekijä.
Koska saa poliisi luvan? Jos viherpuna hallitus pääsee sanelemaan niin ei koskaan.
Luottavat siihen, että lövenin feministihallitus voittaa vaalit vaikka pakolla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. No niinhän nauraa. Ansiosta. Koska uusien terroristien tuloa ei millään muotoa estetä. Puhutaan vain heidän kotouttamisestaan. Mehän ollaan nähty mitä tuo kotouttaminen tarkoittaa. Suomalaisten rahoilla tapahtuvaa omien tapojen, kielen ja kulttuurin säilyttämistä. Jota pidetään itseisarvona joka kuulemma auttaa heitä sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Ja jonka seuraukset on nähty jo melko hyvin.

KKi kirjoitti...

Voidaanhan me -60 luvulla syntyneet suhtautua asiaan positiivisesti. Me olemme nähneet hyvinvointiyhteiskunnan nousun, suomettumisen ajan, -80 luvun hyvinvoinnin, -90 luvun laman.
Tietyssä mielessä meillä on ollut hyvin vivahteikas elämä. Tulemme myös näkemään kaiken sen sortumisen.
Aatelkaas nykyään nuoriso pitää omituisena sellaista asiaa kuin vakituinen työsuhde.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Joo, piru vie, tuo on kyllä aivan totta.

Unknown kirjoitti...

Vähän menee ehkä sivuraiteille... Iltasanomat otsikoi Trumpin uhkaavan Japania 25 miljoonalla meksikolaisella, todellisuudessa oli tarjonnut, jotta nähtäisiin kuinka kauan Abe jatkaisi hommissaan. Tätä kaiken sortumista on pedattu kylläkin jo pidemmän aikaa. Historian epäonnistumisia käytetään käsikirjoina eikä varoittavina esimerkkeinä. 70-luvulta lähtien Länsi-Eurooppa on rakentanut puolustustaan alle tarpeensa ja nyt tätä riemua kohta 50 vuotta rahoittanutta keskivertojenkkiä joka ei osaa asemoida itseään uhrihierarkioiden ja sukumonioiden maailmassa oikein on huonoin ihminen maailmassa. Ja kuulee sen mediasta päivittäin. Osaisikohan suomalainen PS:n äänestäjä samaistua? Vähän lauantaiaamun tajunnanvirtaa, kosketusnäytön kanssa puuhaten ei mitään kovin koherenttia saa aikaiseksi.

joppos 123 kirjoitti...

Mä alan lipastamaan. Yhtään asetta en omista mutta kun noita tappajalippaita on jäänyt uran varrella ryysyihin kiinni.
Aseita saan jos tarve tulee ihan asevarastolta ja kukaan ei kysele mihin tarkoitukseen.
Rinnakkaislupia ollaan vanhan faitterikaverin kanssa hommaamassa hänen aseille. Itse kun en koskaan ole ollut metsästäjä vaan enemmänkin kalamies. Huomenna Torniojoelle viikoksi kattelemaan jos jotain irtoais.
Toissavuonna 22.6 kiloa oli enari. Päästin takaisin kun eihän sitä oikein millään olisis saanut kotia asti tuoreena. Joo suolata voi mutta kun ei ollut riittävästi suolaa. Toivottavasti sama vanha rouva tulee moikkaamaan tällä reissulla uudestaan. Päästän sen nytkin takaisin.
Helvetillinen tappelija. Viimeksi meni väsytyksessä 1.2 tuntia.
Hieno eläin.

joppos 123 kirjoitti...

Saatan olla vähän kyyninen mutta Turun teroiskun yksi todistajista taitaa olla rahaa vailla. Saattaa tapahtua ihmeparantutuminen kun miljoonat loksahtaa tilille ja mies kävelee kuten ennenkin.
Meidän politiikot pitäisi kuskata a-maahan katselemaan ja kokemaan pesrkohtaisesti multikultia. Lähettäävät he meitäkin sinne ihan sokkona ja jos joudut ampumaan jonkun niin olet kotona vähintäänkin esitutkittavana. Tiedän omakohtaisesti mistä puhun.
Kaikkein nolointa on, että pistetään joku 19 v naispsykologi haastattelemaan ja arvioimaan tilannetta.
Nuorin poikani on rekkakuski. Tykkää hommasta. Ainut hätä sillä oli inttiin mennessä ettei ammattikuskina joudu sielläkin kuskiksi.
Kaksi vanhinta poikaa on siinä mielessä seurannut isänsä jäljessä, että ovat havun ansainneet hihaansa.
Nuorin soitti,että isoveljet vetää turpiin jos tulee ratti hihassa lomille joten tein sen yhden ainoan palveluksen ja hoidin junnun tiedusteluyksikköön.
Tuolla kun ajelee niin huomaa oikeasti miten tärkeästä työstä on kysymys. Jos rekat pysähtyy niin pysähtyy koko maa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Unknownille ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Unknown: Niin, uutisessa merkittävintä lienee termi ”kerrotaan sanoneen”. Läntinen Eurooppa on todellakin nakertanut puolustuksensa luurankomuotoon ajatellen että amerikkalaiset suojaavat heitä kyllä vaikka kuinka sinne päin vittuiltaisiin.

joppos 123: Noitten aselupien hankkimisesta sen verran positiivista että se typerä palikkatesti on jäänyt nyt pois. En tiedä vaan että kuinka tarkkaa seulaa noissa rinnakkaisluvissa pidetään. Meinaan, metsästysaseisiin tuskin saa lupia jos ei ole metsästysseuran jäsen. Perustuslainvastaistahan se on. Toivottelen täältä mukavia kalareissuja. Kukkolankoskikin lienee sinulle tuttu.

Siitä hepusta en lähde spekuloimaan mutta nostan hattua suomalaisille rahtareille. Jos yhteiskuntatieteitten maistereitten hommat vähennetään yhteen prosenttiin niin kukaan ei huomaa mitään. Jos rahtareitten kohdalla toimitaan samoin niin asia huomataan aivan varmasti.

Lemminkäinen kirjoitti...

Nyt on aukaistu Einsteinin kaapin ovi ja esille saatiin kivenkova rasisti. Mm. kiinalaisista Albert oli sitä mieltä että kiinalaiset ovat likaisia ja hidasälyisiä. Tunnustetusti älykkäänä miehenä Albertin on täytynyt ymmärtää että jos hän on tätä mieltä kiinalaisista, niin muut saavat myös ilmaista mielipiteensä (esimerkiksi Hitler) juutalaisista. Eikä tämän yhtälön ymmärtämiseen tarvitse edes olla Einstein. Jos ajattelee tätä aikaa ja jos Albert eläisi tänään ja pitäisi valita kumman, Albertin vai Donaldin, lähettäisi porisemaan Kimin kanssa, niin "rasisti" Donald hakkaisi Albertin 10-0. Tuleeko suvaitsevaisto kieltämään suhteellisuusteorian rasistisena teoriana!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Miksi ihmeessä kieltää vain suhteellisuusteoria? Jos on oikein hyvä tiedostava fiilis päällä niin eikö kannata kieltää samalla matematiikka, fysiikka ja kemia? Nehän ovat maskuliiniseen insinööritodellisuuteen pohjautuvia tieteitä.

Anonyymi kirjoitti...

Hallituksen aktiivimalleja katellessa tulee mieleen, miksi ihmisoikeudet eivät koske suomalaisia, vain mamuja. Ennen sentään renki sai täyden ylöspidon ja kekrinä vielä uudet pussihousut jos oli hyvä isäntä. Nykyisin ilmaistöistä ei saa enää edes ruokaa irti. Pitää mennä leipäjonoon työpäivän päätteeksi tai ottaa kätevää pikavippiä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, ja silloin aikanaan se renkipoika asui omalla työpaikallaan siellä maatilalla. Nykyisen aktiivikyykytetyn täytyy mennä hänelle pakotettuun ”työkokeilupaikkaan” omilla bensoillaan ettei hän saa karenssia.

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuo pakotettuun "työkokeilupaikkaan" meneminenhän on aktiivimalli ykköstä. Kohta tulee kakkosvaihe, jossa työttömän on joka kuukausi haettava neljää työpaikkaa, joihin soveltuvuudestaan hänen itsensä on huolehdittava (niitä ei siis enää osoitettaisi) ja esitettävä kuukausittainen työllistymispyrkimysraporttinsa:

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005719856.html.

Ei siis ole niin yksinkertaista, että työtön kirvesmies vittuillakseen hakisi lääkärin, lakimiehen, ydinfyysikon ja astronautin hommia. Ei, silloin TE-toimisto toteaa ettei hän ole huolehtinut työllistymisvelvoitteestaan ja pätkäisee karenssin.

Eikä se tähän tietenkään jää:
kirvesmies hakee kirvesmiehen, kirvesmiehen, kirvesmiehen ja kirvesmiehen paikkoja joita ei saa, koska ne annetaan virolaiselle, latvialaiselle, liettualaiselle ja puolalaiselle kirvesmiehelle, joiden yhteenlaskettu osaaminen on vähemmän kuin suomalaisella mutta kun saatiin niin halvalla, sanoi Sulo Wilén.

Mitäs TE-toimisto? Sehän pätkäyttää taas karenssin:
kirvesmies ei ollut huolehtinut työllistymisvelvollisuudestaan, koska oli hakenut kirvesmiehen töitä! Eihän hän niitä tietenkään voi saada, koska ne menevät virolaiselle ja kumppaneille.
Halleluja!

Anonyymi kirjoitti...

Matkan päältä lyhyt kommentti. Alkaa tuntua siltä, että ministeri Mykkänen on tällä hetkellä Suomen vaarallisin mies. Tyyppi on tosiasioista ulkona kuin lintulauta, ”edustaa” kansainvälisillä areenoilla Suomea, haluaa lisätä maahanmuuttokiintiötä ja esittää vakavalla naamalla, että Suomi ei voi lähteä mukaan ehdotettuihin pakolaisleireihin ulkomailla, koska niistä ei ole kokemusta. Meillä on kyllä kokemusta vastaanottokeskuksista ja turvapaikanhakijoista Suomen maaperällä, mutta jostakin ihmeen syystä opiksi ei oteta, sama sirkus jatkuu ja ihmiset tulevat tänne, jos ovat tullakseen. Kaiken yli menee afrikkalaisten ja lähi-itäläisten miesten ihmisoikeudet, joita kantasuomalaisten täytyy kunnioittaa viimeiseen menetettyyn veroeuroon asti ja ylikin.

Kesäterveisin
Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Kaiken kaikkiaan tuo piru vie saattaa olla totta.

Rouva Ano: Näkisin että kyseinen Mykkänen on broileripoliitikon arkkityyppi. On oikeastaan se ja sama kuka hänen paikallaan on mutta samaa epistolaa on luvassa. Hän on mies ilman mielipiteitä. Hän kertoo sen ja käskee sen mitä hänen pitää kertoa ja käskeä. Ja sitä myötä hän on myös todellakin hyvin vaarallinen mies.

Qroquius Kad kirjoitti...

Kuten olen asian tiimoilta pariinkiin kertaan lausunut ja lausun nytkin, koen Petteri Orpon mieluisemmaksi vastustajaksi kuin Alexander Stubbin:
siinä missä jälkimmäinen on suorastaan uskonnollinen eurofederalisti ja monikultturisti, näyttäytyy Orpo minulle puhtaaksiviljeltynä opportunistina, joka on valmis kääntämään takkiaan 180 astetta koska tahansa jos tilanne sitä edellyttää.

Se tilanne saattaa tulla ensi keväänä:
Jussi Halla-aho on ilmoittanut jättävänsä europarlamenttipaikkansa palatakseen Suomeen, ja mitä muutakaan tekemään kuin johtamaan Perussuomalaisten eduskuntavaalikamppailua. Vaaleihin mennessä Suomen kansa on, elleivät asiat aivan hirvittävästi pieleen mene (kuten toki saattavat mennä) saanut seurata Itävallan ja Italian uusien kansallismielisten hallitusten jatkuvasti menestyksekkäitä toimia islamistisen maahantunkeutumisen tulppaamisessa.

Suomen kansa saa nähdä, että se on mahdollista.
Maahantunkeutuminen ei olekaan luonnonvoima, vaikka valtamedia sen sellaisena esittääkin.
Se onkin vain poliittisesta tahdosta kiinni.

Gallupit saattavat tällöin alkaa osoittaa Perussuomalaisille kepudemarisekoomuksen ja vihervasemmiston kannalta hälyttävän korkeita numeroita. Heidän ei tietenkään tarvitse tehdä mitään muuta kuin nytkään, eli kieltäytyä kategorisesti kaikesta yhteistyöstä Väärämielisen Puolueen kanssa...mutta se saattaa ehkä alkaa pikkuhiljaa tuntua yhä vaikeammalta, jos ja uskoakseni kun muualta Euroopasta paitsi Ruotsista saadaan jatkuvasti kuulla maahanmuuttonäkemysten alkavan kääntyä perussuomalaiseen suuntaan.

Tässä tilanteessa Orpolle ei tulisi minkäänlaisia henkilökohtaisia tunnontuskia kääntää omansa ja koko puolueen takki peesaamaan Perussuomalaisia, joita hän alkaisi julistaa koko ajan kannattaneensakin!
Hän voisi tehdä niin: vaalikarjan muisti kun todistettavasti on vaalikautta lyhyempi.

En ole lainkaan toiveikas tämän skenaarion toteutumisen suhteen. Mikään ei kotimaamme npolitiikassa puhu sen puolesta - koska Bryssel määrää toisin, ja sen mukaan mennään.

Mutta jos niin kävisi - haluaisin silloin nähdä Mykkäsen Jussi Halla-ahon hallituksessa:
hän tekisi siellä juuri sellaista maahanmuuttopolitiikkaa kuin Jussi hänelle sanelisi sen kummempia miettimättä.
Enempää kuin nytkään tekee.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Totta on että Orpo on mielipiteetön opportunisti ja Stubb taas puolestaan aito uskovainen. Mutta olen pessimisti seuraavien vaalien suhteen. Aidosti uskovainen valtamediamme pitää huolen että muun Euroopan kehitys uutisoidaan jos ei puhtaana natsismina niin ainakin jotain sinnepäin. Persut saattavat saada seuraavissa vaaleissa ehkä 20 pinnaa. Se on ihan mahdollista. Mutta The Puolueella on 80 pinnaa. Meidän on maassamme valitettavasti mentävä vieläkin syvemmälle että pääsisimme ylöspäin. Ja se nousu muuttuu päivä päivältä hankalammaksi.

joppos 123 kirjoitti...

Ykä taitaa valitettavasti olla oikeassa. Naapurimaa Ruotsinkin on pitänyt vajota paskastanin asteelle ennenkuin kansa on heräilemässä ja mikäli "valtamedian" teettämiin gallupeihin on uskominen niin meitäkin odottaa 4 vuoden megamamutus.
Suomenkin kansa vaatinee omat gettonsa, joukkoraiskauskarkelot,autokokot ja jengit kaduille ammuskelemaan toisiaan ennenkuin huomataan, että vituiksmään.
Sitä märinän määrää mediassa kun SD vie naapurissa seuraavat vaalit mutta sekään ei taida riittää suunnanmuutokseen.
Sama se tulee olemaan täälläkin reilun 4 vuoden päästä kun korttelit palaa niin ihmetellään ja äimistellään ja kotoutetaan niin maan perkeleesti, samaan aikaan meitä toisuskoisia natseja jahdataan entistä enemmän, siitä pitää vihervasemmisto huolen.
Alkoi taas siinä määrin ottamaan kuuppaan, että lienee aika nasauttaa auki jussin ensimmäinen ölppä.
Pitänyt pari päivää vain huilailla, otti lapinreissu papalla sen verran koville. 4 vrk ja keskimäärin 18 tuntia päivästä joella, siihen päälle 830km ajoa suuntaansa niin ei se muuta vaadi kun paristot vetää ihan tyhjäksi.
Hyvää jussin jatkoa vaan kaikille.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Kyllä. Tämä kaikki on nähtävissä Ruotsissa. Mutta se paska on vaan saatava tännekin. Ei tämän maan ihmiset ole menettäneet järkeään. Ainoastaan pieni osa. Valitettavasti se osa päättää asioista. Hyviä jussinjatkoja. Menen pian itsekin saunaan ja korkkaan huurteisen.