maanantai 18. kesäkuuta 2018

YHDESTOISTA EPISTOLA


Jatkamme päättymätöntä epistolaa:


Matalaa veisuaan jatkoi huhtikuussa myös ajatusten Araljärvi ja tiedostavuuden Titanic eli Tuomas Enbuske joka suunnitteli tavallisille suomalaisille omaa väestöpoliittista ohjelmaansa:Enbusken kohdalla on tietysti aika ajoin vaikeaa sanoa että onko jätkä tosissaan vai rakentaako hän itselleen uraa tietoisesti ärsyttämällä ja olemalla yleisvittumainen mies mutta voi silti todeta että ehkä hänen ohjelmaansa olisi kannattanut noudattaa nimenomaan Enbusken suvussa. Yhtä sukupolvea aikaisemmin.

*

Huhtikuussa saatiin myös jälleen kerran todiste siitä että Suomessa eletään jatkuvaa Groundhog Dayta eli sama päivä toistuu kerta toisensa jälkeen uudestaan. Todisteena tälle on se, että niin poliisi kuin valtamedia on kerta toisensa jälkeen ensimmäistä kertaa hämmästynyt kun ulkomaalaiset nuorisojoukkiot ryöstävät ja pahoinpitelevät suomalaisia. Ilmiötä voi verrata siihen että talvi yllättää Etelä-Suomen autoilijat kerran vuodessa.*

Kun siirryttiin toukokuun puolelle niin nähtiin sekä Marshall-apua että Marshall-avuttomuutta. Ensiksi megabändi Metallica lahjoitti 25.000 euroa Heikki Hurstin avustustyölle ja ansaitsi suuren hatunnoston. Tapaus oli Helsingin kaupungille varmaankin hieman nolo ja se totesi keskenään että osataan sitä vittuilla täälläkin ja puolestaan tyrmäsi perussuomalaisten ehdotuksen Heikki Hurstin toiminnalle myönnettävästä 50.000 euron avustuksesta.

Vuoden 2018 Helsingin budjetissa oli sosiaali- ja terveyspalveluihin varattu 1,44 miljardia euroa. Sen kummemmin asiaa erittelemättä tuo Hurstilta evätty 50.000 € palaa Helsingin kyseisissä menoissa kahdessakymmenessä minuutissa joten voidaan ehkä erittäin perustellusti väittää että kyse oli vaan silkasta vittuilusta. Olihan tuo Hurstin avustusehdotus meinaan tullut perussuomalaisilta.*

Toukokuussa sitten Sanomalehtien Liitto osoitti joko loistavaa ironiaa tai sitten totaalista tilannetajun puutetta. Lukija saa päättää kummasta mahtoi olla kyse:*

Tietääkö kukaan mitä loppulaskussa tarkoittaa ”sukupuolitietoinen budjetti”? Ainakin Veronika Honkasalolla tuntuu olevan visio asiasta:Hotellin respassa pelätään että vuonna 2019 helsinkiläiset – erityisesti nettoveronmaksajat – oppivat tuntemaan termin syvemmän sisällön varsin perusteellisesti.

*

Irlannissa äänestettiin toukokuussa maan aborttilainsäädännön muuttamisesta. Eikä siinä mitään. Suomalainen feministinen puolue otti omalta osaltaan osaa vaalikamppailuun. Eikä siinäkään mitään. Toki tukensa voi antaa asialle jos toiselle:Mutta sitten feministimme huomasivat tehneensä virheen, joskaan me tavalliset ihmiset emme olleet sitä hoksanneet:Hotellin respassa jäi nyt hieman epäselväksi että onko myös muilla kuin naisilla oikeutta ja tarvetta aborttiin? Mitenkäs, voisikos mies puolestaan selittää vittumaisen luonteensa PMS-syndrooman perusteella? Jos väittää ettei miehellä voi olla sellaista niin eikös se ole sitä sukupuolittamista? Joka on lähtökohtaisesti Herrasta Perkeleestä.

*

Toukokuussa meille tavallisille kansalaisille opetettiin se, että kahdensadan ihmisen mellakka ei ole välttämättä ensinkään mellakka vaan hässäkkä kun siihen osallistuu vain etnisesti edistyksellisiä henkilöoletettuja:Asian tiimoilta törmättiin myös somalialaiseen sovittelukulttuuriin jota ainakin Hesari on kovasti mainostanut. Tässä somalialaista sovittelua:Tommonen avautuminen olisi puolestaan suomalaiselle tietänyt välitöntä pidättämistä ja mitä varmimmin ainakin työpaikan menettämistä.

*

Toukokuun lopuksi sitten demarit pitivät puolestaan huolen että purkka pysähtyi ja meni samantien väärään kurkkuun kertomalla (tai vuotamalla) julki niitä maahanmuuttopoliittisia suunnitelmiaan mitkä se mahdollisena pääministeripuolueena panisi toimeksi. Tarjotaan parhaita paloja:

SDP:n tavoitteena on ensinnäkin pakolaiskiintiön nostaminen sekä työperäisen maahanmuuton tarveharkinnan korvaaminen kotoutusedellytykset huomioon ottavalla kiintiöjärjestelmällä.

Muiden kuin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamiset jäädytetään kunnes valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho on arvioinut heidän tapauksensa uudelleen.

Samalla avataan näille henkilöille mahdollisuus hakea oleskelulupa muulla perusteella, esimerkiksi työntekijöinä.

Hallitus jäädyttää toistaiseksi muiden kuin vakavasta rikoksesta tuomittujen ulkomaalaisten maasta poistamiset. Hallitus nimittää [lukumäärä] henkilöä tutustumaan konsultteina jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen. Konsultin löytäessä syytä epäillä maasta poistamisen aiheellisuutta joko menettelyn puutteiden tai tärkeiden inhimillisten syiden vuoksi tai siksi, että asianomaiselle voidaan myöntää jollakin perusteella oleskelulupa, maahanmuuttovirasto ryhtyy kielteisen päätöksen muuttamiseen itseoikaisuna.

Muistutetaan, että punavihreä hallitus on vuonna 2019 täysin mahdollinen.Kari Suomalainen näki tulevan jo vuonna 1990

*

Meanwhile in Sweden:
Kiitokset vakikommentoija Beckerille Hotelli Yrjöperskeleen avustavan ulkomaantoimittajan tehtävistä. Täällä Becker, Absurdistan.

*

Kun sitten käännyttiin kuluvan kesäkuun puolelle teki Tanska päätöksen kieltää burkan ja niqabin käytön julkisilla paikoilla. Päätös kuvaa hyvin sitä että tanskalaiset ovat nykyisin astetta järkevämpiä kuin me suomalaiset joten se kuuluisa joku mätä on siirtynyt tanskanmaasta suomenmaahan. Luonnollisesti asiasta seurasi myös tiedostavaa alaleuan väpätystä jossa kunnostautui Amnesty International joka totesi:

”Kaikkien naisten pitäisi saada vapaasti pukeutua niin kuin haluavat ja pukeutua vaatteisiin, jotka kuvastavat heidän identiteettiään ja vakaumustaan. Tällä kiellolla on erityisen negatiivinen vaikutus musliminaisiin, jotka ovat valinneet pukeutua niqabiin tai burkaan”

Sen sijaan että kommentoitaisiin tähän sitä, mikä on lukijallekin varsin selvää laitetaan pari then and now-kuvaa. Ensiksi Afganistanista:Ja sitten Iranista:Then-kuvissa kummassakaan maassa ei ollut islamilainen valta. Mutta Amnestyhän kuuluukin niihin pulaakeihin joitten mielestä sortaja voi olla vain valkoinen länsimaalainen mies.

*

Mitä tulee sortoon ja valkoiseen länsimaalaiseen mieheen niin siitä päästäänkin suoraan seuraavaan tärppiin eli Handmaid´s Tale-sarjaan josta feministiset piirit Suomessakin ovat aivan pähkinöinä. Kyseessähän on siis Margaret Atwoodin vuonna 1985 kirjoittama kirja josta tehtiin vuonna 1990 elokuva ja josta on hiljattain tehty tv-sarja. Homman ideana on se, että Yhdysvalloissa äärikristityt ovat ottaneet vallan ja perustaneet ”Gilead”-valtion jossa naiset ovat miesten irtainta omaisuutta ja seksiorjia.

Tunnetusti feministeillä tuppaa mennä fakta ja fiktio tarkoitushakuisesti sekaisin ja nyt asenne on se, että vaikka tuo Gilead ei vielä varsinaisesti ole tapahtunutkaan eikä siitä ole edes minkäänlaista hajuakaan, niin se on ihan nurkan takana kumminkin varsinkin kun eräs Trump on Yhdysvaltain presidentti joten tuo fiktiivinen sarja on jonkunlainen varma todiste patriarkaalisesta – nimenomaan länsimaalaisesta sellaisesta – sorrosta. Iltasanomien toimittaja Noora Vilen totesi että hän ei tahdo elää Gileadin tapaisessa maailmassa ja lisäsi uhkakuvana sen, että eräs Timo Soini oli protestoinut Irlannin abortin sallimista vastaan. Kyseinen Soinihan on tunnetusti se takapiru joka päättää maailman tulevaisuudesta ja jota kuunnellaan kylmä rinki persesilmän ympärillä erityisesti Yhdysvalloissa.

Vilen ja muut feministit unohtavat tarkoituksellisesti sen, että ei länsimainen mies mitään Gileadia pistä pystyyn. Päinvastoin hän on suostunut järjestelmään, jossa hulluimpaankaan feministiseen vouhkaukseen ei uskalleta panna hanttiin. Feministit ovat myös tietoisesti unohtaneet sen seikan että toki kyseinen Gilead on tässä maailmassa toki jo olemassa. Sen Gileadin nimi on Islam. Islam, jonka arvostelua samat feministit vastustavat.

Voi sanoa, että länsimainen feminismi on viimeisen sadan vuoden aikana  kulkenut pitkän matkan. Se on muuttunut asiallisesta, tarpeellisesta ja perustellusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta yleiseksi hysteriaksi jolta puuttuu enää tautiluokitus.


Tämä ei ole Gilead. Tämä on fiktiota.

Tämä on Gilead. Tämä on totta.

*
Kesäkuun puolella Helsingin Sanomat muistutti myös ihmisiä siitä, miksi he eivät oikein tuppaa hyväksyä somaliväestön elatusautomaattia. Tosin Hesari ei ehkä itse tajua että minkä ihmeen vuoksi se rahvas ihanan suvaitsevaisesta asiasta mutisee. Eli muistutetaanpa hotellin respan toimesta lukijoita siitä, että somalit elävät Suomessa turvapaikkastatuksella. Koska he ovat kotimaassaan hengenvaarassa. Virallisesti. Ja mitäs se Hesari puolestaan muistutti?

Vierauden tunne ajoi Alin identiteettikriisiin. Hän koki olevansa puristuksissa kahden kulttuurin välissä. Niinpä hän puhui 14-vuotiaana äitinsä ympäri, että sai lähteä muiden sisarusten kanssa kesäksi Somaliaan.

Ali oli tullut Suomeen 5-vuotiaana vietettyään äitinsä ja sisarustensa kanssa ensin vuoden pakolaisleirillä Keniassa. Perheen kenraali-isä oli kuollut sisällissotaa edeltäneissä väkivaltaisuuksissa.

”Halusin tutustua juuriini, oppia ymmärtämään, miksi olen sellainen kuin olen”, Ali sanoo.

”Somaliassa istuin aluksi kaiken aikaa vanhempien sukulaisten vieressä, ja kuuntelin heidän tarinoitaan isästä ja muusta suvusta. Kun he puhuivat isästä, tuntui kuin he olisivat puhuneet minusta.”

Lopulta kolmen kuukauden reissu venähti 1,5 vuodeksi.

Hesarin tiedostava väki ei muuten varmaankaan ymmärrä että mikä tässä on niin ihmeellistä. Miksi tästä pitäisi hermostua?

*


Kesäkuussa myös eräs kokoomuksen demokratian pioneerien jäsen antoi kansalaisille mallia uuskokoomuslaisista käytöstavoista:

Tässä kohdassa riittänee ehkä pelkkä kuva. Me kaikki lienemme myös sitä mieltä että sylkeminen protestin osoituksena ja muutenkin on vastenmielistä.

*

Kesäkuussa maassamme oli myös (Viktor Kalborrekia lainaten) oikein mukava jazz-tunnelma. Kuinkas se nyky-Suomeen sovitettu jazz-klassikko ”Take The gAy Train” oikein menikään?

1. Joku kaivoi esille Pori Jazzin toimitusjohtajan Aki Ruotsalan seitsemän vuotta vanhan lausunnon jonka mukaan heppu ei oikein diggaa homohypetyksestä. Tästähän alkoi sitten triggeröitymisen ketju joka luonnollisesti johti siihen että heppu sai potkut. Minkä jälkeen on oikeastaan turhaa puhua mielipiteen vapaudesta. Ellei kyseessä ole oikea ja edistyksellinen mielipide.

2. Päivi Räsänen puolusti kyseistä Ruotsalaa.

3. Suureksi ajattelijaksi tituleerattu professori Alf Rehn puolestaan totesi Räsäsestä:

Olisiko mitenkään mahdollista, nyt kun Suomessakin kerran tehdään jotain, toteuttaa pari pakkopalautusta? Vaikkapa lähettämällä Räsänen hevon helvettiin? Kai nyt joku sentään voisi tehdä ihan hygieniasyistä maastapoistamispäätöksen?

EDIT: Meinaan, sentään osoittanut ettei hän mitenkään sopeudu tähän yhteiskuntaan. Ihan ajan kysymys ennen kuin sen jo nyt nähtävä radikalisoituminen käy yhä vaarallisemmaksi.

Ja jos joku tavallinen ihminen olisi tehnyt kyseisen tyyppisen avautumisen vaikkapa edistyksellisen uusrälssimme (johon Rehn kuuluu) tai etniseen suuntaan niin hän olisi ollut poliisin esitutkinnassa välittömästi. Räsänen taas on vapaata riistaa mikä on hyvä vihje krisseille eli ei sen väliä kuinka paljon ryömitte, ei teitä bändiin oteta mukaan kumminkaan.

Hotellin respassa tuumataan että tietynlaista moukkamaisuutta ei uusrälssimme piirissä enää mielletä moukkamaisuudeksi vaan jopa toivottavaksi käytökseksi. Timo Vihavainen tuumaili samoin ja kirjoitti osuvasti tästä Alf Rehnistä:

No, elämme siis uutta aikaa, eivätkä vanhat kunniakoodeksit enää ole voimassa. Tavallaan tämä varmaankin on edistystä, mutta varjopuolena on, että ihmiset, joilla ei ole kunniasta mitään käsitystä, alkavat pitää oikeutenaan käyttäytyä häpeämättömästi.

Pelkäänpä, että kyseinen herra on moukka, joka ei yksinkertaisesti edes osaa hävetä käytöstään. On mahdollista, että hän ylpeilee sillä, mikä näyttää olevan yhä tavallisempaa ns. koulutetuissa piireissä. Eipä tämä juuri hyvää kerro ajastamme ja sen kehitystrendeistä.

Jotenkin hotellin respassa päädytään suosimaan edesmenneitä Lappeenrannan humppafestivaaleja. Siellä vaan humpattiin eikä triggeröidytty.

*


Meanwhile in Great Britain:

Pakistanilaisjengit harjoittavat laajamittaista englantilaistyttöjen raiskausta. Kerta toisensa jälkeen. Muuan Tommy Robinson kertoo julkisuudessa näistä raiskauksista. Kuinkas asiassa käy? Kyseinen Tommy Robinson saa pikaoikeudenkäynnissä kolmentoista kuukauden vankeustuomion jota kärsimään hänet siirretään vankilaan jossa kolme neljäsosaa vangeista on muslimeja jotka ovat jo mainostaneet että Robinson tapetaan.

Maassa jossa ei ole kuolemantuomiota voi kuolemantuomion tietenkin ulkoistaa. Toivotaan, että Tommy Robinson selviää tuomiostaan hengissä. Eihän tässä tavallinen ihminen muutakaan oikein voi tehdä.


Mahtavatkohan nuo brittipoliisit olla ylpeitä työstään?

*

Kesäkuussa valittiin sitten myös rajavartiostolle uusi päällikkö eli kenraalimajuri Ilkka Laitinen. Heti valituksi tultuaan kyseinen sälli antoi lausunnon joka vahvisti ajatusta siitä että nykyisessä Suomessa ei kissankuvia kauluksiin tule ellei upseeri sekä hyväksy että aktiivisesti mainosta ns. vallitsevia poliittisia realiteetteja:

Eihän sivistysvaltio, oikeusvaltio, pysty tänä päivänä estämään fyysisesti sitä, että ihmiset tulevat, jos valtio aikoo pitää kiinni arvoistaan ja lainsäädännöstään.

Mitä se tarkoittaa, että rajat kiinni? Ei se ole kestävää kehitystä, ei se ratkaise mitään. Jos ihmiset ovat tulossa rajan yli, niin he tulevat jos ovat tullakseen.

Tämän jälkeen herää lähinnä kysymys että mitä helvettiä me sitten sillä rajavartiostolla enää oikeastaan teemme? Ja mitä on kyseisen Laitisen mainostama kestävä kehitys? Sekö, että otetaan maahan ihmisiä jotka saavat aikaan kestämättömän tilanteen?

*

Kesäkuussa valtamediamme jatkoi muodikasta islamin edessä nöyristelyä:

Miltäs kuulostaisi lause ”Kansallissosialistinen ajatusmaailma ymmärretään usein väärin. Vastakkainasettelu kansallissosialismin ja Suomen lain välillä perustuu yksinkertaistuksiin. Kansallissosialismille pitäisi antaa länsimaissa tilaa. Uskon, että se saataisiin toimimaan.”?


*

Kesäkuussa muuan heppu myös keksi kuinka otetaan kantaaottava avohakkuita vastustava luontokuva jolla saadaan suurta suosiota. Reseptihän oli helppo. Käydään pöllönpoikanen pöntöltään (hakkuualueen ulkopuolelta), laitetaan se hakatun kannon päälle, otetaan kuva, julkaistaan ja odotellaan alaleukaa väpättävää gloriaa.

Ainoa mikä meni mistiin oli se, että kaksi muuta heppua näki mitä tyyppi puuhasi.

*

Kesäkuussa myös tuo kuvassa näkyvä typerästi hymyileva mulkku sai teoistaan elinkautisen. Oikeuslaitokseltamme meni melkein vuosi miettiessä onko terrorismi terrorismia vaiko ehkä jotain muuta, esim. sosioekonomisesti haastavaa valtaväestön väärää suhtautumista. Oikeus päätyi terrorismiin mutta luonnollisesti valtamediamme vieläkään ei. Asiasta kirjoitti Vasarahammer erittäin osuvasti.

Muistutetaanpa lukijaa siitä että myös tuon kyseisen terroristin Suomeen tulemisen motiivien arvosteleminen on Petteri Orpon mukaan rasismia. Ja on muuten vieläkin. Vai onko joku kuullut että Orpo olisi perunut puheensa? Muistutetaan vielä siitäkin että rajavalvonnan puutteen ja poliittisen eliitin hyväuskoisen hölmöyden takia suomalaiset kohtaavat jatkuvasti arkipäivän muualta tuotettua terroria ryöstöjen, pahoinpitelyitten ja  raiskauksien muodossa.


*

Lopuksi täysin epäpoliittinen loppukevennys. Niin kuin tiedetään, firmat ovat tarkkoja imagostaan ja palkkaavat PR-ammattilaisia miettimään ettei firman nimi, lyhenne, logo tai joku muu seikka vaan aiheuta vääriä tai jopa huvittavia mielikuvia. Varamiespalvelu Oy muutti hiljattain nimensä toiseksi ja ehkä tällä kertaa mukana ei ollut niitä PR-miehiä. Vai mitä mieltä lukija on?

Yhdestoista epistola päättyy tähän. Hotellin respasta haluttaisiin sanoa ettei kahdettatoista epistolaa tule koska siihen ei ole tarvetta mutta se taitaisi olla vuoden 2018 härskein valhe.

35 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen ihmetellyt, mistä johtuu, että hetero voi muuttua homoksi. Ja se on tiedostavien piirien mielestä todella ihqua. Se taas, että homo muuttuisi heteroksi, olisi aivan hirveää eikä sellaista saisi tapahtua ikinä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Käsittääkseni homo ei muutu heteroksi. Eikä hetero homoksi. Eikä sellaista kannata yrittääkään.

Strix Senex kirjoitti...

Olipa tuossa taas näytteitä kerrakseen tuosta tänne pahasti levinneestä lakeijamentaliteetista. Lakeijamentaliteettihan tarkoittaa sitä, että etsitään joku ulkopuolinen herra, jolle nöyristellään ja syvästi kumarretaan ja jonka nimissä sitten oman kylän väelle ja omille kansalaisille öykkäröidään. Sitä sitten voi arvuutella, mistä tuon taudin leviäminen johtuu.

Yhdeksi selitykseksi olen kuullut tarjottavan eräänlaista isäkapinaa. Joskus murrosiässähän on tapana kapinoida isiä ja muita auktoriteetteja vastaan. Jos siinä käy niin, että isäpappa suhtautuu rauhallisesti siihen kapinointiin mutta pysyy lujana ja perustelee omat kantansa, niin kyllä se nuoren kapinallisen kunnioitus siitä taas hiljalleen nousee. Jos se isäpappa sen sijaan vain myötäilee, niin kyllä se kunnioituskin menee sen siliän tien ja niitä auktoriteetteja aletaan etsiä muualta. Ja auktoriteetiksi kelpaa silloin melkein mikä vain autoritäärinen tyyppi.

Nyt tuntuu pahasti siltä, että meillä on aivan liikaa tuota lullukkaväkeä, joka säikähtää meteliä ja ryhtyy joko myötäilemään tai äksyilemään, sen sijaan että toteaisivat rauhallisesti kuten se sota-aikainen autokuski joka loihe lausumaan räyhäävälle kenraalille, että ”tiineeksi et saa, ampua et uskalla ja huuto ei pelota”.

Tuumailija kirjoitti...

Toivon todella, että tuo kenraali sanoi moisen lausunnon vain siksi kun oli pakko, ja että hänen oikeat ajatuksensa ja metodinsa ovat muuta. Ellei näin ole, voin vain toivoa että alemmat portaat kuitenkin toimivat niinkuin pitää.

Mitäs olisi tapahtunut jos 1939 olisi päästetty porukkaa tänne koska oli tullakseen:
-Suomesta olisi tullut ideologisen liittovaltion osa
-Suomi olisi joutunut nettomaksamaan raskaita veroja liittovaltiolle
-kaikki kansallisuustunne olisi Suomesta pyritty hävittämään
-suomalaisista olisi tullut ideologisen virkamies/puolue-eliitin elättäjä, saaden vastineeksi lähinnä raippaa ja huononevia palveluja
-suomalaisuuden juuret olisi pyritty tuhoamaan pakkomuuttamalla runsaasti vieraskielistä ja vieraskulttuurista väestöä suomalaisten sekaan
-suomalaiset olisivat joutuneet ottamaan vastaan toisesta pääkaupungista tulevia käskyjä ja direktiivejä
-kaikki vapaa media olisi vaiennettu ja korvattu ideologisilla toimittajilla
-poliittinen poliisi, sisäinen urkinta, poliittisia tuomioita, toisinajattelijoden vainoa

Onneksi tuolloin rajavalvonta piti ja veteraanien työn ansiosta mikään noista edellämainituista kohdista ei toteutunut. Eiku hetkonen.

Qroquius Kad kirjoitti...

Onko aborttiin oikeutta ja tarvetta muilla kuin naisilla? No tuota, mainittu Tuomas Enbuske solvasi taannoin Juhani Tammista, joka siitä suivaantuneena haastoi Enbusken painiotteluun. Tämä järkyttyi siitä syvästi: häntä ei ole koskaan ennen, ei edes peruskoulussa haastettu fyysisesti.
Kun Tami huomasi tehneensä vähän nolon siirron, alkoikin Enbuske lällätellä: hei Tami, mä oon vetäny ny punttii ja vapaaotteluu, ny mä voin tapella sun kanssa, eksä uskalla? Hähhähhää, Tami eii uskallaaa, lällälläää!

Olisiko tuo ehkä jollain tapaa sukupuolitiedottomuutta, maassamme kun perinteisesti on katsottu miehen olevan vastuussa teoistaan? Mikäli Tami päättäisi jostain ihmeen syystä katsoa Enbusken bluffin, voisiko tämä silloin vedota muun-kuin-naisen aborttioikeuteen?

Mutta naisella on joka tapauksessa oikeus vaikkapa pukeutua juuri kuten haluaa. Musliminaiset haluavat pukeutua säkkiin, aivan samalla tavalla kuin ensi syksynäkin peruskoulunsa aloittavat kömpelöt läskit ja hintelät rillipäät haluavat syödä sitä koulunpihan hiekkaa, jos opettaja tulee heiltä kysymään miksi he noin tekevät.
Enbuskekin uskoakseni tietää kyllä tämän todellisuuden epämiellyttävän vivahteen, mutta on sen jotenkin ehkä onnistunut unohtamaan?

Tottapa se homon eheytyminen heteroksi onnistuu samoin perustein:
kunhan pääsee pois sieltä peruskoulun hakkaamis- ja potkimiringin keskeltä, jossa sai kuulla vuosikausia olevansa homo, homo, homo, nynnyhintti kun et uskalla tapella vaikka meitä ei oo edes kun kymmenen sua vastaan!

Vaan heitäpä ilmoille keski-ikäisenä miehenä sitten väärä mielipide...joudut takaisin juuri sinne - mutta nyt ne kymmenen ympärillä ovatkin aikuisia islamisteja! Niin, mitäpä jollain rajavartiostolla enää tosiaan tällaisessa yhteiskunnassa...paitsi vartioimaan väärämielisiä, jotka yrittävät paeta kotimaastaan pois johonkin järkevään maahan?

Anonyymi kirjoitti...

Terve jällehen!

Kavalkadi tosiaan aiheuttaa, taas kerran, facepalm-efektin, jota voi sävyttää Touko Aallon tapaisin sanoin: onko tämä tosiaan minun Suomeni? Touko taisi tosin pitää Suomea ei-omanaan, kun on hoksannut, että joku rohkenee olla eri mieltä hänen ja kaveriensa utopiateollisuuden tuotannosta.

Avohakkuista on pakko sanoa. Nehän metsää tarpoessa toki tuoreeltaan vituttavat, kun risut, ojaukset, laikutukset, heinikko vaikeuttavat kulkijan menoa, ja tuuli tuivertaa kasvoihin. Tosiasia kumminkin on, että metsäkuvioiden yhtenäishakkuuseen, uudistukseen ja kasvatukseen perustuva malli on 50-luvulta alkaen saanut aikaan sen, että nyt meillä on metsissämme enemmän puuvarantoa kuin keskiajalta lähtien ikinä. Ja puuston kasvu on parempi kuin koskaan.

Vielä 30- ja 40-luvuilla metsiä hakattiin ns. määrämittaharsinnan periaatteilla: määrämittaan kasvaneet puut kaadettiin tukkipuiksi, ja ajateltiin pienempien sitten ottavan näiden paikan, ja metsän näin säilyvän ennallaan. Kasvu kuitenkin ehtyi, ja metsätiede löysi syynkin: yläharsinta aiheutti metsän puustoon geneettisen taantuman: ne alakynteen jäävät puut ovat geneettisesti huonompia kuin valtapuut. Jos niiden antaa lisääntyä, huononee koko metsän kasvu - ja laatu. Siksi siirryttiin avohakkuusysteemeihin, joissa metsän uudistus jäljittelee luonnollista, metsäpaloista alkavaa sukkessiomallia.

Vanhoissa metsissä on toki mittava lajirunsaus. Monet lintulajit vaativat pesiäkseen vanhan metsän. Monet hyönteiset ja sienet elävät vanhojen metsien lahopuulla. Tätä varten Metsävaltion omaisuudesta liki kaksi viidennestä on pyhitetty vanhojen metsien suojelulle. Myös yksitisiä metsiä on vapaaehtoisin toimin suojeltu samoin. Voisiko loppualaa käyttää taloudellisiin tarkoituksiin?

Kun sattuu vielä olemaan niin, että luonnossamme on lukuisia eläin- ja kasvilajeja, jotka nimenomaan tarvitsevat avotilaa tai nuoren metsän ympäristöä kyetäkseen lisääntymään. Vielä on niin, että moni vanhojen metsien lajeina aiemmin pidetty laji, kuten korppi, metso tai pyy, ovatkin yllättäen ottaneet nuoret metsät omakseen. Myös monet pöllölajit.

Avohakkuu vie kyllä esim. mustikan- ja puolukanvarvut moneksi vuodeksi. Mutta antaa edellisen varpusukupolven siemenille mahdollisuuden itää ja kasvaa sukkession edistyessä. Antaa siis näille varpukasveille mahdollisuuden lisääntyä suvullisesti, mikä osaltaan lisää lajien elinvoimaa. Summa summarum: vihreillä olkoon asiantuntemukseen perustuvan sanan sija, mitä tulee Nuuksion kansallispuiston pitkospuiden välittömään läheisyyteen. Tässäkin odotan, että vaatisivat susien ja karhujen siirtoistutuksia sinne. Kehä III:n ulkopuolisiin asioihin ymmärtäkööt kumminkin vaieta, kun eivät asioista ja niiden mittakaavoista näytä mitään ymmärtävän.

Seksuaalisesta suuntautumisesta sanon sen verran, että mielestäni ns. kääntymykset suuntaan tai toiseen ovat ihan mahdollisia. Suuri osa meistä, minä mukaan lukien, olemme vankasti heteroja, joku osa on auttamatta homoseksuaaleja. Genetiikka ei kumminkaan ole jyrkästi dikotominen, vaan väliin mahtuu iso joukko niitä, joiden suuntautumiseen vaikuttavat yhtä lailla ulkopuoliset vaikutteet. Lähisukulaisillamme bonoboilla esim. ei oikeastaan ole suuntautumista lainkaan, vaan niiden seksuaalisuus suuntautuu kaikkiin lajitovereihin. Kaikki siis panevat kaikkia ikään kuin sosiaalisena rituaalina. No, tämä tästä lajista.

Terv. Achtung

Ibn Matti kirjoitti...

Feministit ovat nyt asian ytimessä, sillä jos mies voi kerran synnyttääkin, niin voihan mies silloin toki myös hankkia abortin? Ja kiitos Ykälle tästä kesän uutiskimarasta, olinkin ihmetellyt että miksi minulla on koko ajan niin epätodellinen olo...

AaJii kirjoitti...

Tuo VMP sopi loppuun sinänsä hyvin, että se kyllä monesti tulee mieleen kun lukee näitä uutisia tai vaikka kuuntelee sisäministerimme lausuntoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hakkarainen tuomittiin tänään suutelemisesta sakkoihin. Ennenvanhaan tuosta olisi saanut vain kovan korvapuustin ja haukut päälle. Nykyisin suutelot käsitellään raastuvassa. Jokainen toki ymmärtää, että Veeran suuteleminen täytyy olla vahinko joka voi tapahtua vain kauheassa kännissä. Mutta kun nyt on ne metoo ja muut kampanjat.

Ulkomaan projekteissa kun pidettiin pienimuotoisia juhlia, naisvieraat tervehdittiin aina poskisuudelmin, molemmille poskille. Taitaa sekin perinne olla mennyttä kalua, ainakin jos Suomen oikeuslaitosta on kuuleminen.

Anonyymi kirjoitti...

krisujen henkilöoletettu pj. kirjoitti mielestäni erittäin asiallisen vastineen tuohon
Porin jazz-kaustiin.
https://blogit.savonsanomat.fi/sykkeella/vaihtoehtoisia-totuuksia/

Oikein hyvää Jussia hotelli Perskeleeseen ja fiksuille kommentoijille. Oikein paskaa...no, jääköön sanomatta keille.

-Sepi

Tupla-J kirjoitti...

Noista Then and now-kuvista kyllä näkyy varsin selvästi missä määrin se purkkaan pukeutuminen on oma valinta. Täältä katsoen yhdelläkään sikäläisellä naisella ei ollut Mustakaapua muotioppaana silloin, kun heillä oli asiassa jotain sananvaltaa.

Ymmärrän kyllä, että jos kehonmuoto on möhkäle, niin kai se sitten vapauttaa siitä, että vastaantulijoita kuvottaisi se vartalo, ja nyt kuvottaa sitten se vaate.

Ibn Matti kirjoitti...

En toki halua mitenkään vähätellä Veeran kärsimyksiä, mutta kun Satakunnan kansa kertoo että

"Ruoho on korealaisen itsepuolustuslajin taekwondon MM- ja EM-pronssimitalisti. Hän on työskennellyt kotimaan poliisitehtävien lisäksi myös YK:n kansainvälisissä siviilikriisinhallintatehtävissä"

niin tällaista vanhaa äijää rupeaa väkisinkin hymyilyttämään...

https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/teuvo-hakkaraiselle-sakot-veera-ruohon-pahoinpitelysta-ja-seksuaalisesta-ahdistelusta-201021650/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Tuumailijalle, Qroquius Kadille, Achtungille, Ibn Matille, AaJiille, Anolle, Sepille ja Tupla-J:lle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex: Vertauksesi lakeijamentaliteetista ja sen syistä on kyllä osuva.

Tuumailija: Hyvä vertaus. Sillä tuo kaikkihan on nykyisessä Suomessa tapahtunut. Ja virallisesti sitä pidetään edistyksenä.

Qruquius Kad: En osaa sanoa tuosta sukupuolitiedottomuudesta sinänsä mutta Enbuske on yksi niistä joille moukkamaisuus sallitaan ja pidetään suoranaisena hyveenä.

Achtung: Kaiken kaikkiaan hyvä kommentti. Vihreillä nämä asiat menevät tunteitten kautta ja siksi joku pöllönpoikanen kolahtaa heille vaikka kuva olisikin lavastettu. Aukoilla on vittumaista kulkea mutta Suomi elää edelleenkin metsästä ja niin kuin olen joskus todennut niin olen minä bongannut metsoja hakkuuaukoilla vaikka joskus aikanaan ne eivät menneet sinne päinkään.

Ibn Matti: Ja miksei mies voisi kärsiä PMS-oireistakin? Kiitokset sinullekin. Todellisuus tuppaa aika ajoin huimaamaan.

AaJii: Jep. Ja annetaanpa Clint Eastwoodin vahvistaa tämä:

https://static.naamapalmu.com/files/2y/big/5ba2j380.jpg

Ano & Ibn Matti: No joo, Teuvo saisi olla tarkkana sen häpän ottamisen kanssa mutta tietysti jos asiaa vertaa esmes Kimmo Sasin aikanaan saamaan tuomioon (kuolemantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta 70 päiväsakkoa ja hän joutui lisäksi korvaamaan 1 200 euroa todistelu- ja ruumiinavauskustannuksia) niin onhan tässä ammuttu kyllä kärpästä tykillä ja erittäin poliittisen tarkoitushakuisesti.

Sepi: Joo, tuo oli asiallinen kirjoitus. Ja oikein mukava Jussia sinullekin.

Tupla-J: Jep. Ja aktiivisimmat burkhan puolustajat ovat niitä joitten ei tarvitse siihen koskaan pukeutua.

Anonyymi kirjoitti...

Työkaveri esitteli itsensä: Maailman eniten poltettu. No minä siinä huuli pyöreenä, että mitä kuka häh?? Sanoi siihen että RUOHO!!
No nää on näitä ja lykkyä Teuvolle. Et sää mikää roisto ole. Mutta maailman tunnetuin sahuri:)
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Olihan siinä taas valittavaa, mutta ei kai rajavartioston päällikköä, joka sanoo, että tottahan rajan yli tullaan, jos huvittaa, voi enää ylittää. Ok, totta kai voi, kuten kaikkein uskomattomimmat asiat on tähänkin mennessä ylitetty, mutta nautitaan nyt hetki tästä ennätyksestä.

Omassa rankingissani all-time-record on se Irakin armeijan karkuriupseeri valittamassa riisilautanen kädessään: maksimaalista röyhkeyttä, poliisi paimentelee ja vaatimukset vielä menevät läpi! Ruma, läski narisemassa ruoasta, kun uutisissa Syyrian lapset kuolevat nälkään eikä Suvaitsevaistolla ilme värähdäkään: Hei, miksei niille vois antaa sellaista safkaa kuin ne haluaa? No siksi että jos joku räkäisee naamallesi, tekoa ei kuulu palkita.

Valtsu

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Valtsulle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Ja Teuvohan se on antanut sitä kehitysapuakin muistaakseni Nicaraguaan. Sitä kehitysapua mistä tiedostavat vaan puhuvat ja teettävät muitten rahoilla.

Valtsu: Siinä vaiheessa jos varsinaisen sotavaltion kissakaulukset alkavat puhua tommosia niin lienee aika palauttaa sotilaspassit. Tosin nostoväkeähän tässä jo ollaan muutenkin. Se karkuriupseeri valitti muistaakseni ohrapuurosta mutta eipä takerruta yksityiskohtiin. Kuvaa sitä asennetta että jätkät tulivat täysihoitoon toisten kustannuksella. Ja pannaanpas asenteesta muistutukseksi se kuuluisa ”we want our money”-video:

https://www.youtube.com/watch?v=_ZjYvunIyLw

Mokomat paskat. Ja mokomat omat paskamme jotka mahdollistivat tämän.

Anonyymi kirjoitti...

Kun on ollut puolisentoista kuukautta kutakuinkin ylen ja hesarin ulottumattomissa, olisi ilmeisesti kannattanut jättää nämä molemmat epistolatkin lukematta. Silkkaa dynamiittia (toivottavasti nyt joku kyttäävä algoritmi ei tartu tuohon sanaan). Enbuske, feministit sun muut nyt horisevat omiaan, mutta Laitisen näkemys oli kyllä pelottava. Että tumput suorana vaan seistään ja kohautellaan olkapäitä: minkäs teet jos ne nyt kerran haluaa välttämättä tulla tänne. Koskiko kannanottonsa myös itärajaa? Testattiinko työhaastattelussa tietääkö hakija edes mitä raja tarkoittaa? Eikös tämä samainen ollut useita vuosia Varsovassa jossain Frontexin hommissa? Ei sitten kovin välkky oppimaan ollut; Puolahan tietää varsin hyvin oman maansa rajojen arvon. Vai olisiko saanut puolalaisilta liian vähän respectiä ja nyt sitten näyttää mitä mieltä typeristä rajoista olen. Vähän kuin Merkel joka kostaa wesseille kun ne ei ole kivoja osseille.

En sentään ihan pimennossa ole ollut: usarin blogit ovat todellinen aarreaitta. Jokaisen rauhanystävän kannattaa lukea Husun ramadan-blogi. Ahtisaari joutaa mennä, Husu uudeksi CMIn bossiksi. Ei niillä rauhoilla niin väliä, pääasia että valtion miljoonasponssi juoksee vuodesta toiseen.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+: Kyseinen kentsu muuten sanoi haastattelussaan että nimenomaan itäraja on se hankalampi. Paskapuhetta. Ei sieltä tullut kuin murto-osa invaasio 2015:sta ja itärajan itäpuolella on kyllä varsin toimiva rajavartiointi. Jaa… olikos tuokin lause osoitus siitä että minäkin olen Putinin trolli? Uuden Suomen blogeja minä en ole jaksanut aikoihin lukea. Kun varsinkin ne kommenttiosiot ovat semmosia jaanaamisorgioita.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Jotain positiivistakin: Tommy Robinson on siirretty turvalliselle selliosastolle ja jopa sallittu olemaan puhelinyhteydessä vaimoonsa pienen bannin jälkeen. Britithän ovat lakia ja oikeutta noudattavia hemmoja. Toki siirto tapahtui vasta laajojen maailmanlaajuisten mielenilmausten jälkeen: https://www.thegatewaypundit.com/2018/06/tommy-robinson-sends-a-letter-from-his-prison-cell-in-hmp-hull/

Pakolaispelastusalus Aquarius rantautti uutisen mukaan 329 siirtolasta Espanjan Valenciaan. Mihinkähän 300 tyyppiä on integroitunut? Toisaalta on hyvä, jos on ollut hävikkiä, sillä valencialaiset opiskelijat joutuivat luovuttamaan asumuksensa kultamunille.
https://www.kansalainen.fi/aquarius-alus-ja-629-siirtolaista-saapuivat-espanjaan/
https://www.kansalainen.fi/valencialaiset-opiskelijat-joutuvat-jattamaan-asuntonsa-jotta-aquariuksen-siirtolaiset-voivat-muuttaa-tilalle/

Yrjö-P Ehkä kannattaa jatkaa US Puheenvuoron selailua. Siellä kuitenkin on fiksuakin porukkaa kirjoittelemassa. Kommenttiosuus on pahoin saastunut harhaisten narsistien ölinällä, mutta niitähän ei tarvitse lukea. Minäkin luen ylenannon nettisivujen otsikot kerran pari/pv, enkä ole suvakkioireita itsessäni todennut.
On ikävää, jos käy näin: http://kuinkakarlmarxtavataan.puheenvuoro.uusisuomi.fi/254581-jattaydyn-syrjaan

Kissamies kirjoitti...

Oma käsitykseni homoudesta ja siitä eheytymisestä on, että "oikeiden" homojen lisäksi on psykologisia tapauksia, jotka varhaislapsuuden vääristynyt suhde vanhempiin on saanut luulemaan itseään homoksi. Nämä yleensä viettävät varsin holtitonta elämää ja heillä on paljon seksipartnereita, koska he ovat tyytymättömiä seksuaalisuuteensa. Ihmeelliset eheytymistarinat, joita joskus kuulee, ovat juuri näistä ihmisistä. Naisilla ei ilmeisesti ole samaa ilmiötä, joten lesboja on ihan turha yrittää eheyttää. Tietenkin kun yritän tätä näkemystäni selittää, saan yleensä vastaukseksi aika voimakkaan ideologisen reaktion.

Tuosta Handmaid's Talesta tulee mieleen että siihen vertaaminen on suosittua maaimallakin. Kun Jordan Peterson erehtyi sanomaan että olisi hyvä olla "enforced monogamy" niin hänen vihaajansa pillastuivat ja sanoivat hänen vaativan Gileadia, vaikka hän tarkoitti sitä kulttuurisessa ja sosiaalisessa suhteessa, eli naimisiin meno ja uskollisuus olisi enemmän hyvä asia, eroaminen, pettäminen ja promiskuiteetti enemmän paha asia kuin nykyään.

The Honey Badgers sanoi kirjasta että se on kuva helvetistä. Se kertoo uskoville, mitä tapahtuu jos pahat ihmiset voittavat ja se on aivan yhtä epärealistinen. Käyttivät myös otsikkoa "The Handyman's Tale", mikä saattaa olla lähempänä toteutumista oleva dystopia. Googlasin otsikon ja löysin varsin Ykämäisen tarinan Gates of Vienna-blogista. Ettet vain kävisi muuallakin kirjoittamassa.

Lemminkäinen kirjoitti...

Kun vihervasurit ja femakot mainostavat jotain kolmatta(kymmentä) sukupuolta niin en ole ihan varma että he ymmärtävät mistä on kysymys. Tiukasti ja biologisesti ottaen niin sukupuolia on tasan kaksi ja sen vahvistaa sukupuolensa vaihtanut henkilö. Siis, aikojen alussa oli tyhjyys ja sen jälkeen dinosaurusuros ja -naaras ja kaikilla oli hauskaa. Myös hinaajadinoilla, koska näin oli kirjoitettu luonnon lehteen. Mutta sitten tapahtui jotakin kummallista. Radikaalifeministi juoksi jostain nurkan takaa areenalle ja väitti että dinot eivät ymmärtäneet että sukupuolia on enemmän kuin kaksi ja että valkoiset heteromiehet ovat rasistisia sovinistisikoja ja muutenkin saatanan mulkkuja. Ja nyt tullaan siihen sukupuolensa vaihtaneeseen henkilöön. Mies muuttaa itsensä naiseksi ja vastaavasti nainen muuttaa itsensä mieheksi ja taas saamme esille luvun kaksi, joten on olemassa vain kaksi sukupuolta. Muuten, suuttuukohan Tuomas Enbuske jos hänelle sanoo: Noo, mitäpä miehelle kuuluu.

Anonyymi kirjoitti...

Uh huh… tämmöisinä pläjäyksinä nämä suvaitsevaisen ajattelun kukkaset pistävät kyllä purkan niitä lukiessa pysähtymään. Jostain syystä itselleni tuo case Tommy Robinson kolahti pahiten. Määräykset Robinsonin vangitsemiseen, hänen kenttäoikeutensa ja sijoittamisensa muhamettilaisvankien keskelle tulivat kuulemma ”straight from the top”. On täysin mahdotonta pitää toisinajattelijoille epävirallisia kuolemantuomioita jakavaa valtiota sivistysvaltiona - ”shithole country”, tai ”Rape Britain” sopii moiselle huomattavasti paremmin.
Tässä oma pikku lisäys globalistisen tiedostavan eliitin aiheuttamaan angstiin, sen tarjoilee tuttuun tapaan Paul Joseph Watson, silvuplee: https://www.infowars.com/the-eu-is-about-to-destroy-the-internet-as-we-know-it/

Kiitos hyvistä kirjoituksista ja sitkeydestä taistelussa.
T. Riku Raunioilla

Qroquius Kad kirjoitti...

Eivätköhän nämä "heteroiksi eheytyneet homot" ole biseksuaaleja, jotka ovat sosiaalisista syistä päättäneet rajata seksuaalisuutensa pelkästään vastakkaiseen sukupuoleen?

Biseksuaalisuus kun ymmärretään usein olevan tasan 50/50, vaikka se tietääkseni on usein ellei useimmiten jompaankumpaan suuntaan painottunutta:
80 % homoseksuaali voi mennä naimisiin ja kasvattaa lapsiaan perheenisänä/äitinä, kokien silti kaipausta omaan sukupuoleensa.
80 % hetero puolestaan lähtee lauantai-iltaan etsimään vastakkaista sukupuolta. Ellei sitä ole tarjolla, mutta omaa olisi, menettelee sekin paremman puutteessa yhden illan panona; parisuhde ei tässä tapauksessa tule mieleenkään.

En silti pitäisi mahdottomana, että nämä painotukset voisivat muuttua. Tällainen tapaus tunnetaankin, vieläpä aika hyvin: Freddie Mercury.

Ollessaan Farrokh Bulsara hänen biseksuaalisuutensa suuntautui pääosin vastakkaiseen sukupuoleen, ja hänellä oli pitemmänpuoleinen parisuhde naisen kanssa. Hän ei tuolloin ollut muutenkaan mikään neitipoika, vaan harrasti nyrkkeilyä ja ratajuoksua ja oli jopa hyvä.
Ryhdyttyään Freddie Mercuryksi hänen suuntautumisensa alkoi painottua omaan sukupuoleen (ehkä homopitoistuneen tuttavapiirin johdosta?), ja hän päätti parisuhteen seksuaalisessa mielessä.
Tunneside säilyi silti Mercuryn inhimillisesti katsoen liian lyhyeksi jääneen loppuelämän ajan: Mercury koki ko. naisen parhaaksi ystäväkseen, mutta seksuaalisessa mielessä naiset eivät enää kiinnostaneet. Tunnetuin seurauksin.

Ei liene siis mahdotonta, ettei 65-90 % homoseksuaalin suuntautuminen voisi samalla tavoin muuttua painottumaan vastaavalla prosenttisouudella heteroseksuaalisuuteen?
Ceterum censeo:
nämä "eheytymistapaukset" ovat kyllä luonteltaan senkaltaisia, etten usko tällaista uudelleenpainottumista tapahtuneen. Kyllä ne lienevät voittopuolisesti homoja biseksuaaleja, jotka ovat vain päättäneet kieltää itsensä osittain.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veijo Hoikalle, Kissamiehelle, Lemmikäiselle, Rikulle Raunioilla ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Veijo: Hyvä jos näin on tapahtunut. Tosin – niin kuin totesit – melkoisen metelin jälkeen. Onneksi se meteli sentään Englannissa nousi. Espanjan kohdalla pelkään että siitä tulee se uusi huilailijaväylä. Huomioitavaa on se, että valtamediamme ei enää edes väitä tulijoitten olevan pakolaisia vaan siirtolaisia. Tuon Uuden Suomen kohdalla mulla on ongelmana aika ja sen käyttö. Minä käyn normaalissa työssä ja blogin pitäminen vie oman aikansa. Kaikkeen ei kerta kaikkiaan ehdi tutustua. Se on sinänsä suuri harmi että Seppo Oikkonen löi hanskat tiskiin. Toivottavasti vain toistaiseksi.

Kissamies & Qroquius Kad: Voi olla niin kuin sanoitte. En sinänsä pohdi asiaa hirveästi. Se, mikä minua tökkii on tuo asian pakkosyöttö. Täytyy tutustua tuohon Handyman´s Taleen. Kiitos vinkistä.

Lemminkäinen: Suurinpiirtein näinhän se on. Vihervasurit ja femakot ovat (jostain kumman syystä) saaneet itselleen asioitten määrittelyvallan ja päähänhän se kihoaa.

Riku: Kiitos sinullekin. Paul Joseph Watson puhui taas kerran asiaa ja seuraan huolestuneena tilannetta. En oikein usko että se vaikuttaa ainakaan heti omaan blogiini sillä tämähän on amerikkalaisella alustalla mutta Watsonin toteama tiivistettynä eli vasemmisto ei ymmärrä huumoria joten se haluaa kieltää sen pitää täysin paikkansa.

ihan tavallinen tyttö kirjoitti...

Tämmösen löysin: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005725786.html
''MAAILMAN terveysjärjestö WHO on poistanut transsukupuolisuuden mielisairausluokituksista uudistetussa kansainvälisessä tautiluokitusjärjestelmässä'' On tuokin vallan älykästä. Mitähän seuraavaksi? Lapsille sallitut trnashoidotko?

Anonyymi kirjoitti...

Ykä, vastaus vastaukseesi, Sinulle pikku Putintrollille. Ai noinko tuo Generalissimus sanoi? Jos on kolme naukuvaa kisulia laatoissa ei se näköjään välttämättä tarkoita sitä että siellä olkapäiden yläpuolella on yhtään mitään. Itäraja - uhka vai mahdollisuus? Neukut pisti muutaman täkyn fillareilla ja ei-niin-tuunatuilla-Ladoilla, Norjalta napsahti rajat kiinni alta aikayksikön. Suomikin pisti pontevasti hanttiin - takavarikoi ne Ladat.

Kannaksella 5 vuotta sotinut faijani ei ehkä ihan riemastunut olisi, jos kuulisi että suomalaiset sotilashenkilöt kilvan kiittelevät miten upea on neukkujen rajavartiolaitos. Kun omastamme ei enää mihinkään ole. Vaikka ihan varmasti itse haluavaisivatkin nuo kunnon miehet. Ai niin, sorry, hups, ja tietenkin naisetkin siellä.

Kun nyt satuin olemaan muutaman viikon Espanjassa juuri tuon traagisen laivajutun aikana, niin ei oikein matsaa noi kv. ja espanjalaisten medioiden jutut yhteen. Tajullahan oli ihan suloisia fotoja miten valencialaiset seisoivat "ihanaa kun tulitte"-kyltit kourissa. Suurta draamaa ja feikkiä. Tavisespanjalaisen (ja hiukka paikallisen mediankin) kanta oli se, että päästiinpäs vittuilemaan italialaisille, saatiin 600:lla afrikkalaisella paljon humaaniuden kilpeä kiillotetuksi eikä maksa mitään, eihän noi tänne jää koska meillä on tiukat säännöt: tulos tai ulos. Kun tulitte Valenciaan ja haluatte jäädä tänne, niin 2 kk saatte pientä sopeutumisrahaa. Kielen opettelette eikä meitä kiinnosta miten, emme maksa emmekä järjestä kieliopintoja. Töihin on mentävä ja asunnon hankitte itse. Jos nämä ehdot täyttyvät, teillä on oikeus kahden vduoden jälkeen siirtyä minne tahansa muualle Espanjaan. Joku tuossa ylempänä mainitsikin että puolet jo lähtenyt lipettiin. Ja eiköhän ne loputkin kohta.

EU suunnittelee 35 MILJARDIA rajavartiointiin. Mykkänen haluaa kymmenkertaistaa kiintiöt unohtaen täysin ne 750 kiintiöläisen lisäksi salaa Lappeenrantaan ujutetut parituhatta taakkaeritrealaista. Kun sisäministerinä on Mykkänen ja ulkoministerinä Soini, voisimmeko tasapainoisemmassa maassa elääkään?

Einsteinia teki juuri nyt mieli siteerata: Vain kaksi asiaa ovat äärettömiä, universum ja ihmisten typeryys, enkä ole ensimmäisestä aivan varma.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys ihan tavalliselle tytölle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

ihan tavallinen tyttö: Näillä queer-hysteerikoillahan ei ole kyse siitä että ihmiset sietäisivät jotain tai hyväksyisivät vaan asian pakkotuputuksella siitä pyritään tekemään uusi normi. Ja ajan myötä sitten dogmi.

tira+: Toivon hartaasti että sotavaltiolla on siellä majuri- ja kapteenitasolla niitä miehiä jotka tarpeen tullen eivät välitä ns. poliittisista realiteeteista vaan pistävät tuulemaan. Espanjan kohdalla hirvittää se, että tuleeko siitä sitten Italian korvaava uusi reitti. Marokon ja Espanjan väli on huomattavasti lyhyempi kuin Libyan ja Italian. Mykkänen on idiootti. Jätkä taitaa tosiaan luulla että kiintiöitä nostamalla muitten tänne pyrkivien määrä nollaantuu. Miksi niin kävisi kun ei täältä heitetä ulos kuitenkaan ja jos seuraava hallitus on punavihreä niin touhu menee vielä astetta hullummaksi niin kuin se demareitten maahanmuutto-ohjelma lupaa.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Yrjöperskeles kirjoitti...

Anolle: poistin kommenttisi vahingossa ennen kuin edes luinkaan sen. Moka. Pahoittelen. Laita uudestaan jos viitsit.

Qroquius Kad kirjoitti...

Mikä Espanjan kohdalla olisi sen pahempaa kuin mitä Italian kohdallakaan oli? Jos ja kun Italia tulppaa merirajansa ja Espanja alkaa falskata maahantunkeutujia Gibraltarin kautta, ei sillä ole merkitystä, jos Saksan Herr Seehofer todellakin pistää Mutti Merkelin tosipaikan eteen ja vaatii, että joko Saksan raja oikeaksi valtakunnanrajaksi eikä miksikään sossunoveksi, tai CSU siirtyy CDU:sta AfD:n veljespuolueeksi nyt ja vastaisuudessa.

Jos näin ei käy, ja pelkäänpä pahoin ettei käykään, onko sillä mitään väliä, mitä kautta afro-, arabi- ja afgaanimaahantunkeutujat Suomeen tunkeutuvat? Sillä tuskinpa Mykkänen mikään idiootti on:
hänhän tekee kuuliaisesti juuri sellaista politiikkaa kuin hänen herransa tällä hetkellä häneltä odottavat. Herrojen viestit ovat tosin ristiriitaisia, kun jo Ranskan presidentti Oidipuskin on ehtinyt peesata Italiaa väestönvaihdon tulppaamiseen ryhtymisessä.

Parasta mitä voimme tulevaisuudelta odottaa on Intermarium, joka totetutuu Visegrád-maiden muodostaessa Visegrádin Unionin johon Itävalta, Italia, Slovenia ja Baltian maat liittyvät eroten EUroopan nEUvostoliitosta, jättäen sen muuttumaan Eurabiaksi.

Tämän Intermariumin olisi sitten tehtävä Keisarilliset Saksat:
ilmoittaa Suomelle, että jos ja kun päätätte itsenäistyä, voimme toimittaa teille kansallismielisen hallituksen sekä lähettää maa-, meri- ja ilmavoimista muodostetun taisteluryhmän tukemaan itsenäisyystaisteluanne EU:n miehityshallitustanne vastaan.

Ei tästä muuten kyllä taida tulla mitään muuta kuin Länsi-Rooman tuhon toistuminen, jota joudumme todistamaan täysin tietoisena mitä, miten ja miksi näin tapahtuu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Minulla ei olisi Visegrad-unionia vastaan mitään mutta ei sen tarvitsisi tänne mitään apua lähettää. Suomen puolustusvoimat on kyllä siinä kunnossa että se pystyisi ratkaisemaan ongelmat ihan omin päinkin. Mutta kun se ei saa siihen valtuuksia niin Länsi-Rooman tuhoa tässä katsellaan.

Qroquius Kad kirjoitti...

Niin sitähän mä juur tarkotin, sanoi Janne Kivivuori:
ei Visegrádin Unionin tarvitsisi lähettää tänne mitään sotilaallista apua, mutta se psyykkinen ja sosiaalinen apu olisi kyllä aivan yhtä tarpeellista kuin vuonna 1995.

Tuolloin muuan Curre Lindström valmensi Suomen jääkiekkomaajoukkuetta opettaen heille, ettei heidän pelitaidoistaan puutu mitään: he ovat yhtä hyviä kuin lätkän suurmaat. Se mikä on pielessä on asenne: Leijonat lähtevät arvokisoihin jo valmiiksi hävinneinä, koska heitä on valmennettu perkeleellä.

Tämä on se apu, mitä maamme kansallismieliset nyt tarvitsisivat:
samanlaisen kannustuksen ja uskon luomisen siihen, että olemme yhtä hyviä kuin unkarilaiset, tšekit, slovakit ja puolalaiset, vaikka meidät on valmennettu perkeleellä siihen, että meidän on oltava aina jonkun alusmaa.

Jos sellainen pakko kuitenkin todellisuudessa on, olkoon se silloin asema Visegrádin Unionin itsenäisen ja täysivaltaisen jäsenvaltion Viron tasavallan protektoraattina? Meillä kun ei tunnu olevan Jussi Halla-ahon hallitukseen riittävästi hänen tasoisiaan miehiä ja naisia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Kyllä ja ei.

Kyllä: Emme tarvitse ulkopuolista apua vaan sen hoksaamisen että maamme on sairas mutta meillä on kyllä kyky parantaa se. Omin neuvoin.

Ei: Emme tarvitse asemaa minkään maan protektoraattina vaan elämää itsenäisessä valtiossa.

joppos 123 kirjoitti...

Ei tämäkään maa, Ruotsin tavoin ymmärrä sairauttaan ennenkuin makaa teholla letkuissa. Kenties silloin on vielä jotain tehtävissa. Se tulee kuitenkin vaatimaan samanlaisen tilan kaikkine rikastuksineen kuin mitä monessa maassa on fakta.
Ei täällä todellakaan mitää ulkopuolista apua tarvita. Kyllä se vaan on niin, että ei noista visegradin maista muutoinkaan hirveästi apua olisi. Olen niidenkin kanssa duunia tehnyt ja en ole todellakaan vakuuttunut niiden kyvyistä.
Edelleen jyllää ajattelussa ja tekemisessä vanha neukkuasenne,aika lailla perseelle potkittavaa sakkia jos jotain pitää saada tehdyksi.
Annetaan tarvittaessa omalle porukalle riittävät valtuudet niin problem solved alta kuukauden. Siis riittävät valtuudet.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123: Valitettavasti lienee näin. Letkujen kautta on mentävä. Minulla ei ole kokemusta itä-Euroopan asevoimista mutta luotan kyllä suomalaisten osaamiseen. Niillä riittävillä valtuuksilla.