lauantai 30. kesäkuuta 2018

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA XCIV


1. Ote ajatusten likaviemäristäMeidän kaikkien tuntema ja suuresti arvostama Mikael Jungner on jo aikaa sitten saavuttanut sen tason jossa hänestä voi sanoa että hän ei enää yllätä tai että hän yllättää joka kerta sillä hänen avautumisensa menevät säännöllisesti riman alta sitä edes hipomatta. Tuoreessa avautumisessaan hän päätti pelastaa maailman tunkemalla kärsänsä suomalaisten koululaisten lautasille:Pistää tietysti aika ajoin miettimään että onko Jungner samanlainen heppu kuin Tuomas Enbuske joka ärsyttää ihmisiä tahallaan edistääkseen uraansa valtakunnan vittumaisena miehenä. Mutta hotellin respassa nähdään että Jungnerin henkilökohtainen talous on sen verran kunnossa että hän on aito uskovainen. Josta voi tuumia että globaalille - ainakin teoreettiselle sellaiselle - maailmanparantajalle ei ole kummoinenkaan kynnys vaatia pakkokeinoja siihenkin mitä koululainen pistää suuhunsa. Mikä taas hotellin respan natsiksi tulkituille on aivan ylittämätön kynnys. Syökööt herra nähköön mitä lystäävät. Mitä se meille kuuluu?

Sinänsä tavallinen kansalainen tietää että jos suomalaiset porukalla lopettavat hengittämisen ja muuttuvat maanparannusaineeksi niin se ei vaikuta maailman ympäristöön sitä eikä tätä. Tämän tietää varmaan kyseinen Jungnerkin mutta ehkä hän luottaa esimerkin voimaan ja onhan ilman muuta selvää että niin Kiina, Intia kuin erityisesti Afrikka seuraavat jatkuvasti kylmä rinki persesilmän ympärillä että mitähän uutta suomalaisilla ja erityisesti Mikael Jungnerilla on heille opetettavaa ja välittömästi omaksuttavaa.

Jossain aivan muualla kuin Suomessa tapahtuvaan väestöräjähdykseen ei Jungner puutu ja miksi puuttuisikaan sillä eihän tässäkään avautumisessa ollut kyse maailman pelastamista vaan Jungnerin tiedostavan egon suunnattomasta nälästä. Jonka nälän tyydyttämisen keppihevosena hän pitää nuoria sukupolvia. Nuoret ja tulevat suomalaiset sukupolvet puolestaan saattavat aikanaan twiitata Jungneria lämpimästi muistaen vaikkapa näin:Vielä vinkki Hjallis Harkimolle. Sinä olet perustamassa uutta poliittista liikettä saadaksesi järkeä politiikkaan. Ihan hyvä idea sinänsä joo. Mutta tuo kyseinen Jungner on yksi liikkeesi jäseniä. Hotellin respasta, ihan sitä poliittista järkeä ajatellen ja henkilövalintojasi miettien siteerataan hieman Simo Salmisen kappaletta Alle Lujaa. Eli:

Olis ehkä kannattanu… vähän ajatella… enste…

2. HS vs. tyyli- ja tilannetaju

Niin kuin hyvin tiedetään niin Helsingin Sanomat on selkeästi Suomen suurin sanomalehti. Siksi ulkomailla saatetaan ajatella että lehden sisältö heijastaa suomalaisten syviä tuntoja. Sen vuoksi HS:n kannattaisi miettiä linjaansa edes joskus ja joissain asioissa nenäänsä pidemmälle. Esimerkiksi siinä, kuinka suhtaudutaan julkisesti maailman suurimman supervallan presidenttiin:Suomalainen tiedostavaisto tekee kaikkensa että Suomi olisi yhtä aikaa ränäväleissä niin Yhdysvaltain kuin Venäjän kanssa. Tätä voi pitää jo melkoisena saavutuksena kun jopa eräs Pohjois-Korea pyrkii lämmittämään välejään jenkkeihin.

3. Tukea Jösselle

Kansantaiteilija Jösse Järvenpää sai sitten tuomion eli 80 päiväsakkoa ts. 2.400 euroa. Syynä oli se, että hän kappaleissaan kertoi rehellisesti Suomessa vallitsevasta tilanteesta. Oikea Media on kehittänyt avustuskonsertin jonka kautta Jösseä voi tukea. Tästä linkistä. Lätsää päästä niin Jösselle kuin Oikealle Medialle.37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin tehty kasvisruokaki on muuten syötävää, vaikka parasta tietenki on hyvä pihvi perunoitten ja juuresten ja salaatin kanssa, maitoa päälle, tässä kasvisruokavouhotuksessa tahtoo olla se huono puoli, että jotkut rupee totaalliesti karsastaa monipuolista ruokavaliota, ja alkavat jättää sitten noi vihreän ja juurekset pois ihan sentakia kun niistä kokoaika vouhkataan ..
Ihminen kun on biologialtan sekasyöjä

-jpt-

Qroquius Kad kirjoitti...

1.
Jungner on renessanssi-ihminen. Ei siis mikään mahdollisimman laajalti sivistynyt yleisnero kuten Leonardo da Vinci ja Michelangelo, vaan sellainen Medici-ruhtinas joka porsastelee alustalaistensa kustannuksella perusteenaan "Koska haluan, ja koska voin".

Sillä tuskin Mikael itse puputtaa sitä kaninrehua, mitä on lapsille pakkosyöttämässä, vaan uskoisin hänelle itselleen maistuvan pihvin vallan hyvin.

2.
Onhan tämänkin solvaisun ajoitus tosiaan aivan omaa luokkaansa, kun samaan aikaan uutisoidaan tällaista:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005736733.html

Aivan kuin Helsingischer Beobachterissa todellakin haluttaisiin tuollaista, kuvitellen että itse kuitenkin leijailtaisiin kaiken yläpuolella soijalattea latkien ja uutta solvausartikkelia laatien. En pitäisi mahdottomana, etteikö noin vaikea-asteisen narsistisesti häiriintynyt mieli voisi niinkin aivan vakavissaan kokea.

3.
Mitähän mahtaisi Irwin Goodman tästä miettiä? Tuskin kuitenkaan laulaisi mitään:
onhan hänen sanoittajansa Vexi Salmi edelleen hengissä, eikä ole sanonut asiasta tietääkseni yhtikäs mitään.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys –jpt-:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

-jpt-: Sama muuten toisinpäinkin eli kasvisruokailuun siirtymisellä peitellään joskus alkavaa syömishäiriötä.

Qroquius Kad:

1. Vertaus porsastelevasta Medicistä on varsin osuva. Veikkaan tosin että tuo Medici tajusi ylimielisyytensä mutta kyseinen Jungner ei. Hän varmaan miettii että piruako ne siinä irvistelevät eivätkä tajua kuinka hyvä jätkä hän on.

2. Tuo uutinen oli varsin hyvä muistutus siitä minkä kanssa ollaan tekemisissä. Suomalainen valtamedia pitää itseään vapaana kaikesta vastuusta (tosin perää oikein mielellään kunniaansa oikeuden kautta jos mieltää tulleensa loukatuksi) ja niin kuin on todettu ennenkin on noissa piireissä moukkamaisuus mielletty nykyisin lähinnä hyveeksi. Minkä kyseinen kuvapari osoittaa hyvin.

3. Sliipparit muuten tekivät pahimman suomettumisen aikana albumin Takaisin Karjalaan eikä niitä kutsuttu edes poliisikuulusteluihin.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisia politikkoja vaivaa jokin suurundenhulluus. Kallonkutistajilla olisi sille varmaan diagnoosikin. Kuvitellaan että ollaan maailman napoja ja maailman parantajia. Nyt on vain niin, että varsinkin nuo kaksi suurempaa ovat itsenäisiä suvereeneja valtioita jotka tekevät mitä haluavat. Siksi olisi parempi kun pieni Suomi pysyisi poissa suurten jaloista ja hoitaisi omat asiansa. Nythän tehdään juuri päinvastoin. Omat asiat saavat mennä rempalleen kunhan ollaan mukana "päättävissä pöydissä" olemattomalla vaikutusvallalla. Sehän on noin plusmiinus nolla. Suomesta ei tarvitse mennä montaakaan sataa kilometriä jonnekin, kun Suomesta ei tiedetä hevon vittua. Vielä vähemmän siellä välitetään.

Ensimmäisenä ollaan "päättämässä" asioista joista on meille eniten haittaa. Kauppapakotteita taitaa noudattaa vain tyhmä Suomi. Sehän johtuu Krimin liittämisestä Venäjään, jonka "Suursuomi" vaatii perumaan. Ollaan Krimistä mitä mieltä tahansa, sehän ei ole meidän murheita. Muista kuin valtamedian uutisista on tullut ilmi, että Krimillä menee nyt paremmin. Suomi haluaakin pelastaa krimiläiset heiltä itseltään, kärsien itse vientitulojen romahtamisesta. Muut ovat löytäneet keinot käydä kauppaa entiseen malliin. Firmoja on siirtynyt jopa Venäjälle. Mersujen rakentaminenkaan ei siellä pysähtynyt.

Suomen kolme ongelmaa ovat, huono johtaminen, toiseksi huono johtaminen ja kolmanneksi huono johtaminen. Ja tuo homohype saisi kyllä ruveta pikkuhiljaa loppumaan. Alkaa syleksityttämään.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän on piipussaan, jo vain perkele onkin.

Nykyiset pöyristyjät lienee niin nuoria etteivät muista tätäkään Moog Konttisen
"Joulu Auschwitzissä" piisiä.
Siitäkään en ole kuullut mitään seuranneen, vaikka sisältää hirmuisia moraalia nakertavia elementtejä ja natsien ihannointia. Muka.

T. Ymmi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minusta paras kasvisruoka on kunnon hernekeitto, mihin on vuoltu oikein reippaasti siankylkeä sekaan.

Toinen professori

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Ymmille ja Toiselle professorille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Suomalaisia poliitikkoja joo ja erityisesti suomalaisen valtamedian edustajia jotka taitavat kuvitella että heitä luetaan jopa Yhdysvalloissa. Tietysti heillä on taka-ajatuksena niissä jenkkien presidentivaalien jatkuvassa uudelleenkäymisessä se, ettei vaan mitään Trump-ilmiötä tulisi Suomeen. Se pelkohan niillä on aitoina uskovaisina se pahin painajainen. Kauppapakotteet tekevät Suomelle enemmän hallaa kuin Venäjälle ja tuon Krimin kohdalla (vaikka kuinka putinistiksi haukuttaisiin) on kumminkin niin että sehän kuului Venäjään mutta Nikita Hrutsev siirsi sen aikanaan Ukrainaan. Tietysti Neuvostoliiton aikana oli ihan yksmonta että missä ne sisäiset rajat olivat ja sitä(kin) systeemiä kuviteltiin ikuiseksi. Niistä kolmesta pääongelmasta olen täysin samaa mieltä mutta valitettavasti suomalaiset tulevat seuraavissakin vaaleissa antamaan valtakirjan noille kolmelle ongelmalle.

Ymmi: Joo, siihen aikaan rankin seuraus artistille virallisen koneiston taholta oli se että kappale joutui Yleisradiossa soittokieltoon. Käräjiä ei käyty. Mutta nyt kun Moog Konttisesta oli puhe niin laitanpa mielestäni hänen (ja Kontravirtasen) parhaan kappaleen eli ”Onomatopoeettinen Alkoholiliike”:

https://www.youtube.com/watch?v=cG4PY8BCtEQ

Toinen professori: Olen ehdottomasti samaa mieltä. Kun laittaa satsiin sekaan vielä hieman sinappia ja ottaa palanpainikkeeksi ruisleipää voilla niin siitä ei eväs paljon parane. Ja koska me molemmat olemme suuria humanisteja niin me emme pakota kasvisruokailijaa ja varsinkaan hänen lastaan syömään tuota annosta jos ei maistu. Syökööt ihan mitä haluavat. Mitä se meille kuuluu heidän syömisensä.

KKi kirjoitti...

"
Suomesta ei tarvitse mennä montaakaan sataa kilometriä jonnekin, kun Suomesta ei tiedetä hevon vittua. Vielä vähemmän siellä välitetään.
"

No tämä. Tosin hyvänä puolena, että jos tuuri käy, niin WellValloissa eivät hoksaa/noteraa koko Hesarin pierua millään lailla. Sinänsä tietysti moukka temppu medialta juuri huipputapaamisen alla.

Jenkeissä on se jännä juttu, että Donald Trump on heidän presidenttinsä ei meidän, ei saksalaisten vaan Yhdydvaltalaisten. Eli hänen ei kuulu edustaa minkään muun maan kuin Yhdysvaltain etua. Aivan kuin meidänkin päättäjien TULISI edistää Suomen etua. Vaan kun ei. Meillä vain halutaan ytimiin jungeroimaan.

Suomi on tuolla maailmalla sellainen reppana pikkupoika jota isot säälistä ovat kuuntelevinaan.

Veijo Hoikka kirjoitti...

USA:n presidentti Trump ja Johtaja Putin ovat aikeissa pitää palaverin Suomessa.
"Johtava" sanomalehti Helsingin Sanomat jossakin aviisissaan julkaisee kuvan, jossa verrataan sikaa presidentti Trumpiin. Onkohan vertailu jo analyysissä Washingtonissa ja Moskovassa?
Minkä ministeriön alaisena mahtaisi Suomessa olla tuon halventavan kunnianloukkauksen selvittely? Miltä tuntuu, pääministeri lakeijoineen, presidentti Niinistö ja mediarälssi? Luultavasti kivalta.
Singaporea ehdottaisin.

Anonyymi kirjoitti...

Jungner ja Rosa Meriläinen ovat syitä siihen, ettei tarvitse omille lapsille koskaan Steiner-koulua harkita. Tärkeää tuntuu olevan vain pään aukominen.

Eri nokkelan nuorison oma liite Hesarissa nosti moukkamaisuuden tason aivan uusiin lukemiin. Nyt voisikin olla hyvä hetki tehdä Muhammed-sika-kuvapareja - ei tietenkään alatyylisenä herjaamisena vaan hullutteluna,kun se oli Nytissäkin niin hauskasti oivallettu! Ja kun sen voi tehdä valtalehti, niin sen täytyy sitten olla sallittua ja ok, vai mitä?

Valtsu

Historix kirjoitti...

" Syökööt ihan mitä haluavat. Mitä se meille kuuluu heidän syömisensä." Voiko tuota sen paremmin sanoa? Mutta kun ns. tiedostavilla on se pakonomainen tarve parantaa muiden elämistä - muiden rahoilla vieläpä.

Pat Buchanan on kirjoittanut:
"Neuvostoliiton romahtamiseen päättyneen kylmän sodan jälkeen on käynyt selväksi, että länsimaiden olemassaoloa ei uhkaa Putinin venäläisdivisioonien paluu Saksaan Elbe-joelle.

Eksistentiaalinen uhka on tullut etelästä.

Puoli vuosisataa sitten köyhää mutta militanttista Algeriaa johtaneen Houari Boumédiènnen väitetään julistaneen YK:ssa:

“Eräänä päivänä miljoonat ihmiset jättävät eteläisen pallonpuoliskon mennäkseen pohjoiselle pallonpuoliskolle. Eivätkä he mene sinne ystävinä. Sillä he menevät sinne valloittajina. He valloittavat sen pojillaan. Naistemme kohdut tuovat meille voiton.”

Että jos mekin vaan annetaan krimiläisten elää elämäänsä niinkuin haluavat ja mietitään me puolestaan miten saamme yhteiskuntamme pelastettua nykyisen eliitin rikosten seurauksilta.

joppos 123 kirjoitti...

Jungner on niitä itseriittoisuudessa rypeviä besserwissereitä joka pitäisi yksinkertaisesti jälkiabortoida. Noita korvilla varustettuja kokovartalomoloja löytyy aina ja ikuisesti. Jätkän motto lienee "älkää tehkö niinkuin minä teen vaan niinkuin sanon".
Luoja, belsebuubi tai suuri makaroonihirviö meitä suojelkoon tuollaisilta menninkäisiltä.
Junkasta paistaa edelleen läpi melkoinen natsismi, kaikki mikä voidaan kieltää niin kiellättäköön mukaanlukien hengittäminen.
Eikös sama ajatusten niili laukonut vielä sossuna ollessaan, että "ihminen voi elää ihmisarvoista elämää vasta kun on millin omaisuus ja kymppitonnin kuukausitulot"?
Kaikkea se leipä ja pihvi elättää.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt-lehden sika/messias oivallus oli kerta kaikkiaan napakymppi ja vuoden huumoripläjäyskilpailun ehdoton suosikki.

Piirroksesta oli kuitenkin jäänyt pois tekijän/tekijöiden nimet. Avoimen viestinnän ystävänä Hesari/Nyt varmaankin mieluusti korjaa tämän puutteen, jotta lukuisat onnittelut voidaan kohdistaa oikeaan osoitteeseen.

joppos 123 kirjoitti...

Kki:lle kommentti:
Aivan taatusti on tuo lehtijuttu bongattu jenkkien suurlähetystössä ja tieto välitetty rapakon taakse. Kenties suurlähetystökin on jo tietoinen mitä hesari edustaa ja kertonut senkin rapakon tuolle puolelle.
Tekisivät nyt hesarissa kerrankin prideviikon kunniaksi rohkean teon ja löisivät kuvaan Trumpin tilalle homon Muhammedin.
Ei riitä pallit. Tietävät, että Trumpille vittuilusta ei seuraa kuin korkeintaan twiitti mutta Muhammedin kohdalla saattaisi hesarin toimituksessa päitä putoilla, kirjaimellisesti.

joppos 123 kirjoitti...

Laitoinpa ihan vaan Jungnerin kiusaksi palttiarallaa kilon sianniskasta leikkattuja pihvejä marinaadiin. Illalla grilli kuumaksi kun lukioajoista asti tuttu kaveri tulee käväsemään.
Sauna, sikaa ja sopivasti ölppää niin hyvä tulee.

Unknown kirjoitti...

Päättäjiämme vaivaa messiaskompleksi. Haatainen kertoi seuraavien vaalien olevan tasavertaisuudesta. Valitettavasti emme voi olla tasa-arvoisia ja tasavertaisia, paitsi ehkä lain edessä. Tai ehkei sittenkään, yksi mv lehti tulee mieleen. Äänestän tasavertaisuutta vastaan. Tasavertaisuuden nimissä voimme nollata kaikki ihmisen tekemien päätösten vaikutukset ja kaikki saa maaliviivalla kultamitalin.

Anonyymi kirjoitti...

Terve,

tuommoinenkin Trumpin ja Putinin Helsinki-tapaamista koskeva Besserwissende Jeremiade löytyi viikolla Ylestä:

https://yle.fi/uutiset/3-10276891

Verrataanpas vähän politiikan (poliittista?) toimitustyötä esim. perusteisiin, joilla urheilutoimittajat arvioivat urheilijoita. Moititaanko outoja immelmanneja tekevää lätkä- tai futishyökkääjää siitä, että hakeutuu vastustajan läheisyyteen, ei laukaise maaliin heti eka paikasta, vaan hakee yllättävää kohtaa siitä, että on "täysin arvaamaton"? Tai no, urheilutoimittajat kyllä kritisoivat Cassius Clayta tämän ammattilaisuran alkuvaiheessa siitä, että hän hyppeli raskassarjalaiseksi liikaa. Kritiikki kyllä laantui, kun mies osoitti kestävänsä tyylinsä kuluttavuuden, ja sen tuovan tulosta.

Trump vaikuttaa olevan omalaatuinen lahjakkuus, jonka ottelutyyliin kuuluu, että hakee läheltä tuntumaa kaverin vahvuuksiin ja heikkouksiin. Tyyliin kuuluu myös sekä vastustajien että yleisön - johon myös toimittajat suureksi harmistuksekseen yhä kuuluvat - harhauttaminen. Hän on oppinut nämä tavat liikemiesvuosinaan, ja nuo tavat ovat ainakin siinä osoittautuneet tehokkaiksi.

Trumpin imagoon kuuluu tietty rahvaanomaisuus ja röyhkeys. Minulla ei kumminkaan tämän havainnon perusteella ole hauiksia lähteä väittämään tuota kettua mitenkään moukaksi. Varmasti äijä tekee kotiläksynsä. Ja vaikuttaa kestävän myös pataan ottamisen siellä täällä; kokonaisuus tekee tuloksen.

On silti muistettava, että USA:ssakin Trumpia koskevista uutisista ~70% on edelleen negatiivisia. CNN, Washington Post ym. liberaali media, you know. Että tämä asenne kopioituu ja kertautuu suomalaiseen mediaan on, toimittajakunnan taustat tietäen varsin ymmärrettävää. Mutta ei hyväksyttävää, sillä kyllä suomalaisenkin journalismin periaatteisiin vieläkin pitäisi kuulua semmoisia asioita kuin analyyttisyys ja lähdekriittisyys. Tietynlainen korrektius, mahdollisuus sille, että oma oikeassa oleminen ei kenties olekaan kiveen hakattu.

Terv. Achtung

vieras kirjoitti...

Junkkeri voisi mennä sanomaan ählämeille että teidän ei pitäisi syödä lihaa. He kun syövät nautaa ja lammasta. Lihakielto ilmeisesti koskee vain vääräuskoista valkoista heteromiestä. Se Ylen kuuluttajatyttö Maria älysi joitakin vuoisia sitten jättää jättää tuon Junkkerin.

Onko Ykä huomannut että IDA ei ole päivättänyt blogiaan viime joulukuun jälkeen. Onko IDA kommentoinut muiden blogeissa kuten Ykän? IDA on kuitenkin edelleen aktiivinen Homman keskustelupalstalla.

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoijat näyttävät - ja syystäkin - olevan enemmän kismissään hesarin lapsiliitteen kuvasta kuin Jungnerista. Tuskin pahoittelet tätä lipsumista aiheesta. Jungner ei ole koskaan tehnyt edes ylen päällikkönä muuta kuin Jungneria, täysin hyödytön tyyppi. Ei hän ole narsisti, hän on vaan yksinkertaisesti tyhmä ja luottavainen. Kyllä ne isot pojat pelastaa. Ja hoitivat, mielenkiintoista oli tutustua Crea Labin sivustoon.

Mutta tuo hesarin Trump=sika ja se aikaisempi Putin=Klonkku, hienoa journalismia. Jos olisin Putsku tai Trump, ilmoittaisin että sattuneesta syystä siirrämme tapaamispaikan Tiranaan. Majoitus ehkä ei yhtä hyvä, mutta olemme tervetulleita valtionpäämiehinä emmekä sikoina tai rumina fiktiohahmoina. Siinäpä sitten miettisivät UM ja maabrändärit että mikä menikään pieleen paitsi toimittajien huuruinen käsitys kaikkivoipaisuudestaan. Mutta ainahan voi syyttää sitä kesäapulaista. Eihän nyt päätoimittaja ole mistään vastuussa, kysykää vaikka puolueettomalta julkisen sanan neuvostolta. Kyllä Elina G. puolueettomasti vastaa.

usarissa tämä inhokkini husu kirjoitti, että ihanainen maa on minun Suomeni, mutta kuitenkin järkkäämme miekkarin tuota tapaamista vastaan. Samoilla linjoilla oli turkkilainen Ozan. Hän ei voi hyväksyä sen sataa asiaa joista jokaikistä Erdoganin hallinto noudattaa. Tämä suomalainen kansanedustaja käy aina äänestämässä Turkissa ja tästä uroteosta hesari kirjoitti kahden sivun jutun. Ei ole kurdi, mutta aina äänestää kurdeja. Kertoo hän. Ja miksipä toimittaja ei uskoisi. Kun etninen sanoo jotain, niin se on taivahan tosi.

No niin, husu järkkää huutoraivomiekkarin. Trump vilkaisee ohimennessään, ai teilläkin on noi mustat räyhäämässä, kodikasta. Putin toisessa autossa miettii että ai jaa, tännekö me ne somalit dumpattiin, ihan paskajätkä se Siad Barre kun ei pitänyt soppareista kiinni.

Prideviikko on sitten ohi, kestin vain vartin katsoa kulkuetta hesarin netistä. Johtotähtenä tanssahtelemassa tämä pälvikaljuinen homomulatti kansanedustaja Jani Toivola joka oli koko rumban suojelija. Peesissä Jan Vapaavuori "Helsinki on rakkauden kaupunki". Ap.kaup.johtaja, musliminainen Nasima oli toki vain auton lavalla. Marssiminen rahvaan joukossa, no way.

Meitä oli melkomoinen akkalauma pysäkillä odottelemassa bussia. Ei tullut, mutta 40 minuuttia toki aikaamme uhrasimme hyvän asian eteen. Niin rivoa kielenkäyttöä olen viimeksi kuullut Kättärillä.

Jani Toivola, uhri. Halusi puolisokseen miehen ja sai, halusi lapsen ja sai. Halusi isyysvapaan ja sai mutta liian vähän isyysrahaa. Sitten kertomansa mukaan sai synnytyksenjälkeisen masennuksen ja jäi lähes vuodeksi pois duunistaan eduskunnasta. Kun vertaan tätä ruikuttajaa ihan vaan omaan ja tuonaikaisten muidenkin naisten tilanteeseen anno dazumal, synnytyksen jälkeen oli reipas kuukausi ja sitten takaisin duuniin. Synnytyksen jälkeistä masista ei tunnistettu, olit vaan huono äiti. Mutta Jani on paras ikinä! Biologinen ihme.
tira+

KKi kirjoitti...

No juu. Onhan pikku-Miihkali toki toki kasvanut melko mulkun oloiseksi öykkäriksi ja köyhemmille vittuilijaksi. Mutta sisällä asuu kuitenkin vielä se pikkasen reppana pikkuinen Miihkali.

Miihkali joka tässä takavuosina oli niin tohkeissaan kun sai ihan naista. Niin tohkeissaan, että asiasta piti tehdä vuoden sometapaus. Kaikkien piti ihailla Mihhkalia kun Miihkali sai pimppiä. :D

vieras kirjoitti...

Senaattori Obama puhui nuivasti laittomista siirtolaisista. Olisi ollut parempi pysyä senaattorina...

https://www.youtube.com/watch?v=T7LGoHV3aKs

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Kkille, Veijo Hoikalle, Valtsulle, Historixille, joppos 123:lle, Anolle, Unknownille, Achtungille, vieraalle ja tira+:lle & kiitos kommenteistanne.

KKi:

Viesti1: Kyllä ne siellä jenkeissä tämän noteeraavat sillä USA:n suurlähetystössä taatusti seurataan suomalaisia julkaisuja. Donald Trumpin tosiaankin valitsivat yhdysvaltalaiset oman maansa presidentiksi jollaisena hän toimiikin. Meidän nilkeille oli tärkeintä päästä niihin isoihin päättäviin pöytiin kuuntelemaan mitä toiset päättävät meidän puolestamme. Mokomat paskat.

Viesti2: Juu, ja se oli vielä ihan komeissa kuorissa. Ihmetyttää tuo naisten logiikka sinänsä että vaikka tyyppi olisi kuinka nuija niin se herättää kiinnostusta kun se on ”joku”. Onneksi minä olen nobody ja tiedän aina saaneeni ihan vaan sen takia kun naisen on oikeasti tehnyt mieli.

Veijo: Varmasti on analyysissa. Mutta korkeintaan joku valittaa tuosta JSN:ään joka toteaa että kyseessä oli vain voimakas mielenilmaisu, ei aiheuta toimenpiteitä.

Valtsu: Nimenomaan moukkamaisuudesta on kysymys ja moukkamaisuudesta joka on nostettu tavoiteltavaksi hyveeksi. Toivottavasti Yhdysvalloissa ymmärretään että Sanomatalo ei ole koko Suomi. Ja jos Steiner-koulu kerran tuottaa tommosia niin en suosittele kenellekään.

Historix: Tiedostavien ihmisten yleispiirre on kärsänsä työntäminen toisten – ja nimenomaan heitä elättävien ihmisten – asioihin. Ja käsittäkseni kyseinen Boumédiènne on tuon todella sanonut. Nythän se sanoma muuttuu koko ajan enemmän todeksi.

joppos 123:

Viesti1: Itseriittoisuudessa rypevä besserwisser on erittäin hyvä vertaus. En tiedä, onko kyseinen yliarvostettu jälkiteini sanonut noin mutta en ihmettelisi.

Viesti2: Aivan varmasti on bongattu ja tieto asiasta on mennyt varmasti Trumpille saakka. Olis muuten varsin hyvä veto Trumpilta kun hän sanoisi että ”Helsingin Sanomien pyynnöstä huipputapaaminen on siirretty Kööpenhaminaan”. Ja ei riitä pallit ei. Asiaa voisi verrata siihen kun toinen yliarvostettu eli Jari Tervo aikanaan heitti ”rohkeasti” Raamatun lattialle.

Viesti3: Ja tossa on homma muuten koko lailla kohdallaan. Asiaa!

Ano: Ja Suomessa eletään niin hullussa tilanteessa että kyseisen palautteen johdosta aloitettaisiin esitutkinta toimittajan vainoamisesta.

Unknown: Joo, tuota Haataisen haluamaa tasavertaisuutta voi verrata siihen että SM-liigan joukkueet joutuvat palkkaamaan pelaajiksi puolet naisia ja tasavertaisuuden vuoksi sitten jätkät joutuu pelaamaan viidenkymmenen kilon lyijyliivit päällä.

Achtung: No joo, toi jätkä kirjoitti sitä epistolaa mitä hänen kuuluukin. Kai tuo oikeasti uskoo että Putin pystyy halutessaan vetämään Trumpin kalsarit pään yli. Luulen että Putin on asiassa huomattavasti realistisempi kuin suomalainen toimittaja ja ymmärtää minkälaista voimaa Yhdysvaltain presidentti edustaa. Kaiken kaikkiaan oma analyysisi oli hyvä ja osuva. Negatiivisen uutisoinnin pohjalla on tietysti lapsellinen kiukku kun hiekkalaatikolle tulikin joku muu. Trumpia vihataan myös siksi että hän sanoo yleisölle suoraan mitä ajattelee eikä anna median määritellä mitä Trump todella tarkoitti. Tottahan se mediaa vituttaa.

vieras: Kyllä. Lihakielto koskee vain valkoisia. Islamilaiset eivät siirry pelkkään velliin vaikka tiedostava yksilö kuinka haluaisi. IDA ei ole kommentoinut blogissani aikoihin. Tuo Obaman puhehan tulkittaisiin nykyisin vasemmistoliberaalien keskuudessa puhtaaksi vihapuheeksi.

Tira+: Ei se ole lipsumista sillä yhtä lailla pääaihe tuokin oli. Tuossa vaan kuva kertoi kaiken oleellisen ilman erillisläppää. Noin muuten voin kommentistasi sanoa että oli sen verran osuva ettei mulla ole lisäämistä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen niinsanotussa valtamediassa tärkeintä on että Trump ja Putin tapaavat Helsingissä, jos nyt vielä tapaavat ja saattaa juuri hesarin ansiosta jäädä viimeiseksi tapaamiseksi täällä. Muiden maiden medioissa on tärkeintä, että Trump ja Putin tapaavat ja mistä keskustelevat. Se missä tapaavat ja ketkä olivat kahvia kaatamassa on toisarvoinen juttu.

Olette varmaan huomanneet, että valtamedian mukaan, mukaanluettuna YLE, Suomessa on vain yksi ulkopolitiikan asiantuntija. Se on Ulkopoliittinen instituutti ja Mika Aaltola.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Totta tuo. Tuosta Trumpin sikakuvasta muuten NYT-liitteen Tuomas Peltomäki totesi tuoreeltaan että sehän oli vaan vitsi. Jos viikkoa aikaisemmin joku olisi julkaissut Mohammed/sika-kuvaparin niin kyseinen jätkä olisi todennut että vitsilläkin on rajansa ja sananvapauteen kuuluu sananvastuu. Haistakoon paskan.

Anonyymi kirjoitti...

Vihervassarit järkkäävät taatusti hässäkkää tapaamiseen, mutta suurvaltajohtajien kanssa poliisi ei voi tarjota yhtään ymmärrystä...

Valtsu

Qroquius Kad kirjoitti...

Tuo ylempänä mainittu Helsingin Totuuden Putin/Klonkku-solvaus onkin mennyt minulta kokonaan ohi? Se on silti takuuvarmasti noteerattu Kremlissä, samoin kuin kaikki muutkin edelleen Neuvostoliittoa palvovan mutta sen perillistä halveksivan mediaeliitin vastaavat ja jatkuvat julkilausumat.

Trump tietää olevansa koko maailman vasemmistoliberaalin median kusitolppa, mutta voisinpa kuvitella hänen nauravan katketakseen lukiessaan hänelle sormi pystyssä annettuja yksityiskohtaisia ohjeita, joita noudattaen hän ehkä saattaisi jotenkin pärjätä Kim Jong-unin tai Putinin kanssa.
Eihän Trumpilla mitään osaamista ja kokemusta mistään ole, mitä nyt on neuvotellut maailman talouseliitin kanssa gigadollareiden diilejä kauemmin kuin nämä häntä neuvovat "asiantuntijat" (tai Jong-un) ovat eläneet...

Joten miksi siis Trump ja Putin eivät tulisi Helsinkiin nyt ja jatkossakin? Ilmapiiri on juuri sopiva:
Putin tietää jo valmiiksi Sauli Väinämön suorastaan pelkäävän häntä, ja syytä onkin. Mikäli Sauli Väinämö saisi jonkinlaisen hybriskohtauksen (mitä en usko) ja alkaisi hyppiä Trumpin nenille, tämä ottaisi esiin ihan ystävälliseen keskustelusävyyn tämän Suomessa vallitsevan mediailmapiirin, jossa mm. häntä verrataan sikaan...
Niinistön mielestäkö tämä on soveliasta? Todellako? Siinä tapauksessa ehkä pitäisikin tehdä Vladimirin kanssa diili vaikkapa...Eikö? Sitähän minäkin, Veinou Soolimou vai mikä se sinun nimesi olikaan?

Tuo Houari Boumédiènen sitaatti sen sijaan alkoi tuottaa päänvaivaa:
koittaessani etsiä sen lähdettä kyseiseen YK-puheeseen ei löytynyt ensin mitään, ja sitten tulikin tällainen:

http://www.loonwatch.com/2017/03/25/the-1974-houari-boumedienne-u-n-speech-myth/

Bume ei tuon mukaan siis olisi lausunut kuuluisaa sitaattiaan ainakaan kyseisenä vuonna YK:ssa, mikä ei tietenkään mitätöi sitä, etteikö hän ole sanonut juuri niin jossain toisessa tianteessa. Tällaiset ovat silti aina aavistuksen verran keljuja, koska vastapuoli pääsee riekkumaan islamofoobikkojen tyhmyydestä ja kaikki vastaavat herjat päälle.

Jos jollain on tarkempaa tietoa asiasta, olisin kovasti kiitollinen!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Valtsulle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Valtsu: Joo, tällä kertaa poliisin luulisi ymmärtävän että nyt ei pidä ottaa pehmoosella kädellä. Vaan varma en ole. Sanotaan niin että en ihmettele mitään.

Qroquius Kad: Kaiken kaikkiaan ihan hyvin tuumailtu. Ja kiitos tuosta linkistä. Minä muistan lukeneeni kyseisestä lauseesta jo ajalta ennen internetiä mutta koska sitä ei voi varmaksi todistaa, niin ehkä sitä ei kannata siteerata. Käytäntöhän tietysti menee juuri niin kuin tuo lause kertoo.

Lemminkäinen kirjoitti...

Mies synnyttää. Nainen siittää. Trump sikana (vain vitsi). Jos kirjoitat vittumaisesti uskonnoista (vitsinä), loukkaat jotakin ryhmää ja saat tuomion. Häh häh hääääääääääääääääääääää.

Lemminkäinen kirjoitti...

Vaikuttaa siltä että Jungnerilla on salainen suunnitelma, minkä hän on suunnitellut pelatessaan vajaalla pakalla pasianssia. Siis, VHM tapetaan tehokkaimmin vihanneksilla.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

En tiedä mitä Boumedienne on sanonut tai jättänyt sanomatta, mutta tuon saman tekstin on sanonut ainakin Turkin diktaattori Erdogan.

“I am calling out to my citizens, by brothers and sisters in Europe,” Erdoğan said at a rally in the Central Anatolian province of Eskişehir on March 17 as reported by Hurriyet News. “Have not just three but five children.” “The place in which you are living and working is now your homeland and new motherland. Stake a claim to it. Open more businesses, enroll your children in better schools, make your family live in better neighborhoods, drive the best cars, live in the most beautiful houses,” he said. “That’s because you are the future of Europe. It will be the best answer to the vulgarism, antagonism, and injustice made against you.”

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen:

Viesti1: Jep ja loukattaviksi uskonnoiksi lasketaan myös feminismi ja monikultturismi.

Viesti2: Ai perkele mikä juoni… hää kuulkii meijän pulinan ja pani vihannekset kiertämää…

Thorvald Eskilinpoika: Eipä tuota tuon selvemmin voi enää sanoa. Pannaanpa vielä linkki:

http://www.hurriyetdailynews.com/three-children-not-enough-have-five-erdogan-to-turks-in-eu-110942

sam kirjoitti...

Terve Yrjö, iki-aikainen lukija tässä. Kiitos runsaasta blogista!

Toivotamme vapaan maailman johtajan, Presidentti Donald Trumpin sydämellisesti tervetulleeksi Helsinkiin. Uskomme että Suomen mainetta ja turvallisuutta edistää paremmin vieraanvaraisuus kuin suurvallan johtajan vertaaminen sikaan. Osoita tukesi tykkäämällä ja jos pääset niin tule paikalle todistamaan kun historiaa tehdään!
https://www.facebook.com/Helsinki-Loves-Trump-241249599985608/

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, sam ja kiitokset. Minulla ei valitettavasti ole facebook-tiliä ja asun syrjässä enkä enää Helsinkiin mene kirveelläkään mutta olen hengessä mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä vähäsen tuosta typerästä kuvasta. Somessa näyttää nyt olevan sellainen käsitys, että joku suomalainen on mennyt rollimaan Fox News'ille ja Valkoiseen taloon tuon kuvan. Jenkki- kuten kaikissa muissakin - lähetystöissä on henkilö jonka tehtävänä on lukea paikalliset lehdet ja tehdä sitten yhteenveto kaikista uutisista jotka koskevat omaa maata. Eivät suomalaiset todellakaan ole ainoa kansa jota kiinnostaa mitä muut maat heistä ajattelevat. Joten eiköhän tuo tieto ole ollut Valkoisessa talossa jo ennen kuin suurin osa suomalaisistakaan on lehteään avannut. Mutta onhan sekin tietenkin suomalaisten syy että jenkkien pressivirkailija hoitaa hommansa.

Mitä ihmeen morbidia nautintoa nuo tietyt tyypit saavat jatkuvasta suomalaisten mollaamisesta? Minkä määritelmän heille keksisi? Parempisuomalainen? Yleväsuomalainen? Erikoissuomalainen? Erottuvasuomalainen?
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset hyvistä kirjoituksista, joita ei -taaskaan - ole ehtinyt kaikkia kommentoimaan…

Tuosta Jungnerista on aika vähän sanottavaa, ainakaan sellaista, jota joku muu täällä ei olisi jo tuonut esiin. Heppu on hullu tai huumeissa. Tosin, olisi kiva tietää kasvattaako heebo sienensä itse, vai tilaako netistä. Hjalliksen, jolla on todistettavasti älyä ja jonkinlainen ajatus suomalaisen poliittisen systeemin parantamiseksi, kannattaisi pitää parin merimailin mittaista hajurakoa mokomaan sienimieheen.

Joka kerta kun kuvittelee, että suomalaiset toimittelijat ovat saavuttaneet jonkinlaisen pohjakosketuksen aatteellisessa koohkauksessaan, joutuu pettymään - kyllähän he aina pystyvät pistämään vielä pahemmaksi. Pisteet hyysärille ideasta, ajoituksesta ja itsetyytyväisestä katumattomuudesta.
Kiitos somen, Trumpin esikunnalla on nyt tieto Suomen suurimman yksityisen päivälehden asenneongelmasta, toivottavasti Trump näpäyttää hyysäriä, tai vielä parempaa, providentti Ninnistöä, asiaan kuuluvalla tavalla…

Jösse Järvenpäästä on tullut luettua Hommalta, muuta tietoa kaverin tekemisistä ei ole. Pisteet Oikealle Medialle tukikonsertin järjestämisestä.

Viime viikonlopun sodomiittisirkuksestakin selvittiin, seuraavaksi ovatkin varmaan vuorossa Trumpin vastaiset mielenosoitukset - polpon suosiollisessa suojeluksessa, tokikin. Näinä päivinä elämä tsadissa ei ole helppoa, ei!

T. Riku Raunioilla

Anonyymi kirjoitti...

Tere Ykä ja muutkin bogin lukijat.
Tuohon hernekeittoon, parasta minusta on, kun siihen laitetaan palvattu sianjalan osa eli potka. Aikansa siellä herniden kanssa kiehuttuaan otetaan pois ja lihat erotellaan luista ja nahkoista ja eikun takaisin kiehumaan. Aikansa muhittuaan ei muuta kuin ääntä kohti, kyytipoikana ruisleipää voilla. Ja voila, siinäpä maunautinto parhaasta päästä, ja mikä parasta sitä ei tuu musut koskaan kokemaan, sitä makunautintoa, koska sika:)
Arvelee Huru-ukko
PS. Olisikohan ne musut vähemmän tosiottosia jos söisivät sikaa??

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Rikulle Raunioilla ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Käviskös perskärpässuomalainen? Ja joo, totta kai suurlähetystö seuraa maan suurinta lehteä ja tieto moisesta kuvasta lähti Washingtoniin varmasti alta aikayksikön.

Riku: Kiitokset sinullekin. Jungneria voisi verrata entisaikojen kylähulluun jota kyläläiset elättivät säälistä. Nykyisin ne nostetaan jalustalle. Ja varmasti tuonkin ”suorituksen” alta vielä mennään. Jössen rangaistuksesta tuli mieleen se Vesa Puuronen joka peräänkuulutti kovempia rangaistuksia väärinajattelusta. Jännää kuinka ”asiantuntijoiksi” valikoidaan aina kommunistitaustan omaavat tyypit. Tuo pride-pelleily on alkanut muistuttaa jotain hurmosuskontoa ja on nykyisellään jo todella vastenmielistä.

Huru-ukko: Ei muuten pöllömpi resepti tuokaan. Oliskos muuten sianlihassa todellakin jotain ajattelulle tärkeää proteiinia? Mene ja tiedä.