maanantai 11. maaliskuuta 2019

MUUAN OPPORTUNISTI JA EPÄILYKSEN PIRU


Helsinki, nykypäivänä


Kyllä röyhkeät pärjää. Niin se on ollut aina. Niin se tulee olemaan jatkossakin. Näin tuumaili muuan poliittinen opportunisti, tarkemmin nimeltään Muuan Poliittinen Opportunisti nauttiessaan kolmatta whiskyään ja tuprutellessaan hyvää sikaria viihtyisässä asunnossaan joka sijaitsi viihtyisällä asuinalueella. Asuinalueella jossa ei ollut hajuakaan siitä etnisestä diversiteetistä jota Muuan Poliittinen Opportunisti oli koko uransa ajan mainostanut sekä pitänyt julkisissa lausunnoissaan välttämättömänä ja väistämättömänä. Henkilökohtaisesti hän jätti mielellään sen diversiteetin muurahaiskansalaisten kiusaksi.

Kyseinen, erääseen järjestelmäpuolueista kuuluva politiikan ammattilainen oli ollut osaltaan junailemassa ”operaatio vastuullista vastuunpakoa” eli hallituksen eroamista siinä vaiheessa kun asialla ei ollut enää mitään varsinaista merkitystä. Jalkakramppi kalkkiviivoilla kun oltiin juoksussa muutenkin viimeisiä. Koirat tietysti haukkuivat mutta osa äänestäjistä nielisi kyseisen manööverin ja tuumisi että olipas reilu, rehellinen ja vastuuntuntoinen veto. Sinänsä silläkään asialla ei ollut merkitystä sillä Muuan Poliittinen Opportunisti tiesi hyvin että vasemmistolainen näennäisoppositio voittaisi tulevat vaalit. Yksi lysti. Sillä nekin puolueet kuuluivat järjestelmäpuolueisiin. Oli yhteinen poliittinen liiga jossa oli yhteiset säännöt. Vain pelipuvut olivat erilaiset. Välillä oltiin kentällä ja välillä vilttiketjussa.

Muuan Poliittinen Opportunisti tiesi että hänet äänestetään joka tapauksessa seuraavissakin vaaleissa läpi eikä hän jaksanut lopettaa äänestäjiensä typeryyden ihmettelemistä. Varmaankin ne äänestäisivät häntä vaikka hän ampuisi niitä pistoolilla polveen. Toteaisivat vaan että hei, se oli kumminkin vain kakskakkonen eikä esmes .44-magnum. Tosi reilu jätkä hei. Muuan Poliittisella Opportunistilla ja hänen puolueellaan olisi todennäköisesti edessä neljä vuotta lepovuoroa oppositiossa. Tietysti oli mahdollisuus myös siihen että perussuomalaiset sotkisivat poliittista keittoa sen verran että vasemmistopuolueet tarvitsisivat yhden järjestelmäpuolueista kiilapojaksi. Yhteisymmärrys löytyisi epäilemättä nopeasti.

Vihervasemmistolle annettaisiin mahdollisuus kyykyttää suomalaisia monikultturismilla, ilmastohysterialla, koko maailman sosiaalitoimistolla, päin naamaa hierotuilla feminismin erilaisilla oiremuodoilla ja oikeastaan ihan millä tahansa mitä se hysteerinen akkalauma saisi kehitettyä. Sehän sille oli tärkeintä. Oikeassa olemisen ja ideologian pakkosyöttämisen juovuttava tunne. Samaan aikaan Muuan Poliittisen Opportunistin puolue saisi harrastaa samaa tuottoisaa liivintaskupolitiikkaa mitä se oli tehnyt edellisenkin hallituksen aikana. Yhteistä federalistista politiikkaa jatkettaisiin tietysti edelleenkin koska siihen oltiin sitouduttu, se turvasi poliittisen eliitin aseman, antoi sille mahdollisuuden väistellä vastuuta vedoten sidottuihin käsiin johtuen Brysselin määräyksistä ja ennen kaikkea koska se linja vitutti kansallismielisiä.

Muuan Poliittinen Opportunisti tiesi hyvin että eihän politiikan sisältö itse asiassa ollut se pääasia. Pääasia oli se, ketkä sitä pääsivät toteuttamaan. Nimenomaan siihen sertifikoidut ammattilaiset. Kansallismieliset saattaisivat jossain vaiheessa murskata koko konsensuspolitiikasta kehittyneen järjestelmän mutta sen aika ei ollut onneksi vielä. Pääosin valtamedian päättäväisen toiminnan ansiosta järjestelmäpuolueet pitäisivät käsissään ehdotonta valtaa varmuudella myös seuraavat neljä vuotta. Se varmistaisi sen, ettei mitään oleellisia muutoksia syöksykierrepolitiikkaan tehtäisi. Ei tietysti voitaisikaan tehdä, sillä se tarkoittaisi omien – käytännössä rikollisten – virheitten myöntämistä. Se taas saattaisi saada aikaan maanvyöryefektin.

Maanvyöryefektin joka vaarantaisi vallitsevan valtajärjestelmän. Jonka jäseniä kaikki järjestelmäpuolueet olivat. Josta ne olivat riippuvaisia. Järjestelmän, jonka säilyttämistä ei saisi uhata mikään…

- Eikä ainakaan ajatus Suomen ja suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Eihän sulla koko asia käynyt mielessäsi tuossa whiskyä hörsiessäsi ja tuumaillessasi. Vai väitätkö?Jahah… siinä se taas oli. Järjestelmäpuolueen henkilötoverit olivat varoitelleet tuosta hahmosta jo aikaisemmin ja olihan Muuan Poliittinen Opportunistikin aistinut Epäilyksen Pirun pieninä häilähdyksinä. Mutta nyt se ilmestyi kunnolla näkyville ja sen pirullinen ilme kertoi että edessä taisi olla pidempikin juttutuokio. Muuan Poliittinen Opportunisti oli tällä hetkellä hieman kateellinen vihervasemmistolaisille järjestelmäpuolueitten edustajille. Ne ressukat kun uskoivat ihan oikeasti ja täysin sokeasti utopiaansa eikä tuo rikinkatkuinen hahmo saisi niihin koskaan keskusteluyhteyttä. Ne kun eivät edes nähneet sitä ja niitten päissä soi vain jatkuvasti levy ”minä olen niin hyvä ihminen”. No, kun keskustelua vaadittiin niin keskustellaan sitten, tuumasi Muuan Poliittinen Opportunisti ja vastasi Epäilyksen Pirulle:

- No eipä käynyt mielessä niin. Mitäs minä selvässä asiassa valehtelemaankaan. Millä lailla minun poliittisen ammattilaisen ura ja työ mukamas liittyy joittenkin suomalaisten muurahaiskansalaisten turvallisuuteen ja hyvinvointiin? Tämähän on työtä siinä kuin kaikki muukin.

Epäilyksen Pirun silmät kiiluivat niin ilkeästi että ne jälkiylivalottivat Muuan Poliittisen Opportunistin kirjahyllyssä olevat valokuvat:

- Noo… ainakin silloin aikanaan poliitikot olivat valtiomiehiä jotka oltiin valittu juurikin pitämään huolta Suomen ja suomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Sitä kutsuttiin mandaatiksi. Ansaituksi sellaiseksi. Menneitten aikojen valtiomiehet ansaitsivat sen. Ymmärsivät, mistä heidän tehtävässään on kyse. Suomalaisten edusta ja turvallisuudesta. Nimenomaan siitä. Ja vain siitä. Sen vuoksi heidät valittiin tehtäväänsä.

Muuan Poliittinen Opportunisti joi whiskynsä loppuun, kaatoi lisää ja hetken mietittyään totesi Epäilyksen Pirulle että help yourself. Sitten hän vastasi:

- Teillä Helvetissä ollaan jokseenkin käsittämättömän vanhanaikaisia. Niin kuin muuten ollaan täällä maan päälläkin noitten muurahaiskansalaisten ja nationalistien parissa. Kehitys kehittyy. Ei sitä voi pysäyttää. Politiikka on nykyisin ammatti eikä mitään vapaaehtoista partiopoikatoimintaa. Miksi ihmeessä minun ja kollegoittemme pitäisi keskittyä jonkun helvetin hitsaajan hyvinvointiin? Ei hänkään töitään tehdessään keskity kuin omaan ja läheistensä hyvinvointiin. Ei hän saumaa hitsatessaan mieti joitain valtakunnallisia asioita.

- Ei niin. Koska hänen työnsä on tehdä sitä saumaa, että hänen firmansa saa myytyä tuotteitaan Suomeen ja ennen kaikkea muualle maailmaan. Joka taas pitää yllä yhteiskuntaa. Ei hänelle makseta muusta. Sinulle maksetaan.

- Mutta ei asian kuulu olla niin. Me olemme ammattilaisia siinä kuin hitsaajatkin. Meilläkin on oikeus pitää kiinni saavutetuista eduista. Yleensäkin politiikka itsessään on vanhentunut termi. Mielestäni oikea termi olisi stabilitiikka. Stabilitiikka, joka tarkoittaa asioitten ja ennen kaikkea valtarakenteitten säilyttämistä ennallaan ilman demokratian mahdollistamia harha-askeleita. Aion muuten tuoda tuon terminmuutoksen esille ensi vaalikaudella ja uskon sen saavuttavan suurta suosiota.

- Suurta suosiota? Oletan että suosio tulee järjestelmäpuolueitten jäseniltä?

- No niiltä tietenkin. Keiltäs muiltakaan? Äänestäjiltäkö muka? Äänestäjä itsessään on muutenkin aivan liian epävarma muuttuja. Toki se on lampaana äänestänyt tähän mennessä niin kuin sen kuuluukin mutta sillä on kuitenkin mahdollisuus toimia toisin. Se mahdollisuus on reikä todellisuudessa ja se on saatana soikoon tukittava.

Epäilyksen Piru otti huikan whiskystään, hymyili ja tuumaili sitten:

- Niin… minä ymmärrän kyllä ahneuden. Sinä ja kaltaisesi haluatte uuden aateliluokan. Poliittisen uusrälssin. Joka päättää itse seuraajansa. Olette hyvin pitkälti siinä onnistuneetkin. Kyllä minä sen ymmärrän. Mutta sitä minä en ymmärrä että se uusrälssi kaivaa aktiivisesti omaa hautaansa. Niin Euroopassa kuin täällä Suomessa.

- Mitä tarkoitat?

- Osaatko yhteen- ja vähennyslaskun?

- Totta kai osaan.

- Osaat niin, mutta et välitä siitä. Sillä ehkä tärkein ideologinen dogmi eurooppalaisille järjestelmäpuolueille on haittamaahanmuuton jatkuva lisääminen, sen muuttaminen kyseenalaistamattomaksi itseisarvoksi ja sitä myötä sen arvostelun täydellinen kieltäminen. Te olette tuottaneet ja tuotatte jatkuvasti tänne lisää kehitysmaalaista porukkaa joka suhtautuu vihamielisesti länsimaiseen kulttuuriin ja jota se länsimainen kulttuuri joutuu samalla elättämään. Lisäksi se lisääntyy huomattavasti nopeammin kuin länsimaiset ihmiset saaden aikaan aina vain lisää vihamielisiä elätettäviä.

- Totta kai maahanmuuttoa tarvitaan. Jo heikkenevä huoltosuhteemme vaatii sen. Tarvitaan vain parempaa kotouttamista ja muutosta kantaväestön ennakkoluuloisissa asenteissa.

Epäilyksen Piru päästi röhönaurun:

- Häh hää, muistuttaisin että en ole valtamedian toimittaja joten jätäpä tuo medialle tarkoitettu poliittinen paskapuhe ihan sikseen. Kas kun sinä itse kutsuit minut tänne. Alitajuntasi kutsui. Ja se sanoi minulle sen, mitä et uskalla sanoa ääneen. Mutta minäpä kerron mitä se sanoi. Kun vihamielinen ja kantaväestön elättämä väestö on kasvanut tarpeeksi suureksi, niin tapahtuu tiettyjä asioita:

1. Jatkuvasti lisääntyvän vihamielisen väestön elättämiseen tarvittavat rahat loppuvat. Ei voi enää elättää. Ei ole enää rahaa.

2. Samalla myös kantaväestölle tulee pankrotti. Koska raha on mennyt haittamaahanmuuttajien elättämiseen.

3. Vihamielinen väestö huomaa, että sillä on nälkä. Anarkia on yhdeksän syömättömän aterian päässä. Se yrittää tehdä – väkimääräänsä ja kantaväestön lammasmaisuuteen luottaen – Libanonit, ottaa vallan ja saada syömisensä ryöstämällä ja alistamalla.

4. Kantaväestö herää lampaan roolistaan ja panee ampumalla hanttiin. Ja voitti sen rähinän kumpi osapuoli hyvänsä, niin…

5. …ne kaltaisesi ”ammattipoliitikot” jotka saivat tilanteen aikaiseksi killuvat hirressä. Islamilainen haittamaahanmuuttajaväestö hirttää teidät siksi että te lopetitte niitten ruokkimisen ja kantaväestö siksi että te aloititte sen. Ja tuhositte samalla hyvinvoivat – niitten muurahaiskansalaisten rakentamat –  yhteiskunnat.

Muuan Poliittinen Opportunisti joi whiskynsä loppuun ja kaatoi uuden. Hän oli pitkän aikaa hiljaa. Epäilyksen Piru huomasi että tuo tyyppi oli miettinyt asiaa ennenkin. Vakavasti. Sitten hän vastasi:

- Totta kai sinä olet oikeassa. Mutta pääsy poliittiseen eliittiin vaatii millään tavoin kyseenalaistamatonta monikultturismin hyväksymistä ja aktiivista mainostamista. Se on välttämätöntä. Se on ajan henki. Se on se hinta minkä minä olin valmis maksamaan. Täysin itsekkäistä lähtökohdista. Muusta välittämättä. Ja totta kai minä tajuan mitä tämä kehitys saa aikaiseksi. Enhän minä idiootti ole. Mutta täällä Suomessa se on hitaampaa kuin muualla. Hallintolampaat eivät herää ennen kuin viimeisen pakon edessä. Ja siihen pakkoon on vielä aikaa. Eikä se kaaoskaan ala kerralla. Kyllä tässä maassa on vielä pitkään suojeltuja ja vartioituja alueita. Ja minä tulen asumaan sellaisessa. Kuolemaani saakka. Olen jo yli viisikymppinen. Pääsen karkuun siltä, mikä on tulossa. Kuolen hyvätuloisena eläkeläisenä ja kuolemansyy on joku vanhuuden tuoma vaiva. Ei hirttoköysi. Jota epäilemättä tullaan siinä kaukaisessa tulevaisuudessa rasvailemaan. Mutta muille kuin minulle. Ainoastaan minua seuraaville poliittisen uusrälssin edustajille. He joutuvat maksamaan sen shekin jonka minä allekirjoitin. Tosin hekin allekirjoittavat sen mielellään. Samoista syistä kuin minä.

Epäilyksen Piru katseli Muuan Poliittista Opportunistia ilmeellä jossa oli – mikäli mahdollista – vieläkin vähemmän inhimillisyyttä kuin tähän saakka. Samalla stereot alkoivat soittaa vanhaa Demis Roussoksen siirappi-iskelmää Forever And Ever juuttuen ensimmäiseen lauseeseen niin kuin levy olisi jäänyt hyppimään paikalleen. Lopulta Epäilyksen Piru totesi:

- Niinhän sinä luulet. Mutta minulla on sinulle lahja. Sinä olet ansainnut sen sillä olet itseäsi täynnä oleva ja kansastasi vähät välittävä mulkku. Jos kohta rehellinen sellainen. Et edes väitä olevasi mitään muuta.

- Lahja? Olen kuullut noista lahjoistasi. Ne eivät ole koskaan miellyttäviä.

- Tämä on… tavallaan… oletkos tuntenut semmoista miellyttävää kihelmöintiä kropassasi viimeisen minuutin aikana?

- Itse asiassa olen.

- Käännypäs ympäri.

Muuan Poliittinen Opportunisti kääntyi ja hätkähti:Epäilyksen Piru selitti:

- Tuo on yksi Helvetin lääkintädemoneista. Toimii Helvetin Punaisen Hiilihangon eli HPH:n palkkalistoilla. Se on vähän niin kuin SPR mutta keskittyy itse asiaan, toisin kuin SPR. Sinulla oli alkava imusolmukesyöpä. Lääkintädemoni paransi sen. Ja tuunaili sinua vähän muutenkin. Olet terve kuin pukki. Sinulla on kaksikymppisen hyväkuntoisen miehen kroppa. Tulet elämään kauan. Hyvin kauan. Niin kauan, että tulet näkemään sen päivän että köyteen aletaan tahkota saippuaa. Tahkosi sitä sitten kumpi osapuoli hyvänsä. Joka tapauksessa sitä tullaan tahkoamaan myös sinulle. Ehdit nähdä sen päivän. Annan sinulle myös toisen, taiteellisen lahjan.

- Mikäs se sitten on?

- Huomaat sen sitten kyllä.

Sekä Epäilyksen Piru että Lääkintädemoni katosivat rikinkatkuiseen ja naurunkätkättävään pilveen. Muuan Poliittinen Opportunisti katseli ympärilleen ja hoksasi sitten asuntonsa seinillä sen taiteellisen lahjan.Jaahah… niin… olishan tuo pitänyt arvata… ja joka ainoa taulu… Muuan Poliittinen Opportunisti jatkoi ikäväksi muuttunutta iltapuhdettaan ja tuumasi että ei se pitkä ikä ja hyvä terveys ehkä niin suuri siunaus välttämättä ollutkaan. Kun kysehän aina loppulaskussa oli siitä että kuinka se elämä päättyy…

22 kommenttia:

KKi kirjoitti...

Nyt antoi Piru pirullisen lahjan. Tässä kun itsekin vähän syyllistynyt välinpitämättömyyteen. Sellaiseen vedenpaisumus ja aivan sama asenteeseen.

Se kun on sillai, että 50v ei ole mikään keski-ikä. Vaan se ikä kun elämä on takana ja edessä taantumaa ja kurjuutta.

Aika rasittava ajatus, että pitäisi vielä pitkäänkin täällä... Se todennäköinen vajaa parikytä vuotta piisaa kyllä.

Ehtii hyvin näkemään länsimaisen sivistyksen tuhon ihan länsimaisten hyvien ihmisten toimesta. Vaan voihan se maailma jonka luovat olla heille se oikea. Pirustako sitä tietää.

Nimetön kirjoitti...

Loistava!

Voi Aikoja Voi Tapoja

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Jaa, justiinsa ! Etten sanoisi: "Piru vieköön!"
Tätähän tässä jo nähtiin valtamedian kertomissa kuhertelujutuissa, kun muuan ex-pääkanisteri ja samalla johtajalestantti kiersi jo kenttää ammattilaisen ottein ja
maireasti hymyillen. Ja mummut lääpällään, että: "Jos saisi, vaikkei saanutkaan".
Ohhoh, että tämä vaalityö on samalla niin kovaa työtä ja samalla niin helkkarin antoisaa! Ei kai sitä mitkään harrastelijaplantut osaisi eikä jaksaisikaan. Mutta kyllä tämä meikäpojalta käy; onhan sitä meikäläisissä hmm-uskontomafiapiireissä jo
aikaa harjoiteltu. Käy nyt kuin rasvattu!

Näillä mennään perkele

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys KKi:lle, Voi Ajoille Voi Tavoille ja Terho Hämeenkorvelle & kiitos kommenteistanne.

KKi: Jep. Eloa on takana reilusti enemmän kuin edessä. Ja me ehditään nähdä se romahdus. Ikävä kyllä ollaan sen tullen ehkä jo niin vanhoja ettei pystytä enää puolustamaan itseämme.

Voi Aikoja Voi Tapoja: Lämmin kiitos.

Terho: Näillä mennään juu. Seuraavat vaalithan ovat sinänsä läpihuutojuttu sillä vaalikarjan Ruususen uni jatkuu vielä. Asioitten täytyy mennä huonommaksi ennen kuin on edes mahdollisuus parempaan. Ja ei huolta, tuleva hallitus kyllä hoitaa asiat huonommaksi.

Nimetön kirjoitti...

Erinomaista, jälleen kerran.

Kiitos.

Terveisin

Tuomionenkeli

Nimetön kirjoitti...

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/indvandrerkvinder-foeder-flest-boern-paa-vestegnen/7549110?fbclid=IwAR2o4Aq-8yFp271oANy7NQKzX6c7YuexHsE0W0eHWh8BerD_yEMo34AbgHs

"YLI PUOLET syntyvistä lapsista määrätyilla Suur-Kööpenhaminan alueilla (kaupunginosissa) ovat maahanmuuttaja, siis (muslimi)-taustaisia. Vaikka mitä toimenpiteitä tehtäisiin, tanskalaiset tulevat olemaan vähemmistö omassa maassaan. Se tapahtuu jo noin 15-20 aikana."

Ruotsissa aikaa on enää vuosikymmen (YK:n virallinen arvio)

Ja samaa tietä menemme mekin...


-Tvälups-

Nimetön kirjoitti...

Ai kun hyvä lahja! Vilpittömin mielin toivon tyypille rattoisaa elämää....

Teemaan sopivia Juicen biisejä, hän taisi olla selvännäkijä noissa sanoituksissansa?

Pikku nilkki
Siniristiloppumme

Ja mielestäni paras biisi häneltä, ainakin sanoituksen suhteen:
Mussoliini perusdiini, jipi jipi jipi, pää on pipi!

Ei mulla muuta sanottavaa tuosta Sipilän tai miksei myös Kataisenkin hallituksesta, menisi liikaa kirosanojen puolelle joten "no comments"....


- Soomepois Eestist -

Nimetön kirjoitti...

Ajatella?!

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/274008-ministerio-myontaa-uusi-taksilaki-mahdollisti-hintojen-nousun-koko-ala-nyt

Kuinkas muuten sähkönsiirtomaksu aikoinaan perusteltiin? Muistatteko?
Ensin mentiin yhteispohjoismaiseen sähköpörssiin (joka ei sekään sitten alentanut hintoja Suomessa vaan meillä seurataan aina sitä korkeinta hintaa) ja sitten kulutus ja siirto eriteltiin sähkölaskussa...

SoTe olisi ollut seuraava palanen. Tismalleen samat temput tehtiin muuten Venäjällä Neukkulan romahdettua ja siksi Putin on vihattu mies koska se on laittanut noita pahimpia oligarkkeja telkien taakse. Ei se tee Vladista pyhimystä mutta sellaisen Venäjän UKK:n kylläkin.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tuomionenkelille, Taisteluvälineupseerille ja Soomepoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Tuomionenkeli: Lämmin kiitos sinullekin.

Tvälups:

Viesti1: Jep. Demografia puhuu. Eikä valehtele. Samaa tietä menemme mekin ellei mitään tee ja sen tekemisen edes ehdottaminen on nykyisin rikollista.

Viesti2: Lisätäänpä tähän yhtenä pienenä lisänä katsastusmaksut. Niittenhän piti halventua. Kuinkas kävi?

Soomepois: Olisi poetic justice että tilanteeseen syylliset joutuisivat kärsimään rangaistuksen. Minä en oikein Juicen musiikista pidä. Johtuen ehkä siitä että olen kiinnostunut sävellyksestä, en niinkään sanoituksesta. Ja minua jotenkin otti päähän se että Juice joskus 1980-luvulta alkaen keskittyi olemaan mielestään Suomen viisain mies. Noista Juicen kappaleista miellyttää enempi nuo vanhat rallit niin kuin Einarin Polkupyörä:

https://www.youtube.com/watch?v=ZWnFCTu2ZHA

Nimetön kirjoitti...

En tosiaan epäile etteivätkö islamistit rasvaisi köyttä mutta... Mikä voisi olla se joka ajaa pottunokan samaan.
Se kuiteskin on aika lopullinen teko. Ja suurempi kysymys on mikä saisi nykyiset nuoret jotka enimmäkseen ovat kiinnostuneita kännykästään kiinnostumaan ympärillään tapahtuvista asioista.
Suurinta osaa ei tunnu kiinnostavan yhtään mikään.
Työssäni olen useammankin nuoren tavannut työtoverin ominaisuudessa.
Juurikaan ketään ei kiinnosta ammatillinen kehittyminen eikä parempi palkka tai omien etujen puolustaminen.
Firmassa ei edes oleteta oltavan sen verta pitkään että ensimmäistä ikälisää saataisiin.
Enemmänkin ajatellaan että tätä paskaa duunaan nyt tässä buoden kaks ja sit oon jo muualla.

Jotenkin häiritsee itteä kun huomaa ettei enää juurikaan ymmärrä niitten nuorien ajatusmaailmaa. Ja ei siitä oo ku 15 vuotta ku ite olin nuori. Silti se aika silloin ja tämä nykyinen on kuin eri maailman kaikkeudesta. Huomaan keski-ikäistyneeni kai. Silti olen kaukana niistä eläkettä parin vuoden päästä nauttivista mummo/pappa hepuista duunissa.
Oma ikäpolveni on suurinpiirtein surullisinta sakkia minkä tiedän.

Nuoret tuntuu ettei ne odota tulevaisuudelta enää mitään. Ne ei toivo mitään ei halua juuri mitään ja ns "ihan sama" asenne on vallannut suurimman osan.
Pari hassua poikkeusta on. Ne on ollut aitoja ihmisiä joista on jotenkin saanut otteen. Ne elää nuoruuttaan ja toivoo tulevaisuudelta jotain.
Suuri osa kuitenkin ei juo ei polta ei urheile ei varsinaisesti tee mitään. Ne vaan ajelehtii vailla määränpäätä tai mitään halua edes määränpäästä. Niille kännykkä tuntuu olevan se kaikki.

T labrotta

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, labrotta. Nuo on kyllä helvetin hyviä huomioita ja näet varmasti nuoremman sukupolven paremmin kuin minä. Tai no, näenhän minäkin mutta työni puolesta kuva on vääristynyt. Sitä kännykkää ja siitä riippuvaisuutta pelkään minäkin. Mutta mikä saisi pottunokan rasvaamaan köyttä? Varmaankin se, että jääkaapissa ei ole enää kuin valo ja etniset porukat ylittävät Libanon-kynnyksen. Ehkä se nuorisokin ymmärtää silloin sentään puolustaa itseään.

Nimetön kirjoitti...

Niin jotenkin helpompaa jos on joku tunnettu oire esim väkivaltaisuus tai päihdesekoilu tai kukasta kukkaan hyppiminen. Silloin on ainakin liikettä vaikkei ehkä olekkaan mielekästä suuntaa. Pulssi ns tuntuu. Usein tulee sellainen fiilis ku olis tekemisissä jonkinlaisten statistikkojen tai zombien kanssa.

Pahempaa kuin agressiivisen tuhoava käytös/toiminta on totaalinen passiivisuus. Se ettei enää minkäänlaista pulssia tunntu ja mitään relevanttia reaktiota ei tule eikä ole.
Osalle näistä ei tunnu edes ruoka maistuvan silleen et sil olis jotain välii mitä mössöä suuhunsa lappaa.

Ps miten olis jos julkaisisit jonkinlaisen ns oppaan miten kasvattaa kakara. Noin niinku oon ite siinä vaiheessa et ikätoverit alkaa hommailee kakruja ja jos ny itellä ei nyt oo mitään ajatuksii siit ni tulevaisuudest ei tiedä. Oot kuiteski alan ammattilaine.
Ja miten niitä ongelma kakaroita sit kasvatetaa siten että niistä tulee ei ongelmallisii aikusii. Tosta vois keittää kasaan ny ainaki jotain.

T Labrotta

Nimetön kirjoitti...

Tere. Älkää ny sitä nuorisoo moittiko hälläväliä asenteesta. Minäkin kohta seitenkymppinen seniili ja alkaa samaa mitä välii, paskaaks tässä asenne voittamaan itselläkin. Sen olen jo perikunnakke tehnyt selväksi etten mihinkään pörriäiseen, esperi careless ja mitä näitä pihläjaisia linnoja on, niin niihin en lähe. Siirryn mieluummin suorasääristen osastolle.
Luin tuota Vahteran blogia tuossa, melkoisia matemaatikkoja ne kokkareet, eikö se yksi vakittu kutosen matikalla valtiovarainkanisteriksi, se joka karkasi bryssiin kun täällä ensin ryssi. Oikaiskaa jso olen väärässä, mutta mulla on sellainen mielikuva, että ne arvonkisävero tilitetään sinne eu-nukkivaltion tilille. Jos niin on niin olisi helppo tehdä eu:lle jäynää ja halpuuttaa niitä alveja, vaikka tohon 5% pintaan, säästettäs meidän rahoja ja ehkä jopa saatas eu-nukeilta enemmän takas mitä sinne maksetaan.
Kun eikös se vielä ole itsesääntelyssä se verojen määrä?
Ihmettelee Huru-ukko

Veijo Hoikka kirjoitti...

Tuo Epäilyksen Pirun taidelahja oli hieno idea. Taitaa Epis olla Ykän alter ego.

Siitähän voisivat kaarnaveneilijät näppärinä Rape-poikina viedä ideaa eteenpäin. Kaikille kansanedustajille ja hallituksen jäsenille voisi tehdä vastaavan tilataideteoksen laittamalla köyden raameihin rasvapotun kera. Samalla lahjansaajapiiriä voisi laajentaa erinäisiin virastoihin ja organisaatioihin. Valinnan suorittaisivat EP:n kannatusyhdistyksen (ei rek.) valitsemat asiantuntijat.
Lahjan saajiin ei kuuluisi yhtään persua, eihän heidän kanssaan kukaan halua mitään jakaa. No ehkä laumastaan sinipersepaviaaneihin livahtaneista voisi isoimmat perseilijät palkita.

Tiukka-meno kirjoitti...

Libanonkynnys ylittyy just sitten kun loppuu diskoraha mut se ei tapahdu muutamaan vuoteen.

Tuumailija kirjoitti...

Suomennan erään humoristisen nettimeemin joka kertoo nykynuorten hankalan tilanteen:

Synnyit liian myöhään ollaksesi mukana Suurilla löytöretkillä.
Synnyit liian aikaisin ollaksesi mukana Galaktisilla löytöretkillä.
Mutta ei hätää, synnyit juuri oikeaan aikaan ollaksesi mukana Euroopan sisällissodassa!

vieras kirjoitti...

Milloin Ykä on tavannut Pirun viimeksi, esim. Persaukistenniemen mökkilkylässä tai Anteron mökillä tms.? Tai meinaatko joskus tavata? Kai Piru viettää joskus pirullista lomaa?

Jussi oli äskettäin Ylen radiohaastattelussa. Jussi sai sanotuksi mitä halusi joten siinä suhteessa ohjelma toimi.

https://areena.yle.fi/1-50083553

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

"Ikävä kyllä ollaan sen tullen ehkä jo niin vanhoja ettei pystytä enää puolustamaan itseämme."

Aika vanhaksi se kalashnikov käsissä pysyy... ei luovuta toivosta. Ja jos ei muuta, niin nahka myydään niin kalliilla kuin mahdollista, se ei ole 1:1 vaihtosuhde se.

vieras kirjoitti...

Z-sukupolvesta sanotaan että se on konservarvatiivisempi ja kansallismielisempi kuin monet aiemmat. Siitä porukasta voisi olla saamaan jotain kunnollista aikaan. Niistä osa on nyt täysi-ikäisiä mutta osa vasta aloittaa koulua (zetat kai haarukoidaan suunnilleen vuosiin 1995-2012).

Itse en tiedä mihin minut asemoidaan, olen tänä vuonna 39.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Labrotalle, Huru-ukolle, Veijo Hoikalle, Tiukka-menolle, vieraalle ja Thorvald Eskilinpojalle & kiitos kommenteistanne.

Labrotta: Se opas jää minulta julkaisematta sillä eihän meillä mitään ihmekikkoja ole. Laitoksissa tarjotaan lähinnä puitteet että järki tulisi päähän itsestään. Yleensä melko huonolla menestyksellä. Yleisesti sanoisin että kannattaa miettiä kaksikin kertaa ennen kuin kysyy ns. ammattilaisen apua.

Huru-ukko: Pörriäisiin en lähde minäkään vaan otan siinä tapauksessa lopullisen pikaeläkkeen. Alv:stä en osaa sanoa mutta selväähän on että järjestelmäpuolue pyrkii kaikin keinoin välttämään vastuutaan rikollisista virheistään.

Veijo: Kieltämättä jotain osuutta minulla Epin toimenpiteisiin on. Ja onhan hänen mukana myös se ns. järjen ääni.

Tiukka-meno: No ainakin silloin. Voi ylittyä aikaisemminkin kun islamilaisten määrä kasvaa tarpeeksi suureksi.

Tuumailija: Tuo sattuu kyllä ikävän hyvin kohdalleen.

vieras:

Viesti1: Jaa, taisin tavata Epäilyksen Pirun viimeksi vappuna 2016:

http://yrjoperskeles.blogspot.com/2016/04/taivaallis-helvetillinen-vappu.html

Viesti2: Ehkä sen on pakko olla. Sillä vaihtoehtonahan on täysi alistuminen. En tiedä tuosta asemoinnista varmaksi mutta joskus lukemani mukaan minä kuuluisin lähiösukupolveen ja sinä rock-sukupolveen. Onhan niitä määritelmiä tietysti muitakin.

Thorvald Eskilinpoika: Jep, mutta onhan tilanteita jolloin torrakkoa ei ole kourassa. Tää on yksi, hyvin paha esimerkki:

https://pt-media.org/2019/02/03/83-vuotias-vanhus-pahoinpideltiin-ja-ryostettiin/

vieras kirjoitti...

Mikä on Ykän arvio Savo-Karjalan persuehdokkaista? Keitä uskaltaisit suositella harkittaviksi äänestää? Täällä:

https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/alue/savo-karjalan-vaalipiiri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, vieras. Vaikeaa panna heitä järjestykseen. Tuo Antikaisen Sanna on näkynyt varsin aktiivisesti Hommaforumilla.