keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

EPÄJUMALALLE UHRATTUA


Pauli Vahteran purkan pysäyttävä kirjoitussarja haittamaahanmuuton kustannuksista on jopa – ainakin jossain määrin – ylittänyt valtamediankin uutiskynnyksen. Kerrataan lyhyesti Paulin esille tuomia lukuja:

- Vuosittainen haittamaahanmuuton kustannus: 3,2 miljardia euroa.

- Haittamaahanmuuton ja kehitysavun kokonaiskustannus vuosien 1990 – 2018 aikana kaikkiaan 79 miljardia euroa.

Vahtera on niin kokenut talousalan ammattilainen etten epäile hänen lukujaan. En myöskään ihmettele sitä, ettei hallintokoneisto ole millään halunnut paljastaa kuinka paljon haittamaahanmuutto kustantaa.

Jos puhutaan summasta 3,2 miljardia euroa per vuosi niin Suomen kokoisessa valtiossa sitä voidaan pitää valtavana sijoituksena. Järkevässä valtiossa tällaisia summia sijoitettaisiin vasta vakaan ja perustellun harkinnan jälkeen ja ehkäpä mielellään myös tulevaisuutta ajatellen. Mitä tällä summalla on nyt saatu aikaiseksi ajatellen tätä päivää ja tulevaisuutta?

1. Lisääntyvää suomalaisiin kohdistuvaa väkivaltarikollisuutta.

2. Lisääntyvää suomalaisiin kohdistuvaa seksuaalirikollisuutta.

3. Järjestelmä jossa virkakoneistoa myöten selitetään edellämainittu rikollisuus merkityksettömäksi.

4. Varmistus siitä, että tulevina vuosina se 3,2 miljardia per vuosi ei riitä vaan summa kasvaa.

Ei voi välttyä ajatukselta että tämä haittamaahanmuutto on suomalaisille suvaitsevais-tiedostaville ihmisille jotain samaa kuin Baal aikanaan karthagolaisille. Sillekin syötettiin lapsia uhrattavaksi siinä toivossa ettei paha jumala muutu vieläkin pahemmaksi. Ja tämän meidän ikioman, myöhempien aikojen Baalin arvostelu on rangaistavaa jumalaksi kohotetun epäjumalan pilkkaa.

Suomen viime vuoden puolustusbudjetti muuten oli 2,8 miljardia euroa. Suomessa satsataan maanpuolustukseen vähemmän kuin maanturvattomuuteen.



Paulin kirjoitussarja:




46 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja mitä tässä maassa tehtiin 2015? Kun vierastaistelijat kävelivät herroiksi rajan yli?
Mitä teki rajavartiosto? Mitä teki armeija? Mitä teki upseerikunta? Mitä teki poliisi?
Häpeäisivät jos osaisivat.
Virkaheitot idiootit.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Sain entisiltä ystäviltäni hullun paperit Helsingissä puhuessani yllä olevaa linjaa.
No, kukaan heistä ei ollut psykiatri, kuten en minäkään. Mutta kuulemma olen pirun hyvä kirurgi. Ajetaan niillä mitä on.
Hymy!

Anonyymi kirjoitti...

Ai mitä tehtiin kun matutulva ullatti? Sen voi lukea tuoreesta utaremaisterin kirjasta.
Eipä nuo asianomaiset gansterit muuta kuin kumarsivat kun russa ilmoitti, että jos sikäläisessä rajavariossa tukija lausuu taikasanan se on meidän otettava. Ja petturi Orpo kiitti ja kumarsi. Kyllä herra kyllä herra, mitäs hyvä herraon syönyt kun perse ja paska maistuu näin hyvälle.
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Sama summa miksi soteuudistukseen on lähdetty, eli sotella piti säästää 3 miljardia vuodessa. Kas kummmaa vai? Jostainhan ne rahat on on saatava haittamaahanmuuttoon.

Anonyymi kirjoitti...

Vahteran kirjoitus on huikea! Kerrassaan hienoa, että joku yksittäinen henkilö on viitsinyt tehdä tuollaisen työn kun hallituksesta ei siihen tahtoa löytynyt, vaikka hallitusohjelmassa niin sovittiin.

Vahteralta olisin vain toivonut, että hän olisi jättänyt asuntojen arvonaleneman pois laskelmasta. Se kun on niin helppo kohde kriitikoille. Tällaisten laskelmien pitäisi olla teräksen lujia jotta haittamaahanmuuton kannattajille ei anneta helppoja aseita käsiin.

Nergin urakehitys näyttää, että heidän puheillaan ja teoillaan ei ole takuuta eikä niistä joudu vastuuseen, valitettavasti.

t. Hans Lankari

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Veijo Hoikalle, Huru-ukolle, Ano2:lle ja Hans Lankarille & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Niin. Mitä tehtiin. Kannettiin kapsäkkejä ja pullahalattiin.

Veijo: Mulle ei ole tänne blogiin tullut etädiagnoosina annettuja latvabeen papruja. Sitä on sentään joskus ihmetelty että kuinka noin katkera ihminen voi tehdä niitä hommia mitä teen. Koottuihin kliseisiinhän sekin kuuluu.

Huru-ukko: Mielenkiintoista muuten kuinka niitä itärajan tapahtumia pidetään tapetilla. Lännestä se vyöry tuli.

Ano2: Jep. Ja loput sitten velkarahalla. Välikös niillä. Seuraavat sukupolvet maksavat. Kaikissa valuutoissa.

Hans Lankari: Kyllä. Hän ansaitsisi tiedonjulkistamispalkinnon. Ja kyllä se asuntojen arvonalennuskin on ihan tosiasia.

Anonyymi kirjoitti...

On "hauskaa" taas lukea suvakkien kommentteja Vahteran tekstiin.

Änkkäystä, whataboutismia, ad hominemia... Menee taas varmaan parisen viikkoa ennen kuin keksivät keskenään jotain nokkelia patenttivastauksia joita alkavat toistelemaan. Silloin kahdenkin prosenttiyksikön virhe Vahteran luvuissa nousee isoksi asiaksi jolla koko homma voidaan kiistää.

Kuten "tuolla" on jo todettukin: Persujen TÄYTYY EHDOTTOMASTI hieroa näitä Vahteran lukuja muiden naamoihin jatkuvalla syötöllä kun vaalit lähestyvät

Lisäksi näistä numeroista pitäisi tietenkin vihdoinkin tehdä ihan oikea virallinen ja julkinen selvitys!


t: V-tuuntunut Stadilainen

Vasarahammer kirjoitti...

"Ai mitä tehtiin kun matutulva ullatti? Sen voi lukea tuoreesta utaremaisterin kirjasta."

Utaremaisterin kirjan referaattien perusteella tapahtuneeseen reagoitiin paniikissa ja sähläten. Sinänsä Ruotsin vastaanottokyvyn romahtamisen ei olisi pitänyt olla yllätys, jos vähänkin asioita seuraa. Pieni yllätys oli se, että Ruotsista ohjattiin matuja Suomeen systemaattisesti tavalla, joka kertoi ennakkosuunnittelusta.

Alla on lista asioista, joita Suomen hallitus teki maahantulijatulvan vähentämiseksi:










Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys V-tuuntuneelle Stadilaiselle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

V-tuuntunut Stadilainen: Täysin samaa mieltä. Veikkaanpa että media on jo kehittelemässä jotain, jota aletaan syöttää että asia unohtuu ja alaleuat väpättää. Yksi mahdollisuus on se, että kun niitä ISIS-lapsia kohdellaan Irakissa huonosti niin nehän pitäisi saada tänne.

Vasara: Kunniltahan kartoitettiin majoitusmahdollisuuksia jo puoli vuotta ennen kuin invaasio alkoi. Asia oli tiedossa. Tuo listasi on kattava ja sisältää kaikki hallituksen toimenpiteet.

Imulippo kirjoitti...

Lopettakaa se saatanan valittaminen, kun kerran TE KAIKKI kannatatte sitä samaa saatanan järjestelmää, jonka itse joka neljäs vuosi äänestätte aina uudelleen voimaan.

Jos voit olla edellisestä perustellusti eri mieltä kanssani, niin ole hyvä, muussa tapauksessa haista paska ja syö oma äänestyksesi!

Tita kirjoitti...

Eilen illalla luin Vahteran kirjoitukset. Tuntui, että nitropurkille pitää mennä. No ei ole nitroja, joten kaadoin lasiin viskiä. Ei helpottanut yhtään. Aamulla heräsin ennen kuutta vitutukseen. Lähdin töihin tienaamaan veroeuroja, kun nyt on selvillä mihin niitä todella tarvitaan.

Arvopohjaa mietin sorvin äärellä, kun se on hallituspuolueissa ollut maineikkaasti esillä erilaisissa perusteluissa. Arvot on, ja pohjakin pudonnut. Että semmoinen pohjaton arvo - se kuuluisa Kankkulan kaivo.

Elämme mielenkiintoisia aikoja.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Imulipolle ja Titalle & kiitos kommenteistanne.

Imulippo: Kiitos rakentavasta kommentistasi. Tietysti olisi viisaampaa toimia niin kuin sinä ja haikailla sen perään mitä ei koskaan tule mutta minä yritän vielä noitten persujen kanssa koska en kannata vallitsevaa järjestelmää.

Tita: Mielenkiintoisia niin ja mielenkiintoinenhan ei todellakaan ole synonyymi miellyttävälle.

Anonyymi kirjoitti...

Mihin ja keiden taskuihin rahat valuu?
Lakimiesvaimojen, sukuluaisvokkeihin, SPR vokkiprostituutio vai mitä....jatkakaa listaa vapaasti

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Voi Aikoja Voi Tapoja. Vokkiprostituutiolla on taatusti tehty reippaasti rahaa tässä maassa. Veronmaksajien maksamaa sellaista.

Imulippo kirjoitti...

Mikä olikaan se Einsteinin viisaus? Äänestäkää vielä kerran, jos se vaikka tällä kerralla tärppäisi ja poliitikot (jotka ovat ihan samanlaisia ihmisiä kuin muutkin) alkaisivat kunnioittamaan orjie...ehm, eikun siis äänestäjiensä tahtoa, sen jälkeen kun heille on myönnetty poikkeus muita ihmisiä koskevasta moraalisesta johdonmukaisuudesta, jotta tuloksena olisi jotain muuta (erilaista pakottamista?) kuin sitten itsenäisyyden julistamisen. Eihän sitä olekaan kuin muutaman kerran yritetty!

Minä mielummin haikailen sen perään, joka on moraalisesti oikein, kuin tyydyn siihen, jonka muut orjamieliset hyväksyvät välttämättömyytenä.

Jos et kannata vapautta, niin mitä sinä oikein kannatat? Mikä on vaihtoehto vapaudelle?

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä!

Faija vainaa aina sanoi että poliitikoilla ja virkamiehillä katoaa ymmärrys rahan määrästä kun ensimmäisen numeron jälkeen on enemmän kuin kolme (3) nollaa. Niitä on aika monta tuossa Paulin laskelman 3,2 luvun jälkeen.
T.
S.E.P.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Imulipolle ja S.E.P:lle ja kiitos kommenteistanne.

Imulippo: Suomessa on ollut kansallismielinen puolue vasta vajaat kaksi vuotta. Itä-Euroopassa niitä on ollut pidempään ja siellä homma toimii ihan eri tavalla. Tuskin sitä kiistät. Sinun haluamaasi anarkokapitalistista järjestelmää ei koskaan tule. Ei minnekään. Voit toki mutista ja metelöidä sen puolesta. Ja jos näet että vain se haluamasi järjestelmä on se ainoa mahdollinen joka tarjoaa vapauden niin muistutan että ei sitä ole missään. Sitä ei tulla koskaan yrittämäänkään missään. Jankkaamisesi on, no, väsyttävää. Sinä et tarjoa kuin anarkokapitalistista unelmaasi joka ei tule koskaan tapahtumaan. Minkä itsekin tiedät. Mitäs jos sentään meidän muitten tavoin omalta osaltasi vastustaisit haittamaahanmuuttoa.

S.E.P: Joo, omia rahoja pystyy ajattelemaan suht järjellä. Yhteisissä rahoissa tulee sokeus.

Lemminkäinen kirjoitti...

Noooooooo, onhan sitä sentäs saatu törkeen hyvää safkaa ja kivoja pelihetkiä ja mikäpä se ei maksaisi nykyään. Ja tosiaan, ne kaarnalaivat meinasi unohtua kokonaan. Tuohon Vasarahammerin listaan arvelin lisätä tämän: . Että eiköhän se lista nyt ole suhtkoht kattava.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Lemminkäinen. Hyvä nollalisäyksesi nollaan tulee huomata. Ja näitä kivoja pelihetkiähän mainosti Ylen toimittaja Marja Sannikka. Oman näkemykseni mukaan harvinaisen vastenmielinen ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

3,2 miljardia vuodessa, kuulemma 10 miljardia maksavat hävittäjät on ihan liian kalliita ja ne miljardin maksavat korvetit. Kun rahan mättäminen lorvipaikanhakijoihin ja kehariapuun lopetetaan, niin viidessä vuodessa näihin ja aimo pläjäykseen ohjuksia varaa.

Sitten voidaankin laittaa rahaa vaikka vanhustenhuoltoon, teihin tai muuhun joutavaan. Kun jätetään molokin kita täyttämättä. Tai vaikka jättää verotus hieman lievemmäksi.

Ja ad Imulippo: mistäs sinä toljake luulet tietäväsi miten minä äänestin?
Kun minä ja kaverini lopetamme äänestämisen ja otamme asiaksemme esittää kappaleen "ruutituulen viesti" ei kellään ole kivaa. Eikä ainakaan anarkisteillä.

Pyssymies

Anonyymi kirjoitti...

IS:n pari artikkelia "pakolais"vyörystä 2015;

Otsikko1 Turvapaikanhakijoiden tukijat saivat suuresti kunnioittamani P. Nergin itkemään (huom. "mietoa" sarkasmia). Hulluja on monenlaisia ja tuossa on hyvä esimerkki ns. suvakismista. Tosin, ei Nergillägään ihan puhtaat jauhot ole pussissa, Migri muka tiesi kaikkien tulijoiden taustan. En ihan purematta niellyt tuota väitettä AD 2015 ja Turussa se sitten nähtiin. Kuka voi edes tuollaista väittää tosissaan? Kunhan virkansa puolesta suoltaa sitä ihteään suustansa.

Otsikko2 Itärajalla nähtiin "täysin organisoitu ilmiö" - FSB:n johtaja antoi P. Orvolle (siis Orpo Piru) tylyn vastauksen. Hmmm, mitä sitten jos veli-venäläinen päästää rajavyöhykkeellensä "turvapaikan"hakijoita, eikös Suomella olisi ollut oikeus estää tällaisten henkilöiden maahantulo ja kääntää heidän sandaalinsa ja Ladan/Volgan keula 180 astetta toiseen suuntaan?

Aivan turhaa syyttää venäläisiä viranomaisia, koska se syyllinen löytyy peiliin katsomalla. Sama juttu myös sen länsirajan suhteen. Ihmeellistä pelleilyä Suomen viranomaisten ja ministerien tahoilta etten pahemmin sano!


- Soomepois Eestist -

Strix Senex kirjoitti...

Nyt täytyy tyytyä esittämään täälläkin hatunnosto Vahteralle. Hän on tehnyt peijakkaanmopisen työn ja tärkeän työn. Kirjoituksiin olen ehtinyt tutustua vain pintapuolisesti, mutta niiltä osin kuin asiaa tunnen, ne ovat varsin luotettavan tuntisia. No, sitä voi Vahteralta odottaakin, ammttimies kun on.

Vahtera heitti kyllä melkoisen haasteen valtiovallalle. Joko hänen laskelmansa pitäisi myöntää kutakuinkin paikkansa pitäviksi tai sitten pitäisi esittää tarkemmat ja paremmin perustellut. En epäile hetkeäkään, etteivätkö VM:n velhot sihen pystyisi. Kyllä he pystyvät tekemään vaikempiakin selvityksiä. Itse asiassa olisin hämmästynyt, ellei niitä laskelmia löytysi jo nyt jostakin pöytälaatikosta. Ja siellä ne saattavat myös pysyä, varsinkin jos ne osoittavat, että Vahtera laski alakanttiin (mikä ei ole lainkaan mahdotonta)

Vahteran luvut osoittavat myös, kuinka juupelin suuresta liiketoiminnasta tuossa pelkässä maahanmuuttobisneksessä on kysymys. Nerg taisi jossakin hastattelussa lipsauttaakin, että kyllä siellä melkoista liiketoimintaa harjoitetaan eikä läheskään kaikki ole kovin puhtoista. Mutta se bisnes eli suomalainen korruptio eli julkisen rahan lapioiminen epäilyttäviin liiketoimintoihin ja järjestöbisnekseen on jo sitten oma tarinansa. Saas nähdä ottaako Vahtera seuraavaksi Herkileen urotyökseen sen Augiaan tallin selvittämisen.

Vasarahammer kirjoitti...

Vantaan valtuuston Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja.

https://twitter.com/sakarirokkanen/status/1103304537786466307

Vasarahammer kirjoitti...

Vielä tuosta Sakari Rokkasesta. Pöyhkeys ja ylimielisyys ovat vastenmielisimmillään silloin, kun ne yhdistyvät täydelliseen typeryyteen ja ymmärtämättömyyteen.

Siinä missä Vahtera on tehnyt pitkän uran kirjanpidon, tilintarkastuksen ja tietojenkäsittelyn kohdalla, Rokkanen on puhdas poliittinen broileri. Vahteran työtä sähköisen tilintarkastuksen edistämisessä voi pitää jossain määrin uraa uurtavana aikana, jolloin internet ei vielä ollut lyönyt täysillä läpi.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Pauli_Vahtera

Sakari Rokkasella taas on tarjottavana leveä hymy ja sarvisankaiset silmälasit. Ura broilerina on hyvässä nosteessa, kun mielipiteet on otettu suoraan purkista.

Mistä Kokoomus löytää näitä aivokuolleita, ohjelmoiduilla mielipiteillä varustettuja ehdokkaita?

Anonyymi kirjoitti...

Asuntojen arvonalenemasta: https://yle.fi/uutiset/3-10676842

-Tvälups-

Juha Kivela kirjoitti...

4. Lukemattomia miljonäärejä maahanmuuttoteollisuuden ja asuntoteollisuuden kautta, joiden "omaisuuden" alkuperä on Suomen sosialistis-kommunistisen Järjestelmäpuolueen tulonsiirtoautomaatin kautta aikaansaatu, jossa todennäköisyys kantasuomalaisen veronmaksajan verovaroin saavuttaa miljonäärin asema, on turvatumpi ja ennen kaikkea varmempi kuin Veikkauksen Lotossa, jossa sentään todennäköisyys on sen yli 1:15000000:aan (luku ei ole tarkka).

Edellisen johdosta Suomessa on Valtakunnanoikeuden tultava, koska niin paljon vääryyttä ja tulevaisuutta vääristävää historiaa on poliittisen korrektiuden, hyvävelisisarjärjestöjen ja suoranaiseen järjestäytyneeseen liivirikollisuuteen vastattavaa toimintaa on Suomen Valtion kaikissa oikeudellisissa ja Valtioneuvoston Kanslian ja vastaavien virkamiesten keskuudessa syyllistetty kun noita miljonäärejä on kantasuomalaisen veronmaksajan veroeuroilla tehtailtu.

Kuten Pauli tuossa muutama päivä sitten twiittasi, että hän oli joutunut varsinaiseen ristikuulusteluun asioidessaan pankissa, jossa oli yrittänyt maksaa 2.000,00 euron laskuaan Latviaan, mutta samaan aikaan noiden samojen pankkien ja vastaavien laitosten kautta on Suomen Valtion Valtioneuvoston Kanslia ja vastaavat tahot siirtäneet satoja miljoonia euroja yksittäisille yrityksille ja yksityishenkilöille...

Pauli ihmetteli blogi-kirjoituksessaan, että missä on tällaisesta kantasuomalaisen veronmaksajan veroeurojen käytöstä sovittu? Sitä sopii äänestäjien miettiä vakavissaan kun täyttävät kevään vaaleissa äänestyslippujaan! Muutoksen on nyt tultava ja Valtiovarainministeriön sekä Valtioneuvoston Kanslian tilit on käytävä läpi niin pitkälle ja tarkasti ajassa taaksepäin kuin se suinkin on mahdollista!

Tämän tietää kyllä myös kansallisen kokoomuksen puoluejohtaja valtiovarainministeri Petteri Orpo ja Päivi Nerg, jotka ovat viime päivinä lähteneet kirjoittamaan jo vaihtoehtohistoriaa, jossa Venäjä ja Venäjältä muka tuleva maahantunkeutujien uhka torjuttiin, mutta sanallakaan ei mainita, että TÄYSIN TIETOISESTI SAMAAN AIKAAN LÄNSIRAJA (Suomen ja Ruotsin välinen Valtakunnan raja) pidettiin kaikille taistelijoille, raiskaajille, murhaajille, sosiaalisiirtolaisille, jne... TÄYSIN AUKI!

On ymmärrettävä jokaisen äänestäjän pääkopassa, että tätä tietoista historiankirjoituksen täydellistä vääristymää pyritään harjoittamaan, koska muutoin todelliset vastuulliset olisivat Suomen Valtion korkeimmilta asemilta Valtakunnanoikeuteen joutuvia ja Suomessa käytäisiin Eduskunta ja Euroopan Unionin Parlamenttivaalien lisäksi aivan muitakin vaaleja, jotka muuten tulisi todellakin käydä, jotta historiaan jäisi jälki, että Tsuhna edelleen kunnioitti oikeutta ja totuutta enemmän kuin Baalia, jolloin Maanpetoksesta joutuu oikeasti vastuuseen, jolloin historiaan jää varoittava esimerkki perseilyn tuottamasta lopputuloksesta jälkipolville.

Kirjojen kirjoittaminen on jälleen lisääntynyt Suomessa, joten eiköhän Suomesta edelleen löydy kirjoittaja, joka kirjoittaa Suomen viime vuosien ja vuosikymmenten historian niin kuin se TODELLISUUDESSA on mennyt!

Anonyymi kirjoitti...

"Ja kyllä se asuntojen arvonalennuskin on ihan tosiasia"

Muista siinä laskelmassa mukana olleista kustannuksista poiketen se ei kuitenkaan näy valtion eikä kuntien tilinpäätöksistä. Se ei juuri vaikuta julkiseen talouteen, monien yksityishenkilöiden varallisuuteen kyllä paljonkin. Ja asuntojen arvoon vaikuttavat niin monet muutkin tekijät, että maahanmuuton vaikutuksen osuutta tuskin on kovinkaan helppo selvittää, joten tämä luku on pakostakin vain jonkinlainen karkea arvo. Ja sellaisista asunnoista, jotka eivät ole äskettäin vaihtaneet omistajaa, voidaan vain suunnilleen arvioida, millä millä hinnalla ne olisivat menneet kaupaksi, jos ne olisi myyty.

Sitä paitsi: epäilemättä huoneistojen arvot niillä alueilla, joissa jokin haitta esiintyy, ovat alempia kuin ne muutoin olisivat. Häiriötä aiheuttavat maahanmuuttajathan ovat pitkälti keskittyneet muutamiin kaupunginosiin. Mutta jokainen, joka heidän takiaan haluaisi muuttaa sieltä muualle, tai joka heidän takiaan ei halua muuttaa kyseisille alueille, joutuu silti hankkimaan asunnon jostakin. Niinpä niillä muilla alueilla, joissa häiriötä aiheuttavia maahanmuuttajia ei juuri ole, asuntojen kysyntä ja sen mukaisesti hinnat ovat korkeampia kuin ne olisivat, jos heitä ei olisi muuallakaan. Voisi jopa otaksua, että tästä aiheutuva asuntojen arvojen nousu haitoilta välttyneillä alueilla on yhteenlaskettuna yhtä suuri kuin niiden arvojen yhteenlaskettu lasku haitoista kärsivillä alueilla. Sitä vain lienee, ainakin tapauskohtaisesti, vielä vaikeampi osoittaa.
Kuvitteellinen ääriesimerkki: Jos häiriötä aiheuttavat maahanmuuttajat olisi hajautettu tasaisesti kaikille asuntoalueille eikä heistä siis voisi päästä eroon vaihtamalla asuinpaikkaa, vaikuttaisiko heidän läsnäolonsa asuntojen myyntihintoihin mitenkään, paitsi sikäli, että heidän läsnäolonsakin tietysti vaikuttaa niiden kokonaiskysyntään?

Anonyymi kirjoitti...

Vastine tuli :

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/0e7bd605-231a-41a2-ae14-141c9f3c52e5?fbclid=IwAR0rfuLBGq_m_Do00QR7v0kZsNfS_rXIXmpojIBv4Zeb35W79OF8gjhwlE8

Kuinka kehtaammekin! Siellä joutuu joku gepardihattu lentämään vielä viime vuosituhannen mallin suihkukoneella!

-Tvälups-

MikkoK kirjoitti...

Vasarahammer linkkasi Sakari Rokkasen "sarkastisen" kommentin, jonka mukaan suomalaisia pitäisi vähentää kuluttamasta valtion varoja.

Ensinnäkin: juuri siihenhän pyritään kieltämällä suomalaisia lisääntymästä ja ottamalla maahan seitsemää veljestä ja siskosta pukkaavaa moniavioista takuutyöttömäistettyä porukkaa.

Toisekseen: Rokkasen logiikalla rautatiet säästäisivät lisäämällä tavarajunien perään rikkinäisiä vaunuja, joissa on laakerit hajalla, ovat raskaita vetää ja jotka uhkaavat koko ajan suistaa junan raiteiltaan. Tämän Rokkanen vihjaa rahoitettavaksi poistamalla junasta veturin.

Antaisitko taloutesi kykypuoleen valion, Rokkasen hoitoon?

Lemminkäinen kirjoitti...

Viimeisin helmi korruption helminauhassa vaikuttaa olevan Kirsi Heikel. Kirsi on politiikan toimittaja Ylessä ja tällaisessa tehtävässä pitäisi toimittajan pystyä iskemään terävällä kynällä ja vielä terävämmällä kielellä asioihin mitkä käsittelevät politiikkaa. Mutta mutta, Kirsi on laskuttanut (Iltalehti) ministeriöiltä ja valtion virastoilta 32000 euroa ja Kirsi perustelee rahakkaat sivutyöt eläkkeen kartuttamisella. Kuinka henkilö joka on isäntä/renki-suhteessa pystyy kritisoimaan isännän käskyjä, ilman että siitä olisi seurauksia! Ei mitenkään, joten isäntää/poliitikkoja tulee käsitellä silkkihansikkain ja hankalat kysymykset jätetään kysymättä. Teräväpäinen ja riippumaton politiikan toimittaja pakottaisi kysymyksillään poliitikot ottamaan esimerkiksi selville, kuinka paljon kivat pelihetket, törkeen hyvä safka, kaarnalaivat ja yleensäkin ruljanssi turvapaikkaturismin ympärillä maksaa Suomen valtiolle ja tämä teräväpäinen toimittaja olisi myös lytännyt ruttuun kauan sitten höpönassujen väittämät että kivikautiset kulttuurit rikastuttavat suomalaista kulttuuria ja demokratiaa Suomessa. Myös vittu pitkin ja poikin feminismi ja 32+ sukupuolta olisi laulettu suohon kauan sitten jos lehmä osaisi lentää, elikkä siis jos meillä olisi riippumattomia toimittajia, riippumattomassa mediassa.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin haluaisin nähdä sellaisen laskelman, jossa kerrottaisiin se, mitä Suomi ja suomalaiset ovat tällä mamutukseen tuhlatulla rahalla saaneet? Nämä kivat pelihetket ja törkeen hyvä safka ei riitä tai tulee ainakin julmetun kalliiksi. Kaarnalaivaporukka ei muuten ole häipynyt minnekään, vaan sai hiljan valtiolta taas avustusta n. 200 000 työllistääkseen muutaman maahanmuuttajan ajamaan omaa asiaansa. Sitä paitsi pelit on pian pelattu ja ruoat syöty, mutta maahan enemmän tai vähemmän luvallisesti kotoutuneet (mikä typerä sana) ovat tulleet jäädäkseen ja lisääntyäkseen. Pakolainen lähtee kotimaataan rakentamaan, kun olot rauhoittuvat, mutta nämä uussuomalaiset eivät lähde hunajakupiltaan edes väkisin ja heidän tuottamansa ongelmat vain kasvavat ajan kanssa. Ei tarvita kuin pieni vilkaisu Ruotsiin, mutta liian moni ei sitä vieläkään uskalla tehdä.

Pauli Vahtera on kirjoittanut blogia Iltalehteen vuosikausia ja aina yhtä kiinnostavaa kuin Ykällä täällä. Viimeiset kirjoitukset Iltalehden oli kai hampaita kiristellen pakko ottaa etusivulle, kun ainakin ensimmäinen osa nousi eilen luetuimpien juttujen ykköseksi. Jonkun kai tuokin homma piti tehdä, kun ei sitä mikään muu taho saanut aikaiseksi, vaikka sen selvittäminen oli kai (?) kirjattu hallitusohjelmaan. Nyt sitten riittää parranpärinää väärin lasketuista kustannuksista, mutta eväitä ei taida löytyä lukujen kumoamiseen. Jos mentäisiin kuten aina jonkun kohun sattuessa, niin Yle ottaisi aiheen seuraavaan A-Talkiin, mutta rohkenen epäillä. Voisi myös olla, että ”asiantuntijat” vesittäisivät koko asian.

Eilen oli hupaisa performanssi Eduskuntatalolla. GreenPeacen porukka siellä kiipeili pylväisiin, levitteli lapsellisia banderollejaan ja poliisi katseli tyynenä vierestä... Kas, kun eivät olleet ottaneet remmiin sitä Aspergerin oireyhtymää sairastavaa ruotsalaistyttöä vakuuttamaan ihmisiä siitä, että juuri suomalaiset tuhoavat tämän pallon ja juuri suomalaisten täytyy se pelastaa!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Yli seitsemän donan kk-palkka muine etuineen laittaa toimimaan:

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006026277.html

Mitenhän muuten PVL:n miekkari tolppakiipeilyineen olisi onnistunut..?
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006026593.html
-laki on kuten se luetaan! eli kuka lukee ja kenelle...

-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

https://www.kansalainen.fi/saksan-parlamentin-puhemies-kansallismielisilta-tilan-vieva-yhteinen-eu-armeija-saatava-aikaan-nopeasti/
Ja sitten suomalaiset ja muut eurooppalaiset laitetaan suvaitsevaiston toimesta raudalla kuriin.
Tähän pitää alkaa varautuun, jos ei toimi nyt kohta on myöhästä.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Teimme kuten muutkin odottaen toisenlaista lopputulosta:
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/273966-oaj-maahanmuuttajalapset-pahasti-jaljessa-koulussa-suomi-epaonnistunut


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Jos suhteuttaa tuota 3,2 miljardia:

- Se on 1300 euroa vuodessa JOKAISTA valtion tuloveronmaksajaa kohden.
- Sillä voitaisiin poistaa kokonaan autovero+ajoneuvovero SEKÄ alentaa polttoaineveroja 25%.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pyssymiehelle, Soomepoisille Eestist, Strix Senexille, Vasarahammerille, Taisteluvälineupseerille, Juha Kivelälle, Ano1:lle, Mikko K:lle, Lemminkäiselle, Rouva Anolle, Voi Ajoille Voi Tavoille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Pyssymies: Jep. Maanpuolustukseen sijoitettu raha on kumminkin vakuutus. Monikuristaminen on palkkää rahan polttamista.

Soomepois: Oikeusvaltiossa moisesta valehtelusta joutuisi edesvastuuseen. Nyt nuo tyypit saivat palkintoja. Ja tosi on myös se, että jos suomalainen ei turvaa rajojaan niin turha siitä on venäläistä syyttää.

Strix Senex: Joo, invaasio 2015:llä tehty raha on omasta mielestäni lähinnä talousrikollisuutta. Sekä väkivalta- ja seksuaalirikollisuuden tukemista.

Vasara: Tuo on hyvä esimerkki typeryksestä joka kuvittelee olevansa nokkela. Kokoomuksen kohdalla kai vertaus paska vs. kärpäset sopisi kohdalleen.

Tvälups: Kiitos hyvistä huomioista ja linkeistä. Tuo kehitysapupätkä oli todellakin nolo mutta eri tavalla kuin oltiin suunniteltu.

Juha: Kaiken kaikkiaan erittäin hyviä huomioita.

Ano1: Menee vähän jossitteluksi. Joka tapauksessa nykyinen kehitys aikaansaa ghettoutumista ja se ei kannata taloudellisesti eikä muutenkaan.

Mikko K: Tuo junavertaus oli kyllä erittäin osuva.

Lemminkäinen: Aika härskiä. Laitetaanpa linkki:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3a3532c4-2564-4057-94ad-802bad43fba4

Ja valtamediassahan ei ole enää politiikan toimittajia vaan politisoituneita toimittajia.

Rouva Ano: Sellaisen laskelman haluaisin nähdä minäkin, tosin niihin mystisiin pelihetkiin se taitaisi jäädä. Vahteran jutun tiimoilta luulen että ei etsitä edes asiantuntijoita vaan vastataan syvällä hiljaisuudella. Ja nuo Greenpeacen pellet ihmetyttävät. Mikä helvetin erivapaus niillä on riekkua?

Voi Aikoja Voi Tapoja: Huomasin itsekin tuon jutun Hommaforumilla. Erittäin huolestuttavaa. Jätkähän haikailee Waffen SS:ää.

Ano2: Aivan totta.

Anonyymi kirjoitti...

kiinalainen sosiaalinen krediitti-systeemi on jo meillä lännessäkin käytössä:
https://www.youtube.com/watch?v=PbBQEjT-DRU

Tommy Robinson piipahti Suomessa ja saa palata lähtöruudun kautta vankilaan:
https://www.youtube.com/watch?v=C0nO9V1m1Cw


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Lisää pelottavia ajankuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Ennustin, että Vahtera saisi noista kolmesta blogistaan niskaansa varsinaisen paskamyrskyn, mutta olin väärässä. hesari ja yle ovat toistaiseksi olleet hipihiljaa mikä voi tarkoittaa joko sitä että hiovat strategiaansa tai sitten mitätöivät hiljaisuuteen blogit. usarissa on ollut pari blogikirjoitusta, suurin osa kommenteista ei ihan päätoimittaja Huuskon linjan mukaisia. Kalevan - käsittääkseni oululainen aviisi - kommentoijat hyvin eri linjoilla. Ovatko ihmiset Oulussa ihan oikeasti pöljiä?

Vahtera nimenomaan sanoi blogissaan, että jos hän on laskelmissaan väärässä, niin tietenkin hän korjaa virheensä jos/kun joku ne perustellusti esittää. Koska minulla on - uskokaa tai älkää - hyödyllisempääkin tekemistä kuin seurata jokatorstaista eduskunnan kyselytuntia, en tiedä kuka oli tämä ansioitunut talousnero joka ilmoitti että eihän ne kustannukset ole kuin 700 milj. euroa. Kas noin, Thorsin ajoista lähtien on ilmoitettu että ihan mahdotonta kustannuksia selvittää, mutta yhdellä kyselytunnillahan tuokin onnistui. Kun poliitikko sanoo jotain, niin pakkohan sen on olla totta ja numeroniilot nyt tiedä mistään taloudesta mitään. Mikäli tuon summan esittäjä oli valtiovarainministeri Orpo, niin hän syyllistyi selkeästi valehteluun. Ja kantaa siitä tietenkin täyden poliittisen vastuun. Heh.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Ykälle: Tottakai Greenpeace saa hillua pylväissä. Jos heitä sattuu huvittamaan. Niinhän apinatkin tekevät. Pitääkö tämä nyt oikein tavata: Green ja peace, kaksi ihanaa ja kaiken arvostelun yläpuolella olevaa sanaa: vihreä ja rauha. Ruoho on vihreää ja siellä viheriällä kedolla käyskentelevät rauhassa lampaat ja leijonat. Jokainen vähän vanhempi muistaa tämän kuvan pyhäkoulukirjasta. Myöskin sen, että papinrouvan kauhuksi jo tuolloin valveutuneet ipanat kyseenalaistivat tämän lempeän utopian: noi leijonathan oikeesti syö noi lampaat, meiltäkin susi just raateli yhden.

Ja se rauha, mikä ihana sana. Rauhanvaltio Neuvostoliitto, pelkkää miriä, ei ikinä vojnaa. Friedensstaat DDR ja mitä noita muita olikaan. Ehdottomasti Jugoslavia. Kun yhdistää älyllisesti nämä pyhäkoulupastorskat ja rauhanvaltiot niin siinäpä se Greenpeace.
tira+

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Minä vähän veikkailin sitä täydellisen vaikenemisen taktiikkaa ja niin tuossa näyttää käyvän. Mitä tulee Orpoon ja kumppaneihin niin hehän harjoittavat sitä ”vastuullista valehtelua”.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

MikkoK tuolla kyseli: "Antaisitko taloutesi kykypuoleen valion, Rokkasen hoitoon?"

Mutta sehän on jo, ainakin Vantaalla ja Valtakunnallisesti.

Talouden Tonava Rokkanen kertoo olevansa Sekoomuksen eduskuntaryhmän talouspoliittinen sihteeri.

"Sakari Rokkanen
@sakarirokkanen
Eduskuntavaaliehdokas. Valtuustoryhmän pj #Vantaa. Eduskuntaryhmän talouspoliittinen sihteeri. Twiitit omia aatoksia. #kokoomus"

Anonyymi kirjoitti...

Mikko kirjoittaa myös hyvin.

http://mikkopaunio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269723-vihertynyt-valtaeliitti-ja-identiteettipolitiikan-moraalikaaos


Kuinkahan kauan voimme jatkaa tätä. Rahan upottamista.

Pt-media kertoo Kouvolaan 15 pakolaista siihen rahaa 800 000 euroa, jotain 53 tonnia
yhtä kohti.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Yrjö!

Tiedän tiedän ettei US Puhe ole suosikkilukemistoasi, mutta.
Varmistaakseni sen, että et koe perusteetonta hyväntuulisuutta ainakaan tänään:
Lue:

http://anterohelasvuo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/270954-valhe-emavalhe-tilasto

Ja näitä ryssiä on äänestäjäkunta täynnänsä. Jos kykenet, lue vielä kommenttiosuudet. Ota pari Tsuhnan kostoa arviointiraatiisi.

Lemminkäinen kirjoitti...

"Tulos tai ulos". Voisi sanoa että Juhalla meni turhan monta vuotta ennenkuin hän ymmärsi mitä tarkoitti lentävällä lauseellaan. Entäs sitten seuraava mahdollinen punavihreä hallitus! Ehkä tämä sopisi heidän mahdolliselle neljän vuoden reissulleen: "Paljon tinasit, paljon pilasit, viimein kolvis kylmeni".

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Anolle, Veijo Hoikalle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Meni kommentit näemmä ristiin. Mutta olet oikeassa. Niillä on erivapaus riekkua. Samoin kuin anarkisteilla, antifanteilla ja muilla sukkahousukoppeloilla.

VNV: Hjuu… kyllä meidän asiat on osaavissa käsissä…

Ano: Paunio on kaikin puolin järkijätkä.

Veijo: Tuo häiskähän mainostaakin olevansa tyhmyyden ystävä. Sinisilmäisen ”meillä on varaa, meillä on velvollisuus”-typeryksen arkkityyppi.

Lemminkäinen: Vaalikikkailua. Pääsevät väittämään että ”me kannoimme vastuumme”.