keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

AKBARIITTINEN PANIIKKIHÄIRIÖ


Niin kuin lukija hyvin tietää, yritti eräs etnisesti ja uskonnollisesti edistyksellinen jätkä viime joulukuussa aikaansaada Uuraisilla bussiturman jossa olisi pahimmassa tapauksessa voinut kuolla kymmeniä ihmisiä. Huutelipa heppu vielä allahu akbaria. Bussimatkustajat saivat onneksi miehen taltutettua. Keski-Suomen käräjäoikeus sitten teki tuoreeltaan päätöksen että häiskä mahdollisesti  kärsikin paniikkihäiriöstä joten syyte kaappauksesta kaatui ja valtio saattaa joutua maksamaan kyseiselle tyypille lusitusta tutkintavankeudesta jopa kymppitonnin.

Hotellin respa onnittelee suomalaista oikeusjärjestelmää sen ottamasta uudesta askeleesta. Poliittisiahan tuomiot ovat olleet ennenkin mutta nyt oikeus siirtyy myös psykiatrian alueelle. Voisiko oikeuden määrittelemää potentiaalista ja tuomiota lieventävää paniikkihäiriötä kutsua termillä akbariittinen paniikkihäiriö?

Mitenkäs olisi jos joku pottunokkainen Matti Meikäläinen olisi yrittänyt samaa? Ehkäpä vielä heil hitleriä huudellen? Olisiko tuomio, tai sen puuttuminen ollut sama? Oltaisiinko ehkä vedottu hitleriittiseen paniikkihäiriöön?

Seuraava kysymys: kuinkas on, jos joku samanlainen etnisesti ja uskonnollisesti edistyksellinen jätkä saa päähänsä saada akbariittisen paniikkihäiriön lentokoneessa?

Suomalaisia haittamaahanmuuttajia täytyy onnitella. Te olette löytäneet maan joka pyrkii parhaansa mukaan muuttamaan rikoksenne ei-rikokseksi ja jopa sellaiseksi josta maksetaan korvauksia. Viesti on selvä. Suomalaiset ovat lampaita jotka suojelevat susia. Ja islamilaisellehan lammas ei ole saastainen eläin joten sen voi rauhassa lyödä teuraaksi ja syödä.55 kommenttia:

MikkoK kirjoitti...

Hieno kannanotto ja tulkinta tapauksesta! Vertaus lampaisiin on osuva pääosin. Ihmiset, kuten lampaatkin ovat laumaeläimiä. Joskus se on hyödyksi, kuten talvisodassa. Silloin maahanmuuttoa ehkäistiin yhtenä miehenä ja naisena tehostetulla rajavalvonnalla. Myös käänteinen ilmiö on nyt tullut todistetuksi, kun ihmislampaat katselevat rauhassa, kun omat "luotettavat" isännät ja varsinkin emännät repivät aidat laitumen ympäriltä ja pitävät vahtikoirat kytkettyinä.

Sikäli vertaus kuitenkin loukkaa lampaita, että lampaat sentään pelkäävät susia. Varsinkin siinä vaiheessa, kun ensimmäisiä kumppaneita raadellaan, ne pyrkivät äänestämään jaloillaan. Ihmismaailmassa suurin osa äänestäjistä tuumii, että ilmoitusherkyys raatelutapauksista on vain lisääntynyt ja he siirtyvät syrjemmälle jatkamaan syöntiään ja YLE-aivopesun seurantaa.

Ihmisten ja lampaiden älykkyyskisassa siis pinnat menevät lampaille, jotka luottavat ylisukupolviseen kokemukseensa ja maalaisjärkeen. Lampaat saavat etumatkaa myös sen vuoksi, että nillä ei ole rasitteenaan yliopistoissa humanistisesti tai jopa tähtitieteellisesti "pätevöityneitä" laumanjohtajia ja asiantuntijoita. Näiden yliälykköjen pahin kauhu on patriarkaatti ja toksinen maskuliinisuus, mutta he kannattavat silti maksimipatrarkaatista ja maksimimaskuliinista massamaahanmuutoa. Yliälyköt eivät myöskään pysty tekemään eroa miesten ja naisten välillä, minkä lampaat osaavat tehdä pikkuaivoillaankin, ehkä jopa selkäytimellään. Lopulta lampaat voittavatkin älykkyyskisan nöyryyttävän ylivoimaisesti.

joppos 123 kirjoitti...

Koko juttu, varsinkin oikeuden tuomiohan ylittää parodiahorisontin potenssiin 100. Jätkälle maksetaan vituiksi menneestä terrori-iskusta kipurahaa väittämällä kysessä olleen pelkkä paniikkihäiriö.
Yhteiskuntamme on jo niin sairas, että joutaa vetää letkut irti.
Samaan aikaanhan toinen maassa laittomasti läpsyttelevä sai samanlaisen paniikkihäiriön ja polpo ei puusilmillään löytänyt näiden tapausten välillä mitään yhteistä.
No, oikeuden päätöksen nähtyäni ymmärrän hyvin, että poliisi ei saanut löytää mitään yhteistä kahden paniikkihäiriöisen välillä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, MikkoK:lle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

MikkoK: Piru vie, olet muuten oikeassa. Lampaat hakkaavat järkikisassa suomalaisen yhteiskunnan 6 - 0.

joppos 123: Olet yhtä lailla oikeassa. Sitten kun seuraava Turun kaltainen terrori-isku tapahtuu niin sekin todetaan täysin erillistapaukseksi. Ei mitään yhdistävää tekijää. Vain pelkkä akbariittinen paniikkihäiriö joka on saattanut syntyä suomalaisten rasistisesta asenteesta.

Anonyymi kirjoitti...

Tere. Liennekö se loimaan kaappari saanut oikean tuomion, kas kun valtavalemedia ei ole siitä mitään uutisoinut, en ainakaan ole huomannut.
Kun tästä uurasta allahun huutelijasta kerrottiin, että väärä tuomio, niin hiljaisuus antaa olettaa, että tuomittu on. Arvelee Huru-ukko

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Jos jokin ääntää kuin ankka, vaappuu kuin ankka, niin sen täytyy olla ankka. Jotenkin tulee mieleen V. I. Leninin toteamus Venäjän vallankumouksen pyörteissä porvaristosta. Porvarit tappelevat keskenään siitä kuka saa myydä sen köyden johon ne hirtetään.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olis kymppitonnin mentävä aukko likviditeetissä. Täytyy lähteä tästä bussipysäkille.
T. Ymmi

Olavi Koskela kirjoitti...

No syyttäjähän on jo ilmoittanut tyytymättömyydestään käräjäoikeuden tuomioon, joten sopii toivoa, että hovissa asiaa tarkastellaan vähän vähemmällä poliittisella korrektiudella. Uutisoinnista jäi vähän epäselväksi, tekikö tämän 'mahdollisen paniikkihäiriö' diagnoosin joku psykiatrian asiantuntija, puolustusasianajaja, vai ihan itte käräjätuomari.

Anonyymi kirjoitti...

Korpilaki.Oikeusvaltio oli ja meni.Viime aikoina se on käynyt entistä selvemmäksi joten on syytä ryhtyä toimimaan sen mukaisesti.Omalta kohdaltani totean vain että en tule enää missään oloissa kyselemään tai pyytelemään viranomaisten apua.Soitellaan vähän eri tyypeille kun halutaan hoitaa asiat järjestykseen.Viranomaisten on vastavuoroisesti myöskään täysin turhaa enää jatkossa tulla kyselemään mitään tukea,apua,silminnäkijöitä,tai yhtään mitään.Sitä saa mitä tilaa.Myös punainen polpo lakeijoineen jos ja kun se tarpeelliseksi tulee.

joppos 123 kirjoitti...

Toisaalta käräjäoikeuden päätöshän heijastelee vain Euroopassa vallalla olevaa tulkintaa jonka mukaisesti kaikki allahua rääkymällä tehdyt murhat ja joukkomurhat ovat mielenterveysongelmista kärsineiden tekemiä.
Olisi ilmeisesti jo korkea aika julistaa islam mielisairaudeksi ja tunkea koko revohka pakkohoitoon.
Tuomiolla pedataan tulevaisuuden tilannetta missä vastaavassa tapauksessa tulee kasapäin ruumiita ilahduttamaan kuu-uskovaisia ja varsinkin allahia. Onkohan siinä vaiheessa median käyttämä tapahtumanimike "paniikkikohtauksen omainen joukkotieltäsuistuminen" (vertaa, Turun joukkopuukotus) tai ihan mikä tahansa paitsi terroriteko.

Pantalone kirjoitti...

Mitähän siitäkin seuraa, kun maailmalle pääsee tieto, että suomen oikeuslaitos maksaa kymppitonnin terrori-iskun yrittämisestä? Siitä aiheutui selkeä piikki ylöspäin turvapaikanhakijoiden määrässä, kun pääministeri kutsui turvikset kempeleen kotiinsa asumaan.

Professori kirjoitti...

Saman päätöksen logiikka ihmettelin itsekin tänä aamuna. Jätin silloin panematta virtuaaliselle paperille, että olisipa ollut mukava päästä käräjäoikeuden tuomarin aivojen sisälle katsomaan mitä siellä oikein tapahtui. Olen varma, että siitä olisi voinut kertoa suurena ihmeenä vielä lapsenlapsenlapsillekin.

Anonyymi kirjoitti...

Helvetti on järjen mahdottomuus

2012 tapahtui Inkojen ennustama maailmanloppu ja nyt elämme sitten kiirastuli-helvetissä. Oikein mikään muu ei selitä tätä järjettömyyttä jota joutuu kokemaan jokainen päivä ja kaikista instituutioista.

Ilmastoahdistusta(ko) pukkaa, joten eikun marssille perjantaina omaa sukupuuttoa juhlistamaan!


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=rsXIxk5fBfo

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuomio. Sisältää tärkeän opetuksen: allahuakbarin huutelija EI saa selvitä hengissä tilanteesta. Terroristi pitää pysäyttää pysyvästi ja lopullisesti paikalla. Keinoista en kerro, mutta ainahan niitä vahinkoja sattuu, kun kouluttamattomat yrittävät saada hallintaotetta.

"Oikeudelta" sopii kysyä, että miten meni omasta mielestä, oliko oikeasti tarkoitus viestiä, ettei teroja tarvi säästää oikeuteen vaan nirtsata paikalla.

Pöyristyi, hämmästyi ja hirmustui Pyssymies

vieras kirjoitti...

Vaali ei ole vedonlyönti eikä vedonlyönti ole vaali. Ei pidä äänestää ikään kuin löisi vetoa voittajasta. Muuten äänestää sitä minkä luulee voittavan eikä sitä kenet haluaa oikeasti tulevan valituksi. Vastaavasti vedonlöyjän ei kannata veikata kohdetta ikään kuin haluaisi sen voittavan, vaikka vastustaja olisi todennäköisempi voittaja.

Mutta nyt löin vetoa ikään kuin äänestäisin. Veikkasin Unibetin sivuilla että persut saavat eniten paikkoja eduskuntaan. Pistin 7 euroa likoon. Jos häviän niin se on tuo 7 euroa. Mutta jos voitan niin saan 287 euroa.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Tässähän täytyy ruveta kiroilemaan: Voihan saatana perkele! Sinä kai tiivistettynä muiden arvoisien kommentaattorien ajatukset. Ja muuten: Pyssymies julkaisi hyvän käytös- ja toimintaoppaan, jos vaikka Turussa sattuis näkemään jotain menoa...
Ja edelleen: Kymppiliike, jos "oikeus" sattuu iskemään kantiksen rautoihin! Muistetaan nämä...

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Täällä jo mainittiin korpilaki aka Nurmeksen laki. Katajavitsakset valmiiksi ja sen jälkeen istutetaan kusiaispesään aito kalevalaiseen tyyliin. Mitenkä eteläisen kulttuurin ihmiset kokevat suomalaisnaisten vanhan perinteisen tavan osoittaa syvää halveksuntaa eli nostamalla hameen helmat ylös ja pyllistelemällä paljaalla takamuksella? Onkohan tätä opetettu kaksi- tai mielipuolisella kotouttamiskursseilla.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Idioottimaisemmaksi voisi vielä jos meillä olisi dialogipoliiseja ja vakavapuhuttelu. Kysymyksessä on väkeä jotka tulevat väkivaltaisesta nomadikulttuureista. Meidän viranomaisten toiminta on heistä outoa, täysin käsittämätöntä vailla järjen hiventäkään. Toisin sanoen herättää vain suurta hilpeyttä, porukka on tottunut saamaan kaiken joko hyvällä tai pahalla ja täällä lähtee kaikki kun vain on riittävän härski.

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi ”tuomio” ei ole vielä lainvoimainen ja syyttäjä on jo ilmoittanut tyytymättömyytensä. Jokin järjen valo saattaa siis vielä pilkahtaa.

Tämän vuoden journalistipalkinto annettiin raikkaita ja uusia näkökulmia avaavalle naistoimittajalle, joka takavuosina aloitti tämän menestyksellisen uransa vääntämällä kaverinsa kanssa tortut housuunsa Turkuun menevässä bussissa ja tekemällä siitä jutun Ylioppilaslehden 100-vuotisjuhlajulkaisuun.

Elämme todella mielenkiintoisia aikoja!

Qroquius Kad kirjoitti...

Onneksi akbariittikohtauksen saaminen lentokoneessa ei johda bussiittisiin lopputuloksiin, koska tietääkseni mikään vakavasti otettava lentoyhtiö kuten Finnair ei enää päästä matkustajia pistäytymään ohjaamossa, vaan ovi pysyy lennon ajan lukossa.

Paitsi tietysti silloin, kun matkustamohenkilökunta vie sinne jotain nautittavaa. Kaipa hekin osaavat vilkaista olkapäänsä yli. Toisaalta 9/11-terrosistit tai ainakin osa heistä pääsi ohjaamoon leikkelemällä lentoemon kurkkua ja uhaten leikata lisää, ellei ovi aukea.

Asian tiimoilta kun vuosituhannen alussa kysyttiin Finskin tuolloiselta turvallisuuspäälliköltä, olisiko aika värvätä matkustamoihin turvallisuusväkeä El Alin malliin, vastaus oli ettei missään nimessä! Hyvä tavaton, eihän nyt kukaan voi kuvitella, etä väkivaltaa vastustetttaisiin lisäämällä väkivaltaa!

Se hyyppä sanoi aivan oikeasti noin, siis tuolla ajatuksella. Harmi etten enää muista nimeä, mutta kai sen näillä tiedoilla voisi kaivaa goolettamalla.

Ihmettelin silloin ja ihmettelen nyt, millä rahkeilla tuollainen oli voinut päästä tämän tason lentoyhtiön turvallisuuspäälliköksi. Vaikka mitä ihmettelemistä siinä oikeastaan on. Kun korkeimmaksi pätevyysvaatimukseksi asetetaan totaalinen kykenemättömyys tehtävään, lopputulos on se mitä on saatu ja mitä saadaan jatkossakin.

Vittu kun vituttaa, sanoi Ismo Alanko.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Patelle Pankavaarasta, Ymmille, Olavi Koskelalle, Ano1:lle, joppos 123:lle, Pantalonelle, Professorille, Taisteluvälineupseerille, Ano2:lle, Pyssymiehelle, vieraalle, Terho Hämeenkorvelle, Ano3:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Monista hyvistä kommenteista kannattaa erityisesti nostaa esille tämä Pankavaaran Paten tilanteen kiteyttävä lause:

”Kysymyksessä on väkeä jotka tulevat väkivaltaisesta nomadikulttuureista. Meidän viranomaisten toiminta on heistä outoa, täysin käsittämätöntä vailla järjen hiventäkään. Toisin sanoen herättää vain suurta hilpeyttä, porukka on tottunut saamaan kaiken joko hyvällä tai pahalla ja täällä lähtee kaikki kun vain on riittävän härski.”

Ja nimenomaan tästä on kysymys. Niin suomalainen kuin yleensä pohjoismaalainen sekä viranomaiskoneisto että oikeusjärjestelmä on tehty meitä kilttejä pohjoismaisia lällydemareita varten. Ja meillehän se on riittänyt. Mutta etnisesti edistyksellistä tuontitavaraa se lähinnä huvittaa.

Anonyymi kirjoitti...


Sehän nyt tietysti on selvää, että linja-auton tieltä suistamista yrittäneelle annetaan palkkioksi 10.000 euroa. Mutta asia jäi tuomioistuimelta puolitiehen. Bussikuski pääsi rangaistuksetta, vaikka esti onnettomuuden.

Acc

Veijo Hoikka kirjoitti...

Enpä tiennytkään akbariittisesta paniikkihäiriöstä aiemmin. Kiitos Ykä sinulle ja neuvonantajallesi Epille. Montakohan viatonta viruu vankiloissa syyttöminä?

Ehkäpä tämä tuomio käsitellään kiireisenä ensin hovissa ja sitten korkeimmassa (käräjäpäätös säilyy ennalaan). Näin luulen, jotta saadaan ennakkotapaus korkeita vallanhaltijoita varten.

Suomen hallitukset ja korkeimmasta alimpaan viranomaiseen ovat toimineet vaikean 24/7-tyyppisen paniikkikohtauksen riivaamina jo monen vaalikauden ajan (vaalikausi on 4 v, se kvartaalitalous on vain 1/4 vuotta, eli businessmiehillä ei kyseistä syndroomaa juurikaan todeta). Pääministerillä iski lisäpaniikkikohtaus (Epis asialla?), jonka seurauksena sakkauksen estojärjestelmä petti, ja kippari vapautettiin vastuusta tekemisistään ainakin vaalikauden loppuun asti. Pidetäänköhän piipperi maassa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Acc:lle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Acc: Niin joo ja pitäisihän niitten matkustajienkin saada rapsut kun menivät ja väänsivät jätkän lattiaan.

Veijo: Minä luulen myös että tuomio säilyy. Siinähän on annettava se viesti että terrorismi ei ole terrorismia eikä tuontitavararikollisuus minkäänlainen ongelma. Oli sitten poliitikoilla kohtauksia eli ei niin seuraavat vaalit ovat edelleen Pohjois-Koreatyyppiset rituaalivaalit joissa järjestelmäpuolueen valta betonoidaan jälleen.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän vuoden journalistipalkinto annettiin raikkaita ja uusia näkökulmia avaavalle naistoimittajalle, joka takavuosina aloitti tämän menestyksellisen uransa vääntämällä kaverinsa kanssa tortut housuunsa Turkuun menevässä bussissa ja tekemällä siitä jutun Ylioppilaslehden 100-vuotisjuhlajulkaisuun. “

Tällä tavalla nykyisin pätevöidytään ennen niin kunnianarvoisan Suomen kuvalehden toimittajaksi. Luulen että lehden perustajat pyörivät haudoissaan vinhaa vauhtia. Sinänsä tämä kuvaa huvittavalla ja konkreettisella tavalla lehdistön nykyistä tasoa. Kun on ensin tuottanut julkisesti ja konkreettisesti sitä ihan itseään, niin sitten kelpaa tuottamaan sitä samaa kirjallisesti.

Toinen seikka:

Lahdessa viime syksynä tapahtuneesta ahdistelutapauksesta kuuluu uutta. Ahdistelun kohde oli viisitoistavuotias tyttö ja ahdistelija oli maahanmuuttaja. Tyttö onnistui lähettämään tekstarin isälleen, joka ajoi autolla pelastamaan tytön (tämä tieto oli minulle uutta). Siinä yhteydessä ahdistelija saatiin kiinni ja poliisin hoiviin. Oikeuskäsittelyn piti olla huhtikuussa, mutta nyt se on peruttu, koska ahdistelija on kuollut.

Kuolinsyystä ei ole virallista tietoa, mutta somesssa vihjaillaan, että joku (ehkäpä tytön isä) olisi tappanut ahdistelijan. Muistuu myös mieleen odinien video, jossa he ilmoittivat ahdistelijoiden metsästyksen alkaneeksi ja poliisin sulkemisen toiminnan ulkopuolelle. Asia varmaankin selviää jossakin vaiheessa.

Olen joissakin aiemmissa kommenteissani ilmaissut pelkoni, että nykytilanne johtaa suomalaisten tekemään väkivaltaan ja sen myötä yhteiskunnan rakenteiden vakavaan horjumiseen. Tämä saattaa olla sen tien alku,

Toinen professori

Anonyymi kirjoitti...

Tästä on kysymys:

https://www.youtube.com/watch?v=v9ohrBhhN4k

Läntinen maailma on kuolemassa ja se mitä nyt näemme & koemme on vain sen kuolinkorahteluja.

-Tvälups-

Magnus Hagelstam kirjoitti...

joppos 123 sanoi: "Olisi ilmeisesti jo korkea aika julistaa islam mielisairaudeksi ja tunkea koko revohka pakkohoitoon". Näin se asia hoidetaan Kiinassa.

Lemminkäinen kirjoitti...

Ruotsin Korkeajännityksessä (SVT Text-tv) kerrotaan tänään Ruotsissa tapahtuneista akbariittisistä paniikkihäiriöistä, nimittäin IS-puljusta takaisin Ruotsiin tulleita on tuomittu raskaista rikoksista, mm. murhayrityksestä, rahanpesusta, törkeästä kiristyksestä, huumerikoksesta, petoksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja eriävistä mielipiteistä verotuksessa. Selailin Suomen mediaa ja tulin siihen tulokseen että housuihin paskovat journalistit (ylemmässä kommentissa todettu) eivät ilmeisesti vielä ole ehtineet kuivata perseitään, joten uutisointia asiasta saa vielä odotella jonkin aikaa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin Tvälups.

Jos Brysselin keisarihuonetta vastaan ei pikapikaa saada lisää kapinallismaita entisten itäblogin jo helvetin porteilla käyneiden lisäksi, voi ne portit avata selkosen selälleen ja huutaa: emme voi sulkea rajoja sulkematta no, jotain jonkun suuren ajattelijan meille kertomaa. Se helvetin nationalismi on ilmeisesti sitä, mistä hallintokerma meitä äänestystykinruokaa varoittelevat. Mistähän ne muuten tietävät, mitä se pitää sisällään?

Olemme kusessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Toiselle professorille, Taisteluvälineupseerille, Magnus Hagelstamille, Lemminkäiselle ja Veijo Hoikalle & kiitos kommenteistanne.

Toinen professori: Joo, muistan hyvin. ”Paskoimme housuun bussissa Turkuun”. Muistan sen ajan kun Suomen Kuvalehti oli oikeasti hyvä lehti. Nyt sitä aikaa ei muista Suomen Kuvalehti itsekään. Jos todellisia tiedonjulkistamispalkintoja jaettaisiin niin sellainen kuuluisi Pauli Vahteralle. Tuosta Lahden tapauksesta en tiedä, mutta jos jotain sellaista on tapahtunut niin enpä ihmettelekään. Jos valtakoneisto suojelee rikollisia niin jossain vaiheessa joku ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

Tvälups: Valitettavasti juuri tuosta on kysymys ja juuri tällä hetkellä läntinen maailma tekee kuolemastaan itseisarvon.

Magnus Hagelstam: Ei se kaunista se Kiinankaan touhu ole ja ne eivät ole siellä todellakaan partiopoikia mutta ne ainakin ymmärtävät sen uhan jonka islam muodostaa.

Lemminkäinen: Ei kannata pidättää hengitystä uutisointia odotellessa. Suomen valtamedia on erittäin hyvä ei-uutisoimaan siitä mitä Ruotsissa tapahtuu. Kannattaa seurata PT-mediaa. Se uutisoi.

Veijo: Onneksi itä-Euroopan kapinallismaihin on yhtynyt Itävalta ja Italia. Mutta täällä Suomessa ollaan totaalisen kusessa sillä suomalainen, maailman yksi itäsaksalaisimmista hallintokoneistoista irtaantuu tuosta hirviöstä vasta pakon edessä ja todennäköisesti viimeisenä. Ruotsia en laske tähän mukaan sillä se ei ole enää valtio, vaan sairaus.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.taikaluukku.com/products/tanska-romahtaa/

Anonyymi kirjoitti...

https://yle.fi/uutiset/3-10688437

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleeni yksi vanhempi tapaus raastuvassa jossa vähemmistön edustaja oli syytettynä taposta. Todistajaksi kutsuttu sukulainen sanoi siellä, kyllä minä olen sitä mieltä että Valde vapaaksi ja vainajalle pikku sakko. Silloin syytetty tuomittiin vankilaan ja hänelle annettiin suuri sakko. Nykyään vainaja saisi tuon suuren sakon ja Valde korvaukset.

Becker kirjoitti...

Tuo Tvälupsin linkkaama video kannattaa todella katsoa. Siinä ei minulle ollut sinänsä mitään uutta mitä en olisi jo muualta lukenut ja katsonut. Valitettava tosiasia on vain se että persemäki on jo sitä luokkaa ettei muutosta ole tulossa. Ruotsi on loistava esimerkki miten länsimainen yhteiskunta mätänee ja on pian vieraan kulttuurin kynsissä. Suomalaiset poliitokot, media ja suuri osa hallintoa ovat osa tätä mädätysprosessia.
Tuossa videossa on hyvin pähkinänkuoressa esitetty mihin ollaan menossa. Vahinko ettei sitä ole suomennettu.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin tuossa aiemmin kirjoitin mitä nämä nomadikulttuurit ovat ja miksi kuten mummovainaani sanoisi etteivät ikinä opi elämään ihmisiksi. Meidän aborginaalien geenistössä on sisäänrakennettuna kyky toimia yhdessä sosiaalisena yhteisönä koska metsästys-, keräily- ja maanviljelyskansana se on ollut ehdoton eloonjäämisen ehto pohjoisen ankarissa luonnonolosuhteissa. Täällä ei ole vuosituhansien kuluessa sooloilijoille kovin paljoa mahdollisuuksia. Pahinta on se että oppurtunistiset politiikot itsekkään omanvoiton pyynnissä käyttävät tätä kansaan sisäänrakennettua ominaisuutta hyväkseen. Kansa on oppinut aikoinaan luottamaan johtajiinsa jotka ovat olleet yksi yli vertaistensa ja ajaneet kansan etua. Vaan eivät enää, myisivät kuolleen isoäitinsä pöksytkin haudasta jos joku maksaa.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Kyllä siellä kalifaatin raunioilla joku ajankulukseen seuraa werkon ihmeellistä maailmaa ja saa ahaa elämyksen kun katsoo meidän päättäjien toimintaa. Miksi Latakiaan tai Mesopotamiaan kalifaatti sotimalla kun kaukaisessa pohjolassa pikkuisessa Suomessa valtio vielä maksaisi tuostakin kulttuurin rikastuttamisesta ja islamilaisen huoltovajeen paikkauksesta. Otetaan vielä huomioon että tietyillä alueilla on tuollainen rubensilainen naiskauneus arvossaan ja täällä varsinkin kesäaikaan riittää naisia jotka ovat kuin HK:n sininen survottu trikoisiin. Täällä on kaikkea mitä aito uskonsoturi tarvitsee, varsinainen maanpäällinen paratiisi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle, Beckerille ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Ano1: No joo, vaikka Tanskan linja on tiukentunut niin peruuttamatonta vahinkoa on jo tapahtunut.

Ano2: Ja tuota pidetään tiedostavissa piireissä ihastuttavana ja toivottavana ilmiönä.

Ano3: Ne oli vitsejä ne mutta nykyisin vitsit ovat muuttuneet todeksi. Eikä ne vitsit juuri naurata.

Becker: Samaa mieltä. Meille nuo asiat eivät ole uusia mutta kyseinen Paul Joseph Watson osaa tiivistää asiat erinomaisesti.

Pate Pankavaarasta: Ja osuvat tiivistykset olivat sinullakin.

Anonyymi kirjoitti...

blogisuositus:
http://pasi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271580-mina-en-ole-paha-ihminen

Alkaa meinaan tämä "ilmastoahdistus" tulla jo korvista ulos ja sen ruotsalaistytön kuvakin oksettaa.

Näkee kyllä kuinka media toimittelijoineen vääntää hartiavoimin näiden vaalien teemaa ilmastovaaleiksi vaikka hetken vaikuttikin, että niin vanhusten kaltoinkohtelut kuin raiskaukset, puukottelut yms moku-mamutus "lieveilmiöt" nostaisivat tärkeämpiä aiheita keskusteluun.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri. Ja uusimpana aseenahan tässä hysteriassa on todellakin se, että etsitään aina uusia teini-ikäisiä ilmastoahdistuksesta kärsiviä tyttöjä ”asiantuntijoiksi”. Niin kuin esmes tämä:

https://yle.fi/uutiset/3-10684040

Vastenmielistä.

joppos 123 kirjoitti...

Taas kun on noita ajankohtaisia asioita lueskellut niin tulee sellainen fiilis, että länsimaailma ajaa itsensä psykoosin kautta suoraan helvettiin.
Ihan vaan esimerkiksi:
Ruotsalaista aspergin oireyhtymää sairastavaa tyttöä on esitetty Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi, koska ilmastonmuutos. Taitaakohan likka edes oikeasti tietää, että häntä käytetään härskisti hyväksi ja suurin hyväksikäyttäjä on jo ehtoo puolella oleva näyttelijä-äiti.
Virheet (vihreät) ottivat kopin ja huomenna Suomen lapsia masinoidaan saman irvokkaan agendan kannattajiksi , lakkoilemalla. Antasivat perkeleet lasten olla lapsia.
Venäjällä lapset opetetaan käyttämään aseita, meillä kiipeilemään pylväisiin.
Virheet ovat sitä mieltä, että Suomen pitää olla ilmastonmuutoksen vastustajien etulinjassa, maksoi mitä maksoi.
Millähän Emma Karit meinaa maksaa lystin jos teollisuus sanoo "heippa" ja samaan aikaan maahan tulee läpsyttelijöitä nykyiseen tahtiin?
Lihalle, energialle ja tottakai autoilijoille on luvassa raippaa Emma Kareilta.
Toinen mikä pisti silmään oli kuinka ollakkaan virheiden kansanedustajan itkupotkuraivarit Huhtasaarelle kun tuli kommentti takapajuisista islamilaisista maista.
Laura hoiti homman hyvin mutta itse olisin kuitannut möykkäämiseen eri tavalla.
" En tiennytkkään, että samaistut noihin persläpimaihin noin vahvasti"
Ruotsin pitäisi olla jälleen kerran iso hälytysmerkki siitä kuinka islamistit soluttautuvat puolueisiin. Ja kuinka ollakkaan ne helpoimmat puolueet ovat svedulandiassa miljööpartiet, venster ja sosialdemokraterna.
Sama se on täälläkin.
Ugh, olen puhunut.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kun kaiken lisäksi arkikokemus ei kerro lämpenemisestä vaan talvi talven perään lunta sataa enemmän ja enemmän:
https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/212425

Sitten meillä on näitä ilmastonmuutos-uskovaisia elämmän sankareita, jotka puskevat luontoon kuvitellen, että siellä on samat olosuhteet kuin heinäkuussa:
https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/maakunta/item/212394
-alkuperäisen uutisen mukaan ko hlö oli pukeutunut tuulipukuun ja muutkin varusteet olivat ei eräilyyn kelpaavia, joten voihan se olla että hypotermia iskee takalistoon, vallankin kun alkoholi haihtuu nupista...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

lapset propagandan välineinä:
https://thewest.com.au/opinion/gemma-tognini/gemma-tognini-kids-are-being-used-as-pawns-in-climate-wars-ng-b881132559z

Ilmastokoohotus (kaikkine elämisen ja syömisen rajoitteineen), moku/mamutus (pakkoväestönsiirrot kehitysmaista) ja yleinen asevastaisuus (lainkuuliaisten kansalaisten aseriisuntoineen). Siinäpä ne kolme prioriteettia niin päättäjillämme, medialla kuin aivopestyllä nuorisollakin.


-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys joppos 123:lle ja Taisteluvälineupseerille & kiitos kommenteistanne.

joppos 123: Jokainen lauseesi iski naulan kantaan. Psykoosin kautta helvettiin. Ja jos joku ei suostu sairastumaan psykoosiin niin hänet tulkitaan sairaaksi.

Tvälups: Näkisin muuten että tämä lasten ja nuorten hyväksikäyttö ei eroa yhtään siitä kun aikanaan mukulat pantiin laulamaan ”Lenin-setä asuu Venäjällä”.

Ekku kirjoitti...

Nyt on sitten syyttäjä ilmoittanut, että se EI valita bussikaappauksen tuomiosta.
Nyt saatiin sellainen ennakkotapaus, että oksat pois.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Yrjöperskeles ja minä ollaan samoja viimeisiä suuria ikäluokkia. 1970-80 luvun taite ja 1980 luvun alussa peloteltiin mukulat amerikkalaisten ja naton ydinaseuhalla tosiassa Neuvostoliiton johtokin uskoi RYAN:iin. Suomalainen media haukkui kilvan Ronald Reagania vaikka myöhemmin selvisi allekirjoittaneelle että mies oli ihan oikea valtiomies, lakkokenraali ja kalifornian kuvernööri ja kaiken lisäksi paavin kanssa kaatoi vanhan vallan itäeuroopasta ja venäjältä. Sitten vuosikymmenen lopulla ei ollut hiilijalanjälkiä vaan happosateita, no metsät kasvaa ja voi hyvin paremmin kuin koskaan ennen. Ainoa hiilijalanjälki oli niinä aikoina kun ostelin varsovan laulua eli antrasiittipirtua puolalaisesta hiililaivasts. Sitten ilmaston piti lämmitä niin että Sodankylässä piti jo vuonna 2050 kasvattaa kevätvehnää. Taitaa jäädä kasvattamatta. Nyt on muksuilla jonkin edistyksellisen piirin ajama lintsauskampanja kouluista. Koska järjestetään pakolaisjuna Kolariin tai Torniolle kunnon sirkuksen kera kuten rauhanjuna tai oikeastaan jos vietäisiin pakolaiset Tornioon tai Kolariin ja juhlittaisiin kun he ylittävät Torniojoen.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Niin ja katselin Suomen Uutisten kuvaa keskusteluista. Kurdi näytti hiplaavan housujen etumusta vähäaasian tyyliin ja Sarkkinen oli sitruunan nielleen näköinen. Taisi vuohi eller lammaspaimenella olla aatoksia Lauraa katsoessa ja kuunnellessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ekulle ja Patelle Pankavaarasta & kiitos kommenteistanne.

Ekku: Jep. Typeryyden huippua ja uusi sisäänheittotuote.

Pate: Muistanpa nuo ajat hyvin. Ja tuo mukuloitten ns. koululakkohan ei ole muuta kuin vanhempien hysteerikkojen opettamaa hysteriaa nuoremmille.

joppos 123 kirjoitti...

Ronald Reaganin suurin ja kiistaton saavutus oli se kun tehtiin täysin fiktiivisestä "tähtien sota" hankkeesta niin uskottava, että Neuvostoliitto ajoi itsensä konkurssiin.
Neukut nielivät syötin koukkuineen ja menivät kilpavarustelussaan solmuun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Joo, se saattoi olla se viimeinen pisara. Tietysti Neuvostoliitto oli kaivanut omaa hautaansa jo aikaisemmin pitämällä yllä valtavaa niin konventionaalista kuin ydinasevoimaa tehottomalla taloudellaan.

Anonyymi kirjoitti...

Happosateethan eivät olleet ihan legendaa, joskaan täällä ei varsinaisia "happometsiä" nähtykään. Vaan olihan meilläkin -80-luvulla ihan havaittavaa metsien harsuuntumista, neulaskatoa, sekä esim. naavan vähenemistä. Saksassa etenkin autobaanojen liepeillä näkyi kalmakunnossa olleita happometsiä - luin jostakin, että sen aikaisia autoja tehoalueen ylälaidalla poljettaessa moottorit tuottivat jotain erityisen ärjyä typpidioksidia, joka on ilmaa raskaampi kaasumuodossa, ja pelkistyy veden kanssa typpihapoksi ja tavallisemmiksi typpioksideiksi.

Katalysaattorit ja rikin poistaminen dieselöljystä ovat laittaneet nämä päästöt kuriin - meillä länsimaissa. Mörkö nousee kuitenkin idästä, kun ilmastoanekauppa siirtää öljynpolton kehitysmaihin, jotka edelleen käyttävät primitiivistä tekniikkaa ja epäpuhtaita polttoaineita.

Oli sitä muutakin aiheelliselta näyttänyttä angstia, kuten otsonikato. Freonikielto kaiketi sitäkin helpotti, vaikka suihkukoneet edelleen yläilmakehää kurittavat.

Atomivoiman pelko sai lisä..höm..virtaa Harrisburgin ja etenkin Tshernobylin tapausten myötä.

Teknologiaa kumminkin parannettiin koko ajan - silloinen alkuvihreä ympäristöliike teki jossain määrin ikään kuin yhteistyötä teollisuuden insinööriblokin kanssa. Tässä suhteessa asiat olivat menossa parempaan päin. Kunnes länsimaisen tuotantotalouden kiukaalle alkoivat nämä GlobalJusticeWarriorit kusta yhä kasvavalla joukolla.

Terv. Achtung

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Achtung, Joo, eivät olleet sinänsä legendaa ja muistelen että yksi ongelma oli keskieurooppalaisten teollisuuslaitosten niin korkeat savupiiput että ne lykkäsivät ryönänsä Pohjoismaihin. Se asiahan korjaantui jo ennen 1990-luvun vaihdetta. Vihreät olivat alkuvaiheessaan ihan puhdas ympäristöliike. Nyt se on pelkkä utopistinen kontrolli- ja valvontaliike. Ei enää vaihtoehto millekään vaan valtakoneiston osa jolle kaivattaisiin (ehkä vihreää) vaihtoehtoa.

joppos 123 kirjoitti...

Euroopan saastuttavin laitos oli aikoinaan Kosovon KEK. Tietyllä tuulensuunnalla tuli taivaalta sellaista keltasta paskaa ja jo puolenvuoden jälkeen se töhnä näkyi keuhkokuvissa.
EU osti piippuihin suodattimet mutta kun niitä ei asennettu samantien niin karvakäsi möi ne ja häipyi klaaneineen huitsinvitulikkoon.
Saksahan on alkanut tuottamaan energiaa samalla sonnalla eli ruskohiilellä. Kovasti vaaditaan Suomea pienentämään hakkuita kun omat metsät on jo aikoja sitten laitettu nurin.
Meillä cityvihreät määkivät samaa mantraa, heidän ainoa metsäkokemus lienee skumpan ryystö espanpuistossa.
Kyllähän aika paljon kertoo jo se, että "sinnetännemäki" menee niin pahasti shokkiin , että täytyy ihan netissä avautua kun näkee kanahaukan napaavan pulun.
Lihansyönti on itse belsebuubista ja puita pitää halata, saatana.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Suomalaisen vihreän ainoa polttoaine on tekopyhyys. Ja suomalainen vihreä elää toisten työstä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Koululaisten ikiomat ja ihan itsetehdyt ilmastolakot alkavat olla jo valtamediankin silmissä turhan läpinäkyvästi falskeja, koskapa ovat alkaneet julkaista tällaisia:

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006038695.html

Ja miksipä eivät:
tottapa meille kaikille olisi tuonikäisinä yläasteella tai lukiossa kelvannut saada pinnata perjantaipäivä oikein luvan kanssa, kunhan olisimme ensin käyneet näyttämässä aamulla naamamme tilaisuudessa, jossa vastutettiin tai kannatettiin asioita X tai Y?

Pieni Greta alkaa säälittää minua aina vain enemmän samalla tavalla ja samasta syystä kuin Marjaana-pastoritar, joka lienee toisella osastojaksollaan:
edelliseltä päästyään hän hilppaisi Susanne Päivärinnan haastatteluun, jossa ilmeni ettei hänen tilansa ollutkaan korjautunut vaan pahentunut. Sen jälkeen hänestä ei ole kuulunut mitään, mikä onkin oikea päätös hänen osastonsa ylilääkäriltä.
Olettaakseni. Toivoakseni.

Pieni Greta on nyt samalla tavalla häijysti hyväksikäytettävänä ilmeisestikään kykenemättä ymmärtämään asiaa itse.
Ensi vuonna tähän aikaan hänestä tuskin kuullaan enää mitään:
hänen huomioarvonsa on käytetty loppuun ja sylkäisty pois kuin makunsa menettänyt purkka.
Ainoa huomiota antava taho on hänen koulunsa rehtori, joka on alkanut muistuttaa häntä pinnatuista oppitunneista, joiden takia häntä ei voi päästää luokalta.

Mitä tuolle tyttörassukalle mahtaa kuulua ensi vuosikymmenellä?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Totta. Mulla on tulossa huomenna tuohon liittyvä postaus.