torstai 11. tammikuuta 2024

USKONTO VAI KUSIPÄISYYS?

Lukijallehan on selvää – ja asiaa on tässäkin blogissa usein käsitelty – että hyvin suuressa osassa Eurooppaa islamilaiset ovat tehneet äärimmäisestä perseilystä uuden normaalin. Siis väkivalta, sadismi, raiskaukset ja huumeet. Aivan uudessa mittakaavassa. Ja ne vaativat samalla että länsimaat alistuvat islamilaisen vallan alle. Se näkyy täällä Suomessakin. Minä kun olen tällainen suomalainen ja pohjoismaalainen käppäukko niin ihmettelen keskenäni että miksi ihmeessä ne eivät voi olla ihmisiksi kun ne ovat päässeet tänne ilmaisten lihapatojen ääreen?

Onko syynä:

1. Uskonto. Eli islamilaisuus. Joka vaikuttaa niitten tyyppien elämään huomattavasti enemmän kuin eurooppalaisten tapakristittyjen. Ja joka antaa noille islamilaisille perusteen että vääräuskoiset länkkärit eivät ole samanlaisia ja samanarvoisia ihmisiä kuin islamilaiset. Mikä puolestaan oikeuttaa kaiken sen sikamaisuuden mitä he tekevät. Niitä saa ryöstää ja raiskata. Eräänlainen pysyvä ”vapaudu vastuusta”-kortti.

Vai onko syynä:

2. Noissa kansoissa hyvin yleinen kusipäisyys ja alhainen älykkyysosamäärä? Eli onko siellä yksinkertaisesti paljon enemmän vittumaisia ja väkivaltaisia ihmisiä jotka tänne rauhalliseen Eurooppaan päästyään ovat kuin susi lammaslaumassa? Kun ne huomaavat että hei, poliisihan ei ammu eikä pahemmin pamputakaan. Järki ei riitä tajuamaan että juuri tämä länkkäreiden tapa saa aikaan toimivia yhteiskuntia. Voisi tietysti ajatella sitäkin että kun nuo tyypit näkevät toimivan yhteiskunnan, jollaista ne eivät itse saa koskaan aikaiseksi niin ainoa reaktio on pyrkiä hajottamaan se.

Vai onko syynä molempien yhdistelmä? Eli kusipäiset kansat omaksuvat helposti kusipäisen uskonnon joka sallii niiden toimia kusipäisesti uskontoonsa vedoten? Vapauttaen heidät kaikesta vastuusta ja ennen kaikkea kaikesta ajattelusta?

Sinänsä, oikeastaan nämä kysymykset ovat turhia. Sillä osaltani tiedän yhden vastauksen. Kysymykseen miksi ne toimivat näin.

Ja vastaushan on se, että kas kun me länkkärit annamme niiden toimia näin. Valitettavasti täällä Suomessakin on lähdetty siitä, että nuo islamilaiset ovat pohjimmiltaan samanlaisia lällydemareita kuin me suomalaisetkin. Tokihan he sopeutuvat suomalaiseen yhteiskuntaan kun heitä vain ymmärretään ja annetaan aikaa. Sekä tietysti äärimmäisen paljon rahallista tukea.

Vaikka tosiasiassa kyseessä on porukka joka ei usko eikä tottele mitään muuta kuin raakaa ja ennen kaikkea ylivoimaista väkivaltaa.

Gangstas paradise. Made by white idiots.


25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

UM:n budjettia pitää leikata. Liikaa virkailijoita, joilla on aikaa politikoida virka-aikana. "Diplomatia on keino hoitaa ongelmia, joita ei olisi olemassakaan ilman diplomatiaa."

Anonyymi kirjoitti...

Katselin tuossa Japanin lentoturman videoita, jossa Japan Airlinesin Airbus A350-kone tuhoutui Hanedan kentällä.

Eräässä lentokoneen sisältä kuvatussa videossa oli huolestuttava tilanne päällä laskussa. Ulkona olevat liekit loimottavat ikkunoista ja kabiinissa oli savua. Mitä tekee matkustajat?

Istuivat asiallisesti penkeillä, käytävät tyhjinä ja odottaen lentohenkilökunnan evakuointiohjeita ja käskyjä, jotka jakelevat niitä koulutuksensa mukaisesti. Ei tietokaan älämölöstä, sekasorrosta ja ryntäilyistä. Ehkä siksi kaikki pelastuivatkin?

Jos tälläinen vastaava onnettomustilanne olisi islamisteja/muslemeja/ählyjä täynnä olevassa lentokoneeessa, niin näen sieluni silmin miten sandaalit lenteleisivät, älytön huuto, käsien heiluttelu ja kakofooninen mekastus täyttäisi koneen. Yleinen härdelli päällä sekä käytävät tukossa meuhkaavista partaukoista ryntäillen pelastamassa minä-ensin -mentaliteetilla itseään paidan helmat liehuen, koska naisten antamia käskyjä ei uskota. Eikä naisista ja (tyttö)lapsista niin ole väliä.

Ehkä tämmöisessä tilanteiden toiminnassa mitataan se geneettinen ominaisuus, älykkyysosamäärä tai sivistyksen taso?

heppa

Olavi Koskela kirjoitti...

En ollenkaan aliarvioisi koraanikouluissa lasten päihin vuosikausia tehtävää aivopesua. Jos nimittäin uskotaan sitä oppia, että lapsi on syntyessään nk tyhjä taulu. Uskonto ja kusipäisyys ovat tältä kannalta vain lantin eri puolia. No, yleiset serkusavioliitot eivät toisaalta anna mitään erityisiä älyllisiä edellytyksiä lapsille, esimerkiksi kyseenalaistaa koraanikouluissa annettavien oppien täyspäisyyttä. No, muslimejakin on monta sorttia, ja edellä sanottu koskee etupäässä lähi-idän musulmaaneja. Vähänpä me voimme asiassa tehdä muuta, kuin rajoittaa kaikin keinoin islamin uskoisten tunkua Eurooppaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen nähnyt videon, jossa pieni huivipäinen tyttö selittää silmät kirkkaina, vanhempiensa kannustamana ja Koraanista opittuna, että juutalaiset ovat sikoja, jotka kaikki pitää tappaa ja myös pienen pojan, joka harjoittelee kaulan katkaisua nirhaamalla veitsellä pehmonallensa kaulaa. Aikuiset ihmiset, jotka tulevat Suomeen muslimimaista ovat jo menetettyjä tapauksia (v. 2015 noin 30.000), täällä syntyneillä saattaa vielä olla toivoa.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko yhtenä syynä noihin perseilyihin olla ko. kansojen vuosituhantinen degeneraatio, ts. sukulaisten kesken solmitut (pakko)avioliitot?

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Uskonto on tietysti osa kulttuuria tai sen kulttuurin luomus alunperin, mutta lähtisin kyllä siitä että syynä on heidä kulttuurinsa. Tuskin syntyvät pikkupojat ja -tytöt ovat sen kusipäisempiä kuin lännessäkään, mutta valitettavasti ihan mitatusti keskimäärin merkittävästi heikkolahjaisempia kylläkin. Mutta kun lasta kiusataan riittävästi, niin kusipäähän siitä tulee. Ja kasvatusmenetelmät määrittää se kulttuuri. Olemme saaneet lukea melkoisia tarinoita oikeusjutuista siitä miten nämä kasvattavat lapsiaan. Ja siihen päälle se uskonto, niin ei tarvitse ihmetellä miksi heidän kanssaan ei tulla toimeen samoilla menettelyillä kuin keskivertolänkkäreiden kanssa tulee, niin muut ihmiset kuin poliisi ja oikeuslaitoskin. Meidän oikeuslaitos kun on viritetty tulemaan toimeen meidän kulttuurimme tuottamien ihmisten kanssa. Se että emme pysty muuttamaan näitä menettelyjä sellaisiksi mitä vaaditaan näiden tulijoiden kanssa tai heittämään tulijoita pihalla, on oikeastaan evolutiivinen kysymys. Emme kykene enää kulttuurievoluutioon, emme ainakaan riittävän nopeasti, siten että muuttaisimme tapojamme. Siksipä meillä länkkäreillä on edessä niiden lajien kohtalo sukupuutosta, jotka eivät ole historian saatossa pystyneet muuttuman ympäristön muuttuessa. Valitettavasti. Kusipäisemmät kulttuurit voittavat.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Aika paljon maailmaa kiertäneenä sanon omana kokemuksenani, että muslimit ovat helvetin tyhmiä. Tyhmyys siirtyy sukupolvelta toiselle, minkä vuoksi esimerkiksi Afrikka ei tule koskaan nousemaan jaloilleen, vaikka sinne laitettaisiin joka vuosi kaikki maailman rahat. Tätä ei Urpilainenkaan naisena ja demarina tule koskaan ymmärtämään. Sitä paitsi afrikkalaiset ovat onnellisempia kuin me täällä Suomessa. Annetaan heidän olla onnellisina omissa oloissaan.

Uskonto on seuraus tyhmyydestä. Ja se korostaa tyhmyyden ongelmia. Kun mitään muuta tietoa ei saa, tulee lapsista samanlaisia kusipäitä kuin heidän vanhempansa ovat. Kun kiersimme perheen kanssa autolla ympäri Eurooppaa, törmäsimme huoltoaseman parkkipaikalla noin sataan muslimiin, jotka pyllistelivät meille muille. Kaksi lapsistani oli 3- ja 4-vuotiaita ja alkoivat nauraa katketakseen, niin että katsoimme viisaammaksi siirtyä seuraavalle huoltoasemapaikalle. Pienet lapset tunnistivat muslimiuskonnon tyhmyyden paremmin kuin yksikään aikuinen suomalainen.

Eurooppa teki tuhoisan virheen ottaessaan muslimit elätettäväksi. Vaikka muslimit inhoavat länsimaista elämäntapaamme, he ovat viehättyneitä vielä enemmän ilmaiseen elatukseen ja länsimaiseen hyvinvointiin. Yksi tarkoitus on selvä, he tulevat Eurooppaan tuhotakseen Euroopan. Sen sanoi suomenkieltä somaleille opettanut nainen, jolle somalimies oli julkisesti uhonnut, että Suomi kuuluu heille ja 50 vuoden kuluttua olette somalien alamaisia. No olemme jo nyt heidän orjiaan.

Tietenkin muslimeissa on pieni vähemmistö, jolla on hyvä ÄO. Mutta suurin osa on tyhmää. Somalimuslimien ÄO on 67. Siis keskiarvo. Kehitysvammaiseksi katsotaan henkilö, jolla ÄO on alle 70. Suurin osa somaleista pohjoismaissa valitsee toimettomuuden tai rikollisuuden. Koska heistä ei ole muuhun. Jos Suomi haluaa selvitä maailmassa, ensimmäiseksi tulee lopettaa humanitaarinen maahanmuutto kokonaan. Pyllistäjien määrä kasvaisi silti, koska täällä jo olevien syntyvyys on niin suurta.

Anonyymi kirjoitti...

Muna vai kana?

Antifilatelisti kirjoitti...

Jokainen uskonto luo näköisensä yhteiskunnan.

Islam suosii kaupan päälle heimoyhteiskuntaa - se on syntynyt paimentolaisten keskuudessa, ja kaikissa heimoyhteiskunnissa verisukulaisuus, ei kansallinen identiteetti, on määräävä tekijä. Ja jotta sukusiteet pysyisivät erityisen vahvoina, islamilaisissa maissa suositaan serkusavioliittoja ja endogamiaa. Suvun ulkopuoliset kelpaavat korkeintaan jalkavaimoiksi tai seksiorjiksi.

Britanniassa 40% kaikista perinnöllisistä sairauksista osuu 3% asukkaista. Ei ole vaikeaa päätellä, kenelle - ja he eivät ole skotteja eivätkä walesilaisia.

Kaikista maailmanuskonnoista islam on kaikkein taantumuksellisin, kaikkein julmin ja kaikkein sotaisin. Yhdenkään toisen uskonnon arvomaailmaan ei ole syväkoodattuna pyhän sodan käsite.

Bogreol kirjoitti...

Islam ei anna kyseenalaistaa mitään, uskon on oltava sokeaa, ja tarkkoja elämäntapasääntöjä on noudatettava, lisäksi uskoville on annettu täydelliseksi esikuvaksi mies, joka alisti naisia, otti vaimokseen pikkutytön ja lukemattomia muita sivuvaimoja, vihasi juutalaisia, halveksi toisuskoisia, otti heitä orjikseen, asetti heille veroja suojelurahan nimissä, ryösti ja petti toisten uskontojen kannattajia. Kun tämä uuden uskonnon perustaja kuoli, seuraajat jatkoivat miekkalähetystä, pakkokäännyttivät ja kolonisoivat muita maita, tuottivat orjia niin lännestä, idästä kuin mustasta Afrikasta, kastroivat näitä, pitivät seksiorjinaan ja haaremien vartijoina, eikä edes BLM saatikka vasemmistoliberaalit ole tuomitsemassa.

Uskonto taustatukena ja pyhien kirjoitusten esimerkit näyttävät oikeuttavan kristilliselle kulttuurillemme vieraita, jopa rikollisia tekoja, vapauttavat vastuusta ainakin henkisesti, ylläpitävät ylemmyyttä korostavaa asennetta huolimatta yhteiskuntaan sopeutumattomuudesta ja kykenemättömyydestä vastata modernin maailman haasteisiin.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Olen jonkin vaiston ohjaamana jättänyt väliin eurooppalaisten vanhojen kielellis-kulttuuristen kansallisvaltioiden väestötilastojen seuraamisen, koska ne mitä luultavimmin sinetöisivät sellaisen toivottomuuden, että esimerkiksi näiltä luovilta kirjoitustöiltä häviäisi tyytin motivaatio.

Nyt kun presidentivaalien väljässä yhteydessä on noussut esille myös kysymys siitä, pitäisikö kansanedustajien ja ministerien olla syntyperäisiä suomalaisia, en ole päässyt yli enkä ympäri siitä, että Houellebecqin kirja nousee mieleeni kummittelemaan yhä useammin.

Se kirjahan oli sen päivän "Charlie Hebdon" etusivula jolloin terroristit hyökkäsivät toimitukseen ja ampuivat konetuliaseilla toimittajat kuoliaaksi. Kirja kertoo hypoteettisesta -- mutta, voihan prkl, toteutumassa olevasta tilanteesta, jolloun islamistinen puolue saa niin paljon ääniä että se pääsee vaa'ankieliasemaan ja alkaa sanella hallituksen politiikkaa.

Ranskalaisille jää periaatteessa kaksi vaihtoehtoa: kapinoida -- mutta miten??? -- tai alistua. Tuo "alistuminen" on siis islam suomennettuna.

Eli kyllä: kaikkien eurooppalaisten kielellis-kulttuuristen kansallisvalitoiden pitäisi tehdä tätä asiaa koskeva peruuttamaton ja jyrkkä periaatepäätös: maata hallitsevissa asemissa johtavien ihmisten tulee olla maan syntyperäisiä kansalaisia.

Ja jos määritelmistä aletaan esittää saivarteluja, pikemminkin pitäisi jokainen saivartelija sulkea yhteiskunnan ulkopuolelle kuin ottaa saivartelut minkään muotoseikan mukaiseen käsittelyyn.

QroquiusKad kirjoitti...

1:
Islam ei ole uskonto, vana uskonnon muotoon puettu poliittinen, väkivaltainen imperialistinen oppi.
Nykytietämyksen mukaan sitä ei perustanut Muhammad (joka vaikuttaa keksityltä hahmolta) 600-luvulla, vaan se kehitettiin arabiheimojen liittokuntien tekemien valloitusten jälkeen 800-luvulla alistuspolitiikan perusteeksi.

2:
Islam ei suo naisille poliittisia oikeuksia, mikä onkin viisasta kuten Suomesta nähdään.
Se menee kuitenkin liian pitkälle kieltäessään nuorilta normaalin seurustelun, jolloin ainoa mahdollinen avioliittokumppani on lähisukulainen.
Seurauksena on älykkyyttä heikentävä jatkuva sukurutsa.

Ne eivät kuulu Eurooppaan.
Ne ovat Euroopassa, koska me annamme niiden tulla ja olla.
Miksi me teemme niin?

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Yksinkertaisen miehen yksinkertainen käsitys on se, että ongelmana on ylikoulutetut ämmät, jotka ovat päässeet vaikutusvaltaisiin asemiin, sekä se että niillä kaikilla on äänioikeus.

Mitään muuta ratkaisua ei ole kuin kaffereille annetaan sitä mitä ne pyytää, Eurooppa on jälleen kerran vapautettava tuosta entisestä herra kansasta.
Lisäksi meidän on alettava puhumaan naisille niin kuin miehille puhutaan eikä hyväksyä sitä, että vaativat ties mitä käsitehässimistä, suoraan ja kovaan, ja pysyä kannassa!
Mitään todellista tasa-arvoa ei ole olemassa, kumpiakin sukupuolia tarvitaan ja molemmilla on arvonsa, mutta naisten johtama yhteiskunta on tuomittu tuhoon!
Tiedän, että kommenttini on raflaava, mutta ei tästä paskasta ole muuta ulospääsyä.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle, hepalle, Olavi Koskelalle, Rouva Anolle, Ano3:lle, Thorvald Eskilinpojalle, Pauli Vahteralle, Ano4:lle, Antifilatelistille, Bogreolille, Seppo Oikkoselle, Qroquius Kadille ja Voi Ajoille Voi Tavoille & kiitos hyvistä kommenteistanne ja lisäyksistänne. Joka tapauksessa on selvää että islamilaiset ihmiset muodostavat Euroopalle ja sitä myötä tietysti myös Suomelle hirvittävän vaaran. Sen porukan tänne laskeminen on rikos, eikä siinä rikoksessa typeryys ja hyväuskoisuus ole mikään lieventävä asianhaara.

Anonyymi kirjoitti...

Musulmaanit valloittivat Pyreneiden niemimaata joskus aikojen alussa ja alistivat paikalliset veroihinsa ja tahtoonsa. Lakihan on tahtoa hallitsijain. Espanjalaiset häätivät musulmaanit takaisin Afrikkaan ja se kesti n 700 vuotta. Historiaa on esillä mm Alhambran ja Granadan palatseissa.

Häädön vei päätökseen kuningas Ferdinand ja kuningatar Isabella 1492. Nähtävästi määräävämpi oli Isabella. Hän vannoi ettei vaihda alusvaatteitaan ennen kuin musulmaanit on häädetty. Espanjaan jäikin sanonta isabellanvalkoinen kankaasta joka on, ei ihan puhdas valkoinen. Käytännössä tarkoitti varmaan että, Isabella panttasi p-illua ja sehän oli Ferdinandille semmonen pakote että musulmaaneille tuli lähtö Afrikkaan. Historian kirjoitukselle on aina selkokielisempikin selitys. Alhambran palatsissa opas kertoi musulmaanijohtajan äidin sanoneen palatsin menetyksen jälkeen, miksi itket kuin lapsi, olisit taistellut kuin mies. Johtajan nimeä en nyt muista.

Nyt musulmaaneja köörätään tänne takaisin meidän elatukselle. Valtioistaan kun tuli persläpiä Afrikassa samasta syystä jota harjoittavat nyt täällä. Historiasta ei opita.

Heikki kirjoitti...

Lyhyesti: Islam ei periaattéssa hyväksy demokratiaa, muutoin kuin välineenä valtaanpääsyyn. Sitten vääräuskoiset saa kyytiä.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, espanjalaisia olisi kannattanut kuulla kokemusasiantuntijoina.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Heikille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne.

Ano & Tapsa vaan: Tuo historiankatsaus kannattaa muistaa ja ottaa edelleenkin tosissaan.

Heikki: Totta. Ja Euroopassa demografia tekee niille demokratiasta käyttökelpoisen työkalun.

Sir Ilkka kirjoitti...

Ongelma on todellakin siinä, kuten Pauli Vahtera jo sivusikin, että Suomi ja muut Eurooppalaiset valtiot ovat jo jälkiteollistuneita yhteiskuntia, joissa kehitysmaista muuttavien pakolaisten koulutus ja osaaminen ei enää riitä siihen, että he työllistäisivät itsensä ja pärjäisivät suomalaisen kulttuurin mylleryksessä, joten on virheellistä verrata tätä ilmiötä vuosikymmeniä sitten tapahtuneeseen Amerikan siirtolaisuuteen, kuten jotkut tahot edelleen tekevät. Lisäksi valtaosa näistä Eurooppaan tulevista pakolaisista ei edes halua tehdä työtä elättääkseen itsensä. Tullessaan Suomeen he huomaavat, että heistä ei ole täällä sivistyneessä ympäristössä mihinkään ja seurauksena on turhautuminen ja kantaväestöä kohtaan osoitettu väkivalta ja ryöstely.

KKi kirjoitti...

Tuotapa olen pohtinut. Näin aamu viiden krapulassa sanoisin syynä olevan kusipäisyyden luoma uskonto. Ählämin ovat luoneet sählämit.

Sano krapulainen.

Antifilatelisti kirjoitti...

Tänään on tullut 11 iranilaista maastosta rajan yli..

Iranissa on Zagroksen vuoristo, jonka huiput yltävät yli 3000 metrin. Siellä on hyvä harjoitella kylmässä selviämistä. Iranissa on myös vainotut zarathustralaiset, kristityt ja juutalaiset vähemmistöt shiialaisen enemmistön ohella. Mutta jos tämä jatkuu, Suomi on k*sessa kun ilmat alkavat lämmetä.

QroquiusKad kirjoitti...

Ei iraniaanojen mitään kylmänsietoa tarvitse harjoitella.
Siellähän nuo olivat makoilleet FSB:n rajavartiopalvelun lämipimissä tiloissa kunnes ne tuotiin paksuissa untuvatakeissa tsuhnarajan viereen käskien painua yli.

Moskovian puolella rajaa metsissä ei liiku kukaan eikä mikään, jolla ei ole siihen erikseen Raja-FSB:n lupaa ja saattajaa.
Nuo saivat tulla.
Nuo saavat jäädä.
Saas näkyä kuinka monta saa tulla talven aikana.

Keväällä on sitten paska leivässä.

Anonyymi kirjoitti...

No mitäpä Winston Churchill sanoi aikanaan? Muslimeista, jos ne päästetään eurooppaan, kuten nykypäivänä näyttää olevan? Siinä ei ollut mitään rasistista, vaan yksinkertainen toteamus. Mikä on osoittautunut oikeaksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sir Ilkalle, KKi:lle, Antifilatelistille, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Sir Ilkka: Totta, ja sen vuoksi esmes suomalaisten siirtolaisuus aikanaan Ruotsiin ja nykyinen elintasosurffailu ovat kaksi aivan eri asiaa.

KKi: Ei huono pohdinta ensinkään.

Antifilatelisti & Qroquius Kad: Sehän tässä on järjettömintä että kun ne häiskät saavat jalkansa Suomen kamaralle, niin ne ovat välittömästi ikuisen elatusautomaatin piirissä. Niitä lakeja pitäisi saada muutettua heti, välittämättä mistään oikeista ja kuvitelluista sopimuksista.

Ano: Näin. Jossain vaiheessa vaan se realismi muuttui sokeaksi humanismiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Olet oikeassa.