sunnuntai 28. tammikuuta 2024

SE TÄYSIN PUOLUEETON YLE

No niin, vilkaiskaapas tässä vaalipäivänä verorahoitteisen Ylen kuvaa presidenttiehdokkaista:

Jep. Muut ovat suht ok mutta Jussi Halla-aholle on manipuloitu jonkinlainen verinen junttaeverstin univormu. Niin kuin mies olisi juuri tullut tappotouhuista. Kertoo aika paljon. Ylen mainostamasta puolueettomuudesta.

Joka tapauksessa vaalipäivänä tulee muistaa että täysin puolueettomalla Ylellä ei ole syyte- eikä tuomiovaltaa. Se ei myöskään tule katsomaan sinua äänestyskoppiin. Jussi Halla-ahoa voi äänestää ihan kaikessa rauhassa.

Ja jos äänestät Jussia, niin maahamme ei lankea Raamatun seitsemää vitsausta.

Se kahdeksas vitsaus on tietysti vihervasemmistolainen valtamedia josta tulisi päästä eroon.

70 kommenttia:

Tapio Suhonen kirjoitti...

Lohdullista olisi, jos informaatiovaikuttaminen rajoittuisi tiedettyihin, politisoituneis/uskonnollisiin medioihin: kuten esim. Kansan Uutisiin, Tiedonantajaan tai Vartiotorniin.
Todellisuudessa kuitenkin, "puolueettomat" YLE, HS ja TS, muiden muassa, suoltavat tukevaa propagandaa, joka on luettavissa vain aseen varmistin avattuna.
Ko. medioiden ammattitaito on tosin hyvä: he kykenevät muotoilullaan piilottamaan propagandan lähes näkymättömäksi, mutta kuitenkin voimakkaaksi vaikuttajaksi.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Lisätään vielä. Jos joku muistaa US-blogeissa aikoinaan:
US-blogien kauhukakarana pidetty T.Hakkarainen kirjoitti taannoin blogin maahanmuuton tarpeellisuudesta, alleviivaten kiusallisesti finlaysonien, fazerien…etc. Etnistä taustaa. Blogi poistettiin rasistisena. Mikä aiheutti tämän pelokkaan reaktion? Äänet Katynin metsästä?
Propaganda elää ja voi hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta katsokaapa, kuinka älyllisyys loistaa Li Anderssonista, joka kaukokatseisesti tähyää yläilmoihin ja Jutta Urpilainen hymyilee niin herttaisesti kuin vain osaa demari, jonka käsi on aina toisen taskussa. Yleläisten käsihän on tunnetusti veronmaksajien taskussa ja siitä kiitoksena he tarjoavat lukijoilleen yleissivistävää ja tasapuolista "journalismia." Tarkoituksesta ei voi erehtyä. Häpeäisivät, jos osaisivat!

Rouva Ano

JJR kirjoitti...

Mikä karvaturpa tossa keskellä pumppaa haitaria? Onkse joku latinohomo? Miksei se vedä tota yläkulman puppelia /cceen?

Anonyymi kirjoitti...

Nooh, ei tuo niin paha ollut. Kun katsoi sen pätkän, niin aika hyvin erottui että Jussia ei olis paljon vähempää voinut kiinnostaa mokoma " syvähaastattelu" Ihmetyttääkin miksi kaikesta pitää aina tehdä sirkusta.
T. Ymmi
Ps. Vitonen voittoon!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, YLE on YLen pätevä.
Lueppa Ykä tämä, menee vähän ohi aiheesta, mutta on kuitenkin!
https://oikeamedia.com/o1-213200

Voi Aikoja Voi Tapoja

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa samassa kuvassa Li poseeraa syvällinen ilme naamallaan, Jutta hymyilee iloisen hyväntahtoisesti, Pekka seuraa isällisesti suojellen kaikkia muita ehdokkaita. Että sellainen Yle.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Ylellä on surkein pääjohtaja koskaan. Merja Ylä-Anttila on koko presidentinvaalikauden ajan hyväksynyt toimittajien ala-arvoisen työn, joka keskittyy yhden ehdokkaan mollaamiseen kaikin keinoin.

Milloin avuksi löytyy ilotyttönä ajankohtaisohjelmassa esiintynyt inhokkitutkija, milloin Halla-aho piilotetaan kuvista, ja nyt tämä natseihin viittaava sotilaskuvitus vaalien huipennukseksi.

Eikö YLE saa toimittajiaan mitenkään kuriin vai onko ylioppilas Ylä-Anttila provisiopalkallaan ideoimassa näitä käsittämättömiä rimanalituksia.

Yksikään itseään kunnioittavan osakeyhtiön toimitusjohtaja ei anna alaistensa touhuta omien aatteidensa toteuttamiseen yhtiölle määrättyjen tarkoitusten vastaisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Terviisiä Kirxta Kiufulle!

Strix Senex kirjoitti...

Viesti ei ole pelkkä viesti lähettäjältä vastaanottajalle vaan se kertoo aina myös viestin lähettäjästä. Usein käy jopa niin, että vastaanottajan silmissä merkityksellinen asia on se, mitä viesti kertoo lähettäjästä ja se, mitä lähettäjä yrittää kertoa jää merkityksettömäksi koska viesti on täysin epäuskottava. Niin käsi tässäkin tapauksessa. Se kertoo viestin lähettäjän asenteellisuudesta ja pahantahtoisuudesta, johon näyttää sekoittuneen annos pelkoakin. Syynä pelkoon lienee se, että Halla-aho on pärjännyt vaaliohjelmissa todella hyvin, rauhallisena, asiallisena, analyyttisenä ja linjakkaana. Se on myös näkynyt kannatuksessa ja tulee vaikuttamaan myös puolueen kannatukseen. Asiallisuus kun syö laitavasemmiston harjoittaman parjauksen uskottavuuden. Paljon kertoo myös tuo nälvimiseen turvautuminen. Nälviminenhän on se laitavasemmiston ikiaikainen propagandakeino, johon turvautuvat ne, joilla on kosolti pahaa sisua ja sappea mutta ei lainkaan mitään omaa positiivista tarjottavaa eikä edes kykyä asialliseen kritiikkiin.

Joppos123 kirjoitti...

Ylenanto näyttää jälleen kerran oikean karvansa ja se on tulipunainen kommunismin leiskunta. Kumma juttu kun tuota verorahoitteista propagandajättiä ei edelleenkään saada kuriin.
Toinen kumma juttu on, että muut mediat eivät ole halukkaita puuttumaan ylenannon toimintaan vaikka ylenanto syö heidänkin pöydissään, käytännössä rajattomalla budjetilla.
Edelleen ottaa päähän meidänkin talouden pakkomaksamat ylenannon maksimimaksut ja vastikkeeksi saa ihan jokainen päivä kuulla olevansa natsi ja siihen päälle muu valehtelu ja vittuilu.
Kävin äänestämässä ennakkoon ja Jussi sai ääneni.
Ylenanto tulisi kutistaa siihen muottiin mikä sille laissa on määrätty ja sen tehtävän suorittaminen onnistuisi -90% pienemmällä henkilöstöllä ja budjetilla.
Nyt YLE on pakkoverorahoitettu punikkilinnake kulloisestakin hallituksesta riippumatta. Ikäänkuin ihan ikioma " Deep State", valtio valtiossa.
Nyt kaikki äänestämättömät uurnille. Ei ole tekosyitä jäädä nukkuvien joukkoon.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Meillä on ikään kuin ikioma arabimaailmamme tuolla YLE:n sisällä.

Siellä pätee kaikille kehittymättömille kulttuureille ominainen moraali, jonka pohjalta yhteisöllisyys -- yhteistunnot -- syntyvät yhteistä projektiivista viholliskuvaa vahvistamalla.

YLE:läiset käyvä pyhää sotaansa maahanmuuttokriitikoita ja monikulttuuristumisesta varoittavia viisaita vastaan. Tuon kuvan tekijä taitaa olla yksi YLE:n profeetoista.

Olemme saaneet turhaan odotella YLE:ltä sosiologisesti valistuneita monkikulttuurisuuskriittisiä ja kansainvaelluksesta kansainvaelluksena kertovia ohjelmia. Niitä ei ole ollut eikä taida tullakaan. Sensijaan YLE käy sitä tietä, jota tunnustuksellisiin ideologioihinsa käpertyneet kehittymättömät yhteisöt ainoana vaihtoehtonaan käyvät: jatkaa sotaansa hamaan katkeraan loppuun asti.

Niinhän kaiken narsistisen uhriajattelun nykyikoni Putin tekee -- jatkaa hyökkäyssotaansa omaan narsistiseen omankädenoikeuteensa käpertyen ja terrorismiaan itse ihaillen.

Anonyymi kirjoitti...

Kun Käkisalmen markkinoilta ennen sotia väärän vitosen isä toi kotia...
No, minä en väärää vitosta äänestänyt, ihan oikean vitosen piirsin äänestylippuun päivällä.
Huru-ukko
PS.Mites se menikään se Metro-tyttöjen ikivihreä: Jussista saan pressan parhaan, tiedän että niin käy varmaan...

Änymuumi 007 kirjoitti...

Hauskaa leikkiä tämä presidenttipeli!
Halla-aholla on tosiaan natomaiset koristeet rinnassa kuin amerikkalaisella kenraalilla mutta niin pitäisi olla kaikilla, varsinkin Olli Rehnillä. Kaikki yhtä natokiimaisia.
Ehkä olisi parasta jos kaikki yhdeksän saisivat olla hippasilla siellä presidentinlinnassa. Paavo Väyrynen vielä joukkoon.
Onkohan valtiosäännössä sellainen mahdollisuus?

Anonyymi kirjoitti...

Törkeä provosointi Yleltä. Onko tuollainen edes sallittua? Tai mitä minä horisen. Niillähän on eri säännöt. Näköjään.

Bogreol kirjoitti...

Kuvan alla on nimi Niko Aschan Sveins. Niko on toiminut aiemmin Art Directorina Ylellä. Edelleen saa näköjään tilauksia ja veronmaksaja maksaa, ja YLE hyväksyy vinoutuneen mainonnan. Kuva hyökkää päälle moninaisuudellaan, woke-henkisyydellään, kaaoksen kaltaisella värikkyydellä, vihreä pohja kertoo missä mennään. YLE ylittää itsensä, nousee pätemättömyytensä ja ideologisen radikalisminsa tasolle, ilmaisee kantansa avoimesti puolueellisuuttaan peittelemättä.

Anonyymi kirjoitti...

Saan tästä valtamedian touhusta jonkinlaista kieroutunutta tyydytystä. Halla-aho on kuitenkin presidenttiehdokkaista ainoa, jolla on seuraajiensa keskuudessa sen tyyppinen vakiintunut kannatus jota voidaan nimittää henkilökultiksi. Mitään kritisoitavaa ja arvosteltavaa ei koskaan löydy, hyvin keskinkertaista ajattelua ja älynlahjoja jumaloidaan ja muutenkin persujen parissa kyseistä miestä pidetään korvaamattomana tavalla, johon esimerkiksi joku Riikka Purra ei tule koskaan yltämään. Sinänsä minua ei häiritse niinkään Jussi itsessään vaan se täysin suhteellisuudentajuton fanitus ja hypetys, jota Jussi tuskin itsekään kannattaa.

Jos minun pitäisi jotain valtionpäämiestä pitäisi palvoa henkilökultinomaisesti niin kyllä se olisi eversti Gaddafi. Oli nuorena suht komean näköinen ennen rumentumistaan, oli diktaattori, muistutti tyyliltään ikääntyvää rokkitähtiä ja omisti paksut, kiharat hiukset eikä ollut mikään kaljuuntunut ja kuikelo, punasteleva ja nieleskelevä täysin karismaton filologi jossain demokraattisessa systeemissä. Piti kauniista naisista koostuvaa henkivartiokaartia eikä pelkästään käynyt bylsimässä eukkonsa bestikselle tämän selän takana äpärää, josta ei pidä mitään huolta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa ite tykönäni tuumalin, että mahtaa olla melkoista sana-akrobatiaa taas illalla ilmassa. Kun ihmetellään ja jeesustellaan, että kuinka siinä taas kävi näin vaikka gallupit näytti aivan toisin päin. Siinä sitten muistui lähes ainoa Juudas-Soinin järkevä lausahdus jytkyn ajoilta: Gallupit ei äänestä.
Kauas on tultu niistä ajoista ja mistä kaikki alkoi. Ensin oli SMP (Sirkka, Minä ja Pekka) Sitten sutki soini joka myi puolueensa amerikan rukousaamiaisesta. Siniuuvatit iskivät viimeisen naulan arkkuun.
Nyt on perussuomalaisten johdossa ja jäsenistössä suurin osa jäekeviä ja tolokun immeisiä ja hyvä niin.
Juudas-Soini taas tekee nykyisin sen mistä paljon maksetaan, myy edelleen sieluaan pirulle (VMP) ja moittii entisiä puolueensa jäseniä ja hautoo katkeruuttaan iivisniemessä. Pitäisköhän hänellä antaa uusi nimi: iivisniemen ilveilijä?
Huru-ukko

Olavi Koskela kirjoitti...

Voiko sitä enää juuri muuta sanoa, kuin että jotain Jussi ja persut tekevät todella oikein, kun se saa näissä mölöissä (ja eritoten siinä Wassissa) aikaan tuommoisen peppukipuilun.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommentoijille. Yksi kommentoija kuvittelee että kyse on henkilökultista. Tosiasiassa on vaan jonkin verran ihmisiä jotka pitävät rehellisyydestä eikä vastuullisesta valehtelemisesta. No, aletaanpa seurata tuloslaskentaa.

Anonyymi kirjoitti...

Löytyisikö vielä ne, jotka tämän puolesta äänestivät? Ja kuka oli ministeri, joka ns laittoi tämän läpi? Annas kun arvaan. Demari/vihreät olivat taustalla. Vasemmistoa unohtamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Stubb 2 miljoonaa, haavisto lähes sana. Oliko niin, että halla-aholla puoli miljoonaa? Heh heh. Rahalla saa ja pääsee. Mutta joka tapauksessa, halla-ahon viesti jne on mennyt perille. Kävi miten kävi.

Anonyymi kirjoitti...

Voi v…u. Kai me sitten ollaan tämä ansaittu. On tää kansa puusilmäistä.

Sepi

Anonyymi kirjoitti...

Ei täällä mitään kuvitella. Usein ne kuvitelmat ovat osuneet oikeaan. Itse olen varautunut tähän teatteriin laadukkaalla konjakilla/viskillä. Pari hyvää sikaria. Pahimmassa tapauksessa oikeata piipputupakkaa. Väkevää sellaista.

Joppos123 kirjoitti...

Ei tuo nyt Jussin osalta kovin hyvältä näytä. Toiselle kierrokselle pitää saada miehet liikkeelle, muutoin naiset äänestävät suolipekan pressaksi.
Niinhän ne äänestivät aikoinaan myös kaikkien aikojen tuhoisimman tavjan valtaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kommentoijille. Yhden kommentin jätin julkaisematta koska alan olla kyllästynyt kyseisen kommentoijan jatkuvaan fiksautumiseen pelkkään jalkoväliin.

Ja mitä vaaleista voin sanoa niin ellei ihmettä tapahdu, niin Jussi ei pääse kakkoskierrokselle. Silloin taidan kakkoskierroksella joutua ensimmäisen kerran eläissäni äänestämään tyhjää.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvottavaa, että joudun veronmaksajana tuosta roskasta maksamaan. #Ylevero_vittuun

Anonyymi kirjoitti...

Jos Jussi ei pääse toiselle kierrokselle niin käydään Yrjö vetäsemässä sitten väärä vitonen paperiin. Ihan vaan vittuillakseen:)
Huru-ukko

29051453 kirjoitti...

Ei nyt ainakaan Humu-Pekkaa. Tällaista politiikka on, pätevin ja kaukonäköisin ei aina voita. Valitaan se, joka juttelee mukavia.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Hieman harmittaa. Toinen kierros? Mielessä häilyy kirkkovene.

Anonyymi kirjoitti...

Olin kirjoittamassa asiallista kommenttia, koskien maahanmuuttoa . Yhtäkkiä yhteis katkaistiin x 3. Mitä helvettiä.?

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä minä äänestän kakkoskierroksella Peppua vastaan asianomaisen patologisen epärehellisyyden vuoksi.
Ei Tubistakaan hyvää pressaa tule, mutta olisi edes vähän vähemmän huono.

Pressana Tubi keskittyisi oletettavasti siihen mitä muutenkin tekee eli rakastamaan itseään, mutta Peppu on antanut vahvaa jatkuvaa näyttöä vahingollisuudestaan Suomen kansakunnalle ja valtakunnalle ilmeisten vaikeiden luonnevikojensa johdosta.

Anonyymi kirjoitti...

Taas nähtiin Paasikiven viisas toteamus toteennäytetyksi, että suomalaiset ovat poliittisesti lahjaton kansa.

Tapsa vaan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Huru-ukolle, 29051453:lle, Tapio Suhoselle, Ano2:lle, Qroquius Kadille ja Tapsalle vaan & kiitos kommenteistanne. Vaikka kakkoskierroksella se kirkkovenevaihtoehto kiinnostaakin niin voi olla että olen Qroquius Kadin linjoilla. Stubb on omanlaisensa katastrofi. Mutta Haavisto olisi vielä pahempi.

Ja Ano2:lle: Minä en ole katkonut linjoja. Olisiko syynä ollut ihan nettiyhteyden vittuileminen?

Anonyymi kirjoitti...

Veljet, nyt saamme varautua makselemaan tulevan hovin ylläpitoa. Meinaan on stupilla sen verran liehakoijia ympärillä. Palkkitavia riittää. Eikun hanaa pienemmälle, maksakoot ne jotka tään hulusivat.

kt

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka onkin tullut siemaltua laadukasta viskiä, en myönnä mitään. Päinvastoin. Huomaan olevani/saavani asioita hoidetuksi. Pienessä sievässä. Joka tapauksessa. Kuvitelmat/ennustukset/kokemukset käyvät toteen. Voin jo kirjoittaa omasta puolestani stubbin/haaviston ensimmäisen puheen itsenäisyyspäivänä/uudenvuoden osalta. Palataan asiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onko steely dan tuttu? Kuunnelkaapa Lunch with gina & sanat. Samat fiilikset vihervasemmiston kanssa.

klova kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että ihminen joka vaivautuu äänestyspaikalle antaakseen protestiäänen josta ei ole mitään hyötyä, niin onko tuollaisella ihan kaikki kotona?

Digiäänestys poistaisi nämäkin Paavo Väyrystä, vittua ja Aku Ankkaa äänestävät vähempilahjaiset historian roskakoriin.

Stubbista tullee presidentti olettaen että enemmistö Halla-ahoa, Rehniä, Essayahia, Aaltolaa ja Harkimoa äänestäneet äänestävät Stubbia.

Haavisto saanee lähes kaikki Andersonin ja Jutan äänet. Eli Stubb on presidentti jos äänestysprosentti ei romahda.

Kansa valitsee ja saa avaaitaemansa pressan. Juliisivun jolla on vain valtaa jos osaa ja haluaa käyttää sitä.

Joppos123 kirjoitti...

Älkää nyt hyvät lajitoverit lähtekö nukkuviin. Juuri sen varaan peppuli laskee. Jos vaihtoehtoina on kerran nyt annetut niin näkisin, että kyllä se stubibo on kuitenkin pienempi paha kuin aina valehdellut despootti perärööripekka.
Humupekka on valehdellut lähes koko CV:sä ja valitettavan vähän sitä on tongittu. Sieltä löytyisi yhtä sun toista mielenkiintoista. Al- Hol on ihan vaan pintaraapaisu.
Kehoitan, kaikesta pettymyksestä huolimatta menemään uurnille ja antamaan äänen stubidolle. Sillä jätkällä on takana epäonnistumisia mutta ei ainakaan julkitulleita selviä valheita.
Sitäpaitsi, 19 pinnaa jussille on kova ja sitä ääntä pitää käyttää eikä jäädä nurkkiin murjottamaan.
Koskee pyyntö myös sinua Ykä. Jos kerran pitää valita välillä kolera tai rutto niin otetaan se kolera. Siitä vielä selviää, rutosta ei.
Kaikkein eniten vituttaisi jos seuraava ylipäällikkömme olisi matuja rakastava hintti ja vieläpä sivari.
Onneksi olen jo eläkeukko.

Joppos123 kirjoitti...

Nyt on samalla paikka äänestää despoottipeppuli lopullisesti pois pressanvaalikuvioista. Neljättä kertaa se enää tuskin lähtee jos nyt tulee kuokkaan.
Alkaisi jo olla väykkä vol.2.
Kepulit menee aikalailla Stubbin taakse ja jos meistä edes puolet jaksaa vaeltaa uurnille niin peppuli häviää vaikka vasurit ja ääsdeepee menisi 100 prossasesti peppulin taakse.
Nyt uutta puhkua ja jaksaa jaksaa.

Joppos123 kirjoitti...

Veli QK tuossa itseasiassa kiteytti sen tärkeimmän syyn äänestää toisella kierroksella.
Peppuli laskee sen varaan, että persut jäävät toisella kierroksella kotiin murjottamaan.
Järkätään ylläri ja äänestetään.

Anonyymi kirjoitti...

R R R. Ei tarkoita Roine, ...Vaan ruskean ...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys kt:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, klovalle, Joppos123:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne. Tässähän kävi selvästi niin, että nimenomaan vasemmistolaiset naiset äänestivät tunteittensa viemänä Haavistoa. Kas kun tunne sanoo että se Halla-aho on niinqu hirvee mies ja eikös se ole niinqu natsikin. Sen voi päätellä niin Anderssonin kuin Urpilaisen äänimääristä. Voi olla, että – äärimmäisen vastenmielisesti – joudun äänestämään Stubbia kakkoskierroksella.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Kirjoitat asiaa. Se niljake ei saa päästä siihen pressan asemaan.

Joppos123 kirjoitti...

HYVÄ YKÄ, noin sitä pitää. Vihervasemmisto laskee sen varaan ettemme lähde enää äänestämään mutta järkätään peppulille kolmas rökäletappio niin se despootti häipyy muihin hyväpalkkaisiin hommiin mutta ei enää ikinä yritä pressaksi.

Joppos123 kirjoitti...

Sinänsä aika mielenkiintoista, että naiset äänestävät mielummin hinttiä kuin toista naista. Somaliillä on aika vahvat femakkoajatukset ja juttis on nyt vaan vissiin liian juttis jopa naisille.
Homopekka herättelee ilmeisesti jotain äidillisiä tunteita naisissa.
Lutunen homoudessaan ja naisille vaaraton. Sellainen essu päällä kotona taapertava kotitonttu joka puhelee sekavia.
Ei käy vieraissa, ainakaan naisissa ja ymmärtää salaatinkasvatuksen päälle kun oma ukko ulkona käydessä kusee salaatit piloille.
Jännä homma miten naiset tykkäävät noista hinteistä.

Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä. Vastentahtoisesti äänestän stubbia. Pääasia on, ettei haavisto pääse paikalle, mikä olisi katastrofi suomen kannalta. Ei stubb sen parempi ole, mutta pienempi paha. Stubbihan ei istu pressan tuolilla kuin yhden kauden. Se on varma se.

Joppos123 kirjoitti...

Meidän huushollissa minä äänestin numeroa 5 ja vaimo numeroa 10 eli stubbia. Jatkossa mennään samalla numerolla ja se on Stubb.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti joku kokoaisi Stubbin ja Haaviston möläytykset yhteen ja julkaistaisi. Ja toivottavasti Hakkaraisen Teukka ei ryhtyisi poseeraamaan Haaviston kanssa ennen toista kierrosta. Nehän ovat kavereita.

Joppos123 kirjoitti...

Ällötti kun somalii haastattelussa jauhoi jostain Gasan tilanteesta. Iipot ovat toistaiseksi aika helläkädellisesti kohdelleet sitä porukkaa. Gazassa ei ole siviilejä vaan se koko järjestelmä on hamasia.
Somaliin voisi viedä sinne vaikkapa päiväksi. Edelleen hamas ampuu raketteja iippojen niskaan ja iipot palejen sekaan. Se on sotaa.
Vasureiden suosikkeja ovat aina olleet arabiterroristit ja niin on vieläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Vittu että vituttaa taas. Hyvää yötä.

vieras kirjoitti...

Kohta alkavalla toisella kierroksella en äänestä Alexander Stubbin puolesta vaan Pekka Haavistoa vastaan. Alkaisko puppelipoju sitten väsyä pressanvaaleihin? Ei kai hän enää 2030 yritä uudestaan?

Tässä on sama homma kuin 2012 kun äänestin toisella kierroksella. En silloin äänestänyt Sauli Niinistön puolesta vaan Pekka Haavistoa vastaan.

Jos laskee yhteen Haaviston, Li Anderssonin ja Jutta Urpilaisen äänet, summaksi jää 35 prosenttia. Näin ollen jos muiden ehdokkaiden kannatus siirtyy Stubbille, Stubb voittaa 65-35 eli niinistömäisillä lukemilla.

Olli Rehnin vaalitulos näyttää oudolta. Rehnin kannatus pyöri pitkään 10 prosentin tasolla. Mistä hän sieppasi 5 prosenttiyksikköä? Veikö jalkapallomies Jussilta nuo 5 prosenttiyksikköä?

Hyvää tässä on se että Jussin tuloksessa kannatusprosentti on melko lähellä persujen gallupkannatusta ja edellisten eduskuntavaalien kannatusta. Äänimäärä on lähellä eduskuntavaalien äänimäärää. Se että persujen ehdokas saa "omien" äänet, on hyvä alku, jonka päälle voi rakentaa.

Stubb on tyhmä, möläyttelijä ja säheltäjä. Sen sijaan Haavisto on epärehellinen, paha ja vaarallinen. Huhujen mukaan Venäjän KGB/FSB:llä on hänestä kompromettoivaa materiaalia. Sekä Haavisto että Stubb olisivat ryssän mieleen. Mutta Haavisto lienee oikeasti altis ryssän kiristykselle.

Stubb sai kokoomuksen presidentiehdokkuden ilmoitusasiana koska suostui vain sillä ehdolla että ei pidetä esivaaleja. Luulisi että tämä herättäisi närää puolueessa. Persut voisi iskeä tuohon saumaan. Persut voisi kabinettijuonitteluissa sanoa joillekin kokoomuslaisille tuosta. Persuäänestäjät on se ryhmä joka voi tuoda Stubbille presidentinviran. Vastalahjaksi persut voisi sanoa että Stubb pidetään pois todelliesta vallankäytöstä. Annetaan Stubbin kekkuloida kekkereillä joko isäntänä tai vieraana. Stubb lienee oikeasti sen verran tyhmä ja turhamainen narsisti että pitäisi parempana olla huomion keskipisteenä edustustilaisuuksissa ja juhlatilaisuuksissa, kuin osallistua tylsään tai vaikeaan poliittiseen päätöksentekoon.

Anonyymi kirjoitti...

Emme nyt sitten saaneet Suomeen enää presidenttiä, vaan joko Stubbin tai Haaviston Suomen valtion presidentinkansliaan Davosin ja Brysselin EU-puhetorveksi. Ei taida olla kovin paljon merkitystä, kumpi noista kahdesta sinne menee, vaikka Stubb ehkä saattaa olla hiukan pienempi paha.

Anonyymi kirjoitti...

Mie tässä tykönäni tuumaillut, että valita pitää ruton ja koleran väliltä, niin valitsen kuten Jopppos sen koleran. Lippuun kymppi ettei valituksi tule täys mulkku. Sori siitä:(
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Patriootille jäi kolme vaihtoehtoa. Valita rutto tai kolera tai jättää äänestämättä. Tyhjää lappua ei viitsi mennä viemään. Itse näin nämä vaalit enemmän federalismin ja kansallisen itsemääräämisoikeuden välisenä kilvoitteluna. Federalismi on vielä reilusti niskan päällä. Komppaahan media federalismia, YLE varsinkin. Patriootit ovat natseja. Oma kansa ensin on vaarallista ajattelua.

Aika hyvä tulos Halla-aholle. Parempi olla vaikuttajana lainsäädännössä kuin pressana. Vaikka pressan valtaoikeuksia on kavennettu, hänellä on vielä nimitysoikeus. Voi valita virkaan kavereitaan. Esimerkkinä vaikka oikeuskansleri. Oikeusministeriö esitti pätevää, Niinistö puuttui peliin ja valitsi sopivan. Kansansuosio perustuu mielikuviin joita luo mm media, ei tekoihin. Kaikesta ei kerrota. Paljon pitää itse kaivaa.

YLE on lopettanut poliittisen satiirinkin. Meinaavat varmaan että politiikka on jo tarpeeksi satiiria. Paha panna paremmaksi.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Hyvinhän nuo pressan vaalit meni. Muistakaa nyt kuitenkin se tosiasia, että vaadittiin liki kaikkien vasemmiston äänien keskittäminen Haavistolle ennenkuin hän pärjäsi Halla-aholle. Eihän Andessonskalle ja sukkahousulle jäänyt kuin surkeat rippeet äänestäjistä, etenkään jälkimmäiselle, kun muistaa minkä kokoinen hänen oma puolueensa oikeasti on.

Haavistosta ei tule presidenttiä jos PS:n ja keskustan äänestäjät käyvät äänestämässä. Persut ei Haavistoa äänestä, eivät vaikka joutuisivat antamaan äänensä Stubbille, vaikka puoluejohto ei äänestäjiä neuvoa halunnutkaan. Ja keskustalla ei ole enää jäljellä äänestäjäkunnassaan kuin ne hardcore maalaiset, jotka eivät nekään Haavistoa tule äänestämään. Siis toisin kuin Annika Pullukka luulee, ne hänen äänestäjänsä eivät ole mitään arvoääriliberaaleja jotka äänestäisivät vihreän homon presidentiksi, vaan maalaisliittolaisia konservatiiveja jotka äänestävät keskustaa perinteen ja esi-isien vuoksi. Kaikki ajattelevat muutoskykyiset ovat jo siirtyneet PS:n leiriin ja arvoliberaaleja ei ole merkittävissä määrin kuin puoluejohdossa.

Kataja kirjoitti...

"Ylellä ei ole syyte- eikä tuomiovaltaa."

Ei VIELÄ.

Ennustan että tulevaisuudessa "haastattelupyynnöstä" tulee "kutsu päiväsakkojen uhalla journalistiseen kuulusteluun" ja oikeudenkäynnissä "journalisteilta" saatu lausunto syytetyn negatiivisesta henkilökuvasta katsotaan raskauttavaksi

Joppos123 kirjoitti...

Nyt munat riipuksiin ja ääni Stubbille. Haavisto pressana olisi vielä pahempi vaihtoehtona kuin tavja aikoinaan.
Nyt pitää jokaisen,,pettymyksestä huolimatta viedä homma loppuun.
Valtamedia paukuttaa edelleen peppulin puolesta. Nytkin jopa tv kolmonen vittuilee Jussille ja hehkuttelee peppulia.
Näytetään nyt sitä persujen voimaa ja äänet oikeistolle.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...

Vaikkei tämä kommentti mihin näykään -ja vaikka näkyisikin, niin ei mitään merkitse (muuta, kuin että vielä hengitetään) - niin kakkoskierroksella pikku ääneni menee Stubbille. Sentään joku roti sen jälkeen, kun VMP pullautti Jussin ulos kisasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tämmöisellä oikeistokonservatiivina on hiukan paha paikka nyt tässä... uhraanko äänen vihervassarille vai riemuliberaalille? Rutto vai kolera? Miten ne edes erottaa toisistaan?
No ääni nyt menee kuitenkin riemuliberaalille stubbille...

Anonyymi kirjoitti...

Olen QK:n ja Joppos123:n kanssa samoilla linjoilla; nyt ei saa luovuttaa! Ehkä oli parempikin, että Halla-aho pysyy mukana päivänpolitiikassa, mutta Haavistoa ei missään nimessä saa päästää presidentin pallille. Kummallista olisi, jos korkeaa koulutusta arvostava valtio valitsisi presidentiksi pelkän ylioppilaan ja asian tekee hupaisaksi vielä se, että suurimmat kannnattajajoukot löytyvät Helsinkiä lukuunottamatta yliopistokaupungeista. Myös professorina Haavisto on esiintynyt ja Joppos varmaankin tietää, kuinka pätevä rauhanneuvottelija Haavisto on lopulta ollut maailmalla. En keksi ainoatakaan syytä sille, että häntä ikipäivänä äänestäisin mihinkään yhteiskunnalliseen hommaan.

Media elää taas omaa elämäänsä ja sai mitä tilasi; IL ta IS kirjoitti, että Haavisto vei Suomen Natoon ja tituleerasi Anderssonia Boss Ladyksi. Anna mun kaikki kestää!

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

kyllä käteni tärisee pahasti kun (jos) äänestyskopille vielä vaivaudun. Pakkohan tuota hammaskeijua silti sitten on tukea vähemmän haitallisena, kuten täällä on todettu.

Sanoma-konsernilla on nyt ainakin toistaiseksi ollut riemussa pitelemistä. Synkästi on vuosi alkunut.

Sepi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on paskainen tilanne Suomen kannalta. Kannattaa äänestää Haavistoa, koska hän on heikompi noista kahdesta ja meidän kannattaa tietysti valita itsellemme heikompi vastustaja.
Nyt ei valita mitään johtajaa, vaan poliittista vihollista kampitettavaksi seuraavaksi kuudeksi vuodeksi.
Presidentilinna on vihollisen miehittämää aluetta, tapahtuipa mitä tahansa.
Olipa siellä sitten Stubb tai Haavisto, niin alkakaa valmistelemaan poliittisia ja juridisia ongelmia, skandaaleja ja ihan puhdasta vittuilua seuraavaksi kuudeksi vuodeksi. Vene on kaadettava.
Ja olisihan se kieltämättä herkkua puukottaa kokoomusta poliittisesti oikein kunnolla selkään, kiitoksena tästä niin sanotusta hallitusyhteistyöstä.

Thorvald Eskilinpoika kirjoitti...

Käykö tuo sheikki laakso kaikilla pytyillä, elikkä onko sillä kaikki inkkarit kanootissa vai alustaako hän loikkausta vihreisiin? kaverin touhut kuulostavat aika omituisilta...

Anonyymi kirjoitti...

Moro Ykä,
Samoilla fiiliksillä mennään! Nyt kun syvän pettyksen tuoma tappio fiilis on haihtunut niin järki käskee vittuuntunuttu miestä nielemään tappion katkera kalkki ja äänestämään Pekkaa vastaan pienentääkseen vahinkoa!
Vaikeata on kuitenkin äänestää umpityhmää miestä, joka puhuu viittä kieltä, mutta ei osaa sanoa mitään järkevää yhdelläkään niistä, mutta pakko antaa ääni Stubbille Pekkaa vastaan.

Voi Aikoja Voi Tapoja

Ekku kirjoitti...

Kyllä noista kahdesta kamalasta vaihtoehdosta on äänestettävä sitä epäilyttävän hymyn omaavaa helppoheikkiä.
Oletettavasti sen verran imago kärsii yhden kauden aikana, että ei tule uudelleenvalituksi.
Jos Haavistosta tulee pressa, niin ihan mikä tahansa Perussuomalaisten ajama asia saa sieltä negatiivista palautetta.
Onhan sitä sentään edes se toivo, että Stubilla olisi järkevä emäntä, joka estää pahimmat hölmöilyt.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, stubukalle ääni täältäkin. Gayboy ei sovi maan keulakuvaksi, vielä vähemmän terroristien kaveri.

Tapsa vaan

Anonyymi kirjoitti...

Niin mut pekalla on ainaki tukka hyvin kun on oma kampaaja:)
Huru-ukko

Anonyymi kirjoitti...

Suomesta on tullut moniarvoinen ja monikulttuurinen yhteiskunta vaalituloksen perusteella

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoijille. Yhden kommentin jätin julkaisematta sillä en noteeraa vihervasemmistolaisen etänä tehtyjä ryhmädiagnooseja.