torstai 1. helmikuuta 2024

HIKINAUTIT JA LAITAOIKEISTO

Kalevi Keihäsen Aikamatkojen pääpomo eli Kalevi itse seisoi ajan ulkopuolella sijaitsevan Aikamatkojen hallinto-, huolto- ja lääkintäkompleksin ulkopuolella poltellen hiljattain vuodesta 1943 hankittua tuoretta Työmies-tupakkia. Hän odotti hikinautteja tehtävästään. Hikinautit oli lähetetty vuoteen 1974 tiedustelemaan eri poliittisten suuntien edustajien suhtautumista nykyisen vihervasemmiston mielellään käyttämään ”laitaoikeisto”-termiin ja sen sisältöön. Ja sieltähän he tulivat.

Aikapyörre aukesi ja Aikamatkojen Volgasta astuivat esille hikinautit Perskeleen Ykä ja Lötjösen Eelis. Kalevi kätteli hikinautit ja kysäisi sitten:

- No, minkäslaisia tuloksia reissulta tuli?

- Kyselyhän tehtiin niin kuin tehtävä oli määritelty. Eli haastateltiin vain riviäänestäjiä. Ei mitään puoluejohtoa. Ne olisivat kuitenkin puhuneet vain haavaadeshalluai hassukssäädäätä kun eivät muuta olisi uskaltanut. Kas kun olihan se poliittisen pulinan taito hallussa jo silloin. Ja kyselyn kohteille se laitaoikeisto määriteltiin niin kuin vihervasemmisto ja VMP sen määrittelee, eli:

1. Jos ei hyväksy sitä, että Suomeen täytyy jatkuvasti saada lisää kehitysmaalaisia pysyvälle elatukselle ja niiden täytyy saada olla Suomessa vaikka perseilisivät kuinka, on laitaoikeistolainen.

2. Jos ei hyväksy sitä, että Suomen elinkeinoelämä ja sitä myötä elinolot rapautetaan täysin tarpeettoman ilmastohysterian nimissä, on laitaoikeistolainen.

3. Jos ei hyväksy sitä, että sukupuoli on ihan puhtaasti fiilis- ja ilmoitusasia ja sukupuolia on kymmeniä niin on laitaoikeistolainen.

Kalevi totesi:

- No niin, nehän ne olivat ne speksit. No, löytyikö laitaoikeistolaisia?

- Jo vain löytyi. Lähdetääs puolue kerrallaan:

- Kokoomus: Tunnustautuivat laitaoikeistolaisiksi. Ja totesivat että tuo touhuhan on varsinkin sen ilmastohysterian nimissä pelkästään eri nimellä pakotettua sosialismia. Ja eihän tänne nyt mitään neekereitä tarvita elätettäväksi. Siitä transpelleilystä ne olisivat lyöneet meitä turpiin mutta onneksi meillä oli läränormaali iskusuoja päällä.

- Kepu: Tunnustautuivat laitaoikeistolaisiksi. Ja erityisesti ne repivät peliverkkarinsa kun kuulivat kuinka nykypäivän EU vaikuttaa ihmisen mahdollisuuteen käyttää maaomaisuuttaan ja yleensäkin miten se on vaikuttanut maa- metsä- ja varsinkin karjatalouteen. Ja kas kun ne olivat pohojalaasia miehiä niin ne vielä totesivat että näinkö tulevaisuudessa näillä lakeuksilla pilkatahan, no, ihan kaikkea? Täytyykö tässä lähteä hakemahan heinäseipäitä, perkeles.

- No mitenkäs se vasen reuna?

- Sekä demarit että kommunistien saarislaiset tunnustautuivat laitaoikeistolaisiksi. Ja totesivat että ei duunari käy työssä muuttaakseen maan hullujenhuoneeksi, vaan saadakseen perheelleen talon, auton ja kesämökin. Ei siksi, että maasta tulisi joku neekereiden lepokoti. Duunareiden kustannuksella. Siitä ilmastohysteriasta ne totesivat että jos firmat pannaan kyykylleen niin siinä loppuu kyllä turha syöminen duunarinkin perheessä. Ja siitä transtouhusta ne totesivat että eihän tollasta ole pornolehdissäkään. Taidatte jätkät puhua paskaa. Siinä vaiheessa tarvittiin taas läränormaalia iskusuojaa.

- Mitenkäs taistolaiset?

- Niitten kanssa ei oikein päästy keskusteluyhteyteen. Ne sanoivat että me puhutaan niin levottomia että meidän täytyy olla CIA:n palkkalistoilla ja muutenkaan ne eivät vastaa mihinkään ilman keskuskomitean ohjeistusta.

- Vähän vaiheeseen se jäi ruåttalaistenkin kanssa. Ne kun eivät puhuneet suomea ja meidän kouluruotsi on totaalisen ruosteessa. Olis ehkä pitänyt käydä muualla kuin Närpiössä.

- Eikä silloisten liberaalienkaan kanssa oikein päästy puusta pitkään. Kas kun me oltiin tehty niille kysely niin ne kysyivät että onks, tota noin, se liberalismi tulevaisuudessa ihan oikeesti tollasta. Ja kun me sanottiin ja näytettiin todistusaineistoa niin ne pyörtyivät. Ennen tajunnan menetystä ne vielä ehtivät todeta että onneksi Risto Ryti ei nähnyt tätä.

- No entäs vennamolaiset?

- Tunnustautuivat täysin laitaoikeistolaiseksi. Ja porukalla huokaisivat että kun heillä on iskulauseena että ”kyllä kansa tietää” niin ei se sitten tainnut tietääkään. Ja niin juu, perustuslailliset totesivat olevansa laitaoikeistolaisia myös. Ja totesivat myös että heillähän on pelkona Suomen pääkaupungin muuttamisesta Moskovaan. Millä perkeleellä te tulevaisuuden juipit saitte muutettua sen Brysseliin?

- Ja niin joo, kristilliset tunnustautuivat myös laitaoikeistolaisiksi ja kirosivat tapaamisen aikana enemmän kuin julkisuudessa kymmeneen vuoteen yhteensä.

Kalevi Keihänen kaivoi uuden Työmiehen, pisti sen loppiin, sytytti ja totesi sitten:

- Kyllähän tulokset ovat juuri sitä, mitä odotettiinkin. Eli tosiasiassa likimain koko Suomi oli nykyisen vihervasemmistolaisen Pyhän Epistolan mukaan totaalisen laitaoikeistolainen 1970- ja epäilemättä vielä 1980-luvullakin.

- Mutta tehdäänkö me asialle nyt mitään?

Kalevi raapi aikansa päätään ja sanoi sitten:

- Me emme voi oikein levittää tietoa tästä 1970-luvulle. Ensinnäkään ei sitä uskottaisi. Pidettäisiin hullujen hourailuna. Ja toisekseen jos uskottaisiin niin se saattaisi saada aikaan aikaparadoksin joka taas puolestaan saisi aikaan jopa katastrofaalista läränormaalia aktiviteettia. Mutta mehän voimme kyllä levittää tulosta nykypäivänä. Se voisi saada ihmiset miettimään että jos vihervasemmisto pääsee määrittelemään asiat absoluuttisella vallalla niin koko Suomen historia alkaisi vasta vuodesta 1990 kun somalit alkoivat saapua Suomeen.

- Joo, tai sitten alettaisiin opettaa että Suomi oli ollut koko historiansa ajan rasistinen natsivaltio ennen kuin vihervasemmisto pelasti sen suurelle feministiselle humanismille.

- Totta joo… tarttee fundeeraa… mutta te pojat olette kyllä ansainneet saunan. Menkääs takaisin omaan aikaanne ja pankaa sauna lämpiämään.

Ja näin tapahtui. Hikinautit antoivat Kaleville Volgan avaimet, siirtyivät pihalla odottavaan punaiseen Nissaniin ja ajoivat aikapyörteeseen joka päätyi vuoteen 2024. Päästellen laitaoikeistolaisia pakokaasuja ja saunahan odotteli jo hikinauteista taas käppäukoiksi muuttuneiden miesten vihapuheita. Joita oli vielä paljon varastossa. Tiedä, vaikka nekin olisivat laitaoikeistolaisia sellaisia.


21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas huumori pelasti päiväni. Kunpa vmp:n punavihreät lukisivat tämän.

Antifilatelisti kirjoitti...

Australialaiset olivat tehneet testin: kuinka kalliiksi tulisi ajaa Teslaa dieselaggregaatilla tuotetulla sähköllä. Lopputulema oli, että Model S kulutti sähköä sen verran, mitä dieselillä tuotettuna olisi ollut 4,4 l/100 km.

https://www.is.fi/autot/art-2000010196409.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=is_tf&utm_source=hs.fi&utm_content=promobox

Eli sähköautoilijalle dieselaggregaatti kotiin on varteenotettava vaihtoehto kriisitilan osalta.

Mahtaisikohan kuulamoottori toimia aggregaatin voimanlähteenä? Se polttaa mitä tahansa teurasjätteistä vanhoihin sukkiin, kunhan on vain nestemäisessä muodossa, ja sillä päästään noin 28% hyötysuhteeseen.

Tapio Suhonen kirjoitti...

Tuo on riskaabelia touhua! Lähteä moiselle reissulle Volgalla. Onneksi ei sentään Mossella.
On nimittäin suuri vaara että jää aikojen välitilaan moottorin säryttyä.
Toinen asia on neuvostoihmeen kgb asennukset, sehän olisi voinut heittää suoraan Stalinin leirikeskuksiin, eivät olleet hupilaitoksia.
Mutta camouflage-kunniamerkin saisivat antaa, sissikeikka todellakin.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä tätä blogia luetaan tarkasti monellakin taholla.
Kun veli Joppos irvisteli täällä aiemmin, että onpa hyvä tämä ilmastonmuutos kun muuten meillä olisi 50 astetta pakkasta ja kolme metriä lunta niin kas vain!

Tänään maakuntalehdessä Korkiastioppineet Diedeiliät julistivat olevan hyvä, että meillä on tämä ihmisen tekemä ilmastonmuutos, sillä muuten tammikuun pakkaset olisivat olleet paljon kauhiammat.

Että ei tämä hukkaan mene, jos joskus siltä tuntuukin.
Tällä blogilla on vaikutusta jopa Korkiastioppimoista julistettavaan epätieteelliseen valehteluun.

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi nyt. Miten hemmetissä se nimikirjain tms mikä nyt prkl olikaan, luodaan. Eli kun kommentoin, että minut tunnistaa. Että voidaan sitten linnaan viedä tulevaisuudessa muiden joukossa vihapuheesta.

QroquiusKad kirjoitti...

Rekisteröidyn nimimerkin saa luomalla Google-tilin:

https://support.google.com/accounts/answer/27441?hl=fi

Sillä pääsee myös katsomaan YouTubesta K18-kamaa.
Toine vaihtoehto on klikata tuosta "Nimi/URL-osoite" -ruudusta.
En tosin tiedä mitä siitä tapahtuu, en ole kokeillut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Antifilatelistille, Tapio Suhoselle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Kiitokset.

Antifilatelisti: Kiitos lisäyksestä.

Tapio: Aikamatkojen Volgat eivät hajoa ja niillä pääsee vaikka puunkylkeä pitkin.

Qroquius Kad: En tiedä, kuinka paljon vastapuoli tätä lukee mutta järjenvastaisuuteen se pääsee ihan ominkin neuvoin.

Ano2: Qroquius Kad jo antoikin ohjeet. Sitten on vielä se vaihtoehto että yksinkertaisesti kirjoittaa sen nimimerkin kommenttinsa lopuksi.

Strix Senex kirjoitti...

Mikä se oikeastaan on, se laitaoikeistolainen. Meillä kun käytetään sanoja aivan omituisella tavalla eli epäloogisesti. Tietysti on totta sekin, että sanan merkitys on sen käyttö eli sana tarkoittaa sitä, mitä sanan käyttäjä sillä tarkoittaa. Mutta kielelläkin on oma logiikkansa, ja jos siitä kovasti poiketaan, kunnollinen kommunikaatio käy mahdottomaksi. Yksi tällainen kielen logiikkaan olennaisesti kuuluva piirre on se, että kun sanat edustavat vastakkaisia asioita, kuten vasen ja oikea, niitä käytetään merkitsemään vastakkaisia asioita.

Mitä siis on se laitaoikeisto. Ehkä selkeintä on lähteä siitä laitavasemmistosta, jonka tuntomerkkejä ovat kaiken kattava komento- ja holhousvaltio, autoritäärinen yksinvaltius ja kollektivismi. Tunnettuja esimerkkejä tästä olivat neuvostokommunismi, Maon Kiina tai Ranskan vallankumouksen Jakobiinien hallinto. Koko käsitehän itse asiassa syntyi juuri Ranskan vallankumouksen tuotteena. Niinpä laitaoikeistoa siis edustavat edelliselle päinvastaiset asiat kuten minimoitu yövartijavaltio, demokratia, laissez-faire kapitalismi ja individualismi.

Minne päin poliittista kenttää sitten sijoittuvat natsismi ja fasismi? Eivätkös niissä ilmene juuri tuon äärivasemmiston tunnusmerkit, ja Aatun puoluehan oli nimeltäänkin kansallissosialistinen. Mutta voiko minkäänlaista rehellistä kielen- ja käsitteiden käyttöä odottaakaan poliittiselta suuntaukselta, joka nimitti neuvostosysteemiä kansandemokratiaksi eli kansan kansanvallaksi.

QroquiusKad kirjoitti...

Tämä asia on käyty täällä läpi monta kertaa.

KansallisSOSIALISMIn nimittäminen muka äärimmäiseksi oikeistoksi oli lopputulos Stalinin NKP:n AgitProp-osastollle antamasta tehtävästä luoda hitelrismistä äärimmäinen vastakohta stalinismille, jonka liian moni oli havainnut muistuttavan liian paljon hitlerismiä.

Niinpä kansallisSOSIALISMIa muka äärimmäisenä oikeistona mainostava on joko stalinistikommunisti, sellaisen hyödyllinen idiootti tai ihmispapukaija, joka hokee kuulemiaan sanoja ymmärtämättä niiden merkitystä.
Valitettavasti Suomessa näitä kaikkia riittää, yliopistoissa aivan erityisen hyvin edustettuina.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tämä k 18 kama on?

Joppos123 kirjoitti...

Väestönvaihto on pelkkä oikeiston masinoima salaliittoteoria. Silti mm Espoon ja Vantaan väestö kummasti vaihtuu kantiksista hiekkaneekereiksi ja kähtäviksi.
Täällä Tuusulan perukoilla ei neekerit pitkään viihdy. Liian vähän diskoja.
Nuoret, sotaa ja vainoa paenneet tarvitsevat virikkeitä ja täältä ei niitä löydy.
Voihan hiekkaneekeri, jos on saanut jo kansalaisuuden käydä lomansa ohessa äänestämässä peppulia vaikka Mogadishussa. Vaikka kuinka olisi sieltä henkeään paossa.
Suomalaiset ovat varmaan maailman tyhmin kansa. Meitä voi vedättää ihan 100-0.

Joppos123 kirjoitti...

SS:lle.
Aina kun maan nimessä esiintyy "kansandemokratia" lähtee sokka irti. Noilla "kansandemokratioilla" on aina ollut erityinen kyky. Ne taurastavat omia kansalaisiaan. Siinä ne ovat olleet aina ihan kärkiluokkaa.

Joppos123 kirjoitti...

Veli QK.
Sain tänään värvättyä yhden kaiffarin lappiin. Vaelluskalastus on se juttu tällä kertaa. Yhtään kannettavaa sinne ei voi ottaa mukaan.
Nyt mukaan lähtevän olen tuntenut vuodesta -91 ja ei tartte kantaa.
Yksi ase lähtee myös messiin. Ei siksi, että siellä pitäisi luontoa pelätä mutta kännisten poromiesten varalta.
Känniset poromoehet ovat sillointällöin uhkailleet vaeltajia aseilla.
Viime reissulla Somaslompolossa meillä oli mukana MP-5 mutta ei ollut mitään käyttöä, onneksi.
Jokunen viikko aikaisemmin oli paikalliset poroporukat käyneet uhoamassa yhdelle kalastusporukalle. Olivat ryöstäneet kaikki minkä saivat irti ja poliisista ei siellä ole mitään virkaa.
Korpilaki.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Strix Senexille, Qroquius Kadille, Anolle ja Joppos123:lle & kiitos kommenteistanne.

Strix Senex & Qroquius Kad: Se “äärioikeisto” on todellakin ehkä historian onnistunein käsitehässiminen. Ja sopii myös nykyiselle vihervasemmistolle kas kun syyte riittää, selitystä ei tarvitse.

Ano: En ymmärtänyt kysymystä.

Joppos123: Täysin totta eikä täällä syrjäkylillä niitä onneksi näy. Demokratian ja kansandemokratianhan ero on sama kuin tuolilla ja sähkötuolilla. Tuo Lapinjuttu oli kyllä ihan uutta. Minä olen saanut aina vaeltaa rauhassa.

Joppos123 kirjoitti...

Meitä lähtee ensisyksynä 4 exammattisotilasta reissuun. Ei kannata yrittää ryöstää. Heh.
Jokaisella sotakokemusta.

Tuosta on vähän, varsinkin käsivarressa tullut riesa. Saattavat mennä haulikoiden kanssa toisten tulille ja vaativat "luonnonpuistomaksua" ja käteisellä.

QroquiusKad kirjoitti...

Kyllä se "K-18" -käsite selviää sitten jos joskus sattuu osaamaan mennä YouTubeen.
Ei kannata miettiä tällaisia liian varhain, tulee vain paha mieli ja pahoja unia.

Joppos123 kirjoitti...

En minäkään ollut aikaisemmin kuullut mitään uhkailua. Meistä noin 4 kilsan päässä oli junnujen leiri ja ne kävivät tilittämässä kuinka paikalliset poromiehet kävivät keräämässä "lisämaksuja" ja uhoamassa.
Silloin oltiin Somaslompolossa.
Ei ne uhoajat meidän leiriin tulleet ja haulikon kanssa olisi ihan turhaa muutoinkin.
Junnuilta vietiin melkein tonni rahana ja varusteina.
Tavattiin sama porukka myöhemmin Kilpisjärvellä ja totesivat edellleen, että se oli aseellinen ryöstö.
Valitettavaa jos tuo yleistyy
Jatkossakin on aina ase mukana.

Joppos123 kirjoitti...

Helppo ja nopsa raha saa tekemään tyhmiä. Kaikkihan tietää ettei esmes Kilpisjärvellä ole pankkiautomaatteja.
Porukalla on aina käteistä päällä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Kiitos taas lisäyksistä. Se Lappihomma pistää ihmettelemään. En ole koskaan kuullut tuollaista. Tosin en ole Käsivarressa käynyt yli kymmeneen vuoteen.

Ekku kirjoitti...

Sehän on se vanha vitsi: Mitä eroa on demokratialla ja kansandemokratialla?
Sama kuin paidalla ja pakkopaidalla.
Toinen tunnusmerkki on, että jos lipussa on työkaluja, niin kyseessä ei ole mikään työläisen ihannevaltio.

QroquiusKad kirjoitti...

Vanhan kunnon Villin Pohjolan Maan meno kuulostaa siis tekevän paluuta.
On siellä päin osattu ennenkin:

https://yle.fi/a/74-20072263

Liekö nuo kilpisjärviset turistinryöstäjät jomman kumman puolen jälkeläisiä?