keskiviikko 10. syyskuuta 2014

FEMINISTISTÄ JOOGALENTOA

Tuli vissiin leikittyä maastossa liikaa nuorta hirvasta, joten nyt tässä sitten parannellaankin mökillä särkynyttä selkää. Ei siinä mitään, saunan lämpö tekee sille hyvää ja tässä voi myös keskittyä kaikenlaiseen maailman meininkiin, josta Hommafoorumilta tulikin bongattua melkoinen utopiapläjäys.

Kyseessähän on siis tämä ruotsalainen feministipuolue, jota tässäkin blogissa on aikaisemmin käsitelty. Jos kyseessä olisi edes suomalainen viritelmä, asia kävisi keskinkertaisesta vitsistä, mutta kun Ruotsissa kilvoitellaan siitä, kuka kovin feministi on, ja mainittu äärifemakkoporukka on eräänlainen feminististen standardien esimäärittelijä, voidaan päätyä johtopäätökseen, että tulevaisuus Ruotsissa ei jatkossakaan ikeniä naurata. Otetaanpa näitä Hommafoorumilta bongattuja otteita kyseisen plutoonan puolueohjelmasta:

*Pakollinen sukupuolivalistus päiväkodissa.

* Työttömyyskorvaus oltava max tasolla ilman aikarajaa (eli kansalaispalkka).

* Koulut ja esikoulut, joilla ei ole HLBT-näkökulma on kielletty.

* Läksyt ja arvioinnit ennen lukiota olisi poistettava.

* Yliopisto-opintojen on oltava HLBT-näkökulmaisia.

* Alaikäisten on voitava vaihtaa sukupuolta.

* Tiedonantovelvollisuus HIV:stä olisi poistettava.

* Positiivista erityiskohtelua olisi sovellettava oikeusjärjestelmässä.

* Mahdollisuus poistaa vankeusrangaistukset tutkittava.

* Kaikille Ruotsissa oleskeleville äänioikeus.

* Vapaa maahanmuutto.

* Toimeentulotuki kaikille laittomille siirtolaisille.

Ja vielä myöhemmin lisättynä:

- Naisten pitäisi saada helpommin pankkilainoja huonoille liikeideoille

- Kaikissa kouluissa ja päiväkodeissa on oltava liha-vapaa maanantai

- Kaikissa peruskouluissa tulisi opettaa feminististä itsepuolustusta

- Ruotsissa pitäisi olla naisten ammattiliiga jääkiekossa

- Kaikki aseet (mukaanlukien pistoolit) lakkautetaan globaalisti

- puolustusvoimat olisi lakkautettava

- Miehet pitäisi uudelleenkouluttaa muuttamaan kulutustottumuksiaan

Tuo lista saa aikaan hotellin respassa melkoista päänraapimista ja ihmettelyä. Käydään läpi muutama kohta:

- Pakollinen sukupuolivalistus päiväkodissa

Tunnustan, että omasta lapsuudestani on kyllä pitkä aika, mutta olen vielä silti jokseenkin varma, että 5 – 6 vuotiasta lasta ei vielä seksi millään muotoa kiinnosta. Jolloin väkisin tuputettu sukupuolivalistus on lähinnä ahdistavaa. Mihin tällä pyritään?

- Koulut ja esikoulut, joilla ei ole HLBT-näkökulma on kielletty

Muuttuuko tämä HLBT-näkökulma sitten pääoppiaineeksi? Voiko oppilas jäädä luokalleen, mikäli hän ei kirjoita tarpeeksi homomyönteisiä koevastauksia? Ja hei, esikoulut. Toistan, esikoulut. Onko kuusivuotiaalle ihan välttämättä opetettava HLBT-näkökulmaa, kun ei se ymmärrä heteroseksistäkään vielä mitään?

- Läksyt ja arvioinnit ennen lukiota olisi poistettava

Jaa, no siinähän tulikin vastaus niihin koekysymyksiin, niitä kun ei ole. Millä perusteella sitten muuten sinne niin lukioon kuin ammattikouluun haetaan? Tuossa ei tosin mainittu ammattikouluja, ja saattaa olla, ettei feministiseen puolueeseen kuuluvat ehkä ole edes perillä niitten olemassaolosta. Kieltämättä tämän tyyppinen ns. opiskelu sinänsä mahdollistaa sen, että päivät pitkät saatetaan kaikessa rauhassa keskustella HLBT-näkökulmasta.

- Yliopisto-opintojen on oltava HLBT-näkökulmaisia

Mitä tulee ns. yhteiskunnallisiin aineisiin, niin eivätkös ne sitä jo olekin. Mutta millä lailla esmes siltainsinööri ujuttaa lujuuslaskelmiin HLBT-näkökulmaa? Minkälainen on sen vaikutus sillan valmistumiseen, käyttöön ja kestävyyteen? Kuinka meteorologian opiskelija väsää HLBT-näkökulmaisen sääennusteen?

- Alaikäisten on voitava vaihtaa sukupuolta

Jo ennen murrosikääkin?

- Positiivista erityiskohtelua olisi sovellettava oikeusjärjestelmässä

Eli rikoksentekijä voidaan vapauttaa pigmenttiperusteella? Monestako rikoksesta? Valitaanko syyttäjät ja tuomarit pigmenttiperusteella?

- Vapaa maahanmuutto & toimeentulotuki kaikille laittomille siirtolaisille

Kysymystä miksi on tälle porukalle tietysti turha esittää, mutta kysymyksen millä rahalla voi tietysti ujosti lausua.

- Ruotsissa pitäisi olla naisten ammattiliiga jääkiekossa

Maksaako valtio pelaajille palkat, vai onko matseissa käynti tehdy lainsäädännöllä pakolliseksi?

- Kaikki aseet (mukaanlukien pistoolit) lakkautetaan globaalisti

Ei voi välttyä mielikuvalta, että ruotsalainen naispuolinen virkahenkilö kävelee ISIS-järjestön kurkunkatkojien luo, näyttää henkilökorttinsa ja toteaa että nyt jätkät torrakot sulattoon ja vähän äkkiä sittenkin.

Kaikenlaisia ideoita saa tietysti esittää, sitähän politiikka on. Mutta niin kuin aikaisemmin on todettu, on kyseinen ämmäporukka saamassa jonkunlaisen esijulistajan aseman ruotsalaisessa yhteiskunnassa, vähän samaan tapaan kuin vihreät Suomessa. Vaikka ideat olisivat typeriä ja kansakunnalle vahingollisia, niitä ei uskalleta vastustaa, koska ne tulevat ns. oikeasta suunnasta.

Jotenkin mutkan kautta näistä femakoista tulee mieleen 1990-luvulla vaikuttanut Luonnonlain puolue. Puoluehan esitti että maan pelastamiseksi palkataan 7.000 joogalentäjää ja että joogalentäjiksi koulutetuista pitkäaikaistyöttömistä muodostetaan jonkunlainen stressipesukone. Hotellin respassa ollaan siinä käsityksessä, että puolueviritelmä tehtiin kieli melko tukevasti poskessa, mutta kun ottaa huomioon sen kehityksen, mitä on ollut niin Suomessa kuin erityisesti Ruotsissa, olivat Luonnonlain puolueen esitykset huomattavan järkeviä ja asiallisia ja täysin toteutettunakin ne olisivat aiheuttaneet yhteiskunnalle huomattavasti vähemmän haittaa.

Yhtä kaikki, näille äärifemakoille joku Perskeleen Ykä, tai hänen ruotsalainen vastineensa joka elää tavallisessa heteroavioliitossa ja rakastaa vaimoaan ihan julkisesti, on lähinnä vastenmielinen muinaisjäänne, josta on hävitettävä kaikki muistotkin. Ja Ylva on vielä pahempi, hän kun on sukupuolipetturi, koska hän elää miehen kanssa, ei tajua olevansa sorrettu ja on vielä täysin häpeämättä elämäänsä tyytyväinen.


Joogalentäjät, tulkaa takaisin ja pelastakaa

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nå men usch!

-Tvälups-

Lauri Stark kirjoitti...

Kiitos tästä hupipläjäyksestä Ykä, feministisiä artikkleita sun muita lukiessa ei voi välttyä tunteelta, että on sittenkin eksynyt huumorilehti The Onionin sivuille. Suosittelen katsomaan tämän hupivideon, jossa kaksi naista keskustelee miksi islam on feministinen uskonto.

"Profet Mohammed was a feminist!"

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Taisteluvälineupseerille ja Korppi on oikeudelle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Olen pitkälti samaa mieltä kanssasi. Ja täytyy muistuttaa, että nykyaikainen feministinen liike on vähän samanlainen kuin aikanaan Mauno Koiviston mainostama ”bernsteiniläinen sosialismi” eli tärkeintä ei ole päämäärä, vaan liike. Tavoitteet on saavutettu, mutta eihän se riitä, vaan sitten täytyy keksiä uusia tavoitteita. Joilla ei muuten naisten asian kanssa ole enää mitään tekemistä. Onko islamilaisten maahanmuuttajien rajaton maahanmuutto ja elättäminen hyvä asia naisten asialle?

Minna Canth olisi vissiin tuuminut, että asia hoidettu, mennään kotiin, lähdetään muikkuverkoille tai lämmitetään sauna tai luetaan hyvä kirja tai pannaan joku harrastajateatteripiiri pystyyn tai jotain sinnepäin.

Taisteluvälineupseeri: Juu, ja för helvete. Och fan och tammefan. Ruotsalaiset eivät osaa edes kunnolla kirota.

Korppi on oikeus: Jos noitten ruotsalaisten femakkojen puolueohjelma oltaisiin julkaistu Pahkasiassa vuonna 1984, olisi sille nauraa höksöttäneet niin miehet kuin naisetkin. Mutta nyt se otetaan tosissaan. Ja unohdetaan, että jos he saavat tuon utopiansa aikaiseksi (unohdetaan hetkeksi, että tarvitseeko sitä saada) niin millä ihmeellä se maksetaan.

Jos kyseessä olisi sanotaanko vaikkapa surinamilainen päästään sekaisin oleva feministiporukka, niin ei asia minua kai niin paljon kiinnostaisi. Mutta tänne kun mielellään adoptoidaan kaikki hulluus, mitä Ruotsissa keksitään. Sääliksi käy ruotsalaisia.

Becker kirjoitti...

On niin tyypillistä ruotsalaista, että tällainen mielenvikainen ihminen saa itselleen kuitenkin suhteellisen suuren kannattajajoukon.

Ja se jos joku kertoo naapurimaan henkisestä tilasta aika paljon.

Anonyymi ja sen synonyymi kirjoitti...

Kun olen itse väitellyt feministien kanssa minulle on sanottu että olen liian etuoikeutettu ymmärtämään feminismiä, vaikka feministit toitottavat sitä miten feminismi liittyy kaikkeen ja kaikki tarvivat feminismiä.

Todellisuudessa feminismi on lähinnä keski- ja yläluokkalaisten valkoisten naisten puuhakerho jonka päätarkoituksena on kahmia lisää etuoikeuksia tälle ryhmälle ja pilata muiden huvit ja harrastukset. Hyvänä esimerkkinä tästä on se tapa miten feministit ovat hyökänneet perinteisiä nörttimiesten viihdemuotoja, sarjakuvia ja videopelejä vastaan. Sen sijaan että he itse opettelisivat kirjoittamaan, piirtämään tai ohjelmoimaan, he valittavat ja valittavat kunnes saavat tahtonsa lävitse.

Toinen hyvä esimerkki on tämä ensimmäisen anonyymin mainitsema Rotherhamin tapaus, feministit eivät ole kirjoittaneet sanaakaan tuosta tapauksesta, mutta ovat kyllä pitäneet suurta mekkalaa pari viikkoa sitten tapahtuneesta julkkisnaisten valokuvavuodosta.

Feministit ovat myös häpeämättömän sosialistisia, heidän mielestä siinä ei ole tasa-arvo ongelmaa että miesvaltainen yksityinen sektori rahoittaa naisvaltaista julkista sektoria, mutta ongelma syntyy silloin kun julkista sektoria leikataan jolloin naiset joutuvat taloudellisesti riippuvaiseksi miehistä, vaikka molemmissa tapauksissa on kyse tulonsiirroista. Toisessa on vaan valtion väkivaltakoneisto välikätenä.

http://feministjakt-22150.onmodulus.net/

Joku ruotsalainen koiranleuka oli vääntänyt tälläisen selainpelin jossa pitää yhdistää kuva feministiin. Itse sain kymmenen oikein kymmenestä.

Loppujen lopuksi feministit vain kaivavat omaa hautaansa haistattelemalla valkoisille miehille jotka vielä ylläpitävät länsimaita. Feministit tulevat olemaan suurimpia häviäjiä kun yhä suurempi osa miehistä sanoo että pitäkää tunkkinne ja lähtevät kulkemaan omia polkujaan. Kuningatar Viktoria oli aika kaukonäköinen sanoessaan näin:

“I am most anxious to enlist everyone who can speak or write to join in checking this mad, wicked folly of ‘Women’s Rights,’ with all its attendant horrors, on which her poor feeble sex is bent, forgetting every sense of womanly feelings and propriety. Feminists ought to get a good whipping. Were woman to ‘unsex’ themselves by claiming equality with men, they would become the most hateful, heathen and disgusting of beings and would surely perish without male protection.”

Anonyymi kirjoitti...

Naisilta pitäisi ottaa äänioikeus kokonaan pois. Tai ainakin laittaa jonkinlaiset tolkullisuustestit ja niiden läpäisemisen ehdoksi äänioikeudelle. Millään muulla ei tuollaista viirupäisyyttä voi selittää.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Anonyymille ja sen synonyymille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Et ole ajatellut eläkepäivinäsi muuttavasi tänne Huitsinnevadaan?

Ano & sen syno: Eli mies ei siis voi ymmärtää feminismiä? Niin no, tietyllä tavalla se saattaa olla tottakin. Ainakin, jos puhutaan tästä nykyisestä feminismistä. Vaimoni on tietysti feminismin vihollinen, kun hän ei miellä millään tavoin tarvitsevansa feminismiä.

Kommentistasi voin todeta (no, ensinnäkin olevani kovasti samaa mieltä) että nämä äärifeministithän ovat sitä yhteiskunnan mitään tuottamatonta, täysin hyödytöntä osaa, joka on onnistunut nostamaan itsensä jollain ihmeellisellä tavalla määrittelemään sen, mikä yhteiskunnassa tärkeää on.

Kiitos tuosta linkistä, mutta valitettavasti ruotsin kielen taitoni on sen verran surkea, etten päässyt kärryille. Minusta ne näyttivät feministeille joka ainoa.

Ano: Demokratiaan kuuluu äänioikeus kaikille. En kumminkaan halua paluuta sääty-yhteiskunnan aikaan. Vaikka kieltämättä asiasta ongelmia tuleekin.

Becker kirjoitti...

Piru, mä löysin vaan viisi tossa testissä. Luultavasti ne loput olivat sitten hysteerikkoja, sillä Ruotsissa ei juuri muita tapaa. Noista kakaroista on niin vaikeaa sanoa.

Ruotsalainen muija on sellainen, että kun se näkee joululahjapaperin Heinäkuussa, niin se saa kohtauksen,
joka on jonkilainen sekoitus orgasmia ja hyperventilaatiota.

Milloin muutan Suomeen?
Olen vaimolle sanonut, että muuttoauto tulee pihaan kun minareetin torni näkyy keittiön ikkunasta.

Sitä vaaraa tuskin juuri nyt on. Mutta on todettava että eipä tuo Suomikaan noin niinkuin talousmielessä oikein innosta juuri tällä hekellä.
Ruotsissa omakotitalot maksavat puolet siitä mitä Suomessa ja autot ovat verottomia ja ruoka ym moni muu asia on pirun paljon halvempaa naapurissa. Ruotsilla on nyt kuitenkin oma valuutta. Tiet ovat parempia, ei talvinopeusrajoituksia, eikä kameroita joka mutkan takana.
Eli että maalla on vielä puolensa, mutta kuinka kauan, sitä ei tiedä.Maahanmuutto tuhoaa Ruotsia kiihtyvällä tahdilla.
Muutto Suomeen ei kuitenkaan ole mikään elämän ja kuoleman kysymys.
Jos alkaa kyrsimään, niin mikä ettei, kyllä sielläkin elämään pystyy.

Becker kirjoitti...

BTW, jos sulla on selkä kipee, niin saunaan menoa ei yks tuttava kiropraktikko suosittele. Kipeässä selässä on silloin tulehdus, jolle saunominen ei tee hyvää, vaikka toisin luulisi. Näin siis hän.

Mutta en ole asiassa sen viisaampi, joten voi olla muitakin näkemyksiä.

Sandscorpion kirjoitti...

Onko kuusivuotiaalle ihan välttämättä opetettava HLBT-näkökulmaa, kun ei se ymmärrä heteroseksistäkään vielä mitään?

Juuri sen takiahan HLBT-kasvatus pitää aloittaa jo tarhaiässä, ettei kersalle ehdi kehittymään sellaista vaikeasti kitkettävää harhakuvitelmaa, että heterous olisi jotenkin tavallista ja normaalia.

Ansiokkaasti pohdiskeltu. Vielä halusin kiinnittää huomiota feministien mielenkiintoisiin talouskäsityksiin:

- Naisten pitäisi saada helpommin pankkilainoja huonoille liikeideoille

Kieltäytymällä lainanannosta pankki ei suojele pelkästään itseään tappioilta, vaan myös hakijaa elinikäiseltä velkakierteeltä. Ilmeisesti velkavankeus on kuitenkin ihmisoikeus. Vai onko vain niin, että tässä aloitteessa lainojen valtiontakaus on niin itsestäänselvä oletus, että sitä on turha erikseen mainita?

Ja mitähän ihmettä tämäkin tarkoittaa?

- Kaikissa peruskouluissa tulisi opettaa feminististä itsepuolustusta

Mitä on feministinen itsepuolustus? Munille potkimista? Jos siihen kuuluu jotain muutakin, miten se eroaa tavallisesta itsepuolustuksesta? Ilmeisesti niin, että sitä opetetaan vain tyttöoppilaille.

Ja joo, olen ennenkin ruotsalaisten kanssa törmännyt siihen käsitykseen, että Ruotsi on koko maailma, tai ainakin se osa maailmasta, jolla on jotain väliä. Niinpä en ole yllättynyt, että nimenomaan Ruotsissa uskotaan oman lainsäädännön mahdollisuuksiin "lakkauttaa" aseet jopa globaalilla tasolla.

Castor kirjoitti...

Ta mig i dalen och gärna bakifrån! "Positiivista erityiskohtelua olisi sovellettava oikeusjärjestelmässä."

Tuota, kun erehdyin olemaan sen muutaman vuoden virkamiehenä eli tuomarina, niin kyllä silloin lähti perättömästä lausumasta (oli muuten siis kihlakunnanoikeus tässä jutussa, jolloin lautamiehillä ei tietysti silloin ollut muuutoin kuin yksimielisenä valta äänestää puheenjohtajan päätöstä vastaan, saatana, tämähän on kuin puhuisi jostain sata vuotta sitten tapahtuneesta!), OK siis uudestaan:

Mustalaisakka valehteli valan vannottuaan niin että helmat lepatti. Kaksi kertaa kysyin, että muuttaako kertomusta, jolloin sen olisi vielä voinut jättää silleen kun oli todistajan paikalla, mutta kun ei. 6 kuukautta ehdotonta annoin, aika isosta summasta rahaakin oli kysymys. Ei tiedustellut kukaan lautamiehistä (ruotsinkielinen Pohjanmaa), että mites tämä nyt näin kun on tuo "positiivinen erityiskohtelu"...Kaikki lautamiehet olivat erittäin maanläheisiä ajatuksiltaan ja järki juoksi (osa oli naisia, mutta silloin ei kukaan puuttunut sanaan "nämndeman"...Että näin silloin kun sähköä ei vielä ollut ja vihreistä suurin osa ei ollut edes syntynyt (1989).

Tähän otin kantaa ns. ammattini vuoksi, koska myöhemmin TIETENKIN hovioikeus lievensi tuomion ehdolliseksi ja pudotti jotain poiskin. Saatana, kyllä silloinkin jo osattiin.

Nämä muut femakoiden parodiset kannanotot saavat jäädä minun puolestani sinne paskahuusin alemmalle puolelle.


Juha kirjoitti...

HLBT-näkökulmaa sähkötekniseen ajatteluun:

Ennen: on 'miinus' ja 'plus'
HLBT: on '+' ja '++'

Ennen: Varaus liikkuu plussasta miinukseen(elektronin varaus on -).
HLBT: ++ kerää kommuuniinsa yksinäisiä +:ia, jolloin muodostuu jättekiva +++

'Miinusta' ei ole, koska se on vain sosiaalinen konstruktio itsessään ja varsin negatiivinen arvo muutenkin.

Anonyymi kirjoitti...

"Millä perusteella sinne niin lukioon kuin ammattikouluun haetaan?"
- Sukupuoli- ja etnisyyskiintiöillä, pärstäkertoimella, suhteilla, järjestötaustalla…

Siltainssin lujuuslasketa tehdään HLTB-näkökulmaiseksi ihan helposti: ei tartte huomioida reaalimaailman ilmiöitä, tilastollisia seikkoja, luonnontieteellisiä ilmiöitä… Hyvin propagoitu on puoliksi pystytetty!

"Positiivista erityiskohtelua oikeusjärjestelmässä…"
Demla myös hurreille. Kannatetaan. Niin suuri onnettomuus ei mahdu näin pieneen maahan. Myydään Demla niille. Vaaditaan ainakin 1 200 miljoonaa tai vaihtoehtoisesti niiden lopetettavan armeijan kalustoa oikein jytisevällä alennusprosentilla vastaavan rahasumman edestä.

Sinänsä kiinnostaisi tietää että missä järjestyksessä mitkäkin tahot on tarkoitus riisua aseista. Meneekö se niin että ensin feminatsit komentavat diskuteeraamispoliisin hakemaan armeijalta aseet pois (lûcka till, tyttörnä) ja sen jälkeen Hötöbölö-aktivistit käyvät aseistariisumassa metsästäjät ja reserviläiset vai… Ja kukas sitten aseistariisuu Black Cobran, Bandiittitoksiinit ja Hellujen Enkulit?


Jotenkin veikkaisin että joku psykoottinen mytomaani on vetänyt pahan tripin mustalle puolelle, kirjannut myrkytystilan aikaiset harhansa ylös ja feminatsit ovat sitten ottaneet sen tripin harhoineen silleen ihan pikkuisen liian tosissaan.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Sandscorpionille, Castorille, Juhalle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Becker: Joo, Ruotsi on kieltämättä melko hämmentävä tapaus. Maassa löytyy toisaalta valtavasti osaamista, taitoa ja käytännön järkeä. Ja sitten toisaalta se on nostanut kansallisen itsemurhan yhteiseksi tavoitteeksi. Tuon selkäjutun olen kuullut minäkin. Mulla se saunan lämpö kyllä tuntuu auttavan. Varmaankin se saa aikaiseksi sen, että ei jännitä lihaksia.

Sandscorpion: Tuo talouspohdintasi on kyllä osuva. Herää epäilys, että ei noilla ihmisillä ole taloudenpidosta minkäänlaista käsitystä, ja tuon puolueen johdolla niinkin rikas maa kuin Ruotsi onnistuttaisiin ajamaan vuodessa pankrottiin. Feministinen itsepuolustus on itsellenikin arvoitus.

Tuo maailmanlaajuisen aseistariisunnan toteuttaminen ruotsalaisella lainsäädännöllä on jotenkin kuvaavaa. Luulen, että jos noille mammoille sanotaan, että heitä ei oteta tosissaan, he katsovat viestintuojaa silmät teevateina ja eivät ymmärrä. Koska ottavathan he itse itsensä niin kovin, kovin vakavasti.

Castor: Itselläni meni usko oikeusjärjestelmään lopullisesti työni vuoksi 2000-luvun alussa. Olisko muuten niin, että juristeista ne lahjakkaammat hankkiutuvat yksityiselle sektorille ja muut taas julkiselle puolelle ja poliitikoiksi?

Juha: Juman gega, tuohan haiskahtaa loputtomalta energialta. Ehkä femakot ovat sittenkin oikeassa.

Ano: Tuo Demlan myyminen ruotsalaisille on kyllä yksi vuoden parhaimmista ideoista. Aseistariisunnasta voi todeta, että nämä tyypit ovat niitä, joitten on perin helppoa sanoa ”mitä”, mutta kysymys ”miten” tuppaa unohtumaan. Ehkä he kuvittelevat että poliittinen päätös riittää. Eivätköhän he usko, että ihminen vaihtaa seksuaalista suuntautumistaan viranomaispäätöksellä.

Anonyymi kirjoitti...

Selästä:

Kannattaa heivata kaikki jousi- ja vieteripatjat hevonkuuseen. Hyvä massapatja joka vaihdetaan kun se alkaa osoittaa painumisen merkkejä.

Ittelläni on kans selän kanssa ongelmia. Ei pahoja, mutta ikäviä. Ostettiin aikanaan Ikean parhaimpiin massapatjoihin kuuluva patja ja tilanne helpottui heti. (Myöhemmin sitä verrattiin jossain kuluttajatutkimuksissa hinnaltaan noin kymmenkertaisiin huippupatjoihin ja se pesi ne mennen tullen. Yli kymmenkertaisissa hintaluokissa alkoi sitten tulla parempia vastaan.)

Hyvä sänky/patja ei paranna huonoa selkää mutta antaa sen levätä ja toipua siinä määrin kuin se siihen kykenee.

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä täyslaidallinen. Onhan tuohon onnistuttukin kokoamaan liki kaikki mahdolliset kliseet, joten hyvin on toimittelija hommansa hoitanut.

http://yle.fi/uutiset/taideyliopiston_rehtori_kysyy_kuka_saa_olla_suomalainen/7464317

"* Mahdollisuus poistaa vankeusrangaistukset tutkittava."

Tuo sitten tietenkin sillä vahvalla varauksella, että se ei saa tulla koskemaan seksuaalista häirintää, rasismia eikä viharikoksia. Niistä tulee langettaa putkaalinnaavankeutta ja asianmukaisilla kovennuskertoimilla terästettynä. Ja pitää tässä muistaa, että tuollaisiin tekoihin voivat syyllistyä vain vailla riittävää uhripääomaa olevat valtaväestön edustajat. Ja luonnollisesti Oikeaoppisilla tulee olla yksinoikeus päättää, milloin jokin edellä mainituista teoista on tapahtunut.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Ano2:lle ja Ano3:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1:

1. Totta

2. Totta

3. Totta. Naisiahan ei muuten kukaan kiellä kouluttautumasta ahtaajaksi. Ja nekin saavat ne isot liksansa kovista ylitöistä. Naisvaltaiset alat ovat verorahoitteisia. Ei se merkitse sitä, etteivätkö ne olisi tärkeitä, päinvastoin. Mutta jonkun nekin täytyy kustantaa. Minäkin olen töissä naisvaltaisella verorahotteisella alalla.

4. Tuon joku poimii vielä käyttöönsä.

5. Onneksi ei, mutta into on kyllä kova.

6. Toi linkki oli varsin osuva. Tästä feministihysteriasta voisin todeta, että sitä voi verrata aikuisten naisten pop-hysteriaan ilman musiikkia. Fanittaminen vaan on niin kivaa.

7. Totta. Pelottavan totta. Mutta julistava yhteiskunnallinen ”tutkimus” on saanut sellaisen aseman, että sen vaikutusvaltaa on vaikeaa tuhota. Se vaatisi jo julistavalta taholta tunnustuksen, että tässä on saarnattu viimeiset 20 vuotta yhteiskunnalle vahingollista paskaa. Ja se vaatii jo kovaa pokkaa se.

8. Öö… anskumä mietin… hitto vie, taisit muuten iskeä asian ytimeen. Saatat olla ihan kohdalleen oikeassa. Mistä voisi kuvitella, että puhumalla ja kirjoittamalla ongelmat häipyvät itsestään. Ainakin sopivan äärifeministisestä päänupista. Olis muuten kiva kattella, kun Mähmät äl-äl Jotakin yrittää raiskata tuon naispuolisen krav maga-kouluttajan. Saattais tulla taputettuakin.

Ano2: Joo, totta. Meillä ei joustinpatjoja harrasteta. Tässä kun on erinäisillä mökeillä tullut paljon oltua, niin on myös huomattu, että niissä se massapatja on yleensä vanha ja liian pehmeä. Hyväksi havaittu resepti on ollut se, että pistää kenttäpatjan petauspatjan alle, ja olo on laakista tukevampi.

Ano3: Tuon tyypin sanoma:

”Meitä on täällä aika vähän. Tänne mahtuisi paljon enemmän ihmisiä. Esimerkiksi Ruotsista tuli mielenkiintoinen maa siinä vaiheessa, kun sinne tuli 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa”

sisältää legendojen aineksia. Kyllähän Ruotsista melko mielenkiintoinen maa tuli, en minä sitä kiistä.

Anonyymi kirjoitti...

Hieman off-topicia: ostin suosittelemasi 6,5 kal. lintukiväärin (Sako Forester). Hyvin pelittää: Lentorata laakea, rekyyli huomattavasti pienempi kuin .308 kal. kiväärissä ja siisti reikä. Tälle syksylle saalista kertynyt yksi teeri ja kaksi metsoa.

Hyvä kirjoitus taas kerran!

Becker kirjoitti...

Mä kans kattelin uutisia ja ihmettelin, että mistä helvetistä ne tuon ämmän tuonne löysi.

Asunut Ruotsissa ja ollut perustamassa F!:tä. No nyt palaset loksahtivat paikoilleen.

Huuhelo oli aivan oikeassa. Suomesta saataisiin aikaan todella mielenkiintoinen valtio, jos Ruotsisita otettaisiin esimerkkiä.

Ja sitten jälleen kaivetaan taas jostain esille joku munaton tutkija, joka pitää tuon punikki muijan opusta jotenkin "avartavana."

Kun uutisointi Ruotsin tilanteesta ja yleensäkin on sitä mitä se on, niin ei ole ihme että pottunokilla ei ole kaksista käsitystä maailman menosta.

Ja ylipäätään minkä vuoksi jonkun taidekorkeakoulun pomo pitää aina olla joku kommunisti tai kulttuurimarksisiti.
Ei ihme ettei viime aikoina ole suntynyt kunnon taiteilijoitta, kun aika menee politikoimiseen.
Ja sitten kun "valmistutaan,"niin eletään veronmaksajien tuella.

Castor kirjoitti...

Ykä, just näin kuin sanoit juristeista. Sitten jopa ne kuuden ällän ylioppilaat, joka ei vitsi tarkoita yhtään mitään, oli niitä seitsemän tai kahdeksan ällää, löytävät sen helpon tien. Eli virkamiehiksi, ja kun ei mitään kokemusta todellisuudesta ole, niin tulos on mikä se on. EN sano että kaikki naispuoliset tekisivät näin, minulla on ollut ja on nykyyäänkin kollegoita, joista moni pistää ukot 6-0.

Jätkät van eivät viitsi lukea, opiskella, yrittää eteen päin. Mikä helvetti siinäkin on? Minun veljieni lapset kyllä menevät kuin tuuliviirit, hyvät duunit ja hyvät opiskelut takana. Half-and-half: molemmilla sekä poika että tytär. Tytär nuoremman veljen porukasta tekee väitöskirjaa (lääkäri), osallistuu kaikkeen mahdolliseen. Veljenpojalle hommasin aikoinaan täältä harjoituspaikan, ja nyt on samassa yhtiössä töissä Suomessa, hyvä duuni kaikin puolin. Hänen omaa pätevyyttään, satuin vain siihen väliin sopivasti sen harjoittelun kannalta.

Kuinka uskomattoman paljon se kodin merkitys onkaan, sitä ei voi ohittaa! Jos koti on rikkinäinen, mitä helvettiä näiltä lapsilta voi odottaa? Mutta kun se ei aina ole näin, "paremmistakin" perheistä tulee sitä todellista luuseria kuin hihnalta, ja ideologioissa löytyy. Ainakin ennen, kavereitteni joukosta, duunaripeheistä yritettiin koko ajan johonkin, oli se sitteen silloinen ammattikoulu tai muu, yliopisto ei silloinkaan ollut välttämättä se tie menestykseen, vaikka moni sinne menikin: esimerkkinä humanistinen tiedekunta! Kaverin poika on putkimies, oman firman johtaja, tekee duunia kuin hullu, sisko istuu universtaassa varmaankin tekemässä "tutkimusta", ehkä jopa otsikolla "Kiinaan muuttaneen kaljupääsuomalaisen äärioikeistolaisuus ervastlaisessa mielessä mukaan lukien sukupuolikäyttäytyminen Aasiassa, jossa naisen hinta on halpa", tai jotain muuta yhtä järkevää. Hänen veljensä tilipussi on siinä kuusi kertaa humkandin, mutta ei ole oppinut mies, ei, sivistystä puuttuu ja mielipiteet sen mukaiset.

Off-topicia, yes, mutta kirjoitinpa kuitenkin. Feministeistä en jaksa edes kirjoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ensin pitää pyytää blogimestarilta anteeksi, ettei kommentista tule kovin pitkää tai syvällistä, mutta luettuani nuo teesit sain sopivan jomottavan päänsäryn juuri tuonne otsasuonten tienoille...

Br,
--Madri

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Beckerille, Castorille, Madrille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Onnea uudelle aseelle. Sehän on alun perin sotilaskaliiberi, käytetty ainakin Ruotsissa ja Norjassa. Hyviä metsäreissuja jatkossakin.

Becker: Kaipa tuon tyyppiseen koulutukseen hakeutuu pelkästään tuon aatemaailman omaavia. Ja tuossa koulutuksessa ja tuonkaltaisessa ”työssä” ei varsinainen reaalitodellisuus pääse pahemmin häiritsemään, toisin kuin varsinaisessa työelämässä olevilla. Taiteen puolesta alan aina enemmän arvostaa Kalle Päätaloa. Jota taidekorkeakoulujen pomot aikanaan halveerasivat. Mutta heppu elätti itsensä ja kirjoituksillaan monta muutakin.

Castor: Olen aikaisemminkin todennut, että silloin kun minä (varmaan sinäkin) oltiin lukiossa, oli Suomessa alkanut se ajattelutapa, että mitä enemmän yliopistokoulutettuja, sen parempi. Vaikkei tultu ajatelleeksi, että mitähän niillä kaikilla tekee. Nykynuorisossa on positiivisia merkkejä, sillä kiinnostus ammattikouluun on lisääntynyt.

Luuseriksi päätyminen ei todellakaan ole enää perhetaustasta kiinni. Omassa työssäni on kasvamassa määrin sijoitettuina ihan hyvien perheitten muksuja. Niille vaan on annettu kaikki, mitä ne vonkuvat ja missään vaiheessa ei olla sanottu että ei. Eipä siihen muuta sitten tarviikaan.

Madri: Tiedä tuosta syvällisyydestä, mutta peräti kuvaava se oli.

Ano2: Yle kyllä kieltämättä tarvitsisi ”journalististen standardien ja etiikan päällikön tehtävää kehittääkseen edelleen journalisminsa laatua ja etiikkaa”, mutta jotenkin luulen, että tuolta suunnalta se laatu ja etiikka mielletään varsin omanlaisellaan tavalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys myös Foliohatulle ja kiitos sähköpostista ja lähettämästäsi liitteestä. Saatan palata siihen vielä jossain vaiheessa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Ja kiitokset myös anonyymille, joka laittoi minulle sähköpostitse youtube-linkit norjalaiseen, naistutkimusta käsittelevään ohjelmaan, jonka esittämisen jälkeen norjalaisen naistutkimuksen rahoitus loppui lähes kokonaan. Kannattaa katsoa, levittää ja propageerata:

https://www.youtube.com/watch?v=cVaTc15plVs

https://www.youtube.com/watch?v=41ryusHlrgw

https://www.youtube.com/watch?v=b5iEnZt2t7k

https://www.youtube.com/watch?v=P2pRbPydPjA

https://www.youtube.com/watch?v=m951x1-nbNs

https://www.youtube.com/watch?v=Ve6uK00AvNo

Anonyymi kirjoitti...

Ykö: "Olen aikaisemminkin todennut, että silloin kun minä (varmaan sinäkin) oltiin lukiossa, oli Suomessa alkanut se ajattelutapa, että mitä enemmän yliopistokoulutettuja, sen parempi. Vaikkei tultu ajatelleeksi, että mitähän niillä kaikilla tekee."

Se tavoite oli ja on että 70% ikäluokastaan "korkeakoulutetaan".

Luin jostain että joku koiranleuka oli laskenut, että se tarkoittaa että pitää ottaa sisään ja saada valmistumaan kaikki, joiden ÄO on yli 85...

85:n korkeakoulutettuja, anna mun kaikki kestää... todistakaa joku matemaatikko että se ei pidä paikkaansa.

Vaan minulla on sellainen näppituntuma tuolta virkamiesten kanssa tyhöhommissa palaveeraamisesta, että valitettavasti se taitaa olla totta. Sinnehän ne päätyvät, ei kukaan yksityisellä ota töihin tai ainakaan pidä töissä korkeakoulun opetusta vaativassa tehtävässä mitään kasivitosia...

Anonyymi kirjoitti...

"Se tavoite oli ja on että 70% ikäluokastaan "korkeakoulutetaan".

Luin jostain että joku koiranleuka oli laskenut, että se tarkoittaa että pitää ottaa sisään ja saada valmistumaan kaikki, joiden ÄO on yli 85... "

No onhan se selvää, että alle sadan täytyy mennä. Koska Suomessa ~50% omaa ÄO:n 100 tai yli. Loput alle. Joten jos 70%:lle porukasta täytyy saada korkeakoulututkinto niin kyllä se 85 ÄO alkaa tyhmimmillä varmaan olemaan todellisuutta. En jaksa väitteen todenperäisyyttä enempää tutkia, kunhan tähän tilastojutskaan otin kantaa. Se kyllä selittäisi naistutkimuksen yms. uusalat joissa korkea älykkyys lienee lähinnä taakka.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne. En ole varma tuosta prosenttiosuudesta. Mutta lopputuleman kyllä näen, eli meille palkataan jatkuvasti julkishallintoon täysin turhia ja tarpeettomia akateemisia. Juustohöylä repii suorittavaa tasoa, mutta he saavat olla turvassa.