sunnuntai 6. syyskuuta 2015

ANTERO LÄRVÄNEN JA MEDIASYYTTÄJÄ


- Hyvää päivää, hyvät kuulijat. Täällä Antero Lärvänen Huitsinnevadan Paikallisdemokraatin ja Huitsinnevadan paikallisradion yhteislähetyksessä. Olemme olleet Hössen ja Pertan kanssa muutaman kuukauden Mongoliassa, paikallisen toimittajaliiton ekskursiolla joka pääsi vähän venähtämään, niin kuin hyvässä seurassa tuppaa aika ajoin tapahtumaan. Mutta täytyy sanoa, että jurttasaunassa on tunnelmaa ja mongolialaiset tytöt ovat kauniita ja muutenkin mukavia. Mutta nyt olemme jälleen sorvin ääressä ja vieraanamme on kukas muu kuin suomalaisen selitteläätiön ja sovelletun spedestetiikan grand old man Adolf Butler, PhD of some political science and shit, yo man, from University of Aintworth. Tervetuloa lähetykseemme, tohtori Butler.

- Kiitoksia, Antero. Mukavaa käydä taas kertaalleen täällä Pinnanmaalla. Kun haistelee tätä paikallista nuivaa ilmapiiriä, niin saa vahvistusta sille ajatukselle, että työtä on vielä tehtävänä.

- Nyt kun katsotaan tuota viime aikojen touhua täällä koivun ja tähden alla, niin voi todeta, että opetuslapsesi painavat menemään niin kuin lapualaiset konsanaan joskus 1930-luvun alussa. Tunnepitoisen hysterian puolelle on siirrytty oikein komeasti, vauhti vain kiihtyy päivä päivältä eikä loppua näy.

- Joo, tämä pitää kyllä paikkansa ja olen siitä kovasti ylpeä. Minähän olen opettanut opetuslapsilleni, että on aivan turha pitäytyä faktoihin silloin, jos asian voi kuitata tunteella ja ennen kaikkea hysterialla. Eli tämä sanonta less is more on ihan paskapuhetta. More is more. Less is less. Ja jos joku yrittää edes puolustautua faktoilla, niin then give them even some more. Sinänsä opetuslapseni niin mediassa, yliopistossa niin kuin poliittisessa eliitissäkin ovat omaksuneet oppini niinkin hyvin, että he ovat alkaneet pitää minuakin liian maltillisena. Annanhan minä haastatteluja Huitsinnevadan Paikallisdemokraattiinkin. Mutta ainahan vallankumous syö lapsensa ja varmaan minun kohdalla opettajansakin. Vaan näinhän sen kuuluu mennäkin. Siinä on jotakin niin kaunista. Perinteet elävät. Mutta joka tapauksessa tilannettamme voisi verrata siihen, että 1970-luvun suomalaisessa lehdistössä, siis oikeistolaisessakin sellaisessa, olisi ollut toimittajista 90 prosenttia taistolaisia. Ei olis Tiedonantajan häiskät silloin aikanaan arvanneet, millaisessa unelmamaailmassa Suomi joskus elää.

- Myöntää täytyy, myöntää täytyy. Mutta ymmärsin puhelinkeskustelustamme, kun sovimme tapaamisemme että et ollut vieläkään täysin tyytyväinen tilanteeseen ja olet saanut jotain sen tiimoilta aikaiseksi? Jonkun uuden virkamiesnimityksen ja siihen liittyvän viraston? Mikä se oikein mahtaa olla?

- Kylläpä näin. Eli nyt ollaan siinä tilanteessa, että maahamme perustetaan mediasyyttäjän virka ja mediasyyttäjän virasto kaikkine mahdollisine henkilökuntineen.

- No mutta tuohan kuulostaa hyvältä! Mediahan on tässä maassa saanut riekkua ihan miten sitä huvittaa. Oletan, että tämä mediasyyttäjä tulee puuttumaan median räikeimpiin epäkohtiin, totuuden vääristelyyn ja toisinajattelevien demonisointiin.

- No mutta Antero, eihän toki. Media on kaiken tuomiovallan ulkopuolella, sillä se on kehittämäni asioitten vituralleen hässimisen teorian kannalta äärimmäisen oleellinen ja välttämätön tekijä. Mediasyyttäjän virasto jatkaa nykyistä linjaa ja saattaa sen taiteelliseen huippuunsa. Katsos, oikeuslaitoksessamme on ollut se pieni vika, että vaikka se onkin varsin edistyksellinen, niin siinä on ongelmana se väliporras. Mikä koostuu poliiseista. Ja ne ovat aivan liian monta kertaa tulleet siihen johtopäätökseen, että tämä ja tuo rasistiseksi median toimesta tulkittu sanonta ei ylitä edes esitutkintakynnystä. Eihän tämä tämmönen touhu ole mistään kotoisin. Mediasyyttäjän virasto korjaa asian oikealle mallilleen.

- Noin niin kuin tarkalleen ottaen miten?

- No siten, että mediasyyttäjäksi palkataan sopiva median edustaja, ja hänen päätöksensä mukaan poliisin esitutkintakynnys voidaan ylittää, ja hänen vaatimuksestaan mikä tahansa häntä ärsyttävä juttu viedään automaattisesti oikeuteen. Ja onhan nyt herra nähköön aikakin. Ajatellaanpa nyt sitäkin, että esmes tuota Olli Immosta ei saatu oikeuteen siitä, mitä hän kirjoitti. Poliisin taantumuksellinen edustaja kun  totesi, että ei tää ylitä syytekynnystä. Jo on tapainturmelus huipussaan.

- No mutta eihän Immonen kirjoittanut muuta kuin yhden facebook-päivityksen, jossa ei ollut kuin samantapaista taisteluretoriikkaa kuin mitä vasemmisto on harrastanut iät ja ajat. Minusta oli ihan käsittämätöntä, että siitä revittiin peliverkkarit niinkin pahasti kuin mitä revittiin.

- Kyllä siinä Antero oli kuule paljon enemmän. Siinä oli ensinnäkin ideologiaan kohdistuva törkeä kunnianloukkaus. Immonenhan ihan selvästi ja häpeämättä totesi, että me olemme väärässä ja meidän toimintamme on suomalaisille vahingollista. Niin kuin se tietysti onkin, mutta eihän sitä saa ääneen sanoa.  Kyllä se on ilman muuta syytteen paikka. Ja lisäksi siinähän on samalla kysymyksessä perusteltujen faktojen pohjalta aiheutettu vihervasemmistolaiseen kohdistuvan henkisen pipin tarkoituksellinen aiheuttaminen. Paha, paha rikos. Ja lisäksi Immosella oli tietysti kyseessä tekijänoikeusrikos.

- Tekijänoikeusrikos?

- No totta kai. Tälle taisteluretoriikallehan on tietysti copyright © alun perin vasemmistolla ja sitten ne ovat antaneet luvan sen käyttöön osaltaan vihreille. Ja se Immosen perkele käytti meidän patentoimaa retoriikkaa ihan törkeästi ja lupaa kysymättä. Mihin tää touhu vielä menee? Ei kai vaan Immosesta ruveta tekemään Che Guevara-tyyppisiä t-paitoja? Joku raja se idean pöllimiselläkin pitää olla.

- Niin no, tuo on kyllä kieltämättä totta. Onhan se melkoisen hirveää, että syvään tunteeseen ja henkilökohtaiseen pätemiseen perustuvaa maailmankuvaa lähdetään arvostelemaan niinkin rahvaanomaisilla seikoilla kuin faktoilla. Mutta mites, nyt kun palkataan tämä mediasyyttäjä, niin minkäs kokoinen se mediasyyttäjän virasto sitten on?

- Näin alkuun palkataan mediasyyttäjän lisäksi kaksikymmentä täyspäiväistä nettikyylääjää. Ja jatkossa, kun tuloksia kieltämättä tulee, niin hurumykke enemmän.

- No näinhän minä arvelinkin. Vaan kukas se on se uusi mediasyyttäjä?

- Kilpailu oli kova ja hakijoita oli paljon. Ihan sinne loppusuoralle pääsi Helsingin Sanomien Maria Pettersson ja Iltalehden Kreeta Karvala, ja sen lisäksi Päivi Lipponen. Lipponen olisi ollut fanaattisuutensa puolesta kyllä ehdottomasti paras vaihtoehto, mutta hän kun ei tule median, vaan yleishöpedätiivisen itsensäkorostamisen puolelta, niin hän sitten putosi kalkkiviivoilla. Ja siellä kalkkiviivoilla me löysimme sopivan mediasyyttäjän.

- Joka on?

- Ensimmäinen mediasyyttäjä on Helsingin Sanomien tiedetoimittaja Susanne Björkholm.

- Björkholm? Jaa, minähän tunnen tyypin. Veikkaanpa, että se syy, miksi hän sai tämän viran on hänen kirjoittamansa juttu ”Maahanmuuttajavastaisuus on voimakkainta inhoherkimmillä yksilöillä”?

- Kyllä, nimenomaan se juttu vakuutti meidät siitä, että hän on paras ihminen tähän vaativaan tehtävään.

- Joo, en epäile, koska siinä jutussahan hän puhui niin sanottua moraalipsykologiaa, ja sen perusteella totesi, että :

Alun perin inho on evoluution kehittämä keino pitää meidät loitolla taudinaiheuttajista. Inho on intuitiivista mikrobiologiaa. Perussuomalaisten puoluekokous sai ajattelemaan erästä lempialaani: moraalipsykologiaa. Moraalitunteet ovat kaikki myrskyisiä, mutta voimakkain niistä on inho. Alun perin inho on evoluution kehittämä keino pitää meidät loitolla taudinaiheuttajista. Inho on intuitiivista mikrobiologiaa. Emme voi nähdä bakteereja ja viruksia, joten evoluutio on opettanut meidät kammoamaan asioita, joissa patogeeneja runsaimmin esiintyy. Siksi kavahdamme mätäneviä raatoja, ulostetta, likaisia ihmisiä, oksennusta, märkiviä haavoja. Vaarallisinta on saada taudinaiheuttajia kehoon suun kautta, joten inhon tunne varjelee sitä aukkoa erityisen tarkkaan.”

- Eli toisin sanoen kyseinen toimittaja toteaa, että jos ihminen ei suhtaudu haittamaahanmuuttoon sinisilmäisen ja mitään kyseenalaistamattoman hyväksyvästi, niin hän on pelkästään jotain näljää, joka pelkää saavan suuhunsa jotain näljää. Ihan hyvä veto sinänsä, tosin nyt hänellä unohtui se, että kyllä Suomessa tota suuvärkkiä kannattaakin varjella. Tulee mieleen heti eräs keissi minkä itsekin varmaan muistat… ootas… (napu napu ja napu)… joo, tossa (klik):


- Niin no, onhan tuo on ikävä tapaus sinänsä, mutta tässä tapauksessahan kyseessä ei ollut varsinaisesti raiskaus, vaan äänin 2 – 1 tapahtuneessa yhteisymmärryksessä suoritettu oraalinen tutustumispenetraatio, joten asian tutkiminen ei kuulu poliisiviranomaisille, vaan lähinnä kulttuuriantropologeille.

- No näinhän se olikin, piru vie, kun pääsi unohtumaan. Mutta jatketaanpas uuden mediasyyttäjän diplomityötä:

”Erityisen helposti yhdistämme vieraisiin ihmisryhmiin ominaisuuksia, jotka herättävät inhoa. Maahanmuuttajavastaisuus on voimakkainta ja yleisintä inhoherkimmillä yksilöillä, kertovat tutkimukset.

Inho valjastetaan usein käyttöön, kun halutaan demonisoida maahanmuuttajia. Heille maalaillaan taudinaiheuttajan ominaisuuksia. Taitava demagogi herättelee mielikuvia likaisuudesta ja siitä, miten muukalaisia on kohta niin paljon, että he saastuttavat koko elämäntyylimme ja tartuttavat meihin uskontonsa ja kulttuurinsa.

Monet eivät myönnä edes itselleen, että heidän mamukammonsa perustuu inhoon. Ehkä se tuo liian elävästi mieleen juutalaisvainot ja afrikkalaisten kohtelun historiassa. Sen sijaan he puhuvat siitä, kuinka kalliiksi maahanmuuttajat tulevat.”

- Ja heittipä hän siinä vielä että:

”Nämä ihmiset eivät silti yleensä kannusta suomalaisia olemaan lisääntymättä, vaikka rahallisesti on kannattavampaa päästää maahan työikäinen ihminen kuin kasvattaa sellainen vauvasta asti.”

- Eli kannattavaa olisi suomalaisten lopettaa paneminen kertakaikkiaan ja ulkoistaa se etnisesti edistyksellisille kansanryhmille. Tämänhän heitti jo Johanna Suurpää 25 vuotta sitten. Eli tämä Björkholm on kieltämättä oikea ihminen tähän tehtävään. Hän varmaan toimii juuri niin kuin häneltä pyydetäänkin, eli heittää tiedetoimittajan ominaisuudessa poliittista ja äärimmäisen epätieteellistä mutua ja kuvittelee, että ihmiset uskovat häntä pelkästään siksi, että hän on Helsingin Sanomien tiedetoimittaja. Epäilemättä hän tulee toimimaan tällä tavalla myös mediasyyttäjän tehtävässään. Onnittelen sinua, Adolf. Olet löytänyt todella sopivan ihmisen mediasyyttäjän pallille. Ihmisen, jota ei sido niin moraali kuin tosiasiatkaan.

- Kyllä, Antero. Näin minäkin tuumin. Hän on loistava valinta. Björkholmin niin sanotun tieteen nimissä esittämä vastenmielinen poliittinen puoskarointi on jotain sellaista, mikä vakuutti minut siitä, että tässä, nimenomaan tässä on se uusi ja ensimmäinen valtiollinen mediasyyttäjä.

- Epäilemättä hän on oikea ihminen tuossa vaativassa tehtävässään. Mutta tuskin tämä jää puoleltanne tähän. Mulla on sellainen pers- ja stetsontuntuma.

- Pers- ja stetsontuntumasi ei mene tälläkään kerralla vikaan. Sillä eihän tämä toki tähän jää. Mediasyyttäjä lykkää tuomioistuimille niin paljon juttuja, että ne menevät kertakaikkiaan tukkoon. Sen jälkeen oikeusministeriön on pakko siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

- Joka on?

- No tietenkin mediatuomioistuin. Johon valitaan tuomareiksi ansioituneita suvaitsevan ja oikeaoppisen median edustajia. Ja tämä tuomioistuin voi sitten myös jakaa ihan oikeita tuomioita. Ja uskopa huviksesi, tuomiot ovat ankaria ja tuomareina tulee olemaan niin Päivi Lipponen kuin Eva Biaudet. Siinä tuomioistuimessa tarvitaan sekä heidän osaamistaan että ennen kaikkea asennetta.

- Jaa, no tuohan kuulostaa peräti käyttökelpoiselta, sillä tuomiovalmis asenne siinä suunnassa on kyllä enemmän kuin kunnossa. Tuomioitten lailliset perusteet sinänsä voivat olla vähän sieltä tännepäin, mutta kun tehdään uutta suvaitsevaista Suomea, niin yksityiskohtiinhan ei koskaan takerruta.

- Ei koskaan.

- Tohtori Adolf Butler, kiitän teitä haastattelustanne. Täällä Antero Lärvänen, Huitsinnevadan paikallisradio. No niin, äänimiehet. Rojut ransittiin ja poistumme Lällävedelle parasta mahdollista vauhtia huomattavasti nopeammin.

(myöhemmin Transitissa, Lällävettä lähestyttäessä)

Hösse (pläräilee tablettia): Tää on muuten oikeasti hyvin mielenkiintoinen tää Helsingin Sanomien niin sanottu tiedetoimitus. Nyt siellä sen niminen häiskä kuin Niko Kettunen tiedetoimittaa seuraavaa:

”Nettikeskusteluja lukiessa tuntuu, että käsitykset turvapaikanhakijoista ovat yhtä vinksallaan kuin keskiaikaisten ihmisten ymmärrys luonnosta.

Silloinkin keksittiin todellisuudesta vieraantuneita tarinoita muualta tulevista.

Muuttolintujen elämä meni yli hilseen. Linnut vain ilmestyivät kesäksi jostain ja katosivat taas. Mystisin teoria keksittiin Brittein saarilla selittämään valkoposkihanhen ilmaantumista.

Järkeiltiin, että hanhet syntyvät joka vuosi hanhenkauloista.

Hanhenkaulat ovat merirokon sukuisia siimajalkaisia äyriäisiä, joiden kuori muistuttaa hieman hanhen päätä. Hanhenkauloja löytyi usein rantaan ajelehtineista puunkappaleista.

Jossain kaukana kasvoi siis varmaankin hanhenkaulapuu. Kun sen oksat tippuvat mereen, hanhenkaulat muuttuvat linnuiksi ja nousevat lentoon. Ajelehtivat tänne puulautoilla ja syövät apilat meidän pelloilta!

Valkoposkihanhesta saatiin oikeasti vihapuhetta aikaan. Hanhenkaulatarina kävi todisteeksi Jeesuksen neitseellisestä syntymästä, johon juutalaiset eivät uskoneet.

"Viisastu viimein, kurja juutalainen", kirjoitti Walesin piispa vuonna 1188.

Vanha myytti näkyy yhä nimistössä. Hanhenkaulan tieteellinen nimi Lepas anatifera tarkoittaa hanhenkantajaa.”

(laittaa tabletin pois ja jatkaa)

- Tuossa on pantu mutkat niin perustavalla tavalla suoriksi, että tosta tulee oikeastaan mieleen se bändi, joka vaan jatkoi soittamistaan, kun Titanic upposi. Vaan paskaaks noista. Meinaan, mulle sitä tuli mieleen siitä vasemmistolaiseen taisteluretoriikkaan liittyvästä tekijänoikeusrikoksesta ihan bisnesidea. Oikeastaan Adolf Butlerhan sen kehitti.

Antero: Jaa, minkäslainen?

Hösse: No vasemmistolaisen taisteluretoriikan varastamistahan voisi tietysti jatkaa pidemmällekin. Kun ajatellaan esmes tota Che Guevaraa. Jätkähän oli psykopaatti murhaaja, josta tuli ikoni ainoastaan sen takia, että sillä oli yhdessä valokuvassa semmonen ilme, että siitä sitten tehtiin noin montakytkuus miljoonaa t-paitaa, rintanappia sekä julistetta ja niillähän on yksi sun toinen kapitalistikin tienannut dollarin jos toisen. Miksipä ei tehtäisi sama Immosen Ollistakin? Täysjärkisestä miehestä. Ihan piruuttaan. Mulla tulis heti mieleen ensimmäisenä, että:


Pertta: Joo, ja tuotahan vois tuunata oikein 1970-luvun malliin ja tehdä tekijänoikeusrikoksesta vielä astetta suuremman, eli miksei vaikka:


Antero: Ja kun tuota ameriikan kieltä kumminkin sotketaan joka paikkaan, niin eikös voisi ajatella, että:


Hösse: No voi juma örtsy. Täytynee ottaa yhteyttä Oy Pinnanmaan Paita, Pöksy, Pyyhe & Peflettiin ja panna bisnesidea vireille.

Kännykkä: Brdldripilipili nokia ringtone tai joku muu vapaavalintainen soittoääni.

- Morjens, Ykä.

- Missäs ne jätkät oikein munii? Sauna on lämmin, kalja on kylmää ja jääkaappi on täynnä Lälläveden Läski & Leivonnaisen Vielä Vanhemman Ajan Lenkkiä.

- No bisnesideoita me täs mietitä, herra hotellinpitäjä.

- Jaa, no millekäs ne maistuva?

- Viha-ajattelulle, herra hotellinpitäjä. Viha-ajattelulle viha-ajattelu maistuva.

- Vaan sehän sopii mulle. Kaukanakos te olette?

- Viis minuuttia!

- Kuittaan.18 kommenttia:

Kari kirjoitti...

Tuttua ja tanakkaa Yrjöä.

Minulta jäi paikallisradiosta kuulematta Soinin haastattelu hänen Alaskan vierailustaan Obaman ilmastosirkuksessa.
Vahinko, sillä se olisi ollut ulkoministeriltä mukavaa kevennustä näinä synkkinä aikoina, kun he muuten, virkansa puolesta, joutuvat taluttamaan Suomea ja Eurooppaa kohti pölkkyä.
Sipilä jo tarjosikin kaulaansa alamaisille malliksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Kari ja kiitokset. Sitä yhteistä pölkkyä odotellessa. Palaan varmaan tuohon Sipilän vetämään pohjanoteeraukseen pian. Tässä alkaa olla ongelmana se, että kun kirjoittaa jonkun jutun, niin se muuttuu vanhentuneeksi jo saman tien, kun myllytyksessä tulee uutta ja hurjempaa tilalle koko ajan. Ei vaan pysy perässä.

Snowcamo kirjoitti...

Ikävä kirjoitus, jälleen kerran. Eli viihdyttävä, absurdi, sujuva ja mukaansatempaava, välillä jopa naurattava. Mutta valitettavan osuva. Kuin ikkunasta katsoisi.

Joka tapauksessa siitä poiki idea tunnistettavalla naamakuvalla (itse asiassa Che ei olisi niinkään huono ensimmäinen iteraatio) painetusta pefletistä. Ei muutakuin sellaisen kanssa saunaan ja viesti on selvä.

Jos kuva olisi eräästä muinaisesta pedofiilista ja paikkana olisi vaikka uimahallin sauna, jonne pefletin voisi myös unohtaa, niin sivusta olisi mielenkiintoista seurata nollalla jakamista ja kongnitiivisen dissonanssin singulariteettia, kun median pitäisi valita asian lööppijulkistamisen ja totaalivaikenemisen välillä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Snowcamo ja kiitokset sinullekin. Vaan tuo idea sekä Che- että Mohammed-pefleteistä on sen verran mainio, että siirrämmepä sen samantien suomalaisten vaatetusyrittäjien käyttöön. Niitten vähien, joita on vielä jäljellä. Mahtaisiko Varusteleka vastata haasteeseen? Tilaisin heti tusinan.

Nimetön kirjoitti...

Meni sen rajan ylitse nyt lopulta, että poistin kaikki valtamedian kuvakkeet mozillan pikavalkosta. Ei enää. Vaihtoehtomedia ja blogistania ovat enää ne paikat josta kiinnostaa lukea tapahtumista. Joku tolkku tuputtamisessakin.

http://vanhavittuilee.omasivu.fi/43/holmolaisen-talo-maailman-laidalla/

Viisaus piilee vanhuksissa ja näemmä eeveepee-rintamalla.

-Tvälups-

buuri johannesbuurista kirjoitti...

Voin tunnustaa, että Immonen on hyvä jätkä. Täältä Kapista lähti Immoselle yksi ääni viime vaaleissa. Epä sitä muuten pysty asioihin vaikuttamaan.

Hipilä & co. vetää alta kölin. No, alussa oli Hipilällä 17mk rahapussissa ja miljoonan velat. Seuraavana aamuna miljoonaomaisuus - sai pihalta muovipöntöt myytyä. Mutta kansan kannatus on kova, rahaa löytyy - innoikkaimat osti ennen kuin oli pakko.

Nyt sitten tehdään rahaa sotaa pakenevilla naisilla ja lapsilla. Viddu että Hipilän naamakin on ruma - kuka helevetti sitäkin äänesti ja siihen luottaa - lesta akat? ... onhan se tavalla söpö, semmoinen nallekarhumainen, luppakorva ja törsöhuuli.

So it goes.

Nimetön kirjoitti...

Tuo Immonen - el pueblo unido -paita on nerokas! Yritin asiaa taannoin vääntää rautalangasta useaan otteeseen, silloin Meillä on tunnelma -ilmaiskonsertin aikoihin, mutta monille humanisti- ja yhteiskuntamaistereille se on yksinkertaisesti liian vaikea. Tällainen graafinen yksinkertaistus on parempi.

Nimetön kirjoitti...

Kohta alkaa Yrjöperskeles-blogi olla niitä ainoita, joita uskaltaa enää avata. Jos erehtyy avaamaan jonkun iltapäivälehden tai tv-uutiset, päivä on pilalla. Kuten sanoit, asiat tapahtuvat sellaisella temmolla, että perässä pysyminen tuottaa vaikeuksia ja tuntuu, että vaikka Sipiläkin jo suoritti melkoisen avauksen, pohjakosketusta ei ole vielä nähty. Päättäjät määkivät lammaslauman tavoin, että ei voi mitään. Ne vaan tulee ja ne täytyy hoitaa, syöttää, juottaa, kouluttaa ja vaatettaa; iPhone, caprit ja varvassandaalit ovat aika kevyttä kamaa kun talvi tulee. Sellaisilla on kuitenkin tultu läpi koko Euroopan. Fantastista, sanoisi varmaan Katainenkin.

Kohta kukaan ei kyllä sano yhtään mitään, ei ainakaan mitään sellaista, mikä ei ole tämän mokutususkonnon mukaista. Lähestymmekö nyt uutena ja uljaana monikulttuurisena valtiona kuitenkin enemmän monokulttuurista Pohjois-Koreaa tai entistä Itä-Saksaa, jossa jopa perheenjäsenet ilmiantoivat toisiaan? Hieno tulevaisuudennäkymä!

Mainio kirjoitus taas kuitenkin! Edellinenkin sai minut vakavasta aiheesta huolimatta nauramaan makeasti, sinulla kun on tuo verbaalinen huumori hanskassa! Kirjoitinkin jonkun kommentin, mutta se kai hävisi jonnekin bittiavaruuteen. Eipä haittaa, monet kommentoijat pistivät niin vahvaa tekstiä, että eipä niihin ollut paljon lisäämistä. Pääasia, että sinun blogisi on ja pysyy (kuten entinen Cutex-huulipuna; olet sen verran nuorempaa ikäluokkaa, että et taida moista mainosta muistaa).

Rouva Ano

Becker kirjoitti...

Tuosta mediasta tuli mieleen ne tarinat mitä nämä siirtolaiset kertovat. Osa on aivan varmasti kokenutkin inhimillisesti katsoen käsittämättömiä kauhuja, mutta suuri osa aivan selvästi sepittelee mitä ihmeellisimpiä satuja ja kaikki menee puhtaasti läpi.
Maahanmuuttoviranomaisilla ja medialla ovat kyynelkanavat joutuneet koville, kun ovat kuunnellet suusta suuhun kulkevia sepityksiä pahoinpitelyistä, raiskauksista ja murhista jotka ovat näille muslimeille täysin vieraita toimintatapoja.
Aivan taatusti Kapteeni Koukku ja Peter Pan olisivat joutuneet median ja poliitikkojen mustalle listalle, jos joku olisi noita taruolentoja älynnyt syyttää rahstuksesta ja heitteille jätöstä.
Eurooppaan valuva porukka näyttää olevan aivan persaukista, mutta ukko kuin ukko tuntuu työntäneen hämysille salakuljettajille keskimäärin 10.000 euroa jostain vetisestä kumivenematkasta. Jumaliste noilla rahoilla olisi lennetty ensimmäisessä luokassa Eurooppaan tai vieläkin pitemmälle. Ja media senkuin taivastelee.

Becker kirjoitti...

P.S. Jäi muuten mainitsematta, että kannattaa katsoa YLE Areenasta dokumentti "Talouden madonluvut": http://areena.yle.fi/1-1594821
Tai sitten Youtubesta sama nimellä "Four Horsemen."
On muuten aika pysäyttävää dokkaria länsimaisen markkinatalouden tuhoon johtavasta tiestä. Sekä kuinka supervaltojen elinikä on noin 250v. Merkit ovat jo näkyvissä.
Olen sen katsonut parikin kertaa, ja vaikka kaikkea ei tarvitse pureksimatta uskoa, niin filmisssä on aika paljon ajattelemisen aihetta antavaa.

Reijo Koiras kirjoitti...

Kiitoksia taas mainiosta kirjoituksesta. On aina mukavaa, kun saa aamukahvin kanssa lukea tuoreimman Perskeleen. Nämä Lärväsen ja Butlerin dialogit varsinkin ovat poikkeuksetta aivan helvetin hyviä. Mitä varsinaisiin uutisiin tulee, niin kyllä tässä on semmonen olo kuin olis pölkyllä lyöty otsaan, ja päivä päivältä menee pöhlömmäksi. Luulen että en viisi vuotta sitten olis millään uskonut, jos joku olis sanonut että tällaista on luvassa. Meininki on suorastaan ruotsalaista.

Nimetön kirjoitti...

Heh, noi Butlerin jutut tuovat elävästi mieleen erään irakilaisen tiedotusministerin infotilaisuudet vuodelta 2003. Annan puheenvuoron Muhammed Saeed al-Sahaf'ille, jos tiedottamisesta jaettaisiin Nobel-palkintoja niin tämä herrasmies löisi jokaisen vastaehdokkaan laudalta. Voitontahto oli ainakin kova, vaikka jenkit jo kolkuttelivat Baghdadin portteja!

Jotenkin tämän miehen edesottamukset ja retoriikka vastaavat nyky-Suomen valtamedian tilaa, ihan samantyylistä p*skanjauhantaa ilman substanssia. Uskoiko mies edes itse siihen mitä hän mikrofoneihin suolsi? Ensimmäisessä pätkässä noita mikkejä riitti ihan kivasti, eri asia onkin moniko niistä oli aito ja toimiva.

Jopa Joseph Goebbels olisi ollut tyytyväinen tuon kaverin esiintymiseen.

Hieman off-topicina, tässä erään henkilön näkemys oikeuslaitoksen mädättämisestä. Tulee mieleen ne Juri Bezmenovin videopätkät Youtubesta, ja kuinka kansakunta aivopestään. Jos Suomen yliopistojen ja oikeustieteellisten tiedekuntien tila on samankaltainen, niin en yhtään ihmettele raiskaajien tai pahoinpitelijöiden saamia lepsuja tuomioita. Varsinkin jos syytettyjen penkillä on "kulttuurinrikastajia".

Tässä alkaa vakavasti pohdiskelemaan, että onko Suomi enää puolustamisen arvoinen...


- Soomepois Eestist -


Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Taisteluvälineupseerille, Buurille Johannesbuurista, Anolle, Rouva Anolle, Beckerille, Reijo Koiraalle ja Soomipoisille Eestist & kiitos kommenteistanne.

Taisteluvälineupseeri: Kyllähän Helsingin Sanomat tuossa taas yhden rajan ylitti, mutta seuraava ylitetään varmaan piakkoin. Ihan hyvän kirjoituksen linkitit.

Buuri: Ehkä se, mikä kuvaa aikaamme parhaiten on se, että median mielestä nimenomaan Immonen on roisto ja Sipilä taas sankari, joka elvytti talvisodan hengen. Voi hyvä luoja.

Ano: Idean saa rauhassa pölliä ja laittaa levitykseen.

Rouva Ano: Älä toki minun blogiini tyydy. Tuolla linkkilistassani on hyviä blogeja solkenaan. Sipilän tuoreinta tempausta voi pitää pohjakosketuksena, mutta nythän on niin, että jos pohjakosketus saavutetaan, niin hankitaan ruoppaaja ja kaivetaan monttu syvemmäksi.

Noista vaihtoehdoistasi se Itä-Saksa voisi olla lähempänä. Oikeastaan Ruotsi on siitä jo turboversio. Se ei tarvitse Stasia, koska kansa vahtii itse itseään. Mutta kiitos kannustuksesta. Olen kyllä mielestäni julkaissut kaikki kommenttisi, mutta blogger itsessään temppuilee aika ajoin. Olen kyllä viisikymppinen, mutta en muista Cutex-huulipunaa. Tietysti näin miessukupuolisena ei niitä sen sortin mainoksia ole ehkä tullut muutenkaan seurattua.

Becker: Tästä asiasta kirjoitti Vasarahammer tuoreeltaan osuvasti:

http://vasarahammer.blogspot.fi/2015/09/nakokulma-ihmisoikeusteollisuuden.html

Kiitos linkistä.

Reijo Koiras: Kiitokset. Ja kyllähän puolestani kyttäilen tuolta sivupalkista, että onkos tietty sarjakuva taas ilmestynyt. Oikeastaan viisi vuotta on tässä aivan liian pitkä aika, sanoisin ennemminkin, että ei tätä viisi kuukauttakaan sitten olisi osannut odottaa.

Soomepois Eestist: Oikeastaan tuon kyseisen propagandaministerin toiminta ei ole niin naurettavaa kuin Suomen valtiovallan, sillä siinä vaiheessa kun häiskä lateli puuta & heinää, niin Saddamin porukka sentään vielä yritti panna hanttiin, vaikka rumasti selkäänsä saikin. Meillä taas vaikuttaa, että omat ampuvat selkään. Kiitos linkistä. Ja kyllä minun mielestäni Suomi on vielä puolustamisen arvoinen. Ei täällä kuitenkaan koko kansaa mädätetty ole.

Nimetön kirjoitti...

Suomen maa ja kulttuuri on ja tulee olemaan puolustamisen arvoiset,mutta osa suomalaisista ei kyllä ole puolustamisen arvoisia,joukkoon siis liittynyt myös pääministerimmekin.Itseasiassa noiden luopioiden kutsuminen suomalaiseksi alkaa jo olla maanpetos,puhumattakaan heidän toiminnastaan maan tuhoamiseksi.
Ja,kyllä,inhoan islamia ja kaikkea alhaista,mitä se edustaa-en todellakaan halua sen leviävän Suomeen yhtään enempää.Taidan olla nyt sitten inhoherkkäkin-heh.Seuraavaa lempinimeä suvakeilta odotellen...
T:Vesku

Nimetön kirjoitti...

"Ideologiaan kohdistuva törkeä kunnianloukkaus"... Kommenttina neroutta. Lienee pian lainsäädännössä.

Hmmm... Niinhän se taitaa olla, että tämän konstruktionistisen Orwellilaisen uus- ja uutiskielen mukaan se, mitä me pottunokkajuntit luulemme joukkoraiskaukseksi onkin seksuaalisen paikallisdemokratian ilmentymä. Joukko henkilöitä äänestää ja kaikenikäisten alaikäisten enemmistö voittaa äänestyksen.

Tota inhoherkkyyttä kannattaa muuten pysähtyä miettimään vähän...

Se on ollut geneettisessä pudotuspeleissä kaikkein parhaiten oikeaan osuva niillä jotka ovat jääneet jäljelle ja jatkaneet sukua. Se on mitä ilmeisimmin siis hyvin tarkka ja luotettava instrumentti. Sitä ei mitä ilmeisimmin kannata väheksyä. Voisi olettaa että inhoherkimmät ihmiset ovat niitä, jotka osaavat parhaiten vaistota yhteisöä tai yksilöä uhkaavan vaaran silloin kun sen merkit ovat vielä tulkinnanvaraiset. Hmmm.... Jos nuivallisto koostuu kaikkein inhoherkimmistä eli niistä, joiden kyky tunnistaa olemassaoloon kohdistuvaa uhkaa on kehittynein, niin sehän kertoo, että...

Mites muuten jätkät....

Oon huomannut että ruotsinkielisillä alueilla on myynnissä paljon huonokuntoisia isoja vanhoja kiinteistöjä. Nyt kun hallitus on päättänyt, että kunnan mielipidettä ei tartte kysyä turhapaikka-asioissa jos kiinteistön omistaa yksityinen taho ja toimintaa pyörittää joku yleishaitallinen järjestö, niin eikös perusteta sekä sijoitusyhtiö, korjausrakennusyhtiö että humanatsistinen järjestö.

Sijoitusyhtiölle tarttetaan muutama kymppitonni alkupääomaa. Veikkaan että löytyy kun päästään hieromaan asiaa sopiviin piireihin. Loput pankista lainana. Sijoitusyhtiö ostaa ruotsinkielisistä kunnista isoja korjausta vaativia rakennuksia. Sitten se muuttaa ne asunto-osakeyhtiöiksi.

Seuraavaksi asunto-osakeyhtiö toteaa että taloyhtiö tarttee peruskorjausremontin. Se ottaa pankista lainaa ja teettää oman konsernin firmalla rempan. Rempan jälkeen asunnot sisustetaan halvalla ja siistillä tavalla. Samalla ne varustetaan normaalisti.

Tossa kohtaa sijoitusyhtiöllä on iso läjä kalustettuja osakehuoneistoja. Niihin pitää saada vuokralaiset. Ja unelmavuokralainenhan on asumisperäistä sosiaaliturvaa nauttiva 19-39 -vuotias alaikäinen tarhapaikanhakija. Koska kyse on kalustetuista huoneistoista idyllisessä maisemassa, niin sopiva referenssihinta majoitukselle saadaan bed&breakfeast -hintoihin vertaamalla. Oisko tommonen 55€ per vuorokausi per lärvi sopiva?

Ostetaan alkuun toi Sabbelsin luhtitalo Kemiön saarelta. Tonne voidaan tunkea 60 bodaavaa islamistilinnanruunaa. Talo..

http://www.etuovi.com/kohde/9644511?sc=M75609512&so=rardq&pos=1

...maksaa 290 000€. Jos majoitustuotto on 60kpl x 55€ x 30 vrk eli 99 000€ per kuukausi niin hankintahinta, remppa ja Ikean romut on pian kuitattu. Sen jälkeen voidaan tyytyä miettimään että mitä pahaa voisi saada aikaan miljoonan euron vuotuisilla pääomakuluilla? Pitäisikö ostaa toinen paikka? Loviisa? Porvoo? Affenanmaa? Vaikka...

http://www.etuovi.com/kohde/2007561?sc=M75611955&pos=2

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Veskulle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Vesku: Tuon seuraavan juttuni kommenttiosiossa Taisteluvälineupseeri kommentoi näin:

”Yhteiskunnan nro 1 oikeutus olemassaololleen on sen omien kansalaisten turvallisuus ja suojelu. Se oikeuttaa lainsäädännön ja veronkannon. Kun yhteiskunta ei noudata tätä sopimusta, lakkaa sen kansalaistenkin velvollisuudet ylläpitää systeemiä.”

Ja se kattaa oikeastaan tilanteeseemme nähden kaiken.

Ano: Aika ässä on muuten myös tuo sinun ”seksuaalinen paikallisdemokratia”. Luulen, että se tulee ainakin maahanmuuttoteollisen kompleksi kielenkäyttöön. Mitä tulee sanomaasi inhoherkkyydestä, niin sehän pitää täysin paikkansa. Sitä voidaan kutsua myös terveeksi itsesuojeluvaistoksi. Tuo häjy hankkeesi, mitä tuumailit on jo taatusti suunnitteilla tai jopa toteuttamisvaiheessa useammankin jopparin pulaakissa. Sille porukalle raha ei haise, vaikka se haisevia keinoja käyttäen olisi hankittukin.

thule kirjoitti...

Tämä oli taas takuuvarmaa tasoa!

Tuo t-paitaidea oli loistava, ja itselläkin oli sen suuntainen ajatus pyörinyt päässä heinäkuun kohusta lähtien. Tämän kirjoituksen inspiroimana intouduin nyt sitten tekemään tuollaisen painokelpoisen kuvan. Näitä saa vapaasti käyttää.

Löytyvät tuolta: http://sisu-sauna-salmiakki.blogspot.fi/2015/09/t-paitagrafiikkaa.html

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Thule ja kiitokset. Nuohan ovat huomattavan tyylikkäitä nuo sinun versiosi.