keskiviikko 23. toukokuuta 2018

MARSHALL-AVUTTOMUUTTA


Lyhyesti case Heikki Hurstin etenemisestä:

- Viime joulukuussa hallitus pudotti vapaaehtoisen ruoka-avustuksen tuen nollaan. Heikki Hurstin toiminnalta jäi saamatta 80.000 euroa. Alun perin tuki oltiin tehty perussuomalaisten ehdotuksesta.

- Hiljattain amerikkalainen superyhtye Metallica puolestaan lahjoitti Heikki Hurstin toiminnalle 25.000 euroa.

- Aivan tuoreeltaan Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta tyrmäsi perussuomalaisten ehdotuksen Heikki Hurstin toiminnalle myönnettävästä 50.000 euron avustuksesta. Eli Hurstin tärkeälle työlle jäi niin valtion kuin Helsingin kaupungin toimesta se kuuluisa tuulen huuhtoma perse. Selvää tietysti on että kyseessä on vittuilu nimenomaan perusuomalaisille. Valitettavasti vittuilun terävin kärki osuu suomalaisiin köyhiin.

Asian tiimoilta herää kysymys:

Kuinka kauan kuluu aikaa kun Helsingin kaupunki saa poltettua 50.000 euroa maahanmuuttoteolliseen kompleksiinsa?25 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=2Oqnj5PAQdg

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Mitäs sitä nyt veikkaisi? Tietää kun ei voi koska maahanmuuton kustannukset ovat Suomen tiukimmin varjeltu salaisuus. Arvaukseni: Viikko.

Mutta kyseessähän ovat aivan eri asiat; suomalaiset köyhät eivät tuo katukuvaan mitään monikulttuurillista värinää.

Virkamies kirjoitti...

Ja suomalaiset köyhät eivät saa aikaan mamubisneksen kaltaista tulonsiirtoa siinä mukana oleville. Lisäksi kun selkeästi on eräänlainen persuboikotti/ajojahti menossa mediassa ja politiikassa, tällä estetään mahdollinen persujen äänten kalastelu koska niillä köyhilläkin on äänioikeus.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Yhel Turkkulaasel ja Virkamiehelle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Jep. Löfven munasi ja Åkesson ownasi.

Yksi Turkkulaanen: Veikkaanpa kuule ettei siihen mene päivääkään. Jos kertoo luvun 50.000 vuoden päivien määrällä saa tuloksen 18.250.000 ja äkkimiettimällä (haittamaahanmuuttajien elatus, asumiskustannukset sekä mamuteollisuuden työllistämät ihmiset) väittäisin että todellinen lukema on Helsingissä ainakin kymmenkertainen siihenkin.

Virkamies: Totta. Mamuteollisuus elättää juuri oikeaoppisia ihmisiä. Itse asiassa tuo temppu taisi tuoda ennemminkin ääniä persuille mutta koska Helsinkiä voi verrata paskaan joka vetää kärpäsiä niin sama meininki jatkuu edelleenkin. Pahoittelen muuten äskeistä lausettani kaikille tolkullisille helsinkiläisille.

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Yrjö: Taitaa tuo päässälaskutaito olla minulla pahasti ruosteessa. Nyt tein ISOn pilkkuvirheen. Luultavammin se aika tosiaan lasketaan tunneissa, ellei minuuteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Orpolta taannoin lipsahti, että vastaanottokulut ovat 400 000 euroa per päivä, ei vissiin sisällä haittakuluja, poliisia, jne. Joten 400 000 jaettuna 24 tunnilla, vokkikuluja sillä katetaan 8 tuntia.

Suomi on paska maa.

Iines

KKi kirjoitti...

No, Helsingin sosiaalisesta rahanjaosta taitaa päättää tättähäärät, tunnetaan muös pulleroina, joten ei liene mikään yllätys, että persaukinen suomalainen mies ei ole heille aivan prioriteetti yksi.

Suklaasimmuiset riisiä keittelevät pallerot sen sijaan saavat pulleroiden sydämet lämpiämään ja geelitukka kostuttaa pulleron nansot.

Ei liene siis mikään yllätys tuo Helsingin kaupungin päätös. Ja mikä hienointa siinä tosiaan pääsi vittuilemaan Persuille.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Minä veikkaan, että maksimissaan 1 tunti.

korpisoturi kirjoitti...

"Maahanmuuton kustannukset ovat hyttysen paskan verran maan budjetista".

Tämän väitteen kuulin joskus ehkä n.15 vuotta sitten. Jo sillon tuntu, että joku valehtelee. Ja nyt tänään tuntuu vielä voimakkaamin, jotku valehtelee raskaasti.

No ei mitään uutta, aamulla on armo uus!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Yhel Turkkulaasel, Iinekselle, KKi:lle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja korpisoturille & kiitos kommenteistanne.

Yksi Turkkulaanen: Kusetuksen määrä on niin suuri että luvut menevät helposti sekaisin.

Iines & VNV: Tuo Orpon mainitsema summa tekisi sekin vain 146 miljoonaa. Valtiohan ei suostu kertomaan kokonaiskustannuksia mutta ei siinä miljardikaan riitä. Niin että VNV:n veikkaus lienee lähellä totuutta.

KKi: Tiivistit asian varsin kohdalleen.

korpisoturi: Totta. Ja muistutan että haittamaahanmuuttaja siittää vähintään neljä haittamaahanmuuttajaa. Jotka ovat myös elätettäviä.

Becker kirjoitti...

Tässä jälleen yksi esimerkki siitä miten poliittinen aateli suhtautuu nälkää näkevään hallintoalamaiseen.
Puoluetuki ja poliitiikkojen korvaukset virassa ja sen jälkeen ovat aiheuttaneet tilanteen jossa lystin maksajien mielipiteillä voi pyyhkiä persettä, sillä liksa juoksee joka tapauksessa.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Täytyy muistaa, että säännöt eivät ole samanlaiset kaikille. ;)

https://gatesofvienna.net/2018/05/arrested-for-objecting-to-sharia-in-the-royal-parks/

Hemuli kirjoitti...

Toivottavasti joku joka organisoi Metallican lahjoituksen on yhteydessä bändiin.... Tulikivenkatkuinen twitter viesti Metallicalta olisi paikoillaan....

joppos 123 kirjoitti...

Kunhan laittomilla läpsyttelijöillä riittää diskorahaa, terveydenhuoltoa ja geeliä niin kaikki on hyvin Helsingin hipstereiden ja maailmanhalaajien pääkopassa. Millään muulla ei oiekastaan ole mitään väliä, kaikkein vähiten Suomalaisilla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Beckerille, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Hemulille ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Becker & joppos 123: Olette täysin oikeassa. Pistää vaan ihmettelemään että kuinka tähän tilanteeseen oikein päädyttiin.

VNV: Eipä ollu kaunista, ei ollu niin. Eikös siellä Englannissa joku heppu muuten saanut vankeustuomion kun se opetti koiransa tekemään Hitler-tervehdyksen?

Hemuli: Se olis aika hieno heitto kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos se rahanpolttaminen on kiinni sinnetännemäestä tai natsimasta niin turkin menee sekuntia kauempaa. Onneksi asun vielä sen verran kaukana tsadista, että ehdin ehkä karkuun ennen kuin paska osuu tuulettimeen.
Huru-ukko
PS. No tuo päätöshän on suoraa vittuilua persuille.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Count Dankula, Skotlannissa.
Sai muistaakseni sakkoa joku 700 puntaa.

joppos 123 kirjoitti...

Näin on päässyt käymään koska alusta alkaen on läpsyttelijöitä kohdeltu kuin kunniavieraita. Ihan siitä asti kun ensimmäiset somput lampsi gebardihatut päässä Venäjältä Suomeen.
Läpsyttelijät on totutettu siihen, että viimeistään rasistia määkimällä kaikki kannetaan eteen kuin manulle illalinen. Mikään ei ole liikaa tai liian hyvää geelipäälle.
Tämän lisäksi päättäjillä on aiheellinen pelko perseessä siitä, että laittomat läpsyttelijät alkavat toteuttamaan koraanin ja alkukantaisen vietin käskyjä kaffireiden teurastuksesta jos palvelu ei pelaa.
Suurimpana pelkona suvakeilla lienee kuitenkin se, että ne Suomalaiset jotka kulkevat käsi taskussa nyrkkiin puristettuna alkaa lipastamaan jos läpsyttelijät alkavat liikaa meuhkaamaan.
Laittomien läpsyttelijöiden terveyspalvelut, arvion mukaan n 4 milliä (helvetisti alakanttiin) rahat löytyi heti vs Suomalaisten leipäjonot 0 euroa.
Kenen etua nämä vaaleilla valitut siis loppupelissä ajavat?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle, Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko: Joo, se oli suorastaan preussilaista gewittungia. Itsekin asun onneksi nykyisin hornanperseessä joten ”edistys” ei tänne ihan ensimmäisenä tule. Tietysti kun tää on haja-asutusaluetta niin se yritetään tappaa ihan muuten vaan.

VNV: Kertookohan tarina että kuinka sen koiran kävi?

joppos 123: Tuo somalien tulo oli jonkunlainen ihmeellinen kynnys. Sen jälkeen ulkomaalaiset (mitä etnisempi niin sen varmemmin) nostettiin jalustalle pelkän ulkomaalaisuutensa vuoksi. Sitä ennen jos Suomessa oli joku ulkomaalainen pärjännyt niin hän oli pärjännyt omilla ansioillaan. Mulla on itse asiassa huomisen puolella tulossa asiaa sivuava postaus.

” Kenen etua nämä vaaleilla valitut siis loppupelissä ajavat?”

Omaansa eli siis uusrälssin etua johon kuuluu ammattipoliitikot, poliittisesti valittu virkakunta sekä media. Kyseinen systeemi on muodostunut konsensuspolitiikan myötä ja (poislukien persut) se on pelkkää kulissia joka pitää yllä illuusiota vaihtoehdoista.

Anonyymi kirjoitti...

Tämähän on kuin suoraan Ykän Korttitalo-stoorista.
Meidän ”hallitseva rälssimme” näyttää olevan niin typerää ja lyhytnäköistä sakkia, että täytyy ihmetellä kuinka tolloja he oikeastaan ovatkaan. ”Khihi, näytettiinpäs niille nazi-persuille… ähäs, oppivathan olemaan ehdottelematta… ikävää poliittista kikkailua vähävaraisilla… eivätkä edes osaa käyttää oikeaa ihmisoikeuskieltä…”

Luulevatko nämä oikeasti, että tämmöinen tavallisten suomalaisten niskaan kuseminen unohtuu? Luulevatko he, että sitten kun toivottomat ihmiset joilla ei ole enää mitään menetettävää, hermostuvat sen viimeisen kerran ja lähtevät tasaamaan tilejä että kaikille rälssiläisille riittää polpotteja suojelijoiksi?
Noh, kokomaanpetteri Orpo ja kansallissosiaalidemokraattinen Rinne ovat juuri julkituoneet näkemyksensä edustuksellisesta demokratiasta - että se on tullut tiensä päähän ja tullaan korvaamaan sanelupolitiikalla. Kohti systeemiromahdusta tässä mennään, ja vauhti se vain kiihtyy…

Kiitos hyvästä summauksesta,
T. Riku Raunioilla

joppos 123 kirjoitti...

Suomen kansan niskaan on kustu jo -90 luvun lamasta lähtien. Kusemista väitettiin silloin sateeksi ja väitetään edelleen. Neukkula kun kaatui tuli valtaapitäville perkeleellinen hätä siitä mihis suuntaan hanuria seuraavaksi tarjotaan.
Löytyi euvostoliitto ja taas oli hanurit rasvattu.
Jos EU ilmoittaisi huomenna, että Suomi ottaa vastaan 300 000 moniosaajaa niin mehän otettaisiin.
Jokaisen vallassa olevan politiikon horisontissa siintää ja houkuttelee se todella rahakas hillotolppa Brysselissä. Ihan sama jos siinä myydään isänmaa.
Kun sinne hillotolpalle asti pääsee kuten jykäboy niin ei ole paskankaan väliä vaalikarjasta koska ne virat eivät ole vaaleista kiinni.
Isoveli palkitsee lipovimmat alaiset ja pitää siten yllä epädemokraatista valtakoneistoa.
Mitä nopeammin pääsemme eroon euvostoliitosta sen parempi, vaikka sitten asein.
Juuri eilen julkaistiin joku v....n eurobarometri, jonka mukaan me Suomalaiset ollaan ihan helvetin tyytyväisiä unioniin kun ei tartte vaihtaa rahaa kun lähtee reissuun.
Täyttä paskaa ja sumutusta koko barometri. Anteeksi vajavainen ranskani, pillastuin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rikulle Raunioilla ja joppos 123:lle & kiitos kommenteistanne.

Riku: Olet oikeassa. Vaikka sanotaan että ihmisen poliittinen muisti on lyhyt – ja sehän pitää monen kohdalla valitettavasti paikkansa – niin kyllä tällainen jää aina useamman mieleen. Orpo ja Rinne vahvistivat keskenään sen että federalistinen yleispuolue alaosastoineen tulee pitämään valtaa edelleenkin ja kinastelee vain yksityiskohdista antaen illuusion vaihtoehdoista. Minkäänlaista vaihtoehtoa vallitsevalle järjestelmälle ei hyväksytä. Vaikka nykyinen tie viekin kohti sitä systeemiromahdusta.

joppos 123: Se 1990-luvun lama oli myös eräänlainen kynnys. 1970-luvulla Kekkonen runnoi kasaan hätätilahallituksen kun maassa oli 70.000 työtöntä. Laman myötä muuttui normaalitilaksi se, että maassa on puoli miljoonaa työtöntä. Ilmastopakolaisista puhutaan ja se 300.000 tulijaa on täysin mahdollista. Eikä niitten tuloa estetä vaikka hyvin tiedetään että valtiolta aukeaa perse. Niin pitkään kun ollaan EU:ssa ei mikään tule muuttumaan. Eikä myöskään nykyisen valtakoneiston vallan alla.

Anonyymi kirjoitti...

Minuuteissa mennään, veikkaisin. Ei näitä kustannuksia pelkästään asumisesta, elämisestä ja ihan liian pienestä "mun rahasta" koidu. Tulkit osaavat laskuttaa suolaisesti, asianajajista puhumattakaan ja jokaisellahan on jonkin sortin ns. prosessi päällä (lelusalakuljettaja muuten nostanut oikeusjutun kunniansa loukkaamisesta, kuka maksaa?). Valtava määrä erilaisia etnisiä yhdistyksiä jotka saavat avustuksia vaikka ei ole muuta esitettävää kuin aina samojen nokkamiesten konfiskoima kassa. Mihin Suomi tarvitsee lähes sataa somaliyhdistystä? Joka klaanille omansa? Lisäarvo Suomeen integroitumiseen. Näin aina.

Kyse ei ole suinkaan vain turvapaikanhakijoista, tässä kipuillaan taloudellisesti edelleen noiden jo 90-luvulla ja sen jälkeen tulleiden kanssa. Politiikot on huomanneet fiksun konstin putsata ehdottomasti rasistisia työttömyys-, rikos- ja taloustilastoja: hei, annetaan niille kansalaisuus niin kaikki kornit jutut meneekin suomalaisten piikkiin. Tilastokeskuksen mukaan v. 2016 kansalaisuuden sai yli 9.300, enemmän kuin koskaan, ja veikkaanpa että tässä ei montaa brittiä tai aussia tai edes thaikkua ollut, neukkuja ehkä. Samainen tilastokeskus ilmoitti julkaisevansa v. 2017 luvut tasan 17.5.2018, sitä odotellessa.

Ja kaikkien näiden kustannusten päälle sitten tietenkin se suomalaisista koostuva julkiselättilauma jonka kustannukset voi tietenkin ihan helposti selvittää. Olen itse työskennellyt 46 v. valtionhallinnossa, eikä yksikään sentti liikkunut mihinkään suuntaan ilman että tiedettiin miltä momentilta se liikkuu. Valtiontalouden tarkastusvirasto syynäsi hyvin tarkasti toimintaa ja oikein odotimme asiallisten kavereiden käyntejä. Itse valittivat, että voivat vain esittää epäkohdat mutta eivät saa antaa sanktioita.

Asun Alppilassa joten kävelen Hurstin leipäjonon ohi keskiviikkoisin ja perjantaisin. Varsinkin talvisin näky on hyytävä, ei siellä suureen ääneen respectiä vaativia koskaan ole näkynyt, ennemminkin tulee mieleen Schindlerin lista. Kaupungissa on pilvin pimein tyhjiä lämpimiä tiloja, mutta jostain syystä näyttää olevan kiva seisottaa ihmisiä odottamassa ilmaista ruokaa - ja vielä kaiken lisäksi koko Suomen suvaitsivimmassa paikassa. Ai niin, mutta nehän on vaan suomalaisia ja vanhoja inkkuja.

Että oiskohan se tuon minuutin verran. Minuutti etnisansaittua rahaa on siis poliitikkojen mielestä parempi kuin ruokaa sadoille suomalaisille. Valinnoistahan tässä on kyse ja sopii muistaa ensi vuonnakin kun äänestellään sinne, tänne ja tuonne asioista ja arvopohjista joista emme ole arvoisia edes kuulemaan.
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan se yksi silmänaukaisu, jos ja kun käteisestä ruvetaan leipomaan juopon junkkerin tilalle seuraajaa? Jokohan siinä rupeaisi silmät raottumaan? No se jää nähtäväksi arvelee Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+. Minulla ei ole hyvään kommenttisi oikeastaan lisättävää. Muuta kuin se pikkujuttu että olen aikanaan asunut itsekin noilla kulmilla. Tiedä vaikka oltaisiin törmätty toisiimme. Toisistamme tietämättä.