tiistai 29. toukokuuta 2018

DEMAREITTEN TUPPERWARE-KESTIT


On suhteellisen selvää että tämän blogin lukijoissa on vähänlaisesti demareitten kannattajia. Yhtälailla on selvää, että lukijoissa on kylläkin niitä – allekirjoittanut mukaan lukien – jotka ovat joskus kannattaneet demareita tai vasemmistoa yleensä. Joskus hyvin kauan aikaa sitten siihen kannattamiseen oli jopa jonkunlaiset perusteet. Tavallinen duunari kannatti ja äänesti demareita, ei sinänsä minkään internationalistisen ilosanoman vuoksi vaan siksi että hän ajatteli saavansa sillä tavoin työstään vastineeksi auton, talon ja kesämökin.

Mikä joskus kauan aikaa sitten onnistuikin. Tosin ei yksinomaan demareitten ansiosta mutta se on eri tarinan aihe. Yhtä lailla kauan aikaa sitten demarit alkoivat irtaantua duunariperinnöstään ja ovat nykyisin muuttuneet sen irvikuvaksi. Mistä hyvänä esimerkkinä on tuoreeltaan julkitullut demareitten maahanmuuttopoliittinen muistio. Käsitelläänpä muutamia siinä esille tulleita kohtia:

SDP:n tavoitteena on ensinnäkin pakolaiskiintiön nostaminen sekä työperäisen maahanmuuton tarveharkinnan korvaaminen kotoutusedellytykset huomioon ottavalla kiintiöjärjestelmällä.


Samalla humanitaarisen maahanmuuton järjestelmää tulee tehostaa ja saattaa perustuslain arvojen mukaiseksi.

Hienoa. Demarit johdonmukaisesti kieltäytyvät uskomasta että korkean verotuksen sekä korkean (ja haittamaahanmuuttajille varman) sosiaaliturvan maahan ei tule ensisijaisesti mitään ammattilaisia vaan suoraan parikymppisenä suomalaisten kustantamalle eläkkeelle siirtyviä elintasosiirtolaisia. Tämä on nähty kohta viimeiset kolmekymmentä vuotta. Samoin demarit julistavat edelleen mitään tarkoittamatonta sanahirviötä ”kotouttaminen” reseptillä ”kun se on mennyt jatkuvasti perseelleen niin sitä täytyy jatkaa edelleenkin”.

Demarit myös ilmoittavat suureen ääneen että Suomen perustuslaki ja sen oikeudet koskevat joka ainoaa tänne itsensä hilannutta ihmistä. Mistä taas voi tehdä johtopäätöksen että demarit ovat käyttäneet Elon laskuoppia saunan pesän sytykkeenä.

Muiden kuin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamiset jäädytetään kunnes valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho on arvioinut heidän tapauksensa uudelleen.

Ei kun vaan paranee. Varsinkin kun ottaa huomioon sen seikan – minkä demarit oikein hyvin tietävät – että nykyisen suomalaisen oikeuskäytännön mukaan esim. raiskauksista ei tipu kovinkaan suuria tuomioita joten tämä ”riippumaton” taho ei miellä raiskarin syyllistyneen vakavaan rikokseen. Samoin demarit tietoisesti hyväksyvät suomalaisiin kohdistuvan arkipäivän terrorin sillä kyseisen kohdan ideana on pitää rikolliset maassa keinolla millä hyvällä. Mielenkiintoista olisi tietää, että mikä olisi demareitten mielestä se minimirikos joka johtaa karkottamiseen? Murha? Ja muistiossaan demarit – joilla todellakin on seinät leveellä ja katto korkeella – antavat näille rikollisille haittamaahanmuuttajille vielä toisenkin mahdollisuuden:

Samalla avataan näille henkilöille mahdollisuus hakea oleskelulupa muulla perusteella, esimerkiksi työntekijöinä.

Loogista. Rikollista ei saa karkoittaa vaikka hän on osoittautunut kantaväestölle vaaralliseksi. Sillä saattaahan hänestä tulla kuitenkin työelämän huippuammattilainen joka nostaa maamme uuteen kukoistukseen. Rokkaa siteeraten ”mitä sie ajattelit kun tuon keksit?”. Mennäänpä seuraavaksi kohtaan jossa demarit löytävät akateemisille suojatyöläisille oikean virkasammon:

Hallitus jäädyttää toistaiseksi muiden kuin vakavasta rikoksesta tuomittujen ulkomaalaisten maasta poistamiset. Hallitus nimittää [lukumäärä] henkilöä tutustumaan konsultteina jokaiseen maasta poistamista koskevaan tapaukseen. Konsultin löytäessä syytä epäillä maasta poistamisen aiheellisuutta joko menettelyn puutteiden tai tärkeiden inhimillisten syiden vuoksi tai siksi, että asianomaiselle voidaan myöntää jollakin perusteella oleskelulupa, maahanmuuttovirasta ryhtyy kielteisen päätöksen muuttamiseen itseoikaisuna.

Loistavaa! Rikollisille haitamaahanmuuttajalle palkataan asiakseen konsultit joitten tehtävänä on pitää rikollinen haittamaahanmuuttaja Suomessa. Kun ottaa huomioon että tuohon tehtävään hakee ja valitaan sopivaan poliittiseen viitekehykseen kuuluvia henkilöoletettuja voidaan olla varmoja että karkoituksen estäviä syitä taatusti löytyy. Koko muistion idea on edelleenkin se, että kehitysmaalainen haittamaahanmuutto on kyseenalaistamaton itseisarvo. Teki se sitten suomalaisille mitä tahansa.

Nämäkin koruttomat kertomat todistavat, että demarit eivät ole enää aikoihin edes leikkineet työväenpuoluetta. Ne ovat vain akateemisten elämästä täysin vieraantuneitten kanojen hysteeriset Tupperware-kestit. Kestit, joihin tavallisella suomalaisella ei ole asiaa mutta jotka se joutuu kustantamaan.Lukijan tulee muistaa, että se, mitä yllä luettiin voi olla suoraan seuraavan hallituksen hallitusohjelmasta. Mitäs siihen tarvitaan? Demareille 25 pinnaa, vihreille 15 pinnaa ja vasureille 10 pinnaa. Siihen lisäksi sitten kiilatytöiksi RKP sekä mahdollisesti pari paikkaa saavat feministit, niin meillä onkin kasassa punavihreä hallitus jonka vallan alla kansalainen saattaa alkaa kaivata jopa nykyistä Sipilän hallitusta. Ja se on täysin mahdollista sillä valtamedia aloittaa noin puoli vuotta ennen vaaleja ennennäkemättömän propagandatyön punavihreitten puolesta tajutessaan että sehän saattaa jopa onnistua. Miltäs lukijasta kuulostaisi seuraavanlainen hallitus:

Pääministeri:

Antti Rinne (sdp)

Valtionvarainministeri:

Touko Aalto (vihr)

Ulkoministeri:

Li Andersson (vas)

Ulkomaankauppaministeri:

Nasima Razmyar (sdp)

Oikeus- ja maahanmuuttoministeri:

Eva Biaudet (rkp)

Sisäministeri:

Emma Kari (vihr):

Puolustusministeri:

Jani Toivola (vihr)

Kunta- ja uudistusministeri:

Husu Hussein (sdp)

Opetus- ja kulttuuriministeri:

Päivi Lipponen (sdp)

Maatalous- ja ympäristöministeri:

Ozan Yanar (vihr)

Liikenne- ja viestintäministeri:

Veronika Honkasalo (vas)

Elinkeinoministeri:

Annika Lapintie (vas):

Sosiaali- ja terveysministeri:

Tarja Filatov (sdp)

Perhe- ja peruspalveluministeri:

Katju Aro (fem)

Tasa-arvoministeri:

Rosa Meriläinen (vihr)


Tuo kokoonpano kun on täysin mahdollinen. Seuraavia vaaleja odotellessa kannattaa käyttää aika hyödyllisesti, opetellen vaikka seuraavan hallituksen aikana välttämättömiä uustermejä. Niin kuin tämä ”hässäkkä”. Mitenkäs, jos ”hässäkässä” oltaisiin ammuttu tuliaseilla niin oliskos se sitten ”voimakas ryhmämielenilmaus”?36 kommenttia:

Joppos123 kirjoitti...

Mikäli tuo esittämäsi hallituskokoonpano toteutuu niin demareiden mamulinjaukset ovat sieltä lievimmästä päästä verrattuna siihen painajaiseen mikä lppupelissä tulisi ohjelmana voimaan. Vihreillä ja vasureilla on vielä paljon radikaalimmat ohjelmat.
Ykässä on oraakkelin vikaa, nimittäin aikaisempien kirjoituksiesi Suomi tulisi toteutumaan tuolla hallituspohjalla ennätysajassa ja mahdollisesti myös koko pelleilyn loppuratkaisu.

korpisoturi kirjoitti...

Melko pöyristyttävää luettavaa. Eikä tämä ollu ensimmäinen "demariunelma" kansan vaihtamiseksi. Nykyvasemmisto on duunarin ja alemman keskiluokan vihollinen. Niihin ryhmiin se haittamaahanmuuton vaikutukset pahimmin osuu.
Pitäisi alkaa herättelemään järkeä, jota varmaan löytyisi vasemmiston tavallisilta äänestäjiltäkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123:lle ja korpisoturille.

joppos 123: Ensinnäkin voi todeta, että demarit ovat tulleet lopullisesti hulluiksi. Toisekseen voi sanoa, että olet oikeassa ja vihreitten / vasureitten / feministien ja RKP:n linja olisi todennäköisesti vielä hullumpi. Demareista voi vielä sentään tehdä analyysiä, katkeraa sellaista tosin. Noille muille riittää pelkkä diagnoosi. Oraakkelin hommista en sinänsä tiedä mutta jossain vaiheessa laarista loppuu toisille jaettavat perunat joka tapauksessa. Sitten lähdetään katsomaan että kuka ne jäljellä olevat perunat syö. Mutta tuo punaviherhallitus on vuonna 2019 täysin mahdollinen. Sitten voi sanoa sitä äänestäneille (Simo Salmista siteeraten) että olis ehkä kannattanu… vähän ajatella… enste…

korpisoturi: Kyllä, mutta nykyvasemmistoon lasken kokoomuksenkin. Se ei tee mitään estääkseen tulevan kehityksen. Luulen, että vaihtoehtoa aletaan etsiä (jos EU:n koneisto sitä enää yleensä sallii) vasta vuonna vuonna 2023. Vasemmiston äänestäjissä ei enää juuri duunareita ole. Ja vähenevä luonnonvarahan se on muutenkin. Ikävä kyllä suurin osa duunareista taitaa äänestää Nukkuvien Puoluetta.

Nimetön kirjoitti...

Jaa että miltäkö kuulostaa? No siltä että kun tuollaisella hallituksella menee se "ventti silmän pitkäksi" saadaankin seuraavaksi vanha kunnon kansallinen turpaanlyöntikilpailu.
Se, kuka siitä kisasta selviää voittajaksi onkin jo hivenen arvoitus mutta en kyllä ihan heti pistäisi rahojani punavihreitten puolesta likoon.
-Arskaparska-

Joppos123 kirjoitti...

Siinä vaiheessa jos ja kun tulvaportit ilmaiseen elämään todenteolla avataan niin 4 vuotta on jo niin pitkä aika, että Suomi on joko tuhottu tai vallankaappauksella pelastettu. Miljoona moniosaajaa saadaan helposti houkuteltua härmään tuossa neljässä vuodessa.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Ei tässä muuta kuin että: Voi perkele! Ja saatana perään! Katotaan meneekö tämä lievä ilmaisu seulasta läpi. Valmistautukaa pahimpaan tässä suomi-maakunnassa.
Jos ja kun ministerilista toteutuu vaikka joillain henkilöoletettulievennyksilläkin, niin kai se maastamuutto on meikäläisen turvapaikka. Lähinaapureista Viro / Latvia tulee kyseeseen, ehkäpä Saaremaa ensi sijassa. En olis vielä joku vuosi sitten uskonut, mutta katsotaan nyt vielä seuraavaat vaalit. Henkinen valmistautuminen "henkilökohtaiset ylimääräiset kertausharjoitukset" sen sijaan täytyy aloittaa välittömästi.
Saaremaa on siitä mukava "ulkomaa", että kutsu on voimassa, kielellä pärjää ja "rikastus" on poissa. NATOn suojakaan ei haittaa.
Kiitos Ykä jälleen kerran tästä hulluusanalyysista!

Veijo Hoikka kirjoitti...

Helppoa kuin heinänteko. Kolme vasemmistoryhmittymää oikeistolaisella asenteella eli kokoomustat, keskustat, ja vasemmustat puudeleineen tekevät diilin: kaksi ryhmää meistä hallitukseen, yksi lepää torkkuviltin alla 4 v. Ainoa ehto: ei persuja hallitukseen.
Seuraavan hallituksen toimet eivät tule ratkaisemaan Suomen tapahtumia tulevien vuosin aikana. Toivon ja uskon, että ne ratkaisut tullaan tekemään Suomen rajojen ulkopuolella.

Tommy Robinson vapaaksi, perkele!

Nimetön kirjoitti...

Hui kauheeta!

tuon ministerilistan toteutuminen seuraavien vaalien jälkeen, vaikkapa edes osittain... ei saatana! Sepi harkitsisi vakavasti muuttoa Puolaan tai Viroon.

Joppos123 kirjoitti...

Rahoitus on tarkoituksella jätetty tuosta maantuhoamisohjelmasta pois mutta kyllä demari keinot keksii. Perkeleellinen VEROTUS. Demukathan ovat jo väläyteelleet omaisuusveron paluuta. Se tarkoittaa sitä, että jos olet valkarahalla ehtinyt hankkia vaippapa sen tavallisen ihmisen suurimman sijoituksen eli asunnon. Maksanut sen pankille kaksinkerroin takaisin niin se menee verolle, kuten kesämökki, sijoitukset ja ihan kaikki muukin omaisuus paitsi tuulenhuuhtoma perse.
Työnverotus kiristyy myös, pitäähän juhlapaikan hakijoiden elämä kustantaa 100 prossasesti, sikailut mukaanlukien.
Ainoat lafkat mitkä jäävät verottamatta on ne säätiöt, joissa myös demukoiden rahat ovat piilossa.
Uskon vakaasti, että kyseisillä toimenpiteillä ja sopivalla potilla "sotaa ja vainoa" pakenevia rikollisia vaalikausi riittää hyvin Suomen kokoisen maan ajamiseen sekä suoritus- että sotatilaan.

Virkamies kirjoitti...

Tuohon ei voi sanoa muuta kuin että tämä (tyhmä) kansa saa mitä se ansaitseekin. Jos yleinen elintaso on jo niin korkea että maailmanparantaminen ja -pelastaminen sumentaa aivot niin minkäs teet. Ehkä herääminen tapahtuu joskus, tai sitten vain kielletään minkään ongelman olemassaolo, niin kuin läntisessä naapurissamme tapahtuu.

Nimetön kirjoitti...

Tämä vaaleanpunainen unelma vie kaiken toivon!
Jos, tuo toteutuu, sanon itseni irti, en halua olla maksamassa noita lauluja,
Hakekoon verot muualta.

Painan pitkää päivää mittarit punasella ja nuo akateemiset suojatyöpaikka tammat raahaa tänne lisää elätettäviä, alkaa piisaan.
Verottaja + eri lyhenteet palkkakuotissa vie jo suurimman osan tilistä, joten täytyy ”viheltää peli poikki”

Romut myyntiin ja huilaillaan!

Kumitonttu kirjoitti...

Mun lapsuudessa käynti Sokoksessa tulkittiin siten, että kannatan korkeita veroja, joten viikkorahaan tuli sen verran raju ostovoiman leikkaus, että otin tavaksi asioida naapurikaupassa. Paras kaverini oli Sokoksen poikia, emmekä me pitäneet itseämme edes oikeistolaisina, vaikka kannatimmekin Gerog C Ehrnroothia, vaan kansallismielisinä.

Minä vilpittömästi toivon, että meille tulisi mahdollisimman verenpunainen hallitus seuraavaksi. Sen aikana tulee semmoinen pohjakosketus, että veneestä irtoaa köli ja koko paatti kellahtaa kumoon.

Parempi kertarutina kuin ainainen kitinä.

Nimetön kirjoitti...

"The problem with socialism is that you eventually run out of other people´s money." Koskee myös Suomea. Aikamoinen hallitushan tuo olisi. Jaettava kakku pienenisi satavarmasti tuommoisella combolla.

Ongelma noin laajemminkin sossujen/vassareiden/vihreiden kanssa "keskusteltaessa" on se, että siinä kun sinulle faktat eli tilastoidut tapaukset, raha ym asettavat rajat, joiden puitteissa toimitaan. Eli ollaan realistisia niin pitkälle kuin mahdollista. Sitten on nämä toiset, joille tutkitulla tiedolla ei ole mitään merkitystä.

Huolellisesti kerätystä todistusaineistosta tai faktakokoelmasta normivassari voi poimiakin jonkin tiedon murun, jos se sopii hänen ennakkokäsitykseensä siitä, millainen maailma on. Mutta tuossa se ero tavan tallaajaan juuri on - vassari on ensin päättänyt mikä on totta ja pitää siitä käsityksestä kynsin hampain kiinni. Vasemmisto käy loputonta taistelua todellisuutta vastaan.

Kaikilla on maailmankuva ja ennakkokäsitys maailmasta. Ne ohjaavat havaintojen tekoa, mutta vassareilla se on jotenkin kasvanut samalle tasolle kuin jollain kiihkouskovaisilla. Tavallinen virtanen muuttaa mieltään ja ennakkokäsitystään, kun tietoa kertyy. Mutta ei vasemmistoaatteen kannattaja. Hän alkaa kehitellä erilaisia teorioita, miksi asiat eivät ole niin kuin ne ovat.

Tällainen punahallitus epäilemättä kuluttaisi runsaasti resursseja kansalaisten valistamiseen. Propagandamenot ja varmaan kyttäysmenot myös moninkertaistuisivat. Ettei vain kukaan missään ilmaisisi mitenkään mitään sellaista, josta joku jossain voisi loukkaantua. Kansakunta kiedottaisiin vähän kuin kapaloihin ja tietenkin sen itsensä parhaaksi.

Tuon hallituksen aikana nähtäisiin varmasti myös paljon "spontaaneja" mielenilmaisuja rasismia ja impivaaralaisuutta vastaan. Ilmaston lämpenemisen vastaiseen taisteluun rahaa kaadettaisiin varmasti miljarditolkulla. Yleensäkin kaikki se tolkuttomuus mikä vituttaa tänään tulisi nousemaan aivan uusiin sfääreihin. Pitänee lopettaa, kun alkaa jo nyt tympäistä aika raskaasti.

maallikko

Joppos123 kirjoitti...

Maastamuuttokaan ei sitten pelasta valtion ikuiselta oikeudelta verottaa. Suomi on pelastunut kun noin 500 Portugaliin muuttanutta saatiin jälleen verotuksen piiriin vaikka eivät enää koskaan astuisi maanrajojen sisäpuolelle. Sama koskee itseänikin tulevaisuudessa, valtiokonttori maksaa eläkkeen. Niin korpeen en telluksella jemmaan pääse etteikö verot menisi maksuun härmässä.
Ilouutisena todettakoon, että eikös demukat jo ehdottanut ihan tosissaan "maastamuuttoveroa" otettavaksi käyttöön niiden kohdalla joille pelleily ja maaimanhalailu jo riittää ja lerssi otsassa viistää maata aamulla duuniin marssiessa?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Arskaparskalle, joppos 123:lle, Terho Hämeenkorvelle, Veijo Hoikalle, Sepille, Virkamiehelle, Anolle, Kumitontulle ja maallikolle & kiitos kommenteistanne.

Arskaparska: Luulen, että se ei ala vielä silloinkaan. Suomalaisilla on hälyttävän pitkä pinna. Mutta jos puhutaan punavihreistä ilman virkakoneiston apua niin aika avuttomaksihan se porukka tuossa tilanteessa jäisi.

joppos 123:

Viesti1: Siinä vaiheessa sitä vallankaappausta tosiaan tarvittaisiin. Tuo demareitten muistio on nimittäin sellainen sisäänheittotuote – nimenomaan rikollisille – ettei paremmasta väliä.

Viesti2: Jep. Vain ja ainoastaan verotus ilman pienintäkään miettimistä että mistä se verotettava raha oikein tulee. Sanotaan että kyseinen hallitus saisi ainakin sen suoritus- ja sotatilan siemenet kylvettyä. Pitäen tietysti huolen että samalla muita kieliä puhuvia tulee koko ajan lisää. Heidän puolelleen ja heitä äänestämään. Mikä lienee yksi muistion ideakin. Sitä curley-ilmiötä.

Viesti3: Joo ja tulee muistaa, että nuo Portugaliin muuttaneet ovat vielä olleet Suomessa asuessaan niitä nettoveronmaksajia. Ymmärrän aivan hyvin että he eivät enää halua rahoittaa tätä hulluutta enää pennilläkään.

Terho: Plus muita pitkiä, rumia ja karvaisia sanoja. Minä en muuta sinänsä kotoani minnekään mutta niitä henkisiä kertausharjoituksia täytyy alkaa pitää ja alkaa samalla valmistautua siihen että siitä maasta mikä tänne aikanaan rakennettiin on minun eläkkeelle siirtyessä jäljellä vain torso.

Veijo: Tuo systeemihän on toiminut koko konsensuspolitiikan ajan. Seuraukset näkyvät hyvin. Samalla ihmisiltä vietiin vaihtoehdot ja persujen demonisoinnista luulen että olemme nähneet vain alkusoiton.

Sepi: Tuon Viro-ratkaisunhan moni yrittäjä on jo tehnyt. Enkä yhtään ihmettele.

Virkamies: Valitettavasti tällä hetkellä on näin. Yksi pääsyyllinen on valtamedia joka tietää että valtaosa ihmisistä seuraa edelleenkin vain sitä ja vielä niin että lukee lähinnä otsikot.

Ano: Ei ole ihme jos mielessä käy että pensselit santaan ja rukkaset naulaan. Tiedä vaikka sovittelis köyttäkin kaulaan. No, sen suuren laman aikana moni yrittäjä teki niin.

Kumis: Vaikka elin vasemmistolaisella paikkakunnalla niin meillä se Sokos vs. Elantoraja ei ainakaan pikkupoikien keskuudessa tullut pahemmin ilmi. Vanhemmassa väestössä ehkä. Se verenpunainen hallitus saa varmasti paatin raapimaan pohjaa mutta ongelmana on valtamedia joka edelleen (Ruotsin tapaan) julistaa että paattihan menee komeasti plaanissa.

maallikko: Erittäin hyvin määritelty ja ennustettu. Juuri noin on ja juuri noin tulee tapahtumaan. Epäonnistunut yhteiskunta ei saa aikaiseksi muuta kuin pakolla syötettyjä iskulauseita.

Lemminkäinen kirjoitti...

Siinähän se Suomen tuleva Vittumyssyhallitus on. Ruotsissa viime vuosina huseeranneet 7 Seinähullua Sisarusta ja niistä hulluimmat Sisar Vaaleanpunainen ja Sisar Vihreä ovat touhuilleet viimeisen neljän vuoden aikana itselleen diagnoosin: Tuurillahan ne laivatkin seilaa. Suomessa tämä diagnoosi odotuttaa vielä muutaman vuoden.

Nimetön kirjoitti...

Ymmärsin toki pointtisi, mitä kyvyttömämpi ministeriksi niin sitä parempi. Ja kivasti oli myös tuo etnisyys otettu huomioon: jos Suomessa on yli 5 miljoonasta viis prossaa maahantulijoita, niin toki heitä ainakin 30 % pitää istua ministereinä. Ettei heille tulisi ikävä ja syrjäytynyt mieli.

Mulla ei olisi mitään maahanmuuttovaikuttajia vastaan, mutta kun olen lukenut heidän blogejaan ja juttujaan niin aika umpitolloja ovat. Nasima parkuu "mun rakas isä", uhri, ja tämä isukki oli Afganistanin suurlähettiläs Moskovassa. Silloin oli kuulemma kivaa kun oli palkollisia ja Kabulin kukkakkedoillakin (unikot?) sattoi kirmailla. Akkalehdet täynnä tätä tiara päässä olevaa uhria. Ozan Yanar leuhkii miten hänellä on valtiollisissa vaaleissa kaksi ääntä, yksi Suomessa ja yksi Turkissa, jossa ilmoitti käyneensä äänestämässä.

Abdulrahim Hussein on sitten toisensorttinen, hän on vaan selkeästi mäntti. Ei 20 vuodenkaan jälkeen osaa kirjoittaa suomea edes alustavasti, joku on kertonut että ota piilokirjoittaja. Tämä tietenkään ole estänyt sitä että hän on toimittaja. YLEssä.

Niin, sitten kun saamme sisäministeriksi naisen joka vetää vaginallaan Ilonaa (Heinz on murha) kassiin, niin eiköhän tämä maailma ole taputeltu.
tira+

Nimetön kirjoitti...

SDP:n maahanmuuttopoliittinen muistio on kylmäverinen neronleimaus. Sillä se saa huomattavan vaalivoiton. Jos puolue keksii jotain vieläkin pähkähullumpaa, niin kannatus vain kasvaa. Hyvin monet ihmiset äänestävät tunteella. He äänestävät, niinkuin uskovat muidenkin äänestävän. Valtamedia huolehtii, että he uskovat halutulla tavalla.

acc

DuPont kirjoitti...

Edustan itsekin sitä sukupolvea (70-luvulla syntyneitä), jotka pitivät aina demareita jonkinlaisena järkipuolueena, ei oikeana, mutta tavallaan realistisena sellaisena.

Miten on mahdollista, että puolue liukuu järjen liukkailla teillä noin pahasti sivuun. Onko mitään metsäteollisuuden demaria enää mukana, tai metalliteollisuusdemaria? Ovatko nuo kaikki demarit nykyisin vain kuntien ja valtion virkamies = nainen - hommissa? Onhan suomessa vielä n. 500 000 julkisen sektorin työntekijää, joten demareille riittää äänestäjiä, mutta tajuavatko, keitä äänestävät. "Aina on meillä demaria äänestetty"...

Turvallisuutta haetaan, joten Jaakonsaari taas äänestetään EU-parlamenttiin ja tusina samankaltaista eduskuntaan. Kumma juttu, kun ei mikään muutu, lisää yhteiskunnan rahaa pitäisi saada n. sataan eri asiaan...

Pääasia kai kolmelle suurelle puolueelle on muutoksen torjuminen?

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lemminkäiselle, tira+:lle, acc:lle ja DuPontille & kiitos kommenteistanne.

Lemminkäinen: Olisko niin että diagnoosi on kyllä valmis mutta lääkäri ei uskalla panna siihen leimaa?

tira+: Nuo ovat hyviä esimerkkejä jotka saavat ns. ansiotonta arvionnousua pelkän sopivan etnisyytensä vuoksi. Husu Hussein on tietysti kehittänyt (tai hänelle on kehitetty siitä) taiteen.

acc: Voi hyvinkin olla. Järkevässä maailmassa tietysti kyseinen muistio ajaisi äänestäjät huuthemmettiin mutta me emme elä sellaisessa ja siitä pitää huolen valtamedia.

DuPont: Aika pitkällehän tässä eletään (tai elettiin) mielikuvien varassa. Tosiasiassa SDP oli Paasion johdolla siirtymässä sen kuuluisan ”pari piirua vasemmalle” jo minun syntyessä ja Sorsan johdalla mentiinkin sitten kohti nykylinjaa. Mutta niihin aikoihin puolueessa oli vielä niin paljon rautakouria että sen oli pakko ottaa heidän asiansa tosissaan. Ongelmana äänestämisessä lienee vieläkin se että hyvin monet ihmiset sekoittavat vaalit ravivetoon, äänestävät voittajaa ja sitten kuvittelevat onnistuneensa.

Nimetön kirjoitti...

off topic:

Klikkasin tuota Ykän linkkilistan Mediaseurantaa. Tää viimeisin juttu oli taas tuttuakin tutumpaa propagandaa. Uskookohan toimittelija itsekään mitä näppikseltään eetteriin julkaisee? "Opettaja Anna Nylundin tunnille saattaa tulla 18-vuotias nuori mies, joka ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Silti nuorukainen oppii suomen kielen ja suorittaa peruskoulun alle kahdessa vuodessa. Millaista on työskennellä maahanmuuttajien parissa, hyvin heterogeenisen oppilasjoukon kanssa?"

Annan täytyy olla käsittämättömän kovan luokan ammattilainen, jos tuollaisiin saavutuksiin pystyy. Tai sitten peruskoulun päästötoikkarin vaatimustaso ei voi olla kovin korkealla.

Sepi

Fargo kirjoitti...

Osaan vielä jonkinverran eestin kieltä kun siellä 90-luvun alussa hetken asuin, helppo kieli suomalaiselle.

Nykysuomessa yrittäjällä ei mene kovin hyvin kun kaikki työt kilpailutettu kipurajan alapuolelle, kustannuksia tulee koko ajan lisää ja suuryhtiöiden kanssa ei voi kilpailla kuin laadulla muttei suomalaiset ole siitä valmiita maksamaan.

Työntekijöiden palkkakulut tähtitieteelliset, tes pakottaa maksamaan tekemättömästäkin työstä ja työntekijällä on pirusti oikeuksia muttei juurikaan velvollisuuksia.

Nämä edellämainitut seikat nykyisen maahanmuuttopolitiikan kanssa on saanut minut miettimään tosissani muuttoa pois.

Täytyy kai selvittää miten Eestin kansalaisuuden voisi saada.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Sepille ja Fargolle & kiitos kommenteistanne.

Sepi: Sattuneesta syystä tiedän tämänkaltaisesta opetuksesta jotain itsekin ja jos puhutaan pelkästään suomalaisista niin esmes ammattikouluissa osataan laskea kyseiseen opetukseen kuuluvasta peruskoulun päästötodistuksen keskiarvosta vähintään kaksi numeroa alaspäin että tiedetään osaamisen todellinen taso.

Ja nuo kyseiset oppilaat puhuvat äidinkielenään suomea. Etnisesti edistyksellisten oppilaitten kohdalta voit tehdä omat johtopäätöksesi.

Fargo: Ymmärrän täysin ajatuksesi. Suomi on siinä mielessä sosialistinen että pienyrittäjä on herrasta perkeleestä. Mutta monikansallinen pörssiyhtiö saa jyrätä niin kuin lystää.

Castor kirjoitti...

"Muiden kuin vakaviin rikoksiin syyllistyneiden henkilöiden maasta poistamiset jäädytetään kunnes valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho on arvioinut heidän tapauksensa uudelleen."

Vai valtioneuvoston nimeämä riippumaton taho alkaisi ruotia KHO:n ratkaisuja? Kas kun ei kansanneuvosto...Demarit ovat unohtaneet vallan kolmijako-opin, jota nyt Suomessa ei varsinkaan uuden 2000 voimaan tuleen perustuslain jälkeen ole puhtaana enää ollutkaan. Melkoisen karmaiseva ajatus, että tuollaista ohjelmaa muutenkaan esitetään ja vakavalla naamalla. Täytyy yhtyä Kumiksen toiveeseen: mahdollisimman punainen porukka valtaan, niin touhu menee jo niin hulluksi, että tyhmimmät ja hitaammatkin heräävät.

General Melchett kirjoitti...

Nyt alkoi hirvittämään ihan oikeasti. Toivottavasti Antti Rinne ei lue Ykän blogia ja saa hyviä ideoita.

Juha kirjoitti...

En kannata mahdollisimman punaisten ihan totaalista valtaannousua, koska Stalinin valtiomies-opit ovat vielä hyvin muistissani. Historialla kun on tapana toistaa itseään, ja punaisen vallankumouksen kintereillä seuraa todellinen sorto ja nälkävuodet, Tämä osaltani tästä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Castorille, General Melchettille ja Juhalle & kiitos kommenteistanne.

Castor: Täytyy sanoa että demareitten näkemys laillisuudesta on vähintäänkin luova. Vaan niinhän se nykyisin tuppaa olemaan muutenkin.

Castor & Juha: Tuota punaisten valtaannousua en kannata minäkään, en edes piruilumielessä. Tuoreimmat perustelut voi kysyä vaikkapa Venezuelasta.

General Melchett: Karmeinta lienee se, että nythän demarit eivät lukeneet minun kirjoituksia vaan minä luin demareitten kirjoituksia.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Äitelyyden Ääninen, Luotettavuuden Laatokka, Sinistyneiden Jabba The Hutt toteaa: Oikeamielisten puolella olevien mielipiteitä ei saa rajoittaa. Vaikka ne ovatkin muiden oikeamielisten mielestä vääriä mielipiteitä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Vittuuntunut NettoVeronmaksaja. Tuo ”Luotettavuuden Laatokka” oli muuten aivan mahtava määritelmä Soinista. Jätkällehän ei tosiaan mielipiteen rajoittaminen ole ongelma jos kyse ei ole hänestä. Mutta jos rehellisiä ollaan niin minua ei enää miehen edesottamukset pahemmin kiinnosta. Ennen vaaleja se tietysti yrittää vielä jotain pientä jäynää.

Joppos123 kirjoitti...

Soinissa vituttaa nykyään ihan kaikki, eikä vähiten se, että sitä läjää on tullut äänestettyä. Se siitä äänestäjän kuluttajansuojasta.
Laista ja säännöksistä puheenollen tuli tuossa tutkailtua terveysnatsien uusinta esitystä siitä kuinka Suomesta saadaan täysin nikotiinivapaa maa vuoteen 2030 mennessä. Ensimmäisenä tuli mieleen onko paperi väännetty kieli poskessa, perkeleellisen röökinsavun ja viinahöyryjen keskellä välillä purskahtaen räkänauruun vai syvän hurmoksellisen uskontoa muistuttavan kiihkon vallassa. Pelkään, että jälkimmäisen.
Työryhmä taitaa olla maassa ainoa joka ei tiedä kuinka kieltolait kautta maailman ovat tähän asti onnistuneet.
Eniten mietityttää kuinka meinaavat saada vaikkapa nuuskantuonnin Ruotsista kuriin. No rajatarkastukset voidaan aloittaa uudelleen myös maarajalla, ei vahtimaan diskoläpsyttelijöiden maahanvalumista vaan sitä tuoko kantis enemmän kuin 2 purkkia nuuskaa Suomeen.
Kyllähän näin saadaan paljon uusia ihmisiä rikosrekisteriin, ei niitä läpsyttelijöitä kylläkään.
Anteeksi nyt vaan mutta vittu mitä idiootteja meillä on tiettyjä virkoja hoitamassa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, joppos 123. Soinista olen samaa mieltä. Totesin jo aikaa sitten että en ole kannattanut perussuomalaisia Soinin vuoksi vaan Soinista huolimatta. Ja totta myös tuo tupakkalakihomma. Jos se tulee oikeasti voimaan niin venäläiset salakuljettajat kiittävät kauniisti. Kun ei onnistunut viinan kieltolaki niin ei onnistu tämäkään. Kai meikäläinenkin alkaa sitten opetella ihan vakavasti sitä kessunkasvatuksen taitoa.

Nimetön kirjoitti...

Hallinto-oikeudet eivät ole riippumattomia vaan - konsultit! Puhos käryää, Havukoskella kehitysmaalaiset ampuvat paukkujaan 10-kerroksisen talon katolla ja somput hakkasivat teinin ryöstön yhteydessä. Esimerkkejä on viime päiviltäkin vaikka kuinka. Ja demarit aikovat oikeasti panna vaihdetta isommalle.
-Valtsu-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Valtsu. Osuvia ajan kuvia. Ja demarit ovat tällä tuoreimmalla tempauksellaan siirtyneet lopullisesti hörhöpuolueitten kastiin vihreitten ja vasureitten seuraksi.

LS kirjoitti...

Tuleviin eduskuntavaaleihin ja niiden ääntenlaskentaan liittyen tässä on tällainen FYI (For Your Information):

(kts. päiväys) Sauli Niinistö tulee voittamaan presidentinvaalit ensimmäisellä kierroksella 62.7% äänimäärällä (2018-01-06)

Qroquius Kad kirjoitti...

Äärimmäisen vaikea uskoa, että Suomessa voitaisiin tehdä massiivista vaalivilppiä. Venäjällä tehdään, ja siitä uutisoidaan aina yhtä mittavasti. Tuon tason touhusta vuotaisi takuuvarmasti sen verran, että siitä uutisoitaisiin myös MV-Mediassa, Oikeassa Mediassa ja muutamassa muussakin kansalaisviestimessä.

Kepudemarisekoomuksen ja niiden ehdokkaiden äänimäärät ovat helposti ennustettavissa siksi, että ne ovat traditionalistipuolueen perikuvia. Moni duunarimies äänestää edelleen SDP:tä, moni maanviljelijä Kepua ja moni kapiainen ja poliisi Sekoomusta, vaikka ymmärtävät aivan hyvin etteivät nämä ole enää aikoihin olleet sitä, mitä vielä puolisataa vuotta sitten.

Heillä ei vain ole muuta poliittista kotia. Siksi tämä kolmikko voi käyttäytyä äänestäjiään kohtaan juuri niin kuin lystää, sama määrä ääniä tulee siitä huolimatta.
Ja tätänykyä kolmikkoa kiinnostaa olla mahdollisimman hyvä Brysselin alamainen, että Isäntä palkitsisi uskolliset koiransa mehukkailla palkkioilla.

Paskat äänestäjistä. Eihän sellaisia edes tarvita ainuttakaan, kysy vaikka keneltä tahansa uuvatilta. Ministerinsalkkuja piisaa ilmankin!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Qroquius Kad. Vaalivilpin mahdollisuuteen en usko minäkään. Ruotsistahan sellaisia uutisia on kyllä kuultu. Lähinnä meillä kai mietitään että persuille – jos ne saavat liian suuren kannatuksen – tehdään Vlaams Blokit.

Tuo perinteinen ja vanhoihin mielikuviin perustuva äänestyskäyttäytyminen pitää paikkansa. Anoppini äänestää edelleenkin kokoomusta kuvitellen sen olevan edelleenkin kypäräpappipuolue. En viitsi ruveta riitelemään asiasta hänen kanssaan. Hän on jo niin vanha.

Puoluekoneisto on nykyisin koostunut politiikan ammattilaisista jotka pelaavat samassa liigassa kunnioittaen liigan sääntöjä ja toisia joukkueita. Liigan ulkopuoliset joukkueet – esmes nykyiset persut – ovat kerettiläisiä jotka uhkaavat koko liigan olemassaoloa.