keskiviikko 20. marraskuuta 2019

KALJUPÄISIÄ UUTISHAVAINTOJA OSA CXIII


Eli laitetaanpa tähän muutama esimerkki jotka kertovat hyvin kuinka pienistä typeryyden puroista syntyy suuri hulluuden putous johon ei missään nimessä kannattaisi hypätä mutta johon ollaan menossa niin että veneen perässä Mercury huutaa hoosiannaa.

1. Vanhojen taistolaisten ansioton valta jatkuu

Lukija varmaankin tuntee henkilön nimeltä Vesa Puuronen. Häiskä on vanha taistolainen ja jatkaa linjoillaan vieläkin millään muotoa häpeilemättä:Puuronen on kova poika triggeröitymään ja tuoreeltaan hän triggeröityi kun Oulun Yliopiston opiskelijat ottivat itsestään selfieitä marsalkka Mannerheimin kuvan kanssa. Oikea reagointi triggeröitymiseen olisi tietysti ollut että pidä sinä jätkä läpes kiinni mutta niin vaan kävi että loppuivat sekä selfien ottamiset että marsalkan kuva läksi seinältä ja vielä anteeksipyyntöjen kanssa. Muistetaan muuten että Mannerheim oli myös Suomen presidentti mutta kun joku vanha taistolainen esittää näkemyksensä että entisen presidentin kuva ei saa olla julkisella paikalla niin sitä sitten lampaina totellaan. Miksi helvetissä? Mistä ihmeestä hän saa moisen vaikutusvallan? Millä ansioilla? Seuraavassa kuvassa kyseinen Puuronen sitten näyttää kuinka idelogisesti oikeaoppinen selfie otetaan:Ehkäpä Puurosella on sellainen asema kuin on koska hän kertoo juuri sen, minkä valtamedia haluaa kuulla. Ehkäpä seuraavaksi sitten aletaan poistella presidenteistä Kekkosen kuvia (teloitutti punakaartilaisia) sekä Kallion ja Rytin kuvia (kävivät väkivaltaista sotaa Puurosen ihannoimaa Neuvostoliittoa vastaan plus Ryti teki vielä sopimuksen Saksan kanssa). Luonnollisesti Koivistonkin kuvat joutavat pois. Hänhän sentään ihan oikeasti ampui puna-armeijan sotilaita. Ja vielä puna-armeijalta varastetulla pikakiväärillä.

2. Olennaisen tärkeää viranomaistyötä

Joku lukijoista saattaa ajatella että virkakoneisto keksii keksimällä itselleen tehtäviä. Vieläpä sellaisia tehtäviä joissa ei ole varsinaisesti järkeä ja joita ilman pärjäisi. Nämä lukijat saattavat hyvinkin olla oikeassa ja siitä tuoreena esimerkkinä eduskunnan oikeusasiamiehen avautuminen. Hän kun hermostui poliisin uusista virkamerkeistä sillä niissä ei lue Polis yhtä isolla kuin Poliisi:Hotellin respassa veikataan että nämä uudet kortit menevät sitten silppuriin ja tilalle tehdään sellaiset jotka miellyttävät oikeusasiamiestä. Hotellin respassa ei olla sinänsä kuultu että ruotsinkielinen väestönosa olisi hoksannut hermostua asiasta. Ja kun tasavertaisuudesta puhutaan niin eipä unohdeta savolaisia. Miksi henkilökortissa ei lue myös Polliisi?

3. Ammoin demarit, edelleen demarit. Se tapa valtion hävittää.

PT-media pläjäytti näkyville taas tuoreimpia ruotsalaisia avautumisia jotka koskevat tietysti Ruotsissa vallitsevaa, no, sanotaan nyt rehellisesti sotatilaa. Ensiksi avautuu pääministeri Stefan Löfven joka todistaa että Ruotsissa mennään laput silmillä kuvitellun illuusion perässä katkeraan loppuun saakka:

- Tällaista jengiampumista ja rikollisuutta olisi syntynyt näissä lähiöissä ihan samalla tavalla jos siellä asuisi pelkkiä ruotsalaisia.

ja

- Ei rikoksia voi etnisöidä ja sanoa, että se johtuu ihmisen syntymäpaikasta, ihonväristä tai taustasta. Rikollisuus johtuu taloudellisista syistä, ja on itsestään selvää, että jos tulija saa liian vähän kielikoulutusta niin mahdollisuudet päästä työmarkkinoille pienenevät ja tapahtuu eriytymistä.

Kaiken kaikkiaan voi todeta että pirun vaarallista ja aggressiiviseksi tekevää lähiöarkkitehtuuria tuolla tietyissä osissa Ruotsia on. Kermana kakkuun voi lisätä ruotsalaisen kriminologin Leif GW Perssonin loihelausumia:

Ruotsin räjähdykset ovat klassinen äärioikeistolainen ilmiö.

Perssonin teorian mukaan, koska räjähdyksissä loukkaantuu niin vähän ihmisiä, ja useimmat teot ovat ikäänkuin kohdentamattomia iskuja, joiden ainoa tarkoitus näyttää olevan, että räjähdyksellä saadaan suurta huomiota, niin tämä viittaa Perssonin mukaan äärioikeistoon.

– Tarkoitan esimerkiksi Sverigedemokraatit tai Vastarintaliike, enkä tähän asti ole saanut ainakaan mitään vastatodisteita.

Hotellin respasta on ennenkin todettu että jos Ruotsi olisi saari keskellä Tyyntämerta niin asia ei haittaisi. Mutta kun se on Suomen naapurimaa ja täällä vielä apinoidaan ruotsalaisten joukkopsykoosia niin onhan se varsin hyytävää.Ja sama vielä rautalangasta: jos Sven-Åke ja Göran olisivat polttaneet nämä autot niin ne olisivat olleet Sven-Åken ja Göranin polttamia autoja. Ja tähän ei ole mitään vastatodisteita, för helvete.

Ja sitten vielä loppukevennyksenä:

4. Feminismin uusia tuulia

Tähän osioon riittää varmaankin pelkkä valokuva:Ennen kuin lukija hörähtelee asialle enemmän niin hotellin respasta muistutetaan että tuo feministinen ämmälauma otetaan Suomen poliittisessa koneistossa hyvin vakavasti. Vakavammin kuin mm. ne ihmiset jotka pitävät Suomen infraa pystyssä. Miettikääpäs asiaa parikin kertaa.

Tässä näitä turhia puroja taas muutama tällä kertaa.

40 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kohtaan kolme kommentoin että eikös se vasemmistolainen terrori ollut sitä parempaa terroria?

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Voihan vittu på finska noita puurosia ja toivaisia jne jne. Suomen upotus on hyvää (lue:pahaa) vauhtia menossa. Verenpainelääkitykseni on kyllä kohdallaan, mutta...
Verkkouutisissa oli muuten toivaisesta (haistattelu hs:ssa, tietty!) hyviä kommentteja, kuten tämä: "Onnea vaan, Raija, kun menet moskeijaan käymään Koraania ja imaamien puheita läpi !!!" Lisäisin siihen vielä: Toivattavasti pääset sieltä ehjänä pois!

Lemminkäinen kirjoitti...

Ruotsin Järjestelmäpuolueen riveissä on havaittavissa hienoista sekaannusta ja soraäänien esilletuloa. Aftonbladetin (Aftonbladet on sossujen Pravda) Lena Mellin tykkää kyttyrää Löfvenin avautumisesta ja Ruotsin Kokoomuksen Kristersson pyytää anteeksi että Järjestelmäpuolue on ilkkunut ja syyttänyt Järjestelmäpuolueen vastaisia rasistifasistinatseiksi. Ruotsi on siis sekaisin ja voisiko diagnoosi Ruotsin tilasta olla "keltaiset liivit". Kyllä voisi ja näin jo onkin. Ruotsalaiset keltaiset liivit ovat aina olleet olemassa, siis ruotsalaisena versiona: Keltainen nenäliina taskussa ja keltaiset kalsarit. Tuo marxismileninismi ja uudet noitafeministit ovat jotenkin kuin maaginen ympyrä, että kyllä se siitä...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle, Terho Hämeenkorvelle ja Lemminkäiselle & kiitos kommenteistanne.

Ano: Vasemmistolainen terrori voitti kakkosrähinän ja sen myötä se on edelleenkin sitä parempaa terroria. Lisäksi se sai tuekseen Suomestakin suuren häntäkärpästen lauman.

Terho: Tuo Toiviainen on pelottava ihminen. En vaan ole vieläkään varma että onko hän jonkunlainen tosiuskovainen vai pelkästään ajatukseton ja mielipiteetön viranomainen. Toisaalta hän siinä haastattelussa poseeraa varsin pappismaisesti. Mutta kohteenahan ei ole öyhöttäminen vaan nimenomaan järjestelmän perusteltu arvostelu.

Lemminkäinen: Ruotsin voimme vakavasti otettavana valtiona unohtaa. Ja niin kuin totesin niin ne noitafeministit otetaan tässä maassa vakavasti mutta meidän tulisi pitää turpamme kiinni.

Pinlaareni kirjoitti...


Tuon vanhan kommarin aivot lienevät sukunimen mukaista tavaraa. Löysin taannoin isovanhempieni jäämistöstä Mannerheimin valokuvan - hienoilla miekkakehyksillä. Olen jemmannut sen hyvään paikkaan siltä varalta, että polpoliinit yrittävät jossain vaiheessa kerätä kaikki kuvat pois ja järjestää niille tuhkauksen.

Hyvin osuvasti sanottu viranomaistyöstä. Pitää keksiä tikusta asiaa, ja osoittaa olevansa tärkeä. Miksiköhän muuten tuommoinen kammottavan patriarkaalinen virkanimike kuin "oikeusasiamies" on vielä olemassa? Eikös sen pitäisi olla vaikka "oikeusasiaihminen".

"Tarkoitan esimerkiksi Sverigedemokraatit tai Vastarintaliike, enkä tähän asti ole saanut ainakaan mitään vastatodisteita."

Tuo on hieno esimerkki negaation kautta todistamisesta. South Park -sarjan eräässä jaksossa parodioitiin History Channelin vastaavia "todisteluja". Minäkin voisin esimerkiksi esittää "asiantuntijana" väitteen, ettei ole olemassa mitään todisteita sitä vastaan, etteivätkö avaruusolennot olisi rakentaneet Egyptin pyramideja ja muokkanneet ihmiskunnan kehitystä jne.

Tai koska kukaan ei ole nähnyt megalodonia, ei tarkoita etteikö niitä voisi vielä uiskennella merten syvyyksissä yms. Eli esitän hourupäisen väitteen, ja sanon sen jälkeen kirkkain silmin, että kellään ei ole esittää todisteita siitä etteikö huuhaaväitteeni voisi olla totta.

Mitä tulee tuohon noitapiiriin: no, batiikki- ym noitia voisi kohdella keskiaikaisesti - sillain kivasti. Sehän olisi sitäpaitsi månikyldyyristä, teloittihan eräs kalifaattia Syyriaan puuhastellut kansanliike immeisiä sillä(kin) perusteella, että nämä harrastivat noituutta. Ja kertauksena: ei ole olemassa mitään todisteita siitä, etteivätkö teloitetut olisi harjoittaneet noituutta.

Strix Senex kirjoitti...

On taas nippu tapauksia joilla punnitaan aikanaan demokratian toimivuutta. Demokratiahan on ainakin minun näkemykseni mukaan järjestelmä, jonka avulla pölvästeille voidaan antaa potkut politiikan tantereelta rauhallisin menoin ja ilman verenvuodatusta.

No, ne Löfvenin naiivit jutut jengiampumisista lienee jo huomioitukin, kun Ruotsin demarien kannatus alempana kuin koskaan, ainakaan sotien jälkeisenä aikana.

Suomessa jäämme odottamaan kuinka nämä laitavasemmistoa edustavien viranomaisten ja viranhaltijoiden esitykset vaikuttavat puolueiden kannatuksiin. Nyt, kun nämä uus-, jälki- ja muuten vain stalinistit ovat innostuneet taas näyttämään oikean karvansa, on odotettavissa, että kyllä se kannatusmittauksissakin näkyy. Valitettavaa vain on, että selvästikin epäpätevä professori pysyy professorina ja selvästikin asenteellinen juristi pysyy myös virkatuolillaan. Mittaukset aikanaan tulevat näyttämään, että luottamus oikeuslaitokseen on heikentynyt, mutta ne tulokset tulevat viipeellä ja eivät taida paljoa heilutella sen enempää asemansa sementoineiden juristien asenteita kuin virkatuolejakaan.

Strix Senex kirjoitti...

Sattuipa vielä silmiini Yle:n uutinen, jonka mukaan
"Ilmastonmuutoksen suorat vaikutukset saattavat maksaa maailmantaloudelle 7,9 biljoonaa dollaria vuoteen 2050 mennessä, kertoo keskiviikkona julkaistu tutkimus".

On se jännää, miten tuollaisen tavattoman monimutkaisen, moni-ilmeisen ja vaikeasti arvioitavan ilmiön kustannukset pystytään laskemaan tuosta vain, mutta sellainen verraten yksikertainen ilmiö kuin turvapaikkajärjestelmän Suomelle aiheuttamat kustannukset on aivan ja kerrassaa ylivoimaisen vaikea selvitettävä. Ainakin Yle näyttää nielevän edellisen luvun kakistelematta, mutta jälkimmäiseen tarjotut laskelmat eivät sille kelpaa alkuunkaan.

Dorka kirjoitti...

Vaikuttaa siltä, että Toivaisella on harmaa eminenssi apunaan tai hän on jopa itse Harmaa Eminenssi. Räsäsen vaino alkaa muistuttaa "Isä Josephin" oppeja... Muistaakseni tuo historian henkilö osasi/keksi tuomita parilla syytetyn kirjoittamalla virkkeellä valtionpetoksesta kuolemaan...

Joppos123 kirjoitti...

Taitaa oikeusasiamiehen byroossa olla jonkinasteinen maaninen vaihe menossa tai sitten eräällä on haluja vahvistaa asemiaan punavihreiden henkilöpalvonnossa, siis siinä kaikinpuolin paremmassa palvonnassa.
Toiviainen ( täytyy olla sukua eräälle lataamoon päätyneelle pappishenkilölle) käy vesikauhuisen terrierin tavoin joka suunnassa kaiken kimppuun. Se, että hänen toimensa ei käy kansan oikeustajuun niin so fucking what. Hänellehän ollaan joka tapauksessa väsäämässä sellaista kevlarsuojaa kaikkea arvostelua vastaan, että turpa kiinni rahvas tai häkki heiluu.
Valtahan ei ole mitään jos sitä ei käytä väärin.
Siitä päästääkin punaprofessoriin joka taisi rääkynästä päätellen aloittaa eräänkin päivänsä hieromalla lasinsiruja kiveksiinsä. Seurauksena punikki ampaisi Marskin kimppuun ja sai tahtomansa.
Valta hänen kohdallaan piilee siinä, että hänellä on de facto mahdollisuus tuhota niskoittelevan opettajan tai opiskelijan ura heti alkumetreillä.
Valitettavasti meidän yliopisto- ja korkeakoulumaailmassamme on aivan liikaa noita entisiä punakommareita ja jostain niitä pyrkyreitä sikiää aina vaan lisää, ei ole sattumaa , että "punahilkka" Soma-Lii halusi juuri opetusministerin salkun itselleen. Missä muualla aina varhaiskasvatuksesta lähtien pääsee noin konkreettisesti mädättämään lapsiamme aina päiväkodista pro graduun asti?
Feministit ovat taasen huomanneet ettei meitä perin vittumaisia valkoisia sianlihaa mäsäytteleviä heteromiehiä saa pois kuvioista tai listittyä kiroiluiltamilla tai vitunvirkkauksella. Vastaus femakon rukouksiin on jumalauta noituus, nyt ottaa toksisilla sovinisteillä ohrakyrsä ja homma lähtee silleen niinku rullaamaan.
Vitunvirkkaukset vaihtuu noitumisiltamiin missä vannoutuneet feministinoidat istuvat ringissä ladelleen kirouksiaan. Kirouksia tehostetaan pirskottelemalla kanssasisarien päälle kuukautisverta, seuraavaksi hakataan elävällä kanalla päin pläsiä ja puhallellaan sellaisen hennon feministisen pilliröökin savua silmiin.
Kyllä lähtee.

Nimetön kirjoitti...

Monikielisistä korteista puheenollen, jos maailmalla näyttää ajokorttia jossa lukee Ajokortti Körkort, niin poliisi kysyy mikä tämä on. Ajokortti lisäksi siinä pitäisi olla enemmän kansainvälisiä ilmaisuja esmes Englanniksi ja Ranskaksi. Vai lukeeko ruotsalaisissa ajokorteissa Ajokortti, vai mitä?

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Eikös nuo batikhäxornat ole kovasti harrastaneet coitusta niin meillä kuin Ruotsissa?

Nimetön kirjoitti...

Eikö noista kirotuista stallareista ikinä pääse eroon! Niitä on täytynyt sietää 60-luvulta alkaen, ja aina kun kuvittelee että tuo pesemättömien hiusten ja ironisesti nukkavierujen asujen pienoinen armeija on häipynyt takavasemmalle, eikös taas jostain pomppaa näitä puurosia ja scheinineitä ylen asiantuntijoiksi tai muuten vaan älyttömillä tempauksillaan/puheillaan hakemaan huomiota. - Mitähän muuten olisi tapahtunut, jos niitä selfieitä olisi otettu Halosen kuvan edessä?

Lapsia ja vajaavaltaisiakin on vaikeampi aivopestä kuin opiskelijoita. Kun professori sanoo jyrkänteellä hyppää, opiskelijahan hyppää koska kuvittelee siten parantavansa arvosanojaan tarvitsematta vaivautua pänttäämään.

En usko, että tuo oikeusasiamies Jääskeläinen on itse keksinyt riehaantua mokomasta. I smell a Cuban rat eli eiköhän taustapiruna ole ollut nykyinen oikeusministerimme Henriksson, jonka ainoana käytännön tehtävänä oli aikaisemminkin ministerinä vain vahtia oikeuden toteutumista kielikysymyksessä. Mielestäni oikeus toteutuu niin, että poliisi kirjoitetaan suomenkielisten määrää vastaavalla kirjasinkoolla ja polis ruotsinkielisten määrää vastaavalla koolla. Eikö tämä olisikin reilua? Jos nyt kuitenkin su-ruille tulisi kovin paha mieli, voisihan tuon polis kirjoittaa vaikka fraktuuralla.

Vaikken opiskelija olekaan, mutta kun Ykä kerran käski niin mietinpä pariinkin kertaan mutta tulin eri lopputulokseen: ei edes poliittisessa koneistossa noita femakkoja oteta vakavasti, ollaan vaan ottavinaan. Heillä on niin umpihulluja täysin todellisuudesta irrallaan olevia näkemyksiä, ettei heillä ole mitään merkitystä. Rääväsuisia provoja joita stallarit aikoinaan olisivat rakastaneet paitsi että stallarien kulta-aikana naiset olivat vain agitaatiokokousten kahvinkeittäjiä, puheiden kirjoittajia/monistajia, flaijereiden jakajia, kapakkalaskujen maksajia ja sängynlämmittäjiä.

Ihan o.t., mutta oletteko huomanneet miten poliitikon ääni vaikuttaa siihen ettei häntä edes halua kuunnella kun korvia riipii. Top 3: Sinnemäki, Henriksson ja Andersson. Kaikilla on ruma ääni.

DuPont kirjoitti...

https://www.stuntman.fi/t-paita_mannerheim_1867-1951?utm_source=kelkoofi&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=JET+T-PAITA+-+MANNERHEIM+1867-1951-paina
Toivottavasti linkki toimii, mutta tuolta voi Puurosellekin joululahjaksi (olettaen, että posti toimii) tilata lahjan.
Muuten, oikeat oululaiset opiskelijat protestoisivat tuota siten, että pukeutuisivat marskipaitaan, saattavat olla tosin vähän nyhveröitä.

Qroquius Kad kirjoitti...

Uudin 1:
Taistolaisten kulttuurikommunistien tavoitteenahan oli kommunismoida (onko tuo oikea sana?) yliopistojen oikeustieteelliset, kasvatustieteelliset ja yhteiskuntatieteelliset tiedekunnat:
näin tulevan Neuvosto-Suomen rakentajiksi saataisiin oikeinoppineita syyttäjiä ja tuomareita, opettajia sekä toimittajia.

Taistolaisten kannalta huonompi juttu oli, ettei N-Liitolla ollut viimeistään 1948 jälkeen enää aikomustakaan sovjetisoida Suomea. Paljon huonompi juttu meidän kannaltamme on, että se solutus kuitenkin onnistui jatkuakseen edelleen.
Niinpä siis:
luokanopettajaopiskelijoilta turvat tukkoon kun taistolainen karjahtaa; muuten loppuvat opinnot!

Uudin 2:
Puuttuuhan tuosta virkamerkistä muutama muukin maassamme puhuttu kieli, joten ei kun lisää älämölöä kehiin! Ehkä virkamerkki joudutaan palauttamaan takaisin ajokorttikokoiseksi, että kaikki kielet saadaan mahtumaan.

Uudin 3:
Ruotsi poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliitti on todellakin suistunut joukkopsykoosiin, ei tuota sen kummemmin voi kuvata. Suurin osa Ruotsin kansasta lienee sairastunut samaan tai vajonnut apatiaan toivottoman tilanteen edessä.
Vähän samoja merkkejä molemmista on nähty meilläkin, mutta onneksi tässä on vielä mahdollisuus tehdä jotain.

Uudin 4:
Jo saisin valita, haluanko Älykkäät Nuoret Naiset mieluummin hallitukseen vai noidiksi, valitsisin ehdottomasti noidat:
hallituksessa he saavat aikaan valtakunnallista tuhoa, mutta noitina he yrittävät loihtia sitä tuhoa manauksin ja loitsuin.

Nehän eivät onneksi tehoa muihin kuin niihin, jotka niihin uskovat. Enkä usko Huti-Maisan tyttökavereineen uskovan niin lujasti, että pyytäisivät heitä mukaansa patriarkaatin tuhoamiskekkereihin.

Nimetön kirjoitti...

Huippujuttu korkeimmalta taholta: Oikeusgansteri kehhottaa kaikkia jotka epäilevät kirjoitustensa olleen/tulevan olemaan laittomia/laittomiksi tulkittavia tai tulkittavissa, nyt tai joskus tulevassa mitä kiireimin pyytämään niiden poistamista. Ja tää häiskä on olevinaan korkein lainvalvontaviranomainen Suomessa??
Huru-ukko

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Vaikka tällainen junantuoma heinäkenkä olenkin, niin Isäm maamme etelärannikon somalikeskittymän poliittisten pollareitten puolesta olen vähän närkästynyt. :D

Tuo oman elämänsä raijatoiviainen, edustelukunnan oikeusasia-miesoletettu Petri Jääskeläinen ei myöskään muistanut että tsadissa polliisi on Skoude.

Ja muitakin vähemmistöläisiä Petri-poloinen sortaa, liimanhaistelijaituhippinarkomarkothan käyttävät termiä Sika.

Kyllä nuokin siihen korttiin pitää saada. :D

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pinlaarenille, Strix Senexille, Dorkalle, Joppos123:lle, Ano1:lle, Patelle Pankavaarasta, Ano2:lle, DuPontille, Qroquius Kadille, Huru-ukolle ja Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle & kiitos kommenteistanne.

Pinlaareni: Tai ainakin ”oikeusasiahenkilö”. Nuo ruotsalaisten jutut kertovat jo puhtaasta epätoivosta tosin en tiedä jos vaikka Löfven & kumpp. uskovat itse siihen mitä puhuvat. Tuo itselleen valehteluhan kun on parhaimmillaan taidetta.

Strix Senex: Määritelmäsi demokratiasta oli kyllä osuva. Vaan nykyisinhän termi ”demokratia” tarkoittaa käytännössä toimenpiteitä joilla pyritään takaamaan se, ettei vallitsevaa järjestelmää muuteta eikä sen käskyläisiä vaihdeta missään olosuhteissa. Luulen että nämäkin touhut heijastuvat kannatusmittauksissa tosin valtamediahan tekee kaikkensa ettei niin käy. Ja tuon kakkosviestin huomio oli hyvä. Ylehän nieli myös sen jutun 11.000:sta tutkijasta jotka eivät oikein olleetkaan tutkijoita ja mukana oli myös Mikki Hiiri.

Dorka: Voipi olla että se taustapiru on itse Järjestelmäpuolue. Case Räsäsen pohjalta nimittäin aletaan sitten käymään läpi perusuomalaisten kirjoituksia täikammalla.

Joppos123: Niin kuin totesin niin Toiviaisen toiminnan pääkohde on perussuomalaiset. Case Räsästä vaan käytetään keppihevosena ja ennakkotapauksena siihen voi vedota. Touhu on vasta alkamassa. Yliopistomaailma on niin kieroutunut että uraa siellä on todellakaan turhaa suunnitella jos ei kumarra oikeaan suuntaan. Jukka Hankamäki on kirjoittanut asiasta osuvasti eräänkin kerran. Ja lopputuloshan on se että yliopistolle – ainakaan yhteiskuntatieteitten puolelle – ei reaalimaailmassa liikkuvat yksilöt viitsi edes hakea. Miksi suotta lähteä kiusaamaan itseään?

Ano1: Juu, ei Suomen ajokortti itsessään taida kelvata muualla. Pitäis olla se kansainvälinen ajokortti. Olettaisin. Enempi matkustaneet voivat valaista asiassa.

Pate: Juu, mutta ne ovat keskittyneet siihen coituspuoleen ja jättäneet ne noitahommat vähemmälle. Ainakin siellä Ruotsissa siis.

Ano2: Ei vaan näytetä niistä pääsevän eroon. Vaihtoivat vaan puoluetta. Suomessa jäi se suomettumisen ajan likapyykki kokonaan pesemättä ja senhän huomaa. Ja juu, voi olla että kyseinen Henriksson on ainakin kannustanut asiassa. Se, että femakot ollaan vain ottavinaan vakavasti ei oikeastaan muuta asiaa sillä kukaan valtapuolueissa ei uskalla sanoa ääneen että siskoilla viiraa ja on viirannut jo pitemmän aikaa. Eli ei feministien typerimpiäkään ideoita vastusteta.

DuPont: Näinköhän pitäisi panna tilaukseen. Ja juu, olisin odottanut opiskelijoilta edes pikkusen enemmän protestia.

Qroquius Kad:

1: Yritys kyllä varsin pitkälle onnistui vaikkei sitä kommunismi-sanaa suoraan käytetäkään. Ja yksi osoitus siitä on tosiaan se, että jos suunnittelee uraa yliopistossa niin ei paljon kannata suutaan aukoa. Muuta kuin hyväksyttyä epistolaa.

2. Joo. Ehkä lopputulos on sellainen nykyaikainen varsio papyruskääröstä joka sitten tarvittaessa pläräytetään auki.

3. Olet oikeassa. Suomi ei ole ihan yhtä pitkällä mutta yritys on kyllä kova,

4. Totta. Tuo noituusharrastus kun menee mukavasti samassa lokerossa kuin vitunvirkkaaminen ja kiroiluiltamat.

Huru-ukko: Valitettavasti näin. Tai oikeastaan termin voisi päivittää ”korkein sensuuri- ja kirjanpolttoviranomainen”.

VNV: Joo, kyllä nuokin pitäisi tasapuolisuuden vuoksi saada mukaan. Samoin kuin tietysti perinteinen ”kyttä”.

Nimetön kirjoitti...

QK, eiköhän tuohon virkamerkkiin riitä kieleksi vain poliisi, vai oletko joskus mediasta lukenut että joku muukin saattaisi olla jossain tekemisissä poliisin kanssa kuin umpisuomalainen? Suomenruotsalaiset ovat ihan tilastollisesti puhtaita pulmusia. Police- sana on tarkoitettu briteille, irkuille, ausseille, kanukeile ja jenkeille, jotka ovatkin yliedustettuina Suomen rikollistilastoissa. Muistelehan vaan sitä 1967 dullasta kärähtänyttä Steveniä. Vieläkin puistattaa.

Kulttuurilla ja kommunismilla on kutakuinkin yhtä paljon tekemistä kuin islamilla ja punkilla. (Oikea sana muuten lienee kommunistisoida) Me vanhemmat sukupolvet näimme tämän kulttuurin tuotteet jota kutsuttiin ylevällä nimellä sosialistinen realismi. Ilja Repinin Volgan lautturit eivät tähän realismiin kuuluneet, mutta sai kuitenkin olla rauhassa. Sosialistinen realismi oli taiteessa vaaleatukkaisia urhoja pullistelevine lihaksineen, pyyteettömästi raatoivat pro patria. Jokaisen Touko Tomin toiveuni siis. Naisilla oli vaaleat liehuvat hiukset ja suu kiinni. Miehillä jämerä vasara, naiset leikkasivat eloa sirpillä. Tehdastyöläiset olivat iloisia. Myös kolhoosissa laulu ja nauru raikuivat. Musiikki oli ehkä hieman raskaspoljentoista, mutta isänmaalliset sanat korvasivat tämän puutteen. Ja ne patsaat, ne ihanat patsaat! Realistisia patsaita ympäri maata Stalinista, tuosta gruusialaisesta selkäsuoranaseisojasta.

Kyllä kuule Puuronen oli ennen vaan paremmin.
tira+

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kohta 3. Leif Persson on sosiaalidemokraatti. Toki hän haluaa saada oikeistolaisillekin jotain vastuunkantoa paukuttelluun. Onhan pm Löfven tiedottanut, että etnisyydellä ei ole mitään tekemistä rikollisuuden kanssa;
"Tällaista jengiampumista ja rikollisuutta olisi syntynyt näissä lähiöissä ihan samalla tavalla jos siellä asuisi pelkkiä ruotsalaisia, Löfven horisi."

Eli voihan olla, kuten Persson sanoi, että osa paukuttelusta on äärioikeiston tekemiä. Autogrillit sen sijaan syttynevät ihan itsestään, tai syynä on piilorikollisuus.

https://pt-media.org/2019/11/19/lofven-rikollisuutta-ei-voi-etnisoida/comment-page-1/

Ja turkulaisillahan on parempaa tietoa, koska asuvat aivan vastapäätä Ruotsia:

https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/3851882/Ruotsin+radio+Uusnatsijarjesto+Pohjoismaisen+vastarintaliikkeen+joka+toisella+jasenella+rikostuomio

Perssonilla on rikosasioista sellainen kokemus, että hieman varoisin yhden vaikeasti nieltävän kommentin perusteella lytätä häntä ryttyyn (uusi sanonta eduskuntasalissa kuultuna).

Nimetön kirjoitti...

Sen ymmärtää heittämällä, että Löfven ei suostu näkemään tilanteen vakavuutta tai että joku oikeustärkeilijä on valmis tekemään miljoonalaskun olemattoman takia, mutta että opiskelijat ovat tahdottomia lampaita, ja vielä niiaavat päälle professorin johdatettua heidät oikealle polulle! Että tuon vertaa ei uskalleta olla vastahankaan - se on huono merkki.

Valtsu

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, tira+:lle, Veijo Hoikalle ja Valtsulle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Joo, sosialistinen realismi oli oma lukunsa. Yleensäkin totalitarismit ovat erikoistuneet julisteisiin ja iskulauseisiin. Taisinpa saada tuosta inspiraatiota ja alkaa luoda uutta suomalaista sosialistista realismia. Kiitokset.

Veijo: Tosin sen kyseisen kommentin perusteet olivat hieman ontuvia.

Valtsu: Huono merkki joo, mutta toisaalta vastahanka saa aikaan sen että urakehitys katkeaa ennen kuin se alkaakaan. Ja se on myös huono merkki.

Pinlaareni kirjoitti...

"Tai ainakin ”oikeusasiahenkilö”."

Olet oikeassa. Käyttämäni esimerkki "oikeusasiaihminen" on patriarkaalinen(=väärä), koska se sulkee pois mahdollisuuden, että esim. kultakalat, kultamunat, kissat, koirat jne. voisivat toimia "oikeusasiahenkilöinä". Tähän perään vielä sarkasmilippu, siltä varalta, että joku päivystävä viherpunikki lukee kommenttini ja kokee peppukipua.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Pinlaareni. Ja vihervasemmiston peppukipu sanelee meidän toimintaamme jatkossa vielä entistä enemmän. Siitä kertoo myös valtakunnansyyttäjän tuore avautuminen jota Vasarahammer käsitteli erittäin hyvin:

http://vasarahammer.blogspot.com/2019/11/prokuraattori.html

Kannattaa ehdottomasti lukea.

Pinlaareni kirjoitti...

Tervehdys Yrjö, Luin Vasarahammerin kirjoituksen. Olipas tarkka, joskin aika masentava analyysi siitä, kuinka syvälle viherpunikit haluavat maamme polkea. Ts. johonkin ruåtsin tasalle tai syvemmälle - maaotteluenkeä pahimmillaan.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Puuronen valitti lehdessä saamaansa palautetta yksinkertaisilta tshunilta jota kansaksi kutsutaan. Ehkäpä proffeesoorin kirjoissa ei ole sitä että sitä saa mitä tilaa, hän kai luuli että pääsee kansakunnan kaapin päälle.

Becker kirjoitti...

Tuosta ajokortti asiasta sen verran että Ruotsissa aikoinaan yrittivät ählyt vaihtaa jonkun Bagdadilaisen kirjastokortin ruotsalaiseen ajokorttiin kunnes Kling ja Klang sen verran terävöityivät että ottivat selvää minkälaisia ne aidot ajokortit siellä Bagdadissa olivat. Nyt sitten joutuvat hankkimaan aidon kortin Ruotsista, mutta paikallisessa Esson baarissa kerrotaan että mamuilla olisi jokin ns. kermakaista, jonka ansiosta he saavat kortin ns. alehintaan ja helpommalla kokeella kuin paikalliset.

Poliitikot itkevät jatkuvasti miten kansainväliset sijoittajat kiertävät Suomea ja vievät rahansa varmempiin maihin. Tämä järjetön lakkoaalto on omiaan tehostamaan rahamiesten näkemystä siitä että periferiassa sijaitsevaan maahan ei kannata sijoittaa yhtään mitään ja viedä entisetkin sieltä pois.

Tämä "sananvapaus" keissi jälleen todistaa sen että Perustuslailla ei ole suomalaiselle poliittiselle aatelille mitään merkitystä. Oma koko kansan rakastama federalistinen pressakin on todennut ettei Perustuslakia ole mitenkään kiveen hakattu. No ei todellakaan, se on kyllä tullut selväksi.

Osa femakoista on siis alkanut harrastamaan noituutta. No sehän sopii sillä jotkut jo habituksensa puolesta täyttävät alkuehdot illanistujaisiin. Sopii vaan muistaa että touhu saatta lähteä käsistä ja meillä on kotvasen kuluttua ruuhkaa psykiatreille ja apteekeista loppuvat mielialalääkkeet suuren kysynnän vuoksi.

Juha Kivela kirjoitti...

Hjuu.. tulin Ykä lukeneeksi tuon Vasarahammerin erinomaisen kirjoituksen, jonka jälkeen luin myös kyseisen artikkelin Hesarista, johon tuo Vasarahammerin bloggaus liittyi. Vastasin Vasarahammerille, joten en kokonaan kopioi vastaustani tänne, mutta totean sen, että tuo Hesarin artikkeli sisälsi useita ristiriitaisuuksia ja tartuntapintoja sille, että jos valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen huuhaa-ajattelulla ajetaan eteenpäin, niin saadaanpa onneksi todisteeksi valtakunnansyyttäjä, joka mm. vei de facto kantasuomalaisilta sananvapauden, eli toimi juuri syrjivästi ja viha-ajattelun mukaisesti yhtä kansanryhmää kohtaan Suomessa!

Muistan erään kantasuomalaisen psykiatrin aikoinaan todenneen - yleisellä tasolla, nyt kyse ei ole kyseisestä valtakunnansyyttäjästä - että jos kaikilta Suomen valtion viranomaisilta ja työntekijöiltä vietäisiin työpaikka psyykelääkkeiden käytön johdosta, niin Suomessa ei olisi enää tekijöitä kyseisiin töihin! Tästä johtuen, pidän tarpeellisena, että Suomessa tehtäisiin kattava selvitys siitä, että ketkä kaikki, varsinkin erityisen kriittisen tärkeissä viroissa ja tehtävissä toimivista henkilöistä käyttää psyykelääkkeitä ja ovatko he tästä johtuen edes virkaansa ja tehtäviinsä kykeneviä, vai onko heidän todellisuudenkuvansa niin vakavasti vinoutunut, että he tosiaankaan eivät enää elä reaalimaailmassa lainkaan!

Em. selittäisi osin myös sen, että miksi käyttämäsi "vastuullinen valehtelu" on Suomessa niin yleistä ja läpitunkevaa, kuin se Suomen valtion, kaupunkien, kuntien, yliopistojen, jne.. tahoilla tänä päivänä on! Käyttämäsi termi on mielestäni erittäin hyvin aikaamme kuvaava, jolle jossain määrin voi muodostaa analogian Vasarahammerin kyseisessä blogissa mainitsemien "arvojen" ja erityisesti "arvopohjan" välille..

Erikoisia ja kummallisia, todellakin, kuten aiemmassa bloggauksessa aivan hiljan osuvasti totesit: Elämme sairaita aikoja!

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Minulla on oma teoria valtakunnansyyttelijä toiminnasta perustuen näppituntumaan naisten käyttäytymisestä. Ilmeisesti hän on lopettanut estrogeenin korvaushoidon ja muuttunut harmoonimyrskyssä puhtaaksi riivinraudaksi.

Pate Pankavaarasta kirjoitti...

Postilakko on demaripolitikoiden ja ay-johtajien keskinäisestä säätämisestä ja sähläyksestä syntynyt. Aalto, Rinne ja Paatero nämä penaalin teräväkärkiset, herra varjelkoon meitä sitten tylsimmistä, soutavat huopaavat kaikki eri tahtiin. He itse ovat olleet vaihtamassa postilaisten sopimuksia työntekijöiden ylimpinä ystävinä.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Pinlaarenille, Patelle Pankavaarasta, Beckerille ja Juha Kivelälle & kiitos kommenteistanne.

Pinlaareni: Ja tässä kyseisessä maaotteluosiossa Suomi on menosssa jopa Ruotsin edelle.

Pate: Ehkä Puuronen mieltää itsensä ajatusten aateliseksi jonka arvostelu on majesteettirikos. Toiviaisen toiminnan pohjimmaista syytä en osaa sanoa mutta tuhoisaa jälkeä hän on kyllä saamassa aikaiseksi. Minä vähän veikkaan että julkinen sektori tulee seuraamaan postin esimerkkiä työsopimusten ”päivittämisessä” mutta tyhjän toimistohenkilökunnan määrää ei tietenkään vähennetä.

Becker: En epäile kermakaistaa sillä eikös näillä etnisesti edistyksellisillä tuppaa olla julkisiinkin ns. ikulippu. Jos miettii yrittäjää ja mahdollista sijoittamista Suomeen niin maan käsittämätön verotus- ja säätelyjärjestelmä pitää huolen siitä että ei varmasti sijoita. Ja sananvapauskeissistä voi todeta että jos Toiviainen saa case Räsäsen läpi niin silloin syyttäjällä on rajana enää taivas. Karmeinta on että osa ihmisistä oikeasti riemuitsee asiasta ja toteaa että nyt on sananvapaus pelastettu.

Juha: Sananvapauskeissin pohjalla on ehkä koko valtakoneiston pelko siitä että äänestämällä voidaan todellakin muuttaa valtasuhteita. Nyt sitä yritetään mitätöidä parhaan mukaan. En lähde sinänsä arvioimaan psyykelääkkeitä mutta Suomessahan niitä syödään paljon enkä epäile etteikö niin olisi myös päättävillä portailla.

Juha Kivela kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi Yrjö!

Kirjoitit vastauksessasi, että "Sananvapauskeissin pohjalla on ehkä koko valtakoneiston pelko siitä että äänestämällä voidaan todellakin muuttaa valtasuhteita". Täysin samaa mieltä olen kanssasi, juuri tuosta on kyse! Jos äänestyskäyttäytyminen ja liittoutuminen etenee pisteeseen (ja varsinkin pisteen yli) 2/3, niin tuo on luku, jota KOKO valtakoneisto Suomessa pelkää. Ja ehkä jopa kansainvälisesti, mutta en lähde sillä erityisemmin spekuloimaan, totean tässä vain, että Suomessa ei tämä sortotoiminta ja viranomaisten mielivalta (despotia) olisi mahdollista ilman Washingtonin tukea, johon niin pressamme kuin ulkoministerimme, joka siellä kävikin juuri komentoja ottamassa, nojaavat. Suomi on orjuutetun muurahaiskansan osassa, joka kärsii mm. siitä, että olemme historiassa olleet oikeudenmukaisuuden tunnustavia ja pyrkineet täyttämään velvollisuutemme, kuten WWII:n sotakorvausten maksun, jota Yhdysvalloissa on aina hieman ihmetellen päivitelty, mutta tultu jo vuosikymmeniä sitten siihen tulokseen, että hyväuskoisina hölmöinä suomalaisilla voidaankin sitten maksattaa ihan mitä ikinä päähän pälkähtääkään ja ryöstää siinä samalla ne luonnovarat ja rikkaudet, joita Suomen Kansan omistuksessa sattuukaan olemaan...

Psyykepuolesta sen verran, että se on Suomessa varsinainen oikea "Pimeä Alue" potilaan oikeuksien suunnalta tarkasteltuna, sillä psykiatrit saavat kollegiaalisen velvollisuuden suojissa tehdä ja jättää tekemättä lakisääteisiä lääkäreille kohdistuvia velvoitteita ihan miten omassa sairaassa mielessään tarpeelliseksi katsovat, sillä luottavat, että hienosensitiivisinä ja muutenkin jo voimavarojensa ollessa alhaalla potilaat eivät lähde vaatimaan oikeuksiaan tyrannisoivia lääkäreitä ja järjestelmää vastaan, vai mistä esim. johtuu, että POTILASVAKUUTUSKESKUKSELLA EI OLE yhtään psykiatria tai vastaavaa "Asiantuntijalääkärinään"?!?!

Sohaisu tuohon muurahaispesään kertoo jotakin todella huolestuttavaa Suomen - ei pelkästään oikeusvaltioperiaatteen - tilasta!

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Tuosta valtasuhteitten muuttamisen pelosta muuten kirjoittaa kepulien lehti Suomenmaa aika pelottavasti:

https://www.suomenmaa.fi/paakirjoitus/enemmistoasemaan-paassytta-puoluetta-ei-pidattelisi-suomessa-mikaan--siksi-perustuslakia-pitaa-lujittaa-nyt-kun-emme-viela-kulje-puolan-ja-unkarin-tieta-6.23.557956.b836900ae3?fbclid=IwAR2s47xj6_6MDKxckDYYWh6tKkRWoBseiA_vvrD2BZqR9h6hYq9g_51tFQQ

Siinä kirjoituksessahan vaaditaan ihan suoraan että vaikka kansa haluaisi muutosta niin sitä ei saa tulla.

Mitä tulee tuohon psyykepuoleen niin tiedän itse joitan hyvin kyseenalaisia pakkohoitopäätöksiä. Toisaalta taas - erityisesti nuorisopuolella - sellaiset ihmiset jotka tarvitsisivat psykiatrista hoitoa eivät sitä saa vaan heitä säilytetään lastensuojelulaitoksissa jonne he eivät kuulu ja jotka eivät pysty heitä auttamaan.

Juha Kivela kirjoitti...

Morjesta, Yrjö. Kiitos vastauksestasi ja linkistä suomenmaan uutiseen! Melkoista diktatuuria rakennetaan Suomessa, joka yritetään verhota "oikeusvaltio" ja "demokratia" -käsitteiden alle.. Käytetyt käsitteet ja vallitseva todellisuus eivät ole enää pitkään aikaan vastanneet toisiaan Suomessa!

Selittänee myös sen, että Oikeusministeriö vei minulta viimeisen noin 24 tunnin aikana mahdollisuuden lähettää postia heidän sähköiseen järjestelmäänsä kirjaamo@om.fi sähköpostiin, joka siis eilen vielä toimi, muttei enää tänään?! On nimittäin ollut täysin asiallista ja heille kuuluvaa postia mm. siihen liittyen, että Laki potilaan asemasta ja oikeuksista 17.8.1992/785 toteutuisi ja jonka noudattamisessa eräillä lääkäreillä näyttää olevan ylitsekäymättömiä ongelmia..

Olen törmännyt tuohon samaan ongelmaan ja ilmiöön, jonka vastauksesi viimeisessä kappaleessa esitit, ja sille tulisi tietenkin tehdä aito parannus. Toki, aidon parannuksen todelliseksi aikaan saamiseksi tulisi yhteiskuntaamme muuttaa perinpohjaisesti, jossa aito perheen arvostus nostetaan sille kuuluvaan asemaansa, jossa perhe on lasten ja nuorten turva, ja jossa lähtökohtaisesti on rakastava äiti ja isä, jotka käyvät työssä, mutta joilla silti on riittävästi aikaa lapsilleen ja nuorilleen, ja joiden ei tarvitse osallistua "vastuulliseen valehteluun", sillä olen nyt viime aikoina tavannut useita henkilöitä, jotka voivat todella pahoin juuri järjestelmämme ja järjestelmäpuolueiden edellyttämän "vastuullisen valehtelun" ja kaiken sen ymprärillä olevan sairaan tilan johdosta.

setämies kirjoitti...

Henkilöoletettukohtaisesti haluisin kyl yhtyä siihen noitaan joka oli jossain läpyskässä esittelemässä itseään ja aatettaan. Netsiloreen kuuluvaan "surusilmäiseen hippityttöön" haluaisin saada ns. telakoinnin. Mitä lie hupiukon ajatuksia ajoille, jolloin vielä seisoi.

Muuten olen sitä mieltä, että tuossa kyttien virkaläpyskässä on suhteet oikein. Ruotsinkielisiä kun lie viitisen rosenttia ja polis-tekstin suhe poliisii-tekstiin on samaa luokkaa.

Nimetön kirjoitti...

Jaaha, sellaiset setit sitten Puuroselta. Pienellä viiveellä rantautui toi ilmiö USA:sta Suomeen, jossa eräiden historiallisten henkilöiden muistaminen on "very bad thing" ja se voi myös vaarantaa urasi yliopistolla. Muistetaan vain ne "noitavainot" joissa vaadittiin mm. Robert E. Leen patsaita poistettavaksi/siirrettäväksi muualle.

OT:nä pari mielenkiintoista linkkiä Minfosta ja tapahtumista Suomen kamaralla:

a.) muuan vähemmistöön kuuluva kirjailija ja kylddyyrivaikuttaja sai poliisi-sedät vierailemaan hänen tontillansa ja taisivat vielä piru vieköön pidättää k.o. henkilön. Vai että syytetään ihmiskaupasta? Menee mielenkiintoiseksi jos tuo pidätetty naisoletettu on se mitä tuolla spekuloidaan, eli jälleen SDP vauhdissa ex-eduskuntavaaliehdokkaineen?

b.) PPP pyysi anteeksi saamelaissketsejään. No huhhuh, samaan syssyyn hänen pitäisi sit varmuuden varalta pyytää niitä romani- ja poliitikkosketsejä anteeksi? Tuohan on loputon suo ja huumorin kuolema. Jostain kumman syystä Kummeli poisti ne Aziz the combat fighter sketsinsä, ehkä se liippasi liian läheltä totuutta, mene ja tiedä.

Ja mitä PPP:hen tulee, niin silmissäni hän menetti kaiken uskottavuutensa liittyessään Vihreisiin. Ehkä sen takia myös toi anteeksipyyntö?


- Soomepois Eestist -

Nimetön kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=6VCyP1r4LDU

T: Ymmi

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juha Kivelälle, setämiehelle, Soomepoisille Eestist ja Ymmille & kiitos kommenteistanne.

Juha: Nuo potilaan oikeuksiin liittyvät tapaukset ovat vielä yleensä sellaisia että niissä on vastakkain yksilö vs. koko virkakoneisto ja virkakoneistohan harvemmin myöntää tehneensä virhettä. Ja sillä on ikävä kyllä mahdollisuus käydä käräjiä vaikka maailman tappiin.

setämies: Niin no, monen kauniin naisen viehätys rapistuu heti kun he avaavat suunsa.

Soomepois: Milloinkahan muuten jenkeistä rantautuu Suomeen nää lohtuhuoneet tjmv joihin voi paeta jos realismi alkaa ahdistaa. Minä en muista sitä englanninkielistä termiä. Toi demareitten ”menestys” noitten etnisesti edistyksellisten ehdokkaittensa kanssa on kyllä eeppinen. Ja joo, PPP teki itsestään totaalisen pellen. Eli oliskos lyhenne nykyisin PPPP. Aake Kalliala onneksi totesi että minä en pyytele anteeksi.

Ymmi: Kiitos linkistä. Sopii nykypäiväänkin. Ja linkin kuvassa teksti ”lava suljettu toistaiseksi” sopii varmaan myös tulevaisuuteen.

Juha Kivela kirjoitti...

Joskus silloin tällöin virkakoneistokin tosin joutuu pakostakin tutkimaan oikein oikeuspsykiatrienkin touhuja [https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006317104.html].. alkaa käymään aika eeppiseksi myös tuo (oikeus)psykiatrien tilanne Suomessa.

Katsotaan, kuinka virkakoneisto ja lopulta lääkärien oma liitto - Lääkäriliitto - asiaan suhtautuu, sillä eräiden psykiatrien hassuista kielloista huolimatta Lääkäriliiton omilla sivuilla on ainakin ollut linkki "kollegiaaliseen velvollisuuteen", joka on toiminut eräänlaisena "vapaudut vankilasta" -korttina lääkäreille, josta johtuen varsinkin useiden psykiatrien toiminta on Suomessa käynyt jopa röyhkeäksi, reilusti ylittäen aiemman ylimielisyyden.

Samaahan on toki viime vuosina - yllätys yllätys - tapahtunut myös maamme ylimmille oikeusvalvojille, poliitikoista ja ministereistä puhumattakaan! Sikäli erikoisena pidänkin, että ylimmät laillisuusvalvojat suojelevat edelleen etenkin edellisen hallituksen ilmeisen selvästi ja avoimesti laittomia (lakien vastaisia) toimia ja tekoja, jotka nyt asettavat itse ylimmät laillisuusvalvojat tutkittaviksi virkavelvollisuuksiensa noudattamatta jättämisistä, ja toisaalta touhuamisesta asioiden parissa, jotka eivät heille edes kuulu, kuten case Räsänen!

Elämme mielenkiintoisia aikoja! ;)

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Juha. Ja kyllä, maassamme on – ikävän paljon – ihmisiä jotka ajattelevat että lait koskevat rahvasta mutta eivät heitä itseään. Erityisen paljon heitä löytyy poliittisesta koneistosta ja kyseinen case Räsänen on osaltaan nostettu juuri tuota koneistoa suojelemaan.

Nimetön kirjoitti...

Tere Yrjö,

eikös se suojattu tila tainnut olla "safe space" näille Jenkkilän cry baby-tyypeille eli mielensäpahoittajille? Aikoinaan Iltalehden Hullu maailma osiossa oli uutisentynkää Saksanmaalta, jossa eräässä ostoskeskuksessa oli tehty puuhanurkkaus miehille joiden naiset viettävät suht'koht pitkän ajan shoppailemassa. Siellä miehet saivat juoda olutta ja katsella vaikkapa TV:stä Bundesliigaa. Kun daami oli saanut ostoksensa tehtyä, hän haki miehensä pois "Kindergartenista", sanoisin että näppärä ja toimiva systeemi :-)! Ehkä nämä mielensäpahoittajat myös tarvitsevat sen oman turvatun tilansa? Motiivi vain on toisenlainen.

OT:nä, joskus kerran vuosia takaperin kun oli se Iso-Britannian Brexit-äänestys ja suomalaisilta juhannuksenviettäjiltä Himoksella kysyttiin mielipidettä asiaan tai mitä se yleensä koski, niin monikaan ei osannut antaa oikeaa vastausta eli summeri olisi sanonut tylysti BZZZZZ. You are busted!

Tästä hyvästä linkitän erään ameriikkalaisen TV-persoonan tietokilpailukysymyssarjan tavallisille kaduntallaajille ja voi sitä "naamapalmujen" määrää mitä allekirjoittaneen taholta tuli. Onko koulu oikeasti ns. tyhmistyslaitos? OK, myönnettäköön etten ulkomaalaisena ihan tuosta vain tiedä USA:n korkeimman oikeuden tuomareiden nimiä olkoon he sitten naisia tai miehiä. Mutta muuten tuosta paistaa ihan todellinen yleissivistyksen puute noin ihonväriin katsomatta. Voihan vttu potenssiin kaksi jollei oikeasti tiedä USA:n rajanaapureita; eihän niitä ole kuin kaksi, Meksiko ja Kummelista tuttu Kanada. Venäjällä ja USA:lla kun ei ole yhteistä maarajaa, jossain Beringin salmen tienoilla heillä vissiin on sitä merirajaa. Kuvitella että Venäjän tsaari joskus 1800-luvulla myi Alaskan jenkeille muutamalla miljoonalla senaikaisella dollarilla!

Anglo-amerikkalaisittain todettuna "it was a very good deal"!

Aiheeseen palatakseni, Kardashianin tosi-TV-perheen tekemiset olivat eräillä haastatettavilla hyvin tiedossa. Voihan hyvä luoja, Idiocracy-leffan satiirisuus iskee kybällä vasenta koukkua alle vesirajan ja suoraan kohteeseen pahemmin kuin Muhammad Ali konsanaan (eli siis se muuan Cassius Clay). Ja nämä saavat vielä äänestää, Jesus F*cking Christ.

Ainakin Suomessa on vielä vapaa pääsy kirjastoon sivistämään ihteänsä, jenkkilästä kun en niin tiiä....


- Soomepois Eestist -