maanantai 13. heinäkuuta 2020

21. EPISTOLA


Jatketaanpa edellisen teemaepistolan asioita vituralleen hässivää teemaa. Viime vuosina LGBTQTiiTyy-porukat ovat vetäneet vaihteen kakkoselle ja vaativat koko koulujärjestelmän queeristamista:

Seta pitää tärkeänä, että seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuus mainitaan opetussuunnitelman perusteissa sekä arvoperustassa, oppimisympäristössä, toimintakulttuurissa opiskeluhuollossa, ohjauksessa, oppimisen ja opiskelun tuessa ja opiskelun yleisissä tavoitteissa että oppiainekohtaisesti ainakin seuraavissa aineissa: äidinkieli ja kirjallisuus, biologia, filosofia, psykologia, uskonto, elämänkatsomustieto, historia, yhteiskuntaoppi ja liikunta.

Hotellin respassa ei olla varmoja että mikä niitten löydettyjen sukumonioitten määrä tällä hetkellä on. Sehän kun kasvaa päivä päivältä. Mutta kouluissa niitä pitäisi joka tapauksessa opettaa. Ehkä aamunavaus vaihdetaan ”tuoreitten sukumonioitten päivitystilaisuudeksi”? Promille vaatii oikeutta komentaa 999:ää promillea. Ja tähän mennessä se promille (tai sen murto-osa) on saanut huseerata mielensä mukaan.

*

Yksi nykypäivän pakkosyötettyjä hypetyksiä feminismin ja transpulputuksen ohella – ja pitkälti samojen ihmisten pakkosyöttämänä – on tietenkin myös veganismi ja muuan brittiläisen Swansean yliopiston tutkiskelija Shareena Z. Hamzah on hyvä esimerkki veganistisesta ajattelusta:

Sanonnat ja kielikuvat, joissa puhutaan lihasta ja eläimistä, voidaan tulevaisuudessa kokea lisääntyvän vegetarismin ja veganismin vuoksi jopa loukkaavina. Sen vuoksi niitä saatetaan Independentin mukaan alkaa välttää.

Tällaisia sanontoja ovat esimerkiksi ”kaikki munat yhdessä korissa”, ”bringing home the bacon”, ”missä on pihvi”, ”flogging a dead horse” ja jopa ”kaksi kärpästä yhdellä iskulla”.

- Veganismin tuoma tiedostaminen läpäisee tietoisuutemme, joka tuottaa uusia ilmaisuja. Metaforat, joissa puhutaan lihasta, saatetaan kyseenalaistaa, kun eläinten tappamisesta ruuaksi tulee sosiaalisesti vähemmän hyväksyttyä

- Kun veganismi muuttaa todellisuuttamme, kasvanut tiedostaminen väistämättä vaikuttaa kieleemme ja kirjallisuuteemme.

Tuo on oikeastaan aika hellyttävä tuo lause ”veganismin tuoma tiedostaminen läpäisee tietoisuutemme”. Vegaanien käytännön järkeä kuvaa hyvin eläinlääkärien kommentit:



Eli kun minä kerran pärjään kasviksilla niin kyllä meidän kissi tai koirakin saa luvan pärjätä. Veganismillahan perustellaan myös maailman ilmaston pelastamista ja ilmastosyitten takia sotavaltiokin pakkotarjoaa varusveijareille kasvisaterian kahdesti viikossa. Kasvisruokailupäivänä otettu kuva varuskunnan roskiksesta kertoo kasvisruokailun menestyksestä:



Pistää vaan huolestumaan että miksi sotavaltio suostuu näihin älyttömyyksiin. Yksi älyttömyyksistä joka ei sitten sentään mennyt läpi oli idea äitiyspakkauksen nimen muuttamisesta:



LGBTQTiiTyyn keskuudessa vauhtisokeus eikun vaan lisääntyy ja siitä esimerkkinä oli Sateenkaariperheet ry:n (kenenkään varsinaisesti sitä pyytämättä) tekemä opetusmateriaali jonka pohjalta sitten kouluissa ja päiväkodeissa voidaan propageerata oikeaoppista queer-ajattelua. Kyllä, myös päiväkodeissa. Muistin virkistämiseksi hieman otteita:

Muiden lasten huolia liittyen sateenkaariperheen lapsiin:

- Elinalla on kaksi äitiä, joiden syliin kiivetä. Miksei minulla
ole?

*

- Kun Antilla on kaksi isää ja yksi äiti, Antti saa varmasti tosi
paljon joululahjoja.

*

Miksi Villellä on kaksi isää?

- Perheitä on monenlaisia. Villellä on kaksi isää, koska Villen isät rakastavat toisiaan niin paljon, että halusivat saada lapsia – aivan kuten sinunkin vanhempasi.

Missä Villen äiti sitten on?

- Villen perheeseen ei kuulu äitiä. Eräs hänen isiensä ystävä on synnyttänyt Villen, mutta Matti ja Kimmo ovat Villen vanhemmat ja pitävät Villestä huolta.

*

Miten tuo mies voi olla Emmin äiti?

- Hän on synnyttänyt Emmin, mutta silloin hänellä oli vielä naisen keho ja naisen nimi. Emmin äiti kuitenkin tiesi olevansa ennemmin mies kuin nainen ja niinpä lääkärit auttoivat häntä saamaan sellaisen kehon kuin useimmilla miehillä on. Hän muutti myös nimensä. Silti hän on Emmin äiti.

Vihreitten nuorten Sameli Sivonen komppasi kovasti näitä yleisiä mukuloitten päänsekoittajaisia:



Jos muuten jotkut vanhemmat antavat sanotaanko 8-vuotiaalle pojalleen luvan ottaa tatuointi niin nämä queer-ihmisetkin saattaisivat tuumia että kannattaako sitä noin nuorena tehdä jotain tuolla tavalla peruuttamatonta. Mutta sukupuolen muuttamisprosessi sen sijaan sallitaan. Kyllä tiedostava muoti on kaunista ja ennen kaikkea ihanan loogista. Muistutetaan muuten että alle 15-vuotias ei saa ajaa mopolla eikä ostaa energiajuomia. Eikä alle 18-vuotias saa ostaa tähtisadetikkuja.

*

Seuraavaksi iloittiinkin sitten valtamediaa myöten siitä että ”mies” oli synnyttänyt lapsen. Jätetään nyt kommentoimatta asiaan liittyviä tiettyjä biologisia seikkoja ja keskitytään tapauksen tiimoilta esille tulleisiin taas kerran uusiin epäkohtiin joitten olemassaoloa ei ennen oltu hoksattukaan:

Terveydenhuollon tietojärjestelmät eivät tunnista tilannetta, jossa mies on raskaana.

No shit, Sherlock.

Lainsäädännössäkin on yhä puutteita. Esimerkiksi äitiysraha on määritelty kuuluvaksi naiselle.

No shit, Sherlock.

Yksi hoitaja äiditteli Johannesta synnytyksen jälkeen.

Äitiä äiditeltiin? Että kehtasikin. Kai se sentään sai edes varoituksen?

*

Ja väliin sitten Ruotsin luurankoarmeijan puolustusstrategiaa jossa keskitytään olennaiseen:



Ruotsilla oli muuten aikanaan erittäin suuret ja voimakkaat puolustusvoimat. Irlannissa puolestaan äänestettiin maan aborttilainsäädännön muuttamisesta. Eikä siinä mitään. Suomalainen feministinen puolue otti omalta osaltaan osaa vaalikamppailuun. Eikä siinäkään sinänsä mitään. Toki tukensa voi antaa asialle jos toiselle. Sehän on sitä politiikkaa se. Yhteisiin asioihin vaikuttamista, sano:



Mutta sitten feministimme huomasivat tehneensä virheen, joskaan me tavalliset ihmiset emme olleet sitä hoksanneet:



Hotellin respassa jäi nyt hieman epäselväksi että onko myös muilla kuin naisilla tarvetta aborttiin? Mitenkäs, voisikos mies puolestaan selittää vittumaisen luonteensa PMS-syndrooman perusteella? Jos väittää ettei miehellä voi olla sellaista niin eikös se ole sitä sukupuolittamista? Joka on lähtökohtaisesti Herrasta Perkeleestä.

*

Luonnollisesti epistolassa täytyy esittää myös feminististä voimaantumista jota tässä esittää Vaasan yliopiston ämmäporukka joka on keksinyt itselleen huikeaa mielikuvitusta osoittavan nimen ”Tussuteatteri”:



Uho on hurjaa ja suuta on kuin naakan pojalla persettä. Vaan toistan aikaisemmassa epistolassani esittämän kysymyksen. Mikähän kumma noilla feministeillä on kun ne ovat niin kovasti jumittuneet tuohon sukupuolielimeensä ja sen julkiseen mainostamiseen? Toki me miehetkin tiedetään että niillä on jalkojensa välissä sellainen. Mitä ajateltaisiin ja kommentoitaisiin jos miesporukka perustaisi ”Mulkkuteatterin”? Tietysti väkivallalla uhoaminenkaan ei ole noille ämmille vierasta mutta siitä ei tartte välittää sillä kyllähän se munille potkiminen jää niiltä tekemättä. Kunhan uhoavat. Turvallisissa olosuhteissa. Jotka olosuhteet muuten näille feministeille takaavat heidän vihaamansa miehet.

*

Laitetaan tähän välillä osoitus että kaikkialla maailmassa ei olla tuon todellisuuspakoisen ämmälauman pyöritettävissä. Hungary, twelve points:



Unkarin hallituksen ilmoituksen mukaan ”sukupuolentutkimuksen opetusohjelmilla ei ole mitään tunnistettavissa olevaa tarkoitusta ja ne perustuvat pikemminkin ideologiaan kuin tieteeseen.” sekä ”unkarilaisilla työmarkkinoilla ei ole minkäänlaista kysyntää gender-tutkimuksen opinnoista loppututkinnon saaneille.”

Onneksi jossain päin maailmaa sentään vallitsee terve järki. Kuvaavaa on että vihervasemmistolaiset nimittävät tuota terveen järjen käyttöä joka saa oikeutuksensa demokraattisten vaalien kautta totalitarismiksi.

*

Toksinen maskuliinisuus on viime vuosina muuttunut feministien yhdeksi rakkaimmista termeistä. Sellaista löytyi jopa Cheekin keikalta:



Noin äkkiselittämällä toksinen maskuliinisuus on siis sitä, että feministit määrittelevät sen, mitä miehet ovat, mitä niitten pitäisi olla ja ruikuttavat siitä kun ne eivät ole sellaisia kuin miesten pitäisi heidän mielestään olla. Yle tietysti on innokkaasti mukana toksisessa maskuliinisuudessa:



Asian määritteli tietenkin nainen, Oulun yliopiston akatemiatutkija Tuija Huuki joka näyttää myös inhoavan ns. insinööritodellisuutta todeten:

Saat isompaa palkkaa siitä, kun painat paperitehtaalla nappia ja huolehdit koneesta, kuin siitä, että olet päiväkodissa ja huolehdit elävästä ihmisestä. Kyse lienee paitsi logiikasta, jossa tuottavuus määrittää työntekijöiden palkkaa melko paljon, myös siitä, että miehisyyttä ja miehiseksi katsottuja asioita on arvostettu ja arvostetaan enemmän.

Täällä hotellin respassa arvostetaan kyllä kovasti päiväkotien työntekijöitä mutta on kyllä suorastaan hälyttävää kuinka moni yliopistokoulutettu Suomessa ei ymmärrä mistä ne verorahat oikein kertyvät. Ja seuraavassa sitten toinen yliopistokoulutettu iloitsee ydinperheen murentumisesta. Hän ei myöskään hahmota sitä, että maahanmuutto Suomessa on taloudellisesti miinusmerkkistä mutta saavatpahan naiset sentään eksoottista miesseuraa. Siis nimenomaan naiset:



Ja sitten eräs naispuolinen tutkiskelija huomasi että miehet jopa liikkuvat väärin:



Kyseisellä tutkiskelijalla jäi hoksaamatta kaksi asiaa:

1. Ilman noita autolla töihin ajavia miehiä hänen ruokavalionsa koostuisi pääosin hänen omista kynsistään.

2. Suomessa kaikensorttinen teollisuus ja siihen liittyvät työpaikat tuppaavat olla sellaisissa paikoissa joihin julkinen liikenne ei oikein vie.

Mutta senhän me kaikki tiedämme että Suomi on näitten reaalimaailmasta itsensä täysin irroittaneitten tutkiskelijoiden paratiisi.

*

Huhtikuussa 2019 tuoretta vasemmistoliiton kansanedustajaa Veronika Honkasaloa vitutti kun hänen seuransa ei kelvannut:



Kun on seurannut kyseisen naisoletetun avautumisia vuosien varrella ei oikeastaan yhtään ihmettele että miksi hänen seuransa ei miellytä.

*

Valtamedia nostaa esille aina enemmän kaikenlaista sellaista minkä voi hyvällä omallatunnolla todeta epänormaaliksi. Valtamedian ideahan on tällä myllytyksellä muuttaa epänormaali normaaliksi ja siitä ennen pitkää normiksi jonka arvostelu ei ole sallittu. Toukokuussa 2019 Helsingin Pravda näytti tästä hyvän esimerkin:

HS: Aleksi synnytti kaksi lasta ja elää nyt kolmen miehen perheessä.

Transsukupuolinen Aleksi elää kolmen miehen perheessä. Hän on synnyttänyt lapsen molemmille kumppaneilleen, uutisoi Helsingin Sanomat.

Jatketaan:

Naiseksi syntynyt Aleksi on käynyt aikuisena läpi sukupuolenkorjausprosessin mieheksi. Helsingin Sanomien mukaan kyseessä on ensimmäinen miehen henkilötunnusta käyttävä suomalainen, joka on synnyttänyt. Maailmaltakin Aleksin kaltaisia lapsia synnyttäneitä transmiehiä tunnetaan vain harvoja.

Helsingin Sanomat uutisoi, että polyamorisessa suhteessa kahden miehen kanssa elävä Aleksi synnytti esikoisensa vuosi sitten, ja tänä keväänä perhe kasvoi toisella lapsella. Sisaruksilla on ikäeroa vain vajaan vuoden verran. Molemmat lapset olivat syntyessään terveitä ja täysikasvuisia.

Asiaan liittyvää tuumailua hotellin respasta:

1. Ns. perheessä on isä 1 joka on siittänyt lapsen 1.

2. Sitten siellä on isä 2 joka on siittänyt lapsen 2.

3. Sitten siellä on äiti, joka on synnyttänyt molemmat isän 1 ja isän 2 siittämät lapset mutta hän päättääkin olla sitten isä vaikka hän on äiti. Ja hänelle vielä sallitaan tämä ja tehdään siitä kaikille esimerkki.

Hotellin respassa herää muutama kysymys:

1. Onko tämä valtamedian mielestä jotain, josta pitäisi olla innoissaan? Tätähän valtamedia tarjoaa jatkuvasti.

2. Mahtaakohan opetushallitus ottaa kyseisen ”perheen” jonkunlaiseksi ihannoitavaksi esimerkkitapaukseksi?




*

Laitetaanpa sitten feminististä designia heinäkuulta 2019. Niin kuin lukija tietää niin feministille niin sanottu ”manspreading” on suuri ongelma. Ihmisanatomiasta hieman paremmin perillä olevat naisetkin tietävät miksi miehellä on tapana istua jalat hieman harallaan. Muuan englantilainen intervaginaattinen feministi ei tiedä, joten hän suunnitteli manspreadingin estävät tuolimallit ja sai tietysti suunnittelustaan suurta tiedostavaa arvostusta:



Hieman lisää termistöä: Mansplaining = termi, jota feministi käyttää jos mies yrittää puhua hänelle perusteltua järkeä eikä feministi pysty kumoamaan perusteita millään.

*

Jos tavallisen vanhemman kolmivuotias tytär haluaa leikkiä prinsessaleikkejä niin tavallinen vanhempi toteaa että so sweet, antaa tytön leikkiä. Ihan mukavaa. Ikätason mukaista. Terve tyttö. Mutta mitäs suvaitsevais-tiedostava ihminen tekee samassa tilanteessa?



Ehkä apua todella tarvittaisiin. Nimenomaan äidille. Mainiossa Ryppy & Reikä-sarjakuvassa asiaa käsiteltiin osuvasti.



*

Pysytään edelleen vuodessa 2019. Se, mikä interperspirationaalisia feministejä erityisesti vituttaa on se, että heitä ei oteta vakavasti. Toisaalta he tekevät itse parhaansa ettei heitä otettaisi vakavasti. Esimerkiksi näin:



Ja näin:



Ja vielä näin:



Sinänsä voi todeta että ehkä tuo suolasessio oli kaikkein tieteellisin toimenpide mitä sukupuolentutkimuksen laitoksella on koskaan tehty.

*

Kun lähestyttiin viime vuoden joulua niin feministinen valtamediamme sitten kertoi päivitetyistä jouluperinteistä:



Tällainen ”uutisointi” on muuten valtamediassa varsin yleistä. Toimittaja toivoo kovasti että asia olisi tavalla x joten hän uutisoi että näin on, vaikka kyseiset perheet todennäköisesti voisi laskea sahatyömiehen sormilla.

*

Kun siirryttiin tämän vuoden puolelle niin miehille tarjottiin – minkäs muun kuin Ylen kautta –mahdollisuutta vapautua kapeasta tavasta olla mies. Tämän kapean tavan määrittelivät mitkäs muut kuin feministit ja lääkkeeksi tarjottiin mitäs muuta kuin feminismiä:




Mitenkähän on? Jos noitten feministien lapset eivät eläkään äitiensä puputtaman feministisen mallin mukaisesti niin hakevatkohan hekin apua oikeusministeriön tasa-arvoasiantuntijalta?

Yleensäkin hotellin respassa on pantu merkille että kun feministi pyrkii määrittelemään minkälainen miehen pitäisi olla niin se on hyvää ja edistyksellistä. Sen sijaan jos mies pyrkii määrittelemään sitä minkälainen naisen pitäisi olla, se on hirveää ja taantumuksellista. Omaa olemistaankaan mies ei saisi määritellä. Ehdotus: mitäs jos te feministit kirjoittelisitte sähköposteja toisillenne ja jättäisitte teidät elättävät miehet rauhaan? Meinaan, jos miehistä tulee juuri sellaisia kuin te haluatte niin ehkä heistä ei ole enää teitä elättämään? Miettikää tarkkaan.

*

Mikä on perhe? Mitä siihen vaaditaan? Ainakin Helsingin Sanomilla on asiasta oma näkemyksensä. Tässä on HS:n uusi ”perhetiimi”. Mitähän siitä mahtaa puuttua? Jos ajatellaan termiä ”perhe”.



Vai onko niin ettei nykyisen käsityksen mukaan perheissä tarvita miehiä ollenkaan?

*

Helmikuussa 2020 Suomi siirtyi jälleen askeleen kohti totaalista sukupuolettomuutta jota valtavan suuret väkijoukot vaativat. Hallitus pläjäytti nimittäin seuraavaa:

Perhevapaauudistuksessa ei puhuta enää äidistä, sen sijaan puhutaan synnyttäjästä tai raskaana olevasta. Perhevapaan teksteissä ei myöskään ole isää, on vain vanhempia, ja perheessä yksi tai kaksi vanhempaa.

Hotellin respassa veikataan että 0,1% suomalaisista mieltää että tämä on toivottavaa kehitystä ja 99,9% miettii että VMP. Mutta sen 0,1%:n mukaan toimitaan. Ettei sille tulisi henkinen pipi. VMP-myllytys lisääntyy päivä päivältä.

*

Jo aikaisemmassa epistolassa mainittu henkilötunnusten uusiminen etenee. Finanssiala ry:n arvion mukaan siitä tulee miljardiluokan kustannukset sekä julkiselle että yksityiselle sektorille juuri silloin kun Suomi on muutenkin menossa syvään lamaan. Mutta kun sukupuolineutraalia utopiaa toteutetaan niin hintalappua ei kysellä.



Kommentoija Pyssymies totesi asiasta varsin osuvasti:

”Uudistus on kallis, tyhmä, turha, teknisesti ja muutenkin riskaabeli. Niinpä se toteutetaan ihan varmasti.”

*

Koska valtamedialla on pakkomielle pakkosyöttää transepistolaa niin se etsii jatkuvasti näitä yhteiskuntatanhuavia tutkijoita saadakseen epistolalleen enemmän painoarvoa. Ainakin se itse kuvittelee niin. Tässä sitä painoarvoa tarjoaa muuan psykologi. Lukija voi itse määritellä että saiko epistola yhtään lihaa luittensa ympärille:



Nykyisessä hypetyksessähän tämä transhysteria on jo aikaa sitten ajanut varsinaisten homoseksuaalien asian ohi. Tavallisten homoseksuaalien elämähän ei tavallista heteroa ärsytä. Seksuaalisuus kun on kuitenkin vain yksi osa elämää. Mutta ei voi välttyä ajatukselta että tämä transhypetys on hysteriaa hysterian ja julistamisen sekä sen myötä tapahtuvan egonruokkimisen vuoksi. Voisiko olla niin että se ärsyttää normihomoa ihan yhtä paljon kuin normiheteroa?



*

Kuluneen vuoden keväällä Helsingin kaupunki päivitti tasa-arvoa feministien haluamaan suuntaan:



Muutenkin kyseessä on taas asia joka muutettiin kun Pompannappiin mahtuva porukka ihmisiä loukkaantui loukkaantumisen ilosta mutta tuo uutisen sana ”neutralisoida” on kyllä tässä yhteydessä jotenkin hyytävä. Mitäs selityksiä Wikisanakirja sille tarjoaa... no joo, tommonenkin löytyy:

neutralisoida:

saattaa toimintakyvyttömäksi

”Erikoisjoukot neutralisoivat vaarallisen rikollisen.”

Mitähän muuta neutralisointitarvetta esiintyy? No, tietenkin sanat tyttö ja poika ja sitähän julisti tuoreeltaan mikäs muu kuin Helsingin Pravda:



Niin. Aikanaan vanhemmat varoivat ettei tullut kiroiltua lasten kuullen liikaa ettei lapset oppineet pahoille tavoille. Nyt ne kirosanaksi tulkittavat sanat ovat sitten lisääntyneet. Milloinkahan ihmiset ymmärtävät että ensin oli muoti, sitten siitä tuli pakkomielle ja sitten siitä tuli hysteerinen pakkomielle jonka perusteella koko kansan tulisi kantaa säkillä valoa tupaan ja teeskennellä, että touhussa on järkeä?

*

Vihreitten Iiris Suomela on jo pitkään pyrkinyt päästä yhtä legendaariseksi hahmoksi kuin Rosa Meriläinen. Joten annetaanpa piristyksen vuoksi puheenvuoro myös hänelle:



Kiitos, Iiris. Kaikkihan me sinut tunnetaan, kaikkihan me sinusta pidetään.

Mutta joo. Aina tähän kesään saakka tätä interperspirationaalista feminismiä on voinut pitää pienen hysteerisen ämmälauman elämysmatkailuna joka on saanut liikaa mediatilaa ja vaikutusvaltaa. Mutta kesällä 2020 siirryttiinkin sitten tilanteeseen jossa koko hela paska nimeltä Suomi siirtyy kyseisen ideologian komentoon:



Sekä:



Hotellin respassa ei tiedetä, onko Ohisalo lukenut Orwellia mutta jos on niin hän ei miellä sitä varoitukseksi vaan toimintamanuaaliksi. Tulee muistaa että nykyisellä hallituksella on vielä lähes kolme vuotta aikaa huseerata. Ja koska korona vähän hidasti toimia niin nyt se on pääsemässä vasta vauhtiin. Eli lisää koottuja epistoloita on taatusti tulossa jatkossakin. Valitettavasti.



46 kommenttia:

Turha joukko kirjoitti...

Mietin tuossa mistä tuo "intersektionaalisuus" on tuttu, mutta sitten hokasin. 1970-luvulla opetettiin silkohapsille joukko-oppia, jossa keskeisiä käsitteitä olivat unioni, leikkaus, osajoukko ja joukko. Kuten arvata saattaa, törky meni ns. yli hilseen lähes kaikilla, opettajia myöten. Tuloksena oli koululaispolvi, joka ei kunnolla oppinut aritmetiikkaa eikä sen jälkeisiä korkeampia laskennon oppeja.

Intersektio on siis kahden toisiaan leikkaavan joukon muodostama osajoukko, jossa on viisi vihreää lehmää. Tai jotain. Kun kuuntelee mädättäviä feministejä kuten Minna Autiota, niin ämmällä taitaa olla päässään kahden joukon leikkauksessa tyhjä joukko. En muuten tiennyt että luuttuamiseen ja pottujen keittoon on oma professuurinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys,

tuohon ensimmäiseen, lihansyöntiä (eli barbarismia!) käsittelevään kohtaan on todettava, että meneeköhän näillä vegaaneilla aivoissa jotain solmuun, kun selittää, että "asia on pihvi" ei liity mitenkään julmaan entrecotén popsimiseen, vaan Ruotsin armeijaan, missä loma-anomukseen leimattiin lyhyesti "bif" sanasta "bifalls" eli "hyväksytty". Eli när saken var bif eli asia oli pihvi niin lomat ja lomariennot olivat plakkarissa. Tosin onhan sekin toksista maskuliinisuutta ja vieläpä alistavaa patriarkaattia, että joutuu jotain kysymään, jopa anomaan... muuten tuo titityyhiiphööp-kerho kyllä kasvattaa kierroksia, missäköhän kohtaa loppuu aiheet? Kai siinä on sitten alettava tutkia jotain sellaisia ötököitä, missä naaraat tekevät pesässä kaikki työt tai tehtävä väitöskirjoja aiheesta "kuinka moni kastemato valitsee naaraan eikä uroksen elämän, kun sillä on molemmat värkit". Maailma on ihmeitä täyttä.

Yst. terv. Ano Nyymi

Ukkeli kirjoitti...

Tosiaan tatuointia ei saa alaikäisenä, eikä kampaaja värjää hiuksia, mutta sukupuolen saisi korjata?

Sukupuolia on kuulemma kymmeniä. Kuitenkin sukupuolia on jännästi vain kaksi, jos sukupuoli korjataan leikkaamalla.


Sukupuoli on selkeä, jos puhutaan eläimistä. Ei ole uroskoiraa, joka haluaisi olla narttu tai toisinpäin. Kuningatarmehiläinen ei halua olla kuhnuri. Yksi selitys olisi, että sukupuolen moninaisuus liittyy ihmisen paljon monimutkaisempiin aivoihin. Jos näin on, niin millainen ilmiö siis on kyseessä?

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaisen armeijan iskulauseeksi voisi toisen maaimansodan muistoksi laittaa myös: we don't allways march at all.

Mutta on kyllä järjenvastaista settiä...Jordan Peterssonin mukaan totalitaaristen yhteiskuntien syntyyn vaikuttaa vahvasti yhteiskunnan yksilöiden vapaaehtoisuus ottaa osaa valheisiin, pieniin aluksi ja myöhemmin suurempiin. Kompetenssini ei toki riitä asian käsittelyyn mutta tuollainen piirre on ollut havaittavissa kaikissa 1900 luvun totalitaarisissa valtioissa. Kun ottaa huomioon kuinka vaikeiksi tietynlaisten aivan normaalien asioiden sanominen on muodostumassa ja mikäli Peterssonin höpinät pitävät paikkansa niin jep, ollaan totisesti matkalla.

Pauli Vahtera kirjoitti...

Ymmärrän kyllä, että jotkut naiset ovat aika outoja ajatuksiltaan. Mutta en ymmärrä, miksi he saavat niin paljon ääniä eduskuntavaaleissa. 10 outoa mahtuu eduskuntaan, mutta huolestuttavampaa on se, että heitä äänestäneitä on yli 100.000.

Li Andersson 24404
Pekka Caruna Haavisto 20159
Maria Ohisalo 11897
Tytti Tuppurainen 9398
Sanni Grahn-Laasonen 7420
Anna Kontula 6944
Emma Kari 6681
Veronika Honkasalo 5842
Iiris Suomela 4897
Hussein al-Taee 4210
Yhteensä 101852

Krypta kirjoitti...

Hyvä kattaus taas kerran sairaudesta, jolla ei valitettavasti ole vielä ICD-10 tautiluokituksen mukaista diagnoosia.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän kyseinen naisporukka pärjäisi ilman nykyajan infrastruktuuria, josta 99 % on miesten ansiota; keksinnöistä toteutukseen ja ylläpitoon? Se on mahdollistanut naisten siirtymisen sankoin joukoin työelämään. Kun eläminen on helpottunut, sitä ei osata arvostaa, vaan aletaan järjenvastaisesti sorkkimaan asioita, joissa ei ole korjattavaa tai rääpimään asioita, jotka ovat luonnonlaki kuten sukupuoli ja lisääntyminen. Valitettavasti media antaa auliisti tilaa ja näkyvyyttä näille ”edistyksellisille” naisille ja heitä palkataan kiihtyvällä tahdilla merkittäviin virkoihin, joissa voivat viedä eteenpäin agendaa, joka voi saada lapset jo päiväkodista lähtien kasvamaan kieroon. Tässä ei ole kysymys mistään pikkuasiasta, jonka voisi sivuuttaa pelkällä olankohautuksella, vaikka noiden naisten ulostulot herättävätkin tavallisessa kansalaisessa lähinnä> hilpeyttä ja myötähäpeää.

Rosa Meriläinen sanoi jossain haastattelussa, että hänen luulisi jo tähän ikään mennessä oppineen elämästä jotakin. Ei ole oppinut. Ei siis ole odotettavissa mitään järkiintymistä feminismiin vihkiytyneiltä, mutta pitääkö heidät päästää pilaamaan vielä tulevat sukupolvetkin? Missä kohtaa liika on kerta kaikkiaan liikaa ja hömppä voidaan panna likaviemäriin, minne se kuuluukin?

Aika matalaa profiilia muuten vedetään mediassa Puolan vaaleista. Onkohan taas väärin äänestetty?

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Tämä henkilöuudistuksen tarve minua ihmetyttää (no oikeastaan moni muukin asia). Eli tuleeko kaikille henkilöllisyystodistus, josta ei voi päätellä ikää? Vai tuleeko henkilötunnus, josta ei näy ikää, mutta henkilökortissa se kuitenkin on painettuna, jotta voi päätellä minkä ikäinen henkilö on kyseessä? Vai aukeaako 15-vee nuorille taivas ja he voivat hakea kaupasta kaljansa näyttämällä henkkareita, joista ei voi päätellä tuon taivaallista? Ilmoittaa vaan kassalle köhien, että ikää on ja sitä on riittävästi. Kehtaakin kassa kysyä moista ja epäillä, kun henkkarit ovat kunnossa. Tai sairaalassa lääkäri ihmettelee, että onkohan kyseessä 80-vee vanhus vai 40-vee henkilö, jolla hieman rankempi elämä takana. Noh, turhaa minä mietin, viisaammat tämän on varmasti aukottomaksi kehittäneet. Ihan varmasti…

Anonyymi kirjoitti...

tulee aika kun ihmiset tulevat hulluiksi.Mutta jos joku ei olekaan hullu,he sanovat,sinä olet hullu,et ole meidän kaltainen.Nyt se aika on tullut.

MikkoK kirjoitti...

Hallituksemme ylin ohjenuora on nyt siis intersektionaalinen feminismi. Aluksi on vaikea ymmärtää, miksi feministihallituksemme tuo maahan patriarkaalisuudessaan murhaavan ylivoimaista miesporukkaa. Asiahan on kuitenkin nyt selvä, sillä ohjenuoran mukaan jihadistitason muslimimiehet ovat korkeimmalla uhrihierarkiassa ja kaiken arvostelun yläpuolella. Siinä jäävät jopa ruskeat tytöt kakkoseksi.

Hallituksen linjan mukaan ihmisiä ei saa arvioida yksilöinä, vaan ryhmänä. Jostain syystä kuitenkin päänkatkomiset ja muut murhat ovat yksittäistapauksia. No, johdonmukaisuus on rasismia!

Kantasuomalaiset miehet ovat hierarkian alinta kastia, johon kaikki voivat kaataa likasangon toisensa jälkeen, kuten mm. nämä Vaasan yliopistotason viehättävät näyttelijättäret tekevät. Heidän argumentaationsa on kunnioitettavan korkeatasoista; eivät mene persvakoäijiltä riistetyt ja yliopistoihin kaadetut verovarat hukkaan! Kohdatessaan riittävän suuren lauman ”hädänalaisia” jihadisteja, Vaasan yliopistoteatterin näytelmä saa jännittäviä jatko-osia. Siinä on aimo annos vauhtia, romantiikkaa ja väkivaltaa, toisin sanoen yksittäistapauksia. Osa saattaa selvitä hengissä, eikä valtamedia perään hauku.

Joppos123 kirjoitti...

Rouva anolle Puolan vaaleista sen verran, että ehdin tässä päikkäreiltä herätessäni kuulemaan tahtomattani YLE:n aamu-TV:n uusintalähetyksen "analyysia" ko vaaleista. Siinä somebodykalkkuna raakkui kurkku suorana juurikin sitä, että kansa äänesti taas väärin ja diktatuurin puolesta.Puolassa on kuulemma jäätävä demokratiavaje ja oikeusvaltion alasajo. In the meanwhile in Finland, 10 prossan puolue on laittamassa pystyyn kastijärjestelmää vain koska he voivat.

Ykän esilleottamat järjenvastaisuudet eivät oikeasti edes enää kauheasti naurata vaan vetää hiljaiseksi.
Mielestäni vanhemmat jotka yrittävät ihan asiantuntijoiden avulla tukahduttaa lapsensa olemasta poika tai tyttö pitäisi kiikuttaa hoitoon. Mahtaa jollain pojalla olla takanaan loistava tulevaisuus jos siitä kasvatetaan piltistä lähtien jotain mitä hän ei perimältään ole. Jatkossa tulee turpaan tasalta ja puolelta, maailma on kova paikka ja kynnysmatot ovat aina kynnysmattoja.

Saattaisi Iiris Suomallakin numero 112 löytyä kännystä aika nopsaan jos äijälauma tunkisi sen kanssa samaan pukuhuoneeseen tai paskahuussiin vaikka he kuinka väittäisivät olevansa henkisesti friiduja.

Mitä Vahtera tuossa ynnäsi niin kertoo myös aika paljon siitä kuinka meidän mielenterveyspotilaiden avohoito oikein toimii tai ei toimi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli ajatus, että mistä/koska/kuka on tälle jyväskylän "noidalle" sertifikaatin myöntänyt? Ja millä perusteilla? Vai onko sertifikaatti hankittu samasta lähteestä kuin se bagdadissa kuollut saddamin soturin kuolintodistus?
Huru-ukko

Julma Juha kirjoitti...

Lasten suusta:
- mun faija teki abortin, ja nyt se on mielisairaalassa.
- mun faijalla on isommat letkutissit, kun teidän faijalla.
- mun mutsilla seisoo saunassa, kun mutsi pesee sen selkää.
- mun kolmella faijalla on kiva keladuuni ja nillä kaikilla on kela-card.
- mun vanhemmilla ei ole pimppiä, eikä pippeliä. Oon varmaan erilainen nuori, kun mulla on iso jortikka.
- Mitäs saitte joululahjaksi? Minna: sain tekovaginan. Kalle: mä sain tekokyrvän. Noh mitäs Petteri?
- mä olin niin kiltti, että saan virkkaa itse jommankumman.

Anonyymi kirjoitti...

Päivästä riippuen nämä epistolat joko riemastuttavat tai mykistävät. Tällä kertaa nauratti kovasti. Ihmisten typeryys on loputon.

Ehkä näissä eniten naurattaa tuo "mies"-loppuisten sanojen muuttaminen, kun siellä on se "mies" lopussa. Tämä mies siis syrjii ja sehän ei vetele. Termi/sana on vain nimilappu, joka viittaa johonkin eikä siis itse ole se mihin se viittaa. Se että tätä ei oivalla, on kyllä huimaa. Itäisillä mailla taitaa olla sanontakin, joka menee jotenkin näin;" Osoitan kuuta sormellani, katsot kuuta, sinä ymmärrät." Jokainen voi kokeilla kissallaan/koirallaan mitä tapahtuu, kun sormella osoittaa.

Tälle tasolle on osa porukasta vaipunut ja silti näitä tyyppejä valmistuu yliopistoista. Ei mene vahvasti sielläkään, ainakaan kaikissa tiedekunnissa.

En osaa sanoa liittyykö tämä koko ilmiö siihen mistä Seppo Oikkonen jatkuvasti kirjoittaa eli muutamia satoja vuosia sitten tapahtuneeseen ajattelun muutokseen, mikä mahdollisti teollisen vallankumouksen ja oikeastaan koko nykyisen länsimaisen elämäntavan. Jos liittyy, sitten meillä on päättäjissämme porukkaa, joiden ajattelu on mieluummin 1300-luvulta kuin 2000-luvulta. Pistää miettimään.

maallikko

Kahden vuoden karkoitus kirjoitti...

Miten olisi lihaton sanonta: kaksi vegaania yhdellä iskulla.

Sukupuolien lukuisasta määrästä: En halua, että identiteettini on VAIN mies. Mutta sukupuoleni se on ja sinällään merkittävä tekijä. En minä sukupuoleeni änkeä sitä, että olin nuorempana partiosssa ja pidän runoista.
(Sukupuolia on vain kaksi, kaikki hemafrodiitir yms. ohat luonnonoilkija eikä mitään luonnon monimuotoisuutta)

Korona toki hidasti hallituksen tuhovimmaa, mutta ironisesti koitui sen pelastukseksi. Kaikki talouden mittarit olivat punaisella jo ennen joulua. Korona vain antoi hallitukselle hyvän verukkeen ja mahdollisuuden ajaa päin seinää isommalla vauhdilla ja kovemmalla velkavivulla.


Bobrikov

MikkoK kirjoitti...

Yhdenvertaisuuslain mukaan ketään ei saa syrjiä mm. iän, sukupuolen, alkuperän (=rodun), uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen tai poliittisen toiminnan perusteella (esim. PS).

Eikös tämä ole täydellisessä ristiriidassa intersektionaalisen feminismin kanssa, jossa nimenomaan lasketaan yksilön edustaman RYHMÄN uhripisteet ja niiden perusteella yksilöä sorretaan tai suositaan yksilön henkilökohtaisista ominaisuuksista riippumatta? Esimerkiksi kaikkia valkoisia syytetään siitä, että he ovat toiminnastaan riippumatta rasisteja valkoisuutensa vuoksi. Se oikeuttaa pahoinpitelemään ja tappamaan valkoisia hallituksemme tukemien blm:n ja antifan merkeissä, kuten tapahtuu kaiken aikaa. Tuohan on natsitason rasismia, jos mikä! Kuitenkin tällaisella ministerilogiikalla pyritään tasa-arvon mallimaaksi.

Terho Hämeenkorpi kirjoitti...


Enpä tuota hulluutta osaa muuten kommentoida, kuin perusklassisesti: Voihan vittu saatana!!!

pyrokatti kirjoitti...

Noista ruotsalaisista sotilaista tuli mieleen että milloinkahan joku huomaa että Ruotsin sotalippu on umpirasistinen. Näinköhän he joutuvat päivittämään tämän vuodesta 1809 asti ruotsalaista taistelutahtoa kuvanneen symbolin uuteen? Riittäisiköhän jos siihen laittaisi ohuet sateenkaaren väriset kehykset?

Niin, ja siinä lipussahan on valkoinen risti valkoisella pohjalla.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Turhalle joukolle, Ano Nyymille, Ukkelille, Ano1:lle, Pauli Vahteralle, Rouva Anolle, Ano2:lle, Ano3:lle, MikkoK:lle, Joppos123:lle, Huru-ukolle, Julmalle Juhalle, maallikolle, Bobrikoville, Terho Hämeenkorvelle ja pyrokatille & kiitos hyvistä kommenteistanne. Niitä tuli sen verran paljon että en vastaa kaikkiin erikseen. Totean vain että nykymuotoinen feminismi on yhteiskunnan syöpä ja se syöpä on nyt levinnyt valtakoneiston huipulle.

Perttu Ahonen kirjoitti...

Joskus tuonnempana: Kolmen johtavan intersektionaalisen feministin troikka kolkuttelee taivaan porttia ja parrakas Ukko tulee tarkastamaan tulijoita ja heidän motiiveja sisäänpääsylle.
- Jaa tehän olette niitä oletettuja lie-sukupuolisia tapauksia, jotka teitte Suomi nimisestä maanpäällisestä paratiisista helvetin ja saitte vaatimuksenne läpi sille, että tätä aikaansaamaanne maanpäällistä helvettiä alettiin kutsua paratiisiksi.

Te, mikälie, minkälie ja mitälie, te humalluitte agendastanne ja saamastanne vallasta niin maan perusteellisesti, että teidän piti saada aina vain kovempia päiväannoksia utopiaa saadaksenne riittävät kiksit ja nyt te sitten olette yliannostuksen seurauksena täällä vaatimassa sisäänpääsyä.

Tilanne on nyt se, että täällä on juuri nyt täyttä ja muutenkaan täällä ei tarjoilla utopiaa, eikä agendaa, josta te jo olettekin ottaneet enemmän kuin pohjia. Mutta menkääpä kysymään tuosta toisesta portista, siellä on teille ilmeisen tuttu portinvartija. Tunnistatte hänet kyllä punaisesta orvaskedestä, vehkeiden sijaan vihreästä vihdasta housuissa ja sateenkaaren värisestä atraimesta. Olette sinne enemmän kuin tervetulleita.

Anonyymi kirjoitti...

Aika hengästyttävä mutta samaan aikaan riemastuttava setti, kiitos. Jospa printtaisit tämän epistolasi ja lähettäisit sen Feministisen puolueen päämajaan joka sijaitsee slummialueella eli Bulevardilla (kuka maksaa hulppean vuokran?). Kun vilkaisin wikistä kuka siellä on johdossa tällä kertaa, sattui silmääni aika hupaisa juttu. Perustamisajankohdaksi mainittu 15.6.2016 ja sen jälkeen suluissa (4 vuotta sitten). Ilmeisesti feministin ei tarvitsen osata vähentää 2020-2016. - Kannattaa lähettää ihan itellasti ja poistaa sormenjäljet ja käyttää tarramerkkiä varmuuden vuoksi. Ne on eri miehet joilta dna:ta vaaditaan ja ne joilta ei.

Asiaan. Tuossa Setan vaatimuksessa oli yksi hyvä pointti: siinä puhuttiin johdonmukaisesti opetuksesta. Nykyäänhän muuten puhutaan 7-18-vuotiaiden kasvatuksesta kun tarkoitetaan opetusta.

Aika pitkä lista mihin aineisiin sukupuolista suuntautumista pitäisi tuputtaa, mutta hieman edistystäkin oli tapahtunut koska entiseltä listalta oli poistettu matematiikka ja maantieto. Siitä keksittiin aikoinaan somessa niin hervottomia vitsejä että näköjään Setan kantti ei kestänyt. - Mikä ihmeen aine on muuten elämänkatsomusTIETO? Mikä ihmeen tieto on kunkin oma katsomus?

Tämähän oli jo odotettavissakin, että taas käpälöidään kieltä. Vegaani voi edelleen käyttää sanontaa kaikki munat samassa korissa, mutta lakto-ovo-hysteeriköiltä olkoon tämä kielletty. Mites olisi meidän lihansyöjien vastaisku? En suostu kuuntelemaan sanoja "porkkanapää", "nauraa kuin naurismaan aidatkin", "lanttua jälsivät suomalaiset maakuopissaan (husu)", "päärynävartalo", "omenaposket" ja monet muut. "Banaanivaltiot" olkoot edelleen sallittujen listallamme. Koska kohtahan asumme sellaisessa. Isänmaallinen banskupuolue?

Edesmenneen bokserin emäntänä paheksun syvästi tätä vegaanikoira-ideologiaa. Jos vegaani ei tiedä koirista yhtikäs mitään ottakoon kissan. Se käy sitten salaa tappamassa ja syömässä elävää lihaa eikä omistajan tarvitse olla tietääkseenkään. Ja ihan helppo testi Onko koirani vegaani vai ei. Toiseen kippoon laittaa soijanakkoja ja toiseen tavallisia nakkeja. Jos ne tavalliset hutaistaan kitusiin ensin niin siinä onkin sitten hyvä syy lähettää piskiparka ideologiseen rehabiin - tai piikille. Sairaita tällaisetkin ihmiset.
tira+

QroquiusKad kirjoitti...

Kaikki on taas sanottu niin epistolassa kuin kommenteissa, ettei minulle oikeastaan jäänyt kuin koirien vegaanisuus. Sitä on nimittäin liikkellä:

https://www.is.fi/formula1/art-2000006566351.html

Otsikkokin on niin tätä päivää:
koira ryhtyi vegaaniksi. Sen isäntä ei siis pakottanut sitä vegaaniksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Perttu Ahoselle, tira+:lle ja Qroquius Kadille & kiitos kommenteistanne.

Perttu: Intersektionaalisen feministin troikka kun ei koskaan rupatellut Epäilyksen Pirun kanssa…

tira+: Onhan muuten niin että jos tämän lähettäisi noille feministiporukoille niin ne ihmettelisivät että mitä kumman naurettavaa tässä on. Tässähän rakennetaan paratiisia maan päälle. Elämänkatsomustieto taitaa vallitsevassa tilanteessa olla ideologiantuputustiedottomuus. Mitä kissoihin tulee niin aika paljonhan niitä pidetään sisäkissoina kerrostaloissa joten eivät ne metsästämään pääse. Ja kissa kun on vielä enemmän lihansyöjä kuin koira. Niin että en suosittele kissaakaan. Jo aikaisemmin olen suositellut vegaaneille lemmikiksi hometta. Sen voi kasvattaa vaikka leivälle:

https://2.bp.blogspot.com/-kBlh9l_tsAY/V1XeY3sPV5I/AAAAAAAAC_E/IjNb7lTRGSAZH9ymSEQCqZgAA-LD96qjACLcB/s1600/lemmikki.jpg

Qroquius Kad: Sääliksi käy koiraa.

Anonyymi kirjoitti...

Pyrokatti mainitsi Ruotsin lipun. Nyt asiasta on jo aloitettu kohkaaminen.
Patrik Lindenfors mielipidekirjoituksessaan SvD:n kulttuurisivuilla: "Ruotsin lippu on ongelmallinen symboli, jonka mielelläni vaihtaisin".

Petterssonblogissa nimim Stefan K: Patrik Lindenfors näkee Ruotsin lipussa symbolin, joka voidaan tulkita ristiretkeläisten lipuksi ja se voi Lindenforsin mukaan aiheuttaa reaktioita muslimimaissa.
Kuinka moni ruotsalainen mahtaa lipun nähdessään yhdistää lipun ristin uskontoon?

Lindenfors: "Ruotsin lippu on täysin verrattavissa Saudi-Arabian lippuun - molemmat ovat uskonnollisia lippuja, jotka toimivat oman maansa symbolina"

Saudi-Arabian lippuun on kirjoitettu muslimien uskonnontunnustus Shahadah: "Ei ole muuta jumalaa kuin Allah ja Muhammad on hänen profeettansa". Miekka symboloi voittoja jo silloin rauhattomilla arabialueilla, joka teki ibn Saudista kuninkaan vuosiksi 1932-1953. ibn Saud oli myös 43 lapsen isä, joka hänellä oli 17 vaimonsa kanssa.

Näin harhaista menoa naapurissa tällä kertaa.
Kukahan Somessa innostuu aiheesta?

https://petterssonsblogg.se/2020/07/11/svenska-flaggan-ar-problematisk/

https://www.gp.se/kultur/kultur/svenska-flaggan-%C3%A4r-en-problematisk-symbol-1.31127436

https://petterssonsblogg.se/2020/07/11/arabisk-invandrare-och-partiledare-har-synpunkter-pa-svenska-flaggan/

Johan

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Johan. Tämäkin oli täysin ennustettavissa. Ja mikähän on kun se kuunsirppi ja tähti ei sitten kyseistä tyyppiä häiritse. Minua se ei itse asiassa häiritse. Se on heidän lippunsa. Ja meillä on oikeus pitää omat lippumme. Yhtään ja keneltäkään anteeksi pyytämättä.

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Jossain muistelen kuulleeni/lukeneeni, että Hitler pysytteli virallisesti poikamiehenä saadakseen tuekseen naisten kannatuksen.

https://www.hs.fi/tiede/art-2000006570142.html?utm_campaign=hs_tf&utm_term=3&utm_source=tf-other&share=47a1fb424e01326cca68c0c06d4dc86c

Anonyymi kirjoitti...

Neukkulan kaatuminen lopetti näppärästi kommareitten hillumisen, mutta mikähän lopettaisi Öljyprinsessan ideologiapakotuksen?

Ohiprinsessa oli muuten häissään aikamoisella prinsessateemalla: oli tylliä, pitsiä ja pitkää laahusta. Missähän helvetissä intersektuaalinen feminismi ja Kosonen luurasivat? Vähän samalla tavalla ihmetyttää Iiriksen todella vahva meikki. Siinä sitä toteutetaan sukupuolitettuja ulkonäköoletuksia.

Öljysalo on jo ennakkkoon ilmoittanut, että vihreiden ympäristölinja on syksystä lähtien hallituksenkin ympäristölinja - tai hallitus kaatuu. Siihen kun lyödään päälle koronamenojen takaisinverotukset ja koronakannatuksen sulaminen, niin voi tulla riitaisa syksy.

Täytyy kyllä antaa demareiden ja kepun äänestäjille pisteet: hyvin olette luottonne pitäneet ympäristöverojen paineessa! Mutta uutta testiä on tulossa: kymmenvuotiasta Opelianne aletaan verottamaan kohta kahta kovemmin. Bensaveron korotus taisi tulla jo elokuussa. Voimia sinne Opelin rattiin!

Mielenkiintoinen tilanne tulee Haaviston erottamisesta. Mitä sanoo Maria, kun suosikkipojan pitäisi lähteä? Uskottavuus on mennyt jo nyt, mutta äijä vain jatkaa. Kuvitelkaa, on länsimainen demokratia, jossa rikostutkinnan kohteena oleva ministeri ei eroa!

Mutta alkukappaleen kysymykseen. Jos hallitusta ei kaada neitsyt öljy-Marian vaikea luonne, eikä tapaus Haavisto, niin sulava kannatus yhdistettynä kepun ja demarien äänestäjiin osuvan maailmanpelastusverotuksen äärimmäistäminen kaataa. Elämme siis maailmassa, jossa kovat veronkiristykset ovat suotavia jolleivat välttämättömiä. Ehkä feminististen ideologioiden törkeä vienti kouluopetukseen ehdittäisiin vielä blokata? (Mitenhän hallituksen kaikkein edistyksellisimmistä toimista tiedottaa aina Öljysalo vastuuministerin sijasta?)

Valtsu

Joppos123 kirjoitti...

Eiköhän meidän vihervasemmistolaisetkin jossain vaiheessa käy myös meidän kansallisten tunnusten kuten lipun, maamme laulun ja vaakunaleijonan kimppuun. Ne tekevät sen nuorisojörjestöjensä välityksellä.
Onhan patsaiden poistoa jo ehdoteltu.
Maassamme on entisen jo hiipuvan "viidennen kolonnan" rinnalle tullut uusi, se ajaa muslimien asiaa samalla tavalla kuin vanha neukkulan/ Venäjän etua.
Mitä tulee varhaiskasvatukseen ja koululaitokseen niin ei ole sattumaa, että somalii halusi nimenomaan opetusministerin pesti.
Siinä virassa pääsee mielinmäärin istuttamaan mädättäviä opetussuunnitelmia lapsille jo päiväkodista alkaen.
Onhan Pohjois-Koreassa lapsille opetettu piltti-iästä lähtien, että tissiposki on jumala ja jenkit syö lapsia.
Samalla kaavalla saadaan iskottettua omia ihanteita myös härmäläisten lapsien päähän.
Huolestuttavaa on somaliin asenne väkivaltaan mikäli se sattuu olemaan sitä "erilaista" sellaista.
Meillä opetuksesta vastaa koppelo jonka reaktio oman alahefensä kansanmurhafantasioille oli hihittely, "voi kauheaa" ja perään muutama hymiö.
Mikähän muuten olisi mahtanut olla mm median reaktio jos joku persujen piiripäällikkö olisi julistanut puolimljoonaa suomalaista tapettaviksi?

Anonyymi kirjoitti...

"Seta pitää tärkeänä, että seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuus mainitaan opetussuunnitelman perusteissa sekä arvoperustassa, oppimisympäristössä, toimintakulttuurissa opiskeluhuollossa, ohjauksessa, oppimisen ja opiskelun tuessa ja opiskelun yleisissä tavoitteissa että oppiainekohtaisesti ainakin seuraavissa aineissa: äidinkieli ja kirjallisuus, biologia, filosofia, psykologia, uskonto, elämänkatsomustieto, historia, yhteiskuntaoppi ja liikunta."

Riittääkö heille edes, että se mainitaan noiden aineiden oppikirjoissa ja oppitunneilla joskus ohimennen jossakin sopivassa yhteydessä? Vai onko se heidän mielestään suorastaan otettava koko opetussuunnitelman tärkeimmäksi asiaksi, jonkinlaiseksi "punaiseksi langaksi" tai "johtotähdeksi", jota ei vain mainita vaan erityisesti tähdennetään jokaisessa mahdollisessa asiayhteydessä, joka miten tahansa etäisestikin liittyy aiheeseen, aina alimmalta luokalta ylimmälle saakka?

Tuumailija kirjoitti...

Menen sängyn pohjalle. Herättäkää kun tämä on ohi ja Länsi-Eurooppa taas järjissään. Jos siitä nyt on mitään enää jäljellä silloin.

Anonyymi kirjoitti...

Ruumiinavauksen suoritti Yhdysvaltojen hallituksen sertifioima patologi ja raportin tarkisti toinen hallituksen hyväksymä patologi ennen sen julkaisemista.
Minnesotan syyttäjä Keith Ellison nosti Derek Chauvinia vastaan syytteet kolmannen asteen murhasta ja muuti ne toisen asteen murhaksi. Ellison syytti poliiseja Tou Thaoa, J. Alexander Kuengia ja Thomas Lanetaa avunannosta toisen asteen murhaan. Syytteillään Ellison loi tilanteen, joka lopulta takaa kaikkien neljän vastaajan vapautumisen syytteistä. Syyttäjä menettää asiansa yksinkertaisesti siksi, että ruumiinavaus on sulkenut pois murhan.
Ensimmäinen asia, joka ruuminavausraportissa hyppää silmille on lausuma: "Hengenvaarallisia vammoja ei havaittu". Tämä on suora lainaus tekstistä! Tutkimuksessa ei myöskään ollut havaittu kasvojen, suun limakalvojen tai sidekalvon petekioita.
Petekiat ovat verenvuodon synnyttämiä punaisia pisteitä ihon alla, jotka ovat seurausta pienistä repeytymistä hiussuonissa. Petekiat syntyvät esimerkiksi silmiin, kun ilman tai veren virtaus katkaistaan kaulassa ja verenpaine nousee, mikä katkaisee verisuonet ja aiheuttaa näitä.
Ruumiinavauksen tehnyt patologi avasi George Floydin kaulalihakset kerros kerrokselta. Leikkauksessa ei löydetty punoitusta tai verenvuotoa yhdessäkään lihaksessa. Jos Derek Chauvinin polvi George Floydin kaulassa olisi katkaissut veren virtauksen, paine olisi repinyt verisuonia, aiheuttaen verenvuotoa ympäröivään kudokseen. Verenvuoto olisi ollut massiivista ja olisi näkynyt paljaalla silmällä. Niskakudoksessa ei havaittu verenvuotoa.
Jos Chauvinin polvi katkaisisi Floydin ilmansyötön, paine olisi 100% varmuudella rikkonut ruokatorven ruston. Tällaisesta ei ollut havaintoa.
Oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa patologi tutkii ruokatorven paikallaan, poistaa sitten koko ruokatorven ja leikkaa koko pituuden auki ja tutkii sisäpuolen. Floydin kaulassa ja ruokatorvessa ei löytynyt fyysistä traumaa eli ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa vammaa.
Aataminomena ja kieliluu olivat molemmat ehjät. Niskaranka oli ehjä ja vakaa eikä siinä havaittu verenvuotoja. Näin ollen Chauvinin polvi ei ollut aiheuttanut vammoja niskaan. Päänahan kudoksista, kallosta tai aivoista ei löytynyt vaurioita.

Anonyymi kirjoitti...

Rintakehästä ei löytynyt pehmytkudosvammoja, selkärangasta ei löytynyt vammoja eikä sisäelinvammoja ollut. Tämä tarkoittaa, että Floydin sisäelimissä ei ollut minkäänlaista vammaa, mutta häneltä oli murtunut yksi kylkiluu.
Patologi käänsi Floydin vartalon ja leikkasi auki kaulan takapuolen ja sivut, hartiat, selän, kyljet sekä pakarat etsien syviä kudosvammoja. Mitään ei löytynyt.
Patologi havaitsi otsan, kasvojen, ylähuulen, huulien limakalvovaurioita, hartioiden, käsien, kyynärpään ja jalkojen ihovaurioita. Vauriot rajoittuvat ihoon. Jotkut vammoista olivat parantuneet ja tapahtuneet ennen Floydin pidättämistä. Loput olivat todennäköisesti seurausta tien päällysteen aiheuttamasta naarmuuntumisesta. Ihon alapuolella ei ollut vaurioita.
Patologi kirjasi käsirautojen aiheuttamat hankaukset ranteissa.
Esitetyissä videoissa kuullaan Floydin sanovan, että hän ei voi hengittää. Jos ei voi hengittää, ei myöskään voi puhua. En tiedä, miksi ihmisten on niin vaikea ymmärtää sitä.
Ruumiinavauksessa todettiin, että Floydilla oli aiemmin ollut verenpainetauti, vaikea sepelvaltimotauti ja laajentunut sydän. Floydilla oli kasvain vasemmassa lantiossa, joka ei vaikuttanut hänen kuolemaansa. Floydi oli COVID 19- positiivinen.
Toksikologia lyö vielä yhden naulan syyttäjä Ellisonin arkkuun. Henkilö, joka soitti numeroon 911 sanoi, että Floyd oli erittäin humalassa eikä hallinnut itseään.
Otetussa videossa Floydin jalat pettivät ja hän putosi poliisiauton viereen, mikä osoittaa kehon hallinnan puutteen.
Floydin veressä oli 11 ng/ml fentanyyliä ja pitoisuuksuuksiin yli 7 ng / ml on liitetty kuolemantapauksia silloin, kun käytetään useita lääkkeitä.
Floyd käytti useita huumeita. Floydin verestä löytyi 5,6 ng / ml pitoisuus norfentanyyliä, jonka keho oli metaboloinut fentanyylistä.
Virtsan lääkeseulavahvistus 86 ng / ml vapaata morfiinia. (HUOMAUTUS: Keho metaboloi fentanyylin kaltaiset opioidit morfiiniksi.) Floydin verestä löytyi 11-hydroksi Delta-9 THC 1,2 ng / ml; Delta-9-karboksi-THC 42 ng / ml; Delta-9 THC 2,9 ng / ml.
Tämä tarkoittaa, että hän oli polttanut kannabista.
Floydin verestä löytyi kofeiinia, joka ilmeisesti oli peräisin energiajuomasta. Kofeiini voi vaikuttaa vaarattomalta, mutta se on stimulantti, joka lisää sykettä ja nostaa verenpainetta.
Ihmisten, joilla on korkea verenpaine, ei tulisi käyttää kofeiinia.
Floydin verestä löytyi 19 ng / ml metamfetamiinia, joka voi aiheuttaa sekaannusta, hallusinaatioita, kouristuksia ja verenkiertohäiriöitä. Miehen, jolla on korkea verenpaine ja sydänsairaus, ei pitäisi käyttää metamfetamiinia.
Ruumiinavausraportissa on vielä mikroskooppinen tutkimus, joka sulkee pois murhaa koskevat syyt. Avausta tekevä patologi ottaa useita kudosnäytteitä kehon elimestä.
Näytteet viipaloidaan, joita patologi voi tutkia solutasolla mikroskoopin alla.

Anonyymi kirjoitti...

Tulos:
- maksassa havaittiin huomattavia tukkeumia,
- munuaisissa havaittiin huomattavia tukkeumia,
- lisämunuaisissa havaittiin huomattavia tukkeumia ja
- pernassa havaittiin huomattavia tukkeumia.
Ilmaisu ”havaittiin” tarkoittaa tässä yhteydessä ilmeistä ja selvästi havaittavissa olevaa.
Tärkeimmät viipaleet koskevat Floydin aivoja.
Patologi otti kudosleikkeet Floydin hippokampuksesta, pikkuaivoista, aivokuoresta ja keskiaivoista.
Floydin aivojen mikroskooppinen rakenne oli normaali. Viipaleista ei löytynyt merkkejä hapen puutteesta (iskemiasta) tai reaktiivisista, neoplastisista tai tulehduksellisista muutoksista. Hapen puute vahingoittaa nopeasti aivosoluja.
Floydin aivosoluissa ei havaittu hapen puutteesta johtuvia vaurioita, jotka aina esiintyvät kuristumisissa. Tämä romuttaa täysin kertomuksen, jonka mukaan Derek Chauvin tukahdutti George Floydin videolla, jota näytettiin kaikkialla maailmassa.
Näin siis ruumiinavaus kiistää kaiken sen, mitä ihmiset kuvittelivat näkevänsä Floydin pidätyksen yhteydessä, eli Chauvinin toiminta pidätyksen yhteydessä ei tappanut Floydia.

George Floyd ei kuollut poliisin väkivallan takia
Jaan tämän vain siksi, että Suomessakin kokoonnuttiin kokoontumiskiellon vastaisesti osoittamaan mieltä valheen takia.
"George Floydin ruumiinavausraportti paljastaa ikävällä tavalla sen, kuinka helposti joukko vähä-älyisiä idiootteja saa videolla ja valtamedian myötävaikutuksella aikaiseksi maailman kattavat mellakat.
George Floyd ei kuollut poliisin väkivallan takia. Sen sanoo raportti yksiselitteisesti. Alla 20-sivuisen raportin tiivistelmä suomennettuna.

-Tvälups-

Jk alati objektiivisen mediamme oikaisuja odotellessa...

Anonyymi kirjoitti...

Tuossapa vielä linkki originaaliin obduktio-pöytäkirjaan:

https://www.nanomatic.fi/pdf/floyd.pdf

Oli hää oikia ameriikan runopoika...


-Tvälups-

Anonyymi kirjoitti...

Nimim. "Mitä tästä opimme":

Mitähän itsekunkin pitäisi ottaa opikseen tästä George Floydin tapauksesta?

Yksilötasolla ensinnäkin:
Älä tee väärää rahaa. Se on rikos, ja jos niin teet, poliisi ottaa Sinut kiinni käyttäen tarvittaessa koviakin otteita.
Mutta hieman syvemmällä tasolla myös:
Älä käytä huumeita. Ne eivät ole terveydellesikään hyväksi. Ja sitä paitsi, jos käytät niitä ja tulet riippuvaiseksi, niihin menee paljon rahaa. Kenties jopa niin paljon, että lopulta et katso voivasi tulla toimeenkaan muutoin kuin rikollisin konstein, esimerkiksi väärentämällä rahaa.
Tämä opetus pätee, olitpa sitten musta, valkoinen tai mitä tahansa siltä väliltä.

Entä opetukset poliisiviranomaisille:
Rajansa silläkin, mitä keinoja moisia pikkurikollisia vastaan sopii käyttää. Varo, ettet tule vahingossakaan surmanneeksi häntä.
Toisaalta kuitenkin:
Periaatteessa pitäisi olla mitään eroa, onko pidätettävä pikkurikollinen musta vai valkoinen, mutta nyt on osoittautunut, että käytännössä kuitenkin on.
Jos tässäkin tapauksessa surmansa saanut pidätetty olisi sattunut olemaan valkoinen, asiasta olisi kenties ollut pikku-uutinen jossakin paikallislehdessä, kenties ei. Mutta vaikka olisi ollutkin, hänen omaisiaan lukuun ottamatta tuskin kukaan olisi kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota.
Mutta kun kyseessä olikin musta, niin asiasta nousi ennennäkemätön maailmanlaajuinen haloo.

Ja lopulta vielä suuria opetuksia yhteiskunnallisella tasolla:

Saattaa olla, että maassasi kärsitään ainakin jollakin toimialalla pahasta työvoimapulasta. Niin kuin esimerkiksi joskus satoja vuosia sitten nykyisten Yhdysvaltojen eteläosissa puuvillaviljelyksillä. Mutta siinäkään tapauksessa ei pidemmän päälle kannata ratkaista ongelmaa tuomalla maahan jostakin muusta maasta ihmisiä orjiksi, vaikka sellaisia olisikin helposti saatavissa.

Se saattaa tosin ratkaista työvoimapulan joksikin aikaa, mutta pidemmän päälle siitä ei hyvää seuraa. Eikä varsinkaan, jos niillä vieraasta maasta saaduilla orjilla on jokin helposti havaittava fyysinen ja perinnöllinen tuntomerkki (esimerkiksi erilainen ihonväri), josta heidät - ja heidän jälkeläisensä - voidaan kutakuinkin erehtymättömästi tunnistaa ja erottaa maanne muista asukkaista.

Ei vaikka heidät myöhemmin vapautettaisiinkin orjuudesta. Siinäkin tapauksessa heistä, tai siis heidän jälkeläisistään, saattaa olla arvaamattoman paljon harmia vielä 150 vuotta vapauttamisen jälkeenkin, he kun hautovat kostoa, tai siis heidän jälkeläisensä, saattavat hautoa kostoa vielä 150 vuotta senkin jälkeen. Ja koska sellainen selvä tuntomerkki on olemassa, heillekin on selvää, ketkä ovat entisten orjien jälkeläisiä (joilla siis on oikeus kostaa), ketkä taas entisten orjanomistajien (joille siis on kostettava).

Tältäkin tapaukselta olisi vältytty, jos afrikkalaisia ei olisi koskaan vietykään orjiksi Amerikkaan.

Ja edelleen: Jos maassasi puhkeaa lopulta sisällissota, jonka aiheena on juuri kiista siitä, onko orjuus hyväksyttävää vai ei, ja jos itse olit orjanomistaja mutta orjuuden vastustajat voittivat ja päättivät vapauttaa kaikki orjat, taitaa olla parasta tyytyä tulokseen. Pidemmän päälle ei kannata yrittää keksiä konsteja, joilla vapautetutkin orjat jälkeläisineen kaikesta huolimatta edelleen voidaan pitää orjuutta enemmän vai vähemmän muistuttavassa alistetussa asemassa. Muuten kosto on edessä, ennemmin tai myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Tvälupsille pari kysymystä:
- oliko toi se ensimmäinen ruumiinavaus, jonka uhrin edustajien "puolueeton" tutkimus kumosi tai löysi jotain puutteita tai jotain ongelmaa kuitenkin?
- ei ole alaani mutta sulkiko tuo raportti heijasteisen sydänpysähdyksen pois? Joskus kun kuristellaan niin syntyy näitä.

Anonyymi kirjoitti...

Pyydän anteeksi kommentissani mainitsemaani ”infrastruktuuri”- sanaa ihan väärässä yhteydessä. Olen virheellisesti kuvitellut, että sana käsittää myös konkreettisesti teknistyneen yhteiskunnnan palvelukseen tarkoitetut koneet ja sähköiset vempeleet, jotka tuovat paljon helpotusta jokapäiväiseen elämään. Tyhmyydestä täällä ei sakoteta, mutta onhan tämä vähän noloa...

Rouva Ano

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Valtsulle, Joppos123:lle, Ano1:lle, Tuumailijalle, Taisteluvälineupseerille, Ano2:lle, Ano3:lle ja Rouva Anolle & kiitos kommenteistanne.

VNV: Saattaa olla ja naisethan ovat aina tunteneet vetoa rosvoihin.

Valtsu: En osaa sanoa mikä sen lopettaa. Suomalaisten pahin vihollinen kun tällä hetkellä on suomalaisten täydellinen apatia ja välinpitämättömyys.

Joppos123: Ja aivan varmasti käyvät. Huomiosi koululaitoksesta ja sen mädättämisestä on pelottavan oikea.

Ano1: Luulenpa että se punainen lanka on heidän tavoitteenaan.

Tuumailija: Saattaa vaan tulla Rip van Winklen tirsat…

Tvälups: Kiitos tuosta lisäyksestä. Itse veikkaan että koko BLM-hysteria oli valmiiksi suunniteltu ja tarvittiin vain sopiva tekosyy.

Ano2: Hyviä huomioita. Ja amerikkalaisten olisi aikanaan kannattanut funtsia juuri tuota.

Ano3: Viesti välitetty.

Rouva Ano: Mutta eikös se olekin juuri noin?

nimellinen kirjoitti...

Nythän on niin, että Floydin tapauksessa poliisit on tuomittava rangaistukseen, koska not guiltystä tulee samanlainen Martin Looter King -festivaali kuin heti kuoleman jälkeen. Siinä ei muutaman rivipoliisin elämällä ole merkitystä kun nomenklatuura katsoo ns. isompaa kuvaa. Syyttömyysolettama on jo poispyyhitty ja samoin se, että poliiseilla ei ollut tappamisen aikomus. Veikkaan 15 vuotta päätekijälle ja muille pahoinpitelystä 3-5 vuotta.

Amerikkalaisessa käytännössä on vielä semmoinen seikka, että vaikka rikosoikeudessa vapautetaan omaiset voivat nostaa vahingonkorvauskanteen ja rauniottaa vastaajan elämän täysin. Näinhän tapahtui O.J. Simpanssin kanssa, jolla tosin on paalua edelleen, koska NFL-eläke on vahvasti suojattu.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, nimellinen. Hyvin mahdollista. Tosin se vaatii kyllä lakimieskikkailua. Amerikka on juristien luvattu maa ja hyvä juristi pilkkoo syytteen helposti palasiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Itellä kävi mielessä, että mikäli Tvälupsin jutut pitävät paikkansa niin oisko noin kovat syytteet olleet jopa poliittista peliä. Syytteet valitaan niin, että varmuudella kaatuvat ja taas saa black lives matter aiheen mellakoida...myönnetään, vähän foliohattuosastoa.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Tuossa jenkkien tilanteessa taitaa kaikki olla mahdollista.

Anonyymi kirjoitti...

https://avoin.media/2020/07/11/2212/

-Tvälups-

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Taisteluvälineupseeri ja kiitos linkistä. Se jäi sinänsä epäselväksi että eikös se Floyd kuitenkin kuollut sairaalassa?

Anonyymi kirjoitti...

Sitten joskus kun Ykä tekee 22. epistolansa, siihen voisi sisällyttää tämän tissipartisaanien nänninvilautusrintaman atakin viime vuoden linnanjuhlien jatkoilta, jossa nämä olivat kuokkimassa:

https://www.seiska.fi/Uutiset/Rinta-vilahti-Linnan-jatkoilla-feministi-Sade-Vallarenilta-tylya-tekstia-sotaveteraaneista

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Joo, kieltämättä ”vapautunutta ja voimautunutta settiä”. Eli ”näytin nännini joten minut pitää ottaa vakavasti”.