maanantai 31. elokuuta 2020

YMMÄRRYSHARJOITUS: SUVAITSEVAIS-TIEDOSTAVA PAINETILA


Ymmärrysharjoituksessani tunnustan että en oikein ymmärrä ja toivon lisäselvitystä jostain muusta suunnasta. Ymmärrysharjoitus pohjaa niihin uutisiin että Malmössä joku heppu meni ja poltti koraanin ja islamilaiset reagoivat siihen totutulla tavallaan eli panivat paikat paskaksi ja palamaan. Jopa siinä mittakaavassa että paikallinen poliisi teki sen mitä se on jo pitkään tehnyt eli nosti tassut pystyyn ja luikki lepikkoon. PT-mediassa asiasta tarkemmin mutta olette varmaan itsekin kuulleet tai lukeneet.

Aloitetaan varsinainen ymmärrysharjoitus. Lukija ymmärtää oikein hyvin että me pohjoismaalaiset ihmiset olemme sellaisia lällydemareita. Sivistyneitä, suvaitsevaisia ja rauhallisia ihmisiä. Me tiedämme, että kulttuurimme pohjautuu kristilliseen perinteeseen mutta koska olemme sivistyneitä, suvaitsevaisia ja rauhallisia lällydemareita niin me emme vedä pahemmin poroja nokkaan siitä jos joku pilkkaa kristinuskoa, polttaa Raamatun, pyyhkii siihen perseensä tai vääntää virsikirjasta sätkiä. Korkeintaan saatamme todeta että olis kai sen mielenilmaisun voinut vähän nätimminkin tehdä. Ja siiihen se mielenilmaisu sitten jääkin.

No, sitten mennään suvaitsevais-tiedostavalle alueelle. Pohjoismaihin on tullut huomattava määrä islamilaisia. Joku voisi sanoa jopa että aivan liikaa mutta hänpä ei ole tyhmyyttään onnistunut sisäistämään sitä, mitä suvaitsevais-tiedostavaisto on meille vastuullisesti opettanut. Eli tietenkin sitä, että koska me ihmiset, kansat ja kulttuurit olemme kaikki samanlaisia niin myös nämä islamilaiset ovat tosiasiassa pohjoismaisia lällydemareita. Eli sivistyneitä, suvaitsevaisia ja rauhallisia ihmisiä.

Näitten islamilaisten oma kulttuuriperinne pohjautuu teokseen nimeltä Koraani. Ja koska he ovat aivan meidänlaisia pohjoismaisia lällydemareita eivätkä mitään väkivaltaisia uskonkiihkoilijoita niin luonnollisesti heidän reaktionsa esmes Koraanin julkiseen polttamiseen on suvaitsevais-tiedostavan epistolan mukaan samanlainen kuin meilläkin. Eli he toteavat että olis kai sen mielenilmaisun voinut vähän nätimminkin tehdä. Ja siihen se mielenilmaisu sitten jääkin.

Mutta tässä tuleekin ongelma. Nämä aivan samanlaiset islamilaiset lällydemarit kuin mekin menevät ja pistävät koraanin polttamisen jälkeen paikat paskaksi ja palamaan kun heidän profeettaansa on loukattu. Ja tämä tietysti aiheuttaa suvaitsevaistossamme ns. suvaitsevais-tiedostavan painetilan. Kas kun tavallinen raappahousukansa voi saada tästä sellaisen käsityksen että nuo riehuvat ja väkivaltaiset uskonkiihkoilijat eivät olekaan samanlaisia sivistyneitä, suvaitsevaisia ja rauhallisia lällydemareita kuin me pohjoismaalaiset. Mitä oppia heille on pian kolmekymmentä vuotta suu vaahdossa opetettu.

Tiedostavassa painetilassaan suvaitsevaisto – erityisesti valtamediassamme – ei oikein pysty selittämään ristiriitaa julistamansa epistolan ja todellisuuden kesken joten se mielellään rajoittaa uutisointia kyseisestä riehumisesta. Ettei vaan suomalainen huomaisi. Siihen on tietysti perusteensa sillä rehellisen ja avoimen uutisoinnin myötä raappahousukansa saattaisi alkaa ajatella ja sitä myötä tehdä johtopäätöksen että riehuvat ja väkivaltaiset uskonkiihkoilijat ovat todellakin riehuvia ja väkivaltaisia uskonkiihkoilijoita vaikka kuinka muuta väitetään. Koska suvaitsevais-tiedostava ihminen tietää tai ainakin uskoo että näinhän ei suinkaan ole, niin hän vähässä uutisoinnissaan kehittää kovasti muodikasta newspeakia eli oikeassa viitekehyksessä tapahtuva väkivaltainen mellakointi ei olekaan enää väkivaltaista mellakointia vaan ”protestointia”.

En pääse ymmärrysharjoituksessani puusta pitkään. Viha-ajatukset pyörivät edelleenkin aivojeni synkissä lokeroissa ja sekös itäsaksalaistunutta kuuliaista suomalaista eli minua pelottaa. Tahdon vihan poluilta takaisin turvallisille teille. Olen varma, että tätäkin blogia lukee suvaitsevais-tiedoston edustajia. Siispä pyydän teiltä apua. Selvittäkää minulle epistolanne logiikka ja palauttakaa minut turvalliselle pohjoismaiselle suvaitsevaiselle lällydemaritielle. Moni blogini lukijakin varmaan kaipaisi opastusta ja ohjeistusta. Muuten raappahousukansan edustajat saattavat – piru vie – alkaa ajatella että:

a. Suvaitsevais-tiedostavat yksilöt valehtelevat. Eritoten itselleen. Ja erityisesti peläten että valheen paljastuttua he menettävät kasvonsa ja ehkä jopa asemansa.

b. Näin ollen suvaitsevais-tiedostavat yksilöt haluavat, että raappahousukansa uskoo heidän valheeseensa. Jos ei muuten, niin väkisin.

Koska olen itse jo kovasti itäsaksalaistunut lällydemari suomalainen niin uskon vakaasti, että eihän meitä ohjaava ja opastava suvaitsevais-tiedostava väestönosa sentään niin epäreilu voi olla. Ei se varsinkaan voi valehdella. Se ei voi olla väärässä. Siksi odotankin heiltä täsmennystä joka johdattaa minut taas oikeaoppiselle tielle. Sitä odottaessa en voi tehdä muuta kuin laulella keskenäni Ymmärtämättömän Laulua:



Makkarassa on kaksi päätä
Ja toinen pää on tää
Ja toinen pää on tää
Toisen pään kun purasee pois
Niin toinen pää vain jää
En saata ymmärtää

Mutta sen minä kumminkin ymmärrän että tämäkin kesä alkaa olla lusittu. Ja se meni taas yhdessä hujauksessa. Ajan kulku on käsittämättömän nopeaa. Ehkä palaan siihen blogissani tuonnempana. Oikein hyvää alkavaa syksyä kaikille.

28 kommenttia:

QroquiusKad kirjoitti...

Rikosaiheisessa Murha.info-forumissa on huomattavan pitkä viestiketju koskien Burn-Loot-Murder/Antifa -riehuntaa:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=29838&start=765

Viestiketjuun on liittynyt nimimerkki Sinikka, jolla on kovasti kovaa sanottavaa niin USAn fasistipoliisista kuin maan äärioikeistosta ja sisäsyntyisestä rasismista, joka saastuttaa koko maata ynnä muuta ynnä muuta!

En tiedä, voinko suositella, mutta lukemalla läpi tuon viestiketjun kommentit, Sinikan kiukkukommentit ja nuivien kommentaattoreiden yksityiskohtaisesti perustellut vastakommentit saa aika hyvän kuvan Älykkään Nuoren Naisen ajatusmaailmasta.

Mutta mistä se on kehittynyt?

MikkoK kirjoitti...

Kiitos kesän kirjoituksista! On elintärkeää, että saa ”tietoja ja mielipiteitä”, jotka aukeavat suoraan normaalijärjelle.

Nämä ovat kuin tähtiä yössä aikana,
jolloin maan hallitus koostuu ohjelmoiduista Greta Thunberg-klooneista, joita media ylistää pyhimyksinä,
jolloin valtakunnansyyttäjä ahkeroi poliittisten näytösoikeudenkäyntien parissa,
ja jolloin lapsi-ikäiset katutason aktivistit on kiihotettu ja kannustettu hysteeriseen raivotautiin omia etujaan ja tulevaisuuttaan vahingoittaen... vain muutamia hulluuksia mainitakseni.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Ykä!

Ymmärrysharjoitusta hankaloittamaan eräs intter webissä vastaantullut ajatusleikki: mitä jos lataa jonkun pyhänä pidetyn tekstin tietokoneelle vaikka pdf-tiedostona, ja siirtää sen roskakoriin, tai poistaa suoraan kokonaan, niin miten tätä toimintaa tulisi tulkita?

Yst. terv. Ano Nyymi

(ja kaikille tiedoksi, kyseessä voi olla vaikka YlPalvO, lähiliikenteen aikataulut tai joku ihan vastaava monen ahkerasti opiskelema ja pänttäämä opus)

Anonyymi kirjoitti...

Nythän on jo saatu viranomaisten selitys tuolle muslimien riehunnalle Malmössä; osittain korona (kas kun ei ilmastonmuutos) sekä ruotsalaisten kyvyttömyys integroida maahanmuuttajat yhteiskuntaan. Amen.

Rouva Ano

Juha R kirjoitti...

Iltalehdestä just luin aivan mahtavan selityksen Malmön riehunnalle: koronapandemian aiheuttama ihmisten eriarvoistuminen. Siellä on "ihmisten toivottomuuden tunne alkanut eskaloitua". Ja koraanin polttamisen motiivinahan luonnollisesti oli "valkoisen ylivallan kannattaminen." Näihin lopputulemiin on päätynyt poliittisen ekstremismin ja populismin tutkijanero nimeltä Emilia Palonen. Sukunimi kuulostaa ihan keijotukselta... Yhtään en ihmettele, että kyseessä lienee naisoletettu tutkija. Sitä ihmettelen, että sille vissiin joku maksaa palkkaa siitä, ettei tutkimuksissaan löydä asioiden juurisyytä.
















Anonyymi kirjoitti...

älyllisenä venyttelynä vaihdat sen laulun nyt ensiksi Kumbayahin ja Maksamme Velkaan. voisit kans krjotella torpan seiniin sen tuhannen kertaa, että "islam on rauhanuskonto".

Anonyymi kirjoitti...

Asia selitetty ohessa. Kaksi ekaa minuuttia riittää eikä se viha-ajatuksia poista vaan päinvastoin lisäävät niitä. Mutta auttaa ymmärtämään asian ;)

https://m.youtube.com/watch?v=SReDcW0fokE

Pate kirjoitti...

No iltalehti tietää kertoa, että kun autot, koulut jne palavat sekä meno on kuin kehitysmaissa tai sotatantereella, niin syy on korona.

DuPont kirjoitti...

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006618794.html
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/8445f391-e3ac-4843-b0e7-940c2cd7b4af

Edellä aiemminkin tutut "tutkijat" selittävät mellakoita aivan samaan tyyliin, kuin jo vuosien ajan ovat tehneet. Syitä haetaan äärioikeistosta, koronasta ja kaikkialta muualta, paitsi harjoitetun politiikan ydinongelmista. Maailma muuttuu, mutta tutkijoiden päätä ei käännetä.

Seppo Oikkonen kirjoitti...

Eriperusteisten kulttuurien "ymmärtäminen" on miltei mahdotonta. Se "ymmärrys" nimittäin on kulttuurin sisäinen juttu. Kulttuurit eivät ole yhteismitallisia, vaan mittaavat kukin toisiaan omilla mittareillaan.

Toki jotakin yleisinhimillisiä ominaisuuksia on, jopa sellaisessa vaarallisessa miittarissa jota nimitämme "kehitykseksi". Niin historiassa kuin nykypäivänä niin ihmisyhteisöt kuin yksilötkin kehittyvät alkulaumojen ja varhaislapsuuden täydellisestä symbioottisesta riippuvuudesta kohti aikuista autonomiaa. Ja jossain vaiheessa ihminen lajina ja nykypäivän yksilönä ovat ylittäneet sen kehityskynnyksen jota sanotaan "itsetietoisuudeksi". Siitä lähtien sitten kaikki onkin enemmän tai vähemmän pelkkää käsitteellistä sekamelskaa.

Olen sitä mieltä, että "ihmisyyttä" koskevat perusasiat ovat meille kaikkein vaikeimpia ymmärtää. Esimerkiksi se miten lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti olemme sosiaalinen laji. Että myös kaikki se minkä nykyisin koemme "yksilön" ominaisuutena -- kuten kielen käsitteillä tapahtuva ajattelu -- ovat alkujaan sosiaalista muodostetta. Että oikeastaan kaikki tapamme reagoida tietyin tuntein tiettyihin ärsykkeisiin ovat enemmänkin kulttuurisidonnaisia kuin "yksilöstä" liikkeelle lähteviä.

Mutta kyllähän kaikki "ihmisyyttä" koskevat ymmärrysharjoitukset varsin vajavaisiksi jäävät. Niitä rajoittaa tehokkaasti se, että ihmistä voi ymmärtää vain toinen ihminen. Mikään kone, ohjelma, tai oppi ei siihen pysty -- ja ihminenkin voi hyvin ymmärtää vain toista oman kulttuurinsa ja aikansa lajitoveria. Historiaa on paljon vaikeampi ymmärtää kuin useimmat meistä pystyvät edes kuvittelemaan, ja yli kulttuurirajojen mentäessä täytyy vain todeta yhteismitattomuus.

Jokainen kulttuuri on varmasti itselleen paras kulttuuri. Siitä, että kaikilla on "ihmisarvo" ei mitenkään seuraa se, että kaikki kulttuurit voisivat sopeutua toisiinsa. Päinvastoin: toisilleen liian erilaiset kulttuurit voivat vain aiheuttaa kulttuurisia hylkimisreaktioita ja lopulta tuhota toisensa. Eli se on sitten kaiken "ihmisyyden" loppu, hyvin tasapuolisesti, tekisipä mieleni sanoa peräti yhdenvertaisesti.

Perttu Ahonen kirjoitti...

Nythän on nähty näitä poliittisia silmänkääntötemppuja lukuisasti, joka ilmiönä on pettämätön merkki siitä, että vallanpitäjät medioineen ei halua antaa tosiasioiden häiritä.

Vallanpolitiikan huipulla on salonkikelpoista valehdella itselleen ja vaistomaisesti olla katsomatta todellisuutta silmiin - vastuussa epäonnistumisista ovat aina muut kuin oma politiikka ja siitä aiheutuneet seuraukset. Karuimmat, vai pitäisikö sanoa poliittiset tupla++hyvä esimerkit näistä ilmiöistä tunnetaan Neuvostoliitosta ja Saksasta keväällä 1945.

Mitäpä muutakaan se on, kun poliittisesti korrekti tutkiskelija syyttää covid-19 ja kantaväestöä tietynlaisen maahanmuuttajaväestön riehumisesta ja väkivaltaisuuksista, ikään kuin tämä väestö olisi jotenkin älyllisesti edesvastuutonta tekemisistään, eikä kykenisi tekemään tai olemaan tekemättä omaehtoisia ratkaisuja.

Tai silmänkääntöpuheet Suomesta avaruusteknologian ja matkailun huippumaana.
Tai 33% palkankorotukset.
Tai Verojen nosto ei vaikuta yritysten ja kansalaisten talouteen negatiivisesti.

Sinänsä 6 tunnin työpäivä voisi olla toimiva, jos se olisi vapaaehtoista ja palkka maksettaisiin kuudesta tunnista, ja että sitten palkattaisiin samassa suhteessa uusia työntekijöitä. Täytyy muistaa, että tulojen vähentyessä vähenee verotuskin, ainakin normaalissa yhteiskunnassa ja näin ollen käteenjäävä palkka ei putoa 25% kuuden tunnin työpäivässä.
Yhteiskunnalle siitä olisi monesti hyötyä, sillä etenkin julkisella sektorilla on monia aloja, joilla kuuden tunnin työaika olisi hyödyllinen - etenkin 6+6 mallissa, jossa virastoissa voisi asioida iltaisinkin. Kuten tunnettua yhteiskunnalle haitallisin työntekijä on ahkera ja tyhmä virkamies, jos sellaisen ihmisen työaika vähenisi, olisi se kansakunnalle vain hyväksi.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Qroquius Kadille, MikkoK:lle, Ano Nyymille, Rouva Anolle, Juha R:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, Unknownille, DuPontille, Seppo Oikkoselle ja Perttu Ahoselle & kiitos kommenteistanne.

Qroquius Kad: Niin. Mistä se on kehittynyt? Pohjaako kaikki aikanaan tehtyyn KGB:n mädätykseen joka onnistui mutta myöhästyi? Joka tapauksessa lienee selvää että meidän ja sinikoitten ajatusmaailmat eivät koskaan kohtaa. He kun elävät aivan omassa todellisuudessaan ja saavat nautintoa oman rotunsa halveksimisesta. Ehkä he jopa mieltävät nostavansa sillä halveksunnalla itsensä astetta ylemmäksi.

MikkoK: Lämmin kiitos. Ja aikamme on juuri sitä mitä kuvasit.

Ano Nyymi: Juman-gega. Paha kysymys. Digitaalinen jumalanpilkka?

Rouva Ano, Juha R, Unknown ja DuPont: Joo, nythän se koronakin on sitten nostettu syyksi. Tuo kyseinen tutkiskelija Palonen ei ole tutkija vaan pakkomielteisten hokemien toistaja. Riehuvien muslimien riehuminen ei johdu koskaan riehuvista muslimeista. Kyseiseltä tutkiskelijalta voisi kysyä että entäs jos sitä koronaa ei olisi ollut niin oliskos muslimit ottaneet silloin sen koraanin polttamisen löysin rantein?

Ano1: Ei viitti pilata hyviä tapetteja.

Ano2: Kiitos linkistä. Condell puhuu asiaa.

Seppo: Joo. Ne islamilaiset jotka riehuvat mieltävät toki että heidän, ja vain heidän yhteiskuntamallinsa on se ainoa oikea. Länsimaista yhteiskuntaa he eivät tarvitse kuin elättämään itsensä. Ehkä fiksuimmat heistä ymmärtävät että jos länsimaat muuttuvat täydellisiksi islamilaisen mallin yhteiskunniksi niin samalla – kehno vie – loppuu se elatuskin.

Perttu: Hyvin pitkälle juuri näin. En lähde spekuloimaan sinänsä siitä kuuden tunnin päivästä. Mutta totean että se järkyttävän suuri virastopöhö tulisi purkaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Pohjoismaihin on tullut huomattava määrä islamilaisia." Kyllä, paitsi ei Islantiin koska Islanti on saari. Kuinka monta kertaa eri yhteyksissä olette kuulleetkaan päättäjien perustelevan, että Suomessa ei voida tehdä sitä tai tätä (yleensä kansaa hyödyttävää) "koska Suomihan on saari". Kuuluneeko edes Pohjoismaihin, Skandinaviaan nyt ei ainakaan vaan vain siihen hieman alempiarvoiseen Fennoskandiaan - kysykää vaikka hallituspuolue RKP:ltä. Tai ihan vaan voimaviisikolta.

Hämmästyttävästi saarellisuus suojaa Islantia muslimeilta ja muiltakin haittatulijoilta, mutta Suomen saarellisuus ei. Olemme pahoillamme, ettei meillä ole tarjota tulijoille oikeita siltoja, mutta henkisiä siltoja kanssanne rakennamme, ja rahaa ja ikuista hoivaa annamme. Refugees wellcome, every young male muslim wellcome! Kaikkemme annamme, koska olette sen arvoisia!

Olen asunut maissa, joiden yhteiskuntajärjestelmää on ollut syytäkin pelätä. En ole pelännyt, koska ne ovat olleet eurooppalaisia maita ja maiden omilla kansalaisilla on ollut paljon todellisempi syy pelkoonsa. Kun katson kuvia näistä länsimaihin päässeistä muslimeista joiden vääntynyt suu huutaa vihaa kantaväestöä kohtaan ja silmät palavat eläimellistä raivoa, ei sekään pelota. Tekee vaan aivan helvetin vihaiseksi. Menkää pois.

Varsinaista newspeakia todellakin tämä suvaitsevais-tiedostavat. Kahteen sanaan on saatu tasan kaksi väärää määritelmää: heidän suvaitsevaisuusasteensa on lievästi sanottuna nolon alhainen, ja ainoa mitä he tiedostavat on se, että pakko tiedostaa oikein koska muuten joutuu jengin ulkopuolelle. Jospa nyt tiedostaisivat edes sen, että tiedostus-sanan kantamuoto on tieto. Tuskaahan se tieto lisää, mitäs masokisteja me muka ollaan? Loogisesti samat tyypit hehkuttavat tietoyhteiskuntaa.

Ole huoleti Ykä, et voi olla "itäsaksalaistunut lällydemari" sen todennäköisemmin kuin olet Helinä-keijukaan. Lällydemareiden kuten keijujenkin esiintyvyys DDRssä oli tasan nolla. Kansa ei seissyt kaduilla käsissään kyltti: demari tulee - oletko valmis? Älä anna tuon sanan "Demokratische" hämätä. Aina kun maan nimessä on sana demokraattinen, kansandemokraattinen tai kansantasavalta, se on oldspeak sanalle diktatuuri.

Vastaan samalla edellisen blogisi minulle osotettuun kysymykseen. Kyllä, Veijo Wotkin on edelleen olemassa. Tehdas ja kauppa vanhassa paikassa Tukkutorin takana, lisäksi Vaakunan S-Marketissa on tuoretiskinsä. Valitettavasti muutama vuosi sitten media ja tv-kokit löysivät tämän aarteen. Hinnat nousivat pilviin ja asiakaskunta muuttui radikaalisti, samoin tuotetarjonta. Kaikki söpöä, kaunista ja käsiteltyä eli "mutkatonta" lihaa. Mutta palvelu toki edelleen hyvää. - Kunpa vielä kerran elämässään saisi maistaa metso- tai teeripaistia...
tira+

Anonyymi kirjoitti...

Tuli tuosta Kaipolan tehtaan sulkemis uutisesta mieleen slogani joka sopii tähän aikaan.
-paperimiehet ulos ja paperittomat sisään-...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys tira+:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

tira+: Islantilaiset ovat monellakin tavalla fiksua porukka. Lisäksi heillä on pirunmoinen tuuri kun he sijaitsevat muuhun maailmaan nähden ihan hornanperseessä. Suomi on puolestaan siirtymässä aikaan jonka yhteiskuntajärjestelmää on syytä pelätä. Minä muuten pelkään noita muslimeja. En heidän itsensä takia. Me länkkärit pystyisimme jyräämään ne koska tahansa. Mutta me elämme tilanteessa jossa:

a) Maat ovat hyökkäyksen kohteena.

b) Maitten hallinto kiistää että ne ovat hyökkäyksen kohteena.

c) Maitten hallinto haluaa kriminalisoida hyökkäyksestä puhumisen.

Sillä meiningillä hävitään.

Suvaitsevais-tiedostavat eivät usko tietoon vaan dogmiin ja tietohan on dogmin vihollinen. Ja toivotaan että pääset vielä maistamaan maukasta riistalihaa.

Ano: Toi ”paperiton” on muuten myös sitä newspeakia. Ennenhän se tarkoitti laittomasta maassa oleskelevaa. Joka tuli välittömästi karkoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tevehdys. Luin tuota QK manitsemaa juttua. Ensimmäinen ajatus oli, että mitä paksaa, hyi helevata. Vaan sitten huomasin että tämä Sinikka, hän oli ihan tosissaan ja että meillä on hallituksessa samanlaisia ja jopa pahempia. Ihan pääkanisterina asti. Ottaa rouvan luonnolle, kun Häntä häiritään rumilla puheilla pyhänä tvitterissä. Kamalaa vihanlietsontaa ja muuta sontaa. Eikö kansalisilla ja vrsinkin oppositiolla ole mitään häpyä, häiritä nyt rouva pääministeriä ikävillä tviiteillä pyhäisenä päivänä!! Oi aikoja, oi tapoja sanoi joku sivistynty immeinen menneinä hyvinä aikoina.
Ja iso kiitos sinulle Yrjö, näitä juttujasi luke mielellään, ja joskus jopa itsekin jotain yritän sönköttää:) Sanon tähän kuin se entinen alikessu tupaan tullessaan: Jatkakaa...
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Huru-ukko. Jep. Me olemme valitettavasti tosissaan olevien sinikoitten vallan alla. Ja kiitos sinullekin. Kommenttisi ovat aina toivottuja. Lepo! Jatkakaa!

Lissu vaan kirjoitti...

Niin, totta tuossa Tytin palavassa puheessa oli se, että"..suomalaiset saavat tuntea arjessaan, mitä sosialidemokratia on.." Valitettavan totta.

Historix kirjoitti...

Moi Ykä. Hienoja oivalluksia blogeissasi ja niiden kommenteissa. Näitä lukee mielellään.

Tuo kommenttisi tira+:lle on pirullisen totta: meillä on kaikki syyt pelätä yhteiskuntajärjestelmäämme. Järjestelmää, joka pitää, vaikka väkivalloin huolen siitä, että me hävitään tämä sota. Sillä sodassahan me tässä olemme ja panoksena on kansallinen sekä kulttuurinen eloonjäämisemme.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Lissulle vaan ja Historixille & kiitos kommenteistanne.

Lissu vaan: Ja sitä herkkua on tarjolla vähintään vuoteen 2023 saakka. Tulee muistaa että tuhoaminen on nopeaa mutta rakentaminen hidasta.

Historix: Kiitokset. Ja yhteiskuntajärjestelmämme tosiaan toimii itseään – tai siis kansalaisiaan – vastaan.

Tinahattu kirjoitti...

Olen joskus huhuillut Kalergi-suunnitelmasta. Tässä lisää.
Voi löytyä selityksiä miksi 'rajat auki' -politiikkaa ajetaan sellaisella kiihkolla ja kiimalla.
Näitä tutkimuksia lienee kirjoitettu suomeksikin.

The Unz Review
The Transformation of Europe as an Elite Project
Review of The Blackening of Europe, by Clare Ellis
Andrew Joyce • August 25, 2020 • 3,600 Words •
https://www.unz.com/article/the-transformation-of-europe-as-an-elite-project/
[…]
Ellis* comments that although Kalergi was wrong to reduce European identity to a matter of “morals and of style,” he “did not intend for large-scale immigration into Europe from non-European peoples, especially from Africa and the Muslim Middle-East.”
[…]
What we therefore see in the ongoing story of European cosmopolitanism is the confluence of two separate strains of activism — the generally well-meaning European variant peopled by Kant, the UDC [ Union for Democratic Control** ], and some of the non-Jewish utopians; and the Jewish one featuring Mendelssohn, the Frankfurt School, and Jewish Capital. It is the latter that has attached itself to the former, perverting and distorting its vision for their own ends. The present-day European Union is the disfigured and defective offspring of this sinister congress.
[…]


* https://arktos.com/people/clare-ellis/
Clare Ellis, PhD, was born and raised in the United Kingdom and moved to Canada at the turn of the century. She has written articles for the Council of European Canadians and The Occidental Quarterly, some of which have been translated and shared internationally. Under the supervision of author and Professor Ricardo Duchesne at the University of New Brunswick she conducted research on the demographic and political decline of native Europeans. Although the PC academic environment was extremely hostile to her thesis, Clare persevered and was awarded her doctorate in December 2017. The Blackening of Europe is based on her findings.

** https://encyclopedia.1914-1918-online.net/article/union_of_democratic_control
The Union of Democratic Control was a prominent opposition group in Britain that particularly criticised the operation of British foreign policy and the role of "secret diplomacy". It advocated public oversight of diplomacy and was an early advocate of the League of Nations.

__________________________

Council of European Canadians
Monday, 23 June 2014
The Socialist-Capitalist Alliance: the Fabian Society, the Frankfurt School, and Big Business: Part I
by Clare Ellis
https://www.eurocanadian.ca/2014/06/socialist-capitalist-alliance-fabian-society-frankfurt-school-and-big-business-part1.html

Most people with a critical interest in the Western policies and practices of multiculturalism and mass-immigration have probably heard of Cultural Marxism. This 20th century strain of Marxism produced by the Frankfurt School a.k.a. the Institute for Social Research in Germany, and later in New York where it was affiliated with Columbia University, is responsible for Critical Theory, PC, repressive tolerance, "diversity is our strength," and other insidious tactics and strategies that are gradually stripping away the cultural traditions, ethnic identity, national sovereignty, and historical memory of the European peoples.

But do most people know the link of cultural Marxism, in particular its strategy of the "long march through the institutions," to another socialist society famed for its "gradualism" and its connection to the British Labour Party? This society is called the Fabian Society and heavily influenced, indeed was a precursor to, the creation of the Frankfurt School.
[…]

Tinahattu kirjoitti...

Hehkutan Clare Ellis'iä vielä lisää. Asiathat ovat tuttuja tämän sivun lukijoille joten tämä on 'kuorolle saarnaamista'. Saarna pitäisi kohdistaa syntisille mutta eiväthän ne kuuntele, hihkuvat vain hurmiossaan.

Wednesday, 23 March 2016
Total Failure of Multiculturalism in Sweden: A Factual Exposition
by Clare Ellis
https://www.eurocanadian.ca/2016/03/total-failure-of-multiculturalism-in-sweden.html

Archive: https://www.eurocanadian.ca/search/label/Clare%20Ellis%20%28contributor%29
___________________


Pat Condell pälpättää islamista mutta välttää tarkasti mainitsemasta mikä tuo islamia maahan.

The Taste Of Multiculturalism
322,552 views
• Feb 11, 2011
‪Pat Condell‬
4 minuuttia: https://www.youtube.com/watch?v=SReDcW0fokE&app=desktop

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Tinahattu. Kommenttisi on julkaistu ja mielipiteesi sallittu. Luuletko muuten tosiaan että nykyinen huulipunahallituksemme on osa ikiaikaista salaliittoa vai olisivatko ne sittenkin vain hyväuskoisia sinisilmäisiä typeryksiä?

Tinahattu kirjoitti...

Typeriä typyköitä ja pojankoltiaisia saattavat olla, myös moraalittomia pyrkyreitä jotka vähät välittävät yhteiskunnan tuhosta.

Todisteet ovat vahvoja että Frankfurtin koulukunnan oppeja noudattavat. Samoja sanoja hokevat kuin muissa maissa vaikka ovathan keksineet sanan “kotouttaa”. Se osoittaa jonkinlaista älyä.

KKi kirjoitti...

No juu. Eiköhän Huulipunat & Suvaitsevat Tiedostavat humboogieband ole ihan uniopiston sosiaalifemokraattisen yhteiskuntataiteilun tuotteita.

En oikein usko foliopipoisiin salaliittoihin. Pohjalla tässä taitaa II maailmanmestaruuskisan hävinneen itävaltalaistaiteilijan aikaansaama trauma. Trauma jonkka arvelen synnyttäneen nämä kuuluisat "ihmisoikeudet".

Hiukan vain lähtenyt lapasesta, sano.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Tinahatulle ja KKi:lle & kiitokset kommenteistanne. Nykyutopistit toimivat kyllä kulttuurimarxismin mukaisesti. Mutta varsinaisille kulttuurimarxilaiselle yhteiskunnan hapatus oli vain keino edetessä kohti kommunistista järjestelmää. Nykyutopisteille se hapatus on tavoite itsessään.

KKi kirjoitti...

"
Nykyutopisteille se hapatus on tavoite itsessään.
"

Tuskinpa ihan noinkaan. Eiköhän nämä NÄN:nit usko ihan tosissaan rakantavansa parempaa maailmaa.
Reppanoilla ei vain ole oikein käsitystä mistä se hyvinvointi tulee.

Kas kun hyvinvointi kuluttaa vääjäämättä luonnonvaroja. On myöskin yhteiskuntia ja etnisiä ryhmiä jotka kykykenevät luomaan hyvinvointia ja sellaisia jotka eivät kykene.

Huulipunatyttöjen luononnon kanssa sopusoinnussa eäviä yhteskuntia löytynee vielä afrikasta ja ehkä etelä-ameriskasta.

Lyhyellä aikavälillä huulipunatyttöjen politiikka johtaa köyhien köyhtymiseen, jne...

Pitemmällä aikavälillä tuntemamme länsimainen elämäntapa tuhoutuu ja palaamme feodaaliyhteiskunnan kautta keräilijä metsästäjä kansaksi.

Vaan onpahan ekologista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, KKi. Suurinpiirtein tuota minä tarkoitin.