perjantai 9. elokuuta 2024

ERÄS KULTAMUNA

Tai oikeastaan otsikkona vois olla ”Yksi monista”.

No joo, jopa Valtamediapuolue VMP on uutisoinut erään kultamunan aikaansaannoksista. Kyseessä on etnisesti edistyksellinen Khalid Ellamman jolle oikeus löi useamman vuoden vankeustuomion. Häiskällä on nuoresta iästään varsin pitkä ansioluettelo törkeistä raiskauksista, lapsenraiskauksista, ryöstöistä ja törkeistä pahoinpitelyistä. On ansioluettelossa myös kohta ”Mielentilalausunnon mukaan hän on erittäin vaarallinen”.

Tällainen tavallinen käppäukko tuumii, että kuinka helvatussa tuollaisia olioita ei saada maasta pois? Tyypillä kun on tuomioita jo ennestään. Onko niin että kun jätkä on iästään päätellen ehkä syntynyt Suomessa niin hän (tai se) pysyy suomalaisten rikastavana ilona maailman tappiin asti. Tai ainakin siihen, kun joku samanlainen kylmentää hänet. Vai onko annettu jo Suomen kansalaisuus?

Yksi lause uutisissa pistää ihmettelemään myös sitä, mitä on tullut ihmeteltyä ennenkin:

”Vankeusrangaistusta alensi Ellammanin aiempi tuomio, jonka Helsingin käräjäoikeus antoi alkuvuonna.”

Tämä on suomalaisessa oikeuskäytännössä jotain aivan käsittämätöntä. Juristeriikalla kai sen pystyy perustelemaan mutta ei enää terveellä järjellä.

No, muistutetaan että siitä on se parikymmentä vuotta kun meille muurahaiskansalaisille alettiin mainostaa maahanmuuttajia kultamunina. Ja joo, tulihan niitä. Sellaisia että pitele ja varjele.

Sillä tuo kyseinen jätkä ei todellakaan ole mikään yksittäistapaus.


22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piti tulla tehtailijoita ja muita yrittäjiä, aivokirurgeja ja muita suoraan Akavaan solahtavia kovan luokan ammattilaisia, mutta valitettavasti todellisuus on vastannut yhtä vähän meille maalailtuja kuvitelmia kuin liittyminen Euroopan Unioniin. Saatiin somalialaiset suurperheet, starttirahoilla toimivat pikaravintolat ja parturit, turvattomuus kaduilla ja kouluissa sekä EU:ssa pelkkä maksumiehen osa ilman mitään vaikutusmahdollisuutta. Rikollisuus on sitten ihan oma lukunsa ja kyllä meille olisi hyvin riittäneet nämä ihan omatkin kansalaiset, jotka pitävät virkavaltaa kiireisenä. Törkeen hyvästä safkasta ja mukavista pelihetkistä (?) maksetaan törkeen kova hinta, eikä kysymys ole pelkästään rahasta.

Rouva Ano

Trilisser kirjoitti...

Olisi kyllä kiva tietää, kuka laati tuon kirjoituksen lopussa olleen mainosteksti ja kyseisen tekijän/tekijöiden mielentila. Sinälläänhän tuo teksti on juuri sellaista markkinointipaskaa, jonka tekemistä opetetaan kaupallisten alojen kouluissa into pinkeänä, mutta tässä tapauksessa voi kysyä, että millaisen tiedollisen tason valossa se on kirjoitettu. Ts. mikä on ollut ymmärrys kehitysmaalaisten henkisistä kyvyistä ja saavutuksista. Vai onko henki ollut, että aatteellisen utopian nimissä kaikki on sallittua. Ml. härski valehtelu.

Joppos123 kirjoitti...

Eihän noi hiekkaneekerit uskalla käydä kuin naisten kimppuun paitsi jos ovat laumassa. Turun terroristi meinasi ensin puukottaa varusmiehiä mutta tuli toisiin aatoksiin kun pelkäsi saavansa turpaan ja sehän sattuu. Puukotteli sitten naisia.
Mä olen noitten kanssa tehnyt "ilmavaa riisiä" ja aina ne ovat kovan paikan tullen paskoneet kirjaimellisesti allensa.
Ei tuotakaan mulkeroa ikinä saada maasta ulos ja todennäköisyys sille, että se joskus laitetaan kylmäksi on aika pieni koska uhrit ovat jatkossakin naisia ja lapsia.
Ei nuo lapaset aikamiesten kanssa lähde koittamaan.

QroquiusKad kirjoitti...

Ettäkö kuinka helvatussa tuollaisia olioita ei saada maasta pois?
Koska niitä ei haluta saada maasta pois.
Olen kertonut syynkin monta kertaa, mutta enpä tee sitä enää koska vastaukseni tuntuu olevan jotenkin vääränlainen.

Hieman ihmettelen silti miksi kysyä asiaa uudestaan ja uudestaan, kun kuitenkaan ei halua sitä vastausta?

Anonyymi kirjoitti...

Niiden piti muuttaa maailma - meille tuli murjaaneja, taksikuskeja, suhareita, yksinhuoltajia, autovarkaita. Nyt me tarvitaan lääkäreitä, virkamiehiä, vääpeleitä, ja noita hyysätään kuin kuninkaita....

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Trilisserille, Joppos123:lle, Qroquius Kadille ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Jep. Historiamme ehkä suurin kusetus.

Trilisser: Tuohon aikaanhan oli kovasti muotia mainostaa sitä kuinka kehitysmaalaiset ovat meille välttämätön voimavara. Perusteena oli toive. Ja kun yhteistä valhetta tarpeeksi paljon toistettiin, niin siihen alettiin uskoa.

Joppos123: Samanlaisia havaintoja. Niillä on pikkusen erilainen kunniakäsitys kuin meillä.

Qroquius Kad: Sinulla on oma näkemyksesi jota olet monesta vinkkelistä tuonut esille. Ja jos kanssasi ei ole sataprosenttisesti samaa mieltä niin sinä vissiin miellät että ajatuksesi on ei-toivottu. Ei se ole.

Ano: Niinhän siinä kävi.

Joppos123 kirjoitti...

Ei noiden kähtävien jutuissa ole kysymys mistään kunniasta. Akkojen suhteen kysymys on täydellisestä alistamisesta. Verikostot on taas jätkien välinen vihanpito ja se ihan oikeasti voi olla satoja vuosia vanha.
Noitten kanssa on tullut aika paljon puljattua.
Mutta se kunnia? Sitä ei ole noilla.

Anonyymi kirjoitti...

Taas tuli jännittävää pöhinää, nyt Jätkäsaaressa. Huumekaupan merkeissä? Tiesittekö, että vmp:n naistoimittajilla on työnantajan taksikortti kotimatkalle iltavuoron jälkeen. Entä se Alepan kassa, joka matkustaa myöhäisillan vuorolla etäiseen lähiöön? Ajattelevatko toimittelijat näitä arjen sankareita?

Anonyymi kirjoitti...

Alensiko vankeusrangaistusta tosiaan Ellammanin aiempi tuomio, jonka Helsingin käräjäoikeus antoi alkuvuonna?
Ei tosiaan olisi pitänyt, nykyisenkään lain mukaan. Tarkistin asian Finlex-tietokannasta: rikoslain 6. luvun 5 §:ssä luetellaan muutamia rangaistuksen koventamisperusteita. Nykyisessä muodossaan pykälä on jokseenkin uusi, vuodelta 2022. Ja yksi niistä koventamisperusteista on "tekijän aikaisempi rikollisuus, jos sen ja uuden rikoksen suhde rikosten samankaltaisuuden johdosta tai muuten osoittaa tekijässä ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä."

29051453 kirjoitti...

Ilmeisesti oikeusistuin voi käyttää tällaisessa tilanteessa omaa harkintaansa? Ei tuollainen ikeniä naurata.

Anonyymi kirjoitti...

Tässäkin tapauksessa on käytetty ns. soveltavaa laintulkintaa asiakkaan, eli syytetyn eduksi. Joka on meillä maantapa oikeuslaitoksessa jos ja kun kyseessä on tuontitavara ja sen rikollinen toiminta. Lieventävänä keksitään se tilapäinen tai jatkuva syyntakeettomuus. Ja se johtuneen suurimmalta osin vuosisataisesta sukurutsasta.
Johan se vanha sanonta sanoo, että mitä serkumpaa, sitä herkumpaa.
Tai kuten ruåttalaiset sanoo jos uskaltaa: Fy fan.
Huru-ukko

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Joppos123:lle, Ano1:lle, Ano2:lle, 29051453:lle ja Huru-ukolle & kiitos kommenteistanne.

Joppos123: Totta joo. Mutta kovia ne ovat kunniansa perään huutamaan.

Ano1: Olisko linkkiä? Ja joo, taksilla vmp:n edustajan on turvallista matkustaa. Olisko vielä vaatimuksena suomalaiset taksikuskit?

Ano2, 29051453 & Huru-ukko: Tällainen käytäntö on tosiaan ollut eräissäkin tapauksissa käytössä. Sehän on täysin normaalin oikeustajun vastaista.

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin pääkaupunki seudulla jos haluaa suomalaisen kuskin, niin kannattaa pyytää palvelua ruotsiksi. Eipä voida syyttää rasismista, koska myös bättre folk on erityisasemassa.
Päinvastoin voit itse rasisteerata jos ei ruotsin taitoista kuskia löydy.

QroquiusKad kirjoitti...

VMP kun tuli mainittua, suon sen tiimoilta itseni saada nähdä toivottomuudessa toivoa.
Yleensä en halua, koska sen toivon osoittautuminen taas kerran turhaksi tuntuu samalta kuin kaksisuuntaisen mielialapotilaan manian riemun vaihtuminen syöksyksi depression viemäriin.

Mutta tämä YLEnannon toimittaja Lloyd Libison tapaus on toivoa antava:

https://www.is.fi/viihde/art-2000010620367.html

VMP on siis alkanut osoittaa ylenkatsetta mustalle miehelle!
Kun lukee tuon artikkelin kommentit, siellä näkyy sama asia:
Oikeinajattelevaiset Suvaitsevaiset nyreksivät tuota YLEnannon yliopistotyttöjä mollaavaa murjaaninkuvatusta.

Kuka olisi voinut edes kuvitella tällaista pari vuotta sitten?
Saati että Helsinki Pride -karnevaali olisi hyljeksinyt valkoisia homomiehiä melkein kuin heteromiehiä?
Nyt ovat molemmat todellisuutta.

Vallankumous on alkanut syödä lapsiaan.
Wökeltelijätytöt ovat alkaneet pistää vauhtia koneeseensa, joka heittää kyydistä lopulta kaikki muut paitsi tyttöä leikkivät pojat.
Se on wökeltelyn kuolinisku, mikäli ne todella ajavat asiansa siihen pisteeseen jossa kaikki miehet ovat kääntäneet niille selkänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko niin, että ne, jotka eivät verotuksen kautta osallistu yhteiskunnan rahoitukseen, ovat kiivaimpiaa maahanmuuton kannattajia. Että me tykätään tulijoista, mutta maksakoon lustin ne siivot ja typerät.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Ano1:lle, Qroquius Kadille ja Ano2:lle & kiitos kommenteistanne.

Ano1: Tuo on muuten mainio vinkki pääkaupunkiseudun taksinkäyttäjille.

Qroquius Kad: Hyviä huomioita. En osaa ennustaa että mihin pisteeseen wokellus syöksykierteessään päätyy mutta syvällä se tulee olemaan.

Ano2: Näin voisi ajatella.

Anonyymi kirjoitti...

Oikeuslaitos on tainnut pahasti naisistua, ehkä sielläkin on järjestetty DEI-koulutusta ja se on langennut otolliseen maaperään ja laki on entistä enemmän tulkinnanvaraista. Eihän vankila kuulemma ketään paranna, mutta kovemmilla tuomioilla olisivat raiskaajat ja murhaajat ainakin harvemmin käymättä kenenkään kimppuun. Toisaalta voi olla niin, että vankilat pullistelevat jo nyt "asiakkaista" eikä uusia ole varaa rakentaa. Siksi olisikin järkevämpää ostaa nämä vankipaikat jostakin halvemmasta maasta, joka ei tarjoa hotellitason palveluja ja mielellään sellaisesta, joka saa paljon EU-tukia. Moninkertaisen ulkomaalaisen rikollisen voisi palauttaa sieltä suoraan lähtömaahansa.

Rouva Ano

Joppos123 kirjoitti...

Tuommosen arabihäiskän olisi eilen voinut ottaa Pahkajärven Takaloiriin mukaan. Meillä olisi ollut juuri passeli homma sille, nimittäin maalitauluksi. Nyt jouduttiin tyytymään ihan pahviin.
Käytiin kohdistamassa kiväärit tulevaa sorkkaeläin kautta varten. Hyvin tuo Tikka nakuttaa edelleen 100 metrin matkalta noin euron kokoiselle läntille.
Samalla reissulla tuli kotiin tuomiseksi 3 kirreä. Pahkajärven lampiin on paikalliset metsämiehet istuttaneet kirreä ja siikaa ja kalastuspaine on olematon kun sinne tarvitsee kulkuluvan.
Vaimokin on innoissaan kun löytyi samalla vaivalla toistakymmentä litraa hyvälaatuista kantarelliä.
Ainoa tappioksi kirjattava asia oli se, että kaverin kiväärin kiikarista hajosi jokin tiiviste ja se hörppäs optiikan täyteen vettä. Ei siitä enää toimivaa saa eli uuden osto sillä edessä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun ne perseilevät eli tekevät rikoksia laidasta laitaan, niin yksinkertainen kysymys. Mikä siinä on, ettei niitä pahimpia saada ulos maasta? Poliisi sanoo, että se on kallista.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle, Joppos123:lle ja Anolle & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Totta. On sellainen harhakuva että vankilan pitäisi parantaa mutta kyllä sen pitäisi myös suojella tavallisia ihmisiä noilta hirviöiltä.

Joppos123: Kiitos raportista. Noissa sotavaltion suljetuissa alueissa on omat hyvät puolensa.

Ano: Niin, kalliimpaa olisi pitää täällä. Kai siinä on syynä ne ppaljon puhutut ”ihmisoikeudet”. Jotka eivät suomalaisia kyllä koske.

Anonyymi kirjoitti...

Vuosia sitten nousi kohu, kun vaaralliseksi luokiteltu sanotaan nyt tuontitavara raiskasi/tappoi 13 - 15 vuotiaan tytön. Tapaus oli Tampereella. Sen jälkeinen keskustelu edelleen muistissa. Erityisesti tekijän puolustajien osalta. Tekijä oli afrikan sarvesta, jonka poliisii oli luokitellut vaaralliseksi. Hänet karkoitetettiin vuosien jälkeen. Vaikeuksien kautta. Erityisesti ihmisoikeus järjestöt jne vastustivat. Itse uskon, että niillä on oma ns salliva oikeus. Eli ohjeistus.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ano. Uskon samoin. Kas kun ne ovat jalustalle nostettuja otuksia joilla tiedostavaisto nostaa omaa egoaan.