tiistai 29. maaliskuuta 2016

TOIMETTOMUUS JA TERRORISMI

Niin kuin lukija varmaan tietääkin, hotellin respassa arvostetaan suunnattomasti kunnioitettua sisäministeriämme Petteri Orpoa ja erityisesti hänen määrätietoista toimintaansa meneillään olevan turvapaikkahuilailijainvaasion aikana. On käynyt ilmi, että Orpo on ollut luottamuksemme arvoinen mies niin kerta kaikkiaan, sillä hän on nyt myös saanut selvitettyä sen, mistä terrorismi johtuu. Ja sen tason ongelmaa ei tavallinen raappahousujätkä ratkaisekaan. Nobelia odotellessa. Eli:

- "Maahanmuuttajien integroiminen suomalaiseen yhteiskuntaan ehkäisee tehokkaasti ääriajattelun leviämistä. Toimeton ja uskonsa tulevaisuuteen menettänyt ihminen on otollinen kohde terroristien värvääjille. Työ on erittäin tärkeä asia kotoutumisen kannalta".

Hitto vie. Täähän on selvää kuin pläkki. Kun ei ole työtä, tekemistä eikä uskoa tulevaisuuteen, on ilman muuta selvää, että ihminen nimenomaan ajautuu terroristiksi. Tiedän toki, että omasta mielestään humoristiset vääräleuat saattavat todeta sisäministeri Orpon sanoneen ensimmäistä kertaa sen, mitä niin moni muu on sanonut noin montasataaviiskytneljä kertaa aikaisemmin. Tähän voi kyllä tylysti todeta, että hymy pyllyyn, jätkät. Ettekö te kunnioita sisäministerin arvovaltaa? Respect his authoritah, dudes.

Sillä sisäministeri Orpo on ilman muuta oikeassa. Sen voi todistaa jo seuraamalla Suomen ja ennen kaikkea suomalaisten synkkää historiaa viimeisen neljännesvuosisadan ajalta. Suomihan ajautui ennennäkemättömään lamaan 1990-luvun alussa, työttömyysluvut hyppäsivät kerralla liki nollasta noin neljäänsataantuhanteen, monet suomalaiset syrjäytyivät ja menettivät uskonsa tulevaisuuteen ja samalla murtui suomalaisesta sielusta jotain pysyvää. Suomalaiset työttömät alkoivat käyttäytyä tavalla, jota hetkeä aikaisemmin ei oltaisi uskottu mahdolliseksi.

Ensimmäiseksi alkoi katuväkivalta, joka kohdistui vieraisiin ihmisiin, nimenomaan työssäkäyväksi tiedettyihin ja väkivaltaa alettiin tehdä joukolla. Kymmenen yhtä vastaan, niin ettei uhrilla ollut minkäänlaista mahdollisuutta puolustaa itseään. Raakaa väkivaltaa harjoitettiin puhtaan huvin vuoksi. Samalla alkoi työttömien naisiin kohdistama seksuaalinen väkivalta. Niin sanotut puskaraiskaukset tulivat Suomeen uutena ilmiönä, samoin kuin ennen täysin vieraat joukkoraiskaukset, joihin suomalaiset työttömät syyllistyivät tuntematta edes  minkäänlaista häpeää teoistaan. Ei auttanut vaikka suomalaiset naispuoliset seksologit pitivät työttömille suomalaisnuorille valistuksellisia strip tease-esityksiä näyttääkseen soveliaan ja sopimattoman välisen rajaa. Käytös ei muuttunut mihinkään.

Suomalaisten työttömien tekemä väkivalta lisääntyi ja alkoi muuttaa kokonaisia kaupunginosia ghetoiksi. Alkuun Helsingissä, Turussa ja Tampereella ja jatkossa kaikissa suurimmissa kaupungeissa alkoi olla jokapäiväistä, että suomalaiset työttömät polttivat täysin ventovieraitten ihmisten autoja sekä julkisia rakennuksia. Aika ajoin työttömät riehaantuivat ja aloittivat väkivaltaiset joukkomellakat joissa poltettiin satoja autoja, tuhottiin valtava määrä muuta omaisuutta ja toimittiin väkivaltaisesti niin poliisia kuin palokuntaa vastaan. Yleensä nämä mellakat olivat alkaneet siitä, että poliisi oli pidättänyt jonkun kännipäissään riehuneen työttömän.

Vuoteen 2005 mennessä Suomi oli päätynyt siihen tilanteeseen, että maamme suurissa kaupungeissa oli useita maan hallinnosta käytännössä irronneita työttömien hallitsemia no-go-zoneja, jonne poliisikaan ei uskaltautunut kuin panssariautoilla. Näillä alueilla pitivät valtaa suomalaisten työttömien väkivaltaiset rikollisjengit ja automaattiaseilla tehdyt jengien välienselvittelyihin kuuluvat murhat muuttuivat yleisiksi.

Työttömyys, toimettomuus ja tulevaisuudenuskon menettäminen sai aikaan vieläkin ankarampia seurauksia. Työttömät olivat helppoa saalista ekstremistijohtajille, jotka saivat heidät purkamaan katkeruuttaan liittymällä terroristijärjestöjen jäseniksi. Aina useampi tulevaisuudenuskonsa menettänyt suomalainen työtön liittyi näihin järjestöihin ajatellen olevansa jäsenyyden kautta edes jotakin ja pääsevänsä kostamaan näköalattoman elämänsä. Aluksi perustettiin väkivaltaiset al-Vaakku- ja Talipää-järjestöt ja muutama vuosi niitten jälkeen vielä vaarallisempi ja väkivaltaisempi MUTSIS OLI-järjestö.

Nyt, vuoden 2016 Suomessa eletään tilanteessa, jossa työttömät suomalaiset terroristit ovat tehneet useita tuhoisia terrori-iskuja. Iskut ovat olleet armottomia, suurieleisiä ja niissä on teurastettu sekä pommein että konetuliasein kymmeniä täysin viattomia ihmisiä. Suomen valtio on työttömiensä takia jatkuvassa korkeimmassa hälytystilassa ja eletään vielä pahemman pelossa sillä on epäilys, että työttömät terroristit aikoisivat räjäyttää radioaktiivisen pommin jossain suomalaisessa kaupungissa aiheuttaen tuhansien, jopa kymmenien tuhansien ihmisten kuoleman…...ja hetkinen. Tässä vaiheessa lukija saattaa todeta, että Ykähän haastaa satua ja suhinaa. Johon Ykä toteaa, että myöntää täytyy. Täyttä tuubaa tuli lasketeltua. Ainoa, mikä on totta, on se että Suomessa on kyllä ollut jo neljännesvuosisadan ajan pitkäaikaistyöttömiä, toimettomia ja uskonsa tulevaisuuteen menettäneitä ihmisiä. Mutta he eivät ole aloittaneet joukkoväkivaltaa. He eivät ole aloittaneet joukkoraiskauksia. He eivät ole aloittaneet autojenpolttotalkoita. He eivät ole muuttaneet lähiöitä paikoiksi, johon poliisikaan ei uskalla tulla. Ja ennen kaikkea he eivät ole aloittaneet ihmisten joukkolahtaamista ampumalla ja räjäyttämällä. Kaikki tuo on tuontitavaraa, jota tavallinen suomalainen ei ole tänne halunnut. Ainoa asia, joka suomalaisissa lähiöissä saattaa räjähtää, on liikaa ryypänneen hepun maksa. Syrjäytyneen suomalaisen äärimmäinen ekstremismi alkaa ja loppuu siinä kun hän joko ryyppää itsensä hengiltä tai vetää itsensä kaulakiikkuun.

Miksi suomalaiset työttömät eivät ole ruvenneet riehumaan? Voisiko se johtua siitä, että ahdingostaan huolimatta he ovat silti sivistysvaltion järkeviä ja asiallisia ihmisiä? Voisiko se johtua siitä, että he eivät ole islamilaisia? Sisäministerimme Orpo tietää tämän kyllä. Hän tietää myös sen, että islamilaisten terroristien joukossa on kyllä myös hyvin koulutettuja ja ns. integroituneita muslimeja jotka sitten vaan päättivät vastata Mohammedin kutsuun ja alkoivat lahdata ihmisiä. Myös tämän Orpo tietää, mutta jättää sanomatta. Sillä silloinhan hän voi keskittyä myymään ratkaisuaan, jolla estetään työttömien ja toimettomien islamilaisten radikalisoitumista. Sitä samaa ratkaisua kuin aina ennenkin, eli upotetaan niihin lisää rahaa. Sitä rahaa, jota on upotettu samaan asiaan niin monta kertaa ennenkin. Sitä rahaa, jolla pyritään myötävaikuttamaan siihen, ettei islamilainen vieraamme vaan rupea lahtaamaan ihmisiä. Hotellin respassa tulee mieleen ajatus, että eikös tuo ole juuri sitä dhimminveroa, jota vääräuskoinen maksaa oikeauskoiselle saadakseen elää rauhassa?

Sisäministerin pitäisi pystyä muuhunkin kuin lausumaan joutavanpäiväisiä latteuksia, joilla mainostetaan jotakin joka on mennyt pieleen viimeiset 25 vuotta. Mutta sisäministeri Orpo ei olekaan osa ratkaisua. Hän on osa ongelmaa. Varmaankaan hän ei sitä itse tajua, joten voi olla että ehkä jo kuukauden päästä hän kertoo uudesta, suuresta oivalluksestaan, joka menee tietysti: 

- "Maahanmuuttajien integroiminen suomalaiseen yhteiskuntaan ehkäisee tehokkaasti ääriajattelun leviämistä. Toimeton ja uskonsa tulevaisuuteen menettänyt ihminen on otollinen kohde terroristien värvääjille. Työ on erittäin tärkeä asia kotoutumisen kannalta".


Suomalaisen työttömän äärimmäistä ekstremismiä.


Varsin tavallista ja tehokasta islamilaista kotouttamista.

Mainitaan vielä sisäministeri Orpon sanoneen näin:

Orpon mukaan terroriuhkaan vastataan pitämällä kiinni eurooppalaisen avoimen yhteiskunnan periaatteista.

"Jos luovumme arvoistamme uhan edessä, mitä puolustettavaa meille jää?"

Jos eurooppalaisen avoimen yhteiskunnan periaatteet ovat ne, että otetaan tänne pysyväksi elätiksi joka ainoa joka vaan on maaperällemme päässyt, avataan ovet islamilaisille tyypeille jotka teurastavat länsieurooppalaisia ihmisiä ja joka ainoan teurastuksen jälkeen aletaan suu vaahdossa huutaa, että tämä ei ollut sitä oikeaa islamia vaan se johtuu siitä että me emme ole järkänneet heille töitä, niin onko näissä arvoissa mitään puolustettavaa? Kuinka moni lukija muistaa allekirjoittaneensa tuollaiset arvot? Kävikö joku kysymässä mielipidettänne, ennen kuin alkoi julistaa noita meidän kaikkien yhteisinä arvoina? Ei ainakaan meillä ole käynyt kukaan.

*

Lisäys 30.3. iltapäivällä:

Kommenttiosiossa oli puhetta Keskisuomalaisen pääkirjoituksesta jota ei löytynyt nettiversiona. Kyseisessä kirjoituksessaanhan pääkirjoitustoimittaja Tapani Luotola toteaa, että islamviha on ottanut juutalaisvihan paikan uutena ns. salaliittoteoriana. Unohtaen - ehkä huomattavan tarkoituksellisesti - että islamiin kohdistuvat epäluulot eivät kylläkään johdu mistään salaliittoteorian kaipuusta vaan islamilaisten omista edesottamuksista. Lisäksi kyseinen heppu osaa todistaa, että islamin nimeen toimivat terroristit itse asiassa vain väittävät toimivansa islamin nimessä mutta eivät sitten vissiin toimi kuitenkaan. Hotellin respassa nostetaan hattua KSML:lle, sillä se on näemmä onnistunut saamaan itselleen suoran tietolähteen isiksen ytimestä ja tämähän on ollut hikinen homma maailman parhaille tiedustelupalveluillekin.


Joka tapauksessa se juttu postitettiin minulle kahdestakin eri lähteestä joten lisään sen tähän. Suuret kiitokset molemmille postittajille.


31 kommenttia:

Vittuuntunut NettoVeronmaksaja kirjoitti...

Voihan Kilin Vittu!

Loput on sensuroitu. :)

Cosiddetto kirjoitti...

Hyvää tekstiä jälleen, kiitos. On lähes mahdoton ymmärtää tuota PO:n ja kumppanien asennoitumista siihen, miten eri ihmisryhmien tekoja ja toimintaa selitellään. Vastuu siirretään aina muille kuin tekijöille itselleen. Tätä samaa ilmiötä on esiintynyt jo muutaman vuosikymmenen rikosten suhteen, jossa useissa tilanteissa ymmärretään rikoksen tekijä olosuhteiden uhrina ja rikoksen uhri näiden olosuhteiden aiheuttajana. Tällainen ajattelu voinee johtua vain liian pitkälle viedystä ja erheellisestä humanismista. PO:n toiminta ja esiintulo kuulunee nykyiseen poliittisen toimijan asemakäyttäytymiseen, jonka tarkoitus on turvata oman aseman jatkuvuus. Sen sijaan olen vielä huolestuneempi siitä, että keskivertokansalaiset, ainakin osa, alkavat ajatella samalla tavalla. Vierailin viikonloppuna ystävilläni ja tulipa esiin maahanmuuttajakysymys. Sen enempää keskusteluja kommentoimatta otan esiin yhden seikan, joka kiinnitti huomiota. Puhuimme somalien maahantulosta, joka alkoi 90-luvulla. Illan isäntä toi esiin:
-aluksi suomalaiset olivat ilmeisen ystävällisiä ja ottivat tulijat vastaan avoimesti ja koettivat rakentaa suhteita tuleviin somaleihin. Jostakin syystä meistä sitten tuli rasisteja ja suljimme heidät Vuosaareen Mogadishu Avenuelle, joka on aiheuttanut sen, etteivät he kotoudu jne.
Mikäli tämä PO:n ja edellä esittämäni henkilön käsitys, että meillä vastaanottajina on velvollisuus pitää huolta, että tulijat kotoutuvat( mitä se sitten tarkoittaakin), olemme todennäköisesti suossa. Mitään velvollisuutta, että tulijat kotouttavat itse itsensä ei esitetä tai heiltä vaadita.

keski-ikäinen pikkupoika kirjoitti...

Mutta olipa rumasti sanottu Pyhäjärven Viisaasta ja Aurajoen Älyköstä. Onhan se kuitenkin kiistämätön tosiasia, että yksikään noista terroristeista ei ollut päässyt osalliseksi suomalaisesta kotouttamisesta, joka siis kuten kaikki tiedämme, on onnistunut välttämään kaikki muiden tekemät virheet ja on siis täydellisen ja uskomattoman upeaa.

Jos olisimme olleet valmiita ottamaan heidät ajoissa Suomi-äidin hellään syleilyyn olisivat kaikki nämä iskut jääneet tekemättä. Syy on siis sinussa ja minussa. Ehdotan ratkaisuksi sitä, että lisäämme kotouttamisen määrärahoja reippaalla kädellä. Sillä meillä on varaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Orpon selitystä kutsun itse nimellä marxilainen kestoselitys. Mikä tahansa väkivallanteko selitetään ulkoisista, yleensä taloudellisista tekijöistä johtuvaksi.

Se, että marxilainen kestoselitys on sisäistetty, kertoo paljon Kokoomuksen nykyisistä poliitikoista. He eivät ajatusmaailmaltaan poikkea kovin paljon Vasemmistoliiton poliitikoista.

Perinteinen oikeistolainen korostaisi yksilön vastuuta valinnoistaan. Jostain syystä näillä Kokoomuksen feikkioikeistolaisilla asia on täsmälleen päin vastoin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Vittuuntuneelle NettoVeronmaksajalle, Cosiddettolle, Keski-ikäiselle pikkupojalle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

VNV: Tuossahan se oli aika hyvin tiivistetty.

Cosiddetto: Kiitokset. Liian pitkälle viety, nimenomaan vasemmistolainen humanismi jo vuosikymmeniä jatkuttuaan on varmasti yksi hyvin suuri syy tähän. Ja mitä pitempään se on ollut eräänlaisena valtiollisen toiminnan päälinjana, sitä vaikeampaa kurssia on kääntää, johtuen inhimillisistä tekijöistä. On vaikeaa tunnustaa, että koko elämäntyö on ollut virheellistä ja vahingollista ja sitä myötä menettää kasvonsa totaalisesti. Toisaalta joku tuollainen pitkän linjan vasemmistohumanisti saisi minulta suuren arvostuksen, jos uskaltaisi tunnustaa, että reisille meni koko kulttuurivallankumous. Kertomasi keskivertokansalaisen ajattelutapa voi johtua täydellisestä luottamuksesta valtamediaan. Tietysti osa ihmisistä ei suostu uskomaan faktoja vaikka ne hierottaisiin päin hänen naamaansa.

K-i P: Tuhmasti taisi tulla taas kertaalleen sanottua. Määrärahoja on lisättävä, mutta ei se taida enää riittää, eli jonkunlaiset katumusharjoitukset tulisi ehkä suorittaa. Jos repis ihokkaansa ja ampuis naulapyssyllä polveensa?

Vasara: Erittäin kuvaava termi. Ja pitää paikkansa. Nykykokoomusta myöten. Itse asiassa tuo marxilainen kestoselitys on hyvin paljon sukua myös islamilaiselle ajattelulle. Eihän sielläkään tuumita, että ”mitä minä tein väärin”, vaan ”kuka rontti teki tämän minulle”.

WhiteHunter kirjoitti...

Kiitos taas hyvästä jutusta.
Itse vuonna 90 valmistuin koulusta työttömäksi. No, ei tullut raiskailtua tai pommeja viskottua. Sitä vain yritti, että saisi leivän pöytään. Milloin myönnettäisiin että arabi/afrikan kulttuuri ei vain sovi mridän yhteiskuntaan.

Mietin hiljalleen paria maahanmuuttujaa tuttavapiirissä. Esim. yksimies meni naisen perässä australiaan, pariskunta joka perusti busineksen singaporeen. Eipä ole ne ihmiset paljoa kotoutumisavustuksia saaneet.

Milloinka meidän politikot voisivat julkisesti myöntää, että nuo afrikan ja arabian alueelta tulevat ihmiset eivät kunnioita muuta kuin itseään ja väkivaltaa. Tuntuu pahalta kun politikot ja Arkkipiispa Mäkinen kirkkoa edustamalla, on valmis maksamaan koko ajan enenmän suojelurahaa, tätä Islamin kirjan kansoille määräämää veroa. Eivätkä he tunnu tajuavan, että nuo verot ja maksut nousevat joka vuosi. Tarvitaan aina vain rahaa lisää, tai ostoskeskus/metro/juna kokee "teknisen vian" ruotsin malliin.

Niin, asiasta edelliseen kirjoitukseen. Minä olin pysynyt kirkon jäsenenä tähän päivään saakka. Olin nuorena miehenä halunnut kirkkohäät ja oli se kerran varattukkin, mutta nainen lähti pomonsa mukaan. No se on eri tarina. Tänään kypsyi se päätös erota kirkosta. Mäkinen on nyt laukonut liian monta kertaa sellaista, että mittari meni punaiselle. Jos kirkko auttaisi jäseniään, kun heillä menee huonosti niin asiat olisi hyvin. Nyt autetaan muita ja unohdetaan kirkon jäsenet jotka apua tarvitsisi. Työttömät, vanhukset, lapset, perheet.

Kevät tulee kohisten, tällä viikolla alkaa sitten moottoripyöräily, eli työmatkoistakin tulee kivoja.

Anonyymi kirjoitti...

Maanpetturi Orpo on vahva ehdokas ensimmäiseksi poliittisen murhan kohteeksi noin sataan vuoteen.Voisi alkaa jo vetoja laittamaan.Tosin veikkaan että Stupido on kyllä aika korkealla listalla myös.Kova kamppailu kärkisijasta ja jännitys tiivistyy kuka vie voiton.

Anonyymi kirjoitti...

Orpo on taas ihan kujalla.

Hyvin suuri osa pahimpia terroritekoja tehneistä tai valmistelleista henkilöistä on ollut nimenomaan niitä keskiluokkaisia, integroituneita, kouluttautuneita, työssä käyviä... yksilöitä. Eli juuri niitä, joilla on osaamista, osaajaverkostoja, resursseja, kykyä, älliä... tehdä muutakin kuin puukottaa vastaantulija.

Islamilaisia ei voi integroida suomalaiseen yhteiskuntaan niin pitkään kuin islam on heillä mukana yksilö- ja yhteisötasolla. Islamin siteet ovat integroimisen nirunaruja vahvemmat. Kristityt ja juutalaiset voivat integroitua, samoin budhalaiset.

Nyt on muuten hyysäysteollinen kompleksi saamassa ihan uutta ulottuvuutta. Islamistit ovat nimittäin intoutuneet kyselemään, että minkä takia hyysäys- ja horinateollinen veroeurokaivo valuttaa eeroja koulutetuille ja tästä maasta ja kulttuurista perillä olevilla kantasuomalaisille kun nekin rahat voisi tunkea muhamettilaisille itselleen.

http://yle.fi/uutiset/muslimiyhteison_johtaja_miksi_meita_kotouttavat_edelleen_minnat_ja_sannat/8745142

Jutussa mainitusta vertaisavusta olen toki samaa mieltä. Siitä vaan maahanmuuttajataustaiset auttamaan palkattomasti omalla ajallaan ja osaamisellaan maanmiehiään ja -naisiaan. Mikään ei estä. Vai estääkö kun asiaa pitää tuoda mediassa esille? Ööö... Olisiko niin että muhikset haluavat saada palkattomasta vapaaehtoistyöstä palkkaa ja virallisen statuksen ennen kuin auttamistyö kiinnostaa?

Näin muuten vähän aikaa sitten videoklipin jossa joku imaami tms. mäkätti islamilaisille siitä, että nämä eivät tee mitään. Kaikki tavara, työ, ruoka, palvelut jne. tässä maailmassa on muiden kuin muhisten tekemää. Vai pelaako maailma näin:

"Abdullah veti syyrialaiset farkut ja paidan päälleen, nykäisi tarkan egyptiläisen kellon käteensä ja tyrkkäsi Tunisiassa valmistetun kännykkänsä takataskuun. Uusi Sudanin pohjoisissa osissa toimiva autotehdas oli suoltanut hänen Aisha-loistoautonsa liukuhihnalta kuukausi sitten. Uuden auton tuoksu oli vielä voimakas kun Abdullah käynnisti koneen. Oli aika lähteä töihin suunnittelemaan meridieseleiden polttoaineensyöttöjärjestelmien värinänhallinnan ja ympäristöystävällisyyden yksitiskohtia. Sama matka oli edessä monella muullakin saudilla..."

Joo... Ei. Islam on loiskulttuuri, joka pyrkii elämään orjien, alistettujen, kusetettujen ja kupattavien saavutuksilla.

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäinen maailmansota oli silloin 20-luvun hujakoilla. Toinen maailmansota oli 40-luvun hujakoilla. Kylmä sota oli myös maailmansota ja se jatkui aika monta vuosikymmentä.

Nyt on menossa - taas jälleen kerran - uusi maailmansota. Islam sotii ei-islamilaista maailmaa, toisenlaista islamia ja vähän kaikkea muutakin vastaan. Islamilainen sotiminen sekoittaa perinteisesti politiikkaa, sotaa ja "rauhaa" sodan erilaisina apuvälineinä, muotoina ja keinoina toisiinsa. Petos, huijaaminen ja valehteleminen kuuluvat siihen oleellisesti.

Sodassa kolme tärkeintä asiaa ovat: tilannekuva, tilannekuva ja tilannekuva. Jos poliittinen johto ei edes yritä päästä todellisuudesta perille, niin se pitää keinolla tai toisella vaihtaa.

Kokoomuksessa on menossa pieni anti-stubb -kapina. Hyvä niin. Orpo pirulainen mokaa joka päivä ittensä aina uudestaan niin tehokkaasti, että hänen tiensä minkään puolueen johtoon alkaa käymään entistä tikkuisemmaksi ja takkuisemmaksi.

Poliittinen kenttä muuttuu kun ihmiset tajuavat entistä paremmin miten heitä on kusetettu. Vaikea tietää, että vaikuttaako moinen havainto mihinkään vai ei.

Ruotsi on puhdasta klowneriaa. Gallupfirmat julkaisevat taustatahojensa haluamia tuloksia siitä riippumatta, että mikä on poliittinen todellisuus. Yksi gallupfirma väittää, että Ruotsidemokraattien kannatus on noussut vaalien jälkeen 1.8% ja on siis nyt 14.7%. Toisen mukaan Ruottidemulit ovat saaneet vaalien jälkeen uutta kannatusta 12.0% ja on siis nyt tasolla 24.9%. 10.2% ero! Voi olla että vaalit tuovat siellä suuria yllätyksiä.

Juha R kirjoitti...

Tähän löyhästi liittyen: Kauanko Yrjö veikkaat kuluvan aikaa, ennenkuin joku tärähtäneistöstä julkisesti kertoo Ylivieskan kirkon polttamisen olleen "kristittyjen terorismia". Olihan tekijä luultavasti kristillisillä arvoilla kasvatettu, käynyt peruskoulussa ehkä uskonnon tunneilla ja kenties peräti suorittanut rippikoulun. Veikkaan, että puolen vuoden sisään saamme jossakin kuulla tai lukea tämänkin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys WhiteHunterille, Ano1:lle, Ano2:lle, Ano3:lle ja Juha R:lle & kiitos kommenteistanne.

WhiteHunter: Kiitokset sinullekin. Jos pelkkä työttömyys olisi väkivallan ja terrorismin syy, niin Suomi olisi räjähtänyt 1990-luvulla. Vaan eipä räjähtänyt. Terrorismi tarvitsee sekä polttoainetta, jota on mm. islam tai kommunismi sekä tarpeeksi höynäytettävät ihmiset, jotka lähtevät touhuun mukaan. Suomalaiset eivät ala ampua tai räjäyttää pommeja ellei kyse ole jo kansallisesta itsepuolustuksesta. Kysymykseesi veikkaisin vastaukseksi, että vasta siinä vaiheessa, kun maahantunkeutujat yrittävät ottaa totaalisen vallan. Eivät sitä ennen. Kasvojen menetyksen pelko on liian suuri. Sen lisäksi muuten, että maksamme suojelurahaa, maksamme myös anerahaa, jolla pidetään yllä suvaitsevais-tiedostavan väestönosamme egoa ja hyvän ihmisen tunnetta. Ne ovatkin sitten kalliita aneita.

Kirkosta eroamisesta ajattelee varmaankin moni kaltaisesi samoin. Kirkko on ollut instituutio, joka pitää yllä tiettyjä perinteitä ja sitä myötä suomalaista kulttuurihistoriaa, ja sehän on ollut ei-uskovallekin aivan ok. Nyt se on päivittänyt itsensä versioon kirkko 2.0. ja se keskittyy pelkkään maailmanhalaamiseen. Miksi tapakristitty enää olisi siinä mukana?

Hyviä pärräkelejä.

Ano1: Luulen, että ennen tuota maassamme ehtii tapahtua islamilaisten terrori-isku. En haluaisi kummankaan tapahtuvan. Tykkään rauhallisesta elosta ja rauhallisesta yhteiskunnasta. Mutta eihän sitä minulta kysytä.

Ano2: Täysin totta tuo, mitä puhut noista kouluttautuneista terroristeista. Ja luin itsekin tuon linkittämäsi jutun. Jos ”kotouttaminen” (voisiko tuon termin jo ampua täysin naurettavina) siirretään mamuille, niin mahtaakohan tuloksena olla parempaa ”kotouttamista” vai parempi kurssitus kuinka tätä maata voi käyttää hyväksi? Ja juu, islamilaiset maat ovat öljyntuottajia ja ostavat joka ristuksen teknisen vekottimen länsimaista, kun eivät osaa itse niitä tehdä. Jos noissa maissa ei olisi koskaan ollut sitä mustaa mönjää voisi tilanne olla aika lailla toinen. Todennäköisesti siellä kärsittäisiin väestönkasvusta ja huonoista maanviljelysoloista johtuvaa nälänhätää.

Ano3: Täysin totta. Uusi sota, uusi strategia ja omat johtajamme ovat asian suhteen täysin kassalla. Ne eivät edes tajua, että käymme sotaa. Yleensä tuolla menolla sota hävitään. Uskon, että kokoomuksessakin on olemassa isänmaallisia aineksia, mutta onko enää tarpeeksi vai onko puolue täysin menetetty. Ruotsin kohdalla luulen, että siellä mietitään kovasti keinoja, joilla ruotsidemokraatit voitaisiin julistaa laittomaksi.

Juha R: Jaa-a… varmaankin ehkä odotellaan jonkun aikaa ja otetaan selvää että kuinka paha latvalaho hepulla on kyseessä. Yleensä kirkonpolttajillahan ei ole kaikki kortit pakassa. Tietysti jos mitä tahansa aasinsiltaa löytyy, niin sitähän käytetään. Sinänsä en yhtään ihmettelisi jos nämä Rasmuksen porukat kirjoittaisivat jo tänään, että kyseessä oli rasistien pieleen mennyt false flag-operaatio, jossa syy oli tarkoitus syöttää mamujen niskoille. Siitä porukasta kun voi odottaa ihan mitä tahansa.

Ekku kirjoitti...

Tämän päivän Keskisuomalaisessa oli sitten pääkirjoitus sivulla niin uskomaton kirjoitus, että sen kirjoittajan pitää joko olla uskomattoman herkkäuskoinen tai älyllisesti epärehellinen.

Kyseessä on "Nimellä Tapani Luotola"-artikkeli pääkirjoitussivulla.

Laittaisin tähän linkin Keskisuomalaisen nettisivuilta, mutta jostain kumman syystä kyseistä kirjoitusta ei sieltä löydy, vaikka paperilehdessä se on. Lieneekö havaittu liian paksuksi yleiseen levitykseen?

Pähkinänkuoressa artikkelin sisältö on, että islamia pelkäävät ovat salaliittoteoreetikoita ja samaa sakkia, joka uskoi aiemmin "juutalaisten maailmanlaajuiseen salaliittoon".

Tällaista leimaamaamista en ole vielä mediasta lukenutkaan.

Jos joku saa tuon artikkelin näkyviin, niin linkki olisi hyvä asian selkiyttämiseksi.

Käsittääkseni juutalaisten uskonto ei edellytä mitään maailmanvalloitusta, mutta koraani taitaa asiasta jotain mainita...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys, Ekku. Jos tuon jutun vaan joku onnistuu tönkimään esille, niin luen mielenkiinnolla. Kuulostaa nimittäin aika paksulta.

Anonyymi kirjoitti...

Tere Yrjö.
Ja muutkin Ykän seuraajat, siis blogin seuraajat:)
Minäkin sairastuin tautiin, kalliit siihenkin lääkkeet olivat, eläkeläisen lompsasta kaiveltuna, mutta tupakkirahaan verattavia tähän mokutustautiin meneviin. Moni jo mietti mihin tautiin niin kalliit, mutta toisaalta halvat lääkkeet löytyy. No autokuumeeseen tietenkin, sehän tahtoo näin kevväämmäällä iskeä vhm:n reisaksi.
Onneksi se on sellainen tauti, että rohdot löytyy heti, eikä siitä yleensä jää jälkitauteja eikä ketutusta.
Tämä mokutustauti taas...perkeleen perkele. No toivottavasti kokkareista löytyy sen verran älyllistä elämää, että heittävät stubelon pihalle , sen oli se ny kai? jööran , joku aleksi kumminki. Siinä menis samalla se orpopoikakin ja palattais yksinkertaiseen päiväjärjestykseen.
Vähän sekavaa, vaan minkäs teet ku oot seksi ku seinäkello viimeajan uutisista niinku on
Huru-ukko

Becker kirjoitti...

Einstein: "Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia."
Petteri Orpo siis kotouttaa parasiitit Suomeen. Heidän kotouttamista on kokeiltu eri maissa eri menetelmillä ja eri rahasummilla, mutta jokapaikassa lopputulos on sama. Eivat kotoudu, sillä muslimi ei kotoudu länsimaiseen sivilisaatioon.Ei edes halua.
Einsteinin teesin mukaan Petteri Orpo on h...u.
Mutta kyllä tämä Suomen suosituimmaksi (kuka valitsi)valittu ministeri varmaan keksii keinot ongelman ratkaisuun.
Minäpä arvaan miten se käytännössä tapahtuu. Se tapahtuu siten että meidät kotoutetaan parasiitteihin.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Huru-ukolle ja Beckerille & kiitos kommenteistanne.

Huru-ukko. Meillä ei ole tuota autokuumetta. Masiinalla on ajettu vasta vähän päälle sata tuhatta, joten mitäs tuota vaihtamaan. Kokkareitten älyllistä elämää käsittelen nykyisin vain scifi-osastolla.

Becker: No helevetti. Einsteinin määritelmän mukaan niin Orpo kuin koko poliittinen koneistomme ovat latvalahoja. Ja Einsteinhän tunnetusti oli suhteellisen älykäs mies.

Anonyymi kirjoitti...

Yrjöperskeles kommentoi: "Jos noissa maissa ei olisi koskaan ollut sitä mustaa mönjää voisi tilanne olla aika lailla toinen. "


Länsimaiden energiariippuvuus muslimiöljystä voi pian olla historiaa. Riittävästi energiaa saadaan tulevaisuudessa vaikkapa merivirroista ja metaaniklatraateista. Lämpöä voidaan nostaa maasta. Tämä skenaario lienee huomattu myös muslimimaissa ja päätelty, että heillä on kiire. Öljy menettää arvoaan. Nyt kun heillä on vielä varaa, on käynnistetty muun muassa maahanmuuttoa aseenaan käyttävä hybridisota. Vielä toistaiseksi heillä on varaa ostaa mustalla mönjällä vaikutusvaltaa.

acc

Juha kirjoitti...

Vetäsin tossa otsa-takaraivo nauruu iha hualel ja maalimankaikkeus meinas hävitä tajunnasta. Onhan siinä myäs koko roppa aikas koetuksella, ku tämmötti keski-ikänen jotuup taipuu eestaas hillittömie ja kontrolloimattomie nauruje takii. Kiitos vaa...

...mutta...

oletkos aatellu sitä, ettäs saatat olla vastuus monenki lukijan terveytest? Iha vaa sentakii, et aiheutat näit tahattomii purkauksii, jotka voip ollakkii kohtalokkait ja vierä vaik mihi vaa ulottuvuuksii, tä? No vitsi vitsinä, heh. Hienoa tekstiä, ja näinhän tämä viesti parhaiten menee perille, huumorin avulla, mielestäni. Kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan asia nyt Yrjö kenties niin että nuo viisaat päättäjät ovat tehneet suuren keksinnön? Ne on keksineet pyörän. Vaan sitten ne huomaakin että pyörä on keksitty jo aikoja sitten. Kun ajattelee sitä kuinka paljon tänne on tullut turvapaikanhakijoita niin on mielenkiintoista nähdä mikä se on se päättäjien ihmeresepti millä ne tilanteen hoitaa.

Vasarahammer kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti: " mikä se on se päättäjien ihmeresepti millä ne tilanteen hoitaa."

Se on lisää rahaa kotouttamiseen ja jos sekään ei auta niin lisää rahaa kotouttamiseen.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys acc:lle, Juhalle, Anolle ja Vasarahammerille & kiitos kommenteistanne.

acc: Totta tuo. Lisätään tuohon vielä liuskeöljy, mitä erityisesti Amerikoissa on alettu hyödyntää. Missähän vaiheessa se kylmäfuusion kehittäminen muuten mahtaa olla?

Juha: Kiitokset. Eikös ne väitä, että nauru pidentää ikää? Sinänsä, ja olen todennut tämän ennenkin, että minä en kyllä koskaan pyri kirjoittamaan huumoria, mutta kun tiettyjä asioita käsittelee tietystä vinkkelistä niin sille puolellehan se helposti hujahtaa.

Ano: Minä luulen, että kyse on epätoivosta, ja aseena on sitten göbbelsiläinen asioitten toistaminen. Vasara tuossa jo vastasikin kysymykseesi.

Vasara: Jep. Ja homma toimii yhtä mainiosti kuin se kuuluisa valtion suunnittelema perseenpäristin. Sinänsä tämä on eräänlainen ikiliikkuja tyyliin Ritva Viljanen eli kotouttamisen onnistumista mitataan siihen syydetyllä rahalla joten lisää rahaa syytämällä kotouttaminen onnistuu todistetusti sitäkin paremmin. Kun oikein paljon syydetään rahaa, voidaan saavuttaa jopa 105%:n onnistumistaso.

Anonyymi kirjoitti...

Aika vähin äänin media viesti tragediasta, joka tapahtui muutama päivä sitten Pakistanin Lahoressa. Taleban-liikkeeseen kuuluva sekopäämuslimi räjäytti taivaan tuuliin yli 60 ihmistä ja haavoitti satoja, mukana paljon naisia ja lapsia, etupäässä kristittyjä. Tämä meni tärähtäneistön ymmärryksen yli niin ettei hilsekään pölähtänyt, kun tähän tapaukseen ei kerta kaikkiaan voinut soveltaa heidän rakastamiaan vakioselityksiä. Siksi kai ensimmäinen uutinen ja ehkä myös viimeinen, jonka tv:ssä näin, oli Maikkarilla ruudun alareunassa nauhalla kulkeva lakoninen ilmoitus. Ei seurattu hetki hetkeltä, eikä raahattu tv-studioihin dosentteja, erikoistutkijoita ja tohtoreita ihmettelemään, mikä maassa on mennyt vikaan. Ilmeisesti ihmishenki ei ole kaikkialla samanarvoinen, paitsi että muslimeille vääräuskoinen ei ole minkään arvoinen.

Ykältä muuten taas aivan häränsilmään osunut kirjoitus; eipä tuohon ole mitään sanomista tai lisäämistä.

Rouva Ano

Anonyymi kirjoitti...

Siinäpä on ihan hiven totuutta, näissä Orpon sanoissa...

1990-luvulla koimme kovia itse kukin. Paikallinen tehdas (ainoa iso työllistäjä) pisti työväkensä ulos lähes kokonaan, paikkakunnan työttömyysprosentti kohosi yli kahdenkymmenen hetkessä. Viisaasti lomautuslaput jaettiin viimeisenä päivänä ennen joululomia, lomautettujen ei sitten tarvinnutkaan lomilta palata, suurin osa jäi lopulliselle irtisanomisputkelle.

Olin tammikuussa paikallisen ison kaupan jonossa. Edelläni oli tehtaan johtoon kuulunut henkilö, jonka takana oleva (lomautettu?) tönäisi voimakkaasti ostoskärryillä pomoa jaloille. Tämä vilkaisi taakse, hätkähti - muttei tervehtinyt, ei sanonut sanaakaan. Seurasi toinen tönäisy, kolmas sattui jo varmaan aika paljon. Kukaan ei puhunut mitään jonossa, vilkuiltiin vaivihkaa vain ympärilleen - mitähän seuraa. Neljäs tölväisy oli todella kova. Pomo jätti ostoksensa kärryyn ja poistui jonosta. Takanaollut tönäisi kärryn pois tieltään - kaikki olivat hiljaa.

Muistan ikuisesti sen painostavan tunnelman - se oli helvetillinen - ihan vieläkin ihokarvat nousee pystyyn. Jos se pomo olisi sanonut puolikkaan sanankin vastaan tai puolesta, oli mulla silloin sellainen tunne, että jonosta olis suurin osa hyökännyt sen kimppuun, enkä tiedä mitä siitä olis jäänyt jäljelle, sen verran ympärikatsellessani oli yhteenpuristettuja huulia ja tuimia ilmeitä sekä rystyset valkoisena rutistettuja nyrkkejä.
Kuulin myös tuolloin, että muutaman ko. tehtaan johtohenkilön autonrenkaat olivat kovin tyhjiä ja autoihin ilmestyi naarmuja.

Mutta terrorismilta vältyttiin, koska meillä on hyvä työttömyysturva ja asukkaista pidettiin huolta. Tarkoitan tällä vain, ettei liikaa parane kanta-asukkaidenkaan pinnaa kiristellä, kyllä sielläkin tulee pussinpohja vastaan.

Tietääpi
Arja-täti

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Rouva Anolle ja Arja-tädille & kiitos kommenteistanne.

Rouva Ano: Joo, huomasin tuon uutisen itsekin. Sekä sen, että mediamme ei ollut siitä niin innostunut. Voisikohan syynä olla se, että on perin vaikeaa väittää, ettei tässä terrori-iskussa ollut mitään tekemistä islamin kanssa?

Arja-täti: Muistan tuon ajan. Silloinkin pinna kiristyi. Se eroaa nykyisestä ajasta siinä, että silloin meille ei vielä opetettu epistolaa siitä, että ulkomailta tulleet menevät kaiken muun yli ja meidän tulee rakastaa heitä heidän käytöksestään huolimatta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kuvat-hirvikolmoset-hellyttivat-metsastajan-ei-raaskinut-ampua/5504494

Sepe Suden kommentit kannattaa vilkaista

Castor kirjoitti...

Kuolleina juutalaiset ovat aina kelvanneet vasemmistolle, elävinä nimenomaan israelilaiset edustavat heille uutta natsi-Saksaa, jonka ensimmäinen valtiosopimus oli Vatikaanin kanssa ja melko pian sitten Neuvostoliiton kanssa. Historiatuntemuksesta herra Luotola ei saa edes välttävää arvosanaa. Juutalaiset keksitiin propagandan kautta syypäiksi vähän kaikkeen NSDAP:ssa, jonka kannatus oli marginaalinen Saksassa (sitävastoin hämmästyttävän laajaa Itävallassa). Kantaniksmannin mielestä, ja aivan oikeutetusti, Saksaa oli kohdeltu todella törkeästi Versailles'n rauhansopimuksessa. Sehän oli lähinnä katkeran Ranskan diktaatti, jolla Saksasta todellisuudessa tehtiin elinkelvoton muun kuin maatalouden kannalta. Luotolan olisi syytä tututua rauhanehtoihin. Ei juutalaisvastaisuuden laajuutta Euroopassa kuitenkaan kukaan kiellä, mutta ei juutalaisia pääsyyllisiksi ainakaan ensimmäisen maailmansodan veteraanien joukossa katsottu vaan rauhansopimus. Upseeristo oli yleensä vanhaa aatelistoa, ja sen antisemitismi kyllä tunnettiin. Luotolan kirjoitus on puhdas "hitleriläinen" propagandakirjoitus, samaa tyyliä toisten tovereiden silloisen Pravdan kanssa.

Kuten Ykä kirjoittaa, juutalaisten syyllisyys yhtään mihinkään oli puhdas fiktio, islamistien teot ovat konkreettisia, päivittäisiä tapahtumia. Kun sharia-lain kannatus länsimaissa asuvien muslimien parissa on parinkymmenen prosentin luokkaa kaikista kotouttamistoimenpiteistä huolimatta, syytä on olla äärimmäisen skeptinen sekä sopeutumisen että assimilaation suhteen.

Riittäisiköhän länsimaisen kulttuurin paremmmuuden tunnistamiseen niinkin räikeä esimerkki kuin pissakristus tai ristiinaulitulta fellaatiota ottavan jenkkinuoren julkaisema kuva? Mitä näistä on seurannut? Joidenkin ihmisten paheksunta niiden mauttomuudesta, ei mitään muuta. Tekijöitä ei kivitetty, fatwoja ei jaeltu, päitä ei putoillut. Eikä tullut pariasataa ruumista mellakoissa, eikä noin parin miljardin, siis kahden tuhannen miljoonan euron vahinkoja mellakoinnista ja omaisuuden hävittämisestä. Minkään maan lähetystöihin ei tunkeuduttu, eikä niistä yhtään poltettu. Tästä on aikaa vasta kymmenisen vuotta, eli nämäkin tapahtumat ovat haihtuneet ihmisten muistista.

Salaliittoteoria, vallitseva, on se, että invaasion suorittaneiden joukko olisi erityisen avun tarpeessa, kaikista tiedetään aivan riittävästi, ja hyvänen aika, pahoja ihmisiä on kotimaassakin. Juuri tämä on se salaliittoteoria, jota Gutmenschit edistävät kaikin tavoin. Ja tämä edellä mainittu on sitä propagandaa, johon liittyvät väitteet siitä, että lisäkustannuksia ei tule, mitään vaaraa kenestäkään ei ole kenellekään, tulijat toteuttavat vain ihmisoikeuksiaan, joita kantaväestö on sitoutunut noudattamaan valtiosopimusten kautta, rikollisuus ei lisäänny, kukaan ei tienaa maahanmuutosta, ja auttaminen on jokaisen velvollisuus vaikka se maksaisi kuinka paljon tahansa. Ja rasismi kaikessa muodossaan on vaarallisempaa kuin islamilainen terrorismi. Pottopullot lentävät joka käänteessä. Tuo 4-0 -tilanne mullien hyväksi näytetään unohdetun polttouhrien osalta.

Ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi kuin tänään, ilmoittivat poliitikot johinkin tutkimukseen perustuen Ruotsin valtiopäivillä. Vuodesta 2014 vuoteen 2015 henkirikosten määrä oli Ruotsissa noussut ennenäkemättömään lukuun, 103. Kasvua edellisestä vuodesta oli 26 %. Siis kaksikymmentäkuusi prosenttia.

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Anolle ja Castorille & kiitos kommenteistanne.

Ano: Sinänsä hirvenmetsästystä ja maahanmuuttoa ei ehkä kannata kytkeä yhteen, mutta tottahan tuo kommentti toisaalta oli.

Castor: Tuohon ei ole kyllä mitään lisättävää.

Juha kirjoitti...

En tiedä, mitä lehtiä Orpo on lukenut väitteensä pohjiksi, mutta itse olen lukenut ettei integraatiolla ole ollut ratkaisevan rauhoittavaa vaikutusta. Henkilöt ovat eläneet suht' normaalia elämää, kunnes yht'äkkiä ovat villiintyneet tyystin. Tosin, en lukenut tätä suomenkielisistä aviiseista... Omat epäilykseni suuntaan epäkelpoihin opettajiin, jotka ovat saarnanneet nuoriin ja pehmeisiin kalloihin radikaaleja ajatuksia aktiivisen sosiaalisen kanssakäymisen suuresta kirjosta.

Anonyymi kirjoitti...

Terve Ykä, menen hieman jälleen asian sivusta, mutta satuitko huomaamaan tämän? http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/186203-yle-vahvistaa-kummelin-aziz-patkat-sensuroitiin-areenasta-sita-vaativat-kummeli

Eihän tämä kyllä millään tavalla yllätyksenä tullut...

VH

Ekku kirjoitti...

Minun on jotenkin vaikea kuvitella, että Kummeli-porukka itse olisi vaatinut noiden sensurointia. Ettei vaan tämä "Ylen kanssa yhteistyössä" tehty sensurointipäätös ollut ehtona Areenassa julkaisulle...

Yrjöperskeles kirjoitti...

Tervehdys Juhalle, VH:lle ja Ekulle & kiitos kommenteistanne.

Juha: Joo, ne toisen polven ”integroituneet” ovat olleet ympäri Eurooppaa se suurin ongelma.

VH & Ekku: Ajattelin itse, että tuo oli aprillipila, mutta näytti tulleen päivää liian aikaisin. Youtubessa nuo Aziz-pätkät ovat edelleen.